دنبال کن

حقوق یک مدلینگ در ماه چقدر است؟

مدلینگ

1400/10/06
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
10:45
5 پاسخ
3 تایید
مدلینگ
مدل خانم برای عکاسی حقوق از ۱۰تا۸۰ دو روز در هفته روزی س ساعت تا وقتی ک اگهی هس استخدام داریم مشخصات و لاین مورد نظر دایرکت بفرسید
مهسا قویدل
میشه راهنمایی کنین
10:45
2 پاسخ
1400/10/22
مهسا قویدل
میشه راهنمایی کنین
سلام شما باید اول مشخص کنی برای چه کاری میخوای مدل بشی 
آرایشگاه 
لباس راحتی مثل تیشرت شلوار و بلوز شلوار 
مانتو
لباس مجلسی 
کیف و کفش 
شال و روسری 
جوراب و شلوار 
یا موردهای دیگه
درضمن کدوم استان ساکن هستید 
19:29
6 پاسخ
2 تایید
1400/10/25
ریحانه حبیبی پویا
من میخوام مدل بشم 
من خوزستان هستم و بنظرم برای مدل مانتو خوب باشم 
11:12
4 پاسخ
مدلینگ
مدل خانم برای تمام لاینها نیرو میگیریم از ۱۰ تا ۷۰ ملیون حقوق ساعت کاری توافقط در هفته دو روز عکاسی داریم لطفا برا همکاری سن قد وزن و لاین مورد نطر ارسال کنید
مهدیه الماسی
سلام من میخام مدل بشم برای مدل مانتو و مطمنم که قبول میشم چون استایلم عالیه و اینکه من در استان البرز_هشتگرد هستم
16:44
5 پاسخ
1 تایید
1400/11/08
سلام میخوام مدلینگ مانتو.لباس مجلسی .کیف و کفش بشم ساکن اصفهانم ولی نمیدونم چجوری باید اقدام کنم
09:58
1400/12/04
سلام من میخوام مدل بشم درمشهد هم صورتم قشنگه برامیکاپ وهم مدل مانتو 
12:16
3 پاسخ
2 تایید
مدل خانوم
به تعدادی مدلینگ خانوم جهت پرو لباس ورزشی و باشگاهی کاملا پوشیده اندام پر لاغر تپل نیازمندیم سرویس رفت و برگشت حقوق روزانه ۱ ملیون ساعتی عکاسی بدون چهره عکاس خانوم لطفا مشخصات خود را ارسال کنی...
1400/12/05
سلام میخواهم مدل بشم میشه راهنماییم کنید
18:11
1 پاسخ
1400/12/06
سلام من یک نوجوان13ساله هستم ودوست دارم مدلینگ لباس اسپرت بشم وساکن قم هستم بای کجا مراجعه کنم لطفن راهنماییم کنید
17:58
2 تایید
1400/12/24
به یک مدل خانم مانتو برای عکس و ویدیو تو، مشهد نیاز مندیم به صورت پاره وقت! علاقه مندان پیام بدن
06:11
5 پاسخ
3 تایید
استخدام مدلینگ خانم
خانم برای مدلینگ پوشاک مدل مجلسی بدون چهره یا با چهره حقوق توافقی به صورت ساعتی یا فول تایم سایز 36 تا 42 معرفی یا رزومه خودتون بزارید
برای مانتو میتونیم با هم کار کنیم 
06:11
1401/02/03
سلام من میخوام مدل بشم قدم 176هست وزنم تقریبا65کیلو،سنم 29سال گنبدکاووس هستم اگرکسی خواست خبرم کنه
03:55
1 تایید
به یک مدل خانم مانتو برای عکس و ویدیو تو، مشهد نیاز مندیم به صورت پاره وقت! علاقه مندان پیام بدن
چگونه ارتباط بگیریم؟؟ 
21:37
مدل خانم بدون نیاز به سابقه
نیازمند 3خانم 18تا50ساله جهت مدلینگ لباس زنانه و دخترانه هستیم. امکان پرداخت روزانه آموزش داده می شود. شرایط دور کاری دارد. با پرداختی بسیار عالی و روزانه لطفاً فقط از طریق تلگرام اطلاعاتتون رو ارسال ...
1401/02/30
سلام پسرم سه سالشه میخوام مدل بشه
عالیه برای مدل شدن و کرمانم
11:15
1401/02/31
کارن مرادی
پسرم دو سالشه برا مدل شدن عالیه به علاوه خیلی دوست دارم ک مدل لباس کودک بشه قم هسم 
01:15
1401/03/05
مهدیه صبح خیز
من میخوام مدل شم لباس راحتی یا مانتو در شهر تبریز
14:32
3 پاسخ
1 تایید
مدل لباس
باسلام خانم جهت مدلینگ شلوار زنانه تسویه ساعتی دریافتی بین ۱تا ۴ تومان لطفا واتساپ یا تلگرام مشخصات و سایز خودتون رو اعلام کنید با تشکر
1401/03/18
مهدی هوشمند
سلام من 16 سالمه بالا تنه کوچیک با پایین تنه بلند عکس دارم برا امتحان  کت شلوار لباس اسپرت گنگ 
تیشرت تنگ  استایل خوبه صورت خوب اوکیه اهل همدان ساپورت میکنید برا شهرای دیگه هم میام
16:29
1401/05/02
فاطمه جعفری
سلام پسرم 2سالشه  برای مدلینگ از لحاط چهره عالیه یزد
19:35
1401/05/30
نسرین کاظمی
سلام من میخام مدلینگ چادر بشم چون قدبلندی دارم برای این مار ب نظرم مناسب باشم ، ساکن اصفهان هستم
08:43
4 پاسخ
تعدادی مدل خانم مدلینگ مزون لباس
جهت هماهنگی چت دیوار یا تلگرام
1401/06/01
مهرانا سولقانی
سلام من میخام مدل لباس بشم استان البرز هستم 
19:54
3 پاسخ
1 تایید
1401/06/03
من یک پسر 11 سالم داخل تهران زندگی می کنم می خوام مدل عکاسی شم با قد 143 وزن تقریبی 41
00:54
Sheykhi
من دخترم 15 سالشه وزن 45 ، قد 157 برای همکاری، کار مدلینگ (استان تهران)
06:44
4 پاسخ
1 تایید
مدلینگ خانوم جهت عکاسی
به یک خانوم جهت مدل لباس هفته سه روز عکاسی هر جلسه ۵ ملیون تایم عکاسی ۵-۶ساعت محدودیت سنی تا ۴۰ سال
1401/06/05
روژان دالوند
سلام من در لرستان هستم چهره ی زیبایی دارم
بدنم هم ورزشی و خوش اندامم علاقه ب مدل شدن در زمینه مانتو و کیف و کفش دارم 
07:13
2 پاسخ
1401/06/13
سلام من قدم 170 وزنم 62 استایلم خوبع ورزشکاری در زمینه هایی مثل لباس مجلسی مانتو آریشگاع شال و روسری جوراب و شلوار انجام میدم 
07:21
1 پاسخ
1 تایید
زینب حسن زاده
سلام وقتتون بخیر من مدلینگ برای مانتو استایلم عالیه قدم 160 وزنم 52 در ساری استان مازندران هستم
11:49
1 پاسخ
1 تایید
تام تجهیز اسپادانا
مهندس مکانیک
استخدام تام تجهیز اسپادانا تام تجهیز اسپادانا جهت تکمیل کادر خود در استان اصفهان از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. مهندس مکانیک جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تم...
1401/06/15
سلام من میخام مدلینگ لباس مجلسی و مانتو بشم 
و مطمعنم انتخاب میشم چون علاقه زیاد دارم و استایلم هم خیلی خوبه...راهنمایی لازم دارم
19:45
1401/06/24
دنا مجیدی
سلام من میخوام مدلینگ میکاپ ومدل مو بشم ساکن ابادان هم هستم
11:05
1401/07/19
فائزه محمدی
ادرستون کجاست؟ 
21:15
2 پاسخ
مدلینگ کفش بانوان
بانوان علاقه مند به مدلینگ کفش با برند خارجی میتوانند در صورت قبولی در مصاحبه به ازای هر شات ۱تا ۱.۵میلیون تومان دریافت به علاوه ی ۴درصد از فروش محصول رو دریافت کنند.لطفا درصورت موافقت با شرایط فقط شم...
1401/07/27
نگین خوش اخلاق
سلام.منم شرایط مدل بودن رو دارم.ممکنه راهنمایی کنید.تهرانم
19:23
3 پاسخ
1401/07/29
شعله رامس
سلام،من میخام مدل لباس شب بشم بدون چهره، بدنم ورزشیه فقط شکم بارداری دارم، ک پیکرتراشیش میکنم
06:23
2 پاسخ
1 تایید
1401/07/30
فلاحتی
سلام دختر و پسرم خیلی خوش هیکل و خوشگل هستن برای مدل کودک خیلی مناسبن..ساکن یزد 
06:25
مدلینگ سایز ۴۲
به یک مدلینگ (خانم)، جهت همکاری در پروژه عکاسی لباس نیازمندیم؛ با این شرایط که مدل سایز ۴۲-۴۳ و قد بالای ۱۶۵ و چهره نچرال داشته باشن. در ضمن دستمزد نداریم. و اینکه تایم آفیش از قبل با شما هماهنگ میشو...
1401/08/25
سلام شما باید اول مشخص کنی برای چه کاری میخوای مدل بشی آرایشگاه لباس راحتی مثل تیشرت شلوار و بلوز شلوار مانتو لباس مجلسی کیف و کفش شال و روسری جوراب و شلوار یا موردهای دیگه درضمن کدوم استان ساکن هستید
سلام
مانتو، کیف و کفش، لباس مجلسی
مشهد
13:16
1 تایید
1401/09/05
ابوالفضل زمانی
سلام من دوتا پسر چشم رنگی و بسیار زیبا دارم 10 سال و 17 سال هستن 
برای مدل لباس میخوام که انتخاب بشن 
ما ساکن کرج خیابان شاهین ویلا هستیم 
19:34
1401/10/04
سلام برای مدل شدن میشه کمکم کنید ساکن خراسان رضوی هستم وظاهرعالی دارم 
04:14
خانم، آقا، جهت مدلینگ
تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران با سلام ⚡توجه. توجه⚡ آتلیه عکس برداری مهرپویا (بدون چهره) برای تکمیل کادر خود از عزیزان واجد شرایط دعوت ب همکاری مینماید سرمایه گذاری ما فقط بر...
1401/10/07
سمیرا ایوبی
سلام من می خوام مدل لباس ورزشی و مانتو بشم
ساکن مشهد هستم 
16:43
1 پاسخ
1401/10/18
نیاز شاهان
سلام شما باید اول مشخص کنی برای چه کاری میخوای مدل بشی آرایشگاه لباس راحتی مثل تیشرت شلوار و بلوز شلوار مانتو لباس مجلسی کیف و کفش شال و روسری جوراب و شلوار یا موردهای دیگه درضمن کدوم استان ساکن هستید
سلام بنده هم میخوام مدل بشم راهنمایی میکنید
17:03
1401/11/20
حمید قجاوند
سلام‌من به کار مدلینگ خیلی علاقه دارم آقا هستم‌قدم 189 شرایط استایلیم مناسب مار مدلینگ هست لطفا میشه راهنماییم کنید 
09:52
استخدام مدلینگ حرفه ای خانم
خانم بین ۱۵ تا ۳۵ سال نیاز به استایل حرفه ای آفیش ۲ ساعته پرداخت بسته به استایل بین ۲ تا ۷ میلیون امکان انجام مدلینگ در لوکیشن پیشنهادی خود مدل
1401/11/26
فاطمه کاظم زاده
سلام من ورزشکار هستم وبدن رو فرمی دارم قیافه نرمالی دارم اما برا شروع کار نمیدونم چیکار کنم علاقه زیادی به مدلینگ دارم دوست دارم حرفه ای کار کنم ساکن گیلان، رشت هستم. 
10:19
4 پاسخ
1402/01/23
فاطمه اترش
سلام وقتون بخیر 
میخواستم مدلینگ بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید با تشکر 
ساکن بندرعباس هستم در لاین آرایشگاه میخواستم مدلینگ بشم 
شماره تماس  0**** 
14:14
3 پاسخ
1402/02/01
هستی مرادی
من میخام مدل شم 
قد:173
وزن:66
برای مدل بنظرم عالی هستم ورزشم میکنم
قیافمم عالیه ولی غیر حضوری باشه 
15:12
4 پاسخ
1 تایید
استخدام مدلینگ لباس خانم
به تعدادی مدلینگ لباس خانم نیازمندیم در تمامی لاین ها و سایز ها در رده سنی17تا35 با افیش فوق بالا و تسویه روزانه امکان دور کاری جهت اطلات بیشتر واتساپ پیام بدین
1402/02/09
دلوان بخشی
سلا من نوزاد45روزه دارم درشهرقم  هستیم برای پوشاک میخوام بشه هردفعه 7تومن میگیرم اینم شماره  تماس شوهرم فقط پیامک جواب میدن 0**** 
14:48
دلوان بخشی
سلام  مدل برای مانتووشلوارلی میشم هزینه اش اش هرچی بیشتربهتر
14:51
دلوان بخشی
قد177 
وزن65لاغرم
14:52
5 پاسخ
استخدام مدلینگ پوشاک
به تعدادی خانم و آقا جهت عکاسی و مدل پوشاک در لاین های مختلف نیازمندیم با سابقه و بدون سابقه عکس ها با و بدون چهره در لاین هایه مختلف گرفته میشه پرداخت روزانه و پروژه ای لطفاً اطلاعات خودتون رو در وات...
1402/02/10
ابوالفضل مرادی
سلام مدل  مرد میخواین 
21:30
ابوالفضل مرادی
مدل مرد جوان قد186
21:31
1402/02/21
هستی حاتمی
سلام دخترم 13سالشه اصفهان هستیم، عاشق کارمدلینگه خیلی خوش اندام وخوش صورت کلاهمه چیزکامله ودوست داره توی این حرفه بهترین باشه .ممکنه راهنمایی کنید
08:49
3 پاسخ
نیازمند خانم مدل اینستاگرامی هستیم
کار در حوزه املاک خواهد بود هر میزان از پتانسیل خودتون رو برای این کار خرج بکنید همونقدر درآمدش بیشتر خواهد بود چهره، صدا، لهجه شما برامون مهمه اگر سابقه مدلینگ دارید، حتما از این فرصت بهترین استفاده...
1402/03/19
شاهین
ریحانه حبیبی پویا
من میخوام مدل بشم من خوزستان هستم و بنظرم برای مدل مانتو خوب باشم
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم 0****  محمدی هستم 
23:09
شاهین
مهدیه الماسی
سلام من میخام مدل بشم برای مدل مانتو و مطمنم که قبول میشم چون استایلم عالیه و اینکه من در استان البرز_هشتگرد هستم
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:09
شاهین
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
تماس 0****  بگیرد محمدی هستم 
23:13
مدلینگ عکاسی خانوم در لاین های مختلف
با سلام بابت چند پروژه در لاین های پوشاک و کفش در لوکیشن های مختلف در شهر فضای باز (چهره و بدون چهره) سن ۲۰_۳۹ سال استایل و هیکل مناسب حقوق روزانه بین ۱ الی ۳ میلیون تومان و تسویه نقدی لطفاً مشخصات...
1402/03/20
شاهین
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرید ممنونم 0****  
07:07
شاهین
مهدیه الماسی
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی 
07:07
شاهین
سلام خوبید تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی 
07:08
مدلینگ خانم در لاین بدون چهره(حتی مبتدی)
مدلینگ خانم در تمامی سایز ها از ۱۸تا ۴۰ سال حتی برای خانم های مبتدی و بدون سابقه بدون چهره در محیط امن و بدون حاشیه پرداختی روزانه و هفتگی آفیش کم درآمد بالا محدوده میرداماد ارتباط فقط واتس اپ و تلگرا...
1402/03/21
سلام من سایز پاهام 37هستش اگر خواستید با این شماره تماس بگیرید0**** 
00:40
1 پاسخ
سلام من سایز پاهام 37هستش اگر خواستید تماس بگیرید 0**** 
00:40
1 پاسخ
1402/03/23
آرمین هادی
سلام پسرم 10سالشه ومیخوام مدل بشه لباسهای مجلسی یا اسپرت چون استایلش به همه مدل میخوره وهشگرد هستم
17:21
استخدام مدلینگ خانم
به یک نیرو خانم جوان با ظاهری زیبا و جذاب جهت مدلینگ جین زنانه نیازمندیم
ستاره زرانداز
من میخوام مدل لباس و کفش باشم 
من بندر عباس هستم
20:16
1 پاسخ
1402/05/04
محمد صمدی
سلام من سایز پاهام 37هستش اگر خواستید تماس بگیرید 09101790533
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/05/05
رومیناافسرده
من میخام مدل بشم من هرمزگان بندرعباس هستم و خیلی علاقه ب مدل شدن دارم:)
00:30
2 پاسخ
1 تایید
استخدام خانم جهت مدلینگ لباس
مشخصات خود را در چت دیوار ارسال کنید حقوق توافقی بالای ۱/۵ روزانه
1402/05/22
شاهین
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
12:02
شاهین
ریحانه حبیبی پویا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
12:03
شاهین
مهدیه الماسی
12:03
استخدام ادمین و فروشنده
با سلام به یک همکار خانوم جوان سن بین ۲۰ تا ۳۰ ساله با تیپ و ظاهری مناسب و مسلط به الگوریتم اینستا و پست و استوری و ریلزو... و دارای سابقه کار فروشندگی ..برای هکاری در گالری طلا فروشی نیازمندیم.. ساعت...
شاهین
رومیناافسرده
12:07
1402/05/28
سلام به عنوان مدل شنیون و میکاپ میتونم مدل بشم   و واقعا به پولش نیاز دارم البته تو شهر گرگان اگه کسی خاست 0**** 
22:23
1 تایید
1402/05/29
رعنا ماهری
سلام من میخام مدل شم برای مانتو قدم 164  ساکن قم هستم چطری اقدام کنم
22:01
1 تایید
فروشنده پوشاک خانم در بازار بزرگ
فروشنده خانم جهت کار در پوشاک زنانه عمده واقع در بازار بزرگ ، پاساژ پارسیان شرایط استخدام: خوش استایل و خوش برخورد آشنا به کار مدلینگ شرایط سنی ۱۸ الی ۲۴ قد ۱۶۰_۱۷۰ سایز ۳۶ الی ۳۸ سبک پوشاک اینجا دخ...
رعنا ماهری
سلام من میخام مدل شم 19 سالمه قدم 164 ساکن قم هستم برای منتو میخام
22:02
3 پاسخ
2 تایید
1402/05/31
فرشید پایدار
آدرس  کجامشهدی؟
20:14
1402/06/07
رومینا
سلام برای مدلینگ لباس و میکاپ آمادگی کامل و آشنایی با ژست جلوی دوربین کرج تهران
10:16
3 پاسخ
ادمین، تولید محتوا، عکس
به یک ادمین خوش ذوق خانم‌ جهت عکاسی و تولید محتوا برای بوتیک نیازمندیم ساخت ویدیو، استوری، عکاسی، پست، ریلز، پاسخ به مشتری نیاز به حضور هفته ای ۱۰ ساعت در صورت حرفه ای بودن یک مجموعه کافه رستوران با ح...
1402/06/08
فاطمه
با سلام من یه دختر 17 ساله از اصفهان هستم می‌خوام برا کیف و کفش مدل بشم
10:57
4 پاسخ
1 تایید
1402/06/12
شاهین
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
23:16
شاهین
رومینا
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی 
23:16
مدلینگ لباس زنانه
سلام نیازمند تعدا محدودی مدل خانم برای عکاسی از انواع لباس زنانه بدون چهره فقط چت پیام بزارید تا توضیحات کامل ارسال بشه به سوالات اضافی خارج از توضیحات اصلا پاسخ داده نمیشه
شاهین
رعنا ماهری
سلام من میخام مدل شم ۱۹ سالمه قدم ۱۶۴ ساکن قم هستم برای منتو میخام
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدم 
23:17
شاهین
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
سلام خانوم هستید تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
23:18
شاهین
سمیرا ایوبی
سلام من می خوام مدل لباس ورزشی و مانتو بشم ساکن مشهد هستم
سلام تماس بگیرد فوری برای مدل میخوایم مشهد محمدی 0****  
23:18
مدلینگ لباس خانم و آقا پاره وقت (بدون چهره)
ظرفیت محدود به چند نفر خانم و آقا جهت پرو لباس با شرایط خوب و حقوق بالا به صورت پاره وقت نیازمندیم .. (بدون چهره ) امکان همکاری با دانشجو هست..خوابگاه موجود می‌باشد .. حقوق هم روزانه میتونین دریافت...
شاهین
هستی مرادی
من میخام مدل شم قد:۱۷۳ وزن:۶۶ برای مدل بنظرم عالی هستم ورزشم میکنم قیافمم عالیه ولی غیر حضوری باشه
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی 
23:19
شاهین
نگین خوش اخلاق
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
23:20
1402/06/18
دفتر مدلینگ
نسرین کاظمی
سلام من میخام مدلینگ چادر بشم چون قدبلندی دارم برای این مار ب نظرم مناسب باشم ، ساکن اصفهان هستم
22:51
مدل عکاسی،فیلمبرداری پوشاک زنانه+ادمین تولیدمحتوا
سلام ‼️یک مجموعه معتبر در استان قم برای عکاسی از محصولات خود از بانوان علاقه مند به رشته مدلینگ دعوت به عمل می‌آورد‼️ درصورت داشتن شرایط زیر،لطفا فقط در واتس اپ شماره درج شده در اگهی ، مشخصات کامل خو...
دفتر مدلینگ
رومینا
دفتر مدلینگ
دفتر مدلینگ
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
22:52
بانوان مدلینگ پوشاک امکان کار در منزل
به تعدادی خانوم برای مدل بدون چهره حتی کار در منزل نیازمندیم حقوق روزانه تسویه روزانه از یک و پانصد تا 4 میلیون محیط بانوان فقط چت دیوار انقضا اگهی تا 15 آذر
دفتر مدلینگ
رومیناافسرده
دفتر مدلینگ
ستاره زرانداز
من میخوام مدل لباس و کفش باشم من بندر عباس هستم
دفتر مدلینگ
هستی حاتمی
سلام دخترم ۱۳سالشه اصفهان هستیم، عاشق کارمدلینگه خیلی خوش اندام وخوش صورت کلاهمه چیزکامله ودوست داره توی این حرفه بهترین باشه .ممکنه راهنمایی کنید
22:53
به تعدادی خانوم برای مدل بدون چهره حتی کار در منزل نیازمندیم حقوق روزانه تسویه روزانه از یک و پانصد تا 4 میلیون محیط بانوان فقط چت دیوار انقضا اگهی تا 15 آذر
دفتر مدلینگ
هستی مرادی
من میخام مدل شم قد:۱۷۳ وزن:۶۶ برای مدل بنظرم عالی هستم ورزشم میکنم قیافمم عالیه ولی غیر حضوری باشه
دفتر مدلینگ
فاطمه اترش
سلام وقتون بخیر میخواستم مدلینگ بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید با تشکر ساکن بندرعباس هستم در لاین آرایشگاه میخواستم مدلینگ بشم شماره تماس 09331086019
22:54
دفتر مدلینگ
فاطمه کاظم زاده
سلام من ورزشکار هستم وبدن رو فرمی دارم قیافه نرمالی دارم اما برا شروع کار نمیدونم چیکار کنم علاقه زیادی به مدلینگ دارم دوست دارم حرفه ای کار کنم ساکن گیلان، رشت هستم.
دفتر مدلینگ
مهدیه صبح خیز
22:55
دفتر مدلینگ
نسرین کاظمی
دفتر مدلینگ
مهرانا سولقانی
مدلینگ خانم برای لباس
سلام به تعدادی مدلینگ خانم و دختر خانم جهت مدلینگ نیازمند هستم سرویس رفت و آمد به همه جای شهر هست حداقل دستمزد ماهانه ۱۵ ملیون مشخصاتتون رو ارسال کنید بی زحمت
دفتر مدلینگ
هستی حاتمی
سلام دخترم ۱۳سالشه اصفهان هستیم، عاشق کارمدلینگه خیلی خوش اندام وخوش صورت کلاهمه چیزکامله ودوست داره توی این حرفه بهترین باشه .ممکنه راهنمایی کنید
22:57
دفتر مدلینگ
نسرین کاظمی
22:58
1402/06/22
سلام من قزوین هستم واسه کیف کفش میخواهم مدل بسم 
19:21
مدلینگ خانم
به ۲ نفر خانم جهت مدلینگ انواع لباس و تبلیغات نیازمندیم مشکلی با دوربین نداشته باشند حقوق عالی در صورت رضایت
1402/06/28
محمدی
ریحانه حبیبی پویا
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:50
محمدی
فاطمه
با سلام من یه دختر ۱۷ ساله از اصفهان هستم می‌خوام برا کیف و کفش مدل بشم
محمدی
فاطمه کاظم زاده
مدلینگ خانم
به تعدادی خانم جهت کار در صنعت مدلینگ سایز 38تا چهل و دو حقوق و مزایا عالی لباس مزون نیازمندیم در واتساپ و تلگرام رزومه بدید با تشکر.
محمدی
فائزه محمدی
ادرستون کجاست؟
21:51
محمدی
سلام میخواهم مدل بشم میشه راهنماییم کنید
21:51
محمدی
فاطمه
21:52
مدلینگ بدون چهره عکاس خانم
مدلینگ خانم بدون چهره عکاس خانم تسویه روزانه
محمدی
رعنا ماهری
21:52
محمدی
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
21:54
محمدی
شعله رامس
سلام،من میخام مدل لباس شب بشم بدون چهره، بدنم ورزشیه فقط شکم بارداری دارم، ک پیکرتراشیش میکنم
21:55
استخدام ادمین و مدلینگ
با سلام به یک همکار خانوم جهت ادمین پیج آنلاین شاپ و یک نیروی مدلینگ با دستمزد هر عکس ۵۰۰ هزار تومان نیازمندیم
محمدی
نگین خوش اخلاق
محمدی
مهدیه الماسی
محمدی
مهسا قویدل
میشه راهنمایی کنین
22:00
استخدام مدل خانم جهت پروژه های تبلیغاتی
سلام و عرض ادب استخدام مدلینگ خانم ( نوجوان و جوان ) برای همه لاین ها : پروژه های تبلیغاتی _میکاپ _ پابند _ لباس های فصلی تابستونه و... نیاز مندم. مشخصات خودتونو بفرستید تا اطلاعات دقیق تری در اخت...
1402/07/05
رویا نبی زاده
سلام من دوست دار که مدل‌ کیف وکفش بشم بعد میشه من را راهنمایی کنید 
16:37
1 پاسخ
1 تایید
رویا نبی زاده
من 16 سالمه درمشهد زندگی میکنم بعد مهاجرم اشکالی نداره 
16:47
1 تایید
1402/07/10
ابراهیم سارانی
آقا هستم 62 ساله بازنشسته مدرس هنر سرپا ،مایلم در زمینه مدل اشیا آقایان ثبت نام کنم ساکن مشهد هستم 
18:33
مدلینگ لباس خانم
خانم ۲۰ الی ۴۰ سال توپر و فرم بهتر دوساعت درروز مبلغ ۸۰۰ال یک ملیون محدوده آبرسان.عکسها بدون چهره گرفته میشود لطفا مشخصات وزن قد سن بفرمایین تا پاسخگو باشم
1402/07/12
نگین منصوری
سلام من میخام مدلینگ مانتو،کت و شلوار،کراپ،تیشرت،هودی،ست بافت بشم 
17سالم هست، قد165،وزن: 65
11:32
2 پاسخ
2 تایید
1402/07/13
نگین منصوری
فاطمه کاظم زاده
@black_negin تو تلگرام بهم پیام بده عزیزم
17:47
نگین منصوری
هستی مرادی
@black_negin لطفا تلگرام پیام بدید
17:51
استخدام مدلینگ خانم(عکاسی و فیلم برداری)
استخدام مدلینگ (عکاسی و فیلم برداری) یک شرکت تبلیغاتی جهت انجام پروژه‌های عکاسی و فیلم برداری خود از خانم های واجد شرایط و علاقه مند به حوزه مدلینگ پوشاک، میکاپ و عروس و.... و شرکت در تیزرهای تبلیغاتی...
1402/07/21
محمدی
نگین منصوری
سلام من میخام مدلینگ مانتو،کت و شلوار،کراپ،تیشرت،هودی،ست بافت بشم ۱۷سالم هست، قد۱۶۵،وزن: ۶۵
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات بدید و عکستون بدید تشکر در واستاب 0****  
11:41
محمدی
رویا نبی زاده
سلام من دوست دار که مدل‌ کیف وکفش بشم بعد میشه من را راهنمایی کنید
11:43
محمدی
رومینا
11:45
مدل خانوم پوشاک کیف کفش
دعوت به همکاری به هنر مدلینگ در هفته سه روزه هر آفیش چهار ساعت شیف صب ی عصر فرقی نداره هزینه رفت آمد پرداخت میشه حداعقل دریافتی دونیم بدونه چهره انتخاب لاین لباس اختیاریه لطفا سایز وزن قد ارسال کن...
1402/07/22
شیدا یوسفی
سلام  مدل لباس مجلسی استان لرستان خرم اباد
08:26
1 پاسخ
1402/08/03
محمدی
سلام تماس بگیرد 0****  
23:22
1402/08/08
مائده سبحانی
سلام من مایل به  مدلینگ  برای شال و روسری وچادر هستم ساکن شهر مشهد هستم 17 سالمه چهره‌ای زیبایی دارم 
01:28
3 پاسخ
1 تایید
مدلینگ لباس
به تعدادی خانم جهت کار در صنعت مدلینگ با حقوق و مزایا عالی لطفا رزومه در واتساپ و تلگرام ارسال شود حتی افراد مبتدی با تشکر
پوشاک تقی زاده
مهدیه صبح خیز
تولید وپخش مانتو تقی زاده 
به یکنفر خانم برای همکاری در  مدل لباس نیازمندیم
0**** 
13:09
1402/08/09
زینب نصیری
سلام من می‌خوام مدل بشم مانتو یا تیشرت شلوار 
شیراز 
20:11
2 پاسخ
1 تایید
1402/08/10
محمد صمدی
زینب نصیری
سلام من می‌خوام مدل بشم مانتو یا تیشرت شلوار شیراز
سلام تماس بگیرید 0**** 
14:18
مدلینگ خانم برای تولید محتوا
با سلام و عرض ادب به یک مدلینگ خانم جهت تولید محتوا، قد بلند خوش استایل و پوست سفید و فن بیان خوب و مجرد با حقوق عالی 40 میلیون به بالا نیازمندیم حتما حتما رزومه و عکس و مشخصات کامل شماره تماس خودتون ...
1402/08/13
سام پورحسن
سلام من میخوام مدل شم قدم 193 هستش و رشته بدنسازی فعالیت میکنم میشه راهنمایی کنید 
15:20
محمدی
Sheykhi
من دخترم ۱۵ سالشه وزن ۴۵ ، قد ۱۵۷ برای همکاری، کار مدلینگ (استان تهران)
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  بگید ازپیشه آمدم برای همکاری و آموزش 
23:53
1402/08/14
پویا محمدی
زینب نصیری
سلام من می‌خوام مدل بشم مانتو یا تیشرت شلوار شیراز
@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
00:24
نیازمند مدلینگ لباس خانم
نیازمند مدل خانم در تمامی سنین مشخصات خود را در چت دیوار ارسال کنید
پویا محمدی
مائده سبحانی
سلام من مایل به مدلینگ برای شال و روسری وچادر هستم ساکن شهر مشهد هستم 17 سالمه چهره‌ای زیبایی دارم
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
00:24
پویا محمدی
شیدا یوسفی
سلام مدل لباس مجلسی استان لرستان خرم اباد
00:25
پویا محمدی
نگین منصوری
سلام من میخام مدلینگ مانتو،کت و شلوار،کراپ،تیشرت،هودی،ست بافت بشم ۱۷سالم هست، قد۱۶۵،وزن: ۶۵
00:25
مدلینگ لباس زنانه
به چند نفر خانم خوش استایل جهت مدلینگ لباس زنانه نیازمندیم. بدون محدودیت سن امکان آموزش دارد بالاترین پرداختی روزانه انواع لباس همگی بدون چهره امکان دور کاری دارد ساعت عکاسی توافقی لطفاً اطلاعات کامل ...
1402/08/22
سلام
19:38
1402/08/23
امین اقاپور
سلام وقت بخیر برای مدلینگ چه مدارک چی لازم دارید 
19:33
1402/08/26
پویا محمدی
Sheykhi
21:09
دعوت به همکاری در حوزه پوشاک بانوان
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همشهریان ارجمند مجموعه mp shop برای تکمیل کادر انلاین شاپ خود در عناوین شغلی ذیل دعوت به همکاری می نماید. مدلینگ لباس مجلسی مدلینگ لباس شب کارشناس حسابداری کارشناس سئو ...
1402/09/07
علی یزدان
قابل توجه کسب و کاری مشهد 
مدل میشم قد 188 وزن‌ 70 
پیشنهاد کاری درخدمتم 
0**** 
23:20
1402/09/18
سعیده کمساری
میخوام مدل بشم کرمان هستم
13:58
2 پاسخ
1 تایید
1402/09/27
کسی میدونه استخدام مدلینگ اقایون چطوریه
19:00
مدلینگ پوشاک
نیازمند تعدادی خانم فعال بابت عکاسی و مدلینگ تو زمینه های پوشاک و کفش نیازمندیم تسویه روزانه بدون نیاز ب سابقه
1402/11/27
وقت بخیر مشهد هستم برای مدلینگ لباس 
فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم 
ممنون میشم راهنمایی کنید🫡
22:07
3 پاسخ
1 تایید
1402/12/06
لیدا کاظمی
سلام من مدلینگ لباس هستم (انواع لباس ها ب جز زیر) قدم 172 و وزنم 62 تناسب اندام خیلی خوبی دارم بدون چهره تایم کاری 8 صبح تا 7 عصر شیراز هستم 
19:03
3 پاسخ
2 تایید
1402/12/18
روژان دالوند
سلام من در لرستان هستم چهره ی زیبایی دارم بدنم هم ورزشی و خوش اندامم علاقه ب مدل شدن در زمینه مانتو و کیف و کفش دارم
@Afaf140301
22:48
مدلینگ رشته مزون لباس مدل خانم مدلینگ اسپرت
جهت هماهنگی چت دیوار یا تلگرام لطفا
نگین خوش اخلاق
@Afaf140301
22:49
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
@Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم 
ریحانه حبیبی پویا
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم 
خانم برای مزون مدل مدلینگ پوشاک لباس
مهدیه صبح خیز
Sheykhi
شعله رامس
1 تایید
مدل خانم مدلینگ لباس
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
فاطمه اترش
سلام وقتون بخیر میخواستم مدلینگ بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید با تشکر ساکن بندرعباس هستم در لاین آرایشگاه میخواستم مدلینگ بشم شماره تماس 0****
سلام من سایز پاهام 37هستش اگر خواستید با این شماره تماس بگیرید0****
استخدام مدلینگ حرفه ای خانم
خانم بین ۳۰ تا ۳۵ سال نیاز به استایل حرفه ای آفیش ۲ ساعته پرداخت بسته به استایل بین ۲ تا ۷ میلیون امکان انجام مدلینگ در لوکیشن پیشنهادی خود مدل
رعنا ماهری
وقت بخیر مشهد هستم برای مدلینگ لباس فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید🫡
لیدا کاظمی
سلام من مدلینگ لباس هستم (انواع لباس ها ب جز زیر) قدم 172 و وزنم 62 تناسب اندام خیلی خوبی دارم بدون چهره تایم کاری 8 صبح تا 7 عصر شیراز هستم
به مدل خانم جهت مدلینگ نیازمندیم
به تعدادی خانم خوش چهره و خوش استایل جهت مدل لباس نیازمندیم این شرکت بصورت مجازی برای برندها و فروشگاه‌ها کار می‌کند.هر عکس از ۱۰۰ هزار الی ۵۰۰ هزار که هر جلسه حدود ۳.۴ ساعت میباشد و حدود ۶ .۷ دست لبا...
وقت بخیر مشهد هستم برای مدلینگ لباس فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید🫡
22:57
1402/12/25
نازنین خزایی
سلام برای مدلینگ شدن آیا زیر 18 سال موجوده ؟!
20:59
5 پاسخ
1 تایید
1402/12/28
من یه پسر 16ساله، ورزشکار با قد 190هیکلی عالی خوش صورت دلم میخواد مدل بشم
18:13
کارگاه تولیدی جوراب ولباس داریم بهمدلینگ نیازمندیم
با سلام کارگاه تولیدی جوراب داریم به تعدادی مدلینگ جوراب ولباس نیازمندیم بهترین کاردرمنزل با حقوق عالی و استان غیر از تهران فرقی نداره جهت مشاوره با شماره **********تماس بگیرید
1403/01/05
فاطمه حسینی
سلام وقت بخیر 
آماده همکاری جهت مدلینگ 
زیبایی اندام و سلیقه مدلینگ رو دارم لطفا راهنمایی کنید 
مدل لباس 
بوشهر 
16:29
3 پاسخ
1 تایید
1403/01/06
فاطمه حسینی
سلام وقت بخیر آماده همکاری جهت مدلینگ زیبایی اندام و سلیقه مدلینگ رو دارم لطفا راهنمایی کنید مدل لباس بوشهر
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
20:24
نازنین خزایی
20:24
مدلینگ خانم جهت پوشاک بدون چهره
سلام استخدام تعدادی مدلینگ خانم جهت پوشاک هفته ۲روز بین ۱۷ تا ۵۰ سال حتی افراد( کارمند یا دانشجو) بین سایز ۳۶ تا۴۸ هرجلسه بین ۱/۵ ملیون تا ۳/۵۰۰ تومان هرجلسه تسویه پرداخت میگرد تسویه روزانه هست بین ۱/...
لیدا کاظمی
20:25
سعیده کمساری
20:25
الهه همتی
سلام وقت بخیر من میخوام که مدل بشم دخترم 16 سالمه قد 166 وزن 45 اندام لاغر و ساعت شنی ساکن یزد 
0**** 
23:42
3 پاسخ
مدل لباس (مدلینگ)
*به یک خانم جهت کار در زمینه مدلینگ با شرایط زیر نیازمندیم : _توانایی کار کردن با چهره (جهت پرو کردن لباسها) _خلاق و ایده پرداز (طبق محتوا‌های ترند نظر دهد) _متعهد و منظم (حضور به موقع در محل) _خوش ا...
الهه همتی
سلام من میخوام مدل بشم برای استایل و میکاپ چشم و ابرو مشکی و خوش فیس  ساکن یزد  تماس بگیرین 0**** 
23:44
1 پاسخ
1403/01/07
مهرانا سولقانی
12:30
Sheykhi
12:31
مدلینگ خانم
برای همین امروز هماهنگ کنید Roshato سلام جهت اجرای دو پروژه عکاسی به مدل خانم و آقا نیازمندم عکاسی در محیط دفتر مدلینگ انجام میگردد در محدوده مرکز شهر یکی از دو پروژه بدون چهره هم امکان اجرا دارد حقو...
روژان دالوند
سلام من در لرستان هستم چهره ی زیبایی دارم بدنم هم ورزشی و خوش اندامم علاقه ب مدل شدن در زمینه مانتو و کیف و کفش دارم
سلام من قدم ۱۷۰ وزنم ۶۲ استایلم خوبع ورزشکاری در زمینه هایی مثل لباس مجلسی مانتو آریشگاع شال و روسری جوراب و شلوار انجام میدم
زینب حسن زاده
سلام وقتتون بخیر من مدلینگ برای مانتو استایلم عالیه قدم ۱۶۰ وزنم ۵۲ در ساری استان مازندران هستم
مدلینگ خانم
تعدادی مدلینگ خانم جهت معرفی به شرکتهای لباس زنانه در لاینهای مختلف نیازمندیم. انواع لباسهای زنانه از خانمهای باردار در تمام ماههای بارداری تست گرفته میشه. محدوده سنی ۱۵ تا ۶۵ سال.. ملاک قد و وزن ندا...
فائزه محمدی
ادرستون کجاست؟
فاطمه کاظم زاده
فاطمه اترش
سلام وقتون بخیر میخواستم مدلینگ بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید با تشکر ساکن بندرعباس هستم در لاین آرایشگاه میخواستم مدلینگ بشم شماره تماس 0****
12:33
کارآموز مدلینگ و بلاگر خانم
به تعدادی کارآموز مدلینگ و بلاگری نیازمندیم فیلد های کاری و کار آموزی متنوع امکان استخدام در مجموعه ما پس از استعداد یابی و گذراندن مراحل کار آموزی در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتر دارید داخل چت پی...
هستی مرادی
12:33
نازنین خزایی
آره گلم 
12:34
نازنین خزایی
مد ل خانو
سلام به یه خانوم خوش استایل و خوش چهره سن بین 17تا 45جهت کار مدلینگ نیازمندم لاین خاص .هفته ای دو روز کار و روزی سه ساعت عکاسی بدون چهره اس لطفا با ویس خودتونو معرفی کنید همراه عکس باتشکر
فاطمه حسینی
سلام وقت بخیر آماده همکاری جهت مدلینگ زیبایی اندام و سلیقه مدلینگ رو دارم لطفا راهنمایی کنید مدل لباس بوشهر
الهه همتی
سلام وقت بخیر من میخوام که مدل بشم دخترم 16 سالمه قد 166 وزن 45 اندام لاغر و ساعت شنی ساکن یزد 0****
فاطمه حسینی
وقت بخیر آماده همکاری جهت کار در عرصه مدلینگ 
در شهر بوشهر 🙏🏼🌷
13:22
3 پاسخ
1 تایید
خواهان خانم جهت مدلینگ
خواهان خانم با ظاهر آراسته جهت مدلینگ لباس مجلسی و لگ ورزشی .لطفاً مشخصات خود شامل سن و قد و وزن و چند عدد عکس را ارسال کنید
1403/02/16
پویا محمدی
نازنین خزایی
11:38
1403/02/26
sahar gharaei
سلام قم هستم مدل عروس دوست دارم بشم
20:16
2 پاسخ
1403/02/28
پویا محمدی
sahar gharaei
عکاس آماتور خانم
آموزش اصول اصلی داده میشود شرایط : ✅خانم ✅آشنایی اولیه به عکاسی ✅دارای دوربین عکاسی (مدلش فرقی نمیکنه ) ✅علاقه مند به کسب درآمد بالا از عکاسی ✅متعهد و وقت شناس ✅آشنایی به ادیت فیلم و عکس کار در زمینه...
پویا محمدی
فاطمه حسینی
وقت بخیر آماده همکاری جهت کار در عرصه مدلینگ در شهر بوشهر 🙏🏼🌷
پویا محمدی
الهه همتی
سلام من میخوام مدل بشم برای استایل و میکاپ چشم و ابرو مشکی و خوش فیس ساکن یزد تماس بگیرین 0****
پویا محمدی
الهه همتی
سلام وقت بخیر من میخوام که مدل بشم دخترم 16 سالمه قد 166 وزن 45 اندام لاغر و ساعت شنی ساکن یزد 0****
مدل خانم و منشی
باسلام شرکت تبلیغاتی نورا برای تکمیل کادر خود به چند نیزوی خانم برای انجام کار منشی و مدلینگ نیازمند می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا باشماره ذکر شده تماس بگیرین ***********
1403/03/06
فاطمه رنجبر
من میخوام مدل بشم ساکن شیراز 15 سالمه قدم 171 
11:38
2 پاسخ
1 تایید
فاطمه رنجبر
سلام من میخوام مدل بشم 15 سالمه ساکن شیرازم قدم 171 
11:40
2 پاسخ
1 تایید
1403/03/16
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر

من علاقه‌مند به مدلینگ دورکاری مانتو ،لباس مجلسی و لباس های راحتی هستم ،24 ساله، اهل استان اردبیل ،قد 170،وزن 65 ممنون میشم راهنماییم کنید.
09:14
4 پاسخ
1 تایید
جذب همکار در آنلاین شاپ لباس بانوان
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همشهریان ارجمند مجموعه mp shop برای تکمیل کادر انلاین شاپ خود در عناوین شغلی ذیل دعوت به همکاری می نماید. مدلینگ لباس مجلسی مدلینگ لباس شب کارشناس حسابداری برای کسب اط...
1403/03/17
مبینا خوشنود‌
من می‌خوام مدل بشم فکر میکنم مدل آرایشگاه یا شال و روسری میتونم‌ بشم 
استان گیلان رشت هستم
17:00
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/18
پویا محمدی
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر من علاقه‌مند به مدلینگ دورکاری مانتو ،لباس مجلسی و لباس های راحتی هستم ،24 ساله، اهل استان اردبیل ،قد 170،وزن 65 ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
23:12
پویا محمدی
فاطمه رنجبر
23:12
منشی و دستیار مدیرعامل((خانم)) شرکت بازرگانی
با سلام شرکت بازرگانی در حوزه واردات کالا از چین و دبی به ایران جهت راه اندازی لاین جدید واردات به یک نیروی خانم با سلیقه و مجرب جهت دستیار و مدیریت امور شرکت در دبی و چین جهت واردات پوشاک زنانه و اکس...
پویا محمدی
فاطمه رنجبر
پویا محمدی
sahar gharaei
پویا محمدی
فاطمه حسینی
مدل و مدلینگ خانم خوش اندام و جذاب
استخدام مدلینگ خانم برای چند پروژه خاص عکاسی لباس های خاص سایز از ۳۶ تا ۴۴ خوش اندام و خوش رو پرداختی عالی امکان کار بصورت پاره وقت و پروژه ای عکاسی بدون چهره می باشد لطفا قد، وزن، سایز، سن و عکساتون ...
پویا محمدی
نازنین خزایی
پویا محمدی
فاطمه حسینی
1403/04/22
پویا محمدی
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر من علاقه‌مند به مدلینگ دورکاری مانتو ،لباس مجلسی و لباس های راحتی هستم ،24 ساله، اهل استان اردبیل ،قد 170،وزن 65 ممنون میشم راهنماییم کنید.
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
15:24
مدلینگ خانم نیازمندیم تسویه روزانه
خانمی جهت مدلینگ نیازمندیم رنج سنی ۱۵تا۳۸ تسویه روزانه حقوق خوب برای کسب اطلاعات بیشتر در خدمتتون هستیم
پویا محمدی
فاطمه رنجبر
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
پویا محمدی
فاطمه حسینی
1403/04/23
پویا محمدی
مهدیه الماسی
12:17
مدل لباس مجلسی
برند معتبر لباس مجلسی جهت تکمیل کادر مدلینگ خود به مدل خانم نیازمندست لطفا در صورت دارا بودن شرایط ذیل از طریق واتساپ با ما در ارتباط باشید قد : 170 به بالا سایز : 38-36
پویا محمدی
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
12:17
پویا محمدی
مبینا خوشنود‌
من می‌خوام مدل بشم فکر میکنم مدل آرایشگاه یا شال و روسری میتونم‌ بشم استان گیلان رشت هستم
12:18
1403/04/27
سپیده صفایی
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
سلام من میخوام مدل مانتو و شومیز بشم و اهواز زندگی میکنم 
13:42
1 پاسخ
1 تایید
مدلینگ لباس
به یک مدلینگ با سابقه کاری بالای یکسال قد ۱۶۸به بالا استایل و اندام مناسب برای مدلینگ مانتو و شلوار مزونی با اخلاق و خوش رو نیازمندیم برای توضیحات بیشتر تماس بگیرید
1403/05/31
فاطیما مرادی
سلام راهنمایی میخام برای آفیش هر کدوم این پوشاک
مدل 
کیف کفش 
لباس مجلسی 
لباس زیر 
لباس عروس 
لباس ورزشی
لباس خونه گی 
مانتو شلوار
شومیز
تاب شلوارک
و
06:09
2 پاسخ
1 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
نسرین کاظمی
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
15:47
پویا محمدی
فاطیما مرادی
سلام راهنمایی میخام برای آفیش هر کدوم این پوشاک مدل کیف کفش لباس مجلسی لباس زیر لباس عروس لباس ورزشی لباس خونه گی مانتو شلوار شومیز تاب شلوارک و
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
استخدام مدل و مدلینگ
به یک خانم جهت کار مدلینگ (لباس و کفش) نیازمندیم مشخصات خودتون رو چت دیوار بفرستید.
پویا محمدی
نفیسه طوفانی
پویا محمدی
فاطمه رنجبر
پویا محمدی
الهه همتی
15:48
مدل برای مدلینگ عکاسی و فیلمبرداری
به چند همکار خانم و آقا برای مدلینگ مبتدی و حرفه ای جهت عکاسی و فیلمبرداری نیازمندیم شرایط و مزایا کار دو مدل شیوه همکاری داریم پروژه ای و حقوق ثابت حقوق ثابت: 1. حقوق ثابت 12 میلیون تومان ( بدون ق...
پویا محمدی
لیدا کاظمی
15:48
پویا محمدی
نفیسه طوفانی
15:49
پویا محمدی
سپیده صفایی
سلام من میخوام مدل مانتو و شومیز بشم و اهواز زندگی میکنم
15:49
خانم جوان جهت کار مدلینگ
خانم های خوش استایل و جذاب علاقه مند به کار مدلینگ.در مشهد و کیش و دبی لطفا چت دیوار مشخصات ارسال نمایند با تشکر.
پویا محمدی
سعیده کمساری
15:50
پویا محمدی
15:50
1403/07/07
الهه جعفری
سلام من میخوام مدل بشم قد و هیکلم خوبه شیراز هستم میشه راهنمایی کنین
09:10
1 پاسخ
1 تایید
مدلینگ خانم
برای عکاسی پالتو و کت دامن لباس ها پوشیده هستن عکاسی هم در فضای باز هم بسته انجام می شود لطفاً کسانی که سایزشون بین 38,40هستن پیام بدن محیط کار زنونس و و با عکاس خانم کار انجام می شود درنظر داشته باش...
1403/07/16
زهرا خادمی
سلام وقت بخیر بنده سابقه کاری هم دارم بفرمایید ک کدوم منطقه مشهد هستید 
08:54
1 تایید
1403/07/18
پویا محمدی
مهرانا سولقانی
14:47
پویا محمدی
الهه جعفری
سلام من میخوام مدل بشم قد و هیکلم خوبه شیراز هستم میشه راهنمایی کنین
مدلینگ خانم
برای لباس های فانتزی بدون محدودیت سن و سایز
پویا محمدی
فاطیما مرادی
سلام راهنمایی میخام برای آفیش هر کدوم این پوشاک مدل کیف کفش لباس مجلسی لباس زیر لباس عروس لباس ورزشی لباس خونه گی مانتو شلوار شومیز تاب شلوارک و
1403/07/20
محدثه امیدی
سلام شرایط مدلینگ به چه صورت؟
09:10
1 پاسخ
1 تایید
1403/08/03
پروانه عرب
سلام چطور میتونم تویزد مدلینیگ بشم ب شدت علاقه دارم 20سالمه خانومم قدمم1/167هس وزنم60سابقه ندارم ولی بدن سازی کار میکنم هیکلم عالیه
15:43
1 پاسخ
1 تایید
استخدام برشکار ،پترن لباس،مدلینگ لباس
شرکت تولیدی لباس زنانه جهت تکمیل کادر خود افراد ذیل را استخدام مینماید برشکار (قیچی زن) ۲ نفر پترن لباس و گرافیست ۱ نفر مدلینگ لباس خانم سایز( ۴۴ -۴۶ ) ۱ نفر بسته بند لباس و کمک برشکار ۲ نفر سرویس ا...
1403/08/07
رها گل فرش
سلام من شرایط مدل بودن رو دارم .لطفا کسی خواست اطلاع بده از تبریز
18:24
2 پاسخ
1 تایید
1403/08/08
پویا محمدی
فاطمه
سلام 
22:05
پویا محمدی
محدثه امیدی
سلام شرایط مدلینگ به چه صورت؟
18:18
مدلینگ
سلام به یه خانوم خوش استایل و خوش چهره سن بین ۱۷ تا ۴۵ جهت کار مدلینگ نیازمندیم اگه زوج هم باشه مشکلی نیست لاین شخصی و خاص حقوق عالی از کارتون خوشم بیاد حمایتتون میکنم هفته ای دو یا سه روز کار لطف...
پویا محمدی
رها گل فرش
پویا محمدی
پروانه عرب
سلام چطور میتونم تویزد مدلینیگ بشم ب شدت علاقه دارم 20سالمه خانومم قدمم1/167هس وزنم60سابقه ندارم ولی بدن سازی کار میکنم هیکلم عالیه
22:06
پویا محمدی
فاطمه
22:07
استخدام مدلینگ پوشاک زنانه و تولید محتوا
باسلام استخدام مدلینگ جهت عکاسی پوشاک زنانه و تولید محتوا باید در محل کار حضور داشته باشد داشتن دوربین حرفه‌ای یا آیفون دارای سابقه کار جهت عکاسی و تولید محتوای پوشاک زنانه آشنا به عکاسی صنعتی و مدل...
1403/08/22
پویا محمدی
رها گل فرش
22:35
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 06:23