دنبال کن

زهره باقری بازاریابی شبکه ای کلاهبرداری

بسته بندی

1403/01/08
آیا زهره باقری که در ایتا کار بسته بندی دارد صحت دارد یا خیر؟؟ 
20:24
13 پاسخ
43 تایید
شهرک صنعتی گلگون
بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی در کارخانه معتبر تجهیزات پزشکی به همراه سرویس از میدان آزادی
مرتضی جانانی
سلام آیاشرکت بسته بندی نیکان کاردرمنزل تهران وجود داره یاشرکت بسته بندی نگارستان گفتن اسم دیگشه بانام خیریه مهدالکریم  گفتن اسمش فعالیت داره ازم 3/500میلیون تاالان پول گرفتن مدیرواریزیشم خانم محمدی هستش.ممنون میشم راهنمایی بفرماییدفرداگفتن2میلیون دیگه بابت ثبت بارکدبایدبپردازم تاساعت10صبح فرصت دادن ممنونم ازتون دراسرع وقت پیگیری بفرمایید
21:52
10 پاسخ
5 تایید
1403/01/12
زهرا الف
مرتضی جانانی
سلام آیاشرکت بسته بندی نیکان کاردرمنزل تهران وجود داره یاشرکت بسته بندی نگارستان گفتن اسم دیگشه بانام خیریه مهدالکریم گفتن اسمش فعالیت داره ازم 3/500میلیون تاالان پول گرفتن مدیرواریزیشم خانم محمدی هستش.ممنون میشم راهنمایی بفرماییدفرداگفتن2میلیون دیگه بابت ثبت بارکدبایدبپردازم تاساعت10صبح فرصت دادن ممنونم ازتون دراسرع وقت پیگیری بفرمایید
کلاهبرداریه
02:28
1 پاسخ
4 تایید
نرگس رنجبر
سلام خانم باقری شماواقعأتوخونه کاربسته بندی انجام میدهیدمنم یکسالی است که دنبال این کارهستم ولی هنوزپیدانکردم میشه بگوییدکه چه کاری است انجام میدهیدجواب
08:09
7 پاسخ
10 تایید
مزون لباس
مسئول بسته بندی
به یک خانم در بازه سنی ۱۸-۳۰ سال جهت کار در حیطه ی اماده سازی و ارسال سفارشات مزون نیازمندیم لطفا فقط به تلگرام شماره ی زیر پیام ارسال بفرمایید 09928006369
1403/02/04
آیا زهره باقری ک در کانال تلگرام کانالی به نام کار در منزل بسته بندی دارد صحت دارد یا نه؟
13:41
5 پاسخ
9 تایید
شریفی شریفی
مرتضی جانانی
سلام آیاشرکت بسته بندی نیکان کاردرمنزل تهران وجود داره یاشرکت بسته بندی نگارستان گفتن اسم دیگشه بانام خیریه مهدالکریم گفتن اسمش فعالیت داره ازم 3/500میلیون تاالان پول گرفتن مدیرواریزیشم خانم محمدی هستش.ممنون میشم راهنمایی بفرماییدفرداگفتن2میلیون دیگه بابت ثبت بارکدبایدبپردازم تاساعت10صبح فرصت دادن ممنونم ازتون دراسرع وقت پیگیری بفرمایید
منم با همین شرکت آشنا شدم ولی کسی دیگه هست حامد زائری وگفتن 510تومان بدم بابت بیمه محصولاتشون
14:47
2 پاسخ
2 تایید
1403/02/05
مجید بنی عامر
شرکت نیکان بسته بندی به مدیریت خانم نیکپور و منشی خانم محمدی در تلگرام بعنوان بسته بندی کالا کلاهبردار و دزد حرفه ای می‌باشند موظب باشد در دام این شیادان نیفتید 
17:50
1 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
به تعدادی همکار خانم جهت کار بسته بندی دفاتر و لوازم تحریر نیازمندیم
مریم فلامرز
سلام من زهرا نیاز به کار در منزل بود فعلا چند تا از بسته بندی ها کلاهبردار بودن ازجمله لوازم تحریر * حبوبات * بوگیر وخیلی چیزهای دیگه همه را پول گرفتن اما شرکتها معتبر نبود وپول مارا خوردن بجای اینکه به ما کاربدهند  توجه کنید به این چیزها 
19:35
5 تایید
مریم فلامرز
بسته بند ی توگوگل توروبیکا همه کلاهبردارن خیلی ماضرر کردیم نمی دانیم باید چه جوری  کارکنیم که مریض داریم ونمی توانیم از خونه بیرون برویم  تکلیف چی هست 
19:40
2 تایید
1403/02/06
مجید بنی عامر
خانم محمدی بنام بسته بندی نیکان کلاهبردار واقعیه تا کنون با ترفندهای مختلف جندصد نفر را به دام انداختن از پلیس فتا خواهشمندم به این موضوع ورود کنند . تو تلگرام نوشته به مدیریت خانم نیکپور اصلا چنین آدمایی وجود واقعی ندارند .‌مواظب باشد در دام خانم حقه باز بنام محمدی و الماسی نیفتید اول میگن مبلغ بیمه را واریز کن بعد میگن مبلغ ضمانت کالا بعد یه ترفند دیگه خلاصه گروه کثیف کلاهبرداری هستند . مواظب باشد 
08:45
1 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
نیروی آقا جهت بردستی پوشاک بافت محدوده چهار راه برق همراه با آموزش از 18 تا 25 سال
ساناز کتابی
آیا زهره باقری ک در کانال تلگرام کانالی به نام کار در منزل بسته بندی دارد صحت دارد یا نه؟
از من 1میلیون گرفتند،بعدمجدد گفتند 3میلیون بابت ضمانت بدید اما گفتم‌ندارم
بلاکم کرد وپول روپس نداد
14:08
3 پاسخ
7 تایید
ساناز کتابی
ازمن 1میلیون گرفتند برای بیمه
بعدگفتند برای ارسال کالا 3میلیون بدید، من گفتم ندارم
بلاکم کرد،1میلیون روهم پس نداد
14:10
5 پاسخ
2 تایید
هانیه عنایت
ساناز کتابی
ازمن 1میلیون گرفتند برای بیمه بعدگفتند برای ارسال کالا 3میلیون بدید، من گفتم ندارم بلاکم کرد،1میلیون روهم پس نداد
منم 490 برای بیمه کالا ها ریختم .گف 1100 بزن برای باربری 48 ساعت بد برمیگردونیم.گفتم ندارم و نمخام پول و بدید گف نمیشه .ولی هنوز بلاکش نکردن
14:17
1 تایید
بسته بندی
کار در منزل نداریم محیط زنانه مسیر باسمنج صبحانه از ما ماه اول ۸ میلیون ماه دوم ۹میل‌ن بسته بندی هست سرویس نداریم بیمه نداریم اگه تو مسیر باسمنج هستید تماس بگیرید
1403/02/07
سلام ایا کانال بسته بندی در تلگرام مربوط به خانم باقری صحت دارد؟ 
07:32
1 پاسخ
درود کانال خانم باقری در تلگرام بنام کار بسته بندی در منزل اول به ما گفت جهت ثبت نام سیصد وخرده بعد گفت یه تومن ودوباره گفت یک وپانصد که واریز شد وگفت اخرین مرحله برا ارسال وضمانت هست ولی بعد گفت دوتومن دیگه که پرداخت نشد و پول را هم پس ندادن
07:38
2 پاسخ
5 تایید
زهره باقری اول 570تومن برای بیمه وسایل گرفت بعد گفت چند روزه لوازم میرسه ،پس از چند روز دیگه درخواست 2میلیون کرد که اصلا در شرایطش نگفته بود که این هم حق باربریه ،گفتم نمی‌خوام ، حالا هم اصلا 570رو که گفت برمیگردونیم ،نداده ،این ها دروغگو هستن 
09:32
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی عالی بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
1403/02/11
حکیمه راستی
خانم زهره باقری در کانال ایتا تحت عنوان بسته بندی در منزل مبلغ 400000تومان برای بیمه و هزینه ارسال گرفت که به حساب شخصی به نام محمد حسن جدید اسلامی واریز شد اما حدود دو هفته است که خبری از ایشان نیست و فعالیت کانالشان هم از اول اردیبهشت متوقف شده.با شرکت خانم باقری تماس گرفتم گفتند اینها کلاهبردار هستند.
15:42
2 پاسخ
4 تایید
1403/02/18
سوزان خسروی
زهره‌باقری‌کلاه‌بردار‌حرهه‌ای‌است‌یک‌شیاد‌‌کثیف

12:28
1 پاسخ
5 تایید
1403/02/19
صفیه مهتاب
این خانم باقری وهمکاران دیگرشون بااسمهای مختلفی کاملا دزدهستندمراقب باشید گولشونا نخورید 
13:41
2 تایید
طراحی لیبل مواد غذایی ۱۴*۸
با سلام من یک لیبل مواد غذایی ( کپه ) با طراحی خلاقانه میخواستم، ابعاد عمودی ۱۴*۸
اعظم مجیدی
سعید قربانی هم یک پیج در اینستا تحت عنوان کار در خانه کلاهبرداره گول نخورید با وعده حقوق 50 میلیونی
حق اشتراک 5 میلیونی میگیرن یا خرد خرد تحت عنوانهای بیمه ، هزینه ارسال و ...
21:58
1 تایید
1403/02/22
زهرا موسوی
ساناز کتابی
ازمن 1میلیون گرفتند برای بیمه بعدگفتند برای ارسال کالا 3میلیون بدید، من گفتم ندارم بلاکم کرد،1میلیون روهم پس نداد
یکی هست تو روبیکا تو کار بسته بندی ماسک هست ادرس شرکتو همه چیو گزاشته اسمش هم زهره باقری هست یعنی اونه؟
14:29
1 پاسخ
4 تایید
1403/02/23
لیلا آقاشناس
مواظب کلاهبرداران بسته بندی در خانه با هر نام و نشان که در ابتدا به هر عنوانی واریزی از شما می خواهند ، چه مبلغ کم ویا بیشتر باشید
من که اکثر اونا رو امتحان کردم کلاهبردار بودن 
04:24
5 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم فقط تماس جوابگو هستیم ساعت تماس ۸ صبح تا 6 بعد از ظهر
ا بب
نرگس رنجبر
سلام خانم باقری شماواقعأتوخونه کاربسته بندی انجام میدهیدمنم یکسالی است که دنبال این کارهستم ولی هنوزپیدانکردم میشه بگوییدکه چه کاری است انجام میدهیدجواب
سلام کار زهره باقری کلاه برداری هست
13:07
4 تایید
ا بب
زهرا موسوی
یکی هست تو روبیکا تو کار بسته بندی ماسک هست ادرس شرکتو همه چیو گزاشته اسمش هم زهره باقری هست یعنی اونه؟
زهره باقری کلا کلاهبردارهست چه روبیکا چه ایتا چه تلگراث
13:08
4 تایید
ا بب
حکیمه راستی
خانم زهره باقری در کانال ایتا تحت عنوان بسته بندی در منزل مبلغ 400000تومان برای بیمه و هزینه ارسال گرفت که به حساب شخصی به نام محمد حسن جدید اسلامی واریز شد اما حدود دو هفته است که خبری از ایشان نیست و فعالیت کانالشان هم از اول اردیبهشت متوقف شده.با شرکت خانم باقری تماس گرفتم گفتند اینها کلاهبردار هستند.
زهره باقری کلا کلاهبرداری هس
13:09
1 تایید
بسته بندی
با سلام به یک خانم جهت بسته بندی نبات نیازمندیم لطفا به توضیحات توجه کنید در غیر این صورت پیام پاسخگو نمی باشیم ۱- نیرو فقط فقط از شهرک میانرود گرفته میشود ۲-کار در منزل خودتان انجام میشود ۳- منزل ش...
ا بب
سلام ایا کانال بسته بندی در تلگرام مربوط به خانم باقری صحت دارد؟
نه خیر دوست عزیززهره باقری کلا کلاهبرداری هس
13:11
2 تایید
1403/02/24
ندا طالبی
دروغه این آدمای از سگ کمتر تو این وضعیت اقتصادی کلاه برداری میکنن من چهار تومن پول ریختم دیگه جوابمو نداد به نام ظهره باقری خیلی مواظب باشید 
09:48
1 تایید
1403/02/26
سیده رقیه جلال پور
با سلام منم تو تلگرام زهره باقری دیشب وارد کانالشون شدم شرایطش اینه یک میلیون واریز کن تا بار برات ارسال بشه ممنونم اطلاع رسانی کردید کلاهبرداریه چون دو مرحله به عنوان بسته بندی در منزل پول واریز کردم پول و بالا کشیدند و گروه محو شد  
11:33
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی میز و صندلی در کارگاه واقع در احمد آباد مستوفی شهرک بهسازی ساختمان 23j
1403/02/27
اعظم معماری
سلام منم یک ماه پیش به نام زهره باقری3تومن واریز کردم برای بیمه محصول بعدش هرچی پیام دادم کی بدستم میرسه جواب نداد
10:57
2 تایید
1403/02/28
م وزیری
ساناز کتابی
از من 1میلیون گرفتند،بعدمجدد گفتند 3میلیون بابت ضمانت بدید اما گفتم‌ندارم بلاکم کرد وپول روپس نداد
ممکنه فیش واریزیتونو برای من بفرستید؟ میتونم پیگیری کنم
17:25
5 پاسخ
3 تایید
م وزیری
درود کانال خانم باقری در تلگرام بنام کار بسته بندی در منزل اول به ما گفت جهت ثبت نام سیصد وخرده بعد گفت یه تومن ودوباره گفت یک وپانصد که واریز شد وگفت اخرین مرحله برا ارسال وضمانت هست ولی بعد گفت دوتومن دیگه که پرداخت نشد و پول را هم پس ندادن
ممکنه فیش ثبت واریزیتونو برام بفرستید؟میتونم پیگیری کنم
17:27
6 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی لوازم بهداشتی فقط تماس گرفته شود آگهی کامل خوانده شود (کاردرمنزل نداریم /برای مصاحبه حضوری حتما تماس بگیرید ) یا پیامک دیوار پاسخگو نیستیم محدوده کار یافت آباد بعد از بیمارستان شهدای یاف...
م وزیری
حکیمه راستی
17:28
4 پاسخ
3 تایید
افسانه فصیحی
سلام زهره باقری شرکت نیکان کلا کلاه بردارن و یکی زهره باقری سود دهی سرمایه گزاری باهم یکی هست کلاه بردار هست به پلیس فتاح گزارش بدین 
18:10
3 تایید
افسانه فصیحی
کد ملی 0**** زهره باقری نام پدر ایت الله کلاه بردارهستن 
18:12
3 تایید
بسته بندی
محیط کار مناسب همکار خانم و آقا حقوق هم به صورت پایه وهم بصورت پیمانکاری دارای بیمه تامین اجتماعی تسویه هفتگی و ماهانه میانگین درآمد 15تا 20ملیون سن از 16سال تا 30سال فقط اشخاص ایرانی تماس بگیرند
حکیمه راستی
سلام فیش واریزی رو به کجا ارسال کنیم؟
20:11
1 تایید
1403/02/30
ثنا دولتی
م وزیری
کجا بفرستیم تا پیگیری کنید؟
20:20
1 تایید
1403/02/31
من هم جدیدا تو کانال تلگرام زهره باقری  گول اینارو خوردم میلیونی سرم کلاه گذاشتن الان شکایت کردم ولی خیلی سخته گیر آوردنشون  
19:38
2 تایید
کارگر تولید و بسته بندی - خانم
کاشت،داشت،برداشت و بسته بندی برای انجام امور محوله شغلی
1403/03/02
مریم حسینی
نه کلاه برداری من آدرس و شماره خواستم یک آدرس الکی داد گفتم من یادم آدرس دقیق بگو بلاکم کرد 
09:32
مریم حسینی
ساناز کتابی
اصلا کجای کار اولش پول میگیرند من خواهر شوهرم میره کارگاه بسته بندی ادویه روزی 80 گیرش میاد 
09:35
1 تایید
1403/03/03
پوریا حسینی
سلام کار درمنزل در روبیکا بود بنده رفتم پیام دادم به خانمی به نام زهره باقری اولش 100 هزار برای استخدام و بعد 300 هزار برای ضمانت منم زدم گفتن 2 الی 3 روزه ماسک ها میرسه بنظرتون درسته یا کلاهبردار؟
04:59
3 پاسخ
4 تایید
کارگر بسته بندی - آقا
انجام امور مرتبط به دانه بندی و بسته بندی
1403/03/04
حکیمه راستی
م وزیری
آقا یا خانم م وزیری، نفرمودید فيش واریزی رو به کجا بفرستيم تا پیگیری کنید.
06:16
حکیمه راستی
400 هزار تومان به حساب 
6**** 
 بنام (محمدحسن اسلامی)   واریز شده. اگه می تونید از طریق بانک این شماره کارت و حساب رو پیگیری کنید.
06:21
زینت کنگرلو
زهره باقری یک کلاه بردار است 420 هزار تومان برای بیمه کالا گرفتن به نام ستایش  جعفری  نصر اباد دیگه جواب ندادن 
07:42
1 تایید
بسته بندی بل هلدینگ پارس | Bastebandi Bell Holding Pars
سرپرست فروش و مارکتینگ | Sales and Marketing Supervisor
شرح شغل: برقراری ارتباط موثر و ایجاد روابط پایدار با سازمان‌ها و شرکت‌ها. برقراری ارتباط با مشتریان در جلسات حضوری و ارتباط تلفنی مشتریان. شناسایی و جذب مشتریان جدید و توسعه بازار. ارائه مشاوره و راهک...
وای خدای من چرا من این پیامها رو زودتر نخوندم چرا بیشتر تحقیق نکردم😭همین دیشب ازطریق یه کانال تلگرام به اسم بسته بندی درمنزل به خانمی به اسم زهره باقری پیام دادم وتوی 4مرحله حدود4تومن ازم گرفت گفت بااولین حقوقت این پول به حسابت برمیگرده.منم چون یه مرحله رو ریخته بودم به ناچاربقیه روهم ریختم.الانم منتظر بودم کالا به دستم برسه چقدر حالم بده.کل موجودیم تموم شد به امید رسیدن به درآمد😭😭😭
17:39
2 پاسخ
2 تایید
1403/03/05
فریده بختیاری
با سلام کار بسته بند

سلام توی تلگرام کانالی با نام دور کاری اصفهان کلاهبرداریه از مردم یک میلیون میگیرن وبعد دیگه جواب نمیدن به نام خانم باقری
21:45
1 پاسخ
2 تایید
1403/03/08
لیلا آقاشناس
در تلگرام  که کلاهبرداری هست
07:05
بسته بندی و سالن کاری نظافت
به نیروی خانم و اقا در کباب بناب پاره وقت و دوشیفت از ساعت ۱۱ ظهر تا ۴بعد از ظهر شیفت بعد از ساعت ۶.۳۰تا۱شب با ناهار و شام و جای خواب برای شهرستانی ها حقوق از ۴میلیون تا۹میلیون بدون بیمه سن مهم نیست...
لیلا آقاشناس
لطفا در کانال تلگرام کار در منزل مدیریت زهره باقری و هر کلاه بردار دیگه ، گزینه گزارش را زده و کلاهبرداری را بفرستید، هر روز تا کانال تلگرام جلوی فعالیت اونا رو بگیره 
07:18
2 تایید
ندا بهرامی
زهره   باقری   یعنی   همون  آدم  ب  اسم   ابالفضل  حسینی  یه   کلاهبردار   ماهر    ک  پول   همه   مردم   گرفته    
14:14
1 پاسخ
1 تایید
1403/03/09
نرگس ابراهیمی
نداشفیعی هم یک پیج در تلگرام تحت عنوان کار در خانه دارد که اون هم یک کلاهبردار قهاری هست اول گفت 80 تومان بابت بیمه بعد گفت 600 وخرده ای بابت تاییدیه بعد یک میلیون وخرده ای بابت تایید نهایی که حدودا 2 میلیون میشد باید بریزی حساب که من تا 752 تومن ریختم حساب بعد دیگه انصراف دادم بعدش هر چی بهش گفتم هزینه ای که پرداخت کردم استرداد بزن که اولش گفت 2 ساعته دیگه برمی گردونم دیگه هر چی  پیام بهش دادم می خوند ولی جواب نمی داد با شماره کارتی بنام هادی زارعی یک مدت بعد به پسرم گفتم بدون معرفی خودت برای درخواست کار تو بهش پیام بده که یک شماره کارت دیگر بنام یک خانمی بهش داده بود که متوجه شدیم واقعا کلاهبرداریه واز پلیس فتا درخواست دارم که واقعا اپیگیر این چنین موضوعاتی شوند
11:15
2 تایید
کار در منزل بسته بندی
کار در منزل در خانه بسته بندی انجام میدین و بر اساس فروش و درست کردن اون بسته بندی مبلغ میگیرید بسته بندی دستمال کاغذی ٬گذاشتن لوازم آرایشی به جعبه مخصوص ٬بسته بندی لباس ٬ هر کدوم رو خواستین محصول ر...
محمد آقاجانی
آیاخانم زهره باقری درتلگرام کانال وام فوری بدون ضامن دارد؟
19:55
1 پاسخ
2 تایید
محمد آقاجانی
من داشتم واسه وام فوری بدون ضامن فردا15میلیون به حساب زهره باقری واریزمیکردم وحتی این مبلغ روقرض گرفتم،خدارحم کردواومدم 2،3ساعتی تحقیق کردم ودیدم کلاهبرداری هستش.
واقعاچراکسی نیست جلوی اینهاروبگیره
20:16
2 تایید
1403/03/10
لیلا آقاشناس
مرتضی جانانی
چی شد ، به قولشان عمل کر دن؟
06:11
یک خانوم جهت بسته بندی سبزی زنان سرپرست اولویت
یک خانوم جوان جهت بسته بندی
نسربن
زهره باقری بسته بندی دزد هست 
07:11
1 تایید
1403/03/11
سلام زهرا باقری کلاه برداره از من کلاه برداری کرده اعتماد نکنید
08:12
1 تایید
زهرا باقری کلاه برداره اعتمادنکنید از من کلاه برداری کرده
08:13
1 تایید
نیروی خانم جهت بسته بندی در تولیدی پوشاک
ساعت کاری ۸ الی ۱۷/۳۰
ندا بهرامی
زهره باقری یعنی همون آدم ب اسم ابالفضل حسینی یه کلاهبردار ماهر ک پول همه مردم گرفته
اره اولش ارشیا راثی بود من پیگیری کردم اون رو مسدود کردن حالا با شماره کارت جدید اومده 
08:16
پوریا حسینی
سلام کار درمنزل در روبیکا بود بنده رفتم پیام دادم به خانمی به نام زهره باقری اولش 100 هزار برای استخدام و بعد 300 هزار برای ضمانت منم زدم گفتن 2 الی 3 روزه ماسک ها میرسه بنظرتون درسته یا کلاهبردار؟
وای منم همینکارو کردم کلاه برداری بود 
08:18
1 تایید
نرگس رنجبر
عزیزم ره باقری کلاه برداره مواظب باش
11:20
نیروی ساده آقاکارخانه خودرو جای خواب بیمه غذا
✨استخدام کارگر ساده آقا (کار با دستگاه) به تعداد ۶۰ نفر✨ ✅کارخانه معتبر و دولتی قطعات خودرو در قسمت بسته بندی و خط تولید:(دارای ۳ شعبه فعال) ✅ساعت ۸تا ۴ بعدازظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✅پ...
1403/03/13
اکرم مرادیان
محمد آقاجانی
آیاخانم زهره باقری درتلگرام کانال وام فوری بدون ضامن دارد؟
کلاهبرداری 
03:00
1403/03/14
مبینا دهشیری
شرکت نیکان کلاهبرداره 
07:00
1 تایید
مبینا دهشیری
هر سری هم آیدی مدیراشو عوض میکنه به هیچ عنوان پولی برای این کلاهبردار ها واریز نکنید
07:01
1 تایید
کارگرساده کارخانه کیک و دونات باجای خواب،غذا،بیمه
استخدام فوری کارگر ساده آقا در کارخانه کیک ودونات در چندشعبه در قسمت تولید و بسته بندی (نظارت براینکه کالا از خط تولید خارج نشه) ✔️ساعت کاری ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر((پنجشنبه ها تعطیل ))جمعه وتعطیلات رسمی...
1403/03/15
حبیبه محمدی
زهره باقری تو روبیکا کلاهبردار پول از من بابت استخدام گرفت ‌و بعد منوبلاک کرد هیچ جوره نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم هنوزم تو روبیکا مشغول هستش و تعداد کاربرانش زیاد میشن نمیدونم چجوری پیگیری کنم که بقیه به دامش نیوفتن
22:20
1 تایید
حبیبه محمدی
پوریا حسینی
کلاهبرداره دقیقا با منم همینکار کرد در کل 400 ازم گرفت و بعد هم بلاک 
نمیدونم باید چجوری جلوی کلاهبرداری‌ها بگیرم همینجوری داره ادامه میده 
تو روبیکا کانال یکسره در حال فعالیت هستش بیچاره مردم 
22:24
این زهره باقری الان داره تو تلگرام بامن چت میکنه،میخواد وام فوری بهم بده
22:39
سوهان پزی
سلام به چند نیروخانم جهت بسته بندی سوهان نیازمندیم فقط تماس پاسخگو هستم
میگه شرکت سرمایه‌گذاری نو آفرین ،الان 10ت واریز کن تا48ساعت دیگه وام توحسابته🤣
22:41
1403/03/17
محمود شرفی
سلام زهره باقری نی نی سایت کلاهبرداری هست
09:21
1 تایید
1403/03/18
اسماعیل
م وزیری
سلام یه زهره باقری دیگه که سرمایه گذار جذب میکنه هم هست، اون چی آشنایی دارید؟ شرکت نوآفرین (اکسیر)
20:47
استخدام شرکت صنعتی (بسته بندی مواد غذایی)
یک شرکت صنعتی بسته بندی مواد غذایی جهت تکمیل کادر خودبه تعدی کارگر ساده خانم ویک خانم جهت منشی با روابط عمومی بالا نیازمند است
1403/03/19
ازیتا بهاری
سلام زهره باقری به من هم گفتن 510 هزار پول بیمه بریز که گفتم ندارم و 300 براش ریختم حساب بعد گفتن 999هزار تومان مالیات و حق باربری باید بریزید که دیگه نریختم ولی کلا به این مسئله شک داشتم کلاهبرداری خدا لعنتشون کنه کثافتها شیاد آه مردم دامنگیرشون بشه الهی
05:47
1 تایید
ازیتا بهاری
8612
05:47
الهام کرمی
نرگس رنجبر
نمیخواد من یه معلول بودم خانم زهره باقری ازمن 400000تومان گرفت وکاری انجام نداد کلاه برداره
06:29
1 تایید
استخدام برای شرکت پالایشگاهی
جذب نیرو برای شرکت پالایشگاه تهران حقوق ثابت ۲۰ میلیون تومان بیمه و پاداش و بن کارگری ساعت کار ۸ الی ۱۶ جای خواب برای نیروی های شهرستانی‌ سه وعده غذا سرویس رفت و برگشت هزینه ایاب و ذهاب مرخصی ۴ رو...
1403/03/20
سلام این خانم باقری فقط درروبیکا کانال کاردرمنزل زده و نه شماره تماس گذاشته ن چیزی ک بشه پیداش کرد. مبالغ400هزارتومن هارو ک واریزمیکنم پاسخ میدن اما بعدش خودتو به درودیواربزن کسی نیست حتی جوابتو بده. من9خردادواریزی انجام دادم توی اوج بی پولیم ک روزهای بعدش مبلغ خرید نان برای بچه هام نداشتم اما مبلغ واریزکردم ازاون روز به بعد ایشون دیگه جواب نداد فقط نوشت شنبه کار دستتون ازاون شنبه هم2هفته گذشته.. خانم باقری نسبتا محترم پول منو برگردون به حسابم وگرن مجبورم با پلیس آگاهی وپلیس فتا درجریان بزارم وپیگیری پولم بشم.. شماره کارت هم گذاشتم داخل روبیکا واست چک کن مبلغ منو برگردون
06:36
واقعا نمیدونم پلیس فتا چرا پیگیر این شرکت‌های کلاهبرداری نیست. هرچند اینا واس این مبالغ ک ازما رفته وقت نمیزارن چون نمیدونن می‌فهمن ک ما توی چ شرایطی اون مبالغ رو واریزکردیم 😢😢😢زهره باقری الهی تمام این پولای ما بشه خرج گرون ترین آمپول و دارو برای همون دختر زشتت ک توی پروفایلت گذاشتیش. تابفعمی منه مادر ک خرج دوتابچه یتیم میدم چجوری پول درمیارم الان بیای  جواب بدی 
06:46
1 تایید
نرگس رنجبر
گول این زنیکه حیوون رو نخورید اشتراک بزارید تاهمه بدونن فقط پول میگیرن بعدن جواب نمیدن من 9خرداد400تومن زدم واسش فقط نوشت شنبه کار دستته دیگه هرروز دارم واسش فحش بدوبیراه مینویسم حتی نمیخونه ک برسه جواب.. خدالعنت کنه پلیس فتا و که توی هیچ کاری دخالت نمیده خودش بعد از امنیت کشور ومردم حرف میزنن 
06:48
1 تایید
استخدام نیروی خانم
استخدام نیروی خانم قنادی پاک به منظور تکمیل کادر پرسنلی خود ، از خانم های محترم با شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید : موقعیت شغلی : بسته بندی و شستشوی ظروف شرایط مورد نظر : •جنسیت : زن •سن : ۳۰ تا...
سلام زهره باقری با کار بسته بندی وکاردرمنزل کلاهبرداری هست 
وفقط از اسم این خانم محترم سو استفاده شده
14:05
1 تایید
سحر رنجبر
این زهره باقری وزنده میخوامش زنده
16:51
2 پاسخ
2 تایید
سحر رنجبر
 میخوامش
16:51
1 تایید
وسط کار تولیدی خیاطی
به یک نفر خانم برای کار اتو ،بسته بندی و .. نیازمندیم .ترجیحا مجرد و آشنا به کار خیاطی آدرس .جاده قدیم خیابان لاله شمالی
کوثر نظری
سحر رنجبر
سلام  زهره باقری کلاهبرداره 
ازمنم پول گرفت پس نداد
اینا یه تیم بزرگن با ادمینهای متعدد توتلگرام و ایتا 
19:10
2 تایید
1403/03/21
حسنه ساده نژاد
زهره باقری نام پدرآیت الله الان تو تلگرام الان زده توکار سرمایه گزاری تو فارکس میگه هر پنج ملیون تمن سرمایه که پیش ما بزاری روزی 500تومن سود میگیریدکلی هم مدرک برام فرستاد که تحت نظر پلیس فتا اینا هستیم داشتم گول میخوردم خوب شد نظررات دوستان رو دیدم
11:40
1 پاسخ
2 تایید
کلاهبرداریه ازمن پول گرفت ولی ازکار خبری نیست 
دروغه
16:06
1 تایید
سوپروایزر فروش
پورسانت عالی. ۱۰% تایم کاری منعطف. بدون محدودیت زمانی و مکانی بهتر است فرد با صنعت چاپ و بسته بندی آشنا باشد در غیر این صورت آموزش رایگان داده میشود. فقط در چت رزومه مربوط به ما را ارسال کنید زیر ۲۴ ...
1403/03/25
نصرالله اسدی
سلام ایا زهره باقری شرکت سرمایه گذاری فارکس دارند یا کلاهبردار یه
09:09
1 تایید
1403/03/26
علیرضا رضایی
سلام زهره باقری ،خانم ملک شاهی ،خانم علیپور ،خانم سعیداوی ،خانم طاهری و......همه اسم مستعار با آیدی جعلی در تلگرام فعالیت دارن از من 600تومن دزدیدن 
واریزی به نامهای امیرحسین آتش بار و بشیر بذرافشان 
حرومشون باشه 
11:50
1 تایید
الهام شکری
آیا کانال زهره باقری کلاهبرداری هست یاخیر؟
20:15
همکار خانم جهت بسته بندی محصولات
به یک نیروی خانم جهت کار در محیط امن زنانه جهت بسته بندی محصولات خرازی نیازمندیم
1403/03/27
از من ده ملیون پول گرفت وهروز مسخره میکنن وپولمو پس نمیدن میشه شاکیش بشیم راهنمای کنید
14:32
1 تایید
1403/03/28
زهرا منصورزاده
سلام واسه من کد اقتصادی رو فرستاد و گفت وارد سایت پلیس فتا بشم که مطمعن شم و ازم 255 تومان برای ضمانت خواست اسمش هم محبوبه قیاسی است آیا کسی اسمش رو تا الان شنیده یا براش فرستاد و اون گولش زده؟؟؟ واسه من شماره تماسشون داد و گفت ساعت 7 بهش زنگ بزنم
05:28
زهرا منصورزاده
جویای کار بسته بندی هستم لطفا اگر کسی یک نفر آشنا رو سراغ داره بگه خیلی به این کار نیاز دارم
05:36
استخدام کارگرساده خودروسازی/سرویس/جاخواب/غذا/بیمه
✨استخدام کارگر ساده آقا (کار با دستگاه) به تعداد ۶۰ نفر✨ ✅کارخانه معتبر و دولتی قطعات خودرو در قسمت بسته بندی و خط تولید:(دارای ۳ شعبه فعال) ✅ساعت ۸تا ۴ بعدازظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✅پ...
1403/03/29
سلام دلبری
م وزیری
از منم 3تومن بالا کشیدن
11:25
1403/03/31
زینب میرزاده
سلام زهره کلاهبرداری از منم پول گرفت بلاک کرد
04:55
1403/04/01
خ محمدی
م وزیری
از منم پنچ تومن گرفتن 
08:31
1 پاسخ
کارگربسته بند و حراست خانم وآقا شرکت مواد غذایی
جهت‌ کسب اطلاعات بیشتر ازطریق تماس یاپیامک یا ایتاوریاواتساپ درارتباط باشید ساعت تماس ۹صبح الی ۱۹شب ✅️✅️کارگر بسته بندی خانم وآقا جهت کارخانه موادغذایی کاربسیار راحت ونشسته میباشد حقوق ۲۴میلیون ✅️حرا...
خ محمدی
خ محمدی
از منم پنچ تومن گرفتن
چطوری شکایت ثبت کنم
08:32
1403/04/05
مهدی محمدی
دوستان آگهی کار درمنزل با نام زهره باقری کاملا کلاهبرداری هست به هیچ وجه پول واریز نکنید 
07:37
1403/04/06
کار در منزل سبزی خشک درپیشوا معتبراست
18:46
کارگرساده و فنی خوابگاه غذا سرویس(شرکت ماکارونی)
⚜️فراخوان استخدام نیرو کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر تولید و بسته بندی ماکارونی نیازمندیم : ⚜️پذیرش آقایان ۱۷ تا ۴۰ سال⚜️ ⚜️ساعت کاری ۸صبح الی ۴بعدازظهر ⚜️دارای خوابگاه تمیز و مجهز ⚜️۳ وعد...
زهره باقری یه کلاهبردار شیاد هست
20:27
م وزیری
سلام وقت بخیر اگر میتونید پیگیری کنید به من هم اطلاع بدید لطفا
20:30
به اسم حسن چاروسائی پول میگیره و عاطفه وایلی بعد بلاک میکنه،آیا از طریق شکایت میشه کاری کرد؟
20:36
کا راحت در بسته بندی خیلی راحت فقط خانمهای زرنگ
۳نفر خانم زرنگ میخوام محیط زنانه صبحانه دارد
1403/04/08
کلاهبردار حرفه ای زهره باقری روزانه میلیونها کلاهبرداری میکنه خدالعنتش کنه
05:03
فاطمه
سلام منم یک‌میلیون  ریختم به کارت روح اله زارعی پورتل
 چگاه 
الهی خیر نبینی  زهره باقری حروم زاده 
روح اله زارعی الهی پولی که از من گرفتی صدها برابر شو خرج دارو برا عزیزانت بدی
الهی خانواده ات جلو چشمت جون بدن وبمیرن تو هیچ کاری نتونی براشون بکنی
10:33
1 تایید
Zeynab aeen
همه کارربسته بندیهای درمنزل دروغه
کلاه برداریهپ
14:52
۳نفر خانم برای بسته بندی پرده
سلام ادرس و کامل زدم لوکیشن یا موقعیت مکانی هم زدم لطفا نپرسید ادرس کجاست! کار در منزل نداریم برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرین شرکت توفال سقف کاذب در نظر دارد برای تکمیل قسمت بسته بندی ۳نفر نیروی...
هاجر بازاری
کانال زهره باقری کلاه برداری هست چون 450 هزارتومن پولمو خورده است خدالعنتشون کنه من 450 تومن روبا بدبختی به دست آورده بودم
18:10
1403/04/09
پوریا حسینی
منم. همچیین کلکی خوردم
12:49
1403/04/10
کلاهبرداریه از من دوملیون و هفتصدو سی و پنج  گرفتن و باری نیومد الانم میگن 2500 بزن برای استعلام انشالله سرطان بشه برای بچش
05:16
1 تایید
۲نفر ادمین خانم ، ۲نفر خانم کار در فروشگاه
به دونفر ادمین خانم زرنگ و مسئولیت پذیر و باهوش و دونفر خانم مسئولیت پذیر بصورت پاره وقت برای بسته بندی نظافت در فروشگاه هنری نیازمندیم
سمانه حاجت
نرگس رنجبر
نه عزیزم تو رو خدا اعتماد نکنید ..همین یه ذره پول هم دارید دست این از خدا بی خبر ندید لطفاً..پول ما رو بالا کشیده انشالله از گلوی خانوادش در بیاد به حق خون گلوی امام حسین 
06:14
1 تایید
1403/04/12
مریم صالحی
چراادرسشااپیدانمیکنین
13:12
1403/04/14
کبری حسنی
سلام توی گروه تلگرام کانالی پیدا شده به اسم بسته‌بندی شرکت نیکان کار در منزل می‌خواستم بگم که ازم 100 تومن گفتن برای 6 ماه پرداخت پست به نظرتون کلاهبرداریه یا اقدام کنم به پرداخت اون پول چون شماره حساب به نام خلیلزارغ داده 
15:53
کارگر شرکت تولید دارو دارای جای خواب بیمه و غذا
استخدام کارگر ساده آقا در شرکت بسته بندی دارو سازی و تجهیزات پزشکی ✔️ساعت کاری ۸صبح تا۴ بعدازظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✔️دارای ۳وعده غذایی ✔️دارای ۳روزمرخصی با حقوق ✔️دارای خواب تمیز و مر...
1403/04/15
سلام اولش من فکر کردم حقیقته بهم گفت دویست میلیون وام میدم شماره کارت شماره شبا و شماره تلفن و کپی شناسنامه و کارت ملی براش پیام کردم بعدش اینترنت سرچ کردم دیدم که کلاهبرداریه شانس آوردم که پول واریز نکردم
09:26
آیا با مدارکی که براشون فرستادم می‌تونه کار غیر قانونی بکنه یا نه لطفاً راهنمایی کنید 
09:28
1403/04/17
حسین کفاشیان
خانم غضنفری عزیز من کفاشیان هستم 
12:58
فروشنده چیدمان
به تعدادی فروشنده و کارگرجهت بسته بندی و چیدمان جهت کار در پلاستیک فروشی تمام وقت و پاره وقت نیازمندیم . اتباع پذیرفته میشود جهت هماهنگی ساعت ۱۲تا ۱۹تماس بگیرید
حسین کفاشیان
درود و ارادت خدمت همه دوستان بویژه خانم غضنفری. من حسین کفاشیان هستم و بنابر توصیه شما اینجا ورود کردم. شماره من 0****  است. حتمن با بنده تماس بگیرید.
13:01
1 تایید
1403/04/18
مژگان صفری
باقری اولا زن نیست مرده دوما کلاه بدار آشغال کسی چرا جوابگو نیست در مورد 5 ملییون هم پول منو خورده که از شکم شوهر نابینا و دختر 9 ساله ام زده بودم حرمزاده اس
06:45
1 تایید
1403/04/28
حبیب الله مدثر
زهره باقری از من 50 میلیون تومان دوذی کرد
14:36
2نفر کارگر ساده
به دو نفر کارگر ساده آقا جهت کار در شرکت پخش مواد غذایی مانی در شهر پرند نیازمندیم کار تخلیه و بارگیری و بسته بندی می‌باشد صبحانه و ناهار وعیدی و سنوات و بیمه داریم ساکن پرند و داشتن گواهینامه در ا...
خانم زهره باقری کسی  هست که هر 
چند کقت  یکبار کسیه پولش،خالی میشه
با این طرفند  تا جیب مردم خالی می کنه
16:37
دورغ میگه لطفا اطمینان نکنید
16:38
1403/04/29
meysam
مرتضی جانانی
هرگز این کار رو نکنی که اینها همشون کلاه بردار هستند. به نام زهره باقری خیر ندیده کلاه بردار یا اسم های دیگه
هرچی پول بدی از جیبت رفته
12:37
بسته بندی در منزل (کار)
با سلام خدمت شما کارجو های محترم کار در منزل خودتون انجام میشه با پست شرکت براتون ارسال میکنیم و تحویل میگیریم که هزینه رفت برگشت رایگان هست کارش هم دائمیه یعنی شما تا هر وقت بخاین با ما میتونین همکا...
meysam
سحر رنجبر
آخ اگ من اگ گیرشون بیارم کلاه بردارها 
12:41
1403/05/02
مهدیس منتظری
م وزیری
چجوری دقیقا؟
میشه یه آیدی تو تلگرام بدین از منم کلاهبرداری کردن 
08:57
مهدیس منتظری
فریده بختیاری
با سلام کار بسته بند سلام توی تلگرام کانالی با نام دور کاری اصفهان کلاهبرداریه از مردم یک میلیون میگیرن وبعد دیگه جواب نمیدن به نام خانم باقری
شماها چرا‌گزارش به پلیس فتا ندادین اخه؟
08:58
کار در منزل
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
مهدیس منتظری
م وزیری
میشه یه آیدی بدین تو تلگرام از منم کلاهبرداری شده 
09:00
ظریفه دهقانی
سلام تو تلگرام خانم تقوی هستن که برای ثبت نام اولش 510تومن پول میخواد برای بیمه کالا.اینم از همون کلاهبردار ها هست؟؟؟
14:18
1 تایید
1403/05/06
لیلا مرادعلی لو
خانم زهره باقری کلاه بردار توی کانال تلگرامی باعنوان سوددهی روزانه، امروز چند میلیون پول منو بالا کشید، چرا پلیس فتا تا حالا نتونسته دستگیرش کنه 😔😢
20:36
1 پاسخ
1 تایید
کارمند ، کارگر ، آقا و خانم ، کارگاه ، بسته بندی
با عرض سلام و احترام لطفا متن آگهی رو کامل مطالعه بفرمایید در صورت تمایل داشتن به همکاری داخل واتساپ پیام بدین صنایع غذایی پاپوک به تعدادی نیروی خانم و آقا برای اسلایس و بسته بندی محصولات غذایی نیازمن...
1403/05/07
مریم حاجی زاده
آیا زهره باقری کلاهبرداری گسترده دارد ؟
14:39
1 پاسخ
رسول صفری
سلام از منم روز جمعه پنج تیرماه 10میلیون کلاهبرداری کرده باید چکار کنم یه شماره کارت داده بود به نام مهرداد کمایی نژاد یعنی پلیس به کمک این مردم نمیخورد تا را خدا کمک کنید به کجا باید گفت از تلگرام که پیام میدادم پاکم کرده این زهره باقری نمیشه به دام انداخت
19:05
زهرا فتح الله پور
زهرا الف
کلاهبرداریه
گلاهبرداره
19:31
1 تایید
کار در منزل (بسته بندی)
با سلام خدمت شما کارجو های محترم کار در منزل خودتون انجام میشه با پست شرکت براتون ارسال میکنیم و تحویل میگیریم که هزینه رفت برگشت رایگان هست کارش هم دائمیه یعنی شما تا هر وقت بخاین با ما میتونین همکا...
زهرا فتح الله پور
مریم حاجی زاده
آیا زهره باقری کلاهبرداری گسترده دارد ؟
بله
19:32
2 تایید
مرضیه فتحی
سلام کار در منزل خانم باقری در تلگرام درسته یا کلاهبرداریه؟
21:23
مرضیه فتحی
ایا زهره باقری که تو تلگرام کاربسته بندی داره و آدرسش  اصفهانه و الان خانمی ب اسم سمیه اسدی کانالشونو میچرخونه گفتن که برای خانم باقری مشکلی وجود اومده ایشون کارای کانالشونو انجام میدن صحت داره یا کلاهبرداریه؟
21:41
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی در (منزل)
1403/05/08
سلام وقت بخیر دوستان خانم مولایی در تلگرام کار در منزل بسته بندی لباس،زعفرون،خودکار و...راه انداختن
کسی این خانم رو میشناسه؟کلاهبرداریه؟
15:51
2 تایید
1403/05/10
زینب حسینی
سلام وووای خدا این هیچ بوی ازانسان نبرده من اول زدم گوگل چیزی ازکلاهبرداریش دسگیرم نشد400زدم بحساب  محمدحسین حالا  پیامش دادم 
15:47
1 تایید
1403/05/11
سلام یه خانمی توتلگرام 13 ملیون از من گرفت که روزانه سود دهی داشته باشه ولی الان جواب نمیده لطفا راهنماییم کنید
07:06
1 تایید
جذب نیروی انبار بزرگ(دیجیکالا)تمام و پاره وقت
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان& جمع آوری دسته بندی& بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌...
من باید چیکارکنم اون پولو قرض کرده بودم
07:08
1 تایید
1403/05/13
ساناز کتابی
بله متاسفانه از منم 650 هزار تومان گرفت و و برای بیمه هم گفت 1/400 واریز کن من واریز نکردم و بلافاصله منو بلاک کرد 
من خودم شاغل هستم و کار انلاین دارم و مشاور هستم بخاطر شرایط روحی دوست داشتم یه کار بسته بندی به مدت کوتاهی انجام بدم که متاسفانه  خانم زهره باقری 
پول منو برد 
640 هزارتومان پول زیادی نیست ولی اون اعتمادی که تو اون شرایط من به ایشون کردم خیلی برام گرون تموم شد 
11:57
1403/05/14
عاطفه رحیمی
خانم دزد موسوی کلاهبرداری کار بسته بندی در گوگل و روبیکا می‌کنه مواظب باشید
07:53
1 تایید
استخدام پاره وقت& تمام وقت در انبار دیجیکالا
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان جمع آوری دسته بندی بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌ ث...
1403/05/17
زهره باقری کلاهبردار هست به هیچ وجه به این زنیکه اعتماد نکنید !!!!!پنج ملیون ازمن گرفت و بعد گفت باید سه تومن بدی نمیدونم فلان فلانه منم گفتم ندارم بلاکم کرد وپولمو خورد
23:17
1 تایید
1403/05/19
بله
04:40
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
سلام زهره باقری بسته بندی نخ.400تومن. از من گرفت.گفت هفته آینده ارسال.هنوز ارسال نکرده.
07:28
1 تایید
استخدام در انبارهای دیجیکالا(تمام وقت&پاره وقت
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان جمع آوری& دسته بندی بسته بندی& -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌ ث...
01
07:36
1 تایید
1403/05/20
کیمیا کریمی
دوستان تمام کانال های زهره بافری، در تمام شبکه های مجازی، اعم از سرمایه گذاری، وام بانکی، کار در منزل، مدارک تحصیلی و ..... همه و همه کلاهبرداری هست،لطفا گول نخورید و به دوستان و عزیزانتون اطلاع رسانی کنید، با کلی شکایت در دستگاه قضایی در اکثر استان های کشور،ولی هنوز پرقدرت در حال فعالیت هستند و جدیدا هم تبلیغاتشون رو میدن بلاگرهای معروف در اینستاگرام براشون انجام بده.
22:53
1 تایید
1403/05/21
M A
ازمن هم 400گرفت بابت بیمه محصول 
19:00
1 تایید
جذب نیروی انبار دیجی کالا(تمام)و پاره وقت
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان& جمع آوری& دسته بندی& بسته بندی& -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌...
1403/05/23
سلام وقت بخیر من نیاز به کار درمنزل دارم ممنونم کسی راهنمایی کنه
20:13
1403/05/25
اسماعیل شه بخش
دروغه
01:10
1 تایید
اسماعیل شه بخش
خانم توکلی هم کلاهبرداری 
06:13
1 تایید
استخدام در انبار بزرگ دیجیکالا(تمام وقت وپاره وقت)
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان جمع آوری دسته بندی بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌ ث...
زینب حسینی
متعصفانه خانم باقری از من هم 400گرفت برای بیمه گفت هفته آینده بسته بدست میرسه دوهفته گذشته 
17:03
1 تایید
1403/05/26
زینب ملکی
سلام خوبی 
ببخشید شما جایی سراغ نداری برای کار در خونه
10:38
1 تایید
هموطنان عزیزی که با استفاده از شرکت زهره باقری مورد سواستفاده مالی قرار گرفتند به دفتر پیشخوان قضایی مراجعه کنند شماره پرونده فرد 0**** 
..در ضمن میتونید به شماره کلاهبردار هم زنگ بزنید چون بوسیله پلیس فتا ضبط شده و شما رو راهنمایی میکنند
19:42
1 تایید
کار در منزل در.آمد بالای 30 توم.ن در ماه
✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️با حقوق ثابت ✅ پرداخت هزینه اینترنت ماهانه ❌️کار طب سنتی نیست ❌️کار گویندگی، تایپ و بسته بندی نیست لطفا سوال نفرمایید ❌️لازم به خرید پک اموزشی...
م ا
سلام و وقت بخیر
خانم بهزادی در تلگرام با گروه کار در منزل یک تیم کلاه برداری بزرگی هستند که با نام خانم باقری یا بهزادی و ... از این شرایط اقتصادی و در فشار بودن افراد و نیاز به کار یا وام ما انسان های ساده سوء استفاده کردنند و دارند میکنند لطفا به یکدیگر اطلاع رسانی کنید تا در دام این شیادان نیفتیم و لطفا همگی این گروه ها رو ریپورت کنید تا انشاالله پلیس فتا این کثافت ها رو دستگیر کنند.
21:35
1 تایید
1403/05/28
اکرم نمازدوست
خانم باقری مدیر شرکت بسته بندی نیکان یک کلاهبردار شیاده
11:10
2 تایید
اکرم نمازدوست
سلام زهره باقری مدیر شرکت بسته بندی نیکان در تلگرام کلاهبردار و شیاده امروز 700تومن از من گرفت و بلافاصله مسدودم کرد
11:11
1 تایید
✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️با حقوق ثابت ✅ پرداخت هزینه اینترنت ماهانه ❌️کار طب سنتی نیست ❌️کار گویندگی، تایپ و بسته بندی نیست لطفا سوال نفرمایید ❌️لازم به خرید پک اموزشی...
داود حیدری
عزیزان ایشون کلاهبردار معروفی هستن و الان هم مشغول کلاهبرداری از ملت ساده دل ایران در تلگرام با عنوان وام فوری هستن که بدون کوچکترین ایرادی از هر متقاضی بابت وام 5الی 20میلیون دریافت میکند از برادر من 15م گرفت الان سه ماهه پیکیریم هیچ غلطی نتونستیم بکنیم چون پاسگاههای و دادگاههای ما تا زیر 20م تومان و پیگیری نمیکنن لطفاً عقل داشته باشید و گول این کثافتها رو نخورید هر کس قبل از کار درخواست پول کرد بلاکش کنید
12:27
1403/05/29
ارزو محمدی
م وزیری
از منم 2 تومن گف واس استعلام 3تومنم ضمانت کالا الان 6 ماهع پیام میدم جواب نمیده چیکار کنیم
17:18
1 تایید
1403/05/30
نوین عسگری
م وزیری
سلام چطوری میتونم فیش واریزی رو براتون بفرستم؟ 
10:14
2 تایید
(فرصت شغلی مناسب برای آقایان)
(کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی ) کار در بخش های خط تولید،بسته بندی،انبار داری،ترخیص کالا،کنترل کیفی،رانندگی،اداری و حسابداری،مدیریت فروش و... به همراه جای خواب و ۳وعده غذایی دارای بیمه تامین اج...
پروین فرخنده
سلام
کانال بسته بندی در تلگرام با مدیریت زهره باقری کلاهبرداری
19:21
1403/05/31
فهیمه قدس آیین
سلام در  تلگرام به زهرا اژدری 700تومن دادم پولمو گرفت بلاکم کرد مواظب باشید
09:19
Re Ok
وای خدای من چرا من این پیامها رو زودتر نخوندم چرا بیشتر تحقیق نکردم😭همین دیشب ازطریق یه کانال تلگرام به اسم بسته بندی درمنزل به خانمی به اسم زهره باقری پیام دادم وتوی 4مرحله حدود4تومن ازم گرفت گفت بااولین حقوقت این پول به حسابت برمیگرده.منم چون یه مرحله رو ریخته بودم به ناچاربقیه روهم ریختم.الانم منتظر بودم کالا به دستم برسه چقدر حالم بده.کل موجودیم تموم شد به امید رسیدن به درآمد😭😭😭
فرستاد؟
کارگر ساده آقا و خانم
سلام به تعداد دو نیروی آقا و سه نیروی خانم جهت کارگاه تولیدی و بسته بندی نیازمندیم . رزومه و مشخصات خود را بفرستید جهت مصاحبه باشما تماس میگیریم اولویت با افرادی که در محدوده پنجتن باشند
1403/06/01
سلام  خانم زهره باقری
17:11
سلام دوستان هرگزبه سمت زهره باقری بسته بندی در منزل جهت کار نرید همش کلاه بردار یه پولای خیلیا رو خورده گول نخورید
22:46
1 تایید
1403/06/02
مریم تاجیک
لطفا پول مردم را برگردونید
21:57
شرکت داروسازی و تجهیزات پزشکی/کارگر،راننده،حراست
کارخانه معتبر صنایع داروسازی واقع در استان البرز تعدادی کارگر اقا ایرانی و اتباع ساده و نیمه ماهر و فنی برای قسمت های: ⬅️ خط تولید و بسته بندی/انبار/راننده پایه 1 و 2 / راننده لیفتراک / حراست / موزع (...
1403/06/03
زینب جعفری
تو تلگرام کار در منزلی هست نیکان موج البرز مدیر واریزیشم خانوم موسوی هستن اوناهم کلاهبردارن؟
06:31
زینب جعفری
یه کار در منزلی هم هست برا خانوم صادقیه اون چطور اوناهم کلاهبردارن؟
06:35
ف خ
خانم زهره باقری یک کلاه بردار یک دزد یک شارلاتان به تمام معناست در تمام شغل‌ها چطوری شکایت کنم
15:14
1 تایید
خانوم جهت بسته بندی و تحویل سفارش
سلام ، ما یک فروشگاه اینترنتی کوچک هستیم که دفتر ما در شهرستان هست و بیشتر اجناسی که از ما خرید میکنن رو باید از تهران تهیه کنیم . به یک خانوم جهت دریافت اجناس و بسته بندی و تحویل آن به پست نیاز داریم...
ف خ
سلام و خسته نباشید نمیدونن چرا پلیس فتا اینارو پیدا نمیکنه هروز دزد تر من 5 میلیون دادم سود روزانه خاک برسرش پولم گرفت رفت قبرستون و چند وقت پیش هم خانمی به نام خوبانی کار در منزل باز حقه بازی و یکی دیگه به اسم اتنا علیزاده خیلی مواظب باشید شکایت به جایی نمیرسه به جز دوندگی و دوبرابر پولی که دادیم خرج کردن فقط پلیس باید کمک کنه
16:31
طیب محمودی
سلام کلاهبرداریه از من پول گرفتن حالا جواب نمیدن
17:30
طیب محمودی
خدا لعنتشون کنه
17:34
1 تایید
بسته بند لباس مردانه . کارگر ساده
با سلام کارگر ساده خانوم یا آقا جهت بسته بندی پیراهن مردانه محیط مناسب برای خانوم ها استخدام مینماییم مسعودیه بعد از تالار شادی های زندگی نرسیده ب پاساژ اطمینان جنب نمایندگی سایپا پ ۱۳۵۵
1403/06/04
شیما شاطری
سلام این خانم یعنی زهره باقری در روبیکا و تلگرام در زمینه کار در منزل کلاهبرداری میکنن
15:33
1403/06/05
آفتاب آفتاب
رضوی علیدوست محمدی  باقری امیری مولایی همشون کلاه بردارن کل بسته بندی کلاهبردارن
17:08
آفتاب آفتاب
بسته بندی کاردرمنزل وجودنداره
کارگر ساده جهت بسته بندی
ب تعدادی کارگر ساده جهت بسته بندی جهت تولیدی خیاطی نیازمندیم
1403/06/06
رضوان پولادوند
سلام آیا شرکت بسته بندی نیکان با ادمینی خانم علیدوست وکرمی وجود دارد یا کلاهبراریه من 2300پول زدم ولی هیچ خبری از ارسال سفارشم نیست اصلا جواب نمیدن
20:06
رضوان پولادوند
خانم منم مبلغ 3تومن به بسته بندی نیکان به خانم علیدوست وکرمی زدم ولی،الان 6روزه دیگه جواب نمیدن
20:15
1403/06/07
سلام.کسی به اسم زهره باقری درقالب کاردرمنزل وتریدربازارجهانی وپول بهشون بدیم سودروزانه بدن صحت دارد؟؟
02:42
1 پاسخ
نیروی اتباع ساده برای بسته بندی
نیروی ساده افغانی فقط آقا جهت کارخانه ظروف غذایی نیازمندیم ساعت کاری : 7:30 صبح الی 6:30 شب ساعت 2 الی 3 ناهار و استراحت یک ربع هم صبحانه داریم (جمعا 10 ساعت کار) حقوق به صورت روزمزد روزی 550 هزار ت...
1403/06/09
خدا لعنتش کنه کلاهبردارعوضی هستش اعتماد نکنید از منم پول گرفت بلاکم کرد ثبت نام نکرد اعتمادنکنید
17:15
1 تایید
حسنه ساده نژاد
زهره باقری نام پدرآیت الله الان تو تلگرام الان زده توکار سرمایه گزاری تو فارکس میگه هر پنج ملیون تمن سرمایه که پیش ما بزاری روزی 500تومن سود میگیریدکلی هم مدرک برام فرستاد که تحت نظر پلیس فتا اینا هستیم داشتم گول میخوردم خوب شد نظررات دوستان رو دیدم
زهره باقری امور مالی سرمایه گذاری تو فارکس ازمنم کلاه برداری کرده چه طور میتونم کاری انجام. بدم. کسی هست راهنمایی کنه .این بیشرف رو گیر بندازیم.
20:03
1 تایید
1403/06/10
نرگس شایان
شرکت نیکان بسته بندی در منزل کلاهبردار پول ک واریز کردی بلاکت میکنن 
12:20
کارخانه(آجیل و‌خشکبار)جای خواب،بیمه،غذا
✨استخدام کارگر ساده آقا در قسمت بسته بندی (نظارت بر اینکه کالا از خط تولید خارج نشه) به تعداد ۶۰ نفر✨ ✅کارخانه معتبر و دولتی آجیل و خشکبار در قسمت بسته بندی و خط تولید:(دارای ۳ شعبه فعال) ✅ساعت ۸تا ...
نرگس شایان
ب اسم خانم کرمی تلگرام دارن شماره کارت آفتاب شرفی ب من دادن ب محض واریز بلاکم کردن تو اینستا گرام  دنبال شده ها رو دنبال کردم فهمیدم کلاهبرداری میکنه پول همه رو بالا میکشه
12:22
نرگس شایان
برید شکایت کنید ازتون خواهش میکنم من خودم رفتم شکایت کیفری کردم با شماره کارت پیگیرش میشم 
12:25
وای من الان پول زدم واسه نیکپور چیکار کنم
12:35
1 پاسخ
کارگر ساده خط تولید
اپراتور دستگاه پانچ، خم و لیزر، تزریق، مونتاژ کار، بسته بندی و جوشکار مزایا: نهار بیمه درمانی و تکمیلی سرویس ایاب ذهاب هدایای ادواری ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه8 تا 18 و پنج شنبه 8 تا 16
خدا لعنتشون کنه تو را خدا اول تحقیق کنین بعد پول واریز کنین بهشون میگم کلاهبرداری نباشه میگه خیالت راحت عزبزم
18:25
الان یه راهی بزارید چیکار کنیم به پولمون برسیم تورا خدا اسمی به نام نیکان همه اینا کلاهبرداری
18:26
کبری خدادادی
سلام وقت بخیر من امروز از تلگرام یه پیام داشتم ازکانال بسته بندی و کار در منزل نیکان .مدیر ثبت نام خانم نیکان .ایشون گفتن 200 واریز کنید برا ثبت نام  و من واریز کردم دوباره گفتن 700برا بیمه کالایی که میخوای برامون بسته بندی کنید .آیا این کانال ها حقیقت داره .کنار پیامش نوشته تایید شده پلیس فتا 
21:13
1 تایید
استخدام در شرکت پخش مواد غذایی و خشکبار
با سلام استخدام نیروی جوان جویای کار و متعهد و کاری جهت در شرکت یک شرکت معتبر پخش اجیل و مواد غذایی. شرح وظایف نیروی شورکار:جهت پخت اجیل با دستگاه صنعتی همراه با آموزش و حقوق و مزایای ویژه دوستان اتب...
کبری خدادادی
بسته بندی نیکان مدیر ثبت نام خانم نیکپور .آیا واقعا این کانال ها واین اشخاص مجوز دارن‌؟؟
21:14
2 پاسخ
1403/06/11
رضیه بصیری
سلام کسی در جریان هستش خانم ملایی کلاهبردار هستش یا نه؟
11:00
.. ..
کار بسته بندی داخل منزل با مدیریت مالی توکلی کلاهبرداریه؟داخل تلگرامه
19:02
1403/06/13
سلام این افراد همه دروغگو وکلاهبردارن منم یک ماه پیش 490 به حساب احسان شجاعی برای بیمه ریختم بعد گفتن 1500 هم هزینه بارواریزکن شک کردم گفتم منصرف شدم پولمو برگردونیدمنو بلاک کرد واقعا آدم‌های کثیف وحرومخواری هستن لعنت خدا بهشون
06:27
سید عبدالرحیم احمدی
با سلام  تمام  این  کانالهای کاریابی در منزل کلاهبردار حرفه ای هستند مراقب باشید
21:39
1 تایید
سید عبدالرحیم احمدی
سر هزاران بنده خدا کلاه گذاشتن و پولشون بالا کشیدن
پلیس فتا هم دستش به هیچ جا بند نیست  یا شاید زورش به این جماعت نمیرسه . الله‌  اعلم
21:41
کارگرساده جهت وسط کاری کارگاه مبلمان
کارگر ساده جهت بسته بندی و بارگیری و نظافت و…
سید عبدالرحیم احمدی
اینها جماعتی آموزش دیده و بسیار حرفه ای عمل می کنند خیلی مراقب باشید در دام آنها گرفتار نشوید
21:42
1403/06/14
رضوان پولادوند
من توی بسته بندی نیکان ازهمین سایت رفتم 2300 پول واریز کردم ادمین خانم علیدوست وخانم کرمی هستند گروهشون همچنان پابرجاست ولی بعد واریزپول دیگه جواب نمیدن الان 12روزه پول ریختم که 1الی 4روزه سفارشم بدستم برسه ولی دیگه جوابمو ندادن واگذارشده  به خدا
07:30
1403/06/15
سارا
شریفی شریفی
منم با همین شرکت آشنا شدم ولی کسی دیگه هست حامد زائری وگفتن 510تومان بدم بابت بیمه محصولاتشون
همشون کلاهبرداری
منم خیلی از این پولا دادم و بعد از واریزی کسی پاسخگو نیست خواهش میکنم گول نخورید‌.
خدا ازشون نگذره 
10:20
1 تایید
فروشنده داروهای گیاهی در عطاری آنلاین
فقط کارمند خانم تماس بگیرد فروش و بسته بندی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی پاسخگوی تلفن بابت هماهنگی با مشتریان از ساعت ۹ صبح الی ۶ بعدازظهر (فضا کاملا مخصوص خانم ها هست) برای هماهنگی با شماره *******...
سارا
همش کلاهبرداری و دروغه منم خيلي از این پولا دادم ولی بعد از واریزی هیچ کس پاسخگو نیست خواهش میکنم گول نخورید 
خدا ازشون نگذره
10:22
1 تایید
1403/06/16
سمیه احمدی9718
خب دوستان منم گول این کانال رو خوردم چطور میشه اینا را به دام انداخت .باچه روشی میشه به پلیس فتا گزارش داد
04:25
سحر پایدار
سلام کسی مرضیه سلیمانی رومیشناسه توتلگرام ازمن  500گرفت حالامیگه 2میلیون دیگه بفرست منم گولشونو خوردم به اسم باقرفرزادریختم حالابایدچکارکنم کسی شناختش بهم بگه
23:38
کارخانه ادویه کارگرساده حراست موزه لیفتراک حراست
⚜️استخدام فوری نیروی انسانی آقا ایرانی و اتباع جهت کار در کارخانه بزرگ و معتبر ادویه‌جات در قسمت های: (کارگرساده بسته بندی، خط تولید، انباردار، حراست، راننده پایه 1 و ‌2 و لیفتراک و موزع(کمک راننده) ...
سحر پایدار
م وزیری
برای منم پیگیری کنیدلطفا
23:51
1403/06/17
سحر پایدار
همین خانم باقری گول منم زده به اسم مرضیه سلیمانی حتی شماره وات ساب دارش بهم داده پاسخگونیست 
00:18
1 پاسخ
سحر پایدار
حرومش باشه انشااله به اسم باقرفرزادشماره کارت دادبهم
00:19
1 تایید
استخدام آقا خانم در شرکت اسباب بازی
▫️استخدام و شروع به کار فوری ▫️نیازمند نیروی (آقا و خانم) از ۱۸ تا ۴۰ سال ❌(جای خواب نداریم ) ▫️شرکت معتبر تولید اسباب بازی )جهت تکمیل کارد خود نیازمند کارگر ساده جهت کار در بخش های 1️⃣ خط تولی...
سجاد احمدی
شماره تماس زهره را می خواهم
08:54
1 پاسخ
سجاد احمدی
سجاد احمدی
شماره تماس زهره را می خواهم
زنگ بزنید من هم گرفتاررخانم زهره باقری شدم راه حلش را دارم زنگ بزنید بچه ها0**** 
08:57
علی ..
مرتضی جانانی
من باهمین شرکت اشناشدم ولی خانم زهره زاهدی بودن
20:05
نیروی خانم جهت کار در تولید و بسته بندی
سلام دو نفر خانم برای تولید و بسته بندی ترافل های خرمایی نیازمندیم. محیط زنانه وضعیت جسمی سالم باشد به دستور اداره کار از پذیرش اتباع خارجی معذوریم شرایط سنی 20تا 40سال سرویس داریم ،سرویس از چهار راه ...
1403/06/18
راضیه پژهان
خانم محمدی کار بسته بندی خوشکبار اونم کلاهبردار از من 400گرفت وخبری ازش نیست
05:37
فاضل ایراف
سلام ازمن تازه کلاه برداری کرده ازکجامیتونم پیگیرش باشم
16:58
1403/06/19
مهدیه اسلامی
سلام من باخانم زهره باقری کار دارم واقعا حقم همین بود که پولمو بخورین 0**** تماس بگیرین شکایت میکنم
01:41
جوان فنی و فعال
با سلام جوان فنی و فعال ترجیحا زیر 25 سال همکاری در تولیدی کفش به عنوان بسته بندی و وسط کاری قدرت یادگیری بالا یک حقوق پایه ده میلیون تومانی به علاوه مبلغی به ازای مقدار تولید ماهانه کسانی که در قس...
اکرم مرادیان
کلاهبردار میباشد 
23:06
1403/06/20
امیر حسین
لیلا مرادعلی لو
خانم زهره باقری کلاه بردار توی کانال تلگرامی باعنوان سوددهی روزانه، امروز چند میلیون پول منو بالا کشید، چرا پلیس فتا تا حالا نتونسته دستگیرش کنه 😔😢
سلام مال منم همین جوری کرده تونستین کاری هم انجام بدین ؟؟؟خواهشا جواب بدین 
11:12
امیر حسین
م وزیری
سلام از منم کلاه برداری شده میتونید پیگیری کنید ؟؟؟
19:53
خدمات، سالن دار، بسته بندی
کباب سرای ناب و کترینگ دارچین برای تکمیل کادر پرسنل خود به دو نیرو خدمات شیفت صبح و دو نیرو خدمات شیفت شب و دو نیرو اقا یا خانم با ظاهری اراسته برای سالن داری نیازمندیم جهت همکاری و اطلاعات بیشتر تم...
1403/06/21
م پ
مرتضی جانانی
سلام من برای کاردرمنزل بسته بندی حبوبات شرکت کردم ادمینش خانم محمدی دو ماه منو گول زد ودراین مدت 18میلون به بهانه بیمه و ضمانت بار و..ازم گرفته وقسم جان بچه اش رو خورد که تا یک ساعت بعدواریزی برگشت میخوره ولی دیگه هیچ ‌ خبری نیست میخوام برم پلیس فتا شکایت کنم الهی که به سزای عملشون برسن که اینجوری کلاهبرداری میکننض
12:21
م پ
سلام منم چند روزه که برای کار در منزل شرکت کارآفرینان خانم زهره باقری ثبت نام کردم و290 هزار تومان فعلا دادم یعنی کلاهبرداریه ؟شماره ثبت و شماره ملی و...کلی چیزی نوشتن البته من تا الان ازچند کار در منزل ضزچرچ

سلام من هم شنبه برای کار در منزل خانم زهره باقری ثبت 
سلام منم برای کار در منزل زهره باقریثبت نام کردم الان 5روژه خوب شد این نظرات روخوندم واگاه شدم هر چند که تا الان خیلی ضرر کردم که بدترینش مربوط به خانم محمدی که 18میلیون در دوماه ازمن کلاهبرداری کردوبعد مسدودم کردازپلیس فتا خواهشمندم پیگیری کنن خ امیدونه همه سرمایه ام بودازبس قسم خورد حرفش روباورکردم امیدوارم خدا جوابش روبده

12:48
1403/06/22
بیتا انجامی
سلام این باند کلاهبردارکه هنوز داخل تلگرام. دارن فعالیت می کنن چراپلیس فتاکاری نمی کند
13:23
1 تایید
بسته بندی خانگی فرصت شغلی جذاب
شرکت ابزارالات جهت تکمیل پرسنل خود در قسمت های زیر  نیرو می‌پذیرد: فروشنده..... ۳ نفر ویزیتور..... ۱ نفر بسته‌بندی محصولات در منزل.... ۶نفر ادمین...... ۳ نفر حقوق ماهیانه و ثابت ۱۲ تا ۱۵...
1403/06/23
۰ ۰
سلام پول بنام عباس حاجی وندی واریز کردم بعنوان. کارد منزل وسایل میفریتن کلاهبرداری ک نیستن 
10:00
1403/06/24
علی خسروی
سلام وقتتون بخیر ببخشید دوستان شما خانم عسگری می‌شناسید توتلگرام مدیر واریزی شرکت بسته بندی نیکان در خراسان رضوی منم چندوقت 2میلیون و709واریز کردم فعلا خبری نشده 
باید چ خاکی تو سرم بکنم پولو قرض کرده اگه کسی میشناسه بی‌زحمت بگه ممنون میشم 
11:16
1403/06/25
احسا احسان
م وزیری
سلام آقایی وزیری من هم فیش دارم بفرستم
16:47
یک نفر خانم جهت بسته بندی محصولات آشپزخانه
یه یک نفر خانم زیر ۴۰ سال جهت کار در قسمت بسته بندی تولیدی محصولات آشپزخانه نیازمندیم محیط کارگاه زنانه میباشد سرویس از تراکتورسازی و سردرود ساعت کاری ۸ الی ۱۷ جمعه ها و تعطیلات تقویم تعطیل میباشد بیم...
1403/06/27
saeed sadghi
خانم ها و آقایان به هیچ وجه پول به حساب کاریابی ها واریز نکنیدتماماکلاهبرداریه پولتون ازبین می ره دست تون به جایی بند نمیشه.
تجربه شخصیه ازجمله زهره باقری و بهزادی
15:41
1403/06/28
مهدیه اسلامی
خدا لعنتت کنه
16:57
1403/06/29
ولی نوری
سلام شرکت نیکان کاربسته بندی درمنزل صحت داره به ما گفتن 500هزارتومان بابت ثبت نام وارسال بار واریز کنیم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
13:53
استخدام نیرو بسته بندی
به تعدادی نیرو جهت بسته بندی در منزل خودتان نیاز داریم فرصت استثنایی برای خانم های خانه دار
سایت کار در منزل شرکت بسته بندي نیکان به مدیریت خانم آقاجانی ،میخواستم بدونم واقعی هست یا کلاهبرداریه، ممنون میشم راهنمایی کنید
16:45
1403/06/30
اکثر این بسته بندیها کلاهبرداری هست اگرتعدادافراد آنلاین را درآنهادقت کنید زیاد است مثلا100 هزار نفراگر فقط 500 نفر از این افراد فقط نفری 100هزار تومن واریزکننددر روزچه رقم بالایی خواهد شد وای به حال اینکه میلیونی از افراد گرفته شده وکسی به خاطررقم پایین  شکایت نمی کنه وباید شک کرد
20:21
ساناز کتابی
برو به همون شماره کارتی که پول زدی شکایت کن
21:37
وردست آشپز/ نظافتچی و ظرفشور/ کانترکار و بسته بندی
ساعت کاری وردست ۹ صبح تا ۷ شب ساعت کاری نظافتچی ۱۱صبح تا ۱۱ شب ساعت کاری کانتر کار ۱۱ صبح تا ۱۱ شب
مرتضی جانانی
به هیچ عنوان پول واریز نکنید کلاهبرداری 
حرمزادها‌ برید به همون شماره کارتی که پول زدید شکایت کنید تا کارتشو مسدود کنن
21:40
مجید بنی عامر
خانم محمدی بنام بسته بندی نیکان کلاهبردار واقعیه تا کنون با ترفندهای مختلف جندصد نفر را به دام انداختن از پلیس فتا خواهشمندم به این موضوع ورود کنند . تو تلگرام نوشته به مدیریت خانم نیکپور اصلا چنین آدمایی وجود واقعی ندارند .‌مواظب باشد در دام خانم حقه باز بنام محمدی و الماسی نیفتید اول میگن مبلغ بیمه را واریز کن بعد میگن مبلغ ضمانت کالا بعد یه ترفند دیگه خلاصه گروه کثیف کلاهبرداری هستند . مواظب باشد
شرکت نیکان دروغه 3نفرن باقری. کرمی. رضوی
21:46
لیلا اجاقپور
سلام خانم زهره  باقری. کار درمنزل بسته بندی کش مو تو تلگرامم کلاهبرداریه ک 290هزارتومنم من زدم ک کار بیارن ولی کلاهبردار بودن اصلا اعتماد نکنید 
21:50
ویزیتور و بازاریاب سبزیجات تازه سرچین شده
یک نفر ویزیتور و بازاریاب جهت بازاریابی و فروش و تحویل ریحان تازه سرچین شده نیاز مندیم کار بصورت پاره وقت است بازار هدف : میوه و سبزی فروشی ها ، رستورانها ، کبابی و بریانی ها ، فروشگاه‌های بزرگ چند م...
1403/06/31
زهرا رضوی
با سلام 
من 13550 تا الان واریز کردم اول زهره باقری بود بعد ایدی رضایی بعدشعبانی عکس مجوز هم داده کدملی 11 رقمی وعکس از شرکت نیکان اما همه دروغ حرومزاده های کثیف کلاهبردارن
این شماره هم داد واسه تماس ک همیشه خاموشه
0**** 
05:34
1403/07/01
باسلام خدمت دوستان آیا کسی میدونه زهره باقری کیست آدرسش کجاست با یه ترفندی از من سه میلیون ششصد گرفت بعدش دوباره پیام داد که پنج میلیون دیگه باید واریز کنی که سیستم قفل کرده اگر واریز نکنی سیستم باز نمیشه حقیقتا من ترسیدم که پنج میلیون دیگه واریز کنم حالا هم که سه و ششصد واریز کردم اصلا جوابگو نیست من کجا باید شکایت کنم آیا کسی پاسخگو هست یانه؟
08:00
1 تایید
مینا حقی
خانوم بهزادي و خانوم باقري كلاهبردار هستند حواستون باشه اول ميگن پول ارسال 5 ماه و بيمه وسايل واريز كنيد يك ميليون ازم گرفتند و بعد بلاك شدم از گروه
14:08
بازاریاب
درود و احترام شرکت ماهسان افروغ بابرند تئوما فعال در حوزه بسته بندی رطب مضافتی نیازمند بازاریاب با وسیله جهت پخش رطب در استان البرز می باشد . شرایط احراز شغل داشتن سابقه فروش و پخش داشتن ضامن داشت...
فرشته ملکتبار
ی زهره باقری در تلگرام کانالاستخدامی کارد درمنزل دارن نمیدونم کلاه بردارید یا واقعیه؟
14:24
1403/07/02
ساناز کتابی
از من 1میلیون گرفتند،بعدمجدد گفتند 3میلیون بابت ضمانت بدید اما گفتم‌ندارم بلاکم کرد وپول روپس نداد
سلام برای  من هم تواینستا همین کارکردهفت میلیون گرفت شمارش نداری
07:54
1403/07/03
حمیده رخشان
سلام زهره باقریدرتلگرام  بسته بندیدارد درست یا نه چون از من 450 تومن پول بیمه گرفته
07:15
1 پاسخ
شرکت کالباس و سوسیس/حراست،موزع،کارگر/خوابگاه
استخدام فوری سال 1403 کارخانه صنایع غذایی در محیطی تمیز برای آقایان ایرانی واتباع با آموزش رایگان در چند بخش شغلی: 1️⃣ خط تولید و بسته بندی ( 17 الی 39 سال ) 2️⃣حراست ( 22 الی 35 سال ) 3️⃣راننده پ...
1403/07/04
نرجس اربابی
سلام متاسفانه شرکتهای کلاهبرداری زیاد شده و پلیس فتا هم پیگیری نمیکنه 
خواهان کار در منزل مشهد هستم
13:42
1 تایید
1403/07/10
زهره باقری در روبیکا کلاه بردار
بسته بندی ماسک
11:04
1 پاسخ
زهره باقری در روبیکا کلاه بردار بسته بندی ماسک
شماره کارت به اسم معصومه مختاری میده که پول واریز کنیم
11:07
استخدام در مرکز پست روناد - گلدسته
در واحد پست روناد، واقع در شهرک گلدسته، ما با بسته‌های پستی که در انبار پردازش روناد آماده می‌شوند، در ارتباط هستیم. فعالیت های ما شامل موارد زیر می‌باشد: 1- ثبت بسته ها در سیستم 2- بسته بندی محموله ه...
حمیده رخشان
سلام زهره باقریدرتلگرام بسته بندیدارد درست یا نه چون از من 450 تومن پول بیمه گرفته
سلام زهره باقری کلاه بردار
تو روبیکا 400هزارتومن به اسم معصومه مختاری واریز کردم دیگه جواب پیامامو نداد
11:17
خیر دروغه
11:18
سحر پایدار
همین خانم باقری گول منم زده به اسم مرضیه سلیمانی حتی شماره وات ساب دارش بهم داده پاسخگونیست
شماره کارت به اسم معصومه مختاری هم به من داد
11:20
نیازمند نیرو بسته بندی
باسلام نیرو کار و بسته بندی با تلاش خانم و آقا پذیرش می شود. سن از 18 مورد قبول در صورت سابقه نداشتن آموزش رایگان حقوق ماهانه 8 میلیون به بالا امکان پرداخت روزانه هم هست ساعت کاری چند نیرو برای شفیت...
سلام.کسی به اسم زهره باقری درقالب کاردرمنزل وتریدربازارجهانی وپول بهشون بدیم سودروزانه بدن صحت دارد؟؟
سلام زهره باقری کلا کلاه بردار
11:22
مرضیه فتحی
ایا زهره باقری که تو تلگرام کاربسته بندی داره و آدرسش اصفهانه و الان خانمی ب اسم سمیه اسدی کانالشونو میچرخونه گفتن که برای خانم باقری مشکلی وجود اومده ایشون کارای کانالشونو انجام میدن صحت داره یا کلاهبرداریه؟
کلاه برداریه
11:22
شرکت بسته بندی نیکان هم تو تلگرام کلاهبرداره تا پول واریز کردم دیگه جواب پیامم رو نمیده
13:13
نیازمند نیروی بسته بندی
با سلام نیروی کار و بسته‌بندی با تلاش خانم و آقا پذیرش می‌شه سن از ۱۸ مورد قبول در صورت سابقه نداشتن آموزش رایگان حقوق ماهانه ۸ میلیون به بالا امکان پرداخت روزانه هم هست ساعت کاری چند نیرو برای شیف...
1403/07/11
نسترن انتحابی
سلام وقتتون بخیر باشه می‌خواستم بپرسم ایا نیکان جزوه کلاهبرداری ؟
17:12
1 تایید
1403/07/12
ازمن 8ملیون‌گرفت‌که‌300‌ملیون‌وام‌بده‌ولی‌جواب‌نداددراسر‌وقت‌پیگیری‌کنید
16:57
1 تایید
1403/07/14
زهره  باقری کلاه بردار است یانه
12:44
1 تایید
نیروی بسته بندی خانم
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی قطعات پلاستیکی کارسبک وراحت بدون نیازبه سابقه یا مهارت خاصی ساعت کاری۷:۳۰الی۱۵ حقوق روزنه۲۲۰ پرداخت حقوق ماهانه محل کار جاده کوه سفید سرویس از کشاورز.بلوارکارگر.امام....
زهره باقری یه شیاد هستش پول منو خورد
13:34
1403/07/15
گلناز شکوری
سالام آیا در مشهد بسته بندی خودکار کار در منزل  وجود داره به اسم شرکت سهامی بنام صمد زاده یا کلاهبرداریع
14:21
1403/07/16
زهراه باقری کلاهبرداره سر ما هم کلاهبرداری کرد
19:37
1 تایید
نیازمند نیرو بسته بندی
با سلام نیروی کار و بسته‌بندی با تلاش خانم و آقا پذیرش می‌شه سن از ۱۸ مورد قبول در صورت سابقه نداشتن آموزش رایگان حقوق ماهانه ۸ میلیون به بالا امکان پرداخت روزانه هم هست ساعت کاری چند نیرو برای شیف...
هیچ کس بهش اعتماد نکنه
1403/07/17
سلام خیر صحت ندارد کلاهبرداری است کسی هم اقدام نمی‌کند 5 میلیون از من خوردن بعد مسدود کردن
08:30
بابا اینا دزدن بی پدر مادرها
22:05
نیازمند نیروی بسته بندی
باسلام نیروی کار و بسته بندی با تلاش خانم و آقا پذیرش میشود سن از 18 سال مورد قبول در صورت نداشتن سابقه آموزش رایگان حقوق ماهانه 8 ملیون به بالا امکان پرداخت روزانه هم هست ساعت کاری چند نیرو برای ش...
با اینا دزدن فریب نخورید
22:06
دروغه به خدا چقدر شما ..اخه تاکی میخواین فریب این ... هارا بخورید،میدونم به هر ریسمانی چنگ میزنید،تاشاید راهی پیدا کنید، اسمهای زهره باقری ،شعبانی،سجادی،طاهری،حسینی،اعتماد نکنید.
موفق باشید،وخداواستون بسازه ،
22:11
1403/07/18
رقیه گوهری صدقیانی
 خانم زهره باقری کلاهبردار هست مبلغ شانزده میلیون از برای بسته بند پول گرفته الان بلاکم کرده  الان هم با سرمایه گذاری فارکس پول همه را حمع می کنه بخدا اعتماد نکنید 
14:41
کارشناس تلفنی خانم (حضوری آقا) و حسابدار
فرصت شغلی فوق العاده در شرکت بازرگانی زرین شرکت بازرگانی زرین یکی از پیشروترین شرکت های فعال در زمینه توزیع مواد غذایی جهت تکمیل تیم فروش اقدام به جذب نیرو می‌نماید. تنوع محصولات ما 1. خشکبار و حبوبا...
1403/07/21
فرهاد جعفری
م وزیری
سلام خانم زهره بهزادی 14میلیون  از من  گرفت
15:13
1 تایید
1403/07/22
خانوم زهرا خوبانی هم یه کلاح بردار که تو تلگرام فعالیت می‌کنه به همین روش ازم دومیلیون گرفته دیگه جوابم نامیده 
07:35
زهرا خوبانی به نام شرکت نیکان فعالیت می‌کنه مراقب باشین ازم 2میلیون گرفته دیگه جوابم نامیده کاملا حرفه ای خون سرد
07:37
1 تایید
طبیعت - خوشبخت - مکنزی - نویتکس - دیلی مارکت- وال مارکت- ایزی پیک، ایزی لند، اکو زیما، پتروپاک - اوگور - آلوم پک - پلیمر پاک آریان، امروز، کارنیلا، و ....
سرپرست حسابرسی داخلی
معرفی شرکت گروه صنعتی طبیعت ماکان در حوزه تولید، توزیع و خدمات در انواع صنایع از قبیل: غذایی، پتروشیمی، فروشگاه های زنجیره ای، ساختمان، شوینده و بهداشتی، سلولزی، چاپ، بسته بندی، فناوری اطلاعات، دارو،...
ام ام
توی تلگرام 15 ت براش واریز کردم قرار بود وام بده ولی فهمیدم کلاهبرداره 😭😭😭😭😭😭
13:20
1 تایید
ام ام
به اسم زهره باقری وام فوری کلاهبرداره
13:22
1 تایید
1403/07/23
ثریا حسین زاده
سلام خداقوت توی تلگرام بایک سایت آشنا شدم به نام کاردر منزل خانم رسولی سه میلیونو 50 از من پول گرفتن ولد از کار خبری نشد رسید پولها رو هم دارم
18:40
بسته بندی کار لباس
با سلام به چند نفر خانوم موجه جهت کار در پخش لباس در محیطی کاملا دوستانه و آرام جهت بسته بندی لباس نیازمندیم (کار در منزل نداریم) حقوق توافقی (حقوق ماه اول ده میلیون که با توجه به کار در ماه های بعد ...
ثریا حسین زاده
خانم باقری خانم رسولی خانم موسوی همین الان توی تلگرام کلاه بردای میکنن من به پلیس فتا هم زنگ زدم ولاز من سه میلیونو 50 گرفت که برای من کار در منزل بیاره ولی خبری نشد شماره کارت به اسم سید سجاد رضوی بود ی هنوز کار میکنن 
19:00
آیا زهره باقری ک در روبیکا کار ماسک در منزل نیرو میخاد واقیعت هست یا کلاهبرداری؟
20:26
1403/07/26
فرزانه حسینیان
شرکت بسته بندی در منزل نیکان تو تلگرام تمام ادمین هاش کلاه بردار هستند مواظب باشید گول نخورید از مبلغ کم واریزی انجام میدید بعداً پول بیمه می‌خوام و بعدش مبلغ سنگین‌تری که میگن عودت داده میشه در نهایت میگن سیستم ثبت نکرد و با مشکل مواجه شد از دوباره واریز انجام بدید و همینطور تا آخر ازتون پول میکشم و کاری بهتون تحویل داده نمیشه
08:35
2 تایید
کار درمنزل/کاربا گوشی/بسته بندی
باسلام کار در منزل با گوشی ثبت نام و آموزش رایگان است کلیه آموزش‌ها در کانال تلگرام گفته شده بعد از بررسی کانال هر سوالی داشتید در خدمتم. کار خیلی راحته و نیازی به وقت گذاشتن زیادی ندارد اصل کار مع...
دوستان کانال تلگرامی زهرا خوبانی هم کلاح برداری هست لطفاً به هیچ عنوان واریزی نداشته باشین همه ادعا دروغ وکلاح برداری هست بهرامی
11:37
سامی سامیه
مواظب باشید کار در منزل با نام معصومه جهان گشته کلاه برداری هست
17:17
سامی سامیه
17:17
رستمی
جویای کار بسته بندی
خودم دستگاه پرس و ترازو دارم بسته بندی لباس،خشکبار،ادویه جات انجام میدم 0905XXX3239(نمایش کامل)
سامی سامیه
17:18
1 تایید
1403/07/27
سلام زهره باقری یا زهرا خوبان شرکت نیکان یا هر خری کلا کلاح بردار یه خودم مال باختم پول گرفتن ازم حروم زاده ها پولتو حروم نکنین این حروم لقمه ها کلاح بردارن
16:08
2 تایید
1403/07/28
فاطمه زاهدی
سلام آیا شرکت کار در منزل نیکان در البرز. شهرستان اشتهارد. خانم بهزادی صحت دارد یا خیر
08:59
1 پاسخ
کارگر ساده جهت کار بسته بندی و خط تولید
با سلام کار ما در زمینه کارخانه محصول آرایشی (مرطوب کننده_لایه بردار ماسک) تایم کار از ۸صبح تا ساعت ۱۶ بعدازظهر میباشد میزان حقوق دریافتی ۱۹/۰۰۰/۰۰۰ بااضافه کار ۲۶/۰۰۰/۰۰۰ اضافه کار کاملا اختیا ی میب...
1403/07/29
زیبا مقدم
مرتضی جانانی
والله منم ثبت نام کردم،حدود 2ماه پیش .کلاهبرداریه،350000تومان هم هزینه ی ثبت نام واستخدامو....گرفتن ازم وتاامروز هیچ خبری نشده،اعتمادنکنید
19:22
1 تایید
س عناقی
سلام من توشرکت نیکان ثبت‌نام کردم مدیرش هم خانم بهزادی هستن هی پول میگن واریزکنم میگن دوروزدیگه بستتونن ارسال میشه آیا اینا صحت دارن یادروغ؟
19:44
2 پاسخ
1403/08/01
سمیه پورحسن
مرتضی جانانی
همش کلاهبرداری واریزی انجام ندین
09:58
منشی خانم برای تهیه غذا
منشی خانم برای تهیه غذا نیازمندیم ثبت غذا انجام بده بدونه سیستم هست قاشق وچنگال بسته بندی کنه سه تا تخت هست که اونم باید نظافت بشه کارش اصلا سخت نیست اگر کسی مایل بود خانشان میدان امام حسین یا می...
1403/08/02
پریناز
شرکت نیکان شعبانی زاده کلاهبرداری هس یا ن
ازم 500تومن خواسته
08:18
پریناز
آیا بسته بندی نیکان با نام خانم شعبانی زاده صحت داره
08:31
پریناز
شرکت نیکان نا نام شعبانی زاده دروغه یان
08:47
برای بسته بندی و نقاشی نیروی خانم باشد
نیروی خانم
شیما حامد میرزازاده
سلام 
آیا زهره باقری در تلگرام کانال وام فوری و بدون ضامن ب نام موسسه نور دارد؟ 
14:32
1 پاسخ
1403/08/03
این شرکتها کامل کلاه‌گذارند 
18:12
شیما حامد میرزازاده
سلام آیا زهره باقری در تلگرام کانال وام فوری و بدون ضامن ب نام موسسه نور دارد؟
خاینا دورغ گو‌ هستند بنام خانم احمدی وحسینی زیر مجموعه خانم باقری هستند اینا کلاه گذارند
18:14
کار انلاین فقط با گوشی بدون نیاز به سابقه در خانه
می‌خوای کسب‌وکار خودت رو بدون سرمایه اولیه شروع کنی؟ در دراپ شیپینگ ما، محصولات متنوعی رو به صورت عمده تهیه می‌کنیم و تو می‌تونی اون‌ها رو به صورت خرده‌فروشی بفروشی. سود خوبی هم نصیبت میشه! فرصتی تکرا...
همه این شرکتها کلاه گذارند پول ما هم رفته اطلاع رسانید خانم  احمدی وحسینی همین طور
18:15
نزدیک 800میلیون 
18:16
1403/08/04
محد محمدی
آيا گوره درو کاری بسته بندی  در منزل در تلگرا به مدریت زهره باقری  سحت دارد
16:25
استخدام نیروی کار جهت امور مالی
به یک نفر بازنشسته آقای فعال جهت همکاری در کارگاه بسته بندی با حقوق مکفی نیازمندیم. لطفا فقط تماس بگیرید پیامک پاسخگو نیستم.
1403/08/05
عبدالرحم رحیمیان
هرکسی شماره تلفن خانم زهره باخریوداره لطف کنه بزانه این جنده کولاه برداره واسه دادنه وام کولی ازمردم پول بالا کشیده کونیه جنده 
08:30
عبدالرحم رحیمیان
کلاه برداره بخاطروام کولی ازمردم واریزی گرفته آخرشم وامی درکارنیست این خانم باقریه جنده ازبس کون داده خانوادم کونیه مال خورن مواظب باشیدمالتونومثله مانخوره پخش کنیدتادست به دست بشه هرکیم شماره ثابتشوداره بزانه تازندگیشوسیاه کنم
08:33
سلام دوستان کانال کاردر منزل زهرا خوبانی وزهره باقری فاقد اعتبار می‌باشد و کانال تلگرامی کلاح برداری ثبت شده چیه هیچ اموات پول واریز نکنین
10:34
فروشگاه توسعه صنعت
کارگر ساده
استخدام فروشگاه توسعه صنعت فروشگاه توسعه صنعت در تهران (منطقه 18، بازارآهن) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن شهر تهران استخدام می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: ح...
رقیه گوهری صدقیانی
نرگس رنجبر
 سلام خانم باقری فقط یک کلاهبردار بعناوین مختلف از همه پول میگیره بخاز من وپسر خواهرم مبلغ  شانزده میلیون پول گرفته  من هم شکایت کردم ولی متاسفانه به کارش ادامه میده
17:04
1403/08/06
زهره باقری وزهرا خوبانی کاردرخانه نیکان همشون کلاح بردار حرفه ای که مرحله به مرحله از کم به زیاد شروع دزدیدن پول شما میکنن .
04:07
پس پلیس فتا کجاس ..کجا خوابیده .دستگیرشان کنین .زهرا خوبانی نوشته از دفتر رهبری نامه دارم.مجوز دارم..خو آدم اعتماد می‌کنه .. البته این فقط اسم زنونه گذاشته مردم بیشتر اعتماد کنند.
04:15
جعبه سازی و صحافی
نیروی خانم بین ۲۰ تا ۳۵ سال کار تولید جعبه هارد باکس (بسته بندی) کار تمیز و ظریف ترجیحا محدوده توس ، کوشک مهدی، نوده ، خادم الشریعه فقط تماس پاسخگو هستیم
1403/08/11
کبری خدادادی
بسته بندی نیکان مدیر ثبت نام خانم نیکپور .آیا واقعا این کانال ها واین اشخاص مجوز دارن‌؟؟
سلام. شما. جوابتون رو گرفتین؟ آیا این خانم نیکپور کلاهبرداره؟
19:24
1 پاسخ
وای من الان پول زدم واسه نیکپور چیکار کنم
این خانوم هم کلاهبردارن؟؟
20:58
کبری خدادادی
کلاهبردارن این  خانوم؟؟
21:00
1 پاسخ
جهت بسته بندی
جهت بسته بندی قطعات خودرو
فاطمه محمدی
سلام آیا بسته بندی نیکان به مدیریت خانوم بهزادی واقعیه یا کلاه برداری ؟من دو تومن تا الآن واریز کردم 4تومن هم میخوان برا ارسال چی کار کنم رو اکانت نوشتن تایید توسط پلیس فتا 
21:56
کبری خدادادی
سلام. شما. جوابتون رو گرفتین؟ آیا این خانم نیکپور کلاهبرداره؟
سلام  والا من دیگه  ادامه ندادم ، فقط همون دویست هزار رو واریز کردم ترسیدم ادامه بدم پیام دادم بهشون که پولم رو برگردونید ولی اصلا جواب ندادن .حتی تهدید کردم که ازشون شکایت میکنم اما کلا پیامم رو ندیدن 
22:09
کبری خدادادی
کلاهبردارن این خانوم؟؟
والا من کلا ادامه ندادم به نظرم یه جورایی غیر منطقیه این مبالغ برای دستمزد 
22:11
1 پاسخ
بسته بندی در منزل
بسته بندی در منزل به همراه بیمه
کبری خدادادی
والا من کلا ادامه ندادم به نظرم یه جورایی غیر منطقیه این مبالغ برای دستمزد
پول هم واریز کردین؟ من 300 زدم الان میگه 980 دیگه هم باید بزنی
22:20
1403/08/12
مجید بنی عامر
شرکت نیکان بسته بندی به مدیریت خانم نیکپور و منشی خانم محمدی در تلگرام بعنوان بسته بندی کالا کلاهبردار و دزد حرفه ای می‌باشند موظب باشد در دام این شیادان نیفتید
سلام شما باهاشون کار کردین؟ 
06:38
فاطمه محمدی
شرکت بسته بندی نیکان موج البرز به مدیریت خانم بهزادی کلاهبرداریه؟ازم نزدیک 2 تومن گرفتن 4 تومن هم میخوان 
08:02
استخدام مسئول سفارشات خانم در مجموعه معتبر
مجموعه معتبر دهکده پروتئین مسئول سفارشات خانم به شرح زیر استخدام می نماید. شعبه موردنیاز:اندرزگو ،قیطریه شرح کار:پاسخ گویی تلفن،جمع آوری سفارش و بسته بندی و ارسال سفارش حقوق ماهیانه:۲۲میلیون تومان س...
فاطمه محمدی
س عناقی
سلام من توشرکت نیکان ثبت‌نام کردم مدیرش هم خانم بهزادی هستن هی پول میگن واریزکنم میگن دوروزدیگه بستتونن ارسال میشه آیا اینا صحت دارن یادروغ؟
سوال منم هست 
08:23
فاطمه محمدی
فاطمه زاهدی
سلام آیا شرکت کار در منزل نیکان در البرز. شهرستان اشتهارد. خانم بهزادی صحت دارد یا خیر
کاش جواب بدن 
08:24
1403/08/14
خانم رحیمی
سلام آیا شغل بسته بندی با مدیریت آقای نعمت مظفری وجود دارد حقیقت است یا کلاهبرداری ؟
08:26
استخدام مسئول سفارشات خانم در مجموعه معتبر
مجموعه معتبر دهکده پروتئین مسئول سفارشات خانم به شرح زیر استخدام می نماید. شعبه مورد نیاز:قیطریه،اندرزگو شرح کار:پاسخ گویی تلفن ،جمع آوری سفارش و بسته بندی و ارسال سفارش ساعت کاری :از ساعت ۱۲ ظهر تا ...
خانم رحیمی
سلام آیا شغل بسته بندی با مدیریت آقای نعمت مظفری وجود دارد حقیقت است یا کلاهبرداری ؟در استان اصفهان هست
08:29
فاطمه باصری
شریفی شریفی
میشه ب منم معرفیش کنین
13:21
1403/08/15
خانوم  مولایی هم کلاهبرداره؟
17:01
نیروی بسته بندی و کنترل در شرکت آبکاری قطعات خودرو
تعدادی نیروی خانم از ۱۸ تا ۳۰ سال جهت کار در شرکت آبکاری قطعات خودرو
4میلیون  از من گرفتن  ولی اصلاپاسخگو نبودن اونم تو این شرایط اقتصادی ک 100هزارتومنم کلی پوله 
1403/08/17
سوزان خسروی
زهره‌باقری‌کلاه‌بردار‌حرهه‌ای‌است‌یک‌شیاد‌‌کثیف
االانم فعاله که
04:17
ساناز کتابی
به من  هم مرتب داره پیام میده.خداخیرتون بده بابت اطلاع رسانی..میخاستم پول پیشش بزارم.الان فهمیدم کلاه برداره پس
04:32
نیرو خانم و آقا (کارخانه بسته بندی مواد غذایی)
با سلام ساعت تماس ۷صب الی۱۶ شرکت دل آرای دز در بخش های زیر استخدام دارد *نیروی خانم بخش بسته بندی(۱۰نفر) *نیروی خانم بخش پاک سبزی و سالاد (۲۰نفر) *نیری آقابخش تولید (۵نفر) ساعت کاری شیفت صبح (۷الی۱...
1403/08/18
فاطمه جیرانی
سلام خانم خوبانی کار در منزل در تلگرام ایا کارش کلاهبرداریه؟؟
17:56
1403/08/19
ندا حسنی
سلام  یه خانم هم هست به اسم نازی مولایی اونم کلاهبرداری از من 1ونیم میلیون گرفت بعد هو 2ونبم خواست منم ندادم 
05:04
شرکت نیکان البرز کرج در رابطه با بسته بندی ب مدیریت بهزادی و یا حالا هر کسی کلاهبردار محضن، لطفا اعتماد نکنید ب هیچ وجه و پول واریز نکنید دوستان
11:04
کمک آشپز
سلام نیازمند یک خانم برای همکاری در آشپزخانه صبحانه سرا محدوده چهار راه ایرانشهر ساعت کاری ۹ تا ۱۲ ✅️شستن ظروف ✅️آماده سازی دورچین و بسته بندی بیرون بر ساعتی ۳۵
س عناقی
دروغ عزیزم، دروغ ... معلوم پلیس فتا دقیقا نقشش چیه ؟ نیکان بسته بندی اول  میگه 295 تومان واریز کنین و بعدشم 698 و بعدشم بلاک... حواستون باشه فعلا مدیریتش خانم بهزادی است و پولا  ب کارت مجتبی ساعیانزیور  واریز میشه
11:07
1403/08/21
زیبا ایمانزاده
این شرکت کلاهبرداری هستش لطفا پول نریزید من ریختم دستم به جایی
بند نیست
07:55
م ی
سلام، بنده لینک چند تا از کانال هاشونو برای پلیس فتا ایمیل کردم امیدوارم و ان‌شاءالله پیگیری کنن، دوستان عزیز همگی شکایت کنید تا سریعتر پیگیری بشه 
09:23
شرکت ابزارالات جهت تکمیل پرسنل خود در قسمت های زیر  نیرو می‌پذیرد: فروشنده..... ۳ نفر ویزیتور..... ۱ نفر بسته‌بندی محصولات در منزل.... ۶نفر ادمین...... ۳ نفر حقوق ماهیانه و ثابت ۱۲ تا ۱۵...
م ی
م وزیری
سلام، وقت شما بخیر، لطفا یک کانال مثل ایتا معرفی کنید تا عکس فیشها رو برای شما ارسال کنیم
09:50
م ی
📣📣مراقب باشید الان به اسم خانم بهزادی در البرز و خانم آذری در اصفهان دارن کلاهبرداری می کنن، 
10:13
م ی
https://t.me/hgfdghgdedh5664
https://t.me/azarykhanom
لینکهای جدید کلاهبرداری، اگه سریع اقدام کنید انشاءالله گیرشون میندازید 
10:17
طراح گرافیست
با سلام شرکت چاپ و بسته بندی مینیاتور پَک جهت تکمیل تیم طراحی گرافیست به یک نیروی با انگیزه و فعال همینطور آشنا با صنعت بسته بندی نیازمند است . شرایط و ضوابط: * در دسترس بودن ( به دلیل غیر حضوری بود...
1403/08/25
زهرا نجفی نیا
سلام آیا میلاد پیرانی در تلگرام برای کار بسته بندی  کلاهبرداریه 
16:54
1403/08/26
آیا مریم نیکپور بازاریابی شبکه ای دارد؟ برای بسته بندی کالا؟
22:14
1403/08/27
هستی
اصلا ثبت نام نکنید تو بسته بندی نیکان همش دروغ وکلاهبرداری خیلی هم بی شخصیت وکثیف 
15:35
۱۰۰ نفر نیروساده جهت بسته بندی انواع کلوچه و کیک
استخدام و شروع بکار فوری نیازمند نیروی از ۱۸ تا ۴۰سال شرکت بزرگ و معتبر موادغذایی (تولید کننده انواع کیک و کلوچه و...)به تعدادی کارگر ساده آقا خانم جهت کار در قسمت بسته‌بندی و خط تولید نیازمند است...
هستی
خدا لعنتشون کنه که اعتماد از مردم گرفتن وبا شرمی وپرویی پول مردم بالا می‌کشن و خیلی هم غیر اخلاقی هستن چه زهره باقری چه مهدی سجادیان حالا اسم خودشون هست یا از این اسمها استفاده میکنن مخصوصا  سجادیان که بی اخلاق وبی حیا وکثافتی هم هست خیلی مواظب باشید کوفتشون بشه انشاالله چرا از نیروهای پلیس کسی به این موارد رسیدگی نمیکنن 

15:41
1403/08/28
یونس
مرتضی جانانی
خواهشا پول واریز نکنید همش کلاه برداریه. تنها در صورتی قبول کنید بسته رو درب منزل تحویل بدن و همه مبالغ رو همون جا واریز کنید البته اگه بسته ای در کار باشه
10:56
1403/08/30
ستاره نوری
نرگس رنجبر
سلام.  عزیزم ایشون کلاهبرداره شبکه‌های اینترنتی که با چند تا خانم دیگه توی شبکه‌های اجتماعی لاه مردم ساده رو برمی‌دارند
09:16
آیا خانم امیری بسته بندی در منزل شرکت نیکا البرز واقعی هست ؟
13:53
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 06:36