دنبال کن

زهره باقری کار در منزل

بسته بندی

1402/12/07
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
01:05
4 پاسخ
10 تایید
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
1402/12/08
الهام کاظمی
منم همینطور
12:09
2 پاسخ
2 تایید
1403/01/27
محمد صمدی
الهام کاظمی
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:47
1 تایید
1403/02/04
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک  خانم زهره باقری رومیفرستن  کسی بوده که کا رکر ده باشه
16:57
9 پاسخ
5 تایید
طراحی جعبه بسته بندی شمع قلمی
یه طراحی خیلی حرفه ای میخوام. شبیه پروژه های هوش مصنوعی نباشه.
1403/02/05
حسن ساداتی
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
15:26
1 پاسخ
1 تایید
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
16:28
2 پاسخ
محمد صمدی
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
17:04
1 پاسخ
دعوت به همکاری – طراح لوگو و بسته‌بندی مواد غذایی
به یک طراح خلاق و حرفه‌ای در زمینه طراحی لوگو و بسته‌بندی محصولات غذایی نیازمندیم. اگر به طراحی هویت بصری، شناخت بازار مواد غذایی و خلق طرح‌های جذاب و فروش‌محور علاقه‌مند هستید، خوشحال می‌شویم نمونه‌...
1403/02/09
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
22:56
1 پاسخ
2 تایید
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
22:56
2 تایید
1403/02/10
گل پری میلک داد
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به  منم کمک کنید  
12:41
1 تایید
اینترنت گل | Internetgol
استخدام اپراتور بسته بندی و ارسال (خانم)
ما در فروشگاه نت گل به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت پذیر هستیم که وظیفه آماده سازی، بسته بندی و ارسال سفارشات مارو بر عهده بگیرد. . مسئولیت‌ها : آماده‌سازی و بسته‌بندی سفارشات گل‌های خشک به‌صورت دق...
1403/02/28
افسانه فصیحی
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری 
18:01
4 تایید
1403/03/04
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
10:31
1 تایید
1403/03/18
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه 
21:05
3 تایید
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل ح...
1403/04/04
مهران مرادی
کلاهبردارن
 پول منو خوردن بیشرفا
19:15
2 تایید
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید 
19:18
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/12
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی 
اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن 
11:49
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل . سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل ...
1403/04/17
نیها نارویی
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا 
13:23
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
22:29
1 پاسخ
1403/04/18
ندا بهرامی
آتیش   ب جون   بچه  زهره  باقری   بیفته  ک کلاهبردار 
18:23
1 پاسخ
بسته بندی
ـاحتیاج به چندین نفر جهت بسته بندی پسته (کار در منزل) ـ سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی)پسته حضوری -دو نفر شیفت صبح و یک نفر شیفت عصر -امکان کارکرد حضوری ـ امکان کار در منزل ـحقوق ماهیانه ۱۰تومن ـخ...
1403/04/21
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:24
1 پاسخ
1 تایید
ح ب
ندا بهرامی
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:25
ح ب
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
1403/04/21
04:25
بسته بندی
احتیاج به چند نفر بسته بندی پسته کار در منزل+ سه نفر فروشنده( همراه با بسته بندی) دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفت عصر امکان کارکردن حضوری برقرار است حقوق هفته ای داده می شود امکان کار در منزل حقوق ما...
ح ب
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
1403/04/21

04:27
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
بسته بندی
کار در خانه و بسته بندی پاسخگویی فقط از طریق واتساپ
ح ب
الهام کاظمی
منم همینطور
1403/04/21
04:30
ح ب
سهیلا رزمجوی
1403/04/21
ح ب
حسن ساداتی
کلاهبردارن
1403/04/21
ملی‌گلد | Melligold
استخدام کارشناس بسته بندی و ارسال امن
شرح شغل: آماده‌سازی و بسته‌بندی ایمن شمش، سکه و سایر اقلام ارزشمند طبق استانداردهای امنیتی (پلمب، لیبل، کد رهگیری و …) تطبیق وزن و تعداد کالا با برگه ارسال و درخواست بازبینی در صورت نیاز ثبت خروج کالا...
ح ب
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
1403/04/21
1 تایید
ح ب
محمد صمدی
1403/04/21
ح ب
1403/04/21
04:31
بسته بندی
استخدام نیروی خانم ، بسته‌بند بسته‌های پستی فروشگاه پیمان فوق العاده بدین‌وسیله از افراد واجد شرایط جهت همکاری در زمینه بسته‌بندی سفارشات (آنلاین) پوشاک دعوت به عمل می‌آید. مشخصات شغلی: • عنوان شغل...
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
05:44
1 تایید
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که  490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
10:59
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/23
زهرا آژ
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بی‌سرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0**** 

23:06
نبض هوشمند سلامت | Nabz
استخدام تکنسین مونتاژ و بسته بندی
شرکت نبض هوشمند سلامت به منظور تکمیل تیم خود و ارتقاء بهره‌وری در تولید محصولات در حوزه پزشکی، از افراد توانمند و مجرب برای تصدی سمت تکنسین مونتاژ و بسته‌بندی دعوت به همکاری می‌نماید. شرح وظایف انجام...
1403/04/26
Mari G
سهیلا رزمجوی
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
04:54
1 تایید
Mari G
ثبت
04:54
نیما گرمابی
کلاه برداربه
21:13
فروشگاه سنسی | Sensi shopping
استخدام کارمند بسته بندی (شهر قدس)
مجموعه سنسی با سابقه حضور 10 ساله در حوزه پوشاک بانوان، اقدام به جذب نیرو آقا و خانم برای انبار مرکزی خود مینماید. کنترل کیفی لباس ها-قسمت چیدمان-جمع آوری فاکتور- بسته بندی حقوق : 22 میلیون + بیمه ...
نیما گرمابی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداریه
21:14
1403/04/27
خدیجه کتی
سلام نیاز به یک  کار در منزل دارم
14:27
1403/05/03
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
18:58
3 تایید
بسته بندی
باسلام *‌ساده‌کار‌خانم‌‌،جهت‌بسته‌بندی‌‌ووسط‌کاری‌کارگاه‌نیازمندیم *حقوق‌12الی15میلیون *ساعت‌کاری‌8الی5 *مرتب‌،منظم *زیر30سال *حقوق‌هفتگی‌وبه‌موقع‌ *محیط سالم *کاردائمی *جمعه‌هاوتعطیلات‌رسمی‌تعطیل *نا...
زینب آقاجانی
سهیلا رزمجوی
شما امتحان کردین
21:49
1403/05/05
خانم حیدری
سهیلا رزمجوی
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم  الان تا فردا معلوم میشه 
13:41
1403/05/07
زهرا فتح الله پور
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
19:33
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل + سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل...
زهرا فتح الله پور
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداره
19:34
1403/05/08
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
08:39
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
09:40
1 تایید
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده (همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل حق...
1403/05/21
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
20:09
1403/05/23
مریم علیزاد
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه می‌زاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری 
12:14
1 تایید
1403/06/02
سلام.. من توی کانال تلگرام نام  خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی  منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
13:08
شهرک صنعتی یزد
استخدام اپراتور ماشین آلات صنعتی
آشنا به اپراتوری ترجیحا ماشین الات بسته بندی
1403/06/16
معصومه عطایی پور
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
17:30
معصومه عطایی پور
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
17:33
معصومه عطایی پور
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
17:34
انسانیت شرافت چیز سختی نیست اما دیگه پیدا نمیشه
دنبال کاردرمنزل هستم رانندگی هم بلدم پای 3
دنبال کاردرمنزل مثل بسته بندی هستم رانندگی هم بلدم پای 3 سابقه ندارم زیر دیپلم هستم اگر واقعا کار هست لطفا پیام دهید 0936XXX7941(نمایش کامل)
1403/07/07
مهسا الهامی
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
12:07
مهسا الهامی
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
12:09
1403/08/06
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بی‌شرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده  داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.
20:32
1 تایید
دعوت به همکاری در واحد بسته بندی مبلمان
یک شرکت تولیدی مبلمان از یک نیروی جوان و فعال جهت همکاری در واحد بسته بندی دعوت به همکاری می نماید. متقاضیان جهت هماهنگی تماس بگیرند.
1403/08/15
مدینه نجاتی
سلام منم یک هفته هست 590واریز کردم ب حساب خانم زهره باقری الان اصلا خبری ازش نیست جوابم رو نمیده
08:28
پروین مرادی
18:07
1403/08/16
یاسمین کوتی
سلام بسته بندی کتاب کلاه برداری هست پیامش هم پاک کرده تو. دیوار
17:56
نیازمند یک نفر آقا توی انبار مواد غذایی
نیازمند یک نیروی آقا توی انبار بسته بندی مواد غذایی هستیم محدوده نوقطار سن بین ۱۸ تا ۴۰ ساعت کاری از ۷ تا ۴ حقوق ساعتی ۱۰۰ هزار تومان در صورت رضایت امکان افزایش وجود داره امکان اضافه کاری وجود دار...
1403/08/17
مبی ...
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید
ما ها اگ اینقد پول داشتیم در به در دنبال کار نمیرفتیم
01:31
1 تایید
1403/08/18
سلام‌ ذنبال کار پاره وقت هستم 0****  کار درمنزل
07:20
1403/08/21
با سلام زهراباقری از من 2ملیون500هزار گرفته
ولی 1سال هست قراره بسته کسی میدونه وتور باید پیگیر بشیم هر کاری میکنم پول پس نمیده
16:45
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
ریحانه پازن
سلام ادمین دایرکتر هستم اگه برای اینستاگرام و تلگرام ادمین پاسخگوی دایرکت میخای 0****  پیام بده
17:06
1403/10/12
سلام کسی با لاله صمد زاده کار کرده پول منو خورده 450 هزار تومان دیگه جواب نمیده
19:03
1403/11/01
سمیه قلیزاده
من تو خونه حوصلم سرمیره یه کارراحت وبی دردسرمیخوام
05:48
به تعدادی نیروکاربسته بندی درمنزل خودتان نیازداریم
به تعدادی محدود نیرو جهت کار بسته بندی خودکار در منزل خودتان نیازمندیم. کاملا قانونی تحت نظارت پلیس فراجا. حقوق و پورسانت عالی اطلاعات بیشتر در چت دیوار ( به دلیل حجم بالای ارباب رجوع ، شماره تل...
زهرا موسوی
زهره باقری کلاه برداره دوستان حواست باشه
11:11
1403/12/03
دنبال کار در منزل هستم. اگه نیرو بیشتر بخواین هم سراغ دارم یه گروه بشیم. مبارکه اصفهان هستم
17:19
1403/12/04
زیبا حسینی
سلام منم خیلی به کارنیازدارم یکی دوبارهم هزینه پرداخت کردم کلاه برداری بوده شرایط بیرون کارکردنم ندارم توروخداهرکسی میتونه کمک کنه وکاردرمنزل معرفی کنه که معتبرباشه خیلی پول نیازم
06:25
نیازمند نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل خودتان
به تعدادی محدود نیرو جهت کار بسته بندی خودکار در منزل خودتان نیازمندیم. کاملا قانونی تحت نظارت پلیس فراجا. حقوق و پورسانت عالی اطلاعات بیشتر در چت دیوار ( به دلیل حجم بالای ارباب رجوع ، شماره تل...
زیبا حسینی
یه کار درمنزل معرفی کنید
06:32
1404/02/10
زینب دلفیه
خانم زهره باقری قرار بود ظرف دو روز همکاراتون تماس بگیرن ولی نه از شما خبری شد نه از همکارهاتون
15:25
1404/03/10
خانم محمدی هم کلاهبردار هس مواظب باشید 
10:29
استخدام نیرو بسته بندی در منزل خودتان فوری
1404/03/12
ساحله لطفی
سلام خانم هستم نیازب کاردارم شهرستان سراب
05:38
1404/05/07
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند 
بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
14:46
2 پاسخ
1 تایید
آزاده رضائی
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
در هر کجای کشور که باشید میتونیم باهم همکاری داشته باشیم از 18 سال تا 50 سال
14:48
کار در منزل یرای بانوان عزیز
برای اولین بار در ایران همکاری با خانم های بین سن 23تا45سال،بدون مدرک تحصیلی، سرمایه‌گذاری، سابقه کار، و از همه مهمتر اینکه میتوانید در کنار انجام روزمرگی های خانه، به درآمد برسید از پذیرش اقایان معذ...
1404/06/09
رقیه مهری
سهیلا رزمجوی
کلاه برداری خانوم خوبانی ،بهزادی،  اینارو من میشناسم کلاه برداری زیاد شده از منم گرفتن کشیدن بالا نریزید هیچی الکیه با اسم یکی دیگه میان 
12:24
1404/07/12
سحر عزتخواه
سلام من یک زن خانه دار 22ساله هستم ی بچه 9ماهه دارم نیاز به کار در منزل دارم درامد خوبیم داشته باشه باتشکر 
20:47
1404/07/23
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
سلام میشه شماره تماس بزارین 
13:46
1 پاسخ
طراحی سایت فروشگاهی فروش ادویه و ظروف بسته بندی
یک سایت با قالب آماده مناسب کسب و کار من است سایت مورد نیاز من حدودا بین ۱۰ الی ۱۵ صفحه دارد سایت فروش ادویه و فروش ظروف بسته بندی آن احتیاج به سیستم مدیریت محتوا برای سایتم دارم احتیاج به بلاگ ب...
دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی باشه با شرکت معتبر درآمد خوبی داشته باشه
13:49
1404/08/27
زهرا پیرای
سلام من به کار در منزل نیاز دارم اگر میشناسین معرفی کنین ممنون میشم از اهواز
15:49
1404/09/24
فاطمه کونانی کونانی
سلام میشه منو استخدام کنید 
10:13
کار مجازی درآمد بالا با گوشی حلال
حتما شما هم اینا رو میخواین نه؟ ✅درآمد بیشتر ✅کار راحت تر ✅وقت آزادتر شغل ما همشو بهتون میده در بستری امن، حلال و قانونی با آموزش و پشتیبانی تضمینی ✅ برای تمام افراد مشاوره در چت دیوار❌ لطفا برای ...
1404/10/12
اسما سلیمانی
کلاه بردار هست و مرد هست دوروغ میگه  ازمن 5تومن کلاه داری کرد
16:57
من واقعا به کار در خانه نیاز دارم  کمکم کنید 
17:47
مریم شمرادی
سلام میشه شماره تماس بزارین
0**** 
21:09
بسته بندی در منزل
سلام متقاضیان تمامی کارهای ادمینی ،بسته بندی ،نگین کاری ،مونتاژ ،تایپ و ... موجود می‌باشد با آموزش کاملا رایگان حقوق بالای ۲۰میلیون برای اطلاع از شرایط پیام دهید
جمعه 25 بهمن 1404، ساعت 08:09