شماره تلفن کار در منزل بسته بندی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم اگه میشه یه کار مثل بسته بندی یا پاک کردن حبوبات ،منتاژ کاری .... بهم معرفی کنید با وجود 4تا بچه یه حقوق کارگری واقعا به این کار نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید تشکر
فرزانه صمیم سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
سلام من دنبال کار در منزل میگردم به این کار احتیاج دارم نمیتونم برم بیرون کار کنم واقعا اگر این کار رو به من بدین ممنونتم میشم
سلام من دنبال کار هستم توی یه دامپروری زندگی میکنم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم
آمنه کاظمی پور دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنونم
سلام من دنبال کار درمنزل میگردم لطفا کاربدین بهش نیازدارم زهرا محمدی
سلام زهرا محمدی دنبال کار درمنزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنون
زهرا محمدی پرند هستم
سلام ، کار در منزل بسته بندی حبوبات اگر بود ممنون میشم اطلاع بدید شماره تلفن بدید
سلام من خیلی نیازمند کاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنون از لطف شما
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی حبوبات اگه بود اطلاع بدین
سلام کار در منزل نسیم شهر نیازمندم چون شرایط بیرون کار کردن ندارم بستهبندی باشد یا دورست کردن گل مصنوعی
سلام من ب کار بسته بندی درمنزل نیازدارم درشهرقم
سلام من بهاره بیات دنبال کار میکردم تازه عروسی کردم به این کار احتیاج دارم
سلام من خیلی نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشدفرقی نمیکنه ممنون از لطف شما زیباباقری
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون از لطف شما
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم هر چی باشه و تو هر ساعتی وقت دارم با تشکر
شکیلا محمدی سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم درشهرک صنعتی عباس آباد ممنون از لطف شما
سلام من شیرزادی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم.ممنونم.شهرضا
سلام منم دنبال کار در منزل هستم لطفا به منم یک شماره تماس بدین بتونم کار انجام بدم تو خانه
سلام گیسو باقری هستم دنبال کار در منزل هستم
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هسم
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشد فرقی نمیکنه ممنونم از لطف شما فاطمه زهروند هستم
سلام نیازمند کاردرمنزل واسه بسته بندی هستم واقعا به پولش احتیاج دارم لطفا
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی احتیاج دارم
سلام مریم جهان آرا هستم . من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی به این کار احتیاج دارم کار هرچه باشد فرقی نمیکنه چون شوهرم کار نداره تشکر
میشه به منم بگین اگه کار درخانه سراغ دارید
سلام کار در منزل واوان نیازمندیم چون شرایط کارکردن بیرون از خانه ندارم لطفا بسته بندی حبوبات باشد
سلام . دنبال شغل بسته بندی میگردم . وسیله هم دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام دنبال کاربسته بندی یا هر چیز دیگه میگردم در منزل کردی هستم
عالی
سلام دنبال شغل هستم بسته بندی در منزل لطفا اگه کار دارین با این شماره تماس بگیرین 0**** محدوده شهرک ولیعصر
سلام من دنبال کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات در منزل هستم لطفا بهم معرفی کنید
سلام دنبال کار در منزل خودم هستم بسته بندی
سلام دنبال کار در منزل هستم
سلام و دنبال کار در منزل هستم بسته بندی و پاک کردن حبوبات و غیره ....
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه دربوشهر اگه سراغ دارین خبرم بدین لطفا
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنون
سلام زن سرپرست خانوار هستم نیاز ضروری به کار دارم دوازده سال سابقه کار دارم بسته بندی در منزل و یا جوابگویی تلفن و یا تایپ و حتی آمادگی این کارها در محل کار شما را دارم فوری با بیمه و حقو بالای ده تومن
سلام ببخشید میشه برامون توزیع بدین که چطوری هست کار های شما من بین کار نیاز دارم
خیلی به ین کار نیاز دارم
سلام بزرگوار متاسفانه بنده بیمارم اینجا فقط وفقط دنبال کسی هستم ک خیرخواهانه حمایت مالیم کنه
سلام سوریا حمیدی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در شهریار فردوسیه ممنون
مردمو دست انداختین با این
سلام من از استان گنبد کاووس هستم با3 تا بچه نیاز کار در منزل میخوام بسته بندی حبوبات خشکبار هستم لطفا اگر کار هست خبر بدید ممنوع
سلام فرقی نداره وقت کار درمنزل باشه خیلی احتیاج دارم گنبد کاوس بسته بند ی باشه خیلی خوبه اگر شماره تماس دارین
سلام خوبید 2 ماه دنبال کار هستم بخدا خیلی لازم دارم ارومیه به این بزرگی واس ما یه کارپیدا نمیشه کاربسته بندی سراغ داشتید لطفاً بگید من چندتا پیدا کردم همش کلاهبرداری بود 😭
افسانه نیکور دنبال.کار بسته بندی درمنزل نیاز دارم
افسانه نیکور دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم
سلام جویای کار بسته بندی در هر موردی هستم وقت کاملا آزاده
با عرض سلام جویای کار بسته بندی در هر زمینه ایی هستم در منزل محدودیت زمانی ندارم ساکن رشت
سلام.من در تبریزهستم به کار نیاز دارم لطفا در خانه باشه شماره تلفنم 0****
سلام من دنبال کار میگردم بسته بندی هم باشه ودر خانه می توانم انجام بده 0**** اصفهان هستم
سلام من به کاردرمنزل سخت نیازمندم لطفاراهنمای بفرماید
سلام من کاردرمنزل می خواستم من پدرشوهرم ومادرشوهرهمسرم توی یک خونه زندگی می کنیم من جوراب کفه زدم سبزیجات دسته زدم منجوق دوزی کردم لباس عروس منجوق زدم گل سازی کردم ترشی جان درست کردم کاری می خواهم داخل خونه انجام بدم ممنون میشم شماره تماس بدین این شماره همسرم هستش من گوشیم خرابه دادم برای تعمیر شماره همسرم میدم آقای زاهد 0****
سلام من احتیاج به کاربسته بندی دررشت هستم ادوتابچه ممنون
سلام وعرض ادب یسنا جابری هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از یزد ممنونم
سلام من دنبال کار در منزل میکردم شرایط بیرون ندارم و به کار در منزل سخت نیامندم ممنونم راهنماییم کنید
سلام زهرا رضاپور هستم دنبال کار در منزل هستم ممنون
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات در اصفهان 0****
سلام روزبخیر جویایی کاردرمنزل هستم ترجیحابسته بندی.منظم باتعهدکاری تهران-پرند
سلام محمدی هستم ازکرمان دنبال کاری هستم ک بتونم توخونه انجام بدم شوهرم دیسک گردن داره خیلی احتیاج ب کار دارم0****
سلام مرادی هستم دنبال کاردرمنزل خیلی به اینکارنیازدارم نجف اباداصفهان اگه میشه راهنمایی کنید0****
سلام من به کاربسته بندی احتیاج دارم هرچیزباشه بسته بندی میکنم وملایرهستم وبه کارخیلی احتیاج دارم
سلاممندرملایرهستماحتیاجبهکاردارمبستهبندی باشهممنونمیشمازتونبچهکوچکدارمنمیتونمبیرونکارکنمممنون
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل میخوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس0****
سلام کار بسته بندی میخام
سلام من دنبال کار در منزل هستم احتیاج شدید دارم اگه بسته بندی باشه انجام میدم راهنمایی کنیدممنون میشم
سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
سلام من دنبال کار در خانه هستم اگه میشه مثل بسته بندی هر کار باشه لطفا راهنمایی م کند
سلام من نرگس هستم باشوهر دوتابچه توباغ زندگی ميکنم حقوق کم است نمیشه راه دور است هزینه راه زیاد می شه
سلام من دنبال کار در خانه هستم لطفا کمکم کنید 0**** اصهفان گلدشت هستم
بسته بندی درشهرتویسرکان
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب یا بادکنک یا حبوبات یا چیزهای دیگر میخواهم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام من خیلی خیلی نیاز به کاردرمنزل می گردم بسته بندی هر چه باشد 🌹
سلام من خانم هستم سخت به کار در منزل نیازمند هستم بسته بندی باشد بهتر است شرایط کاردربیرون از خانه رو ندارم 0**** این شما ره تماس منه
شیراز زنده گی میکنم
سلام...لیلا محمدی دنبال کار در منزل میگردم.بسته بندی یا هرچیز دیگه ای...به این کار احتیاج دارم.
کاردر منزل بسته بندی می خوام از تبریز
کار درمنزل می خوام بسته بندی باشه از تبریز
سلام من خانم فرحانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی یا هرچیز دیگه هستم چون خیلی نیاز دارم
سلام و خسته نباشید نیازمند کار در منزل هستم
بسته بندی
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم یه بچه دارمفعل شرایط کاربیرون ندارم ی کاربسته بندی نیازدارم..شوهرم ورشکسته شده هیچ کدوم درآمدوشغلی هم نداریم موادغذایی توخونه هم نمیتونم بگیرم خیلی بدهکارم0****
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم لطفاً بامن تماس بگیرید خیلی ب این کار احتیاج دارم
سلام وقت بخیر وخسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم دونفر هستیم هر بسته بندی باشه قبول می کنم
سلام من دنبال کاردرجه زنی کاشی میگردم باحقوق و مزایااااا
سلام من نیاز کار در منزل هستم تمیز کردن حبوبات یا بسته بندی شکلات ام باشه
ادرستون کجاست من در رشتم
سلام به کار در منزل نیازمندم مثل تمام کارهای بسته بندی
سلام وقت بخیر من به کار نیمه وقت در منزل نیازمندم من در اردبیل هستم واقعا به این کار نیازمندم
سلام نیازمند کاردر منزل هستم.تمیز کردندحبوبات یا بست.بندی باشه از سنندج نایسر
سلام من یکار بسته بندی در منزل احتیاج دارم ممنونم میشم به کار بدید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام
0**** تماس
سلام
تماس بگیرید 0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام وقتتون بخیر،من کار در منزل میخوام خیلی واجبه هرچی زودتر بهتر ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید جوابگو نبودم پیام بدید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
دنبال کارم خرم آباد0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
0****
سلام کاردر منزل میخوام برای بسته بندی
سلام من از اردبیل برای کاردر منزل میگردم
سلام،من به دنبال بسته بندی کاردرمنزل هستم، واقعا به این کار نیاز دارم.ممنون.
سلام بسته بندی چی
سلام خانم دادیان هستم از خمینی شهر اصفهان نیاز به کارشبانه دارم .روزها سرکارهستم.شب هانیاز به کاردر منزل دارم ترجیحا بسته بندی سه فرزند بزرگ سال دارم....خواهشاً تماس بگیرید نیاز فوری دارم.ممنون
سلام کار در منزل میخواستم هرچی باشه ممنون
دنبال کار در منزل بومهن هستم
کار در منزل بومهن
سلام من نیازبه کاردرمنزل دارم لطفاکمک کنید
سلام حرام وعرض ادب ...قلی تبار از مازندران شهرستان فریدونکنار ...من وخانومم بیکاریم ..من شخصا حدود 7.8 ماخ بیکارم. احتیاج به کارودرامد دارم ..کاردر منزل برای من وخانومم عالیه ...لطفا برای ما کاردیف کنید ممنون میشم شماره تماس من 0**** میباشد
سلام واقعا ب کار درمنزل نیازداریم
منم به کار در منزل احتیاج دارم
سلام کار در منزل میخواستم
سلام من جویای کار در منزل هستم و خیلی به کار نیاز دارم،بچه کنکوری دارم،ممنون میشم برام کاری جور کنید
سلام من کاردرخانه میخوام در بسته بندی هرچی
سلام من خیلی نیاز مند کار در منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنونم از لطفتون
فرزانه فتحی