دنبال کن

زهره باقری کار در منزل

بسته بندی

1402/12/07
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
01:05
4 پاسخ
9 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
1402/12/08
الهام کاظمی
منم همینطور
12:09
2 پاسخ
2 تایید
1403/01/27
محمد صمدی
الهام کاظمی
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:47
1 تایید
1403/02/04
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک  خانم زهره باقری رومیفرستن  کسی بوده که کا رکر ده باشه
16:57
8 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
1403/02/05
حسن ساداتی
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
15:26
1 پاسخ
1 تایید
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
16:28
2 پاسخ
محمد صمدی
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
17:04
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1403/02/09
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
22:56
1 پاسخ
2 تایید
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
22:56
1 تایید
1403/02/10
گل پری میلک داد
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به  منم کمک کنید  
12:41
1 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
1403/02/28
افسانه فصیحی
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری 
18:01
4 تایید
1403/03/04
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
10:31
1 تایید
1403/03/18
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه 
21:05
2 تایید
به یه آقا بسته بند و یه خانم پاره وقت نیازمندیم
سلام به یه نفر آقا جهت بسته بندی در شیفت صبح و یه نفر خانم پاره وقت در شیفت عصر برای بسته بندی در نان فانتزی یاسمین نیازمندیم ترجیحا.منزل نزدیک به محل کار باشه سن 20تا 40سال برای اطلاعات بیشتر تماس...
1403/04/04
مهران مرادی
کلاهبردارن
 پول منو خوردن بیشرفا
19:15
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید 
19:18
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/12
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی 
اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن 
11:49
1 پاسخ
تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی نیازمندیم
سلام به تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی اسباب بازی و چاپ نیازمندیم ۹۰ درصد محیط کار خانم هستن ساعت کار از ۸ صبح تا ۱۷:۳۰ بیمه نداریم کار در منزل نداریم ساعت تماس و چت از ۹ تا ۱۶ به غیر...
1403/04/17
نیها نارویی
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا 
13:23
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
22:29
1 پاسخ
1403/04/18
ندا بهرامی
آتیش   ب جون   بچه  زهره  باقری   بیفته  ک کلاهبردار 
18:23
1 پاسخ
خانم جهت بسته بندی دارو
به تعدادی نیروی خانم در شرکت معتبر البرز زاگروس در زمینه دارو واقع در شهرصنعتی بهارستان- خیابان گلستان یکم پلاک ۹ نیازمندیم شرایط کار سرویس - بیمه - غذا دارد روزانه هشت ساعت کار تقریبا مبلغ ۴۵۰ هزا...
1403/04/21
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:24
1 پاسخ
1 تایید
ح ب
ندا بهرامی
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:25
ح ب
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
1403/04/21
04:25
کارگر ساده
به یک کارگر ساده آقا جهت مونتاژ و بسته بندی شیرآلات نیازمندیم بیمه تامین اجتماعی بعداز۳ماه اتباع پذیرش نداریم سن حداکثر ۴۰سال
ح ب
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
1403/04/21

04:27
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
بسته بندی و دکمه زدن
نیازمند یک نیروی خانم با شرایط سنی ۱۵تا۴۰سال جهت بسته بندی و دکمه زدن در کارگاه خیاطی با محیط زنانه نیازمندیم. ساعت کار ۹صبح تا ۵بعدظهر روز های تعطیل هم تعطیل هستیم ❌کار بیرون بر نداریم لطفا سوال نفر...
ح ب
الهام کاظمی
منم همینطور
1403/04/21
04:30
ح ب
سهیلا رزمجوی
1403/04/21
ح ب
حسن ساداتی
کلاهبردارن
1403/04/21
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
کارگر ساده
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت:...
ح ب
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
1403/04/21
ح ب
محمد صمدی
1403/04/21
ح ب
1403/04/21
04:31
بسته بندی خانم بدون نیاز به سابقه کار
محیط کاملا زنانه استخدام خانم ۴۰ نفر برای بسته بندی صنایع غذایی (برای خونه بسته بندی نداریم) بدون نیاز به سابقه کار تایم کاری ۷الی ۱۷.۳۰ جمعه ها تعطیل حقوق مجرد ۱۴ میلیون متاهل ۱۵ میلیون متاهل ب...
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
05:44
1 تایید
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که  490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
10:59
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/23
زهرا آژ
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بی‌سرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0**** 

23:06
نیرو خانم در محدوده شهرک شهید رجایی نیازمندیم
نیرو خانم متعهد و به صورت دائم بابت کار بسته بندی و منتاژ کاری نیازمندیم لطفا از محدوده شهرک شهید رجایی تماس بگیرین سرویس نداریم و کار در منزل نداریم ممنون
1403/04/26
Mari G
سهیلا رزمجوی
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
04:54
1 تایید
Mari G
ثبت
04:54
نیما گرمابی
کلاه برداربه
21:13
نیرو بسته بندی خرما ( فقط خانم)
اتباع پذیرفته نمی‌شود .کار در منزل نداریم به دو نفر نیرو خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی خرما در محدوده میدان امام حسین به سمت بهمن نیازمندیم فقط خانم سن بین ۱۸ تا ۳۵ از ۸ صبح تا ۵ عصر سرویس ندارد ...
نیما گرمابی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداریه
21:14
1403/04/27
خدیجه کتی
سلام نیاز به یک  کار در منزل دارم
14:27
1403/05/03
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
18:58
2 تایید
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
راننده لیفتراک
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. راننده لیفتراک جنسیت: آقا سابقه کار: دا...
زینب آقاجانی
سهیلا رزمجوی
شما امتحان کردین
21:49
1403/05/05
خانم حیدری
سهیلا رزمجوی
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم  الان تا فردا معلوم میشه 
13:41
1403/05/07
زهرا فتح الله پور
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
19:33
انبار دار خانم در احمد آباد مستوفی با سرویس
انبار دار خانم حقوق ۱۶ میلیون با بیمه تامین اجتماعی و سرویس رفت و برگشت تا میدان نماز رزومه رو در چت دیوار ارسال کنید آشنا به کامپیوتر جهت زدن حواله ورود و خروج ۲ تا انبار داریم ۱ انبار یراق آلات مصرف...
زهرا فتح الله پور
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداره
19:34
1403/05/08
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
08:39
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
09:40
نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه
سلام یه نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سیفیجات فقط خونه تو محدوده محل کار باشه وگرنه استخدام نمیشه
1403/05/21
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
20:09
1403/05/23
مریم علیزاد
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه می‌زاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری 
12:14
1403/06/02
سلام.. من توی کانال تلگرام نام  خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی  منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
13:08
به تعدادی کارگر ساده برای تولید/بسته بندی/مونتاژ
کارخانه معتبر و بزرگ به تعدادی کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید ، مونتاژ،بسته بندی شکلات نیازمند است . ⭐آغاز به کار از روز اول⭐ شرایط همکاری : پذیرش آقایان و خانمان رنج سنی ۱۸ تا ۴۰ سال (سابقه مهم نیست...
1403/06/16
معصومه عطایی پور
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
17:30
معصومه عطایی پور
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
17:33
معصومه عطایی پور
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
17:34
به تعدادی نیروی آقا و خانم جهت تولیدی نیازمندیم
به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت تولیدو بسته بندی چای و دمنوش نیازمندیم. سن بین ۲۰ تا ۳۰ سرویس محدوده نبوت کشاورز و امام
1403/07/07
مهسا الهامی
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
12:07
مهسا الهامی
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
12:09
1403/08/06
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بی‌شرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده  داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.
20:32
استخدام نیروی بسته بندی و تولید شهرک صنعتی
نیازمند ۵ نفر نیروی خانم و آقا جهت تولید و بسته بندی محصولات شوینده در شهرک صنعتی شیراز ، همراه با سرویس ، در محدوده های پل غدیر ، سردارن ، کوزه گری ، دارالرحمه ، سلطان آباد ، کوشک میدان ، قهرمانان و...
1403/08/15
مدینه نجاتی
سلام منم یک هفته هست 590واریز کردم ب حساب خانم زهره باقری الان اصلا خبری ازش نیست جوابم رو نمیده
08:28
پروین مرادی
18:07
1403/08/16
یاسمین کوتی
سلام بسته بندی کتاب کلاه برداری هست پیامش هم پاک کرده تو. دیوار
17:56
استخدام تکنسین و مهندس برق
یک شرکت تولیدی جهت تکمیل کادر فنی خود به یکنفر دارای مدرک فوق دیپلم یا کارشناسی برق و با حداقل سه سال کار مرتبط جهت اپراتوری و تعمیرات دستگاه های تولید و بسته بندی مواد غذایی نیاز دارد . متقاضیان داری...
1403/08/17
مبی ...
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید
ما ها اگ اینقد پول داشتیم در به در دنبال کار نمیرفتیم
01:31
1403/08/18
سلام‌ ذنبال کار پاره وقت هستم 0****  کار درمنزل
07:20
1403/08/21
با سلام زهراباقری از من 2ملیون500هزار گرفته
ولی 1سال هست قراره بسته کسی میدونه وتور باید پیگیر بشیم هر کاری میکنم پول پس نمیده
16:45
نیروی نظافت و خدمات و برخی امور کارگاهی
سلام و درود به یک نفر نیروی آقا با شرایط زیر نیازمندیم بازنشسته یا مستمری بگیر که نیاز به بیمه نداشته باشد برای کارهای خدماتی و نظافت و همچنین به عنوان نیروی کمکی در کارگاه صنعتی آشنایی حدودی با کاره...
ریحانه پازن
سلام ادمین دایرکتر هستم اگه برای اینستاگرام و تلگرام ادمین پاسخگوی دایرکت میخای 0****  پیام بده
17:06
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 08:53