دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم بهزادی

کارگر ساده

1403/10/21
ف ج
سلام و وقت بخیر
دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید.
اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟
انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
09:14
11 پاسخ
37 تایید
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در کافه رستوران ایتالیایی واقع در سعادت آباد استخدام میکنیم ،منظم و‌ مقید مسولیت پذیر و انعطاف پذیر برای کار تیمی دارای روحیه کاری حرفه ای با تمامی مزایا و بیمه جای خواب،2 ساعت اس...
1403/10/25
با سلام و احترام بنده نظر شما را تایید می کنم چون یک شرکت بسته بندی آجیل و خشکبار درمنزل در شیراز هم از همین طریق روزانه از ده ها نفر ثبت نام می کنه و برای شروع ثبت نام 150 هزار ت و بعد 250 هزار ت و... بعد هم میگه ظرفیت تکمیل شد و پاسخگو نیست و مجدداًبا ادمین های جدید و کانال جدید شروع به ثبت  نام هاي جديد و اخاذی و کلاه برداری میکنه.... 
هم وطنان و بانوان  عزیز  خواهش می کنم فریب این گونه آگهی ها را نخورید و هیچ وجهی را نپردازید و شماره حساب و مشخصات را ارسال نکنید.... ان شاءالله  نظارتی روی کار این کلاه برداران صورت بگیره و هرچه زودتر دستگیر شوند.....
04:00
10 تایید
1403/11/25
ف ج
سلام و وقت بخیر دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید. اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟ انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
آمین هرچه زودتردستگیربشنود 
14:43
5 تایید
1403/11/26
۶۹۲۹
سلام همش دروغگوهستن منم پول واریزکردم براشون پولو بردن دروغ گفتن.نامردا
11:26
4 تایید
کارگر ساده
مرد جوان ایرانی در ماه دو روز مرخصی کار سوپر مارکت هست تحویل بار و چیدن اجناس همراه با صبحانه و نهار
1403/12/03
ف ج
سلام و وقت بخیر دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید. اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟ انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
خانم بهزادی تو تلگرام منظورتون هست دیگه
پک بسته بندی و حقوق ماهانه؟؟؟ 
05:43
4 تایید
1403/12/05
س ای
ف ج
منم پول زدم بهشون الانم 4900 گفتن برا مالیات واریز کنم
کلاهبرداری هست یعنی؟
10:25
2 پاسخ
5 تایید
شهره آل احمد
س ای
منم پول زدم بهشون الانم 4900 گفتن برا مالیات واریز کنم کلاهبرداری هست یعنی؟
تو تلگرام بود 
23:59
کارگر ساده
به چند نفر کارگر ساده آقا جهت کار در کارگاه تولید کفپوش گرانولی نیازمندیم بیمه ندارد سرویس ندارد بازه سنی ۲۰ الی ۴۵ صبحانه از ما و نهار از خودتان دستمزد به صورت روزانه و از ۷۰۰ هزار تومن میباشد و...
1403/12/24
ریحانه پاپی
ف ج
همین بلا سرمن اومده واقعا روانمو به هم ریختن خداازشون نگذره کلاهبرداران دزد
15:03
1 پاسخ
2 تایید
1403/12/27
سامان سوری
ف ج
سلام همه راست میگن فریب این بهزادی حرومزاده رانخوریداین بی‌ناموسن کلاه برداره میگه تاییدییه پلیس فتا داره امادروغ میگه اگه داره چراشماره تماس نمیزاره این بی‌ناموس بایددادپلیس فتا
12:59
2 تایید
سامان سوری
سلام وقت بخیر همه عزیزان فریب بهزادی بی شرف بی ناموس رونخوریداین حرومزاده هرکی هست تخم پدرخودش نیست اثلاننه جنده ش شوهرنکرده زیرخاب مردم بوده اینم حرومزاده س باگوشی اسمشوگذاشته روگواهی نامه شرکت نیکان که هیچ اسمی ازین مادرجنده نبرده اگه راست میگه چرایه شماره تماس نمیزاره
13:03
1 پاسخ
2 تایید
کارگر ساده
گروه فنی و مهندسی فرمهر ۱) کارگر ساده ۲) جوشکارCo2 ۳) سرپرست کارگاه ماهر به فنی مهندسی و مهندسی معکوس اتباع استخدام نداریم
سامان سوری
ازین بهزادی مادرجنده بایدشکایت کردبایدبدیمش دست پلیس فتا من برادرم نظامیه به اون میگم تاپیگیربشه هروقت این مادرجنده روگرفتن به خدابه همه خبرمیدم تاازکسانی که پول گرفته و کلاه برداری کرده چوب توکون خودشومادرش کنیم
13:48
2 پاسخ
8 تایید
1404/01/04
دریا نظری
چطور میشه از این بهزادی بی پدر ومادر شکایت کرد چرا پلیس فتا این کانال کلاهبرداریشو نمیبنده لطفا بگید چطور ازش شکایت کنیم؟
14:39
2 تایید
1404/01/18
خدیجه حسینی
سلام خدا ازشون نگذره عکس پرو فایلش و ادرس دقیق که شرکت نیکان ولی کلاهبرداری از من پول گرفتن برا بیمه کار بعد دلیت اکانت کرد و رفت الهی خرج دوا دکتر  بدن به اسم خوبانی سر پرست خونه هستم من نمی گذرم خدا ازشون نگذره اگه احیاناتی خوندی خانم خوبانی بدون خدا خیلی بزرگ سپردمت به خودش
20:28
1 تایید
کارگر ساده
با سلام به یک همکار اقا جهت کار در دکه جلو درمانگاه امام رضا نیازمندیم پایه حقوق۱۱میلیون افزایش حقوق داریم درماه دو روز مرخصی با حقوق سن۱۸ الی۲۶ تایم کار ۸صب الی۷عصر چیدمان و نظافت
1404/02/02
محمدمعقولي
سلام دوستان تو روبيكا هرچي كانال بابت درآمدزايي هست كلاه بردار هستند 
08:47
1 تایید
بهناز ملیحی
ف ج
موافقم باهاتون نزدیک به 1.500ازم گرفتن که بسته بندی در منزل دارن همش الکی امکانش هست هرچه سریعتر پلیس فتا اقدام به دستگیری خانوم بهزادی کنن
18:41
1 تایید
1404/02/04
ز ن
سامان سوری
ازین بهزادی مادرجنده بایدشکایت کردبایدبدیمش دست پلیس فتا من برادرم نظامیه به اون میگم تاپیگیربشه هروقت این مادرجنده روگرفتن به خدابه همه خبرمیدم تاازکسانی که پول گرفته و کلاه برداری کرده چوب توکون خودشومادرش کنیم
سلام از من بدبخت 70 میلیون گرفت 
من بیچاره قرض کردم دادم مثلا اومدم کمک خرج باشم 
03:42
3 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
جهت کار در رستوران عربی همراه با جای خواب استراحت روزانه مرخصی ماهانه
1404/02/05
زینب
ف ج
سلام واقعا ممنون از اطلاع رسانی.. فک کردم واقعا راسته داشتم بهشون اعتماد میکردم اومد تو گوگل بسته بندی خانم بهزادی جستجو کنم پیام شمارو دیدم ...سپاس
12:48
1 پاسخ
5 تایید
زهرا بخشی
سلام شرکت نیکان دروغ آزمن پول گرفتن نزدیک یک ملیون براشون واریزکردم ولی هیچی نفرستادن به قرآن 
14:50
زهرا بخشی
آره اشغال کثافت من هرچی ازدهنم دراومد بهش گفتم همچین تو پروفایلش عکس قرآن هم گذاشته ایشالع قرآن بزنه تو کمرش ایشالع اون پول ونخوره به قران پول قرض کردم نزدیک به ملیون واریزکردم منو بلاک کردن نمی‌دونم چرا پلیس فتا دنبالش اون نمیکرع
15:01
1 پاسخ
کارگر ساده
افراد زیر ۲۵ سال در کار جعبه سازی و چاپ با حقوق مزایا بالا
سامان سوری
ز ن
سلام از من بدبخت 70 میلیون گرفت من بیچاره قرض کردم دادم مثلا اومدم کمک خرج باشم
سلام به خدا برادر منم نظامیه ولی بهش نگفتم .شمامیگی پلیس فتا به خدااگه هیچ کاری کنه یعنی ماست ازپلیس فتا بهتره زنگ زدم فتابایه لحن خیلی بدجوابمودادن بروشکایت کن گفتم خودم عقل دارم اینکاروکنم این همه میگیدبه پلیس فتا خبر بدین الان خبردادم میگه فایده نداره بروشکایت کن تلفنوقطع کرددیشب به سردار رادان پیام دادم گفتم اینقدبی اخلاق و بدرفتارهستن وبالحن خیلی بدجواب میدن.بی فایده س شماهم بافتاتماس نگیری سنگین تری البته خودت میدونی میخای امتحان کن 
16:01
سامان سوری
زهرا بخشی
آره اشغال کثافت من هرچی ازدهنم دراومد بهش گفتم همچین تو پروفایلش عکس قرآن هم گذاشته ایشالع قرآن بزنه تو کمرش ایشالع اون پول ونخوره به قران پول قرض کردم نزدیک به ملیون واریزکردم منو بلاک کردن نمی‌دونم چرا پلیس فتا دنبالش اون نمیکرع
سلام درسته منم به قرآن پروفایلش اعتماد کردم خداروقسم میدم به همون قرآن که کمک کنه زودتر اون بیشرف روبگیرن چون ازقرآن سوءاستفاده کرده این بهزادی هرکی هست ازهرچی زن کمتره که کلاه برداری میکنه نمیدونم چرا پلیس فتا مثل ماسته اثلاهیچ کاری نمیکنه به خودشون زحمت نمیدن که خسته نشن حیف فتاکه اینجوریه بالحن خیلی خیلی بدجواب میدن الان دیگه فهمیدم که پلیس فتاهیچ کاری نمیتونه کنه چیزاییم که تلویزیون نشون میده اثلاپلیس فتاتوش کاری نکرده اینومطمعنم وفکرمیکنم که میترسن پیگیرکلاه برداران باشن چون خودم چندین بار تماس گرفتم اما فقط بالحن بدجواب سربالادادن دیگه هیچوقت بافتای قلابی تماس نمیگیرم
16:12
Beni Jin
سلام دوستان عزیز 
منم گول شرکت نیکان خانم خوبانی رو خوردم کلی پولمو خوردن
خدا نگذره ازشون
کاش زودتر دیده بودم این پیامو🥺
20:15
2 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف ترجیحاً خانم.
1404/02/06
آبان مهری
پس این فیلمایی که از رضایت مندیا گذاشته تو گروه چی میگههه😭😭😭
منم ثتبنام کردم کههه😭
21:09
1 پاسخ
1404/02/07
ف ب
سلام من فريب خوردم خداكنه تقاص پس بدن 
10:13
1404/02/08
زینب مرتضایی
سلام در تلگرام شرکت نیکان گول سمیه آقا جانی رو نخورید .
17:21
1 تایید
کارگر ساده
کارگر ساده برای تخلیه و پخش با نیسان حقوق ۲۰ تومن به بالا
زینب مرتضایی
Beni Jin
سلام دوستان عزیز منم گول شرکت نیکان خانم خوبانی رو خوردم کلی پولمو خوردن خدا نگذره ازشون کاش زودتر دیده بودم این پیامو🥺
چقدر پول گرفتن
17:22
1404/02/09
امیر محمد محمدی
سلام چند نفر بنام شرکت بسته بندی نیکان هستند دارن کلاهبرداری می کننن فریب نخورید و با تلگرام که است نمیشه اطلاعی بدست آورید لطفا اگر اکانت این شرکت را در ایتا را بله دیدید گزارش کنید.      باتشکر پلیس فتا  
01:23
1 تایید
سلام دوستان تو روبیکا سرچ کنید استعلام شرکت بالا میاد کانالی هس اکثر این شرکت‌ها خدا لعنتشون کنه کلاه بردار هستند من خدا خواست این کانال رو دیدم دیکه ب هیچ بسته بندی اعتماد نکردم چون بیشترشون کلاه بردار و حروم خورن ظاهر شسته و روفته آدم گول میخوره بعد میفهمی چ حروم زاده هایی هستند پول مردم خور
12:19
1 پاسخ
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده جهت آماده سازی و بسته بندی فروشگاه اینترنتی ساعت کاری ۱۰ تا ۱۰ حقوق پایه از ۱۵ تومان ۲ روز در ماه مرخصی
آبان مهری
پس این فیلمایی که از رضایت مندیا گذاشته تو گروه چی میگههه😭😭😭 منم ثتبنام کردم کههه😭
هیچیشون درست نیس ب والله تو کار خلاف مخشون خوب کار میکنه
12:21
و بدتر اینکه از عکسهای مذهبی استفاده میکنن اینا دیگه کین چجوری میخوان جواب خدا رو بدن 🥺
12:22
سارا
خانم ها و آقایون محترم لطف لطف هیچگونه واریزی برای خانم بهزادی انجام ندید کاملا کلاه برداری هست 
12:54
2 پاسخ
کارگر ساده
کارگر اقا برای تهیه غذا بیمه ۱روز اف هفتگی‌ ۲روز مرخصی ماهانه وعده های غذایی جای خواب بیرون از مجموعه اتباع و شرکتای تبلیغاتی تماس نگیرید
سارا
خانم بهزادی کلاه بردار هست 
12:55
سارا
خانم بهزادی کلاه بردار هست لطفا گول نخورید 
12:55
1404/02/12
سلام دوستان گول خانم بهزادی و امثالهم رو نخورید کلاهبردارند 
11:59
کارگر ساده
کارگر ساده جهت فعالیت در ساندویچی
خانمها گول نخورین خانم بهزادی ان شاالله گیر پلیس فتا بیفتین که مردم رو گول میزنین 
12:00
1404/02/14
نازنین خشنود
چطوری پس این همه رضایت گذاشتن بیشرفا
14:33
1 پاسخ
1404/02/15
ستاره برجی
ف ج
تروخدا هرکی این پیامو میبینه گول نخوره 
منم گول خوردم 10میلیون ازم پول گرفتن به خیال اینکه کار بهم میدن برای بسته بندی 
روانمو ریختن بهم 
آخرین واریزیم 13خرداد1404بود 
12:20
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
کارگر ایرانی ساده و یا افغانی دارای مدارک جهت کار در فروشگاه و انبار دکوراسیون داخلی
1404/02/16
لیلا منفرد
باسلام منهم دوجا گول خوردم وپول ریختم برای بسته بندی اسمارتیز وکش مو نوشته بود 72ساعت بعد میرسه دستتون ولی خبری نشد یکی از اونها که کلا من رو بلاک کرد
01:18
لیلا منفرد
یکی ازاونها همین خانم بهزادی بود
01:19
1 تایید
خانم سمیه فردی
سلام خانم بهزادی کار در منزل برای بسته بندی می خواستم 
08:42
کارگر ساده
یک کارگر ساده جهت کار در فروشگاه لوازم یدکی از ۲۰ الی ۴۰ سال ساعت کار ۸ صبح تا ۶ غروب بیمه و نهار نداریم حقوق کافی میدیم
خانم سمیه فردی
سلام خانم بهزادی پیام فرستادم تو پی وی جواب ندادی 
08:52
1 پاسخ
خانم سمیه فردی
کار بسته بندی دائمی باشه 
08:52
ریحان دلخوش
منم با خوندن نظرات بلافاصله بلکش کردم
15:32
کارگر ساده
کافه رستوران امیر برای تکمیل کادر خود به تعدادی کارمند خانم و اقا با حقوق مناسب و سه وعده غذای گرم و جای خواب نیازمند است
سلام و عرض ادب.
تقریبا نظر دوستان رو خوندم، جالبه چرا با همین اسم مدتهاس داره کار میکنه و پلیس فتا هم هیچ اقدامی نکرده؟؟؟ همه اینستا داریم، لطفا تا اونجا که امکانش هست استوری کنید که مردم تو این شرایط اقتصادی بد گرفتار همچین آدمای کلاهبرداری نشن. من خودم هیچ واریزی نداشتم ولی کانالشو رصد کردم و میدونم مردم بهش اعتماد میکنن، چندتا سوال ازش پرسیدم که جواب نداد، مشکوک شدم، شماره تماس هم نداد که دیگه اطمینان پیدا کردم که کلاهبرداریه، یه سرچ زدم که پیام های شما عزیزان رو دیدم.
خواهشا بی تفاوت نباشید اگه واریز کردین شکایت کنید که هم این بهزادی دستگیر بشه و هم مردم بیشتری تو دامش گرفتار نشن.
ممنون. 
18:18
1 تایید
1404/02/18
سلام و وقت بخیر دوستان اینا همه اش کلاهبردار و دروغگو هستن منم بهشون پول واریز کردم نزدیک به 6/832 میلیون تومن انشاالله که پول دوا دکترشون بشه خدا به حق پنج تن که نابود بشن 
01:27
1 تایید
آخه چه جوری شکایت کنیم 
01:29
کارگر ساده
کارگر یاده جهت کار در رستوران
سلام دوستان منم فریب. خانم بهزادی را خوردم 259تومن ازم گرفت باز گفت 1590تومن واریز کن من این پیامهای شما عزیزان را خوب شد زود تر دیدم دیگه واریز نکردم الان پولم رفت جواب نمیده 
04:42
1 پاسخ
اونای همش رضایت دروغ میگه شاید همکارانش باشه برای جلب توجه مردم این کارا را می کنند 
04:46
مهدیه احمدی پور
بهزادی بیشرف نمیدونم زن هستی یا مرد یجوری خدا زمینت بزنه نتونی تکون بخوری
14:07
کارگر ساده
مجموعه رستوران جوجه طلایی مولایی در قسمتهای سالن و آشپزخانه از کلیه علاقمندان و واجدین شرایط دعوت بعمل میاورد با حقوق ماهانه مکفی ،جای خواب ،وعده غذایی
نازنین خشنود
چطوری پس این همه رضایت گذاشتن بیشرفا
اونا احتمالا سگ وسولای خودشونن که اعتماد مردم بدبخت جلب کنن
18:40
1404/02/19
نگار دهناشی دورکی
سلام خسته نباشید من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم یا شرکت ساکن مسکن مهر فولاد شهرم  نگار دهناشی دورکی هستم اجار نشین ممنون میشم کار بهم بدین این شمارم 0**** 
00:46
1404/02/20
امیر محمد سعیدی
سلام دوستان تو روبیکا سرچ کنید استعلام شرکت بالا میاد کانالی هس اکثر این شرکت‌ها خدا لعنتشون کنه کلاه بردار هستند من خدا خواست این کانال رو دیدم دیکه ب هیچ بسته بندی اعتماد نکردم چون بیشترشون کلاه بردار و حروم خورن ظاهر شسته و روفته آدم گول میخوره بعد میفهمی چ حروم زاده هایی هستند پول مردم خور
خب کدوم کانالا واقعی هستن ما مراجعه کنیم؟؟
15:46
کارگر ساده
به تعدادی خانم جهت کاردر کارخانه بسته بندی شیرینی نیازمندیم با شرایط سنی ۱۹ تا ۳۵ سال با حقوق ۹ میلیون از ساعت ۸ تا ۱۸ به آدرس شهرک صنعتی فرامان بلوار امیرکبیر خیابان ایثار ۲ آخرین سوله سمت راست نیازم...
مرضیه براهویی انور
سارا
خانم ها و آقایون محترم لطف لطف هیچگونه واریزی برای خانم بهزادی انجام ندید کاملا کلاه برداری هست
سلام خدا منو دوس داشت نزاشت براش پول واریز کنم اومدم تحقیق کنم راسته یا نه الان پیام های شمارو دیدم خداراشکر میکنم 
19:42
1404/02/21
گل گل
سلام دوستان منم فریب. خانم بهزادی را خوردم 259تومن ازم گرفت باز گفت 1590تومن واریز کن من این پیامهای شما عزیزان را خوب شد زود تر دیدم دیگه واریز نکردم الان پولم رفت جواب نمیده
سلام‌ به منم همینو گفت
و من پرداخت کردم و توی گوگل قبل از ثبت نام سرچ کردم اما اصلا این سایت برام‌بالا نیومد
واقعا هنگم و نمی‌دونم چی بگم.
جالب اینجاست دقیقا توی یه کانال دیگه عضو شدم ولی با اسم خانم مرادی و رضایت هایی که توی کانال بهزادی هست توی اینم هست ویدئوها مخصوصا و این کانال خیلی دنبال کننده بیشتری داره
10:58
1404/02/22
سلام  بهزادی تو کانال  شرکت نیکان  سر منم کلاه گذاشت حدود 8ملیون به بهانه  مالیات بیمه پول گرفت پلیس فتا  چرا کاری نمیکنه  خدا میدونه چقد پول مردم بدبخت بالا کشیده هرکی متوجه شد گرفتنش بمنم خبر بدید تروخدا گول تلگرام نخورید  همش کلاهبرداری 
20:39
کارگر ساده
کارخانه فعال در صنعت تزریق پلاستیک واقع در شهرک صنعتی محمود آباد قم جهت تکمیل و بهینه سازی کادر خود در نظر دارد تعدادی نیروی جوان فعال و با انگیزه حد اکثر سی ساله جذب نماید .( فقط و فقط ایرانی و انباع...
1404/02/23
امیر محمد حق روستا
سلام دوستان این گروه خانم بهزادی کس کش بی ناموس نامرد گولشو نخورید اینا خیلی بی ناموسا هستن به حرفاش گوش ندید همش دروغه بخدا قسم من خودم براش پول زدم و تا حالا جوابمو نداده لطفا تا میتونید این پیام هارو شهر کنید 
20:50
1404/02/24
احسان مظهری
Bhzade2882@
این آی دی تلگرام هم از من 4میلیون و 770 هزار تومن کشیده تو رو خدا به پلیس فتا معرفیش کنید بگیرند این بی همه چیز رو 
بسته بندی شرکت نیکان خانم بهزادی نوشته
12:10
گل گل
سلام دوستان کسایی که گول این بهزادی رو خوردن آیدیش رو اینجا بذارن
16:02
1 پاسخ
کارگر ساده
کارگر ساده جهت قهوه خانه همراه جای خواب وغذا درصورت داشتن ضامن
مهدیه ارجمند
خانم پرستو رحمانی رو میشناسید؟ آیا کلاهبرداریه؟؟؟
20:10
1404/02/25
لیلی سلیمی
خانوم بهزادی از منم برا ثبت نام پول گرفت اصلا باور نکنید
13:37
لیلی سلیمی
گل گل
سلام دوستان کسایی که گول این بهزادی رو خوردن آیدیش رو اینجا بذارن
از منم حدود 6 میلیون خورده ایی گرفتن من فردا میرم ازشون شکایت میکنم
13:38
2 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
با سلام کافه رستوران پاتوق باملند اقدام به جذب نیروی سالن کار، بارتندر و کارگر ساده برای شیفت عصر کرده است علاقه مندان و واجدین شرایط تماس بگیرند. چت دیوار پاسخ داده نمیشود
لیلی سلیمی
اینا کصافت هستن
13:40
رودابه سلجوقی
زینب
سلام واقعا ممنون از اطلاع رسانی.. فک کردم واقعا راسته داشتم بهشون اعتماد میکردم اومد تو گوگل بسته بندی خانم بهزادی جستجو کنم پیام شمارو دیدم ...سپاس
دقیقا هم منم تازه واریز کردم اومدم گ
18:52
رودابه سلجوقی
گوگل ک دیدم دروغه
18:53
کارگر ساده
سلام یه نیروی فعال باهوش با سواد اتباع قبول نمیکنیم برای کار در لوازم ورزشی منیریه کار ما فروش تو سایته مشتری حضوری نداریم در اسنپ دیجی کالا فعال هستیم در طول روز سفارش بیاد تو انبار پیدا میکن...
رودابه سلجوقی
سارا
شما ب نام کی وا
18:56
رودابه سلجوقی
واریز زدید
18:58
1404/02/26
مریم محمدی
یکی دیگه هم هست به نام خانم اژدری از شرکت نیکان، بی پدر از من 6/5 میلیون گرفت ،بعد دوباره گفت 7 میلیون دیگه واریز کن، گفتم نمیخوام پشیمون شدم، پولمو برگردون، گفت تا 2 روز دیگه برمیگردونم ولی مطمئنم دروغه، الهی که این پولها رو خرج داروی سرطان خودش و عزیزانش کنه
17:27
کارگر ساده
محل کار قهوه خانه میباشد
مریم محمدی
@modiryat90
این آیدی اژدری هست دوستان،  حواستون باشه مثل من فریب نخورید
17:29
مریم محمدی
لیلی سلیمی
از منم 6/5 گرفت خ اژدری از شرکت نیکان، بعد گفت 7 تومن دیگه بده، گفتم نمیخوام پشیمون شدم،  الهی که سرطان‌ و درد  بی‌درمان بگیره خودش و عزیزانش
20:21
1404/02/29
مریم محمدی
لیلی سلیمی
عزیزم شما شکایت کردبد از ابن حرومزاده؟
07:50
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
شرکت تولیدی و بازرگانی رازین پلیمر واقع در شهرک صنعتی شکوهیه، جهت تکمیل کادر خود در استان‌ قم از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط احراز: اخلاق کاری مناسب دقت و توجه به جزئیات توان...
ف ج
سلام منم پول دادم یعنی هیچ 
11:54
1404/02/30
@behzadixl این آیدی بهزادی حرومزاده است خدا لعنتش کنه 
نابود بشه ب حق پنج تن آل عبا 
21:22
1404/03/01
خدا لعنت کنه اول واخر خانم بهزادی رو حیف خانم که بذارن روی این حیون کثیف ده میلیون پول منو خورد پول بچه یتیم بود ایشالانون بزنه توی خون بخوره
20:08
1 پاسخ
کارگر ساده
نیروی اقا برای کار در کارخانه قالیشویی واقع در استانه حقوق برای شروع ماهی ۲۰ میلیون همراه با جای خواب صبحانه ناهار و شام فقط تماس پاسخگو هستم
1404/03/02
ملیحه سواده
سلام وقت بخیر منم 1590 واریز کردم بهم گفتن 4 میلیون 399 تومن دیگه واریز کنم 
08:57
فاطمه ایزدی
با دیدن این پیام ها خداروشکر واریزی انجام ندادم و بلاکشون کردم 
19:24
1 پاسخ
1404/03/03
گل گل
فاطمه ایزدی
با دیدن این پیام ها خداروشکر واریزی انجام ندادم و بلاکشون کردم
آیدیشون چی بود؟؟
16:30
کارگر ساده
در شهرک صنعنی قرچک کارخانه تولیدی کفی نیاز به چند نفر خانم جوان وفعال جهت همکاری نیاز دارد حداکثر سن ۳۵ سال ساعت تماس ۷ صبح تا ۱۷ فقط تماس گرفته شود داری بیمه تامین اجتماعی عیدی وسنوات سرویس از ...
گل گل
خدا لعنت کنه اول واخر خانم بهزادی رو حیف خانم که بذارن روی این حیون کثیف ده میلیون پول منو خورد پول بچه یتیم بود ایشالانون بزنه توی خون بخوره
آیدیش چی بود؟
16:31
سعید حمزه
شخص مجهول الحالی بنام خانم خوبانی از شرکت نیکان اول از من 299 هزار تومان که بنام حسن واحدی فرد  بابت ارسال وسایل بسته بندی واریز شد دریافت کرد بعد درخواست 593 هزار تومان بابت بیمه ارسال وسایل کرد . اسم خوبانی ممکنه جعلی باشه ولی ازدست حسن واحدی فرد که پول به حسابش ریخته شده می توان ابتدا شکایت اینترنتی در پلیس فتا کرد اگه نتیجه نداد می شود در دفتر خدمات قضایی از این شخص تحت عنوان جرائم رایانه و کلاهبرداری در دادسرا اقدام به شکایت کرد.
17:15
سعید حمزه
من همین امروز واریز کردم و همین امروز هم در سایت پلیس فتا از خانم خوبانی ( البته اسمش جعلیه) و از حسن واحدی فرد که پول را بهش انتقال دادم شکایت کردم .در اصل باید بروید از کسی که پول را بهش کارت بکارت  شکایت کلاهبرداری بکنید در دفاتر خدمات قضایی . با یک هزینه ناچیز از آنها شکایت کلاهبرداری بکنید در دادسرا نزدیک خودتان وکیل هم لازم نیس بگیرید . فقط شرح بدهید چگونه فریب خوردید و پولتون را از دست دادید بعد هم اصل پولتون را می توانید بگیرید هم خسارت خودتون و هم آنها را مجازات می کنید . من تجربه زیاد دارم در شکایت از  کلاهبرداران . هر سوالی هم داشتید از من بپرسید .اگرم خواستید هماهنگ می کنیم دسته جمعی چند نفره ميريم برای شکایت . من پردیس تهران ساکن هستم
18:04
2 پاسخ
کارگر ساده
به چند کارگر آقا در مغازه آبمیوه و بستنی فروشی نیازمندیم. سن ۱۷ تا ۳۵ سال ساعت کار ۱۷تا ۲ بامداد پایه حقوق ۱۲ میلیون +اضافه کاری سابقه کار نیاز ندارد در صورت رضایت بعد از چند ماه امکان بیمه شدن دارد س...
سعید حمزه
مریم محمدی
عزیزم شما شکایت کردبد از ابن حرومزاده؟
من هم می روم به جرم کلاهبرداری در دادسرای پردیس از دست شرکت نیکان و پرستو شعبانی مدیر شرکت شکایت می کنم. 
21:25
1404/03/04
گل گل
سعید حمزه
من همین امروز واریز کردم و همین امروز هم در سایت پلیس فتا از خانم خوبانی ( البته اسمش جعلیه) و از حسن واحدی فرد که پول را بهش انتقال دادم شکایت کردم .در اصل باید بروید از کسی که پول را بهش کارت بکارت شکایت کلاهبرداری بکنید در دفاتر خدمات قضایی . با یک هزینه ناچیز از آنها شکایت کلاهبرداری بکنید در دادسرا نزدیک خودتان وکیل هم لازم نیس بگیرید . فقط شرح بدهید چگونه فریب خوردید و پولتون را از دست دادید بعد هم اصل پولتون را می توانید بگیرید هم خسارت خودتون و هم آنها را مجازات می کنید . من تجربه زیاد دارم در شکایت از کلاهبرداران . هر سوالی هم داشتید از من بپرسید .اگرم خواستید هماهنگ می کنیم دسته جمعی چند نفره ميريم برای شکایت . من پردیس تهران ساکن هستم
الان شما پول رو گرفتید؟
10:15
گل گل
سعید حمزه
من همین امروز واریز کردم و همین امروز هم در سایت پلیس فتا از خانم خوبانی ( البته اسمش جعلیه) و از حسن واحدی فرد که پول را بهش انتقال دادم شکایت کردم .در اصل باید بروید از کسی که پول را بهش کارت بکارت شکایت کلاهبرداری بکنید در دفاتر خدمات قضایی . با یک هزینه ناچیز از آنها شکایت کلاهبرداری بکنید در دادسرا نزدیک خودتان وکیل هم لازم نیس بگیرید . فقط شرح بدهید چگونه فریب خوردید و پولتون را از دست دادید بعد هم اصل پولتون را می توانید بگیرید هم خسارت خودتون و هم آنها را مجازات می کنید . من تجربه زیاد دارم در شکایت از کلاهبرداران . هر سوالی هم داشتید از من بپرسید .اگرم خواستید هماهنگ می کنیم دسته جمعی چند نفره ميريم برای شکایت . من پردیس تهران ساکن هستم
میگن پلیس فتا ب خاطر این مبالغ های ناچیز کاری نمی‌کنه
10:15
کارگر ساده
کارگر برای زدن کوبیده به سیخ و نظافت و شستشو و بسته بندی با امکان پیشرفت در کار لطفا دوستان با اخلاق و با ادب و اهل کار تماس بگیرند که اینجا مناسب ترین جا برای فعالیت شماست شارژ تلفن همراه نامحدود رای...
1404/03/05
مهتاب گله دار پور
زهره بهزادی گفتن 365 هزار تومان واريز کنید0 واريز کردم بعد گفتن يک ميليون و پانصدهزار ديگر واريز کنید 0
08:19
1 پاسخ
1404/03/06
خانم سمیه فردی
سلام خانم بهزادی پیام فرستادم تو پی وی جواب ندادی
بابا تو دیگه کی هستی همه دارن متفق القول میگن این بهزادی بیشرف کلاه برداره انوقت تو داری دنبالش میگردی میگی چرا جواب نمیدی همین شماها هستین که امثال این بیشرف رو دریده میکنید.
15:43
همین الان تو تلگرام دیدم که یکی بنام پرستو رحمانی که مثلا شرکت داره و نیرو برای بسته بندی در منزل برای 5 ماه هم 350 میخواد که جنسا رو بفرسته چون من یکبار سرم کلاه رفته بود براش ویس گذاشتم اونم برام فرم داده بهش گفتم خانم لطفا اسم شرکت رو بگید که استعلام کنم در ضمن شما گفتید که به تائید پلیس فتی رسیده ولی چه مدرکی هست که نشون بده گفتم با توجه به کلاهبرداری هایی که میشه و شما هم برای 5 ماه350 میگیرید منم باید مطمئن بشم ولی فکر کنم دیگه جواب نده ، همه باید ازشون ی همچین درخواستی بکنن ،من نمیدونم چرا اینهمه میگن این شرکت ها کلاهبرداریه کسی متوجه نمیشه حتما باید خودتون تجربه کنید تو رو خدا یکم عقلتون رو کار بندازین گول نخورید جیب این مغتخورها رو پر نکنید اینقدر هم این موضوع زیاد شده دیگه پلیس فتی نمیرسه چقدر بگن بابا اطمینان نکنید گول نخورید .
15:54
کارگر ساده
سلام به یک کار گر ساده جهت خدمات آتش نشانی شارژ کپسول بصورت واحد سیار با ماشین شرکت ایسوزو با حقوق ماهی ۱۵۰۰۰،۰۰۰ میلیون تومان و داشتن سلامت کامل و نبودن سیگاری و کار ما ساعت کا...
الان دو نفر تو تلگرام هستن یکی پرستو رحمانی یکی دیگه شعبانی اینا همه کلاهبرداریه  چرا؟ چون اگه کارشون درست بود باید اسم شرکت و شماره ثبت رو بزارن که مردم استعلام کنن  تا خیالشون راحت بشه ولی هیچی ندارن حتی ی شماره تلفن حتی شماره کارتی رو که میدن مال خودشون نیست میگه پلیس فتی تائید کرده ولی هیچ مدرکی مبنی بر تائید نزاشته خب باید بفهمین که این کلاه برداریه تو اینستا هم بعضی از شرکت‌ها که قرص لاغری و قرص ناف گذاشتن کلاه برداریه ی زنیکه تو اینستا بنام زیبا حیاتی خدا ازش نگذره یک میلیون و ششصد پارسال قبل عید پول منو خورد حواستون به اینستا هم باشه.
16:05
مهتاب گله دار پور
زهره بهزادی گفتن 365 هزار تومان واريز کنید0 واريز کردم بعد گفتن يک ميليون و پانصدهزار ديگر واريز کنید 0
ایکاش بهش میگفتی خفه شو بابا مفت خور دزد کلاهبردار آشغال برو بمیر حرومزاده 
1404/03/07
فاطمه فرضیان
کاردر منزل بسته بندی برزن با مدیریت خانم شکیبایی چی؟
اونم کلاهبرداریه؟
07:53
کارگر ساده
به یک نفر آقا جوان زیر 25 سال جهت پیلیسه گیری قطعات آلومینیومی در یک کارگاه صنعتی واقع در جلال اباد نیازمندیم بدلیل مشغله کاری لطفا مشخصات و شماره تماس بگذارید تا تماس بگیریم
1404/03/09
سعید حمزه
صبح بخیر ، پلیس فتا گفت بروید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کلاهبرداری بکنید ما پیگیری می کنیم . درستش هم همینه باید یا گروهی یا فردی شکایت کلاهبرداری از دادسرا کرد بعد آنها برای تحقیقات می فرستن پلیس جرائم رایانه ای
06:30
Beni Jin
سلام دوستان عزیز منم گول شرکت نیکان خانم خوبانی رو خوردم کلی پولمو خوردن خدا نگذره ازشون کاش زودتر دیده بودم این پیامو🥺
میشه آیدی بهم بگی
13:55
1404/03/10
نازلی صادق قزاده
سلام دوستان وقت بخیر 
منم اشتباه کردم و مبلغ 446000 تومان واریز کردم بعدش دوباره گفتن مبلغ 666000 که بعد واریزی 64000 برداشت میشه و مابقی به حسابتون برمیگرده که شک کردم و سرچ کردم دیدم بله خیلی شکایتی داره الان هم گفتم پشیمون شدم کلی مدارک الکی فرستاد که ثابت کنه کارش قانونی هستش ولی در کل من گفتم منصرف شدم 
برگشت پول کنید که گفت ما کنسلی نداریم 
هر چی هم گفتم شماره تماس بدید ، ندادن !!!!! 
مراقب باشید گول گروه خانوم بهزادی و شعبانی رو نخورید 
08:34
کارگر ساده
به یک همکار آقا ایرانی جهت همکاری در غرفه میوه فروشی نیازمندیم بدون نیاز به سابقه کاری تسویه هفتگی بدون جای خواب
1404/03/11
سارا باقری
بچها یه گروهی هست تو تلگرام به اسم شرکت نیاکان بسته بندی خانوم شفیعی ...بنظرتون راسته؟
08:29
مریم صالحیان
سلام ازمنم پول گرفتن گفتن واریزمی کنن هنوزکاری نکرذن پیامم میدم دیرجواب میده
08:38
1 پاسخ
مریم صالحیان
مریم صالحیان
سلام ازمنم پول گرفتن گفتن واریزمی کنن هنوزکاری نکرذن پیامم میدم دیرجواب میده
ملبغ 14میلیون تومن گرفته ریشه کنده
08:41
کارگر ساده
نیروی آقا جهت کار در آشپزخانه رستوران ایرانی ظرفشور و کارگر ساده وسط کار جای خواب ۳وعده غذا
1404/03/13
لیلا نظری
سلام عزیزان کلاهبرداری ها خیلی زیاد شده شرکت نیکان پرستو رحمانی بعنوان های مختلف  12 میلیون و نیم ازما کلاهبرداری کرد که کاربسته بندی در خانه بده بازم 7 میلیون و 999 هزار تومان دیگه میخواست وقتی با اعتراض مواجه شدیم و پولمونو خواستیم گفتند بلوک شده و قابل پرداخت نیست از پلیس فتا خواهش می کنیم این گروه انگل رو که از فقرمردم سو استفاده میکنن زودتر دستگیرشون کنن چون مجوز پلیس فتا رو هم تقلب کرده بودن ... لطفا
07:02
لیلا نظری
دوستانه که ازشون کلاهبرداری شده اول باید پرینت واریزی به این شرکت رو از بانک بگیرن بعد دادسرا شکایت کنم که پلیس فتا هم بتونه ورود کنه ... خواهش میکنم با شکایتهامون جلوی کلاهبرداری این زالو ها رو بگیریم و حق مفت خوری رو کف دستشون بزاریم 
07:14
سلام وقت بخیر از منم پول 4ملیون گرفته دوباره میگه 8میلیون بدید
10:20
کارگر ساده
متعهد کاری
1404/03/14
فاطمه یزدانی
ز ن
شما چجوری خودت 70 میلیون پول بی زبون و دادی رفت  حتی یک درصد شک نکردی کلاهبرداریه؟
10:12
1404/03/15
زینب جهانفرد
سلام لطفاً گول اینجور ادما رو نخورید منم 442تومان ریختم بعد دوباره زنگ زدن گفتن 600تومان بریزین من هم توی اینترنت تحقیق کردم و دیدم که کلاهبرداریه باهاشون تماس گرفتم و گفتم اما خیلی بی ادبانه جوابمو دادن 
پولی که گرفتن چیزی نیست ولی پیام های شما رو که میخونم میبینم که از خیلیا پول بیشتری گرفن و خیلیا هم قرض کردن خدا ازشون نگذره
20:32
1404/03/16
سعیده سرهنگیان
وااای منم براشون 4 تومن ریختم
خدا لعنت کنه این بهزادی رو
الانم منو بلاک کرده

چرا پلیس فتا هیچ کا
15:41
کارگر ساده
در توضیحات گفته شده
سعیده سرهنگیان
ایشالا که این پولا برگرده بهمون
وگرنه بشه درد بی درمون براشون
من از پول درمان دخترم دادم این مفت خور حرومی بالا کشید
15:43
1 پاسخ
سعیده سرهنگیان
چرا پلیس فتا از طریق همون حسابی که پول ریختیم پیگیر نمیشه؟! 
1404/03/17
صادق علی نژاد
ف ج
بله مناسفانه از من هم کلاهبرداری کردن ، ن کالایی ارسال شد نه پولی برگشت، من شکایت کردم، همگی شکایت کنید بلکه بگیرنش
10:29
کارگر ساده
فروشنده ماهر و کارگر ساده برای سوپر مارکت نیازمندیم با جای خواب و سه وعده غذا (اتباع پذیرش نداریم )
از من هم دیروز 15خرداد 499هزار تومان گرفت جهت ضمانت کالا
بعد گفت 1/590/000بده جهت بیمه کالا زدم به کارتش که فردا جنس رو بیاره جهت بسته بندی بعد بلافاصله پیام داد 4/399/000تومان بزن برای مالیات وازاین حرفا که قبول نکردم گفتم پولمو برگردونین وبزنین به کارتم گفت واریز آخری رو بزن تا همه رو برگردونم و قبول نکردم در نهایت گفت 10روز طول میکشه پول رو بزنم به کارتت.پلیس فتا زنگ زدم ولی تا الان کسی جوابگو نبود شماره پلیس فتا096380
14:11
1404/03/18
مهسا ایزدی
ف ج
سلام دوستان یه شرکت نیکان هم هست خانم خوبانی اونم از همین طریق کلاهبرداری میکنه آی دیش تو تلگرام انه  @khobani1
06:37
لیلا نظری
عزیزان هر کسی از شرکت نیکان یا بنام رحمانی، خوبانی ، بهزادی یا هر خر دیگه ای حتما از طریق پلیس فتا از طریق اینترنت و هم از طریق خدمات قضایی با هزینه کمی حتما شکایت کنید که قابل پیگیری باشه و هم شماره کارت اون افرادیکه بنامشون پرداخت کردین رو داشته باشید ... لطفا سریعا اقدام کنید وقتی شکایتها زیاد بشه رسیدگی میکنن
07:37
کارگر ساده
جهت حمل لوازم خانگی ( یخچال و لباسشویی ) نیروی آقا تا ۴۰ سال
ماریا رحمتی
درود و عرض ادب شرکت نیکان خانم بهزادی وخوبانی ورحمانی همه کلاهبردان اونم که نوشته پلیس فتا دروغه پلیس فتا به تلگرام دسترسی نداره عزیزان.اگه دقت کنید فیشای حقوق که درکانالش گذاشته همه جعلی وتایپ خودشون هست شما به مبلغ کارمزدا دقت کنید متوجه میشید مثلا برای فیش 45میلیون کارمزد زده 900ت وبرای فیش های دیگه کارمزدهای اشتباه زده.گول نخورید.منم میخواستم ثبت نام کنم ولی وقتی تحقیق کردم متوجه شدم همه کلاهبرداریه .خداازشون نگذره که تواین شرایط اقتصادی اینطوری پول مردمو نخورن.امیدکه همه متوجه باشن وگول نخورن
11:31
1**** ازمن هم گرفتن میگن 1**** ریال دیگه بریزتاجنس که 100لیوان پلاستیکی بفرسته
13:14
1 پاسخ
کاش پلیس فتاپیداشون کنه  بی وجدانها
13:20
کارگر ساده
کار در اشپزخانه کارگر ساده آقا سن زیر ۳۰ سال حقوق ۲۲ میلیون الی ۳۲ میلیون تومان جای خواب عالی و ۳ وعده غذایی ساعات کاری ۱۰ الی ۱۲ شب روزی یک ونیم ساعت استراحت ما بین روز دو روز در ماه مرخصی با حقو...
خداوکیلی این بیشرف این همه پولاتونو خورده و رفته. همتون نشستین تو خونه و میگین خدا ازش نگذره و حرومش باشه. خجالت بکشین بابا. پاشین برین پلیس فتا و شکایت کنین اگه واقعن گرفتار و بی پول هستین. بخدا با ناله و نفرین پول هیچکس بر نمیگرده.فقط اون بیشرف داره بقیه را بدبخت میکنه. همین
20:45
1 پاسخ
1 تایید
1404/03/19
سبحان موید
سلام حتما از پلیس فتا شکایت کنید
12:20
سامان سوری
آره خانم محمدی هم تلگرام کلاهبردار هس تو. رو خدا سفارش کنید پلیس بگیرتشون 
12:58
کارگر ساده
به یک کارگر جهت کار در عطاری واقع در بازار روز نیازمندیم جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره *** ************** ********** ******* ********** تماس بگیرید
اقا این خانم خوبانی هم کلاه برداریه مراقب باشید 
19:08
من موندم چرا اینا رو نمیگیرن 
20:19
1 پاسخ
ستاره برجی
تروخدا هرکی این پیامو میبینه گول نخوره منم گول خوردم 10میلیون ازم پول گرفتن به خیال اینکه کار بهم میدن برای بسته بندی روانمو ریختن بهم آخرین واریزیم 13خرداد1404بود
آخه چقد ساده هستین شما خدای من🤦‍♀️
22:22
کارگر ساده
یک مجموعه تولیدی در شهرک صنعتی پرند در زمینه تولید کیسه زباله از ساکنین شهر پرند دعوت به همکاری می نماید
من موندم چرا اینا رو نمیگیرن
مملکت خر تو خریه😕
22:22
خداوکیلی این بیشرف این همه پولاتونو خورده و رفته. همتون نشستین تو خونه و میگین خدا ازش نگذره و حرومش باشه. خجالت بکشین بابا. پاشین برین پلیس فتا و شکایت کنین اگه واقعن گرفتار و بی پول هستین. بخدا با ناله و نفرین پول هیچکس بر نمیگرده.فقط اون بیشرف داره بقیه را بدبخت میکنه. همین
دقیقاً همشون ناراحتن بعد شکایتم نمیکنن اگه تعداد شکایتا بالا باشه پیگیر میشن مجبور میشن پیگیر بشن یکی که 70میلیون اعتماد کرد براشون واریز کرد آخه بنده خدا تو خودت دنبال کاری اصن چرا باید پول واریز کنی 70میلیونم قرض کرده بود ملت ساده لوحی داریم😐
22:25
1**** ازمن هم گرفتن میگن 1**** ریال دیگه بریزتاجنس که 100لیوان پلاستیکی بفرسته
به من تا گفتن 200 واریز کن گفتم من خودم جویای کارم اگه پول داشتم که دنبال کار نبودم بلاک کردم عمراً بتونن سر من شیره بمالن😕
22:27
کارگر ساده
شرکت معتبر پروتئینی جهت توسعه و تکمیل کادر خود به 25 نفر کارگر ساده نیازمند است. ✅ شرایط: • جنسیت: آق • سن: 20 تا 40 سال • داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم الزامی است. • حداقل یک سال سابقه کار مر...
سعیده سرهنگیان
ایشالا که این پولا برگرده بهمون وگرنه بشه درد بی درمون براشون من از پول درمان دخترم دادم این مفت خور حرومی بالا کشید
آخه عزیزم کسی که جویای کار هستش پولش کجا بود چرا باید واریز کنه مشخصه کلاهبرداریه دیگه اعتماد نکنید یکم تحقیق کنید من فریب هیچ کدومشونو نخوردم
22:33
به این خانم آقاجانی اعتماد نکنید کلاهبرداره
22:37
1404/03/20
آره بچه‌ها واقعا مراقب باشید منم گول خانم محمدی که خدا لعنتشون کنه خوردم،حق من دختر یتیم خوردن نداره ،الهی واگذارت کردم به خدا 
09:31
کارگر ساده
به یک کارگر ساده جهت کار در انبار مواد غذایی نیازمندیم سن بین ۲۰ تا ۴۰ حقوق ۱۸ بیمه تامین اجتماعی از ماه اول سبد کالایی مناسبتی صبحانه امنیت شغلی مدارک جهت قرارداد شغلی : کپی شناسنامه کپی کارت ملی کپ...
خ. میم.
سلام عزیزان دوستان
این یک پیام دوستانه است هوای همدیگه رو داشته باشیم وضعیت معیشت مردم به قدر کافی سخت هست که یکی مثل خانم بهزادی توی تلگرام به راحتی داره کلاه برداری می‌کنه و از مردم پول میچاپه. انگار ما به دستگاه چاپ اسکناس وصلیم. خدا لعنتش کنه از کنم 45 میلیون پول گرفت.کسی که قرآن رو سپرش قرارداده و گذاشته پروفایلش به حق صاحب قرآن که پول مردم زجر کشیده رو میخوره و یه آبم روش بشه زهر هلاهل جگرشو در بیاره به حق جگر پاره پاره امام حسن. به حق پنج تن آل عبا خیر و خوشی نبینه.به حق حضرت زهرا خدا یه جوری آه مردم رو گریبانش کنه که ریشه اش هم بسوزه. از اینا نباید نسلی باقی بمونه. حرام زاده های بی شرف
13:41
1404/03/21
سلام دوستان منم امروز واریز کردم ای کاش قبلش به اینترنت سر میزدم فکر کنم کلاهبرداری
16:03
1 پاسخ
سمیه محمدزاده
از ماهم بنام حسین لری گرفتن به اون شماره کارت واریز کردیم بانک صادرات حرامش باشه انشالله بشه درد بیافته جونش
16:48
کارگر ساده
باسلام تعدادی کارگر ساده جوان جهت مونتاژ کاری درخط تولید قطعات پلاستیکی نیازمندیم ساعت کار6ونیم تا 6عصر لطفاً مشخصات نام ونام خانوادگی سن وضعیت خدمت ودرصورت داشتن سابقه کار و شماره تماس خودرادر چت دیو...
1404/03/22
رقیه قلی نیا
سلام دوستان خسته نباشید
منم به این شرکت خانم بهزاد اعتمادکردم 4روزپیش ازم 4900گرفت دوباره 5تومن واسه بیمه خواست من انصراف دادم قراربودپولمو پس بده دیگه نه جوابمومیده نه پولمو چیکارکنم؟
03:40
رقیه قلی نیا
خداجوابشو بده من باهزارزحمت اون 5تومنی که بهش دادمو قرض گرفتم دادم تاکارکنم خداازش نگذره به حرمت 5تن حرومش بشه 
03:43
1 پاسخ
سمیه محمدزاده
سلام دوستان خواهشاً گول این تبلیغات تو تلگرام کاردر منزل را نخورید اینا یه عده کلاهبرداران. اول به اسم کار در منزل گروه میزند بعد پول مردم بالا میکشند اول 400تومان بابت هزینه بعد بابت ارسال کالا بعد هزینه مالیات دیروز از من 5تومن کلاهبرداری کردند.تازه پول من رفت خواهشاً اعتماد نکنید من بعد واریزی وارد جستجو تو اینترنت شدم که متوجه شدم فریب خوردم.
08:40
کارگر ساده
به چن نفر کارگر ساده جهت کار در کارگاه زغال فشرده نیازمندیم. به یک نفر هم برشکار زغال به صورت کنترات نیازمندیم.
شقایق حیدرپور
سلام شما شکایت هم کردین
17:00
1404/03/23
شرکت های کاردر منزل باعنوانهای واریزی پرستو رحمانی وابوالفضل ظفرآزاد کلاهبردارن ودرروند ثبت نام به بهانه بیمه وضمانت کالا درچن مرحله ازتون پول میگیرن تورو خدا به هیچ عنوان اعتماد نکنین  
03:33
سمیه محمدزاده
سلام دوستان عزیز جدیدا ازمون کلیپ رضایت میخواهد میگه کلیپ رضایت بده بعد پول برگشت میدیم میخوان از دهن خودمون رضایت بگیرن بعد هیچ ادعایی نداشته باشیم
13:18
کارگر ساده
سلام ب یک نفر نیروی ساده نیازمند هستیم خانوم یا آقا
زهرا نجفی
این خانم بهزادی از منم پول گرفت بلاکم کرد 
19:17
یونس ناصری
س ای
منم پول زدم بهشون الانم 4900 گفتن برا مالیات واریز کنم کلاهبرداری هست یعنی؟
نه واریز نکن
کلاهبرداریه
21:08
1 تایید
یونس ناصری
سامان سوری
سلام وقت بخیر همه عزیزان فریب بهزادی بی شرف بی ناموس رونخوریداین حرومزاده هرکی هست تخم پدرخودش نیست اثلاننه جنده ش شوهرنکرده زیرخاب مردم بوده اینم حرومزاده س باگوشی اسمشوگذاشته روگواهی نامه شرکت نیکان که هیچ اسمی ازین مادرجنده نبرده اگه راست میگه چرایه شماره تماس نمیزاره
کلاهبرداریه
خیلی ها مثل من پول واریز کردن و پولشون رفته
21:10
1 تایید
کارگر ساده
(قم) یک شرکت معتبر در استان قم شهرک شکوهیه جهت تکمیل کادر تولید خود اقدام به جذب نیرو مرد مجرد با جای اسکان و خواب و پرداخت به روز و حقوق و مزایای کافی نموده است
یونس ناصری
ز ن
سلام
من هم مثل شم فریب خوردم
شکایت کردم
شما چطور شکایت کردی؟
21:12
1 تایید
یونس ناصری
سلام دوستان منم امروز واریز کردم ای کاش قبلش به اینترنت سر میزدم فکر کنم کلاهبرداری
صد در صد
من شکایت کردم
پول واریز نکنی کلاهبرداریه
21:14
1 تایید
یونس ناصری
رقیه قلی نیا
خداجوابشو بده من باهزارزحمت اون 5تومنی که بهش دادمو قرض گرفتم دادم تاکارکنم خداازش نگذره به حرمت 5تن حرومش بشه
سلام
شکایت کن 
من شکایت کردم
21:15
کارگر ساده
به یک کارگر ساده وحیوان دوست که علاقه به کار با حیوان داشته باشه جهت همکاری در نگهداری گوسفند نیازمندیم سن وسال هم مهم نیست بازنشسته هم باشه قبوله فقط طرف سالم باشه وعلاقه به کار داشته باشه خودم هم ب...
1404/03/24
شبنم زرگری
ریحانه پاپی
همین بلا سرمن اومده واقعا روانمو به هم ریختن خداازشون نگذره کلاهبرداران دزد
اسمشو عوض کرده حالا به اسم خانم خوبانی همینجوری کلاه برداری میکنه
20:37
1404/03/27
شیرالی
@behzadixl
 آیدی الانش اینه 
18:26
شنبه 8 تیر 1404، ساعت 05:05