دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل بسته بندی

بسته بندی

1401/11/02
زهره قاسمی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم اگه میشه یه کار مثل بسته بندی یا پاک کردن حبوبات ،منتاژ کاری ....
بهم معرفی کنید  با وجود 4تا بچه  یه حقوق کارگری واقعا به این کار نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید 
1 پاسخ
15 تایید
چلوکباب رفتاری شعبه ونک | Chelokabab Raftari
استخدام بسته بند (غذا)
الزامات فنی (شرح وظایف تخصصی): • آماده‌سازی پیش‌غذاها مطابق رسپی و دستورالعمل‌های تعیین‌شده • بسته‌بندی اصولی...
1401/11/03
فرزانه صمیم
فرزانه صمیم
سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
10:33
4 تایید
علی کیانی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم به این کار احتیاج دارم نمیتونم برم بیرون کار کنم  واقعا اگر این کار رو به من بدین ممنونتم میشم
10:53
2 تایید
زهرا فیروزی
سلام من دنبال کار هستم توی یه دامپروری زندگی میکنم واقعا  به کار درمنزل نیاز دارم
15:00
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/11/04
آمنه کاظمی‌پور
آمنه کاظمی پور دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنونم 
06:53
1 پاسخ
2 تایید
1401/11/05
مریم محمدی
سلام من دنبال کار درمنزل میگردم  لطفا کاربدین بهش نیازدارم زهرا محمدی
06:34
1 پاسخ
2 تایید
مریم محمدی
سلام زهرا محمدی دنبال کار درمنزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنون
06:36
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
مریم محمدی
زهرا محمدی پرند هستم
06:36
2 تایید
ربابه حسینی
سلام ، کار در منزل بسته بندی حبوبات اگر بود ممنون میشم اطلاع بدید شماره تلفن بدید
07:03
1 پاسخ
4 تایید
سلام من خیلی نیازمند کاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنون از لطف شما
08:42
ماهر تجارت پویا | MAHER TEJARAT POUYA
استخدام کارگر کارخانه (تولید و بسته بندی-آقا)
کارگر تولید / کارگر کارخانه کارخانه تولید و بسته‌بندی قهوه شرح وظایف: همکاری در فرآیند تولید، رُست و بسته‌بندی قهوه کار با دستگاه‌های بسته‌بندی و تجهیزات تولید (پس از آموزش) رعایت دستورالعمل‌های بهد...
منیژه حیدری
سلام نیاز مند کار در منزل  بسته بندی حبوبات اگه بود اطلاع بدین
12:43
1 پاسخ
خانم سمندری
سلام کار در منزل نسیم شهر نیازمندم چون شرایط بیرون کار کردن ندارم بسته‌بندی باشد یا دورست کردن گل مصنوعی
13:46
نرجس اکبری
سلام  من ب کار بسته بندی درمنزل نیازدارم  درشهرقم
14:30
طرح گستره یک پک بسته بندی
طراحی طرح گستره یک پک بسته بندی برای پذیرایی مراسمات
1401/11/06
بهاره بیات
سلام من بهاره بیات دنبال کار می‌کردم تازه عروسی کردم به این کار احتیاج دارم 
17:25
2 پاسخ
1401/11/07
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشدفرقی نمیکنه ممنون از لطف شما زیباباقری 
09:41
1 پاسخ
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون از لطف شما
09:43
1 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی چای در منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان حقوق هفتگی پرداخت میشه حقوق از ۱۷ تا ۲۵ تومن اطلاعات بیشتر پاسخگوی فقط تلگرام بسیار محدود تلگرام=Karrdar_khane@
سیما بیرنگ
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
هر چی باشه و تو هر ساعتی وقت دارم 
با تشکر
11:26
شکیلا محمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
درشهرک صنعتی عباس آباد ممنون از لطف شما 
15:49
مژگان شیرزادی
سلام من شیرزادی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم‌.ممنونم.شهرضا
20:37
1 پاسخ
طراحی مجدد و آماده‌سازی فایل چاپ جعبه بسته‌بندی
ما نیاز به طراحی داریم که مسلط به طراحی جعبه برای چاپ باشه یه طرح تصویری داریم که آماده است و فقط باید در ابعاد مورد نظر ما دوباره طراحی بشه این عکس که اینجا ارسال میشه صرفا یه پیش نمایش از طرح ماست ....
1401/11/09
حسنزاده
سلام منم دنبال کار در منزل هستم لطفا به منم یک شماره تماس بدین بتونم کار انجام بدم تو خانه
04:49
گیسو باقری
سلام گیسو باقری هستم دنبال کار در منزل هستم 
09:49
1 پاسخ
1401/11/10
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هسم 
10:05
طراحی بسته آموزشی
بسته آموزشی در قالب تمرینات ادراک دیداری دارم و میخوام طراحی بشه
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشد فرقی نمیکنه ممنونم  از لطف شما  فاطمه  زهروند  هستم 
14:25
مرتضوی اعظم
سلام نیازمند کاردرمنزل واسه بسته بندی هستم واقعا به پولش احتیاج دارم لطفا
16:07
معصومه شاه حسینی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی احتیاج دارم
22:45
دلا | Della
استخدام کارگر بسته بندی (سرویس چوب)
جهت تکمیل تیم تولید تخت و کمد، نیاز نیروی بسته بندی داریم محل کار سیاسنگ دانش 4 حقوق از 20 تا 30 میلیون مساعده هفتگی پرداخت حقوق به موقع بیمه تامین اجتماعی محیط کاری سالم ساعت کاری 8 تا 5 با امکا...
1401/11/11
مریم جهان آرا
سلام مریم جهان آرا هستم . من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی به این کار احتیاج دارم  
کار هرچه باشد فرقی نمیکنه چون شوهرم کار نداره تشکر 
17:10
1 تایید
1401/11/19
ملیکا عزتی
ربابه حسینی
سلام ، کار در منزل بسته بندی حبوبات اگر بود ممنون میشم اطلاع بدید شماره تلفن بدید
میشه به منم بگین اگه کار درخانه سراغ دارید 
06:09
1 پاسخ
1 تایید
1401/11/20
شقایق
سلام کار در منزل واوان نیازمندیم چون شرایط کارکردن بیرون از خانه ندارم لطفا بسته بندی حبوبات باشد 
12:52
1 تایید
نامي نيک نهاد (سه نان) | Nami Nik Nahad (Cenan Bakery)
معاونت تولید | Vice President of Production
مدیریت فرایند:برنامه ریزی کلان، زمان بندی شیفت ها و نظارت بر حسن اجرای تولید روزانه مطابق با برنامه جامع شرکت بهره وری و بهینه سازی: شناسایی گلوگاه های تولید،اجرای پروژه های بهبود مستمر و کاهش هزینه ه...
احسان حاجوی
سلام . دنبال  شغل بسته بندی میگردم . وسیله هم دارم لطفا راهنمایی کنید 
17:39
1401/11/22
نرگس کردی
سلام دنبال کاربسته بندی یا هر چیز دیگه میگردم در منزل کردی هستم 
06:27
نرگس کردی
عالی
06:27
جهان گستر آرشا | Jahan Gostar Arsha (7 Star)
ویزیتوری و بازاریابی | Sales and marketing Expert
شرح شغل و وظایف شرکت جهان نگین آرشا به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در تولید و بسته بندی محصولات آجیل و حبوبات و...، در جهت تکمیل کادر نیروی انسانی خود در شهر تهران، اقدام به جذب نیروی انسانی با عنوان ...
سمانه
سلام دنبال شغل هستم 
بسته بندی در منزل 
لطفا اگه کار دارین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
محدوده شهرک ولیعصر
10:29
سلام من دنبال کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات  در منزل هستم 
لطفا بهم معرفی کنید
11:06
سلام دنبال کار در منزل خودم هستم بسته بندی
11:08
کارگر ساده (بسته بندی تجهیزات پزشکی)
فرصت شغلی عالی برای کارگر ساده (بسته بندی) استخدام نیروی تمام وقت با انگیزه و پشتکار در یک محیط کاری فعال سرویس رفت و برگشت مطمئن توجه: کار به صورت حضوری است و دورکاری نداریم. الویت با شهرهای ما...
پروین پناهی
سلام  دنبال  کار در منزل هستم 
14:15
1401/11/23
سلام و دنبال کار در منزل هستم بسته بندی و پاک کردن حبوبات و غیره ....
06:30
1401/11/25
پروین دهقانی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه دربوشهر اگه سراغ دارین خبرم بدین لطفا
12:47
همکاری مسئول محله منشی خیاط اجرایی نظافت مدیر
دعوت به همکاری سلام علیکم جهت برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی علیه السلام، دوخت و بسته بندی لباس شیرخوارگان حسینی و ایجاد تشکلات در محلات قم نیازمند همکاری بانوان فعال به عنوان مسوول محله در استان قم ...
۲۹
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم بسته بندی هرچی  باشه ممنون
19:40
هلنا عالیان
سلام 
زن سرپرست خانوار هستم 

نیاز ضروری به کار دارم دوازده سال سابقه کار دارم بسته بندی در منزل و یا جوابگویی تلفن و یا تایپ و حتی آمادگی این کارها در محل کار شما را دارم فوری با بیمه و حقو بالای ده تومن  
20:09
1 پاسخ
1401/11/26
زهره قاسمی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم اگه میشه یه کار مثل بسته بندی یا پاک کردن حبوبات ،منتاژ کاری .... بهم معرفی کنید با وجود ۴تا بچه یه حقوق کارگری واقعا به این کار نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید تشکر
سلام ببخشید میشه برامون توزیع بدین که چطوری هست کار های شما من بین کار نیاز دارم
07:48
1 پاسخ
خیاط
خیاط ،بسته بندی،کابویی کار
خیلی به ین کار نیاز دارم 
07:50
راضیه سادات حسینی
سلام بزرگوار متاسفانه بنده بیمارم اینجا فقط وفقط دنبال کسی هستم ک خیرخواهانه حمایت مالیم کنه
12:24
1 پاسخ
ذکیه حمیدی
سلام سوریا حمیدی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در شهریار فردوسیه ممنون 
13:22
بسته بندی کش مو در منزل
بسته بندی در منزل با بیمه
1401/11/28
بهاره بیات
مردمو دست انداختین با این 
10:42
سارا دلیجه
سلام من از استان گنبد کاووس هستم با3 تا بچه نیاز کار در منزل میخوام بسته بندی حبوبات  خشکبار هستم لطفا اگر کار هست خبر بدید ممنوع
15:42
سارا دلیجه
سلام فرقی نداره وقت کار درمنزل باشه خیلی احتیاج دارم گنبد کاوس بسته بند ی باشه خیلی خوبه  اگر شماره تماس دارین 
15:46
استخدام فروشنده و فروش پوشاک عمده و جزیی
پوشاک رو مستقیم از تولیدکننده دریافت میکنی و به بازار عرضه میدی به چند فروشنده حضوری پوشاک جهت همکاری فروش درصدی نیازمندیم پوشاک زنانه _ مردانه _ بچه گانه. اماده همکاری با تمام فروشگاه های سطح ای...
عزیز میلانی
سلام خوبید   2 ماه دنبال کار هستم بخدا خیلی لازم دارم ارومیه به این بزرگی واس ما یه کارپیدا نمیشه کاربسته بندی سراغ داشتید لطفاً بگید من چندتا پیدا کردم همش کلاهبرداری بود 😭
19:15
1401/11/29
افسانه نیکور
افسانه  نیکور دنبال.کار بسته بندی درمنزل
نیاز دارم
13:15
1 تایید
افسانه نیکور
افسانه نیکور دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم
13:17
1 پاسخ
کار درمنزل بسته بندی
کار درمنزل مخصوص آقایان و بانوان سن بالای20سال این کار بسته بندی هس و در منزل خودتون انجام میدین و کار را خودمون ارسال میکنیم کار شرکتی هست و استخدام میشین باید ثبت نام کنین و هزینه داره بایدکارجوی ش...
1401/12/02
سلام
جویای کار بسته بندی در هر موردی هستم
وقت کاملا آزاده
08:22
1 پاسخ
با عرض سلام
جویای کار بسته بندی در هر زمینه ایی هستم در منزل محدودیت زمانی ندارم ساکن رشت
08:30
معصومه اصغری
سلام.من در تبریزهستم به کار نیاز دارم لطفا در خانه باشه شماره تلفنم 0**** 
09:35
1 پاسخ
شغل در آمد در منزل
باسلام کادر منزل بصورت پاره وقت دارای تاییدیه از اتمام ارگان ها و رضایت ویدیویی بسته بندی آجیل و حبوبات در منزل
1401/12/03
سلام من دنبال کار میگردم بسته بندی  هم باشه ودر خانه می توانم انجام  بده 0****  اصفهان  هستم
15:50
1 پاسخ
سلام من به کاردرمنزل سخت نیازمندم لطفاراهنمای بفرماید
18:06
محبوبه فلاح آبکناری
سلام من کاردرمنزل می خواستم من پدرشوهرم ومادرشوهرهمسرم توی یک خونه زندگی می کنیم من جوراب کفه زدم سبزیجات دسته زدم منجوق دوزی کردم لباس عروس منجوق زدم گل سازی کردم ترشی جان درست کردم کاری می خواهم داخل خونه انجام بدم ممنون میشم شماره تماس بدین این شماره همسرم هستش من گوشیم خرابه دادم برای تعمیر شماره همسرم میدم آقای زاهد 0**** 
23:38
بسته بندی شرکت مای بیبی
شروع جذب نیرو در بخش‌های مختلف شرکت مای بیبی فرصت همکاری در محیطی امن و پایدار را برای افراد واجد شرایط فراهم کرده است. روند ثبت‌نام کاملاً شفاف و بر اساس اصول مشخص انجام می‌شود. شرایط عمومی: سن...
1401/12/04
معصومه روستا
سلام من احتیاج به کاربسته بندی دررشت هستم ادوتابچه ممنون
00:05
سلام وعرض ادب یسنا جابری هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از یزد ممنونم
08:19
مرادی
 سلام من دنبال کار در منزل میکردم شرایط بیرون ندارم و به کار در منزل سخت نیامندم ممنونم راهنماییم کنید 
11:46
کارگر ساده ، کارگر شهرستانی ، فنی کار
شرکت معتبر در زمینه مواد غذایی تولید کننده نبات و آبنبات استخدام مینماید استخدام از روز اول و تکمیل فرم کارگر ساده آقا جهت تولید کارگر ساده خانم جهت بسته بندی کارگر شهرستانی با جای خواب فنی کار ج...
1401/12/06
زهرا رضاپور
سلام زهرا رضاپور هستم دنبال کار در منزل هستم ممنون
05:55
کاویان
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات در اصفهان 0**** 
20:44
1401/12/07
خانم محمودی
سلام روزبخیر
جویایی کاردرمنزل هستم ترجیحابسته بندی.منظم باتعهدکاری 
تهران-پرند
10:20
کارگر ساده شرکت قهوه خوابگاه/غذا/بیمه/سرویس/حراست
❌استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قهوه خط تولید و بسته بندی کارگرساده ✔️خوابگاه مجهز و با امکانت رفاهی کامل ✔️ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراحت و نهار ✔دارای اضافه کاری جز...
زهرا محمدی
سلام محمدی هستم ازکرمان دنبال کاری هستم ک بتونم توخونه انجام بدم شوهرم دیسک گردن داره خیلی احتیاج ب کار دارم0**** 
21:29
1401/12/08
سودابه مرادی
سلام مرادی هستم دنبال کاردرمنزل خیلی به اینکارنیازدارم نجف اباداصفهان اگه میشه  راهنمایی کنید0**** 
10:41
1401/12/09
قربانی
سلام من به کاربسته بندی احتیاج دارم هرچیزباشه بسته بندی میکنم وملایرهستم وبه کارخیلی احتیاج دارم 
08:59
کارگر انبار
شرکت معتبر تولیدی (قطعات خودرو )واقع در شهرک صنعتی شمس آباد نیروی کارگر انبار آشنا با کلیه فرآیندهای انبار ، چیدمان ، بسته بندی استخدام می نماید. دارای حداقل 2 سال سابقه کار دارای مدرک تحصیلی دیپل...
سلام‌من‌درملایر‌هستم‌احتیاج‌به‌کار‌دارم‌بسته‌بندی‌
باشه‌ممنون‌میشم‌ازتون‌بچه‌کوچک‌دارم‌نمیتونم‌بیرون‌کار‌کنم‌ممنون
13:03
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس0**** 
21:18
2 پاسخ
1401/12/10
سلام کار بسته بندی میخام
04:15
کاردر منزل
باسلام کادر منزل بصورت پاره وقت دارای تاییدیه از اتمام ارگان ها و رضایت ویدیویی بسته بندی آجیل و حبوبات در منزل
طیبه کیانی
سلام من دنبال کار در منزل هستم احتیاج شدید دارم اگه بسته بندی باشه انجام میدم  راهنمایی کنیدممنون میشم 
09:32
1401/12/11
سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
16:33
1401/12/13
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم اگه میشه مثل بسته بندی هر کار باشه لطفا راهنمایی م  کند
06:25
مدیر آزمایشگاه تحقیق توسعه و تضمین کیفیت
طراحی، پیاده سازی و توسعه سیستم مدیریت کیفیت سازمان بر اساس استاندارد های GMP شناسایی عدم انطباق ها و تدوین برنامه های اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه تسلط بر استاندارد های ملی وبین المللی آرایشی و بهداشتی...
نرگس شریفی
سلام من نرگس  هستم باشوهر دوتابچه توباغ زندگی ميکنم حقوق کم است  نمیشه راه دور است هزینه  راه زیاد می شه 
06:31
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم  لطفا کمکم  کنید 0**** اصهفان گلدشت هستم 
06:37
1 پاسخ
فاطمه عبدالملکی
بسته  بندی درشهرتویسرکان
11:40
استخدام و کار در منزل
✅️ درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل ✅️بدون نیاز به خروج از خانه ✅️بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی ✅️با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا ✅️دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی ✅️با حق بیمه ، ...
1401/12/14
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب یا بادکنک یا حبوبات یا چیزهای دیگر میخواهم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
18:28
1 پاسخ
1401/12/15
سحر فتحی
سلام من خیلی خیلی نیاز به کاردرمنزل می گردم بسته بندی هر چه باشد 🌹
03:54
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم سخت به کار در منزل نیازمند هستم بسته بندی باشد بهتر است شرایط کاردربیرون از خانه رو ندارم 0**** این شما ره تماس منه
07:11
1 پاسخ
Novitex
کارگر بسته بندی - آقا
بسته بندی مواد شوینده عدم حساسیت به مواد شیمیایی توانایی کار در ساعات اضافه کار و کار به صورت شیفتی توانایی کار ایستاده سلامت کامل جسمانی
ی بی سمیرا ایوبی
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم سخت به کار در منزل نیازمند هستم بسته بندی باشد بهتر است شرایط کاردربیرون از خانه رو ندارم 09034179894این شما ره تماس منه
شیراز زنده گی میکنم
07:12
1401/12/17
لیلا محمدی
سلام...لیلا محمدی دنبال کار در منزل میگردم.بسته بندی یا هرچیز دیگه ای...به این کار احتیاج دارم.
21:00
1 پاسخ
1401/12/19
ندادرمبار
کاردر منزل بسته بندی می خوام از تبریز
11:21
به چند خیاط راسته دوز،میانه دوز،سردوز نیازمندیم
باسلام تولیدی ستی اس جهت توسعه فاز تولید جدید به چند خیاط با تسهیلات ویژه نیازمندیم ❌راسته دوز ❌میانه دوز ❌سردوز ❌بردست ❌اتوکار ❌بسته بندی با دستگاه های بروز حقوق بصورت مزدی(خطی) و حقوقی می‌باشد تس...
ندادرمبار
کار درمنزل می خوام بسته بندی باشه از تبریز
11:21
1401/12/20
خانم فرحانی
سلام من خانم فرحانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی یا هرچیز دیگه هستم چون خیلی نیاز دارم 

22:16
1401/12/21
مبین
سلام و خسته نباشید 
نیازمند کار در منزل هستم 
10:13
پذیرش نیرو آقا روغن زیتون بامزایا
نیرو فقط آقا از سنین ۲۰ تا ۲۸ برای قسمت های : صادرات ، شست و شو و برگ گیری، بسته بندی ، انبار ، فروش قبل از شروع به کار درهر بخش کار یاد داده میشود محیط کاری سالم ، جای خواب تمیز و مجهز برای شهرس...
مبین
بسته بندی 
10:13
مریم احمدی
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم یه بچه دارمفعل شرایط کاربیرون ندارم ی کاربسته بندی نیازدارم..شوهرم ورشکسته شده هیچ کدوم درآمدوشغلی هم نداریم موادغذایی توخونه هم نمیتونم بگیرم خیلی بدهکارم0**** 
16:05
آمنه خسروانی
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم لطفاً بامن تماس بگیرید خیلی ب این کار احتیاج دارم 
22:21
1 پاسخ
نیاز به همکار
شرکت تولید مواد غذایی ✅جذب نیرو برای آقایان مجرد ✅دارای شرایط سنی 19 تا 31 سال ✅پایه حقوق 26 میلیون ✅حداکثر 37 میلیون تومان ✅ترجیحا مجرد ✅نیروی منظم و منظبت ✅متعهد و مسولیت پزیر ✅امک...
1401/12/22
خانم باهمت
سلام وقت بخیر وخسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم دونفر هستیم هر بسته بندی باشه قبول می کنم 
09:28
لیلی گورابی
سلام
من دنبال کاردرجه زنی کاشی میگردم باحقوق و مزایااااا
13:49
سلام من نیاز کار در منزل هستم تمیز کردن حبوبات یا بسته بندی شکلات ام باشه
20:02
نستله ایران | Nestle Iran
کارآموز مارکتینگ | Brand Management Intern
کارآموز مدیریت برند – خلاصه موقعیت نسکافه : به عنوان یک کارآموز مدیریت برند برای برند قهوه ما، از تیم بازاریابی برای زنده کردن داستان قهوه ما با تمرکز اصلی بر بسته بندی به عنوان اولین رسانه برای...
ادرستون کجاست من در رشتم
20:05
1 پاسخ
1401/12/24
فاطمه قادری
سلام به کار در منزل نیازمندم مثل تمام کارهای  بسته بندی 
07:58
1 پاسخ
ارزو
سلام وقت بخیر
من به کار نیمه وقت در منزل نیازمندم من در اردبیل هستم واقعا به این کار نیازمندم
12:46
جذب نیروی جوان و با انگیزه
باسلام به نیروی ساده و ماهر جهت کار در قسمت های(خط تولید،اداری،بسته بندی،حمل و پخش،انبارداری و...)نیازمندیم. ✔۸ساعت کاری(۸صبح الی۴ بعد ازظهر) ✔دوساعت اضافه کاری اختیاری است. ✔پنجشنبه ها نیمه وقت و ای...
سلام نیازمند کاردر منزل هستم.تمیز کردندحبوبات یا بست.بندی باشه از سنندج نایسر  
13:14
1402/04/03
سعید عمرانی
سلام من یکار بسته بندی در منزل احتیاج دارم ممنونم میشم به کار بدید 
12:28
محمد صمدی
سلام جویای کار بسته بندی در هر موردی هستم وقت کاملا آزاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:10
بسته بندی حبوبات
بسته بندی حبوبات در منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان حقوق هفتگی پرداخت میشه حقوق از ۱۷ تا ۲۵ تومن اطلاعات بیشتر پاسخگوی فقط تلگرام بسیار محدود تلگرام=Karrdar_khane@
محمد صمدی
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم لطفا کمکم کنید ۰۹۱۳۰۲۹۳۶۴۴اصهفان گلدشت هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:12
محمد صمدی
ادرستون کجاست من در رشتم
سلام 
18:13
محمد صمدی
0**** تماس 
18:14
فرصتی طلایی برای یک همکار پرانرژی اقا کارگر ساده
به یک نیروی کار ساده آقا، حداکثر 35 ساله، با توانایی بدنی مناسب و روحیه کار تیمی، جهت کار در انبار پویای مصالح کناف و سقف کاذب، نیازمندیم. اگر از کار با دستگاه‌های صنعتی لذت می‌برید و به دنبال یک فر...
1402/04/04
محمد صمدی
بهاره بیات
سلام 
15:54
1 تایید
محمد صمدی
بهاره بیات
تماس بگیرید 0**** 
15:56
1402/04/12
محمد صمدی
هلنا عالیان
سلام زن سرپرست خانوار هستم نیاز ضروری به کار دارم دوازده سال سابقه کار دارم بسته بندی در منزل و یا جوابگویی تلفن و یا تایپ و حتی آمادگی این کارها در محل کار شما را دارم فوری با بیمه و حقو بالای ده تومن
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:11
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده در بخش بسته بندی و تولید نیازمندیم - فقط تماس بگیرید
محمد صمدی
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس۰۹۹۲۷۶۹۸۳۲۲
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:13
1402/04/13
محمد صمدی
راضیه سادات حسینی
سلام بزرگوار متاسفانه بنده بیمارم اینجا فقط وفقط دنبال کسی هستم ک خیرخواهانه حمایت مالیم کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:46
محمد صمدی
فاطمه قادری
سلام به کار در منزل نیازمندم مثل تمام کارهای بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:50
کار در منزل
کار درمنزل بسته بندی راه اندازی کسب کار خونگی ارسال دستگاه های مورد نیاز باآموزش حضوری درمحل شما صفرتاصد درکنارشما هستم کار به صورت درصدی وحقوق ماهانه تصفیه می شود توجه کنید گول افراد سودجویان نخوردی...
محمد صمدی
آمنه خسروانی
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم لطفاً بامن تماس بگیرید خیلی ب این کار احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:11
1402/04/14
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:29
محمد صمدی
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون از لطف شما
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:11
بسته بندی چای
بسته بندی چای در منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان حقوق هفتگی پرداخت میشه حقوق از ۱۷ تا ۲۵ تومن اطلاعات بیشتر پاسخگوی فقط تلگرام بسیار محدود تلگرام=Karrdar_khane@
سلام وقتتون بخیر،من کار در منزل میخوام خیلی واجبه هرچی زودتر بهتر ممنونم
20:37
1 پاسخ
1402/04/15
محمد صمدی
لیلا محمدی
سلام...لیلا محمدی دنبال کار در منزل میگردم.بسته بندی یا هرچیز دیگه ای...به این کار احتیاج دارم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:24
محمد صمدی
سلام وقتتون بخیر،من کار در منزل میخوام خیلی واجبه هرچی زودتر بهتر ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:25
اپل ، سامسونگ ، شیائومی
کارشناس خدمات پس از فروش - آقا
مسلط به WORD و EXCEL آراسته و فن بیان مناسب آشنایی به مسائل فنی موبایل و لپ تاپ توانایی به پذیرش و پاسخگویی حضوری و تلفنی مشتریان آشنایی با سیستمهای نرم افزاری خدمات پس از فروش آشنایی به سیستم انباردا...
1402/04/20
محمد صمدی
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشدفرقی نمیکنه ممنون از لطف شما زیباباقری
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:06
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:07
محمد صمدی
گیسو باقری
سلام گیسو باقری هستم دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:08
استخدام کارخانه پکیج و رادیاتور( جای خواب و غذا)
نیروی ساده آقا جهت کار در بخش های تولید و مونتاژ و بسته بندی و انبار سنین 20 تا 30 سال ✅بیمه و عیدی و پاداش و سنوات ✅جای خواب تمیز و سه وعده غذای گرم ✅حقوق 28.000.000 میلیون تومان ✅افزایش اضافه کاری...
محمد صمدی
سلام ببخشید میشه برامون توزیع بدین که چطوری هست کار های شما من بین کار نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
محمد صمدی
معصومه اصغری
سلام.من در تبریزهستم به کار نیاز دارم لطفا در خانه باشه شماره تلفنم ۰۹۱۴۴۳۵۶۴۹۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:12
محمد صمدی
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس۰۹۹۲۷۶۹۸۳۲۲
سلام 0**** تماس بگیرید  جوابگو نبودم پیام بدید 
19:14
بسته بندی دستمال جیبی
بسته بندی دستمال کاغذی جیبی ارسال هفتگی مخصوص خانم ها پیک رایگان به تمام نقاط کرج بدون دریافت هیچ هزینه ای از فردیس تا هشتگرد پیک رایگان داریم ارسال بصورت هفتگیه جهت همکاری به شماره زیر در واتساپ...
1402/04/21
محمد صمدی
افسانه نیکور
افسانه نیکور دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:16
1402/04/22
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:49
محمد صمدی
آمنه کاظمی‌پور
آمنه کاظمی پور دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:57
فروشنده نیازمندیم.
به یک فروشنده آقا(حداکثر۲۵ساله)جهت بسته بندی و فروش تافتون در نانوایی نیازمندیم. از ساعت۱۱صبح الی۱۰شب
محمد صمدی
سلام من دنبال کار میگردم بسته بندی هم باشه ودر خانه می توانم انجام بده ۰۹۳۰۶۲۲۹۴۳۷ اصفهان هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:02
محمد صمدی
ملیکا عزتی
میشه به منم بگین اگه کار درخانه سراغ دارید
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:04
1402/05/01
محمد صمدی
مریم محمدی
سلام من دنبال کار درمنزل میگردم لطفا کاربدین بهش نیازدارم زهرا محمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:08
پشتیبان سایت
برای پشتیبانی سایت و پاسخگویی و جمع آوری مرسولات فروشگاه اینترنتی 123 کتاب واقع در محدوده ی الهیه مشهد نیاز به یک همکار آشنا به وردپرس می باشد، ساعت کار و حضور منعطف و دستمزد هم توافقی با مشخص نمودن م...
1402/05/02
زهرا موسیوند
دنبال کارم خرم آباد0**** 
00:35
1402/05/05
محمد صمدی
مژگان شیرزادی
سلام من شیرزادی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم‌.ممنونم.شهرضا
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:24
محمد صمدی
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب یا بادکنک یا حبوبات یا چیزهای دیگر میخواهم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:25
نیروی ساده آقا و خانم
به یک نیروی ساده آقا و خانم جوان نیازمندیم جهت بسته بندی و مفتول کاری در کارگاه تولید رگال محدوده جاده کلات خیابان کامجو لطفا فقط و فقط تماس بگیرین
1402/10/09
محمد صمدی
0**** 
20:58
1402/10/10
سلام کاردر منزل میخوام برای بسته بندی 
06:34
سلام من از اردبیل برای کاردر منزل میگردم 
06:41
استخدام خانم آقا درشرکت لبنیات و بستنی با سرویس
شرکت معتبر بستنی و لبنیات در قسمت خط تولید و بسته بندی نیازمندنیروساده آقاو خانم ایرانی میباشد . ✔شرایط سنی خانم و آقا ۲۰ تا ۴۰⬇️ ✳ ساعت کاری ۷صبح تا ۷عصر حقوق ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ خانم و آقا ۷عصر تا ۷صبح حق...
1402/11/10
آرمان ستاری
سلام،من به دنبال بسته بندی کاردرمنزل هستم،
واقعا به این کار نیاز دارم.ممنون.
13:59
منیژه حیدری
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی حبوبات اگه بود اطلاع بدین
سلام بسته بندی چی
23:56
1402/11/12
مریم حدادیان
سلام خانم دادیان هستم از خمینی شهر اصفهان 
نیاز به کارشبانه دارم .روزها سرکارهستم.شب هانیاز به کاردر منزل دارم ترجیحا بسته بندی
سه فرزند بزرگ سال دارم....خواهشاً تماس بگیرید نیاز فوری دارم.ممنون

08:13
استخدام نیروی خانم مونتاژ و بسته بندی
به یک نفر خانوم برای بسته بندی نیازمندیم سن تا ۴۰ سال منزل ترجیحا اطراف پونک فقط تماس بگیرید
سلام کار در منزل میخواستم  هرچی باشه ممنون 
13:28
دنبال کار در منزل بومهن هستم
15:19
کار در منزل بومهن
15:20
استخدام وسط کار و چرخکار خانم و آقا
استخدام وسط کار و چرخکار خانم و آقا به یک چرخکار راسته دوز و وسط کار جوان خانم و اقا جهت بسته بندی در تولیدی واقع در ۲۰ متری افسریه نیازمندیم. آدرس: تهران، مسعودیه، خیابان دوازدهم شماره تماس: ۰۹۱۲۲۳۳...
1402/12/07
سلام من نیازبه کاردرمنزل دارم لطفاکمک کنید
01:03
1402/12/08
کمال قلی تبار
سلام حرام وعرض ادب ...قلی تبار از مازندران شهرستان فریدونکنار ...من وخانومم بیکاریم ..من شخصا حدود 7.8 ماخ بیکارم. احتیاج به کارودرامد دارم ..کاردر منزل برای من وخانومم عالیه ...لطفا برای ما کاردیف کنید ممنون میشم شماره تماس من 0****  میباشد 
15:33
فاطمه قنبری
سلام  واقعا ب کار درمنزل نیازداریم
18:21
استخدام کارگر ساده
با سلام به یک نفر نیروی جوان جهت جمع آوری بار و بسته بندی نیازمندیم بیمه بعد از یک ماه انجام میشود
1403/01/20
حیدر احمدی
منم به کار در منزل احتیاج دارم
سمیه رستگار
سلام کار در منزل میخواستم
18:53
1403/01/21
سلام من جویای کار در منزل هستم و خیلی به کار نیاز دارم،بچه کنکوری دارم،ممنون میشم برام کاری جور کنید
07:38
استخدام پیک موتوری
با سلام این مجموعه به منظور ارسال غذای بسته بندی شده به تعدادی پیک موتوری نیاز دارد واجدین شرایط با تماس تلفنی و هماهنگی جهت مصاحبه و مراجعه حضوری در صورت تایید استخدام خواهند شد ساعات کار ۱۱ تا ۱۷...
1403/08/03
مریم یوسفی
سلام من کاردرخانه میخوام در
بسته بندی هرچی
07:07
سپیده محدث شرق
سلام من خیلی نیاز مند کار در منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنونم از لطفتون 
13:26
1403/08/04
فرزانه فتحی 
15:04
کارشناس بازرگانی خرید داخلی
استخدام کارشناس بازرگانی خرید داخلی در کارخانه داروسازی معتبر واقع در کرج شهرک دارویی برکت با با شرایط ذیل: - دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد/کارشناسی رشته های مدیریت بازرگانی و مرتبط - دارای حداقی ...
1403/12/24
اعظم جناب
سلام میتونید کمک کنید، شرکت پیشتازان خانم سلیمی کلاهبرداری هست یا نه؟ 
05:20
سلام دنبال کار بسته بندی هستم 4 تا ه دارم تو رو خدا  اگه یکی میشناسه  لطفأ معرفی  کنه قوچان خراسان رضوی 
06:08
1403/12/26
فاطمه احمدی
سلام  منم  دنبال کار  ه
17:10
کاریابی
باسلام به تعدادی نیرو خانم جهت کار در انبار بسته بندی خیار سبز .فلفل و بادمجان نیازمندیم
1403/12/29
سلام ایرانی هسنم.دنبال کار در منزل هستم بسته بندی هر چه باشه.
13:12
1404/05/06
زهرا باقری
سلام من دنباله کار نیمه وقت درمنزل هستم لطفا راهنمیاییم کنید ممنون
18:32
1404/05/07
سلام خسته نباشید ببخشیدما 3نفریم کار بسته بندی و پاک کردن سبزی حبوبات اگر کسی بیاره برامون منزل انجام میدیم 
15:45
استخدام کارگر ساده در قسمت تولید و بسته بندی
یک شرکت تولیدی در منطقه ویژه سلفچگان از افراد واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: وظیفه شناس و متعهد به کار – وضعیت جسمانی مناسب 2- جنسیت: فقط خانم 3- سن: ۱۸ الی ۴۰ سال 4- نوع قرا...
2191
15:45
احمد فرجی فرجی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم.اسلامشهرم
18:49
احمد فرجی فرجی
من دنبال کاردرخانه هستم.بسته بندی
18:50
نوید درمان پارس | naviddarmanpars
مسسول بسته بندی و ارسال کالا | packing clerk
شرح موقعیت شغلی شرکت در زمینه تامین و سرویس و پشتیبانی جراحی های ارتوپدی فعالیت دارد و به دنبال یک همکار دقیق،منظم و مسوولیت پذیر میباشد شرح وظایف آماده سازی ست ها و وسایل جراحی بر اساس نوع و برنامه ع...
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل میگردم
21:38
1404/05/08
شکوفه جیرودی
سلام من کار در منزل میخواستم  به شدت نیاز دارم 
08:50
1 تایید
خانم رحیمی
سلام وقتتون بخیر من نبال کار در منزل میگردم 
09:23
استخدام نیروی کار ساده (شاگرد برای فروشگاه
یک فروشگاه معتبر در زمینه قطعات یدکی خودرو سنگین نیاز به ۲ نفر نیروی جوان اقا بین ۳۰ تا ۴۰ سال دارای کارت پایان خدمت دارد محدوده فروشگاه پایانه بار / شهرک صنعتی طرق ساعت کار فروشگاه ۸:۳۰ الی ۱۸:۳۰ بی...
رویا پاکزاد
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته‌بندی باشه در تبریز اگه سراغ دارید اطلاع بدید لطفاً 
16:02
سلام من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم اگه کمکم کنید 
20:49
سلام من خانم خاندارهستم دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
23:44
کارگرساده/حراست/کارخانه قطعات خودرو/ج خ/بیمه
استخدام کارگر ساده آقا و ماهر و حراست (کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی کارخانه قطعات خودرو درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقو...
1404/05/09
سلام مژده هستم دنبال کار در منزل هستم دو بچه دارم  نیاز به کار دارم حقوق شوهرم فقد بخور نمیر هست 
کار مثلا بسته بندی
19:36
1 تایید
1404/05/10
زینب نساج
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لباس یا بدلیجات وغیره ..کار در منزل خودم انجام بدم ..ممنونم
04:03
1404/05/13
سکینه نوذری
کار در منزل بسته بندی
جذب نیرو خانم جهت کار در تولیدی
جذب یک نفر نیرو خانم جهت اپراتور دستگاه تولید ظروف یکبارمصرف ( کار با دستگاه بسته بندی آموزش داده میشود ). ساعت کاری ۷الی ۱۴ نحوه پرداخت دستمزد روزمزد و براساس روزهای کارکرد میباشد (۲۶ روز در ماه ) ...
1404/06/21
مرضیه خلیلی
سلام من خیلی به کار بسته بندی در منزل نیازمندم و واقعا  خیلی به پولش نیاز دارم
12:19
1 تایید
سمانه عیسی زهی
سلام 
برای کار در منزل میخاستم 
12:39
منیر ایزدمهر
سلام خانوم هستم دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل واقعا نیاز دارم قزوین هستیم 
15:47
1 پاسخ
استخدام بسته بندی کلوچه نادری
� آغاز جذب نیرو در کلوچه نادری شرکت کلوچه نادری به‌منظور توسعه خطوط تولید و تکمیل نیروی انسانی، از افراد واجد شرایط برای همکاری بلندمدت در محیطی قانونی، ایمن و پایدار دعوت به عمل می‌آورد. فرآیند استخ...
منیر ایزدمهر
منیر ایزدمهر
سلام خانوم هستم دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل واقعا نیاز دارم قزوین هستیم
سلام خانوم هستم دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بيرون را ندارم به کار در منزل نیاز دارم قزوین هستم 
15:50
منیر ایزدمهر
سلام من دنبال کار منزل میگردم به این کار احتیاج دارم شرایط کار بيرون را ندارم اگر یه کار رو به من بدین ممنون میشم
16:24
منیر ایزدمهر
سلام من دنبال کار در منزل میگردم به این کار احتیاج دارم شرایط کار بيرون را ندارم اگر یه کاری بهم بدین ممنون میشم 
16:26
نیروی اقا جهت انجام امورات دفتری
نفر اقا جهت انجام کار دفتری ثبت مرسوله جابه جایی و بسته بندی در دفتر پستی باکسیت ساعت کاری هشت و نیم الی پنچ عصر ادرس درب پشتی ترمینال شهرستان دفتر باکسیت جمال وند جهت انجام مصاحبه فقط فقط حضوری تشریف...
1404/09/13
سلام من دنبال کار میکردم تو خونه 
10:32
1404/09/14
زهرا رحیم زاده گتابی
سلام
پیگیر کار بسته بندی در منزل هستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید🙏
رحیم زا
05:11
مریم خیری
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی هر چی باشه
09:10
کارگر ساده برای بسته بندی
هوالرزاق با سلام کارگاه تولید و بسته بندی و پخش مواد غذایی استخدام نیرو می‌کند برای اطلاعات بیشتر از کار تماس بگیرید
سولماز نصیری
سلام کار بسته بندی اوکی میکنید دنبال کار در منزل هستم
09:29
رعنا سيف الهی
سلام عزیزم من دنبال یک کاردرمنزل خودم هستم در شهر تبریز هستم 
10:01
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم 
12:18
اطلاعیه پذیرش نیرو کار در زمینه خودرویی
با سلام به اطلاع می رساند که کارخانه قطعات خودرو در قسمت های: فنی ،تکنسین دستگاه ،اپراتور دستگاه ،تکنسین برق ،انبار ، بسته بندی ،اداری و حقوقی و..... در رده سنی ۲۰ تا ۳۰ سال آقا سالم و کاری دیپلم ب...
ایدا جدی
سلام  من  خانم 36ساله هستم که دنبال کار هستم مسیر آخماقیه هست 
12:21
سارا بلوچی
سلام شرایط. م
13:22
چهارشنبه 18 دی 1404، ساعت 12:22