زهره باقری بازاریابی شبکه ای کلاهبرداری
آیا زهره باقری که در ایتا کار بسته بندی دارد صحت دارد یا خیر؟؟
سلام آیاشرکت بسته بندی نیکان کاردرمنزل تهران وجود داره یاشرکت بسته بندی نگارستان گفتن اسم دیگشه بانام خیریه مهدالکریم گفتن اسمش فعالیت داره ازم 3/500میلیون تاالان پول گرفتن مدیرواریزیشم خانم محمدی هستش.ممنون میشم راهنمایی بفرماییدفرداگفتن2میلیون دیگه بابت ثبت بارکدبایدبپردازم تاساعت10صبح فرصت دادن ممنونم ازتون دراسرع وقت پیگیری بفرمایید
کلاهبرداریه
سلام خانم باقری شماواقعأتوخونه کاربسته بندی انجام میدهیدمنم یکسالی است که دنبال این کارهستم ولی هنوزپیدانکردم میشه بگوییدکه چه کاری است انجام میدهیدجواب
آیا زهره باقری ک در کانال تلگرام کانالی به نام کار در منزل بسته بندی دارد صحت دارد یا نه؟
منم با همین شرکت آشنا شدم ولی کسی دیگه هست حامد زائری وگفتن 510تومان بدم بابت بیمه محصولاتشون
شرکت نیکان بسته بندی به مدیریت خانم نیکپور و منشی خانم محمدی در تلگرام بعنوان بسته بندی کالا کلاهبردار و دزد حرفه ای میباشند موظب باشد در دام این شیادان نیفتید
سلام من زهرا نیاز به کار در منزل بود فعلا چند تا از بسته بندی ها کلاهبردار بودن ازجمله لوازم تحریر * حبوبات * بوگیر وخیلی چیزهای دیگه همه را پول گرفتن اما شرکتها معتبر نبود وپول مارا خوردن بجای اینکه به ما کاربدهند توجه کنید به این چیزها
بسته بند ی توگوگل توروبیکا همه کلاهبردارن خیلی ماضرر کردیم نمی دانیم باید چه جوری کارکنیم که مریض داریم ونمی توانیم از خونه بیرون برویم تکلیف چی هست
خانم محمدی بنام بسته بندی نیکان کلاهبردار واقعیه تا کنون با ترفندهای مختلف جندصد نفر را به دام انداختن از پلیس فتا خواهشمندم به این موضوع ورود کنند . تو تلگرام نوشته به مدیریت خانم نیکپور اصلا چنین آدمایی وجود واقعی ندارند .مواظب باشد در دام خانم حقه باز بنام محمدی و الماسی نیفتید اول میگن مبلغ بیمه را واریز کن بعد میگن مبلغ ضمانت کالا بعد یه ترفند دیگه خلاصه گروه کثیف کلاهبرداری هستند . مواظب باشد
از من 1میلیون گرفتند،بعدمجدد گفتند 3میلیون بابت ضمانت بدید اما گفتمندارم بلاکم کرد وپول روپس نداد
ازمن 1میلیون گرفتند برای بیمه بعدگفتند برای ارسال کالا 3میلیون بدید، من گفتم ندارم بلاکم کرد،1میلیون روهم پس نداد
منم 490 برای بیمه کالا ها ریختم .گف 1100 بزن برای باربری 48 ساعت بد برمیگردونیم.گفتم ندارم و نمخام پول و بدید گف نمیشه .ولی هنوز بلاکش نکردن
سلام ایا کانال بسته بندی در تلگرام مربوط به خانم باقری صحت دارد؟
درود کانال خانم باقری در تلگرام بنام کار بسته بندی در منزل اول به ما گفت جهت ثبت نام سیصد وخرده بعد گفت یه تومن ودوباره گفت یک وپانصد که واریز شد وگفت اخرین مرحله برا ارسال وضمانت هست ولی بعد گفت دوتومن دیگه که پرداخت نشد و پول را هم پس ندادن
زهره باقری اول 570تومن برای بیمه وسایل گرفت بعد گفت چند روزه لوازم میرسه ،پس از چند روز دیگه درخواست 2میلیون کرد که اصلا در شرایطش نگفته بود که این هم حق باربریه ،گفتم نمیخوام ، حالا هم اصلا 570رو که گفت برمیگردونیم ،نداده ،این ها دروغگو هستن
خانم زهره باقری در کانال ایتا تحت عنوان بسته بندی در منزل مبلغ 400000تومان برای بیمه و هزینه ارسال گرفت که به حساب شخصی به نام محمد حسن جدید اسلامی واریز شد اما حدود دو هفته است که خبری از ایشان نیست و فعالیت کانالشان هم از اول اردیبهشت متوقف شده.با شرکت خانم باقری تماس گرفتم گفتند اینها کلاهبردار هستند.
زهرهباقریکلاهبردارحرههایاستیکشیادکثیف
این خانم باقری وهمکاران دیگرشون بااسمهای مختلفی کاملا دزدهستندمراقب باشید گولشونا نخورید
سعید قربانی هم یک پیج در اینستا تحت عنوان کار در خانه کلاهبرداره گول نخورید با وعده حقوق 50 میلیونی حق اشتراک 5 میلیونی میگیرن یا خرد خرد تحت عنوانهای بیمه ، هزینه ارسال و ...
یکی هست تو روبیکا تو کار بسته بندی ماسک هست ادرس شرکتو همه چیو گزاشته اسمش هم زهره باقری هست یعنی اونه؟
مواظب کلاهبرداران بسته بندی در خانه با هر نام و نشان که در ابتدا به هر عنوانی واریزی از شما می خواهند ، چه مبلغ کم ویا بیشتر باشید من که اکثر اونا رو امتحان کردم کلاهبردار بودن
سلام کار زهره باقری کلاه برداری هست
زهره باقری کلا کلاهبردارهست چه روبیکا چه ایتا چه تلگراث
زهره باقری کلا کلاهبرداری هس
نه خیر دوست عزیززهره باقری کلا کلاهبرداری هس
دروغه این آدمای از سگ کمتر تو این وضعیت اقتصادی کلاه برداری میکنن من چهار تومن پول ریختم دیگه جوابمو نداد به نام ظهره باقری خیلی مواظب باشید
با سلام منم تو تلگرام زهره باقری دیشب وارد کانالشون شدم شرایطش اینه یک میلیون واریز کن تا بار برات ارسال بشه ممنونم اطلاع رسانی کردید کلاهبرداریه چون دو مرحله به عنوان بسته بندی در منزل پول واریز کردم پول و بالا کشیدند و گروه محو شد
سلام منم یک ماه پیش به نام زهره باقری3تومن واریز کردم برای بیمه محصول بعدش هرچی پیام دادم کی بدستم میرسه جواب نداد
ممکنه فیش واریزیتونو برای من بفرستید؟ میتونم پیگیری کنم
ممکنه فیش ثبت واریزیتونو برام بفرستید؟میتونم پیگیری کنم
ممکنه فیش واریزیتونو برای من بفرستید؟ میتونم پیگیری کنم
سلام زهره باقری شرکت نیکان کلا کلاه بردارن و یکی زهره باقری سود دهی سرمایه گزاری باهم یکی هست کلاه بردار هست به پلیس فتاح گزارش بدین
کد ملی 0**** زهره باقری نام پدر ایت الله کلاه بردارهستن
سلام فیش واریزی رو به کجا ارسال کنیم؟
کجا بفرستیم تا پیگیری کنید؟
من هم جدیدا تو کانال تلگرام زهره باقری گول اینارو خوردم میلیونی سرم کلاه گذاشتن الان شکایت کردم ولی خیلی سخته گیر آوردنشون
نه کلاه برداری من آدرس و شماره خواستم یک آدرس الکی داد گفتم من یادم آدرس دقیق بگو بلاکم کرد
اصلا کجای کار اولش پول میگیرند من خواهر شوهرم میره کارگاه بسته بندی ادویه روزی 80 گیرش میاد
سلام کار درمنزل در روبیکا بود بنده رفتم پیام دادم به خانمی به نام زهره باقری اولش 100 هزار برای استخدام و بعد 300 هزار برای ضمانت منم زدم گفتن 2 الی 3 روزه ماسک ها میرسه بنظرتون درسته یا کلاهبردار؟
آقا یا خانم م وزیری، نفرمودید فيش واریزی رو به کجا بفرستيم تا پیگیری کنید.
400 هزار تومان به حساب 6**** بنام (محمدحسن اسلامی) واریز شده. اگه می تونید از طریق بانک این شماره کارت و حساب رو پیگیری کنید.
زهره باقری یک کلاه بردار است 420 هزار تومان برای بیمه کالا گرفتن به نام ستایش جعفری نصر اباد دیگه جواب ندادن
وای خدای من چرا من این پیامها رو زودتر نخوندم چرا بیشتر تحقیق نکردم😭همین دیشب ازطریق یه کانال تلگرام به اسم بسته بندی درمنزل به خانمی به اسم زهره باقری پیام دادم وتوی 4مرحله حدود4تومن ازم گرفت گفت بااولین حقوقت این پول به حسابت برمیگرده.منم چون یه مرحله رو ریخته بودم به ناچاربقیه روهم ریختم.الانم منتظر بودم کالا به دستم برسه چقدر حالم بده.کل موجودیم تموم شد به امید رسیدن به درآمد😭😭😭
با سلام کار بسته بند سلام توی تلگرام کانالی با نام دور کاری اصفهان کلاهبرداریه از مردم یک میلیون میگیرن وبعد دیگه جواب نمیدن به نام خانم باقری
در تلگرام که کلاهبرداری هست
لطفا در کانال تلگرام کار در منزل مدیریت زهره باقری و هر کلاه بردار دیگه ، گزینه گزارش را زده و کلاهبرداری را بفرستید، هر روز تا کانال تلگرام جلوی فعالیت اونا رو بگیره
زهره باقری یعنی همون آدم ب اسم ابالفضل حسینی یه کلاهبردار ماهر ک پول همه مردم گرفته
نداشفیعی هم یک پیج در تلگرام تحت عنوان کار در خانه دارد که اون هم یک کلاهبردار قهاری هست اول گفت 80 تومان بابت بیمه بعد گفت 600 وخرده ای بابت تاییدیه بعد یک میلیون وخرده ای بابت تایید نهایی که حدودا 2 میلیون میشد باید بریزی حساب که من تا 752 تومن ریختم حساب بعد دیگه انصراف دادم بعدش هر چی بهش گفتم هزینه ای که پرداخت کردم استرداد بزن که اولش گفت 2 ساعته دیگه برمی گردونم دیگه هر چی پیام بهش دادم می خوند ولی جواب نمی داد با شماره کارتی بنام هادی زارعی یک مدت بعد به پسرم گفتم بدون معرفی خودت برای درخواست کار تو بهش پیام بده که یک شماره کارت دیگر بنام یک خانمی بهش داده بود که متوجه شدیم واقعا کلاهبرداریه واز پلیس فتا درخواست دارم که واقعا اپیگیر این چنین موضوعاتی شوند
آیاخانم زهره باقری درتلگرام کانال وام فوری بدون ضامن دارد؟
من داشتم واسه وام فوری بدون ضامن فردا15میلیون به حساب زهره باقری واریزمیکردم وحتی این مبلغ روقرض گرفتم،خدارحم کردواومدم 2،3ساعتی تحقیق کردم ودیدم کلاهبرداری هستش. واقعاچراکسی نیست جلوی اینهاروبگیره
چی شد ، به قولشان عمل کر دن؟
زهره باقری بسته بندی دزد هست
سلام زهرا باقری کلاه برداره از من کلاه برداری کرده اعتماد نکنید
زهرا باقری کلاه برداره اعتمادنکنید از من کلاه برداری کرده
اره اولش ارشیا راثی بود من پیگیری کردم اون رو مسدود کردن حالا با شماره کارت جدید اومده
وای منم همینکارو کردم کلاه برداری بود
عزیزم ره باقری کلاه برداره مواظب باش
کلاهبرداری
شرکت نیکان کلاهبرداره
هر سری هم آیدی مدیراشو عوض میکنه به هیچ عنوان پولی برای این کلاهبردار ها واریز نکنید
زهره باقری تو روبیکا کلاهبردار پول از من بابت استخدام گرفت و بعد منوبلاک کرد هیچ جوره نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم هنوزم تو روبیکا مشغول هستش و تعداد کاربرانش زیاد میشن نمیدونم چجوری پیگیری کنم که بقیه به دامش نیوفتن
کلاهبرداره دقیقا با منم همینکار کرد در کل 400 ازم گرفت و بعد هم بلاک نمیدونم باید چجوری جلوی کلاهبرداریها بگیرم همینجوری داره ادامه میده تو روبیکا کانال یکسره در حال فعالیت هستش بیچاره مردم
این زهره باقری الان داره تو تلگرام بامن چت میکنه،میخواد وام فوری بهم بده
میگه شرکت سرمایهگذاری نو آفرین ،الان 10ت واریز کن تا48ساعت دیگه وام توحسابته🤣
سلام زهره باقری نی نی سایت کلاهبرداری هست
سلام یه زهره باقری دیگه که سرمایه گذار جذب میکنه هم هست، اون چی آشنایی دارید؟ شرکت نوآفرین (اکسیر)
سلام زهره باقری به من هم گفتن 510 هزار پول بیمه بریز که گفتم ندارم و 300 براش ریختم حساب بعد گفتن 999هزار تومان مالیات و حق باربری باید بریزید که دیگه نریختم ولی کلا به این مسئله شک داشتم کلاهبرداری خدا لعنتشون کنه کثافتها شیاد آه مردم دامنگیرشون بشه الهی
8612
نمیخواد من یه معلول بودم خانم زهره باقری ازمن 400000تومان گرفت وکاری انجام نداد کلاه برداره
سلام این خانم باقری فقط درروبیکا کانال کاردرمنزل زده و نه شماره تماس گذاشته ن چیزی ک بشه پیداش کرد. مبالغ400هزارتومن هارو ک واریزمیکنم پاسخ میدن اما بعدش خودتو به درودیواربزن کسی نیست حتی جوابتو بده. من9خردادواریزی انجام دادم توی اوج بی پولیم ک روزهای بعدش مبلغ خرید نان برای بچه هام نداشتم اما مبلغ واریزکردم ازاون روز به بعد ایشون دیگه جواب نداد فقط نوشت شنبه کار دستتون ازاون شنبه هم2هفته گذشته.. خانم باقری نسبتا محترم پول منو برگردون به حسابم وگرن مجبورم با پلیس آگاهی وپلیس فتا درجریان بزارم وپیگیری پولم بشم.. شماره کارت هم گذاشتم داخل روبیکا واست چک کن مبلغ منو برگردون
واقعا نمیدونم پلیس فتا چرا پیگیر این شرکتهای کلاهبرداری نیست. هرچند اینا واس این مبالغ ک ازما رفته وقت نمیزارن چون نمیدونن میفهمن ک ما توی چ شرایطی اون مبالغ رو واریزکردیم 😢😢😢زهره باقری الهی تمام این پولای ما بشه خرج گرون ترین آمپول و دارو برای همون دختر زشتت ک توی پروفایلت گذاشتیش. تابفعمی منه مادر ک خرج دوتابچه یتیم میدم چجوری پول درمیارم الان بیای جواب بدی
گول این زنیکه حیوون رو نخورید اشتراک بزارید تاهمه بدونن فقط پول میگیرن بعدن جواب نمیدن من 9خرداد400تومن زدم واسش فقط نوشت شنبه کار دستته دیگه هرروز دارم واسش فحش بدوبیراه مینویسم حتی نمیخونه ک برسه جواب.. خدالعنت کنه پلیس فتا و که توی هیچ کاری دخالت نمیده خودش بعد از امنیت کشور ومردم حرف میزنن
سلام زهره باقری با کار بسته بندی وکاردرمنزل کلاهبرداری هست وفقط از اسم این خانم محترم سو استفاده شده
این زهره باقری وزنده میخوامش زنده
میخوامش
سلام زهره باقری کلاهبرداره ازمنم پول گرفت پس نداد اینا یه تیم بزرگن با ادمینهای متعدد توتلگرام و ایتا
زهره باقری نام پدرآیت الله الان تو تلگرام الان زده توکار سرمایه گزاری تو فارکس میگه هر پنج ملیون تمن سرمایه که پیش ما بزاری روزی 500تومن سود میگیریدکلی هم مدرک برام فرستاد که تحت نظر پلیس فتا اینا هستیم داشتم گول میخوردم خوب شد نظررات دوستان رو دیدم
کلاهبرداریه ازمن پول گرفت ولی ازکار خبری نیست دروغه
سلام ایا زهره باقری شرکت سرمایه گذاری فارکس دارند یا کلاهبردار یه
سلام زهره باقری ،خانم ملک شاهی ،خانم علیپور ،خانم سعیداوی ،خانم طاهری و......همه اسم مستعار با آیدی جعلی در تلگرام فعالیت دارن از من 600تومن دزدیدن واریزی به نامهای امیرحسین آتش بار و بشیر بذرافشان حرومشون باشه
آیا کانال زهره باقری کلاهبرداری هست یاخیر؟
از من ده ملیون پول گرفت وهروز مسخره میکنن وپولمو پس نمیدن میشه شاکیش بشیم راهنمای کنید
سلام واسه من کد اقتصادی رو فرستاد و گفت وارد سایت پلیس فتا بشم که مطمعن شم و ازم 255 تومان برای ضمانت خواست اسمش هم محبوبه قیاسی است آیا کسی اسمش رو تا الان شنیده یا براش فرستاد و اون گولش زده؟؟؟ واسه من شماره تماسشون داد و گفت ساعت 7 بهش زنگ بزنم
جویای کار بسته بندی هستم لطفا اگر کسی یک نفر آشنا رو سراغ داره بگه خیلی به این کار نیاز دارم
از منم 3تومن بالا کشیدن
سلام زهره کلاهبرداری از منم پول گرفت بلاک کرد
از منم پنچ تومن گرفتن
چطوری شکایت ثبت کنم
دوستان آگهی کار درمنزل با نام زهره باقری کاملا کلاهبرداری هست به هیچ وجه پول واریز نکنید
کار در منزل سبزی خشک درپیشوا معتبراست
زهره باقری یه کلاهبردار شیاد هست
سلام وقت بخیر اگر میتونید پیگیری کنید به من هم اطلاع بدید لطفا
به اسم حسن چاروسائی پول میگیره و عاطفه وایلی بعد بلاک میکنه،آیا از طریق شکایت میشه کاری کرد؟
کلاهبردار حرفه ای زهره باقری روزانه میلیونها کلاهبرداری میکنه خدالعنتش کنه
سلام منم یکمیلیون ریختم به کارت روح اله زارعی پورتل چگاه الهی خیر نبینی زهره باقری حروم زاده روح اله زارعی الهی پولی که از من گرفتی صدها برابر شو خرج دارو برا عزیزانت بدی الهی خانواده ات جلو چشمت جون بدن وبمیرن تو هیچ کاری نتونی براشون بکنی
همه کارربسته بندیهای درمنزل دروغه کلاه برداریهپ
کانال زهره باقری کلاه برداری هست چون 450 هزارتومن پولمو خورده است خدالعنتشون کنه من 450 تومن روبا بدبختی به دست آورده بودم
منم. همچیین کلکی خوردم
کلاهبرداریه از من دوملیون و هفتصدو سی و پنج گرفتن و باری نیومد الانم میگن 2500 بزن برای استعلام انشالله سرطان بشه برای بچش
نه عزیزم تو رو خدا اعتماد نکنید ..همین یه ذره پول هم دارید دست این از خدا بی خبر ندید لطفاً..پول ما رو بالا کشیده انشالله از گلوی خانوادش در بیاد به حق خون گلوی امام حسین
چراادرسشااپیدانمیکنین
سلام توی گروه تلگرام کانالی پیدا شده به اسم بستهبندی شرکت نیکان کار در منزل میخواستم بگم که ازم 100 تومن گفتن برای 6 ماه پرداخت پست به نظرتون کلاهبرداریه یا اقدام کنم به پرداخت اون پول چون شماره حساب به نام خلیلزارغ داده
سلام اولش من فکر کردم حقیقته بهم گفت دویست میلیون وام میدم شماره کارت شماره شبا و شماره تلفن و کپی شناسنامه و کارت ملی براش پیام کردم بعدش اینترنت سرچ کردم دیدم که کلاهبرداریه شانس آوردم که پول واریز نکردم
آیا با مدارکی که براشون فرستادم میتونه کار غیر قانونی بکنه یا نه لطفاً راهنمایی کنید
خانم غضنفری عزیز من کفاشیان هستم
درود و ارادت خدمت همه دوستان بویژه خانم غضنفری. من حسین کفاشیان هستم و بنابر توصیه شما اینجا ورود کردم. شماره من 0**** است. حتمن با بنده تماس بگیرید.
باقری اولا زن نیست مرده دوما کلاه بدار آشغال کسی چرا جوابگو نیست در مورد 5 ملییون هم پول منو خورده که از شکم شوهر نابینا و دختر 9 ساله ام زده بودم حرمزاده اس
زهره باقری از من 50 میلیون تومان دوذی کرد
خانم زهره باقری کسی هست که هر چند کقت یکبار کسیه پولش،خالی میشه با این طرفند تا جیب مردم خالی می کنه
دورغ میگه لطفا اطمینان نکنید
هرگز این کار رو نکنی که اینها همشون کلاه بردار هستند. به نام زهره باقری خیر ندیده کلاه بردار یا اسم های دیگه هرچی پول بدی از جیبت رفته
آخ اگ من اگ گیرشون بیارم کلاه بردارها
چجوری دقیقا؟ میشه یه آیدی تو تلگرام بدین از منم کلاهبرداری کردن
شماها چراگزارش به پلیس فتا ندادین اخه؟
میشه یه آیدی بدین تو تلگرام از منم کلاهبرداری شده
سلام تو تلگرام خانم تقوی هستن که برای ثبت نام اولش 510تومن پول میخواد برای بیمه کالا.اینم از همون کلاهبردار ها هست؟؟؟
خانم زهره باقری کلاه بردار توی کانال تلگرامی باعنوان سوددهی روزانه، امروز چند میلیون پول منو بالا کشید، چرا پلیس فتا تا حالا نتونسته دستگیرش کنه 😔😢
آیا زهره باقری کلاهبرداری گسترده دارد ؟
سلام از منم روز جمعه پنج تیرماه 10میلیون کلاهبرداری کرده باید چکار کنم یه شماره کارت داده بود به نام مهرداد کمایی نژاد یعنی پلیس به کمک این مردم نمیخورد تا را خدا کمک کنید به کجا باید گفت از تلگرام که پیام میدادم پاکم کرده این زهره باقری نمیشه به دام انداخت
گلاهبرداره
بله
سلام کار در منزل خانم باقری در تلگرام درسته یا کلاهبرداریه؟
ایا زهره باقری که تو تلگرام کاربسته بندی داره و آدرسش اصفهانه و الان خانمی ب اسم سمیه اسدی کانالشونو میچرخونه گفتن که برای خانم باقری مشکلی وجود اومده ایشون کارای کانالشونو انجام میدن صحت داره یا کلاهبرداریه؟
سلام وقت بخیر دوستان خانم مولایی در تلگرام کار در منزل بسته بندی لباس،زعفرون،خودکار و...راه انداختن کسی این خانم رو میشناسه؟کلاهبرداریه؟
سلام وووای خدا این هیچ بوی ازانسان نبرده من اول زدم گوگل چیزی ازکلاهبرداریش دسگیرم نشد400زدم بحساب محمدحسین حالا پیامش دادم
سلام یه خانمی توتلگرام 13 ملیون از من گرفت که روزانه سود دهی داشته باشه ولی الان جواب نمیده لطفا راهنماییم کنید
من باید چیکارکنم اون پولو قرض کرده بودم
بله متاسفانه از منم 650 هزار تومان گرفت و و برای بیمه هم گفت 1/400 واریز کن من واریز نکردم و بلافاصله منو بلاک کرد من خودم شاغل هستم و کار انلاین دارم و مشاور هستم بخاطر شرایط روحی دوست داشتم یه کار بسته بندی به مدت کوتاهی انجام بدم که متاسفانه خانم زهره باقری پول منو برد 640 هزارتومان پول زیادی نیست ولی اون اعتمادی که تو اون شرایط من به ایشون کردم خیلی برام گرون تموم شد
خانم دزد موسوی کلاهبرداری کار بسته بندی در گوگل و روبیکا میکنه مواظب باشید
زهره باقری کلاهبردار هست به هیچ وجه به این زنیکه اعتماد نکنید !!!!!پنج ملیون ازمن گرفت و بعد گفت باید سه تومن بدی نمیدونم فلان فلانه منم گفتم ندارم بلاکم کرد وپولمو خورد
بله
سلام زهره باقری بسته بندی نخ.400تومن. از من گرفت.گفت هفته آینده ارسال.هنوز ارسال نکرده.
01
دوستان تمام کانال های زهره بافری، در تمام شبکه های مجازی، اعم از سرمایه گذاری، وام بانکی، کار در منزل، مدارک تحصیلی و ..... همه و همه کلاهبرداری هست،لطفا گول نخورید و به دوستان و عزیزانتون اطلاع رسانی کنید، با کلی شکایت در دستگاه قضایی در اکثر استان های کشور،ولی هنوز پرقدرت در حال فعالیت هستند و جدیدا هم تبلیغاتشون رو میدن بلاگرهای معروف در اینستاگرام براشون انجام بده.
ازمن هم 400گرفت بابت بیمه محصول
سلام وقت بخیر من نیاز به کار درمنزل دارم ممنونم کسی راهنمایی کنه
دروغه
خانم توکلی هم کلاهبرداری
متعصفانه خانم باقری از من هم 400گرفت برای بیمه گفت هفته آینده بسته بدست میرسه دوهفته گذشته
سلام خوبی ببخشید شما جایی سراغ نداری برای کار در خونه
هموطنان عزیزی که با استفاده از شرکت زهره باقری مورد سواستفاده مالی قرار گرفتند به دفتر پیشخوان قضایی مراجعه کنند شماره پرونده فرد 0**** ..در ضمن میتونید به شماره کلاهبردار هم زنگ بزنید چون بوسیله پلیس فتا ضبط شده و شما رو راهنمایی میکنند
سلام و وقت بخیر خانم بهزادی در تلگرام با گروه کار در منزل یک تیم کلاه برداری بزرگی هستند که با نام خانم باقری یا بهزادی و ... از این شرایط اقتصادی و در فشار بودن افراد و نیاز به کار یا وام ما انسان های ساده سوء استفاده کردنند و دارند میکنند لطفا به یکدیگر اطلاع رسانی کنید تا در دام این شیادان نیفتیم و لطفا همگی این گروه ها رو ریپورت کنید تا انشاالله پلیس فتا این کثافت ها رو دستگیر کنند.
خانم باقری مدیر شرکت بسته بندی نیکان یک کلاهبردار شیاده
سلام زهره باقری مدیر شرکت بسته بندی نیکان در تلگرام کلاهبردار و شیاده امروز 700تومن از من گرفت و بلافاصله مسدودم کرد
عزیزان ایشون کلاهبردار معروفی هستن و الان هم مشغول کلاهبرداری از ملت ساده دل ایران در تلگرام با عنوان وام فوری هستن که بدون کوچکترین ایرادی از هر متقاضی بابت وام 5الی 20میلیون دریافت میکند از برادر من 15م گرفت الان سه ماهه پیکیریم هیچ غلطی نتونستیم بکنیم چون پاسگاههای و دادگاههای ما تا زیر 20م تومان و پیگیری نمیکنن لطفاً عقل داشته باشید و گول این کثافتها رو نخورید هر کس قبل از کار درخواست پول کرد بلاکش کنید
از منم 2 تومن گف واس استعلام 3تومنم ضمانت کالا الان 6 ماهع پیام میدم جواب نمیده چیکار کنیم
سلام چطوری میتونم فیش واریزی رو براتون بفرستم؟
سلام کانال بسته بندی در تلگرام با مدیریت زهره باقری کلاهبرداری
سلام در تلگرام به زهرا اژدری 700تومن دادم پولمو گرفت بلاکم کرد مواظب باشید
فرستاد؟
سلام خانم زهره باقری
سلام دوستان هرگزبه سمت زهره باقری بسته بندی در منزل جهت کار نرید همش کلاه بردار یه پولای خیلیا رو خورده گول نخورید
لطفا پول مردم را برگردونید
تو تلگرام کار در منزلی هست نیکان موج البرز مدیر واریزیشم خانوم موسوی هستن اوناهم کلاهبردارن؟
یه کار در منزلی هم هست برا خانوم صادقیه اون چطور اوناهم کلاهبردارن؟
خانم زهره باقری یک کلاه بردار یک دزد یک شارلاتان به تمام معناست در تمام شغلها چطوری شکایت کنم
سلام و خسته نباشید نمیدونن چرا پلیس فتا اینارو پیدا نمیکنه هروز دزد تر من 5 میلیون دادم سود روزانه خاک برسرش پولم گرفت رفت قبرستون و چند وقت پیش هم خانمی به نام خوبانی کار در منزل باز حقه بازی و یکی دیگه به اسم اتنا علیزاده خیلی مواظب باشید شکایت به جایی نمیرسه به جز دوندگی و دوبرابر پولی که دادیم خرج کردن فقط پلیس باید کمک کنه
سلام کلاهبرداریه از من پول گرفتن حالا جواب نمیدن
خدا لعنتشون کنه
سلام این خانم یعنی زهره باقری در روبیکا و تلگرام در زمینه کار در منزل کلاهبرداری میکنن
رضوی علیدوست محمدی باقری امیری مولایی همشون کلاه بردارن کل بسته بندی کلاهبردارن
بسته بندی کاردرمنزل وجودنداره
سلام آیا شرکت بسته بندی نیکان با ادمینی خانم علیدوست وکرمی وجود دارد یا کلاهبراریه من 2300پول زدم ولی هیچ خبری از ارسال سفارشم نیست اصلا جواب نمیدن
خانم منم مبلغ 3تومن به بسته بندی نیکان به خانم علیدوست وکرمی زدم ولی،الان 6روزه دیگه جواب نمیدن
سلام.کسی به اسم زهره باقری درقالب کاردرمنزل وتریدربازارجهانی وپول بهشون بدیم سودروزانه بدن صحت دارد؟؟
خدا لعنتش کنه کلاهبردارعوضی هستش اعتماد نکنید از منم پول گرفت بلاکم کرد ثبت نام نکرد اعتمادنکنید
زهره باقری امور مالی سرمایه گذاری تو فارکس ازمنم کلاه برداری کرده چه طور میتونم کاری انجام. بدم. کسی هست راهنمایی کنه .این بیشرف رو گیر بندازیم.
شرکت نیکان بسته بندی در منزل کلاهبردار پول ک واریز کردی بلاکت میکنن
ب اسم خانم کرمی تلگرام دارن شماره کارت آفتاب شرفی ب من دادن ب محض واریز بلاکم کردن تو اینستا گرام دنبال شده ها رو دنبال کردم فهمیدم کلاهبرداری میکنه پول همه رو بالا میکشه
برید شکایت کنید ازتون خواهش میکنم من خودم رفتم شکایت کیفری کردم با شماره کارت پیگیرش میشم
وای من الان پول زدم واسه نیکپور چیکار کنم
خدا لعنتشون کنه تو را خدا اول تحقیق کنین بعد پول واریز کنین بهشون میگم کلاهبرداری نباشه میگه خیالت راحت عزبزم
الان یه راهی بزارید چیکار کنیم به پولمون برسیم تورا خدا اسمی به نام نیکان همه اینا کلاهبرداری
سلام وقت بخیر من امروز از تلگرام یه پیام داشتم ازکانال بسته بندی و کار در منزل نیکان .مدیر ثبت نام خانم نیکان .ایشون گفتن 200 واریز کنید برا ثبت نام و من واریز کردم دوباره گفتن 700برا بیمه کالایی که میخوای برامون بسته بندی کنید .آیا این کانال ها حقیقت داره .کنار پیامش نوشته تایید شده پلیس فتا
بسته بندی نیکان مدیر ثبت نام خانم نیکپور .آیا واقعا این کانال ها واین اشخاص مجوز دارن؟؟
سلام کسی در جریان هستش خانم ملایی کلاهبردار هستش یا نه؟
کار بسته بندی داخل منزل با مدیریت مالی توکلی کلاهبرداریه؟داخل تلگرامه
سلام این افراد همه دروغگو وکلاهبردارن منم یک ماه پیش 490 به حساب احسان شجاعی برای بیمه ریختم بعد گفتن 1500 هم هزینه بارواریزکن شک کردم گفتم منصرف شدم پولمو برگردونیدمنو بلاک کرد واقعا آدمهای کثیف وحرومخواری هستن لعنت خدا بهشون
با سلام تمام این کانالهای کاریابی در منزل کلاهبردار حرفه ای هستند مراقب باشید
سر هزاران بنده خدا کلاه گذاشتن و پولشون بالا کشیدن پلیس فتا هم دستش به هیچ جا بند نیست یا شاید زورش به این جماعت نمیرسه . الله اعلم
اینها جماعتی آموزش دیده و بسیار حرفه ای عمل می کنند خیلی مراقب باشید در دام آنها گرفتار نشوید
من توی بسته بندی نیکان ازهمین سایت رفتم 2300 پول واریز کردم ادمین خانم علیدوست وخانم کرمی هستند گروهشون همچنان پابرجاست ولی بعد واریزپول دیگه جواب نمیدن الان 12روزه پول ریختم که 1الی 4روزه سفارشم بدستم برسه ولی دیگه جوابمو ندادن واگذارشده به خدا
همشون کلاهبرداری منم خیلی از این پولا دادم و بعد از واریزی کسی پاسخگو نیست خواهش میکنم گول نخورید. خدا ازشون نگذره
همش کلاهبرداری و دروغه منم خيلي از این پولا دادم ولی بعد از واریزی هیچ کس پاسخگو نیست خواهش میکنم گول نخورید خدا ازشون نگذره
خب دوستان منم گول این کانال رو خوردم چطور میشه اینا را به دام انداخت .باچه روشی میشه به پلیس فتا گزارش داد
سلام کسی مرضیه سلیمانی رومیشناسه توتلگرام ازمن 500گرفت حالامیگه 2میلیون دیگه بفرست منم گولشونو خوردم به اسم باقرفرزادریختم حالابایدچکارکنم کسی شناختش بهم بگه
برای منم پیگیری کنیدلطفا
همین خانم باقری گول منم زده به اسم مرضیه سلیمانی حتی شماره وات ساب دارش بهم داده پاسخگونیست
حرومش باشه انشااله به اسم باقرفرزادشماره کارت دادبهم
شماره تماس زهره را می خواهم
زنگ بزنید من هم گرفتاررخانم زهره باقری شدم راه حلش را دارم زنگ بزنید بچه ها0****
من باهمین شرکت اشناشدم ولی خانم زهره زاهدی بودن
خانم محمدی کار بسته بندی خوشکبار اونم کلاهبردار از من 400گرفت وخبری ازش نیست
سلام ازمن تازه کلاه برداری کرده ازکجامیتونم پیگیرش باشم
سلام من باخانم زهره باقری کار دارم واقعا حقم همین بود که پولمو بخورین 0**** تماس بگیرین شکایت میکنم
کلاهبردار میباشد
سلام مال منم همین جوری کرده تونستین کاری هم انجام بدین ؟؟؟خواهشا جواب بدین
سلام از منم کلاه برداری شده میتونید پیگیری کنید ؟؟؟
سلام من برای کاردرمنزل بسته بندی حبوبات شرکت کردم ادمینش خانم محمدی دو ماه منو گول زد ودراین مدت 18میلون به بهانه بیمه و ضمانت بار و..ازم گرفته وقسم جان بچه اش رو خورد که تا یک ساعت بعدواریزی برگشت میخوره ولی دیگه هیچ خبری نیست میخوام برم پلیس فتا شکایت کنم الهی که به سزای عملشون برسن که اینجوری کلاهبرداری میکننض
سلام منم چند روزه که برای کار در منزل شرکت کارآفرینان خانم زهره باقری ثبت نام کردم و290 هزار تومان فعلا دادم یعنی کلاهبرداریه ؟شماره ثبت و شماره ملی و...کلی چیزی نوشتن البته من تا الان ازچند کار در منزل ضزچرچ سلام من هم شنبه برای کار در منزل خانم زهره باقری ثبت سلام منم برای کار در منزل زهره باقریثبت نام کردم الان 5روژه خوب شد این نظرات روخوندم واگاه شدم هر چند که تا الان خیلی ضرر کردم که بدترینش مربوط به خانم محمدی که 18میلیون در دوماه ازمن کلاهبرداری کردوبعد مسدودم کردازپلیس فتا خواهشمندم پیگیری کنن خ امیدونه همه سرمایه ام بودازبس قسم خورد حرفش روباورکردم امیدوارم خدا جوابش روبده
سلام این باند کلاهبردارکه هنوز داخل تلگرام. دارن فعالیت می کنن چراپلیس فتاکاری نمی کند
سلام پول بنام عباس حاجی وندی واریز کردم بعنوان. کارد منزل وسایل میفریتن کلاهبرداری ک نیستن
سلام وقتتون بخیر ببخشید دوستان شما خانم عسگری میشناسید توتلگرام مدیر واریزی شرکت بسته بندی نیکان در خراسان رضوی منم چندوقت 2میلیون و709واریز کردم فعلا خبری نشده باید چ خاکی تو سرم بکنم پولو قرض کرده اگه کسی میشناسه بیزحمت بگه ممنون میشم
سلام آقایی وزیری من هم فیش دارم بفرستم
خانم ها و آقایان به هیچ وجه پول به حساب کاریابی ها واریز نکنیدتماماکلاهبرداریه پولتون ازبین می ره دست تون به جایی بند نمیشه. تجربه شخصیه ازجمله زهره باقری و بهزادی
خدا لعنتت کنه
سلام شرکت نیکان کاربسته بندی درمنزل صحت داره به ما گفتن 500هزارتومان بابت ثبت نام وارسال بار واریز کنیم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سایت کار در منزل شرکت بسته بندي نیکان به مدیریت خانم آقاجانی ،میخواستم بدونم واقعی هست یا کلاهبرداریه، ممنون میشم راهنمایی کنید
اکثر این بسته بندیها کلاهبرداری هست اگرتعدادافراد آنلاین را درآنهادقت کنید زیاد است مثلا100 هزار نفراگر فقط 500 نفر از این افراد فقط نفری 100هزار تومن واریزکننددر روزچه رقم بالایی خواهد شد وای به حال اینکه میلیونی از افراد گرفته شده وکسی به خاطررقم پایین شکایت نمی کنه وباید شک کرد
برو به همون شماره کارتی که پول زدی شکایت کن
به هیچ عنوان پول واریز نکنید کلاهبرداری حرمزادها برید به همون شماره کارتی که پول زدید شکایت کنید تا کارتشو مسدود کنن
شرکت نیکان دروغه 3نفرن باقری. کرمی. رضوی
سلام خانم زهره باقری. کار درمنزل بسته بندی کش مو تو تلگرامم کلاهبرداریه ک 290هزارتومنم من زدم ک کار بیارن ولی کلاهبردار بودن اصلا اعتماد نکنید
با سلام من 13550 تا الان واریز کردم اول زهره باقری بود بعد ایدی رضایی بعدشعبانی عکس مجوز هم داده کدملی 11 رقمی وعکس از شرکت نیکان اما همه دروغ حرومزاده های کثیف کلاهبردارن این شماره هم داد واسه تماس ک همیشه خاموشه 0****
باسلام خدمت دوستان آیا کسی میدونه زهره باقری کیست آدرسش کجاست با یه ترفندی از من سه میلیون ششصد گرفت بعدش دوباره پیام داد که پنج میلیون دیگه باید واریز کنی که سیستم قفل کرده اگر واریز نکنی سیستم باز نمیشه حقیقتا من ترسیدم که پنج میلیون دیگه واریز کنم حالا هم که سه و ششصد واریز کردم اصلا جوابگو نیست من کجا باید شکایت کنم آیا کسی پاسخگو هست یانه؟
خانوم بهزادي و خانوم باقري كلاهبردار هستند حواستون باشه اول ميگن پول ارسال 5 ماه و بيمه وسايل واريز كنيد يك ميليون ازم گرفتند و بعد بلاك شدم از گروه
ی زهره باقری در تلگرام کانالاستخدامی کارد درمنزل دارن نمیدونم کلاه بردارید یا واقعیه؟
سلام برای من هم تواینستا همین کارکردهفت میلیون گرفت شمارش نداری
سلام زهره باقریدرتلگرام بسته بندیدارد درست یا نه چون از من 450 تومن پول بیمه گرفته
سلام متاسفانه شرکتهای کلاهبرداری زیاد شده و پلیس فتا هم پیگیری نمیکنه خواهان کار در منزل مشهد هستم
زهره باقری در روبیکا کلاه بردار بسته بندی ماسک
شماره کارت به اسم معصومه مختاری میده که پول واریز کنیم
سلام زهره باقری کلاه بردار تو روبیکا 400هزارتومن به اسم معصومه مختاری واریز کردم دیگه جواب پیامامو نداد
خیر دروغه
شماره کارت به اسم معصومه مختاری هم به من داد
سلام زهره باقری کلا کلاه بردار
کلاه برداریه
شرکت بسته بندی نیکان هم تو تلگرام کلاهبرداره تا پول واریز کردم دیگه جواب پیامم رو نمیده
سلام وقتتون بخیر باشه میخواستم بپرسم ایا نیکان جزوه کلاهبرداری ؟
ازمن 8ملیونگرفتکه300ملیونوامبدهولیجوابنداددراسروقتپیگیریکنید
زهره باقری کلاه بردار است یانه
زهره باقری یه شیاد هستش پول منو خورد
سالام آیا در مشهد بسته بندی خودکار کار در منزل وجود داره به اسم شرکت سهامی بنام صمد زاده یا کلاهبرداریع
زهراه باقری کلاهبرداره سر ما هم کلاهبرداری کرد
هیچ کس بهش اعتماد نکنه
سلام خیر صحت ندارد کلاهبرداری است کسی هم اقدام نمیکند 5 میلیون از من خوردن بعد مسدود کردن
بابا اینا دزدن بی پدر مادرها
با اینا دزدن فریب نخورید
دروغه به خدا چقدر شما ..اخه تاکی میخواین فریب این ... هارا بخورید،میدونم به هر ریسمانی چنگ میزنید،تاشاید راهی پیدا کنید، اسمهای زهره باقری ،شعبانی،سجادی،طاهری،حسینی،اعتماد نکنید. موفق باشید،وخداواستون بسازه ،
خانم زهره باقری کلاهبردار هست مبلغ شانزده میلیون از برای بسته بند پول گرفته الان بلاکم کرده الان هم با سرمایه گذاری فارکس پول همه را حمع می کنه بخدا اعتماد نکنید
سلام خانم زهره بهزادی 14میلیون از من گرفت
خانوم زهرا خوبانی هم یه کلاح بردار که تو تلگرام فعالیت میکنه به همین روش ازم دومیلیون گرفته دیگه جوابم نامیده
زهرا خوبانی به نام شرکت نیکان فعالیت میکنه مراقب باشین ازم 2میلیون گرفته دیگه جوابم نامیده کاملا حرفه ای خون سرد
توی تلگرام 15 ت براش واریز کردم قرار بود وام بده ولی فهمیدم کلاهبرداره 😭😭😭😭😭😭
به اسم زهره باقری وام فوری کلاهبرداره
سلام خداقوت توی تلگرام بایک سایت آشنا شدم به نام کاردر منزل خانم رسولی سه میلیونو 50 از من پول گرفتن ولد از کار خبری نشد رسید پولها رو هم دارم
خانم باقری خانم رسولی خانم موسوی همین الان توی تلگرام کلاه بردای میکنن من به پلیس فتا هم زنگ زدم ولاز من سه میلیونو 50 گرفت که برای من کار در منزل بیاره ولی خبری نشد شماره کارت به اسم سید سجاد رضوی بود ی هنوز کار میکنن
آیا زهره باقری ک در روبیکا کار ماسک در منزل نیرو میخاد واقیعت هست یا کلاهبرداری؟
شرکت بسته بندی در منزل نیکان تو تلگرام تمام ادمین هاش کلاه بردار هستند مواظب باشید گول نخورید از مبلغ کم واریزی انجام میدید بعداً پول بیمه میخوام و بعدش مبلغ سنگینتری که میگن عودت داده میشه در نهایت میگن سیستم ثبت نکرد و با مشکل مواجه شد از دوباره واریز انجام بدید و همینطور تا آخر ازتون پول میکشم و کاری بهتون تحویل داده نمیشه
دوستان کانال تلگرامی زهرا خوبانی هم کلاح برداری هست لطفاً به هیچ عنوان واریزی نداشته باشین همه ادعا دروغ وکلاح برداری هست بهرامی
مواظب باشید کار در منزل با نام معصومه جهان گشته کلاه برداری هست
سلام زهره باقری یا زهرا خوبان شرکت نیکان یا هر خری کلا کلاح بردار یه خودم مال باختم پول گرفتن ازم حروم زاده ها پولتو حروم نکنین این حروم لقمه ها کلاح بردارن
سلام آیا شرکت کار در منزل نیکان در البرز. شهرستان اشتهارد. خانم بهزادی صحت دارد یا خیر
والله منم ثبت نام کردم،حدود 2ماه پیش .کلاهبرداریه،350000تومان هم هزینه ی ثبت نام واستخدامو....گرفتن ازم وتاامروز هیچ خبری نشده،اعتمادنکنید
سلام من توشرکت نیکان ثبتنام کردم مدیرش هم خانم بهزادی هستن هی پول میگن واریزکنم میگن دوروزدیگه بستتونن ارسال میشه آیا اینا صحت دارن یادروغ؟
همش کلاهبرداری واریزی انجام ندین
شرکت نیکان شعبانی زاده کلاهبرداری هس یا ن ازم 500تومن خواسته
آیا بسته بندی نیکان با نام خانم شعبانی زاده صحت داره
شرکت نیکان نا نام شعبانی زاده دروغه یان
سلام آیا زهره باقری در تلگرام کانال وام فوری و بدون ضامن ب نام موسسه نور دارد؟
این شرکتها کامل کلاهگذارند
خاینا دورغ گو هستند بنام خانم احمدی وحسینی زیر مجموعه خانم باقری هستند اینا کلاه گذارند
همه این شرکتها کلاه گذارند پول ما هم رفته اطلاع رسانید خانم احمدی وحسینی همین طور
نزدیک 800میلیون
آيا گوره درو کاری بسته بندی در منزل در تلگرا به مدریت زهره باقری سحت دارد
هرکسی شماره تلفن خانم زهره باخریوداره لطف کنه بزانه این جنده کولاه برداره واسه دادنه وام کولی ازمردم پول بالا کشیده کونیه جنده
کلاه برداره بخاطروام کولی ازمردم واریزی گرفته آخرشم وامی درکارنیست این خانم باقریه جنده ازبس کون داده خانوادم کونیه مال خورن مواظب باشیدمالتونومثله مانخوره پخش کنیدتادست به دست بشه هرکیم شماره ثابتشوداره بزانه تازندگیشوسیاه کنم
سلام دوستان کانال کاردر منزل زهرا خوبانی وزهره باقری فاقد اعتبار میباشد و کانال تلگرامی کلاح برداری ثبت شده چیه هیچ اموات پول واریز نکنین
سلام خانم باقری فقط یک کلاهبردار بعناوین مختلف از همه پول میگیره بخاز من وپسر خواهرم مبلغ شانزده میلیون پول گرفته من هم شکایت کردم ولی متاسفانه به کارش ادامه میده
زهره باقری وزهرا خوبانی کاردرخانه نیکان همشون کلاح بردار حرفه ای که مرحله به مرحله از کم به زیاد شروع دزدیدن پول شما میکنن .
پس پلیس فتا کجاس ..کجا خوابیده .دستگیرشان کنین .زهرا خوبانی نوشته از دفتر رهبری نامه دارم.مجوز دارم..خو آدم اعتماد میکنه .. البته این فقط اسم زنونه گذاشته مردم بیشتر اعتماد کنند.
سلام. شما. جوابتون رو گرفتین؟ آیا این خانم نیکپور کلاهبرداره؟
این خانوم هم کلاهبردارن؟؟
کلاهبردارن این خانوم؟؟
سلام آیا بسته بندی نیکان به مدیریت خانوم بهزادی واقعیه یا کلاه برداری ؟من دو تومن تا الآن واریز کردم 4تومن هم میخوان برا ارسال چی کار کنم رو اکانت نوشتن تایید توسط پلیس فتا
سلام والا من دیگه ادامه ندادم ، فقط همون دویست هزار رو واریز کردم ترسیدم ادامه بدم پیام دادم بهشون که پولم رو برگردونید ولی اصلا جواب ندادن .حتی تهدید کردم که ازشون شکایت میکنم اما کلا پیامم رو ندیدن
والا من کلا ادامه ندادم به نظرم یه جورایی غیر منطقیه این مبالغ برای دستمزد
پول هم واریز کردین؟ من 300 زدم الان میگه 980 دیگه هم باید بزنی
سلام شما باهاشون کار کردین؟
شرکت بسته بندی نیکان موج البرز به مدیریت خانم بهزادی کلاهبرداریه؟ازم نزدیک 2 تومن گرفتن 4 تومن هم میخوان
سوال منم هست
کاش جواب بدن
سلام آیا شغل بسته بندی با مدیریت آقای نعمت مظفری وجود دارد حقیقت است یا کلاهبرداری ؟
سلام آیا شغل بسته بندی با مدیریت آقای نعمت مظفری وجود دارد حقیقت است یا کلاهبرداری ؟در استان اصفهان هست
میشه ب منم معرفیش کنین
خانوم مولایی هم کلاهبرداره؟
4میلیون از من گرفتن ولی اصلاپاسخگو نبودن اونم تو این شرایط اقتصادی ک 100هزارتومنم کلی پوله
االانم فعاله که
به من هم مرتب داره پیام میده.خداخیرتون بده بابت اطلاع رسانی..میخاستم پول پیشش بزارم.الان فهمیدم کلاه برداره پس
سلام خانم خوبانی کار در منزل در تلگرام ایا کارش کلاهبرداریه؟؟
سلام یه خانم هم هست به اسم نازی مولایی اونم کلاهبرداری از من 1ونیم میلیون گرفت بعد هو 2ونبم خواست منم ندادم
شرکت نیکان البرز کرج در رابطه با بسته بندی ب مدیریت بهزادی و یا حالا هر کسی کلاهبردار محضن، لطفا اعتماد نکنید ب هیچ وجه و پول واریز نکنید دوستان
دروغ عزیزم، دروغ ... معلوم پلیس فتا دقیقا نقشش چیه ؟ نیکان بسته بندی اول میگه 295 تومان واریز کنین و بعدشم 698 و بعدشم بلاک... حواستون باشه فعلا مدیریتش خانم بهزادی است و پولا ب کارت مجتبی ساعیانزیور واریز میشه
این شرکت کلاهبرداری هستش لطفا پول نریزید من ریختم دستم به جایی بند نیست
سلام، بنده لینک چند تا از کانال هاشونو برای پلیس فتا ایمیل کردم امیدوارم و انشاءالله پیگیری کنن، دوستان عزیز همگی شکایت کنید تا سریعتر پیگیری بشه
سلام، وقت شما بخیر، لطفا یک کانال مثل ایتا معرفی کنید تا عکس فیشها رو برای شما ارسال کنیم
📣📣مراقب باشید الان به اسم خانم بهزادی در البرز و خانم آذری در اصفهان دارن کلاهبرداری می کنن،
https://t.me/hgfdghgdedh5664 https://t.me/azarykhanom لینکهای جدید کلاهبرداری، اگه سریع اقدام کنید انشاءالله گیرشون میندازید
سلام آیا میلاد پیرانی در تلگرام برای کار بسته بندی کلاهبرداریه
آیا مریم نیکپور بازاریابی شبکه ای دارد؟ برای بسته بندی کالا؟
اصلا ثبت نام نکنید تو بسته بندی نیکان همش دروغ وکلاهبرداری خیلی هم بی شخصیت وکثیف
خدا لعنتشون کنه که اعتماد از مردم گرفتن وبا شرمی وپرویی پول مردم بالا میکشن و خیلی هم غیر اخلاقی هستن چه زهره باقری چه مهدی سجادیان حالا اسم خودشون هست یا از این اسمها استفاده میکنن مخصوصا سجادیان که بی اخلاق وبی حیا وکثافتی هم هست خیلی مواظب باشید کوفتشون بشه انشاالله چرا از نیروهای پلیس کسی به این موارد رسیدگی نمیکنن
خواهشا پول واریز نکنید همش کلاه برداریه. تنها در صورتی قبول کنید بسته رو درب منزل تحویل بدن و همه مبالغ رو همون جا واریز کنید البته اگه بسته ای در کار باشه
سلام. عزیزم ایشون کلاهبرداره شبکههای اینترنتی که با چند تا خانم دیگه توی شبکههای اجتماعی لاه مردم ساده رو برمیدارند
آیا خانم امیری بسته بندی در منزل شرکت نیکا البرز واقعی هست ؟