دنبال کن

زهره باقری کار در منزل

بسته بندی

1402/12/07
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
01:05
4 پاسخ
10 تایید
واتسون | Watson
استخدام وسط کار (آقا)
آشنا به امور بانکی کمکی ویزیتور داشتن گواهینامه رانندگی الزامی است حداکثر سن 25 سال پرداخت حقوق به موقع بیمه بعد از مدت آزمایشی بعد از تایید مدیریت ساعت کاری شنبه تا چهار شنبه از ساعت 8:30 تا 1...
1402/12/08
الهام کاظمی
منم همینطور
12:09
2 پاسخ
2 تایید
1403/01/27
محمد صمدی
الهام کاظمی
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:47
1 تایید
1403/02/04
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک  خانم زهره باقری رومیفرستن  کسی بوده که کا رکر ده باشه
16:57
9 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جوان ۱۸ الی ۲۸ سال ساکن باقر شهر جهت بسته بندی در کارگاه تجهیزات پزشکی نیازمندیم ساعت کاری ۸ الی ۶ بعد از ظهر پنج شنبه ها نیمه وقت جمعه ها تعطیل محیط امن و بهداشتی و کاملا...
1403/02/05
حسن ساداتی
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
15:26
1 پاسخ
1 تایید
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
16:28
2 پاسخ
محمد صمدی
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
17:04
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1403/02/09
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
22:56
1 پاسخ
2 تایید
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
22:56
2 تایید
1403/02/10
گل پری میلک داد
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به  منم کمک کنید  
12:41
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهدشد امکان کارحضوری و غیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1403/02/28
افسانه فصیحی
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری 
18:01
4 تایید
1403/03/04
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
10:31
1 تایید
1403/03/18
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه 
21:05
3 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نمیشود امکان کارحضوری وغیر حضوری دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون دارد بسته بندی حبوبات وخانم واقا مورد پذیرش است
1403/04/04
مهران مرادی
کلاهبردارن
 پول منو خوردن بیشرفا
19:15
2 تایید
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید 
19:18
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/12
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی 
اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن 
11:49
1 پاسخ
1 تایید
اصلاح لیبل محصول با تغییرات رنگ و متن در ایلوستریتور
یک لیبل طراحی شده دارم. میخوام یسری تغییرات روش اعمال کنم. بعد از اون ۶ محصول دارم که همین لیبل روشون میخوره ولی رنگش و یسری از نوشته ها تغییر میکنه. کار پیچیده ای نیست و فایل در ایلیستریتور می باشد....
1403/04/17
نیها نارویی
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا 
13:23
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
22:29
1 پاسخ
1403/04/18
ندا بهرامی
آتیش   ب جون   بچه  زهره  باقری   بیفته  ک کلاهبردار 
18:23
1 پاسخ
ویرایش و اصلاح فایل لیبل محصول در Adobe Illustrator
یک لیبل دارم که قبلا طراحی شده. الان میخوام یسری اطلاحات روش انجام بدم. ۶ تا محصول دارم که دقیقا همین لیبلشون هست و فقط رنگشون تغییر میکنه فایل در ایلیستریتور هست.
1403/04/21
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:24
1 پاسخ
1 تایید
ح ب
ندا بهرامی
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:25
ح ب
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
1403/04/21
04:25
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار برای کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
ح ب
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
1403/04/21

04:27
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بسته‌بندی کیسه فریزر
سلام و خسته نباشید من برای بسته بندی کیسه فریزر برای محصول لیبل طراحی شود
ح ب
الهام کاظمی
منم همینطور
1403/04/21
04:30
ح ب
سهیلا رزمجوی
1403/04/21
ح ب
حسن ساداتی
کلاهبردارن
1403/04/21
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
ح ب
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
1403/04/21
1 تایید
ح ب
محمد صمدی
1403/04/21
ح ب
1403/04/21
04:31
طراحی بسته‌بندی حرفه‌ای قوطی اسپری
قوطی اسپری آنتی رفلکس/dental scan spray. طراحی حس اعتماد به محصول و حرفه ای بودن رو القا کنه
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
05:44
1 تایید
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که  490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
10:59
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/23
زهرا آژ
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بی‌سرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0**** 

23:06
فما | Fomadress
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال (خانم)
ما به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر هستیم که وظیفه آماده‌سازی، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌های فروشگاه آنلاین را برعهده بگیرد. این موقعیت شامل مدیریت عملیات روزانه سفارش‌ها از طریق پلتفرم‌‌ سایت، ا...
1403/04/26
Mari G
سهیلا رزمجوی
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
04:54
1 تایید
Mari G
ثبت
04:54
نیما گرمابی
کلاه برداربه
21:13
طراحی حرفه‌ای بسته‌بندی محصول با ابعاد دقیق
سلام. یه طراحی گسترده بسته بندی میخواستم انجام بشه با اندازه های دقیق لطفا.
نیما گرمابی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداریه
21:14
1403/04/27
خدیجه کتی
سلام نیاز به یک  کار در منزل دارم
14:27
1403/05/03
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
18:58
3 تایید
بسته بندی
بادرو‌د پوشاک ریسا نیازمند تعدادی نیروی در بخش دوخت(وسط کاری) و بسته بندی با شرایط زیر می باشد. فقط خانم ساعت کاری: خانم: ۸صبح تا ۶ غروب، پنجشنبه ها تا ۳ آقا: ۸ صبح تا ۷ شب، پنجشنبه هاتا ۴ خانم: ص...
زینب آقاجانی
سهیلا رزمجوی
شما امتحان کردین
21:49
1403/05/05
خانم حیدری
سهیلا رزمجوی
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم  الان تا فردا معلوم میشه 
13:41
1403/05/07
زهرا فتح الله پور
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
19:33
طراحی بسته بندی محصول
در خصوص بسته بندی محصولات غذایی به مانند پنیرپیتزا نیاز به طراحی برای بسته بندی محصول داریم
زهرا فتح الله پور
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداره
19:34
1403/05/08
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
08:39
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
09:40
1 تایید
بسته بندی
سلام احتراما خانم جهت بسته بندی لطفاً جهت اطلاع از کار وبسته بندی وشرایط کار تماس یا پیام یا چت در خدمت همشهریان گرامی هستیم. ساعات تماس از8تا21بامداد جواب گو هستیم ساعات کار ۸الی ۱۵ حضوری ادرس .....
1403/05/21
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
20:09
1403/05/23
مریم علیزاد
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه می‌زاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری 
12:14
1 تایید
1403/06/02
سلام.. من توی کانال تلگرام نام  خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی  منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
13:08
ساخت برچسب رضایت مشتری
سلام میخوام روی کارتن های های پستی کاغذ یا برچسبی چاپ کنم که مشتری ترغیب بشه رضایت ثبت کنه ما سایت و اینستاگرام داریم که میتونه کامنت یا ثبت نظر کنه لوگو سایت رو میفرشتم طرح خاصی مد نظرم نیست اگر ...
1403/06/16
معصومه عطایی پور
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
17:30
معصومه عطایی پور
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
17:33
معصومه عطایی پور
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
17:34
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
1403/07/07
مهسا الهامی
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
12:07
مهسا الهامی
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
12:09
1403/08/06
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بی‌شرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده  داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.
20:32
1 تایید
بسته بندی
امکان کار حضوری غیر حضوری ۱۰میلیون بسته بندی حبوبات خانم اقا پذیرش
1403/08/15
مدینه نجاتی
سلام منم یک هفته هست 590واریز کردم ب حساب خانم زهره باقری الان اصلا خبری ازش نیست جوابم رو نمیده
08:28
پروین مرادی
18:07
1403/08/16
یاسمین کوتی
سلام بسته بندی کتاب کلاه برداری هست پیامش هم پاک کرده تو. دیوار
17:56
طراحی بسته بندی محصول
در خصوص بسته بندی محصولات غذایی به مانند پنیرپیتزا نیاز به طراحی برای بسته بندی محصول داریم
1403/08/17
مبی ...
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید
ما ها اگ اینقد پول داشتیم در به در دنبال کار نمیرفتیم
01:31
1 تایید
1403/08/18
سلام‌ ذنبال کار پاره وقت هستم 0****  کار درمنزل
07:20
1403/08/21
با سلام زهراباقری از من 2ملیون500هزار گرفته
ولی 1سال هست قراره بسته کسی میدونه وتور باید پیگیر بشیم هر کاری میکنم پول پس نمیده
16:45
خواستار نیرو برای بسته بندی خودکار در خانه خودتان
نیازمند تعدادی محدود نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل خودتان. کاملا قانونی و معتبر و زیرنظر مراجع قانونی اطلاعات بیشتر در چت دیوار شماره تلفن به دلیل ارباب رجوع زیاد ، مخفی میگردد.
ریحانه پازن
سلام ادمین دایرکتر هستم اگه برای اینستاگرام و تلگرام ادمین پاسخگوی دایرکت میخای 0****  پیام بده
17:06
1403/10/12
سلام کسی با لاله صمد زاده کار کرده پول منو خورده 450 هزار تومان دیگه جواب نمیده
19:03
1403/11/01
سمیه قلیزاده
من تو خونه حوصلم سرمیره یه کارراحت وبی دردسرمیخوام
05:48
استخدام بسته بندی لامپ
� استخدام فوری کارخانه تولید لامپ یک کارخانه معتبر جهت تکمیل نیروی انسانی از بانوان و آقایان دعوت به همکاری می‌کند. ✅ شرایط کلی: سن ۱۸ تا ۵۵ سال سلامت کامل عدم اعتیاد و سوءپیشینه کارت پایان خدمت مزی...
زهرا موسوی
زهره باقری کلاه برداره دوستان حواست باشه
11:11
1403/12/03
دنبال کار در منزل هستم. اگه نیرو بیشتر بخواین هم سراغ دارم یه گروه بشیم. مبارکه اصفهان هستم
17:19
1403/12/04
زیبا حسینی
سلام منم خیلی به کارنیازدارم یکی دوبارهم هزینه پرداخت کردم کلاه برداری بوده شرایط بیرون کارکردنم ندارم توروخداهرکسی میتونه کمک کنه وکاردرمنزل معرفی کنه که معتبرباشه خیلی پول نیازم
06:25
کار در منزل ویژه بانوان
چه کاری سراغ داری که این ویژگی ها رو داشته باشه 1⃣ساعتش دست خودت باشه 2⃣بچت رو پات، توی بغلت، کنارت بازی کنه و تو به کارت برسی 3⃣دردسر سرکار،ارباب رجوع ،جا موندن ازسرویس،تاخیر، اضافه کاری نداشته ب...
زیبا حسینی
یه کار درمنزل معرفی کنید
06:32
1404/02/10
زینب دلفیه
خانم زهره باقری قرار بود ظرف دو روز همکاراتون تماس بگیرن ولی نه از شما خبری شد نه از همکارهاتون
15:25
1404/03/10
خانم محمدی هم کلاهبردار هس مواظب باشید 
10:29
بسته بندی ، خیاطی
نیازمند تعدادی نیروی خانم چرخکار (سردوز )و بسته بند جهت کار در شرکت البسه پزشکی واقع در شهرک صنعتی شماره 1 شرایط حقوق بصورت تیکه کاری میانگین از 10تا 15میلیون تومان چنانچه سرعت بالا داشته باشید بیشتر...
1404/03/12
ساحله لطفی
سلام خانم هستم نیازب کاردارم شهرستان سراب
05:38
1404/05/07
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند 
بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
14:46
2 پاسخ
1 تایید
آزاده رضائی
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
در هر کجای کشور که باشید میتونیم باهم همکاری داشته باشیم از 18 سال تا 50 سال
14:48
صندوقدار. پیک موتوری. کانتردار
صندوقدار خانم مودب خوش برخورد متعهد پیک موتوری با حقوق ثابت و کل درصد فیش ها کانتردار خانم جهت بسته بندی و آماده سازی مواد
1404/06/09
رقیه مهری
سهیلا رزمجوی
کلاه برداری خانوم خوبانی ،بهزادی،  اینارو من میشناسم کلاه برداری زیاد شده از منم گرفتن کشیدن بالا نریزید هیچی الکیه با اسم یکی دیگه میان 
12:24
1404/07/12
سحر عزتخواه
سلام من یک زن خانه دار 22ساله هستم ی بچه 9ماهه دارم نیاز به کار در منزل دارم درامد خوبیم داشته باشه باتشکر 
20:47
1404/07/23
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
سلام میشه شماره تماس بزارین 
13:46
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی
دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی
دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی باشه با شرکت معتبر درآمد خوبی داشته باشه
13:49
1404/08/27
زهرا پیرای
سلام من به کار در منزل نیاز دارم اگر میشناسین معرفی کنین ممنون میشم از اهواز
15:49
1404/09/24
فاطمه کونانی کونانی
سلام میشه منو استخدام کنید 
10:13
پذیرش فوری آقایان
باسلام. لطفا متن آگهی روبادقت مطالعه کیند بعد تماس بگیرید. شروع پذیرش نیروی آقا مجرد جهت کار وهمکاری درکارخانه تولیدی وبسته بندی مواد غذایی کار درجهات مختلف کارخانه: بسته بندی، کاربادستگاه، خط تولی...
دوشنبه 9 دی 1404، ساعت 14:25