درآمد یک ادمین پاسخگویی
حقوق یک ادمین دایرکتر و پاسخگویی چقدر هست
2 تا 3 تومن
ادمین هستم هرکسی میخاد پی بده
ادمین هستم
ادمین هستم
ادمین هستم هرکی خاست پیام بده
ادمین حرفه ای هستم
ادمین هستم
ادمین دوره دیده هستم
سلام ادمین هستم هر کی خواست پیام بده
سلام،ازکجا این شغل راپیدا کردید؟باتشکر
ادمین هستم کسی خواست پیوی تلگرام @Mylove13848
سلام وقت بخیر ادمین حرفه ایی هستم با سابقه یک سال ونیم کار هایی ک انجام میدم افزایش بازدید استوری پست فروش انفجاری شما آپلود پست واستوری طبق الگوریتم اینستا وبرنامه منظم پاسخگویی شبانه روز به دایرکت ها ادیت محصولات امکان عکاسی از محصول شما به صورت حضوری هشتگ گذاری پیج طراحی قالب پست واستوری مخصوص پیج شما وبرندیگ پیج شما
سلام فاطمم ادمین هستم هرکی خواسته پیام بده
ادمین هستم
ادمین پاسخگویی هستم روزی 50هزارتومان
سلام بنده برای تعامل بیشتر پیج تون و جذب فالور و نظم دهی پیج و پاسخگویی سریع به دایرکت و ثبت سفارشات رو انجام میدم و نظارت بر بازدهی و آنالیز و حل مشکلات پیج
ادمین پاسخگویی اینستا
🌺سلام من نوال هستم ادمین اینستاگرام و(دورکاری) برای پیج شما پست +استوری+محتواسازی+کپشن نویسی+ بالا بردن افزایش بازدید پیج + بالا رفتن فالوورها به صورت روزانه برگزاری چالش ها و مسابقات اینستاگرامی + افزایش فالوئر اینستاگرام + افزایش بازدید و لایک پست و استوری + افزایش ایمپرشن و ریچ + طراحی بنر های تبلیغاتی استوری + طراحی کاور پست +مشاور و انالیز پیج کاری شما با بهترین قیمت +آنالیز پیج شما و رغبا
ادمین هستم
خلاق هستم همین😎🚶
با سلام ادمین هستم دوره دیده ام
ادمین پاسخگوی اینستا
سلام ادمین تمام وقت هستم اشنایی با اینستاگرام وکار بلد با سابقه ادمینی و فروش انلاین
سلام وقت بخیر امید وار هستم 19 ساله فعالیتم داخل مجازی خیلی زیاده اکثر وقتم آزاد هست نماینده و دعوت یار باسلام بودم .. وتولید محتوا و ادمین دایرکت اینستگرام و واتساپ وادمین اینستگرام سابقه کار 1سال و نیم 🌹🙏
ادمين دوره ديده هستم
ادمین با سابقه و رزومه کاری هستم
ادمین هستم
ادمین دوده دیده هستم
سلام ادمین هستم با سلیقه و حرفه ی
سلام درامدش چه جوری هست؟
کار غیرحضوری میخوام.اگر کسی میتونه کمکم کنه مدیریت پیج،ساخت استوری و پست و تولید محتوا و...
ادمین_پاسخگویی هستم با حقوق کم پیام بدید 0****
ادمین پاسخگویی اینستا و واتساپ و تلگرام میشم 🚶♂️
سلام و عرض ادب من دنبال کار هستم و چون بچه دار هستم دوست دارم در منزل کار کنم و دنبال ادمین شدن هستم البته فقط پاسخ گویی و نیاز شدید به کار دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام خانم نصری من دنبال کار هستم و چون بچه دار هستم میخوام در منزل کار کنم و ادمین پاسخگویی را میخواستم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
ادمین هستم پاسخگویی سریع به دایرکت، کامنت، طراحی قالب پست اشنا با فضای اینستا، گذاشتن استوری افزایش ارتباط با فالوور، اشنا با picsart, ادیت ویدیو محصول شما، غیرحضوری فيلمبرداری از محصول در صورت امکان. به دایرکت اینستاگرام پیام دهید :adminuser919
ادمین هستم لطفا اگر نیاز به ادمین داشتین به این آیدی پیام بدید @donyakianii7
ادمین هستم کسی خواست تو واتساپ پیام بده 0****
ادمین هستم ادمین پاسخگویی دایرکت اگر کسی خاست پیام بده
ادمین پاسخگویی هستم با حقوق کم
ادمین پاسخگو تلگرام، واتساپ، اینستا میشم کسی خواست پیام بده
ادمین پاسخگو تلگرام، واتساپ، اینستا و ادمین تولید محتوا هم میتونم بشم هرکسی خواست پیام بده
ادمین هستم خواستید پیام بدین
میشه بهم کار ادمینی یاد بدی میخوام ادمین بشم
ادمین اینستاگرام هستم
ادمین دوره دیده هستم
ادمین میشوم حقوق هفتگی 150 الی 2000
ادمین هستم پیام بدهید
ادمین پاسخگویی به مشتری هستم
ادمین دایرکتر هست
ادمین هستم اشنایی با اینستا گرام کار با برنامه اینشات ادیت ویدیو بنر تبلیغاتی و...
ادمین هستم
ادمین هستم هر کی خواست پیام بده
سلام در چه زمینه ایی فعالیت دارید و رزمه کاری هم دارید
سلام رزمه کاری هم دارید و قبلا کار کردین
سلام قبلا کار کردین شماره بذارین تماس بگیرم
سلام رزمه کار همدارید شماره بدین تماس بگیرم
سلام تماس بگیرید یا شماره با تا تماس بگیرم ممنپن
ادمین پاسخ گویی هستم
ادمین پاسخ گویی واتساپ یا اینستا هستمهرکی خواست
سلام خانم من مدرس خانم برای اشنایی بااینستاگرام وادمین میخاستم لطفا راهنمایی کنید تشکر
سلام خانم من مدرس خانم ببرای اشنایی بااینستاگرام وادمین میخاستم لطفا راهنمایی کنید
سلام ادمین حرفه ای اینستا گرام هستم هر کس نیاز به به ادمین داره پیام بده
ادمین حرفه ای هستم🎀
سلام لطفا به من هم کمک کن
ادمین هستم
سلام وقتتون بخیر بنده مشاور تحصیلی هستم ولی متاسفانه وقت کافی رو در زمینه جذب دانش آموز به طور گسترده ندارم، به همین دلیل به دنبال یک ادمین خوب برای همکاری هستم ، روند کار هم به این صورت هست که درآمد ما به شکل شصت چهل تقسیم میشه. برای جزئیات بیشتر با شماره من تماس بگیرید 0****
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر بنده مشاور تحصیلی هستم ولی متاسفانه وقت کافی رو در زمینه جذب دانش آموز به طور گسترده ندارم، به همین دلیل به دنبال یک ادمین خوب برای همکاری هستم ، روند کار هم به این صورت هست که درآمد ما به شکل شصت چهل تقسیم میشه. برای جزئیات بیشتر با شماره من تماس بگیرید 0****
ادمین هستم صفر تا صد اینستا رو آموزش دیدم و کار با اینشات رو بلدم
ادمین پاسخگو هستم
ادمین حرفه ای هستم
ادمین حرفه ای هستم
ادمین پاسخگوهستم
ادمین هستم و همینطور دانشجو سابقه کار در اینستا و یوتیوب هم دارم توقع حقوق زیاد هم ندارم 0****
ادمین حرفه ای هستم و دوره اموزشی پیش اساتید برتر دیدم ایدی پیج :manager-rozhan@
سلام بنده آموزش ادمینی دیدم و ادمین هستم
ادمین هستم
ادمین هستم🙏
ادمین دوره دیده و حرفه ای هستم هر کی خواست پیام بده
ادمین هستم هرکی نیاز به ادمین داره بگه
ادمین پاسخوگی هر کسی خواست پیام بده
ادمین پاسخگویی هر کی خواست پیام بده
ادمین هستم
ادمین سوشال مدیا که به صورت تخصصی در اینستاگرام فعالیت میکنم🙋🏻♀️
ادمین دوره دیده هستم
ادمین هستم
ادمین هستم
✨ادمین پاسخگوی✨ به اینستاگرام،وتساپ،تلگرام،ودیگر برنامه های دیگر جهت پاسخگویی اگر نیاز دارید.در خدمتم آیدی تلگرام بنده reyh_jin لطفا پیام دهید......
ادمین پاسوخگویی هستم با روزانه4 ساعت کار اگر یکم بیشتر بود مشکلی نداره با درامد 1.5تا2
سلام ادمین پاسخگویی، اینستاگرام و واتساپ میشم مسلط به قوانین بالا بردن پیج و تبلیغات، ویو استوری بالا، ورود پیج به اکسپلور. پست و هشتگ گذاری حرفه ای و...(غیرحضوری)
سلام ادمین فضای مجازی هستم. خانم،16 ساله دارای روابط عمومی بالا 2سال ادمین بودم حقوق از 3میلیون به بالا "0**** "
{غیرحضوری}
سلام چطور با شما تماس بگیرم؟
ادمین پاسخگویی هستم /4 سال سابقه کار در آنلاین شاپ پاسخگویی دایرکت و تلگرام و ثبت سفارش / حقوق توافقی
ادمین هستم
سلام ادمین کامنت و دایرکت هستم دوره هم دیدم هر کسی خواست پیام بده
ادمین هستم
ادمین اینستاگرام و(دورکاری) برای پیج شما پست +استوری+محتواسازی+کپشن نویسی+ بالا بردن افزایش بازدید پیج + بالا رفتن فالوورها به صورت روزانه برگزاری چالش ها و مسابقات اینستاگرامی + افزایش فالوئر اینستاگرام + افزایش بازدید و لایک پست و استوری + افزایش ایمپرشن و ریچ + طراحی بنر های تبلیغاتی استوری + طراحی کاور پست +مشاور و انالیز پیج کاری شما با بهترین قیمت +آنالیز پیج شما و رغبا
سلام آموزش ادمینی داده میشه واتساپ پیام بزارید فقط 0****
ادمین پاسخگویی هستم روزی 50 هزارتومان
ادمین پاسخگویی هستم 0****
سلام من شرایط ادمینی حضوری ندارم ،اما به فضای مجازی تسلط دارم و میتونم مجازی فعالیت کنم ،واقعا ب این کار نیاز دارم،اگر کسی بود ممنون میشم 0****
ادمین حرفه ای، ادیتور، هستم کسی خواست پی وی
سلام ادمین هستم کسی خواست پیام بده آیدی تلگرام رو میزارم🙏🏻🌸 TheMeria@
ادمین هستم مسلط ب الگوریتم های اینستاگراام و تلگرام
ادمین هستم
ادمین پاسخگویی هستم اگر می خواید پی وی پیام بدید با حقوقی که پیشنهاد می کنید
ادمین هستم
ادمین پاسخگو هستم،دراینستا وتلگرام باتشکر
ادمین هستم هر کسی خواست پیام بده
ادمین ثبت سفارش و کامنت. ـ.
ادمین دورکارهستم هرکی میخوادبه این شماره زنگ بزنه 0****
سلام ادمین پاسخگویی هستم در واتساپ و یا تلگرام واینستاگرم
ادمین دایرکت و کامنت و پاسخ . با مهارت گویندگی و ارتباط تعامل بسیار خوب آموزش دیده ی دوره ی کوتاهی از نویسندگی سابقه فروش محصولات لوازم ارایشی و بهداشتی
ادمین حرفه ای و دوره دیده هستم هر کی میخواد پیام بده
ادمین پاسخگویی اینستاگرام تلگرام وواتساپ هستم به صورت دورکاری باحقوق کم یک ونیم دو 0****
ادمین هستم
ادمین هستم
منم ادممینم هر کی خاست پیام بده:)
ادمین هستم ب صورت حرفه ای و کار بلد و آموزش دیده حقوق کاریم بالایی7میلیون باشه کسی خواست درخدمتم پیام بده 0****
سلام ادمین پاسخگویی هستم وقت آزاد زیادی دارم
سلام منم ادمین پاسخگوی دایرکتم
با سلام ادمین پاسخگویی هستم . درصورت نیاز پیام دهید ❤️🙏🌹
ادمین دایرکت خواستین در خدمتم
ادمین دایرکت و ادیتور خواستین در خدمتم
سلام ادمین پاسخگویی هستم هر کی خواست پی ام بده
سلام ادمین تعامل با پیج ها هستم مسلط به الگوریتم 16سالم هست یک سال سابقه دارم یک هفته پاره وقت کار میکنم پیجتونو بیارم روی الگوریتم 500 هزار تومان🌹
سلام ادمین پاسخ به دایرکت هستم باحقوق کم باسابقه2سال0**** فقط پیام دهید
سلام ادمین هستم کارهایی مثل ادیت عکس و فیلم پاسخگویی دایرکت و کامنت استوری و جذب و... انجام میدم اگر تمایل به همکاری داشتین پیام بدین❤
سلام ادمین هستم خوشحال میشم باهاتون همکاری داشته باشم 😉
ادمین اینستا هستم 🙂
ادمین پاسخگو هستم 🌼
ادمین پاسخگویی میشم هرکی خاست واسه پیجش پیام بده با تشکر
سلام ادمین پاسخگویی هستم تو
ادمین هستم برای هماهنگی به تلگرام پیام بفرستید@Yasesham112
ادمین هستم
ادمین هستم
ادمین هستم برای هماهنگی به تلگرام پیام بفرستید@Yasesham112
سلام دنبال ادمین شدن هستم البته فقط پاسخ گویی و نیاز شدید به کار دارم لطفا راهنمایی کنید❤❤
🌻عرض سلام و خوش آمد گویی🌻 ☑️🔰پیشنهاد پولساز دارم برای شما میتونید در کنار بقیه کارها کار (چهارم😍) که تایم دست خود شماست با پورسانت و تسویه روزانه با حقوق عالی کافیه به این پی وی پیام بدید بگید کار چهارم توضیح میخواید تا رایگان اموزش ببینید تلگرام هماهنگ کنید @Yasesham112
🌻عرض سلام و خوش آمد گویی🌻 ☑️🔰پیشنهاد پولساز دارم برای شما میتونید در کنار بقیه کارها کار (چهارم😍) که تایم دست خود شماست با پورسانت و تسویه روزانه با حقوق عالی کافیه به این پی وی پیام بدید بگید کار چهارم توضیح میخواید تا رایگان اموزش ببینید تلگرام پیام بدید @Yasesham112
سلام میخوام ادمین بشم ادمین پاسخگویی دایرکت اینستاگرام
اگر نیاز دارید ادمین پاسخگویی دایرکت اینستا بگید
ادمین پیج هستم.
سلام من مبینا هستم 💕 🔹ادمین و مشاور پیج 🔹تسلط به اینستاگرام 🔹فزایش رشد پیج 🔹.گرفتن فالور روزانه 🔹 .انالیز پیج شما و رغبا 🔹. بالا بردن لایک سیو و شیر. 🔹بالا بردن ریچ اکانتتون 🔹طراحی لوگو 🔹. کپشن نویسی .🔹 تسلط به اینشات و پیکس ارت .
سلام ادمین خانم هستم من دوره آموزشی دیدم ولی در حال حاضر ادمین دایرکتر یا ادیتوری رو میتونم وقت کنم اگه خواستید اطلاع بدید با قیمتم توافقی کنار میایم
سلام ادمین هستم ادمین تبلیغات وپاسخگویی به دایرکت ها هر کسی خواست خبرم کنه
سلام خسته نباشید ادمین خانم هستم ادمین تعامل _پاسخگو دایرکت_ادیتور و تولید محتوا هستم تسلط به اینیستاگرام کسی خواست پیام بده
سلام. ادمین برای پاسخگویی دایرکت و واتساپ
سلام ادمین خانم هستم ادمین تعامل_پاسخگو دایرکت و واتساپ _تولید محتوا تسلط به اینستاگرام کسی خواست پیام بده
سلام لطفاً با من تماس لگیری
ادمین هستم
سلام ادمین تولید محتوا و دایرکتر هستم
سلام شیلام ادمین پاسخ دهی دایرکت و کامنت فروش هم کار کردم 2سال
دوستان کسی خواست ادمینی روآموزش ببینه ایتا بهم پیام بده .@Sh_am80
سلام ادمین فروش هستم برای پیج های پوشاک مردانه هرکی ادمین خواست بهم پیام بده🙏
ادمین هستم
سلام منم
ادمین هستم
ادمین هستم کسی نیازبه ادمین داشت من هستم
ادمین اینستاگرام هستم
ادمین هستم و سابقه کار. نیازمند هستم
ادمین پاسخگو هستم
ادمین پاسخگویی هستم ( اینستا و تلگرام )
ادمین پاسخگویی هستم مسلط به اینستاگرام دارای سابقه کاری
سلام. ادمین. اینستاگرام هستم دوره دیده دارای رزومه پاسخگوی دایرکت و کامنت ادمین تعامل
حقوق ادمین پاسخگویی دایرکت و کامنت در روبیکا حقوقش چقدره
سلام ادمین هستم کسی خواست پیام بده خدا شاهد بدجور به کار نیازمندم 4تا بچهام دارم تورو بخدا کمکم کنید
Silvermoon2020 سلام ادمین پاسخگو به کامنت و دایرکتر در اینستا هستم از 9 صبح تا 12 شب یکسره در پیج حضور خواهم داشت . ماهیانه 6 تا 9 میلیون تومان ( بستگی به تعداد فالورها و فعالیت پیج داره). 50 درصد مبلغ ماهیانه را اول ماه و قبل از شروع کار دریافت میکنم
ادمین می خواین
سلام ادمین پاسخگویی هستم برای هماهنگی تلگرام پیام بدید @utartry
ادمین پاسخگویی به مشتری هستم با حقوق ماهی 2تا3تومن هرکس خواست پیام بده
ادمین پیج هستم در خدمتم
ادمین هستم
ادمین در زمینه پاسخگویی هستم
ادمینم نم
سلام من ادمین هستم دوره هم دیدم اگه کسی اکی هست باهم باهم یه آکادمی دیجیتال بزنیم پروژه ها رو بین هم تقسیم کنیم
سلام ادمین هستم هرکسی نیاز داشت پیام بدهد 0****
من تازه شروع کردم به این کار نیاز دارم پاسخگویی سریع
ادمین پاسخگویی دایرکت هستم
ادمین هستم هرکسی خواست میتونم کمکش کنم تا پیجش بهتر دیده بشه... دایرکتر هم میتونم انجام بدم.
سلام شرکت گل بوته نیاز به یک ادمین دارد اگه خواستین تماس بگیرین تا شرایطش رو بگم0****
ادمین پاسخگویی هستم هر کسی که نیاز داشت به ادمین پاسخگویی پیام بده
ادمین تعامل هستم هرکی خواست پیام بده
سلام من میتونم ادمین کانال و.... بشم نیاز داشتید در خدمتم حقوق هم 3 به بالا
سلام لطفا با شماره 0**** تماس بگیرید شرکت گل بوته در ص ضمینه کود و سم کشاورزی فعالیت دارد
سلام ادمین هستم برای بهتر دیده شدن پیجتون هرکی خواست پی ام بده
ایدی رو درست بزنید🌸
ادمین حرفهای هستم
سلام ادمین هستم و مدرک دیجیتال مارکتینگ دارم از شرکت معتبر، اگر کسی خواست ادمین پاسخگویی تلگرام اینستا و واتساپشون بشم به ای دی تلگرام بنده پیام بده Naz12555@ تشکر
سلام ادمین هستم پیام بدید لطفا