دنبال کن

زهره باقری کار در منزل

بسته بندی

1402/12/07
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
01:05
4 پاسخ
9 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد، امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1402/12/08
الهام کاظمی
منم همینطور
12:09
2 پاسخ
2 تایید
1403/01/27
محمد صمدی
الهام کاظمی
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:47
1 تایید
1403/02/04
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک  خانم زهره باقری رومیفرستن  کسی بوده که کا رکر ده باشه
16:57
8 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
از ساعت ۸صبح تا ۷بعدازظهر همراه با صبحانه روزانه ۶۰۰هزار تومان بسته بندی تقویم در صحافی درصورت نیاز تماس بگیرید چت جوابگو نیستم
1403/02/05
حسن ساداتی
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
15:26
1 پاسخ
1 تایید
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
16:28
2 پاسخ
محمد صمدی
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
17:04
1 پاسخ
بسته بندی
نیازمند همکار خانم هستیم. ترجیحاً محدوده آساوله و نایسر باشد. دستمزد بر اساس تیکه کاری می باشد. نهار بر عهده خودتان می باشد.
1403/02/09
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
22:56
1 پاسخ
2 تایید
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
22:56
1 تایید
1403/02/10
گل پری میلک داد
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به  منم کمک کنید  
12:41
1 تایید
بسته بندی
تولید آب مقطر
1403/02/28
افسانه فصیحی
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری 
18:01
4 تایید
1403/03/04
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
10:31
1 تایید
1403/03/18
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه 
21:05
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار بدون نیاز به سرمایه با درامدی مناسب کسب اطلاعات بیشتر از طریق واتساپ و روبیکا
1403/04/04
مهران مرادی
کلاهبردارن
 پول منو خوردن بیشرفا
19:15
1 تایید
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید 
19:18
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/12
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی 
اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن 
11:49
1 پاسخ
1 تایید
طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی
سلام خسته نباشید طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی رو میخواستم انجام بدم لطفا کسانی که نمونه کار و تجربه دارند پیشنهاد بدندد.
1403/04/17
نیها نارویی
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا 
13:23
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
22:29
1 پاسخ
1403/04/18
ندا بهرامی
آتیش   ب جون   بچه  زهره  باقری   بیفته  ک کلاهبردار 
18:23
1 پاسخ
طراحی سلفون بسته بندی مواد غذایی
طراحی سلفون برای دستگاه بسته بندی پیلوپک. محصول نات بار می‌باشد .
1403/04/21
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:24
1 پاسخ
1 تایید
ح ب
ندا بهرامی
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:25
ح ب
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
1403/04/21
04:25
مدلسازی و بسته بندی سه بعدی شامپو
نیاز به انجام پروژه مدلسازی و بسته بندی سه بعدی مایع دستشویی فوژ مشابه نمونه کار زیر دارم klnc.ir/worksample/مدلسازی-بسته-بندی-سه-بعدی-مایع-دستشویی-فوژ-0748307m1w35
ح ب
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
1403/04/21

04:27
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
بسته بندی
باسلام ب چند نفر نیروی فعال پرانرژی آقا و خانم در قسمت رول ب رول و بسته بندی در کارگاه سفره یکبار مصرف سریعآ نیازمندیم. مزایا بیمه صبحانه سرویس عیدی پایان کار شرایط سن 20 الی 35 تحصیلات دیپلم مجر...
ح ب
الهام کاظمی
منم همینطور
1403/04/21
04:30
ح ب
سهیلا رزمجوی
1403/04/21
ح ب
حسن ساداتی
کلاهبردارن
1403/04/21
بسته بندی
یک خانم جهت بسته بندی فروش آنلاین ترجیحا مجرد باشه یا بچه نداشته باشه تایم صب ۸تا ۱۲ رفت و برگشت با خودم و محیط زنانس. لطفا تماس بگیرید
ح ب
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
1403/04/21
1 تایید
ح ب
محمد صمدی
1403/04/21
ح ب
1403/04/21
04:31
طراحی بسته بندی محصولات ژل خوشبو کننده صادراتی
سلام خدمت فریلنسرهای گرامی بنده فردی کاملا مسلط به گرافیک و ایده پردازی میخوام و برام مهمه که دستی هم در بازار داشته باشه ما طراحی میخوایم در زمینه بسته بندی ژل خوش بو کننده هوا که به سه شکل مختلف باش...
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
05:44
1 تایید
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که  490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
10:59
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/23
زهرا آژ
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بی‌سرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0**** 

23:06
بسته بندی
به چند نفر خانم و آقای فعال و متعهد به کار جهت کنترل و بسته بندی قطعات خودرو در یک شرکت معتبر نیازمندیم .
1403/04/26
Mari G
سهیلا رزمجوی
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
04:54
1 تایید
Mari G
ثبت
04:54
نیما گرمابی
کلاه برداربه
21:13
بسته بندی
یکنفر آقا محدوده سنی حداقل ۲۴ سال توانایی جسمانی جهت بسته بندی مرسولات پستی بیمه توافقی حقوق حداقل ۷ میلیون ، درصورت رضایت امکان افزایش حقوق هست ساعت کاری از 8:30 تا 18 ،یکساعت و نیم تایم ناهار محل ...
نیما گرمابی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداریه
21:14
1403/04/27
خدیجه کتی
سلام نیاز به یک  کار در منزل دارم
14:27
1403/05/03
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
18:58
3 تایید
بسته بندی
ت.ت.م یک عدد نیروی آقا زیر ۵۰ سال جهت بسته بندی گیاهان دارویی و فعالیت در انبار عطاری جمعه ها تعطیل شنبه تا ۵شنبه روزی ۵ ساعت در صورت تمایل تماس بگیرید پیام چک نمیشود
زینب آقاجانی
سهیلا رزمجوی
شما امتحان کردین
21:49
1403/05/05
خانم حیدری
سهیلا رزمجوی
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم  الان تا فردا معلوم میشه 
13:41
1403/05/07
زهرا فتح الله پور
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
19:33
راسن درمان | Rossen Darman
سرپرست فعالسازی برند | Brand Activation Supervisor
شرح شغل: تهیه برنامه و فعالیت‌های برند اعم از ATL, BTL، دیجیتال و روابط عمومی. توافق و مذاکره جهت هماهنگی و اجرای فعالیت‌های تبلیغاتی برند با شرکت‌ها و موسسات ارائه‌دهنده. اجرای کلیه فعالیت‌های سمپلین...
زهرا فتح الله پور
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداره
19:34
1403/05/08
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
08:39
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
09:40
کارگرساده اقا و خانم
یراق آلات رضازاده جهت تکمیل کادر خود به ۵نفرکارگر ساده اقا برای تولیدو ۳نفر کارگرساده خانم جهت بسته بندی نیازمند است کاربه صورت نیمه وقت و ساعتی هم داریم برای دانشجویان و کارمندان و دانش آموزان صب...
1403/05/21
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
20:09
1403/05/23
مریم علیزاد
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه می‌زاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری 
12:14
1403/06/02
سلام.. من توی کانال تلگرام نام  خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی  منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
13:08
استخدام آقا وخانم تولید و بسته بندی زیر۴۵سال
استخدام بسته بندی آقا وخانم زیر ۴۵سال صنایع غذایی تک شیفت روزانه استخدام از تمامی افراد باوظعیت جسمانی سالم وزیر ۴۰سال مدرک تحصیلی سوم راهنمایی به بالا آقایان پایان خدمت الزامی می‌باشد مجرد ،متاهل ...
1403/06/16
معصومه عطایی پور
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
17:30
معصومه عطایی پور
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
17:33
معصومه عطایی پور
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
17:34
۱۰۰ نفر نیروساده جهت بسته بندی انواع کلوچه و کیک
استخدام و شروع بکار فوری نیازمند نیروی از ۱۸ تا ۴۰سال شرکت بزرگ و معتبر موادغذایی (تولید کننده انواع کیک و کلوچه و...)به تعدادی کارگر ساده آقا خانم جهت کار در قسمت بسته‌بندی و خط تولید نیازمند است...
1403/07/07
مهسا الهامی
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
12:07
مهسا الهامی
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
12:09
1403/08/06
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بی‌شرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده  داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.
20:32
1 تایید
کارگر ساده انبار خانم و آقا
یک شرکت معتبر جهت تکمیل کادر پرسنلی خود آماده همکاری با واجدین شرایط به شرح زیر می باشد : سن 18 تا 40 مرتب‌سازی و چیدمان کالاها در انبار کمک در انجام امور روزمره انبار دسته بندی و بسته بندی ساعات کا...
1403/08/15
مدینه نجاتی
سلام منم یک هفته هست 590واریز کردم ب حساب خانم زهره باقری الان اصلا خبری ازش نیست جوابم رو نمیده
08:28
پروین مرادی
18:07
1403/08/16
یاسمین کوتی
سلام بسته بندی کتاب کلاه برداری هست پیامش هم پاک کرده تو. دیوار
17:56
استخدام آقا و خانم برای بسته بندی بستنی زمستونی
⭕پذیرش برای خط تولید جدید در شرکت معتبر بستنی زمستونی به تعداد زیادی نیرو کارگرساده ، راننده پایه 2 و پایه 1 ، راننده لیفتراک ، موزع ، کارگرفنی انباردار نیاز داریم ⭕ شرایط استخدام⬇️ ✴حقوق دریافتی از...
1403/08/17
مبی ...
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید
ما ها اگ اینقد پول داشتیم در به در دنبال کار نمیرفتیم
01:31
1 تایید
1403/08/18
سلام‌ ذنبال کار پاره وقت هستم 0****  کار درمنزل
07:20
1403/08/21
با سلام زهراباقری از من 2ملیون500هزار گرفته
ولی 1سال هست قراره بسته کسی میدونه وتور باید پیگیر بشیم هر کاری میکنم پول پس نمیده
16:45
کارگر ساده
یک شرکت تجهیزات ارایشگاهی معتبر در گلدشت کرج به تعدادی کارگر ساده آقا جهت بسته بندی و بارگیری نیازمند است..بیمه و جای خواب مناسب،حقوق از ۱۵به بالا.پرداخت حقوق به موقع .
ریحانه پازن
سلام ادمین دایرکتر هستم اگه برای اینستاگرام و تلگرام ادمین پاسخگوی دایرکت میخای 0****  پیام بده
17:06
1403/10/12
سلام کسی با لاله صمد زاده کار کرده پول منو خورده 450 هزار تومان دیگه جواب نمیده
19:03
1403/11/01
سمیه قلیزاده
من تو خونه حوصلم سرمیره یه کارراحت وبی دردسرمیخوام
05:48
استخدام کار در منزل
سلام به چندین نیرو برای شرکت های بسته بندی های منزل نیازمندیم.
زهرا موسوی
زهره باقری کلاه برداره دوستان حواست باشه
11:11
دوشنبه 8 بهمن 1403، ساعت 08:30