دنبال کن

نیازمند کار بسته بندی لوازم تحریر یا حبوبات در منزل هستم.

بسته بندی

1401/12/05
بسته بندی
نیازمند همکار خانم هستیم. ترجیحاً محدوده آساوله و نایسر باشد. دستمزد بر اساس تیکه کاری می باشد. نهار بر عهده خودتان می باشد.
لیلا ولی پور
یه خانم هستم نیاز به کار درمنزل دارم 
شهر ساری هستم
10:07
3 تایید
لیلا ولی پور
حبوبات یا هربسته بندی دیگه 
10:08
4 تایید
زینب تقی‌زاده
سلام من ی خانم 42ساله هستم نیازمند کار درمنزل هستم ساکن شهرضا هستم 
18:20
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
تولید آب مقطر
1401/12/06
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
14:22
1 پاسخ
1401/12/10
خانم امانی
سلام من یه خانم هستم مشهدی
دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم 
15:00
1401/12/11
۸۹۷۰
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
03:31
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار بدون نیاز به سرمایه با درامدی مناسب کسب اطلاعات بیشتر از طریق واتساپ و روبیکا
1401/12/13
خانم محمدی
سلام تعدادی خانم هستیم ک دنبال کار بسته بندی در منزل خودمان هستیم کار فقط در شیراز باشه ممنون
17:39
1 تایید
صدیقه شریعتی
زینب تقی‌زاده
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
20:40
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
20:43
5 پاسخ
5 تایید
طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی
سلام خسته نباشید طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی رو میخواستم انجام بدم لطفا کسانی که نمونه کار و تجربه دارند پیشنهاد بدندد.
1401/12/14
سلام خسته نباشید منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کار در تهران باشه ممنون 
08:47
1 تایید
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم 23سالم هست خاستین خبر بدین 
16:46
2 پاسخ
1401/12/15
لیلا امینی
سلام من از زازران فلاورجان هستم نیاز ب کار در خانه  بسته بندی مواد غذایی وحبوبات دارم  راهنمایی کنید 
10:41
1 تایید
طراحی سلفون بسته بندی مواد غذایی
طراحی سلفون برای دستگاه بسته بندی پیلوپک. محصول نات بار می‌باشد .
رضوانه سادات
سلام  من یه دختر هستم 
نیازمند یک کار هستم  مثل بسته بندی اینا سبزوار 
16:45
1 پاسخ
مریم
سلام من 22 سالمه ساکن کرمانشاه هستم کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبرم کنه
21:28
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم تهران مختاری حالا بسته بندی لباس لوازم آرایشی و یا حبوبات باشد فرقی نمیکند ممنون
22:50
مدلسازی و بسته بندی سه بعدی شامپو
نیاز به انجام پروژه مدلسازی و بسته بندی سه بعدی مایع دستشویی فوژ مشابه نمونه کار زیر دارم klnc.ir/worksample/مدلسازی-بسته-بندی-سه-بعدی-مایع-دستشویی-فوژ-0748307m1w35
1401/12/16
Alipour
سلام من 18سالمه ساکن صباشهر کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبر بده ممنون میشم 
18:28
سلام دنبال کار در خانه هستم کازرون 
20:52
1401/12/17
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای 4میلیون درامد دارم
0**** خیشوند شماره کاریابی هست
09:30
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
باسلام ب چند نفر نیروی فعال پرانرژی آقا و خانم در قسمت رول ب رول و بسته بندی در کارگاه سفره یکبار مصرف سریعآ نیازمندیم. مزایا بیمه صبحانه سرویس عیدی پایان کار شرایط سن 20 الی 35 تحصیلات دیپلم مجر...
سلام من يه خانم 30 ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس 0**** تكاب
13:48
1 پاسخ
زهرا ارین
سلام خانمی هستم 21سالمه ساکن ازنا هستم دنبال کار بسته بندی در ازنا 
21:42
1401/12/18
پایاب
سلام دنبال کاردرمنزل خودم هستم بسته بندی هرچی باشه پاکدشت هستم 
04:40
بسته بندی
یک خانم جهت بسته بندی فروش آنلاین ترجیحا مجرد باشه یا بچه نداشته باشه تایم صب ۸تا ۱۲ رفت و برگشت با خودم و محیط زنانس. لطفا تماس بگیرید
ساینا
سلام دنبال کار در منزل در خانه خودم میگردم نیاز مند هستم 
12:56
محمدوهابی
سلام خانم 40ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
21:01
1 پاسخ
محمدوهابی
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
سلام ،میشه لطف کنید بگید چه کاری هستش ،من هم دنبال کار در منزل هستم .ممنونم
21:03
طراحی بسته بندی محصولات ژل خوشبو کننده صادراتی
سلام خدمت فریلنسرهای گرامی بنده فردی کاملا مسلط به گرافیک و ایده پردازی میخوام و برام مهمه که دستی هم در بازار داشته باشه ما طراحی میخوایم در زمینه بسته بندی ژل خوش بو کننده هوا که به سه شکل مختلف باش...
سلام من ی خانومم آشنا وسابقه کاردرتولیدی تریکو ولی اشنا به بسته بندی  اتو کاری اکه در منزل باشه باحقوق دونه ای 
22:31
1 تایید
1401/12/20
۹۴۳۳
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام خسته نباشید دنبال کار در خانه هستم در رشت
10:23
سلا من به دنبال یه ایده کار برای یه دختر و پسر جوان هستم اگر ایده ای دارید لطفاً بگید 

17:04
بسته بندی
به چند نفر خانم و آقای فعال و متعهد به کار جهت کنترل و بسته بندی قطعات خودرو در یک شرکت معتبر نیازمندیم .
سلام

من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
17:05
1 پاسخ
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
قالی بافم بیمه دارم نیازمند کاردر منزل هستم
18:34
1401/12/23
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل 
11:34
1 پاسخ
بسته بندی
یکنفر آقا محدوده سنی حداقل ۲۴ سال توانایی جسمانی جهت بسته بندی مرسولات پستی بیمه توافقی حقوق حداقل ۷ میلیون ، درصورت رضایت امکان افزایش حقوق هست ساعت کاری از 8:30 تا 18 ،یکساعت و نیم تایم ناهار محل ...
باقری
11:34
1 پاسخ
زهراشهرکی
سلام خانم 35 هستمم،دنبال کار درمنزل هستم هر کاری مهم نیس فقط درمنزل خودم انجام بدم0**** رحیم زاده
14:30
دبیری
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم کاربسته بندی نورآبادگنبدکاووس بهاره
16:14
بسته بندی
ت.ت.م یک عدد نیروی آقا زیر ۵۰ سال جهت بسته بندی گیاهان دارویی و فعالیت در انبار عطاری جمعه ها تعطیل شنبه تا ۵شنبه روزی ۵ ساعت در صورت تمایل تماس بگیرید پیام چک نمیشود
1401/12/25
آمینه انکارد
سلام
من یه خانوم 28سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
11:47
1 پاسخ
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
11:48
2 پاسخ
1402/01/02
سلام من دنبال کار مونتاژ وبسته بندی در حانه هستم درحوزه ی شهریار شاهدشهر
06:03
خط تولید بسته بندی راننده کارخانه آجیل
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه آجیل دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کار...
1402/01/04
امینی
سلام من خانم امینی هستم نیاز به کار دارم در چهاردنگه
17:42
سکینه حسینی
سلام دونفر  خانم فعال هستیم نیازمند کار بسته بندی هر وسیله وخوراکی و... در منزل ممنون میشم خبر بدید
ساکن استان فارس
18:10
1402/01/06
جوان بخت
سلام  من یک خانم هستم مشهدی دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هست
09:35
استخدامی گروه مهندسی پرگار تولیدی مبلمان
استخدام نیرو در قسمت های زیر: 1. نیروی نیمه ماهر جهت نجاری 2.نیروی زیر کارزن رنگ 3. نیروی ساده جهت جابجایی و بسته بندی حداقل سن استخدامی 35 سال نیروها متعهد و با پشت کار باشن امکان بستن قرارداد ب...
1402/01/07
حکیمه کوهکن
سلام خانم هستم تهران هستم متولد 1356
دنبال کار در منزل هستم
07:24
ماه پری فیضی
سلام من خانم 29ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
10:35
1 پاسخ
عباسعلی ابولفظلی
سلام 
10:59
سرپرست فروش مویرگی مواد غذایی
شرکت سرزمین سلامت خاورمیانه با ۲ برند کندی پف و پاپایا تولید کننده انواع اسنک و پاپ کورن و پشمک و پاستیل و چیپس و آب معدنی و شانسی و تخمه بسته بندی و پسته با جعبه کادویی و….و کالاهای بازرگانی نیازمند ...
1402/01/08
سلام من دنبال کارهستم
04:44
زهرانوروزی
سلام بنده 24سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم 
09:18
1 پاسخ
1402/01/09
ناهید عبدی
سلام نیازمندم کار بسته ندی هستم لطفا  راهنمایی کنید
10:28
جذب نیروی کار در کارخانه دمپایی
با سلام به چند نفر نیروی ماهر خانم و آقا جهت کار در تولیدی صندل پی یو نیازمندیم بسته بندی دورگیر ترزیق کار قالب زن وسط کار و .... ساعت کاری از ساعت ۶:۰۰ تا ۱۸:۰۰ تسویه حقوق بدون تاخیر و به صورت ماه...
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
17:59
1 پاسخ
1402/01/10
سلام خانم هستم دنبال  کار در منزل هستم در محسن اباد برخوار 
17:58
1402/01/11
توروسننع؟!
نیازمند بسته بندی در منزل هستم یزد اردکان
00:57
بسته بندی پوشاک
به یک خانم جوان جهت بسته بندی جوراب در محیط زنانه کارگاه نیازمندیم
توروسننع؟!
یه خانم هستم نیازمند کا در منزل بسته بندی اردکان 
00:58
زینب غلامیان
منم  از بابلم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
09:02
1402/01/14
سهیلاخزایی
سلام یه خانم هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم
02:04
استخدام نیرو در اسنپ مارکت (مرزداران )
✅اسنپ مارکت همکاران ما در اسنپ مارکت واقع در شعبه مرزداران در واحدهای چیدمان،جمع آوری،بسته بندی سفارشات فعالیت میکنند. مزایای همکاری با ما شامل : ✅ حقوق پایه+پرداخت پاداش عملکرد،عیدی،سنوات، اضافه ک...
فرشته قلیچ
سلام منم دنبال کار بسته بندی حبوباتم توقوچان
12:28
سلام کاربسته بندی در قوچان نیازمندم 
17:53
زهرا اسدی
سلام چند نفرخانم هستیم نیازمند کاردر منزل خودمان... اراک... سابقه کار  دور روزی روسری و اتو و بسته بندیش و بسته بندی لوازم تحریر داریم 
20:40
استخدام نیرو اقا در انبار موادغذایی در تهران
انبار موادغذایی نیرو فقط شهرستانی انبار در تهران است بخش های کار : چیدمان/ باربری / بسته بندی / تخیلیه بار / حسابداری / کارهای خدماتی / کارهای دفتری و سیستمی به همراه جای خواب و سه وعده غذایی بیمه، ع...
1402/01/15
سلام دو نفر خانم هستیم جویای کار در خانه هر کار بسته بندی در تبریز هستیم 
08:22
دو نفر خانم هستیم جویای هر کاری در خانه مرسی جواب بدید
08:23
دو نفر خانم هستیم دنبال بسته بندی یا هر کاری در منزل شماره تلفن 0**** 
08:26
تعدادی کارگر ساده خانم آقا +بیمه و مزایا نیازمندیم
به تعدادی کارگر ساده آقا وخانم جهت خط تولید و بسته بندی نیازمندیم ✅اتباع پذیرش داریم با مدارک کامل ✅جای خواب نداریم ✅شرایط سن از 18 تا 40 فقط ✅استخدام فوری و از روز اول حقوق آقایون 18/000...
مهدی سروری
سلام نیازمند کار در منزل هستم
12:16
1402/01/16
سلام ندامردانشاهی هستم 43 ساله هستم جویای کار در خانه هستم وگلپایگان زندگی میکنم
05:27
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
05:55
1 پاسخ
کارگر خانم و آقا تولید و بسته بندی
استخدام کارگرساده خانم اقااز۱۸ تا۴۰سال ↩بیسکوئیت خانم ۶تا۲ظهر حقوق ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ۶تا۶عصر حقوق ۱۳/۰۰۰/۰۰۰+ناهار ↩کیک خانم ۶تا۲ظهر ۹/۵۰۰/۰۰۰ ۲تا۱۰شب ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ انتخاب شیفت با خودتان ↩بستنی ۷ تا۶عصر خا...
ناهید سیفی
سلام  من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل  خودم  هستم 
12:23
1 پاسخ
1 تایید
1402/01/17
سلام نیاز به کار در منزل دارم ساکن خمینی شهر هستم 0**** 
05:02
1402/01/18
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات   چکار اصفهان هستم
00:52
1 پاسخ
بسته بندی و بارگیری تخم مرغ
به چند نفر نیروی آقا. مجرد سن 20/32 جهت بارگیری و بسته بندی تخم مرغ نیازمندیم
حمیدرضا محبی
سلام من کار در منزل میخوام هرکسی خواست خبرم کنه
06:07
معصومه محمودی
سلامم خانوم هستم 38 ساله کار درمنزل کارهای بسته بندی جارودستی یا حبوبات فقط بسته بندی  باشه اردبیل هستم 🙏
12:14
1402/01/19
ربابه ابراهیمی
کار در منزل  بسته بندی حبوبات هر چی فرق نمی کنه کار باشه
11:13
استخدام کادر ثبت و دفتری
جهت تکمیل کادر در سمت های: مسئول ثبت سفارشات،پیگیری سفارشات،فروشندگی،بسته بندی و توزیع و بایگانی... شرایط استخدام: نیرو با انگیزه و منظم و متعهد دارای روحیه پیشرفت سن از ۱۸تا۲۸سالگی کار با سیستم یا م...
ربابه ابراهیمی
کار در منزل بسته بندی هر چی باشه رشت هستم 
12:44
1402/01/20
خانم هستم به کار بسته بندی در منزل نیازمندم
09:39
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
10:02
1 پاسخ
ویزیتور و بازاریاب مجرب در تهران و استانها
شرکت تعاونی زیما در راستای تکمیل نیروی فروش خود اقدام به جذب پرسنل خود (ویزیتور و بازاریاب) با شرایط ذیل میباشد. نوع فعالیت شرکت : فروش خاک زیما برای گلهای آپارتمان و باغات کشاورزی فروش تجهیزات و اد...
اشرف سادات
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار در منزل در یزدهستم
12:45
مستانه معنوی
سلام خانومی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل در شهرستان کاشان
17:29
سلام یه خانم 22ساله مشهدی هستم نیازمند کار در منزل هستم  
18:00
کارگر آقا جهت بسته بندی
کارگر آقا یا خانم جهت کار در کارگاه تولیدی گیره پوشه جهت بسته بندی ساعت کاری برای خانم ها توافقی میباشد متعهد به کار ،منظم ، با اخلاق غیر سیگاری ترجیحا ساکن شهرک کاروان مشیریه فقط تماس پیامک...
لطفاً اگه در مشهد کار در منزل پیدا شد تماس بگیرید 0**** 
18:01
پریماه سعادت
صدیقه شریعتی
سلام میشه بگید چه کاری 
21:34
1 پاسخ
پریماه سعادت
محمدوهابی
سلام خانم ۴۰ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
سلام کاری پیدا کردین
21:37
نیروخانم فقط خانم جهت همکاری درکارخانه دمپایی
به تعدادی نیروی خانم فقط خانم جهت همکاری درکاخانه دمپایی نیازمندیم رویه کش بسته بندی ماهیچه زن نوع کار ایوا ساعت کاری 6/18روزکاری شبکاری18/6صبح ساعت شام یانهار1ساعت استراحت متلق حقوق هر یک شنبها ...
سلام من  خانم 28ساله  هستم نیازمندکاردرمنزل سنندج
22:21
1402/01/22
سلام یک خانم جوان هستم نیاز به کار در منزل هستم بسته بندی بابلسر باشه 
10:15
فریبا قهرمانی یگانه
سلام  من یه خانوم هستم نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم از زنجان
15:04
استخدام و کار درمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه . پاداش و مزایا و ع...
فریبا دانش عدالت
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم گل خشک و لوازم تحریر
19:27
نرگس سیفی
سلام من یه خانم هستم از تهران نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی
21:43
1 تایید
1402/01/24
اکرم عباسی
سلام خانم و متاهل نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ....فولادشهر اصفهان.....با تشکر
05:42
نیرو علاقه مند به شیرینی پزی
به دونفر نیرو خانم برای تولید و بسته بندی شیرینی خانگی نیازمندیم سن حداکثر ۴۰ در محدوده استاد یوسفی ساعت کاری از ۸ تا ۵ بعد ظهر برای توضیحات بیشتر با خانم اخوان تماس بگیرید
مرتضی فاضلی
سلام من ی خانم هستم نیاز به کار درمنزل خودم شاهرود هستم
09:09
1402/01/25
رویاسامانی
سلام مراغه هستم کاردرمنزل میخواستم 
22:44
1402/01/26
زهرا یوسفی
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی بچه ی کوچیک دارم از اسلامشهرممنون میشم خبر بدید بهم
13:01
استخدام کارگر ساده در کارخانه لوازم خانگی (یخچال)
⚜⚜شرکت معتبر لوازم خانگی و چینی ⚜⚜ ♻️نیازمند کارگر ساده آقا و خانم ایرانی برای بسته بندی و تولید لوازم خانگی یخچال و تلویزیون و ظروف چینی ♻️پذیرش سنی از ۱۸ تا ۴۰ سال فقط ✅ساعت کاری ۷صبح تا ۳ظهر با...
شیما عبدالعلی پور
درود بر همگی دنبال کار در منزل در نسیم شهر هستم 
21:35
1402/01/27
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
10:23
1 پاسخ
فاطمه صفری
9516 
10:25
نیروی بسته بندی سوهان خانم
به چند نیروی بسته بندی خانم سوهان در سوهان پزی واقع در شیخ آباد، بلوار جلال آل احمد، نبش کوچه ۴ نیازمندیم
فاطمه صفری
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
نجف  آباد اصفهان 
10:26
1 پاسخ
حیدری
صدیقه شریعتی
چه کاری پیدا کردی
11:47
1 تایید
صدیقه شریعتی
پریماه سعادت
سلام میشه بگید چه کاری
میتونید به این شماره پیام بدین تا دربارش صحبت کنیم..
0**** ..یه فرصت کاریه..
12:18
فروشنده خانم نیازمندیم
به تعدادی همکار خانم جهت فروشندگی و بسته بندی نیازمندیم ۸ساعت کار شیفت صبح ۷تا۳. شیفت عصر ۲تا۱۰ .آدرس چهاراه طهماسب آباد بعد سینما. نان فانتزی بزرگ شهر شعبه دوم
صدیقه شریعتی
رضوانه سادات
سلام من یه دختر هستم نیازمند یک کار هستم مثل بسته بندی اینا سبزوار
سلام .‌‌‌‌‌‌به من پیام بدین..0**** 
س نوری
سلام  یه  خانم 30سالم در شرق تهرانم دنبال کار بسته بندی در منزلم هستم اگر بود لطفا اطلاع دهید ممنون میشم🙏
15:05
طاهره کمالی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم خیاطی هم بلدم ازفلاورجانم
19:48
کارگر بسته بندی
به دو نفر آقا (کمتر از ۳۵ سال) جهت بسته بندی میوه برای شیفت شب نیازمندیم ساعت کار 10 شب تا 7 صبح آدرس بلوار ولایت خیابان کوثر ساعت تماس ۱۰ صبح تا ۵ عنصر
1402/01/28
فاطمه موسوی
سلام خانم هستم ازاسلامشهر. نیازمندکاردرمنزل هستم  اینم  شمارم 
0**** 
13:26
مجتبی رستمیان
سلام من چند خانم سراغ دارم محتاج کار هستن در منزل هرگونه بسته بندی در اصفهان
13:46
1402/01/29
علی رمضانی
صدیقه شریعتی
سلام چه کاری هست؟
12:14
1 پاسخ
خانم جهت بسته بندی
خانم جهت بسته بندی بطری در مایان ساعت کاری ۳ بعد از ظهر الی ۸/۳۰ عصر حقوق ساعتی ۶۰ هزار تومان محدوده سنی ۴۰ الی ۵۰ سال محل سکونت جهت سرویس لاله، فجر، حوالی راه آهن محیط کار یک نفر آقا و شما خواهید بود...
1402/01/30
نفیسه کریمی
سلام من یه خانم30ساله هستم ازقزوین دنبال کاربسته بندی هستم درمنزل لطفاراهنمایی کنید ممنون
21:24
شهین ذاتی محبوب
ست دارم کار بسته بندی درمنزل انجام بدم  
21:46
1402/01/31
از اسلامشهر نیاز ب کاردرمنزل  هستم

06:18
استخدام کار گر ساده .پرستاری . بسته بندی .
سلام به تعداد زیادی آقا تا ۴۵ سال ساکن تهران جهت بسته بندی و جابجایی مرسولات پستی از ساعت ۷ صبح تا۵عصر باحقوق ۱۹میلیون بیمه و ناهار نیازمندیم داشتن پایان خدمت و یا معافیت سربازی الزامیست محل کار تهر...
الهه مرادی
سلام من خانمو هستم دنبال کاردرمنزل بسته بندی  لوازم تحریر یا حبوبات هستم
10:14
فرشته ویسی
سلام من یی خانم هستم نیازبه کار درمنزل هستم
13:08
1402/02/01
سلام من لیل
06:32
1 پاسخ
استخدام فروشنده در عطاری
ترجیحا استخدام بانو استخدام در دوشیفت از ساعت ۹ صبح تا ۱۵ و از ساعت ۱۵ تا ۲۱ دونفر ترجیحا جهت ضمانت ۱۰۰ میلیون سفته گرفته میشه لطفا در واتساپ پیام بگذارید تا فرم اطلاعات استخدامی براتون ارسال بشه و قر...
سلام،خسته نباشید 
دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی
کاردرشیرازباشه.باتشکر
08:41
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی شیرازباشه.ممنون
08:42
نیازمندکاردرمنزل
08:43
طراحی بسته بندی در 4 سایز متفاوت محصول نمک
با سلام خدمت دوستان بنده 4 نوع محصول نمک خوراکی دارم که به صورت پاکت و قوطی هستش، نیاز به طراحی این موارد دارم برندبوک و لوگو طراحی شده از قبل لطفا دوستانی پیشنهاد ارسال کنن که قبلا نمونه کار طراحی ب...
کاردرمنزل
08:43
1 پاسخ
کبری اشرف
سلام یه خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم استان فارس شهرستان نی ریز 
09:59
کریمی
خانم  کریمی 
سلام  من  خانم  هستم  تبریز 
دنبال کار هستم  درمنزل 
12:18
بسته بندی سوهان در کارگاه سوهان پزی
کارگر ساده و کار بلد خانم برای بسته بندی سوهان به همراه یک وعده صبحانه ۸صبح تا 4 بعد از ظهر آدرس: ۲۰متری مطهری، کوچه۳۸، انتهای کوچه، پلاک ۱۴۰ با تشکر
1402/02/03
سلام خسته نباشید خانم 35 ساله هستم  نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم لطفا راهنمایم کنید
19:59
1402/02/04
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
04:28
1 پاسخ
سیده سکینه هاشمی
سلام.خانمی ازساری نیاز به کار درمنزل دارم
13:01
کارخانه دنپایی
کارخانه آریاس به تعدادی نیرو از جمله پیشکار ،چسب زن،بسته بندی،وسط کار و....نیازمند است جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1402/02/05
خانم محمدی
سلام خانمی هستم 41 ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم.  0****  لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره.
مچکرم.
08:49
1 پاسخ
سلام مژگان پالیزی هستم نیاز کاردرمنزل شیراز هستم 
16:00
برای پیشنهاد کار در منزل مثل بسته بندی دوخت لباس بیمارستان با این شماره تماس بگیره 0**** 
16:02
کارگرساده خانم آقا بسته بندی درکارخانه اسباب بازی
‼️کارخانه بزرگ و معتبر اسباب‌بازی از خانم ها و آقایان با انگیزه و پر انرژی در زمینه کارگر ساده جهت بسته بندی محصول دعوت به همکاری میکند. ❌کار دائمی و بدون تعدیل نیرو میباشد ❌ ♦️استخدام و شروع بکار ف...
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم 23سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
22:29
1 پاسخ
1402/02/06
آزموده
علی رمضانی
سلام چه کاری هست؟
سلام چه کاری هست به ما کمک کنید 
04:12
زهرا مقصودی
سلام خانم قربانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی حبوبات هستم از  مشهد
18:03
نیرو بسته بندی خرما ( خانم )
ساعت کار ۸ تا ۱۷ محل کار میدان امام حسین ، میدان بار ولیعصر سورت و بسته بندی خرما سن ۱۸ تا ۳۵ اتباع پذیرفته نمی‌شود کار در منزل نداریم
1402/02/07
شیر محمدی
خانم هستن نیاز ب کار در منزل دارن بسته بندی باشه خیلی بهتره 
07:43
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم 
07:43
1 پاسخ
فر یده طهماسبی هستم
سلام  وقت ب خیر منم دنبال کار هستم  در خونه  هر کاری  باشه با حقوق خوب
19:12
2 پاسخ
نیرو برای کارگاه تولید ابزار
به یک نیروی تمام وقت یا پاره وقت جهت کار مونتاژ و بسته بندی، در کارگاه تولید ابزار الات نیازمندیم. همراه بیمه و مزایا و حقوق طبق قانون اداره کار. محیط کاری امن و آرام و دوستانه. ترجیحا متاهل سن: زیر 3...
1402/02/08
شقایق ملکی
زینب تقی‌زاده
سلام وقت بخیر،خانم 30ساله هستم و خانه دار در استان مرکزی،نیازمند کار درمنزل از قبیل بسته بندی محصولات مثل پوشاک ومواد غذایی و لوازم آرایشی بهداشتی وتایپ جزوه هستم،ممنون میشم راهنمایی و کمک کنید.
22:40
1402/02/10
صدیقه شریعتی
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام.خودتون میدونید که کار کردن برای
خانومها بیرون خونه سخته ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:15
صدیقه شریعتی
آمینه انکارد
سلام من یه خانوم ۲۸سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:57
کار در شرکت تولیدی مصنوعات چوبی پاره وقت
نوع کار شامل تمیز کاری محصولات نهایی . بسته بندی . مونتاژ کشوهای میز وغیره رنگ کاری محصولات چوبی . نیاز به افرادی با انگیزه مثبت وعلاقمند با کار صنایع چوبی میباشیم
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:58
1402/02/11
غفارزاده
سلام من نیازمند کار  در خانه هستم آذبایجان شرقی
11:50
1 پاسخ
مژگان مسکینان
سلام خسته نباشقد دنبال کار در خانه هستم خانه اصفهان 
12:28
نیازمند کارگر خانم جهت بسته بندی
نیازمند کارگر خانم فعال جهت بسته بندی خرما ساعت کاری8تا4بعد از ظهر می‌باشد بدون بیمه فقط ساعت8 الی12تماس بگیرید. توجه فعلا ظرفیت تکمیل شد لطفاً فقط فقط اگر آگهی بود پنجشنبه خبر بگیرید جهت استخدام......
لیلاواحدی
غفارزاده
سلام من نیازمند کار در خانه هستم آذبایجان شرقی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل بسته ه بندی باشه رچی باش ازشهریار
12:48
من یه خانهم هستم تیران وکرون برای کار بسته بندی و فلفل دلمه باتشکر
13:07
1402/02/12
طاهره خوشرو
سلام خانمی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اندیشه فازیک شهریار 45 ساله تمام وقت 
04:37
اتو کار بسته بندی کار بیرون بر
گروه تولیدی هورام باسلام عرض ادب خدمت دوست گرامی تعدادی کارگاه بیرون بر نیازمندیم داخل کارگاه اتو کار بسته بندی کار وسط کار نیازمنیم
محمد عباسیان
سلام دنبال کار در منزل هستم درتبریز
11:40
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
14:30
1 پاسخ
زبیده برزگر
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
ازمشهدرسالت
14:31
خط تولید بسته بندی راننده حراست کارخانه مربا
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه مربا دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کار...
نعیم حیدری
بسته بندی دارو یا اسکاچ یا لوازم تحریر برای کار در منزل 
16:49
1402/02/14
علی.اکبرشاهوار
سلام
08:55
معصومه فیروز
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای ۴میلیون درامد دارم ۰۹۹۰۷۷۴۹۳۷۲خیشوند شماره کاریابی هست
سلام مطمعنی راسته چه کاری هست هالا
11:44
همکار خانم در فروشگاه مواد غذایی و سبزیجات و سالاد
برای تکمیل کادر فروشگاه در زمینه تهیه سالاد و بسته بندی سبزیجات همکار خانم با شرایط زیر استخدام می شود.(کار سبک و مناسب خانم ها در محیطی کاملا سالم و بهداشتی میباشد .در ضمن نحوه کار کاملا آموزش داده م...
زهرا افشار
سلام من ی خانم هستم ب کار در منزل واقعا نیاز دارم 
ساکن مشهد هستم
15:16
پریسانوری
سلام من. نیاز به کاردر منزل رو دارم اردبیل 
18:18
گلی زینی۹۲۱۰
سلام من خانم 42ساله هستم کاردرمنزل هررچی باشه انجام میدم 
19:20
به یک نفر کارگرساده نیازمندیم
به یک نفر کارگر ساده نیازمندیم سمت طرف شیبان یازرگان باشه برای بسته بندی خیارشوروترشیجات ***************شماره تماس ‎**** *** ****
مریم سلطانی
نیازمند کار در منزل شیراز
21:22
1402/02/15
سلام نیاز مند کار بسته بندی در منزل هستم
06:17
ایلیا نظری
سلام من خانم هستم نیازمند کاردرمنزل اصفهان شاهین شهر
09:30
استخدام نیروی نظافت و خدماتی خانم
شرکت خدماتی و نظافتی آوا نصر امید ♻️ استخدام نیرو نظافتی فقط خانم ♻️ شرکت آوا نصر امید ،ارائه دهنده خدمات نظافتی از افراد متخصص و کاربلد در زمینه نظافت منزل،نظافت راه پله...
1402/02/16
Arezooo
سلام دنبا ل  کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 0**** 
10:03
1 پاسخ
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن 
10:25
1 پاسخ
شهناز یوسفی
سلام من سرپل ذهاب هستم نیاز به کار در منزل هستم 
10:27
پذیرش مهندسی هلدینگ های بزرگ...
باسلام خدمت کارجویان عزیز.... فوری فوری فوری کارهای اداری و دفتری،هلدینگ؛بسته بندی،انبارداری، بازاریابی و فروش، خدمات، تشریفات؛ پذیرش، رانندگی، پذیرش وحسابداری.... با پانسیون برای استراحت وخواب 213...
صدیقه شریعتی
ماه پری فیضی
سلام من خانم ۲۹ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:09
صدیقه شریعتی
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:11
صدیقه شریعتی
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم ۲۳سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
11:15
آدینه تجارت راما ایرانیان
کارگر ساده
استخدام آدینه تجارت راما ایرانیان آدینه تجارت راما ایرانیان در استان البرز (کرج، منطقه ۳، کیانمهر) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان البرز استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا سابقه کا...
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
11:17
سمیه غفاری
سلاممنم نیازمند کار بسته بندی هستم در گلپایگان 
22:19
1402/04/10
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** پیام بدید
18:04
کارشناس فروش در حوزه چاپ و بسته بندی (نایلون و سلفون)
استخدام گروه صنعتی نقش تصویر گروه صنعتی نقش تصویر در تهران (منطقه 8، تهرانپارس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان‌ تهران استخدام می‌نماید. کارشناس فروش در حوزه چاپ و بسته بندی (نایلون و سلفون...
1402/04/11
محمد صمدی
سلام من لیل
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:37
محمد صمدی
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:38
1402/04/15
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه 0**** 
11:20
1 پاسخ
استخدام خانم جهت بسته بندی
استخدام خانم جهت بسته بندی درمنزل با دستمزد روزانه دارای اخلاق وترجیحا مجرد
مستوره طهماسی
من از میانه دنبال کار بسته بندی در خانه هستم
12:54
1402/04/16
محمد صمدی
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه ۰۹۱۳۹۱۰۳۴۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:59
1402/04/20
محمد صمدی
سلام من يه خانم ٣٠ ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس ٠٩١٣٠١٩٠٦١٥تكاب
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:29
کارگر ساده
بسته بندی بطری های پلاستیکی حقوق روزی ۳۵۰ ت ساعت کار ۹ صبح تا ۵ عصر بیمه و غذا ندارد سرویس دارد آقا و خانم فرقی ندارد محدودیت سنی بین ۱۸ تا ۳۵ آدرس جاده قوچان روستای عسگریه
محمد صمدی
زهرانوروزی
سلام بنده ۲۴سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم
سلام 0**** تماس 
18:31
محمد صمدی
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
محمد صمدی
فاطمه صفری
نجف آباد اصفهان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:35
نیروی اقا بسته بندی و انبار
نیروی جوان جهت انجام امور بسته بندی و انبار نیازمندیم. حداکثر سن ۳۰ سال حداقل مدرک دیپلم. فروشگاه انلاین سیسمونی ساعت کاری ۹:۳۰ تا ۱۸ میباشد حداقل حقوق ۱۰ تومان ولی درصورت رضایت قابل افزایش است.
محمد صمدی
خانم محمدی
سلام خانمی هستم ۴۱ ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم. 09162230540 لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره. مچکرم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:38
1402/04/21
محمد صمدی
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:43
1402/04/22
محمد صمدی
صدیقه شریعتی
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:37
نیرو خانوم تولید و بسته بندی
سلام نیرو خانوم تک شیفت تعدادی شیفت صبح از 8تا۱۵ و تعدادی شیفت عصر از ساعت 15تا20 حقوق ساعتی40تا45ت بستگی به کارشما داره. سرویس ندارد.
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:38
محمد صمدی
کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:42
محمد صمدی
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس 
16:18
استخدام آقا مجرد و متعهد ۲۰تا۳۰
با سلام و وقت بخیر جذب نیروی آقا در کارخانه بسته بندی مواد غذایی *گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال مجرد آقا* داری بیمه تامین اجتمائی،تکمیلی و حوادث صبحانه،نهار و شام با خوابگاه بن خرید و مرخصی سه روز در ماه ...
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:21
محمد صمدی
باقری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:22
1402/04/24
محمد صمدی
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات چکار اصفهان هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
کارگرساده بسته بندی فقط خانم
شیفت بسته بندی تمام وقت روز هست دارای سرویس رفتو برگشت بیمه
محمد صمدی
Arezooo
سلام دنبا ل کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 09215049227
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:05
1402/04/25
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست

در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
09:48
1 پاسخ
نفس حیدری
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
0**** 
09:52
2 پاسخ
نیروی ساده
تعدادی نیروی ساده برای کار در فروشگاه چوبی و محصولات ام دی اف جهت بسته بندی و ورود خروج کالا ، نظافت و خورده کاری ساعت کاری ۸ تا ۱۳ و یه ساعت تایم نهار ۱۴ تا ۱۸ ساعت کار میباشد هفته ایی تسویه می...
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
مهسا مرادی
سلام من یه خانم 43 ساله هستن کار درمنزل بسته بندی شکلات
20:45
مهسا مرادی
0**** 
20:45
اماده سازی فست فود
فست فود موبیدیک در بلوار گیلان ،جنسیت خانم ، از سن ۱۸ تا ۳۵ سال برای اماده سازی (کاهو گوجه خیارشور قارچ خرد کردن،مرغ سوخاری سرخ کردن،سس درست کردن،بسته بندی کردن تمیز کاری قسمت کار خودتان و شستشو وسایل...
مهسا مرادی
تماس بگیرید
20:49
1 پاسخ
1402/04/26
جمیله جوانبخا
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم درتبریز
04:09
محمد صمدی
مهسا مرادی
تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:33
منشی مرد شهرک صنعتی
سن بین ۲۵ تا ۳۵ سال حتما وسیله نقلیه داشته باشد(سرویس نداریم) حتما آشنایی با کامپیوتر و اکسل و وورد ( در حد ابتدایی) حقوق طبق اداره کار بیمه بعد از ۳ ماه شغل بسته بندی ماهی و میگو و باسکول دار پیام پ...
1402/04/27
محبوبه یونسی
ناهید سیفی
سلام من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل خودم هستم
سلام  اگه کارپیداکردین یه اطلاع هم به مابدین
00:30
Samin Eyvazi
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم شهر اردبیل
09:09
محمد صمدی
سلام 0**** تماس 
17:19
استخدام خانم در کارخانه کیک +سرویس بیمه غذا
⭕استخدام کارگر ساده خانم دربسته بندی و خط تولید در کارخانه کیک و غلات (خط تولید و بسته بندی ) شرایط کاری کارخانه به صورت ذیل می باشد ۶صبح تا۲ظهر حقوق ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ساعت کاری۶صبح تا۶عصر ۱۴.۰۰۰.۰۰۰ ...
محمد صمدی
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:24
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:26
محمد صمدی
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن
سلام 0**** تماس 
17:27
نیروی خانم حسابدار
دعوت به همکاری شرکت چاپ و بسته بندی ✍یک نفر همکار خانم بعنوان حسابدار و اداری ✍مدرک کارشناسی حسابداری(یا تجربه کاری مرتبط در حوزه حسابداری و اداری) ✍حقوق و مزایا طبق قانون کار ✍ساعت کاری ۷ الی ۱۵ ✍سر...
تینا
سلام  خانم هستم از سنندج دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم
21:56
1402/07/25
سلام نیازبه کار درخانه داشتم لطفا خبربدین درزاهدان 
09:54
1402/09/14
محمد صمدی
سلام من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
0**** 
20:19
استخدام بازاریاب و فروشنده حرفه ای
ما در مجموعه‌مون به یک نفر آقا/خانم مسئولیت پذیر، متعهد، متخصص با روابط عمومی و فن بیان خوب جهت فروش محصولات‌مون به فروشگاه‌ها، شیرینی فروشی‌ها و... در سطح شهر کرمانشاه نیاز داریم. محصولات ما: انواع...
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی  می دهم
20:38
1 پاسخ
1403/04/16
محمد صمدی
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی می دهم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:13
1403/04/17
دنیز جهانگیرزاده
سلام. من یک دختر از تبریز و نیازمند یک کار در منزل هستم کارش فرقی ندار
12:16
استخدام کارگر ساده
به نفر کارگر ساده جهت حمل و نقل فرش و بسته بندی فرش در قالیشویی نیازمندیم دو وعده خرج ساعت پاره وقت می باشد و همراه با انعام
سلام ی خانم هستم نیازبه. کاردرمنزل دارم شهربانه
15:49
1403/04/18
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
15:23
1 پاسخ
بهروز یعقوبی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم بسته بندی حبوبات یاشکلات 3نفریم شهرستان دلیجان
20:05
استخدام نیروی کار در منزل باحقوق بالا
کار در منزل میباشد ... استخدام کار در منزل با مدارک معتبر و قابل استعلام با سابقه کار بیش از ۵ سال و استخدام مجازی و حضوری : برای استخدام وتوضیحات به ادمین در روبیکا پیام دهید با پاسخگویی ۲۴ ساعته ...
سمیه حیدری
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
20:38
1403/04/19
مرضیه کریمی
سلام مرضیه کریمی از خمینی شهر نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
10:48
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم ابیک
14:50
گرافیست تمام وقت
سلام نیاز به یک همکار گرافیست داریم فصای کار ما فضای مجازی و چاپ و بسته بندی هست. آشنایی با برنامه فتوشاپ و ایلستریتور از نیازمندی هاست
1403/04/20
سلام من خانم هستم ساوه زندگی می‌کنم دنبال کاردرمنزل هستم
05:36
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم قلات شیراز
13:10
1403/06/12
اعظم ملکی
سلام من خانم 38 ساله هستم ازکرج دنبال کاردرمنزل هستم
استخدام کارگر ساده در کارخانه مقوا و نساجی
به تعداد ۱۵ نفر نیروساده آقا جهت کارخانه معتبر نساجی و مقوا در شهرک صنعتی کلات جهت بسته بندی محصولات نیازمندیم شرایط سنی ۱۸ تا ۴۰ سال بدون نیاز به سابقه کار نساجی۶صبح تا۶عصرچرخشی ۱۷.۰۰۰.۰۰۰ آقا هم...
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
12:56
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
13:10
محمد صمدی
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
13:11
نیروی بسته بندی نبات خانم
مجموعه تولیدی نبات جهت تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی ساده خانم برای سالن بسته بندی دعوت به همکاری می نماید. جهت اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.
سمیرا غلامی
سلام. خانوم هستم به کا ردرمنزل احتیاج دارم کسی کار داشت با این. شماره تماس بگیره 0****  از روستای  شیخ. کانلو
13:29
1403/06/13
اسما نادری
یک خانوم هستم محتاج کارم
06:08
صغری ازادی
سلام صغری ازادی هستم کاربسته بندی 
07:08
شرکت قطعات خودرو کارگرساده حراست موزع راننده
فراخوان استخدام فوری کارخانه قطعات خودرو✅ تعداد 30 نفر آقا ایرانی واتباع دربخش های کارگرساده خط تولید و بسته بندی /حراست/موزع/راننده لیفتراک،راننده پایه 2 و پایه 3 نیازمندیم پایان خدمت کارگر الزامی ن...
1403/07/16
سلام من خانم هستم 27سالمه ومیتونم کار پاره وقت در منزل بسته بندی باشه البتع . انجام میدم ممنون میشم راهنمایی کنید
22:05
1403/07/17
فاطمه ستاوند
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم به کار احتیاج دارم ولی چند بار بابت ترازو و د ستگاه پرس به شرکت ها پول دادم ولی دیگه خبری نشد 
07:20
فاطمه ستاوند
سلام خانمی 42ساله هستم به کار در منزل احتیاج دارد چند بار توی دیوار درخواست دادم ولی بعد از گرفتن پول بابت ترازو و دستگاه پرس دیگه خبری ازشون نشد
07:22
کارمند خانم آشنا به کامپیوتر جهت بسته بندی
تعدادی کارمند ترجیحا خانم جهت بسته بندی محصولات و سفارشات فروشگاه اینترنتی لوازم جشن ، نیازمندیم. اولویت با کسانی است که با کامپیوتر مقداری آشنایی داشته باشند ، برای دیدن سفارشات در سایت فروشگاه و گر...
سلام نیازمند کار در خانه هستم
09:31
سلام  
11:06
محمد محمدی
سلام بنده آقا هستم نیازمند کار بسته بندی تو منزل نیاز دارم
17:50
فراز انرژی اطلس
گرافیست
جنسیت: آقا و خانم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۲۰ الی ۲۵ میلیون استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران مسلط به فتوشاپ، کورل و ایلاستریتور آشنا به امور چاپ تسلط بر طراحی کاتالوگ، بروشور و جعبه و ...
1403/07/21
سلام  من خانم هستم بهبهان زندگی میکنم دنبار کار بسته بندی در منزل هستم
11:27
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
12:43
1 پاسخ
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
خانوم هستم 
12:43
استخدام نیروی جوان (لوازم آرایشی و بهداشتی )
با سلام حتما شرایط کار خوانده شود بعد تماس بگیرید درصورت مشغول بودن یا عدم پاسخگوی مجددا تماس حاصل فرمایید تایم کاری از ساعت 8 صبح تا ساعت 16 بعدظهر پذیرش متاهل نداریم  فقط نیروی آقا ۱۹ الی ۳۰ سال...
پریا نوری
سلام من یه خانوم هستم 21سالمه کا
19:28
1403/07/22
هانیه ازادی
سلام یک خانم  از  استان فارس خشت احتیاج به کار دارم  در منزل خود 
05:13
نجیبه خانلو
سلام من خانم هستم 40 سالم هست کار در منزل می خوام در کرج.
10:05
فروشندگی و بسته بندی مواد
به دو عدد نیروی مجرد خانم یا اقا سن بالای 25 سال نیازمندیم جهت فروشندگی و بسته بندی در فروشگاه شیر عباس واقع در مسکن روبروی کوچه عارف شیفت صبح 8 تا 4 شیفت عصر 4 تا 12 شب
زینب صادقیان
یه خانم هستم نیاز به مار در منزل دارم کاشانم 
11:45
سلام من یه خانم استم 23سالمه از پرند نیازمندبسته بندی کار در منزل هستم یه بچه دوسال دارم نمیدونم بیرون کارکنم 
11:53
من ودختر فدایی نیازبه کاردرمنزل آذربایجان شرقی نرسیده به پل مایان پشت فرودگاه روستای اوغلی 
12:08
استخدام جهت المنت دوخت پلیسه بسته بندی شال و روسری
به تعدادی خانم اشنا و وارد به انجام کارهای المنت، دوخت، پلیسه و بسته بندی شال و روسری نیازمندیم. موقعیت محل کار میدان دروازه قرآن یزد
1403/07/23
پریسا مهدی
سلام من یه خانم 31ساله هستم نیازمند کاردر منزل هستم ساکن خمینی شهر هستم
08:36
1403/08/19
الهه علیزاده
صدیقه شریعتی
 سلام عالیه میشه بگین چه کاری پیدا کردین شاید به درد ماهم خورد
14:01
1 پاسخ
سھیلا مھدی
سلام من ی خانم 37ساله هستم مجرد ونیازمند کار در منزل
15:39
استخدام کارگر ساده
شرکت پژواک پرتو باران در نظر دارد جهت تکمیل پرسنل خود ۲ نفر نیروی کار جهت تولید و بسته بندی با حقوق قانون کار و عیدی و سنوات و بیمه استخدام نماید. ساعت کاری ۸ الی ۱۷ ساعت تماس : ۹ الی ۱۳ ۱۶ الی ۲۰
سھیلا مھدی
از سنندج
15:40
صدیقه شریعتی
الهه علیزاده
سلام عالیه میشه بگین چه کاری پیدا کردین شاید به درد ماهم خورد
میتونم اطلاعات کار رو بهتون بگم0915٫401٫3205
20:37
1403/08/20
سهیلا رئیسی ساکن اصفهان هستم..کاردر منزل براحبوبات هستم🙏
07:25
استخدام نیرو خانم بسته بندی خرما
استخدام ۲۰ نفر نیروی کار ( خانم ) در شرکت بسته بندی خرما شرایط : ۱. ساعت کاری ۰۷:۳۰ صبح الی ۱۵:۳۰ ظهر ۲. سرویس ندارد ۳. حقوق روزانه ۲۰۰/۰۰۰ هزار تومان ۴. بیمه ندارد ۵. ۳ روز اول آزمایشی و جمعه ها ت...
ساناز اصلاحی
سلام زینب عاشوری هستم دنبال کار در منزل هستم
09:14
افسانه شفیعی
نیازمند کار در منزل هستم
17:20
سلام من از بهارستان هستم. کار بسته بندی در منزل رادوست دارم انجام بدم
18:13
چسپ زن و بسته بندی
تولیدی کیف و کفش به چند نفر همکار خانم چسپ زن و بسته بندی در تولیدی کیف نیازمندیم ساعت 8تا17 ماهانه هشت میلیون سیلاب ایستگاه سوم قنبراباد
سلام .خانمی 46 ساله هستم نیازمند کار بسته بندیدر منزل هستم 
19:02
سه نفر خانم هستیم حدود 45 ساله مشهد نیازمند کاربسته بندی  در منزل خودمون.
19:24
اعظم شبانی
سلام خسته نباشیدکاردرمنزل میخواستم لوازم. تحریر باشه خیلی خوب ممنونم از تون کمک کنید0**** 
19:47
خانم اتباع افغان کارگاه تولیدی شیرانی کساره پرتمان
محدوده سنی ۲۰ الی ۴۰ سال ساعات تماس ۹-۱۸ به تعدادی نیروی کار خانم اتباع افغان، جهت تولید و بسته بندی در کارگاه تولیدی یازمندیم... ساعات کاری پاره وقت ۹-۱۴ ساعت کاری تمام وقت ۹-۱۸ حقوق و مزایای کار س...
1403/08/24
یاسر ابیضی
دنبال کار می‌گردم شهرستان آبادان استان خوزستان ایران هستم یاسر ابیضی 
11:00
یاسر ابیضی
من.مترجم.هستم ودرچندکارخونه  عراقی بودم هم مترجم درعراق بودم و مترجم درعراق بودم دنبال کار می‌گردم 0**** 
11:02
زهرا بلفکه
سلام من یه خانم هستم از شریف اباد دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
13:17
بسته بندی لباس در یک آنلاین شاپ پوشاک
چند نفر خانم جوان (سن ۲۰ الی ۳۰) برای بسته‌ بندی پوشاک در یک آنلاین شاپ استخدام می‌کنیم. . با اخلاق و دارای روحیه تیمی مسئولیت‌پذیر و با دقت . حتما تماس بگیر**************
سلام من ساکن تهران اسلامشهر هستم شرایط کار در منزل چگونه هست
18:42
1403/08/25
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
13:29
1 پاسخ
محمد صمدی
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
15:07
اطو کار وبسته بند کار ماهر و مبتدی
به تعدادی نیروی ترجیحاً ماهر ، نشد مبتدی خانم یا آقا جهت کار در قسمت بسته بندی اتو کاری تیشرت مردانه نیازمندیم ساعت کاری ۸صبح تا ۱۸ غروب ۱ساعت ناهاری گلستان فلکه دوم ۲۴متری یاسمن
1403/08/26
سلام
م
11:12
محمود پازوکی
باسلام کاردر منزل بسته بندی هرچی باشه انجام میدم
15:34
1403/08/27
فاطمه قالبی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل درشهرپرند
06:43
فروشگاه مجازی فروش یدکی
استخدام نیروی مرد زیر ۳۰ سال کار با اپلیکشن هارو بلد باشه فاکتور باسیستم بسته بندی و ارسال داریم اموزش هم داریم ادرس محدوده فلکه شرکت نفت سابقه کار داشته باشه هر جایی فرق نمیکنه کار باسیستم بلد باشه ب...
1403/08/28
سلام من دنبال کار هستم بسته‌بندی در منزل باشه
10:36
1403/08/29
ساره ازرپور
باعرض سلام  دنبال کار  بسته بندی کار درمنزل هستم. اهل زاهدان  واقعا نیازبه این کار هستم. بچه کوچک دارم و وضع  مون. که هیچی ممنون میشم کمک کنید 
11:52
1403/08/30
نیازمند کار
16:27
استخدام بسته بندی پوشاک
دو نفر خانم جهت بسته بندی پوشاک نیازمندیم شرایط کاری: * ساعت کاری ۷ تا ۱۴:۳۰ * سن مجاز 18 تا 30 سال * بیمه دارد * سرویس از ابتدای بلوار مفتح شرقی * تعطیلات رسمی تعطیل هستیم * مرخصی با حقوق دو روز در ...
1403/09/01
سلام من یه خانم به دنبال بسته بندی کار در منزل هستم 
12:09
مدینه فرج زاده
سلام خانم هستم 45ساله نیازمند کار در منزل هستم بیجار
16:14
یک‌شنبه 7 بهمن 1403، ساعت 16:29