دنبال کن

کار در منزل خانم بهزادی

کارگر ساده

1403/04/06
سلام من کار در منزل میخواستم
23:03
4 پاسخ
12 تایید
کارخانه کیک
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه تولید کیک واقع در شهرک صنعتی مورچه خورت مزایا: سرویس رفت و برگشت از اصفهان امام خمینی و شاهین شهر سن حداکثر 35 سال حقوق اداره کار + بیمه + پاداش + عیدی + سنو...
1403/04/08
اعظم خشنود
سلام  من کار در منزل را خواستارم 
لطف کنید بفرمایید چه کاری هست 
12:56
2 پاسخ
5 تایید
1403/04/09
حبیب الله علیزاده
کار چی است در منزل
08:35
1 پاسخ
2 تایید
1403/04/13
فریبا فرجام
با سلام کسانی که می خواهند کاردرخانه انجام بدهند کناربچه وهمسر وخانوادشون هستن برای دعوت به کارمشاوره طب سنتی دعوت می کنم تماس بگیرید باشماره تماس 0****  تماس بگیرید
10:51
تولیدی
کارگر ساده
محیط کاملا زنانه, حقوق عالی ,آموزش رایگان در حین کار
1403/04/22
سلام من کار در منزل میخوام شماره ام 0****  نوری 
15:50
3 پاسخ
2 تایید
1403/05/17
محمد صمدی
سلام من کار در منزل میخوام شماره ام 0**** نوری
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:38
1 تایید
مهران مسعودی
سلام میخاستم بدونم به خونه کار میدین
22:48
اهوازکوی سیاحی
کارگرساده
به تعدادی کارگرساده خانم جهت کاردرکارگاه نایلون نیازمندیم.
1403/05/23
Fatimeh Sharifi
10:28
1 پاسخ
محمد صمدی
Fatimeh Sharifi
20:28
1 تایید
1403/05/26
م ا
سلام و وقت بخیر
دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید.
اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟
انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
00:28
4 پاسخ
8 تایید
شرکت یوپاکو
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده در شرکت قطعه سازی خودرو مزایا : ناهار، سرویس رفت وبرگشت، بیمه، پاداش تولید، بیمه تکمیلی
1403/05/28
سلام من جویای کار در منزل هستم،ساکن مبارکه هستم0**** 
09:32
1 پاسخ
1403/05/30
مریم امیری فر
سلام من کار در منزل میخاستم
09:40
1 تایید
مرتضی ملکی
م ا
سلام و وقت بخیر دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید. اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟ انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
از شما کلاهبرداری شده ؟ یعنی جنس رو براتون نفرستادن ؟
13:45
5 تایید
سالن زیبایی واقع در هدیش مال
نظافتچی
استخدام نیرویی خدماتی‌و نظافت برای سالن زیبایی منضبط و با رفتار و اخلاق مناسب با ظاهری آراسته نیازمندیم محیطی بسیار آرام و امن سالن زیبایی در هدیش مال
1403/05/31
ناصر قدیری
سلام دوستان شرکتهاوافراد که در تلگرام به نام خانم مولایی خانم بهزادی بهزادی شرکت نیکاوزهره باقری در روبیکاتمام این افراد کلاه بردارند حواستان باشد
17:56
7 تایید
1403/06/02
علی فاطمی
سلام کجایی
07:56
معصومه محمدی
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل هستم چرخ صنعتی دارم
08:23
کارگر ساده
کارگر ساده ماهانه حقوق حداقل ۱۵ میلیون بدون جای خواب
سهیلا فیض الهی
سلام من دنبال کاردر منزل هستم ممنون میشم 
09:02
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام من جویای کار در منزل هستم،ساکن مبارکه هستم0****
10:13
محمد صمدی
سهیلا فیض الهی
سلام من دنبال کاردر منزل هستم ممنون میشم
10:14
کارگر ساده
رستوران طهران باربیکیو شعبه ی شریعتی به تعدادی نیروی منظم و موجه نیاز دارد(حقوق و انعام بالا) *جای خواب مناسب *صبحانه/ناهار/شام *در ماه دو روز مرخصی
1403/06/03
من کار در منزل میخواستم
06:29
1403/06/05
خاطره میرانی
سلام دوستان من تو تلگرام با یک خانم بنام خانم بهزادی گفتگو انجام دادم 2 میلیون تومان از من گرفتن به بهونه مالیات اینجور چیزها چکار کنم همسرم هنوز اطلاع نداره خدا لعنت کند همچین آدم رو 
21:17
2 پاسخ
8 تایید
خاطره میرانی
کسی نمی‌تواند کمکم کند چکار کنم 
21:18
1 پاسخ
2 تایید
کارگر ساده
ساعت تماس از 12ظهر تا5بعداز ظهر
1403/06/06
سارا عباسی
سلام من دنبال کار در منزل هستم ممنون 
09:03
1403/06/11
سعید عبدالهی
اعظم خشنود
سلام من کار در منزل را خواستارم لطف کنید بفرمایید چه کاری هست
سلام تماس بگیرین 0**** 
16:41
1 تایید
هدیه حداد
خانم‌بهزادی نزدیک چهار میلیون پول بچه های خیریه ما رو خورد گول نخورید 
برای بسته بندی و ارسال محصول 
همس دروغه 
از طریق رسانه ها پیگیری کنید 
به پلیس فتا هم مراجعه نمایید 
22:32
3 تایید
کارگر ساده
دوشیفت صبح کار وشب کار چرخشی 12ساعته 3وعده غذای و همراه جای خواب وکاردرتولید بطری جهت اطلاع بیشتر با شماره تماس بگیرید فقط اتباع افغانستانی نقی زاده
هدیه حداد
خانم بهزادی به عنوان کار در منزل با گرفتن پول پست و مالیات و غیره کلی پول از ما کلاهبرداری کرد 
باور نکنید با مدرک اجازه درج آگهی گول نخورید 
22:42
5 تایید
1403/06/19
سلام پول منم خرده
12:39
2 تایید
1403/06/20
سلام کار در منزل میخوام احتیاج دارم
18:31
کارگر ساده
با سلام به دو نفرکارگر خوب ومتعهد برای دیوارچینی وسنگ کاری نیازمندیم ..
1403/06/23
کار در منزل  میخواستم
15:00
1 پاسخ
1403/06/29
محمد صمدی
کار در منزل میخواستم
19:59
1 پاسخ
1 تایید
1403/07/03
شیما شیرانی
خاطره میرانی
سلام دوستان من تو تلگرام با یک خانم بنام خانم بهزادی گفتگو انجام دادم 2 میلیون تومان از من گرفتن به بهونه مالیات اینجور چیزها چکار کنم همسرم هنوز اطلاع نداره خدا لعنت کند همچین آدم رو
تنها کار شکایت کردن ازشونه پلیس فتا،چنانچه ما نه شماره ای از این حروم حورها داریم متاسفانه و نه آدرسی اما از هیچی بهتره،تعداد زیاد شه شاید پیگیر شدن و کاری انجام شد
09:02
1 پاسخ
3 تایید
کارگر ساده
آشپزخانه شمس الشموس واقع در سپیدار نبش خیابان 23 به 4 نفر کارگر ساده خانم 2 نفر در تایم صبح و 2 نفر در تایم شب جهت کار در آشپزخانه نیازمند است . شرایط: مسئولیت پذیر ، فرز و زرنگ و مرتب جهت هماهنگی با ...
1403/07/08
معصومه آدمیت
سلام من کاردرمنزل مخیوام خیلی محتاجم
09:26
1 پاسخ
آیدا خسروی
سلام یه خانومی هستش سیده فانوس اکبری نسب مثلا کار در منزل داشت بسته بندی حوله یک بار مصرف 100 تومن گرفت قرار بود بسته 48 ساعته ارسال بشه الان یه هفته ارسال نشده اعتماد نکنید
15:07
مهدی یوسفی
سلام کار درمنزل میخواستم بسته بندی 
20:19
کارگر ساده
به یک کار گر ساده برای کار جوشکاری والپست و نما نیازمندیم استا کار لازم ندارم کار گر میخوام لطفا الکی وقت خودتون و مارو نگیرین هرکس اهل کاره پیام بده به یک آدم خوش قول و کاری نیاز دارم کار دائمی م...
مهدی یوسفی
شماره تماس 0**** لطفا اولش پیام بدین برای کار چونکه شماره نمی‌شناسم جواب سلام کاربسته بندی درمنزل 
20:25
1 تایید
1403/07/10
سلام من یک خونه تازه ساز تو اندیمشک دارم نیاز به نظافت داره اگه کسی رو سراغ داری بهم معرفی کن 
08:54
1403/07/11
حبیب الله علیزاده
کار چی است در منزل
سلام من کار در منزل میخواستم لطف کنید بفرمایید چه کاری 
07:31
کارگر ساده
سلام یه نیروی کار جهت همکاری در کبابی
1403/07/14
پوریا .
سلام تو رو خدا خانم‌ بهزادی داخل تلگرام دستگیر کنید 
گروه بسته منزل هی پول میگره جواب نمیده معلوم نیست آقاست یا خانم در هر صورت کلاهبردار ایشون 
به شماره کارت بهناز فلاحی دخت پور و یه شماره کارت دیگه هم داره به اسم یه مردی هست 
07:56
1 پاسخ
3 تایید
1403/07/15
مریم گشول
م ا
سلام و وقت بخیر دوستان فریب این گروه کار در منزل خانم بهزادی رو نخورید ، چنان با وعده های شیرین میان جلو ولی اول برای هزینه باربری دوباره با هزینه ی بیمه و بعد با هزینه ی مالیات کارشون رو پیش میبرند از شما کلاهبرداری میکنند تو رو خدا تو این وضعیت اقتصادی هوای همدیگرو داشته باشید و اطلاع رسانی کنید تا فریب چنین آدم های بیشرفی رو نخورید. اگر ما خودمون هوای یکدیگر رو نداشته باشیم پس چه کسی هوای ما رو خواهد داشت!؟ انشاالله این کلاهبرداران هم دستگیر بشن که این طوری خون مردم رو تو شیشه میکنن.
سلام شب بخیر.
این بنده خدا راست میگه گول نخوریددرست یک هفته پیش به وعده کاردرمنزل بسته بندی قرقره از من هزینه راه وپست راگرفت الان گوشیش خاموش اینقدر مظلوم خودشا نشون دادستان فرزندان راقسم خورد پاک خامم کرد 1میلیون کارت به کارت کردم  والان گوشیش خاموش ودستم به جایی بند نیست پولم که بازار دربدری جور کردم بالا کشید خداازشون نگذره که تواین وضعیت اقتصادی کلاهبرداری هم می‌کنند تنتون بایدبه کاروحق والناس نکنید خداازشون نگذره.
18:02
3 تایید
مریم گشول
خاطره میرانی
سلام شخصی به نام آقای سهیلی یک میلیون از من کلاهبرداری کرد والان خاموش.
شوهرم فهمید چون‌چیزی راازش پنهان نمیکنم وخب دیگه چیکارمیشه کرد یکم غرغرکرد ومن تحمل کردم چون حقم بود که اینقدر ساده وزودباورنباشم ولی دیگه حواسم هست گول کسی رانمیخورم 
هرکی کاردرمنزل سراغ داره اول کاررابفرسته برام دست اخر ازحقوقم هزینه بار وبقیه دروغ هایی که میگند راکم کنه دیگه دست به نقدنیستم برای ارسال پول برای این کلاهبردارها
18:09
3 تایید
کارگر ساده
با اخلاق روحیه کار تیمی جوان
مریم گشول
محمد صمدی
ببخشید آقای صمدی شما کاردرمنزل سراغ دارید یانه جویای کارهستید؟؟
18:14
محمد صمدی
معصومه آدمیت
سلام من کاردرمنزل مخیوام خیلی محتاجم
22:05
1403/07/17
سهیلا بشیری
دنبال یکار ساده هستم 
20:06
کارگر ساده
کارگر ساده خط تولید در شهرک صنعتی شمس اباد تولید فوم ساعت کار ۸ الی ۶ هفته ای پنج روز کاری با جای خواب به همراه ناهار و شام روزی دو وعده سن ۲۰ الی ۳۵ سال حقوق و مزایا و پاداش حسن انجام کار با بیمه ار...
1403/07/19
شرکت کار درمنزل خانم بهزادی کاملا کلاهبرداریه این هم ایدیشدن هست
@behzadi0077
18:50
2 تایید
شرکت کار در منزل هر کدومشون توی تلگرام یا هر برنامه دیگه دروغه تو رو قران باور نکنید
خانم علیزاده
خانم زهره باقری
خانم شعبانی
خانم موسوی 
و......
اینا رو هم رفته از من 50 میلیون گرفتن و کل زندگیم رفته و کلاهبرداری کردن و بهانه هرینه ثبت نام هزینه پست هزینه مالیات و کلی بهانه دیگه تو رو قران باور نکنید
18:52
2 تایید
متاسفانه پلیس فتا هم پیگیری نمیکنه و شما حتما باید یا پول زیادی پرداخت کنی یا پارتی داشته باشی که برات پیگیری کنن 
تو رو قران باور نکنید
گولشون نخورید
18:55
2 تایید
کارگر ساده
نیازمند نیرو کار جوان و با اخلاق و مسئولیت پذیر، متعهد و وقت شناس
1403/07/24
کلک میزنه از من 850 تومان گرفت بعد  از اون اصلا جواب منو نداد
14:43
ندا تعمتنی
سلام  کار درمنزل میخام
17:46
مدینه مودب
سلام من کاردرمنزل لازم دارم تشكر
19:25
کارگر ساده
به یک کارگر ساده، منظبت، با مهارت رانندگی موتور نیازمندیم مجموعه دارای موتور است جای خواب نداریم دو وعده غذایی مرخصی دو روز در ماه ساعت کاری از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب حقوق ۱۷ تومن برای هماهنگی تماس بگیرید
1403/07/25
04:01
امنه محمودی فر د
سلام. خانم بهزادی من کار در منزل میخاستم خونمون بروجن
04:48
2 پاسخ
امنه محمودی فر د
سلام من خانم محمودی هستم اینم شمارم خونم بروجن فاطمیه 30 متری  کوثر 5****  حقوق تون چند برا بسته بندی لطف کنید با این شمار تماس بگیرید ممنون
04:53
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
به کارگر ساده آقا جوان جهت کار در بافندگی نخ نیازمندیم ترجیحا از محدوده همت آباد و جاده سیمان.
امنه محمودی فر د
منم. کار منزل میخام
04:54
1403/08/06
زهرا رحیمی
منم کاردرمنزل میخام
13:53
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا رحیمی
منم کاردرمنزل میخام
15:24
کارگر ساده
سلام به چند کارگر ساده نیازمندیم با حقوق مکفی و تواقی
1403/08/17
آنا شمس
ایشون کلاهبردارن تبت نام نکنین 10 میلیون پول منو نداد منم فعلا شکایت کردم
11:27
2 پاسخ
1403/08/19
سلام من کار در منز ل میخام
10:53
مریم احمدی
خاطره میرانی
کسی نمی‌تواند کمکم کند چکار کنم
ب ای من این مشکل پیش اومده 
17:45
1 پاسخ
کارگر ساده
به یک کارگر ساده یا کمک آشپز نیازمندیم از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر ۲ ساعت استراحت شروع کار تا ۱۱ ونیم ترجیحاً شهرستانی باشد
مریم احمدی
مریم احمدی
ب ای من این مشکل پیش اومده
24 میلیون تواین هفته بهزادی کلاهم رو برداشته
17:45
مریم احمدی
پوریا .
سلام تو رو خدا خانم‌ بهزادی داخل تلگرام دستگیر کنید گروه بسته منزل هی پول میگره جواب نمیده معلوم نیست آقاست یا خانم در هر صورت کلاهبردار ایشون به شماره کارت بهناز فلاحی دخت پور و یه شماره کارت دیگه هم داره به اسم یه مردی هست
اره  بهزادی به نام اعظم صادقی نیا ومجتبی ساعیانزیور از من 24 میلیون کلاه برداری کردند همین یک هفته انلاین اصلا جواب رو نمیده پلیس فتا هم هیچ کاری نمیکنه 
17:50
1 تایید
1403/09/17
خانم بهزادی بیشرف دزد هست چیزی تحت عنوان کار بسته بندی در منزل نداره
09:08
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
به. تعدادی. کارگر. ساده. جهت همکاری در رستورانی. کرج جاده چالوس. نیاز مندیم جای خواب. غذا. تعطیلا ت هفتگی حقوق. توافقی
دزد بی شرف✅تنها اکانت رسمی خانم بهزادی دارای تیک آبی اعتبار شما افتخار ماست✔️ درحال ثبت و ارسال 🛃 ارسال به کل نقاط کشور 🛂 صبور باشید پاسخگو هستیمآدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)،
گول این حرفاشو نخورید یک دزدی که پولت را میخوره
09:11
1 تایید
هروقت جایی خاستین پول واریز کنید یک سرچ ساده همه چیز را بهتون می گه این بسته بندی درمنزل خانم بهزادی فریبکاری هست اون یک دزد بیشرف هست هربار هم یک شماره ای میده تا پول زحمت کشی مون را با ساده لوحی تمام به حسابش بریزیم اون دزد هست خانم بهزادی دزد هست
10:29
1 تایید
بهزادی دزد هست
10:30
1 تایید
کارگر ساده
به یک نفر کارگر ساده آقا جهت کار در فروشگاه پارچه مبلی نیازمندیم. شرایط پذیرش: سن بین ۲۰ تا ۲۶ فعال و کوشا و دقیق بیمه و عیدی و سنوات و مرخصی طبق وزارت کار
1403/09/20
مریم احمدی
م ا
اره واقعا کلاهبرداری محض هست تو رو خدا گول بهزادی رو نخورید 
04:38
مریم احمدی
آنا شمس
شما. هم  از خانم بهزادی شکایت کردید یا کسی دیگه ؟
04:40
مریم احمدی
آنا شمس
چطوری مراحل شکایت دو رفتین 
04:41
کالای خواب لمینیک
کارگر ساده
استخدام کالای خواب لمینیک کالای خواب لمینیک در تهران (ملارد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: خانم و آ...
مریم احمدی
خانم بهزادی بیشرف دزد هست چیزی تحت عنوان کار بسته بندی در منزل نداره
دقیقا همینطوره بیشرف معلوم نیست کلاه چند نفر رو مثل ما برداشته 
04:46
1403/09/25
شیما شیرانی
تنها کار شکایت کردن ازشونه پلیس فتا،چنانچه ما نه شماره ای از این حروم حورها داریم متاسفانه و نه آدرسی اما از هیچی بهتره،تعداد زیاد شه شاید پیگیر شدن و کاری انجام شد
سلاممن یه شماره ازش دارم پول منوهم خورده0**** 
13:03
1 پاسخ
شماره این زن هیزدزد اینه من هم میخوام شکایت گنم 0**** شماره بهزای دزده بیایید باهم جمع بشیم یه جاشکایت کنیم
13:07
2 پاسخ
2 تایید
کارگر ساده
رستوران فست فود معتبر بیمه از روز اول جای خواب با کلیه امکانات سه وعده غذا گرم حداکثر سن:40 سال ساعت کاری از 11 ظهر تا 12:30 بامداد 2ساعت استراحت روزانه ۲روز مرخصی ماهانه ۴روز آف ماهانه بیمه تامین اجت...
1403/09/26
محدثه جلالوند
کار در منزل خانم بهزادی کلاه برداریه.بی شرف بی همه چیز دزد
00:30
1 تایید
1403/10/02
قلی عبدالهی
اعظم خشنود
سلام من کار در منزل را خواستارم لطف کنید بفرمایید چه کاری هست
مگه نونگریم
13:34
1 پاسخ
1403/10/05
کار لازمم0**** در منزل
03:03
رها گیربکس
کارگر ساده
استخدام رها گیربکس رها گیربکس در استان اصفهان، شهر اصفهان جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت ...
1403/10/08
دوستان سلام ترخدا گوله کاردرمنزل خانم بهزادی رو نخورید،تمام دروغه دروغه دروغه،خدا ازشون نگذره واگذارشون کردم بخدا چون باهزار امید که کاری پیداکنن وکمک خرج باشن اونوقت این خدانشناس ها اینجور میکنن 
ترخدا گول نخورین اینم  نام کاربری با آدرس 
نام کاربری@behzadi0077
آدرس شرکت:استان البرز،شهرستان اشتهارد،بخش پلنگ آباد،آبادی شهرک صنعتی کوثر،خیابان 1 شمالی
10:59
1 تایید
1403/10/10
ویدا منصوری
سلام من کار میخوام
11:53
1403/10/17
نادیا بابازاده
سلام لطفاً گول این آدما رو نخورید فقط هی پول میخوان خانم بهزادی رو میگم که وعده کار در منزل میدن
18:21
کارگر ساده
جهت فروش غذا به صورت بسته بندی در سطح مرکز شهر نیازمند چند نیرو با روحیات زیر هستیم. با اخلاق پرانرژی مرتب وآراسته شرط همکاری هست در آمد روزانه بین ۴۰۰ الی ۱ میلیون تومان پرداختی حقوق به صورت پورسانت...
نادیا بابازاده
امنه محمودی فر د
سلام من خانم محمودی هستم اینم شمارم خونم بروجن فاطمیه 30 متری کوثر 5**** حقوق تون چند برا بسته بندی لطف کنید با این شمار تماس بگیرید ممنون
دروغه اینهمه پیام فرستادن نمیخونید هی پول میگیرن میگن برا بیمه برا کوفت بعد که پولارو گرفتن دیگه جوابتم نمیدن
23:16
نادیا بابازاده
شماره این زن هیزدزد اینه من هم میخوام شکایت گنم 0**** شماره بهزای دزده بیایید باهم جمع بشیم یه جاشکایت کنیم
میشه شماره شو بدید منم می‌خوام ازش شکایت کنم
23:18
نادیا بابازاده
سلاممن یه شماره ازش دارم پول منوهم خورده0****
سلام پول منو هم خورده میشه شمارشو بدید یا باهم بریم برای شکایت
23:21
صنایع غذایی رزینا
کارگر ساده
جنسیت: آقا سابقه کاری: مهم نیست استان مورد نیاز: اصفهان شهرهای مورد نیاز: اصفهان، شاهین شهر و میمه حداکثر سن 40 سال مزایا: بیمه سرویس رفت و برگشت صبحانه فضای استراحت ناهار حقوق اداره کار سنوات پاداش ع...
نادیا بابازاده
امنه محمودی فر د
ترو خدا گولشونو نخورید کلاه بردار هستن
23:57
1403/10/18
نادیا بابازاده
امنه محمودی فر د
ترو خدا گول نخورید الکی میگن هی پول میگن واریز کن بعد میگن برات کار میفرستیم دوباره پول بیمه واریز کن بعد هم پولو میخورن یه ابم روش 
00:01
نادیا بابازاده
قلی عبدالهی
مگه نونگریم
گول نخورید کلاه بردارن
00:03
کارگر ساده
با سلام کارگاه تولید تجهیزات ورزشی نیازمند تعدادی نیروی ساده برای شیفت صبح و شیفت شب
نادیا بابازاده
سلام من کار در منزل میخوام شماره ام 0**** نوری
گول خانم بهزادی رو نخورید کلاه بردار هستن
00:08
نادیا بابازاده
گول خانم بهزادی رو نخورید کلاه بردار هستن
23:47
1403/10/19
M Nj
کهر در منزل خانم بهزادی در تلگرام کلاهبرداره دوستان به هیچ وجه بهشون پولی واریز نکنید 
17:15
کارگر ساده
جذب نیرو آقا حقوق ومزایا وزارت کار پرداخت 3500 تومان پاداش شروع بکار سرویس از رباط کریم و جاده ساوه اسلامشهر شهرری باقرشهر کهریزک شور اباد وحسن آباد فشافویه ابراهیم اباد بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی پ...
1403/10/22
شیرین‌حقی‌پور‌دلفان
سلام‌من‌درکاردر منزل خانم بهزادی شرکت کردم نزدیک 8**** هزارتومن ریخته ام به حساب آقای اسپانسر سید حامد هاشم الان نزدیک به یه هفته هست منتظرم بار بیارن نمی‌آورند دیگه نمی دونن کلاهبرداریه یا نه راهنمایی کنید لطفا 
12:23
1 پاسخ
1403/10/24
فاطمه حسنی
لطفا شماره شو به منم بدید شکایت کنم از منم 4 میلیون 114 هزار تومان کلاهبرداری کرده🥲🥲
20:43
فاطمه حسنی
شیرین‌حقی‌پور‌دلفان
سلام‌من‌درکاردر منزل خانم بهزادی شرکت کردم نزدیک 8**** هزارتومن ریخته ام به حساب آقای اسپانسر سید حامد هاشم الان نزدیک به یه هفته هست منتظرم بار بیارن نمی‌آورند دیگه نمی دونن کلاهبرداریه یا نه راهنمایی کنید لطفا
متاسفانه کلاهبرداریه از منم 4 میلیون و 114 هزارتومان گرفت و بارم مبخواست که واریز نکردم گفتم پولی که واریز کردم رو باید برگردانی گفته تا هفته بعد منتظر باشین ولی اگه تا هفته بعد پولمو واریز نکرد به پلیس فتا شکایت خواهم کرد
20:46
کارگر ساده
همکار خانم جهت کار در تولیدی ظروف یکبار مصرف
بتول محمدی
خانم بهزادی خانمی محجبهه ولی کثیف وکلاهبرداره 1 تومنم ازمن به بهانهه بارکاردرمنزل ومالیات گرفت وبعدبلاکم کردچراپیگیرنمیشیداین شارلاتانویگیرن
23:52
1403/10/25
سلام 
19:49
1403/10/28
آذر شاکری
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
15:52
آژیراک
کارگر ساده
استخدام آژیراک شرکت آژیراک تولید کننده انواع لامپ‌های کم مصرف در استان گیلان، شهر رشت جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن شهر رشت استخدام می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: تمام وقت ش...
1403/10/29
نرجس مطلبیان
آیا کار بسته بندی میلاد برج لو دروغه کسی میدونه 
گفتن 300 تومن پول بیمه باید بدین 
16:35
1403/10/30
جعفری
سلام کار در منزل میخواستم
09:46
خدیجه موسوی
م ا
منم ثبت نام کردم یکبار برای بسته بندی دویست تومان زدم دیدم کلاه برداران خدا ازشون نگذره
14:52
کارگر ساده
کارگر ساده جهت همکاری در نصب کولر گازی همراه آموزش در حین کار علاقه مند به کار فنی
1403/11/01
علی
کلا دروغه از منم 2 میلیون گرفت اصلا مرده اونقدر فوشش دادم ویس داد دیدم مرده
20:19
دوشنبه 1 بهمن 1403، ساعت 23:21