دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل معتبر است

کارگر ساده

1404/03/12
کیمیا مزارزهی
بسته بندی باشه
23:29
1 تایید
شرکت تعاونی مکانیزاسیون کشاورزی لیشتر
کارگر ساده
نیاز به یک نفر کارگر ساده ترجیحا متاهل و دارای سابقه کار در گاوداری و کار با دستگاه شیر دوش
1404/03/14
سپیده حیاتی
کلاهبردارن
09:00
سپیده حیاتی
من 2400میلیون دادم  الان حتی جواب پیام نمیدن 
09:01
1 تایید
1404/03/22
کلاه برداری از من حدود 1/5میلیون گرفت وبرای تحویل محصول گفت باید 4/999تومان بدی که کد بار بری بخوره و بعداز انصراف مبلغ رو هم واریز نکرد
00:23
1 پاسخ
3 تایید
هلدینگ بان
نیروی خدماتی
هلدینگ بان جهت تکمیل کادر خدمات خود، نیروی خدماتی آقا ساکن تهران جذب میکند.
1404/03/23
سایت هاوکانالهای تلگرامی کار در منزل وبسته بندی دروغی وکلاهبردارن پرستو رحمانی وابوالفضل ظفر آزاد مدارک جعلی هم ارائه میدن اعتماد نکنین پولتون رو میگیرن وجوابگو نیستن
03:43
2 تایید
1404/04/18
زهرا علیمیرزایی
کلاه برداری از من حدود 1/5میلیون گرفت وبرای تحویل محصول گفت باید 4/999تومان بدی که کد بار بری بخوره و بعداز انصراف مبلغ رو هم واریز نکرد
منظورتون شرکت نیکان است کار بسته بندی درب منزل
09:22
زهرا علیمیرزایی
آیا شرکت نیکان بسته بندی در منزل پیج روبیکا معتبر است که به اسم خانم ملیکاخدادادی است
اینم لینک کانالش است👇
https://rubika.ir/kardarmanzeeil
09:57
3 تایید
آماتیس
کارگر ساده
مجموعه آماتیس (تولیدی کابینت روشویی) جهت تکمیل پرسنل خود تعدادی نیروی آقا و خانم استخدام می نماید. سمت های شغلی شامل: بسته بندی , کنترل کیفی ,انبار و وسط کار اگر در جستجوی شغلی ایده ال با حقوق و شرای...
1404/05/07
خب چرا کلاهبرداری میکنند توی همون تلگرام گزارش نمی‌دید ؟
18:14
1 پاسخ
1 تایید
1404/05/13
من ده میلیون دادم متاسفانه نباید به هیچکس اعتماد کرد
12:07
بنام شرکت نیکان بسته بندی وبا مدیر واریزی خانم پرستو شعبانی
12:08
2 پاسخ
2 تایید
خاوران
نیروی بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی مورد استخدام میشود و حقوق عالی ۱۹ میلیون تومان و دارای سرویس رفت و برگشت می‌باشد و پنج شنبه ها بطور معمول تعطیل هستیم صبحانه با مجموعه هست و بیمه هم انجام خواهد شد. محدوده ...
1404/05/29
سلام دوستان گرامی تمام شرکت بسته بندی نیکان دزد هستند آمنه دست خوش بی شرف 10میلیون ریختم یک شماره تماس دارم بلاکم کرده امیدوارم این پول سرطان بشه به جیگر خودش و خانواده‌اش 
07:33
2 تایید
1404/06/11
مریم چزگی
بسته بندی لوازم آرایش و شمع و اینا داره ؟؟؟
10:54
1 پاسخ
1404/06/14
من هم 9میلیون دادم شرکت پرستوشعبان زاده وبعدبلاکم کردو رفت
03:56
1 تایید
کارخانه سورنا چوب پردیس- کمرد
کارگر ساده
کارخانه سورنا چوب جهت تکمیل کادر خود به یک کارگر منظم و مسئولیت‌پذیر نیازمند است دقت، تمرکز و نظم بسیار بالا در انجام کارها توجه به جزئیات و پذیرش مسئولیت جهت انجام برش و پرس چوب نیازمندیم. ساعت کاری ...
1404/06/26
م
سلام آمنه دست خوش از من 60میلیون خورد بازم گفت پول بده حذف اکانت زدم بلاکش کردم فریب این اشغالو نخورید
12:36
1404/06/29
نسیبه بادله
خب چرا کلاهبرداری میکنند توی همون تلگرام گزارش نمی‌دید ؟
آخه گروه بسته هست نمیشه پیام داد
11:27
شرکت پرستوشهبان زاده من هم9 میلیون واریزکردم بلاکم کرده ان شالله خرج دکترس بشه
13:52
بازرگانی تیموری
نیروی ساده
1404/07/05
ایا شرکت رونیکا گیتی فردوس البرز با مدیریت خانم زهرا اژدری کلاهبرداری است 
17:48
1404/07/07
شرکت نیکان بسته بندی در خانه خانم اخوان وخانم بهزادی کلا کلاه بردارهستند دوستان خواهشن اعتماد نکنید وپول واریز نکنید پولتان را می خورن‌د هی پول ببهان از شما در خواست می کنند هیچ شرکتی بابت انها وجود ندارد مطما باشید  ناصر بذیون
18:13
عزیزاان خانم بهزادی  وخانم اخوان کلاه بر دارر هستند بنده نیز بدرد شما دچار شودم جای ومکان مشخصی ندارند بعناوین مختلف پول می گیرند واز کار خبری نیست نمی دانم پلیس فتا  خوابش برده ماهاست فعالیت می کنند ناصر بذیون
18:23
هومان الکتریک
کارمند ساده
به یک کارمند جوان و فعال جهت کار در فروشگاه ترجیحا آشنا به محدوده لاله زار نیازمندیم
لطفایکی از دوستان بگه بکدام پلیس فتا شکایت کنیم
ممنون
18:27
1404/07/08
مهدی ماهبانویی
سلام من هم 12 میلیون دادم شما شکایت کردید پلیس فتا یا نه 
08:42
مهدی ماهبانویی
برای خانم بهزادی به نام پیمان قادری خانم که نه بی ناموستو کانال تلگرام زده شرکت نفیس شناسه ملی برای شرکت بسته بندی نیکان موج البرز هست اون فیلمی که تو کانال گذاشتن مغازه تو بازار هست به نام ایلماه که من زنگ زدم مراد پور گفت کلاه براری هست
08:46
کارگاه تولیدی
کارگر ساده
تولیدی چند کارگر ساده ایرانی یا افغان دارای مجوز استخدام مینماید *پرداخت منظم و به موقع حقوق *همراه با صبحانه و ناهار * دارای محل اقامت با تجهیزات کامل *ترجیحا مجرد
مهدی ماهبانویی
به نام شرکت نفیس هم کانال دارن
08:50
1404/07/10
سلام یه نفر به اسم خانم خوبانی ادرس همین شرکت نیکان رو برای کار در منزل ارسال کرده ولی اسم شرکت رو میگه سهامی خاص و گفته 360تومان برای پنج ماه بزنید من می خواستم مطمئن بشم اخه اصلا اسم شرکت سهامی خاص نمیشه که باید یه اسمی داشته باشه الان که نظراتتون رو دیدم متوجه شدم که این هم کلاهبرداریه
18:14
1 پاسخ
1404/07/12
سلام یه نفر به اسم خانم خوبانی ادرس همین شرکت نیکان رو برای کار در منزل ارسال کرده ولی اسم شرکت رو میگه سهامی خاص و گفته 360تومان برای پنج ماه بزنید من می خواستم مطمئن بشم اخه اصلا اسم شرکت سهامی خاص نمیشه که باید یه اسمی داشته باشه الان که نظراتتون رو دیدم متوجه شدم که این هم کلاهبرداریه
سلام یه نفر به اسم خانم خوانی با آدرس شرکت نیکا به من گفت باید 399 هزار واریز کنی برای ثبت نام 5 ماه
واقعا درست کلاهبرداری هست یا نه 
08:17
1 تایید
آذر الکترون
کارگر فنی
به همکاری چند نفر کارگر ساده و کارگر فنی در مونتاژ الکترو موتور هود نیاز داریم.
1404/07/13
مبینا عبدی
کلاه بردارن ازمنم 600 تومن گرفتن بلاک کردن
12:19
ش س
مریم چزگی
بسته بندی لوازم آرایش و شمع و اینا داره ؟؟؟
الان شما باهاش کار کردی ک ببینیم درست یا ن؟آخه منم دیدم‌تبلیغ رو
13:08
زهرا سرگزی
همه کلاهبردارن نمیدونم مردم چی جوری اعتماد میکنن پول واریز میکنن روزی صد نفر هم استخدام میکنن 
13:21
کارگر ساده
فست فود ماه صنم جهت تکمیل کادر خود نیازمند به یک نفر تمام وقت یا دو نفر نیم شیفت جهت انجام امور خدماتی و پیک می باشد. مزایا:حقوق منظم و سر وقت میزان حقوق: ۲۵به بالا برای نیروی تمام وقت ۱۲ تا ۱۵برای ...
شیما سلیمی
از من 30 میلیون گرفتن آقای رستگاری بی ناموس و اون اژدری
13:58
1404/07/15
زهرا حیدری
سلام واقعا این شرکت با این همه نما الکترونیکی پلیس فتا  همکاری میکنیم کلاهبرداران 
منم الان هشت میلیون ریختم دوباره گفت چهار میلیون بریز دیگه نریختنم😫
18:27
1404/07/18
راحله نیازی
آره خوبانی شرکت نیکان هم کلاهبرداری.تا حالا کسی ازشون شکایت کرده؟پولو ب نام نرگس دلاوری مقدم ریختم
15:51
کارگر ساده
جهت کار در ساختمان در میاندوآب نیازمندیم کسی که بلد باشه با سفید کار کار کنه روزی ۹۰۰ تومان مزد میدم
1404/07/19
میلاد صالحیه
سلام وقت بخیر .‌خانم خوبانی کسی میشناسه از همین شرکت بسته بندی نیکان ؟
04:01
1 پاسخ
رحیم رحمتی
سلام منم امروز و  قبل تحقیق برای خ چوپانی ودلاوری اصل 1400. زدم وجالب که یک عالمه مدرک هم فرستاد برام ولی دزد ن بی شرفهاوهنوزم میگه 2تومان برابیمه بزن را بسته بندی نیکا. ملکتت خرتوخر.. هیچکس نیست جلوشون روبگیره
10:55
پول منو خوردن و بلاکم کردن
از خانوادشون ویدیو میگیرن به عنوان کسانی که بسته تحویل گرفتن ولی کلاه بردارن
16:07
کارگر ساده
کارگر آشنا به تاسیسات
میلاد صالحیه
سلام وقت بخیر .‌خانم خوبانی کسی میشناسه از همین شرکت بسته بندی نیکان ؟
دروغه اول نوشته بود خوبانی پول منو خورد بعدش زد خانم بهزادی که لو نره
16:08
جمعه 19 مهر 1404، ساعت 20:24