دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل بسته بندی

بسته بندی

1401/11/02
زهره قاسمی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم اگه میشه یه کار مثل بسته بندی یا پاک کردن حبوبات ،منتاژ کاری ....
بهم معرفی کنید  با وجود 4تا بچه  یه حقوق کارگری واقعا به این کار نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید 
1 پاسخ
13 تایید
شور آباد
کارگر ساده
استخدام نیرو فعال آقا جهت کار در کارگاه صنعتی آهن آلات قسمت واحد بسته بندی ۱- پردخت دقیق و به موقع حقوق و مزایای قانونی و توافقی ۲- بیمه تامین اجتماعی ۳- حقوق طبق وزارت کار ۴- عیدی سنوات ۵- اضافه کار...
1401/11/03
فرزانه صمیم
فرزانه صمیم
سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
10:33
4 تایید
علی کیانی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم به این کار احتیاج دارم نمیتونم برم بیرون کار کنم  واقعا اگر این کار رو به من بدین ممنونتم میشم
10:53
2 تایید
زهرا فیروزی
سلام من دنبال کار هستم توی یه دامپروری زندگی میکنم واقعا  به کار درمنزل نیاز دارم
15:00
1 تایید
شیرینگ پک سازی شایان صنعت
کارشناس عقد قرارداد دورکار مسلط به وب و کامپیوتر
یک شرکت معتبر ارائه دهنده دستگاه های صنعتی بسته بندی در نظر دارد جهت تکمیل کادر اداری خود دعوت به استخدام آورد. مزایا حقوق ثابت از 17-20 میلیون تومان به همراه بیمه تامین اجتماعی یک ماه دوره آموزشی آنل...
1401/11/04
آمنه کاظمی‌پور
آمنه کاظمی پور دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنونم 
06:53
1 پاسخ
1 تایید
1401/11/05
مریم محمدی
سلام من دنبال کار درمنزل میگردم  لطفا کاربدین بهش نیازدارم زهرا محمدی
06:34
1 پاسخ
2 تایید
مریم محمدی
سلام زهرا محمدی دنبال کار درمنزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنون
06:36
1 تایید
بسته بندی
سلام به یک نیروی خانم جهت بسته بندی درنان فانتزی نیاز مندیم ساعت کار ۷صبح تا ۳ظهر آدرس فلکه گاز خیابان جهاد سازندگی بعد از کوچه ۲نان فانتزی فلور
مریم محمدی
زهرا محمدی پرند هستم
06:36
2 تایید
ربابه حسینی
سلام ، کار در منزل بسته بندی حبوبات اگر بود ممنون میشم اطلاع بدید شماره تلفن بدید
07:03
1 پاسخ
4 تایید
سلام من خیلی نیازمند کاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنون از لطف شما
08:42
طراحی بسته بندی پاکت زعفران
یه پاکت بسته‌بندی برای زعفران می‌خوام که در سه سایز طراحی بشه... تقریباً تو سبک و سیاق عکسی که آپلود کردم و لطفاً اگر ایده خلاقانه‌ای دارید پیام بذارید... یه طراحی برچسب هم دارم
منیژه حیدری
سلام نیاز مند کار در منزل  بسته بندی حبوبات اگه بود اطلاع بدین
12:43
1 پاسخ
خانم سمندری
سلام کار در منزل نسیم شهر نیازمندم چون شرایط بیرون کار کردن ندارم بسته‌بندی باشد یا دورست کردن گل مصنوعی
13:46
نرجس اکبری
سلام  من ب کار بسته بندی درمنزل نیازدارم  درشهرقم
14:30
طراحی لیبل و عکاسی در فضای نرم افزار
کار بسیار ساده است و اصل کارها انجام شده و دنباله کار با یکی از بهترین مجریان باهوش و با تجربه پیش خواهد رفت.
1401/11/06
بهاره بیات
سلام من بهاره بیات دنبال کار می‌کردم تازه عروسی کردم به این کار احتیاج دارم 
17:25
2 پاسخ
1401/11/07
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشدفرقی نمیکنه ممنون از لطف شما زیباباقری 
09:41
1 پاسخ
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون از لطف شما
09:43
1 پاسخ
طراحی لیبل چسب چمن مصنوعی
طراحی لیبل چسب چمن مصنوعی برای شرکت چسب دلتا در ۳ سایز مختلف ۳ طرح پیشنهادی طراحی بشه تا از بین اون ها انتخاب انجام بشه و جزيیات بیشتر روش اعمال کنید. در صورتی که اون سه طرح مورد قبول نبود ممکنه تقاضا...
سیما بیرنگ
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
هر چی باشه و تو هر ساعتی وقت دارم 
با تشکر
11:26
شکیلا محمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
درشهرک صنعتی عباس آباد ممنون از لطف شما 
15:49
مژگان شیرزادی
سلام من شیرزادی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم‌.ممنونم.شهرضا
20:37
1 پاسخ
بسته بندی
باسلام گروه تولیدی سورنا موتور برای بخش بسته بندی خود نیازمند تعدادی نیرو خانم می باشد
1401/11/09
حسنزاده
سلام منم دنبال کار در منزل هستم لطفا به منم یک شماره تماس بدین بتونم کار انجام بدم تو خانه
04:49
گیسو باقری
سلام گیسو باقری هستم دنبال کار در منزل هستم 
09:49
1 پاسخ
1401/11/10
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هسم 
10:05
بسته بندی
به دونفر خانم جهت بسته بندی با بیمه و سرویس و حقوق ۱۷میلیون نیازمندیم ساعت کاری ۸الی ۵/۳۰ ادرس:جاده صوفیان شهرک ایت الله رفسنجانی خیابان ۶ ترجیحا افراد تا ۴۰سال
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشد فرقی نمیکنه ممنونم  از لطف شما  فاطمه  زهروند  هستم 
14:25
مرتضوی اعظم
سلام نیازمند کاردرمنزل واسه بسته بندی هستم واقعا به پولش احتیاج دارم لطفا
16:07
معصومه شاه حسینی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی احتیاج دارم
22:45
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد.امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست.حقوق ماهیانه ۹ میلیون. بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/11/11
مریم جهان آرا
سلام مریم جهان آرا هستم . من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی به این کار احتیاج دارم  
کار هرچه باشد فرقی نمیکنه چون شوهرم کار نداره تشکر 
17:10
1 تایید
1401/11/19
ملیکا عزتی
ربابه حسینی
سلام ، کار در منزل بسته بندی حبوبات اگر بود ممنون میشم اطلاع بدید شماره تلفن بدید
میشه به منم بگین اگه کار درخانه سراغ دارید 
06:09
1 پاسخ
1 تایید
1401/11/20
شقایق
سلام کار در منزل واوان نیازمندیم چون شرایط کارکردن بیرون از خانه ندارم لطفا بسته بندی حبوبات باشد 
12:52
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
احسان حاجوی
سلام . دنبال  شغل بسته بندی میگردم . وسیله هم دارم لطفا راهنمایی کنید 
17:39
1401/11/22
نرگس کردی
سلام دنبال کاربسته بندی یا هر چیز دیگه میگردم در منزل کردی هستم 
06:27
نرگس کردی
عالی
06:27
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سمانه
سلام دنبال شغل هستم 
بسته بندی در منزل 
لطفا اگه کار دارین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
محدوده شهرک ولیعصر
10:29
سلام من دنبال کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات  در منزل هستم 
لطفا بهم معرفی کنید
11:06
سلام دنبال کار در منزل خودم هستم بسته بندی
11:08
بسته بندی
بسته بندی کفش زنانه مجلسی
پروین پناهی
سلام  دنبال  کار در منزل هستم 
14:15
1401/11/23
سلام و دنبال کار در منزل هستم بسته بندی و پاک کردن حبوبات و غیره ....
06:30
1401/11/25
پروین دهقانی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه دربوشهر اگه سراغ دارین خبرم بدین لطفا
12:47
طراحی لیبل گرافیکی برای بسته‌بندی کیسه محصولات
ما قصد داریم یک لیبل گرافیکی حرفه‌ای برای محصولات کیسه‌های برند «بی‌نظیر» طراحی کنیم. طراحی باید شامل اطلاعات دو زبانه (فارسی و انگلیسی)، QR Code لوگو برند و ظاهری شکیل و صنعتی باشد.
۲۹
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم بسته بندی هرچی  باشه ممنون
19:40
هلنا عالیان
سلام 
زن سرپرست خانوار هستم 

نیاز ضروری به کار دارم دوازده سال سابقه کار دارم بسته بندی در منزل و یا جوابگویی تلفن و یا تایپ و حتی آمادگی این کارها در محل کار شما را دارم فوری با بیمه و حقو بالای ده تومن  
20:09
1 پاسخ
1401/11/26
زهره قاسمی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم اگه میشه یه کار مثل بسته بندی یا پاک کردن حبوبات ،منتاژ کاری .... بهم معرفی کنید با وجود ۴تا بچه یه حقوق کارگری واقعا به این کار نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید تشکر
سلام ببخشید میشه برامون توزیع بدین که چطوری هست کار های شما من بین کار نیاز دارم
07:48
1 پاسخ
طراحی لیبل مطابق نمونه
میخوام دقیقا این لیبل رو کپی کنم.. اگر میتونید بگین تا با کیفیت بالا براتون اسکن کنم و بفرستم
خیلی به ین کار نیاز دارم 
07:50
راضیه سادات حسینی
سلام بزرگوار متاسفانه بنده بیمارم اینجا فقط وفقط دنبال کسی هستم ک خیرخواهانه حمایت مالیم کنه
12:24
1 پاسخ
ذکیه حمیدی
سلام سوریا حمیدی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در شهریار فردوسیه ممنون 
13:22
بسته بندی
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
1401/11/28
بهاره بیات
مردمو دست انداختین با این 
10:42
سارا دلیجه
سلام من از استان گنبد کاووس هستم با3 تا بچه نیاز کار در منزل میخوام بسته بندی حبوبات  خشکبار هستم لطفا اگر کار هست خبر بدید ممنوع
15:42
سارا دلیجه
سلام فرقی نداره وقت کار درمنزل باشه خیلی احتیاج دارم گنبد کاوس بسته بند ی باشه خیلی خوبه  اگر شماره تماس دارین 
15:46
بسته بندی
سلام ما نیاز به 300 نیروی بسته بندی مرتب و تمیز در منزل داریم حقوق بستگی به شما داره ولی پایه حقوق از ۸ میلیون تا ۱۲ میلیونه... هفتگی هم بخواین تسویه میشه بابت کار هم هیچ هزینه ای نه قبل نه بعد از...
عزیز میلانی
سلام خوبید   2 ماه دنبال کار هستم بخدا خیلی لازم دارم ارومیه به این بزرگی واس ما یه کارپیدا نمیشه کاربسته بندی سراغ داشتید لطفاً بگید من چندتا پیدا کردم همش کلاهبرداری بود 😭
19:15
1401/11/29
افسانه نیکور
افسانه  نیکور دنبال.کار بسته بندی درمنزل
نیاز دارم
13:15
1 تایید
افسانه نیکور
افسانه نیکور دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم
13:17
1 پاسخ
تولیدی و بسته بندی چای و قهوه | coffee and tea production line
مدیر منابع انسانی | Human Resources Manager
شرکت زراعت قهوه آریایی (ترابیکا)، فعال در زمینه تولید قهوه در شهرک صنعتی شمس‌آباد، به دنبال جذب یک مدیر منابع انسانی با انگیزه و با تجربه جهت پیوستن به تیم خود است. این شرکت با تمرکز بر فرهنگ سازمانی ...
1401/12/02
سلام
جویای کار بسته بندی در هر موردی هستم
وقت کاملا آزاده
08:22
1 پاسخ
با عرض سلام
جویای کار بسته بندی در هر زمینه ایی هستم در منزل محدودیت زمانی ندارم ساکن رشت
08:30
معصومه اصغری
سلام.من در تبریزهستم به کار نیاز دارم لطفا در خانه باشه شماره تلفنم 0**** 
09:35
1 پاسخ
خیاط بیرون بر
به یک خیاط بیرون بر ( الگو کشی، برش، دوخت ) نیازمندیم ، بدون اتوکشی و بسته بندی کار ها راحت و اسون ( شونیز ، شلوار ، دامن ، کفتان ) روزی ۵تا ۱۰ تیکه پارچه ها در محل شما تحویل داده میشه و تحویل گر...
1401/12/03
سلام من دنبال کار میگردم بسته بندی  هم باشه ودر خانه می توانم انجام  بده 0****  اصفهان  هستم
15:50
1 پاسخ
سلام من به کاردرمنزل سخت نیازمندم لطفاراهنمای بفرماید
18:06
محبوبه فلاح آبکناری
سلام من کاردرمنزل می خواستم من پدرشوهرم ومادرشوهرهمسرم توی یک خونه زندگی می کنیم من جوراب کفه زدم سبزیجات دسته زدم منجوق دوزی کردم لباس عروس منجوق زدم گل سازی کردم ترشی جان درست کردم کاری می خواهم داخل خونه انجام بدم ممنون میشم شماره تماس بدین این شماره همسرم هستش من گوشیم خرابه دادم برای تعمیر شماره همسرم میدم آقای زاهد 0**** 
23:38
استخدام نیروی بسته بندی و تولید
استخدام #نیروی_بخش_بسته‌بندی در شرکت دانش‌بنیان پردیس مروابن فارمد واقع در پارک فناوری پردیس. شرایط فقط آقا حداقل مدرک تحصیلی دیپلم مسلط به قواعد Gmp آشنا به انجام کار با تجهیزات متعهد به انجام ام...
1401/12/04
معصومه روستا
سلام من احتیاج به کاربسته بندی دررشت هستم ادوتابچه ممنون
00:05
سلام وعرض ادب یسنا جابری هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از یزد ممنونم
08:19
مرادی
 سلام من دنبال کار در منزل میکردم شرایط بیرون ندارم و به کار در منزل سخت نیامندم ممنونم راهنماییم کنید 
11:46
نیروی کار انبار و بسته بندی
شهرک صنعتی هرفته مهریز یک نفر نیروی کار ساده آقا ، کار گروهی 12 نفره در انبار و بسته بندی کالا، ساعت کاری 6:30 الی 14:30 حقوق مزایا طبق طرح طبقه بندی مشاغل و فراتر از قانون کار، پرداخت پاداش بارگیری و...
1401/12/06
زهرا رضاپور
سلام زهرا رضاپور هستم دنبال کار در منزل هستم ممنون
05:55
کاویان
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات در اصفهان 0**** 
20:44
1401/12/07
خانم محمودی
سلام روزبخیر
جویایی کاردرمنزل هستم ترجیحابسته بندی.منظم باتعهدکاری 
تهران-پرند
10:20
چرخکار حوله خانم
تولیدی حوله بلیندا برا تکمیل کادر خود به چند نفر خانم برای همکاری نیازمند هست: زیگزال کار ماهر ۱ نفر چرخکار حوله تنپوش و‌ابعادی ۳ نفر چرخکار حوله دمپایی ۱ نفر نواردوز ۱ نفر بسته بندی تنپوش ۲ نفر (محیط...
زهرا محمدی
سلام محمدی هستم ازکرمان دنبال کاری هستم ک بتونم توخونه انجام بدم شوهرم دیسک گردن داره خیلی احتیاج ب کار دارم0**** 
21:29
1401/12/08
سودابه مرادی
سلام مرادی هستم دنبال کاردرمنزل خیلی به اینکارنیازدارم نجف اباداصفهان اگه میشه  راهنمایی کنید0**** 
10:41
1401/12/09
قربانی
سلام من به کاربسته بندی احتیاج دارم هرچیزباشه بسته بندی میکنم وملایرهستم وبه کارخیلی احتیاج دارم 
08:59
اعطای نمایندگی تنباکو
اعطای نمایندگی فروش و پخش در شهرهای فاقد نماینده لطفا اگر این شرایط را دارید تماس بگیرید خرید نقدی شرایط پخش و فروش منطقه ای فروشنده یا عامل در منطقه گزارش دهی فروش به کارخانه محصولات با کیفیت با...
سلام‌من‌درملایر‌هستم‌احتیاج‌به‌کار‌دارم‌بسته‌بندی‌
باشه‌ممنون‌میشم‌ازتون‌بچه‌کوچک‌دارم‌نمیتونم‌بیرون‌کار‌کنم‌ممنون
13:03
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس0**** 
21:18
2 پاسخ
1401/12/10
سلام کار بسته بندی میخام
04:15
مدیاف
کارگر ساده - آقا
کار در انبار شرکت هست و شامل بسته بندی، بارگیری، تخلیه می‌باشد. اگر دارای وسیله نقلیه باشد حق سرویس هم داریم.
طیبه کیانی
سلام من دنبال کار در منزل هستم احتیاج شدید دارم اگه بسته بندی باشه انجام میدم  راهنمایی کنیدممنون میشم 
09:32
1401/12/11
سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
16:33
1401/12/13
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم اگه میشه مثل بسته بندی هر کار باشه لطفا راهنمایی م  کند
06:25
هم تیمی خلاق برای کار ادیت و بسته بندی میخوام
ما یه تیم کوچیک صمیمی هستیم که روی محصولات معنوی و خاص (مثل حرز) کار می‌کنیم. دنبال یه نفر می‌گردیم که هم حس هنری و سلیقه داشته باشه برای ادیت عکس و ویدیو، هم توی بسته‌بندی ارسالی ها کمک کنه شرایط ک...
نرگس شریفی
سلام من نرگس  هستم باشوهر دوتابچه توباغ زندگی ميکنم حقوق کم است  نمیشه راه دور است هزینه  راه زیاد می شه 
06:31
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم  لطفا کمکم  کنید 0**** اصهفان گلدشت هستم 
06:37
1 پاسخ
فاطمه عبدالملکی
بسته  بندی درشهرتویسرکان
11:40
نیچرز اُنلی | Natures Only
سرپرست تولید | Production Supervisor
ما به دنبال یک سرپرست تولید واجد شرایط هستیم تا با صلاحیت ها و الزامات زیر به تیم تولیدی خود بپیوندد: صلاحیت ها و الزامات: - دانش قوی از GMP (تمرین خوب ، روش ذخیره سازی خوب) و استانداردهای Dryers ...
1401/12/14
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب یا بادکنک یا حبوبات یا چیزهای دیگر میخواهم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
18:28
1 پاسخ
1401/12/15
سحر فتحی
سلام من خیلی خیلی نیاز به کاردرمنزل می گردم بسته بندی هر چه باشد 🌹
03:54
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم سخت به کار در منزل نیازمند هستم بسته بندی باشد بهتر است شرایط کاردربیرون از خانه رو ندارم 0**** این شما ره تماس منه
07:11
1 پاسخ
تولید از شما فروش در کشور عراق با ما
⬅️ قابل توجه تولید کنندگان خلاق ➡️ بازاریابی و معرفی فیزیکی محصولات شما در کشور عراق بصورت کاملا رایگان تا به فروش رسیدن محصول و عقد قرارداد ما بین تولید کننده و خریدار به عهده ماست. ▫️ما ۶ درصد مب...
ی بی سمیرا ایوبی
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم سخت به کار در منزل نیازمند هستم بسته بندی باشد بهتر است شرایط کاردربیرون از خانه رو ندارم 09034179894این شما ره تماس منه
شیراز زنده گی میکنم
07:12
1401/12/17
لیلا محمدی
سلام...لیلا محمدی دنبال کار در منزل میگردم.بسته بندی یا هرچیز دیگه ای...به این کار احتیاج دارم.
21:00
1 پاسخ
1401/12/19
ندادرمبار
کاردر منزل بسته بندی می خوام از تبریز
11:21
کادر منزل بصورت پاره وقت
سلام کاردر منزل بسته بندی آجیل و حبوبات بصورت پاره وقت به عنوان شغل دوم هم میشه استفاده کرد فرصتی عالی برا خانوما و اقایون دارای تاییدیه تمام ارگان ها و رضایت
ندادرمبار
کار درمنزل می خوام بسته بندی باشه از تبریز
11:21
1401/12/20
خانم فرحانی
سلام من خانم فرحانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی یا هرچیز دیگه هستم چون خیلی نیاز دارم 

22:16
1401/12/21
مبین
سلام و خسته نباشید 
نیازمند کار در منزل هستم 
10:13
بسته بند نانوایی
فقط آقا جوان و سالم . لطفا با دقت بخوانید . جهت همکاری از ساعت ۸صبح الی ۶عصر کار خالی کردن نان و بسته بندی رانندگی یادداشته باشد . فقط با مراجعه حضوری به مغازه سوال داشتین بپرسین . ۲روز مرخصی با حقو...
مبین
بسته بندی 
10:13
مریم احمدی
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم یه بچه دارمفعل شرایط کاربیرون ندارم ی کاربسته بندی نیازدارم..شوهرم ورشکسته شده هیچ کدوم درآمدوشغلی هم نداریم موادغذایی توخونه هم نمیتونم بگیرم خیلی بدهکارم0**** 
16:05
آمنه خسروانی
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم لطفاً بامن تماس بگیرید خیلی ب این کار احتیاج دارم 
22:21
1 پاسخ
سرمایه گذاری و استخدام بسته بندی میوه خشک دورکاری
در بخش بسته بندی میوه خشک سرمایه گذاری کنید و استخدام به صورت دور کاری باشید . ما بخشی از بسته بندی خود را در قالب برون سپاری کالا واگذار مینمائیم . شما داشتن یک فضای کاری و سرمایه بنا به توافق میتوان...
1401/12/22
خانم باهمت
سلام وقت بخیر وخسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم دونفر هستیم هر بسته بندی باشه قبول می کنم 
09:28
لیلی گورابی
سلام
من دنبال کاردرجه زنی کاشی میگردم باحقوق و مزایااااا
13:49
سلام من نیاز کار در منزل هستم تمیز کردن حبوبات یا بسته بندی شکلات ام باشه
20:02
کارگر ساده آقا نیازمندیم
فروشگاه لوازم اشپزخانه به یک نفر نیروی آقا نیازمندیم برای امور بسته بندی محصولات ارسالی محدوده صالح اباد غربی
ادرستون کجاست من در رشتم
20:05
1 پاسخ
1401/12/24
فاطمه قادری
سلام به کار در منزل نیازمندم مثل تمام کارهای  بسته بندی 
07:58
1 پاسخ
ارزو
سلام وقت بخیر
من به کار نیمه وقت در منزل نیازمندم من در اردبیل هستم واقعا به این کار نیازمندم
12:46
نیرو کار (بسته بندی)
استخدام نیرو کار جهت انجام وسط کاری و بسته بندی در فروشگاه ساعت دیواری و تابلو ۲۰ الی ۳۵سال. باحوصله و با سرعت عمل مناسب، باسلیقه و بانظم... ترجیحا ساکن منطقه ۹، ۱۰ و ۱۱ جهت رفت و آمد راحت‌تر. هرر...
سلام نیازمند کاردر منزل هستم.تمیز کردندحبوبات یا بست.بندی باشه از سنندج نایسر  
13:14
1402/04/03
سعید عمرانی
سلام من یکار بسته بندی در منزل احتیاج دارم ممنونم میشم به کار بدید 
12:28
محمد صمدی
سلام جویای کار بسته بندی در هر موردی هستم وقت کاملا آزاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:10
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم  جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
محمد صمدی
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم لطفا کمکم کنید ۰۹۱۳۰۲۹۳۶۴۴اصهفان گلدشت هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:12
محمد صمدی
ادرستون کجاست من در رشتم
سلام 
18:13
محمد صمدی
0**** تماس 
18:14
نیرو خانم واقا جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم
به تعدادی نیرو فعال اقا وخانم جهت پر کردن کوسن مبل با الیاف در منزل نیازمندیم حقوق عالی کار ثابت چت دیوار در خدمتم
1402/04/04
محمد صمدی
بهاره بیات
سلام 
15:54
1 تایید
محمد صمدی
بهاره بیات
تماس بگیرید 0**** 
15:56
1402/04/12
محمد صمدی
هلنا عالیان
سلام زن سرپرست خانوار هستم نیاز ضروری به کار دارم دوازده سال سابقه کار دارم بسته بندی در منزل و یا جوابگویی تلفن و یا تایپ و حتی آمادگی این کارها در محل کار شما را دارم فوری با بیمه و حقو بالای ده تومن
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:11
سرمایه گذاری و استخدام مونتاژ شانسی ها
به صورت دورکاری در محیط زندگی خود انواع کیمدی و شانسی بسته بندی کنید مبلغ سرمایه و محیط کار بنابه پیشنهاد شما می‌باشد کار دورکاری و مناسب آقایان و بانوانی که تمایل دارند به صورت دور کاری کار کنند ه...
محمد صمدی
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس۰۹۹۲۷۶۹۸۳۲۲
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:13
1402/04/13
محمد صمدی
راضیه سادات حسینی
سلام بزرگوار متاسفانه بنده بیمارم اینجا فقط وفقط دنبال کسی هستم ک خیرخواهانه حمایت مالیم کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:46
محمد صمدی
فاطمه قادری
سلام به کار در منزل نیازمندم مثل تمام کارهای بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:50
سرمایه گذاری و استخدام در بسته بندی .میوه خشک
با شرایط اینکه هم به صورت خیش فرمائی کارگاه بسته بندی .ومیوه خشک و گیاهان داروئی بسته بندی کنید و هم به صورت اینکه در تولید سرمایه ای داشته باشید . با حفظ سرمایه کارگاه خود در محیط زندگی خود راه اندا...
محمد صمدی
آمنه خسروانی
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم لطفاً بامن تماس بگیرید خیلی ب این کار احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:11
1402/04/14
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:29
محمد صمدی
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون از لطف شما
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:11
استخدام بسته بند آقا یا خانم
بسته بند زیر 30 سال جهت کار بسته بندی کفش در فروشگاه اینترنتی ساعت کاری از 8:3* تا **:** شنبه تا ***شنبه کاری جمعه و تعطیلات رسمی هم تعطیل حقوق ماهانه ** میلیون و ***** هزار تومان ثابت سرویس رفت و برگ...
سلام وقتتون بخیر،من کار در منزل میخوام خیلی واجبه هرچی زودتر بهتر ممنونم
20:37
1 پاسخ
1402/04/15
محمد صمدی
لیلا محمدی
سلام...لیلا محمدی دنبال کار در منزل میگردم.بسته بندی یا هرچیز دیگه ای...به این کار احتیاج دارم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:24
محمد صمدی
سلام وقتتون بخیر،من کار در منزل میخوام خیلی واجبه هرچی زودتر بهتر ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:25
کار در منزل انجام میدم
کار در منزل ،ادمینی ،بسته بندی، انجام میدم به صورت دورکاری لطفا پیام بدید
1402/04/20
محمد صمدی
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشدفرقی نمیکنه ممنون از لطف شما زیباباقری
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:06
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:07
محمد صمدی
گیسو باقری
سلام گیسو باقری هستم دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:08
نیازمندکار بسته بندی
نیازمندکاربسته بندی هستیم در منزل
محمد صمدی
سلام ببخشید میشه برامون توزیع بدین که چطوری هست کار های شما من بین کار نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
محمد صمدی
معصومه اصغری
سلام.من در تبریزهستم به کار نیاز دارم لطفا در خانه باشه شماره تلفنم ۰۹۱۴۴۳۵۶۴۹۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:12
محمد صمدی
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس۰۹۹۲۷۶۹۸۳۲۲
سلام 0**** تماس بگیرید  جوابگو نبودم پیام بدید 
19:14
سرمایه گذاری و تولید . سفره و نوشیدنی دورکاری
با سرمایه گذاری در بخش بسته بندی انواع سفره و نوشیدنی و انواع اسباب بازی شما نسبت به سرمایه و فضای که دارید ما برای شما در محیط زندگی خود به صورت شریکی .مواد اولیه و پشتیبانی فروش به عهده ماست و شما ...
1402/04/21
محمد صمدی
افسانه نیکور
افسانه نیکور دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:16
1402/04/22
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:49
محمد صمدی
آمنه کاظمی‌پور
آمنه کاظمی پور دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:57
کارگر ساده بسته بندی قهوه/جای خواب/غذا/بیمه
استخدام کارگر ساده آقا جهت بسته بندی انواع قهوه {سابقه کار لازم نیست آموزش لازم در حین کار ارائه خواهد شد} استخدام راننده پایه۲/ موزع/کارگر انبار ساکن منطقه ◇◇فقط آقایان ۱۹ تا ۴۰◇◇ **حقوق دریافتی ب...
محمد صمدی
سلام من دنبال کار میگردم بسته بندی هم باشه ودر خانه می توانم انجام بده ۰۹۳۰۶۲۲۹۴۳۷ اصفهان هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:02
محمد صمدی
ملیکا عزتی
میشه به منم بگین اگه کار درخانه سراغ دارید
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:04
1402/05/01
محمد صمدی
مریم محمدی
سلام من دنبال کار درمنزل میگردم لطفا کاربدین بهش نیازدارم زهرا محمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:08
سرمایه گذاری و استخدام در بسته بندی گلاب
در بخش بسته بندی گلاب کاملا تضمینی سرمایه گذاری کنید ودستمزد دریافت کنید کارگاه در محل زندگی شما ایجاد میشود و سرمایه و محیط کار بنا به پیشنهاد شما میباشد پشتیبانی و فروش به عهده ماست تماس وقت ادار...
1402/05/02
زهرا موسیوند
دنبال کارم خرم آباد0**** 
00:35
1402/05/05
محمد صمدی
مژگان شیرزادی
سلام من شیرزادی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم‌.ممنونم.شهرضا
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:24
محمد صمدی
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب یا بادکنک یا حبوبات یا چیزهای دیگر میخواهم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:25
استخدام همکار آقا جهت کار در فروشگاه اینترنتی
مجموعه نیوا طب فعال در زمینه فروش پوشاک پزشکی به یک نفر خانم جوان نیازمند است شرح وظایف: نیاز به تخصصی ندارید تمام کار به شما آموزش داده میشود پرینت سفارشات از سایت جمع‌آوری سفارشات از قفسه و بسته بن...
1402/10/09
محمد صمدی
0**** 
20:58
1402/10/10
سلام کاردر منزل میخوام برای بسته بندی 
06:34
سلام من از اردبیل برای کاردر منزل میگردم 
06:41
سرمایه گذاری در بسته بندی ادویه جات
با مشارکت ما در محل زندگی خود به صورت دور کاری و حق العمل کاری یک کارگاه داشته باش وبا امنیت شغلی بالا مشغول به کار گردید حداقل فضا و حداقل سرمایه بستگی به پیشنهاد شما دارد حقوق و سود خوبی دارد و ما...
1402/11/10
آرمان ستاری
سلام،من به دنبال بسته بندی کاردرمنزل هستم،
واقعا به این کار نیاز دارم.ممنون.
13:59
منیژه حیدری
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی حبوبات اگه بود اطلاع بدین
سلام بسته بندی چی
23:56
1402/11/12
مریم حدادیان
سلام خانم دادیان هستم از خمینی شهر اصفهان 
نیاز به کارشبانه دارم .روزها سرکارهستم.شب هانیاز به کاردر منزل دارم ترجیحا بسته بندی
سه فرزند بزرگ سال دارم....خواهشاً تماس بگیرید نیاز فوری دارم.ممنون

08:13
استخدام نیرو. خانم
با سلام استخدام نیرو خانم جهت بسته بندی رطب و خارک کار زیر کولر با همراه وعده غذایی
سلام کار در منزل میخواستم  هرچی باشه ممنون 
13:28
دنبال کار در منزل بومهن هستم
15:19
کار در منزل بومهن
15:20
نیرو بسته بندی پاره وقت
یک نیرو پاره وقت میخوایم برای بسته بندی حقوق به صورت روزانه روزی 400تومن کار هفته ای دو روز هست از 7 صبح تا 12 ظهر لطفا مشخصات زیر ارسال کنید اسم و فامیل سن سابقه شعلی شهر سکونت
1402/12/07
سلام من نیازبه کاردرمنزل دارم لطفاکمک کنید
01:03
1402/12/08
کمال قلی تبار
سلام حرام وعرض ادب ...قلی تبار از مازندران شهرستان فریدونکنار ...من وخانومم بیکاریم ..من شخصا حدود 7.8 ماخ بیکارم. احتیاج به کارودرامد دارم ..کاردر منزل برای من وخانومم عالیه ...لطفا برای ما کاردیف کنید ممنون میشم شماره تماس من 0****  میباشد 
15:33
فاطمه قنبری
سلام  واقعا ب کار درمنزل نیازداریم
18:21
نیروی کار جهت بسته بندی زیتون
نیروی کار جهت کار در شرکت زیتون بسته بندی سرند دم گیری و فراوری نیازمندیم همراه با خانه برای خانواده صبحانه بیمه اضافه کاری حقوق بستگی به عملکرد شما
1403/01/20
حیدر احمدی
منم به کار در منزل احتیاج دارم
سمیه رستگار
سلام کار در منزل میخواستم
18:53
1403/01/21
سلام من جویای کار در منزل هستم و خیلی به کار نیاز دارم،بچه کنکوری دارم،ممنون میشم برام کاری جور کنید
07:38
همکارخانم
تعدادی خانم برای وسط کاری تعدادی خانم برای بسته بندی تعدادی خیاط ماهربرای تولیدلباس زیرزنانه یک خانم برای نظافت وابدارچی شهرک صنعتی ۲باسرویس رفت وبرگشت
1403/08/03
مریم یوسفی
سلام من کاردرخانه میخوام در
بسته بندی هرچی
07:07
سپیده محدث شرق
سلام من خیلی نیاز مند کار در منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنونم از لطفتون 
13:26
1403/08/04
فرزانه فتحی 
15:04
کار در منزل
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
1403/12/24
اعظم جناب
سلام میتونید کمک کنید، شرکت پیشتازان خانم سلیمی کلاهبرداری هست یا نه؟ 
05:20
سلام دنبال کار بسته بندی هستم 4 تا ه دارم تو رو خدا  اگه یکی میشناسه  لطفأ معرفی  کنه قوچان خراسان رضوی 
06:08
1403/12/26
فاطمه احمدی
سلام  منم  دنبال کار  ه
17:10
راه اندازی کارگاه بسته بندی انواع شکلات
بسته بندی انواع شکلات درکارگاه شما دوست عزیز ماتمام شرایط را برای شما ایجاد مینمائیم تا شما یک کارگاه کوچک بسته بندی داشته باشید حداقل فضای کاری بستگی به امکانات شما دارد . داشتن انگیزه کاری داشتن ...
1403/12/29
سلام ایرانی هسنم.دنبال کار در منزل هستم بسته بندی هر چه باشه.
13:12
1404/05/06
زهرا باقری
سلام من دنباله کار نیمه وقت درمنزل هستم لطفا راهنمیاییم کنید ممنون
18:32
1404/05/07
سلام خسته نباشید ببخشیدما 3نفریم کار بسته بندی و پاک کردن سبزی حبوبات اگر کسی بیاره برامون منزل انجام میدیم 
15:45
سرمایه گذاری راه اندازی کارگاه لیوان کاغذی
راه اندازی کارگاه تولید لیوان کاغذی با پشتیبانی دائم شرکتی بسته بندی و تولید لیوان‌های کاغذی در صورت داشتن حداقل 50 متر مربع یک واحد در طبقه همکف و دارا بودن حداقل سرمایه 500 میلیون تومان، ما برای شما...
2191
15:45
احمد فرجی فرجی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم.اسلامشهرم
18:49
احمد فرجی فرجی
من دنبال کاردرخانه هستم.بسته بندی
18:50
همکار خانم۱۸سال الی۴۰ساله
به تعدادی همکار خانم برای بسته بندی و مونتاژ قطعات لاستیکی نیازمندیم . برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل میگردم
21:38
1404/05/08
شکوفه جیرودی
سلام من کار در منزل میخواستم  به شدت نیاز دارم 
08:50
1 تایید
خانم رحیمی
سلام وقتتون بخیر من نبال کار در منزل میگردم 
09:23
کارگر ساده با جای خواب وغذا کارخانه قطعات خودرو
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ✅️کارخانه معتبر و دولتی قطعات خودرو قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقو...
رویا پاکزاد
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته‌بندی باشه در تبریز اگه سراغ دارید اطلاع بدید لطفاً 
16:02
سلام من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم اگه کمکم کنید 
20:49
سلام من خانم خاندارهستم دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
23:44
به تعدادی نیروی ساده نیازمندیم
به تعدادی نیروی ساده جهت کار در صندلی سازی و مبل جهت زیرکار منتاژ و بسته بندی نیازمندیم. ساعت کار ۸ تا ۵ بیمه دارد/مساعده دارد/ صبحانه دارد/
1404/05/09
سلام مژده هستم دنبال کار در منزل هستم دو بچه دارم  نیاز به کار دارم حقوق شوهرم فقد بخور نمیر هست 
کار مثلا بسته بندی
19:36
1 تایید
1404/05/10
زینب نساج
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لباس یا بدلیجات وغیره ..کار در منزل خودم انجام بدم ..ممنونم
04:03
1404/05/13
سکینه نوذری
کار در منزل بسته بندی
بسته بند شلوار و شومیز خانم
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک نیازمندیم
سه‌شنبه 22 مرداد 1404، ساعت 06:17