دنبال کن

نیازمند کار بسته بندی لوازم تحریر یا حبوبات در منزل هستم.

بسته بندی

1401/12/05
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
لیلا ولی پور
یه خانم هستم نیاز به کار درمنزل دارم 
شهر ساری هستم
10:07
3 تایید
لیلا ولی پور
حبوبات یا هربسته بندی دیگه 
10:08
4 تایید
زینب تقی‌زاده
سلام من ی خانم 42ساله هستم نیازمند کار درمنزل هستم ساکن شهرضا هستم 
18:20
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
1401/12/06
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
14:22
1 پاسخ
1401/12/10
خانم امانی
سلام من یه خانم هستم مشهدی
دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم 
15:00
1401/12/11
۸۹۷۰
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
03:31
بسته بندی
به‌ ی خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
1401/12/13
خانم محمدی
سلام تعدادی خانم هستیم ک دنبال کار بسته بندی در منزل خودمان هستیم کار فقط در شیراز باشه ممنون
17:39
1 تایید
صدیقه شریعتی
زینب تقی‌زاده
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
20:40
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
20:43
5 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
سلام دوست عزیز مجموعه مابه نیروهای فعال جهت فعالیت بسته بندی وغیرحضوری اقدام کرده است به۱۰۰نفر نیروی فعال خانم وآقا جهت کاردرمنزل نیازمندیم کارفوق العاده راحت وآسان میباشد.شمادرروز ۴الی ۸ کاری فعالی...
1401/12/14
سلام خسته نباشید منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کار در تهران باشه ممنون 
08:47
1 تایید
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم 23سالم هست خاستین خبر بدین 
16:46
2 پاسخ
1401/12/15
لیلا امینی
سلام من از زازران فلاورجان هستم نیاز ب کار در خانه  بسته بندی مواد غذایی وحبوبات دارم  راهنمایی کنید 
10:41
1 تایید
بسته بندی
سلام. ی یک خانم جهت کار بسته بندی در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم... بلوار فضیلت خیابان 31کنار پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی... ساعت تماس 10 صبح تا2عصر
رضوانه سادات
سلام  من یه دختر هستم 
نیازمند یک کار هستم  مثل بسته بندی اینا سبزوار 
16:45
1 پاسخ
مریم
سلام من 22 سالمه ساکن کرمانشاه هستم کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبرم کنه
21:28
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم تهران مختاری حالا بسته بندی لباس لوازم آرایشی و یا حبوبات باشد فرقی نمیکند ممنون
22:50
طراحی بسته بندی برای سس کچاپ و مایونز
سلام و درود شرکت گلفام دنبال طراح گرافیست هست که بتواند برای سه محصول طراحی اولیه تهیه کند لطفاً مشتاقان این پروژه طرح اولیه در عرض ٣ تهیه کنند که قرار داد ببندیم برای طراحی های دیگر محصولات در آیند...
1401/12/16
Alipour
سلام من 18سالمه ساکن صباشهر کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبر بده ممنون میشم 
18:28
سلام دنبال کار در خانه هستم کازرون 
20:52
1401/12/17
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای 4میلیون درامد دارم
0**** خیشوند شماره کاریابی هست
09:30
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
دیپلمه مرد یا زن وعده غدایی بیمه ساعت کاری از ۱۱ صبج تا ۱۲ شب سرویس برگشت برای خانم ها خوابگاه برای اقایون ۲ ساعت استراحت روزانه
سلام من يه خانم 30 ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس 0**** تكاب
13:48
1 پاسخ
زهرا ارین
سلام خانمی هستم 21سالمه ساکن ازنا هستم دنبال کار بسته بندی در ازنا 
21:42
1401/12/18
پایاب
سلام دنبال کاردرمنزل خودم هستم بسته بندی هرچی باشه پاکدشت هستم 
04:40
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
کارشناس کنترل کیفیت | Quality Control Professional
آیا مشتاق اطمینان از بالاترین استانداردهای کیفیت در محصولات دارویی هستید؟ آیا چشم دقیقی برای جزئیات و تعهد به برتری دارید؟ اگر چنین است، از شما دعوت می کنیم به تیم کنترل کیفیت ما در novo nordisk بپیون...
ساینا
سلام دنبال کار در منزل در خانه خودم میگردم نیاز مند هستم 
12:56
محمدوهابی
سلام خانم 40ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
21:01
1 پاسخ
محمدوهابی
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
سلام ،میشه لطف کنید بگید چه کاری هستش ،من هم دنبال کار در منزل هستم .ممنونم
21:03
اپراتور تولید | Production Operator
novo nordisk در سطح جهانی به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته شده است و برای دو سال متوالی در سال های 2022 و 2023 در صدر رتبه ها قرار گرفته است. این زمان هیجان انگیزی است برای پیوستن به novo Nordisk ...
سلام من ی خانومم آشنا وسابقه کاردرتولیدی تریکو ولی اشنا به بسته بندی  اتو کاری اکه در منزل باشه باحقوق دونه ای 
22:31
1 تایید
1401/12/20
۹۴۳۳
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام خسته نباشید دنبال کار در خانه هستم در رشت
10:23
سلا من به دنبال یه ایده کار برای یه دختر و پسر جوان هستم اگر ایده ای دارید لطفاً بگید 

17:04
مدیر مالی | Financial Manager
آیا از توانایی ایجاد تغییر در بهبود زندگی بیماران انگیزه بالایی دارید؟ آیا شما یک مدیر اجرایی با عملکرد بالا هستید که با استفاده از استثناها انرژی می گیرید و می توانید بر افراد اطراف خود تأثیر بگذارید...
سلام

من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
17:05
1 پاسخ
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
قالی بافم بیمه دارم نیازمند کاردر منزل هستم
18:34
1401/12/23
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل 
11:34
1 پاسخ
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
بازرس کنترل کیفیت | Quality Control Inspector
شرکت کیسان پاک فعال در صنعت چاپ و بسته‌بندی و تولید محصولات اسپتیک (تتراپک)، به دنبال افردی با تجربه و توانمند برای موقعیت بازرس کنترل کیفیت می‌باشد تا به ما در مدیریت و بهبود فرآیندهای تولیدی یاری رس...
باقری
11:34
1 پاسخ
زهراشهرکی
سلام خانم 35 هستمم،دنبال کار درمنزل هستم هر کاری مهم نیس فقط درمنزل خودم انجام بدم0**** رحیم زاده
14:30
دبیری
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم کاربسته بندی نورآبادگنبدکاووس بهاره
16:14
بسته بندی خانم یا اقا
به چند بسته بندی خانم یا اقا برای بسته بندی پوشاک نیازمندیم محیطی کاملا مطمئن ادرس خیابان جمهوری روبروی ساختمان پلاسکو پاساژ حافظ طبقه سوم پلاک 338 ***********رحمانی
1401/12/25
آمینه انکارد
سلام
من یه خانوم 28سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
11:47
1 پاسخ
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
11:48
2 پاسخ
1402/01/02
سلام من دنبال کار مونتاژ وبسته بندی در حانه هستم درحوزه ی شهریار شاهدشهر
06:03
بسته بندی محصولات دمنوش گیاهی
سلام، وقتتون بخیر برای بخش عملی پروژه پایان نامه ارشد با توجه به موضوع مورد نظرم می خوام که طراحی گرافیکی بسته بندی دمنوش های گیاهی هست یک طراحی بسته بندی مناسبتی خلاقانه و لو...
1402/01/04
امینی
سلام من خانم امینی هستم نیاز به کار دارم در چهاردنگه
17:42
سکینه حسینی
سلام دونفر  خانم فعال هستیم نیازمند کار بسته بندی هر وسیله وخوراکی و... در منزل ممنون میشم خبر بدید
ساکن استان فارس
18:10
1402/01/06
جوان بخت
سلام  من یک خانم هستم مشهدی دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هست
09:35
نیرو کار خانم برای بسته بندی،
سن نیرو ۱۵ سال تا ۳۰ جهت بسته بندی و خرده کاری
1402/01/07
حکیمه کوهکن
سلام خانم هستم تهران هستم متولد 1356
دنبال کار در منزل هستم
07:24
ماه پری فیضی
سلام من خانم 29ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
10:35
1 پاسخ
عباسعلی ابولفظلی
سلام 
10:59
استخدام خانم در کارگاه بسته بندی
استخدام همکار خانم در کارگاه بسته بندی(محیط کار زنانه میباشد)آدرس محدوده پالادیوم
1402/01/08
سلام من دنبال کارهستم
04:44
زهرانوروزی
سلام بنده 24سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم 
09:18
1 پاسخ
1402/01/09
ناهید عبدی
سلام نیازمندم کار بسته ندی هستم لطفا  راهنمایی کنید
10:28
استخدام نیرو کار آقا
نیروی آقا پرانرژی، مسوولیت‌پذیر، با روحیه کاری بالا و با هوش فنی جهت بسته بندی و مونتاژ ساعت دیواری و تابلو جهت ارسال به سایر شهرها.. و یکسری وسط کاری. شرایط جهت پیشرفت شغلی مهیا میباشد ساعت کاری: ...
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
17:59
1 پاسخ
1402/01/10
سلام خانم هستم دنبال  کار در منزل هستم در محسن اباد برخوار 
17:58
1402/01/11
توروسننع؟!
نیازمند بسته بندی در منزل هستم یزد اردکان
00:57
بازاریابی ونمایندگی فروش برنج شمال ومحصولات کشاور
سلام . بازاریابی و نمایندگی فروش برنج شمال و محصولات کشاورزی. - شما می توانید از طریق بازاریابی حضوری و غیرحضوری اقدام به جذب مشتری نمایید و پس از ثبت سفارش به مقدار مورد نیاز ، محصولات به آدرس مورد...
توروسننع؟!
یه خانم هستم نیازمند کا در منزل بسته بندی اردکان 
00:58
زینب غلامیان
منم  از بابلم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
09:02
1402/01/14
سهیلاخزایی
سلام یه خانم هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم
02:04
مدیر انبار | Warehouse Manager
شرکت کیسان پاک فعال در صنعت چاپ و بسته‌بندی و تولید محصولات اسپتیک (تتراپک)، به دنبال فردی با تجربه و توانمند برای موقعیت مدیرانبار می‌باشد تا به ما در مدیریت و بهبود فرآیندهای تولیدی یاری رساند. وظای...
فرشته قلیچ
سلام منم دنبال کار بسته بندی حبوباتم توقوچان
12:28
سلام کاربسته بندی در قوچان نیازمندم 
17:53
زهرا اسدی
سلام چند نفرخانم هستیم نیازمند کاردر منزل خودمان... اراک... سابقه کار  دور روزی روسری و اتو و بسته بندیش و بسته بندی لوازم تحریر داریم 
20:40
کارگر ساده
به یک کارگر ساده ،اقا پسر یا دختر خانوم برای بسته بندی کفش جهت همکاری نیازمندیم(ترجیحا زیر ۲۵سال حقوق تقریبی برا هر روز ۴۰۰هزار تومان میباشد دارای سرویس ایاب و ذهاب با صبحانه
1402/01/15
سلام دو نفر خانم هستیم جویای کار در خانه هر کار بسته بندی در تبریز هستیم 
08:22
دو نفر خانم هستیم جویای هر کاری در خانه مرسی جواب بدید
08:23
دو نفر خانم هستیم دنبال بسته بندی یا هر کاری در منزل شماره تلفن 0**** 
08:26
نیازمند ۲ نفر نیروی جوان خانم محدوده بازار
جهت کار بسته بندی و مونتاژ در یک کارگاه تولیدی به ۲ نفر نیروی جوان خانم نیازمندیم کار در زمینه هدایا و محصولات چوبی می باشد محیط کاری امن و بدون حاشیه ساعت کاری شنبه تا ۴شنبه از ۸:۳۰ صبح تا ۶ غروب پنج...
مهدی سروری
سلام نیازمند کار در منزل هستم
12:16
1402/01/16
سلام ندامردانشاهی هستم 43 ساله هستم جویای کار در خانه هستم وگلپایگان زندگی میکنم
05:27
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
05:55
1 پاسخ
مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها | Golha
مدیر بازاریابی | Marketing Manager
-شناخت محصولات و جامعه هدف و ارائه پیشنهاد مارکتینگ موثر بر اساس نوع محصول در لانچ Reminedr ,و ایجاد awarness - طراحی و پیگیری کپشن ها و حصول اطمینان از برگزاری موفق آنها -تحلیل مارکتینگ علل عدم تحقق ...
ناهید سیفی
سلام  من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل  خودم  هستم 
12:23
1 پاسخ
1 تایید
1402/01/17
سلام نیاز به کار در منزل دارم ساکن خمینی شهر هستم 0**** 
05:02
1402/01/18
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات   چکار اصفهان هستم
00:52
1 پاسخ
نیاز مند همکار خانوم جهت بسته بندی و فروش
به یک همکار خانوم جهت کار در لوازم قنادی واقع در ازادگان با ظاهری شیک و اراسته نیازمندیم لطفا پیامک یا تماس حاصل کنید درون برنامه زیاد نمیام جوابگو باشم
حمیدرضا محبی
سلام من کار در منزل میخوام هرکسی خواست خبرم کنه
06:07
معصومه محمودی
سلامم خانوم هستم 38 ساله کار درمنزل کارهای بسته بندی جارودستی یا حبوبات فقط بسته بندی  باشه اردبیل هستم 🙏
12:14
1402/01/19
ربابه ابراهیمی
کار در منزل  بسته بندی حبوبات هر چی فرق نمی کنه کار باشه
11:13
کار در منزل و اشتغال با سرمایه
سرمایه از ۱۰۰ تا ۴۰۰ میلیون در یکی از زمینه ها ؛ ۱.تولید سبک و کار بسته بندی در منزل ۲. راه اندازی شعبه فروشگاهی نوع کار در حوزه نساجی و لوازم مرتبط با آن هست. جهت همکاری میزان سرمایه و تلفن اعلام ...
ربابه ابراهیمی
کار در منزل بسته بندی هر چی باشه رشت هستم 
12:44
1402/01/20
خانم هستم به کار بسته بندی در منزل نیازمندم
09:39
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
10:02
1 پاسخ
بسته بندی مرغ از قیف زدن پلاستیک
محل کار سمنان میباشد ومزایای کار بسیار عالی میباشد بیمه خرج وخواک وجای خواب هم امکان میباشد محل کار سمنان
اشرف سادات
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار در منزل در یزدهستم
12:45
مستانه معنوی
سلام خانومی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل در شهرستان کاشان
17:29
سلام یه خانم 22ساله مشهدی هستم نیازمند کار در منزل هستم  
18:00
طراح گرافیک | Graphic Designer
شرکت کیسان پاک فعال در صنعت چاپ و بسته‌بندی و تولید محصولات اسپتیک (تتراپک)، به دنبال فردی با تجربه و توانمند برای موقعیت طراح گرافیک می‌باشد تا به ما در مدیریت و بهبود فرآیندهای تولیدی یاری رساند. وظ...
لطفاً اگه در مشهد کار در منزل پیدا شد تماس بگیرید 0**** 
18:01
پریماه سعادت
صدیقه شریعتی
سلام میشه بگید چه کاری 
21:34
1 پاسخ
پریماه سعادت
محمدوهابی
سلام خانم ۴۰ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
سلام کاری پیدا کردین
21:37
استخدام نیرو بسته بندی
تعدادی محدود نیرو خانم نیاز داریم همراه با بیمه
سلام من  خانم 28ساله  هستم نیازمندکاردرمنزل سنندج
22:21
1402/01/22
سلام یک خانم جوان هستم نیاز به کار در منزل هستم بسته بندی بابلسر باشه 
10:15
فریبا قهرمانی یگانه
سلام  من یه خانوم هستم نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم از زنجان
15:04
نیرو کار جهت بسته بندی و امور فروشگاه
نیرو کار اقا جهت بسته بندی کلاه کاسکت و امور فروشگاه ساعت کاری ۱۰ الی ۱۸ + پاداش سن ۱۷ تا ۲۵ سال
فریبا دانش عدالت
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم گل خشک و لوازم تحریر
19:27
نرگس سیفی
سلام من یه خانم هستم از تهران نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی
21:43
1 تایید
1402/01/24
اکرم عباسی
سلام خانم و متاهل نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ....فولادشهر اصفهان.....با تشکر
05:42
استخدام نیرو آقا
به تعدادی نیرو اقا جهت کار در کارگاه صنایع دستی(انبار و بسته بندی) نیازمنیم اتباع و نیرو سرحال بازنشسته پذیرفته میشود ساعت. 8/30 الی 18 حقوق ماه اول 10میلیون از ماه دوم بنا به پیشرفت به حقوق اضافه ...
مرتضی فاضلی
سلام من ی خانم هستم نیاز به کار درمنزل خودم شاهرود هستم
09:09
1402/01/25
رویاسامانی
سلام مراغه هستم کاردرمنزل میخواستم 
22:44
1402/01/26
زهرا یوسفی
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی بچه ی کوچیک دارم از اسلامشهرممنون میشم خبر بدید بهم
13:01
کارگرساده ماهر شرکت‌بستنی(سرویس‌ جای‌خواب‌‌ غذا)
⚜️فراخوان استخدام نیرو کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر تولید و بسته بندی انواع بستنی نیازمندیم : ⚜️پذیرش آقایان ۱۷ تا ۴۰ سال⚜️ ⚜️ساعت کاری ۸صبح الی ۴بعدازظهر ⚜️دارای خوابگاه تمیز و مجهز ⚜...
شیما عبدالعلی پور
درود بر همگی دنبال کار در منزل در نسیم شهر هستم 
21:35
1402/01/27
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
10:23
1 پاسخ
فاطمه صفری
9516 
10:25
استخدام خانم زیر ۲۵ سال
باسلام بنده پزشک هستم برای کارهای شخصی نیازمند خانم جوان دارای فن بیان ظاهری اراسته عنوان شغلی . بسته بندی محصولات دارویی و بهداشتی ارسال روزومه و عکس الزامی
فاطمه صفری
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
نجف  آباد اصفهان 
10:26
1 پاسخ
حیدری
صدیقه شریعتی
چه کاری پیدا کردی
11:47
1 تایید
صدیقه شریعتی
پریماه سعادت
سلام میشه بگید چه کاری
میتونید به این شماره پیام بدین تا دربارش صحبت کنیم..
0**** ..یه فرصت کاریه..
12:18
استخدام شاگرد اقا پخش پوشاک
تماس جواب نمیدم یا پیام بذار یا حضوری بیا مصاحبه استخدام کارگر ساده جهت بسته بندی و انبار عمده پوشاک ✅ ( پایه حقوق کارگر ساده ۹ تا ۱۰ میلیون تومان ) ‏‎تحویل کالا و کیسه زدن ؛ چیدمان کالا —————...
صدیقه شریعتی
رضوانه سادات
سلام من یه دختر هستم نیازمند یک کار هستم مثل بسته بندی اینا سبزوار
سلام .‌‌‌‌‌‌به من پیام بدین..0**** 
س نوری
سلام  یه  خانم 30سالم در شرق تهرانم دنبال کار بسته بندی در منزلم هستم اگر بود لطفا اطلاع دهید ممنون میشم🙏
15:05
طاهره کمالی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم خیاطی هم بلدم ازفلاورجانم
19:48
نیرو کارگرساده آجیل خشکبار(سرویس خوابگاه بیمه غذا)
⚜️کارخانه معتبر و برند به تعدادی کارگر ساده و ماهر و تخصصی آقا در قسمت تولید و بسته بندی آجیل و خشکبار نیازمند است: ⚜️لطفاً جهت استخدام و دریافت آدرس چت دیوار پیام بدید ♦️پذیرش آقایان از ۱۷...
1402/01/28
فاطمه موسوی
سلام خانم هستم ازاسلامشهر. نیازمندکاردرمنزل هستم  اینم  شمارم 
0**** 
13:26
مجتبی رستمیان
سلام من چند خانم سراغ دارم محتاج کار هستن در منزل هرگونه بسته بندی در اصفهان
13:46
1402/01/29
علی رمضانی
صدیقه شریعتی
سلام چه کاری هست؟
12:14
1 پاسخ
بسته بندی ربس ونوقا
به چندنفرخانم برای بسته بندی ریس ونوقانیازمندیم
1402/01/30
نفیسه کریمی
سلام من یه خانم30ساله هستم ازقزوین دنبال کاربسته بندی هستم درمنزل لطفاراهنمایی کنید ممنون
21:24
شهین ذاتی محبوب
ست دارم کار بسته بندی درمنزل انجام بدم  
21:46
1402/01/31
از اسلامشهر نیاز ب کاردرمنزل  هستم

06:18
جذب نیروی انبار بزرگ(دیجیکالا)تمام و پاره وقت
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان& جمع آوری دسته بندی& بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌...
الهه مرادی
سلام من خانمو هستم دنبال کاردرمنزل بسته بندی  لوازم تحریر یا حبوبات هستم
10:14
فرشته ویسی
سلام من یی خانم هستم نیازبه کار درمنزل هستم
13:08
1402/02/01
سلام من لیل
06:32
1 پاسخ
استخدام در انبارهای دیجیکالا(تمام وقت&پاره وقت
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان جمع آوری& دسته بندی بسته بندی& -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌ ث...
سلام،خسته نباشید 
دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی
کاردرشیرازباشه.باتشکر
08:41
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی شیرازباشه.ممنون
08:42
نیازمندکاردرمنزل
08:43
استخدام در انبار بزرگ دیجیکالا(تمام وقت وپاره وقت)
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان جمع آوری دسته بندی بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌ ث...
کاردرمنزل
08:43
1 پاسخ
کبری اشرف
سلام یه خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم استان فارس شهرستان نی ریز 
09:59
کریمی
خانم  کریمی 
سلام  من  خانم  هستم  تبریز 
دنبال کار هستم  درمنزل 
12:18
استخدام در دیجیکالا تمام وقت(انبار)پاره وقت
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان⬇️ جمع آوری ⬇️ دسته بندی⬇️ بسته بندی ⬇️ -خانم و آقا -18 تا 45 سال ...
1402/02/03
سلام خسته نباشید خانم 35 ساله هستم  نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم لطفا راهنمایم کنید
19:59
1402/02/04
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
04:28
1 پاسخ
سیده سکینه هاشمی
سلام.خانمی ازساری نیاز به کار درمنزل دارم
13:01
کمک انبار دار
شرح شغلی شفاف کمک انباردار ۱)شمارش اقلام ورودی به انبار و تطابق با فاکتورهای خرید و تحویل عدد ورودی به انباردار ۲)جای گذاری مناسب اقلام ورودی در قفسه ۳)شمارش دقیق اقلام درخواست خروج و تحویل به واحد ...
1402/02/05
خانم محمدی
سلام خانمی هستم 41 ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم.  0****  لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره.
مچکرم.
08:49
1 پاسخ
سلام مژگان پالیزی هستم نیاز کاردرمنزل شیراز هستم 
16:00
برای پیشنهاد کار در منزل مثل بسته بندی دوخت لباس بیمارستان با این شماره تماس بگیره 0**** 
16:02
همکارخانم بسته بندی
به یک خانم جهت بسته بندی نیازمندیم آشنابه کامپیتر ساعت کاری ۹ الی ۶ پنجشنبها ۹ الی ۳ محیطی کاملاسالم زمینه فعالیت نوشت افزار حقوق ماهیانه ۱۰ ملیون تومان لطفآرزومه خودرا ارسال نمایید آدرس خیابان خاوران...
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم 23سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
22:29
1 پاسخ
1402/02/06
آزموده
علی رمضانی
سلام چه کاری هست؟
سلام چه کاری هست به ما کمک کنید 
04:12
زهرا مقصودی
سلام خانم قربانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی حبوبات هستم از  مشهد
18:03
استخدام در انبار تمام وقت و پاره وقت(دیجیکالا)
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان✔️ ✔️جمع آوری دسته بندی✔️ ✔️بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال ...
1402/02/07
شیر محمدی
خانم هستن نیاز ب کار در منزل دارن بسته بندی باشه خیلی بهتره 
07:43
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم 
07:43
1 پاسخ
فر یده طهماسبی هستم
سلام  وقت ب خیر منم دنبال کار هستم  در خونه  هر کاری  باشه با حقوق خوب
19:12
2 پاسخ
کارگر ساده ونیروی بسته بندی
✅به تعدادی نیرو جهت بسته بندی دستمال آشپزخانه و همچنین تعدادی خیاط برای دوخت دستمال نیازمندیم ✅کاربسیارساده و راحت میباشد ✅حداقل سن ۱۸ سال و حداکثر ۳۵ سال ✅یک ساعت تایم نهاری و نیم ساعت تایم صبحانه ا...
1402/02/08
شقایق ملکی
زینب تقی‌زاده
سلام وقت بخیر،خانم 30ساله هستم و خانه دار در استان مرکزی،نیازمند کار درمنزل از قبیل بسته بندی محصولات مثل پوشاک ومواد غذایی و لوازم آرایشی بهداشتی وتایپ جزوه هستم،ممنون میشم راهنمایی و کمک کنید.
22:40
1402/02/10
صدیقه شریعتی
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام.خودتون میدونید که کار کردن برای
خانومها بیرون خونه سخته ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:15
صدیقه شریعتی
آمینه انکارد
سلام من یه خانوم ۲۸سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:57
کارگرساده کارخانه قطعات خودرو باجای خواب،غذا،بیمه
کارخانه دولتی معتبر قطعات خودرو در قسمت بسته بندی و تولید به تعدادی کارگر ساده آقا۱۸تا۳۸ سال نیازمندیم: جهت استخدام شرایط را با دقت مطالعه نمایید چت دیوار واتس اپ تلگرام ویا روبیکا مشخصات خودرا ارسال...
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:58
1402/02/11
غفارزاده
سلام من نیازمند کار  در خانه هستم آذبایجان شرقی
11:50
1 پاسخ
مژگان مسکینان
سلام خسته نباشقد دنبال کار در خانه هستم خانه اصفهان 
12:28
کارگر ساده آقا جای خواب بیمه غذا سرویس (بستنی)
استخدام فوری کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه معتبر در قسمت تولید و بسته بندی: 1️⃣ساعت کاری ۸صبح الی ۴بعدازظهر+۱ ساعت تایم ناهار و استراحت 2️⃣خوابگاه مجهز برای کارگران ساده 3️⃣صبحانه ، نهار، شام...
لیلاواحدی
غفارزاده
سلام من نیازمند کار در خانه هستم آذبایجان شرقی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل بسته ه بندی باشه رچی باش ازشهریار
12:48
من یه خانهم هستم تیران وکرون برای کار بسته بندی و فلفل دلمه باتشکر
13:07
1402/02/12
طاهره خوشرو
سلام خانمی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اندیشه فازیک شهریار 45 ساله تمام وقت 
04:37
شرکت داروسازی و تجهیزات پزشکی/کارگر،راننده،حراست
کارخانه معتبر صنایع داروسازی واقع در استان البرز تعدادی کارگر اقا ایرانی و اتباع ساده و نیمه ماهر و فنی برای قسمت های: ⬅️ خط تولید و بسته بندی/انبار/راننده پایه 1 و 2 / راننده لیفتراک / حراست / موزع (...
محمد عباسیان
سلام دنبال کار در منزل هستم درتبریز
11:40
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
14:30
1 پاسخ
زبیده برزگر
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
ازمشهدرسالت
14:31
انباردار اطباع جهت بسته بندی در بازار
یک نیروی انباردار ترجیحا اطباع برای کار در انبار پوشاک زنانه نیازمندیم( جای خواب ندارد) آدرس :خیام نرسیده به گلوبندک کوچه احتشامی پاساژ آماتیس پ ۱۷و ۱۹
نعیم حیدری
بسته بندی دارو یا اسکاچ یا لوازم تحریر برای کار در منزل 
16:49
1402/02/14
علی.اکبرشاهوار
سلام
08:55
معصومه فیروز
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای ۴میلیون درامد دارم ۰۹۹۰۷۷۴۹۳۷۲خیشوند شماره کاریابی هست
سلام مطمعنی راسته چه کاری هست هالا
11:44
ASPART-MARIUS-PERFECT-NAFIS PART
مدیر کنترل کیفیت
درک خط مشی کیفیت و همسو نمودن فعالیتهای واحد در رابطه با آنها تدوین اهداف و برنامه کیفیت واحد کنترل کیفیت و پیشنهاد آن به مدیریت تلاش در جهت تحقق اهداف و برنامه های کیفیت و گزارش دهی به مدیریت توانایی...
زهرا افشار
سلام من ی خانم هستم ب کار در منزل واقعا نیاز دارم 
ساکن مشهد هستم
15:16
پریسانوری
سلام من. نیاز به کاردر منزل رو دارم اردبیل 
18:18
گلی زینی۹۲۱۰
سلام من خانم 42ساله هستم کاردرمنزل هررچی باشه انجام میدم 
19:20
جذب نیرو در شرکت لوازم پزشکی و تجهیزات پزشکی
جذب نیروی جوای اقا در زمینه واردات و صادرات بسته بندی و مهندسی انبارداری و پیمانکاری و ترخیص کالا و کنترل کیفی و تجاری بازرگانی و حسابداری و خرید و فروش نیرو جوان اقا برمی دارد بیمه و بازنشستگی دارد و...
مریم سلطانی
نیازمند کار در منزل شیراز
21:22
1402/02/15
سلام نیاز مند کار بسته بندی در منزل هستم
06:17
ایلیا نظری
سلام من خانم هستم نیازمند کاردرمنزل اصفهان شاهین شهر
09:30
کمک انباردار - آقا
کمک انباردار ترجیحاً مسلط به امور انبارداری به صورت تمام وقت جهت فعالیت در مجموعه چاپ و بسته بندی. منظم، آموزش پذیر و متعهد. توانایی جابه جایی کالا. بیمه بعد از دو ماه. امکان جذب اتباع.
1402/02/16
Arezooo
سلام دنبا ل  کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 0**** 
10:03
1 پاسخ
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن 
10:25
1 پاسخ
شهناز یوسفی
سلام من سرپل ذهاب هستم نیاز به کار در منزل هستم 
10:27
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
صدیقه شریعتی
ماه پری فیضی
سلام من خانم ۲۹ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:09
صدیقه شریعتی
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:11
صدیقه شریعتی
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم ۲۳سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
11:15
استخدامی شرکت لوازم پزشکی و تجهیزات پزشکی
جذب نیروی جوای اقا در زمینه واردات و صادرات بسته بندی و مهندسی انبارداری و پیمانکاری و ترخیص کالا و کنترل کیفی و تجاری بازرگانی و حسابداری و خرید و فروش نیرو جوان اقا برمی دارد بیمه و بازنشستگی دارد و...
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
11:17
سمیه غفاری
سلاممنم نیازمند کار بسته بندی هستم در گلپایگان 
22:19
1402/04/10
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** پیام بدید
18:04
کارگرساده/راننده/انبارباجای خواب و غذا شرکت باقلوا
کارخانه معتبر و برند تولید باقلوا در قسمت بسته بندی و تولید به تعدادی کارگر ساده نیازمندیم: ✅️شرایط کاری را با دقت بخوانید و جهت استخدام از روز اول مشخصات خود را چت دیوار ارسال کنید ♦️۸ساعت کاری(۸ص...
1402/04/11
محمد صمدی
سلام من لیل
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:37
محمد صمدی
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:38
1402/04/15
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه 0**** 
11:20
1 پاسخ
طب سنتی و گیاهان دارویی (کشاورزی و غذایی)
مهندس صنایع یا مهندسی کشاورزی (تحصیلات و تجربه مرتبط) مسلط به طب سنتی و گیاهان دارویی بصورت پورسانتی و درصدی و حقوق ثابت در حال راه اندازی کارگاه بسته بندی مواد غذایی و گیاهان دارویی هستیم با هدف سرما...
مستوره طهماسی
من از میانه دنبال کار بسته بندی در خانه هستم
12:54
1402/04/16
محمد صمدی
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه ۰۹۱۳۹۱۰۳۴۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:59
1402/04/20
محمد صمدی
سلام من يه خانم ٣٠ ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس ٠٩١٣٠١٩٠٦١٥تكاب
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:29
استخدام کارگردر کارخانه پاستیل و ژله
⚜️کارخانه معتبر به تعدادی کارگر ساده آقا وخانم در قسمت تولید و بسته بندی ژله و پاستیل نیازمند است: ⚜️لطفاً جهت استخدام و دریافت آدرس تماس بگیرید ♦️پذیرش آقایان از ۱۸ تا ۴۰سال♦️ ♦️۴۱،...
محمد صمدی
زهرانوروزی
سلام بنده ۲۴سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم
سلام 0**** تماس 
18:31
محمد صمدی
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
محمد صمدی
فاطمه صفری
نجف آباد اصفهان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:35
نیروی کار خانم و کانتر فروش خانم
با سلام و احترام خدمت شما به چند نفر نیروی کار خانم در قسمتهای مختلف فست فود نیازمندیم نیرو جهت بسته بندی و تحویل غذا نیرو جهت صندوق و کانتر نیرو جهت آشپزخانه نیرو جهت خدمات و نظافت ساعت کاری از 5 ب...
محمد صمدی
خانم محمدی
سلام خانمی هستم ۴۱ ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم. 09162230540 لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره. مچکرم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:38
1402/04/21
محمد صمدی
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:43
1402/04/22
محمد صمدی
صدیقه شریعتی
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:37
طراح گرافیک
به تعدادی طراح اقا یا خانم جهت تکمیل کادر گروه طراحی در حوزه چاپ و بسته بندی نیازمندیم. بیمه بعد از ماه دوم کار. منظم و مسئولیت پذیر و دارای روحیه کار تیمی. آموزش پذیر و خلاق
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:38
محمد صمدی
کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:42
محمد صمدی
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس 
16:18
استخدام کار در منزل آموزش رایگان
شرکت گنجینه هنر بیمه دارد وام تا ۱۵۰میلیون ۴درصد یک سال تنفس آموزش رایگان در منزل شما یا در کارگاه ما امکان کار در منزل خودتان کار ما بازاریابی و بسته بندی و کار با گوشی نیست فقط و فقط تماس پیامک و...
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:21
محمد صمدی
باقری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:22
1402/04/24
محمد صمدی
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات چکار اصفهان هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
استخدام کارگر ساده اقا وخانم/فنی/راننده
به تعدادی کارگر ساده اقادرخط تولید و بسته بندی ژله نیازمندیم ✅ ساعت کار ۸ تا ۵ ۳ وعده غذایی ،سرویس ،بیمه، بیمه تکمیلی ، حق اولاد ،بن خواروبار ومسکن ✅ جای خواب وامکانات برای افراد شهرستانی /حمام و سر...
محمد صمدی
Arezooo
سلام دنبا ل کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 09215049227
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:05
1402/04/25
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست

در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
09:48
1 پاسخ
نفس حیدری
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
0**** 
09:52
2 پاسخ
بسته بندی الوچه لواشک
بسته بندی الوچه لواشک .کار بسیار سبک راحت میباشد ..کاردر منزل نداریم .اتباع پذیرش داریم ساعت کاری ۷نیم تا ۴نیم همراه عیدی سنوات حقوق ۹الی ۱۵..سرویس دارد از ۱۵سال تا۴۵پذیرش داریم.محیط کاملا زنانه
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
مهسا مرادی
سلام من یه خانم 43 ساله هستن کار درمنزل بسته بندی شکلات
20:45
مهسا مرادی
0**** 
20:45
کارگر اتباع بسته بندی
محل شهرک شکوهیه. فقط اتباع دارای مجوز اقامت. ا ساعت استراحت و نهار و صبحانه.( ۹ ساعت کار) فقط صبحانه مهمان ما هستید ‌ نهار با خودتان. رفت و آمد با خودتان ولی هزینه پرداخت میشود. حقوق هفتگی پرداخت میشو...
مهسا مرادی
تماس بگیرید
20:49
1 پاسخ
1402/04/26
جمیله جوانبخا
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم درتبریز
04:09
محمد صمدی
مهسا مرادی
تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:33
چرخکار و زیگزال زن وردست جهت بسته بندی
حقوق قانون کار پرداخت حقوق بموقع بیمه از اولین روز کاری سرویس رفت و برگشت صبحانه به عهده شرکت بیرونبر سفارش نداریم پذیرش پرسنل فقط خانوم بعلت محیط کاری زنانه نشانی بالاتر از میدان بسیج سایت کارگاهی
1402/04/27
محبوبه یونسی
ناهید سیفی
سلام من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل خودم هستم
سلام  اگه کارپیداکردین یه اطلاع هم به مابدین
00:30
Samin Eyvazi
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم شهر اردبیل
09:09
محمد صمدی
سلام 0**** تماس 
17:19
استخدام همکار خانم در کتابفروشی اینترنتی
شرکت فردا ایده جهت تکمیل کادر بخش فروش 2 نفر خانم برای شیفت صبح و شیفت عصر استخدام می نماید. وظایف: کار با رایانه بسته بندی سفارشات پاسخگویی مشتریان قرارداد شش ماهه ایام تعطیل رسمی و جمعه ها تعطیل...
محمد صمدی
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:24
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:26
محمد صمدی
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن
سلام 0**** تماس 
17:27
شرکت دارویی کارگرساده راننده حراست موزع لیفترا ک
استخدام فوری کارگر ساده آقا ایرانی و اتباع در خط تولید و بسته بندی،راننده پایه 1 و 2، موزع(کمک راننده)، راننده لیفتراک، حراست، انباردار و... در کارخانه تولید دارو ✴️حقوق دریافتی از 15 الی 38 میلیون✴️...
تینا
سلام  خانم هستم از سنندج دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم
21:56
1402/07/25
سلام نیازبه کار درخانه داشتم لطفا خبربدین درزاهدان 
09:54
1402/09/14
محمد صمدی
سلام من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
0**** 
20:19
شرکت ناگت و همبرگر،کارگربسته بند،راننده،خوابگاه
شرکت معتبر صنایع غذایی از تعداد 25 نیروی کارگرساده اقا ایرانی و غیرایرانی (اتباع)جهت خط تولید بسته بندی ️راننده پایه 1 و 2 و 3 ️ راننده لیفتراک ️حراست، موزع با شرایط عالی پذیرش میکند. ️✴️راننده 22 تا...
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی  می دهم
20:38
1 پاسخ
1403/04/16
محمد صمدی
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی می دهم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:13
1403/04/17
دنیز جهانگیرزاده
سلام. من یک دختر از تبریز و نیازمند یک کار در منزل هستم کارش فرقی ندار
12:16
سوهان پزی
به چند نیرو خانوم برا بسته بندی سوهان نیاز داریم با حقوق و ساعت کاری مناسب لطفاً از محدود تماس بگیرید
سلام ی خانم هستم نیازبه. کاردرمنزل دارم شهربانه
15:49
1403/04/18
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
15:23
1 پاسخ
بهروز یعقوبی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم بسته بندی حبوبات یاشکلات 3نفریم شهرستان دلیجان
20:05
کارگر شیفت شب (کشتارگاه مرغ)
به تعدادی نیرو اقا در شیفت شب در واحد بسته بندی گشتارگاه زرین مرغ فارس چه با سابقه وچه بدون سابقه نیازمندیم ساعت کاری 21 لغایت 7صبح آدرس قبل از تفیهان خیابان باغ نشاط کشتارگاه زرین مرغ
سمیه حیدری
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
20:38
1403/04/19
مرضیه کریمی
سلام مرضیه کریمی از خمینی شهر نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
10:48
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم ابیک
14:50
کارگر خانم جوان نیمه وقت محیط امن
سلام درود خانم‌جوان ۱۸ تا ۳۵ سال جهت شروع به کار نیمه وقت در کارگاه لواشک و ترشک ، کار شما تولید و بسته بندی لواشک و ترشک هست که همه موارد لازم خودمون بهتون آموزش میدیم نیاز به سابقه کار نیست... آدرس...
1403/04/20
سلام من خانم هستم ساوه زندگی می‌کنم دنبال کاردرمنزل هستم
05:36
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم قلات شیراز
13:10
1403/06/12
اعظم ملکی
سلام من خانم 38 ساله هستم ازکرج دنبال کاردرمنزل هستم
کاسه نمد
باسلام نیازمند نیروی خانم جهت کنترل،بسته بندی کاسه نمد خودرو ساعت کاری:۸صبح الی۱۷
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
12:56
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
13:10
محمد صمدی
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
13:11
اخذنمایندگی(بسته بندی موادغذایی)
باسلام ثبت نمایندگی .بسته بندی انواع موادغذایی. سرمایه بین ۷۰میلیون تا۲۰۰میلیون تومان باقراردادرسمی درآمدروزانه بین ۸۰۰هزارتومان تا۲میلیون تومان در صورت تمایل تماس بگیریدپیام به هیچ وج پاسخگونیستم بات...
سمیرا غلامی
سلام. خانوم هستم به کا ردرمنزل احتیاج دارم کسی کار داشت با این. شماره تماس بگیره 0****  از روستای  شیخ. کانلو
13:29
1403/06/13
اسما نادری
یک خانوم هستم محتاج کارم
06:08
صغری ازادی
سلام صغری ازادی هستم کاربسته بندی 
07:08
کارگر ساده و راننده لیفتراک در کارخانه آب معدنی
استخدام نیروی جوان جویای کار در کارخانه غذایی تولید و بسته بندی آب معدنی شرایط کاری ساعت کاری 8 صبح الی 5 عصر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل و در ماه مرخصی با حقوق، بیمه، مزایا و... مسئولیت‌پذیر داشت...
1403/07/16
سلام من خانم هستم 27سالمه ومیتونم کار پاره وقت در منزل بسته بندی باشه البتع . انجام میدم ممنون میشم راهنمایی کنید
22:05
1403/07/17
فاطمه ستاوند
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم به کار احتیاج دارم ولی چند بار بابت ترازو و د ستگاه پرس به شرکت ها پول دادم ولی دیگه خبری نشد 
07:20
فاطمه ستاوند
سلام خانمی 42ساله هستم به کار در منزل احتیاج دارد چند بار توی دیوار درخواست دادم ولی بعد از گرفتن پول بابت ترازو و دستگاه پرس دیگه خبری ازشون نشد
07:22
کارگر ساده/بیمه/غذا/جای خواب
استخدام (آقایان و خانم ها ) به عنوان کارگر ساده در کارخانه دستمال کاغذی برای کارگر ساده ، ماهر ، نیمه ماهر ، راننده پایه یک ، راننده لیفتراک: {قسمت خط تولید و بسته بندی} °شرایط کار به صورت زیر اس...
سلام نیازمند کار در خانه هستم
09:31
سلام  
11:06
محمد محمدی
سلام بنده آقا هستم نیازمند کار بسته بندی تو منزل نیاز دارم
17:50
کار در منزل،استخدام خانم و آقا،بسته بند
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 7 میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه پاداش و مز...
1403/07/21
سلام  من خانم هستم بهبهان زندگی میکنم دنبار کار بسته بندی در منزل هستم
11:27
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
12:43
1 پاسخ
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
خانوم هستم 
12:43
خیاط لباس کار-پیراهن دوز- اتو بسته بندی کابویی دو
خیاط ماهر لباس کار پیراهن دوز کابویی دوز زیگزال کار اتو بسته‌بندی تسویه ماهانه ن نقدی به موقع
پریا نوری
سلام من یه خانوم هستم 21سالمه کا
19:28
1403/07/22
هانیه ازادی
سلام یک خانم  از  استان فارس خشت احتیاج به کار دارم  در منزل خود 
05:13
نجیبه خانلو
سلام من خانم هستم 40 سالم هست کار در منزل می خوام در کرج.
10:05
وایتکس
کارشناس ارشد حسابداری صنعتی
1. کنترل اسناد مالی و انبار و اسناد قیمت تمام شده محصولات فروش رفته، امانی و موجودی مواد اولیه و بسته بندی تهیه گزارش انحراف استاندارد و واقعی مصرف مواد 2. بررسی مقداری و ریالی اسناد خرید مواد اولیه، ...
زینب صادقیان
یه خانم هستم نیاز به مار در منزل دارم کاشانم 
11:45
سلام من یه خانم استم 23سالمه از پرند نیازمندبسته بندی کار در منزل هستم یه بچه دوسال دارم نمیدونم بیرون کارکنم 
11:53
من ودختر فدایی نیازبه کاردرمنزل آذربایجان شرقی نرسیده به پل مایان پشت فرودگاه روستای اوغلی 
12:08
یک نفر اطوکش (اطوکار)نیازمندیم
به یک نفر اطوکش جهت اطو بسته بندی پیراهن جعبه ای نیازمندیم ویک نفر کمک برشکار نیازمندیم مراجعه فقط حضوری ،آدرس ولوکیش هست کاربرای منزل نداریم⚠️ تربیت غربی کوچه پستخانه ساختمان آسیاط۱
1403/07/23
پریسا مهدی
سلام من یه خانم 31ساله هستم نیازمند کاردر منزل هستم ساکن خمینی شهر هستم
08:36
1403/08/19
الهه علیزاده
صدیقه شریعتی
 سلام عالیه میشه بگین چه کاری پیدا کردین شاید به درد ماهم خورد
14:01
1 پاسخ
سھیلا مھدی
سلام من ی خانم 37ساله هستم مجرد ونیازمند کار در منزل
15:39
کارگر ساده/بیمه/غذا/جای خواب
استخدام نیروی ساده آقا و خانم در کارخانه نوشابه در قسمت خط تولید و بسته بندی و راننده پایه یک و راننده لیفتراک: [پذیرش اقان و خانم ها از ۱۸ تا ۴۰] شرایط کاری: ¹ شرایط کاری ۸ صبح الی ۱۷ عصر ...
سھیلا مھدی
از سنندج
15:40
صدیقه شریعتی
الهه علیزاده
سلام عالیه میشه بگین چه کاری پیدا کردین شاید به درد ماهم خورد
میتونم اطلاعات کار رو بهتون بگم0915٫401٫3205
20:37
1403/08/20
سهیلا رئیسی ساکن اصفهان هستم..کاردر منزل براحبوبات هستم🙏
07:25
قطعه بندی و بسته بندی مرغ
به تعدادی نیرو قصاب جهت قطعه بندی وتعدادی نیرو جهت بسته بندی مرغ نیاز مندیم محل کار کشتارگاه میباشد واز پارک لاله زینبیه پل تمدن حصه سرویس داریم
ساناز اصلاحی
سلام زینب عاشوری هستم دنبال کار در منزل هستم
09:14
افسانه شفیعی
نیازمند کار در منزل هستم
17:20
سلام من از بهارستان هستم. کار بسته بندی در منزل رادوست دارم انجام بدم
18:13
استخدام کارگر ساده و ماهر برای کارخانه مربا
❇️کارخانه معتبر و بزرگ تعدادی کارگر ساده آقا و خانم جهت بسته بندی مربا استخدام مینماید شروع به کار از لحظه ورود ❇️شرایط سنی 18 تا 40 سال آقا و خانم ❇️ساعت کاری 8 الی 17 (بدون اضافه کاری) ❇️جای خواب ...
سلام .خانمی 46 ساله هستم نیازمند کار بسته بندیدر منزل هستم 
19:02
سه نفر خانم هستیم حدود 45 ساله مشهد نیازمند کاربسته بندی  در منزل خودمون.
19:24
اعظم شبانی
سلام خسته نباشیدکاردرمنزل میخواستم لوازم. تحریر باشه خیلی خوب ممنونم از تون کمک کنید0**** 
19:47
اسپینر ، spiner
مونتاژ کار
در واحد تولید شرکت اسپینر فعالیت های زیر انجام می شود: مونتاژ و بسته بندی محصولات فردی که برای این شغل انتخاب می شود نسبت به استعداد و توانایی که دارد بخشی از مسئولیت واحد تولید به او محول می گردد. مس...
1403/08/24
یاسر ابیضی
دنبال کار می‌گردم شهرستان آبادان استان خوزستان ایران هستم یاسر ابیضی 
11:00
یاسر ابیضی
من.مترجم.هستم ودرچندکارخونه  عراقی بودم هم مترجم درعراق بودم و مترجم درعراق بودم دنبال کار می‌گردم 0**** 
11:02
زهرا بلفکه
سلام من یه خانم هستم از شریف اباد دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
13:17
استخدام مسئول سفارشات خانم در مجموعه معتبر
مجموعه معتبر دهکده پروتئین مسئول سفارشات خانم به شرح زیر استخدام می نماید. شعبه موردنیاز:اندرزگو ،قیطریه شرح کار:پاسخ گویی تلفن،جمع آوری سفارش و بسته بندی و ارسال سفارش حقوق ماهیانه:۲۲میلیون تومان س...
سلام من ساکن تهران اسلامشهر هستم شرایط کار در منزل چگونه هست
18:42
1403/08/25
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
13:29
1 پاسخ
محمد صمدی
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
15:07
همکار خانم و آقا جهت همکاری در فروشگاه
آموزش پذیر، دارای روابط عمومی بالا، وظیفه شناس، منظم و متعهد وظایف همکار خانم: فروشندگی ، چیدمان قفسه و انجام کارهای فروشگاه ساعت کار همکار خانم : ۹صبح الی ۱۸ حداقل حقوق همکار خانم: ۱۲میلیون وظایف ...
1403/08/26
سلام
م
11:12
محمود پازوکی
باسلام کاردر منزل بسته بندی هرچی باشه انجام میدم
15:34
1403/08/27
فاطمه قالبی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل درشهرپرند
06:43
استخدامی به صورت شراکت
شراکت با خانم .من کوره دار. و تولید کننده ذغال کبابی هستم کار و سرمایه گذاری تولید بسته بندی و ماشین وراننده از من فروش باشما آموزش فروش میدم درآمد یک سوم سود برای شما سودشم عالیه قیمت تمام شده با فا...
1403/08/28
سلام من دنبال کار هستم بسته‌بندی در منزل باشه
10:36
1403/08/29
ساره ازرپور
باعرض سلام  دنبال کار  بسته بندی کار درمنزل هستم. اهل زاهدان  واقعا نیازبه این کار هستم. بچه کوچک دارم و وضع  مون. که هیچی ممنون میشم کمک کنید 
11:52
1403/08/30
نیازمند کار
16:27
فقط خانم بسته بندی پوشاک محیطی کاملا زنانه
باسلام کار فقط برای خانم ها هست محیطی کاملا زنانه لطفا خانم جهت کار پیام بده فقط تا ۳۲ سال قبول میکنیم بدون سابقه کار و دق دقه فکری کاملا راحت وآسون و آسوده از کارتونم راضی باشیم تو دو هفته هم ۲۲میلو...
1403/09/01
سلام من یه خانم به دنبال بسته بندی کار در منزل هستم 
12:09
مدینه فرج زاده
سلام خانم هستم 45ساله نیازمند کار در منزل هستم بیجار
16:14
شنبه 1 دی 1403، ساعت 02:56