شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم بهزادی
سلام و وقت بخیر دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید. اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟ انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
با سلام و احترام بنده نظر شما را تایید می کنم چون یک شرکت بسته بندی آجیل و خشکبار درمنزل در شیراز هم از همین طریق روزانه از ده ها نفر ثبت نام می کنه و برای شروع ثبت نام 150 هزار ت و بعد 250 هزار ت و... بعد هم میگه ظرفیت تکمیل شد و پاسخگو نیست و مجدداًبا ادمین های جدید و کانال جدید شروع به ثبت نام هاي جديد و اخاذی و کلاه برداری میکنه.... هم وطنان و بانوان عزیز خواهش می کنم فریب این گونه آگهی ها را نخورید و هیچ وجهی را نپردازید و شماره حساب و مشخصات را ارسال نکنید.... ان شاءالله نظارتی روی کار این کلاه برداران صورت بگیره و هرچه زودتر دستگیر شوند.....
آمین هرچه زودتردستگیربشنود
سلام همش دروغگوهستن منم پول واریزکردم براشون پولو بردن دروغ گفتن.نامردا
خانم بهزادی تو تلگرام منظورتون هست دیگه پک بسته بندی و حقوق ماهانه؟؟؟
منم پول زدم بهشون الانم 4900 گفتن برا مالیات واریز کنم کلاهبرداری هست یعنی؟
تو تلگرام بود
همین بلا سرمن اومده واقعا روانمو به هم ریختن خداازشون نگذره کلاهبرداران دزد
سلام همه راست میگن فریب این بهزادی حرومزاده رانخوریداین بیناموسن کلاه برداره میگه تاییدییه پلیس فتا داره امادروغ میگه اگه داره چراشماره تماس نمیزاره این بیناموس بایددادپلیس فتا
سلام وقت بخیر همه عزیزان فریب بهزادی بی شرف بی ناموس رونخوریداین حرومزاده هرکی هست تخم پدرخودش نیست اثلاننه جنده ش شوهرنکرده زیرخاب مردم بوده اینم حرومزاده س باگوشی اسمشوگذاشته روگواهی نامه شرکت نیکان که هیچ اسمی ازین مادرجنده نبرده اگه راست میگه چرایه شماره تماس نمیزاره
ازین بهزادی مادرجنده بایدشکایت کردبایدبدیمش دست پلیس فتا من برادرم نظامیه به اون میگم تاپیگیربشه هروقت این مادرجنده روگرفتن به خدابه همه خبرمیدم تاازکسانی که پول گرفته و کلاه برداری کرده چوب توکون خودشومادرش کنیم
چطور میشه از این بهزادی بی پدر ومادر شکایت کرد چرا پلیس فتا این کانال کلاهبرداریشو نمیبنده لطفا بگید چطور ازش شکایت کنیم؟
سلام خدا ازشون نگذره عکس پرو فایلش و ادرس دقیق که شرکت نیکان ولی کلاهبرداری از من پول گرفتن برا بیمه کار بعد دلیت اکانت کرد و رفت الهی خرج دوا دکتر بدن به اسم خوبانی سر پرست خونه هستم من نمی گذرم خدا ازشون نگذره اگه احیاناتی خوندی خانم خوبانی بدون خدا خیلی بزرگ سپردمت به خودش
سلام دوستان تو روبيكا هرچي كانال بابت درآمدزايي هست كلاه بردار هستند
موافقم باهاتون نزدیک به 1.500ازم گرفتن که بسته بندی در منزل دارن همش الکی امکانش هست هرچه سریعتر پلیس فتا اقدام به دستگیری خانوم بهزادی کنن
سلام از من بدبخت 70 میلیون گرفت من بیچاره قرض کردم دادم مثلا اومدم کمک خرج باشم
سلام واقعا ممنون از اطلاع رسانی.. فک کردم واقعا راسته داشتم بهشون اعتماد میکردم اومد تو گوگل بسته بندی خانم بهزادی جستجو کنم پیام شمارو دیدم ...سپاس
سلام شرکت نیکان دروغ آزمن پول گرفتن نزدیک یک ملیون براشون واریزکردم ولی هیچی نفرستادن به قرآن
آره اشغال کثافت من هرچی ازدهنم دراومد بهش گفتم همچین تو پروفایلش عکس قرآن هم گذاشته ایشالع قرآن بزنه تو کمرش ایشالع اون پول ونخوره به قران پول قرض کردم نزدیک به ملیون واریزکردم منو بلاک کردن نمیدونم چرا پلیس فتا دنبالش اون نمیکرع
سلام به خدا برادر منم نظامیه ولی بهش نگفتم .شمامیگی پلیس فتا به خدااگه هیچ کاری کنه یعنی ماست ازپلیس فتا بهتره زنگ زدم فتابایه لحن خیلی بدجوابمودادن بروشکایت کن گفتم خودم عقل دارم اینکاروکنم این همه میگیدبه پلیس فتا خبر بدین الان خبردادم میگه فایده نداره بروشکایت کن تلفنوقطع کرددیشب به سردار رادان پیام دادم گفتم اینقدبی اخلاق و بدرفتارهستن وبالحن خیلی بدجواب میدن.بی فایده س شماهم بافتاتماس نگیری سنگین تری البته خودت میدونی میخای امتحان کن
سلام درسته منم به قرآن پروفایلش اعتماد کردم خداروقسم میدم به همون قرآن که کمک کنه زودتر اون بیشرف روبگیرن چون ازقرآن سوءاستفاده کرده این بهزادی هرکی هست ازهرچی زن کمتره که کلاه برداری میکنه نمیدونم چرا پلیس فتا مثل ماسته اثلاهیچ کاری نمیکنه به خودشون زحمت نمیدن که خسته نشن حیف فتاکه اینجوریه بالحن خیلی خیلی بدجواب میدن الان دیگه فهمیدم که پلیس فتاهیچ کاری نمیتونه کنه چیزاییم که تلویزیون نشون میده اثلاپلیس فتاتوش کاری نکرده اینومطمعنم وفکرمیکنم که میترسن پیگیرکلاه برداران باشن چون خودم چندین بار تماس گرفتم اما فقط بالحن بدجواب سربالادادن دیگه هیچوقت بافتای قلابی تماس نمیگیرم
سلام دوستان عزیز منم گول شرکت نیکان خانم خوبانی رو خوردم کلی پولمو خوردن خدا نگذره ازشون کاش زودتر دیده بودم این پیامو🥺
پس این فیلمایی که از رضایت مندیا گذاشته تو گروه چی میگههه😭😭😭 منم ثتبنام کردم کههه😭
سلام من فريب خوردم خداكنه تقاص پس بدن
سلام در تلگرام شرکت نیکان گول سمیه آقا جانی رو نخورید .
چقدر پول گرفتن
سلام چند نفر بنام شرکت بسته بندی نیکان هستند دارن کلاهبرداری می کننن فریب نخورید و با تلگرام که است نمیشه اطلاعی بدست آورید لطفا اگر اکانت این شرکت را در ایتا را بله دیدید گزارش کنید. باتشکر پلیس فتا
سلام دوستان تو روبیکا سرچ کنید استعلام شرکت بالا میاد کانالی هس اکثر این شرکتها خدا لعنتشون کنه کلاه بردار هستند من خدا خواست این کانال رو دیدم دیکه ب هیچ بسته بندی اعتماد نکردم چون بیشترشون کلاه بردار و حروم خورن ظاهر شسته و روفته آدم گول میخوره بعد میفهمی چ حروم زاده هایی هستند پول مردم خور
هیچیشون درست نیس ب والله تو کار خلاف مخشون خوب کار میکنه
و بدتر اینکه از عکسهای مذهبی استفاده میکنن اینا دیگه کین چجوری میخوان جواب خدا رو بدن 🥺
خانم ها و آقایون محترم لطف لطف هیچگونه واریزی برای خانم بهزادی انجام ندید کاملا کلاه برداری هست
خانم بهزادی کلاه بردار هست
خانم بهزادی کلاه بردار هست لطفا گول نخورید
سلام دوستان گول خانم بهزادی و امثالهم رو نخورید کلاهبردارند
خانمها گول نخورین خانم بهزادی ان شاالله گیر پلیس فتا بیفتین که مردم رو گول میزنین
چطوری پس این همه رضایت گذاشتن بیشرفا
تروخدا هرکی این پیامو میبینه گول نخوره منم گول خوردم 10میلیون ازم پول گرفتن به خیال اینکه کار بهم میدن برای بسته بندی روانمو ریختن بهم آخرین واریزیم 13خرداد1404بود
باسلام منهم دوجا گول خوردم وپول ریختم برای بسته بندی اسمارتیز وکش مو نوشته بود 72ساعت بعد میرسه دستتون ولی خبری نشد یکی از اونها که کلا من رو بلاک کرد
یکی ازاونها همین خانم بهزادی بود
سلام خانم بهزادی کار در منزل برای بسته بندی می خواستم
سلام خانم بهزادی پیام فرستادم تو پی وی جواب ندادی
کار بسته بندی دائمی باشه
منم با خوندن نظرات بلافاصله بلکش کردم
سلام و عرض ادب. تقریبا نظر دوستان رو خوندم، جالبه چرا با همین اسم مدتهاس داره کار میکنه و پلیس فتا هم هیچ اقدامی نکرده؟؟؟ همه اینستا داریم، لطفا تا اونجا که امکانش هست استوری کنید که مردم تو این شرایط اقتصادی بد گرفتار همچین آدمای کلاهبرداری نشن. من خودم هیچ واریزی نداشتم ولی کانالشو رصد کردم و میدونم مردم بهش اعتماد میکنن، چندتا سوال ازش پرسیدم که جواب نداد، مشکوک شدم، شماره تماس هم نداد که دیگه اطمینان پیدا کردم که کلاهبرداریه، یه سرچ زدم که پیام های شما عزیزان رو دیدم. خواهشا بی تفاوت نباشید اگه واریز کردین شکایت کنید که هم این بهزادی دستگیر بشه و هم مردم بیشتری تو دامش گرفتار نشن. ممنون.