دنبال کن

شرکت خانم خوبانی

بسته بندی

1403/10/26
فاطمه حسینی
خانم خوبانی پول منو دو بار بالا کشیده کلاهبردار هس
08:37
5 پاسخ
14 تایید
سوییت هیون | sweet haven
استخدام کارمند بسته بندی(خانم)
بسته بندی محولات(کیک) برای مشتری گارنیش و تزیین محصولات برای ویترین ما روزانه ارسال زیاد کیک داریم که شخصی رو نیاز داریم که محصولات رو بسته بندی و به مسئول لازم یا مشتری تحویل بدن. شخصی با سلیقه با حو...
1403/10/27
sahar arshiya
دقیقا واسه منم این اتفاق افتاد اول مبلغ کمی واسه ثبت نام درخاست میکنن بعد میگه 1/670 بزنین تا کالا واستون ارسال بشه ک اصلا در کار بسته بندی نباید مبلغی گرفته شود و زمانی ک خاستم مبلغ رو بهم برگردونه بلاکم کرد
14:26
7 تایید
1403/11/03
پریزاد اسماعیل زاده
سلام خانم خوبانی ازمن پول گرفت کار بفرسته نفرستاد سرمنم کلاه گذاشت  
17:05
3 تایید
1403/11/04
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده  اینا آدمای حرومزادهای هستن
09:55
2 تایید
بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با حقوق مزایا عالی
1403/12/23
فاطمه امیری
فاطمه حسینی
سلام برو ازش شکایت کن 
04:35
1 پاسخ
2 تایید
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
05:03
2 پاسخ
4 تایید
1404/01/10
سامان سوری
همشون بیناموس ومادرجنده هستن اینجورآدمااول بایدبگردن ببینن چندتایی.دارن چون پدراشون سرمادرجنده ایناکلاه گذاشته ایناهم کلاه بردار شدن
00:23
4 تایید
بلور نوری تازه | Noritazeh Glass co
استخدام کارگر بسته بندی (آقا)
شرکت بلور نوری تازه بعنوان یکی از برترین تولیدکنندگان بلور و کریستال کشور در راستای طرح توسعه خود، در مشاغل زیر نیرو استخدام می‌کند. کارگر بسته بندی تعداد 30 نفر آقا سن حداکثر 45 سال دارای سواد خواندن...
1404/01/21
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
20:18
1 پاسخ
3 تایید
1404/01/26
افسانه گنجی
خیلی عوضی هستن دزد هستن از من 23ملیون کلاهبرداری کرد منم شکایت کردم بی پدر مادر ها
10:59
1 تایید
....... ........
یا ابوالفضل من امروز خداشاهده پول قرض کردم براشون فرستادم به امید اینکه بتونم یه درامدی داشته باشم و بسته بندی کنم😢😢😢
19:01
1 تایید
بسته بندی
درآمدی عالی فقط با روزی 3_4 ساعت در روز مناسب افراد خانه دار در آمد روزانه بین 1الی 5ملیون بدون نیاز به محارت برای کسب اطلاعات تماس بگیرید
....... ........
کسی شماره ای از همین خوبانی نامرد نداره 😢😢😢😢 بدبخت شدم 
19:04
1 پاسخ
1404/01/27
علی صوفی
خدا لعنت ش کنه کلابردار
21:12
1 تایید
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم 
اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه 
21:41
1 پاسخ
2 تایید
طراحی جعبه (یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه)
طرح به شما داده میشود، فقط باید طرح رو جایگذاری روی دایکات جعبه بکنید(یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه) خروجی به صورت JPG
1404/01/29
ارتمیس .
فاطمه حسینی
از منم 750 گرفت اما ن جوابی داد ن چیزی بعدشم بلاکم کرد همچنین خانم صمدزاده 630 ازم گرفت بخاطر تضمین و هزینه پست و اینا الهی ک داغ عزیزشون رو دوششون بیوفته اواره کوچه ها بشن زندگی براشون جهنم شه 
10:12
5 تایید
1404/01/30
زینب جباری
خانم میترا رحمانی کلاهبردارن اگه گفتن براکار بسته بندی در منزل مبلغ 200 هزار تومان بابت ثبت نام واریز کنید وبستتون سه چهار روز دیگه میرسه دستتون باور نکنید اینا کلاهبرداران مدارک جعلی برا خودشون درست کردن که دارای تاییدیه پلیس فتاهستن وده یازده سال سابقه کار دارن همش دروغه 
21:04
1 تایید
1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:41
تغییراتی در ماهیت لیبل
لطفا این لیبل را به نعناع تغییر دهید با کیفیت و مطلوب
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:42
1 تایید
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:45
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:46
طراحی بسته بندی آجیل و خشکبار
با سلام طراحی خلاقانه بسته بندی آجیل و خشکبار میخواییم البته از نمونه های اینترنتی نباشه و اینکه قدمت و اصالت مهمه برامون چون اسمش رو حاجیل گاشتیم که ترکیب حاجی آجیل بوده، لطفن نمونه کارها بازه زمانی ...
1404/02/05
فروغ رضا پور
کلاهبرداره از من 5ملیون بنام 3نفر گرفت پی وی منو پاک کرده ب خانم الیاسی هم گفتم میگه رفته مرخصی در دسترس نیستن شات وسایل بسته بندی تو صفحه رو ک میگرفتن اجناس پیدا نمشد فقط صفحه سیاه رو نشون میداد وهیچ نام کاربری بالا نمیومد و صفحه هدایت هم بالانمیومد کلاهبردار عوضی کسافت حیب خور مردم عوضی اشغال 
20:57
2 تایید
فروغ رضا پور
الهی دستو پاهشو از دست بده ک نتونه هیچ وقت دیگه کارای خصوصی خودشو هم بکنه چ برسه ب کیسه دوزی برام مردم شیطان ابلیس 
20:59
1 تایید
فروغ رضا پور
الهی همگی یبار توی تصادف کشته بشن ک اینجوری توایت وضعیت اقتصادی ک مردم گرفتار درآوردن ی لقمه نون هستن خون مردم رو نکشن خدا از سر راه مردم برشون داره حق فاژمه زهرا مال بچه یتیم بالا نکشن 
21:06
بسته بندی
سلام به یک نیروی خانم جهت بسته بندی درنان فانتزی نیاز مندیم ساعت کار ۷صبح تا ۳ظهر آدرس فلکه گاز خیابان جهاد سازندگی بعد از کوچه ۲نان فانتزی فلور
فروغ رضا پور
این زهرا خوبانی ک اگ خودش میگفت کشنه گدا هستم خودمون ی واریزی براش میزدیم نیازی نبود از این ترفندا رو پیش بگیره 
21:24
2 تایید
1404/02/06
سمیه توکلی پور
خانوم خوبانی شما کلاه بردارین
08:40
1 تایید
سمیه توکلی پور
شما گدای پولین از کسایی ک ندارن سو استفادع میکنین
08:40
1 تایید
بسته بندی وشراکت درمنزل کارمی خواهم
بسته بندی وشراکت درمنزل پذیرفته می شود
سلام وقت بخیر خانما کسانی که از خانم بهذادی برای کار درمنزل میدانید به من خبر بدهید من259واریز کردم برای ارسال محصولات بازم میگه 1590برای بیمه واریز کنم
14:21
اگه اینا کلاه بردارباشد خیلی نفر بازم از کاراش رضایت دادن کلیپ که ازخانم بهزادی که از کارشون راضی هست من نمیدانم 
1404/02/07
شوکت علیمرادیان علیمرادیان
کثافت آشغال عوضی پول منم خورد بی پدرومادر خانم گوبانی 
05:17
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر
میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم.
این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین
کافیه که به این لینک مراجعه کنید
https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb
لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده.
اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین.
لینک کانال روبیکاشون
@kardarmanzel_46
اکانت ادمین شون @admin_928
ممنونم🙏

دوستان لطفا تو روبیکا گزارش شون کنید
لاقل سر بقیه رو کلاه نزارن بی شرفا
14:19
2 تایید
1404/02/28
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
17:02
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/29
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌
 لطفا  بقیه  رو  خبر  دار  کنید  و این کانال  پخش  کنید 
12:10
چند نفر آقا و خانوم در کارگاه قطعه بندی مرغ
چند نفر آقا و خانوم در کارگاه قطعه بندی و بسته بندی مرغ در کار گاه قطعه بندی نیازمندیم حقوق روزانه 400 تومن برای افراد کار بلد حقوق توافقی سرویس برای مسیر های رفاه سینا حسینیه وحدت کشاورز دروازه مشک...
p sh
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
چونکه اکثرا  شهرستانن  و نمیتونن  اگر  50 نفر بشن و  یک جا  گزارش  بدن  همه  رو  میگیرن
12:11
2 پاسخ
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌ 
 این کانال  زدیم  تا  دزدی  عا  جلوگیری بشه 
12:13
خزائی
p sh
چونکه اکثرا شهرستانن و نمیتونن اگر 50 نفر بشن و یک جا گزارش بدن همه رو میگیرن
من به این خانوم پیام دادم گفتن پول گفتم شماره پروانه کسبتونو بدین خوند جواب نداد تا قبلش تند تند جواب میداد گفتم نه آدرسی دارین خوند جواب نداد بهش خندیدم زورش اومد حرف خیلی زشتی زد بعد بلاک کرد من که ازش شکایت میکنم بابت حرف زشتش
16:26
نیرو کار خانم جهت بسته بندی پوشاک
دو نفر نیرو کار خانم جوان جهت کار در کارگاه نیازمندیم ساعت کاری ۹ تا ۶ پنج شنبه ها تا ساعت ۴ جمعه ها تعطیل شهرک ولیعصر خ نیک ملکی نبش کوچه احمدی کار در منزل نداریم فقط تماس پاسخگو میباشم از ساع...
خزائی
p sh
چونکه اکثرا شهرستانن و نمیتونن اگر 50 نفر بشن و یک جا گزارش بدن همه رو میگیرن
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه  من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
16:30
1 پاسخ
1 تایید
خزائی
دوستان کارهای در منزل نباید پول بگیرن یا اگرم میگیرن باید درب منزل بگیرن وقتی که کارو تحویل میدن حواستونو جمع کنید گول نخورید
16:31
1 تایید
p sh
خزائی
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
دقیقا همینطورم  هست  اگر  50 نفر  زنگ  بزنن  به اطلاعات جمعش  میکنن  ،  ایشون  انقد  بی  حیا  و  بی شرم هستن  اینطور  حرفایی  میزنن  
16:34
جویای کار درمنزل بسته بندی هستم
سلام کسی کار درمنزل سراغ داره بهم معرفی کنه ممنون میشم
آتوسا زارع
خانم خ بانی از من 30 میلیون گرفت بعد شمارمو بلاک کدخدا اعنتشون کنه
21:24
1404/03/08
غزاله گنجی
کلاهبردار اشغال از من نزدیک 12 میلیون پول بالا کشید من خودم اینجا پول نیاز دارم گفتم عب نداره حقوق رو که داد درست میشه از 300 تومن شروع کرد همینجوری یک سره پول خواست منه بد بخت الان دیگه هیچی ندارم کارتم ته کشید تمام پولام رو ریختم برای این کلاهبردار مادر جاده نمی دونم به خدا اصلا چی شد فقط یه دفعه دیدم دار و ندارم از کارتم رفته فقط به خاطر حقوق توروخدا نکنید شما اشتباه نکنید پول نزنید همش به خدا دروغه اینا ترفند های جدید کلاهبرداری
22:09
غزاله گنجی
به پول نیاز دارم و خواهان بسته بندی کاز در منزل هستم توروخدا اگر کسی سراغ داشت جایی بگه ممنونم 
'
خانم هستم
22:11
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی خانم24ساله هستم.ممنون میشم اگ بود بهم پیام بدین
1404/03/09
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
15:05
1 پاسخ
1 تایید
1404/03/12
شراره میری
فاطمه امیری
وااااااای چه خوب من تو گوگل اول تحقیق کردم میخواستم پولو براش بزنم دمتون گرم واقعا ممنونم 
15:57
شراره میری
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
وااااااای من میخواستم پولو براش انتقال بدما خوب شد خواستم تو گوگل تحقیق بکنم ممنونم از اطلاع رسانی تون🌹
15:59
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1404/03/16
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀 
03:32
1 پاسخ
1 تایید
شریفه حاجیلو
انشلا بده دارو برس خود پول‌منم خورد 
22:02
1 تایید
1404/03/18
شبنم زرگری
فاطمه حسینی
منم پول زدم 1400 بعد گفت 2 تومن دیکه باید بزنی نزدم شمارت گرفت گفت 3 روز دیگه پول و میزنه برام ولی اینجوری که همتون کامنت گذاشتید نمیزنه 😭
08:22
1 تایید
کارگر برای کارگاه رشته بری
با سلام به یک نیروی اقا یا خانم نیازمندم کار در کارگاه رشته بری کارگاه در دهچنار است خودم از زرند میرم کارگاه اگه وسیله نقلیه نداشتید میتونم از زرند ببرمتون محل کار فقط یک نیروی کاری میخوام بیشتر نه ...
مهسا ایزدی
فاطمه حسینی
بله خاتم خوبانی حدود میلیون و نیم از من کلاهبرداری کرده من که میرم پلیس فتا اطلاع میدم 
18:54
خانوم‌بهزادی‌🤥کلاهبرداره‌الکی‌پولت‌حروم‌نکن‌من‌پول‌قرض‌کردم‌واریز‌کردم‌باز‌میگفت‌واریز‌کن‌خدا‌ازشون‌نگذره‌پول‌دکتربده‌زنیکه‌حروم‌خور
20:08
1404/03/19
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:55
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم  جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:56
توران نیازی
فاطمه حسینی
وای اگه یطوری بشه بهتون عکس کلاهبرداریش وبفرستم ببینید چطور ریده خودش
21:17
1 تایید
1404/04/22
فاطمه کیانی صدر
آره منم تا9میلیون ازم گرفت ازکم شروع کردتارسیدبه مبالغ بالاتر. داشت 4تومن دیگه هم میگرفت. امیدوارم تاوانشوپس بده
17:54
استخدام آقا جای خواب و غذا / کارخانه موتور
استخدام کارگر ساده اقا جهت خط تولید(مونتاژ ،پرس،بسته بندی...)کارخانه موتورو نیازمندیم ✔کارخانه معتبر و دولتی در ۳شعبه فعال ✔ساعت کاری ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر و جمعه و ایام تعطیل کارخانه تعطیل میباشد ✔...
1404/04/23
فریبا میرزایی
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه
سلام وقتتون بخیر شما کار در منزل انجام میدید الان؟
22:08
1404/04/27
آرزو ربانی
اون یه دزده کثیفه 
09:37
آرزو ربانی
خانم خوبانی یه دزده کثیفه
09:37
پذیرش کارگر ساده با جای خواب و غذا(شرکت قهوه)
استخدام کارگر ساده اقا جهت خط تولید(مونتاژ ،پرس،بسته بندی...)کارخانه قهوه نیازمندیم ✔کارخانه معتبر و دولتی در ۳شعبه فعال ✔ساعت کاری ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر و جمعه و ایام تعطیل کارخانه تعطیل میباشد ✔پنج...
معصومه پیش بین
اونایی که تقاضای پول می کنند تورو خدا اعتماد نکند من دو با اعتماد کردم حتی استعلام از شرکت گرفتم واقعا مهارت دارند انگار یه باند هستند تو دزدی طوری صحبت می کنند که آدم باور میکنه  پولمو خوردند 
12:06
1404/05/01
قاسم شیخی
لعنت و نفرین خدا بر این خانم خوبانی خدا شاهد گواه گیر من بیوفته از وجودش این پول بگیرم من آدم مریضی هستم پام خواستند قطع کنند از من نزدیک ده میلیون به بهانه مختلف گرفته الآنم جواب نمیدن
02:28
قاسم شیخی
خب دوستان شمابگید چطور پگیر بشم والا من پیگیری میکنم چون حق زن و بچه هام فرستادم
02:30
کارگرساده
به یک نفر خانم یا آقا ازچناران یاگلبهارجهت کار در کارگاه بسته بندی خشکبار نیازمندیم .
پس  چرا  پل  فتا نرفتید
20:24
1404/05/02
امین دریاب
اگه اینطوری چرا شکایت نمیکنی تا پیکری بکن سر کسی دیگه کلاه نذارن اگه راست بود مطمعنن شکایت میکردید
10:53
امین دریاب
اگه کار در منزل میخواهید برید تو سایت رونیکا گیتی (نیکان)ولی هیچ پولی واریز نکنید چون معتبر شماره تلفن آدرس دار ومیتونید از پلیس فتاح استعلام بگیرید
10:56
استخدام فوری آقاوخانم بسته بندی کارخانه غلات
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه غلات دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کار...
زینب قلیپور
چرا خانم می‌نویسید گوه خوبانی بگین بهتره
21:10
1 تایید
1404/05/04
ارش ایرانی
از من هم 259 تومن پول خاست گفتم شماره تماس دفتر بفرست نفرستاد بعد از شناسه ملی شرکتی که ادعا میکنه واسه خودشه استعلام گرفتم متوجه شدم اصلا همچین شرکتی وجود خارجی نداره 
12:00
1404/05/05
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره 
08:47
1 پاسخ
استخدام و کار در منزل
1404/05/11
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀
سلام خانممم بیایید جم شیم ازش شکایت کنیم
09:54
1 تایید
1404/05/12
Mahi
چقدر آدم می‌تونه خراب باشه
11:52
Mahi
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره
من دارم ،@khobani1
11:52
نیرو برای بسته بندی مرسولات پستی
سلام دوستان ساعت کاری فعلا از ساعت ۱ الی ۲ ظهر تا وقتی ک بسته بندی تموم شه دفتر هم زیباشهره ماهی ۷ ت حقوق ماهیانه یک روز در هفته هم تعطیل یا پنجشنبه یا جمعه ک بستگی داره و بهتون اطلاع داده میشه
Mahi
....... ........
کسی شماره ای از همین خوبانی نامرد نداره 😢😢😢😢 بدبخت شدم
@khobani1 این آیدی سه اما من با شش تا خط رفتم ترسید بلاک کرد
12:05
Mahi
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
مادرش معلوم نیست به کی داده که این قدر حروم بار اومذه
12:05
اصلا خوبانی درکار نیست من پول واریز کردم مهدی زارع بیدکی بود،مرده بااون عکس فیک کلاه برداری میکنه ،شماره کارتش 5**** بود،اصلا خوبانی نیست پروفایل قران هم به کمرش بزنه منم پول قرض کردم گول خوردم ،به پلیس فتا زنگ زدم ببینم چه میشه،اولی کم میگیره میگه هیچکس بخاطر سی سصدو شصد شکایت نمیکنه 
کار در منزل بسته بندی
با سلام کار در منزل بسته بندی حبوبات و... با این کد وارد میلی شوید و بعد پیام بدید
صبح تاشب کارگر کار میکنه نمیگه 76ملیون میدم گول خوردیم ،الان همه جانه میلیون سنگ بترکه دوازده ملیونه ،گیرمیفته ایشالله پول ادم فقیر خوردن نداره الان به ریش همه میخنده
14:30
1404/05/13
ساندرا زنجانیان
چجوری پولامو نو بگیریم باید متحد بشیم 
07:39
سلام پول منو سه بار بالا کشیدن خیلی کلاه برداران
بعد نمیدونم چکارمیکنن  شماره خود یه شماره دیگه ام میخان
13:32
استخدام آقا در کارخانه با خوابگاه و غذا و بیمه
با سلام کارگر ساده /ماهر/راننده/فنی آقا برای شرکت تولید نوشابه و نوشیدنی لطفا چت دیوا مشخصات خودرا ارسال کنید به دلیل حجم بالای پیام ها لطفا منتظر پاسخگویی بنده باشید به سرعت پاسخ داده میشود. کار ...
1404/05/14
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
05:25
1 پاسخ
حسین رافی
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
لعنت بر پدر ومادر حروم زادت ایشا الله فقط خرج دوا ودکتر برا خودت وبچات بکنی جنده کونی معلوم نیست پدرت کیه مادرتو کجا کردنش یه روزی خودم قسمت بشه خوبانی با مادرشو و دخترشو با هم اب کیر بدم 
05:29
حسین رافی
لعنت بر پدر ومادرت
05:30
رباط | Faravardehaye Gooshtiye Robat Karim
مدیر فنی | Technical Manager
مسئولیت‌ها: نظارت و برنامه‌ریزی عملیات نگهداری و تعمیرات خطوط تولید ارتقای عملکرد تجهیزات با ارائه راهکارهای بهینه‌سازی همکاری با تیم مهندسی برای رفع مشکلات فنی و عملیاتی تدوین و اجرای برنامه‌های دوره...
حسین رافی
کیر م تو روح پدر وماد ر حروم زادت
05:31
1404/05/16
ام البنین دهقان
هر دفعه یه عکس میزارن وه شماره کارت برای من مهدی کریمی رو فرستاد
04:03
خوبانی 2 میلیون از من پول گرفت کار بفرسته نفرستاد خدا لعنتش کنه
04:13
کارگر ساده و ماهر ،کارخانه انرژی زا،جای خواب،غذا
کارخانه معتبر در زمینه تولید نوشابه های انرژی زا برای تکمیل قسمت‌های مختلف کارخانه مثل خط تولید و بسته بندی و قسمتهای دیگر نیاز فوری به کارگر ساده و ماهر دارد حقوق هر قسمت با قسمت دیگر متفاوت است ۸ سا...
خواهشا همه به پلیس فتا اطلاع بدین این اسم این خوبانی رو بگید لااقل پیگیر باشن
04:21
1404/05/17
هستی
وای ما الان 510 تومن براش زدیم پیرامون رو دیده هیچی نگفته 
15:04
هستی
الان از ما هنوز 510 تومن گرفته و سین هن زده جواب نمیده 
15:05
کارگر نان فانتزی(خانم)
باسلام ب دو نفر نیرو کار جهت کار در گارگاه نان فانتزی نیازمندیم ی نفر نیروی شب کار خانم ساعت کار از ۳شب تا ۹ صبح ۶ساعت کار حقوق بستگی ب کارکرد نیرو دارد یک نفر نیرو روز کار جهت بسته بندی و نظافت کارگا...
هستی
فاطمه امیری
سلام برو ازش شکایت کن
چجوری تروخدا به منم بگید 
15:25
1404/05/20
تا ریخ امروز 19/5/1404منم نزدیک بود الان پول بزنم به حسابش که اومدم گوگل پیامهاتون رو خوندم

ممنون از اطلاع رسانیتون
15:01
به نظرم اگر کسی یه مثقال عقل داشته باشه و آدم شناس باشه  از عکس و تیپ  این خانم خوبانی معلومه که کلاهبرداره چرا گول میخورید؟اگه راست میگه مدارک شخصی خودش رو همراه‌ با یه شماره تلفن معتبر  و تاییدیه محل اسکانش رو بزاره گروه اونوقت  فقط پول هزینه پستی رو بگیره. پس خواهشا به سادگی فریب نخورید.
18:53
استخدام کارگر ساده جهت کار در غذای بیرون بر
استخدام کارگر ساده جهت ظرفشویی و دورچین غذا در غذای بیرون بر (کترینگ) ترجیحا خانم شرایط کاری : مسلط به شستشوی ظروف و دورچین کردن غذاها و بسته بندی ، با اخلاق ، کاری ، دارای تعهد ، با سلیقه ، تمیز م...
جمعه 25 مرداد 1404، ساعت 20:31