دنبال کن

کیا کار بسته بندی انجام میدن نی نی سایت

بسته بندی

1401/10/14
ابراهیمی
دنبال کار در منزل هستم مشکین دشت 
06:13
3 تایید
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
سلام من هم دنبال کار در منزل هستم
12:20
2 پاسخ
14 تایید
سنا ملکی
سلام منم نیاز کار در منزل دارم
22:49
2 پاسخ
5 تایید
1401/10/15
فاطمه شفقی
سلام جویای کاردرمنزل مثل بسته بندی هستم رشت
0**** 
16:44
2 تایید
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
اکرم بهروزمند
سلام منم کاردرمنزل 
23:15
4 پاسخ
4 تایید
اکرم بهروزمند
اکرم بهروزمند
سلام منم کاردرمنزل
تبریزعستم کاردر منزل میخواستم 
23:16
2 پاسخ
2 تایید
1401/10/16
زهرا
سلام 
زهرا تبریز کار در منزل میخوام 
11:05
1 تایید
بسته بندی
کار بسته بندی سیفی جات هست سرویس ایاب و ذهاب در بعضی مسیرها دارد
کاردر منزل میخام لطفا0**** 
19:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:56
1 پاسخ
1 تایید
نازی نصری
سلام منم دنبال کار در منزل هستم محدوده افسریه
13:20
1 تایید
بسته بندی
به یک نیرو آقا جوان و مرتب و متعهد در قسمت بسته بندی بیرون بر هورزاد نیازمندیم ساعت کاری ۹ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون همراه با غذا درصورت نگرفتن غذا یک میلیون به پایه حقوق اضاف میگر...
دذذذ
سلام منم دنبال کار بسته بندی هستم آبادان0**** 
20:38
1 تایید
1401/10/19
معصومه حنیفه
سلام کار در منزل میخوام فقط بسته بندی باشه کرج هستم
13:59
1 تایید
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل
14:20
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
1401/10/20
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
سلام پیدا کردی؟
09:18
نگین روستایی
سلام منم دنبال کار بسته بندی در کرج هستم
11:33
دادجوزاده
دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم تبریز.
12:05
بسته بندی
بسته بندی محصولات ارایشی و بهداشتی نیروی خانم و یک نفر نیروی آقا جهت کار خدماتی متعهد به کار اموزش داده می شود بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دارد و امنیت شغلی
1401/11/27
سلام کار درمنزل هرکی سراغ داره به من هم بگه واقعا نیاز دارم نسیم شهرم
14:05
عزیز میلانی
سلام خوبید من دنبال کار بسته بندی هستم لطفاً اگه سراغ داشتید بگید لطفاً ارومیه هستم
18:04
1 تایید
عزیز میلانی
این شماره 0****  خواهشن کاربود بگید🙏
18:07
بسته بندی
به تعدادی نیروی آقا جهت کار در کارگاه بسته بندی مقوا نیازمندیم. ساعت کار از6صبح تا 6عصر. تایم صبحانه وناهار 1ساعت میباشد حقوق ماهیانه18000000به شرطی که 26روز کار کنید. صبحانه با ما هست ناهار با خودت...
1401/11/28
طیبه فرزانه
سلام کاردرمنزل میخام خراسان رضوي تربت جام 0**** 
17:11
1 پاسخ
فاطمه‌قاسمی
سلام‌ دنبال‌کاردرمنزل مثل بسته بندی هستم اردبیل
19:57
1 تایید
1401/11/29
رحیمی
سلام دنبال بسته بندی هستم توروخدا هرچی باشه قبول مبکنم0**** 
12:07
طراحی بسته‌بندی محصول (Product Packaging)
نیاز به طراحی بسته‌بندی حرفه‌ای برای محصولات داریم. طراحی باید چشم‌نواز، کاربردی، و هماهنگ با بازار هدف و نوع محصول باشه.
سرفراز آزادی
سلام دنبال بسته بندی هستم خیلی نیاز دارم و بچه مریضی دارم بخاطر خدا اگ کاری بود خبرم کنید 0****  تماس بگیرید نیازمندم ب کار 
12:31
1401/12/02
ابولفضل مقدم
سلام دنبال کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم اگه بودخبربدیدقزوینم0**** 
11:22
شهلا محمدی
سلام  ان شاءالله که همه کارگیرتون بیاد بخصوص خانم های که خودشون سرپرست هستن. من هم سرپرست 4 تا بچه ام و شدیدا نیاز ب کاردارم کاربسته بندی باشه که تو خونه انجام بدم
 به هردری میزنم برا کا انگار بسته است تو را خدا اگه کسی کار پیدا کردمنم معرفی کنه ممنون میشم استان شهرکرد شهرستان لردگان.
11:27
کمک انبار دار آقا حقوق ماهانه 17 میلیون
لطفا آگهی رو دقیق مطالعه فرمایید و سپس سوالی اگر بود بفرمایید. تولیدی پوشاک مادام از آقایان با سلامت فیزیکی کامل و ظاهر آراسته برای همکاری به عنوان کمک انبار دار دعوت به همکاری میکند. حقوق 17 میلیون ت...
1401/12/03
رخسار علیزاده
سلام خوبین من دنبال کار بسته بندی هستم 0**** 
11:08
عطریه السادات کاظمی
دنبال کار در منزل هستم مخصوصا بسته بندی.
لطفا در صورت نیاز به همکار به شماره 0****  تماس بگیرید....با تشکر از شما دوست عزیز،🌹
15:50
1 پاسخ
1402/02/17
عادله نورزهی
سلام کاردر منزل میخوام بسته بندی
07:49
1 پاسخ
جذب همکار خانم و آقا شرکت دستمال کاغذی و سلولزی
استخدام نیروی بسته بندی و تولیدات دستمال و سلولزی فقط ایرانی خانم ها از ۱۸ تا ۳۸ سال آقایان از ۱۸ تا ۴۲ سال دعوت به همکاری می نماییم. ۸ ساعت کار به همراه اضافه کار یک وعده غذا بیمه تامین اجتماعی و...
1402/02/18
فرشته زارع
سلام خسته  نبا شید منم دنبال کار بسته بندی هستم 
10:28
1 پاسخ
1402/04/03
محمد صمدی
فرشته زارع
سلام خسته نبا شید منم دنبال کار بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:56
1402/04/07
کار درمنزل میخوام حوالی شرق تهران 
11:40
پذیرش نیروی کار در شرکت صنایع غذایی
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی 45سال ✅️داشتن کارت پایا...
1402/05/08
فاطمه عسگری
سلام من دنبال کار در منزل در استان قزوین شهرستان اسفرورین هستم
17:20
1402/05/09
اکرم ایمانی
سلام منم هم کاربست بندی انجام میدم درمنزل خواهشاکارمعرفی کنین
05:07
1 پاسخ
Zahra Fallah
سلام من کار در منزل میخوام 0****  هرکسی داره پیام بده پاکدشت هستم
11:26
1 پاسخ
نیروی خانم جوان برای بسته بندی نبات
به تعدادی نیروی خانم جوان برای بسته بندی نبات درون کارگاه نیازمندم حقوقش از ساعتی 30تا 50 تومان است بستگی به کارکرد شما دارد . فقط تماس بگیرید چت و پیام پاسخگو نیستم آدرس درچه چهار راه خط گاز صد متر ...
فهیمه جعفری
نیازمند کار در منزل بسته بندی 
از بابل
11:57
1 تایید
1402/05/14
محمد صمدی
کاردر منزل میخام لطفا۰۹۹۲۹۱۶۶۸۸۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
محمد صمدی
عادله نورزهی
سلام کاردر منزل میخوام بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
استخدام در دیجی کالا
استخدام در انبار توزیع محصولات دیجی کالا (میدان امام حسین) شرح وظایف: بارگیری و جایگذاری کالاهای ارسالی از انبار اصلی آماده سازی سفارش‌ها بسته بندی سفارش‌ها تحویل سفارش‌های آماده شده به ماموران ارسا...
محمد صمدی
اکرم ایمانی
سلام منم هم کاربست بندی انجام میدم درمنزل خواهشاکارمعرفی کنین
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:26
محمد صمدی
Zahra Fallah
سلام من کار در منزل میخوام 09931015720 هرکسی داره پیام بده پاکدشت هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/05/21
سجادمردمیدان
سلام منم کاردرمنزل بستبندی درارومیه میخام کسی سراغ دارهبه این شماره زنگ بزنه0**** 
16:46
ادمین پشتیبان پیج bencoshoes
به یک ادمین ❌حضوری ❌پشتیبان دایرکت و واتسپ خانم رنج سنی ۱۸تا ۲۵سال در شعبه مرکزی برند بنکو واقع در میدان فردوسی نیازمندیم. شرایط مورد نیاز : ۱)دانشجو نباشد ۲)فعال ۳)روابط عمومی بالا ۴)اهل کار تیمی ۵)...
1402/05/22
شکیبا ابوطالبیان
سلام من کار در منزل میخوام 0**** هر کسی داره تماس بگیره ترجیحا بسته بندی باشه
06:08
1 پاسخ
هانیه کاظمی
سلام جویای کاردر منزل هستم. رشت 
0**** 
06:45
محمد صمدی
شکیبا ابوطالبیان
سلام من کار در منزل میخوام ۰۹۳۶۸۲۶۱۲۸۹هر کسی داره تماس بگیره ترجیحا بسته بندی باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:13
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1402/05/27
ثریا درویشان
سلام ثریا دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
11:49
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:59
مروارید احمدی
 دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهرستان نقده 
12:28
1 پاسخ
کارگر ساده کارخانه قطعات خودروجای خواب و غذاوبیمه
✅️کار در خط تولیدکارخانه قسمت:اپراتور تولید،مونتاژ،بسته بندی و ..... ✅️اقایان و خانمها از ۱۸ تا ۳۹ سال مورد پذیرش میباشند ✅️امنیت شغلی داریدبه شرطی که اهل کار باشید✅️ ✅️از استخدام افراد دارای سو سابقه...
محمد صمدی
مروارید احمدی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهرستان نقده
سلام  0**** تماس بگیرید 
12:43
سلام کاردرمنزل انواع بسته بندی میخواستم آبادان
13:04
هرچیزی ک باشه فقط باید بسته بندی باشه ممنونتون میشم 0**** تماس بگیرید
13:06
بسته بند، وسط کار، بخارکار
به نیروهای ماهر در زمینه بخارکاری و بسته بندی و وسط کاری نیازمندیم. پرداخت به صورت هفتگی و تسویه آخر ماه در محیطی کاملا زنانه
سلام کار در منزل احتیاج دارم  اردبیل
15:05
سلام منم دنبال کادر منزل هستم قبلاً بیرون از منزل کار کردم اما الان شرایطم عوض شده باید داخل خونه باشم میشه به من هم یه کاری بدید ممنون.
21:37
1402/05/28
کار در منزل مازندران  میخام  میشه راهنمای کنید
11:19
ویزیتور و بازاریاب حضوری حقوق ثابت پورسانت بیمه
شرکت چاپ و بسته بندی چیترا با فعالیت در زمینه تولید جعبه و هدایای تبلیغاتی دفاتر مشق فانتزی ٫ برای تکمیل تیم فروش خود در تمام مناطق تهران و کرج ویزیتور تمام وقت و پاره وقت حضوری آقا و خانم استخ...
1402/05/29
2894
سلام دنبال کارهستم دوتا دختر کوچیک دارم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم کرمان هستم 0**** 
لطفاً اگه کاری داشتین بهم زنگ بزنین ممنون 
13:31
1 پاسخ
1402/05/30
محمد صمدی
عطریه السادات کاظمی
دنبال کار در منزل هستم مخصوصا بسته بندی. لطفا در صورت نیاز به همکار به شماره ۰۹۹۱۳۱۹۶۴۳۰ تماس بگیرید....با تشکر از شما دوست عزیز،🌹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:04
1 تایید
محمد صمدی
2894
سلام دنبال کارهستم دوتا دختر کوچیک دارم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم کرمان هستم 09935724232 لطفاً اگه کاری داشتین بهم زنگ بزنین ممنون
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:05
کارگر قصاب (گوشت ،مرغ ماهی)
کارگر ماهر جهت کار در سوپر پروتیینی با تسلط کامل به قطعه بندی ،بیخس کاری و برش انواع گوشت قرمز ،مرغ، ماهی و درنهایت بسته بندی با ظاهری آراسته و مرتب ،دارای کارت بهداشت رزومه کاری بهمراه نام و نام خان...
1402/05/31
پیمان عیوض نیا
جویای  کار در منزل بسته بندی 0****  عادل مر
08:14
فاطمهرجباری
سلام فاطمه جباری هستم سرپرست خانواده هستم شش تابچه دارم ونیاز به کار بسته بندی  توی خونه رادارم مشهد تپه سلام خونم 0****  تماس بگیرید
14:18
1402/06/01
فاطمه قمری
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم جهت بسته بندی دراصفهان ساکنم 0**** 
12:00
اقا
نیروی آقا باشد حدود ۳نفر برای بسته بندی و جابه جایی کالا و خالی و پر کردن کارتن و بسته بندی زرنگ باشد حوصله داشته باشد نیروی اقا باشد برای خالی و ورود و خروج کالا جابه جایی کالا امار گرفتن و ف...
مهسا فلفلیان
سلام من دونبال کار در منزل هستم
13:19
1 پاسخ
1402/06/02
محمد صمدی
مهسا فلفلیان
سلام من دونبال کار در منزل هستم
سلام تماس بگیرید 0**** 
14:05
1402/06/03
محدرضد وزیری
سلام من دنبال کار در منزل هستم و میتونم کار های بسته بندی رو انجام بدم با سرعت فوق بالا
10:17
جذب نیروی فنی کارخانه معتبر
شرکت کارخانجات صنایع فلزی و میخ سازی رشت واقع در لشت نشا نیروی فنی آقا جذب می کند. - نیروی کار با دستگاه کشش - نیروی کار با دستگاه میخ - نیروی قسمت پولیش - نیروی مسلط به بسته بندی میخ - نیروی وارد به...
1402/06/04
عنایتی
کار در منزل نیاز دارم از اصفهان
18:03
1 پاسخ
محمد صمدی
عنایتی
کار در منزل نیاز دارم از اصفهان
سلام تماس بگیرید0**** 
19:02
1402/06/05
فهمیده احمدی
سلام خسته نباشید منم دومال کار در منزل هستم
10:11
پذیرش کارگر آقا،حراست با جای خواب و غذا
✅️کارخانه بزرگ و معتبر تولید شیرین عسل جهت ❌️تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی ♎️و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط ✅️تولید،حراست نیازمند می‌باشد شرایط استخدام در کارخانه ✔️ دارای ۳ وعده ...
سلام منم نیاز به کارم هستم چون مستجرم وسه بچه دارم 
10:28
الهه رمضانی
سلام جیم اباد هستم دبال کار در منزل هستم
12:41
الهه رمضانی
من مشهدم جیم اباد دنبال کار در خانه میخام انجام بدم
12:43
2 پاسخ
نیازمند نیروی کار کارگاه کفاشی (کارجمع کنی)
باسلام به دو نفر نیروی کار جهت کار در کارگاه کفاشی با حقوق مناسب نیازمندیم (خانوم یا اقا) محدوده ی عامل موارد کار شامل کفی انداختن داخل کار و بسته بندی کار میباشد اموزش های لازم داده میشود
الهه رمضانی
سلام لطفا اگه کار بود. بهم. خبر  بدین در منزل باشه کار ترو خدا خبر بدین خراسان رضوی هستم مشهد  بچه دارم بیرون نمیتونم کار کنم؟؟؟؟؟
13:00
الهه رمضانی
لطفا خبر 
13:02
فاطمه باقری
دنبال کاربسته بندی  در منزل هستم در اسلامشهر قائمیه 
17:36
بسته بند و وردست تولیدی
یکنفر خانم یا آقا زرنگ و فعال برای کار وردست برشکار نیازمندیم بسته بندی خانم برای پوشاک زنانه شومیز و کت و شلوار محیط سالم و بی حاشیه دسترسی عالی به مترو و بی ارتی
من نیازمند کاردرخانه درجم استان بوشهر
20:11
1402/06/06
خانم ضیائی
سلام نیازمندکار درمنزل بسته بندی هستم فقط ترجیحاکاره بسته بندیش خیلی سخت نباشه چون از پدرشوهرمم نگهداری میکنم بتونم از عهده کار بربیام و واقعا احتیاج به کاردرمنزل دارم درگوهردشت کرج هستم اگ بود معرفی کنید مچکرم
10:18
سلام من از امل منم کار در منزل انجام میدم
18:09
نیرو اقا
نیرو اقا برای کار تولیدی مواد غذایی کار تولیدی از صفر تا صد تولید محصولات غذایی در چهار لاین شستشو ؛ پاک ؛ اشپزخانه ؛ بسته بندی ( صیفیجات و سبزیجات ) واقع در شهرک صنعتی شماره یک ( چهارشیر ) نیازمند ه...
1402/06/07
شکیبا ابوطالبیان
کار در منزل میخاستم 0**** 
06:09
فتانه خ
سلام کار بسته بندی در تبریز میخواستم
06:56
فتانه خ
سلام کار در منزل بسته بندی در تبریز را نیازمندم
06:57
کارگر ساده در تولیدی بسته بندی
کارگر ساده حقوق ماهیانه منظم اتباع همراه با بیمه همراه با عیدی سه راه شهریار شهرک صنعتی گلگون همراه با جای خواب مدارک کامل ۲۰ تا ۳۰ سال چهار نفر
1402/06/11
زهرا عاشوری
سلام من رشت و لاهیجان کار در منزل انجام میدم
17:52
1402/06/25
صدیقه شریعتی
سنا ملکی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:02
صدیقه شریعتی
طیبه فرزانه
سلام کاردرمنزل میخام خراسان رضوي تربت جام ۰۹۳۸۰۵۸۴۵۱۰
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:02
استخدام ویزیتور حضوری و انباردار
صنایع غذایی چلچراغ نیک گیلان زمین جهت پیشبرد اهداف خود دعوت به همکاری می نماید. ۱- ویزیتور خانم و آقا حقوق پایه اداره کار + پورسانت + ایاب ذهاب بیمه عیدی و سنوات مسیر ها دارای مشتریان فعال بوده و ...
صدیقه شریعتی
الهه رمضانی
20:03
1402/06/26
سلام من دنبال کار در منزل هستم در پاکدشت  هستم  0**** 
17:08
1402/06/27
بهنام شمسی زاده
سلام منم نياز کار در منزل دارم‌ تو را به خدا کمکم کنید 0**** 
04:34
همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم
به یک همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم. وظایف:شستشوی ضرف ،بسته بندی غذا،و خورده کاری ساعت کار: 10صبح تا 9شب یک روز در هفته آف با حقوق همراه با وعده غذایی
نیازکاردرمنزل هستم خیلی زیادلطفاکمک کنین تاخداهم بهتون  کمک کنه
09:28
1402/06/28
اعظم ابراهیمی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام
0**** 
11:07
مریم ف
سلام من جویای کار در منزل هستم اراک فوتبال زندگی میکنم 0**** 
11:10
1 پاسخ
چرخکار لباس زیر زنانه
شرکت معتبر تولیدی برای نیرو های ماهر و با سابقه بالاتر- تا ۲۵میلیون امکان افزایش حقوق می‌باشد تعداد چرخکار ماهر و نیمه ماهر لباس زیر زنانه سوتین و ست و تک شورت وسط کار نیرو ساده و بسته بندی هفت ه...
سارا زارع
سلام وقت بخیر
من هم جویای کار در منزل هستم
0****  
11:47
1402/07/10
محمد صمدی
مریم ف
سلام من جویای کار در منزل هستم اراک فوتبال زندگی میکنم 09930311600
سلام تماس 0**** بگیرید
17:21
1402/07/22
سلام منم جویای کار بسته بندی در منزل هستم کسی سراغ داشت پیام بده لطفا 
23:23
صندوق دار و بسته بندی غذا
منشی رستوران وارد به اسنپ فود و بسته بندی غذا ساعت کاری ۱۱ صبح الی ۲۱ آف هفتگی دارد ناهار حقوق ۱۶ پایه بستگی به مهارت افزایش حقوق داریم
1402/07/23
اکرم ایوزخانی
سلام بنده هم دنبال کار درمنزل هستم از قزوین
04:13
بهاره امیری
نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی محصول دارم در هشتگرد جدید
0**** 
08:33
1402/07/24
حدیثه بهش رو
سلام  کارکاردرمنزل میخاستم  زنجانم
18:20
خیاط و زیگزال و وسط کار
نیازمند چند نفر خیاط اقا مسلط به خیاطی به صورت حرفه ای مسلط به راسته و زیگزال و میاندوز میانگین سنی 17تا25 و یک نفر نیروی کار ساده جهت بسته بندی میانگین سنی 17تا25 و یک نفر وردست چرخکار میانگین س...
1402/07/29
سلام شماروبه خدا یه کاربسته بندی درمنزل بمن هم معرفی کنید من یه مادرم ام اس دارم وکلی خرج ...خواهش میکنم کمک کنید معرفی کنید *******
10:58
1402/07/30
نرگس رفیعی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی و دورکاری باشه بهتره
18:22
1 پاسخ
1402/08/01
سلام خسته نباشید من هم برای کاربسته بندی  در منزل هستم 
10:20
کارگر ساده تزریق و مونتاژ
******استخدام فوری******** با سلام و احترام ۱/ کارگر جهت اپراتوری دستگاه تزریق( قبلا کار کرده باشد) ۲/ تعدادی نیروی اقا جهت مونتاژ و بسته بندی (آینه بغل خودرو ) ساعت کاری ۷:۰۰ الی ۱۹:۰۰ پنج شنبه ها ...
از اصفهان خمین شهر هستم 
10:23
نسرین عباسی
سلام من هم دنبال کاردر منزل هستم‌ 
تهران
12:16
1402/08/02
فاطمه ولی الهی
سلام کار درمنزل میخوام ازفردیس کرج
07:23
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
پریا حسینی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان کوی امام 0**** 
08:39
الهه عباسی
سلام  جویای کار بسته بندی در منزل استان اصفهانم 
09:29
مهدی صفرزاده
سلام دنبال کار در منزل هستم رشت 
11:43
جوشکار آرگون و co2
گروه تولیدی صنعتی شارپک تولید کننده انواع دستگاه های بسته بندی به یک نیروی جوشکار آرگون و یک نیروی جوشکار co2نیازمنداست محیط کار کاملا سالم و مهندسی بیمه پاداش وام صبحانه میان وعده
امير بهزادپور
کار ور کنيد ميخوام 
15:18
1402/08/03
منصوره کریم
سلام کار در منزل میخاستم ابیک قزپین 
15:39
1402/08/06
کاردر منزل میخواستم درمسکن مهر صفادشت

04:47
به چند نفرخانم جهت بسته بندی نیازمندیم
به چند نفر خانم جهت مونتاژ وبسته بندی نیازمندیم(ترجیحا مجرد) نیاز به تجربه کارنیست سن۱۸تا۳۵سال حقوق بصورت ساعتی ساعت کاری۹الی۱۷ محدوده کار فاز یک(لطفا در صورت نزدیک بودن به فاز یک پیام بدید) سرویس ند...
1402/08/07
اکبر عادلی
اکرم بهروزمند
سلام منم کاردرمنزل
سلام منم کاردرمنزل میخوام  در سیاهکل 
19:11
اکبر عادلی
خیلی نیازنیازبه این کاردارم
19:14
1402/08/08
من نیاز دارم کار در منزل میخوام
03:53
استخدامی نیروی کار خانم و آقا در کارخانه
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی 45سال ✅️داشتن کارت پایا...
اعظم اقبالی
نیاز به کار در منزل دارم
10:08
1402/08/11
نگین ...
سلام خانم هستم از چهامحال و بختیاری کار بسته بندی انجام میدم لطفا بهم پیام بدین
11:42
1 پاسخ
محمد صمدی
نگین ...
سلام خانم هستم از چهامحال و بختیاری کار بسته بندی انجام میدم لطفا بهم پیام بدین
سلام  تماس بگیرید 0**** 
15:26
کارگر ساده آقا و خانم ایرانی شمس آباد فشافویه
محل کار شهرک صنعتی شمس اباد-حسن آباد فشافویه ساعت کار از 8 صبح تا 5 عصر (به صورت ثابت اضافه کار تا 8 شب ) شیفت شب دارد . (حق شیفت تعلق میگیرد) یک هفته شب کار یک هفته روزکار به صورت چرخشی حقوق وزارت کا...
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتر
15:27
1402/08/12
عسگر آگاه
سلام من هم کاربسته بندی درمنزل نیاز دارم .اردبیل
20:16
1402/08/13
دنبال کاردر منزل هستم 
04:35
همکار خانم جوان بسته بندی پستی لوازم آرایشی
باسلام نیازمند همکار خانم زیر ۳۰سال جهت بسته بندی پستی لوازم آرایشی مکان: پارکینگ ملت ساعت کاری: صبح ۹ الی ۱۳:۳۰ عصر ۱۶:۳۰ الی ۲۰:۳۰ جمعه ها عصر تعطیل
سمیه حداد
سلام دنبال کار بسته بندی تو رشت هستم.
08:03
1402/08/14
معصومه فرجی
.سلام.نیاز  به کاردر منزل هستم پردیس تهران فاز8
04:58
سعیدی
دنبال کار در منزل هستم استان گیلان
06:30
کار در منزل(ویژه بانوان)
توجه توجه ❌کار بسته بندی نیست❌ ❌ویژه بانوان❌ از علاقه مندان به شغل انلاین و اینترنتی دعوت میشود دعوت به همکاری از خانم های با انگیزه برای کار در منزل با گوشی موبایل بدون بیرون رفتن از خونه...
سلین شکوهی
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم .
فسا
07:44
ایراندوخت یاری
سلام من اردبیل هستم دنبال کار در منزل هستم میشه کمکم کنید 
08:58
ایراندوخت یاری
لطفا 
08:59
نیروی فنی ، منشی حسابدار، سرپرستی، ساده نیازمندیم
آقا و خانم جهت کار در کارخانه تولیدی دستگیره نیازمندیم اعم از تولید بسته بندی وسط کار انبار دار پرسکار جوشکار در صورت امکان ، رزومه خود را داخل واتساپ یا روبیکا ارسال فرمایید ممنون ساعت تماس و م...
زهرا سادات
کار نیاز دارم در منزل دز یزد
09:30
1402/08/29
مریم مشگانی
سلام من دنبال کار درمنزل می گردم لطفاً راهنمایی کنید ممنون ازنیشابور 
05:47
زهره غفاری
سلام من کار بسته بندی را انجام میدهم خیلی به کار نیاز دارم
08:16
کار در منزل بسته بندی
سلام خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز به تعداد نیرو خانوم جهت بسته بندی در منزل خودشان نیاز مندیم کار بصورت کارتن درب منزل تحویل می‌گیرید و به صورت بسته بندی شده درب منزل تحویل می‌دهد کارتون شامل ب...
سلنا منهویی
منم کاردرمنزل میخام اشتهارد هستم
13:04
1 تایید
مدینه یوسفی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم لطفا تماس بگیرید
19:28
1402/08/30
نسترن محمدی
سلام دنبال کار در منزل هستم خیلی احتیاج دارم 
07:04
پذیرش کارگر آقا،راننده،حراست(کارخانه پاستیل)
✅️استخدام فوری در شرکت تولید انواع پاستیل و ژله ✔️کارگر ساده آقا ایرانی واتباع ♎️قسمت های تولید بسته بندی ✔️( کارگر ساده ) حراست ❌️کارت پایان خدمت برای حراست الزامی است ✅️شرایط سنی: کارگر ساده 17 تا...
سلام دنبال کار درمنزل مثل بسته بندی هستم شیراز بیدزرد
08:47
المیرا مطیع
دنبال کاربسته بندی هستم در منزل .اردبیل
09:33
سلام خانوم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم  از خراسان رصوی شهرستان تربت جام ممنونم
11:03
چرخکار و وسط کار
شرکت✳️تری تکس✳️ تولید کننده انواع شلوار جین و تریکو زنانه و مردانه برای تکمیل پرسنل خود در زمینه های زیر دعوت به همکاری می نماید: ⬅️چرخکار صنعتی ماهر و نیمه ماهر ⬅️چرخکار راسته دوز نیمه ماهر ✳️و آموز...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم در قائم شهر
13:23
کبری ایراهیمی
من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی از کرمانشاه اگه میشه راهنمایی کنین ممنون
15:32
حدیث مختار زاده
سلام جویای کار در منزل اهواز 
16:28
نیروی کار ساده برای تولیدی مواد غذایی
به ۲ خانم جوان، فعال و سالم، متعهد، تمییز و با ایمان جهت کار در کارگاه تولیدی سوسیس و کالباس نیازمندیم جهت شستشو و نظافت ظروف و محیط کار بسته بندی محصولات کمک به تولید *ترجیحا مجرد باشند تا هر روز ب...
حدیث مختار زاده
سلام جویای کار در منزل هستم اهواز 
16:29
صدیقه شریعتی
سنا ملکی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:35
صدیقه شریعتی
اکرم بهروزمند
سلام منم کاردرمنزل
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
20:35
استخدام کارگر ساده
باسلام.شرکت واقع در شهرک صنعتی ده سرخ جهت خط تولید قهوه نیازمند 2نفر نیروی آقا جهت کار در قسمت تولید و بسته بندی دارد لطفا جهت هماهنگی در ساعات اداری تماس گرفته شود
صدیقه شریعتی
الهه رمضانی
پیام بدین0**** 
20:36
صدیقه شریعتی
نرگس رفیعی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی و دورکاری باشه بهتره
پیام بدین0**** 
20:36
1402/09/01
من دنبال  کاردرمنزل هستم  تربت جام  وفریمان 
16:17
یک نیروی خانم و دو نیروی اقا کار در تولیدی
دونفر اقا جهت کار در تولیدی قطعات لاستیکی و یک نفر خانم جهت مونتاژ و بسته بندی محدوده شاپور
1402/09/10
سلام دنبال کار در منزل هستم برای بسته بندی تهران 
18:22
شقایق شمسعلی
سلام کار در منزل میخوام بسته بندی کرمان هستم
20:23
1402/09/11
کبری احمد فخرالدین
کبری احمد فخرالدین هستم در اهواز کار بسته بندی در منزل 
21:54
نیروی خط بسته بندی کارگر خط تولید پنیر پیتزا
یک شرکت معتبر تولید پنیر پیتزا به منظور توسعه فعالیت‌های خود، از افراد واجد شرایط برای همکاری در بخش تولید پنیر پیتزا دعوت به عمل می‌آورد. شرایط احراز: جنسیت: آقا سن: ۱۸ الی ۴۰ سال دارای سلامت جسمان...
1402/09/12
لیلا سلیمانی غربی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل خ
ودم هستم و در شیراز زندگی میکنم مشتاق هستم کاری انجام بدم.
16:16
مدینه یوسفی
سلام من دنبال کاردرمنزل  خودم هستم لطفاتمااس بگیرید
18:11
حدیثه بلوچ
سلام  جویای کار در منزل هستم .گورت .خوراسگان هرکاری باشه
19:02
به تعدادی نیرو جوان خانم جهت بسته بندی پوشاک
به تعدادی نیرو جوان خانم جهت بسته بندی و اتو کاری وپرس نگین پوشاک در مجموعه نیازمندیم ساعت کاری مجوعه ۷صبح تا ۵ عصر ساعات پاسخ گویی از ۹ صبح تا ۴ عصر نیرو دائمی فقط میخوایم با سرویس رفت وبرگشت در م...
زهرا رحمانی
 سلام وقت بخیر من دنبال کار در خانه هستم 
21:49
سلام و درود جویای کاردر منزل هستم خانم مرادی ازاصفهان 
22:14
1402/09/13
نسرین دانشی
سلام من نیاز به بسته بندی کار در منزل هستم 

15:14
کارگر خانم بسته بند
بسته بندی کیسه زباله ساکنین باقر شهر در الویت بهمراه ناهار بیمه سن 18 الی 30 سال
نسرین دانشی
سلام من نیاز به بسته بندی کار در منزل نیاز دارم 
15:16
نسرین دانشی
سلام دنبال کار درمنزل کار بسته بندی هستم 
15:17
1402/09/14
من دنبال کار در منزل هستم اصفهان خیابان قائمیه زندگی می کنم
08:42
یک نیروی بسته بندی جهت ارسال سفارشات آرایشی
سلام به یک نیرو جهت آماده سازی سفارشات برای ارسال در دفتر فروش یک واحد آرایشی و بهداشتی در بازار تهران نیاز داریم لطفا اطلاعات زیر رو در یک پیام در واتساپ برای ما ارسال کنید، نیاز به تماس گرفتن نیست ...
1402/09/15
اعظم حاجی رضایی
سلام دنبال کار در منزل  هستم.شیراز
14:29
زیبا عزیزی
دنبال کاربسته بندی  هستم خواهشن نیازمند کار هستم ازشهر بندرانزلی 
16:20
سمیه پرتوی
سلام دنبال کار در منزل هستم و نیاز دارم برای استان اردبیل شهر جعفراباد اگه سراغ دارین لطفا بگین
18:58
استخدام نیروی بسته بند شیفت شب/روز در مناطق مختلف
**استخدام نیروی اقا جهت بسته بندی غذا در رستوران** *داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت الزامی است *برخورداری از سلامت جسمانی کامل *شرایط سنی: از 20 سال تا 45 سال -مزایا: *پرداخت عیدی، سنوات و سایر مزای...
1402/11/04
سلام دنبال کاردرممزل هستم
08:32
آیدا سلمانی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مبینی دیپلمه از تهران 
10:01
1402/11/05
شبنم رضاپور
کار در منزل میخوام پرند
13:09
استخدام وکار درمنزل
1402/11/06
بشیر احمد همدرد
من هم دنبال کار هستم 
23:55
1402/11/07
جویای کار درمنزل هستم .فارس 
09:59
1402/12/04
فرشته رئوف نژاد
کار در منزل بسته بندی میخوام واقع در قرچک
20:49
استخدام و کار در منزل
1402/12/05
آرزو تاجران
سلام کاردر منزللنیازمندم 
! از تهران
06:41
1402/12/10
ماعدع کلب خانی
کار   
11:09
ترانه محمدی
سلام دنبال کار در منزل هستم 
12:56
استخدام و کار در منزل
فاطمه مرزوقی
سلام ابادان هستم دنبال کار 
19:20
فاطمه مرزوقی
در منزلم
19:21
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب ممنون میشم هرکی خاست زودتر اطلاع بده 
20:23
استخدام و کار در منزل
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک ممنون میشم هرکی خاست زودتر اطلاع بده 
23:53
20:25
1402/12/13
کیانا سبزواری
سلام‌ تورو خدا من مامانم سرطان داره شرایطم خیلی بده بهم کمک کنین یه کاری بهم بگین
22:46
1402/12/14
محمد حسین شفیعی
سلام  و عرض ادب بنده  به دنبال کار بسته بندی هستم هر نوع بسته بسته بندی برای من فرقی نداره 
14:54
کارگر فنی
نیروی فنی آشنا به ماشین الات صنعتی مانند تراش - دلر کاری - سنگ زنی - رنگ - مونتاژ - بسته بندی و .... علاقه مند به یادگیری علاقه مند به کار تیمی اصطلاحا دست به آچار امکان ارتقا شغلی مزایا شامل : نها...
محمد حسین شفیعی
سلام. 
کار در منزل در عظیمیه هر نوع بسته بندی در سریعترین زمان  ممکن کار شما انجام هواهد شد. هر نوع بسته بندی در هر ساعت  کار شما انجام خواهد شد 
15:05
1402/12/18
مهناز حیدری
سلام خسته نباشید من نیاز به کار بسته بندی دارم در منزل بیرون از منزل نمیتونم و واقعا شدیداً نیاز دارم ممنون میشم کمک کنید 
05:48
1402/12/19
اکرم بهروزمند
سلام منم کاردرمنزل می‌خواستم نتونستم پيدا کنم
09:01
استخدام نیروی خانم و آقا در شرکت بیسکویت و کاکائو
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️مبلغ حقوق از 18الی26 ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی ...
1402/12/24
دنبال کاردرمنزل میگردم
15:45
1402/12/27
احلام منیعاوی
من دنبال کار هستم خیلی محتاج کار کردن هستم
10:06
1402/12/28
حمیدرضا سعیدحور
سلام 
12:40
نیروی لجستیک ترجیحا نیروی آقا
یک شرکت معتبر در شرق تهران (نارمک) از افراد منظم و دقیق که دوست دارند در کار خود پیشرفت کنند، برای جمع آوری سفارشات، بسته بندی و ارسال کالا در بخش فروشگاه اینترنتی دعوت به همکاری مینماید. شرح شغل : ار...
رعنا طلوعی
سلام منم دونبال کار در منزلم شهرستان سراب 
21:12
1403/01/02
آرزو علیزای
سلام دنبال کاردر منزل هستم ابیک قزوین
21:19
1403/01/13
خب‌طب‌سنتی‌انجام‌بدین
10:55
استخدام و کار در منزل
1403/01/24
فاطمه یاوری نژاد
سلام دنبال کار درمنزل هستم شرایط بیرون از منزل ندارم و نیاز مند ب کار بسته بندی در منزل هستم 
19:22
1403/01/25
غزل سعادتی
دنبال کار در منزل هستم اصفهان
1403/02/25
خدیجه آبشت
سلام منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
15:40
نیروی ساده خانم و اقا برای انبار پوشاک
به تعدادی خانم و اقا نیروی ساده انبار پوشاک واقع در خیابان ولیعصر نیازمندیم از 20 تا 40 سال شرح وظایف: آماده سازی پوشاک برای ارسال به فروشگاه ، بسته بندی برای فروش انلاین و تفکیک بار در صورت داشتن تع...
سلام من خیلی به کار درمنزل نیاز دارم 
19:38
1403/02/26
راضیه قدیری
سلام.کاردر
05:24
راضیه قدیری
متزل‌میخوام.
05:24
هونام نهاد آیان
نیروی بازاریابی و فروش
جنسیت: آقا و خانم حداقل مدرک تحصیلی: دیپلم/کاردانی/کارشناسی (رشته های مرتبط مزیت محسوب می شود) تجربه کاری: حداقل 2 سال تجربه کاری مرتبط در زمینه فروش (ترجیحاً در صنعت چاپ و بسته بندی) استان مورد نیاز:...
زهرا رحیمی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
14:54
1403/02/30
سلام دنبال کار در منزل هستم
05:29
زهرا عبدی
سلام دنبال کار هستم نسیم شهر 
کادر کارگاه زغال کبابی خانم یا آقا
کاردرمحل جهت پروخالی کردن کوره زغال کبابی بسته بندی آدرس قزانچی سرابله آقا و خانم
فلطمه زهرا مشمول
سلام نیازمند ب کار بسته بندی در منزل هستم
18:42
1403/03/01
فاطمه کارگر
سلام به کم  
06:06
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه کارگر
سلام به کم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
08:07
کار در کارگاه
شرکت غذایی خاتون جهت تکمیل کادر خود به چند نیروی کار خانم جهت کار در کارگاه تولیدی مواد غذایی نیازمند است ●○ کلیه کارهای خانمها در کارگاه (تقسیم بین همکاران) : خرد کردن و سرخ کردن سبزیجات، کبابی و سر...
مریم بختیاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم سمنان هستم
14:15
سلام منم دنبال کار در منزل هستم مشهد زندگی می کنم 
23:00
1403/03/06
فاطمه دهقان منشادی
سلام جویای کار در منزل هستم
بچه کوچک ندارم 
06:54
کلوچه پذی ممتاز
به یک همکار خانوم با سواد حداقل دیپلم جهت فروشندگی و بسته بندی نیازمندیم بدون مشکل در ساعت کاری
فاطمه دهقان منشادی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل هستم دهقان
06:58
سحر سعیدی
جویای کار درمنزل هستم 
12:36
لیلا غبیشاوی
سلام من کاردرمنزل میخوام هرچی باشه واقعاامحتاجم  ولازم دارم
16:28
استخدام حراست
ما در صنایع چاپ و بسته بندی نگارستان زنجان به دنبال فردی مستعد و با انگیزه برای کار در قسمت حراست هستیم. انگیزه و پشت کار موارد کلیدی برای کار در این شرکت است. با توجه به فعالیت گسترده این مجموعه امکا...
لیلا غبیشاوی
سلام من کاردرمنزل لازم دارم دراهواز
16:30
1403/03/07
مهدی چمنی
سلام خسته نباشیددنبال کارهستم بسته بندی درمنزل زرقان هستم 
15:07
مهدی چمنی
خواهش میکنم چندبچه کوچک دارم دنبال کاردرمنزل هستم به پول احتیاج دارم، زرقان هستم 
15:10
نیروی خانم جهت فروش و بسته بندی شال و روسری
* نیروی خانم جهت فروش و بسته بندی در فروشگاه شال و روسری ساعت کاری از 9 الی 18 جهت مصاحبه حضوری آدرس میدان هفده شهریور پشت سرای ۱۰ کوچه جنب پارک پلاک ۳۲ فروشگاه خاوری
مهدی چمنی
سلام میشه ببهم کاربدین کاردرمنزل بسته بندی ممنونم 
15:31
مهدی چمنی
زرقان هستم کاردرمنزل بسته بندی میخوام ممنون 
1403/03/17
فرزانه بالانچی
سلام ب کار در منزل نیاز دارم  . استان هرمزگان 
20:45
استخدام نیروبسته بندی خانم وآقادرکارخانه کلوچه کیک
جهت تکمیل خط تولید و بسته بندی کیک و کلوچه پرشین مواد غذایی به تعدادی نیروی خانم و آقا از تمام کرج و حومه با شرایط زیر نیازمندیم ساعت کاری هشت ساعته به صورت گردشی و ساعت کاری هشت ساعته با اضافه کار...
فرزانه بالانچی
بسته بندی در منزل میخواستم
20:47
1403/03/19
سلام تیموری هستم مسکن مهر رودهن کار در منزل میخواستم
06:52
1403/03/21
حدیث نوروزی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
رشت 
شهر خمام هستم 
تعدادی کارگر ساده بسته بندی
سلام به تعدادی کارگر ساده جهت کار در کارگاه تولیدی و بسته بندی نیاز مندیم سن ۱۷ سال تا ۳۰سال بدون جای خواب
1403/03/22
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
تهران
20:48
1403/05/27
سلام من دنبال کار در منزل هستم خیلی نیاز دارم ممنون میشم کمک کنید 
20:19
سلام من دنبال کار هستم تهران 
20:20
نیروی جوان
✅️به نام خدا✅️ شعبه مرکزی در نظر دارد در جهت تکمیل پرسنل خود در نمایندگی سراسر کشور تعدادی نیروی آقا استخدام کند بخش های مورد نظر: خط تولید،بسته بندی ،اپراتور دستگاه فنی مهندسی و مونتاژکار شرایط عمومی...
1403/05/28
تتتت فف
من هم دنبال کار درمنزل در مشهد هستم آیا این بسته بندی به نام خانم زهره باقری معتبر هست؟
12:44
1403/05/29
صدیقه یحیی آبادی
اکرم بهروزمند
صدیقه یحیی آبادی 
سلام منم نیاز مبرم به کاردر منزل دارم امکانش کار بسته‌ بندی هرچی باشه انجام میدم ممنونم 
10:50
فاطمه قربانی
سلام  این بسته بندی تل ولباس زیرهس توتلگرام گروه دارن 
کسی میدونه کلاه برداری هس یان؟؟
16:48
کشتارگاه زربال قسمت بسته بندی
سلام نیروی کار ترجیحا کاربلد باشه. قسمت بسته بندی قلاب زنی نیروی شرکتی شبکار نیرو میخایم و حقوق هم تقریبا ماهی 15 میلیون تومان که اضافه کاری هم جدا حساب میشه
1403/06/13
زهرا قویدست
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل بسته بندی وهر چی ک باشه هستم ممنون میشم کمک کنید خوزستان شهر شوش هستم
20:43
1403/06/14
رضوان پولادوند
خانم کاردرمنزلا کلاهبرداری آن من 12روزه پول زدم2300 که 1الی 4روزه برام کاردرمنزل بسته  بندی شمع کوچک 3تایی بفرستن ولی دیگه جوابمو ندادن .بسته بندی نیکان ادمیناشم خانم علیدوست وخانم کرمی هرکی خواست لینگ گروه کلاهبرداریشونم براش میفرستم که من گول نخورید
07:33
1403/06/26
سلام ‌من‌به‌کاربسته‌بندی‌نیازدارم‌لطفا کمک‌کنیدخراسان‌رضوی‌هستم‌خواف
11:52
کارگر ساده برای تولیدی سبد پلاستیک
کار ۱۲ ساعت. شیفت شبم داره. پای دستگاه اتومات نشسته سبد تولیدی. رو چندتایی بسته بندی میکنن جای خواب و منزل برای خانواده و افراد شهرستانی. محل کار داره.
1403/06/27
لیلا فارسی
سلام دنبال کار در منزل هستم مشکین دشت 
17:15
مدیا پاشایی
سلام  کار انواع بسته بندی در ارومیه میخوام
19:20
1403/06/28
زهرا پورهاشمی
سلام کسی کار در منزل سراغ نداره؟
17:25
ملکی
همکار خانم جهت کاردر آشپزخانه نیازمندیم
خانمی جهت کمک در آشپزخانه ظرفشویی و بسته بندی غذا نیازمندیم 0919XXX3225(نمایش کامل)
1403/07/30
دنبال  کار در منزل هستم لطفا خبر بدید ممنون
06:02
1403/08/21
مروارید صدری
سلام منم دنبال کار درمنزل هستم میشه به منم کمک کنید
13:28
1403/09/11
معصومه بامری دوست
سلام دنبال کاردرمنزل برای چندنفرهستم
12:05
چاپ و بسته بندی یسنا
ب چند نیرو فعال در چاپ و بسته بندی نیازمندیم فقط ایرانی سرویس نداریم لطفاً سوال نکنید آدرس هم دقیق تو آگهی خورده
1403/09/12
سلام منم دنبال کاردرمنزل پاکدشت هستم
11:41
1403/09/13
من 
1403/09/15
عاطفه پ
سلام جویای کار در مازندران هستم کار در منزل باشه مثل بسته بندی هرچیزی یا دوخت با چرخ خیاطی صنعتی هم دارم
17:48
بسته بندی شمارو درمنزل انجام میدم
سلام ،هربسته بندی داشتی درمنزل برای شما انجام میدهم
1403/09/17
zahra azarian
سلام منم نیاز به بسته بندی کار در منزل دارم
10:55
بهار امامی
جویای کار در منزل هستم در منجیل اینم  شماره همراه 0**** 
11:00
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم  از بناب آذربایجان شرقی قهرمانی 
18:23
گلچین وارد کار در سوهان پزی
سلام خدمت دوستان عزیز کار در سوهانی برای بسته بندی به یک گلچین وارد برای همکاری
1403/09/26
سلام عزیزان بسته بندی کار در منزل خانم بهزادی کلاهبرداری هست در تلگرام الان تغییر نام دادن مظفری کردن بعد از دادن پول پاسخگو نیستن مراقب باشید گول نخورید 
09:29
سارا بارکیزهی
سلام کار در منزل میخام.  اردکان یزد 
13:11
ابوالفضل
سلام من نیاز به کار در آرم
14:52
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 12میلیون به بالا دارای تاییدیه پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه،پاداش و مزایا و ع...
عهدیه بلوچی
سلام دنبال  کاردرمنزل هستم بسته بندی 
پردیس هستم
22:47
1403/09/27
سلام منم دنبال کار در منزل هستم اراک 
04:05
سلام من دنبال کار در منزل هستم هر کی سراغ داره به من خبر بده خیلی ثواب داره 
15:51
کارگر انبار
شرکت بلوط یک شرکت فعال در حوزه تولیدات چوبی به دنبال جذب یک نفر آقا جهت کار در واحد انبار و بسته بندی دارای دقت بالا و روحیه یادگیری است دارای حداقل مدرک دیپلم سن بین 18 تا 30 سال دارای سرویس رفت ...
1403/09/28
صدیقه حسینی
سلام من جویای کار در منزل هستم خیلی هم نیاز دارم
03:54
1403/10/03
حمیده دشتی
عزیزان  منم. میخوام در خونه کار بسته بندی انجام بدم در رشت هستم دنبال کار در منزل هستم
1403/10/06
رها رحمتی رحمتی
سلام من جویای کار درمنزل هستم از شهرملایر
09:09
استخدام همکار آقا
باسلام نیازمند همکار آقا جهت فعالیت در دفتر و جمع آوری ملزومات پزشکی واقع در بازار تجهیزات پزشکی جمع آوری و بسته بندی سفارشات ساعت کاری : ۹ الی ۱۸ ظهر تایم استراحت و ناهار پنجشنبه ها تا ساعت ۱۴:۰۰ ج...
مرادی
سلام. خدمت همکاران محترم جهت همکاری با ما مغازه و جا و نیروی خانم از ما کار از شما تماس 0****  مرادی
22:53
1 پاسخ
مرادی
مرادی
سلام. خدمت همکاران محترم جهت همکاری با ما مغازه و جا و نیروی خانم از ما کار از شما تماس 0**** مرادی
کار در منزل ایوانکی روستای چشمه نادی
22:55
1403/10/08
سلام  من دنبال کار در منزل هستم در خوی 
09:50
وسط کار- مونتاژ، بسته بندی، برش، خم
یک نیروی فعال وسط کار که در زمینه مونتاژ ، برش کاری ، خم کاری و بسته بندی تجربه داشته باشد.
سحرناز دهقان
سلام کار در منزل بسته بندی میخوام از اردبیا
18:45
فهیمه اسدی
سلام اصفهان هستم جویای کاردرمنزل بسته بندی هستم برای خرج زندگیم .ببخشید خیلی ها میگن کاردرمنزل وابسته بندی پول میگن بزنید بحساب تاحالا دوتا کار بسته بندی پول زدم ودروغ بود بار نیومد فقط کانال فیک ونمیدونم استوری کسانی که پول زدن حاضر هم نیستم شماره تلفن بزارن فقط کلاهبرداری لطفا لطفا خواهشاً مشکلات مردم حل کنید نه اینکه با کلاهبرداری پول مردم بخورید.
20:21
فهیمه اسدی
مثل خانم باقری خانم ادیبی که کار بسته بندی درمنزل بودن اینا کلی کانال ونمیدونم استوری واریزی عکس و رضایتمندی دروغه پول که زدی نه باری می‌فرستم نه پولت پس میدم فقط کلاهبرداری دیگه جوابگو نیستید اصفهان کانال توی روبیکا دارن کسی گول نخوره
20:24
نیرو آقا جهت بسته بندی کفش فقط باز نشسته
نیرو جهت کار بسته بندی کفش فقط بازنشسته
فهیمه اسدی
اگر کسی کار بسته بندی درمنزل سراغ داره با شماره تلفن و آدرس اصفهان هستم اطلاع بده اینکه کانال اینا باشه نمی‌خوام شماره تلفن اسم شرکت بسته بندی که بار تحویل مون بدن .شماره تلفن 
20:26
1403/10/26
هیچ کس
دور کاری و بسته بندی 
12:01
1403/12/11
سمیه شنواری
سلام دوستان عزیز اگه کسی کار بسته‌بندی در منزل می‌شناسه معرفی کنه ساکن یزد هستم 
جذب نیروی جوان
✅️به نام خدا✅️ شعبه مرکزی در نظر دارد در جهت تکمیل پرسنل خود در نمایندگی سراسر کشور تعدادی نیروی آقا استخدام کند بخش های مورد نظر: خط تولید،بسته بندی ،اپراتور دستگاه فنی مهندسی و مونتاژکار شرایط عمومی...
امیررضا ضرابی چگنی
سلام وقت بخیر کار در منزل میخواهم و
وبسته بندی وسایل هرچی باشد آدینا در مشهد خراسان رضوی 
16:12
شنبه 7 اردیبهشت 1404، ساعت 17:35