دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل بسته بندی

بسته بندی

1401/11/02
زهره قاسمی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم اگه میشه یه کار مثل بسته بندی یا پاک کردن حبوبات ،منتاژ کاری ....
بهم معرفی کنید  با وجود 4تا بچه  یه حقوق کارگری واقعا به این کار نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید 
1 پاسخ
13 تایید
میدان شوش
انباردار
به یک کارگر ،در انبار جهت بسته بندی و… نیازمندیم.
1401/11/03
فرزانه صمیم
فرزانه صمیم
سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
10:33
4 تایید
علی کیانی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم به این کار احتیاج دارم نمیتونم برم بیرون کار کنم  واقعا اگر این کار رو به من بدین ممنونتم میشم
10:53
2 تایید
زهرا فیروزی
سلام من دنبال کار هستم توی یه دامپروری زندگی میکنم واقعا  به کار درمنزل نیاز دارم
15:00
1 تایید
طراحی لیبل پودر سیر
یه لیبل خیلی ساده و کوچک به صورت دایره ای به قطر 5 سانتی متر میخوام. محصول ما پودر سیر میباشد، کنارش لوگو و علامت استاندارد هم میخوایم باشه... نمونه کار بفرستین تا باهم در ارتباط باشیم ممنونم.
1401/11/04
آمنه کاظمی‌پور
آمنه کاظمی پور دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنونم 
06:53
1 پاسخ
2 تایید
1401/11/05
مریم محمدی
سلام من دنبال کار درمنزل میگردم  لطفا کاربدین بهش نیازدارم زهرا محمدی
06:34
1 پاسخ
2 تایید
مریم محمدی
سلام زهرا محمدی دنبال کار درمنزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنون
06:36
1 تایید
بسته بندی
سلام دوتا نیروی خانم اتباع مجاز محدوده رهنان سودان کهندژ جهت کار بسته بندی نیازمندیم توجه کار درمنزل نداریم
مریم محمدی
زهرا محمدی پرند هستم
06:36
2 تایید
ربابه حسینی
سلام ، کار در منزل بسته بندی حبوبات اگر بود ممنون میشم اطلاع بدید شماره تلفن بدید
07:03
1 پاسخ
4 تایید
سلام من خیلی نیازمند کاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنون از لطف شما
08:42
بسته بندی
بسته بندی لوازم خانه
منیژه حیدری
سلام نیاز مند کار در منزل  بسته بندی حبوبات اگه بود اطلاع بدین
12:43
1 پاسخ
خانم سمندری
سلام کار در منزل نسیم شهر نیازمندم چون شرایط بیرون کار کردن ندارم بسته‌بندی باشد یا دورست کردن گل مصنوعی
13:46
نرجس اکبری
سلام  من ب کار بسته بندی درمنزل نیازدارم  درشهرقم
14:30
طراحی لیبل قلیه نیمه آماده
ما توی محصولات تولیدی شرکتمون قلیه ی نیمه آماده داریم که میخوایم براش لیبل طراحی کنیم. برای لیبلمون برش خاص داریم که خدمتتون همراه با سایز ارسال میشه و روی همشون میخوایم اطلاعاتی مثل جدول ارزش غدایی،...
1401/11/06
بهاره بیات
سلام من بهاره بیات دنبال کار می‌کردم تازه عروسی کردم به این کار احتیاج دارم 
17:25
2 پاسخ
1401/11/07
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشدفرقی نمیکنه ممنون از لطف شما زیباباقری 
09:41
1 پاسخ
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون از لطف شما
09:43
1 پاسخ
طراحی لیبل سبزی حشو
2 مدل سبزی حشو داریم که میخوایم برای هرکدومشون لیبل طراحی کنیم. وزن ها و اطلاعات حشو یکسان هست فقط نوعشون فرق دارد. یعنی شما عملا یه فایل برای ما طراحی میکنین و برای اون دوتای دیگه فقط عکس روش رو عوض...
سیما بیرنگ
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
هر چی باشه و تو هر ساعتی وقت دارم 
با تشکر
11:26
شکیلا محمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
درشهرک صنعتی عباس آباد ممنون از لطف شما 
15:49
مژگان شیرزادی
سلام من شیرزادی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم‌.ممنونم.شهرضا
20:37
1 پاسخ
بسته بندی
شرکت تولید نمک طعام سیرجان به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیاز دارد. سرویس ندارد ساعت کاری ۳ روز از ۷ صبح الی ۳ بعد از ظهر ۳ روز دیگر از ساعت ۳ بعد از ظهر الی ۱۱ شب ساعت تماس 7صبح الی 3 بعد ظهر آ...
1401/11/09
حسنزاده
سلام منم دنبال کار در منزل هستم لطفا به منم یک شماره تماس بدین بتونم کار انجام بدم تو خانه
04:49
گیسو باقری
سلام گیسو باقری هستم دنبال کار در منزل هستم 
09:49
1 پاسخ
1401/11/10
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هسم 
10:05
منط | Mante
استخدام کارشناس بسته بندی فروشگاه اینترنتی(مشهد)
فروشگاه اینترنتی چرم مَنطِ به منظور تقویت تیم ارسال و بسته‌بندی سفارش‌ها ، از افراد متخصص و با تجربه در حوزه لوجستیک دعوت به همکاری می‌نماید. ✅ شرایط استخدام ساعت کاری: تمام وقت (مطابق قانون کار)...
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشد فرقی نمیکنه ممنونم  از لطف شما  فاطمه  زهروند  هستم 
14:25
مرتضوی اعظم
سلام نیازمند کاردرمنزل واسه بسته بندی هستم واقعا به پولش احتیاج دارم لطفا
16:07
معصومه شاه حسینی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی احتیاج دارم
22:45
طراحی پوستر محصول خوراکی
خلاقانه باشد،محصول به شکل پودر و حاوی دانه های مغز است،جویدنی و مدرن است،مقوی و خوشمزه است،طبیعی است،زمینه سفید باشد،بسته بندی به صورت ساشه و بسته های ۴۰۰ گرمی است، اسم محصول قاووت اجیلی است برند هادر...
1401/11/11
مریم جهان آرا
سلام مریم جهان آرا هستم . من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی به این کار احتیاج دارم  
کار هرچه باشد فرقی نمیکنه چون شوهرم کار نداره تشکر 
17:10
1 تایید
1401/11/19
ملیکا عزتی
ربابه حسینی
سلام ، کار در منزل بسته بندی حبوبات اگر بود ممنون میشم اطلاع بدید شماره تلفن بدید
میشه به منم بگین اگه کار درخانه سراغ دارید 
06:09
1 پاسخ
1 تایید
1401/11/20
شقایق
سلام کار در منزل واوان نیازمندیم چون شرایط کارکردن بیرون از خانه ندارم لطفا بسته بندی حبوبات باشد 
12:52
1 تایید
طراحی بنر ، کاور و بسته بندی محصول
طراحی بنر ، کاور و بسته بندی محصول به طراحی فوری نیازمند هستم. لطفا فقط افرادی که وقت کار فوری دارند درخواست کنند!
احسان حاجوی
سلام . دنبال  شغل بسته بندی میگردم . وسیله هم دارم لطفا راهنمایی کنید 
17:39
1401/11/22
نرگس کردی
سلام دنبال کاربسته بندی یا هر چیز دیگه میگردم در منزل کردی هستم 
06:27
نرگس کردی
عالی
06:27
بسته بندی
به تعدادی خانم یا آقا جهت بسته بندی در محل نیازمندیم
سمانه
سلام دنبال شغل هستم 
بسته بندی در منزل 
لطفا اگه کار دارین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
محدوده شهرک ولیعصر
10:29
سلام من دنبال کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات  در منزل هستم 
لطفا بهم معرفی کنید
11:06
سلام دنبال کار در منزل خودم هستم بسته بندی
11:08
طراحی لیبل شوینده
من سارا اسلامی هستم،یک کارآفرین ک تعداد قابل توجهی مواد شوینده بهداشتی و ملزومات منزل با تنوع بالا و کیفیت فوق العاده بینظیر و صدالبته گیاهی وارگانیک تولید میکنیم. این محصولات:(مخصوص موهای چرب و موهای...
پروین پناهی
سلام  دنبال  کار در منزل هستم 
14:15
1401/11/23
سلام و دنبال کار در منزل هستم بسته بندی و پاک کردن حبوبات و غیره ....
06:30
1401/11/25
پروین دهقانی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه دربوشهر اگه سراغ دارین خبرم بدین لطفا
12:47
بسته بندی
به بک نیروی آقا کمتر از ۳۵ سال جهت کار در کارگاه بسته بندی با قوانین وزارت کار نیازمندیم . حقوق ۱۵ میلیون تومان ساعت کار ۷ الی ۱۵ جهت تکمیل فرم استخدام از ساعت ۱۰ الی ۱۴ به آدرس زیر مراجعه نمایید . ...
۲۹
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم بسته بندی هرچی  باشه ممنون
19:40
هلنا عالیان
سلام 
زن سرپرست خانوار هستم 

نیاز ضروری به کار دارم دوازده سال سابقه کار دارم بسته بندی در منزل و یا جوابگویی تلفن و یا تایپ و حتی آمادگی این کارها در محل کار شما را دارم فوری با بیمه و حقو بالای ده تومن  
20:09
1 پاسخ
1401/11/26
زهره قاسمی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم اگه میشه یه کار مثل بسته بندی یا پاک کردن حبوبات ،منتاژ کاری .... بهم معرفی کنید با وجود ۴تا بچه یه حقوق کارگری واقعا به این کار نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید تشکر
سلام ببخشید میشه برامون توزیع بدین که چطوری هست کار های شما من بین کار نیاز دارم
07:48
1 پاسخ
بسته بندی
به چند نفر نیروی کاری خانم جهت بسته بندی خرما نیازمندیم حقوق به صورت روز مزد می‌باشد و ماهانه پرداخت میشود لطفاً پیام بگذارید
خیلی به ین کار نیاز دارم 
07:50
راضیه سادات حسینی
سلام بزرگوار متاسفانه بنده بیمارم اینجا فقط وفقط دنبال کسی هستم ک خیرخواهانه حمایت مالیم کنه
12:24
1 پاسخ
ذکیه حمیدی
سلام سوریا حمیدی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در شهریار فردوسیه ممنون 
13:22
طراحی بسته بندی
طراحی بسته بندی محصول کیسه و پلاستیک به همراه توضیحات
1401/11/28
بهاره بیات
مردمو دست انداختین با این 
10:42
سارا دلیجه
سلام من از استان گنبد کاووس هستم با3 تا بچه نیاز کار در منزل میخوام بسته بندی حبوبات  خشکبار هستم لطفا اگر کار هست خبر بدید ممنوع
15:42
سارا دلیجه
سلام فرقی نداره وقت کار درمنزل باشه خیلی احتیاج دارم گنبد کاوس بسته بند ی باشه خیلی خوبه  اگر شماره تماس دارین 
15:46
بسته بندی
به نیرو خانم جهت کار در کارگاه تولید و بسته بندی نیازمندیم جهت همکاری لطفا محل سکونت خود را ارسال نمایید
عزیز میلانی
سلام خوبید   2 ماه دنبال کار هستم بخدا خیلی لازم دارم ارومیه به این بزرگی واس ما یه کارپیدا نمیشه کاربسته بندی سراغ داشتید لطفاً بگید من چندتا پیدا کردم همش کلاهبرداری بود 😭
19:15
1401/11/29
افسانه نیکور
افسانه  نیکور دنبال.کار بسته بندی درمنزل
نیاز دارم
13:15
1 تایید
افسانه نیکور
افسانه نیکور دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم
13:17
1 پاسخ
طراحی کارتن دوربین مداربسته
سلام وقت بخیر نیاز به طراحی یک طرح گرافیکی برای بسته‌بندی (کارتن) دوربین مداربسته دارم. ترجیح می‌دم طرح حرفه‌ای، مدرن و متناسب با تخصصمون باشه سبک و چیدمان کلی طرح می‌تونه مشابه نمونه‌هایی باشه که ضم...
1401/12/02
سلام
جویای کار بسته بندی در هر موردی هستم
وقت کاملا آزاده
08:22
1 پاسخ
با عرض سلام
جویای کار بسته بندی در هر زمینه ایی هستم در منزل محدودیت زمانی ندارم ساکن رشت
08:30
معصومه اصغری
سلام.من در تبریزهستم به کار نیاز دارم لطفا در خانه باشه شماره تلفنم 0**** 
09:35
1 پاسخ
بسته بندی
به نام خدا با  سلام و عرض ادب وخسته نباشید خدمت شما کار جویان محترم وگرامی  کار ما بسته بندی و و پرس کردن و آماده کردن بوگیر کنسروی میباشد کارمزد هر عدد  3000 سه هزار تومان میباشد و داخل هر کارتن  ...
1401/12/03
سلام من دنبال کار میگردم بسته بندی  هم باشه ودر خانه می توانم انجام  بده 0****  اصفهان  هستم
15:50
1 پاسخ
سلام من به کاردرمنزل سخت نیازمندم لطفاراهنمای بفرماید
18:06
محبوبه فلاح آبکناری
سلام من کاردرمنزل می خواستم من پدرشوهرم ومادرشوهرهمسرم توی یک خونه زندگی می کنیم من جوراب کفه زدم سبزیجات دسته زدم منجوق دوزی کردم لباس عروس منجوق زدم گل سازی کردم ترشی جان درست کردم کاری می خواهم داخل خونه انجام بدم ممنون میشم شماره تماس بدین این شماره همسرم هستش من گوشیم خرابه دادم برای تعمیر شماره همسرم میدم آقای زاهد 0**** 
23:38
بسته بندی
به تعدادی همکار در تولیدی اسکاچ نیازمندیم
1401/12/04
معصومه روستا
سلام من احتیاج به کاربسته بندی دررشت هستم ادوتابچه ممنون
00:05
سلام وعرض ادب یسنا جابری هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از یزد ممنونم
08:19
مرادی
 سلام من دنبال کار در منزل میکردم شرایط بیرون ندارم و به کار در منزل سخت نیامندم ممنونم راهنماییم کنید 
11:46
بسته بندی
کار در منزل بسته بندی در منزل خودتون انجام میشه پاره وقت بدون نیاز به سابقه پرداخت حقوق به صورت هفتگی و قرارداد میبندیم برای اطلاعات بیشتر تلگرام پیام بدید دوستان توجه کنید فقط تلگرام پاسخگو هستم
1401/12/06
زهرا رضاپور
سلام زهرا رضاپور هستم دنبال کار در منزل هستم ممنون
05:55
کاویان
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات در اصفهان 0**** 
20:44
1401/12/07
خانم محمودی
سلام روزبخیر
جویایی کاردرمنزل هستم ترجیحابسته بندی.منظم باتعهدکاری 
تهران-پرند
10:20
بسته بندی
دونفر کارگر ساده نیاز داریم کار بسته بندی اتباع با مدارک
زهرا محمدی
سلام محمدی هستم ازکرمان دنبال کاری هستم ک بتونم توخونه انجام بدم شوهرم دیسک گردن داره خیلی احتیاج ب کار دارم0**** 
21:29
1401/12/08
سودابه مرادی
سلام مرادی هستم دنبال کاردرمنزل خیلی به اینکارنیازدارم نجف اباداصفهان اگه میشه  راهنمایی کنید0**** 
10:41
1401/12/09
قربانی
سلام من به کاربسته بندی احتیاج دارم هرچیزباشه بسته بندی میکنم وملایرهستم وبه کارخیلی احتیاج دارم 
08:59
بسته بندی
چهارراه رسالت روبدوی بانک سپه ساعت ۶ و نیم تا ساعت ۱۰ و نیم صبح و ۱و نیم تا ساعت ۴ عصر سر کار باشد تعطیلی نداریم حقوق ۷ ملیون
سلام‌من‌درملایر‌هستم‌احتیاج‌به‌کار‌دارم‌بسته‌بندی‌
باشه‌ممنون‌میشم‌ازتون‌بچه‌کوچک‌دارم‌نمیتونم‌بیرون‌کار‌کنم‌ممنون
13:03
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس0**** 
21:18
2 پاسخ
1401/12/10
سلام کار بسته بندی میخام
04:15
شهرک صنعتی
اپراتور تولید
استخدام در کارخانه نوشیدنی و انرژی‌زا جهت تکمیل کادر خود در بخش‌های تولید ( اپراتور تولید و فنی ) ، بسته‌بندی ، حراست ، ترابری و .... نیرو می‌پذیرد. شرایط احراز : بدون نیاز به مدرک تحصیلی _ حداقل سن 1...
طیبه کیانی
سلام من دنبال کار در منزل هستم احتیاج شدید دارم اگه بسته بندی باشه انجام میدم  راهنمایی کنیدممنون میشم 
09:32
1401/12/11
سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
16:33
1401/12/13
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم اگه میشه مثل بسته بندی هر کار باشه لطفا راهنمایی م  کند
06:25
donya
بسته بندی مداد
دنبال کاربسته بندیم ام مداد 0994XXX4002(نمایش کامل)
نرگس شریفی
سلام من نرگس  هستم باشوهر دوتابچه توباغ زندگی ميکنم حقوق کم است  نمیشه راه دور است هزینه  راه زیاد می شه 
06:31
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم  لطفا کمکم  کنید 0**** اصهفان گلدشت هستم 
06:37
1 پاسخ
فاطمه عبدالملکی
بسته  بندی درشهرتویسرکان
11:40
تولیدی و بسته بندی چای و قهوه | coffee and tea production line
مدیر تولید | production manager
مدیر تولید در یک شرکت تولیدی و بسته‌بندی قهوه و کاپوچینو مسئولیت مدیریت کل فرآیند تولید، نظارت بر عملکرد تیم تولید و تضمین کیفیت محصولات نهایی را بر عهده دارد. این نقش بر بهبود فرآیندهای تولید و بهینه...
1401/12/14
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب یا بادکنک یا حبوبات یا چیزهای دیگر میخواهم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
18:28
1 پاسخ
1401/12/15
سحر فتحی
سلام من خیلی خیلی نیاز به کاردرمنزل می گردم بسته بندی هر چه باشد 🌹
03:54
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم سخت به کار در منزل نیازمند هستم بسته بندی باشد بهتر است شرایط کاردربیرون از خانه رو ندارم 0**** این شما ره تماس منه
07:11
1 پاسخ
صنایع بسته بندی بهین ظروف آمیتیس
رئیس خط تولید, تعمیرکار مکانیک, برق کار صنعتی
صنایع بسته بندی بهین ظروف آمیتیس دعوت به همکاری می نماید. عنوان شغل: رئیس خط تولید مهارت ها و سوابق: فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک دارای 5 سال تجربه کاری تسلط در صنعت چاپ، لاک و تولید حلب آشنایی با ...
ی بی سمیرا ایوبی
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم سخت به کار در منزل نیازمند هستم بسته بندی باشد بهتر است شرایط کاردربیرون از خانه رو ندارم 09034179894این شما ره تماس منه
شیراز زنده گی میکنم
07:12
1401/12/17
لیلا محمدی
سلام...لیلا محمدی دنبال کار در منزل میگردم.بسته بندی یا هرچیز دیگه ای...به این کار احتیاج دارم.
21:00
1 پاسخ
1401/12/19
ندادرمبار
کاردر منزل بسته بندی می خوام از تبریز
11:21
صنایع بسته بندی بهین ظروف آمیتیس دعوت به همکاری می نماید. عنوان شغل: رئیس خط تولید مهارت ها و سوابق: فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک دارای 5 سال تجربه کاری تسلط در صنعت چاپ، لاک و تولید حلب آشنایی با ...
ندادرمبار
کار درمنزل می خوام بسته بندی باشه از تبریز
11:21
1401/12/20
خانم فرحانی
سلام من خانم فرحانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی یا هرچیز دیگه هستم چون خیلی نیاز دارم 

22:16
1401/12/21
مبین
سلام و خسته نباشید 
نیازمند کار در منزل هستم 
10:13
مبین
بسته بندی 
10:13
مریم احمدی
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم یه بچه دارمفعل شرایط کاربیرون ندارم ی کاربسته بندی نیازدارم..شوهرم ورشکسته شده هیچ کدوم درآمدوشغلی هم نداریم موادغذایی توخونه هم نمیتونم بگیرم خیلی بدهکارم0**** 
16:05
آمنه خسروانی
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم لطفاً بامن تماس بگیرید خیلی ب این کار احتیاج دارم 
22:21
1 پاسخ
استخدام نیروی کارگری فروشگاه
*** لطفا توضیحات را کامل بخوانید.*** نیروی کار فقط اقا ، ۲۰ تا ۳۰ سال ارایه گواهی عدم سوپیشینه، کاری ، منظم ، دقیق شرح کار: جابجایی کالا و کارتن ها در فروشگاه و انبار ، بسته بندی سفارشات ، جمع آوری ک...
1401/12/22
خانم باهمت
سلام وقت بخیر وخسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم دونفر هستیم هر بسته بندی باشه قبول می کنم 
09:28
لیلی گورابی
سلام
من دنبال کاردرجه زنی کاشی میگردم باحقوق و مزایااااا
13:49
سلام من نیاز کار در منزل هستم تمیز کردن حبوبات یا بسته بندی شکلات ام باشه
20:02
استخدام کارگرساده شرکت داروسازی جای خواب،بیمه،غذا
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی داروسازی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وقت ✅د...
ادرستون کجاست من در رشتم
20:05
1 پاسخ
1401/12/24
فاطمه قادری
سلام به کار در منزل نیازمندم مثل تمام کارهای  بسته بندی 
07:58
1 پاسخ
ارزو
سلام وقت بخیر
من به کار نیمه وقت در منزل نیازمندم من در اردبیل هستم واقعا به این کار نیازمندم
12:46
کارگر کارخانه خانم اقا غذا/بیمه/پاداش
فرصت استخدام درکارخانه بزرگ و معتبر پاستیل ژله از همین امروز مشغول به کار شوید ✅پذیرش تا تکمیل ظرفیت ✔پرداخت منظم حقوق ومساعده ومرخصی ماهانه ۲/۵روز ✔محیط کاری سالم و دوستانه ✔وعده غذایی(نهار ومیان...
سلام نیازمند کاردر منزل هستم.تمیز کردندحبوبات یا بست.بندی باشه از سنندج نایسر  
13:14
1402/04/03
سعید عمرانی
سلام من یکار بسته بندی در منزل احتیاج دارم ممنونم میشم به کار بدید 
12:28
محمد صمدی
سلام جویای کار بسته بندی در هر موردی هستم وقت کاملا آزاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:10
کار گر ساده اقا اتباع جهت بسته بندی در شاهد شهر
فوری فوری به تعدادی کارگر ساده اقا اتباع با مدارک جهت بسته بندی فیلتر هوا نیازمندیم
محمد صمدی
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم لطفا کمکم کنید ۰۹۱۳۰۲۹۳۶۴۴اصهفان گلدشت هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:12
محمد صمدی
ادرستون کجاست من در رشتم
سلام 
18:13
محمد صمدی
0**** تماس 
18:14
استخدام و کاریابی
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه، پاداش، مزایا...
1402/04/04
محمد صمدی
بهاره بیات
سلام 
15:54
1 تایید
محمد صمدی
بهاره بیات
تماس بگیرید 0**** 
15:56
1402/04/12
محمد صمدی
هلنا عالیان
سلام زن سرپرست خانوار هستم نیاز ضروری به کار دارم دوازده سال سابقه کار دارم بسته بندی در منزل و یا جوابگویی تلفن و یا تایپ و حتی آمادگی این کارها در محل کار شما را دارم فوری با بیمه و حقو بالای ده تومن
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:11
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده آقا برای انبار وخانم برای بسته بندی نیازمیدم
محمد صمدی
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس۰۹۹۲۷۶۹۸۳۲۲
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:13
1402/04/13
محمد صمدی
راضیه سادات حسینی
سلام بزرگوار متاسفانه بنده بیمارم اینجا فقط وفقط دنبال کسی هستم ک خیرخواهانه حمایت مالیم کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:46
محمد صمدی
فاطمه قادری
سلام به کار در منزل نیازمندم مثل تمام کارهای بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:50
بسته بندی شلوار مردانه
به تعدادی همکار خانوم کار بلد جهت کار در بسته بندی شلوار نیازمندیم با محیطی کاملا زنانه با حقوق عالی
محمد صمدی
آمنه خسروانی
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم لطفاً بامن تماس بگیرید خیلی ب این کار احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:11
1402/04/14
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:29
محمد صمدی
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون از لطف شما
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:11
نیازمند کارگاه دوخت
شرکت تجهیز طب بارمان به تعدادی کارگاه مجهز جهت دوخت گان جراح با حداقل ۳ عدد چرخ زیگزال و دو عدد چرخ راسته نیارمندیم مار در منزل داده نمیشود کار فقط دوخت با بسته بندی میباشد همه خرج کار داده میشود به ...
سلام وقتتون بخیر،من کار در منزل میخوام خیلی واجبه هرچی زودتر بهتر ممنونم
20:37
1 پاسخ
1402/04/15
محمد صمدی
لیلا محمدی
سلام...لیلا محمدی دنبال کار در منزل میگردم.بسته بندی یا هرچیز دیگه ای...به این کار احتیاج دارم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:24
محمد صمدی
سلام وقتتون بخیر،من کار در منزل میخوام خیلی واجبه هرچی زودتر بهتر ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:25
پروژه طراحی بسته بندی دستمال کاغذی 7099
شما طراحی بسته بندی هم دارید؟ مثلا بخوام ی طرح ساده حالا درحد پترن یا یکم خلاقانه تر روی گسترده بندازید و یکم ویرایشم داره گستردشم آمادس هزینه اینم بی زحمت
1402/04/20
محمد صمدی
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشدفرقی نمیکنه ممنون از لطف شما زیباباقری
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:06
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:07
محمد صمدی
گیسو باقری
سلام گیسو باقری هستم دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:08
استخدام
استخدام نیرو برای تولید و چاپ انواع بسته بندی کار پرس و بسته بندی یک ساعت تایم استراحت در روز بیمه از ماه دوم حقوق اداره کار پنجشنبه ها تا ساعت ۱۴:۳۰ کار در منزل نداریم. سرویس نداریم» ساعت تماس از...
محمد صمدی
سلام ببخشید میشه برامون توزیع بدین که چطوری هست کار های شما من بین کار نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
محمد صمدی
معصومه اصغری
سلام.من در تبریزهستم به کار نیاز دارم لطفا در خانه باشه شماره تلفنم ۰۹۱۴۴۳۵۶۴۹۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:12
محمد صمدی
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس۰۹۹۲۷۶۹۸۳۲۲
سلام 0**** تماس بگیرید  جوابگو نبودم پیام بدید 
19:14
استخدامی کار
فروشندگی و کار در انبار کار سنگینی نیست انبارمونم بسته بندی زیتون عه حقوق هم بین ۱۵ تا ۱۷
1402/04/21
محمد صمدی
افسانه نیکور
افسانه نیکور دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:16
1402/04/22
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:49
محمد صمدی
آمنه کاظمی‌پور
آمنه کاظمی پور دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:57
فراخوان جذب نیروی جوان (اقا)
پذیرش نیرو کار در کارخانه لوازم خانگی قسمت های کاری: اداری،انبار،دفتری،بازاریابی،ویزیتوری،حراست،بسته بندی،خدماتی،حسابداری،حسابرسی،کامپیوتر.خط تولید.رانندگی (لیفتراک .نیسان .کامیون، سرویس) خدماتی و ت...
محمد صمدی
سلام من دنبال کار میگردم بسته بندی هم باشه ودر خانه می توانم انجام بده ۰۹۳۰۶۲۲۹۴۳۷ اصفهان هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:02
محمد صمدی
ملیکا عزتی
میشه به منم بگین اگه کار درخانه سراغ دارید
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:04
1402/05/01
محمد صمدی
مریم محمدی
سلام من دنبال کار درمنزل میگردم لطفا کاربدین بهش نیازدارم زهرا محمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:08
کارگر ساده جهت کاردرتولیدی و بسته بندی
سلام به تعدادی نیروی اقابین20تا30سال کاری و زرنگ با حقوق مزایای عالی همراه با جای خواب مجهز برای افرادغیربومی سه وعده غذا همراه با سرویس رفت وبرگشت،دارای بیمه تکمیلی وتامین اجتماعی ،ساعت کاری از8صبح ...
1402/05/02
زهرا موسیوند
دنبال کارم خرم آباد0**** 
00:35
1402/05/05
محمد صمدی
مژگان شیرزادی
سلام من شیرزادی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم‌.ممنونم.شهرضا
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:24
محمد صمدی
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب یا بادکنک یا حبوبات یا چیزهای دیگر میخواهم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:25
کارگر ساده
با سلام یک شرکت واقع در منطقه ویژه برای تکمیل کادر خود نیاز به تعدادی (خانم) کارگر ساده در بخش مونتاژ و بسته بندی دارد شرایط سنی : ( ۲۵ ) ( ۴۰ ) ساعت کاری : ۶ تا ۱۵ روز کاری : یکشنبه تا جمعه س...
1402/10/09
محمد صمدی
0**** 
20:58
1402/10/10
سلام کاردر منزل میخوام برای بسته بندی 
06:34
سلام من از اردبیل برای کاردر منزل میگردم 
06:41
نیروی بسته بندی خانم
با سلام به همکار خانم جهت بسته بندی دان طوطی سانان نیازمندیم کار آماری نیست .... محدوده سنی از ۲۰ سال تا حداکثر ۳۰ سال ساعت کاری از ۸ صبح الی ۶ عصر یک ساعت استراحت و‌ نهاری صبحانه هم داده می شود محدو...
1402/11/10
آرمان ستاری
سلام،من به دنبال بسته بندی کاردرمنزل هستم،
واقعا به این کار نیاز دارم.ممنون.
13:59
منیژه حیدری
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی حبوبات اگه بود اطلاع بدین
سلام بسته بندی چی
23:56
1402/11/12
مریم حدادیان
سلام خانم دادیان هستم از خمینی شهر اصفهان 
نیاز به کارشبانه دارم .روزها سرکارهستم.شب هانیاز به کاردر منزل دارم ترجیحا بسته بندی
سه فرزند بزرگ سال دارم....خواهشاً تماس بگیرید نیاز فوری دارم.ممنون

08:13
استخدام آقا و خانم بسته بندی کارخانه شکلات
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه‌‌ شکلات دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت...
سلام کار در منزل میخواستم  هرچی باشه ممنون 
13:28
دنبال کار در منزل بومهن هستم
15:19
کار در منزل بومهن
15:20
استخدام مونتاژ کار لاین نوری
باسلام نیاز به همکاری با کارگاه تولیدی (میران لاین ) جهت برش کاری پروفیل لاین نوری ومونتاژ بسته بندی آقا سن ۲۵تا ۳۰ هواس جمع بادقت واموزش پذیر حقوق طبق قانون کار بیمه دارد نهار ندارد ساعت استراح...
1402/12/07
سلام من نیازبه کاردرمنزل دارم لطفاکمک کنید
01:03
1402/12/08
کمال قلی تبار
سلام حرام وعرض ادب ...قلی تبار از مازندران شهرستان فریدونکنار ...من وخانومم بیکاریم ..من شخصا حدود 7.8 ماخ بیکارم. احتیاج به کارودرامد دارم ..کاردر منزل برای من وخانومم عالیه ...لطفا برای ما کاردیف کنید ممنون میشم شماره تماس من 0****  میباشد 
15:33
فاطمه قنبری
سلام  واقعا ب کار درمنزل نیازداریم
18:21
استخدام نیرو انبار فروشگاه اینترنتی لوازم جانبی
کار سبک جمع اوری و بسته بندی سفارشات کار در محیطی آرام و دوستانه تایم استراحت و ناهار و عصرانه ساعت کاری از ۸صبح تا ۱۷ عصر بیمه ماهیانه اضافه کاری + عیدی + سنوات رنج سنی افراد بین ۲۰تا۳۰ سال
1403/01/20
حیدر احمدی
منم به کار در منزل احتیاج دارم
سمیه رستگار
سلام کار در منزل میخواستم
18:53
1403/01/21
سلام من جویای کار در منزل هستم و خیلی به کار نیاز دارم،بچه کنکوری دارم،ممنون میشم برام کاری جور کنید
07:38
مرکز بسته بندی غذا
کار در مرکز بسته بندی غذا ، نیاز به آشنایی با کامپیوتر ، نیاز به نظافت روزانه ، نیاز به تخلیه غذا و بار ساعت کاری " 9:30 الی 17:30 " و " 17:30 الی 23:30 " حقوق وزارت کار ، بیمه تامین اجتماعی از روز ...
1403/08/03
مریم یوسفی
سلام من کاردرخانه میخوام در
بسته بندی هرچی
07:07
سپیده محدث شرق
سلام من خیلی نیاز مند کار در منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنونم از لطفتون 
13:26
1403/08/04
فرزانه فتحی 
15:04
استخدام فروشنده خانگی هل و زعفران(درآمد عالی)
به تعدادی همکار فروش خانگی جهت فروش( هل و پودر و هل و زعفران اصل)نیازمندیم. ✅️بدون نیاز به سرمایه اولیه ✅️درآمد عالی به صورت درصدی بالا از هرفروش ✅️آموزش و پشتیبانی رایگان ✅️مناسب برای خانم ها و اقای...
1403/12/24
اعظم جناب
سلام میتونید کمک کنید، شرکت پیشتازان خانم سلیمی کلاهبرداری هست یا نه؟ 
05:20
سلام دنبال کار بسته بندی هستم 4 تا ه دارم تو رو خدا  اگه یکی میشناسه  لطفأ معرفی  کنه قوچان خراسان رضوی 
06:08
1403/12/26
فاطمه احمدی
سلام  منم  دنبال کار  ه
17:10
استخدام منشی اداری
مجموعه طراحی و چاپ و بسته بندی - در قسمت اداری منشی تمام وقت باهوش و با استعداد علاقه به پیشرفت
1403/12/29
سلام ایرانی هسنم.دنبال کار در منزل هستم بسته بندی هر چه باشه.
13:12
1404/05/06
زهرا باقری
سلام من دنباله کار نیمه وقت درمنزل هستم لطفا راهنمیاییم کنید ممنون
18:32
1404/05/07
سلام خسته نباشید ببخشیدما 3نفریم کار بسته بندی و پاک کردن سبزی حبوبات اگر کسی بیاره برامون منزل انجام میدیم 
15:45
نیروی بسته بندی(خانم) نیروی آماده سازی (خانم)
رستوران ته چین طوری (شعبه مرکزی)استخدام میکند. لطفا توضیحات را با دقت مطالعه فرمایید و بعد تماس بگیرید(ساعت تماس ۱۲ الی ۱۸) *نیرو بسته بندی (خانم) -مرتب و تمیز و دقیق در وزن کردن آیتم های غذایی -تا...
2191
15:45
احمد فرجی فرجی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم.اسلامشهرم
18:49
احمد فرجی فرجی
من دنبال کاردرخانه هستم.بسته بندی
18:50
نان پوژگان | Nan Puzhgan
استخدام کارشناس بازاریابی و فروش (آقا-کرج)
درود. محصول ما انواع نان لواش و تافتون بسته بندی می باشد. مشتریان ما سوپرمارکتها و فروشگاه های زنجیره ای هستند. ما به شما آموزش می دیم تا به مشتریان مراجعه و ضمن معرفی محصول اقدام به فروش نمایید. درآم...
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل میگردم
21:38
1404/05/08
شکوفه جیرودی
سلام من کار در منزل میخواستم  به شدت نیاز دارم 
08:50
1 تایید
خانم رحیمی
سلام وقتتون بخیر من نبال کار در منزل میگردم 
09:23
نیرو خانم جهت بسته بندی سوهان
محدوده بلوار شهید محلاتی سرویس ندارد حقوق روزانه۴۰۰هزار تومن به یک نفر خانم نیازمندیم سن از ۲۰ تا۳۰سال
رویا پاکزاد
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته‌بندی باشه در تبریز اگه سراغ دارید اطلاع بدید لطفاً 
16:02
سلام من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم اگه کمکم کنید 
20:49
سلام من خانم خاندارهستم دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
23:44
نجار، رنگکار، کارگربسته بندی مبلمان، کارگرباربری
یک شرکت معتبر در زمینه تولید مبلمان واقع در شهرک صنعتی خرمدشت جهت تکمیل کادر خود در ردیف های شغلی زیر استخدام می‌نماید. 1- نجار (ماهر و نیمه ماهر) 2- رنگ کار و زیرکار چی(ماهر ونیمه ماهر) 3-کارگر ساده ...
1404/05/09
سلام مژده هستم دنبال کار در منزل هستم دو بچه دارم  نیاز به کار دارم حقوق شوهرم فقد بخور نمیر هست 
کار مثلا بسته بندی
19:36
1 تایید
1404/05/10
زینب نساج
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لباس یا بدلیجات وغیره ..کار در منزل خودم انجام بدم ..ممنونم
04:03
1404/05/13
سکینه نوذری
کار در منزل بسته بندی
نیاز مند کارگر ساده
نیاژمند کارگر ساده جهت کار در انبار جهت بسته بندی
1404/06/21
مرضیه خلیلی
سلام من خیلی به کار بسته بندی در منزل نیازمندم و واقعا  خیلی به پولش نیاز دارم
12:19
1 تایید
سمانه عیسی زهی
سلام 
برای کار در منزل میخاستم 
12:39
منیر ایزدمهر
سلام خانوم هستم دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل واقعا نیاز دارم قزوین هستیم 
15:47
1 پاسخ
نیرو تولید و بسته بندی
بسته بندی مواد غذایی غلات ساعت کاری 7:30 الی 16 محیط زنانه سرویس ایاب و ذهاب دارد حقوق طبق وزارت کار با مزایا بصورت کامل اول ماه بدون دیرکرد پرداخت میشود محدودیت سنی تا 35 سال می باشد ‍ ‍دانشجو پ...
منیر ایزدمهر
منیر ایزدمهر
سلام خانوم هستم دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل واقعا نیاز دارم قزوین هستیم
سلام خانوم هستم دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بيرون را ندارم به کار در منزل نیاز دارم قزوین هستم 
15:50
منیر ایزدمهر
سلام من دنبال کار منزل میگردم به این کار احتیاج دارم شرایط کار بيرون را ندارم اگر یه کار رو به من بدین ممنون میشم
16:24
منیر ایزدمهر
سلام من دنبال کار در منزل میگردم به این کار احتیاج دارم شرایط کار بيرون را ندارم اگر یه کاری بهم بدین ممنون میشم 
16:26
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهیانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه،پاداش و مزا...
یک‌شنبه 24 شهریور 1404، ساعت 11:25