دنبال کن

نیازمند کار بسته بندی لوازم تحریر یا حبوبات در منزل هستم.

بسته بندی

1401/12/05
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
لیلا ولی پور
یه خانم هستم نیاز به کار درمنزل دارم 
شهر ساری هستم
10:07
3 تایید
لیلا ولی پور
حبوبات یا هربسته بندی دیگه 
10:08
4 تایید
زینب تقی‌زاده
سلام من ی خانم 42ساله هستم نیازمند کار درمنزل هستم ساکن شهرضا هستم 
18:20
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/12/06
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
14:22
1 پاسخ
1401/12/10
خانم امانی
سلام من یه خانم هستم مشهدی
دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم 
15:00
1401/12/11
۸۹۷۰
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
03:31
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/12/13
خانم محمدی
سلام تعدادی خانم هستیم ک دنبال کار بسته بندی در منزل خودمان هستیم کار فقط در شیراز باشه ممنون
17:39
2 تایید
صدیقه شریعتی
زینب تقی‌زاده
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
20:40
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
20:43
5 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/12/14
سلام خسته نباشید منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کار در تهران باشه ممنون 
08:47
1 تایید
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم 23سالم هست خاستین خبر بدین 
16:46
2 پاسخ
1401/12/15
لیلا امینی
سلام من از زازران فلاورجان هستم نیاز ب کار در خانه  بسته بندی مواد غذایی وحبوبات دارم  راهنمایی کنید 
10:41
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش ساعت کاری شناور
رضوانه سادات
سلام  من یه دختر هستم 
نیازمند یک کار هستم  مثل بسته بندی اینا سبزوار 
16:45
1 پاسخ
مریم
سلام من 22 سالمه ساکن کرمانشاه هستم کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبرم کنه
21:28
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم تهران مختاری حالا بسته بندی لباس لوازم آرایشی و یا حبوبات باشد فرقی نمیکند ممنون
22:50
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی چای در منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان حقوق25 تا ۳۰ تومن هفتگی هم تسویه میشه برای اطلاعات بیشتر به آیدی در تلگرام پیام بدین پاسخگوس فقط تلگرام=Karrdar_khane@
1401/12/16
Alipour
سلام من 18سالمه ساکن صباشهر کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبر بده ممنون میشم 
18:28
سلام دنبال کار در خانه هستم کازرون 
20:52
1401/12/17
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای 4میلیون درامد دارم
0**** خیشوند شماره کاریابی هست
09:30
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
نیازمند بسته بندی کن
سلام من يه خانم 30 ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس 0**** تكاب
13:48
1 پاسخ
زهرا ارین
سلام خانمی هستم 21سالمه ساکن ازنا هستم دنبال کار بسته بندی در ازنا 
21:42
1401/12/18
پایاب
سلام دنبال کاردرمنزل خودم هستم بسته بندی هرچی باشه پاکدشت هستم 
04:40
بسته بندی
با سلام به چند خانم جهت بسته بندی نان بستنی و نان حلوا در منزل نیازمندیم اولویت با کسانی است که چند نفر باشند حتما وحتما محدوده بلوار دلاوران و سرافرازان پیام بفرستید و برای وقت همدیگه احترام قائل ...
ساینا
سلام دنبال کار در منزل در خانه خودم میگردم نیاز مند هستم 
12:56
محمدوهابی
سلام خانم 40ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
21:01
1 پاسخ
محمدوهابی
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
سلام ،میشه لطف کنید بگید چه کاری هستش ،من هم دنبال کار در منزل هستم .ممنونم
21:03
واتسون | Watson
استخدام وسط کار (آقا)
آشنا به امور بانکی کمکی ویزیتور داشتن گواهینامه رانندگی الزامی است حداکثر سن 25 سال پرداخت حقوق به موقع بیمه بعد از مدت آزمایشی بعد از تایید مدیریت ساعت کاری شنبه تا چهار شنبه از ساعت 8:30 تا 1...
سلام من ی خانومم آشنا وسابقه کاردرتولیدی تریکو ولی اشنا به بسته بندی  اتو کاری اکه در منزل باشه باحقوق دونه ای 
22:31
1 تایید
1401/12/20
۹۴۳۳
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام خسته نباشید دنبال کار در خانه هستم در رشت
10:23
سلا من به دنبال یه ایده کار برای یه دختر و پسر جوان هستم اگر ایده ای دارید لطفاً بگید 

17:04
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جوان ۱۸ الی ۲۸ سال ساکن باقر شهر جهت بسته بندی در کارگاه تجهیزات پزشکی نیازمندیم ساعت کاری ۸ الی ۶ بعد از ظهر پنج شنبه ها نیمه وقت جمعه ها تعطیل محیط امن و بهداشتی و کاملا...
سلام

من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
17:05
1 پاسخ
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
قالی بافم بیمه دارم نیازمند کاردر منزل هستم
18:34
1401/12/23
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل 
11:34
1 پاسخ
بسته بندی
باقری
11:34
1 پاسخ
زهراشهرکی
سلام خانم 35 هستمم،دنبال کار درمنزل هستم هر کاری مهم نیس فقط درمنزل خودم انجام بدم0**** رحیم زاده
14:30
دبیری
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم کاربسته بندی نورآبادگنبدکاووس بهاره
16:14
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهدشد امکان کارحضوری و غیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/12/25
آمینه انکارد
سلام
من یه خانوم 28سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
11:47
1 پاسخ
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
11:48
2 پاسخ
1402/01/02
سلام من دنبال کار مونتاژ وبسته بندی در حانه هستم درحوزه ی شهریار شاهدشهر
06:03
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نمیشود امکان کارحضوری وغیر حضوری دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون دارد بسته بندی حبوبات وخانم واقا مورد پذیرش است
1402/01/04
امینی
سلام من خانم امینی هستم نیاز به کار دارم در چهاردنگه
17:42
سکینه حسینی
سلام دونفر  خانم فعال هستیم نیازمند کار بسته بندی هر وسیله وخوراکی و... در منزل ممنون میشم خبر بدید
ساکن استان فارس
18:10
1402/01/06
جوان بخت
سلام  من یک خانم هستم مشهدی دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هست
09:35
اصلاح لیبل محصول با تغییرات رنگ و متن در ایلوستریتور
یک لیبل طراحی شده دارم. میخوام یسری تغییرات روش اعمال کنم. بعد از اون ۶ محصول دارم که همین لیبل روشون میخوره ولی رنگش و یسری از نوشته ها تغییر میکنه. کار پیچیده ای نیست و فایل در ایلیستریتور می باشد....
1402/01/07
حکیمه کوهکن
سلام خانم هستم تهران هستم متولد 1356
دنبال کار در منزل هستم
07:24
ماه پری فیضی
سلام من خانم 29ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
10:35
1 پاسخ
عباسعلی ابولفظلی
سلام 
10:59
ویرایش و اصلاح فایل لیبل محصول در Adobe Illustrator
یک لیبل دارم که قبلا طراحی شده. الان میخوام یسری اطلاحات روش انجام بدم. ۶ تا محصول دارم که دقیقا همین لیبلشون هست و فقط رنگشون تغییر میکنه فایل در ایلیستریتور هست.
1402/01/08
سلام من دنبال کارهستم
04:44
زهرانوروزی
سلام بنده 24سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم 
09:18
1 پاسخ
1402/01/09
ناهید عبدی
سلام نیازمندم کار بسته ندی هستم لطفا  راهنمایی کنید
10:28
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار برای کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
17:59
1 پاسخ
1402/01/10
سلام خانم هستم دنبال  کار در منزل هستم در محسن اباد برخوار 
17:58
1402/01/11
توروسننع؟!
نیازمند بسته بندی در منزل هستم یزد اردکان
00:57
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بسته‌بندی کیسه فریزر
سلام و خسته نباشید من برای بسته بندی کیسه فریزر برای محصول لیبل طراحی شود
توروسننع؟!
یه خانم هستم نیازمند کا در منزل بسته بندی اردکان 
00:58
زینب غلامیان
منم  از بابلم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
09:02
1402/01/14
سهیلاخزایی
سلام یه خانم هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم
02:04
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
فرشته قلیچ
سلام منم دنبال کار بسته بندی حبوباتم توقوچان
12:28
سلام کاربسته بندی در قوچان نیازمندم 
17:53
زهرا اسدی
سلام چند نفرخانم هستیم نیازمند کاردر منزل خودمان... اراک... سابقه کار  دور روزی روسری و اتو و بسته بندیش و بسته بندی لوازم تحریر داریم 
20:40
طراحی بسته‌بندی حرفه‌ای قوطی اسپری
قوطی اسپری آنتی رفلکس/dental scan spray. طراحی حس اعتماد به محصول و حرفه ای بودن رو القا کنه
1402/01/15
سلام دو نفر خانم هستیم جویای کار در خانه هر کار بسته بندی در تبریز هستیم 
08:22
دو نفر خانم هستیم جویای هر کاری در خانه مرسی جواب بدید
08:23
دو نفر خانم هستیم دنبال بسته بندی یا هر کاری در منزل شماره تلفن 0**** 
08:26
فما | Fomadress
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال (خانم)
ما به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر هستیم که وظیفه آماده‌سازی، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌های فروشگاه آنلاین را برعهده بگیرد. این موقعیت شامل مدیریت عملیات روزانه سفارش‌ها از طریق پلتفرم‌‌ سایت، ا...
مهدی سروری
سلام نیازمند کار در منزل هستم
12:16
1402/01/16
سلام ندامردانشاهی هستم 43 ساله هستم جویای کار در خانه هستم وگلپایگان زندگی میکنم
05:27
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
05:55
1 پاسخ
طراحی حرفه‌ای بسته‌بندی محصول با ابعاد دقیق
سلام. یه طراحی گسترده بسته بندی میخواستم انجام بشه با اندازه های دقیق لطفا.
ناهید سیفی
سلام  من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل  خودم  هستم 
12:23
1 پاسخ
1 تایید
1402/01/17
سلام نیاز به کار در منزل دارم ساکن خمینی شهر هستم 0**** 
05:02
1402/01/18
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات   چکار اصفهان هستم
00:52
1 پاسخ
بسته بندی
بادرو‌د پوشاک ریسا نیازمند تعدادی نیروی در بخش دوخت(وسط کاری) و بسته بندی با شرایط زیر می باشد. فقط خانم ساعت کاری: خانم: ۸صبح تا ۶ غروب، پنجشنبه ها تا ۳ آقا: ۸ صبح تا ۷ شب، پنجشنبه هاتا ۴ خانم: ص...
حمیدرضا محبی
سلام من کار در منزل میخوام هرکسی خواست خبرم کنه
06:07
معصومه محمودی
سلامم خانوم هستم 38 ساله کار درمنزل کارهای بسته بندی جارودستی یا حبوبات فقط بسته بندی  باشه اردبیل هستم 🙏
12:14
1402/01/19
ربابه ابراهیمی
کار در منزل  بسته بندی حبوبات هر چی فرق نمی کنه کار باشه
11:13
طراحی بسته بندی محصول
در خصوص بسته بندی محصولات غذایی به مانند پنیرپیتزا نیاز به طراحی برای بسته بندی محصول داریم
ربابه ابراهیمی
کار در منزل بسته بندی هر چی باشه رشت هستم 
12:44
1402/01/20
خانم هستم به کار بسته بندی در منزل نیازمندم
09:39
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
10:02
1 پاسخ
بسته بندی
سلام احتراما خانم جهت بسته بندی لطفاً جهت اطلاع از کار وبسته بندی وشرایط کار تماس یا پیام یا چت در خدمت همشهریان گرامی هستیم. ساعات تماس از8تا21بامداد جواب گو هستیم ساعات کار ۸الی ۱۵ حضوری ادرس .....
اشرف سادات
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار در منزل در یزدهستم
12:45
مستانه معنوی
سلام خانومی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل در شهرستان کاشان
17:29
سلام یه خانم 22ساله مشهدی هستم نیازمند کار در منزل هستم  
18:00
ساخت برچسب رضایت مشتری
سلام میخوام روی کارتن های های پستی کاغذ یا برچسبی چاپ کنم که مشتری ترغیب بشه رضایت ثبت کنه ما سایت و اینستاگرام داریم که میتونه کامنت یا ثبت نظر کنه لوگو سایت رو میفرشتم طرح خاصی مد نظرم نیست اگر ...
لطفاً اگه در مشهد کار در منزل پیدا شد تماس بگیرید 0**** 
18:01
پریماه سعادت
صدیقه شریعتی
سلام میشه بگید چه کاری 
21:34
1 پاسخ
پریماه سعادت
محمدوهابی
سلام خانم ۴۰ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
سلام کاری پیدا کردین
21:37
کارگر ساده
کارگر ساده تولیدی زغال ، بخش تولید و بسته بندی منظم و بدون حاشیه دریافت حقوق ماهانه در کارگاه تولید زغال حقوق ۸ تا ۱۰ میلیون تومان ساعت کار ۸صبح تا ۵ عصر کارگاه در نظام آباد اسلامشهر
سلام من  خانم 28ساله  هستم نیازمندکاردرمنزل سنندج
22:21
1402/01/22
سلام یک خانم جوان هستم نیاز به کار در منزل هستم بسته بندی بابلسر باشه 
10:15
فریبا قهرمانی یگانه
سلام  من یه خانوم هستم نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم از زنجان
15:04
استخدامی نیروی کار جهت بسته بندی دغال
نیازمند دو عدد نیروی کار برای بسته بندی ذغال
فریبا دانش عدالت
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم گل خشک و لوازم تحریر
19:27
نرگس سیفی
سلام من یه خانم هستم از تهران نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی
21:43
1 تایید
1402/01/24
اکرم عباسی
سلام خانم و متاهل نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ....فولادشهر اصفهان.....با تشکر
05:42
استخدام بسته بندی لامپ
� استخدام فوری کارخانه تولید لامپ یک کارخانه معتبر جهت تکمیل نیروی انسانی از بانوان و آقایان دعوت به همکاری می‌کند. ✅ شرایط کلی: سن ۱۸ تا ۵۵ سال سلامت کامل عدم اعتیاد و سوءپیشینه کارت پایان خدمت مزی...
مرتضی فاضلی
سلام من ی خانم هستم نیاز به کار درمنزل خودم شاهرود هستم
09:09
1402/01/25
رویاسامانی
سلام مراغه هستم کاردرمنزل میخواستم 
22:44
1402/01/26
زهرا یوسفی
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی بچه ی کوچیک دارم از اسلامشهرممنون میشم خبر بدید بهم
13:01
بسته بندی همکار خانم
به چن نفر خانم مجرد جهت کار در کارگاه بسته بندی قطعات ورزشی نیازمندیم لطفا جهت اطلاعات بیشتر روبیکا پیام دهید مسیر های مد نظر سهند و اندیشه و حومه میباشد
شیما عبدالعلی پور
درود بر همگی دنبال کار در منزل در نسیم شهر هستم 
21:35
1402/01/27
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
10:23
1 پاسخ
فاطمه صفری
9516 
10:25
استخدام تعدادی همکار خانم
صنایع تبدیلی و بازرگانی کشت نو جهت تکمیل نیروی انسانی از تعدادی خانم به شرح زیر دعوت به همکاری می نماید" کمک حسابدار خانم اشنا به برنامه حسابداری در حد پایه و کار با سیستم(ثبت فاکتور ها و گزارش‌گیری و...
فاطمه صفری
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
نجف  آباد اصفهان 
10:26
1 پاسخ
حیدری
صدیقه شریعتی
چه کاری پیدا کردی
11:47
1 تایید
صدیقه شریعتی
پریماه سعادت
سلام میشه بگید چه کاری
میتونید به این شماره پیام بدین تا دربارش صحبت کنیم..
0**** ..یه فرصت کاریه..
12:18
استخدام نیروی خانم بسته بندی و تولید شیرینی
با سلام صنایع غذایی شیرین خوش یزد جهت تکمیل کادر تولید و بسته بندی خود به تعدادی نیروی خانم نیازمند است. ساعت کاری از ۸ صبح تا ۱۸ عصر (نیمه وقت و کار در منزل نداریم) حقوق ساعتی ۵۰.۰۰۰ تومان محدوده س...
صدیقه شریعتی
رضوانه سادات
سلام من یه دختر هستم نیازمند یک کار هستم مثل بسته بندی اینا سبزوار
سلام .‌‌‌‌‌‌به من پیام بدین..0**** 
س نوری
سلام  یه  خانم 30سالم در شرق تهرانم دنبال کار بسته بندی در منزلم هستم اگر بود لطفا اطلاع دهید ممنون میشم🙏
15:05
طاهره کمالی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم خیاطی هم بلدم ازفلاورجانم
19:48
کار آنلاین درمنزل با گوشی
نیروی کار خانم 18 تا 45 سال ،آموزش، ثبت نام و پشتیبانی رایگان، کار آنلاین پاره وقت وبدون سرمایه، بسته بندی نداریم ،(فروش مستقیم) اگه می خوای تاشب عید یک در امد دو رقمی رو تجربه کنی یا علی بگو وهمراه ...
1402/01/28
فاطمه موسوی
سلام خانم هستم ازاسلامشهر. نیازمندکاردرمنزل هستم  اینم  شمارم 
0**** 
13:26
مجتبی رستمیان
سلام من چند خانم سراغ دارم محتاج کار هستن در منزل هرگونه بسته بندی در اصفهان
13:46
1402/01/29
علی رمضانی
صدیقه شریعتی
سلام چه کاری هست؟
12:14
1 پاسخ
بسته بندی خانگی شرکت لوازم ورزشی
شرکت کالای ورزشی اسپوکس جهت تکمیل پرسنل خود در بخش های زیر اقدام به پذیرش نیرو میکند ✅ادمین اینستاگرام و تلگرام در زمینه پاسخگویی ✅ بسته‌بندی محصولات  تولیدی شرکت در منزل ✅ویزیتور فروش محصولات ...
1402/01/30
نفیسه کریمی
سلام من یه خانم30ساله هستم ازقزوین دنبال کاربسته بندی هستم درمنزل لطفاراهنمایی کنید ممنون
21:24
شهین ذاتی محبوب
ست دارم کار بسته بندی درمنزل انجام بدم  
21:46
1402/01/31
از اسلامشهر نیاز ب کاردرمنزل  هستم

06:18
پاره وقت خانم
با سلام خدمت شما به یک خانم مذهبی جهت کار در خیریه یا داخل موسسه یا در منزل جهت بسته بندی نیازمندیم. لطفا خانم مجرد باشد سن بین ۲۵ تا ۳۵ لطف کنید مشخصاتتون رو تو ایتا بفرستین لطفا چت یا زنگ نزنید پاسخ...
الهه مرادی
سلام من خانمو هستم دنبال کاردرمنزل بسته بندی  لوازم تحریر یا حبوبات هستم
10:14
فرشته ویسی
سلام من یی خانم هستم نیازبه کار درمنزل هستم
13:08
1402/02/01
سلام من لیل
06:32
1 پاسخ
نیروی جهت وزن کشی و بسته بندی میوه
سلام کار جهت وزن کشی و بسته بندی و سورت کردن میوه از ساعت ۱ الی ۵ صبح در میدان مرکزی میوه و تره بار
سلام،خسته نباشید 
دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی
کاردرشیرازباشه.باتشکر
08:41
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی شیرازباشه.ممنون
08:42
نیازمندکاردرمنزل
08:43
استخدام و کاریابی
بسته بندی به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
کاردرمنزل
08:43
1 پاسخ
کبری اشرف
سلام یه خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم استان فارس شهرستان نی ریز 
09:59
کریمی
خانم  کریمی 
سلام  من  خانم  هستم  تبریز 
دنبال کار هستم  درمنزل 
12:18
استخدام خیاط مزدی دوز
خیاط مزدی دوز بسته بندی دکمه مادگی زن زنانه محدوده شهرری اسلامشهر ورامین 09120179506
1402/02/03
سلام خسته نباشید خانم 35 ساله هستم  نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم لطفا راهنمایم کنید
19:59
1402/02/04
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
04:28
1 پاسخ
سیده سکینه هاشمی
سلام.خانمی ازساری نیاز به کار درمنزل دارم
13:01
استخدام نیروی ساده خانم شکوهیه
استخدام نیروی ساده خانم شهرک صنعتی شکوهیه جهت تولید و بسته بندی بهداشتی حداکثر سن 30 ساعت کار از 8 الی 6 عصر سرویس : امام، نیروگاه، زین الدین،میدان امام حسین،
1402/02/05
خانم محمدی
سلام خانمی هستم 41 ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم.  0****  لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره.
مچکرم.
08:49
1 پاسخ
سلام مژگان پالیزی هستم نیاز کاردرمنزل شیراز هستم 
16:00
برای پیشنهاد کار در منزل مثل بسته بندی دوخت لباس بیمارستان با این شماره تماس بگیره 0**** 
16:02
کارخانه تولید دمپایی پیو
سلام به دو نیروی خانم یا آقا ماهر جهت کار در کارخانه تولید دمپایی پیو نیازمندیم پادستگاه بسته بندی محدوده عالیباف تسویه ماهانه مساعده هفتگی سرویس در محدوده کار دائمی خواهشاً فقط نیروی م...
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم 23سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
22:29
1 پاسخ
1402/02/06
آزموده
علی رمضانی
سلام چه کاری هست؟
سلام چه کاری هست به ما کمک کنید 
04:12
زهرا مقصودی
سلام خانم قربانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی حبوبات هستم از  مشهد
18:03
کارمند اداری - آقا
انجام امور مربوط به پیک داخل سازمان شامل ارسال و مراسلات درون سازمان ارتباط با دبیرخانه و سایر واحد ها، اخذ امضای نامه ها، بسته بندی و انواع صحافی و کار با کامپیوتر
1402/02/07
شیر محمدی
خانم هستن نیاز ب کار در منزل دارن بسته بندی باشه خیلی بهتره 
07:43
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم 
07:43
1 پاسخ
فر یده طهماسبی هستم
سلام  وقت ب خیر منم دنبال کار هستم  در خونه  هر کاری  باشه با حقوق خوب
19:12
2 پاسخ
استخدام بسته بند
به تعدادی همکار خانم جهت بسته بندی خشکبار سریعا نیازمندیم محیط کاملا زنانه منظم و متعهد و با سلیقه ساعت کاری۸تا۱۷ حقوق ماهانه ۱۶میلیون تومان درصورت رضایت از کار افزایش بیمه بعد یک ماه سرویس از میدان س...
1402/02/08
شقایق ملکی
زینب تقی‌زاده
سلام وقت بخیر،خانم 30ساله هستم و خانه دار در استان مرکزی،نیازمند کار درمنزل از قبیل بسته بندی محصولات مثل پوشاک ومواد غذایی و لوازم آرایشی بهداشتی وتایپ جزوه هستم،ممنون میشم راهنمایی و کمک کنید.
22:40
1402/02/10
صدیقه شریعتی
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام.خودتون میدونید که کار کردن برای
خانومها بیرون خونه سخته ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:15
صدیقه شریعتی
آمینه انکارد
سلام من یه خانوم ۲۸سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:57
استخدام در شرکت تولیدی لوازم پلاستیکی آشپزخانه
کار داخل انبار تولیدی لوازم پلاستیکی اشپزخانه بسته بندی و جابه جایی ✅ مزایای کلیدی: استخدام مستقیم (بدون واسطه و هزینه) بیمه تامین اجتماعی از روز اول+بیمه حوادث قرارداد رسمی سرویس رفت و برگشت: از می...
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:58
1402/02/11
غفارزاده
سلام من نیازمند کار  در خانه هستم آذبایجان شرقی
11:50
1 پاسخ
مژگان مسکینان
سلام خسته نباشقد دنبال کار در خانه هستم خانه اصفهان 
12:28
کارگر بسته بندی
کارگر بسته بندی آقا و خانم با حقوق عالی بیمه تامین اجتماعی بیمه تکمیلی رایگان و دارای بیمه عمر و حوادث وام ارزاق فصلی سرویس ایاب و ذهاب از تمام نقاط شهر ری
لیلاواحدی
غفارزاده
سلام من نیازمند کار در خانه هستم آذبایجان شرقی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل بسته ه بندی باشه رچی باش ازشهریار
12:48
من یه خانهم هستم تیران وکرون برای کار بسته بندی و فلفل دلمه باتشکر
13:07
1402/02/12
طاهره خوشرو
سلام خانمی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اندیشه فازیک شهریار 45 ساله تمام وقت 
04:37
نیرو برای بسته بندی در شهرک صنعتی پایتخت
***به تعدادی نیروی کار برای کار بسته بندی و چیدمان و حمل کالا در انبار محصولات آشپزخانه نیاز داریم*** **نیروی خانم و نیروی آقا** کار در دوشیفت صبح و شب میباشد (شیفت ثابت است) ✔️شیفت صبح شنبه تا پن...
محمد عباسیان
سلام دنبال کار در منزل هستم درتبریز
11:40
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
14:30
1 پاسخ
زبیده برزگر
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
ازمشهدرسالت
14:31
استخدام بسته بند خانم در شرکت آرایشی و بهداشتی
به یک نیروی خانم؛ منظم و متعهد برای بخش بسته بندی شرکت تدبیرگران عاملیت پرواره نیازمندیم. حقوق پایه اداره کار (۱۳و نیم میلیون تومان) +اضافه کاری +بیمه +پاداش کار به صورت تمام وقت و از ساعت 8:30 تا 18...
نعیم حیدری
بسته بندی دارو یا اسکاچ یا لوازم تحریر برای کار در منزل 
16:49
1402/02/14
علی.اکبرشاهوار
سلام
08:55
معصومه فیروز
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای ۴میلیون درامد دارم ۰۹۹۰۷۷۴۹۳۷۲خیشوند شماره کاریابی هست
سلام مطمعنی راسته چه کاری هست هالا
11:44
استخدام نیروی خط تولید کارخانه (آقا)
☑️ نیروی ساده خط تولید (اپراتوری دستگاه و بسته بندی ) ✅ نشانی : شهرک صنعتی محمودآباد قم - (اتوبان قم - تهران) ✅ کارخانه تولید گرانول پلاستیک ✅ساعت کاری دو شیفت 12 ساعته (روز و شب) همراه با اضافه کا...
زهرا افشار
سلام من ی خانم هستم ب کار در منزل واقعا نیاز دارم 
ساکن مشهد هستم
15:16
پریسانوری
سلام من. نیاز به کاردر منزل رو دارم اردبیل 
18:18
گلی زینی۹۲۱۰
سلام من خانم 42ساله هستم کاردرمنزل هررچی باشه انجام میدم 
19:20
کارگر ساده اپراتور دستگاه
به تعدادی خانم و آقا جهت اپراتور و بسته بندی در شرکت آفاق پلاستیک نیاز مندیم ساعت کار برای خانم ها 7 صبح تا 15 ساعت کاری برای آقایان دو شیفت بعد از ظهر از ساعت 15 الی23 و شیفت شب از ساعت 23 الی 7 به ...
مریم سلطانی
نیازمند کار در منزل شیراز
21:22
1402/02/15
سلام نیاز مند کار بسته بندی در منزل هستم
06:17
ایلیا نظری
سلام من خانم هستم نیازمند کاردرمنزل اصفهان شاهین شهر
09:30
به یه نفرخانم جهت بسته بندی نیازمندیم
خانم‌‌جهت‌کاردریه‌تولیدی‌‌‌درمحدوده‌کندرود‌نیازمندیم‌رده‌سنی‌از۱۸سال‌تا۴۵سال‌باحقوق‌قانون‌کارساعات‌تماس‌۸ونیم‌صبح‌تا۸شب‌بجزجمعه‌ها‌ممنون
1402/02/16
Arezooo
سلام دنبا ل  کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 0**** 
10:03
1 پاسخ
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن 
10:25
1 پاسخ
شهناز یوسفی
سلام من سرپل ذهاب هستم نیاز به کار در منزل هستم 
10:27
استخدام واحد تولید روغن موتور کیلومتر۱۴جاده علویجه
استخدام واحدتولید روغن موتور کیلومتر14جاده علویجه واحد تولید کننده روغن موتور واقع در کیلومتر ۱۴ جاده علویجه جهت تکمیل کادر تولید از افراد واجد شرایط و در ردیف های شغلی ذیل دعوت به همکاری می نماید ؛ ...
صدیقه شریعتی
ماه پری فیضی
سلام من خانم ۲۹ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:09
صدیقه شریعتی
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:11
صدیقه شریعتی
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم ۲۳سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
11:15
جذب کارگر ساده تولید
- شرکت صنایع غذایی و بسته بندی گوشتین خزر جهت تکمیل کادر خود نیاز به قصاب مرغ مجرب با شرایط ذیل دارد: ساعت کاری 06:30 الی 15:30 همراه با اضافه کار - رده سنی ما بین 25 سال الی 40 سال -دارای سرویس ر...
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
11:17
سمیه غفاری
سلاممنم نیازمند کار بسته بندی هستم در گلپایگان 
22:19
1402/04/10
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** پیام بدید
18:04
کارگر ساده آقا کار بسته بندی
کارخانه امیرخان جهت گسترش ظرفیت تولید به تعدادی کارگر ساده آقا جهت همکاری در خط تولید کارخانه بسته بندی نیازمند است وظایف کار با دستگاه بسته بندی تخلیه و بارکیری نظافت بیمه پاداش سرویس رفت و...
1402/04/11
محمد صمدی
سلام من لیل
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:37
محمد صمدی
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:38
1402/04/15
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه 0**** 
11:20
1 پاسخ
استخدام نیرو خانم
کل توضیحات اعم از آدرس و سایر موارد در پیام زیر نوشته شده لطفا با دقت بخوانید و برای توضیحات بیشتر و بازدید از محل کار حضورا مراجعه کنید متاسفانه امکان پاسخ در چت و دادن شماره تماس نداریم آدرس : بل...
مستوره طهماسی
من از میانه دنبال کار بسته بندی در خانه هستم
12:54
1402/04/16
محمد صمدی
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه ۰۹۱۳۹۱۰۳۴۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:59
1402/04/20
محمد صمدی
سلام من يه خانم ٣٠ ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس ٠٩١٣٠١٩٠٦١٥تكاب
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:29
استخدام و کار درمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
محمد صمدی
زهرانوروزی
سلام بنده ۲۴سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم
سلام 0**** تماس 
18:31
محمد صمدی
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
محمد صمدی
فاطمه صفری
نجف آباد اصفهان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:35
درآمد آنلاین با گوشی حلال و قانونی
حتما شما هم اینا رو میخواین نه؟ ✅درآمد بیشتر ✅کار راحت تر ✅وقت آزادتر شغل ما همشو بهتون میده در بستری امن، حلال و قانونی با آموزش و پشتیبانی تضمینی ✅ برای تمام افراد مشاوره در چت دیوار❌ لطفا برای ...
محمد صمدی
خانم محمدی
سلام خانمی هستم ۴۱ ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم. 09162230540 لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره. مچکرم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:38
1402/04/21
محمد صمدی
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:43
1402/04/22
محمد صمدی
صدیقه شریعتی
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:37
تولیدات لامپ کم مصرف/نیرو خانم اقا/بیمه غذا
از همین امروز بدون معطلی شروع به کار میباشد ❌کارگر ساده خانم آقا ۱۸سال سن تا۳۸ سال سن بدون نیاز به سابقه کار خاصی جهت تولید و بسته بندی انواع چراغ روشنایی ال ای دی در کارخانه معتبر و بزرگ نیازمندیم ب...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:38
محمد صمدی
کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:42
محمد صمدی
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس 
16:18
استخدام مونتاژ کار - خانم
این واحد تولیدی فعال در حوزه تولید قطعات الکترونیکی در راستای توسعه و تکمیل نیروی انسانی، از افراد واجد شرایط به صورت تمام وقت دعوت به همکاری می نماید. روز و ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه ۸ الی ۱۶ و پنج...
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:21
محمد صمدی
باقری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:22
1402/04/24
محمد صمدی
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات چکار اصفهان هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
نیرو برای بسته بندی و تخلیه بار در جنوب تهران
***نیروی آقا برای بسته بندی، جابجایی و تخلیه بار نیازمندیم*** دارای سرویس رفت و برگشت رایگان دارای وعده غذایی و بیمه تامین اجتماعی امکان دریافت مساعده شیفت شب یا روز (شیفت ثابت است) برای توضیحات ب...
محمد صمدی
Arezooo
سلام دنبا ل کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 09215049227
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:05
1402/04/25
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست

در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
09:48
1 پاسخ
نفس حیدری
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
0**** 
09:52
2 پاسخ
استخدام کمک اشپز
استخدام کمک اشپز نیروی بسته بندی و آماده سازی تمام وقت 12 تا 12.30 نیمه وقت 4 تا 12.30 با حقوق ثابت و مزایا پرداخت به موقع بیمه از ماه دوم با امکان ارتقای شغلی بعد از 3 ماه و افزایش حقوق قطعی
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
مهسا مرادی
سلام من یه خانم 43 ساله هستن کار درمنزل بسته بندی شکلات
20:45
مهسا مرادی
0**** 
20:45
استخدام در گروه شیمیایی دارویی تی جی اس
گروه تحقیقاتی تولیدی تی جی اس جهت تکمیل پرسنل خط جدید خود در صنایع غذایی _ انبار اقدام به استخدام آقا نموده است: وظایف: ●کمک در تولید:توزین/آماده سازی، میکس، پرکنی، درب بندی، لیبل و بسته بندی محصولات...
مهسا مرادی
تماس بگیرید
20:49
1 پاسخ
1402/04/26
جمیله جوانبخا
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم درتبریز
04:09
محمد صمدی
مهسا مرادی
تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:33
استخدام نیرو ثابت و متغیر
باسلام استخدام نیروی ثابت و متغیر برای کار های بسته بندی جابجایی لیبل زنی چیدمان تخلیه و بارگیری بسته های پستی حقوق‌ نیرو‌ ثابت 25 الی 30 حقوق‌ نیروی متغیر بستگی به چند روز کار کردن در ماه دارد از 7...
1402/04/27
محبوبه یونسی
ناهید سیفی
سلام من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل خودم هستم
سلام  اگه کارپیداکردین یه اطلاع هم به مابدین
00:30
Samin Eyvazi
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم شهر اردبیل
09:09
محمد صمدی
سلام 0**** تماس 
17:19
آقاجهت همکاری درکارگاه مبل/بسته بندی
نیروی باتجربه جهت همکاری درکارگاه مبل نیازمندیم درفقره جابه جایی سرویس خواب_مبلمان، پک و بسته بندی محصولات، تحویل محصولات، چک کردن محصولات چیدمان انبار،و.. نیرویی که توان جسمی لازم را ندارد تماس نگ...
محمد صمدی
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:24
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:26
محمد صمدی
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن
سلام 0**** تماس 
17:27
اپراتور دستگاه تزریق پلاستیک(آقا)
نیروی شیفت شب برای اپراتوری دستگاه تزریق پلاستیک و مونتاژ و بسته بندی حقوق قانون کار
تینا
سلام  خانم هستم از سنندج دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم
21:56
1402/07/25
سلام نیازبه کار درخانه داشتم لطفا خبربدین درزاهدان 
09:54
1402/09/14
محمد صمدی
سلام من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
0**** 
20:19
کارخانه تجهیزات پزشکی معتبر نیمه دولتی(آقا و خانم)
دعوت به همکاری یک واحد کارخانه معتبر تجهیزات پزشکی با حقوق و مزایای عالی و 2شعبه تهران و البرز از آقایان و خانم های جوان 18 الی 43سال در بهش های : کارگرساده خط تولید و بسته بندی/ حراست / موزع / راننده...
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی  می دهم
20:38
1 پاسخ
1403/04/16
محمد صمدی
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی می دهم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:13
1403/04/17
دنیز جهانگیرزاده
سلام. من یک دختر از تبریز و نیازمند یک کار در منزل هستم کارش فرقی ندار
12:16
استخدام نیروی خانم/آقا شرکت تولیدی شیرینی«زی نوین»
۱)ساعت کاری ۷ صبح تا ۱۹ بعد از ظهر ۲)حقوق و اضافه کاری مطابق قانون کار ۱۴۰۴ شامل(پایه+بن+مسکن+حق تاهل+اضافه کاری) حدود حقوق دریافتی طبق این ساعت کاری ۱۹ میلیون تومان *در صورت تولید در روز جمعه حضور تم...
سلام ی خانم هستم نیازبه. کاردرمنزل دارم شهربانه
15:49
1403/04/18
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
15:23
1 پاسخ
بهروز یعقوبی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم بسته بندی حبوبات یاشکلات 3نفریم شهرستان دلیجان
20:05
استخدام اپراتور و کارگر ساده
اگه دنبال شغل پایدار با جای استراحت و خواب هستی این اگهی رو بخون شروع حقوق از ۱۸/۰۰۰/۰۰۰ بسته های مناسبتی نیاز به کارمند و اپراتور با انگیزه و پشتکار در کارخانه تولید پاکتهای بسته بندی در شهرک صنعتی...
سمیه حیدری
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
20:38
1403/04/19
مرضیه کریمی
سلام مرضیه کریمی از خمینی شهر نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
10:48
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم ابیک
14:50
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1403/04/20
سلام من خانم هستم ساوه زندگی می‌کنم دنبال کاردرمنزل هستم
05:36
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم قلات شیراز
13:10
1403/06/12
اعظم ملکی
سلام من خانم 38 ساله هستم ازکرج دنبال کاردرمنزل هستم
استخدام وکار درمنزل
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
12:56
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
13:10
محمد صمدی
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
13:11
کارگر ساده آقا و خانم جهت بسته بندی و تولیدشیرینی
شرکت معتبر تولیدی شهد وشکر یزد استخدام میکند: تعدادی نیروی آقا و خانم با روحیه کار تیمی و انگیزه بالا دعوت به همکاری می نماید آقایان : ساعت کاری : شیفت صبح : ۷:۰۰ الی ۱۵:۳۰ شیفت عصر : ۱۳:۰۰ الی ۲۱:۰...
سمیرا غلامی
سلام. خانوم هستم به کا ردرمنزل احتیاج دارم کسی کار داشت با این. شماره تماس بگیره 0****  از روستای  شیخ. کانلو
13:29
1403/06/13
اسما نادری
یک خانوم هستم محتاج کارم
06:08
صغری ازادی
سلام صغری ازادی هستم کاربسته بندی 
07:08
استخدام کار در منزل
✨درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز خروج از خانه✨ ☑️بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی ☑️ حقوق ماهانه 12 میلیون به بالا ☑️دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهادهای قضایی ☑️با حق بیمه، پاداش، م...
1403/07/16
سلام من خانم هستم 27سالمه ومیتونم کار پاره وقت در منزل بسته بندی باشه البتع . انجام میدم ممنون میشم راهنمایی کنید
22:05
1403/07/17
فاطمه ستاوند
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم به کار احتیاج دارم ولی چند بار بابت ترازو و د ستگاه پرس به شرکت ها پول دادم ولی دیگه خبری نشد 
07:20
فاطمه ستاوند
سلام خانمی 42ساله هستم به کار در منزل احتیاج دارد چند بار توی دیوار درخواست دادم ولی بعد از گرفتن پول بابت ترازو و دستگاه پرس دیگه خبری ازشون نشد
07:22
استخدام آقا
استخدام فوری فرصت طلایی: شرایط استخدام: ✅ استخدام فقط آقایان از سنین ۱۸تا ۳۰سال ( مجرد ) می باشد. ✅مدرک تحصیلی از دیپلم به بالا ✅قسمت های کاری ،خط تولید ، انبار داری، بسته بندی، کار بازرگانی، سرپرس...
سلام نیازمند کار در خانه هستم
09:31
سلام  
11:06
محمد محمدی
سلام بنده آقا هستم نیازمند کار بسته بندی تو منزل نیاز دارم
17:50
نیروی تزریقکار شکوهیه
لطفا با دقت متن رو بخونید و جهت هر گونه سوال فقط تماس بگیرید. به یک آقای تزریق کار جهت کار در کارخانه ی تزریق پلاستیک احتیاج داریم. نوع کار: رسیدگی به امور دستگاه تزریق پلاستیک و مونتاژ و بسته بندی و ...
1403/07/21
سلام  من خانم هستم بهبهان زندگی میکنم دنبار کار بسته بندی در منزل هستم
11:27
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
12:43
1 پاسخ
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
خانوم هستم 
12:43
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی درمنزل بدون نیاز به خروج ازخانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه،پاداش و مزایا و عیدی مخصوص...
پریا نوری
سلام من یه خانوم هستم 21سالمه کا
19:28
1403/07/22
هانیه ازادی
سلام یک خانم  از  استان فارس خشت احتیاج به کار دارم  در منزل خود 
05:13
نجیبه خانلو
سلام من خانم هستم 40 سالم هست کار در منزل می خوام در کرج.
10:05
نیرو جهت کار در بسته بندی مرغ
سرویس از نسیم شهر محل کار پل بادامک ساعت کاری 11,تا پایان کار شماره تماس‏‪0 9 3 9 4 6 7 2 5 5 1‬‏*‬‏ برای تماس ساعت 18الی23
زینب صادقیان
یه خانم هستم نیاز به مار در منزل دارم کاشانم 
11:45
سلام من یه خانم استم 23سالمه از پرند نیازمندبسته بندی کار در منزل هستم یه بچه دوسال دارم نمیدونم بیرون کارکنم 
11:53
من ودختر فدایی نیازبه کاردرمنزل آذربایجان شرقی نرسیده به پل مایان پشت فرودگاه روستای اوغلی 
12:08
خانم بسته بندی لباس ورزشی
به تعدادی خانم جهت وسط کاری وابسته بندی در تولیدی ورزشی نیازمندیم
1403/07/23
پریسا مهدی
سلام من یه خانم 31ساله هستم نیازمند کاردر منزل هستم ساکن خمینی شهر هستم
08:36
1403/08/19
الهه علیزاده
صدیقه شریعتی
 سلام عالیه میشه بگین چه کاری پیدا کردین شاید به درد ماهم خورد
14:01
2 پاسخ
سھیلا مھدی
سلام من ی خانم 37ساله هستم مجرد ونیازمند کار در منزل
15:39
همکار خانم
به دونفر همکار خانم جهت بسته بندی وجمع کردن سوهان نیازمندیم
سھیلا مھدی
از سنندج
15:40
صدیقه شریعتی
الهه علیزاده
میتونم اطلاعات کار رو بهتون بگم0915٫401٫3205
20:37
1403/08/20
سهیلا رئیسی ساکن اصفهان هستم..کاردر منزل براحبوبات هستم🙏
07:25
نیازمند همکار آقا جهت کار در انبار
نیازمند همکار آقا جهت کار در انبار جهت بسته بندی و ارسال محیطی کاملا دوستانه کارگر ساده
ساناز اصلاحی
سلام زینب عاشوری هستم دنبال کار در منزل هستم
09:14
افسانه شفیعی
نیازمند کار در منزل هستم
17:20
سلام من از بهارستان هستم. کار بسته بندی در منزل رادوست دارم انجام بدم
18:13
جذب نیروی کار بانو . وسط کار . بسته بندی خانم
کار به بیرون به هیچ عنوان داده نمیشود خواهشمندیم پیام ندید خانم هایی که دنبال کار نیمه وقت و پاره وقت یا چند روز در هفته هستن میتونن با ما همکاری کنن تولیدی لوازم ورزشی و کاراته کار نخ زدن بسته‌بن...
سلام .خانمی 46 ساله هستم نیازمند کار بسته بندیدر منزل هستم 
19:02
سه نفر خانم هستیم حدود 45 ساله مشهد نیازمند کاربسته بندی  در منزل خودمون.
19:24
اعظم شبانی
سلام خسته نباشیدکاردرمنزل میخواستم لوازم. تحریر باشه خیلی خوب ممنونم از تون کمک کنید0**** 
19:47
استخدام ویزیتور خانم جهت پخش
به تعدادی ویزیتور خانم جهت پخش گرم شیرینی های بسته بندی نیازمندیم همراه با وسیله ی نقلیه حقوق ثابت همراه با پورسانت تماس از ساعت 8 تا 13
1403/08/24
یاسر ابیضی
دنبال کار می‌گردم شهرستان آبادان استان خوزستان ایران هستم یاسر ابیضی 
11:00
یاسر ابیضی
من.مترجم.هستم ودرچندکارخونه  عراقی بودم هم مترجم درعراق بودم و مترجم درعراق بودم دنبال کار می‌گردم 0**** 
11:02
زهرا بلفکه
سلام من یه خانم هستم از شریف اباد دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
13:17
نیروی کار جهت ابمیوه فروشی
۲نفر نیروی کار جهت ابمیوه فروشی نیازمندیم جهت ابگیری و بسته بندی
سلام من ساکن تهران اسلامشهر هستم شرایط کار در منزل چگونه هست
18:42
1403/08/25
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
13:29
1 پاسخ
محمد صمدی
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
15:07
۲ کارگر ساده آقا اتباع
شهرک صنعتی گرمسار بسته بندی روغن موتور ۷ صبح تا ۴ بعد از ظهر ۱ ساعت استراحت تعطیلات رسمی تعطیل بدون نهار بدون بیمه بدون سرویس توضیحات کامل فقط تماس
1403/08/26
سلام
م
11:12
محمود پازوکی
باسلام کاردر منزل بسته بندی هرچی باشه انجام میدم
15:34
1403/08/27
فاطمه قالبی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل درشهرپرند
06:43
کارگر خانوم جهت مونتاژ و بسته بندی شیر الات
با سلام لطفا دقیق مطالعه شود بعد پیام یا تماس بگیرین ممنون شرکتی در نظر دارد تعدادی خانوم متعهد بکار وظیفه شناس دعوت به همکاری نماید شرایط خانوم زیر 45 سال ترجیحا ساکن پاکدشت و محدوده فرون اباد سرویس ...
1403/08/28
سلام من دنبال کار هستم بسته‌بندی در منزل باشه
10:36
1403/08/29
ساره ازرپور
باعرض سلام  دنبال کار  بسته بندی کار درمنزل هستم. اهل زاهدان  واقعا نیازبه این کار هستم. بچه کوچک دارم و وضع  مون. که هیچی ممنون میشم کمک کنید 
11:52
1403/08/30
نیازمند کار
16:27
استخدام دانشجو - شیفت عصر
تولیدی محصولات طبیعی در حضور مشتری “دال سین” استخدام میکند. دو نفر آقا برای فعالیت در قسمت تولید (فضای شیشه ای توی عکس) - شیفت عصر شرح کار: تولید و بسته بندی آبمیوه، روغن، ارده، کره بادام زمینی و… ...
1403/09/01
سلام من یه خانم به دنبال بسته بندی کار در منزل هستم 
12:09
مدینه فرج زاده
سلام خانم هستم 45ساله نیازمند کار در منزل هستم بیجار
16:14
1403/12/03
صدیقه شریعتی
الهه علیزاده
سلام ..به این ای دی تو روبیکا پیام بدین
Sepas402
16:32
نیروی کار ساده (خانم)
بسته بندی و نظافت ترجیحا محل زندگی محدوده مهر شهر
1403/12/04
آرزو قربانی
کار درمنزل بسته بندی لوازم التحریر درگیلان
09:24
1404/03/11
عذرا سرگزی
خانم مرادی دنبال کار بسته بندی  در منزل هستم. 
23:34
1404/03/12
قیده بوعذار
سلام من اهواز هستم به کار احتیاج دارم ولی در منزل خود م باشه 
06:00
ب تعدادی نیرو جهت بسته بندی نیازمندیم
محدوده مشکین دشت ساعت کاری 8الی 18 حقوق بالای 18تومن
1404/03/13
اکبر علی محمدی
سلام کار در منزل نیاز
17:43
علی حبیبیان یوسف اباد
سلام به دلیل شکستن پام نمیتونم بیرون کار کنم نیاز به. کار در منزل دارم تبریز 26 سالمه علی
18:33
علی حبیبیان یوسف اباد
0**** 
18:34
کارگر بسته بندی
حقوق و مزایای عالی پرداخت بموقع و بدون تاخیر حقوق پیشرفت و ارتقاء شغلی دارای بیمه تامین اجتماعی ، بیمه درمان تکمیلی و بیمه عمر رایگان پزشک سازمانی صبحانه، ناهار، عصرانه ، شام و  خوابگاه به صورت رایگان...
علی حبیبیان یوسف اباد
صفر نوست نوده سه چهارصد پنج پنجاه دو هشتاد نه
18:35
سلام خانم هستم 34 ساله ساکن گرگان کار بسته بندی در منزل کسی داشت درخدمتم ممنون
20:01
1404/03/14
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ازتهران
09:24
استخدام و کار در منزل
رقیه اسلامی جاجانی
یه خانم هستم نیاز به کار در منزل دارم در باقرشهر 
10:27
رقیه اسلامی جاجانی
سلام یه خانم هستم دنبال کار بسته بندی  لوازم تحریر یا نه های رنگی بسته بندی 
10:29
سلام خسته نباشید من دونبال کاردر خانه بسته بندی هستم شهرستان بناب باشه فقط
13:21
کار در منزل بسته بندی
بسته بندی مداد ، تراش , خودکار ، دفتر , کتاب و ... امکان همکاری برای تمامی شهر ها وجود دارد چت دیوا.ر هم به هیچ عنوان پاسخگو نیستیم فقط فقط در تلگر.ام پیام دهید با پا.سخگویی ۲۴ ساعته در خدمتیم . آید...
احسان کاووسی
سلام من به همه یک پسری هستم چند روزه تو منزل افتادم نیاز به پرستار دارم خانم کسی هست بیاد زنگ بزنند 0**** 
20:25
1404/03/15
مهری خالویی
 سلام من  یک خانم  سرپرست  خانوار هستم و دنبال کار بسته بندی در منزل هستم و مشهدی هستم
11:13
رقیه اورنگ
سلام من خانم هستم کار در منزل می‌خوام برا خودم تهران ساکنم 
15:58
استخدام بسته بندی محصولات در منزل
توضیحات: ما به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت بسته‌بندی ساده لوازم کوچک در منزل نیازمندیم. شرایط همکاری: - تمام نقاط - دقت در انجام کار و تحویل به‌موقع - بدون نیاز به تخصص خاص مزایا: - امکان کار در منزل...
شکوفه الله وردی
سلام خانم به کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم 
23:35
1404/03/18
رقیه عظیمی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم لطفا بهم اطلاع بدین
07:36
سه‌شنبه 10 دی 1404، ساعت 16:41