دنبال کن

شرکت خانم خوبانی

بسته بندی

1403/10/26
فاطمه حسینی
خانم خوبانی پول منو دو بار بالا کشیده کلاهبردار هس
08:37
9 پاسخ
45 تایید
طراحی یک لیبل
سلام یه لیبل پشت و رو هست که می‌خوام برام طرحشو بزنید به صورت لایه باز می‌خوام فقط سریع نیاز دارم لیبل هم ساده هست
1403/11/04
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده  اینا آدمای حرومزادهای هستن
09:55
2 پاسخ
20 تایید
1403/12/23
فاطمه امیری
فاطمه حسینی
سلام برو ازش شکایت کن 
04:35
1 پاسخ
13 تایید
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
05:03
4 پاسخ
18 تایید
بسته بندی
آدرس:تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردر منزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم وآقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه‌ای از شمانخواهد گرف...
1404/01/10
سامان سوری
همشون بیناموس ومادرجنده هستن اینجورآدمااول بایدبگردن ببینن چندتایی.دارن چون پدراشون سرمادرجنده ایناکلاه گذاشته ایناهم کلاه بردار شدن
00:23
15 تایید
1404/01/21
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
20:18
1 پاسخ
14 تایید
1404/01/26
افسانه گنجی
خیلی عوضی هستن دزد هستن از من 23ملیون کلاهبرداری کرد منم شکایت کردم بی پدر مادر ها
10:59
5 پاسخ
10 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه ۱۰میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پزیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما نخواهد گ...
....... ........
یا ابوالفضل من امروز خداشاهده پول قرض کردم براشون فرستادم به امید اینکه بتونم یه درامدی داشته باشم و بسته بندی کنم😢😢😢
19:01
1 پاسخ
8 تایید
....... ........
کسی شماره ای از همین خوبانی نامرد نداره 😢😢😢😢 بدبخت شدم 
19:04
3 پاسخ
3 تایید
1404/01/27
علی صوفی
خدا لعنت ش کنه کلابردار
21:12
5 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه 10میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما نخواه...
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم 
اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه 
21:41
2 پاسخ
10 تایید
1404/01/29
ارتمیس .
فاطمه حسینی
از منم 750 گرفت اما ن جوابی داد ن چیزی بعدشم بلاکم کرد همچنین خانم صمدزاده 630 ازم گرفت بخاطر تضمین و هزینه پست و اینا الهی ک داغ عزیزشون رو دوششون بیوفته اواره کوچه ها بشن زندگی براشون جهنم شه 
10:12
15 تایید
1404/01/30
زینب جباری
خانم میترا رحمانی کلاهبردارن اگه گفتن براکار بسته بندی در منزل مبلغ 200 هزار تومان بابت ثبت نام واریز کنید وبستتون سه چهار روز دیگه میرسه دستتون باور نکنید اینا کلاهبرداران مدارک جعلی برا خودشون درست کردن که دارای تاییدیه پلیس فتاهستن وده یازده سال سابقه کار دارن همش دروغه 
21:04
4 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:41
10 تایید
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:42
7 تایید
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:45
2 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:46
1 تایید
1404/02/05
فروغ رضا پور
کلاهبرداره از من 5ملیون بنام 3نفر گرفت پی وی منو پاک کرده ب خانم الیاسی هم گفتم میگه رفته مرخصی در دسترس نیستن شات وسایل بسته بندی تو صفحه رو ک میگرفتن اجناس پیدا نمشد فقط صفحه سیاه رو نشون میداد وهیچ نام کاربری بالا نمیومد و صفحه هدایت هم بالانمیومد کلاهبردار عوضی کسافت حیب خور مردم عوضی اشغال 
20:57
4 تایید
فروغ رضا پور
الهی دستو پاهشو از دست بده ک نتونه هیچ وقت دیگه کارای خصوصی خودشو هم بکنه چ برسه ب کیسه دوزی برام مردم شیطان ابلیس 
20:59
1 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
به یک نفر سالن کار مرد، در قسمت بسته بندی و کمک آشپز در کبابی نیازمندیم، جوان،باتجربه ،کارکن،سلامت،بدون حاشیه، بدون بیمه، سه وعده غذا، جای خواب، ساعت کاری ۱۰:۳۰ الی ۲۴:۰۰ حقوق ماه اول 20 تومن ح...
فروغ رضا پور
الهی همگی یبار توی تصادف کشته بشن ک اینجوری توایت وضعیت اقتصادی ک مردم گرفتار درآوردن ی لقمه نون هستن خون مردم رو نکشن خدا از سر راه مردم برشون داره حق فاژمه زهرا مال بچه یتیم بالا نکشن 
21:06
1 پاسخ
1 تایید
فروغ رضا پور
این زهرا خوبانی ک اگ خودش میگفت کشنه گدا هستم خودمون ی واریزی براش میزدیم نیازی نبود از این ترفندا رو پیش بگیره 
21:24
1 پاسخ
7 تایید
1404/02/06
سمیه توکلی پور
خانوم خوبانی شما کلاه بردارین
08:40
3 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخو...
سمیه توکلی پور
شما گدای پولین از کسایی ک ندارن سو استفادع میکنین
08:40
7 تایید
سلام وقت بخیر خانما کسانی که از خانم بهذادی برای کار درمنزل میدانید به من خبر بدهید من259واریز کردم برای ارسال محصولات بازم میگه 1590برای بیمه واریز کنم
14:21
2 پاسخ
2 تایید
اگه اینا کلاه بردارباشد خیلی نفر بازم از کاراش رضایت دادن کلیپ که ازخانم بهزادی که از کارشون راضی هست من نمیدانم 
14:26
1 پاسخ
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی چای وادویه خانم واقا مورد پذیرش
1404/02/07
شوکت علیمرادیان علیمرادیان
کثافت آشغال عوضی پول منم خورد بی پدرومادر خانم گوبانی 
05:17
1 پاسخ
1 تایید
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر
میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم.
این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین
کافیه که به این لینک مراجعه کنید
https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb
لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده.
اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین.
لینک کانال روبیکاشون
@kardarmanzel_46
اکانت ادمین شون @admin_928
ممنونم🙏

دوستان لطفا تو روبیکا گزارش شون کنید
لاقل سر بقیه رو کلاه نزارن بی شرفا
14:19
1 پاسخ
2 تایید
1404/02/28
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
17:02
2 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه پذیرش خانم وآقا شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ...
1404/02/29
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌
 لطفا  بقیه  رو  خبر  دار  کنید  و این کانال  پخش  کنید 
12:10
3 تایید
p sh
خزائی
چونکه اکثرا  شهرستانن  و نمیتونن  اگر  50 نفر بشن و  یک جا  گزارش  بدن  همه  رو  میگیرن
12:11
4 پاسخ
4 تایید
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌ 
 این کانال  زدیم  تا  دزدی  عا  جلوگیری بشه 
12:13
بسته بندی
به دونفر نیرو آقا برا بسته بندی گلدان
خزائی
p sh
چونکه اکثرا شهرستانن و نمیتونن اگر 50 نفر بشن و یک جا گزارش بدن همه رو میگیرن
من به این خانوم پیام دادم گفتن پول گفتم شماره پروانه کسبتونو بدین خوند جواب نداد تا قبلش تند تند جواب میداد گفتم نه آدرسی دارین خوند جواب نداد بهش خندیدم زورش اومد حرف خیلی زشتی زد بعد بلاک کرد من که ازش شکایت میکنم بابت حرف زشتش
16:26
1 تایید
خزائی
p sh
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه  من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
16:30
1 پاسخ
2 تایید
خزائی
دوستان کارهای در منزل نباید پول بگیرن یا اگرم میگیرن باید درب منزل بگیرن وقتی که کارو تحویل میدن حواستونو جمع کنید گول نخورید
16:31
1 تایید
بسته بندی
وقت به خیر به دوخانم برای بسته بندی نیاز هست سرعت عمل اولویت هست محیط فقط خانم از ساعت ۹ تا ۴ حقوق هشت تومن . افزایش داره چت دیوار فعال
p sh
خزائی
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
دقیقا همینطورم  هست  اگر  50 نفر  زنگ  بزنن  به اطلاعات جمعش  میکنن  ،  ایشون  انقد  بی  حیا  و  بی شرم هستن  اینطور  حرفایی  میزنن  
16:34
2 تایید
آتوسا زارع
خانم خ بانی از من 30 میلیون گرفت بعد شمارمو بلاک کدخدا اعنتشون کنه
21:24
1404/03/08
غزاله گنجی
کلاهبردار اشغال از من نزدیک 12 میلیون پول بالا کشید من خودم اینجا پول نیاز دارم گفتم عب نداره حقوق رو که داد درست میشه از 300 تومن شروع کرد همینجوری یک سره پول خواست منه بد بخت الان دیگه هیچی ندارم کارتم ته کشید تمام پولام رو ریختم برای این کلاهبردار مادر جاده نمی دونم به خدا اصلا چی شد فقط یه دفعه دیدم دار و ندارم از کارتم رفته فقط به خاطر حقوق توروخدا نکنید شما اشتباه نکنید پول نزنید همش به خدا دروغه اینا ترفند های جدید کلاهبرداری
22:09
2 پاسخ
1 تایید
طراحی بسته‌بندی برای محصولات نوشیدنی، پوشاک و خوراکی
جهت گرفتن و ساخت و هویت بصری جدید برای نوشیدنی ها و خوراکی ها
غزاله گنجی
به پول نیاز دارم و خواهان بسته بندی کاز در منزل هستم توروخدا اگر کسی سراغ داشت جایی بگه ممنونم 
'
خانم هستم
22:11
1404/03/09
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
15:05
1 پاسخ
1 تایید
1404/03/12
شراره میری
فاطمه امیری
وااااااای چه خوب من تو گوگل اول تحقیق کردم میخواستم پولو براش بزنم دمتون گرم واقعا ممنونم 
15:57
1 پاسخ
1 تایید
طراحی هویت بصری و بسته بندی محصولات خانگی
سلام و روز بخیر فرهاد جان. مزاحمتون شدم برای طراحی لوگو یه کسب و کار جدید در مرحله اول و همچنین طراحی بسته بندی محصولات خانگی مثل ظروف. چون توضیحات زیادی باید بهتون بدم اگر مایل به همکاری هستید بفرم...
شراره میری
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
وااااااای من میخواستم پولو براش انتقال بدما خوب شد خواستم تو گوگل تحقیق بکنم ممنونم از اطلاع رسانی تون🌹
15:59
1404/03/16
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀 
03:32
1 پاسخ
2 تایید
شریفه حاجیلو
انشلا بده دارو برس خود پول‌منم خورد 
22:02
1 تایید
بسته بندی
کار بسته بندی برای آقایان و بانوان ک جویای کار هستند کارها شرکتی هستند بسته بندی لوازم آرایشی،لوازم تحریرو.... برای استخدام پیام بزارین لطفا
1404/03/18
شبنم زرگری
فاطمه حسینی
منم پول زدم 1400 بعد گفت 2 تومن دیکه باید بزنی نزدم شمارت گرفت گفت 3 روز دیگه پول و میزنه برام ولی اینجوری که همتون کامنت گذاشتید نمیزنه 😭
08:22
1 تایید
مهسا ایزدی
فاطمه حسینی
بله خاتم خوبانی حدود میلیون و نیم از من کلاهبرداری کرده من که میرم پلیس فتا اطلاع میدم 
18:54
1 پاسخ
2 تایید
خانوم‌بهزادی‌🤥کلاهبرداره‌الکی‌پولت‌حروم‌نکن‌من‌پول‌قرض‌کردم‌واریز‌کردم‌باز‌میگفت‌واریز‌کن‌خدا‌ازشون‌نگذره‌پول‌دکتربده‌زنیکه‌حروم‌خور
20:08
طراحی لیبل برای محصولات تکنولوژی
برندی در حوزه فروش محصولات در زمینه تکنولوژی هستیم که میخواهیم مطابق با لوگو و رنگ پیشنهادی مان لیبل طراحی گردد.
1404/03/19
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:55
2 تایید
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:56
توران نیازی
فاطمه حسینی
وای اگه یطوری بشه بهتون عکس کلاهبرداریش وبفرستم ببینید چطور ریده خودش
21:17
2 تایید
طراحی لیبل (برچسب) محصول با ساختار سه‌بخشی
اماده کردن لیبل محصول تقریبا ساده که شامل سه بخش راست وسط و چپ میباشد سمت راست نام فارسی محصول سمت چپ نام انگلیسی محصول و وسط لوگو و نام برند
1404/04/22
فاطمه کیانی صدر
آره منم تا9میلیون ازم گرفت ازکم شروع کردتارسیدبه مبالغ بالاتر. داشت 4تومن دیگه هم میگرفت. امیدوارم تاوانشوپس بده
17:54
1404/04/23
فریبا میرزایی
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه
سلام وقتتون بخیر شما کار در منزل انجام میدید الان؟
22:08
1404/04/27
آرزو ربانی
اون یه دزده کثیفه 
09:37
طراحی لیبل ادویه
موضوعی که برای من مهم است این هست که طراح از خلاقیت و توانایی برخوردار باشه. سبکهای شلوغ و درهم سلیقه من نیست و نظم و یکپارچگی و رعایت اصول طراحی واسم مهم است. لطفا لحاظ کنید که با چه برنامه ای طراحی ...
آرزو ربانی
خانم خوبانی یه دزده کثیفه
معصومه پیش بین
اونایی که تقاضای پول می کنند تورو خدا اعتماد نکند من دو با اعتماد کردم حتی استعلام از شرکت گرفتم واقعا مهارت دارند انگار یه باند هستند تو دزدی طوری صحبت می کنند که آدم باور میکنه  پولمو خوردند 
12:06
1404/05/01
قاسم شیخی
لعنت و نفرین خدا بر این خانم خوبانی خدا شاهد گواه گیر من بیوفته از وجودش این پول بگیرم من آدم مریضی هستم پام خواستند قطع کنند از من نزدیک ده میلیون به بهانه مختلف گرفته الآنم جواب نمیدن
02:28
شرکت پخش بسته بندی
شرکت پخش بسته بندی قهوه ادویجات برای تکمیل کادر خود به چند نفر نیرو خانم نیازمند است. ۱.خانم جهت بستع بندی ۲.منشی فروش تلفنی خانم ۳.اپراتورخانم لطفا رزومه و مشخصات خودرا واتساب یا روبیکا بفرستید.
قاسم شیخی
خب دوستان شمابگید چطور پگیر بشم والا من پیگیری میکنم چون حق زن و بچه هام فرستادم
02:30
پس  چرا  پل  فتا نرفتید
20:24
1404/05/02
امین دریاب
اگه اینطوری چرا شکایت نمیکنی تا پیکری بکن سر کسی دیگه کلاه نذارن اگه راست بود مطمعنن شکایت میکردید
10:53
1 پاسخ
استخدام نیروی بسته بندی خانم پاره وقت (دیجی کالا)
لطفاً قبل از تماس، شرایط را کامل مطالعه فرمایید. به یک نفر نیروی بسته‌بندی محصولات بهداشتی (خانم حداکثر تا 40 سال ) جهت بسته‌بندی و آماده‌سازی سفارش‌های دیجی‌کالا نیازمندیم. شرایط همکاری: ساعت کاری: ۹...
امین دریاب
اگه کار در منزل میخواهید برید تو سایت رونیکا گیتی (نیکان)ولی هیچ پولی واریز نکنید چون معتبر شماره تلفن آدرس دار ومیتونید از پلیس فتاح استعلام بگیرید
10:56
1 تایید
زینب قلیپور
چرا خانم می‌نویسید گوه خوبانی بگین بهتره
21:10
2 تایید
1404/05/04
ارش ایرانی
از من هم 259 تومن پول خاست گفتم شماره تماس دفتر بفرست نفرستاد بعد از شناسه ملی شرکتی که ادعا میکنه واسه خودشه استعلام گرفتم متوجه شدم اصلا همچین شرکتی وجود خارجی نداره 
12:00
بسته بندی در منزل
به نام خدا با  سلام و عرض ادب وخسته نباشید خدمت شما کار جویان محترم وگرامی  کار ما بسته بندی و و پرس کردن و آماده کردن بوگیر کنسروی میباشد کارمزد هر عدد  3000 سه هزار تومان میباشد و داخل هر کارتن  ...
1404/05/05
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره 
08:47
1 پاسخ
1404/05/11
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀
سلام خانممم بیایید جم شیم ازش شکایت کنیم
09:54
5 تایید
1404/05/12
Mahi
چقدر آدم می‌تونه خراب باشه
11:52
کار در منزل (بسته بندی)
سلام و درود کار در منزل بسته بندی حبوبات ساعت کاری هر چقدر بتونید کار کنید حقوق هم بستگی به خودتون داره که چقدر کار کنید بسته ها هم 6 الی4 روز کاری به دستتون میرسه برای ثبت نام هیچ هزینه ای از شم...
Mahi
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره
من دارم ،@khobani1
11:52
2 تایید
Mahi
....... ........
@khobani1 این آیدی سه اما من با شش تا خط رفتم ترسید بلاک کرد
12:05
Mahi
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
مادرش معلوم نیست به کی داده که این قدر حروم بار اومذه
12:05
1 تایید
استخدام ویزیتور پخش مویرگی مواد غذایی
هلدینگ آریا تولید کننده شوریجات و ترشیجات و مربا و بسته بندی ادویه و حبوبات در برندهای مختلف در استانهای تهران و البرز و قزوین نیروی فروش آقا و خانم جهت پخش مویرگی استخدام می نماید. شرایط احراز آشنا...
اصلا خوبانی درکار نیست من پول واریز کردم مهدی زارع بیدکی بود،مرده بااون عکس فیک کلاه برداری میکنه ،شماره کارتش 5**** بود،اصلا خوبانی نیست پروفایل قران هم به کمرش بزنه منم پول قرض کردم گول خوردم ،به پلیس فتا زنگ زدم ببینم چه میشه،اولی کم میگیره میگه هیچکس بخاطر سی سصدو شصد شکایت نمیکنه 
14:26
2 پاسخ
صبح تاشب کارگر کار میکنه نمیگه 76ملیون میدم گول خوردیم ،الان همه جانه میلیون سنگ بترکه دوازده ملیونه ،گیرمیفته ایشالله پول ادم فقیر خوردن نداره الان به ریش همه میخنده
14:30
1 تایید
1404/05/13
ساندرا زنجانیان
چجوری پولامو نو بگیریم باید متحد بشیم 
07:39
2 تایید
کار در منزل بسته بندی
با سلام مجموعه ما به تعداد ۱۲۰ نفر نیروی کار در منزل برای بسته بندی نیازمند است. شرایط کار تایم کاری ۲ تا ۶ ساعت در روز سن ۱۵ تا ۵۰ سال حقوق بالای ۳۵ میلیون م موقعیت عالی شغلی برای خانمها و آقایا...
سلام پول منو سه بار بالا کشیدن خیلی کلاه برداران
بعد نمیدونم چکارمیکنن  شماره خود یه شماره دیگه ام میخان
13:32
1404/05/14
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
05:25
1 پاسخ
حسین رافی
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
لعنت بر پدر ومادر حروم زادت ایشا الله فقط خرج دوا ودکتر برا خودت وبچات بکنی جنده کونی معلوم نیست پدرت کیه مادرتو کجا کردنش یه روزی خودم قسمت بشه خوبانی با مادرشو و دخترشو با هم اب کیر بدم 
05:29
1 پاسخ
کار در خانه مخصوص خانم ها
فرصت همکاری ویژه بانوان (خانه‌دار، بازنشسته، دانشجو و… ) اگر به حوزه سلامت، محصولات گیاهی، طب سنتی و فروش روغن‌های خالص ودمنوشها اینترنتی علاقه‌مند هستید، یک فرصت عالی دارید تا بدون نیاز به سابقه کا...
حسین رافی
لعنت بر پدر ومادرت
05:30
حسین رافی
کیر م تو روح پدر وماد ر حروم زادت
05:31
1404/05/16
ام البنین دهقان
هر دفعه یه عکس میزارن وه شماره کارت برای من مهدی کریمی رو فرستاد
04:03
بسته بندی بدلیجات(خانم)
با سلام به یک نفر خانم جهت ادمینی و بسته بندی بدلیجات نیازمندیم
خوبانی 2 میلیون از من پول گرفت کار بفرسته نفرستاد خدا لعنتش کنه
04:13
خواهشا همه به پلیس فتا اطلاع بدین این اسم این خوبانی رو بگید لااقل پیگیر باشن
04:21
1404/05/17
هستی
وای ما الان 510 تومن براش زدیم پیرامون رو دیده هیچی نگفته 
15:04
شغل پاره وقت ،آموزش+فروش+درآمد
فرصت همکاری ویژه بانوان (خانه‌دار، بازنشسته، دانشجو و… ) اگر به حوزه سلامت، محصولات گیاهی، روغن های خالص،طب سنتی و فروش اینترنتی علاقه‌مند هستید، یک فرصت عالی دارید تا بدون نیاز به سابقه کار، فقط با ...
هستی
الان از ما هنوز 510 تومن گرفته و سین هن زده جواب نمیده 
15:05
هستی
فاطمه امیری
سلام برو ازش شکایت کن
چجوری تروخدا به منم بگید 
15:25
1404/05/20
تا ریخ امروز 19/5/1404منم نزدیک بود الان پول بزنم به حسابش که اومدم گوگل پیامهاتون رو خوندم

ممنون از اطلاع رسانیتون
15:01
1 تایید
انباردار (قطعات الکترونیک) - آقا
مهارت‌ها : - آشنایی پایه با قطعات الکترونیکی (مقاومت، خازن، سلف، دیود، ترانزیستور، آی سی، رله، کانکتور و ...) و قطعات مکانیکی - توانایی تفکیک قطعات مشابه - آشنایی با پکیج قطعات (SOIC و SMD و DIP و ......
به نظرم اگر کسی یه مثقال عقل داشته باشه و آدم شناس باشه  از عکس و تیپ  این خانم خوبانی معلومه که کلاهبرداره چرا گول میخورید؟اگه راست میگه مدارک شخصی خودش رو همراه‌ با یه شماره تلفن معتبر  و تاییدیه محل اسکانش رو بزاره گروه اونوقت  فقط پول هزینه پستی رو بگیره. پس خواهشا به سادگی فریب نخورید.
18:53
1404/05/30
اسماعیل معروفی
خانم خوبانی 3میلیون و نیم ازم خورده
18:48
1404/06/02
متین میمنت آبادی
کیرم تو کص خواهر مادرت بیناموس مادر جنده حروم زاده 
18:15
جویای کار هستم
جویای کار در منزل هستم بسته بندی و مونتاژ
1404/06/03
لعنت به خانم خوبانی کلابر دار است از من 2 ملیون گرفت حقه بچه هام رو خورده خدا ازت نگذره
03:44
خانم خوبان کلاه برداری هستش انشاءالله خیرنبینند من تقریبا یه میلیون ریختم جواب نداد
1 تایید
ترانه حسینی
زینب جوکار نفری 800 هزار تومان از ما گرفت ی ماهه همش میگه  صبر کنید تو ایتا کانال داره الآنم چند روز پاسخگو نیست رفتم کانالش دیدم مدرک و مجوزهای هم حذف کرده بی وجدان از پولدارها کلاهبرداری کن نه از ماها که 800 برامون حکم 8 میلیون سپردمش امام 8 جوابش بده الهی آمین به زودی 
20:28
1 تایید
نیروی ساده بسته بندی قهوه(جای خواب و غذا)
استخدام نیروی آقا (کارگرساده،)در کارخانه قهوه معتبر |شروع فوری|بدون نیاز به پایان خدمت و سابقه کار ⭕ توجه: فقط پذیرش آقا | از پذیرش متقاضیان خانم معذوریم ✅ سن: ۱۸ تا ۴۳ ✅ خوابگاه تمیز و مجهز ✅ لب...
1404/06/04
باید همه با هم متحد بشیم و بریم ازش شکایت کنیم تا جلو کارش گرفته بشه و گروه همین جور به کلاهبرداریش ادامه میده 
17:29
2 تایید
1404/06/07
حدیثه قاسمی
فاطمه حسینی
جدی بالا کشیده یعنی اعتماد نکنم
10:36
1 پاسخ
فاطمه شمیزی
سلام وقت بخیر خانما کسانی که از خانم بهذادی برای کار درمنزل میدانید به من خبر بدهید من259واریز کردم برای ارسال محصولات بازم میگه 1590برای بیمه واریز کنم
واریز نکنی ها اونا گوه زیاد می‌خرن 
11:04
کار در منزل (بسته بندی در منزل)
با سلام و درود خدمت هموطنان عزیز بسته بندی کش مو . ناخون مصنوعی . بادکنک . گیره . مداد شمعی . لوازم تحریر . اتود . شمع و ... در منزل خودتون استخدام از تمام نقاط کشور بدون هزینه ثبت نام و کاملا ...
فاطمه شمیزی
حدیثه قاسمی
جدی بالا کشیده یعنی اعتماد نکنم
اره 2/800از من گرفته الانم بلاک کرده
11:04
1404/06/08
فاطمه رستمی
از من هم 3ملیون خانوم فاطمی ،بنام ایوب روند قطب آبادی، و بیت اللهشهید راد پول واریز کردم ،بر پدرو مادران لعنت که حروم زاده تربیت کردن 
18:05
فاطمه رستمی
من از ترس همسرم نتونستم شکایت کنم ،اگه آقا بودم پدرشون را در میاوردم
18:07
کاردرمنزل
سلام دوستان تیم کاریابی مااستخدام انجام میدهد اگر میخوای در منزل حقوق بالای ۲۰میلیون داشته اونم بدون هیچ ساعت کاری مشخص و سرمایه ای ،این فرصت رو از دست نده تمامی کارهای ادمینی ،بسته بندی ،گلدوزی ...
1404/06/13
عزیزان گول هیچ کدوم رونخورین.بس که ماسرمون کلاه رفته.پرستوشعبان زاده ب چندبهانه ازم پول گرفت تااخرش شد9میلیون و300 بعدگفت پولا ب حساب نیومدن برگشت خوردن من هم هرچی گفتم دیگه جواب ندادان شالله خرج دواودکترش بشه...الان هم خانم بهزادی بازهم اول 359تومن گرفت گفت دیگه نمی خوادهرچی می گم فرستادی میگه نه سیستم قبول نمی کنه باید 1590دیگه واریزکنی که برگشت می خوره همش گلاه برداریه.شمادیگه گول نخورین
03:02
1404/06/14
سینا چیچک
سلام این خانم حرام خور اولش 360 هزار گرفت الانم میگه 1500 بده برا بیمه و ارسال هیچکس واریز نکنه تف تو شرف حرام خورت ....
15:51
1404/06/15
داودشفیعی
بی پدرومادر خوبانی ازمن هم پول گرفت 
09:27
بسته بندی در منزل
استخدام پذیرش نیرو برای کار بسته بندی در منزل ما به دنبال افراد خلاق و با انگیزه هستیم شرکت مهر گستر در حال گسترش فعالیت های خود در زمینه تولید وبسته بندی است و به دنبال نیروهای متعدد برای همکاری د...
داودشفیعی
گول نخورید همشون کلاهبردارن
09:27
1404/06/16
نیکناز نیکدل
....... ........
یا ابوالفضل من امروز خداشاهده پول قرض کردم براشون فرستادم به امید اینکه بتونم یه درامدی داشته باشم و بسته بندی کنم😢😢😢
انشاالله پولتو نخورن
02:15
نیکناز نیکدل
p sh
لطفا هماهنگ کنین برین شکایت کنین
02:19
کارگر ساده/ خوابگاه،غذا/بیمه
کارخانه معتبر قطعات خودرو نیازمند کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه قسمت خط تولید و بسته بندی: (( دارای ۲ شعبه فعال)) ◀️ساعت کاری ۸ تا ۴+تایم استراحت ◀️جای خواب( امن با امکاناته رفاهی) ◀️امکان خرید ...
نیکناز نیکدل
https://t.me/lavazemkhanegipopa
02:22
نیکناز نیکدل
این لینک خوبانه
02:22
نیکناز نیکدل
لبلا باقری چطور اونم کلاه برداره؟
02:25
جویای کار در منزل هستم
جویای کار در منزل مثل بسته بندی حبوبات،مونتاژ کلید پریز ،منجوق دوزی،و...هستم به جز کار با گوشی و ادمینی.کسی سراغ داره اطلاع بده ممنون 0933XXX7325(نمایش کامل)
1404/06/17
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه
خداخیرشون نده...الهی پول دکتر و دارو بدن..از منم پول‌گرفتن ک‌کار بفرستن اما نفرستادن..واگذارشون کردم بخداا
07:09
1 تایید
حسین طاهونه
سلام  ازمنم. 1300میلیون گرفت من. قرض کردم احتیاج داشتم. چرا. پلیس. فتا کاری. نمیکنه
09:52
فرزانه حسن پور
کاری که نه شماره تماس میده ونه لوکیشن هنوز هیچی نشده پول ازتون میگیره همش کلاهبرداریه دوستان تمامی کار در منزل که اولش میگه پول بزنین تا کار برات بفرستم همش دزدیه
19:56
کارگر ساده خوابگاه،غذا،بیمه،شکلات
✅کارخانه معتبر قطعات خودرو نیازمند کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه قسمت خط تولید و بسته بندی: (( دارای ۲ شعبه فعال)) ◀️ساعت کاری ۸ تا ۴+تایم استراحت ◀️جای خواب( امن با امکاناته رفاهی) ◀️امکان خرید خ...
فرزانه حسن پور
سره منم چند باری کلاه رفته برای همین دیگه به این کار در منزل اعتماد نمیکنم چون همشون دروغ میگم
19:58
1404/06/18
خاک تو سر خانم خوبانی با شرکت آشغالش رونیکا گیتی از من 23200 تومان گرفتن اصن پول هامو نمیده و همچنین محصولات رو هم نمیفرسته خدا لعنتشون کنه انشاءالله
15:36
1404/06/20
پرنسس بانو
افسانه گنجی
خیلی عوضی هستن دزد هستن از من 23ملیون کلاهبرداری کرد منم شکایت کردم بی پدر مادر ها
عزیزم شکایتتون نتیجه ای هم داشت؟
20:20
شغل مجازی با موبایل
اگر دنبال کاری هستید که بیرون از خانه نباشید با گوشی در خانه به درآمد برسید آموزش و ثبت نام رایگان✅️ این کار ادمینی یا بسته بندی نیست❌️❌️ ویژه بانوان ۲۰ تا ۶۰ سال
1404/06/21
سهیلا ابراهیمی
سلام خوبی من  چطوری ثبت نام کنم
06:05
محسن شامرادی
خانم خوبانی یک کلاهبردار هست لطفاً گول نخورید
08:24
ناصر فولادی مهینی
من چند روز باهمین خانم کلاه بردار چت کردم فهمیدم کلاه بردار بهش گفتم چه جوری اعتماد کنم پول و واریز کنم الان ده روز دیگه جواب نمیده کثافت 
12:20
بسته بندی کاردر منزل
کار آسان با درآمدبالا✅️ به راحتی در منزل به درآمدی بالا برسید✅️ خانم ناصری هستم همراه با مجوز شرکت✅️ همراه بافیلم های آموزشی✅️ اعتماد کارجو✅️ فقط وفقط هزینه بیمه برای خودتون گرفته میشه وبعد از اولی...
ناصر فولادی مهینی
هرچی فیلم رضایت همش ساختگی هستن 
12:23
1404/06/22
زهرا ورگی
فروغ رضا پور
الهی دستو پاهشو از دست بده ک نتونه هیچ وقت دیگه کارای خصوصی خودشو هم بکنه چ برسه ب کیسه دوزی برام مردم شیطان ابلیس
یعنی دیگه نمیشه پولمون بگیریم
07:20
ربانی خیرخواه
خانم خوبانی کلاه بردار هست ازمن 500 هزار تومان گرفت
11:11
نیروی بسته بندی ذغال
به تعدادی نیروی بسته بندی ذغال نیازمندیم ذغال فشرده در بسته بندی ۱۰ کیلویی فله مزد هر کارتن ۱۰ هزار تومان
نازنین
خانم خوبانی مول منو بالا کشیده کسی آیدی تلگرام رو نداره
16:45
نازنین
تروخدا آیدی تلگرام رو بدین
16:45
1404/06/23
سمیه دهقان دهنوی
آدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)، خیابان دوم غربی، پلاک 811، قطعه 138،D
من وقتی گفتم کلاه بردارید این آدرس رو برام زدن.
23:38
1 پاسخ
کار در منزل
بسته بندی حبوبات و تنقلات در منزل با بیمه و تجهیزات مناسب
1404/06/24
خانم خوبانی کلاهبردار وشیاد بزرگیه  .ازمن اول 399 تومان گرفت وبعد گفت 15399 تومان بریز وبعد 750 تومن وبعد 4 میلیون و399 گرفت وگفت همش به حسابتون برگردونده میشه ونه تنها برنگردوند  جنس هم نفرستاد اینا کلاهبردارن گول نخورین
17:58
1404/06/25
خدا ازشون نگذره حرومزاده هر جایی پول منو خورد 
دیگه هم جوابم را نداد
07:45
تو رو خدا اگه تونستید پولتون بگیرید به منم خود بدید من تا الان 7 ملیون زدم منو بلاک کرده یه بار 399 تومان یه بار 750 تومان یه بار 1500 تومان یه بار هم 4399 تومان زدم خوبانی اشغال به تمام معناست من این پول قرض کردم الان باید چه کار کنم
16:43
استخدام کار در منزل
با سلام کار در منزل شما بسته بندی انواع اجیل و حبوبات بسیار راحت بدون چک و سفته برای خانومها و اقایان استخدام راحت داخل منزل خودتان کار کنید راحتو بدون دردسر نیازمند نیروی تمیز و وقت شناس پیام بدید
این  لینک برای شکایت  ازشون عضو بشین شکایت کنیم
https://t.me/+GE9E1_VSPTZkNWFk
16:46
سمیه دهقان دهنوی
آدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)، خیابان دوم غربی، پلاک 811، قطعه 138،D من وقتی گفتم کلاه بردارید این آدرس رو برام زدن.
این ادرس یه شرکت معتبر ک این عوضیا ازش استفاده میکنم واسه کلاهبرداری
نمیدونم چراشرکت شکایت نمیکنه
16:48
1404/06/27
N E
سلام خانم خوبانی چن تا اکانت داره
@khobani9
@khobani_11
ایناهم گروه‌هایی ک دارن
https://t.me/+GE9E1_VSPTZkNWFk
https://t.me/kardarmanzelnik
فک کنم یه گروه خلاف کارن 1500 گفتم برگردون میگ باید 800 بدین برا ضمانت برگشت الانم میگ باطل شده تمامی مبالغ
حس میکنم یه نفره با چن تا اکانت و گروه کثافت
09:56
بانی مد | Banimode
استخدام اپراتور کنترل کیفی (پوشاک-خانم)
کنترل کیفیت پوشاک و لباس بسته بندی پوشاک تسلط بر امور مربوط به بسته بندی بسته بندی آشنایی با روند تحویل بسته های سفارشی در محل مورد نظر در بازه زمانی شرایط احراز: سلامت جسمانی و توانایی کار به صورت ای...
حسنی گلزار
نزن عزیز نزن اونا هم کلاهبردار هستن
12:55
1404/06/30
زهرا موسوی
یک هفته هست پول منو گرفتید چرا از کار خبری نیست کلاهبرداریه ؟؟ سه بار واریزی کردم کلاهبردارا
16:34
1404/07/01
ع ج
خوبانی پول منم بالا کشیده پولم به حساب فاطمه خبیری زدم 
07:54
کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
ع ج
خوبانی پول منم بالا کشیده باشماره حساب فاطمه خبیری
07:55
اکرم شومالی خوزانی
سلام خانم خوبانی کلاهبردار است سه بار ازمن پول گرفته حرومزاده الهی خیر نبینه
17:52
1404/07/04
مریم مزروعی
شراره میری
وااااااای چه خوب من تو گوگل اول تحقیق کردم میخواستم پولو براش بزنم دمتون گرم واقعا ممنونم
دقیقا منم اومدم ببینم اصلا همچنین شرکت وجود داره یا ن 
همسرم گفت اگر این مبلغ باشه ک البته کلاهبرداریه خودمم کمکت میکنم ولی اومدم دیدم چقدر راجبش حرف زدین اصلا پشیمون شدم و خداروشکر
14:33
استخدام نیروی ساده بسته بندی
مجموعه هورشیدلند(فعال در زمینه تولید وپخش هدایای سازمانی) جهت تکمیل تیم خود از افراد مسئولیت‌پذیر و منظم برای همکاری در بخش بسته‌بندی دعوت به عمل می‌آورد. هیچ نیازی به سابقه کار نیست؛ تمام آموزش‌ها ب...
1404/07/06
ناهید حسن خانی
توروخدا بارو نکن من نو بدبخت کرده 😭
14:53
بسته بندی آجیل حسین یار
این شرکت و خانم خوبانی کلاهبردار بوده و با اخاذی از مردم پولشان رو میگیرن و خبری از آجیل و ... نیست
مراقب باشید و فریب این کلاهبردارها و از خدا بیخبرها رو نخورید
17:54
الان هم پلیس فتا رو در جریان گذاشتیم و انشاءالله بزودی دستگیر میشن
17:55
بسته بندی جوراب
یه یک خانم جهت اتو و بسته بندی جوراب نیازمندیم
1404/07/07
گلی فتح تلهی
گناه  گناه مملکت  بی صاحبه پلیس پلیس هی پلیس بیا گوهی بخور کجایی مثلا ایران به شماها می نازه بیا  اگه کون داری  نشون بده از اسم پلیس فتا سو استفاده می شه عرضه نداره خودی نشون بده 
11:24
بتول عابدینی
کیرمی افته. الللعنت به. جدابادش
11:36
بتول عابدینی
کیرم به  زات
11:37
کارگر ساده و ماهر و حراست با خوابگاه، غذا خودرو
تعدای کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه قطعات خودرو در قسمت بسته بندی : ⚜️ساعت کار ۸ تا ۴ همراه با تایم استراحت و ناهار ⚜️جای خواب تمیز و مجزا ⚜️۳ وعده غذایی گرم و با کیفیت ⚜️۳ روز مرخصی ماهیانه همر...
بتول عابدینی
دزدحرم خور
11:38
مریم ارغوانی
بخدا 399 هزار تومان واریز کردم یعنی دروغه
12:57
1 پاسخ
1404/07/08
محدثه جوکار
مریم ارغوانی
بخدا 399 هزار تومان واریز کردم یعنی دروغه
چیشد جواب شمارو داد آخه منم میام واریز کنم 
15:24
نیاز به طراح لوگو و بسته بندی
به یک‌ طراح با حوصله و ماهر جهت طراحی لوگو و بسته بندی امکان دور کاری ( طرح و هنر شما برای ما مهم است ) مشخصات کامل و طرح های که طراحی شده از واتساپ به پیامک پاسخ داده نمیشود
1404/07/12
منم  پول قرض گرفتم امروز ثبت نام کردم برای کار
14:11
خدایا😭😭😭😭😭😭
15:40
منم 3بار پول زدم ب حساب خانم خوبانی
رفتم گفتم پولمو برگردون گف نمیشه
15:41
استخدام نیروی خانم در شرکت صیفی جات
سلام نیروی خانم فقط خانم برای بسته بندی کاهو و کرفس داخل شرکت نیازمندیم ساعت کاری از ۸ تا ۴ نیم کار آماری هستش دوستان روز مزد نیس سبدی ۲۵ تومن هستش حقوق طبق کنترات محاسبه میشه تسویه کار ۱۵ روزی ۱ ب...
چیکار کنم حالا😭
15:42
1404/07/13
امیر امیر
بیشرف گفت 400 واریز کنم برای ثبت سفارش 
وقتی واریز کردم دوباره 900 گفت واریز کن برای ثبت 
قعطی
پائولو هم نفرستاد پول من هم خورد 
انشاالله خیر نبینه 
09:45
1 پاسخ
1404/07/14
سلن اردلان راد
فاطمه حسینی
2میلیونم از من گرفت میخوام برم شکایت کنم 
09:28
کارگر تولید و بسته بندی دارو
کارخانه تولید دارو به‌منظور توسعه خطوط تولید و تکمیل نیروی انسانی، از افراد واجد شرایط برای همکاری بلندمدت در محیطی قانونی، ایمن و پایدار دعوت به عمل می‌آورد. فرآیند استخدام کاملاً شفاف، منظم و مطابق ...
سلیمه خوجه
سلام خانوم  خوبانی ازمن پول گرفت ثبتنامم کرد ولی الان جواب منونمیده
سلیمه خوجه
حرامت باشه خانوم خوبانی خیر نبینی 
10:54
سلام چه جوری شکایت کنیم
17:25
نیروی کار ساده و متخصص
کار در کارگاه تولیدی و پروژه ای ام دی اف ـ دو نفر نیروی ساده ها نظافت و بسته بندی ـ یک نفر نیروی متخصص با دستگاه وکیوم ـ دو نفر نیروی متخصص در امور فروش جهت فروش و بازاریابی ساعت کار: ۸ صبح ـ ۱۷:۳۰
پول من را بالا کشید بی شرف
17:27
1404/07/15
سمیه رسائی
سلام از خودش بیشرف تر وجود ندارهخیلی دزده کلاه سرم گذاشت واسش 1400 پول واریز کردم هی میگفت بازم واریز کن واسه بیمه ی کالا و اینا گفتم ندارم گفت برو قرض کن حیفه فرصت خوبیه دیگه پولمو ازش خواستم گفت تو سیستم ثبت شده و بلاکم کرد.....ایشالا خدا ازش نگذره ایشالا اون پولی که دادم بهش بشه خرج سرطان واسه خودش و خانواده ش ایشالا بره زیر ماشین تکه تکه بشه جنازه ش رو به زور جمع کنن🙏🙏🙏
10:57
1 پاسخ
1 تایید
1404/07/17
امیر امیر
بیشرف گفت 400 واریز کنم برای ثبت سفارش وقتی واریز کردم دوباره 900 گفت واریز کن برای ثبت قعطی پائولو هم نفرستاد پول من هم خورد انشاالله خیر نبینه
منم همینطور
09:34
نیازمند نیروی خانم جهت بسته بندی پک قاشق و چنگال
نیروی خانم جهت بسته بندی قاشق و چنگال با دستگاه در کارگاه
ت رو خدا واسش واریز نکنین کلاهبرداره خانم خوبانی
ی عده ک مث ما نمیدونن دلم میسوزه
سمیه رسائی
سلام از خودش بیشرف تر وجود ندارهخیلی دزده کلاه سرم گذاشت واسش 1400 پول واریز کردم هی میگفت بازم واریز کن واسه بیمه ی کالا و اینا گفتم ندارم گفت برو قرض کن حیفه فرصت خوبیه دیگه پولمو ازش خواستم گفت تو سیستم ثبت شده و بلاکم کرد.....ایشالا خدا ازش نگذره ایشالا اون پولی که دادم بهش بشه خرج سرطان واسه خودش و خانواده ش ایشالا بره زیر ماشین تکه تکه بشه جنازه ش رو به زور جمع کنن🙏🙏🙏
منم گفتم پولمو برگردون راضی نیستم
گفتش ثبت شده بعد ی هفته میگه بازم پول بریز
آشغالو
09:39
امین دریاب
اگه اینطوری چرا شکایت نمیکنی تا پیکری بکن سر کسی دیگه کلاه نذارن اگه راست بود مطمعنن شکایت میکردید
آقای محترم پول این همه رو خورده
بعد شما میگی اگه راست بود
اصلا مگه پلیس گوش میده حرفمونو
16:08
طراحی قالب فایل ورد برای یک دفترچه شناسنامه قطعه صنعتی
نیاز به یک قالب استاندارد فایل ورد (تنظیم شده مشابه نمونه ارسالی ) تنظیمات صفحه هدر فوتر جداول صفحه بندی پاراگراف لینک گذاری فایل انجام شود آماده ورود اطلاعات شود فرمت خام این فایلی که میفرستیم رو نی...
ساینا
از منم 1200گرفت من گفتم پولم پس بده گفت بعد از سه روزبرگشت داده میشه همش الکی یعنی دروغ گفت بر می‌گردونه 
16:19
1 پاسخ
ساینا
افسانه گنجی
چرا شکایت نکردید ازش 
16:24
ساینا
از منم 1200گرفت من گفتم پولم پس بده گفت بعد از سه روزبرگشت داده میشه همش الکی یعنی دروغ گفت بر می‌گردونه
من بهش گفتم خدا ازت نگذره
میگ درست صحبت کن خونه خالت نیس
بهش گفتم برو بابا هه
18:26
استخدام حسابدار
با سلام به یک نفر حسابدار در کارگاه تولید و بسته بندی در حوالی پلیس راه سهند نیازمندیم ساعت کاری از 8 صبح الی 5 بعد از ظهر بیمه تامین اجتماعی از روز اول صبحانه به عهده شرکت می باشد و هزینه ایاب و...
اصلا خوبانی درکار نیست من پول واریز کردم مهدی زارع بیدکی بود،مرده بااون عکس فیک کلاه برداری میکنه ،شماره کارتش 5**** بود،اصلا خوبانی نیست پروفایل قران هم به کمرش بزنه منم پول قرض کردم گول خوردم ،به پلیس فتا زنگ زدم ببینم چه میشه،اولی کم میگیره میگه هیچکس بخاطر سی سصدو شصد شکایت نمیکنه
من ب نام مینا دلاوری اصل واریزکردم
18:38
وااااااااااای
18:56
1404/07/18
مژگان وحیدی
سلام نه واریز نکن به خانم بهزادی منم 299زدم بعد گفت بازم بزن گفتم نمی‌زنم پولمو بده گفت یه هفته زمان می‌بره بعدشم بلاکم کرد حروم زاده
13:06
بسته بند کیف و کفش زنانه
تعدادی خانم یا آقا مبتدی و بدون سابقه کار ، جهت بسته بندی کیف و کفش زنانه نیازمند هستیم ساعت کار ۱۰ الی ۸ حقوقه اولیه ۱۵ الی ۲۵ میلیون تومان میدان ولیعصر سه کوچه بالاتر از سینما استقلال جنب کوچه غزایی...
1404/07/19
خوبانی بهزادی اژدری بیشرف حروم زاده تو جوب به دنیا اومدن
16:23
1404/07/21
Nima
دادستانی کل dadsetani.ir به آدرس منوی «گزارش مردمی» و بخش «فضای مجازی» در سایت دادستانی کل کشور امکان‌پذیر است.
ثبت گزارش های کلاهبرداری پر تکرار انتخاب کنید 
تا حداقل به عنوان کلاهبردار شناخته بشن  
10:38
1 تایید
1404/07/22
خوبانی بعد از پول گرفتن از من منو بلاک کرد
خدا لعنتت کنه خوبانی بیی شرف
18:23
1 تایید
بدنبال کار درمنزلم مثل بسته بندی
هرکسی سراغ داره پیام بده خواهشا الکی مزاحم نشین
تف ب ذاتت خوبانی تففففففف
18:25
یاسر محبی
سلام. قوه قضاییه به فرم شکایت آماده کرده  برای کلاهبرداری های مبلغ پایین ولی تعداد زیاد. میتونید از dadsetani. it فرم شکایت رو تنظیم کنید برای خوبانی و بهزادی و بیانی و.. حرومزاده
19:26
1 تایید
ت رو خدا هر ک در توانشه بره شکایت کنه
همچنان داره از مردم کلاه برداری میکنه آشغال بیشرف
19:49
کار در منزل با گوشی / توضیحات خوانده شود
❌❌کار در منزل بسته بندی نمیباشد❌❌ شغل ما کاملا در منزل و با گوشی میباشد نمایندگی فروش محصولات آرایشی بهداشتی و کاملا درمانی میباشند. شما خودتون به عنوان نماینده وارد تیم ما میشید و محصول میفروشید ه...
fafa
خدالعنتش کنه همه رو گول میزنه جنده خانوم اخر بلاکا میکنه الهی اون پولا خرج دوا درمون خانوادگی شون شه نمیدونم چرا پلیس فتا این ولدوزناها روجمع نمیکنه 
23:54
1404/07/23
امیر امیر
زنکه خر بیشعوری تا پول رو واریز کردم دوباره درخواست واریزی بیشتر کرد 
تا گفتم ندارم و چرا 
بلاک کرد دزد بیشرف انشاالله حرومه بشه پولی که از من خورد و از بقیه گولش رو نخورین زن حروومزاده
05:59
1 تایید
امیر امیر
هر کی اول درخواست واریزی کرد بدونین دزد هست و کلاهبردار واریز نکنین اگه اینجور شرکت ها وجود داشت هیچکی نمی‌رفت سر کار تو خونه میموندن و کار و درآمد بالا داشتن
زن های ولگرد و احمق
06:03
عروسک در منزل *بسته بندی کردن *
کار برش و کوک عروسک چرمی کوچولو در خانه خودتان همراه با آموزش تا 15 میلیون درآمد در ماه بدون نیاز به چرخ خیاطی .کامل با دست انجام میشه ارسال از یزد مبتدی در منزل خودش آموزش میبینه.کار میکنه و ما...
1404/07/24
کاش زودتر می‌دیدم 2700 به اسم ثبت نام و بیمه و پول بارکد واریز کردم بازم گفت 2500دیگه بزن
00:27
خانم حمیدی
سلام 
منم امشب ازشون درخواست کار داده بودم ولی قبل از واریز اومدم سرچ کردم در موردشون . متوجه شدم  کلاهبردار هستن. راستی چرا کلاهبردارا تو این مملکت دارن راحت پول مردمو بالا میکشن ، پولی که تو این گرونی با بدبختی در میارن، اما کسی کاری باهاشون نداره. شکایت کنید نذارین اینا رشد کنن و درس عبرت بشن برای بقیه. 
20:53
1404/07/25
حامد فاضلی
من باهاشون حرف زدم باید حضوری فقط خرید میکنم پول رو اونجا میدم از همون شرکت خریداری میکنم دیگ اینجا پول واریز نمیکنم ک بمونم داخلش اگ درست باشه ک هیچی اگ نباشه همین خانم بهزادی میکنم پول 
13:28
استخدام نیرو در آشپزخانه بیرون بر
استخدام رده های شغلی زیر : ۱- خدمات و ظرفشور ۲ نفر ۲ - نیروی سرو و بسته بندی ساعت کاری : از ساعت ۸ تا ۱۶ یا ۱۶ تا ۲۲ یک وعده غذای گرم حقوق و مزایای مناسب
1404/07/27
مجتبی کرمی
خدا لعنتش کنه ا ز منم350تمن برا ثبت نام گرفت بعد گفت پول بیمه 1980هزار بریز منکه دیگه در رفتم
15:19
1 تایید
1404/07/28
باران
سلام خسته نباشید کاردرمنزل میخواستم ازمیانه  هستم 
07:17
1404/07/29
خانم محمودی
سلام وقتتون بخیر 
دوستان کسی درمورد شرکت آوینوس اطلاعاتی داره که آیا معتبره یا نه؟
02:26
1 تایید
نیرو خانم اقا جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم
شرکت ال صنعت تولید کننده انواع محصولات طبی راحتی جهت بسته بندی محصولات خود نیرو خانم واقا جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم چت دیوار در خدمتم الویت با کسانی که پیام رسان ایتا فعال باشه پیامک پاسخ گونیست...
1404/07/30
بچه ها من کاردرمنزل میخوام
20:08
1404/08/03
چرا خانم خوبانی با این همه شکایت و کلاهبرداری که یکیشون خودمم هنوز در روبیکا داره عضو میگیره و فعاله؟
09:54
1 پاسخ
1 تایید
نیلوفر حبیبی
متاسفانه این خوبانی کثافت 3****  پول من. بالا کشیده تازه میگه 2****  بده کثافت حروم زاده اشغال کلاه بردار 
10:01
1 تایید
نیرو کار اقا
استخدادم جهت در فروشندگی مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی بسته بندی نیروی کار در مغازه عمده فروشی نیرو کار آقا 17تا 25سال حقوق: 12میلیون آدرس حضوری: بندر گناوه، خیابان بسیج، کوچه پارکینگ ملت، فرعی ا...
نیلوفر حبیبی
همه اشون کلاه بردارن 
10:02
مهدی رضاوند
با پلیس فتا تماس گرفتم به اندازه کافی مدرک دارم از لحظه به لحظه اسکرین شات گرفتم . فردا میرم برای ثبت شکایت 
16:55
1404/08/04
فاطمه امیری
سلام منم پیش خانم باقری و شعبانی ثبت نام کردم جواب نمیدن 
حرام لقمه ها فقظ میتونن گول مردم بزنن
11:55
نیروی بسته بندی خانم
واحد بسته بندی مواد غذایی روزی ۴۵۰ تومان ۱۸ تا ۳۰ سال فاقد سرویس تابعیت ایرانی
1404/08/05
فاطمه لشگریان
خوبانی کلاهبرداره چرا فتا یه کاری نمیکنه
09:11
1 پاسخ
1 تایید
فاطمه لشگریان
خدالعنت کنه این خوبانی ورفیقشو کاملا دزدن پول منم بالا کشیدن
09:11
از من هم 11 میلیون هی گرفت وگفت واریزی معلق مونده سیستم به روز رسانی میشه صبور باشید قسم جان بچشو خورد خدا کاری کنه از بدنشون چرک وخون بزنه بیرون لعنت بهشون که هیچ کس جلوی این کثافت ها رو نگرفته که دیگران به دامشون نیوفتن
10:04
نیروی کارساده اقا
✔️ استخدام تعدادی نیروی کارساده اقا ✔️ جهت تولیدی میزتلویزیون و جلومبلی عسلی ✔️ یک ساعت تایم ناهاری ✔️ بیمه تامین اجتماعی ✔️ بیمه حوادث ✔️ عیدی و سنوات و … ✔️ حقوق براساس توانایی و مهارت شمااز۱۵تا۲...
مریم عسکری
3میلیون 400 پول منو هم بالا کشید اول گفت 399 بعدگفت 999 دوباره گفت یک و899 وقسم به خاک امام حسین خورد که کارش واقعیه بازم دومیلیون 899 خواست که متوجه شدم کلاهبرداریه
ومیگه ازپلیس فتاتاییدیه داره 
به همین راحتی چه مملکتی داریم واقعا
چطوری میشه ازاین خوبانی پولمونوپس بگیریم 
12:58
1 پاسخ
1 تایید
.. ..
شوکت علیمرادیان علیمرادیان
کثافت آشغال عوضی پول منم خورد بی پدرومادر خانم گوبانی
تو سایت پلیس فتا شکایت ثبت کنید اگر تعداد خیلی زیاد بشه پیگیری میشه
17:56
.. ..
چرا خانم خوبانی با این همه شکایت و کلاهبرداری که یکیشون خودمم هنوز در روبیکا داره عضو میگیره و فعاله؟
توی سایت فتا شکایت کنید ازشون
17:56
کارگر خانم
به یک کارگر خانم زیر 30سال جهت بسته بندی مواد شوینده نیازمندیم لطفاً مشخصات و روزمه و شماره تماس خود رو در چت ارسال نمایید تا باشما تماس گرفته شود
.. ..
مریم عسکری
3میلیون 400 پول منو هم بالا کشید اول گفت 399 بعدگفت 999 دوباره گفت یک و899 وقسم به خاک امام حسین خورد که کارش واقعیه بازم دومیلیون 899 خواست که متوجه شدم کلاهبرداریه ومیگه ازپلیس فتاتاییدیه داره به همین راحتی چه مملکتی داریم واقعا چطوری میشه ازاین خوبانی پولمونوپس بگیریم
تو سایت پلیس فتا شکایت ثبت کنید اگر تعداد خیلی زیاد بشه پیگیری میشه
17:57
1404/08/06
چجوری ثبت شکایت کنیم راهشو به منم بگین که بد زخم خوردم ازشون
12:55
1 پاسخ
زهرا محمدی بارچانی
کار بسته بندی خانم الیاسی هم کلاهبرداری هست
20:54
کار در منزل
کار در منزل بسته بندی نیست بدون محدودیت زمانی و مکانی بدون محدودیت سنی بدون ساعت کاری بدون مدرک تحصیلی
1404/08/07
مریم عسکری
خوبانی احمق ازمنم 3500 گرفت
برید توسامانه خردقوه قضایی رو سه خط بالابزنید مرحله به مرحله شکایتتونو ثبت کنید باشدکه انشاالله پیگیری شود 
شایدتعدادزیادباشه زودترتاثیربذاره
هیچ مبلغی واریز نمیکنید واقعا ارزششوداره
03:47
مریم عسکری
چجوری ثبت شکایت کنیم راهشو به منم بگین که بد زخم خوردم ازشون
ازسامانه خردقوه قضایی 
باگوشی شکاییتوثیت کن
03:49
1 پاسخ
فرشته فرهنگیان
من تو روبیکا کار در منزل خانم خوبانی د یدم رفتم تو ای دی شون آدرس خواستن شماره من مبلغ 200 هزار بابت هزین ثبت‌نام دادم لطفا اگه کلاه برداریه راهنمای کنید من تاريخ 1404 /8 /3فرستادم
06:30
1 پاسخ
2 تایید
فروشنده خانم
فروشنده خانم زرنگ و متعهد خوش برخورد با روابط عمومی خوب سن بین ۲۰ تا ۴۵ سال حقوق ثابت ۱۲ میلیون + بیمه جهت کار بسته بندی و فروش فروشگاه مواد غذایی(سبزیجات آماده طبخ) ساعت کاری از ۱۰ تا ۱۹ فروشگاه واق...
1404/08/08
حسین رافی
فرشته فرهنگیان
من تو روبیکا کار در منزل خانم خوبانی د یدم رفتم تو ای دی شون آدرس خواستن شماره من مبلغ 200 هزار بابت هزین ثبت‌نام دادم لطفا اگه کلاه برداریه راهنمای کنید من تاريخ 1404 /8 /3فرستادم
اون حرومزاده کلاه بردار
10:52
حسین رافی
مریم عسکری
ازسامانه خردقوه قضایی باگوشی شکاییتوثیت کن
پلیس فتا
حسین رافی
حسین رافی
لعنت بر پدر ومادر حروم زادت ایشا الله فقط خرج دوا ودکتر برا خودت وبچات بکنی جنده کونی معلوم نیست پدرت کیه مادرتو کجا کردنش یه روزی خودم قسمت بشه خوبانی با مادرشو و دخترشو با هم اب کیر بدم
خوبانی کیرم تو کس دخترت بره مادرتو کجا کردن تو عمل امدی دوستان خدا راشکر بانت پول تو خونش من کسشو کردم شاه کس فقط میگفت حسین اب کیرتو میخوام 
11:06
1 پاسخ
استخدام نیروی کارگر ساده
نیروی کار گر ساده جهت کار در کارخانه تولید و بسته بندی زغال
حسین رافی
حسین رافی
خوبانی کیرم تو کس دخترت بره مادرتو کجا کردن تو عمل امدی دوستان خدا راشکر بانت پول تو خونش من کسشو کردم شاه کس فقط میگفت حسین اب کیرتو میخوام
50 کیلو کس لاپاشه بزنی نفت در میاد دود میزنه ازش بیرون باهاش قرار بزاریدخوب کس میده
11:08
1404/08/09
علی
خانم خوبانی کیر تو کص ننت خار کصه ننه جنده 
11:22
زهرا بیگی
سلام وقت بخیر کسی کار در منزل سراغ نداره اصفهان که قابل اعتماد باشه منم چند وقت پیش پول واریز کردم برای خانم بهزادی و خوبانی یه 260 تومن یه 1590 باز میگه 6 ملیون دیگه باید پرداخت کنی منم ترسیدم دیگه واریز نکردم 
11:48
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
یه شرکت بازرگانی(تولید و بسته بندی خشکبار) به منظور تکمیل پرسنل خود نیاز به نیروی خانوم(حتما خانوم)و حتما مجرد در بازه سنی بین ۲۰ تا ۳۵ سال دارد حقوق طبق اداره کار ساعت کاری ۸ صبح تا ۵ بعداز ظهر اضافه...
زهرا تزده
خدا ازشون نگذره چه راحت کلاه برداری میکنن بااین نظراتی که دادین منم منصرف شدم خدا خیرتون بده 
13:35
زهرا تزده
زهرا بیگی
سلام وقت بخیر کسی کار در منزل سراغ نداره اصفهان که قابل اعتماد باشه منم چند وقت پیش پول واریز کردم برای خانم بهزادی و خوبانی یه 260 تومن یه 1590 باز میگه 6 ملیون دیگه باید پرداخت کنی منم ترسیدم دیگه واریز نکردم
کلاه برداری میکنن 
13:35
عینعلی
الهی خیر نبینی از منم 1800گرفت یه بار گفته 250یه بار دیگه 1650ریدم تو قیافه نجسش من به پلیس فتا شکایت شو کردم اگه همه دست به دست بدن ازش شکایت کنن باعث میشه که کسی از غلط ها نکنه 
18:46
1 پاسخ
کار در کشتارگاه بسته بندی فیله ران شینسل
به تعدادی خانوم و آقا برای کار در قطعه بندی مرغ نیازمندیم
....
دوستان من خداروشکر قبل از اینکه براش واریز کنم پیام های شما رو دیدم و همین الان بهشم گفتم این پولا خوردن نداره چنان فوشای زشتی بهم داد و بلاکم کرد واقعا حواساتون رو بدین ب هرکسی اعتماد نکنین ادما خیلی پست فطرت شدن 
21:19
1404/08/11
کیان بزرگ
400 هزار تومن واریز کردم بلاکم کرد خانوم خوبانی
08:56
کیان بزرگ
لطفا تو سامانه شکایت خودتونو ثبت کنید
09:08
استخدام نیروی خانم سرویس رفت و برگشت
درود استخدام نیروی خانم جهت کار در کارگاه صنعتی جهت خط تولید ،بسته بندی و مونتاژ کاری قطعات . حقوق توافقی نسبت به توانایی مزایا سرویس رفت و برگشت جهت ثبت رزومه کاری پیام بگذارید ایتا و یا واتس اپ
کیان بزرگ
عینعلی
الهی خیر نبینی از منم 1800گرفت یه بار گفته 250یه بار دیگه 1650ریدم تو قیافه نجسش من به پلیس فتا شکایت شو کردم اگه همه دست به دست بدن ازش شکایت کنن باعث میشه که کسی از غلط ها نکنه
منم شکایتمو ثبت کردم
09:09
مریم قاضی
سلام  بله کلاهبردارهستندچندماه قبل هم پول منوبالاکشیدندالهی خیرنبینند،ازجونش پس بده.
11:23
1 پاسخ
nn dezh
منم 10 میلیون بهش پول دادم سرم کلاه گذاشته حرومزاده
16:03
بسته بندی نبات در منزل
یک شرکت پخش نبات و پولکی به تعدادی خانم آقا نیازمند است جهت بسته بندی در منزل خودتان هزینه و ضمانت ندارد بدون چک و صفته تمامی متریال از جمله ترازو و ... در اختیارتون قرار داده میشه حقوق پایه از 20 ...
1404/08/12
نیلوفر عباس زاده
دوستان کسی این خانوم و از نزدیک دیده؟
13:19
نیلوفر عباس زاده
مریم قاضی
سلام بله کلاهبردارهستندچندماه قبل هم پول منوبالاکشیدندالهی خیرنبینند،ازجونش پس بده.
خانوم شما شکایت کردید؟
13:20
نیلوفر عباس زاده
افسانه گنجی
شکایتتون به کجا رسید خانوم؟
13:25
1 تایید
کارگر ساده جهت نظافت و بسته بندی
کارگر ساده جهت نظافت کارگاه و بسته بندی ذغال سرویس نداریم جای خواب هم داریم اتباع پزیرفته میشود
ح ج
@Khanom_khobani72
یعنی آیدی خانم خوبان همینه 
15:29
1 تایید
ح ج
@Khanom_khobani72
یعنی این همون آیدی خانم خوبان هست
15:30
1 تایید
...
الان من میخواستم واریز کنم اومدم گوگل پیامارو خوندم اسکرین شاتش رو فرستادم براش بلاکم کرد🙂😂😂😂
16:02
1 پاسخ
1 تایید
استخدام پرسنل خانم در آنلاین شاپ لباس
دو نفر نیروی خانم در واحد بسته بندی و ارسال لباس یک نفر فروشنده محل فروشگاه خیام شرایط پرسنل مجرد زیر ۳۰ سال خانم تایم حدودی کار 11 الی 13 و بعد از ظهر 17 الی 21 با حقوق و مزایا محیط امن و راحت و زنان...
1404/08/13
نیلوفر عباس زاده
...
الان من میخواستم واریز کنم اومدم گوگل پیامارو خوندم اسکرین شاتش رو فرستادم براش بلاکم کرد🙂😂😂😂
واقعا بهترین کارو کردی من هیچوقت بی فکر کاری نمی‌کردم نمی‌دونم دیروز مغزم قفل شده بود یا چی برای این خانوم پول زدم اونم شیشو خورده ای 
00:09
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
مهسا ایزدی
بله خاتم خوبانی حدود میلیون و نیم از من کلاهبرداری کرده من که میرم پلیس فتا اطلاع میدم
خانوم شما اینکارو کردید؟
00:19
1 تایید
زهره
افسانه گنجی
چطور باید شکایت کنیم؟
07:07
1 پاسخ
2 تایید
پروژه طراحی (بسته بندی) لیبل دئودورانت (Deodorant)
برای یک دئودورانت آلومینیوم‌فری به‌دنبال همکاری با طراح حرفه‌ای لیبل و بسته‌بندی هستیم که علاوه بر توانایی طراحی بصری، به تحلیل بازار، رفتار مصرف‌کننده و تکنیک‌های فروش در نقطه خرید (POS) مسلط باشد. ...
مریم خدادادی
سلام خانم. پشمی  2بار ازمن پول گرفتند من قرض کردم ودیگه جواب من را ندادند خدااز سرتون  نگذره
07:43
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
دوستان اینا یه گروهن همتون برید دادسرای محلتون شکایت ثبت کنید همینجوری نمی‌مونه بگا میرن
23:30
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
زهره
چطور باید شکایت کنیم؟
برو دادسرا 
23:30
جویای کار
بسته بندی درمنزل میخواهم یا کار نزدیک میدان امام علی (ع) باشد
1404/08/14
نیلوفر عباس زاده
همتون شکایت کنید اصلا صبر نکنید من یکی پدر و مادر صاحب شماره کارت و در میارم
09:48
p sh
حضوری که سخته.چطور می تونیم  این کار و بکنیم
1 پاسخ
نیلوفر عباس زاده
حضوری که سخته.چطور می تونیم این کار و بکنیم
چیش سخته با مدارک برید دادسرای محل خودتون 
19:30
1 پاسخ
1 تایید
جذب نیرو استخدام کار شغل شرکت سینا صنعت
شرکت سینا صنعت در تعدادی بخش‌ها و شرکت‌های وابسته در زمینه طراحی و ساخت و اجرای انواع پروژه های نیروگاهی ، صنعتی و پتروشیمی نیازمند تعدادی نیروی فعال می‌باشد ‎با جای خواب و غذا ‎۳۰ نیروی تکنسین و مت...
نیلوفر عباس زاده
چیش سخته با مدارک برید دادسرای محل خودتون
منظورم اینه که همه یه جا جمع بشیم سخته
20:10
1 پاسخ
1 تایید
1404/08/15
فاطمه
فاطمه لشگریان
خوبانی کلاهبرداره چرا فتا یه کاری نمیکنه
به پلیس فتا باید همه شکایت کنن منم همین کارو میکنم هرچه بیشتر باشه تعداد زودتر پیگیری میکنن چون داره حتی از اسم فتا هم استفاده میکنن
07:39
2 تایید
کاش تحقیق کرده بودم
12:44
1 تایید
وسطکاری و بسته بندی
تولیدی باران جهت تکمیل پرسنل خود به ۵ نفر نیروی خانم جهت امور بسته بندی و وسطکاری نیازمند است. ضمناً به اطلاع میرساند که به این افردا بصورت رایگان خیاطی و چرخکاری آموزش داده میشود. به اطلاع میرسانیم ک...
امروز هم از من 1400 پول گرفت
12:44
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
پیام حذف شده
شما شکایت کنین بالاخره از یه راهی گیر میوفتن اگر استعلام انسداد حساب و بگیرید صاحب کارت مجبوره بیاد دادسرا 
22:08
نیلوفر عباس زاده
منظورم اینه که همه یه جا جمع بشیم سخته
اصلا نیازی به این کار نیست هرکس از سمت خودش و محلش شکایت کنه اونوخت مجبور میشن یکاری کنن
22:09
کار درمنزل(فقط محدوده دولت آباد)
به یه نفرنیروی خانم کاری ومتعهدبه کار برای بسته بندی لواشک درمنزل نیازمندیم لطفا حتماازمحدوده دولت آباد هستین تماس بگیرین،و آموزش باپرداخت هزینه ناچیز بشماآموزش داده میشودوبعداززدن یه بسته وسختی کارکه...
نیلوفر عباس زاده
دوستان این خانوم اونقدر هم رو داره که از من 7تومن گرفت و گفت8دیگه بزن منم گفتم اوکیه حتماااااااااااا مسخرش کردم در واقع برگشت بمن گفت تو پول نمی‌خوری!!!عوضی تو از من پول گرفتی چقدر رو داره
22:13
1404/08/16
سلام این خانم خوبانی که هست از منم. پول گرفت 200جهت ثبت نام 310تومن هم گرفت برا اعتماد شما از این حرفا دگه جواب هم نداد 
10:43
خدا کنه لعنت بشه خانم خوبانی وسینا غفوری از من پول گرفتن جهت ثبت نام. و اعتماد از این حرفا دگه جواب هم ندادن
10:48
1 تایید
بسته بندی البسه بیمارستانی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم جهت کار در کارگاه با محیطی امن به صورت دونه ای حقوق بستگی به کارکرد نیرو دارد ساعت کار از۸صبح تا …
اینا تو روبیکا گروه زدن همشون کلاه بردار هستن
توروبیکا گزارشش کنید سایتش بسته بشه
10:55
1404/08/17
من امروز450برای شعبانی فرستادم.توفرم ثبت نامشون میگفتن فقط هزینه بیمه .الان پیام داده هزینه ارسال1500گفتم خواز درصداولیه کارم پرداخت کنید خودتون.بعدشم قرارنبود ما این همه هزینه کنیم.حداقل پول ارسال دفعات اولیه رو پرداخت کنیم تا دفعات بعدی ک پولی دستمون باشه.الان اومدم تبادل نظرات میبینم.حتی یکنفرازشون خوب نگفته.
14:01
استخدام کارگر بسته بندی کارخانه ظرف یکبارمصرف
استخدارم فوری کارگر بسته بندی تولید حقوق و مزایا دریافتی 22 تا 25 پرداخت به موقع حقوق برای اطلاعات بشتر با شماره های زیر تماس بگیرید 22220440 22220484 22220455
سمیرا قادری
فروغ رضا پور
الهی همگی یبار توی تصادف کشته بشن ک اینجوری توایت وضعیت اقتصادی ک مردم گرفتار درآوردن ی لقمه نون هستن خون مردم رو نکشن خدا از سر راه مردم برشون داره حق فاژمه زهرا مال بچه یتیم بالا نکشن
چرا جداب شکایتمونا فتا نمیده‌مگه نمیگه ما چشمهامون بازه و دنبال دزدهای مجازیم
18:20
1404/08/21
فرزانه نوروزی
بچه ها کسی پیش خانم حسینی اژدری ثبت نام کرده واسه کاردرمنزل
17:19
1404/08/22
سلام دوستا ن من زهرا هستم خانم خوبانی بهم گفت اول باید 1200 تومن برا بیمه بعو دو تومن برا هزینه رفته رفته به مبالغ بالا رسید یعنی 52 دو ملیون اونم از شوهرم قرض کردم بعد وقتی واریز کردم بهم پیام داد سه روز دیگه پول به حسابتون میاد
11:42
پرسنل کار خانوم
نیروی کار خانوم در حوضه ی بسته بندی ذغال ساعت کار 8الی 16 در محیطی بسیار عالی و ارام حقوق و مزایا به مقدار مکفی
من فک میکنم خوبانی از اون زنای حروم زاده است اون قد سکس کرده که دیگه نمیشه بهش عتماد کرد 
11:47
میشه گفت که همه مردا رو برای پول وادار به رابطه جنسی میکنه
11:48
خیلی کثیفی والا من دیگه میخوام شکایت کنم
11:49
1 پاسخ
کارشناس طراحی صنعتی (محصول)
ما به دنبال یک طراح صنعتی هستیم که بتواند ایده‌ها را به محصولات واقعی و جذاب تبدیل کند. اگر شما در طراحی محصول، نمونه‌سازی و خلق طرح‌های نوآورانه تجربه دارید، خوشحال می‌شویم با شما همکاری کنیم. تسلط ...
1404/08/23
زهرا بهمنی
خانم‌خوبانی خانم‌بهزادی هردو از آدم‌های کثیف این روزگار هستن به امید خدا به زودی زودپول‌های امثال ما سرطان بشه بچسبه بهشون ورهاشون نکنه دزدی فقط آیت نیست که از دیوار مردم بری بالا 
20:26
1404/08/24
طیبه حسینی
بچه ها من الان پول براش زدم 1500هزار تومان یعنی واقعا دروغه کار خوبانی
15:40
1404/08/25
خانم عسگری
خیلی کثیفی والا من دیگه میخوام شکایت کنم
والا نمی دونم دیگه کی می خوای شکایت کنی البته باید شکایتتو کیفری کنی به نتیجه برسی
03:13
1 تایید
به تعدادی نیروی آقا ساده وماهرباجاخواب+غذا+بیمه
باسلام به تعدادی نیروی آقا جهت کار در کارخانه تولید و بسته بندی وسایرامورات مختلف (حراست،نگهبانی،دفتری واداری و...)باشرایط زیرنیازمندیم. #شرایط کار: *شرایط-سنی از۱۸ تا۳۰سال *حقوق دریافتی بین۳۰تا۴۵میلی...
زهرا بهمنی
فروغ رضا پور
این زهرا خوبانی ک اگ خودش میگفت کشنه گدا هستم خودمون ی واریزی براش میزدیم نیازی نبود از این ترفندا رو پیش بگیره
دوستان‌لطفا لطفا نشر بدین خوبانی حیوان به تمام معناست اعتماد نکید نمیدونم عکس های اداره پست وانبار ومحصولات رو از کجا میاره میزاره ولی توروخدا اعتماد نکید ما بدبخت شدیم پولهامون رفت شما نکینید
05:18
طیبه حسینی
کسکش بی ناموس پول منم خورد 
12:20
1 تایید
سمیه
....... ........
به من یه شماره دادن میفرستم ولی خاموش کرده الان 
14:11
1 پاسخ
کارگر با جای خواب
نیازمند کارگر با جای خواب حتما باید شب داخل کارگاه بخوابه یه سوییت کامل در اختیارشه ساعت کاریش قانونیه کارگاه تولید و بسته بندی زغال شماره و شرایط بزارید تا تماس بگیرم
سمیه
....... ........
+9**** 
14:13
گل جان مرادی مرادی
ازمن 5ملیون گرفته خداخیرشنده همه بریم پلیس فتا شکایت کنیم
17:44
1 تایید
1404/08/26
حیف خانم که رو اسم امثال خوبانی وبهزادی بزاریم یه بهانه بیمه تایید سیستم و هرکوفت هرزماری پول میگیره  بی زحمت تو اینستا بزارید تا نشر پیدا کنه بقیه گول نخورن 
04:44
استخدامی شرکت مواد غذایی
شرکت تولید مواد غذایی (کیک،کلوچه و ...) در بخش های مختلف از جمله قسمت اداری کار با دستگاه های تولید ، خدمات ، بسته بندی ، انبار و اپراتور و... جذب نیرو دارد شرایط مدرک تحصیلی دیپلم لیسانس و فوق لیسا...
خانم عسگری
سمیه
به من یه شماره دادن میفرستم ولی خاموش کرده الان
میشه بفرستی
08:57
خانم عسگری
از من که چهارده ملیون و چهارصد خوردن حروم خورا
08:58
1 پاسخ
افشین نوری
پول. منم. خوردن پدرومادر ندارم ی برادر مریض دارم مستاجری 
12:46
فروشندگی و بسته بندی
به یک همکار در زابل نیاز داریم زیر ۳۵ سال ساعت کار۱۵-۲۳ همه روزه کسانیک مایل ب همکاری هستن مشخصاتشوت رو پیامک کنن نام سن مدرک تحصیلی وضعیت تاهل
سمیه تیموری
کلاه برداری

15:25
1404/08/27
اگه اینا کلاه بردارباشد خیلی نفر بازم از کاراش رضایت دادن کلیپ که ازخانم بهزادی که از کارشون راضی هست من نمیدانم
اونا همه الکی هست کلیپ باور نکنید 
12:11
خانم عسگری
از من که چهارده ملیون و چهارصد خوردن حروم خورا
اینهمه واسش. واریز کردید چطور اعتماد کردین 
12:12
نیرو خانم جهت کاردرتولیدی جوراب نیازمندی
همکارخانم جهت بسته بندی ورسوکارخانم جهت کاردرتولیدی جوراب نیازمندیم رده سنی ۱۹ الی ۳۰ بیمه دارد سرویس داردساعت کاری ۸الی ۶
1404/08/28
خانم عسگری
همه باید شکایتشونو کیفری کنن این باند بزرگ کلاهبرداریه تا شکایت کیفری زیاد نشه پیگیری نمی کنن
03:42
1 پاسخ
پرستو.شعبانی 6/5میلیون  پول منو دزدید
گولشو نخورید
12:16
1404/08/29
ساغر محمودی
توروخدا هیچ پولی بهشون نده همشون کلاه بردارن 5تومن پولمو خوردن بلاکم کردن 
13:17
کار برای بانوان
ایا دوست داری بدون اتلاف وقت و هزینه رفت وآمد از خانه درامد کسب کنید ؟ ما به دنبال همکارانی هستیم که بتونه توی خونه همکاری کنه و برای خودش درامد داشته باشه . ❌️توجه کنید کار برای خانم ها هست لطفا آقا ...
ساغر محمودی
خانم عسگری
همه باید شکایتشونو کیفری کنن این باند بزرگ کلاهبرداریه تا شکایت کیفری زیاد نشه پیگیری نمی کنن
چکارکنیم چطوری شکایت کنیم هیچ کس پاسخگو نیست؟ 
13:18
1 پاسخ
خانم عسگری
ساغر محمودی
چکارکنیم چطوری شکایت کنیم هیچ کس پاسخگو نیست؟
باید برید از طریق دفاتر قوه قضائیه درخواست شکایت بدین هم کیفری شکایت کنید هم حساب اون طرف و ببندین
14:22
والا من دوسه هفته پیش رفتم به پلیس فتا گفتم هنوز خبری نیست
21:22
کارگر فنی
شرکت تولیدی چاپ و برش و بسته بندی کاغذهای خاص،کارگر فنی و دست به آچار و کارگر نیمه ماهر استخدام میکند. حداکثر سن تا ۳۸ سال. داشتن کارت پایان خدمت الزامی میباشد. حقوق توافقی. بیمه از روز اول.
1404/09/02
حسن حسنی
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده اینا آدمای حرومزادهای هستن
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:56
حسن حسنی
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده اینا آدمای حرومزادهای هستن
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
حسن حسنی
فاطمه حسینی
14:48
1 تایید
دعوت به کار
دعوت به همکاری مخصوص خانمهای خانه دار ،دختران عزیز،کارمند ودانشجو اخذ نمایندگی از شرکت کاملا معتبر✅️ بدون حق ثبت نام✅️ با آموزش های رایگان✅️ بدون نیاز به سرمایه اولیه✅️ گوشی توی دستت رابه منبع درآمد...
1404/09/04
محمد بایستی
سلام چطور شکایت کنم 1300 از منم بالا کشید 
17:50
محمد بایستی
همه افراد که خوبانی سرشون کلاه گذاشته از نقاط مختلف کشور ازش شکایت کنیم پدرش رو دربیاریم و پولمون رو پس بگیریم 
18:15
1 پاسخ
3 تایید
1404/09/06
خانم عسگری
فقط پارتی می خواد تا این حروم زاده ها رو گیر بندازیم اینا پشتشون به یکی قرص که این همه شکایت به جایی نمیرسه
08:20
شاگرد
به یک شاگرد خانوم نیازمندیم در کار تولیدی برای بسته بندی و برش کاری
نیلوفر سیار
منم یکی دیگه سرم کلاه گذاشته بایک شماره دیگه میادتودیوارمیگه بایداول 3کیلوبای باربخری کش مو40گیس خریدم از17شهریور تا آذرماه 27 کیلوگفت بخر30کیلوبارت تاییدبشه 43میلیون پول منم به نام زارع یامحمدی عکس صنف اش تو دیوارگذاشته کلاه برداری
13:12
الان پلیس فتا کجاست ک هیچ اقدامی نمیکه...
15:21
1 تایید
تا کی ب این راحتی باید گول بخورید.....واقعا ک.....از ماست ک بر ماست
15:31
جذب شغل مناسب خانم ها در منزل (دورکاری)
سلام به خانم های مهربانم لطفا خانم های فرض وکاری پیام بدن.. چند نفر نیرو خوب فرض ومرتب برای بسته بندی کار خانگی باشرایط زیر،فقط جهت ثبت نام داخل《ایتا یاربیکا یا تل گرام》پیگیر باشین باتشکر ♤ بسیار بهدا...
سید معصومه عظیمیان
سلام الان خانم خوبانی از من هم پول گرفته میشه به پلیس فتا اطلاع بدیم یا نه؟
18:11
1 تایید
1404/09/07
فاطمه چوپانی
منم الان ثبت سفارش زدم 290گفتن واریز کن بعد گفتن سفارش ثبت شده برا اعتماد کنیم به مشتری پیک بفرستیم 350واریزکنید ک درب منزل بهتون برگردونده میشه منم گفتم انصراف میدم پولمو برگردونید ک سین زدن و کلاهبرداری کردن هیچ پولی برنگشت حسابم
16:31
1404/09/08
یاسمین صادقی
نمیشه از شماره حسابی که پول براش واریز کردیم گیرش بندازیم ؟؟
08:59
نیروی بسته بندی
نیرو برای بسته بندی ساعت کاری ۹ الی ۱۴
سمیه مطلقی
@BHZADI1
این آیدیه بهزادیه 
خوب شد قبل از پول واریز کردن اومدم ببینم معتبرن یانه 
12:37
1 پاسخ
سلام من. برای کار. درمنزل. 3ملیون پول. دادم به مدریت خانم فاضل ایا صحت داره
22:41
1404/09/10
این جنده رو من گیر بیارم میدم سگای محلمون جرش بده
08:54
کار در منزل
توضیحات: یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : ...
این خوبانی حروم لقمه از منم به بهانه های مختلف 5 میلیون بالا کشید بعد بلاکم کرد حروزاده
 کسی شماره ای ازش داره؟؟؟
لطفا اگه شماره ای ازش دارین بفرستین 
10:05
خانم عسگری
فقط با شکایت کیفری میشه اینا رو گیرانداخت
11:05
1 تایید
اکرم شومالی خوزانی
خیلی کلاهبردار بود پول منا بالا کشید 
18:36
فرصت شغلی برای اقایان زیر ۳۰سال
باسلام ❌لطفافقط افرادواجدشرایط تماس بگیرند❌ فرصت استخدام تعدادی نیرودرشرکت داروسازی باشرایط فوق العاده ✅شرایط استخدام ✔عدم سابقه کیفری ✔سوءپیشینه ✔حداقل مدرک تحصیلی دیپلم ✔فقط آقا(۲۰الی۳۰سال) ✅شرایط ...
1404/09/11
علی سلیمان زاده
سمیه مطلقی
@BHZADI1 این آیدیه بهزادیه خوب شد قبل از پول واریز کردن اومدم ببینم معتبرن یانه
سلام من هم نزدیک 6500 واریز کردم بحسابی که خانم بهزادی دادند بعد گفتند پولت مسدود شده باید 9900واریز کنی تا آزاد بشه با اسم تاییده پلیس فتا من اعتماد کردم
07:35
وای از منم 1300 همین الان گرفت گفت 1800بزن برا بیمه پشیمون شدم گفتم پولمو بده گفت شنبه خدا لعنتش  کنه
15:42
1404/09/14
مهسا کوچکی
تنها راه چاره رفتن به بانک
17:18
کارشناس کنترل کیفیت
شرایط احراز: دارا بودن مدرک فوق لیسانس یا دکتری کشاورزی (گرایش های اصلاح نباتات و زراعت/باغبانی) سابقه کار حداقل 3 سال کار مرتبط ترجیحا در واحدهای صنایع غذایی و کشاورزی مسئول کنترل کیفیت محصولات کشاور...
1404/09/16
سلام  خوب   هستین  دوستان  لعنت  به  پدرومادر خانم خوباانی من بیچاره  معلولیت دارم چه بدبختی  زندگی  میکنم 8 میلیون  پول  زدم  به  حسابش  هفته  پیش نه  ازکار خبریه نه چیزی  ایشالا  دردمند خودت  وعزیزات  بگیرن خواهش میکنم  هرکسی  تونست  کاری  کنه به  خاطر خدا منم  درجریان بزاره ممنون  میشم  به خاطر خدا 0****  😭😭😔
11:02
1404/09/17
خانم عسگری
از من که دوازده ملیون خوردن پلیس فتا هم یکسال این باندو نمی گیره چون یه کله گنده پشت این بانده
05:37
ن ف
سلام میشه کمک کنید این حرومزاده 6 میلیون ازم گرف پیگیری پلیس فتا درست میشه یا ن؟چجوری پولمو پس بگیرم
22:46
استخدام نیروی تولید خط بسته بندی حبوبات
✅ استخدام نیروی تولید در یک واحد فعال در زمینه بسته بندی حبوبات و قند و شکر واقع در شهرک صنعتی بهاران همدان جهت تکمیل کادر خود از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده فقط آقا نو...
1404/09/19
غزل
غزاله گنجی
کلاهبردار اشغال از من نزدیک 12 میلیون پول بالا کشید من خودم اینجا پول نیاز دارم گفتم عب نداره حقوق رو که داد درست میشه از 300 تومن شروع کرد همینجوری یک سره پول خواست منه بد بخت الان دیگه هیچی ندارم کارتم ته کشید تمام پولام رو ریختم برای این کلاهبردار مادر جاده نمی دونم به خدا اصلا چی شد فقط یه دفعه دیدم دار و ندارم از کارتم رفته فقط به خاطر حقوق توروخدا نکنید شما اشتباه نکنید پول نزنید همش به خدا دروغه اینا ترفند های جدید کلاهبرداری
آخه شما چطور10/12تومان پول میزنیدبرای این ادما،،فکرکن آدم کار درمنزل داشته باشه،ازهمسایه وفامیل پرهستندکی ازکاروپول بدش میادکه،کارگرنداشته باشندبفرستندبرای منه،شهرستانی
22:45
1404/09/20
سلام دوستان از منم کلاهبرداری. کردن 84میلیون من ازشون شکایت کردم الان پرونده دست پلیس فتا هس توروخدا از هرکی. پول بردن زود برن شکایت کنن تا این بی همه چیز ها پیدا بشن اصلا ب کانال نیکان بسته بندی اعتماد نکنین هم خوبانی هم بهزادی دزد وکلاهبردارن
04:41
1 پاسخ
1 تایید
1404/09/25
محیا تبریزی
من تو تلگرام آشنا شدم یعنی جعلیه
12:25
کارگر قصاب اقا جوان
به تعدادی کارگر ساده جوان اقا جهت کار در بسته بندی واقع در شهرک صنعتی خضرا نیازمنیدیم سرویس رفت و برگشت هم داریم الویت با ساکنین قائم اباد رضا اباد سعادت اباد
1404/09/26
محمد توفیقی
امروز 25آذر1404هست، من رفتم توی یه کانال تلگرام که نوشته بود کار درمنزل یه مدیریت خانم خوبانی یه کانال  دیگه هم بود که نوشته (خوبانی  بهزادی) امروز گفت 399هزارتومن بابت ثبت نام بایدبدی! بعد دوباره گفت 743هزاربابت ضمانت وهذینهٔ کرایه؟!  توی یکی از کانال نوشته بودشرکت نیکان!؟  پیش خودم گفتم برم گوگل سرچ کنم ببینم اصلا چنین شرکتی وجود داره؟؟ 
 خوشبختانه معلوم  شد این عوضی  کلاهبرداری میکنه!  آدم خیلی  باید حرامزاده باشه که پول کارگر وفشر ضعیف رو میخوره،،، فعلاً منتظرم شماره کارت بفرسته ببینم بنام چه کسی هست،، بعدمیبرم پلیس فتا ازطریق بانک ردیابی  کنه،،، هنوز پول منونخورده ولی میخام انتقام بقیه رو ازش بگیرم،، منتظرخبربعدی من باشید
17:58
1 پاسخ
1 تایید
محمد توفیقی
تامدرک معتبر نداشته باشی نمیتونی ثابت کنی،، قاضی بر حسب  شواهدومدارک  حکم صادرمیکنه 0****  این شماره منه اگه کسی پولش توسط  خوبانی  بالا کشیده شده به من فقط یه پیامک  بده،، هرزمان گرفتمش  به همهٔ شماخبرمیدم،، انشاالله خیره درست میشه 
18:08
2 تایید
محمد توفیقی
شماره من نمایش داده نشد،، حروفی مینویسم شایدشد.  صفرنهصدوسی نو نهصدوهفتادوچهاریازده هشتادسه،، به این میگن کلک رشتی 
18:13
1 تایید
نیازمند شریک و سرمایه گذار
جهت اجاره و تاسیس کارخانه در شهرک صنعتی کریم آباد و شهرک صنعتی سه، جهت دانه بندی و بسته بندی و میکرونیزه مواد معدنی رنگی با حاشیه سود خیلی بالا ، با آورده سرمایه سه میلیارد به بالا نیاز می‌باش...
1404/09/27
حسین خدابنده لو خدابنده لو
این خوبانی جنده اس  پول منو بالا کشید 3 ملیون گرفت ایشالا این پول از بدن خود شو بچه هاش بزنه بیرون  ایشلا دوا دکترش بشه بچه ها تمام بزارید اینستا اخبار تو روبیکا رسیدگی کنین بدبخت شدیم
08:31
1 تایید
1404/09/29
فاطمه صفرپور کریمی
سلام منم قرار بود پول واریز کنم ولی پشیمون شدم اول سرچ کردم دیدم کلاهبردار از نظرات همه ممنون واقعا خدا روشکر
19:24
1 تایید
1404/10/01
سارا قربانی
آقا  کسی  هست شکایت کنیم  چند نفر بشیم  شکایت کنیم خواهشا  بگین جمع بشیم 
22:15
3 پاسخ
2 تایید
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در م...
1404/10/02
سارا قربانی
آقا کسی هست شکایت کنیم چند نفر بشیم شکایت کنیم خواهشا بگین جمع بشیم
من هم
21:02
2 پاسخ
2 تایید
1404/10/03
خانم عسگری
شکایت کردن فایده نداره پارتی باید داشته باشیم من رفتم شکایت کردم دوماه هیچ خبری نشده چون این باند اصلا پیگیری نمیشه یه حروم زاده ی دولتی پشت این بانده که یکسال دارن فعالیت می کنن دوازده ملیون منو خوردن
04:20
فاطمه
سلام وقتتون بخیر این خانم خوبانی ک میگین هنوز تو روبیکا هست چجوری این همه آدم شکایت کردید ولی ب جایی نرسیده منم یک هفته پیش میخواستم پول بریزم ولی قبلش اسمشو سرچ کردم و پیامهای شما رودیدم خیلی بهش بدگفتم هنوز داره تبلیغ می‌کنه ک عضوگیری شروع شده تا12شب بسته میشه الآنم هستش تعجب میکنم چرا پلیس یه کاری نمیکنه تازه ب من میگه میخوای اعتماد کن توی کانال همه چیز گذاشتم هروقت خواستی درخدمتم
11:35
کارگر ساده خانم ،بسته بندی
کارگر ساده خانم،کار دوشیفت صبح و شب ،دوازده ساعته، سرویس از الوند و نصرت آباد ،سرویس و بیمه دارد ، جهت هماهنگی فقط تماس تلفنی بگیرید
فاطمه
سلام دوستان از منم کلاهبرداری. کردن 84میلیون من ازشون شکایت کردم الان پرونده دست پلیس فتا هس توروخدا از هرکی. پول بردن زود برن شکایت کنن تا این بی همه چیز ها پیدا بشن اصلا ب کانال نیکان بسته بندی اعتماد نکنین هم خوبانی هم بهزادی دزد وکلاهبردارن
چجوری این همه پول ازت گرفته شک نکردی من هم اولش ک گفت 290بریز اعتماد نداشتم و اسمشو سرچ کردم دیدم ک کلاه برداره تو این دوره زمونه نباید ب کسی اعتماد کنی 
11:46
سلام 
19:39
خانم صفایی
سلام خانم محمدی وخانم مومنی هردوکلاهبردارن زهرا صیادی هم هست سه تاشونم به اسم کاردرمنزل سرم کلاه گذاشتن جالب هرچی گزارش میدیم هنوزم دارن فعالیت میکنن کسی هم جلوشونا نمیگیره
20:40
1 تایید
یه خانوم جوان جهت بسته بندی
یک خانوم جهت بسته بندی
سهیلا خلیلی
غزاله گنجی
چرا انقدر پول دادین به چع منظور خواسته
20:49
1404/10/04
محمد حسینی
من هم
چجوری شکایت کنیم ، کجا ؟؟؟؟
11:24
1 پاسخ
1 تایید
سید ابوالفضل موسوی
2 میلیون از من بابت بسته بندی گرفت همش دروغه به هیچ عنوان بابت کار پول ندید
14:25
استخدام نیروی کار
به دونفر نیرو به شرح زیر نیازم میباشد. نیروی آقا جهت خط تولید بسته بندی دستمال کاغذی. نیروی خانم جهت نظافت و آشپزی . سرویس ایاب و ذهاب از شهر صفادشت برقرار میباشد. لطفا فقط تماس گرفته شود.
سید ابوالفضل موسوی
لطفا خوبانی رو دستگیر کنید تا الان از مردم بالا.500 میلیون خورده
14:31
1 تایید
کوثر سام دوست
خانم خوبانی بهم گفت نصف حقوقتو با بسته که باربری برات آورد واریز میشه مابقی بعد تحویل جنس براتون واریز میشه چهارصد99تومن ازم گرفت برای ثبت نام بعد گفت 1ملیون590بزن واس بیمه ولی من قبلش اومدم تو این کانال حرفاتون دیدم و خداروشکر 1ملیون براش نزدم
21:07
1 تایید
کوثر سام دوست
خیلی بیشعور حرومزاده ان
21:08
همکار فنی نیازمندیم
کار در کارگاه تولیدی درب ضد سرقت واقع در اسفهلان مونتاژ کاری درب بسته بندی درب امارگیری و غیر.ه..
1404/10/05
فاطمه سادات اسدی فرد
فاطمه امیری
سلام شکایت کردین
12:22
فاطمه سادات اسدی فرد
شکایت کردین
فاطمه سادات اسدی فرد
من هم
سلام عزیزم من هم هستم شکایت کنیم از خوبانی
12:29
1 پاسخ
خانم جهت بسته بندی یکبار مصرف
به همکار خانم جهت بسته بندی یکبار مصرف در محیطی تمیز نیازمندیم از ساعت ۸/۵ تا ۵ حقوق ۱۲ کار در منزل نداریم تماس نگیرید اتباع پذیرفته میشود زیر ۴۰ سال خیابان امام خمینی.. امیرکبیر
فاطمه سادات اسدی فرد
محمد بایستی
همه افراد که خوبانی سرشون کلاه گذاشته از نقاط مختلف کشور ازش شکایت کنیم پدرش رو دربیاریم و پولمون رو پس بگیریم
کسی پیگری نمی کنه من امروز رفتم شکایت کنم
12:30
محمد حسینی
چجوری شکایت کنیم ، کجا ؟؟؟؟
همدان 
13:22
از پپلیس فتا
13:25
کارگر ساده در مونتاژ و بسته بندی
تعدادی نیرو کار ساده جهت استخدام در تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی جای خواب مناسب وعده غذایی(گرم و سرد) بیمه و مزایا ماموریت و حق ماموریت تک شیفت ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ دوشیفت ۴۵.۰۰۰.۰۰۰ نیروی آقا زیر ۳۰سال تماس ب...
فاطمه سادات اسدی فرد
سلام عزیزم من هم هستم شکایت کنیم از خوبانی
بله
13:26
1 پاسخ
1 تایید
کوثر سام دوست
همین خانوم خوبانی از من 500تومن گرفت
بعد که فهمیدم کلاه برداره بهش گفتم می خوام انصراف بدم بعد به من گفت غلط کردی می خوایی انصراف بدی واریزی تو یعنی یه 15000دوباره باید انجام بدی وگرنه حساباتو مسدود میکنم
فقط شکایت کنید از همچین ادمایی
14:23
مهلا تاج
خدا لعنتشون کنه خانم خوبانی 10 میلیون ازم گرفت کلاهبردارا
15:22
جذب نیروی کارآقامجرب زیر۳۰سال
باسلام شرکت تولیدوپخش داروسازی درجهت تکمیل کادرکاری خوداقدام به استخدام میکند: بامزایای: حقوق پایه۳۰میلیون به بالا......ساعت کاری از۸صبح الی۱۵ظهر.....مرخصی ۳روزدرماه....بیمه تامین اجتماعی......جای خوا...
فاطمه سادات اسدی فرد
بچه ها کسی از خانم خوبانی آیدی شو داره
17:00
1 تایید
فاطمه سادات اسدی فرد
محمد توفیقی
امروز 25آذر1404هست، من رفتم توی یه کانال تلگرام که نوشته بود کار درمنزل یه مدیریت خانم خوبانی یه کانال دیگه هم بود که نوشته (خوبانی بهزادی) امروز گفت 399هزارتومن بابت ثبت نام بایدبدی! بعد دوباره گفت 743هزاربابت ضمانت وهذینهٔ کرایه؟! توی یکی از کانال نوشته بودشرکت نیکان!؟ پیش خودم گفتم برم گوگل سرچ کنم ببینم اصلا چنین شرکتی وجود داره؟؟ خوشبختانه معلوم شد این عوضی کلاهبرداری میکنه! آدم خیلی باید حرامزاده باشه که پول کارگر وفشر ضعیف رو میخوره،،، فعلاً منتظرم شماره کارت بفرسته ببینم بنام چه کسی هست،، بعدمیبرم پلیس فتا ازطریق بانک ردیابی کنه،،، هنوز پول منونخورده ولی میخام انتقام بقیه رو ازش بگیرم،، منتظرخبربعدی من باشید
سلام رفتین پلیس فتا کارت که بهتون دادن به اسم کی بود
19:40
فاطمه سادات اسدی فرد
بله
من الان  رفتم خدمات قضایی شما تا کجا پیش رفتین
19:45
بسته بندی نان
به تعدادی کارگر ساده مرد شرایط سنی ۲۵تا۴۰ ساکن تهران تماس از ۸تا18
1404/10/06
@khobani_10 آیدی مادر جنده
17:20
1 پاسخ
کسی نیست کاری بکنه
21:41
1 تایید
1404/10/07
فاطمه سادات اسدی فرد
افسانه گنجی
سلام پولی که زدی به اسم کی بود کارت
10:03
نیروی کار جهت انجام بسته بندی
به یک نیروی کار جهت کار دردفترپستی جهت بسته بندی بسته های پستی نیازمندیم
فاطمه سادات اسدی فرد
من رفتم اطلاعات  در آوردم دنبال اینم حالا پولمو ازش بگیرم
10:04
صنوبر سیاهزاری
همشون مخصوصاً خوبانی کلاهبردارن پول ما 12 نفر هم بردن من که میخوام برم پیش پلیس فتا وشکایتشون کنم 
12:28
1 پاسخ
hiian hsebakshs
سلام خاک بر سر خانوم خوبانی 41 میلیون از ما بالا کشید و ما رو بلاک کرد ب جون همون بچه ایی ک قسم خورد سرطان بگیره ک نتونه از جاش بلند شه بچه هاش جلوش تیکه تیکه بشن خدا خیرش نده 
1 تایید
درآمد در منزل
❌ کا....ر بسته بندی نیست ❌ فروش محصولات نانو و آرایشی بصورت آنلاین و حضوری
hiian hsebakshs
صنوبر سیاهزاری
همشون مخصوصاً خوبانی کلاهبردارن پول ما 12 نفر هم بردن من که میخوام برم پیش پلیس فتا وشکایتشون کنم
پلیس فتا جواب گو شد ؟
12:59
hiian hsebakshs
سارا قربانی
آقا کسی هست شکایت کنیم چند نفر بشیم شکایت کنیم خواهشا بگین جمع بشیم
آره من فردا میرم شکایت میکنم 
13:02
1 پاسخ
فاطمه سادات اسدی فرد
@Modir_Kobani_sebt
اینم کلابراداری هستش

13:28
1 پاسخ
دونفرخیاط یابسته بندی کارنیازمندیم همراه با ناهار
عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت شما گروه تولیدی آفتاب جهت تکمیل کادر پرسنل خود به دو نفر خیاط یا بسته بندی کارخانم نیازمند است با محیطی امن و آرام همراه با ناهار و مقداری عیدی دارای سرویس رفت و بر...
فاطمه سادات اسدی فرد
من رفتم شکایت کردم حسابشو بستن
13:29
1 پاسخ
hiian hsebakshs
فاطمه سادات اسدی فرد
@Modir_Kobani_sebt اینم کلابراداری هستش
آره بد ذات 
19:51
hiian hsebakshs
فاطمه سادات اسدی فرد
من رفتم شکایت کردم حسابشو بستن
خداخیرت بده 
شماره کارت ب اسم کی بود 
19:51
2 پاسخ
1 تایید
کار در منزل برای بانوان
اموزش و ثبت نام رایگان،خانم های بالای ۲۰ سال پشتیبانی ۲۴ ساعته،فقط با گوشی هوشمند بسته بندی نیست❌️
فاطمه سادات اسدی فرد
hiian hsebakshs
خداخیرت بده شماره کارت ب اسم کی بود
به اسم آقای  فردین فاضل مفرد بود
19:52
hiian hsebakshs
هر بار یک آیدی میزاره تا راحت کلاه برداری کنه
فاطمه سادات اسدی فرد
hiian hsebakshs
خداخیرت بده شماره کارت ب اسم کی بود
مال شما به اسم کی بود
1 پاسخ
آولی هوم | Avlihome
طراح صنعتی | Industrial Designer
ما در جستجوی یک طراح صنعتی فیزیکی خلاق و توانمند هستیم که بتواند با بهره‌گیری از دانش فنی، خلاقیت، و مهارت‌های خود محصولات جدیدی طراحی کرده و راهکارهایی برای بهینه‌سازی و بهبود ارائه دهد. اگر در طراحی...
فاطمه سادات اسدی فرد
hiian hsebakshs
آره من فردا میرم شکایت میکنم
الان شما شکایت  کردین
19:53
1 پاسخ
hiian hsebakshs
فاطمه سادات اسدی فرد
مال شما به اسم کی بود
عیسی دادوند
19:53
hiian hsebakshs
فاطمه سادات اسدی فرد
الان شما شکایت کردین
نه فردا صبح تمام پیام هاش و داریم 
19:55
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر ارشد تامین منابع و توسعه برون سپاری | Sourcing & Co-Packing Development Senior Manager
شرح نقش: منبع مواد خام اصلی • شناسایی و واجد شرایط بودن تامین کنندگان قابل اعتماد برای گوجه فرنگی، سبزیجات، ادویه جات، روغن های خوراکی، و بسته بندی (صفحه قلع، کارتن، برچسب ها، درب ها، کیسه ها). &...
hiian hsebakshs
اگه کسی اینستا داره یا تلگرام و روبیکا همه جا رسوا کنید خدا زده رو خدا کمرش بشکنه 
20:02
1 تایید
آخه مگه هرکیگفت مجوز فتا داریم باید شما باور کنید من همین الان این پیج خوبانی رو پیدم اول سریع سرچ کردم ببینم کلاه برداره یانه .چرا؟ چون هروقت پیشنهادی خیلیخو.ب بود حتما کلاه برداریه.اگه با 100 تا بسته بندی 4 میلیون دربیاری که میشه درامد دکتری
23:13
میگن 500 تومن واریز کن اول چون میدونن هیچکی پیگیر 500 تومن نمیشه وقتی میگن اول پول بعنی کلاه برداری .اگه راست میگی هزینه رو از دست مزد اولم کم کن
23:15
1 تایید
استانبول ترکیه
کار در ترکیه نیازمند نیرو خانوم و آقا داریم هرکاری بخوای توی ۳ روز پیدا میکنیم کار رستوران ظرفشویی گارسونی آشپزی... هتل مدیریت نظافت... شرکت بسته بندی ... نانوایی کار ساختمانی صفر تا هرکاری بلدی هست...
1404/10/08
سمیرا قمری
خزائی
من حاضرم شکایت کنم 
11:47
1 تایید
1404/10/09
شماره کارت ب اسم  مهران میرزاخان
16:17
@khobani_10 آیدی مادر جنده
برو تو روبیکا بنویس بسته بندی آجیلی  حسین بیار خودش میاره برو تو کانال آدمین خود جنده خوبانی  @Khobanii اینم آیدیشه  اسم شماره کارت ک من واریز کردم مهران میرزاخانلو 6****  این بود اونا از بس کون دادن باز شدن پول مردمو میخوردن  ایشالا از بدن عزیزاشون بس بده از بدن خودش بزنه بیرون اون پولا
17:36
سرپرست و کارگر ساده خانم یا اقا نیاز داریم
کارخانه کیک و کلوچه به یک سرپرست برای کار های داخلی نیاز داریم شرح وظایف: نطارت برساعت ورود وخروج نیرو هماهنگی امور بارگیری .تخلیه و ارسال کالاها نظارت بر چیدمان و شرایط نگهداری محصول در انبارها ته...
تو رو خدا رفتین شکایت کردین این شماره حساب اسمش نشون میدین شوهرم معتاده من روستاهای همدان میشینم نمیتونم برم همدان وسیله نداریم شکایت کنم 3 ملیون من قرض کردم ریختم ب حسابش گفتم ی در آمدی داشته باشم شوهر منم معتاده  بهش نگفتم  ما خودمون پول پیدا نمی‌کنیم اونم اومد روش دودمانش رو خدا داغون کنه🙏🙏
20:48
1404/10/10
خانم عسگری
شکایت معمولی فایده نداره فقط باید کیفری بشه من خودم دوازده ملیونمو خوردن همش قرض بود 😭
خانم عسگری
تا همه کیفری نکنن این باند گیر نمی ندازن
کار در منزل.بسته بندی
سلام .ب همشهریان محترم . نیازمند تعداد ۱۰۰ نفر کارگر برای بسته بندی محصولات خوراکی.....عضو گیری فقط اگه شرایط کار در خونه ی خودتو داری بخونش ...کار توی خونه خودته
1404/10/11
زینب احمدی
سلام...خانم خوبانی عوووضی از من 6تومن پول گرفت 1سال پیش دیکه جواب نداد .خدا ازش نگذره
18:39
1 تایید
سلام شماره فاطمه خوبانی کاهبردار+9**** 
19:11
شمار6 دیگه خوبانی کلاهبردار
+9**** 
19:12
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در م...
1404/10/16
دانیال دانیال
سلام 
19:44
سوگند خدام
سللام وقتتون بخیر اونایی که خانم خوبانی ازشون کلاهبرداری کرده بیاید ماهم یه باند بشیم شکایت کنیم پدرشو در بیاریم از منم کلاهبرداری کرد
19:58
1404/10/17
آیدا خسروی
سلام  الان با اسم مریم ناصری دارن کلاهبرداری میکنن.لطفا همگی گزارش بدین به پلیس تا بقیه گول نخورن و زودار دستگیر بشن
09:24
بسته بندی پیچ و مهره
ما کارگاهیم و کارمون صادرات پیچ و مهره اس کار شما بصورت کار در منزل خودتونه بعد از تاییدتون یکبار باید حضوری تشریف بیارین برای قرارداد (تاییدتون بدون هزینه اس) حقوق ماهی 16 پورسانت هم داره دوبار در م...
آیدا خسروی
اگه شکایت نکنید افراد بیشتری رو فریب میدن.
09:25
آیدا خسروی
پول واریز نکنید
09:26
سوگند خدام
https://t.me/kolahbardari_khobani
دوستان این لینک رو پخش کنید تا کسی گول خوبانی رو نخوره
10:29
بسته بندی در منزل
به نام خدا با  سلام و عرض ادب وخسته نباشید خدمت شما کار جویان محترم وگرامی  کار ما بسته بندی و و پرس کردن و آماده کردن بوگیر کنسروی میباشد کارمزد هر عدد  3000 سه هزار تومان میباشد و داخل هر کارتن  ...
1404/11/02
فاطمه سادات اسدی فرد
سلام من پولمو پس گرفتم از خوبانی
06:57
1 پاسخ
زهرا گ
فاطمه سادات اسدی فرد
سلام من پولمو پس گرفتم از خوبانی
سلام چطوری مگه پول پس میدن؟
16:32
فاطمه سادات اسدی فرد
اره شماره کارته بردم بانکی که بود مثل بانک صادرات بودم رفتم گفتم مال کدوم آستانه رفتم ثبت احوال  اطلاعات درآوردم رفتم  پیشش گفت کارتم پیشم نیست اطلاعات کسی که کارت پیشش بود داد شماره پیدا کردم زنگ زدم آمد داد
17:35
1 پاسخ
زرین رویا | Zarrin Roya
مدیر خرید داخلی (مواد اولیه و بسته بندی) | Local Purchasing Manager Raw Material & Packaging
ماموریت شما در شرکت زرین رویا برنامه‌ریزی، هدایت و نظارت بر فرآیندهای خرید کالا مرتبط با حوزه‌های مواد اولیه، بسته‌بندی و پروژه‌های برون‌سپاری، به‌منظور تضمین تأمین به‌موقع، باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه کا...
1404/11/04
اکرم بابا
پول منم بالاکشیدن باید چیکارکنم
13:31
1404/11/06
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم. این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین کافیه که به این لینک مراجعه کنید https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده. اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین. لینک کانال روبیکاشون @kardarmanzel_46 اکانت ادمین شون @admin_928 ممنونم🙏 دوستان لطفا تو روبیکا گزارش شون کنید لاقل سر بقیه رو کلاه نزارن بی شرفا
دقیقا با منم همین کار  کردن خانوم خوبانی
02:10
فاطمه سادات اسدی فرد
اره شماره کارته بردم بانکی که بود مثل بانک صادرات بودم رفتم گفتم مال کدوم آستانه رفتم ثبت احوال اطلاعات درآوردم رفتم پیشش گفت کارتم پیشم نیست اطلاعات کسی که کارت پیشش بود داد شماره پیدا کردم زنگ زدم آمد داد
شمارش  بده ماهام زنگ 7زنگ 
07:54
کارگر ساده/حراست (خشکبار)جای خواب غذا
استخدام کارگر ساده در کارخانه آجیل و خشکبار در قسمت خط تولید و بسته بندی ✴️خوابگاه مجهز ✴️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی ✴️وام سازمانی ✴️حق مسکن حق اولاد بن و .... ✴️سرویس از تمامی نقاط تهران و حومه تهر...
1404/11/13
اشوب
پول منم خوردن 
قرار شد پس بدن که ندادن دیگه ام پیام منو نخوندن
17:34
1404/11/16
زری
@modir_88
این خانم بوستان و خانم خوبانی کلاهبردار هستن کثافت های عوضی همون اول نمیگن چقد بزن واسه بیمه کالا اول 200 گرفت بعد گفتن 400 دیگ بزنید واسه بیمه کالا
12:17
پنج‌شنبه 17 بهمن 1404، ساعت 23:27