دنبال کن

کار بسته بندی در منزل برای بانوان 

بسته بندی

1401/08/24
سهیلا جهنده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام لطفا معرفی کنید 
10:51
8 پاسخ
21 تایید
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
مائده مولوی
سلام کار بسته بندی در منزل میخواهم 
10:52
1 پاسخ
12 تایید
1401/08/25
فری
سلام کاردرمنزل بسته بندی میخوام لطفامعرفی کنیدازمازندران
08:47
1 تایید
سمیرا
سلام کار بسته بندی میخواهم از باسمنج 
11:28
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
معصومه اسعدی
آیا این آگهی بسته بندی درسته یا کلاهبرداریه
22:10
1 پاسخ
3 تایید
1401/08/26
فاطمه منصوری
سلام
06:07
1 تایید
کلثوم
سلام خسته نباشید من کار در منزل میخوام ممنون میشم که من معرفی کنید از شهرستان نوراباد دلفان 
09:41
1 تایید
بسته بندی
کار بسته بندی سیفی جات هست سرویس ایاب و ذهاب در بعضی مسیرها دارد
کلثوم
سلام خسته نباشید من خیلی نیازبه کار دارم ممنون میشم که منو معرفی کنید از شهرستان نوراباد دلفان 
09:46
کاری باشه ک تو خونه انجامش بدم معرفی کنید از باسمنج یا تبریز
12:19
1 پاسخ
3 تایید
اعظم صادقی
سلام وقت بخیر شھرستان فومن ھستم کار در منزل میخوام مثلا بستہ بندی حبوبات معرفی کنین
16:12
3 تایید
بسته بندی
به یک نیرو آقا جوان و مرتب و متعهد در قسمت بسته بندی بیرون بر هورزاد نیازمندیم ساعت کاری ۹ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون همراه با غذا درصورت نگرفتن غذا یک میلیون به پایه حقوق اضاف میگر...
باباپور
سلام  وقتتون بخیر جویای کار بسته بندی در منزل هستم گیلان ،لنگرود 🙏لطفا معرفی کنید چون شرایط کار در بیرون ندارم .
20:42
دانا
سلام کار بسته بندی شرق تهران هستم 
23:09
1401/08/27
سلام جویای کار در منزل هستم اگه میشه راهنمایم کنین یا اگه کسیو میشناسید معرفیم کنید
10:34
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
مریم وائلی
کار بسته بندی در منزل میخوام کسی سراغ داره 
11:43
1 پاسخ
پریا اعتدالی زاده
سلام کار درمنزل میخام ساکن شیراز هستم لطفا معرفی کنید 
23:34
1 تایید
1401/08/28
برات زاده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام لطفا معرفی کنید تربت جام 
02:05
بسته بندی
بسته بندی محصولات ارایشی و بهداشتی نیروی خانم و یک نفر نیروی آقا جهت کار خدماتی متعهد به کار اموزش داده می شود بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دارد و امنیت شغلی
نازنین صفری
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام لاهیجان
07:17
اس ام
معصومه اسعدی
آیا این آگهی بسته بندی درسته یا کلاهبرداریه
سلام کلا کلاهبرداریه 
11:10
جواد یوسفی
سلام  جویای کار در منزل هستم برای بسته بندی
13:55
بسته بندی
به تعدادی نیروی آقا جهت کار در کارگاه بسته بندی مقوا نیازمندیم. ساعت کار از6صبح تا 6عصر. تایم صبحانه وناهار 1ساعت میباشد حقوق ماهیانه18000000به شرطی که 26روز کار کنید. صبحانه با ما هست ناهار با خودت...
1401/08/29
بدری
باسلام از همشهری های عزیز خرم آبادی درخواست میکنم اگه کار در منزل واقعی باشه نه سرکاری یا کارگاه زنانه بلدن به من بگن ممنونم لطفا الکی مزاحم نشین 
00:07
سلام من دنبال کار هستم بسته بندی شده خونه خودم باشه خونه من هادی شهر هست ممنون میشم کار بدین
12:04
سلام من دنبال کار هستم بسته بندی منزل خودم باشه خیلی به این کار نیازمند خونه من هادی شهر است میشه جواب بدین پیام بدین ممنون میشم
12:05
طراحی بسته‌بندی محصول (Product Packaging)
نیاز به طراحی بسته‌بندی حرفه‌ای برای محصولات داریم. طراحی باید چشم‌نواز، کاربردی، و هماهنگ با بازار هدف و نوع محصول باشه.
سلام کار بسته بندی درمنزل می خواهم
20:27
1 تایید
1401/08/30
امیر فکور
سلام کر درمنزل خودم میخواهم ممنون میشم 
14:00
1 تایید
سمیه مرادی
  سلام خسته نباشین ببخشین من دنبال کار در منزل میگردم از اصفهان و فولادشهر اگر باشه 
22:16
دنبال کار در منزل میگردم
پاک کردن سبزی شکستن قند بسته بندی حبوبات 0996XXX9264(نمایش کامل)
1401/09/01
صدیقه حسینی
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم
10:55
یگانه
کار بسته بندی در منزل انجام میدم  از کرج 
14:26
1 تایید
سلام کار درمنزل بسته بندی میخوام در فومن لطفا معرفی کنید 
16:37
همکار خانم جهت کار در شرکت تولید و پخش مواد غذایی
همکار خانم سن : ۲۵ الی ۴۰ ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه ۶ صبح الی ۱۴ پنجشنبه ۶ صبح الی ۱۲ ظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل می باشیم آماده سازی محصولات بسته بندی محصولات
1401/09/02
لیلا صادقی فر
سلام من لیلاصادقی فرهست دنبال  کاردر منزل  بسته بندی حبوبات یا دستمال 
11:14
1 تایید
لیلا صادقی فر
سلام  من دنبال کاردرمنزل بسته بندی حبوبات یا دستمال کاغذئ
11:20
زیبا ندایی
سلام کار در بسته بندی در منزل می‌خوام  ساکن  اردبیل اگه کاری دارید لطفاً به این شماره زنگ بزنید 
11:59
نیرو کارگراقااپراتور دستگاه(شرکت بستنی)
❗ فوری فوری ❗ ❌کاریابی نیستیم لطفا سوال نفرمایید❌ ستخدام فوری واحد تولید و بسته بندی کارخانه بستنی دارای چندین شعبه فعال استخدام نگهبان جهت مجتمع مسکونی شرکت و کارخانه ✔️به تعدادی نیروی کارگر ساده ...
1401/09/03
فرشته رضایی
سلام من دنباله کارم اگه هست منزل انجام میدم 
09:43
فرشته رضایی
من از خلیل اباد هستم 
09:43
رقی
سلام کار در منزل میخوام خیلی ممنونم
11:09
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
زهرا حسین زاده
سلام به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم. سپاس
12:09
1 تایید
سوسن اداره
سلام به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم .با تشکر 
20:40
1 تایید
1401/09/04
لیلا همسری
سلام من نیاز  به کار در منزل دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم 
14:31
بسته بندی در نان فانتزی
بسته بندی نان از ساعت 7 صبح تا 15 ظهر خانم یا آقا حقوق ۱۳ میلیون تومان جمعه ها مشغول به کار و فقط دو روز مرخصی با حقوق در ماه به همراه بیمه و عیدی لطفاً شماره تماس خودتون رو ارسال کنید
ناهیدسادات طاهریان
سلام کاربسته بندی دراصفهان لطفا
18:42
1 پاسخ
محمدی
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم لطفابهم معرفی کنیدبسته بندی ساکن ملارد
20:48
1401/09/05
مرجان حسن اف
سلام نیاز مند کار در منزل هستم و بسیار نیازمند کار 
05:12
کمک انبار دار آقا حقوق ماهانه 17 میلیون
لطفا آگهی رو دقیق مطالعه فرمایید و سپس سوالی اگر بود بفرمایید. تولیدی پوشاک مادام از آقایان با سلامت فیزیکی کامل و ظاهر آراسته برای همکاری به عنوان کمک انبار دار دعوت به همکاری میکند. حقوق 17 میلیون ت...
معصومه زنگنه
سلامم کاربسته بندی درخانه مییخوام معصومه
09:30
1 تایید
سلام 27 سالمه و به کار در منزل خیلی نیاز مندم  در استان اصفهان اتشگاه. زندگی میکنم. لطفا  بهم اطلاع  بدهید 
13:15
کار بسته بندی در اصفهان  در منزل نیاز دارم 
13:18
جذب همکار خانم و آقا شرکت دستمال کاغذی و سلولزی
استخدام نیروی بسته بندی و تولیدات دستمال و سلولزی فقط ایرانی خانم ها از ۱۸ تا ۳۸ سال آقایان از ۱۸ تا ۴۲ سال دعوت به همکاری می نماییم. ۸ ساعت کار به همراه اضافه کار یک وعده غذا بیمه تامین اجتماعی و...
زاهد خسروبیگی
سلام کار در منزل بسته  بندی میخوام
18:53
1 تایید
فاطمه انصاری
کار درمنزل می خواهم 
19:42
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
سلام کاربست بندی درمنزل  میخام در اصفهان
06:18
راه اندازی تولیدی
با سلام و احترام پیام های شما توسط هوش مصنوعی بررسی و پاسخ داده میشود. پیام های حاوی هرزنامه و بدون مشخصات حذف و مسدود میشه. ما اولین و تنها تولید کننده گلدان مخمل در ایران هستیم. محصولات ما طبیعی ...
منیره حسنیان
سلام روز بخیر کار بسته بندی در منزل می خوام یا یک پاره وقت از کیش هستم
07:43
. نصیری
سلام کار درمنزل کاردستی  یا بسته بندی جوراب یا بُرس باشه با درآمد خوب  و منصف در مشهد باشه 
08:35
عمرانی
سلام کار درمنزل میخواستم مشهد 
11:10
نیروی ساده خانم و آقا جهت بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم و آقا اتباع رده سنی 18 تا 30 سال با مدرک قانونی آمایش کار در تولیدی قسمت بسته بندی واقع در شهرک صنعتی شکوهیه نیازمندیم ساعت کاری 8 الی 18 میباشد
سلام خسته نباشید کار بسته بندی درمنزل خودم مبخام
17:48
سلام کاربسته بندی درمننزل میخوام کسی خواست زنگ بزنه قاعمشهر
19:53
1401/09/07
یوسفی
سلام  کاردرمنزل بسته بندی یامونتاژباشه انجام میدم ازقزوین
18:36
پذیرش نیروی کار در شرکت صنایع غذایی
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی 45سال ✅️داشتن کارت پایا...
هادی کاظمیان نسب
سلام خسته نباشید کار در منزل میخواهم شیراز
18:43
1401/09/08
سلام من کار در منزل  میخوام  از رشت 
08:38
پارسه
ناهیدسادات طاهریان
سلام کاربسته بندی دراصفهان لطفا
منم میخوام  کار بسته بندی در اصفهان ☹️
09:22
کارگر ساده خانم-آقا
بک شرکت فعال در زمینه بسته بندی گوشت، کارگر ساده آقا و خانم با بیمه و ساعات کاری طبق توافق استخدام می نماید.
1401/09/09
زهرا محرابی
ساام من کار  در منزل میخوام  ،از شهرکرد. لطفا  معرفی کنید .
13:10
صنم
کار در بجنورد میخوام بسته بندی باشه 
21:34
1401/09/10
مریم رستمی
سلامم کار بسته بندی در منزل نیازمندم از قزوین
00:28
نیروی خانم جوان برای بسته بندی نبات
به تعدادی نیروی خانم جوان برای بسته بندی نبات درون کارگاه نیازمندم حقوقش از ساعتی 30تا 50 تومان است بستگی به کارکرد شما دارد . فقط تماس بگیرید چت و پیام پاسخگو نیستم آدرس درچه چهار راه خط گاز صد متر ...
سلام مه خانم شهزاده استم کاردر منزل  میخواهم
06:59
سودابه بابایی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام ملارد صفادشت
11:00
امینی
سلام‌ کاربسته  بندی  درمنزل‌شهررشت‌میخواستم
22:00
استخدام در دیجی کالا
استخدام در انبار توزیع محصولات دیجی کالا (میدان امام حسین) شرح وظایف: بارگیری و جایگذاری کالاهای ارسالی از انبار اصلی آماده سازی سفارش‌ها بسته بندی سفارش‌ها تحویل سفارش‌های آماده شده به ماموران ارسا...
1401/09/11
معصومه ر رمصانی
سلام  کاربسته درمنزل  رومیخوام اازلاهیجان هستم
03:42
معصومه ر رمصانی
سلام به کاربسته بندی درمنزل میخوام  ازلاهیجان
03:45
1401/09/12
مرضیه فرهادی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخواستم خیلی احتیاج دارم
04:29
ادمین پشتیبان پیج bencoshoes
به یک ادمین ❌حضوری ❌پشتیبان دایرکت و واتسپ خانم رنج سنی ۱۸تا ۲۵سال در شعبه مرکزی برند بنکو واقع در میدان فردوسی نیازمندیم. شرایط مورد نیاز : ۱)دانشجو نباشد ۲)فعال ۳)روابط عمومی بالا ۴)اهل کار تیمی ۵)...
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب.لوازم تحریر و..در تهران
07:17
زهرا دهقانی
باسلام برای بسته بندی خشکبار مزاحم میشم 
12:30
1 پاسخ
زهرا دهقانی
کار جورکنید که عالیه 
12:31
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
زهرا دهقانی
باسلام کار در منزل بسته بندی میخوام ممنونم 
12:33
پروین دهقانی
سلام ازبوشهرهستم کاردرمنزل میخواستم لطفاسراغ دارین بگین
23:53
1401/09/13
مینا نصرالله زاده
 سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم در استان گیلان شهرستان صومعه سرا هستم اگه کسی سراغ داره بی زحمت بهم خبر بده ممنون
08:34
کارگر ساده کارخانه قطعات خودروجای خواب و غذاوبیمه
✅️کار در خط تولیدکارخانه قسمت:اپراتور تولید،مونتاژ،بسته بندی و ..... ✅️اقایان و خانمها از ۱۸ تا ۳۹ سال مورد پذیرش میباشند ✅️امنیت شغلی داریدبه شرطی که اهل کار باشید✅️ ✅️از استخدام افراد دارای سو سابقه...
عباس رنجبردار
سلام وقتتون بخیرجویای کار بسته بندی در منزل هستم لطفا  معرفی کنید چون شرایط کار در بیرون ندارم.
12:25
فاطمه شفقی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام.لطفامعرفی میکنید.رشت
13:56
1401/09/15
سعیده آزادی گلستانی
 سلام وقت بخیر من خیلی به کار نیازمندم  ممنون میشم منو معرفی کنید شهرستان کرمانشاه 
08:51
بسته بند، وسط کار، بخارکار
به نیروهای ماهر در زمینه بخارکاری و بسته بندی و وسط کاری نیازمندیم. پرداخت به صورت هفتگی و تسویه آخر ماه در محیطی کاملا زنانه
1401/09/16
سلام کاربسته بندی در منزل میخوام، امکان دور کاری باشه، از مازندران 
07:09
سلام کار بسته بندی میخوام کار در منزل باشه لطفا معرفی کنید ، مازندران  هستم دور کاری باشه 
07:14
زهرا بزرگی
سلام کار در منزل میخوام ساکن رشت
11:53
1 پاسخ
انباردار خانم
به انباردار خانم مسلط به نرم افزار های انبارداری و دارای ضامن معتبر نیازمندیم. روز و ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه ۸ الی ۱۷ مزایا و تسهیلات: سرویس رفت و برگشت، ناهار، بیمه تامین اجتماعی حقوق: توافقی ج...
اکرم صدیقی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفامعرفی کنید
14:27
1401/09/17
سلام کار در منزل برای بانوان کار بسته بندی  میخوام
09:35
کیومرث گراوند
کاربسته بندی درمنزل میخام معرفی کنیدباتشکر
11:54
ویزیتور و بازاریاب حضوری حقوق ثابت پورسانت بیمه
شرکت چاپ و بسته بندی چیترا با فعالیت در زمینه تولید جعبه و هدایای تبلیغاتی دفاتر مشق فانتزی ٫ برای تکمیل تیم فروش خود در تمام مناطق تهران و کرج ویزیتور تمام وقت و پاره وقت حضوری آقا و خانم استخ...
مهدی
سلام کاربسته بندی درپاکدشت هستم
19:13
1401/09/18
معصومه  کاربست بندی میخوام ازبردسکن
19:16
1401/09/19
اری
کار در منزل میخام. شاهین شهر 
00:31
کارگر قصاب (گوشت ،مرغ ماهی)
کارگر ماهر جهت کار در سوپر پروتیینی با تسلط کامل به قطعه بندی ،بیخس کاری و برش انواع گوشت قرمز ،مرغ، ماهی و درنهایت بسته بندی با ظاهری آراسته و مرتب ،دارای کارت بهداشت رزومه کاری بهمراه نام و نام خان...
آنارونقی
سلام کاربسته بندی در منزل میخوام از صومعه سرا
13:05
سیمااقاجانپور
سلام با عرض سلام من سیمااقاجانپور از رشت هستم.نیاز به کار در خانه هستم.با تشکر از کمک شما.شماره من.0**** 
13:34
1401/09/20
سمیه عباسی نژاد
باسلام لطفاکاربسته بندی درمنزل میخوام باتشکر 0****  
22:20
اقا
نیروی آقا باشد حدود ۳نفر برای بسته بندی و جابه جایی کالا و خالی و پر کردن کارتن و بسته بندی زرنگ باشد حوصله داشته باشد نیروی اقا باشد برای خالی و ورود و خروج کالا جابه جایی کالا امار گرفتن و ف...
1401/09/21
نادره‌‌محمدی
مریم وائلی
کار بسته بندی در منزل میخوام کسی سراغ داره
سلام نیاز کار دارم
16:24
1 پاسخ
نادره‌‌محمدی
نیاز کار دارم
16:24
نادره‌‌محمدی
خیلی نیاز دارم کار
16:25
جذب نیروی فنی کارخانه معتبر
شرکت کارخانجات صنایع فلزی و میخ سازی رشت واقع در لشت نشا نیروی فنی آقا جذب می کند. - نیروی کار با دستگاه کشش - نیروی کار با دستگاه میخ - نیروی قسمت پولیش - نیروی مسلط به بسته بندی میخ - نیروی وارد به...
نادره‌‌محمدی
نادره‌‌محمدی
سلام نیاز کار دارم
کسی جواب بدین
16:29
نادره‌‌محمدی
0**** 
16:29
مهسا برقیان
سلام وقتتون بخیر دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم هر بسته بندی که باشه فرقی نداره
18:57
پذیرش کارگر آقا،حراست با جای خواب و غذا
✅️کارخانه بزرگ و معتبر تولید شیرین عسل جهت ❌️تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی ♎️و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط ✅️تولید،حراست نیازمند می‌باشد شرایط استخدام در کارخانه ✔️ دارای ۳ وعده ...
1401/09/22
فرزانه فتاحی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل هستم     ژیلا هستم
05:09
1 پاسخ
1401/09/23
زهرا محمدولی
سلام میشه یه کار درمنزل در فردیس کرج معرفی کنيد ممنونم واقعا
19:44
زهرا محمدولی
میشه یه کار در منزل بسته بندی در فردیس یا کرج معرفی کنيد؟ ؟؟
19:45
نیازمند نیروی کار کارگاه کفاشی (کارجمع کنی)
باسلام به دو نفر نیروی کار جهت کار در کارگاه کفاشی با حقوق مناسب نیازمندیم (خانوم یا اقا) محدوده ی عامل موارد کار شامل کفی انداختن داخل کار و بسته بندی کار میباشد اموزش های لازم داده میشود
1401/11/04
بهار نظری
نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچی0**** 
16:44
1401/11/05
بابک رفیعی
فریبا هستم
کار بسته بندی جوراب درمنزل میخوام 
از کرج لطفا راهنمایی کنید ممنون
15:21
سلام خسته نباشید کار درخانه  بسته بندی اصفهان اگه هست میشه معرفی کنید 
18:56
بسته بند و وردست تولیدی
یکنفر خانم یا آقا زرنگ و فعال برای کار وردست برشکار نیازمندیم بسته بندی خانم برای پوشاک زنانه شومیز و کت و شلوار محیط سالم و بی حاشیه دسترسی عالی به مترو و بی ارتی
سمیه عزیزی
سلام کار در  منزل فریمان روستای ها فریمان بسته بندی ممنون میشم 
19:20
آتنا بلوچ
سلاکار بسته بندی درمنزل میخوام 
21:37
مریم فتح اللهی
سلام خسته نباشین کار بسته بندی در منزل میخوام خیلی واجبه لطفا معرفی کنید خیلی نیاز دارم 
22:15
نیرو اقا
نیرو اقا برای کار تولیدی مواد غذایی کار تولیدی از صفر تا صد تولید محصولات غذایی در چهار لاین شستشو ؛ پاک ؛ اشپزخانه ؛ بسته بندی ( صیفیجات و سبزیجات ) واقع در شهرک صنعتی شماره یک ( چهارشیر ) نیازمند ه...
1401/11/06
دولتی
سلام کار بسته بندی در خانه خودم هستم  در اردبیل لطفا راهنمایم کنین
05:20
فاطمه مختاری
سلام و خسته نباشید جستجوی کارهستم میخوام که بسته بندی در منزل باشد ممنون میشم .
16:01
فاطمه مختاری
سلام نیاز به کار دارم و میخوام این بسته بندی در منزل انجام  بشه ممنون میشم .
16:05
کارگر ساده در تولیدی بسته بندی
کارگر ساده حقوق ماهیانه منظم اتباع همراه با بیمه همراه با عیدی سه راه شهریار شهرک صنعتی گلگون همراه با جای خواب مدارک کامل ۲۰ تا ۳۰ سال چهار نفر
مرضیه نبی زاده
کار در منزل میخوااهم
17:19
سلام کاربسته درمنزل می‌خوام لطفاً معرفی کنین.مشهد
21:36
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم لطفامعرفی کنین.مشهد
21:37
استخدام ویزیتور حضوری و انباردار
صنایع غذایی چلچراغ نیک گیلان زمین جهت پیشبرد اهداف خود دعوت به همکاری می نماید. ۱- ویزیتور خانم و آقا حقوق پایه اداره کار + پورسانت + ایاب ذهاب بیمه عیدی و سنوات مسیر ها دارای مشتریان فعال بوده و ...
1401/11/08
سمیه عزیزی
سلام کار  در منزل میخام فریمان  لطفن معرفی کنید
07:08
زینب حسین پورمقدم
سلام خسته نباشید من کار در منزل مخوام ممنون میشم معرفی کنین شهرستان قوچان
08:22
میرزاخانی
سلام کار در منزل میخوام #اراک#
09:04
همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم
به یک همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم. وظایف:شستشوی ضرف ،بسته بندی غذا،و خورده کاری ساعت کار: 10صبح تا 9شب یک روز در هفته آف با حقوق همراه با وعده غذایی
1401/11/09
شعله نامداری
سلام وقت بخیر درخواست کار درمنزل رو دارم
12:11
سلام نیازکاربه  بسته بندی در منزل دارم  کرج هستم
16:04
نیازمند کار بسته بندی درمنزل کرج هستم
16:07
چرخکار لباس زیر زنانه
شرکت معتبر تولیدی برای نیرو های ماهر و با سابقه بالاتر- تا ۲۵میلیون امکان افزایش حقوق می‌باشد تعداد چرخکار ماهر و نیمه ماهر لباس زیر زنانه سوتین و ست و تک شورت وسط کار نیرو ساده و بسته بندی هفت ه...
باران تاجیک
سلام جویای کار در منزل هستم مثلا هر نوع بسته بندی از اهواز لطفا معرفی کنید 
16:39
سلام‌‌خسته نباشی ازقزوین شهر بیدستان کاردرمنزل‌بسته بندی‌‌‌باشه، ماسه‌نفر هستیم
20:06
برای بسته‌ بندی‌درمنزل‌‌ماسه‌نفر یم‌‌قزوین شهر بیدستان شماری‌تلفن 0**** 
20:10
صندوق دار و بسته بندی غذا
منشی رستوران وارد به اسنپ فود و بسته بندی غذا ساعت کاری ۱۱ صبح الی ۲۱ آف هفتگی دارد ناهار حقوق ۱۶ پایه بستگی به مهارت افزایش حقوق داریم
1401/11/10
محدثه نصیرزاده
سلام کار در منزل میخوام از تبریز ممنون میشم منو معرفی کنین
21:46
1401/11/11
مرضيه فکرت اندیش
کار بسته‌  بندی  میخواهم
04:47
شهین رضایی
سلام خسته نباشین
من کاردرمنزل میخام
ساکن قزوینم
07:16
خیاط و زیگزال و وسط کار
نیازمند چند نفر خیاط اقا مسلط به خیاطی به صورت حرفه ای مسلط به راسته و زیگزال و میاندوز میانگین سنی 17تا25 و یک نفر نیروی کار ساده جهت بسته بندی میانگین سنی 17تا25 و یک نفر وردست چرخکار میانگین س...
6952
سلام من کاربسته بندی میخام در اصفهان
18:47
1401/11/12
مریم عباسی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفا معرفی کنید مشهد
03:30
با سلام خسته نباشی من بسته بندی در منزل نیاز دارم ساکین کرجم 0****  ممنون میشم با هام تماس بگیرین🙏
09:11
کارگر ساده تزریق و مونتاژ
******استخدام فوری******** با سلام و احترام ۱/ کارگر جهت اپراتوری دستگاه تزریق( قبلا کار کرده باشد) ۲/ تعدادی نیروی اقا جهت مونتاژ و بسته بندی (آینه بغل خودرو ) ساعت کاری ۷:۰۰ الی ۱۹:۰۰ پنج شنبه ها ...
1401/11/13
سلام  من کار بسته بندی میخوام درسنندج.اگه لازم داشتید لطفا اطلاع بدید ممنون
05:43
سلام کار بسته  بندی در منزل میخام بسته بندی شکلات یا دستمال یا حبوبات  خواهشا راهنمایی کنین از شهر اصفهان ملک شهر
22:41
سلام به بسته بندی در منزل نیاز دارم خواهشا اگر میشه راهنمایی کنین ممنون میشم از اصفهان ملک شهر 
22:48
استخدام و کار در منزل
1401/11/15
کریمی
سلام من دنبال کار هستم کار در خانه میخوام  آدرس مختاری غربی  ممنون میشم   کار بدین
09:58
سارا حضرتی
سلام  کار در منزل بست بندی
10:14
1401/11/16
علیرضا دلخوش
سلام کا در منزل میخواهم
20:44
جوشکار آرگون و co2
گروه تولیدی صنعتی شارپک تولید کننده انواع دستگاه های بسته بندی به یک نیروی جوشکار آرگون و یک نیروی جوشکار co2نیازمنداست محیط کار کاملا سالم و مهندسی بیمه پاداش وام صبحانه میان وعده
1401/11/17
زهرا ناسری
سلام جویای کار در منزل هستم لطفآ اگه کسی پیدا کردخبرم کنه 0**** 
17:04
1401/12/09
مهین مهماندوست
نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم 
12:09
1401/12/10
مریم حمیدزاده
سلام دنبال کار در منزل هستم کار بسته بندی میخوام ممنون میشم هر کسی ک داشت خبر بده
13:24
به چند نفرخانم جهت بسته بندی نیازمندیم
به چند نفر خانم جهت مونتاژ وبسته بندی نیازمندیم(ترجیحا مجرد) نیاز به تجربه کارنیست سن۱۸تا۳۵سال حقوق بصورت ساعتی ساعت کاری۹الی۱۷ محدوده کار فاز یک(لطفا در صورت نزدیک بودن به فاز یک پیام بدید) سرویس ند...
معصومه زارعی
جویاکار بسته‌بندی هستم
20:19
1401/12/11
فاطمه یحیایی
سلام کار در منزل میخوام در تبریز
05:41
ماعده حبیبی
سلام یه کاردرمنزل میخام واسه اصفهان
12:03
استخدامی نیروی کار خانم و آقا در کارخانه
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی 45سال ✅️داشتن کارت پایا...
1401/12/15
ی بی سمیرا ایوبی
سلام نیاز کار درمنزل هستم بسته‌بندی هرچی باشه پاک کردن حبوبات درمنزل شیراز هستیم دروازه اصفهان 0**** 
07:33
سلمان شریفی
سلام من کاردرمنزل میخوام دوتابچه  کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون خیلی نیازدارم اگه کسی سراغ داشت بهم خبربده ممنون میشم شریفی هستم ازاصفهان خیابان کاوه
08:15
فاطمع ازاد
سلام خسته نباشید کار  بسته بندی در منزل میخام شیراز لطفان معرفی کنید تشکر
16:14
کارگر ساده آقا و خانم ایرانی شمس آباد فشافویه
محل کار شهرک صنعتی شمس اباد-حسن آباد فشافویه ساعت کار از 8 صبح تا 5 عصر (به صورت ثابت اضافه کار تا 8 شب ) شیفت شب دارد . (حق شیفت تعلق میگیرد) یک هفته شب کار یک هفته روزکار به صورت چرخشی حقوق وزارت کا...
1401/12/16
سعید.لیرانوند.
سهیلا جهنده
سلام  من بانو هستم هستم 37سال خونم بروجرده  میشه راهمایی کنید؟ 
15:39
سعید.لیرانوند.
سلام من خونه ام بروجرده کار در منزل انجام می
15:41
1401/12/17
رقیه امامی
سلام وقتتون بخیر
اگه دنبال کار در منزل هستین
فقط و فقط خانم ها 
من وسایل پوست و مو دارم مثل انواع کرم های دست ساز برای لک و جوش و انواع صابون و انواع قرص های لاغری و چاقی و ....
در ازای هر فروش درصدی میدم بهتون اگه تمایل دارین به این شماره پیام بدین 0**** 
فقط و فقط خانم ها
07:02
همکار خانم جوان بسته بندی پستی لوازم آرایشی
باسلام نیازمند همکار خانم زیر ۳۰سال جهت بسته بندی پستی لوازم آرایشی مکان: پارکینگ ملت ساعت کاری: صبح ۹ الی ۱۳:۳۰ عصر ۱۶:۳۰ الی ۲۰:۳۰ جمعه ها عصر تعطیل
حق شعار
سلام وقت بخیر کار بسته بندی می خوام در خانه انجام بدم با تشکر
07:48
1401/12/20
سلام کار در منزل میخوام  اگر کسی  داشت به این شماره تماس بگیرد .0****  
19:18
1401/12/26
سارا رفعی
سلام م
11:43
کار در منزل(ویژه بانوان)
توجه توجه ❌کار بسته بندی نیست❌ ❌ویژه بانوان❌ از علاقه مندان به شغل انلاین و اینترنتی دعوت میشود دعوت به همکاری از خانم های با انگیزه برای کار در منزل با گوشی موبایل بدون بیرون رفتن از خونه...
1402/01/07
سکینه پرکار گشتی
سلام من فومن هستم کار بسته بندی در منزل میخام 🙏لطفا معرفی کنید ممنونم 
20:12
1402/01/08
سکینه عسکری
سلام  من ب کار نیاز دارم لطفا هر کاری ک در منزل انجام میشه تماس بگیرید 0**** 
10:32
سکینه عسکری
ادرسم خرمشهر 
10:34
نیروی فنی ، منشی حسابدار، سرپرستی، ساده نیازمندیم
آقا و خانم جهت کار در کارخانه تولیدی دستگیره نیازمندیم اعم از تولید بسته بندی وسط کار انبار دار پرسکار جوشکار در صورت امکان ، رزومه خود را داخل واتساپ یا روبیکا ارسال فرمایید ممنون ساعت تماس و م...
1402/03/11
مصطفی سلطانی
درود بر عزیزان
از آمل هستم کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
مصطفی سلطانی
نیاز به کار بسته بندی دارم  در مازندران آمل
لطفاً معرفی کنید 0****  
08:25
1402/03/13
رقیه تاج الدین
سلتم جویای 
06:40
کار در منزل بسته بندی
سلام خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز به تعداد نیرو خانوم جهت بسته بندی در منزل خودشان نیاز مندیم کار بصورت کارتن درب منزل تحویل می‌گیرید و به صورت بسته بندی شده درب منزل تحویل می‌دهد کارتون شامل ب...
محنا شاهرخی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام در دلفان اگه کسی هست معرفی کنه
10:30
1402/03/14
زهرا شعبانی
سلام کاربسته بندی میخوام درمنزل لطفا معرفی کنیدبابل
16:55
1402/03/15
زینب کاظمی
سلام کار بسته بندی میخوام از سنندج
11:42
پذیرش کارگر آقا،راننده،حراست(کارخانه پاستیل)
✅️استخدام فوری در شرکت تولید انواع پاستیل و ژله ✔️کارگر ساده آقا ایرانی واتباع ♎️قسمت های تولید بسته بندی ✔️( کارگر ساده ) حراست ❌️کارت پایان خدمت برای حراست الزامی است ✅️شرایط سنی: کارگر ساده 17 تا...
1402/03/16
سلام یه کاربسته بندی که درمنزل باشه لازم دارم اهل تاکستانم 
20:12
سمانه رضویان
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام از شهر ساری 
لطفا معرفی کنید
20:18
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه انصاری
کار درمنزل می خواهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:01
بسته بندی غذا
استخدام نیروی آقا یا خانم جهت بسته بندی غذا برای آقا کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل الزامی میباشد شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ سال مزایا پرداخت عیدی سنوات و سایر مزایای قانونی مرخصی ماهانه ۲ روز ...
محمد صمدی
زهرا دهقانی
باسلام برای بسته بندی خشکبار مزاحم میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:02
محمد صمدی
فرزانه فتاحی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل هستم ژیلا هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:05
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:06
چرخکار و وسط کار
شرکت✳️تری تکس✳️ تولید کننده انواع شلوار جین و تریکو زنانه و مردانه برای تکمیل پرسنل خود در زمینه های زیر دعوت به همکاری می نماید: ⬅️چرخکار صنعتی ماهر و نیمه ماهر ⬅️چرخکار راسته دوز نیمه ماهر ✳️و آموز...
1402/09/07
مائده مولوی
نباشین کار در منزل می‌خواستم بسته‌بندی لطفاً برام زنگ بزنید سلام
 سلام خسته
سلام کار در منزل می‌خواستم 
09:47
نیروی کار ساده برای تولیدی مواد غذایی
به ۲ خانم جوان، فعال و سالم، متعهد، تمییز و با ایمان جهت کار در کارگاه تولیدی سوسیس و کالباس نیازمندیم جهت شستشو و نظافت ظروف و محیط کار بسته بندی محصولات کمک به تولید *ترجیحا مجرد باشند تا هر روز ب...
وحید آقامحمدی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخام. ازقزوین
12:02
1402/09/09
سلام کاردرمنزل میخام بسته بندی لوازم تحریر از بویین زهرا 0**** 
1402/10/06
فاطمه قهرمانی
سلام کار بستهبندی  در منزل میخوام  از هشتگرد
18:44
استخدام کارگر ساده
باسلام.شرکت واقع در شهرک صنعتی ده سرخ جهت خط تولید قهوه نیازمند 2نفر نیروی آقا جهت کار در قسمت تولید و بسته بندی دارد لطفا جهت هماهنگی در ساعات اداری تماس گرفته شود
1402/10/08
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام اگه کارتون واقعی از کرج انجام میدم
21:04
1402/10/10
رها آغباشلو
سلام کاربسته بندی درمنزل مخواهم ازمرند،ممنون میشم
11:44
ندا مردانی
ندامردانی  سلام کاردرمنزل میخوام 
17:35
یک نیروی خانم و دو نیروی اقا کار در تولیدی
دونفر اقا جهت کار در تولیدی قطعات لاستیکی و یک نفر خانم جهت مونتاژ و بسته بندی محدوده شاپور
1402/10/11
صغری زارع مویدی
سلام منم پول ریختم کار در منزل هیچ خبری نشد کلاهبرداری بود 
06:18
1402/10/14
مریم اسمعیل دوست
سلام  ببخشید کار در منزل  میخام  از لاهیجان  تو روخدا کسی سراغ  داره  کمکم  کنه  نیاز دارم  
12:10
فاطمه جلالی
سلام  کار  بسته  بندی منزل میخوام لطفا  راهنمایی کنید. شماره 0**** 
13:07
نیروی خط بسته بندی کارگر خط تولید پنیر پیتزا
یک شرکت معتبر تولید پنیر پیتزا به منظور توسعه فعالیت‌های خود، از افراد واجد شرایط برای همکاری در بخش تولید پنیر پیتزا دعوت به عمل می‌آورد. شرایط احراز: جنسیت: آقا سن: ۱۸ الی ۴۰ سال دارای سلامت جسمان...
1402/10/17
07:35
سلام
20:23
فاطمه قاسمی محمد ابادی
بسته بندی در منزل لطفا
21:06
به تعدادی نیرو جوان خانم جهت بسته بندی پوشاک
به تعدادی نیرو جوان خانم جهت بسته بندی و اتو کاری وپرس نگین پوشاک در مجموعه نیازمندیم ساعت کاری مجوعه ۷صبح تا ۵ عصر ساعات پاسخ گویی از ۹ صبح تا ۴ عصر نیرو دائمی فقط میخوایم با سرویس رفت وبرگشت در م...
حمید زعفرانی
سلام کار در منزل می خواستم پاکدشت تهران
23:01
حمید زعفرانی
سلام کار در منزل  بسته بندی می خواستم ازپاکدشت تهران 
23:02
1402/10/18
رقیه زاهدی
سلام. یه کاربسته بندی میخام درمنزل کسی هست منومعرفی کنه
06:56
کارگر خانم بسته بند
بسته بندی کیسه زباله ساکنین باقر شهر در الویت بهمراه ناهار بیمه سن 18 الی 30 سال
رقیه زاهدی
سلام. یه کاربسته بندی میخام درمنزل کسی هست منومعرفی کنه
06:57
سلام وقت بخیر، کاربسته  بندی  درمنزل نیازدارم میشه معرفی کنید ازنجف اباداصفهان
08:15
1402/10/19
کبری جهانی
سلام کار بسته بندی در منزل می‌خوام لطفاً معرفی کنید از رشت
08:51
یک نیروی بسته بندی جهت ارسال سفارشات آرایشی
سلام به یک نیرو جهت آماده سازی سفارشات برای ارسال در دفتر فروش یک واحد آرایشی و بهداشتی در بازار تهران نیاز داریم لطفا اطلاعات زیر رو در یک پیام در واتساپ برای ما ارسال کنید، نیاز به تماس گرفتن نیست ...
محدثه سجادی
سلام جویای کار در منزل هستم رودهن
14:17
1402/10/20
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز
13:24
فاطمه نفر
درود کار بسته بندی در منزل میخوام شاهدشهر. شهریار هستم
20:08
استخدام نیروی بسته بند شیفت شب/روز در مناطق مختلف
**استخدام نیروی اقا جهت بسته بندی غذا در رستوران** *داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت الزامی است *برخورداری از سلامت جسمانی کامل *شرایط سنی: از 20 سال تا 45 سال -مزایا: *پرداخت عیدی، سنوات و سایر مزای...
1402/10/22
عسل علیزاده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام .مشهد
13:29
سلام  وقتتون بخیر جویای کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان  فلاورجان 🙏لطفا معرفی کنید چون شرایط کار در بیرون ندارم .
18:55
1402/10/23
مرضیه نظایر
سلام کار در منزل میخوام
15:38
استخدام وکار درمنزل
فهیمه زین العابدین
سلام من کار در منزل بسته بندی میخام هر چی باشه باشه
17:33
1402/10/24
سلام کار در منزل معرفی کنید لطفا از تهران تهرانپارس شرقی
13:04
سلام خسته نباشید کار در منزل میخاستم میسه معرفی کنید ممنون
16:02
استخدام و کار در منزل
فریبا دانش عدالت
سلام من احتیاج به کار در منزل هستم
17:50
عزیزعلی نظرپور
سلام لطفاً به من هم کار بسته‌بندی هر اجناسی باشه اشکال ندارد انجام میدم به کار احتیاج دارم 
22:50
1402/10/25
سلام کار در خانه میخاستم کسی سراغ ندارد
05:10
استخدام و کار در منزل
شیرین پورناصرانی
سهیلا جهنده
سلام کار بسته بندی در منزل میخواستم 
06:57
افسانه نجفی
سلام کار بسته بندی در منزل می خواهم لطفا معرفی کنین از بابل هستم میخواهم تو بابل باشه
08:42
1402/10/26
رقیه نورنژاد
کار  در  منزل  میخوام   بابل 
03:53
استخدام و کار در منزل
خدیجه جباری عادل
سهیلا جهنده
05:30
ط سهراب
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه کسی سراغ داره بگه لطفا (شیراز)
06:02
کار بسته بندی در منزل میخوام 
06:42
کارگر فنی
نیروی فنی آشنا به ماشین الات صنعتی مانند تراش - دلر کاری - سنگ زنی - رنگ - مونتاژ - بسته بندی و .... علاقه مند به یادگیری علاقه مند به کار تیمی اصطلاحا دست به آچار امکان ارتقا شغلی مزایا شامل : نها...
ممنون میشم اگه کار بسته بندی در منزل هست معرفی کنید خیلی بهش نیاز دارم 
06:45
ستایش ساده
سلام. کار بسته بندی. درمنزل میخوام از قوچان و درگز مشهد
10:06
پروین جمالی نیا
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم لطفا اگ میشناسید برای تربت جام معرفی کنید
11:17
استخدام نیروی خانم و آقا در شرکت بیسکویت و کاکائو
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️مبلغ حقوق از 18الی26 ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی ...
منیژه تریان
سلام کاربسته بندی در منزل میخام لطفاً معرفی کنید
11:23
سهیلا جهنده
پرویزسبحانی
12:14
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
13:02
نیروی لجستیک ترجیحا نیروی آقا
یک شرکت معتبر در شرق تهران (نارمک) از افراد منظم و دقیق که دوست دارند در کار خود پیشرفت کنند، برای جمع آوری سفارشات، بسته بندی و ارسال کالا در بخش فروشگاه اینترنتی دعوت به همکاری مینماید. شرح شغل : ار...
من کار بسته بندی در منزل میخوام از سعید آباد
13:08
1402/10/27
ثریا ویسی آیینه و ندی
سلام وقت بخیر نیازمند کاردرمنزل هستم استان کرمانشاه شهر اسلام آباد غرب 
23:32
1402/10/28
سلام کار بسته بندی در منزل را میخام
10:54
استخدام و کار در منزل
سلام کار بسته بندی درمنزل میخوام
10:54
زهرا حیدری
سلام دنبال کار هستم بسته بندی باشه تو خونه.واقعا لازم دارم.لطفا اطلاع بدید
12:39
زینب حاتهی
سلام کاربسته بندی میخوام لطفامعرفی کنید0**** 
20:45
نیروی ساده خانم و اقا برای انبار پوشاک
به تعدادی خانم و اقا نیروی ساده انبار پوشاک واقع در خیابان ولیعصر نیازمندیم از 20 تا 40 سال شرح وظایف: آماده سازی پوشاک برای ارسال به فروشگاه ، بسته بندی برای فروش انلاین و تفکیک بار در صورت داشتن تع...
سمانه معصومی
سلام من از رشت  پیام میدم کار در منزل میخواستم .لطفا اگه کسی کار در منزل داره بتونم انجام میدم‌
21:32
1402/11/01
طیبه پوررستم پوررستم
سهیلا جهنده
طیبه پوررستم
10:38
سید مصطفی جاهدی
کار میخوام توی شهرک صنعتی  فریمان
15:24
هونام نهاد آیان
نیروی بازاریابی و فروش
جنسیت: آقا و خانم حداقل مدرک تحصیلی: دیپلم/کاردانی/کارشناسی (رشته های مرتبط مزیت محسوب می شود) تجربه کاری: حداقل 2 سال تجربه کاری مرتبط در زمینه فروش (ترجیحاً در صنعت چاپ و بسته بندی) استان مورد نیاز:...
1402/11/02
مریم ..
سهیلا جهنده
سلام منم کار در منزل بسته بندی لوازم تحریر لباس جوراب هرچی باشه نیاز دارم هم خودم هم مادرم سرپرست خانواده هم هست اگه بود به منم بگید ممنون
03:25
مریم بابایی
سلام...دنبال کار درمنزل بصورت  پاره وقت  بدون بیمه هستم.
08:36
مریم بابایی
ماریا هستم به کار بسته بندی درمنزل بصورت نیمه وقت دراصفهان نیازمندم
08:36
کادر کارگاه زغال کبابی خانم یا آقا
کاردرمحل جهت پروخالی کردن کوره زغال کبابی بسته بندی آدرس قزانچی سرابله آقا و خانم
خسروان
کار بسته بندی میخام در منزل
11:11
خسروان
کار در منزل میخام لطفان اطلاع بدید 
11:14
سهیلا جهنده
سلام خسته نباشید چه کاری هست
11:58
کار در کارگاه
شرکت غذایی خاتون جهت تکمیل کادر خود به چند نیروی کار خانم جهت کار در کارگاه تولیدی مواد غذایی نیازمند است ●○ کلیه کارهای خانمها در کارگاه (تقسیم بین همکاران) : خرد کردن و سرخ کردن سبزیجات، کبابی و سر...
1402/11/03
فاطمه درعلی
کار درمنزل میگردم نیست
14:37
سلام من کاردرمنزل میخوام لطفآ معرفی کنیدفومن
15:25
1402/11/04
حسین علیدوست
سلام خسته نباشین من خانم خانه دارم کاردرمنزل بسته بندی میخوام
08:21
کلوچه پذی ممتاز
به یک همکار خانوم با سواد حداقل دیپلم جهت فروشندگی و بسته بندی نیازمندیم بدون مشکل در ساعت کاری
حسین علیدوست
سلام کاردرمنزل بسته بندی باشه من خانم خانه دارم
08:21
1403/02/04
زهرا جعفری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم.
08:10
سلام خدا قوت لطف  کنید کار بسته بندی  لازم دارم ممنون🙏
11:17
استخدام حراست
ما در صنایع چاپ و بسته بندی نگارستان زنجان به دنبال فردی مستعد و با انگیزه برای کار در قسمت حراست هستیم. انگیزه و پشت کار موارد کلیدی برای کار در این شرکت است. با توجه به فعالیت گسترده این مجموعه امکا...
مریم صمدی
سلام  منم به کار نیاز دارم لطفا راهنمایی کنین
17:10
مینا دوست محمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
من اصفهان اطراف شهر مبارکه هستم 
20:47
مینا دوست محمدی
لطفاً اگر کسی کار سراغ داره اطلاع بده 
متاهل هستم
20:48
نیروی خانم جهت فروش و بسته بندی شال و روسری
* نیروی خانم جهت فروش و بسته بندی در فروشگاه شال و روسری ساعت کاری از 9 الی 18 جهت مصاحبه حضوری آدرس میدان هفده شهریور پشت سرای ۱۰ کوچه جنب پارک پلاک ۳۲ فروشگاه خاوری
مینا دوست محمدی
این آگهی در کرج
20:49
سلام دنبال کاردرمنزلم کمک کنید ممنون تربت حیدریه
21:18
1403/02/05
سلام  کار بسته بندی در منزل میخوام 

06:27
استخدام نیروبسته بندی خانم وآقادرکارخانه کلوچه کیک
جهت تکمیل خط تولید و بسته بندی کیک و کلوچه پرشین مواد غذایی به تعدادی نیروی خانم و آقا از تمام کرج و حومه با شرایط زیر نیازمندیم ساعت کاری هشت ساعته به صورت گردشی و ساعت کاری هشت ساعته با اضافه کار...
9516
06:27
نرگس حیدری
باسلام من جویای بسته بندی در منزل هستم 
07:04
نرگس حیدری
باسلام نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی نرگس حیدری از شهر اصفهان 
07:07
تعدادی کارگر ساده بسته بندی
سلام به تعدادی کارگر ساده جهت کار در کارگاه تولیدی و بسته بندی نیاز مندیم سن ۱۷ سال تا ۳۰سال بدون جای خواب
کاردرمنزل میخوام شهرقدس 
07:44
سلام  کار در منزل میخوام بسته بندی ن  نجف اباد امیراباد ساکن هستم 
11:36
مهدیه درود
کار بسته بندی در منزل
22:10
نیروی جوان
✅️به نام خدا✅️ شعبه مرکزی در نظر دارد در جهت تکمیل پرسنل خود در نمایندگی سراسر کشور تعدادی نیروی آقا استخدام کند بخش های مورد نظر: خط تولید،بسته بندی ،اپراتور دستگاه فنی مهندسی و مونتاژکار شرایط عمومی...
1403/02/06
سلام. کار در منزل. میخام اگه هست خبر بدید لطفان
09:38
سلام دونبال ی کار بسته بندی هستم توخونه خودم لطفا راهنمایی کنید
12:18
1403/02/07
بهار
سلام نیازمندکاردرخانه هستم درتیران وکرون
08:46
1 پاسخ
استخدام دو نفر آقا زیر 30 سال
استخدام نیرو ۲ نفر آقا زیر ۲۸ سال حتما فقط تلفنی تماس بگیرید لطفا فقط اتباع دارای مدارک کار چون خودم اتباع هستم آشنا به کامپیوتر یا الکترونیک باشد بهتر است اگر نبود و علاقه مند بود اموزش داده می شود...
1403/06/15
محمد صمدی
بهار
سلام نیازمندکاردرخانه هستم درتیران وکرون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:54
1403/06/16
سلام. لطفاً کار در منزل دارین خبر بدین برام 0****  خانم امیری
13:16
سولماز دولی
سلام کار  بسته بندی در منزل می‌خوام لطفاً معرفی کنید از تبریز
15:57
استخدام و کار در منزل
 سلام  زهرا دل افروز هستم کاربسته  بندی درمنزل میخوام لطفاً معرفی کنید 
18:56
منصور تیموری۶۴۵۹
سلام منیهخانوم سرپرست هستم اگه بشه برای بسته بندی  درمنزل  میخوام
21:44
سلام من کار در منزل میخام از اردبیل
23:39
کشتارگاه زربال قسمت بسته بندی
سلام نیروی کار ترجیحا کاربلد باشه. قسمت بسته بندی قلاب زنی نیروی شرکتی شبکار نیرو میخایم و حقوق هم تقریبا ماهی 15 میلیون تومان که اضافه کاری هم جدا حساب میشه
1403/06/19
شریفه آلبوغبیش
سلام خسته نباشید من کار در منزل می‌خوام ممنون میشم معرفی کنید دوتا بچه یتیم دارم خوزستان امیدیه 
سلام نیازمند کاربست بندی در منزل هستم
12:07
سلام کار بسته بندی در منزل می‌خوام از رودهن هستم 
12:45
کارگر ساده برای تولیدی سبد پلاستیک
کار ۱۲ ساعت. شیفت شبم داره. پای دستگاه اتومات نشسته سبد تولیدی. رو چندتایی بسته بندی میکنن جای خواب و منزل برای خانواده و افراد شهرستانی. محل کار داره.
1403/06/20
معصومه میرمحمدی
11
16:15
1403/06/21
عفت قهاری
کاربسته بندی درمنزل می‌خوام لطفا معرفی کنید
06:39
نگین ایمانی
کار بسته بندی در خانه میخواستم
ملکی
همکار خانم جهت کاردر آشپزخانه نیازمندیم
خانمی جهت کمک در آشپزخانه ظرفشویی و بسته بندی غذا نیازمندیم 0919XXX3225(نمایش کامل)
 کار در منزل میخوام از شهرستان کاشمر هستم
خوش حال میشم معرفی کنید 
12:23
سلام کار بسته بندی میخوام در شهر نهاوند خانم احمدوند
17:24
افسانه احمدوند
17:25
چاپ و بسته بندی یسنا
ب چند نیرو فعال در چاپ و بسته بندی نیازمندیم فقط ایرانی سرویس نداریم لطفاً سوال نکنید آدرس هم دقیق تو آگهی خورده
سلام چ جوری  باید استخدام بشم لطفا راهنمایی کنید 
19:46
1403/06/22
فاطمه قاسمی
سلام وقت بخیر کار در منزل بسته بندی هرچی باشه مشکلی ندارم فقط حقوقش خوب باشه ( استان همدان شهرستان اسداباد ) 
11:41
1403/06/28
فیروزه عینی
سلام دنباال کار در خانه هستم لطفا به من کمک کنید لطفا عینی هس
21:31
بسته بندی شمارو درمنزل انجام میدم
سلام ،هربسته بندی داشتی درمنزل برای شما انجام میدهم
1403/09/30
سونیا مهدوی
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
بنده رشته تحصیلی علوم انسانی بود و دیپلم دارم و چندین سال کار کردم و سابقه کاری دارم اسمم سونیا مهدوی‌25سالمه دنبال کار هستم که شهر گرگان باشه 
حسابداری فروشندگی کارمندی اداری حتی درحال حاضر مدرک مربی گری برای اکستنشن مژه کاشت موقت مژه و لیفت و لمینت مژه و ابرو دارم و هم خدمات انجام میدم و هم هنرجو قبول میکنم آموزش میدم و مدرک فنی حرفه ای بهشون میدم درکل اگه مایل به همکاری و یا احتیاج به همکار داشتین خوشحال میشم بهم بگین چون واقعا تو شرایط سخت بیماری پسرم که دوسالش هست و داعم تشنج میکنه با ابن حال همسرم میخواد بخاطر بیماری پسرم ازم جدابشه و زندگی جدیدی و شروع کنه واسه خودش و من میمونم بدون کار و بیمه با یک نوزاد مریض که جونم واسش میره خدایی خرج بیمارستان و دارو سنگینه کمک کنین شغل خوبی کار خوبی داشته باشم احتیاج به حمایت شما دارم 
0****  این شماره منه قبلش پیام بدین که برای کار دنبال کسی هستین و پیاممو خوندین خدا خیرتون بده از همتون ممنونم 
00:23
1403/10/02
سلام کار وبسته بندی درمنزل میخام با تشکر 
13:18
1403/10/03
کاری باشه ک تو خونه انجامش بدم معرفی کنید از باسمنج یا تبریز
کاری  هست تو خونه انجام بدم  از دماوند
11:44
گلچین وارد کار در سوهان پزی
سلام خدمت دوستان عزیز کار در سوهانی برای بسته بندی به یک گلچین وارد برای همکاری
سلام خسته نباشی خیلی به کار نیاز دارم نوری هستم از شهریار
14:53
1403/10/04
مریم خدایی
سلام یک
15:30
پریسا محمودی
سلام کار بسته بندی در منزل می‌خوام
17:15
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 12میلیون به بالا دارای تاییدیه پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه،پاداش و مزایا و ع...
فاطمه بهاری
سلام بهاری هستم کاردرمنزل میخوام تهران اسلامشهر
18:12
سلام کار در منزل میخوام 
19:43
فاطمه نجات بخش
سلام کار در منزل میخوام
19:53
کارگر انبار
شرکت بلوط یک شرکت فعال در حوزه تولیدات چوبی به دنبال جذب یک نفر آقا جهت کار در واحد انبار و بسته بندی دارای دقت بالا و روحیه یادگیری است دارای حداقل مدرک دیپلم سن بین 18 تا 30 سال دارای سرویس رفت ...
فاطمه نجات بخش
بسته بندی جوراب میخوام
19:54
فاطمه نجات بخش
دورکار میخوام باشه من پول احیتاج دارم
19:55
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه نجات بخش
دورکار میخوام باشه من پول احیتاج دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:03
استخدام همکار آقا
باسلام نیازمند همکار آقا جهت فعالیت در دفتر و جمع آوری ملزومات پزشکی واقع در بازار تجهیزات پزشکی جمع آوری و بسته بندی سفارشات ساعت کاری : ۹ الی ۱۸ ظهر تایم استراحت و ناهار پنجشنبه ها تا ساعت ۱۴:۰۰ ج...
1403/10/05
زهرا سلطانی
سلام دوستان  کار در منزل بسته بندی ، مونتاژ ...شیراز سراغ دارید معرفی کنید
05:39
زینب یوسفی
سلام خسته نباشید من شغل درخانه میخواستم امکانش باشه ثبت نام کنم
11:18
مریم خدایی
مریم
12:32
وسط کار- مونتاژ، بسته بندی، برش، خم
یک نیروی فعال وسط کار که در زمینه مونتاژ ، برش کاری ، خم کاری و بسته بندی تجربه داشته باشد.
فاطمه حمیدی
سلام کاردرمنزل  بسته بندی میخوام
14:34
فاطمه حمیدی
سلام وقتتون بخیرواسه بسته بندی کاردرمنزل میخواستم
14:35
غلامعلی قائدی
سلام من از شهرکرد هستم بازنشسته بانک صادرات هم جا ومکانش را را برای بسته بندی با دونفرکمکی توانایی هر کار را دارم چنانچه برای هرنوع بسته بندی در منزل نیاز دارید لطف کنید با شماره 0****  تماس بگیرید
18:53
نیرو آقا جهت بسته بندی کفش فقط باز نشسته
نیرو جهت کار بسته بندی کفش فقط بازنشسته
1403/10/08
جویای کاردرمنزل هستم ترجیحا کار های آسان خیاطی
15:30
سحرناز دهقان
کار بسته بندی در منزل میخواهم 
18:43
فاطمه دادرسی
سلام وقت بخیرکاردرمنزل میخوام قوچان اما درروستا زندگی میکنم
19:30
جذب نیروی جوان
✅️به نام خدا✅️ شعبه مرکزی در نظر دارد در جهت تکمیل پرسنل خود در نمایندگی سراسر کشور تعدادی نیروی آقا استخدام کند بخش های مورد نظر: خط تولید،بسته بندی ،اپراتور دستگاه فنی مهندسی و مونتاژکار شرایط عمومی...
1403/10/09
پرناز دادرس
سلام جویای کار در منزل هستم،اهل تبریزوضع مالم خیلی خرابه،اگه کسی خبرداره،بیزحمت بااین شماره تماس بگیره ممنون 0**** 
09:36
1403/10/10
سلام من کار بستبندی درمنزل میخام بسته بندیه شکلات لطفا راهنماییم کنید 
06:28
سلام  خسته نباشی کاربسته بندی میخوام درخانه انجام بدم باتشکر 3**** 
10:25
ماهی تمیز کن آقا و دو خانم جهت بسته بندی
یه یک نیرو آقا جهت تمیز کردن ماهی و دو نیرو خانم جهت یسته بندی گوشت و مرغ در هایپرگوشت ملک نیازمندیم. حقوق:توافقی لطفا تماس بگیرید
سلام  کار ر در منزل  میخام 
11:11
شنبه 7 اردیبهشت 1404، ساعت 19:02