دنبال کن

نیازمند کار بسته بندی لوازم تحریر یا حبوبات در منزل هستم.

بسته بندی

1401/12/05
شرکت چاپ و بسته بندی سرو آزاد سایان
کارگر دست چسبان ساک دستی یا خرید کاغذی
سلام شرکت چاپ و بسته بندی سایان به نیرویی جهت چسباندن ساک خرید کاغذی نیاز دارد تواناییها: سرعت و دقت بالا تعهد کاری منظم بودن
لیلا ولی پور
یه خانم هستم نیاز به کار درمنزل دارم 
شهر ساری هستم
10:07
3 تایید
لیلا ولی پور
حبوبات یا هربسته بندی دیگه 
10:08
4 تایید
زینب تقی‌زاده
سلام من ی خانم 42ساله هستم نیازمند کار درمنزل هستم ساکن شهرضا هستم 
18:20
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرآمد برای تمامی سنین بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سرمایه اولیه کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1401/12/06
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
14:22
1 پاسخ
1401/12/10
خانم امانی
سلام من یه خانم هستم مشهدی
دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم 
15:00
1401/12/11
۸۹۷۰
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
03:31
بسته بندی
کارگر ساده نیروی اقاجهت کارگر در انبار لوازم یدکی
1401/12/13
خانم محمدی
سلام تعدادی خانم هستیم ک دنبال کار بسته بندی در منزل خودمان هستیم کار فقط در شیراز باشه ممنون
17:39
2 تایید
صدیقه شریعتی
زینب تقی‌زاده
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
20:40
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
20:43
5 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
با سلام کار در منزل بسته بندی نبلت هست هر سه روز باید پونصد بسته، بسته بندی بشه و حقوقش هر یه روز سه ملیون پونصد هست با تشکر برای ثبت نام دایرکت بدین ممنونم از دیوار
1401/12/14
سلام خسته نباشید منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کار در تهران باشه ممنون 
08:47
1 تایید
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم 23سالم هست خاستین خبر بدین 
16:46
2 پاسخ
1401/12/15
لیلا امینی
سلام من از زازران فلاورجان هستم نیاز ب کار در خانه  بسته بندی مواد غذایی وحبوبات دارم  راهنمایی کنید 
10:41
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایان دانشجویان و دانش آموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا و واتساپ
رضوانه سادات
سلام  من یه دختر هستم 
نیازمند یک کار هستم  مثل بسته بندی اینا سبزوار 
16:45
1 پاسخ
مریم
سلام من 22 سالمه ساکن کرمانشاه هستم کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبرم کنه
21:28
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم تهران مختاری حالا بسته بندی لباس لوازم آرایشی و یا حبوبات باشد فرقی نمیکند ممنون
22:50
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی وبرشکاری
1401/12/16
Alipour
سلام من 18سالمه ساکن صباشهر کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبر بده ممنون میشم 
18:28
سلام دنبال کار در خانه هستم کازرون 
20:52
1401/12/17
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای 4میلیون درامد دارم
0**** خیشوند شماره کاریابی هست
09:30
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی لباس زیر بعداز خط تولید نیازمندیم ساعت ۹الی ۵
سلام من يه خانم 30 ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس 0**** تكاب
13:48
1 پاسخ
زهرا ارین
سلام خانمی هستم 21سالمه ساکن ازنا هستم دنبال کار بسته بندی در ازنا 
21:42
1401/12/18
پایاب
سلام دنبال کاردرمنزل خودم هستم بسته بندی هرچی باشه پاکدشت هستم 
04:40
نیروی جوان جهت بسته بندی و مونتاژکاری
به تعداد نیروی جوان آقا جهت مونتاژکاری و بسته بندی کارگاه کتری وقوری سازی نیازمندیم ازساعت ۹ تا ساعت ۱۷ پاسخگو تماس هستیم
ساینا
سلام دنبال کار در منزل در خانه خودم میگردم نیاز مند هستم 
12:56
محمدوهابی
سلام خانم 40ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
21:01
1 پاسخ
محمدوهابی
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
سلام ،میشه لطف کنید بگید چه کاری هستش ،من هم دنبال کار در منزل هستم .ممنونم
21:03
بسته بندی ونظافت
همکار صراحتا میگم خانم باشد وترجیحا سرپرست خانواده باشه کم سن وسال نباشه مسن هم نباشه مابین ۲۵تا۴۵ساله برای بسته بندی کیک وکلوچه ونان ونظافت مغازه
سلام من ی خانومم آشنا وسابقه کاردرتولیدی تریکو ولی اشنا به بسته بندی  اتو کاری اکه در منزل باشه باحقوق دونه ای 
22:31
1 تایید
1401/12/20
۹۴۳۳
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام خسته نباشید دنبال کار در خانه هستم در رشت
10:23
سلا من به دنبال یه ایده کار برای یه دختر و پسر جوان هستم اگر ایده ای دارید لطفاً بگید 

17:04
خانم جهت بسته بندی و آقا جهت وسط کار تولیدی پوشاک
تولیدی پوشاک زنانه آل گی به همکار خانم جهت بسته بندی و همکار آقا جهت وسط کار نیازمندیم ساعت تماس از ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر
سلام

من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
17:05
1 پاسخ
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
قالی بافم بیمه دارم نیازمند کاردر منزل هستم
18:34
1401/12/23
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل 
11:34
1 پاسخ
برشکاری کمک برشکاری بسته بندی وسطکاری اتوکاری
به تعدادی نیروی کار مجرب و ماهر با حقوق و مزایای عالی نیازمندیم
باقری
11:34
1 پاسخ
زهراشهرکی
سلام خانم 35 هستمم،دنبال کار درمنزل هستم هر کاری مهم نیس فقط درمنزل خودم انجام بدم0**** رحیم زاده
14:30
دبیری
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم کاربسته بندی نورآبادگنبدکاووس بهاره
16:14
کاردرمنزل،همکاری درفروش ادویه،جذب نیرو خانم
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز ۳ هزار نفر نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوب...
1401/12/25
آمینه انکارد
سلام
من یه خانوم 28سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
11:47
1 پاسخ
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
11:48
2 پاسخ
1402/01/02
سلام من دنبال کار مونتاژ وبسته بندی در حانه هستم درحوزه ی شهریار شاهدشهر
06:03
استخدام کارگر آقا بسته بندی
استخدام کارگر آقا لوازم آرایشی بهداشتی فقط از شهر قم پذیرش داریم اتباع با مدارک کامل درخدمتم بسته بندی فاکتور مشتری نظافت و چیدمان قفسه کار سبک تحصیلات حداقل دیپلم حقوق ۲۰ت ساعت کاری ...
1402/01/04
امینی
سلام من خانم امینی هستم نیاز به کار دارم در چهاردنگه
17:42
سکینه حسینی
سلام دونفر  خانم فعال هستیم نیازمند کار بسته بندی هر وسیله وخوراکی و... در منزل ممنون میشم خبر بدید
ساکن استان فارس
18:10
1402/01/06
جوان بخت
سلام  من یک خانم هستم مشهدی دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هست
09:35
استخدام قطعه بند مرغ
به دو نفر قطعه بند مرغ جهت کار در شرکت خصوصی برای قطعه بندی و بسته بندی محصولات پروتئینی بصورت شیفت شب نیازمندیم. افرادی که سابقه کار در قطعه بندی مرغ آشنا به بیخس کاری مرغ می باشند تماس بگیرند فقط...
1402/01/07
حکیمه کوهکن
سلام خانم هستم تهران هستم متولد 1356
دنبال کار در منزل هستم
07:24
ماه پری فیضی
سلام من خانم 29ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
10:35
1 پاسخ
عباسعلی ابولفظلی
سلام 
10:59
استخدام نیروی کار در کارخانه تولید پروفیل فولادی
به چند نفر آقا جهت کار دفتری و فنی تولیدی نیازمندیم حسابدار ۲ نفر اپراتور خط تولید ۲ نفر جوشکار برشکار و بسته بندی هر کدام ۱ نفر افراد دارای تجربه و با سابقه در اولویت خواهند بود علاقمندان لطفا رز...
1402/01/08
سلام من دنبال کارهستم
04:44
زهرانوروزی
سلام بنده 24سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم 
09:18
1 پاسخ
1402/01/09
ناهید عبدی
سلام نیازمندم کار بسته ندی هستم لطفا  راهنمایی کنید
10:28
استخدام نیروی کار خانم و آقا
شرکت نوآوری برتر آوانگارد به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت تکمیل کادر تولید نیازمند نیروی استخدامی می باشد شرایط سنی زیر 45سال حقوق 11تا14ملیون تومان ساعت کاری 8الی17 سرویس رفت برگشت یک ساعت استراح...
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
17:59
1 پاسخ
1402/01/10
سلام خانم هستم دنبال  کار در منزل هستم در محسن اباد برخوار 
17:58
1402/01/11
توروسننع؟!
نیازمند بسته بندی در منزل هستم یزد اردکان
00:57
استخدام
به یک نظافت چی و مسئول بسته بندی با ساعت کاری 9 تا 5 با سابقه کاری با حقوق ثابت 12 میلیون ..تابعیت اهمیتی ندارد . سن از بین 20 تا 30 از ساعت 11 تا ساعت 4 تماس بگیرید
توروسننع؟!
یه خانم هستم نیازمند کا در منزل بسته بندی اردکان 
00:58
زینب غلامیان
منم  از بابلم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
09:02
1402/01/14
سهیلاخزایی
سلام یه خانم هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم
02:04
جذب نیروی آقا برای انبار داری حراست مدیرفروش و..
شرکت کالای پزشکی طب نوین ایران در فعالیت واردات وپخش واقع در تهران برای تکمیل کادر پرسنلی نیرو میپذیرد فقط نیروی آقا♦️ محل کار:تهران بیمه دارد✅️ باخوابگاه مجهز وسه وعده غذایی✅️ ارتباط مستقیم ب...
فرشته قلیچ
سلام منم دنبال کار بسته بندی حبوباتم توقوچان
12:28
سلام کاربسته بندی در قوچان نیازمندم 
17:53
زهرا اسدی
سلام چند نفرخانم هستیم نیازمند کاردر منزل خودمان... اراک... سابقه کار  دور روزی روسری و اتو و بسته بندیش و بسته بندی لوازم تحریر داریم 
20:40
نیرو جهت بسته بندی وبرش ذغال
به تعدادی نیروی کار جهت بسته بندی کردن ذغال کبابی تفکیک و سورت کردن ذغال وبرش زدن تخلیه وبارگیری و... محیط کارگاه فقط جهت کار آقایون هست. نیرو از 8 ساله تا 50 ساله استخدام داریم. هم حقوق ثابت پرداخت...
1402/01/15
سلام دو نفر خانم هستیم جویای کار در خانه هر کار بسته بندی در تبریز هستیم 
08:22
دو نفر خانم هستیم جویای هر کاری در خانه مرسی جواب بدید
08:23
دو نفر خانم هستیم دنبال بسته بندی یا هر کاری در منزل شماره تلفن 0**** 
08:26
تعدادی خانم جهت بسته بندی نان لواش
سلام ساعت کاری از ساهت ۶ صبح تا ۱۰ صبح حقوق ماهی ۶ میلیون سرویس از درب منزل ادرس میدان بار سپاد فاز مواد غذایی خیابان دوم غرفه ۵۸
مهدی سروری
سلام نیازمند کار در منزل هستم
12:16
1402/01/16
سلام ندامردانشاهی هستم 43 ساله هستم جویای کار در خانه هستم وگلپایگان زندگی میکنم
05:27
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
05:55
1 پاسخ
کاردرمنزل
#استخدام_بانوان_جویای_کار_درمنزل خانمایی که دنبال کاری هستن که بتونن توی خونه کناربچه ها انجامش بدن یه خبر خوب براتون دارم ️‍زیر نظر وزارت صنعت معدن و تجارت و  بازرگانی کشور در زمینه سلامت توی منزل...
ناهید سیفی
سلام  من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل  خودم  هستم 
12:23
1 پاسخ
1 تایید
1402/01/17
سلام نیاز به کار در منزل دارم ساکن خمینی شهر هستم 0**** 
05:02
1402/01/18
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات   چکار اصفهان هستم
00:52
1 پاسخ
نیروی خانوم ساده بسته بندی
تولیدی میهن برای تکمیل پرسنل خود به تعدادی نیرو برای قسمت بسته بندی نیاز دارد ساعت کاری ۷ الی ۵ پنجشنبه ها تا ۲ محیط کاملا سالم حقوق به موقع و منظم
حمیدرضا محبی
سلام من کار در منزل میخوام هرکسی خواست خبرم کنه
06:07
معصومه محمودی
سلامم خانوم هستم 38 ساله کار درمنزل کارهای بسته بندی جارودستی یا حبوبات فقط بسته بندی  باشه اردبیل هستم 🙏
12:14
1402/01/19
ربابه ابراهیمی
کار در منزل  بسته بندی حبوبات هر چی فرق نمی کنه کار باشه
11:13
نیروی ساده و ماهر راننده و حراست کارخانه دلستر
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه تولید دلستر خط تولید،بسته بندی،کارگرساده،ماهر،حراست و… ❌شرایط سنی ۱۸ تا ۴۲❌ ب ای متولدین ۶۱تا۶۵ پایان خدمت الزامیه ⭕️دارای خوابگاه برای افراد ساکن شهر...
ربابه ابراهیمی
کار در منزل بسته بندی هر چی باشه رشت هستم 
12:44
1402/01/20
خانم هستم به کار بسته بندی در منزل نیازمندم
09:39
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
10:02
1 پاسخ
گروه ساز و کار اردیبهشت | Sazokar Ordibehesht Group
استخدام گرافیست ارشد
شرایط لازم ما به دنبال یک طراح گرافیک خلاق هستیم تا در پروژه‌های طراحی هویت بصری، طراحی پکیجینگ، طراحی متریال‌های مارکتینگ و طراحی‌های سوشال مدیا به تیم ما کمک ‌کند. *مهارت‌های فنی -تسلط بر نرم‌افز...
اشرف سادات
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار در منزل در یزدهستم
12:45
مستانه معنوی
سلام خانومی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل در شهرستان کاشان
17:29
سلام یه خانم 22ساله مشهدی هستم نیازمند کار در منزل هستم  
18:00
سرپرست تولید آقا و نیروی خانم جهت بسته بندی
باسلام یک شرکت موادغذایی جهت تکمیل کادر تولید به یک نیروی جوان آقا جهت سرپرست تولید نیازمند می باشد لذا از کسانی که مایل به همکاری هست جهت مصاحبه حضوری تماس بگیرند دوستانی که در زمینه تولید سابقه دا...
لطفاً اگه در مشهد کار در منزل پیدا شد تماس بگیرید 0**** 
18:01
پریماه سعادت
صدیقه شریعتی
سلام میشه بگید چه کاری 
21:34
1 پاسخ
پریماه سعادت
محمدوهابی
سلام خانم ۴۰ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
سلام کاری پیدا کردین
21:37
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلام من  خانم 28ساله  هستم نیازمندکاردرمنزل سنندج
22:21
1402/01/22
سلام یک خانم جوان هستم نیاز به کار در منزل هستم بسته بندی بابلسر باشه 
10:15
فریبا قهرمانی یگانه
سلام  من یه خانوم هستم نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم از زنجان
15:04
کارگر ساده جهت کار در کارگاه نجاری
با سلام به یک نفر نیروی کار ساده جهت کارهای کارگاه بسته بندی اجناس و اماده سازی جهت ارسال نیازمندیم جوان ،سواد خواندن و نوشتن داشته باشد منظم و اراسته ساکن محمد شهر و ولد اباد و مناطق نزدیک حقوق م...
فریبا دانش عدالت
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم گل خشک و لوازم تحریر
19:27
نرگس سیفی
سلام من یه خانم هستم از تهران نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی
21:43
1 تایید
1402/01/24
اکرم عباسی
سلام خانم و متاهل نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ....فولادشهر اصفهان.....با تشکر
05:42
همکار اقا
ب یک همکار اقا بابت بسته بندی سایت کارش سنگین نیست ی نیرو برای بسته بندی سفارش های سایت و پشتیبانی ساعت کاری از ۱۰نیم صبح تا ۸نیم شب ۴روز مرخصی در ماه بابت حقوق باید حضوری تشریف بیارید
مرتضی فاضلی
سلام من ی خانم هستم نیاز به کار درمنزل خودم شاهرود هستم
09:09
1402/01/25
رویاسامانی
سلام مراغه هستم کاردرمنزل میخواستم 
22:44
1402/01/26
زهرا یوسفی
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی بچه ی کوچیک دارم از اسلامشهرممنون میشم خبر بدید بهم
13:01
نیروی آقا و خانم ۴ نفر در کارگاه بیسکوئیت
به ۴ نفر نیروی آقا یا خانم جهت کار در قسمت بسته بندی کارگاه بیسکوئیت پزی در محیطی کاملا دوستانه از ساعت ۸ صبح الی ۱۷ بعداز ظهر نیازمندیم ضمناً هرروز یک وعده ناهار داریم و برای آقایان درصورت تمایل جای ...
شیما عبدالعلی پور
درود بر همگی دنبال کار در منزل در نسیم شهر هستم 
21:35
1402/01/27
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
10:23
1 پاسخ
فاطمه صفری
9516 
10:25
کارگر خط تولید با جای خواب و غذا
استخدام کارگر ساده آقا ✨ ✅کارخانه معتبرودولتی آب معدنی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وقت ✅دارای۳روزمرخصی باحقوق ✅دارا...
فاطمه صفری
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
نجف  آباد اصفهان 
10:26
1 پاسخ
حیدری
صدیقه شریعتی
چه کاری پیدا کردی
11:47
1 تایید
صدیقه شریعتی
پریماه سعادت
سلام میشه بگید چه کاری
میتونید به این شماره پیام بدین تا دربارش صحبت کنیم..
0**** ..یه فرصت کاریه..
12:18
استخدام چرخکار آقا و خانم
گروه تولیدی آماتیس جهت تکمیل کادر خط تولید از افراد زیر دعوت به همکاری مینماید: ۱_چرخکار شلوار و مانتو دوز ماهر آقا ۵ نفر ۲_چرخکار شلوار و مانتو دوز ماهر خانم ۵ نفر ۳_دکمه مادگی و الیک زن آقا یا خانم...
صدیقه شریعتی
رضوانه سادات
سلام من یه دختر هستم نیازمند یک کار هستم مثل بسته بندی اینا سبزوار
سلام .‌‌‌‌‌‌به من پیام بدین..0**** 
س نوری
سلام  یه  خانم 30سالم در شرق تهرانم دنبال کار بسته بندی در منزلم هستم اگر بود لطفا اطلاع دهید ممنون میشم🙏
15:05
طاهره کمالی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم خیاطی هم بلدم ازفلاورجانم
19:48
کار در منزل مخصوص خانمها
کار در منزل به تعدادی خانم پر انرژی و متعهد که دوست دارند در منزل در کنار عزیزان خودشون کار کنند و به درآمد عالی برسند نیازمندیم . خانمهای عزیز اگر دوست داری شغلی رو که خودم دارم انجام میدم رو بهت...
1402/01/28
فاطمه موسوی
سلام خانم هستم ازاسلامشهر. نیازمندکاردرمنزل هستم  اینم  شمارم 
0**** 
13:26
مجتبی رستمیان
سلام من چند خانم سراغ دارم محتاج کار هستن در منزل هرگونه بسته بندی در اصفهان
13:46
1402/01/29
علی رمضانی
صدیقه شریعتی
سلام چه کاری هست؟
12:14
1 پاسخ
نیرو خانم و آقا جهت کار در کارگاه بسته بندی
به تعدادی نیرو خانم‌و آقا موجه جهت بسته بندی با درآمد حداقل ۲۵ میلیون در ماه نیازمندیم
1402/01/30
نفیسه کریمی
سلام من یه خانم30ساله هستم ازقزوین دنبال کاربسته بندی هستم درمنزل لطفاراهنمایی کنید ممنون
21:24
شهین ذاتی محبوب
ست دارم کار بسته بندی درمنزل انجام بدم  
21:46
1402/01/31
از اسلامشهر نیاز ب کاردرمنزل  هستم

06:18
نیرو جوان
کارگر ساده اقا جهت بسته بندی ساعت تماس 9صبح الی 12ظهر
الهه مرادی
سلام من خانمو هستم دنبال کاردرمنزل بسته بندی  لوازم تحریر یا حبوبات هستم
10:14
فرشته ویسی
سلام من یی خانم هستم نیازبه کار درمنزل هستم
13:08
1402/02/01
سلام من لیل
06:32
1 پاسخ
کاردرمنزل،همکاری در فروش ادویه،جذب نیرو ویتالند
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز ۳ هزار نفر نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوب...
سلام،خسته نباشید 
دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی
کاردرشیرازباشه.باتشکر
08:41
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی شیرازباشه.ممنون
08:42
نیازمندکاردرمنزل
08:43
استخدام کارگر ساده آقا
کارگر ساده جهت بسته بندی فاکتور و تحویل کالا سن بین ۱۸ تا ۲۸ سال بیمه دارد تعطیلات رسمی تعطیل هستیم جای خواب نداریم ساعت کار ۹ تا ۱۸/۳۰ پنج شنبه ۹ تا ۱۵ قرارداد بسته میشود سفته بابت ضمانت کار دریافت م...
کاردرمنزل
08:43
1 پاسخ
کبری اشرف
سلام یه خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم استان فارس شهرستان نی ریز 
09:59
کریمی
خانم  کریمی 
سلام  من  خانم  هستم  تبریز 
دنبال کار هستم  درمنزل 
12:18
بسته بندی خانگی پاییزه
مجموعه آوینوس  جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی زیورآلات در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین اینستاگرام  ...
1402/02/03
سلام خسته نباشید خانم 35 ساله هستم  نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم لطفا راهنمایم کنید
19:59
1402/02/04
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
04:28
1 پاسخ
سیده سکینه هاشمی
سلام.خانمی ازساری نیاز به کار درمنزل دارم
13:01
کارگر ساده بسته بندی میوه
به دو نفر نیرو جهت اماده سازی سفارشات و بسته بندی میوه در شیفت صبح و عصر نیازمندیم ساعت کاری شیفت صبح ۹ تا ۴ عصر ساعت کاری شیفت عصر ۴ تا ۱۱ شب شرایط: سن تا ۴۰ سال آشنا به کار با گوشی موبایل آموزش د...
1402/02/05
خانم محمدی
سلام خانمی هستم 41 ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم.  0****  لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره.
مچکرم.
08:49
1 پاسخ
سلام مژگان پالیزی هستم نیاز کاردرمنزل شیراز هستم 
16:00
برای پیشنهاد کار در منزل مثل بسته بندی دوخت لباس بیمارستان با این شماره تماس بگیره 0**** 
16:02
شریک شراکت کسب و کار پرسود
دوستان به یک شریک و کمی سرمایه گذار نیازمندم برای شغل میوه و تربار دوتا ایسوزو ۸ تن دارم خرید مستقیم از باغدار یا کشاورز در سراسر کشور و مجدد فروش در سایر شهر ها و میادین و خصوصا شیراز بسته بندی ...
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم 23سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
22:29
1 پاسخ
1402/02/06
آزموده
علی رمضانی
سلام چه کاری هست؟
سلام چه کاری هست به ما کمک کنید 
04:12
زهرا مقصودی
سلام خانم قربانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی حبوبات هستم از  مشهد
18:03
استخدام نیرو کار در سورتینگ
نیروی کار برای سورت و بسته بندی فلفل دلمه ای
1402/02/07
شیر محمدی
خانم هستن نیاز ب کار در منزل دارن بسته بندی باشه خیلی بهتره 
07:43
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم 
07:43
1 پاسخ
فر یده طهماسبی هستم
سلام  وقت ب خیر منم دنبال کار هستم  در خونه  هر کاری  باشه با حقوق خوب
19:12
2 پاسخ
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز ب خروج از خونه بهداشتی و دارای تمامی مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه .پاداش و مز...
1402/02/08
شقایق ملکی
زینب تقی‌زاده
سلام وقت بخیر،خانم 30ساله هستم و خانه دار در استان مرکزی،نیازمند کار درمنزل از قبیل بسته بندی محصولات مثل پوشاک ومواد غذایی و لوازم آرایشی بهداشتی وتایپ جزوه هستم،ممنون میشم راهنمایی و کمک کنید.
22:40
1402/02/10
صدیقه شریعتی
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام.خودتون میدونید که کار کردن برای
خانومها بیرون خونه سخته ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:15
صدیقه شریعتی
آمینه انکارد
سلام من یه خانوم ۲۸سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:57
گیره سر بسته بندی و خط تولید خانم و اقا
✳️خط تولید و بسته بندی : .کار هم به صورت نشسته هم ایستاده است کار سنگین نیست و جابجایی ندارد فقط بسته بندی و خط تولید است ✳️.نیاز به سابقه کاری ندارد مدرک تحصیلی و خدمت مهم نیست مهارت خاصی نیاز...
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:58
1402/02/11
غفارزاده
سلام من نیازمند کار  در خانه هستم آذبایجان شرقی
11:50
1 پاسخ
مژگان مسکینان
سلام خسته نباشقد دنبال کار در خانه هستم خانه اصفهان 
12:28
استخدام نیرو برای خط تولید تجهیزات پزشکی
توضیحات شرکت تانیا تکنولوژی به منظور تکمیل کادر تولید خود، از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید(تبصره: بدون سابقه کار برای جوانان مشتاق کار و علاقه مند به تجربه عملی): شرایط کاری: - شیفت‌ه...
لیلاواحدی
غفارزاده
سلام من نیازمند کار در خانه هستم آذبایجان شرقی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل بسته ه بندی باشه رچی باش ازشهریار
12:48
من یه خانهم هستم تیران وکرون برای کار بسته بندی و فلفل دلمه باتشکر
13:07
1402/02/12
طاهره خوشرو
سلام خانمی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اندیشه فازیک شهریار 45 ساله تمام وقت 
04:37
چرخکار
به تعدادی نیروی چرخکار،در کارگاه و بصورت بیرون بر (تمیز دوز و ماهر)و دو نیروی بسته بندی در کارگاه حوالی سه راه نمازی نیازمندیم. کار مانتو و شومیز و کت بصورت تکه ای حقوق ماهیانه
محمد عباسیان
سلام دنبال کار در منزل هستم درتبریز
11:40
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
14:30
1 پاسخ
زبیده برزگر
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
ازمشهدرسالت
14:31
استخدام در کارگاه مواد غذایی
به یک نیروی خانم جهت کار در شرکت تولید ساندویچ سرد برای قسمت بسته بندی و اپراتور دستگاه بسته بندی نیازمندیم . دقت ، تعهد و نظم لازمیه کار است. ساعت کاری ۷صبح الی ۳ بعداز ظهر بیمه تامین اجتماعی هم داری...
نعیم حیدری
بسته بندی دارو یا اسکاچ یا لوازم تحریر برای کار در منزل 
16:49
1402/02/14
علی.اکبرشاهوار
سلام
08:55
معصومه فیروز
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای ۴میلیون درامد دارم ۰۹۹۰۷۷۴۹۳۷۲خیشوند شماره کاریابی هست
سلام مطمعنی راسته چه کاری هست هالا
11:44
استخدام نیروی کار خط تولید
استخدام نیروی کار (اپراتور) خط تولید کارگاه تولیدی محصولات بهداشت دهان و دندان ساعت ۸ صبح الی ۴ بعد از ظهر واقع در شهر جدید هشتگرد فعالیت به صورت ظریف کاری هست و عمدتا فشار فیزیکی ندارد شامل لیبل ز...
زهرا افشار
سلام من ی خانم هستم ب کار در منزل واقعا نیاز دارم 
ساکن مشهد هستم
15:16
پریسانوری
سلام من. نیاز به کاردر منزل رو دارم اردبیل 
18:18
گلی زینی۹۲۱۰
سلام من خانم 42ساله هستم کاردرمنزل هررچی باشه انجام میدم 
19:20
استخدام آقا بازنشسته تامین اجتماعی
استخدام آقا،بازنشسته تامین اجتماعی برای کار برش و بسته بندی. کار سبک،حقوق 17 میلیون،مسیر کار اول جاده قدیم اهر(اول جاده آرپادره سی)،کوی بابک. ساعت کار شنبه تا پنجشنبه ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر،صبحانه داری...
مریم سلطانی
نیازمند کار در منزل شیراز
21:22
1402/02/15
سلام نیاز مند کار بسته بندی در منزل هستم
06:17
ایلیا نظری
سلام من خانم هستم نیازمند کاردرمنزل اصفهان شاهین شهر
09:30
تعدادی کارگر ساده اقا از شنبه تا چهارشنبه
تعدادی کارگر ساده اقا جهت منتاژ و بسته بندی فوتبال دستی در کارگاه
1402/02/16
Arezooo
سلام دنبا ل  کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 0**** 
10:03
1 پاسخ
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن 
10:25
1 پاسخ
شهناز یوسفی
سلام من سرپل ذهاب هستم نیاز به کار در منزل هستم 
10:27
کارگر ساده
ب دو نیروی ساده ی آقا جهت انجام امور فروش و بسته بندی در دفتر استیل مجلسی نیازمندیم ،کارسبک،محیط دوستانه،حقوق افزایشی،مرخصی و سنوات طلق وزارت کار،ایام تعطیل و تعطیلا تعطیل،بیمه بعد از دوماه،پنج شنبه ه...
صدیقه شریعتی
ماه پری فیضی
سلام من خانم ۲۹ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:09
صدیقه شریعتی
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:11
صدیقه شریعتی
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم ۲۳سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
11:15
بسته بندی تخم مرغ
به ۲ نفر خانم جهت بسته بندی تخم مرغ روزانه نیازمندیم با حقوق عالی و پرداخت توافقی
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
11:17
سمیه غفاری
سلاممنم نیازمند کار بسته بندی هستم در گلپایگان 
22:19
1402/04/10
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** پیام بدید
18:04
کارگر ساده
کارگر مغازه جهت جمع کردن بار و بسته بندی
1402/04/11
محمد صمدی
سلام من لیل
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:37
محمد صمدی
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:38
1402/04/15
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه 0**** 
11:20
1 پاسخ
ظرف شور و کمک آشپز خانم
به یک خانم برای آماده کردن مواد اولیه و شستن ظرف و بسته بندی و کارهای مربوط به کترینگ نیازمندیم… دو روز مرخصی در ماه حداقل حقوق ۱۳ میلیون تومان اضافه کاری هم خر چند ساعت وایستید پرداخت میشه حتی اگر ...
مستوره طهماسی
من از میانه دنبال کار بسته بندی در خانه هستم
12:54
1402/04/16
محمد صمدی
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه ۰۹۱۳۹۱۰۳۴۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:59
1402/04/20
محمد صمدی
سلام من يه خانم ٣٠ ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس ٠٩١٣٠١٩٠٦١٥تكاب
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:29
مدیر اجرایی سوله بسته بندی در مبارک آباد
سلام، یکی از انبارهای زیر نظر باسلام در مبارک آباد آماده تبدیل شدن به محل پردازش سفارشات باسلامی است و برای این منظور به یک مدیر و یک تیم اجرایی نیاز داریم. وظایف تیم اجرایی: چیدن اجناس در انبار و ...
محمد صمدی
زهرانوروزی
سلام بنده ۲۴سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم
سلام 0**** تماس 
18:31
محمد صمدی
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
محمد صمدی
فاطمه صفری
نجف آباد اصفهان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:35
نیروی بسته بندی در فروشگاه
نام خدا لبنیات قلی زاده جهت تکمیل کار خود دو نیروی خانم یا آقا در جهت بسته بندی لبنیات نیاز دارد. سن 20تا 30سال آراسته و منظم و متعهد شیفت صبح: 7الی 16. شیفت عصر: 15الی 23 یک‌ روز در ماه مرخصی حقوق ...
محمد صمدی
خانم محمدی
سلام خانمی هستم ۴۱ ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم. 09162230540 لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره. مچکرم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:38
1402/04/21
محمد صمدی
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:43
1402/04/22
محمد صمدی
صدیقه شریعتی
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:37
جذب نیرو در گمرک
جذب نیرو در بخش های مختلف نیرو فقط آقا مجرد از سنین ۱۸ تا ۳۰ استخدام رسمی و قرار دادی حقوق ۱۸ تا ۳۵ میلیون بخش ها حراست انبار دار بسته بندی حسابداری پشت سیستمی را...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:38
محمد صمدی
کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:42
محمد صمدی
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس 
16:18
استخدادم وکار درمنزل
عنوان آگهی : ( استخدام و کار در منزل   درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نه...
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:21
محمد صمدی
باقری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:22
1402/04/24
محمد صمدی
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات چکار اصفهان هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
کار در منزل
من یه کار میخوام بسته بندی باشه اگر کسی واقعا دنبال کارگر هست پیام بزاره
محمد صمدی
Arezooo
سلام دنبا ل کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 09215049227
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:05
1402/04/25
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست

در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
09:48
1 پاسخ
نفس حیدری
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
0**** 
09:52
2 پاسخ
استخدام تعدادی همکار خانم جهت مونتاژ و بسته بندی
به تعدادی نیرو (خانم یا آقا) جهت کار در کارخانه تولید قطعات لوازم خانگی در بومهن نیازمندیم. اپراتور دستگاه تزریق پلاستیک (خانم یا آقا) نیروی خانم جهت مونتاژ و بسته بندی مزایا: ✅ حقوق ثابت + پورسانت ...
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
مهسا مرادی
سلام من یه خانم 43 ساله هستن کار درمنزل بسته بندی شکلات
20:45
مهسا مرادی
0**** 
20:45
sar
کار بسته بندی در منزل
خانم رحیم پور هستم و دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در صورت نیاز به نیرو بسته بندی به شماره داده شده پیام دهید 0933XXX2024 0933XXX2024(نمایش کامل)
مهسا مرادی
تماس بگیرید
20:49
1 پاسخ
1402/04/26
جمیله جوانبخا
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم درتبریز
04:09
محمد صمدی
مهسا مرادی
تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:33
جویای کار در منزل
پرک لیمو بسته بندی..
1402/04/27
محبوبه یونسی
ناهید سیفی
سلام من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل خودم هستم
سلام  اگه کارپیداکردین یه اطلاع هم به مابدین
00:30
Samin Eyvazi
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم شهر اردبیل
09:09
محمد صمدی
سلام 0**** تماس 
17:19
نیرو میوه فروشی حرفه ای
به ۲ نیرو حرفه ای میوه فروشی نیازمندیم همراه با نهار ساعت کاری ۹/۵صبح تا ۱۱/۵ لطفا اگر بارچین هستید زنگ بزنید بین هاشمی نژاد ۵ و ۷ به ۳ نفرنیروی خانم جهت بسته بندی هم نیازمندیم
محمد صمدی
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:24
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:26
محمد صمدی
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن
سلام 0**** تماس 
17:27
کارگر اقا برای کارخانه شوریجات وترشیجات
با شرایط زیر: ساعت کار ۷صبح تا۵عصر سرویس رفت و برگشت دارد بیمه دارد ناهار وصبحانه ندارد محیطی آرام وکار دائم کار بسته بندی شوریجات وترشیجات
تینا
سلام  خانم هستم از سنندج دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم
21:56
1402/07/25
سلام نیازبه کار درخانه داشتم لطفا خبربدین درزاهدان 
09:54
1402/09/14
محمد صمدی
سلام من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
0**** 
20:19
کارگر ساده وسط کار
کارخانه لوستر سازی واقع در شهرک صنعتی خرمدشت به چند نیرو کارگر ساده و وسط کار نیازمند است (در قسمت های مونتاژکاری-پرداختکاری-خمکاری-رنگکاری-بسته بندی و انبار) ساعت کاری: ۷:۳۰ الی ۱۶:۳۰ خانم و آقا ...
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی  می دهم
20:38
1 پاسخ
1403/04/16
محمد صمدی
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی می دهم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:13
1403/04/17
دنیز جهانگیرزاده
سلام. من یک دختر از تبریز و نیازمند یک کار در منزل هستم کارش فرقی ندار
12:16
کارگر ساده،راننده پایه ۱ یا ۲
استخدام شرکت ماکیان سلامت زرین دانه کارگر ساده راننده پایه ۱ یا ۲ سابقه رانندگی با خاور ساعت مراجعه ۳تا ۵عصر لطفا حضوری تشریف بیاورید. آدرس:کمربندی خاتم الانبیا پایین تر از پمپ بنزین برادران میر...
سلام ی خانم هستم نیازبه. کاردرمنزل دارم شهربانه
15:49
1403/04/18
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
15:23
1 پاسخ
بهروز یعقوبی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم بسته بندی حبوبات یاشکلات 3نفریم شهرستان دلیجان
20:05
نیازمند همکار خانم
همکار خانم جهت تولید و بسته بندی روغن موتور واقع در شهرک صنعتی ۲ نیازمندیم .از نمین سرویس داریم
سمیه حیدری
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
20:38
1403/04/19
مرضیه کریمی
سلام مرضیه کریمی از خمینی شهر نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
10:48
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم ابیک
14:50
استخدام نیروی کاردرانبار
استخدام نیروی کار آقا جهت تکمیل کادر پرسنلی درانبار محل کارتهران جای خواب حقوق ۲۳تا ۲۸ صبحانه ناهار و شام بیمه عیدی وسنوات ساعت کاری ۸ صبح تا ۱۷ عصر اضافه کار هم دارد مدت قرار داد۶ماه و یکسال می‌باشد...
1403/04/20
سلام من خانم هستم ساوه زندگی می‌کنم دنبال کاردرمنزل هستم
05:36
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم قلات شیراز
13:10
1403/06/12
اعظم ملکی
سلام من خانم 38 ساله هستم ازکرج دنبال کاردرمنزل هستم
شرکت پرستاری مهرآفرین
تامین نیروی پرستاری از سالمند در منزل تامین نیروی همراه بیمار در بیمارستان تامین نیروی پرستاری و نگهداری از کودک در منزل تامین نیروی پرستاری از سالمند با اسکان تامین نیروی تمیز کاری ونظافت مکان ها...
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
12:56
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
13:10
محمد صمدی
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
13:11
استخدام ادمین فعال پرانرژی و حضوری
شرکت بزرگ نان (عمه بتول تولید کننده انواع نان های بسته بندی ،تافتون ،لواش،نان تست،... ) به دنبال جذب دو نفر خانم ادمین پویا خلاق پرانرژی و‌حتما بصورت حضوری برای مدیریت تبلیغات خود است. ویژگی ها ساکن...
سمیرا غلامی
سلام. خانوم هستم به کا ردرمنزل احتیاج دارم کسی کار داشت با این. شماره تماس بگیره 0****  از روستای  شیخ. کانلو
13:29
1403/06/13
اسما نادری
یک خانوم هستم محتاج کارم
06:08
صغری ازادی
سلام صغری ازادی هستم کاربسته بندی 
07:08
بسته بند
به یک نیرو خانم جهت بسته بندی لباس و یک نیرو اقا وردست برشکار در کارگاه تولیدی لباس نیاز مندیم ساعت کاری ۹ تا ۶.۳۰ عصر
1403/07/16
سلام من خانم هستم 27سالمه ومیتونم کار پاره وقت در منزل بسته بندی باشه البتع . انجام میدم ممنون میشم راهنمایی کنید
22:05
1403/07/17
فاطمه ستاوند
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم به کار احتیاج دارم ولی چند بار بابت ترازو و د ستگاه پرس به شرکت ها پول دادم ولی دیگه خبری نشد 
07:20
فاطمه ستاوند
سلام خانمی 42ساله هستم به کار در منزل احتیاج دارد چند بار توی دیوار درخواست دادم ولی بعد از گرفتن پول بابت ترازو و دستگاه پرس دیگه خبری ازشون نشد
07:22
بسته بندی کار در تولیدی
به تعدادی بسته بندی کار وردست برشکار ماهر چه نیمه ماهر با حقوق مناسب نیازمندیم
سلام نیازمند کار در خانه هستم
09:31
سلام  
11:06
محمد محمدی
سلام بنده آقا هستم نیازمند کار بسته بندی تو منزل نیاز دارم
17:50
استخدام کارگر
کاریاب نیستم ، سوال نکنیدلطفا. تماس ۸ صبح تا ۸شب. استخدام ۱۰نفرنیروی اتباع وبلوچ جهت نگهبانی حقوق ۳۵ م باجای خواب وغذا،مساعده بالباس کار . کارگرساده برای اسبابکشی باجای خواب ۲ م . کارگررستوران ایرا...
1403/07/21
سلام  من خانم هستم بهبهان زندگی میکنم دنبار کار بسته بندی در منزل هستم
11:27
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
12:43
1 پاسخ
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
خانوم هستم 
12:43
کارگر خانم
به تعدادی نیروی کارگر خانم جهت بسته بندی ظروف یکبار مصرف به آدرس شهرک صنعتی بوعلی به سرویس رفت و برگشت و حقوق طبق قانون کار نیازمندیم
پریا نوری
سلام من یه خانوم هستم 21سالمه کا
19:28
1403/07/22
هانیه ازادی
سلام یک خانم  از  استان فارس خشت احتیاج به کار دارم  در منزل خود 
05:13
نجیبه خانلو
سلام من خانم هستم 40 سالم هست کار در منزل می خوام در کرج.
10:05
استخدام نیروی کار جهت بیرون بر با حقوق بالا
سلام . نیازمند دو نفر نیروی کار جهت بیرون بر محدوده بلوار پاسداران با شرایط زیر: منظم ، متعهد و خوش اخلاق در فضایی سالم (نیروی با حاشیه نیاز نداریم) ۱. نیروی کار ساده: ساعت کاری از ساعت ۸ الی ۱۶ حقوق...
زینب صادقیان
یه خانم هستم نیاز به مار در منزل دارم کاشانم 
11:45
سلام من یه خانم استم 23سالمه از پرند نیازمندبسته بندی کار در منزل هستم یه بچه دوسال دارم نمیدونم بیرون کارکنم 
11:53
من ودختر فدایی نیازبه کاردرمنزل آذربایجان شرقی نرسیده به پل مایان پشت فرودگاه روستای اوغلی 
12:08
استخدام نیرو بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با حقوق مزایا عالی بدون نیاز به چک و سفته
1403/07/23
پریسا مهدی
سلام من یه خانم 31ساله هستم نیازمند کاردر منزل هستم ساکن خمینی شهر هستم
08:36
1403/08/19
الهه علیزاده
صدیقه شریعتی
 سلام عالیه میشه بگین چه کاری پیدا کردین شاید به درد ماهم خورد
14:01
2 پاسخ
سھیلا مھدی
سلام من ی خانم 37ساله هستم مجرد ونیازمند کار در منزل
15:39
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سھیلا مھدی
از سنندج
15:40
صدیقه شریعتی
الهه علیزاده
میتونم اطلاعات کار رو بهتون بگم0915٫401٫3205
20:37
1403/08/20
سهیلا رئیسی ساکن اصفهان هستم..کاردر منزل براحبوبات هستم🙏
07:25
همکار خانوم
استخدام نیروی خانم جهت کار در فروشگاه بزرگ ساعت هوشمند وظایف: ارسال و بسته بندی مرسولات پستی تست و کنترل موجودی محصولات نظافت و مرتب کردن محل کار کنترل موجودی انبار ارسال و پیگیری تعمیرات این مسئولیت...
ساناز اصلاحی
سلام زینب عاشوری هستم دنبال کار در منزل هستم
09:14
افسانه شفیعی
نیازمند کار در منزل هستم
17:20
سلام من از بهارستان هستم. کار بسته بندی در منزل رادوست دارم انجام بدم
18:13
کارگر ساده فروشگاه ابزارآلات
نیازمند نیروی آقا جهت بسته بندی جنس و کارهای مربوط به آن
سلام .خانمی 46 ساله هستم نیازمند کار بسته بندیدر منزل هستم 
19:02
سه نفر خانم هستیم حدود 45 ساله مشهد نیازمند کاربسته بندی  در منزل خودمون.
19:24
اعظم شبانی
سلام خسته نباشیدکاردرمنزل میخواستم لوازم. تحریر باشه خیلی خوب ممنونم از تون کمک کنید0**** 
19:47
به بند | Behband
کارشناس ارشد فروش آنلاین صنعت بسته بندی | Senior Sales Expert
پتانسیل رشد در شرکتی که برنامه سالانه رشد 150 درصدی برنامه ریزی کرده است. این فرصت شغلی برای فردی طراحی شده که در فروش آنلاین تجربه دارد و مشتاق رشد در شرکتی رو به رشد است. ما به دنبال فرد پرانرژی و م...
1403/08/24
یاسر ابیضی
دنبال کار می‌گردم شهرستان آبادان استان خوزستان ایران هستم یاسر ابیضی 
11:00
یاسر ابیضی
من.مترجم.هستم ودرچندکارخونه  عراقی بودم هم مترجم درعراق بودم و مترجم درعراق بودم دنبال کار می‌گردم 0**** 
11:02
زهرا بلفکه
سلام من یه خانم هستم از شریف اباد دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
13:17
استخدام و کار در منزل
سلام من ساکن تهران اسلامشهر هستم شرایط کار در منزل چگونه هست
18:42
1403/08/25
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
13:29
1 پاسخ
محمد صمدی
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
15:07
بسته بندی لباس
به یک خانم اشنا به خیاطی برای بسته بندی لباس بچگانه که شامل اتو ودکمه وتزیینات لباس و...میشود نیازمندیم. ساعت کاری ۸ ساعت میباشد. نیرو سرعت عمل بالا داشته باشه وتمیز کار باشه.
1403/08/26
سلام
م
11:12
محمود پازوکی
باسلام کاردر منزل بسته بندی هرچی باشه انجام میدم
15:34
1403/08/27
فاطمه قالبی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل درشهرپرند
06:43
بسته بندی خانم
نیروی بسته بندی خانم جهت بسته بندی سوهان سن بین ۲۰ الی ۳۸ ساعت کاری ۷ صبح الی ۱۷ (۱ ساعت استراحت ،نماز ، ناهار) حقوق تسویه ماهانه ۱۲ میلیون تومان جمعه تعطیل محیط کار خانم ها جدا اتباع نمیپذیریم محل کا...
1403/08/28
سلام من دنبال کار هستم بسته‌بندی در منزل باشه
10:36
1403/08/29
ساره ازرپور
باعرض سلام  دنبال کار  بسته بندی کار درمنزل هستم. اهل زاهدان  واقعا نیازبه این کار هستم. بچه کوچک دارم و وضع  مون. که هیچی ممنون میشم کمک کنید 
11:52
1403/08/30
نیازمند کار
16:27
(استخدام و کار در منزل)
در امد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و ...
1403/09/01
سلام من یه خانم به دنبال بسته بندی کار در منزل هستم 
12:09
مدینه فرج زاده
سلام خانم هستم 45ساله نیازمند کار در منزل هستم بیجار
16:14
1403/12/03
صدیقه شریعتی
الهه علیزاده
سلام ..به این ای دی تو روبیکا پیام بدین
Sepas402
16:32
زیگزالدوز وسطکار و بسته بندی کارخانم
به دونفر زیگزال دوز دونفر بسته بند خانم در تریکو(لباس نوزاد)نیازمندیم. محیط کاملا زنانه محدوده: بلوار دانش آموز
1403/12/04
آرزو قربانی
کار درمنزل بسته بندی لوازم التحریر درگیلان
09:24
1404/03/11
عذرا سرگزی
خانم مرادی دنبال کار بسته بندی  در منزل هستم. 
23:34
1404/03/12
قیده بوعذار
سلام من اهواز هستم به کار احتیاج دارم ولی در منزل خود م باشه 
06:00
کانتر کار، تحویل غذا و بسته بندی
کانترکار جهت رستوران بسته بندی و تحویل غذا به مشتری دو وعده غذایی دو روز در ماه مرخصی جای خواب
1404/03/13
اکبر علی محمدی
سلام کار در منزل نیاز
17:43
علی حبیبیان یوسف اباد
سلام به دلیل شکستن پام نمیتونم بیرون کار کنم نیاز به. کار در منزل دارم تبریز 26 سالمه علی
18:33
علی حبیبیان یوسف اباد
0**** 
18:34
نیروی خانم برای کاردرسوهان پزی
سلام نیروی خانم برای بسته بندی سوهان وآخر کار نظافت جزئی ((((تا وقتی آگهی هست نیرو میخواهیم)))) نیروی تمام وقت ۸صبح تا۱۸عصر حقوق روزی ۴۰۰هزار تا۵۰۰هزارتومان نیروی پاره وقت ۱۲ظهرتا۱۸ عصر حقوق ۳۰۰ه...
علی حبیبیان یوسف اباد
صفر نوست نوده سه چهارصد پنج پنجاه دو هشتاد نه
18:35
سلام خانم هستم 34 ساله ساکن گرگان کار بسته بندی در منزل کسی داشت درخدمتم ممنون
20:01
1404/03/14
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ازتهران
09:24
مسئول فنی واحد غذایی
مسئول فنی برای واحد بسته بندی خشکبار برای گرفتن پروانه های بهداشتی نیاز به اقدام هست و تا زمانی که مجوز ها گرفته شود ماهانه ۴ و بعد از گرفتن مجوز ها و شروع به کار و نیاز به حضور در واحد ۸ تومن . لطف...
رقیه اسلامی جاجانی
یه خانم هستم نیاز به کار در منزل دارم در باقرشهر 
10:27
رقیه اسلامی جاجانی
سلام یه خانم هستم دنبال کار بسته بندی  لوازم تحریر یا نه های رنگی بسته بندی 
10:29
سلام خسته نباشید من دونبال کاردر خانه بسته بندی هستم شهرستان بناب باشه فقط
13:21
جذب نیروی خانم جهت بسته بندی خرما
استخدام نیروی باغبانی و خدمات در اهواز توضیحات جدید آگهی شرکت معتبر نخل خوزستان جهت گسترش فعالیت‌های خود در کلانشهر اهواز، از افراد متخصص و با تجربه در زمینه‌های زیر دعوت به همکاری می‌نماید: ‍ موقع...
احسان کاووسی
سلام من به همه یک پسری هستم چند روزه تو منزل افتادم نیاز به پرستار دارم خانم کسی هست بیاد زنگ بزنند 0**** 
20:25
1404/03/15
مهری خالویی
 سلام من  یک خانم  سرپرست  خانوار هستم و دنبال کار بسته بندی در منزل هستم و مشهدی هستم
11:13
رقیه اورنگ
سلام من خانم هستم کار در منزل می‌خوام برا خودم تهران ساکنم 
15:58
استخدامی دیجی کالا
به نام خالق یکتا *سلام* به چند همکار آقا و خانم جهت کار در شرکت دیجی کالا نیاز داریم ۱:بسته بندی وسایل ۲:پیک موتوری ۳:پیک ماشین ۴:آشپز ۵:نظافت چی ۶:راننده اتوبوس ۷:راننده تراکتور ۸:حسابدار ۹:سرویس رفت...
شکوفه الله وردی
سلام خانم به کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم 
23:35
1404/03/18
رقیه عظیمی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم لطفا بهم اطلاع بدین
07:36
سه‌شنبه 14 آبان 1404، ساعت 18:42