دنبال کن

کار در منزل خانم بهزادی

کارگر ساده

1403/04/06
سلام من کار در منزل میخواستم
23:03
3 پاسخ
11 تایید
کافه قلیان
کارگر ساده
استخدام کارگر آقا حداکثر سن 24 سال حقوق تا 15 میلیون تومان به همراه صبحانه، ناهار، شام جای خواب داریم محل کار خیابان طالقانی تهران از سایر شهرها هم استخدام داریم. بدون نیاز به سابقه کار و کارت پایان خ...
1403/04/08
اعظم خشنود
سلام  من کار در منزل را خواستارم 
لطف کنید بفرمایید چه کاری هست 
12:56
1 پاسخ
5 تایید
1403/04/09
حبیب الله علیزاده
کار چی است در منزل
08:35
1 پاسخ
2 تایید
1403/04/13
فریبا فرجام
با سلام کسانی که می خواهند کاردرخانه انجام بدهند کناربچه وهمسر وخانوادشون هستن برای دعوت به کارمشاوره طب سنتی دعوت می کنم تماس بگیرید باشماره تماس 0****  تماس بگیرید
10:51
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده برای سرایداری نیاز است.
1403/04/22
سلام من کار در منزل میخوام شماره ام 0****  نوری 
15:50
2 پاسخ
2 تایید
1403/05/17
محمد صمدی
سلام من کار در منزل میخوام شماره ام 0**** نوری
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:38
مهران مسعودی
سلام میخاستم بدونم به خونه کار میدین
22:48
خدمات ام دی اف قائدی
ام دی اف کار
خدمات ام دی اف قائدی در راستای تکمیل کادر پرسنلی خود نیازمند نیروی ماهر و نیمه ماهر جهت کار در کارگاه خدمات ام دی اف میباشد جهت تکمیل رزومه و تعیین سطح حقوق به آدرس بلوار ماذون قشقایی ک2 مجتمع پارس از...
1403/05/23
Fatimeh Sharifi
10:28
1 پاسخ
محمد صمدی
Fatimeh Sharifi
20:28
1 تایید
1403/05/26
م ا
سلام و وقت بخیر
دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید.
اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟
انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
00:28
3 پاسخ
6 تایید
کیمیاگران
کارگر ساده
نيازمند كارگر ساده جوشكار زيورآلات ريخته گر در كارگاه صنايع دستي هستیم.
1403/05/28
سلام من جویای کار در منزل هستم،ساکن مبارکه هستم0**** 
09:32
1 پاسخ
1403/05/30
مریم امیری فر
سلام من کار در منزل میخاستم
09:40
1 تایید
مرتضی ملکی
م ا
سلام و وقت بخیر دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید. اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟ انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
از شما کلاهبرداری شده ؟ یعنی جنس رو براتون نفرستادن ؟
13:45
5 تایید
مجموعه فعال در حوزه صنایع تولیدی
کارگر ساده
استخدام آریا کارتن آریا کارتن در استان یزد، شهر یزد جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان یزد استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: تمام وقت تسهیلات و مزایا: بیمه پاداش وا...
1403/05/31
ناصر قدیری
سلام دوستان شرکتهاوافراد که در تلگرام به نام خانم مولایی خانم بهزادی بهزادی شرکت نیکاوزهره باقری در روبیکاتمام این افراد کلاه بردارند حواستان باشد
17:56
6 تایید
1403/06/02
علی فاطمی
سلام کجایی
07:56
معصومه محمدی
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل هستم چرخ صنعتی دارم
08:23
تولیدی و صنعتی قند کامیاب
کارگر ساده
استخدام تولیدی و صنعتی قند کامیاب تولیدی و صنعتی قند کامیاب در استان اصفهان (نجف آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا سابقه کار: بدون ساب...
سهیلا فیض الهی
سلام من دنبال کاردر منزل هستم ممنون میشم 
09:02
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام من جویای کار در منزل هستم،ساکن مبارکه هستم0****
10:13
محمد صمدی
سهیلا فیض الهی
سلام من دنبال کاردر منزل هستم ممنون میشم
10:14
کارگر ساده
کار در کارخانه نساجی،، با اضافه کاری 25 الی 27 تومن ماهانه دریافت خواهید کرد ،، فقط افراد باهوش و زرنگ
1403/06/03
من کار در منزل میخواستم
06:29
1403/06/05
خاطره میرانی
سلام دوستان من تو تلگرام با یک خانم بنام خانم بهزادی گفتگو انجام دادم 2 میلیون تومان از من گرفتن به بهونه مالیات اینجور چیزها چکار کنم همسرم هنوز اطلاع نداره خدا لعنت کند همچین آدم رو 
21:17
2 پاسخ
5 تایید
خاطره میرانی
کسی نمی‌تواند کمکم کند چکار کنم 
21:18
1 پاسخ
2 تایید
کارگر ساده
کارگر ساده جهت خم دادن قطعات فلزی از3میل تا 6میل به صورت کنترات
1403/06/06
سارا عباسی
سلام من دنبال کار در منزل هستم ممنون 
09:03
1403/06/11
سعید عبدالهی
اعظم خشنود
سلام من کار در منزل را خواستارم لطف کنید بفرمایید چه کاری هست
سلام تماس بگیرین 0**** 
16:41
1 تایید
هدیه حداد
خانم‌بهزادی نزدیک چهار میلیون پول بچه های خیریه ما رو خورد گول نخورید 
برای بسته بندی و ارسال محصول 
همس دروغه 
از طریق رسانه ها پیگیری کنید 
به پلیس فتا هم مراجعه نمایید 
22:32
2 تایید
کارگر ساده
به تعدادی نیروی کار جهت شست و شو و نظافت رستوران به همراه سه وعده غذا و جای خواب نیازمندیم
هدیه حداد
خانم بهزادی به عنوان کار در منزل با گرفتن پول پست و مالیات و غیره کلی پول از ما کلاهبرداری کرد 
باور نکنید با مدرک اجازه درج آگهی گول نخورید 
22:42
4 تایید
1403/06/19
سلام پول منم خرده
12:39
1 تایید
1403/06/20
سلام کار در منزل میخوام احتیاج دارم
18:31
آسان پوش پدیده ایرانیان
کارگر ساده
استخدام آسان پوش پدیده ایرانیان آسان پوش پدیده ایرانیان در تهران (منطقه ۱۱، منیریه) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شر...
1403/06/23
کار در منزل  میخواستم
15:00
1 پاسخ
1403/06/29
محمد صمدی
کار در منزل میخواستم
19:59
1 پاسخ
1 تایید
1403/07/03
شیما شیرانی
خاطره میرانی
سلام دوستان من تو تلگرام با یک خانم بنام خانم بهزادی گفتگو انجام دادم 2 میلیون تومان از من گرفتن به بهونه مالیات اینجور چیزها چکار کنم همسرم هنوز اطلاع نداره خدا لعنت کند همچین آدم رو
تنها کار شکایت کردن ازشونه پلیس فتا،چنانچه ما نه شماره ای از این حروم حورها داریم متاسفانه و نه آدرسی اما از هیچی بهتره،تعداد زیاد شه شاید پیگیر شدن و کاری انجام شد
09:02
1 پاسخ
2 تایید
توسعه صنعت پارسا کیمیا
کارگر ساده
استخدام توسعه صنعت پارسا کیمیا توسعه صنعت پارسا کیمیا در تهران (ملارد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احر...
1403/07/08
معصومه آدمیت
سلام من کاردرمنزل مخیوام خیلی محتاجم
09:26
1 پاسخ
آیدا خسروی
سلام یه خانومی هستش سیده فانوس اکبری نسب مثلا کار در منزل داشت بسته بندی حوله یک بار مصرف 100 تومن گرفت قرار بود بسته 48 ساعته ارسال بشه الان یه هفته ارسال نشده اعتماد نکنید
15:07
مهدی یوسفی
سلام کار درمنزل میخواستم بسته بندی 
20:19
کارگر ساده
باسلام به یک کارگر ساده با نیروی جسمانی مناسب جهت کار در انبار مواد غذایی نیازمندیم
مهدی یوسفی
شماره تماس 0**** لطفا اولش پیام بدین برای کار چونکه شماره نمی‌شناسم جواب سلام کاربسته بندی درمنزل 
20:25
1 تایید
1403/07/10
سلام من یک خونه تازه ساز تو اندیمشک دارم نیاز به نظافت داره اگه کسی رو سراغ داری بهم معرفی کن 
08:54
1403/07/11
حبیب الله علیزاده
کار چی است در منزل
سلام من کار در منزل میخواستم لطف کنید بفرمایید چه کاری 
07:31
نیلپر
کارگر ساده
استخدام نیلپر نیلپر در تهران (پرند) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: داشتن حدا...
1403/07/14
پوریا .
سلام تو رو خدا خانم‌ بهزادی داخل تلگرام دستگیر کنید 
گروه بسته منزل هی پول میگره جواب نمیده معلوم نیست آقاست یا خانم در هر صورت کلاهبردار ایشون 
به شماره کارت بهناز فلاحی دخت پور و یه شماره کارت دیگه هم داره به اسم یه مردی هست 
07:56
1 پاسخ
2 تایید
1403/07/15
مریم گشول
م ا
سلام و وقت بخیر دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید. اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟ انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
سلام شب بخیر.
این بنده خدا راست میگه گول نخوریددرست یک هفته پیش به وعده کاردرمنزل بسته بندی قرقره از من هزینه راه وپست راگرفت الان گوشیش خاموش اینقدر مظلوم خودشا نشون دادستان فرزندان راقسم خورد پاک خامم کرد 1میلیون کارت به کارت کردم  والان گوشیش خاموش ودستم به جایی بند نیست پولم که بازار دربدری جور کردم بالا کشید خداازشون نگذره که تواین وضعیت اقتصادی کلاهبرداری هم می‌کنند تنتون بایدبه کاروحق والناس نکنید خداازشون نگذره.
18:02
2 تایید
مریم گشول
خاطره میرانی
سلام شخصی به نام آقای سهیلی یک میلیون از من کلاهبرداری کرد والان خاموش.
شوهرم فهمید چون‌چیزی راازش پنهان نمیکنم وخب دیگه چیکارمیشه کرد یکم غرغرکرد ومن تحمل کردم چون حقم بود که اینقدر ساده وزودباورنباشم ولی دیگه حواسم هست گول کسی رانمیخورم 
هرکی کاردرمنزل سراغ داره اول کاررابفرسته برام دست اخر ازحقوقم هزینه بار وبقیه دروغ هایی که میگند راکم کنه دیگه دست به نقدنیستم برای ارسال پول برای این کلاهبردارها
18:09
2 تایید
کارگر ساده
به چند نفر نیروی کار نیازمندیم بیمه پرداخت می‌شود شروع کار از ۸ صبح روز های بارندگی و یک روز در هفته تعطیل می باشد. نوع کار اجرای انواع سازه های نمایشگاهی در سطح شهر می باشد . حداقل سن ۱۸ سال یک وع...
مریم گشول
محمد صمدی
ببخشید آقای صمدی شما کاردرمنزل سراغ دارید یانه جویای کارهستید؟؟
18:14
محمد صمدی
معصومه آدمیت
سلام من کاردرمنزل مخیوام خیلی محتاجم
22:05
1403/07/17
سهیلا بشیری
دنبال یکار ساده هستم 
20:06
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده جهت فعالیت در مجتمع تولیدی به صورت تمام وقت با اضافه کاری نیازمندیم
1403/07/19
شرکت کار درمنزل خانم بهزادی کاملا کلاهبرداریه این هم ایدیشدن هست
@behzadi0077
18:50
1 تایید
شرکت کار در منزل هر کدومشون توی تلگرام یا هر برنامه دیگه دروغه تو رو قران باور نکنید
خانم علیزاده
خانم زهره باقری
خانم شعبانی
خانم موسوی 
و......
اینا رو هم رفته از من 50 میلیون گرفتن و کل زندگیم رفته و کلاهبرداری کردن و بهانه هرینه ثبت نام هزینه پست هزینه مالیات و کلی بهانه دیگه تو رو قران باور نکنید
18:52
1 تایید
متاسفانه پلیس فتا هم پیگیری نمیکنه و شما حتما باید یا پول زیادی پرداخت کنی یا پارتی داشته باشی که برات پیگیری کنن 
تو رو قران باور نکنید
گولشون نخورید
18:55
1 تایید
لرد آریا
کارگر ساده
جنسیت: آقا سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۱۰ میلیون تومان استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران
1403/07/24
کلک میزنه از من 850 تومان گرفت بعد  از اون اصلا جواب منو نداد
14:43
ندا تعمتنی
سلام  کار درمنزل میخام
17:46
مدینه مودب
سلام من کاردرمنزل لازم دارم تشكر
19:25
داریان تجارت برکت
کارگر ساده
استخدام داریان تجارت برکت داریان تجارت برکت در تهران (منطقه ۷، عباس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع ه...
1403/07/25
04:01
امنه محمودی فر د
سلام. خانم بهزادی من کار در منزل میخاستم خونمون بروجن
04:48
امنه محمودی فر د
سلام من خانم محمودی هستم اینم شمارم خونم بروجن فاطمیه 30 متری  کوثر 5****  حقوق تون چند برا بسته بندی لطف کنید با این شمار تماس بگیرید ممنون
04:53
1 تایید
مجموعه کبابی
کارگر ساده
با جای خواب و 3 وعده غذا
امنه محمودی فر د
منم. کار منزل میخام
04:54
1403/08/06
زهرا رحیمی
منم کاردرمنزل میخام
13:53
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا رحیمی
منم کاردرمنزل میخام
15:24
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده جهت کار در کارخانه تولید شیرآلات با اضافه کاری و بیمه و سرویس خانم یا آقا واقع در شهرک صنعتی ده حسن
1403/08/17
آنا شمس
ایشون کلاهبردارن تبت نام نکنین 10 میلیون پول منو نداد منم فعلا شکایت کردم
11:27
2 پاسخ
1403/08/19
سلام من کار در منز ل میخام
10:53
مریم احمدی
خاطره میرانی
کسی نمی‌تواند کمکم کند چکار کنم
ب ای من این مشکل پیش اومده 
17:45
1 پاسخ
کارگر ساده
با سلام ،به نیروی کار جهت همکاری در پخش زغال و توتون احتیاج است ،با شرایط مناسب برای درآمد بیشتر.
مریم احمدی
مریم احمدی
ب ای من این مشکل پیش اومده
24 میلیون تواین هفته بهزادی کلاهم رو برداشته
17:45
مریم احمدی
پوریا .
سلام تو رو خدا خانم‌ بهزادی داخل تلگرام دستگیر کنید گروه بسته منزل هی پول میگره جواب نمیده معلوم نیست آقاست یا خانم در هر صورت کلاهبردار ایشون به شماره کارت بهناز فلاحی دخت پور و یه شماره کارت دیگه هم داره به اسم یه مردی هست
اره  بهزادی به نام اعظم صادقی نیا ومجتبی ساعیانزیور از من 24 میلیون کلاه برداری کردند همین یک هفته انلاین اصلا جواب رو نمیده پلیس فتا هم هیچ کاری نمیکنه 
17:50
1 تایید
1403/09/17
خانم بهزادی بیشرف دزد هست چیزی تحت عنوان کار بسته بندی در منزل نداره
09:08
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
شرکت خصوصی پیمانکاری در حوزه آب و فاضلاب جهت تکمیل کادر خود به تعدادی کارگر نیازمند است. پنج نفر کارگر ساده با حقوق ۱۸ میلیون همراه با جای خواب و کمک غذا. ساعت کاری ۸ صبح تا ۸ شب. حداکثر سن ۴۰ سال. تر...
دزد بی شرف✅تنها اکانت رسمی خانم بهزادی دارای تیک آبی اعتبار شما افتخار ماست✔️ درحال ثبت و ارسال 🛃 ارسال به کل نقاط کشور 🛂 صبور باشید پاسخگو هستیمآدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)،
گول این حرفاشو نخورید یک دزدی که پولت را میخوره
09:11
1 تایید
هروقت جایی خاستین پول واریز کنید یک سرچ ساده همه چیز را بهتون می گه این بسته بندی درمنزل خانم بهزادی فریبکاری هست اون یک دزد بیشرف هست هربار هم یک شماره ای میده تا پول زحمت کشی مون را با ساده لوحی تمام به حسابش بریزیم اون دزد هست خانم بهزادی دزد هست
10:29
1 تایید
بهزادی دزد هست
10:30
1 تایید
کارگر ساده
کارگر ساده خانم یا آقا فعال و منظم غیر سیگاری جهت کار با دستگاه بافندگی صنعتی فاصله تا مترو میدان بهارستان ۵ دقیقه محیط کار سالم سن پذیرش 18 تا 35 ساعت کاری شنبه تا پنج شنبه 9 صبح الی 7 شب بیمه دارد،ب...
1403/09/20
مریم احمدی
م ا
اره واقعا کلاهبرداری محض هست تو رو خدا گول بهزادی رو نخورید 
04:38
مریم احمدی
آنا شمس
شما. هم  از خانم بهزادی شکایت کردید یا کسی دیگه ؟
04:40
مریم احمدی
آنا شمس
چطوری مراحل شکایت دو رفتین 
04:41
کارگر ساده
همکار در فروشگاه رنگ به عنوان کارگر ساده.
مریم احمدی
خانم بهزادی بیشرف دزد هست چیزی تحت عنوان کار بسته بندی در منزل نداره
دقیقا همینطوره بیشرف معلوم نیست کلاه چند نفر رو مثل ما برداشته 
04:46
1403/09/25
شیما شیرانی
تنها کار شکایت کردن ازشونه پلیس فتا،چنانچه ما نه شماره ای از این حروم حورها داریم متاسفانه و نه آدرسی اما از هیچی بهتره،تعداد زیاد شه شاید پیگیر شدن و کاری انجام شد
سلاممن یه شماره ازش دارم پول منوهم خورده0**** 
13:03
شماره این زن هیزدزد اینه من هم میخوام شکایت گنم 0**** شماره بهزای دزده بیایید باهم جمع بشیم یه جاشکایت کنیم
13:07
نورصرام پویا
کارگر ساده
استخدام نورصرام پویا شرکت نورصرام پویا در تهران (شورآباد) جهت تکمیل کادر تولید خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: منظم ...
1403/09/26
محدثه جلالوند
کار در منزل خانم بهزادی کلاه برداریه.بی شرف بی همه چیز دزد
00:30
شنبه 1 دی 1403، ساعت 10:59