دنبال کن

حقوق یک مدلینگ در ماه چقدر است؟

مدلینگ

1400/10/06
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
10:45
5 پاسخ
3 تایید
مدلینگ
مدل لباس زنانه همکاری به صورت پروژه‌ای مناسب برای عکاسی از لباس‌های زنانه (برندهای معتبر و پوشاک ایرانی) قد: ۱۶۵ سانتی‌متر به بالا استایل و ظاهر مناسب 2️⃣ مدل تبلیغاتی برای ویدئو مناسب برای تهیه وید...
مهسا قویدل
میشه راهنمایی کنین
10:45
2 پاسخ
1400/10/22
مهسا قویدل
میشه راهنمایی کنین
سلام شما باید اول مشخص کنی برای چه کاری میخوای مدل بشی 
آرایشگاه 
لباس راحتی مثل تیشرت شلوار و بلوز شلوار 
مانتو
لباس مجلسی 
کیف و کفش 
شال و روسری 
جوراب و شلوار 
یا موردهای دیگه
درضمن کدوم استان ساکن هستید 
19:29
6 پاسخ
2 تایید
1400/10/25
ریحانه حبیبی پویا
من میخوام مدل بشم 
من خوزستان هستم و بنظرم برای مدل مانتو خوب باشم 
11:12
4 پاسخ
مدلینگ
لطفا با دقت مطالعه کنید .. به تعدادی مدل (خانوم و آقا ) برای ، ساخت تیزر تبلیغاتی عکاسی برندهای لباس ساخت محتواهای انیستاگرامی (اولویت با افرادیست که با انگیزه باشن)
مهدیه الماسی
سلام من میخام مدل بشم برای مدل مانتو و مطمنم که قبول میشم چون استایلم عالیه و اینکه من در استان البرز_هشتگرد هستم
16:44
5 پاسخ
1 تایید
1400/11/08
سلام میخوام مدلینگ مانتو.لباس مجلسی .کیف و کفش بشم ساکن اصفهانم ولی نمیدونم چجوری باید اقدام کنم
09:58
1400/12/04
سلام من میخوام مدل بشم درمشهد هم صورتم قشنگه برامیکاپ وهم مدل مانتو 
12:16
4 پاسخ
3 تایید
مدلینگ
با سلام و درود شرکت مد تعدادی نیرو برای مدلینگ لاین های مختلف استخدام میکند با عقد قرار داد رسمی و صدور کارت عضویت برای عزیزان سابقه بیش از ده سال فعالیت در زمینه مد در همه سایز ها بدون محدودیت کا...
1400/12/05
سلام میخواهم مدل بشم میشه راهنماییم کنید
18:11
1 پاسخ
1400/12/06
سلام من یک نوجوان13ساله هستم ودوست دارم مدلینگ لباس اسپرت بشم وساکن قم هستم بای کجا مراجعه کنم لطفن راهنماییم کنید
17:58
2 تایید
1400/12/24
به یک مدل خانم مانتو برای عکس و ویدیو تو، مشهد نیاز مندیم به صورت پاره وقت! علاقه مندان پیام بدن
06:11
5 پاسخ
3 تایید
مدلینگ
درود بر بانوان محترم... جهت فعالیت در ضمینه مدلینگ پوشاک(برند خاص)شرکت خصوصی نیاز ب همکاری با بانوان خوش استایل اصیل ایرانی داریم... مجرد یا متاهل بودن تفاوتی در کار ما ندارد فقط مشکلی در اینده پیش نی...
برای مانتو میتونیم با هم کار کنیم 
06:11
1401/02/03
سلام من میخوام مدل بشم قدم 176هست وزنم تقریبا65کیلو،سنم 29سال گنبدکاووس هستم اگرکسی خواست خبرم کنه
03:55
1 تایید
به یک مدل خانم مانتو برای عکس و ویدیو تو، مشهد نیاز مندیم به صورت پاره وقت! علاقه مندان پیام بدن
چگونه ارتباط بگیریم؟؟ 
21:37
مدلینگ
به خانم جوان خوش چهره ترجیحا مجرد سایز ۴۰,۴۲ استعداد مدلینگ داشته باشه ،برای همکاری پیج مانتوم میخوام که چهره مشخص خواهد بود، باهزینه همکاری توافقی،خودم خانم هستم لطفاً اگه همه شرایط رو دارین پیام ...
1401/02/30
سلام پسرم سه سالشه میخوام مدل بشه
عالیه برای مدل شدن و کرمانم
11:15
1401/02/31
کارن مرادی
پسرم دو سالشه برا مدل شدن عالیه به علاوه خیلی دوست دارم ک مدل لباس کودک بشه قم هسم 
01:15
1401/03/05
مهدیه صبح خیز
من میخوام مدل شم لباس راحتی یا مانتو در شهر تبریز
14:32
3 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
یه مـدل(لباس محلی و فرم) برای عکاسـی فضای باز،پیام بده. ساعات پاسخگویی:۸ صبح تا ۱۲ شب
1401/03/18
مهدی هوشمند
سلام من 16 سالمه بالا تنه کوچیک با پایین تنه بلند عکس دارم برا امتحان  کت شلوار لباس اسپرت گنگ 
تیشرت تنگ  استایل خوبه صورت خوب اوکیه اهل همدان ساپورت میکنید برا شهرای دیگه هم میام
16:29
1401/05/02
فاطمه جعفری
سلام پسرم 2سالشه  برای مدلینگ از لحاط چهره عالیه یزد
19:35
1401/05/30
نسرین کاظمی
سلام من میخام مدلینگ چادر بشم چون قدبلندی دارم برای این مار ب نظرم مناسب باشم ، ساکن اصفهان هستم
08:43
4 پاسخ
مدلینگ
واسه تبلیغ لباس زنانه مدل خانم میخوام
1401/06/01
مهرانا سولقانی
سلام من میخام مدل لباس بشم استان البرز هستم 
19:54
3 پاسخ
1 تایید
1401/06/03
من یک پسر 11 سالم داخل تهران زندگی می کنم می خوام مدل عکاسی شم با قد 143 وزن تقریبی 41
00:54
Sheykhi
من دخترم 15 سالشه وزن 45 ، قد 157 برای همکاری، کار مدلینگ (استان تهران)
06:44
4 پاسخ
1 تایید
رفع اشکال شبیه سازی ورتکس تیوب
شبیه سازی ورتکس تیوب در کامسول،رفع اشکال نبود سرمایش
1401/06/05
روژان دالوند
سلام من در لرستان هستم چهره ی زیبایی دارم
بدنم هم ورزشی و خوش اندامم علاقه ب مدل شدن در زمینه مانتو و کیف و کفش دارم 
07:13
2 پاسخ
1401/06/13
سلام من قدم 170 وزنم 62 استایلم خوبع ورزشکاری در زمینه هایی مثل لباس مجلسی مانتو آریشگاع شال و روسری جوراب و شلوار انجام میدم 
07:21
1 پاسخ
1 تایید
زینب حسن زاده
سلام وقتتون بخیر من مدلینگ برای مانتو استایلم عالیه قدم 160 وزنم 52 در ساری استان مازندران هستم
11:49
1 پاسخ
1 تایید
متخصص مدلسازی در رویت
سلام. به یک نفر متخصص و‌ مسلط در مدلسازی رویت سازه دارای نمونه کار نیازمندم. درصورت موفقیت در اولین پروژه امکان همکاری طولانی مدت در پروژه های آینده و افزایش درآمد نیز وجود دارد. همکاری بصورت پروژه ای...
1401/06/15
سلام من میخام مدلینگ لباس مجلسی و مانتو بشم 
و مطمعنم انتخاب میشم چون علاقه زیاد دارم و استایلم هم خیلی خوبه...راهنمایی لازم دارم
19:45
1401/06/24
دنا مجیدی
سلام من میخوام مدلینگ میکاپ ومدل مو بشم ساکن ابادان هم هستم
11:05
1401/07/19
فائزه محمدی
ادرستون کجاست؟ 
21:15
2 پاسخ
مدلینگ مرد هستم
سلام به دوستان فروشنده پوشاک. بنده مدلینگ مرد هستم برای تمامی لباس های مردانه اعم از اسپرت تا رسمی مانند کت و شلوار و.... جهت همکاری تماس بگیرید. پاینده باشید
1401/07/27
نگین خوش اخلاق
سلام.منم شرایط مدل بودن رو دارم.ممکنه راهنمایی کنید.تهرانم
19:23
3 پاسخ
1401/07/29
شعله رامس
سلام،من میخام مدل لباس شب بشم بدون چهره، بدنم ورزشیه فقط شکم بارداری دارم، ک پیکرتراشیش میکنم
06:23
2 پاسخ
1 تایید
1401/07/30
فلاحتی
سلام دختر و پسرم خیلی خوش هیکل و خوشگل هستن برای مدل کودک خیلی مناسبن..ساکن یزد 
06:25
مدل مدلینگ خانم لباس زنانه
آگهی استخدام مدل خانم برای لباس راحتی زنانه نحوه کار و حقوق سایز 38 تا 48 عکاسی بدون چهره انجام میشه حقوق ماهانه و با قرارداد کتبی پرداخت میشه حقوق ماهانه حداقل 15 میلیون تومان برای شروع کلمه ( مدل...
1401/08/25
سلام شما باید اول مشخص کنی برای چه کاری میخوای مدل بشی آرایشگاه لباس راحتی مثل تیشرت شلوار و بلوز شلوار مانتو لباس مجلسی کیف و کفش شال و روسری جوراب و شلوار یا موردهای دیگه درضمن کدوم استان ساکن هستید
سلام
مانتو، کیف و کفش، لباس مجلسی
مشهد
13:16
1 تایید
1401/09/05
ابوالفضل زمانی
سلام من دوتا پسر چشم رنگی و بسیار زیبا دارم 10 سال و 17 سال هستن 
برای مدل لباس میخوام که انتخاب بشن 
ما ساکن کرج خیابان شاهین ویلا هستیم 
19:34
1401/10/04
سلام برای مدل شدن میشه کمکم کنید ساکن خراسان رضوی هستم وظاهرعالی دارم 
04:14
یه دختر مدلینگ برای لباسام می خوام
سلام دوستان. بنده تاجر لباس هستم و ۱۳ ساله از ترکیه و قشم لباس میارم برای تهران. جدیدا تو مشهد کارمو آغاز کردم. حقوق ماهیانه ۳۵ میلیون میدم. یه دختر مدل زیر ۳۰ سال میخوام. سایز : ۳۸ الی ۴۲ تو عکسای...
1401/10/07
سمیرا ایوبی
سلام من می خوام مدل لباس ورزشی و مانتو بشم
ساکن مشهد هستم 
16:43
1 پاسخ
1401/10/18
نیاز شاهان
سلام شما باید اول مشخص کنی برای چه کاری میخوای مدل بشی آرایشگاه لباس راحتی مثل تیشرت شلوار و بلوز شلوار مانتو لباس مجلسی کیف و کفش شال و روسری جوراب و شلوار یا موردهای دیگه درضمن کدوم استان ساکن هستید
سلام بنده هم میخوام مدل بشم راهنمایی میکنید
17:03
1401/11/20
حمید قجاوند
سلام‌من به کار مدلینگ خیلی علاقه دارم آقا هستم‌قدم 189 شرایط استایلیم مناسب مار مدلینگ هست لطفا میشه راهنماییم کنید 
09:52
عکاسی استایل و مدلینگ خانم
به چند خانم سن 20 تا 35 سال جهت عکاسی مدلینگ نیازمندیم. محدوده کرج - شهریار تصفیه روزانه حداقل دستمزد روزانه 2 ملیون ت آموزش های اولیه داده میشود. برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید یا در واتساپ پیا...
1401/11/26
فاطمه کاظم زاده
سلام من ورزشکار هستم وبدن رو فرمی دارم قیافه نرمالی دارم اما برا شروع کار نمیدونم چیکار کنم علاقه زیادی به مدلینگ دارم دوست دارم حرفه ای کار کنم ساکن گیلان، رشت هستم. 
10:19
4 پاسخ
1402/01/23
فاطمه اترش
سلام وقتون بخیر 
میخواستم مدلینگ بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید با تشکر 
ساکن بندرعباس هستم در لاین آرایشگاه میخواستم مدلینگ بشم 
شماره تماس  0**** 
14:14
3 پاسخ
1402/02/01
هستی مرادی
من میخام مدل شم 
قد:173
وزن:66
برای مدل بنظرم عالی هستم ورزشم میکنم
قیافمم عالیه ولی غیر حضوری باشه 
15:12
4 پاسخ
1 تایید
مدلینگ پوشاک و استایل بانوان
خانم های علاقه‌مند به مدلینگ و بازیگری آماده همکاری در تمامی سایز ها و آموزش صفر تا صد بدون نیاز به سابقه کار امکان همکاری و دور کاری از منزل
1402/02/09
دلوان بخشی
سلا من نوزاد45روزه دارم درشهرقم  هستیم برای پوشاک میخوام بشه هردفعه 7تومن میگیرم اینم شماره  تماس شوهرم فقط پیامک جواب میدن 0**** 
14:48
دلوان بخشی
سلام  مدل برای مانتووشلوارلی میشم هزینه اش اش هرچی بیشتربهتر
14:51
دلوان بخشی
قد177 
وزن65لاغرم
14:52
5 پاسخ
جویای کار در منزل خودمم
بسه بندی مونتاژلحیم کاری . مدلینگ نتورک فروش انجام نمیدم
1402/02/10
ابوالفضل مرادی
سلام مدل  مرد میخواین 
21:30
ابوالفضل مرادی
مدل مرد جوان قد186
21:31
1402/02/21
هستی حاتمی
سلام دخترم 13سالشه اصفهان هستیم، عاشق کارمدلینگه خیلی خوش اندام وخوش صورت کلاهمه چیزکامله ودوست داره توی این حرفه بهترین باشه .ممکنه راهنمایی کنید
08:49
4 پاسخ
استخدام مدلینگ پوشاک خانم
استخدام مدلینگ لباس زنانه علاقمند و منظم و خوش برخورد خوش پوش و دارای تناسب اندام ترجیحا ورزشکار تایم کاری منعطف درصورت تمایل مشخصات خود را از طریق واتسپ ارسال فرمایید با سپاس
1402/03/19
شاهین
ریحانه حبیبی پویا
من میخوام مدل بشم من خوزستان هستم و بنظرم برای مدل مانتو خوب باشم
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم 0****  محمدی هستم 
23:09
شاهین
مهدیه الماسی
سلام من میخام مدل بشم برای مدل مانتو و مطمنم که قبول میشم چون استایلم عالیه و اینکه من در استان البرز_هشتگرد هستم
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:09
شاهین
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
تماس 0****  بگیرد محمدی هستم 
23:13
بلاگر و مدلینگ
بلاگر هستم برای پیج های کاری جهت تولید محتوا صحبت کردن و توضیحات محصول جلو دوربین مدل لباس و…
1402/03/20
شاهین
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرید ممنونم 0****  
07:07
شاهین
مهدیه الماسی
سلام تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی 
07:07
شاهین
سلام خوبید تماس بگیرید ممنونم 0****  محمدی 
07:08
مهندس یا فارغ التحصیل معماری
مهندس یا فارغ التحصیل معماری مسلط به مدلینگ رندرینگ و نقشه کشی معماری
1402/03/21
سلام من سایز پاهام 37هستش اگر خواستید با این شماره تماس بگیرید0**** 
00:40
1 پاسخ
سلام من سایز پاهام 37هستش اگر خواستید تماس بگیرید 0**** 
00:40
1 پاسخ
1402/03/23
آرمین هادی
سلام پسرم 10سالشه ومیخوام مدل بشه لباسهای مجلسی یا اسپرت چون استایلش به همه مدل میخوره وهشگرد هستم
17:21
مدل خانم جهت پوشاک زنانه بدون چهره
به تعدادی مدل خانم جهت پوشاک زنانه بدون چهره با اندام متناسب جهت مدلینگ با پرداخت روزانه و ساعتی نیازمندیم محل اتلیه مجتمع خلیج فارس تجاری چهار
ستاره زرانداز
من میخوام مدل لباس و کفش باشم 
من بندر عباس هستم
20:16
1 پاسخ
1402/05/04
محمد صمدی
سلام من سایز پاهام 37هستش اگر خواستید تماس بگیرید 09101790533
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/05/05
رومیناافسرده
من میخام مدل بشم من هرمزگان بندرعباس هستم و خیلی علاقه ب مدل شدن دارم:)
00:30
2 پاسخ
1 تایید
اکسیر سیستم پویا
توسعه دهنده هوش تجاری BI
استخدام اکسیر سیستم پویا اکسیر سیستم پویا در تهران (منطقه ۲، طرشت) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید توسعه دهنده هوش تجاری BI جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای ساب...
1402/05/22
شاهین
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
12:02
شاهین
ریحانه حبیبی پویا
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم بگید از برنامه پیشه کار آمدید تشکر میکنم دفتر مدلینگ داریم میتونی کارکنید
12:03
شاهین
مهدیه الماسی
12:03
مدل خانم (مدلینگ)
مدل خانم جهت نقاشی و طراحی محل کار و طراحی آپارتمان شخصی می باشد ارتباط از طریق چت دیوار تا زمانی که آگهی هست نیرو می خوام امکان دریافت پورسانت از پروژه های خارجی پرداختی مناسب و متناسب با کارکرد شرای...
شاهین
رومیناافسرده
12:07
1402/05/28
سلام به عنوان مدل شنیون و میکاپ میتونم مدل بشم   و واقعا به پولش نیاز دارم البته تو شهر گرگان اگه کسی خاست 0**** 
22:23
1 تایید
1402/05/29
رعنا ماهری
سلام من میخام مدل شم برای مانتو قدم 164  ساکن قم هستم چطری اقدام کنم
22:01
1 تایید
به تعدادی مدلینگ خانوم نیارمندیم
باعرض سلام وادب خدمت شما سروران گرامی به تعدادی خانم جهت همکاری برای فروشگاه مانتو وغیره بصورت تسویه روزانه و هفتگی با درآمد توافقی لطفاً خانومهای خجالتی پیام ندن لطفاً رزومه خودتون رو ارسال کنید بات...
رعنا ماهری
سلام من میخام مدل شم 19 سالمه قدم 164 ساکن قم هستم برای منتو میخام
22:02
3 پاسخ
2 تایید
1402/05/31
فرشید پایدار
آدرس  کجامشهدی؟
20:14
1402/06/07
رومینا
سلام برای مدلینگ لباس و میکاپ آمادگی کامل و آشنایی با ژست جلوی دوربین کرج تهران
10:16
3 پاسخ
استخدام مدلینگ بدون چهره خانم
*** با مزاحمت آقایون به طور قانونی برخورد می‌شود *** مدلینگ پوشاک بدون چهره قرارداد پروژه‌ای، تسویه روزانه یا پروژه‌ای حقوق ماهانه بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان(بسته به تعداد پروژه‌ها) سن ۱۸ تا ۳۵ تایم من...
1402/06/08
فاطمه
با سلام من یه دختر 17 ساله از اصفهان هستم می‌خوام برا کیف و کفش مدل بشم
10:57
4 پاسخ
1 تایید
1402/06/12
شاهین
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
23:16
شاهین
رومینا
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی 
23:16
مدلینگ لباس زنانه
اموزش رایگان مدلینگ و معرفی به کار سن ۲۰ تا ۳۰ سال با اندام مناسب سابقه کار نیاز نیست ایجاد رزومه کاری در تمام لاینها رایگان با چهره و بدون چهره
شاهین
رعنا ماهری
سلام من میخام مدل شم ۱۹ سالمه قدم ۱۶۴ ساکن قم هستم برای منتو میخام
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدم 
23:17
شاهین
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
سلام خانوم هستید تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
23:18
شاهین
سمیرا ایوبی
سلام من می خوام مدل لباس ورزشی و مانتو بشم ساکن مشهد هستم
سلام تماس بگیرد فوری برای مدل میخوایم مشهد محمدی 0****  
23:18
مدلینگ خانم
به تعدادی خانم خوش استایل جهت مدل لاین پوشاک نیازمندیم بدون محدودیت سنی همه لاین ها کار بصورت پروژه ای و استخدامی نیست سفارشات عکاسی خصوصی هم انجام میدیم
شاهین
هستی مرادی
من میخام مدل شم قد:۱۷۳ وزن:۶۶ برای مدل بنظرم عالی هستم ورزشم میکنم قیافمم عالیه ولی غیر حضوری باشه
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی 
23:19
شاهین
نگین خوش اخلاق
سلام تماس بگیرد برای کارتون 0****  محمدی هستم بگید از کار پیشه آمدید 
23:20
1402/06/18
دفتر مدلینگ
نسرین کاظمی
سلام من میخام مدلینگ چادر بشم چون قدبلندی دارم برای این مار ب نظرم مناسب باشم ، ساکن اصفهان هستم
22:51
به تعدادی مدلینگ خانوم دار وقت نیازمندیم
متن آگهی رو با دقت کامل بخونید . دوستان تا وقتی آگهی هستش یعنی استخدام داریم پس پرسیدن سوال بی مورد هستش. عکاسی هم بدون چهره هستش عکاس هم خانوم هست در رابطه با حقوق هم بستگی به شما داره که توی چه ل...
دفتر مدلینگ
رومینا
دفتر مدلینگ
دفتر مدلینگ
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
22:52
مدلینگ برای بوتیک با آفیش
به یک خانوم جهت عکاسی بوتیک نیازمندیم با آفیش سایز مدل۳۲ چهره مدل تو پیج گذاشته میشه جهت همکاری عکس خودتون رو ارسال کنید خانوم هستم
دفتر مدلینگ
رومیناافسرده
دفتر مدلینگ
ستاره زرانداز
من میخوام مدل لباس و کفش باشم من بندر عباس هستم
دفتر مدلینگ
هستی حاتمی
سلام دخترم ۱۳سالشه اصفهان هستیم، عاشق کارمدلینگه خیلی خوش اندام وخوش صورت کلاهمه چیزکامله ودوست داره توی این حرفه بهترین باشه .ممکنه راهنمایی کنید
22:53
مدلینگ لباس مجلسی مزون معتبر بانوان
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما سروران تعدادی خانم به ظرفیت محدود جهت مدل لباس خونگی و فانتزی و اورال نیاز مندیم لطفا مشخصاتتون کامل سن قد وزن و سایز عکس و فیلم از خودتون در واتساپ خانم مومنی مدیر مز...
دفتر مدلینگ
هستی مرادی
من میخام مدل شم قد:۱۷۳ وزن:۶۶ برای مدل بنظرم عالی هستم ورزشم میکنم قیافمم عالیه ولی غیر حضوری باشه
دفتر مدلینگ
فاطمه اترش
سلام وقتون بخیر میخواستم مدلینگ بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید با تشکر ساکن بندرعباس هستم در لاین آرایشگاه میخواستم مدلینگ بشم شماره تماس 09331086019
22:54
دفتر مدلینگ
فاطمه کاظم زاده
سلام من ورزشکار هستم وبدن رو فرمی دارم قیافه نرمالی دارم اما برا شروع کار نمیدونم چیکار کنم علاقه زیادی به مدلینگ دارم دوست دارم حرفه ای کار کنم ساکن گیلان، رشت هستم.
همکار خانم جهت مدلینگ
سلام به یک نفر همکار خانم جهت همکاری مدلینگ همه سبک ها نیازمندیم در هفته دو روز کار در حد چند ساعت حقوق برای فعالیت در همه سبک ها 30 تومن تمامی عکس ها بدون چهره می‌باشد از همون اول در صورت تمایل ل...
دفتر مدلینگ
مهدیه صبح خیز
22:55
دفتر مدلینگ
نسرین کاظمی
دفتر مدلینگ
مهرانا سولقانی
استخدام مدلینگ خانوم
نیازمند مدلینگ خانوم جهت لاین لباس در سایز های مختلف.... سن ۲۰الی۳۵ قد بالای۱۶۵ عکس برداری بدون چهره میباشد پرداخت حقوق قبل از عکس برداری حقوق ماهیانه ۳۵ میلیون با آفیش ویژه حقوق جلسه ای ۵میلیون م...
دفتر مدلینگ
هستی حاتمی
سلام دخترم ۱۳سالشه اصفهان هستیم، عاشق کارمدلینگه خیلی خوش اندام وخوش صورت کلاهمه چیزکامله ودوست داره توی این حرفه بهترین باشه .ممکنه راهنمایی کنید
22:57
دفتر مدلینگ
نسرین کاظمی
22:58
1402/06/22
سلام من قزوین هستم واسه کیف کفش میخواهم مدل بسم 
19:21
مدل خانم مدلینگ لباس مزون
جهت هماهنگی چت دیوار یا تلگرام
1402/06/28
محمدی
ریحانه حبیبی پویا
سلام تماس بگیرد 0****  محمدی بگید از کار پیشه آمدید 
21:50
محمدی
فاطمه
با سلام من یه دختر ۱۷ ساله از اصفهان هستم می‌خوام برا کیف و کفش مدل بشم
محمدی
فاطمه کاظم زاده
مدل مدلینگ خانم مزون لباس
محمدی
فائزه محمدی
ادرستون کجاست؟
21:51
محمدی
سلام میخواهم مدل بشم میشه راهنماییم کنید
21:51
محمدی
فاطمه
21:52
همکار مدلینگ خانم
درود بر تمامی دوستداران حرفه مدلینگ نیازمند چند مدل خانم تا رده سنی ۴۰ سال جهت هلدینگ معتبر بدون نیاز به سابقه جهت پروژه تبلیغاتی و پخش در تلوزیون آموزش صفر تا صد حرفه مدلینگ ظرفیت محدود هماهنگی ...
محمدی
رعنا ماهری
21:52
محمدی
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
21:54
محمدی
شعله رامس
سلام،من میخام مدل لباس شب بشم بدون چهره، بدنم ورزشیه فقط شکم بارداری دارم، ک پیکرتراشیش میکنم
21:55
استخدام مدلینگ خانوم
به یک مدل خانوم بدون نیاز به سابقه متعهد و منظم با ظاهری ایده آل جهت عکاسی لباس فصلی نیازمندیم حقوق عالی برای کار پاره وقت عکاسی با چهره و بدون چهره با انتخاب خودتون. سه ساعت در روز و سه بار در هفته ل...
محمدی
نگین خوش اخلاق
محمدی
مهدیه الماسی
محمدی
مهسا قویدل
میشه راهنمایی کنین
22:00
مدل خانم مدلینگ لباس
با سلام بدون محدودیت سنی عکاسی بدون چهره لطفا مشخصات خودتان را ارسال کنید ممنون با تشکر
1402/07/05
رویا نبی زاده
سلام من دوست دار که مدل‌ کیف وکفش بشم بعد میشه من را راهنمایی کنید 
16:37
1 پاسخ
1 تایید
رویا نبی زاده
من 16 سالمه درمشهد زندگی میکنم بعد مهاجرم اشکالی نداره 
16:47
1 تایید
1402/07/10
ابراهیم سارانی
آقا هستم 62 ساله بازنشسته مدرس هنر سرپا ،مایلم در زمینه مدل اشیا آقایان ثبت نام کنم ساکن مشهد هستم 
18:33
مدلینگ لباس مجلسی و اورال هستی زیبایی
سلام و عرض ادب به خانم های خوش استایل مدلینگ لباس مجلسی و اورال هستی زیبایی نیرو می پذیرد از سایز ۳۶ تا ۴۸ و سن از ۱۸ تا ۴۰ سال لطفا خانم های که شرایطشو دارن فقط از طریق واتساپ و ایتا پاسخگو هستم مشخص...
1402/07/12
نگین منصوری
سلام من میخام مدلینگ مانتو،کت و شلوار،کراپ،تیشرت،هودی،ست بافت بشم 
17سالم هست، قد165،وزن: 65
11:32
2 پاسخ
2 تایید
1402/07/13
نگین منصوری
فاطمه کاظم زاده
@black_negin تو تلگرام بهم پیام بده عزیزم
17:47
نگین منصوری
هستی مرادی
@black_negin لطفا تلگرام پیام بدید
17:51
منشی خانم
سلام من یک دفتر تولید محتوا حوالی مترو بهارستان دارم و برای پاسخگویی تلفن و امور سایت نیازمند یک منشی خانم هستم سن 20 الی 35 منظم و دقیق و علاقه مند به یادگیری در مسیر کار شما موارد زیادی یاد خواهید گ...
1402/07/21
محمدی
نگین منصوری
سلام من میخام مدلینگ مانتو،کت و شلوار،کراپ،تیشرت،هودی،ست بافت بشم ۱۷سالم هست، قد۱۶۵،وزن: ۶۵
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات بدید و عکستون بدید تشکر در واستاب 0****  
11:41
محمدی
رویا نبی زاده
سلام من دوست دار که مدل‌ کیف وکفش بشم بعد میشه من را راهنمایی کنید
11:43
محمدی
رومینا
11:45
مدلینگ خانم جهت عکاسی
نیازمند تعدادی مدل پوشاک خانم. با چهره و بدون چهره. حقوق مکفی پرداخت روزانه عکاس خانوم.
1402/07/22
شیدا یوسفی
سلام  مدل لباس مجلسی استان لرستان خرم اباد
08:26
1 پاسخ
1402/08/03
محمدی
سلام تماس بگیرد 0****  
23:22
1402/08/08
مائده سبحانی
سلام من مایل به  مدلینگ  برای شال و روسری وچادر هستم ساکن شهر مشهد هستم 17 سالمه چهره‌ای زیبایی دارم 
01:28
3 پاسخ
1 تایید
خانم خوش استایل برای مدلینگ
خانم خوش استایل و استاندارد برای مدلینگ عکاسی استایل پوشاک و پرتره و تبلیغات درصورتی که مناسب این کار هستید لطفا اول مشخصات فردی خودتون رو کامل ارسال کنید وبعد سوالات بپرسید لطفا برای وقت خودتون و م...
پوشاک تقی زاده
مهدیه صبح خیز
تولید وپخش مانتو تقی زاده 
به یکنفر خانم برای همکاری در  مدل لباس نیازمندیم
0**** 
13:09
1402/08/09
زینب نصیری
سلام من می‌خوام مدل بشم مانتو یا تیشرت شلوار 
شیراز 
20:11
2 پاسخ
1 تایید
1402/08/10
محمد صمدی
زینب نصیری
سلام من می‌خوام مدل بشم مانتو یا تیشرت شلوار شیراز
سلام تماس بگیرید 0**** 
14:18
mahshid
مدلینگ لباس هستم
مدلینگ لباس هستم بصورت دور کاری 0930XXX8422(نمایش کامل)
1402/08/13
سام پورحسن
سلام من میخوام مدل شم قدم 193 هستش و رشته بدنسازی فعالیت میکنم میشه راهنمایی کنید 
15:20
محمدی
Sheykhi
من دخترم ۱۵ سالشه وزن ۴۵ ، قد ۱۵۷ برای همکاری، کار مدلینگ (استان تهران)
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  بگید ازپیشه آمدم برای همکاری و آموزش 
23:53
1402/08/14
پویا محمدی
زینب نصیری
سلام من می‌خوام مدل بشم مانتو یا تیشرت شلوار شیراز
@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
00:24
استخدام مدل مدلینگ خانوم ساده
سلام به تعدادی نیروی خانوم مدلینگ کفش و لباس نیازمندیم لطفاً فقط کسانی که واقعا قصد جدی دارن برای کار مشخصات کامل چت دیوار ارسال کنید حقوق هم روزانه پرداخت میشه اندام ساعت شنی در اولویت هستن
پویا محمدی
مائده سبحانی
سلام من مایل به مدلینگ برای شال و روسری وچادر هستم ساکن شهر مشهد هستم 17 سالمه چهره‌ای زیبایی دارم
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
00:24
پویا محمدی
شیدا یوسفی
سلام مدل لباس مجلسی استان لرستان خرم اباد
00:25
پویا محمدی
نگین منصوری
سلام من میخام مدلینگ مانتو،کت و شلوار،کراپ،تیشرت،هودی،ست بافت بشم ۱۷سالم هست، قد۱۶۵،وزن: ۶۵
00:25
مدلینگ خانم نیازمندیم
مدلینگ خانم نیازمندیم
1402/08/22
سلام
19:38
1402/08/23
امین اقاپور
سلام وقت بخیر برای مدلینگ چه مدارک چی لازم دارید 
19:33
1402/08/26
پویا محمدی
Sheykhi
21:09
جذب مدل خانم (مدلینگ مزون ) تسویه روزانه
به یک خانوم خوش استایل و با پرستیژ جهت مدل شدن لباسهای مزون نیازمندم هر جلسه 2میلیون ❌توجه : لطفاً قبل از هر سوالی مشخصات خودتونو ارسال کنید خصوصیات شخص مورد نظر خوش اندام ترجیحاً فیتنس کار وزن ...
1402/09/07
علی یزدان
قابل توجه کسب و کاری مشهد 
مدل میشم قد 188 وزن‌ 70 
پیشنهاد کاری درخدمتم 
0**** 
23:20
1402/09/18
سعیده کمساری
میخوام مدل بشم کرمان هستم
13:58
2 پاسخ
1 تایید
1402/09/27
کسی میدونه استخدام مدلینگ اقایون چطوریه
19:00
استخدام همکار خانوم در آنلاین شاپ پوشاک
با عرض سلام و درود خدمت بانوان هنردوست و هنرمند آنلاین شاپ top shop از بانوان گرامی برای (مدلینگ لاین پرایوت) با شرایط بسیار ویژه از جمله: امکان کار در منزل(دورکاری) و حضوری بدون محدودیت سن بدون م...
1402/11/27
وقت بخیر مشهد هستم برای مدلینگ لباس 
فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم 
ممنون میشم راهنمایی کنید🫡
22:07
3 پاسخ
1 تایید
1402/12/06
لیدا کاظمی
سلام من مدلینگ لباس هستم (انواع لباس ها ب جز زیر) قدم 172 و وزنم 62 تناسب اندام خیلی خوبی دارم بدون چهره تایم کاری 8 صبح تا 7 عصر شیراز هستم 
19:03
3 پاسخ
2 تایید
1402/12/18
روژان دالوند
سلام من در لرستان هستم چهره ی زیبایی دارم بدنم هم ورزشی و خوش اندامم علاقه ب مدل شدن در زمینه مانتو و کیف و کفش دارم
@Afaf140301
22:48
کارگر ساده خانم و آقا
جهت کار در ♥️رستوران ♥️بسته بتدی پوشاک ♥️نجاری ♥️ ام دی اف سازی ♥️کارواش ♥️خیاطی ♥️ماساژور ♥️نگهداری سالمند و کودک ♥️مدلینگ لباس مجلسی و اسپرت ♥️جوشکار آرگو ♥️خدمات هتل ♥️نانوا ♥️آشپز ♥️ک...
نگین خوش اخلاق
@Afaf140301
22:49
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
@Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم 
ریحانه حبیبی پویا
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم 
دعوت به همکاری در آنلاین شاپ پوشاک بانوان
با عرض سلام و درود خدمت بانوان هنردوست و هنرمند آنلاین شاپ top shop از بانوان گرامی برای (مدلینگ لاین پرایوت) با شرایط بسیار ویژه از جمله: امکان کار در منزل(دورکاری) و حضوری بدون محدودیت سن بدون م...
مهدیه صبح خیز
Sheykhi
شعله رامس
1 تایید
به مدل خانوم جهت مدلینگ نیازمندیم
به مدل خانوم جهت مدلینگ نیازمندیم کار به صورت پروژه ایی... لطفا جهت اطلاع بیشتر تماس بگیرید
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
فاطمه اترش
سلام وقتون بخیر میخواستم مدلینگ بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید با تشکر ساکن بندرعباس هستم در لاین آرایشگاه میخواستم مدلینگ بشم شماره تماس 0****
سلام من سایز پاهام 37هستش اگر خواستید با این شماره تماس بگیرید0****
عکاسی محصولات طلا پروژه 4
(لطفا مبلغ مورد نظرتون رو دقیق اول پروژه ثبت کنین و عدد صوری وارد نکنین) کار مربوط به مشتری من هستش (پروژه چهارم). 200 عدد عکس ساده از محصولات طلا برای سایت میخوام که همش در یک روز کاری عکاسی میشه. ان...
رعنا ماهری
وقت بخیر مشهد هستم برای مدلینگ لباس فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید🫡
لیدا کاظمی
سلام من مدلینگ لباس هستم (انواع لباس ها ب جز زیر) قدم 172 و وزنم 62 تناسب اندام خیلی خوبی دارم بدون چهره تایم کاری 8 صبح تا 7 عصر شیراز هستم
استخدام عکاس و فیلم بردار و موبایل گرافر
یک شرکت تبلیغاتی به چند همکار خانم و آقا عکاس، فیلم بردار، موبایل گرافر با سابقه همراه با تجهیزات جهت پروژه های تبلیغاتی، صنعتی، مدلینگ و ... به صورت پاره وقت و پروژه ای نیازمند است. لطفا رزومه و نمو...
وقت بخیر مشهد هستم برای مدلینگ لباس فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید🫡
22:57
1402/12/25
نازنین خزایی
سلام برای مدلینگ شدن آیا زیر 18 سال موجوده ؟!
20:59
5 پاسخ
1 تایید
1402/12/28
من یه پسر 16ساله، ورزشکار با قد 190هیکلی عالی خوش صورت دلم میخواد مدل بشم
18:13
مدل خانم مدلینگ
مدل خانم بدون چهره حقوق روزانه بالا آموزش رایگان استودیو عکاسی با یک شعبه کیش تهران کرج اصفهان مشهد شیراز قرارداد و ضمانت امنیت عکس خانم ۱۸ الی ۴۵ سال مبتدی با آموزش رایگان یا حرفه ای با سابقه کار اس...
1403/01/05
فاطمه حسینی
سلام وقت بخیر 
آماده همکاری جهت مدلینگ 
زیبایی اندام و سلیقه مدلینگ رو دارم لطفا راهنمایی کنید 
مدل لباس 
بوشهر 
16:29
3 پاسخ
1 تایید
1403/01/06
فاطمه حسینی
سلام وقت بخیر آماده همکاری جهت مدلینگ زیبایی اندام و سلیقه مدلینگ رو دارم لطفا راهنمایی کنید مدل لباس بوشهر
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
20:24
نازنین خزایی
20:24
مدل خانم برای عکاسی مدلینگ با چهره و بدون چهره
لطفا در تلگرام یا واتس اپ در ارتباط باشید مدل خانم جهت عکاسی مدلینگ با چهره و بدون چهره دستمزد با تسویه روزانه + اسنپ رفت و آمد جهت کسب اطلاعات بیشتر در واتس اپ یا تلگرام در ارتباط باشید...
لیدا کاظمی
20:25
سعیده کمساری
20:25
الهه همتی
سلام وقت بخیر من میخوام که مدل بشم دخترم 16 سالمه قد 166 وزن 45 اندام لاغر و ساعت شنی ساکن یزد 
0**** 
23:42
3 پاسخ
مدل خانم جهت عکاسی مدلینگ با چهره و بدون چهره
لطفا در تلگرام یا واتس اپ در ارتباط باشید . مدل خانم جهت عکاسی مدلینگ با چهره و بدون چهره دستمزد با تسویه روزانه + اسنپ رفت و آمد جهت کسب اطلاعات بیشتر در واتس اپ یا تلگرام در ارتباط باشید...
الهه همتی
سلام من میخوام مدل بشم برای استایل و میکاپ چشم و ابرو مشکی و خوش فیس  ساکن یزد  تماس بگیرین 0**** 
23:44
1 پاسخ
1403/01/07
مهرانا سولقانی
12:30
Sheykhi
12:31
مدل عکاسی ، حقوق و مزایای عالی ، پاره وقت
به دو خانم علاقه مند به مدلینگ با دستمزد عالی و تسویه روزانه جهت عکاسی زیور آلات و لباس نیازمندیم عکاسی بدون چهره انجام میشه
روژان دالوند
سلام من در لرستان هستم چهره ی زیبایی دارم بدنم هم ورزشی و خوش اندامم علاقه ب مدل شدن در زمینه مانتو و کیف و کفش دارم
سلام من قدم ۱۷۰ وزنم ۶۲ استایلم خوبع ورزشکاری در زمینه هایی مثل لباس مجلسی مانتو آریشگاع شال و روسری جوراب و شلوار انجام میدم
زینب حسن زاده
سلام وقتتون بخیر من مدلینگ برای مانتو استایلم عالیه قدم ۱۶۰ وزنم ۵۲ در ساری استان مازندران هستم
مدل خانم مدلینگ لباس
با سلام بدون محدودیت سنی عکاسی بدون چهره لطفا مشخصات خودتون را ارسال کنید ممنون با تشکر
فائزه محمدی
ادرستون کجاست؟
فاطمه کاظم زاده
فاطمه اترش
سلام وقتون بخیر میخواستم مدلینگ بشم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید با تشکر ساکن بندرعباس هستم در لاین آرایشگاه میخواستم مدلینگ بشم شماره تماس 0****
12:33
مدل خانم
سلام خانم برای مدلینگ بدونه نیاز ب سابقه کاری دست مزد به صورت دلار حساب می‌شود در مدت کمی هم معروف میشوید هم پول دار ما نمایندگی در خارج کشور هم داریم دوبی عمان اروپا اگر دوست داشته باشین در کشور های...
هستی مرادی
12:33
نازنین خزایی
آره گلم 
12:34
نازنین خزایی
مدل حرفه‌ای اینستاگرامی
مدل حرفه‌ای خوش‌چهره، خوش‌استایل جهت تولید محتوای اینستاگرامی شرایط کاری: حضور در پروژه‌های تولید محتوای اینستاگرام همکاری به‌صورت پروژه‌ای یا پاره‌وقت یا تمام وقت انعطاف‌پذیری زمانی و ...
فاطمه حسینی
سلام وقت بخیر آماده همکاری جهت مدلینگ زیبایی اندام و سلیقه مدلینگ رو دارم لطفا راهنمایی کنید مدل لباس بوشهر
الهه همتی
سلام وقت بخیر من میخوام که مدل بشم دخترم 16 سالمه قد 166 وزن 45 اندام لاغر و ساعت شنی ساکن یزد 0****
فاطمه حسینی
وقت بخیر آماده همکاری جهت کار در عرصه مدلینگ 
در شهر بوشهر 🙏🏼🌷
13:22
3 پاسخ
1 تایید
مدلینگ لباس کودک
آماده همکاری پسر بچه حدودا ۳ساله خوش استایل و خوش فیس وصد البته خوش خنده و بانشاط جهت مدلینگ پوشاک کودک .....درصورت تمایل بفرمایید عکس ارسال بشه
1403/02/16
پویا محمدی
نازنین خزایی
11:38
1403/02/26
sahar gharaei
سلام قم هستم مدل عروس دوست دارم بشم
20:16
2 پاسخ
1403/02/28
پویا محمدی
sahar gharaei
مدلینگ جهت پرو لباس بدون چهره
سلام به چند نفر خانم جهت پرو لباس بدون چهره کامل در تولیدی لباس با حقوق و مزایای بالا و ساعت کاری پاره وقت از سن (۱۵تا۴۰) هفته ای دو روز و دو ساعت جهت عکاسی با شرایط ویژه ..امکان پرداخت روزانه نیا...
پویا محمدی
فاطمه حسینی
وقت بخیر آماده همکاری جهت کار در عرصه مدلینگ در شهر بوشهر 🙏🏼🌷
پویا محمدی
الهه همتی
سلام من میخوام مدل بشم برای استایل و میکاپ چشم و ابرو مشکی و خوش فیس ساکن یزد تماس بگیرین 0****
پویا محمدی
الهه همتی
سلام وقت بخیر من میخوام که مدل بشم دخترم 16 سالمه قد 166 وزن 45 اندام لاغر و ساعت شنی ساکن یزد 0****
عرض ادب نیازمند خانوم جهت مدلینگ و تبلیغ لباس
باسلام وقت بخیر نیازمند خانوم جهت مدلینگ‌برای لباس فروشی رده سنی تا ۵۵ سال حقوق روزانه تسویه میشه ادرس الهیه و شهرک غرب
1403/03/06
فاطمه رنجبر
من میخوام مدل بشم ساکن شیراز 15 سالمه قدم 171 
11:38
1 پاسخ
1 تایید
فاطمه رنجبر
سلام من میخوام مدل بشم 15 سالمه ساکن شیرازم قدم 171 
11:40
2 پاسخ
1 تایید
1403/03/16
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر

من علاقه‌مند به مدلینگ دورکاری مانتو ،لباس مجلسی و لباس های راحتی هستم ،24 ساله، اهل استان اردبیل ،قد 170،وزن 65 ممنون میشم راهنماییم کنید.
09:14
4 پاسخ
1 تایید
مدلینگ خانم پرتره و استایل
جهت پروژه های تولید محتوا به مدل‌ مبتدی و حرفه‌ای در سایزهای ۳۶ تا ۵۴ نیازمندیم. ✅ آموزش رایگان در صورت تایید مدل ✅ تسویه حقوق روزانه ✅ افراد با انگیزه و علاقه‌مند به دنیای مدلینگ لطفا رزومه ازطریق...
1403/03/17
مبینا خوشنود‌
من می‌خوام مدل بشم فکر میکنم مدل آرایشگاه یا شال و روسری میتونم‌ بشم 
استان گیلان رشت هستم
17:00
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/18
پویا محمدی
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر من علاقه‌مند به مدلینگ دورکاری مانتو ،لباس مجلسی و لباس های راحتی هستم ،24 ساله، اهل استان اردبیل ،قد 170،وزن 65 ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
23:12
پویا محمدی
فاطمه رنجبر
23:12
دعوت به همکاری مدلینگ پوشاک خانم
اموزش رایگان مدلینگ و معرفی به کار سن ۲۰ تا ۳۰ سال با اندام مناسب سابقه کار نیاز نیست ایجاد رزومه کاری در تمام لاینها رایگان با چهره و بدون چهره لطفا مشخصات کامل خود را همراه با عکس در تلگرام به ا...
پویا محمدی
فاطمه رنجبر
من میخوام مدل بشم ساکن شیراز 15 سالمه قدم 171
پویا محمدی
sahar gharaei
پویا محمدی
فاطمه حسینی
مدلینگ هستم
عکاسی بدون چهره هستش به صورت ساعتی خودم هماهنگ میکنم مدل: کفش کتونی و کالج لباس پوشیده ،:مانتو وکت بجز لباس مجلسی تسویه همون روز به صورت ساعتی مزاحمت بلاک به غیر اینا بود پیام ندید جواب گو نیستم ...
پویا محمدی
نازنین خزایی
پویا محمدی
فاطمه حسینی
1403/04/22
پویا محمدی
نفیسه طوفانی
سلام وقت بخیر من علاقه‌مند به مدلینگ دورکاری مانتو ،لباس مجلسی و لباس های راحتی هستم ،24 ساله، اهل استان اردبیل ،قد 170،وزن 65 ممنون میشم راهنماییم کنید.
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
15:24
مدلینگ خانم
سلام مدلینگ خانم جوان خوش استایل اتباع پاره وقت حقوق بین 15تا 20
پویا محمدی
فاطمه رنجبر
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
پویا محمدی
فاطمه حسینی
1403/04/23
پویا محمدی
مهدیه الماسی
12:17
اسنخدام مدلینگ خانوم جهت عکاسی بدون چهره
روزانه دستمزد پرداخت میشود مدلینک برای استایل بدون چهره برای عکاسی چهره و بازیگر برای ساخت کلیپ
پویا محمدی
دلوان بخشی
قد۱۷۷ وزن۶۵لاغرم
12:17
پویا محمدی
مبینا خوشنود‌
من می‌خوام مدل بشم فکر میکنم مدل آرایشگاه یا شال و روسری میتونم‌ بشم استان گیلان رشت هستم
12:18
1403/04/27
سپیده صفایی
مهسا قویدل
چطور میتونم مدل شوم
سلام من میخوام مدل مانتو و شومیز بشم و اهواز زندگی میکنم 
13:42
2 پاسخ
1 تایید
جیران غزال مهراز تهران | Jeyran Ghazal Mehraz Tehran
طراح معماری داخلی | Interior Architecture Designer
به یک نفر طراح معماری داخلی نیازمندیم. آشنا به مبلمان و متریال باشد. داشتن روحیه team work سختکوش و خلاق علاقه‌مند به یادگیری و پیشرفت در کار متعهد به وظایف و کارهای پروژه در زمان مشخص شده مسلط به نرم...
1403/05/31
فاطیما مرادی
سلام راهنمایی میخام برای آفیش هر کدوم این پوشاک
مدل 
کیف کفش 
لباس مجلسی 
لباس زیر 
لباس عروس 
لباس ورزشی
لباس خونه گی 
مانتو شلوار
شومیز
تاب شلوارک
و
06:09
2 پاسخ
1 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
نسرین کاظمی
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
15:47
پویا محمدی
فاطیما مرادی
سلام راهنمایی میخام برای آفیش هر کدوم این پوشاک مدل کیف کفش لباس مجلسی لباس زیر لباس عروس لباس ورزشی لباس خونه گی مانتو شلوار شومیز تاب شلوارک و
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
مدلینگ لباس مجلسی و اورال بانوان
سلام عرض و ادب به تعدادی خانم خوش استایل جهت مدلینگ لباس مجلسی و اورال و خونگی نیاز دارم حقوق روزانه روزی ۵ ملیون لطفا مشخصات کامل در واتساپ مونا زیبایی در خدمتم مزاحمت پیگیری میشه با تشکر زیبایی
پویا محمدی
نفیسه طوفانی
پویا محمدی
الهه همتی
15:48
پویا محمدی
لیدا کاظمی
15:48
استخدام مدلینگ بانوان
با عرض سلام مفتخریم به استحضار برسانیم هلدینگ و موسسه گلد در ضمینه مدلینگ لباس زنانه استخدام مینماید لطفاً تا انتها مطالعه کنید لطفاً فقط افراد فاقد محدودیت پوشش پیام بدن اموزش کاملا رایگان عک...
پویا محمدی
نفیسه طوفانی
15:49
پویا محمدی
سپیده صفایی
سلام من میخوام مدل مانتو و شومیز بشم و اهواز زندگی میکنم
15:49
پویا محمدی
سعیده کمساری
15:50
مدل خانم جهت مدلینگ
سلام. به یک مدلینگ خانم خوش استایل و زیبا جهت عکاسی مدلینگ نیازمندیم. هزینه روزانه پرداخت میشه. عکسا بدون چهره هستن. اگر مدل نیستین آموزش مدلینگ هم داده میشه. رزومه خودتون رو ارسال کنین
پویا محمدی
15:50
1403/07/07
الهه جعفری
سلام من میخوام مدل بشم قد و هیکلم خوبه شیراز هستم میشه راهنمایی کنین
09:10
1 پاسخ
1 تایید
1403/07/16
زهرا خادمی
سلام وقت بخیر بنده سابقه کاری هم دارم بفرمایید ک کدوم منطقه مشهد هستید 
08:54
1 پاسخ
1 تایید
تعدادی مدل خانم مدلینگ مزون لباس
1403/07/18
پویا محمدی
مهرانا سولقانی
14:47
پویا محمدی
الهه جعفری
سلام من میخوام مدل بشم قد و هیکلم خوبه شیراز هستم میشه راهنمایی کنین
پویا محمدی
فاطیما مرادی
سلام راهنمایی میخام برای آفیش هر کدوم این پوشاک مدل کیف کفش لباس مجلسی لباس زیر لباس عروس لباس ورزشی لباس خونه گی مانتو شلوار شومیز تاب شلوارک و
خانم برای مزون مدل مدلینگ پوشاک لباس اسپرت مجلسی
جهت هماهنگی چت دیوار یا تلگرام لطفا
1403/07/20
محدثه امیدی
سلام شرایط مدلینگ به چه صورت؟
09:10
1 پاسخ
1 تایید
1403/08/03
پروانه عرب
سلام چطور میتونم تویزد مدلینیگ بشم ب شدت علاقه دارم 20سالمه خانومم قدمم1/167هس وزنم60سابقه ندارم ولی بدن سازی کار میکنم هیکلم عالیه
15:43
3 پاسخ
1 تایید
1403/08/07
رها گل فرش
سلام من شرایط مدل بودن رو دارم .لطفا کسی خواست اطلاع بده از تبریز
18:24
3 پاسخ
1 تایید
مدل خانم مزون (نیمه وقت)
فروشگاه UMUT از خانم های واجد شرایط دعوت به همکاری مینماید همکار مدلینگ فروش خانم مجرب در زمینه پوشاک برند با ظاهری آراسته(در صورت مبتدی بودن دوره آموزش طی 5 روز) مراجعه حضوری و تماس: از ساعات 12الی 1...
1403/08/08
پویا محمدی
فاطمه
سلام 
22:05
پویا محمدی
محدثه امیدی
سلام شرایط مدلینگ به چه صورت؟
18:18
پویا محمدی
رها گل فرش
استخدام مزون لباس برای خانم مدل مدلینگ
جهت هماهنگی چت دیوار لطفا
پویا محمدی
پروانه عرب
سلام چطور میتونم تویزد مدلینیگ بشم ب شدت علاقه دارم 20سالمه خانومم قدمم1/167هس وزنم60سابقه ندارم ولی بدن سازی کار میکنم هیکلم عالیه
22:06
پویا محمدی
فاطمه
22:07
1403/08/22
پویا محمدی
رها گل فرش
22:35
مدلینگ و فروشنده خانم پوشاک زنانه
نیازمند همکار خانم جهت فروشندگی محتمع زیتون نیازمند مدلینگ جهت تولید محتوا و عکس و فیلم پوشاک زنانه مدلینک قد بلند و‌جهره زیبا و امروزی فروشنده ساعت کاری ۹/۵ تا ۱/۵ عصر و ۴ تا ۱۰ و نیم شب حقوق ...
1403/09/12
پویا محمدی
هستی حاتمی
14:00
پویا محمدی
پروانه عرب
14:01
پویا محمدی
زهرا خادمی
سلام وقت بخیر بنده سابقه کاری هم دارم بفرمایید ک کدوم منطقه مشهد هستید
14:01
مدلینگ خانوم
مدل نوجوان و جوان خانوم برای لباس مجلسی _آموزش رایگان _ کار به صورت پاره وقت _ تا ۲۰ سال _ سفید پوست_ مدیرت خانوم هست _و محیط کار کاملا زنانه در صورت مزاحمت حتما پیگیری و برخورد جدی میشود_ حقوق از کف...
1403/09/21
پویا محمدی
17:37
پویا محمدی
رها گل فرش
پویا محمدی
پروانه عرب
مدلینگ لباس مجلسی هستی زیبایی
سلام و عرض ادب به تعدادی خانم خوش استایل جهت لباس مجلسی و اورال و خونگی نیازمندیم محیط کاملا زنانه در مزون هست عکاسی و فیلم برداری بدون چهره خانم هست حقوق هفته ای دوروز میاین و تعداد هنرجو محدود هست...
1403/10/25
نسترن ملایی
سلام وقتتون بخیر
من میخوام مدل میکاپ بشم 21 سالمه و اهل تبریز هستم
هرکی خواست باهم همکاری کنیم اطلاع بده
ممنون
10:32
یک‌شنبه 7 بهمن 1403، ساعت 13:27