دنبال کن

شرکت خانم خوبانی

بسته بندی

1403/10/26
فاطمه حسینی
خانم خوبانی پول منو دو بار بالا کشیده کلاهبردار هس
08:37
2 پاسخ
6 تایید
بسته بندی
ب یک نیروی ساده خانم نیاز دارم
1403/10/27
sahar arshiya
دقیقا واسه منم این اتفاق افتاد اول مبلغ کمی واسه ثبت نام درخاست میکنن بعد میگه 1/670 بزنین تا کالا واستون ارسال بشه ک اصلا در کار بسته بندی نباید مبلغی گرفته شود و زمانی ک خاستم مبلغ رو بهم برگردونه بلاکم کرد
14:26
3 تایید
1403/11/03
پریزاد اسماعیل زاده
سلام خانم خوبانی ازمن پول گرفت کار بفرسته نفرستاد سرمنم کلاه گذاشت  
17:05
1 تایید
1403/11/04
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده  اینا آدمای حرومزادهای هستن
09:55
1 تایید
بسته بندی
به تعداد محدودی خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
1403/12/23
فاطمه امیری
فاطمه حسینی
سلام برو ازش شکایت کن 
04:35
2 تایید
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
05:03
2 تایید
1404/01/10
سامان سوری
همشون بیناموس ومادرجنده هستن اینجورآدمااول بایدبگردن ببینن چندتایی.دارن چون پدراشون سرمادرجنده ایناکلاه گذاشته ایناهم کلاه بردار شدن
00:23
2 تایید
طراحی جعبه های غذایی و فست فودی
به یک طراح به صورت دورکاری با خلاقیت و مهارت بالا و آشنا به امور چاپ افست برای طراحی جعبه های اختصاصی فست فودی ها و جعبه های عمومی فست فودی نیاز دارم
1404/01/21
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
20:18
1 تایید
1404/01/26
افسانه گنجی
خیلی عوضی هستن دزد هستن از من 23ملیون کلاهبرداری کرد منم شکایت کردم بی پدر مادر ها
10:59
1 تایید
....... ........
یا ابوالفضل من امروز خداشاهده پول قرض کردم براشون فرستادم به امید اینکه بتونم یه درامدی داشته باشم و بسته بندی کنم😢😢😢
19:01
بسته بندی
سلام .به یک نفر نیروی بسته بندی خانم جهت کار در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم....تایم کاری ۸ونیم صبح تا ۴ونیم عصر...حضوری تشریف بیاورید...بلوار فضیلت کوچه ۳۱ جنب پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی...در...
....... ........
کسی شماره ای از همین خوبانی نامرد نداره 😢😢😢😢 بدبخت شدم 
19:04
1404/01/27
علی صوفی
خدا لعنت ش کنه کلابردار
21:12
1 تایید
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم 
اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه 
21:41
استخدام چند نیروی خدماتی خانم در دفترنظافتی
استخدام نیروی خدماتی خانم در شرکت نظافتی صدف نظافت ساعتی ۱۲۰ به کارگر پرداخت میشه نقد تصفیه به روز آخر کار نظافت راه پله مغازه داخل منزل شوستن فرش موکت پتو وغیره بسته بندی اساس منزل مغازه نیرو کار ...
1404/01/29
ارتمیس .
فاطمه حسینی
از منم 750 گرفت اما ن جوابی داد ن چیزی بعدشم بلاکم کرد همچنین خانم صمدزاده 630 ازم گرفت بخاطر تضمین و هزینه پست و اینا الهی ک داغ عزیزشون رو دوششون بیوفته اواره کوچه ها بشن زندگی براشون جهنم شه 
10:12
4 تایید
1404/01/30
زینب جباری
خانم میترا رحمانی کلاهبردارن اگه گفتن براکار بسته بندی در منزل مبلغ 200 هزار تومان بابت ثبت نام واریز کنید وبستتون سه چهار روز دیگه میرسه دستتون باور نکنید اینا کلاهبرداران مدارک جعلی برا خودشون درست کردن که دارای تاییدیه پلیس فتاهستن وده یازده سال سابقه کار دارن همش دروغه 
21:04
1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:41
قوطی سازی آلومینیوم کاوه | Kaveh Aluminum Can Company (KACC)
بازرس تضمین کیفیت | Quality Assurance Inspector
به عنوان یک بازرس تضمین کیفیت ، شما مسئولیت کنترل کیفیت روزانه محصول در تغییر خود را بر عهده خواهید داشت ، نگهداری مناسب از همه سوابق ، مشارکت در تعمیر و نگهداری تجهیزات کنترل کیفیت ، و همچنین مسئول ا...
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:42
1 تایید
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:45
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:46
صنایع چاپ و بسته بندی توژرنگ | Printing and Packaging Toojrang
منشی | Secretary
در صنایع چاپ و بسته بندی توژرنگ، منشی مسئول اجرای وظایف روزمره اداری و دفتری در دفتر تهران است. این نقش برای هماهنگی جلسات، سازماندهی اسناد و نظم دهی به امور مربوط به دفتر مدیرعامل طراحی شده است. مسئو...
1404/02/05
فروغ رضا پور
کلاهبرداره از من 5ملیون بنام 3نفر گرفت پی وی منو پاک کرده ب خانم الیاسی هم گفتم میگه رفته مرخصی در دسترس نیستن شات وسایل بسته بندی تو صفحه رو ک میگرفتن اجناس پیدا نمشد فقط صفحه سیاه رو نشون میداد وهیچ نام کاربری بالا نمیومد و صفحه هدایت هم بالانمیومد کلاهبردار عوضی کسافت حیب خور مردم عوضی اشغال 
20:57
1 تایید
فروغ رضا پور
الهی دستو پاهشو از دست بده ک نتونه هیچ وقت دیگه کارای خصوصی خودشو هم بکنه چ برسه ب کیسه دوزی برام مردم شیطان ابلیس 
20:59
1 تایید
فروغ رضا پور
الهی همگی یبار توی تصادف کشته بشن ک اینجوری توایت وضعیت اقتصادی ک مردم گرفتار درآوردن ی لقمه نون هستن خون مردم رو نکشن خدا از سر راه مردم برشون داره حق فاژمه زهرا مال بچه یتیم بالا نکشن 
21:06
کارگر ساده خانوم
به چند خانوم جهت کار در رستوران نیازمندیم تماس بگیرید بعد برای مصاحبه تشریف بیارید بین 22 بهمن 21 و 23 رستوران عمارت اجری
فروغ رضا پور
این زهرا خوبانی ک اگ خودش میگفت کشنه گدا هستم خودمون ی واریزی براش میزدیم نیازی نبود از این ترفندا رو پیش بگیره 
21:24
2 تایید
1404/02/06
سمیه توکلی پور
خانوم خوبانی شما کلاه بردارین
08:40
1 تایید
سمیه توکلی پور
شما گدای پولین از کسایی ک ندارن سو استفادع میکنین
08:40
1 تایید
خط تولید بسته بندی راننده کارخانه قند و شکر
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه قند و شکر دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کار...
سلام وقت بخیر خانما کسانی که از خانم بهذادی برای کار درمنزل میدانید به من خبر بدهید من259واریز کردم برای ارسال محصولات بازم میگه 1590برای بیمه واریز کنم
14:21
اگه اینا کلاه بردارباشد خیلی نفر بازم از کاراش رضایت دادن کلیپ که ازخانم بهزادی که از کارشون راضی هست من نمیدانم 
14:26
1404/02/07
شوکت علیمرادیان علیمرادیان
کثافت آشغال عوضی پول منم خورد بی پدرومادر خانم گوبانی 
05:17
کار در سالن تولید و بازاریابی
یک واحد تولیدی به تعدادی نیرو خانم برای سالن تولید و بازاریابی (خانم و آقا) در سطح استان نیازمند است کار سالن تولید بسته بندی محصولات غذایی هست که بسیار ساده و بصورت نشسته است بازاریابی با حقوق ثابت ...
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر
میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم.
این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین
کافیه که به این لینک مراجعه کنید
https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb
لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده.
اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین.
لینک کانال روبیکاشون
@kardarmanzel_46
اکانت ادمین شون @admin_928
ممنونم🙏

دوستان لطفا تو روبیکا گزارش شون کنید
لاقل سر بقیه رو کلاه نزارن بی شرفا
14:19
1404/02/28
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
17:02
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/29
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌
 لطفا  بقیه  رو  خبر  دار  کنید  و این کانال  پخش  کنید 
12:10
آشپز،تخته کارکمک آشپز،سالن کار،بسته بندی،کارگرساده
به یک آشپز یا تخته کار جوان برای کار در تهیه غذا نیازمندیم جوان و کاری بدون حاشیه علاقه به کار تیمی و خوش برخورد ساعت کاری ۸ صبح الی ۸ شب یک ماه در روز مرخصی ۲ با آف در ماه بیمه در صورت رضایت حقوق ...
p sh
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
چونکه اکثرا  شهرستانن  و نمیتونن  اگر  50 نفر بشن و  یک جا  گزارش  بدن  همه  رو  میگیرن
12:11
2 پاسخ
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌ 
 این کانال  زدیم  تا  دزدی  عا  جلوگیری بشه 
12:13
خزائی
p sh
چونکه اکثرا شهرستانن و نمیتونن اگر 50 نفر بشن و یک جا گزارش بدن همه رو میگیرن
من به این خانوم پیام دادم گفتن پول گفتم شماره پروانه کسبتونو بدین خوند جواب نداد تا قبلش تند تند جواب میداد گفتم نه آدرسی دارین خوند جواب نداد بهش خندیدم زورش اومد حرف خیلی زشتی زد بعد بلاک کرد من که ازش شکایت میکنم بابت حرف زشتش
16:26
کارگرساده،بسته بندی،انبار،موزع،شرکت داروسازی
استخدام کارخانه داروسازی بخش های کارگرساده خط تولیدوبسته بندی,انبار ❇️استخدام قطعی همراه ارتقا شغلی حقوقی آموزش رایگان  ⭕️پایان خدمت الزامی میباشد ✅کارگر ساده 17 تا 37 سال ✅حقوق دریافتی18تا26میلیون...
خزائی
p sh
چونکه اکثرا شهرستانن و نمیتونن اگر 50 نفر بشن و یک جا گزارش بدن همه رو میگیرن
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه  من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
16:30
1 پاسخ
1 تایید
خزائی
دوستان کارهای در منزل نباید پول بگیرن یا اگرم میگیرن باید درب منزل بگیرن وقتی که کارو تحویل میدن حواستونو جمع کنید گول نخورید
16:31
p sh
خزائی
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
دقیقا همینطورم  هست  اگر  50 نفر  زنگ  بزنن  به اطلاعات جمعش  میکنن  ،  ایشون  انقد  بی  حیا  و  بی شرم هستن  اینطور  حرفایی  میزنن  
16:34
منشی تولید ، کارگر ساده خانم و آقا
شرکت صنایع غذایی دشت فاخته بهاران جهت تکمیل نیرو برای قسمت تولید و بسته بندی حبوبات دعوت به همکاری دارد منشی تولید مسلط به اکسل الزامی میباشد کارگر ساده خانم و آقا منظم و با دقت و مسئولیت پذیر ...
آتوسا زارع
خانم خ بانی از من 30 میلیون گرفت بعد شمارمو بلاک کدخدا اعنتشون کنه
21:24
شنبه 4 خرداد 1404، ساعت 02:46