دنبال کن

شرکت خانم خوبانی

بسته بندی

1403/10/26
فاطمه حسینی
خانم خوبانی پول منو دو بار بالا کشیده کلاهبردار هس
08:37
8 پاسخ
31 تایید
صنایع مفتولی مقدم
کارگر ساده
با سلام صنایع مفتولی مقدم جهت تکمیل کادر تولید ، تعدادی کارگر ساده در کشش مفتول جذب می نماید شرح وظایف: -اپراتوری و کار با دستگاه کشش و شاخه -بسته بندی محصولات -ایمنی و تمیزی محیط کار -کنترل کیفیت و...
1403/11/04
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده  اینا آدمای حرومزادهای هستن
09:55
8 تایید
1403/12/23
فاطمه امیری
فاطمه حسینی
سلام برو ازش شکایت کن 
04:35
1 پاسخ
6 تایید
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
05:03
4 پاسخ
10 تایید
بسته بندی گوشت
اپراتور کامپیوتر
این شرکت در نظر دارد یک خانم اشنا به برنامه exelو امور حسابداری استخدام نماید
1404/01/10
سامان سوری
همشون بیناموس ومادرجنده هستن اینجورآدمااول بایدبگردن ببینن چندتایی.دارن چون پدراشون سرمادرجنده ایناکلاه گذاشته ایناهم کلاه بردار شدن
00:23
11 تایید
1404/01/21
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
20:18
1 پاسخ
11 تایید
1404/01/26
افسانه گنجی
خیلی عوضی هستن دزد هستن از من 23ملیون کلاهبرداری کرد منم شکایت کردم بی پدر مادر ها
10:59
4 پاسخ
4 تایید
شرکت چاپ و بسته بندی سرو آزاد سایان
کارگر دست چسبان ساک دستی یا خرید کاغذی
سلام شرکت چاپ و بسته بندی سایان به نیرویی جهت چسباندن ساک خرید کاغذی نیاز دارد تواناییها: سرعت و دقت بالا تعهد کاری منظم بودن
....... ........
یا ابوالفضل من امروز خداشاهده پول قرض کردم براشون فرستادم به امید اینکه بتونم یه درامدی داشته باشم و بسته بندی کنم😢😢😢
19:01
1 پاسخ
6 تایید
....... ........
کسی شماره ای از همین خوبانی نامرد نداره 😢😢😢😢 بدبخت شدم 
19:04
1 پاسخ
1 تایید
1404/01/27
علی صوفی
خدا لعنت ش کنه کلابردار
21:12
2 تایید
طراحی بسته بندی لواشک بانکه ای
درخواست طراحی این لواشک به صورت مدرن و برای کشور کانادا
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم 
اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه 
21:41
2 پاسخ
6 تایید
1404/01/29
ارتمیس .
فاطمه حسینی
از منم 750 گرفت اما ن جوابی داد ن چیزی بعدشم بلاکم کرد همچنین خانم صمدزاده 630 ازم گرفت بخاطر تضمین و هزینه پست و اینا الهی ک داغ عزیزشون رو دوششون بیوفته اواره کوچه ها بشن زندگی براشون جهنم شه 
10:12
9 تایید
1404/01/30
زینب جباری
خانم میترا رحمانی کلاهبردارن اگه گفتن براکار بسته بندی در منزل مبلغ 200 هزار تومان بابت ثبت نام واریز کنید وبستتون سه چهار روز دیگه میرسه دستتون باور نکنید اینا کلاهبرداران مدارک جعلی برا خودشون درست کردن که دارای تاییدیه پلیس فتاهستن وده یازده سال سابقه کار دارن همش دروغه 
21:04
2 تایید
بسته بندی
با سلام به یک نیرو خانم جهت بسته بندی در منزل خودمتقاضی نیازمندم لطفا فقط وات پیام دهید
1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:41
4 تایید
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:42
4 تایید
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:45
1 تایید
نیروی تفکیک و بسته بندی
📦 استخدام نیروی تفکیک و بسته‌بندی – اِتِ شاپ سلام وقتت بخیر باشه ما توی اِتِ شاپ به دنبال نیرویی هستیم که بهمون توی کارهای تفکیک، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌ها کمک کنه اگر آدم دقیق، منظم و مسئولیت‌پذیر...
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:46
1404/02/05
فروغ رضا پور
کلاهبرداره از من 5ملیون بنام 3نفر گرفت پی وی منو پاک کرده ب خانم الیاسی هم گفتم میگه رفته مرخصی در دسترس نیستن شات وسایل بسته بندی تو صفحه رو ک میگرفتن اجناس پیدا نمشد فقط صفحه سیاه رو نشون میداد وهیچ نام کاربری بالا نمیومد و صفحه هدایت هم بالانمیومد کلاهبردار عوضی کسافت حیب خور مردم عوضی اشغال 
20:57
2 تایید
فروغ رضا پور
الهی دستو پاهشو از دست بده ک نتونه هیچ وقت دیگه کارای خصوصی خودشو هم بکنه چ برسه ب کیسه دوزی برام مردم شیطان ابلیس 
20:59
1 پاسخ
4 تایید
بسته بندی
نیرو جهت کار در رستوران جهت دورچین و بسته بندی
فروغ رضا پور
الهی همگی یبار توی تصادف کشته بشن ک اینجوری توایت وضعیت اقتصادی ک مردم گرفتار درآوردن ی لقمه نون هستن خون مردم رو نکشن خدا از سر راه مردم برشون داره حق فاژمه زهرا مال بچه یتیم بالا نکشن 
21:06
1 پاسخ
1 تایید
فروغ رضا پور
این زهرا خوبانی ک اگ خودش میگفت کشنه گدا هستم خودمون ی واریزی براش میزدیم نیازی نبود از این ترفندا رو پیش بگیره 
21:24
5 تایید
1404/02/06
سمیه توکلی پور
خانوم خوبانی شما کلاه بردارین
08:40
2 تایید
بسته بندی
به دو نفر خانم ساکن فرون اباد جهت بسته بندی نیازمندیم به صورت پاره وقت یا دائم
سمیه توکلی پور
شما گدای پولین از کسایی ک ندارن سو استفادع میکنین
08:40
4 تایید
سلام وقت بخیر خانما کسانی که از خانم بهذادی برای کار درمنزل میدانید به من خبر بدهید من259واریز کردم برای ارسال محصولات بازم میگه 1590برای بیمه واریز کنم
14:21
2 پاسخ
1 تایید
اگه اینا کلاه بردارباشد خیلی نفر بازم از کاراش رضایت دادن کلیپ که ازخانم بهزادی که از کارشون راضی هست من نمیدانم 
14:26
طراحی جعبه با طرح سنتی و ایرانی مدرن
در این پروژه با الهام از طرح سنتی ایرانی وماشین کاری طراحی کردم سبک کار ترکیبی از نقوش سنتی رنگ های چشم نواز وچین مدرن هست مناسب برای بسته بندی هدایا صنایع دستی لوازم ارایشی شکلات وعطر ومحصولات هنری
1404/02/07
شوکت علیمرادیان علیمرادیان
کثافت آشغال عوضی پول منم خورد بی پدرومادر خانم گوبانی 
05:17
1 پاسخ
1 تایید
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر
میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم.
این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین
کافیه که به این لینک مراجعه کنید
https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb
لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده.
اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین.
لینک کانال روبیکاشون
@kardarmanzel_46
اکانت ادمین شون @admin_928
ممنونم🙏

دوستان لطفا تو روبیکا گزارش شون کنید
لاقل سر بقیه رو کلاه نزارن بی شرفا
14:19
2 تایید
1404/02/28
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
17:02
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
با سلام به یک فروشنده خانم جهت بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری از ۹صبح تا ۵ عصر صبحانه به عهده کارفرما میباشد ناهار به عهده شماست پنجشنبه ها تا ظهر هستیم جمعه ها تعطیل هستیم حقوق ۷میلیون
1404/02/29
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌
 لطفا  بقیه  رو  خبر  دار  کنید  و این کانال  پخش  کنید 
12:10
2 تایید
p sh
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
چونکه اکثرا  شهرستانن  و نمیتونن  اگر  50 نفر بشن و  یک جا  گزارش  بدن  همه  رو  میگیرن
12:11
4 پاسخ
4 تایید
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌ 
 این کانال  زدیم  تا  دزدی  عا  جلوگیری بشه 
12:13
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی شیرینی باسلوق نیازمندیم ساعات کار 8صبح الی 2ظهر حوالی یکه دکان
خزائی
p sh
چونکه اکثرا شهرستانن و نمیتونن اگر 50 نفر بشن و یک جا گزارش بدن همه رو میگیرن
من به این خانوم پیام دادم گفتن پول گفتم شماره پروانه کسبتونو بدین خوند جواب نداد تا قبلش تند تند جواب میداد گفتم نه آدرسی دارین خوند جواب نداد بهش خندیدم زورش اومد حرف خیلی زشتی زد بعد بلاک کرد من که ازش شکایت میکنم بابت حرف زشتش
16:26
1 تایید
خزائی
p sh
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه  من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
16:30
1 پاسخ
2 تایید
خزائی
دوستان کارهای در منزل نباید پول بگیرن یا اگرم میگیرن باید درب منزل بگیرن وقتی که کارو تحویل میدن حواستونو جمع کنید گول نخورید
16:31
1 تایید
فروشگاه کتاب و لوازم التحریر اتودا | Etuda
استخدام کارگر بسته بندی (خانم)
فروشگاه آنلاین کتاب و لوازم التحریر اتودا محیطی کاملا دوستانه و آرام، نیازمند همکار جهت بسته بندی هستیم. فردی پر انرژی، با انگیزه، منظم ؛ مسئولیت پذیر و با توانایی انجام کارهای گروهی نیاز داریم. ...
p sh
خزائی
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
دقیقا همینطورم  هست  اگر  50 نفر  زنگ  بزنن  به اطلاعات جمعش  میکنن  ،  ایشون  انقد  بی  حیا  و  بی شرم هستن  اینطور  حرفایی  میزنن  
16:34
2 تایید
آتوسا زارع
خانم خ بانی از من 30 میلیون گرفت بعد شمارمو بلاک کدخدا اعنتشون کنه
21:24
1404/03/08
غزاله گنجی
کلاهبردار اشغال از من نزدیک 12 میلیون پول بالا کشید من خودم اینجا پول نیاز دارم گفتم عب نداره حقوق رو که داد درست میشه از 300 تومن شروع کرد همینجوری یک سره پول خواست منه بد بخت الان دیگه هیچی ندارم کارتم ته کشید تمام پولام رو ریختم برای این کلاهبردار مادر جاده نمی دونم به خدا اصلا چی شد فقط یه دفعه دیدم دار و ندارم از کارتم رفته فقط به خاطر حقوق توروخدا نکنید شما اشتباه نکنید پول نزنید همش به خدا دروغه اینا ترفند های جدید کلاهبرداری
22:09
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
سلام خدمت خانم های عزیز به تعدای نیرو فعال نیاز دارم برای بسته بندی کاهو کلم بروکلی خربزه و کرفس فلفل .. هفت روز تسویه نیرو. ثابت میخوام تایم. ۸ تا ۴. بعضی وقتا اضاف کاری دارم پولش جدا و بعضی وق...
غزاله گنجی
به پول نیاز دارم و خواهان بسته بندی کاز در منزل هستم توروخدا اگر کسی سراغ داشت جایی بگه ممنونم 
'
خانم هستم
22:11
1404/03/09
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
15:05
1 پاسخ
1 تایید
1404/03/12
شراره میری
فاطمه امیری
وااااااای چه خوب من تو گوگل اول تحقیق کردم میخواستم پولو براش بزنم دمتون گرم واقعا ممنونم 
15:57
1 پاسخ
موکاپ 8 جعبه محصول
8 عدد محصول داریم که اینا جعبشون گستردس و موکاپشون میخوایم
شراره میری
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
وااااااای من میخواستم پولو براش انتقال بدما خوب شد خواستم تو گوگل تحقیق بکنم ممنونم از اطلاع رسانی تون🌹
15:59
1404/03/16
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀 
03:32
1 پاسخ
2 تایید
شریفه حاجیلو
انشلا بده دارو برس خود پول‌منم خورد 
22:02
1 تایید
بسته بندی
به چند نفر همکار در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید
1404/03/18
شبنم زرگری
فاطمه حسینی
منم پول زدم 1400 بعد گفت 2 تومن دیکه باید بزنی نزدم شمارت گرفت گفت 3 روز دیگه پول و میزنه برام ولی اینجوری که همتون کامنت گذاشتید نمیزنه 😭
08:22
1 تایید
مهسا ایزدی
فاطمه حسینی
بله خاتم خوبانی حدود میلیون و نیم از من کلاهبرداری کرده من که میرم پلیس فتا اطلاع میدم 
18:54
1 پاسخ
1 تایید
خانوم‌بهزادی‌🤥کلاهبرداره‌الکی‌پولت‌حروم‌نکن‌من‌پول‌قرض‌کردم‌واریز‌کردم‌باز‌میگفت‌واریز‌کن‌خدا‌ازشون‌نگذره‌پول‌دکتربده‌زنیکه‌حروم‌خور
20:08
شهدپاک | Shahdpak
استخدام کارشناس برق قدرت (آقا-مشهد)
دارای3 سال سابقه کار در حوزه صنعت فاقد معافیت پزشکی آشنایی با انواع سیم کشی صنعتی ، برق صنعتی تابلو و بسته بندی آشنایی با استانداردهای ایمنی در صنعت برق آشنایی با اصول نگهداری و تعمیرات تجهیزات برقی ت...
1404/03/19
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:55
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:56
توران نیازی
فاطمه حسینی
وای اگه یطوری بشه بهتون عکس کلاهبرداریش وبفرستم ببینید چطور ریده خودش
21:17
2 تایید
دعوت به کار در منزل
فراخوان دعوت به همکاری یک شرکت معتبر برای تکمیل کارد خودش از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری می‌کند بسته بندی در منزل هست حبوبات محدودیت سنی ندارد بدون چک و سفته ساعت کاری پاره وقت برای شرکت در کار...
1404/04/22
فاطمه کیانی صدر
آره منم تا9میلیون ازم گرفت ازکم شروع کردتارسیدبه مبالغ بالاتر. داشت 4تومن دیگه هم میگرفت. امیدوارم تاوانشوپس بده
17:54
1404/04/23
فریبا میرزایی
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه
سلام وقتتون بخیر شما کار در منزل انجام میدید الان؟
22:08
1404/04/27
آرزو ربانی
اون یه دزده کثیفه 
09:37
تولیدی و بسته بندی
به تعدادی خانم و اقا جهت کار در تولیدی خوشبو کننده نیازمندیم
آرزو ربانی
خانم خوبانی یه دزده کثیفه
معصومه پیش بین
اونایی که تقاضای پول می کنند تورو خدا اعتماد نکند من دو با اعتماد کردم حتی استعلام از شرکت گرفتم واقعا مهارت دارند انگار یه باند هستند تو دزدی طوری صحبت می کنند که آدم باور میکنه  پولمو خوردند 
12:06
1404/05/01
قاسم شیخی
لعنت و نفرین خدا بر این خانم خوبانی خدا شاهد گواه گیر من بیوفته از وجودش این پول بگیرم من آدم مریضی هستم پام خواستند قطع کنند از من نزدیک ده میلیون به بهانه مختلف گرفته الآنم جواب نمیدن
02:28
نیروی بسته بندی خانم
بیمه سرویس ایاب و ذهاب ساعت کاری ۸الی۱۷ اتباع تماس نگیرند
قاسم شیخی
خب دوستان شمابگید چطور پگیر بشم والا من پیگیری میکنم چون حق زن و بچه هام فرستادم
02:30
پس  چرا  پل  فتا نرفتید
20:24
1404/05/02
امین دریاب
اگه اینطوری چرا شکایت نمیکنی تا پیکری بکن سر کسی دیگه کلاه نذارن اگه راست بود مطمعنن شکایت میکردید
10:53
1 پاسخ
چیدمان و جمع آوری و بسته بندی کتاب در انبار کتاب
فروشگاه اینترنتی کتاب در بخش لجستیکی خود نیرو استخدام میکند محدوده‌ی محل کار در شهر قدس شیفت یک از ۸ تا ۱۶:۳۰ شیفت۲: ۱۶تا ۲۴ نوع کار: جمع‌آوری کتاب از داخل قفسه ها، چیدمان کتاب در قفسه ها و بسته‌بندی...
امین دریاب
اگه کار در منزل میخواهید برید تو سایت رونیکا گیتی (نیکان)ولی هیچ پولی واریز نکنید چون معتبر شماره تلفن آدرس دار ومیتونید از پلیس فتاح استعلام بگیرید
10:56
زینب قلیپور
چرا خانم می‌نویسید گوه خوبانی بگین بهتره
21:10
2 تایید
1404/05/04
ارش ایرانی
از من هم 259 تومن پول خاست گفتم شماره تماس دفتر بفرست نفرستاد بعد از شناسه ملی شرکتی که ادعا میکنه واسه خودشه استعلام گرفتم متوجه شدم اصلا همچین شرکتی وجود خارجی نداره 
12:00
نیرو خانم / آقا جهت خط تولید و مونتاژ و بسته بندی
یک شرکت تولیدی واقع در منطقه ویژه اقتصادی شیراز نیروی خانم و آقا جهت خط تولید استخدام می نماید * شرایط احراز : دارای مدرک تحصیلی حداقل دیپلم متعهد و منظم مسئولیت‌پذیر توانایی یادگیری بالا و انجام کار...
1404/05/05
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره 
08:47
1 پاسخ
1404/05/11
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀
سلام خانممم بیایید جم شیم ازش شکایت کنیم
09:54
4 تایید
1404/05/12
Mahi
چقدر آدم می‌تونه خراب باشه
11:52
استخدام نیرو سورت و بسته بندی میوه
با سلام نیازمند نیرو خانم بدون محدودیت سنی جهت بسته بندی میوه و تره بار در شهرک صنعتی به همراه سرویس رفت و برگشت رایگان حقوق روزانه ۴۳۰ ساعت کاری از ساعت ۷:۳۰ تا ۴:۳۰ (یک ساعت وقت ناهار استراحتم ربع...
Mahi
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره
من دارم ،@khobani1
11:52
1 تایید
Mahi
....... ........
کسی شماره ای از همین خوبانی نامرد نداره 😢😢😢😢 بدبخت شدم
@khobani1 این آیدی سه اما من با شش تا خط رفتم ترسید بلاک کرد
12:05
Mahi
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
مادرش معلوم نیست به کی داده که این قدر حروم بار اومذه
12:05
استخدام ویزیتور حضوری
شرکت اسپوتا در عرصه تولید، بسته بندی و پخش مواد غذایی و بهداشتی استخدام میکند * موارد مورد نیاز: - بازاریاب فروش مویرگی (ویزیتور حضوری) * مزایای شغلی : - حقوق و مزایای ثابت - پورسانت عالی و بدون محدو...
اصلا خوبانی درکار نیست من پول واریز کردم مهدی زارع بیدکی بود،مرده بااون عکس فیک کلاه برداری میکنه ،شماره کارتش 5**** بود،اصلا خوبانی نیست پروفایل قران هم به کمرش بزنه منم پول قرض کردم گول خوردم ،به پلیس فتا زنگ زدم ببینم چه میشه،اولی کم میگیره میگه هیچکس بخاطر سی سصدو شصد شکایت نمیکنه 
14:26
2 پاسخ
صبح تاشب کارگر کار میکنه نمیگه 76ملیون میدم گول خوردیم ،الان همه جانه میلیون سنگ بترکه دوازده ملیونه ،گیرمیفته ایشالله پول ادم فقیر خوردن نداره الان به ریش همه میخنده
14:30
1 تایید
1404/05/13
ساندرا زنجانیان
چجوری پولامو نو بگیریم باید متحد بشیم 
07:39
1 تایید
استخدام مسئول فنی
کارگاه بسته بندی عسل نیازمند جذب نیرو با لیسانس تغذیه می‌باشد کار به صورت پاره وقت سن بین ۲۴ تا ۳۰ پرداخت حقوق ماهانه پرورش زنبور عسل خانیان لطفا فقط تماس بگیرید و پیام نگذارید
سلام پول منو سه بار بالا کشیدن خیلی کلاه برداران
بعد نمیدونم چکارمیکنن  شماره خود یه شماره دیگه ام میخان
13:32
1404/05/14
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
05:25
1 پاسخ
حسین رافی
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
لعنت بر پدر ومادر حروم زادت ایشا الله فقط خرج دوا ودکتر برا خودت وبچات بکنی جنده کونی معلوم نیست پدرت کیه مادرتو کجا کردنش یه روزی خودم قسمت بشه خوبانی با مادرشو و دخترشو با هم اب کیر بدم 
05:29
1 پاسخ
انباردار و بسته بندی
به یک نفر نیروی آقا جهت کار در انبار و انجام امور بسته بندی و ارسال سفارشات
حسین رافی
لعنت بر پدر ومادرت
05:30
حسین رافی
کیر م تو روح پدر وماد ر حروم زادت
05:31
1404/05/16
ام البنین دهقان
هر دفعه یه عکس میزارن وه شماره کارت برای من مهدی کریمی رو فرستاد
04:03
خیاط ماهر و نیمه ماهر
به تعدادی چرخ کار حرفه آیی مسلط به چرخ راسته چرخ کار مسلط به زبگزال وسط کار بسته بندی کار کار راحت+کار دائم+ تسویه به موقع نیازمندیم ،فوری سرویس رفت برگشت به شهرک صدف و فاز یک ،دو ،و سه به چند نفر...
خوبانی 2 میلیون از من پول گرفت کار بفرسته نفرستاد خدا لعنتش کنه
04:13
خواهشا همه به پلیس فتا اطلاع بدین این اسم این خوبانی رو بگید لااقل پیگیر باشن
04:21
1404/05/17
هستی
وای ما الان 510 تومن براش زدیم پیرامون رو دیده هیچی نگفته 
15:04
استخدام در مجموعه آش و حلیم سید مهدی انقلاب
فرصت شغلی مناسب برای آقایان جوان! کار ثابت با حقوق منظم و امکانات ویژه شرایط: حقوق ۱۷ تا ۲۰ میلیون تومان (با عملکرد خوب امکان افزایش داره) بیمه یکماه پس از اشتغال به کار به صورت خودکار خوابگاه رایگا...
هستی
الان از ما هنوز 510 تومن گرفته و سین هن زده جواب نمیده 
15:05
هستی
فاطمه امیری
سلام برو ازش شکایت کن
چجوری تروخدا به منم بگید 
15:25
1404/05/20
تا ریخ امروز 19/5/1404منم نزدیک بود الان پول بزنم به حسابش که اومدم گوگل پیامهاتون رو خوندم

ممنون از اطلاع رسانیتون
15:01
1 تایید
استخدام بسته بند پوشاک مردانه
استخدام بسته بند پوشاک مردانه به دو نفر خانم برای بسته بندی پوشاک مردونه تریکو در محیط کاملا سالم نیازمندیم. آدرس: تهران، فردوسی شماره تماس: ۰۹۱۹۹۵۶۳۲۸۲
به نظرم اگر کسی یه مثقال عقل داشته باشه و آدم شناس باشه  از عکس و تیپ  این خانم خوبانی معلومه که کلاهبرداره چرا گول میخورید؟اگه راست میگه مدارک شخصی خودش رو همراه‌ با یه شماره تلفن معتبر  و تاییدیه محل اسکانش رو بزاره گروه اونوقت  فقط پول هزینه پستی رو بگیره. پس خواهشا به سادگی فریب نخورید.
18:53
1404/05/30
اسماعیل معروفی
خانم خوبانی 3میلیون و نیم ازم خورده
18:48
1404/06/02
متین میمنت آبادی
کیرم تو کص خواهر مادرت بیناموس مادر جنده حروم زاده 
18:15
چند نفر کارگر ساده(خانم)
به چند نفر کارمند خانم جهت تا و بسته بندی شال و روسری نیازمندیم امکان افزایش درآمد با کارمزدی کار کردن بجای روز مزد امکان اضافه کاری( ۶ ساعت یک روز )
1404/06/03
لعنت به خانم خوبانی کلابر دار است از من 2 ملیون گرفت حقه بچه هام رو خورده خدا ازت نگذره
03:44
خانم خوبان کلاه برداری هستش انشاءالله خیرنبینند من تقریبا یه میلیون ریختم جواب نداد
1 تایید
ترانه حسینی
زینب جوکار نفری 800 هزار تومان از ما گرفت ی ماهه همش میگه  صبر کنید تو ایتا کانال داره الآنم چند روز پاسخگو نیست رفتم کانالش دیدم مدرک و مجوزهای هم حذف کرده بی وجدان از پولدارها کلاهبرداری کن نه از ماها که 800 برامون حکم 8 میلیون سپردمش امام 8 جوابش بده الهی آمین به زودی 
20:28
1 تایید
استخدام نیرو جهت بسته بندی
بسته بندی کیف و کفش شنبه تا پنجشنبه ساعت ۹ صبح تا ۶ عصر سن ۲۰ سال تا ۳۵ سال صفته ۲۵۰ میلیون تومانی بدون بیمه
1404/06/04
باید همه با هم متحد بشیم و بریم ازش شکایت کنیم تا جلو کارش گرفته بشه و گروه همین جور به کلاهبرداریش ادامه میده 
17:29
1 تایید
1404/06/07
حدیثه قاسمی
فاطمه حسینی
جدی بالا کشیده یعنی اعتماد نکنم
10:36
1 پاسخ
فاطمه شمیزی
سلام وقت بخیر خانما کسانی که از خانم بهذادی برای کار درمنزل میدانید به من خبر بدهید من259واریز کردم برای ارسال محصولات بازم میگه 1590برای بیمه واریز کنم
واریز نکنی ها اونا گوه زیاد می‌خرن 
11:04
همکار خانم آشنا به نرم افزار هلو و امور دفتری
به یک نفر همکار خانم ساکن محدوده قرچک(ترجیحا پوئینک یا میرزایی شمالی) آشنا نرم افزار هلو و امور دفتری با روحیه قوی کار تیمی‌ جهت کار در کارگاه بسته بندی ادویه جات نیازمندیم. ———————————————— لطفا : ...
فاطمه شمیزی
حدیثه قاسمی
جدی بالا کشیده یعنی اعتماد نکنم
اره 2/800از من گرفته الانم بلاک کرده
11:04
1404/06/08
فاطمه رستمی
از من هم 3ملیون خانوم فاطمی ،بنام ایوب روند قطب آبادی، و بیت اللهشهید راد پول واریز کردم ،بر پدرو مادران لعنت که حروم زاده تربیت کردن 
18:05
فاطمه رستمی
من از ترس همسرم نتونستم شکایت کنم ،اگه آقا بودم پدرشون را در میاوردم
18:07
بسته بندی بیسکویت
کارخانه تولید بیسکویت بین ملارد و صفادشت ، یوسف آبادقوام فقط خانوم _ طبق وزارت کار تایم کاری ۷:۴۵ صبح الی ۵ عصر اضافه کاری و بیمه و مزایا کامل دارد✅️ نهار و صبحانه و میان وعده دارد✅️ سرویس ندارد❌️...
1404/06/13
عزیزان گول هیچ کدوم رونخورین.بس که ماسرمون کلاه رفته.پرستوشعبان زاده ب چندبهانه ازم پول گرفت تااخرش شد9میلیون و300 بعدگفت پولا ب حساب نیومدن برگشت خوردن من هم هرچی گفتم دیگه جواب ندادان شالله خرج دواودکترش بشه...الان هم خانم بهزادی بازهم اول 359تومن گرفت گفت دیگه نمی خوادهرچی می گم فرستادی میگه نه سیستم قبول نمی کنه باید 1590دیگه واریزکنی که برگشت می خوره همش گلاه برداریه.شمادیگه گول نخورین
03:02
1404/06/14
سینا چیچک
سلام این خانم حرام خور اولش 360 هزار گرفت الانم میگه 1500 بده برا بیمه و ارسال هیچکس واریز نکنه تف تو شرف حرام خورت ....
15:51
1404/06/15
داودشفیعی
بی پدرومادر خوبانی ازمن هم پول گرفت 
09:27
استخدام کارگر ساده
1- کارگر ساده( بابت کار در خطوط تولید شامل قوطی سازی، گاز پرکنی، تست، بسته بندی و مونتاژ ) شرایط : ‍♀️‍♂️ خانم یا آقا سن استخدام از ۲۰ سال تا ۳۵ سال ‍♂️ فعال و پیگیر ⏳ دقیق و مسئولیت پذیر ✅ دارای رو...
داودشفیعی
گول نخورید همشون کلاهبردارن
09:27
1404/06/16
نیکناز نیکدل
....... ........
یا ابوالفضل من امروز خداشاهده پول قرض کردم براشون فرستادم به امید اینکه بتونم یه درامدی داشته باشم و بسته بندی کنم😢😢😢
انشاالله پولتو نخورن
02:15
نیکناز نیکدل
p sh
لطفا هماهنگ کنین برین شکایت کنین
02:19
انبار دار آقا
همکار آقا آشنا به کامپیوتر ، منظم وخوش اخلاق ودارای روابط عمومی خوب جهت انبار تحویل سفارشات چاپخانه ساعت کاری 9 الی 21 وظایف شما مدیریت انبار و پرسنل وراننده ها کنترل بسته بندی ها ونظارت بر نحوه خروج ...
نیکناز نیکدل
https://t.me/lavazemkhanegipopa
02:22
نیکناز نیکدل
این لینک خوبانه
02:22
نیکناز نیکدل
لبلا باقری چطور اونم کلاه برداره؟
02:25
یک نفر آقا جهت بسته بندی در لبنیاتی
از ساعت ۸/۳۰ تا ۱۳/۳۰ جمعه ها تعطیل حقوق ۱۰ ملیون . سن ۱۸ الی ۲۵ آدرس شمس تبریزی روبروی بانک ملی
1404/06/17
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه
خداخیرشون نده...الهی پول دکتر و دارو بدن..از منم پول‌گرفتن ک‌کار بفرستن اما نفرستادن..واگذارشون کردم بخداا
07:09
1 تایید
حسین طاهونه
سلام  ازمنم. 1300میلیون گرفت من. قرض کردم احتیاج داشتم. چرا. پلیس. فتا کاری. نمیکنه
09:52
فرزانه حسن پور
کاری که نه شماره تماس میده ونه لوکیشن هنوز هیچی نشده پول ازتون میگیره همش کلاهبرداریه دوستان تمامی کار در منزل که اولش میگه پول بزنین تا کار برات بفرستم همش دزدیه
19:56
نیروی خدمات و آشپز خانم
به یک نیروی خانم با سلیقه و شیک پوش جهت همکاری در خدمات آشپزی در شرکت و بسته بندی مواد غذایی اعم از حبوبات و خشکبار نیازمند هستیم ، با تشکر .
فرزانه حسن پور
سره منم چند باری کلاه رفته برای همین دیگه به این کار در منزل اعتماد نمیکنم چون همشون دروغ میگم
19:58
1404/06/18
خاک تو سر خانم خوبانی با شرکت آشغالش رونیکا گیتی از من 23200 تومان گرفتن اصن پول هامو نمیده و همچنین محصولات رو هم نمیفرسته خدا لعنتشون کنه انشاءالله
15:36
1404/06/20
پرنسس بانو
افسانه گنجی
خیلی عوضی هستن دزد هستن از من 23ملیون کلاهبرداری کرد منم شکایت کردم بی پدر مادر ها
عزیزم شکایتتون نتیجه ای هم داشت؟
20:20
استخدام نیرو در شرکت مبل ویستا
استخدام کارگر ساده ، کارگر بسته بندی ، مونتاژ کار ، برشکار پارچه و رویه کوب
1404/06/21
سهیلا ابراهیمی
سلام خوبی من  چطوری ثبت نام کنم
06:05
محسن شامرادی
خانم خوبانی یک کلاهبردار هست لطفاً گول نخورید
08:24
ناصر فولادی مهینی
من چند روز باهمین خانم کلاه بردار چت کردم فهمیدم کلاه بردار بهش گفتم چه جوری اعتماد کنم پول و واریز کنم الان ده روز دیگه جواب نمیده کثافت 
12:20
نیاز به نیرو آقا برای نظافت و بسته بندی دارم
سلام به یک فروشنده آقا جوان نیازمندیم. ساعت کاری ۷:۳۰الی ۱۳ ۱۵:۳۰الی ۲۱ حقوق ۵ الی ۷
ناصر فولادی مهینی
هرچی فیلم رضایت همش ساختگی هستن 
12:23
1404/06/22
زهرا ورگی
فروغ رضا پور
الهی دستو پاهشو از دست بده ک نتونه هیچ وقت دیگه کارای خصوصی خودشو هم بکنه چ برسه ب کیسه دوزی برام مردم شیطان ابلیس
یعنی دیگه نمیشه پولمون بگیریم
07:20
ربانی خیرخواه
خانم خوبانی کلاه بردار هست ازمن 500 هزار تومان گرفت
11:11
نیروی بسته بندی
نیروی خانم وجوان .وبا سواد وظیفه شناس برای بسته بندی بسته های پستی .تایم کاری ساعت 7 صبح تا ساعت 1 ظهر و بعد از ظهر از ساعت 4 تا 8 با حقوق 8 میلیون تماس بگیرید
نازنین
خانم خوبانی مول منو بالا کشیده کسی آیدی تلگرام رو نداره
16:45
نازنین
تروخدا آیدی تلگرام رو بدین
16:45
1404/06/23
سمیه دهقان دهنوی
آدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)، خیابان دوم غربی، پلاک 811، قطعه 138،D
من وقتی گفتم کلاه بردارید این آدرس رو برام زدن.
23:38
1 پاسخ
کارمند ساده برای کار در کارگاه الکترونیک
نیروی کار آقا برای کار در کارگاه الکترونیک رسید کردن ورودیها ، پذیرش دستگاهها ، انجام خرید قطعات ‌ ، بسته بندی ارسالی ها ، تست دستگاه دیپلم یا دانشجو لطفا رزومه خود را که در آن شماره موبایل ذکر ...
1404/06/24
خانم خوبانی کلاهبردار وشیاد بزرگیه  .ازمن اول 399 تومان گرفت وبعد گفت 15399 تومان بریز وبعد 750 تومن وبعد 4 میلیون و399 گرفت وگفت همش به حسابتون برگردونده میشه ونه تنها برنگردوند  جنس هم نفرستاد اینا کلاهبردارن گول نخورین
17:58
1404/06/25
خدا ازشون نگذره حرومزاده هر جایی پول منو خورد 
دیگه هم جوابم را نداد
07:45
تو رو خدا اگه تونستید پولتون بگیرید به منم خود بدید من تا الان 7 ملیون زدم منو بلاک کرده یه بار 399 تومان یه بار 750 تومان یه بار 1500 تومان یه بار هم 4399 تومان زدم خوبانی اشغال به تمام معناست من این پول قرض کردم الان باید چه کار کنم
16:43
کارگر ساده خانم واقا بسته بند
کارگر ساده خانم واقا باروابط عمومی بالا شهرستانی وتهرانی سن ۱۷. الی۳۵ با جای خواب وغذا حقوق ۲۵۰۰۰۰۰۰تومان روزانه ۸۰۰۰۰۰تومان ساعت کار ۹صبح الی ۷عصر برای بسته بندی وپخش تخم مرغ در مناطق تهران نیازمند...
این  لینک برای شکایت  ازشون عضو بشین شکایت کنیم
https://t.me/+GE9E1_VSPTZkNWFk
16:46
سمیه دهقان دهنوی
آدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)، خیابان دوم غربی، پلاک 811، قطعه 138،D من وقتی گفتم کلاه بردارید این آدرس رو برام زدن.
این ادرس یه شرکت معتبر ک این عوضیا ازش استفاده میکنم واسه کلاهبرداری
نمیدونم چراشرکت شکایت نمیکنه
16:48
1404/06/27
N E
سلام خانم خوبانی چن تا اکانت داره
@khobani9
@khobani_11
ایناهم گروه‌هایی ک دارن
https://t.me/+GE9E1_VSPTZkNWFk
https://t.me/kardarmanzelnik
فک کنم یه گروه خلاف کارن 1500 گفتم برگردون میگ باید 800 بدین برا ضمانت برگشت الانم میگ باطل شده تمامی مبالغ
حس میکنم یه نفره با چن تا اکانت و گروه کثافت
09:56
استخدام کارگر ساده انبار
استخدام کارگر ساده آقا و خانم در انبار پوشاک و کفش ساعت کاری 8:30 الی 16:30 تحصیلات حداقل دیپلم سن بین 20 الی 30 سال فعالیت : چیدمان - بارکد زدن - بسته بندی و ... حقوق : 13/500 میلیون بیمه تامین ...
حسنی گلزار
نزن عزیز نزن اونا هم کلاهبردار هستن
12:55
1404/06/30
زهرا موسوی
یک هفته هست پول منو گرفتید چرا از کار خبری نیست کلاهبرداریه ؟؟ سه بار واریزی کردم کلاهبردارا
16:34
1404/07/01
ع ج
خوبانی پول منم بالا کشیده پولم به حساب فاطمه خبیری زدم 
07:54
نیروی بسته بند
شرکت تولیدی پوشاک تریکو جهت تکمیل کادر پرسنلی خود به تعدادی نیروی آقا یا خانم برای بخش کنترل کیفی، بسته بندی، انبار و برش نیازمند است. ✅ شرایط همکاری: دقت و سرعت عمل بالا مسئولیت‌پذیری و منظم ترجی...
ع ج
خوبانی پول منم بالا کشیده باشماره حساب فاطمه خبیری
07:55
اکرم شومالی خوزانی
سلام خانم خوبانی کلاهبردار است سه بار ازمن پول گرفته حرومزاده الهی خیر نبینه
17:52
1404/07/04
مریم مزروعی
شراره میری
وااااااای چه خوب من تو گوگل اول تحقیق کردم میخواستم پولو براش بزنم دمتون گرم واقعا ممنونم
دقیقا منم اومدم ببینم اصلا همچنین شرکت وجود داره یا ن 
همسرم گفت اگر این مبلغ باشه ک البته کلاهبرداریه خودمم کمکت میکنم ولی اومدم دیدم چقدر راجبش حرف زدین اصلا پشیمون شدم و خداروشکر
14:33
اپراتور بسته بندی - آقا
-منظم -دارای روحیه کارگروهی - آشنا به محصولات حوزه نوشت افزار و شناخت برندها -شرح وظایف: جمع آوری و بسته بندی سفارشات برای شهر کتاب آنلاین
1404/07/06
ناهید حسن خانی
توروخدا بارو نکن من نو بدبخت کرده 😭
14:53
بسته بندی آجیل حسین یار
این شرکت و خانم خوبانی کلاهبردار بوده و با اخاذی از مردم پولشان رو میگیرن و خبری از آجیل و ... نیست
مراقب باشید و فریب این کلاهبردارها و از خدا بیخبرها رو نخورید
17:54
الان هم پلیس فتا رو در جریان گذاشتیم و انشاءالله بزودی دستگیر میشن
17:55
استخدام کارگر ساده آقا
استخدام کارگر ساده آقا در فروشگاه اینترنتی ساعت کاری 8 الی 16 حقوق 17 میلیون + بیمه از روز اول در صورت داشتن اضافه کاری ، به صورت جداگانه محاسبه میشود . تحصیلات حداقل دیپلم سن بین 20 الی 35 سال کار ...
1404/07/07
گلی فتح تلهی
گناه  گناه مملکت  بی صاحبه پلیس پلیس هی پلیس بیا گوهی بخور کجایی مثلا ایران به شماها می نازه بیا  اگه کون داری  نشون بده از اسم پلیس فتا سو استفاده می شه عرضه نداره خودی نشون بده 
11:24
بتول عابدینی
کیرمی افته. الللعنت به. جدابادش
11:36
بتول عابدینی
کیرم به  زات
11:37
اپراتور دستگاه ...و کارگر ساده
1)استاد کار ماهر و نیمه ماهر جهت کار با دستگاه تولید ظروف یکبار مصرف ( هایمپک PS) 2)کارگر ساده جهت بسته بندی
بتول عابدینی
دزدحرم خور
11:38
مریم ارغوانی
بخدا 399 هزار تومان واریز کردم یعنی دروغه
12:57
1 پاسخ
1404/07/08
محدثه جوکار
مریم ارغوانی
بخدا 399 هزار تومان واریز کردم یعنی دروغه
چیشد جواب شمارو داد آخه منم میام واریز کنم 
15:24
استخدام کارگر ساده آقا
شرکت سالم مرغ آرین ( واحد نمونه قطعه بندی و بسته بندی مرغ ) جهت تکمیل کادر پرسنلی خود نیازمند 10 نفر کارگر ساده آقا زیر 40 سال با شرایط و مزایای زیر می‌باشد حقوق و مزایا طبق قانون کار بیمه از روز اول ...
1404/07/12
منم  پول قرض گرفتم امروز ثبت نام کردم برای کار
14:11
خدایا😭😭😭😭😭😭
15:40
منم 3بار پول زدم ب حساب خانم خوبانی
رفتم گفتم پولمو برگردون گف نمیشه
15:41
بسته بندی و مونتاژکار
مجموعه تولیدی کیف چرم نیازمند: ۱ بسته بند خانم ۲ مونتاژکار خانم ۱ چرخکار راسته دوز خانم محیط عالی و کاملا زنانه شرایط کاری: ساعت کاری ۸ تا ۵ عصر افزایش حقوق متناسب با بازدهی منظم و متعهد با روحیه ی ک...
چیکار کنم حالا😭
15:42
1404/07/13
امیر امیر
بیشرف گفت 400 واریز کنم برای ثبت سفارش 
وقتی واریز کردم دوباره 900 گفت واریز کن برای ثبت 
قعطی
پائولو هم نفرستاد پول من هم خورد 
انشاالله خیر نبینه 
09:45
1 پاسخ
1404/07/14
سلن اردلان راد
فاطمه حسینی
2میلیونم از من گرفت میخوام برم شکایت کنم 
09:28
استخدام نیرو خانوم وآقا
شرکت تولیدی واقع در شهرک صنعتی کلات جهت تکمیل نیرو در بخش های مختلف استخدام می نماید: ✅استخدام نیرو ساده آقا وخانوم جهت کار بسته بندی ساعت کاری ۷ تا ۵ حقوق ثابت بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان ✅استخدام نی...
سلیمه خوجه
سلام خانوم  خوبانی ازمن پول گرفت ثبتنامم کرد ولی الان جواب منونمیده
سلیمه خوجه
حرامت باشه خانوم خوبانی خیر نبینی 
10:54
سلام چه جوری شکایت کنیم
17:25
کارگر انبار
به چند کارگر جهت کار در انبار انتشارات جهت جمع کردن فاکتور و بسته بندی و ... نیازمندیم. حقوق ساعتی 96500 تومان می باشد و بعد از یکماه بیمه می شوید.
پول من را بالا کشید بی شرف
17:27
1404/07/15
سمیه رسائی
سلام از خودش بیشرف تر وجود ندارهخیلی دزده کلاه سرم گذاشت واسش 1400 پول واریز کردم هی میگفت بازم واریز کن واسه بیمه ی کالا و اینا گفتم ندارم گفت برو قرض کن حیفه فرصت خوبیه دیگه پولمو ازش خواستم گفت تو سیستم ثبت شده و بلاکم کرد.....ایشالا خدا ازش نگذره ایشالا اون پولی که دادم بهش بشه خرج سرطان واسه خودش و خانواده ش ایشالا بره زیر ماشین تکه تکه بشه جنازه ش رو به زور جمع کنن🙏🙏🙏
10:57
1 پاسخ
1 تایید
1404/07/17
امیر امیر
بیشرف گفت 400 واریز کنم برای ثبت سفارش وقتی واریز کردم دوباره 900 گفت واریز کن برای ثبت قعطی پائولو هم نفرستاد پول من هم خورد انشاالله خیر نبینه
منم همینطور
09:34
کارگر ساده جهت بسته بندی وجمع آوری بسته های پستی
ساعت کار از ساعت 11صبح تا ساعت 8بعدازظهرمیباشد اکیپ 3نفره جهت جمع آوری وبسته بندی بسته های پستی همکار جوان مرتب امانت دار در محیطی سالم نیازمندیم
ت رو خدا واسش واریز نکنین کلاهبرداره خانم خوبانی
ی عده ک مث ما نمیدونن دلم میسوزه
سمیه رسائی
سلام از خودش بیشرف تر وجود ندارهخیلی دزده کلاه سرم گذاشت واسش 1400 پول واریز کردم هی میگفت بازم واریز کن واسه بیمه ی کالا و اینا گفتم ندارم گفت برو قرض کن حیفه فرصت خوبیه دیگه پولمو ازش خواستم گفت تو سیستم ثبت شده و بلاکم کرد.....ایشالا خدا ازش نگذره ایشالا اون پولی که دادم بهش بشه خرج سرطان واسه خودش و خانواده ش ایشالا بره زیر ماشین تکه تکه بشه جنازه ش رو به زور جمع کنن🙏🙏🙏
منم گفتم پولمو برگردون راضی نیستم
گفتش ثبت شده بعد ی هفته میگه بازم پول بریز
آشغالو
09:39
امین دریاب
اگه اینطوری چرا شکایت نمیکنی تا پیکری بکن سر کسی دیگه کلاه نذارن اگه راست بود مطمعنن شکایت میکردید
آقای محترم پول این همه رو خورده
بعد شما میگی اگه راست بود
اصلا مگه پلیس گوش میده حرفمونو
16:08
کارمند اداری (بسته بندی و ارسال)
مجموعه امیرلنز ، جهت تکمیل کادر خود به یک خانم منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر در بخش ارسال و بسته‌بندی سفارش‌ها نیاز دارد. محیط کار کاملاً آرام، تمیز و دوستانه است. شرایط و مزایا: -محدوده سنی 18-35 -محل ک...
ساینا
از منم 1200گرفت من گفتم پولم پس بده گفت بعد از سه روزبرگشت داده میشه همش الکی یعنی دروغ گفت بر می‌گردونه 
16:19
1 پاسخ
ساینا
افسانه گنجی
چرا شکایت نکردید ازش 
16:24
ساینا
از منم 1200گرفت من گفتم پولم پس بده گفت بعد از سه روزبرگشت داده میشه همش الکی یعنی دروغ گفت بر می‌گردونه
من بهش گفتم خدا ازت نگذره
میگ درست صحبت کن خونه خالت نیس
بهش گفتم برو بابا هه
18:26
نیروی ساده و ماهر راننده و حراست کارخانه دلستر
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه تولید دلستر خط تولید،بسته بندی،کارگرساده،ماهر،حراست و… ❌شرایط سنی ۱۸ تا ۴۲❌ ب ای متولدین ۶۱تا۶۵ پایان خدمت الزامیه ⭕️دارای خوابگاه برای افراد ساکن شهر...
اصلا خوبانی درکار نیست من پول واریز کردم مهدی زارع بیدکی بود،مرده بااون عکس فیک کلاه برداری میکنه ،شماره کارتش 5**** بود،اصلا خوبانی نیست پروفایل قران هم به کمرش بزنه منم پول قرض کردم گول خوردم ،به پلیس فتا زنگ زدم ببینم چه میشه،اولی کم میگیره میگه هیچکس بخاطر سی سصدو شصد شکایت نمیکنه
من ب نام مینا دلاوری اصل واریزکردم
18:38
وااااااااااای
18:56
1404/07/18
مژگان وحیدی
سلام نه واریز نکن به خانم بهزادی منم 299زدم بعد گفت بازم بزن گفتم نمی‌زنم پولمو بده گفت یه هفته زمان می‌بره بعدشم بلاکم کرد حروم زاده
13:06
اتو و بسته بند آقا
به چند نفر آقا جهت اتو و بسته بندی نیازمندیم حقوق ۱۵ میلیون تومان
1404/07/19
خوبانی بهزادی اژدری بیشرف حروم زاده تو جوب به دنیا اومدن
16:23
1404/07/21
Nima
دادستانی کل dadsetani.ir به آدرس منوی «گزارش مردمی» و بخش «فضای مجازی» در سایت دادستانی کل کشور امکان‌پذیر است.
ثبت گزارش های کلاهبرداری پر تکرار انتخاب کنید 
تا حداقل به عنوان کلاهبردار شناخته بشن  
10:38
1 تایید
1404/07/22
خوبانی بعد از پول گرفتن از من منو بلاک کرد
خدا لعنتت کنه خوبانی بیی شرف
18:23
1 تایید
استخدام نیروی خانم در گارگاه جوراب بافی
به تعدادی خانم جوان جهت فعالیت در کارگاه جوراب بافی (بسته بندی و پشت رو کردن جوراب) نیازمندیم. لطفا جهت ارتباط فقط شماره ثابت چت پاسخگو نیستم .
تف ب ذاتت خوبانی تففففففف
18:25
یاسر محبی
سلام. قوه قضاییه به فرم شکایت آماده کرده  برای کلاهبرداری های مبلغ پایین ولی تعداد زیاد. میتونید از dadsetani. it فرم شکایت رو تنظیم کنید برای خوبانی و بهزادی و بیانی و.. حرومزاده
19:26
1 تایید
ت رو خدا هر ک در توانشه بره شکایت کنه
همچنان داره از مردم کلاه برداری میکنه آشغال بیشرف
19:49
مونتاژکار آشنا به قطعات SMD و DIP
به یه مونتاژکار اشنا به قطعات smd و dip و بسته بندی جهت کار در شرکت تولید پیجر و فراخوان نیازمندیم. دورکاری امکانپذیر نمی باشد فقط تماس لطفا
fafa
خدالعنتش کنه همه رو گول میزنه جنده خانوم اخر بلاکا میکنه الهی اون پولا خرج دوا درمون خانوادگی شون شه نمیدونم چرا پلیس فتا این ولدوزناها روجمع نمیکنه 
23:54
1404/07/23
امیر امیر
زنکه خر بیشعوری تا پول رو واریز کردم دوباره درخواست واریزی بیشتر کرد 
تا گفتم ندارم و چرا 
بلاک کرد دزد بیشرف انشاالله حرومه بشه پولی که از من خورد و از بقیه گولش رو نخورین زن حروومزاده
05:59
1 تایید
امیر امیر
هر کی اول درخواست واریزی کرد بدونین دزد هست و کلاهبردار واریز نکنین اگه اینجور شرکت ها وجود داشت هیچکی نمی‌رفت سر کار تو خونه میموندن و کار و درآمد بالا داشتن
زن های ولگرد و احمق
06:03
پذیرش خانم واقادرخط تولید و بسته بندی شکر پنیر
استخدام تعدادی کارگر ساده ‌‌جنسیت فرقی نداره از ❌۱۸ سال تا ۳۷ سال ❌در خط تولید و‌بسته بندی شکر پنیر دعوت به همکاری مینماییم توجه داشته باشید ❌(کار به صورت آماری نیست)❌ بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازرو...
1404/07/24
کاش زودتر می‌دیدم 2700 به اسم ثبت نام و بیمه و پول بارکد واریز کردم بازم گفت 2500دیگه بزن
00:27
خانم حمیدی
سلام 
منم امشب ازشون درخواست کار داده بودم ولی قبل از واریز اومدم سرچ کردم در موردشون . متوجه شدم  کلاهبردار هستن. راستی چرا کلاهبردارا تو این مملکت دارن راحت پول مردمو بالا میکشن ، پولی که تو این گرونی با بدبختی در میارن، اما کسی کاری باهاشون نداره. شکایت کنید نذارین اینا رشد کنن و درس عبرت بشن برای بقیه. 
20:53
1404/07/25
حامد فاضلی
من باهاشون حرف زدم باید حضوری فقط خرید میکنم پول رو اونجا میدم از همون شرکت خریداری میکنم دیگ اینجا پول واریز نمیکنم ک بمونم داخلش اگ درست باشه ک هیچی اگ نباشه همین خانم بهزادی میکنم پول 
13:28
کارگر بسته بندی تمام وقت آقا
به یک همکار برای بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری ۹ صبح تا ۱ ظهر و ۴ تا ۸ و نیم شب است حقوق ۱۸ تا ۲۰ تومن بسته بندی چوب لباسی و میز تحریر با حبابدار انجام میشه کار سختی نیست وقت ناهار میتونید برید منزل ...
1404/07/27
مجتبی کرمی
خدا لعنتش کنه ا ز منم350تمن برا ثبت نام گرفت بعد گفت پول بیمه 1980هزار بریز منکه دیگه در رفتم
15:19
1 تایید
1404/07/28
باران
سلام خسته نباشید کاردرمنزل میخواستم ازمیانه  هستم 
07:17
1404/07/29
خانم محمودی
سلام وقتتون بخیر 
دوستان کسی درمورد شرکت آوینوس اطلاعاتی داره که آیا معتبره یا نه؟
02:26
1 تایید
نیرو بسته بندی
عنوان آگهی: استخدام نیروی بسته‌بندی شرح موقعیت شغلی: مجموعه تولیدی جهت تکمیل کادر بسته‌بندی به نیروی منظم و مسئولیت‌پذیر نیاز دارد. کار ساده و محیط کاری تمیز و آرام — مناسب برای خانم‌ فقط خانم یک ...
1404/07/30
بچه ها من کاردرمنزل میخوام
20:08
1404/08/03
چرا خانم خوبانی با این همه شکایت و کلاهبرداری که یکیشون خودمم هنوز در روبیکا داره عضو میگیره و فعاله؟
09:54
1 پاسخ
1 تایید
نیلوفر حبیبی
متاسفانه این خوبانی کثافت 3****  پول من. بالا کشیده تازه میگه 2****  بده کثافت حروم زاده اشغال کلاه بردار 
10:01
1 تایید
نیرو کار
یک نفر کارگر جهت وزن کشی بسته بندی منظم دقیق دارای سواد حداکثر سن ۳۵ سال منظم دقیق در انبار پخش با حقوق اداره کاری دارای بن حق تاهل بیمه حق اولاد حق مسکن عیدی پاداش دارا بودن کارت پایان خدمت ال...
نیلوفر حبیبی
همه اشون کلاه بردارن 
10:02
مهدی رضاوند
با پلیس فتا تماس گرفتم به اندازه کافی مدرک دارم از لحظه به لحظه اسکرین شات گرفتم . فردا میرم برای ثبت شکایت 
16:55
1404/08/04
فاطمه امیری
سلام منم پیش خانم باقری و شعبانی ثبت نام کردم جواب نمیدن 
حرام لقمه ها فقظ میتونن گول مردم بزنن
11:55
اتو و بسته بندی
به تعدادی اتو و بسته بند هودی و دورس نیازمندیم
1404/08/05
فاطمه لشگریان
خوبانی کلاهبرداره چرا فتا یه کاری نمیکنه
09:11
1 پاسخ
1 تایید
فاطمه لشگریان
خدالعنت کنه این خوبانی ورفیقشو کاملا دزدن پول منم بالا کشیدن
09:11
از من هم 11 میلیون هی گرفت وگفت واریزی معلق مونده سیستم به روز رسانی میشه صبور باشید قسم جان بچشو خورد خدا کاری کنه از بدنشون چرک وخون بزنه بیرون لعنت بهشون که هیچ کس جلوی این کثافت ها رو نگرفته که دیگران به دامشون نیوفتن
10:04
نیرو ی کار خانم و آقا
نیروی کار خانم و آقا برای بسته بندی کیک کار دو شیفت هست و میتونید شیفت خودتون رو انتخاب کنید بیمه از روز اول وعده غذایی سرویس از همه مناطق کرج . فردیس. ‌ هشتگردجدید و قدیم . آبیک . نظرآباد
مریم عسکری
3میلیون 400 پول منو هم بالا کشید اول گفت 399 بعدگفت 999 دوباره گفت یک و899 وقسم به خاک امام حسین خورد که کارش واقعیه بازم دومیلیون 899 خواست که متوجه شدم کلاهبرداریه
ومیگه ازپلیس فتاتاییدیه داره 
به همین راحتی چه مملکتی داریم واقعا
چطوری میشه ازاین خوبانی پولمونوپس بگیریم 
12:58
1 پاسخ
.. ..
شوکت علیمرادیان علیمرادیان
کثافت آشغال عوضی پول منم خورد بی پدرومادر خانم گوبانی
تو سایت پلیس فتا شکایت ثبت کنید اگر تعداد خیلی زیاد بشه پیگیری میشه
17:56
.. ..
چرا خانم خوبانی با این همه شکایت و کلاهبرداری که یکیشون خودمم هنوز در روبیکا داره عضو میگیره و فعاله؟
توی سایت فتا شکایت کنید ازشون
17:56
بسته بندی نان فانتزی
به یک نفر نیروی خانم یا اقا جوان جهت کار در کارگاه و فروشگاه نان فانتزی نیازمندیم . ساعت کار : ۹ صبح تا ۶ عصر حقوق روزانه : ۵۰۰ تومان مزایا : بیمه ، مرخصی یک روز در ماه ، اضافه کاری ، پاداش ، عیدی ...
.. ..
مریم عسکری
3میلیون 400 پول منو هم بالا کشید اول گفت 399 بعدگفت 999 دوباره گفت یک و899 وقسم به خاک امام حسین خورد که کارش واقعیه بازم دومیلیون 899 خواست که متوجه شدم کلاهبرداریه ومیگه ازپلیس فتاتاییدیه داره به همین راحتی چه مملکتی داریم واقعا چطوری میشه ازاین خوبانی پولمونوپس بگیریم
تو سایت پلیس فتا شکایت ثبت کنید اگر تعداد خیلی زیاد بشه پیگیری میشه
17:57
1404/08/06
چجوری ثبت شکایت کنیم راهشو به منم بگین که بد زخم خوردم ازشون
12:55
1 پاسخ
زهرا محمدی بارچانی
کار بسته بندی خانم الیاسی هم کلاهبرداری هست
20:54
نیروی خانم بسته بندی
با سلام نیازمند نیروی خانم جهت بسته بندی ساعت کاری 8صبح تا 7عصر 2روز مرخصی ماهیانه با حقوق 18میلیون مراجعه حضوری مجتمع نان ارم سر کوچه9خاکشناسی
1404/08/07
مریم عسکری
خوبانی احمق ازمنم 3500 گرفت
برید توسامانه خردقوه قضایی رو سه خط بالابزنید مرحله به مرحله شکایتتونو ثبت کنید باشدکه انشاالله پیگیری شود 
شایدتعدادزیادباشه زودترتاثیربذاره
هیچ مبلغی واریز نمیکنید واقعا ارزششوداره
03:47
مریم عسکری
چجوری ثبت شکایت کنیم راهشو به منم بگین که بد زخم خوردم ازشون
ازسامانه خردقوه قضایی 
باگوشی شکاییتوثیت کن
03:49
1 پاسخ
فرشته فرهنگیان
من تو روبیکا کار در منزل خانم خوبانی د یدم رفتم تو ای دی شون آدرس خواستن شماره من مبلغ 200 هزار بابت هزین ثبت‌نام دادم لطفا اگه کلاه برداریه راهنمای کنید من تاريخ 1404 /8 /3فرستادم
06:30
1 پاسخ
2 تایید
نیرو بسته بندی
لطفا شرایط آگهی مطالعه شود نیازمند همکار خانم بازه سنی بین ۲۰ تا ۳۵ سال تحصیل‌کرده برای سالن بسته بندی کارخانه شرکت تردیکا فعال در زمینه تولید و صادرات محصولات خشک شده انجمادی امکان همکاری با دا...
1404/08/08
حسین رافی
فرشته فرهنگیان
من تو روبیکا کار در منزل خانم خوبانی د یدم رفتم تو ای دی شون آدرس خواستن شماره من مبلغ 200 هزار بابت هزین ثبت‌نام دادم لطفا اگه کلاه برداریه راهنمای کنید من تاريخ 1404 /8 /3فرستادم
اون حرومزاده کلاه بردار
10:52
حسین رافی
مریم عسکری
ازسامانه خردقوه قضایی باگوشی شکاییتوثیت کن
پلیس فتا
حسین رافی
حسین رافی
لعنت بر پدر ومادر حروم زادت ایشا الله فقط خرج دوا ودکتر برا خودت وبچات بکنی جنده کونی معلوم نیست پدرت کیه مادرتو کجا کردنش یه روزی خودم قسمت بشه خوبانی با مادرشو و دخترشو با هم اب کیر بدم
خوبانی کیرم تو کس دخترت بره مادرتو کجا کردن تو عمل امدی دوستان خدا راشکر بانت پول تو خونش من کسشو کردم شاه کس فقط میگفت حسین اب کیرتو میخوام 
11:06
1 پاسخ
کارگر ساده آقا یا خانوم
برای بسته بندی و رنگ و تفلن و پولیش کاری محدوده اسلامشهر و چهاردانگه تایم کاری ۸ الی ۵:۳۰ بعد از ظهر برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید پیام پاسخگو نیستم
حسین رافی
حسین رافی
خوبانی کیرم تو کس دخترت بره مادرتو کجا کردن تو عمل امدی دوستان خدا راشکر بانت پول تو خونش من کسشو کردم شاه کس فقط میگفت حسین اب کیرتو میخوام
50 کیلو کس لاپاشه بزنی نفت در میاد دود میزنه ازش بیرون باهاش قرار بزاریدخوب کس میده
11:08
1404/08/09
علی
خانم خوبانی کیر تو کص ننت خار کصه ننه جنده 
11:22
زهرا بیگی
سلام وقت بخیر کسی کار در منزل سراغ نداره اصفهان که قابل اعتماد باشه منم چند وقت پیش پول واریز کردم برای خانم بهزادی و خوبانی یه 260 تومن یه 1590 باز میگه 6 ملیون دیگه باید پرداخت کنی منم ترسیدم دیگه واریز نکردم 
11:48
1 پاسخ
کارگر ساده جهت جابجایی و دسته بندی
به چندنفر کارگر ساده جهت جابجایی و بسته بندی درسالن تولید نیازمندیم . با صبحانه به همراه بیمه و بیمه تکمیلی . ساعت کاری از ۸ تا ۵. پنج شنبه ها تا یک .
زهرا تزده
خدا ازشون نگذره چه راحت کلاه برداری میکنن بااین نظراتی که دادین منم منصرف شدم خدا خیرتون بده 
13:35
زهرا تزده
زهرا بیگی
سلام وقت بخیر کسی کار در منزل سراغ نداره اصفهان که قابل اعتماد باشه منم چند وقت پیش پول واریز کردم برای خانم بهزادی و خوبانی یه 260 تومن یه 1590 باز میگه 6 ملیون دیگه باید پرداخت کنی منم ترسیدم دیگه واریز نکردم
کلاه برداری میکنن 
13:35
عینعلی
الهی خیر نبینی از منم 1800گرفت یه بار گفته 250یه بار دیگه 1650ریدم تو قیافه نجسش من به پلیس فتا شکایت شو کردم اگه همه دست به دست بدن ازش شکایت کنن باعث میشه که کسی از غلط ها نکنه 
18:46
1 پاسخ
استخدام مسئول بسته بندی آقا در مشهد
فروشگاه آرایشی هومهر، اقدام به استخدام مسئول بسته‌بندی سفارشات اینترنتی آقا به صورت حضوری تمام وقت در مشهد می نماید. شرایط مورد نیاز: داشتن حداقل 20 سال سن عدم استعمال دخانیات روحیه کار تیمی و تعهد به...
....
دوستان من خداروشکر قبل از اینکه براش واریز کنم پیام های شما رو دیدم و همین الان بهشم گفتم این پولا خوردن نداره چنان فوشای زشتی بهم داد و بلاکم کرد واقعا حواساتون رو بدین ب هرکسی اعتماد نکنین ادما خیلی پست فطرت شدن 
21:19
1404/08/10
زهرا مهین
من در تاریخ 4/8/1404 مبلغ 11/400/000تومان ازم گرفتن فش دادن اینا ده یازده تا گروه توی تلگرام دارن و حتی بعضی گروهها شونو به وام فوری تبدیل کردن کلاه بردارهای حروم زاده زهرا افشار خوبانی بهزادی اینا به اسم های مختلف حروم زاده ها کلاهبرداری می کنن
11:05
1404/08/11
کیان بزرگ
400 هزار تومن واریز کردم بلاکم کرد خانوم خوبانی
08:56
استخدام خانم کارگر ساده خط تولید بسته بندی غذایی
استخدام خانم کارگر ساده خط تولید بسته بندی استخدام ۵۰نفر کاردائمی و مجموعه ای معتبر می‌باشد محیط کاری امن و بدون حاشیه ساعات کاری شیفت روزانه ۱۲ساعت حقوق دریافتی ۲۲الی ۲۳ میلیون تومان در ماه کار...
کیان بزرگ
لطفا تو سامانه شکایت خودتونو ثبت کنید
09:08
کیان بزرگ
عینعلی
الهی خیر نبینی از منم 1800گرفت یه بار گفته 250یه بار دیگه 1650ریدم تو قیافه نجسش من به پلیس فتا شکایت شو کردم اگه همه دست به دست بدن ازش شکایت کنن باعث میشه که کسی از غلط ها نکنه
منم شکایتمو ثبت کردم
09:09
مریم قاضی
سلام  بله کلاهبردارهستندچندماه قبل هم پول منوبالاکشیدندالهی خیرنبینند،ازجونش پس بده.
11:23
1 پاسخ
کارگر ساده خانم
به تعدادی خانم جهت بسته بندی و کنتاژکاری نیازمندیم چت دیوار پاسخگو نیستم لطفا پیام ندید لطفا توضیحات رو اول کامل مطالعه کنید بعد تماس بگیرید کاره ما تولید لوازم لوکس اتومبیل می‌باشد از قبیل کنسول ...
nn dezh
منم 10 میلیون بهش پول دادم سرم کلاه گذاشته حرومزاده
16:03
1404/08/12
نیلوفر عباس زاده
دوستان کسی این خانوم و از نزدیک دیده؟
13:19
نیلوفر عباس زاده
مریم قاضی
سلام بله کلاهبردارهستندچندماه قبل هم پول منوبالاکشیدندالهی خیرنبینند،ازجونش پس بده.
خانوم شما شکایت کردید؟
13:20
استخدام نیروی خانم
استخدام نیروی خانم بسته بندی شرایط سنی ۱۸ الی ۴۰ سال زبر و زرنگ متعهد و مسئولیت پذیر محیط امن و زنانه کار سبک ساعات کار ۷ الی ۱۶ ( یک ساعت وقت استراحت ) تعطیلی هفتگی جمعه ها محل کار روبروی شهرک صنعتی ...
نیلوفر عباس زاده
افسانه گنجی
شکایتتون به کجا رسید خانوم؟
13:25
1 تایید
ح ج
@Khanom_khobani72
یعنی آیدی خانم خوبان همینه 
15:29
1 تایید
ح ج
@Khanom_khobani72
یعنی این همون آیدی خانم خوبان هست
15:30
1 تایید
بسته بندی موادغذای
بنام خدا برای تکمیل کادر پرسنلی خود نیازمند به همکاری تعدادی نیروی جوان بین ۲۰تا ۳۳سال مجرد در قسمت های مختلف انبارداری.حراست نگهبانی.پارک بانی .خدمات واداری... نیرو متعهد جذب دایم میکنیم برای نام ن...
...
الان من میخواستم واریز کنم اومدم گوگل پیامارو خوندم اسکرین شاتش رو فرستادم براش بلاکم کرد🙂😂😂😂
16:02
1 پاسخ
1 تایید
1404/08/13
نیلوفر عباس زاده
...
الان من میخواستم واریز کنم اومدم گوگل پیامارو خوندم اسکرین شاتش رو فرستادم براش بلاکم کرد🙂😂😂😂
واقعا بهترین کارو کردی من هیچوقت بی فکر کاری نمی‌کردم نمی‌دونم دیروز مغزم قفل شده بود یا چی برای این خانوم پول زدم اونم شیشو خورده ای 
00:09
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
مهسا ایزدی
بله خاتم خوبانی حدود میلیون و نیم از من کلاهبرداری کرده من که میرم پلیس فتا اطلاع میدم
خانوم شما اینکارو کردید؟
00:19
1 تایید
استخدام کارگر ساده مونتاژ - 09016682210
شرکت نقش آفرین جهت تکمیل کادر تولید و مونتاژ قطعات در زمینه مهرسازی استخدام می کند: جوان باانگیزه ، دقیق و منظم جهت کار بادستگاه چاپ تامپو، بسته بندی و مونتاژ قطعات (ترجیحا جوان دانشجو) درمحدو...
زهره
افسانه گنجی
چطور باید شکایت کنیم؟
07:07
1 پاسخ
2 تایید
مریم خدادادی
سلام خانم. پشمی  2بار ازمن پول گرفتند من قرض کردم ودیگه جواب من را ندادند خدااز سرتون  نگذره
07:43
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
دوستان اینا یه گروهن همتون برید دادسرای محلتون شکایت ثبت کنید همینجوری نمی‌مونه بگا میرن
23:30
1 تایید
چرخکار مچ دمپا دوز، راسته دوز پیراهن
به تعدادی همکار خانم جهت تولیدی پیراهن مردانه مچ دمپا دوز راسته دوز وسط کار بسته بندی کار دائمی محیط کاملا زنانه
نیلوفر عباس زاده
زهره
چطور باید شکایت کنیم؟
برو دادسرا 
23:30
1404/08/14
زهرا مهین
غزاله گنجی
کلاهبردار اشغال از من نزدیک 12 میلیون پول بالا کشید من خودم اینجا پول نیاز دارم گفتم عب نداره حقوق رو که داد درست میشه از 300 تومن شروع کرد همینجوری یک سره پول خواست منه بد بخت الان دیگه هیچی ندارم کارتم ته کشید تمام پولام رو ریختم برای این کلاهبردار مادر جاده نمی دونم به خدا اصلا چی شد فقط یه دفعه دیدم دار و ندارم از کارتم رفته فقط به خاطر حقوق توروخدا نکنید شما اشتباه نکنید پول نزنید همش به خدا دروغه اینا ترفند های جدید کلاهبرداری
رفتی شکایت کردی ؟ منم یازده ملیون و پانصد هزار تومنمو خوردن رفتم شکایت کردم اگر همه شکایت کنن اینا گیر میفتن چون یک سال تمام توی روبیکا بله و تلگرام ده ها گروه زدن همشون باهم هستن یه باند هستن خارج از کشورن پول میدن این بی ناموسا که توی ایران هستن براشون فیلم پر می کنن میفرستن باهاشون هم دستن الانم بعضی گروه هاشونو به وام فوری تغییر دادن 
02:44
زهرا مهین
دوستان با نفرین به جایی نمی رسید فقط شکایت باعث میشه گیر بیفتن و ماها به پولمون برسیم
02:45
1 تایید
کارگر انبار آقا با بیمه
به نیروی تمام وقت آقا جهت کار در انبار لوازم جانبی موبایل نیازمندیم _ساعت کاری 10 صبح تا 7 بعداز ظهر (پنجشنبه ها تا ساعت 5) _بیمه تامین اجتماعی (بدون کسر حق بیمه از پرسنل) _تعطیلات طبق تقویم تعطیل و ...
زهرا مهین
اگر همگی شکایت نکنید در حق همدیگه هم ظلم مردیم چون اینا رو با شکایت کم نمی گیرن
02:45
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
همتون شکایت کنید اصلا صبر نکنید من یکی پدر و مادر صاحب شماره کارت و در میارم
09:48
1 پاسخ
p sh
حضوری که سخته.چطور می تونیم  این کار و بکنیم
12:23
1 پاسخ
چند نفر نیروی کار
به چند نفر نیروی کار زرنگ برای ۴ ۵ روز پیش رو تسویه روزانه و ساعتی ۶۰ هزار تومن کار تقریبا بسته بندی و مخلوط کردن میوه خشک هست
نیلوفر عباس زاده
حضوری که سخته.چطور می تونیم این کار و بکنیم
چیش سخته با مدارک برید دادسرای محل خودتون 
19:30
1 پاسخ
نیلوفر عباس زاده
چیش سخته با مدارک برید دادسرای محل خودتون
منظورم اینه که همه یه جا جمع بشیم سخته
20:10
1 پاسخ
1404/08/15
فاطمه
فاطمه لشگریان
خوبانی کلاهبرداره چرا فتا یه کاری نمیکنه
به پلیس فتا باید همه شکایت کنن منم همین کارو میکنم هرچه بیشتر باشه تعداد زودتر پیگیری میکنن چون داره حتی از اسم فتا هم استفاده میکنن
07:39
1 تایید
کسب درآمد در منزل ،همکاری با برند معروف
اگر دنبال کاری آروم، سالم و پُرانرژی هستی که بشه در کنار خانواده و فرزند انجامش داد، به جمع مشاوران سلامت خوش اومدی اینجا یاد می‌گیری با محصولات طبیعی و دمنوش‌های گیاهی، به دیگران در مسیر سلامتی کمک ...
کاش تحقیق کرده بودم
12:44
1 تایید
امروز هم از من 1400 پول گرفت
12:44
1 تایید
زهرا مهین
نیلوفر عباس زاده
همتون شکایت کنید اصلا صبر نکنید من یکی پدر و مادر صاحب شماره کارت و در میارم
شماره کارت که کاری از پیش نمیبره مهم اینه که این باند و بگیرن چون ده ها گروه توی تلگرام و روبیکا و بله دارن این بند یکی هستش یک سالم هست داره فعالیت می کنه به اسم بهزادی خوبانی و... ولی همشون یکی هستن
14:10
1 پاسخ
نیروی خدماتی با بیمه حقوق ثابت و پورسانت
ما در لوازم خانگی ماندگار جهت تکمیل تیممون به دنبال یک نیروی خدماتی با شرایط زیر هستیم آقا حداکثر 45 سال ساکن شیراز جهت بسته بندی کالاها نظافت قسمت های مختلف از ابتدا تحت پوشش بیمه قرار میگیرید باهاتو...
زهرا مهین
تا همه شکایت نکنن شکایتشونو کیفری نکنن این باندو نمی گیرن 😭
14:10
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
زهرا مهین
شماره کارت که کاری از پیش نمیبره مهم اینه که این باند و بگیرن چون ده ها گروه توی تلگرام و روبیکا و بله دارن این بند یکی هستش یک سالم هست داره فعالیت می کنه به اسم بهزادی خوبانی و... ولی همشون یکی هستن
شما شکایت کنین بالاخره از یه راهی گیر میوفتن اگر استعلام انسداد حساب و بگیرید صاحب کارت مجبوره بیاد دادسرا 
22:08
1 پاسخ
نیلوفر عباس زاده
منظورم اینه که همه یه جا جمع بشیم سخته
اصلا نیازی به این کار نیست هرکس از سمت خودش و محلش شکایت کنه اونوخت مجبور میشن یکاری کنن
22:09
بسته بندی در منزل
آگهی استخدام پذیرش نیرو برای کار بسته بندی در منزل ما به دنبال افراد خلاق و با انگیزه هستیم شرکت مهر گستر در حال گسترش فعالیت های خود در زمینه تولید وبسته بندی است و به دنبال نیروهای متعدد برای همکا...
نیلوفر عباس زاده
دوستان این خانوم اونقدر هم رو داره که از من 7تومن گرفت و گفت8دیگه بزن منم گفتم اوکیه حتماااااااااااا مسخرش کردم در واقع برگشت بمن گفت تو پول نمی‌خوری!!!عوضی تو از من پول گرفتی چقدر رو داره
22:13
زهرا مهین
نیلوفر عباس زاده
شما شکایت کنین بالاخره از یه راهی گیر میوفتن اگر استعلام انسداد حساب و بگیرید صاحب کارت مجبوره بیاد دادسرا
شکایت کردم مسدود کردم حسابو
22:53
1404/08/16
سلام این خانم خوبانی که هست از منم. پول گرفت 200جهت ثبت نام 310تومن هم گرفت برا اعتماد شما از این حرفا دگه جواب هم نداد 
10:43
استخدام کارگر ساده در خط تولید
استخدام نیروکار ساده در خط تولید قطعات موتور سیکلت در بخش های مونتاژ .بسته بندی. فروش .کنترل کیفیت و..... نیروی کار آقا بین ۲۱الی ۲۹سال بیمه پاداش مزایا سنوات و عیدی جای خواب مناسب وعده غذایی دوشیفت...
خدا کنه لعنت بشه خانم خوبانی وسینا غفوری از من پول گرفتن جهت ثبت نام. و اعتماد از این حرفا دگه جواب هم ندادن
10:48
1 تایید
اینا تو روبیکا گروه زدن همشون کلاه بردار هستن
توروبیکا گزارشش کنید سایتش بسته بشه
10:55
کارگر ساده
مجموعه تبلیغاتی تیم گرافیک ، جهت بسته بندی محصولات چاپی جهت کار در چاپخانه نیازمند کارگر ساده با شرایط ذیل می باشد : ✅رنج سنی بین ۱۸ الی ۳۸ سال ✅آشنایی با کامپیوتر ✅روابط عمومی بالا و توانایی پاسخ...
1404/08/17
زهرا مهین
تنها کاری که می تونید بکنیم همگی توی سایت dadsetani.ir بریم قسمت شکایت مردمی از قسمت پایین گزارش این کلاهبردارها رو بکنیم یکسال تمام توی تلگرام روبیکا و بله به اسم بسته بندی در منزل دارن کلاهبرداری می کنن و ده ها گروه دارن این باند و این از خدا بی خبرهایی که باهاشون همکاری می کنن خائنای وطن فروش با گزاشتن فیلمشون و تایید این گروهها و نام دروغین مدیر رو میگن با گول زدن همه ی ما این کلاهبرداری ها رو دارن می کنن خوبانی بهزادی و... همشون یک باند هستن همشون با کمک افراد خائن دارن مردم ایران و می چاپن
08:33
زهرا مهین
فاطمه امیری
خب برو شکایت کن حتما 
08:36
من امروز450برای شعبانی فرستادم.توفرم ثبت نامشون میگفتن فقط هزینه بیمه .الان پیام داده هزینه ارسال1500گفتم خواز درصداولیه کارم پرداخت کنید خودتون.بعدشم قرارنبود ما این همه هزینه کنیم.حداقل پول ارسال دفعات اولیه رو پرداخت کنیم تا دفعات بعدی ک پولی دستمون باشه.الان اومدم تبادل نظرات میبینم.حتی یکنفرازشون خوب نگفته.
14:01
بسته بندی پوشاک مردونه تریکو
سلام دو نفر خانم برای بسته بندی پوشاک مردونه تریکو در محیط کاملا سالم ساعت کاری ۹صبح تا ۷بعدظهر پنجشنبه تا ۳بعدظهر تعطیلات تعطیل است صبحانه سر کار حقوق ۱۳ تا ۱۴
سمیرا قادری
فروغ رضا پور
الهی همگی یبار توی تصادف کشته بشن ک اینجوری توایت وضعیت اقتصادی ک مردم گرفتار درآوردن ی لقمه نون هستن خون مردم رو نکشن خدا از سر راه مردم برشون داره حق فاژمه زهرا مال بچه یتیم بالا نکشن
چرا جداب شکایتمونا فتا نمیده‌مگه نمیگه ما چشمهامون بازه و دنبال دزدهای مجازیم
18:20
شنبه 18 آبان 1404، ساعت 11:20