کار در منزل خانم بهزادی
سلام من کار در منزل میخواستم
سلام من کار در منزل را خواستارم لطف کنید بفرمایید چه کاری هست
کار چی است در منزل
با سلام کسانی که می خواهند کاردرخانه انجام بدهند کناربچه وهمسر وخانوادشون هستن برای دعوت به کارمشاوره طب سنتی دعوت می کنم تماس بگیرید باشماره تماس 0**** تماس بگیرید
سلام من کار در منزل میخوام شماره ام 0**** نوری
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام میخاستم بدونم به خونه کار میدین
سلام و وقت بخیر دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید. اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟ انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
سلام من جویای کار در منزل هستم،ساکن مبارکه هستم0****
سلام من کار در منزل میخاستم
از شما کلاهبرداری شده ؟ یعنی جنس رو براتون نفرستادن ؟
سلام دوستان شرکتهاوافراد که در تلگرام به نام خانم مولایی خانم بهزادی بهزادی شرکت نیکاوزهره باقری در روبیکاتمام این افراد کلاه بردارند حواستان باشد
سلام کجایی
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل هستم چرخ صنعتی دارم
سلام من دنبال کاردر منزل هستم ممنون میشم
من کار در منزل میخواستم
سلام دوستان من تو تلگرام با یک خانم بنام خانم بهزادی گفتگو انجام دادم 2 میلیون تومان از من گرفتن به بهونه مالیات اینجور چیزها چکار کنم همسرم هنوز اطلاع نداره خدا لعنت کند همچین آدم رو
کسی نمیتواند کمکم کند چکار کنم
سلام من دنبال کار در منزل هستم ممنون
سلام تماس بگیرین 0****
خانمبهزادی نزدیک چهار میلیون پول بچه های خیریه ما رو خورد گول نخورید برای بسته بندی و ارسال محصول همس دروغه از طریق رسانه ها پیگیری کنید به پلیس فتا هم مراجعه نمایید
خانم بهزادی به عنوان کار در منزل با گرفتن پول پست و مالیات و غیره کلی پول از ما کلاهبرداری کرد باور نکنید با مدرک اجازه درج آگهی گول نخورید
سلام پول منم خرده
سلام کار در منزل میخوام احتیاج دارم
کار در منزل میخواستم
تنها کار شکایت کردن ازشونه پلیس فتا،چنانچه ما نه شماره ای از این حروم حورها داریم متاسفانه و نه آدرسی اما از هیچی بهتره،تعداد زیاد شه شاید پیگیر شدن و کاری انجام شد
سلام من کاردرمنزل مخیوام خیلی محتاجم
سلام یه خانومی هستش سیده فانوس اکبری نسب مثلا کار در منزل داشت بسته بندی حوله یک بار مصرف 100 تومن گرفت قرار بود بسته 48 ساعته ارسال بشه الان یه هفته ارسال نشده اعتماد نکنید
سلام کار درمنزل میخواستم بسته بندی
شماره تماس 0**** لطفا اولش پیام بدین برای کار چونکه شماره نمیشناسم جواب سلام کاربسته بندی درمنزل
سلام من یک خونه تازه ساز تو اندیمشک دارم نیاز به نظافت داره اگه کسی رو سراغ داری بهم معرفی کن
سلام من کار در منزل میخواستم لطف کنید بفرمایید چه کاری
سلام تو رو خدا خانم بهزادی داخل تلگرام دستگیر کنید گروه بسته منزل هی پول میگره جواب نمیده معلوم نیست آقاست یا خانم در هر صورت کلاهبردار ایشون به شماره کارت بهناز فلاحی دخت پور و یه شماره کارت دیگه هم داره به اسم یه مردی هست
سلام شب بخیر. این بنده خدا راست میگه گول نخوریددرست یک هفته پیش به وعده کاردرمنزل بسته بندی قرقره از من هزینه راه وپست راگرفت الان گوشیش خاموش اینقدر مظلوم خودشا نشون دادستان فرزندان راقسم خورد پاک خامم کرد 1میلیون کارت به کارت کردم والان گوشیش خاموش ودستم به جایی بند نیست پولم که بازار دربدری جور کردم بالا کشید خداازشون نگذره که تواین وضعیت اقتصادی کلاهبرداری هم میکنند تنتون بایدبه کاروحق والناس نکنید خداازشون نگذره.
سلام شخصی به نام آقای سهیلی یک میلیون از من کلاهبرداری کرد والان خاموش. شوهرم فهمید چونچیزی راازش پنهان نمیکنم وخب دیگه چیکارمیشه کرد یکم غرغرکرد ومن تحمل کردم چون حقم بود که اینقدر ساده وزودباورنباشم ولی دیگه حواسم هست گول کسی رانمیخورم هرکی کاردرمنزل سراغ داره اول کاررابفرسته برام دست اخر ازحقوقم هزینه بار وبقیه دروغ هایی که میگند راکم کنه دیگه دست به نقدنیستم برای ارسال پول برای این کلاهبردارها
ببخشید آقای صمدی شما کاردرمنزل سراغ دارید یانه جویای کارهستید؟؟
دنبال یکار ساده هستم
شرکت کار درمنزل خانم بهزادی کاملا کلاهبرداریه این هم ایدیشدن هست @behzadi0077
شرکت کار در منزل هر کدومشون توی تلگرام یا هر برنامه دیگه دروغه تو رو قران باور نکنید خانم علیزاده خانم زهره باقری خانم شعبانی خانم موسوی و...... اینا رو هم رفته از من 50 میلیون گرفتن و کل زندگیم رفته و کلاهبرداری کردن و بهانه هرینه ثبت نام هزینه پست هزینه مالیات و کلی بهانه دیگه تو رو قران باور نکنید
متاسفانه پلیس فتا هم پیگیری نمیکنه و شما حتما باید یا پول زیادی پرداخت کنی یا پارتی داشته باشی که برات پیگیری کنن تو رو قران باور نکنید گولشون نخورید
کلک میزنه از من 850 تومان گرفت بعد از اون اصلا جواب منو نداد
سلام کار درمنزل میخام
سلام من کاردرمنزل لازم دارم تشكر
سلام. خانم بهزادی من کار در منزل میخاستم خونمون بروجن
سلام من خانم محمودی هستم اینم شمارم خونم بروجن فاطمیه 30 متری کوثر 5**** حقوق تون چند برا بسته بندی لطف کنید با این شمار تماس بگیرید ممنون
منم. کار منزل میخام
منم کاردرمنزل میخام
ایشون کلاهبردارن تبت نام نکنین 10 میلیون پول منو نداد منم فعلا شکایت کردم
سلام من کار در منز ل میخام
ب ای من این مشکل پیش اومده
24 میلیون تواین هفته بهزادی کلاهم رو برداشته
اره بهزادی به نام اعظم صادقی نیا ومجتبی ساعیانزیور از من 24 میلیون کلاه برداری کردند همین یک هفته انلاین اصلا جواب رو نمیده پلیس فتا هم هیچ کاری نمیکنه
خانم بهزادی بیشرف دزد هست چیزی تحت عنوان کار بسته بندی در منزل نداره
دزد بی شرف✅تنها اکانت رسمی خانم بهزادی دارای تیک آبی اعتبار شما افتخار ماست✔️ درحال ثبت و ارسال 🛃 ارسال به کل نقاط کشور 🛂 صبور باشید پاسخگو هستیمآدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)، گول این حرفاشو نخورید یک دزدی که پولت را میخوره
هروقت جایی خاستین پول واریز کنید یک سرچ ساده همه چیز را بهتون می گه این بسته بندی درمنزل خانم بهزادی فریبکاری هست اون یک دزد بیشرف هست هربار هم یک شماره ای میده تا پول زحمت کشی مون را با ساده لوحی تمام به حسابش بریزیم اون دزد هست خانم بهزادی دزد هست
بهزادی دزد هست
اره واقعا کلاهبرداری محض هست تو رو خدا گول بهزادی رو نخورید
شما. هم از خانم بهزادی شکایت کردید یا کسی دیگه ؟
چطوری مراحل شکایت دو رفتین
دقیقا همینطوره بیشرف معلوم نیست کلاه چند نفر رو مثل ما برداشته
سلاممن یه شماره ازش دارم پول منوهم خورده0****
شماره این زن هیزدزد اینه من هم میخوام شکایت گنم 0**** شماره بهزای دزده بیایید باهم جمع بشیم یه جاشکایت کنیم
کار در منزل خانم بهزادی کلاه برداریه.بی شرف بی همه چیز دزد