دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
6 پاسخ
18 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
طراحی بسته بندی جهت عروسک‌های بافتنی
نام برندمون فسقلی‌شاپ هست ، محصولاتمون به فروشگاه‌ها عرضه میشه، عروسک‌های بافتنیمون کوچولو و در حد جاکلیدی هستند، ایده‌ی طراحی و بسته بندی میخواییم که محصولاتمون هنگام آویزون کردن از رگال جاکلیدی‌ها ز...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به یه بسته بند برای بسته بندی لباس های ورزشی نیازمندیم
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
پروژه بسته بندی سوغات
من یک پروژه دارم برای طراحی بسته بندی سوغات است. طراحی انجام بشه و موکاپ بشه
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
ستاره شمال زرفام | Setarehshomal
استخدام کارمند فروشگاه(آقا)
فروشگاه مرکزی ستاره شمال از جوانان با انگیزه و آماده کار دعوت به کار می‌کند: پشتیبانی در تحویل اجناس به مشتری توجه بر نظم و نظافت ویترین و محیط فروشگاه انجام امور جاری فروشگاه ارائه خدمات مشتریان ثبت ...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما ...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
ادرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکردحضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردرمنزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه خانم و اقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ا...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه حقوق ماهیانه 10 میلیون پذیرش خانم و اقا شرکت ما بابت استخدام هیچ گونه هزینه از شما نخواهد گرفت آدرس ما ولیعصر نزدیک خشکبار تفرشی منطقه ...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
سلام آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردکرد در منزل حقوق ماهینانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ا...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
طراحی جعبه و بسته بندی یک محصول
با سلام و احترام برای محصولی که دارم طراحی بسته بندی مناسب و شیک همراه با هزینه ی تمام شده ی بسته بندی می خواهم. نکته: فقط کسانی که تجربه ی عملی شدن طراحی در این زمینه دارند پیام بدن و لازم بذکر هست ه...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم جهت بسته بندی خرما نیازمندیم ساعت کاری از ساعت 7 صبح تا 15 :30 حفوق از شروع به مدت سه زوز آزمایشی 300 به بعد که اوکه بودید 400 تسویه هفتگی
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما نخواهد گرفته شد امکان حضوری و دور کار فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش هست
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
بسته بندی
سلام همکار ماهر برای فروشگاه بسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی نیازمندیم صرفا آقا ۱۸ تا ۴۰ سال دارای پایان خدمت ❌️بازشسته نباشید چون بیمه الزامیست حقوق، در ابتدا وزارت کار، پس از فراگیری و به نسبت فعال...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
نیرو خط تولید(بسته بندی) خانم وآقا
شرکت تولید مواد غذایی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید : نیروی خط تولید(بسته بندی) ساکن رباط کریم وپرند ترجیحا دارای سابقه کار در صنایع غذایی شرایط سنی: ۲۰ تا ۳۵ میزان تحصیلات: حداقل د...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
نیازمند نیروی خانم جهت کار در کارخونه
نیازمند چند نیروی خانم تو قسمت بسته بندی توالت فرنگی و پرداخت درب توالت فرنگی برای خانم ها سبک هست در شهرک صنعتی لالجین
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
صندوقدار کترینگ
صندوقدار برای کار در کترینگ دو نفر بسته بندی غذا ، صدور فیش و تحویل سفارشات هشت صبح تا چهار و نیم عصر عصر ها از چهار تا یازده شب حقوق طبق ادره کار به صورت پاره وقت و ساعتی حدودا ده تا سیزده میل...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
استخدام نیرو شرکت
باسلام و احترام به اطلاع میرساند که کارخانه تولید لاستیک برای تکمیل نیرو های خود در قسمت های مختلف «خط تولید »« انبار »« پشتیبانی»« حراست »«بسته بندی »« اداری »« خدمات» و...‌ از آقایان مجرد و زیر ۳۰...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
شرکت دنون
Mechanical Supervisor
سرپرست مکانیک مسئول ارائه‌ی راهکارهای فنی و مهندسی جهت بهبود و حفظ تداوم عملکرد صحیح ماشین‌آلات و تجهیزات همراه با مدیریت بودجه و اطمینان از سلامت و ایمنی افراد است. چالش‌های اصلی شغل: اطمینان و مدیر...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
باربری حمل و نقل وانت تلفنی شاهدبارنیسان خاورو..
بسمه تعالی ⬅️شرگت بارباربری شاهدبارتبریز➡️ ⬅️24ساعت درخدمت شماعزیزان هست سرویس دهی حتی درروزهای تعطیل➡️ ⬅️حمل اثاثیه منزل مبلمان جهزیه عروس باراداری وتجاری کارخانجات➡️ ✔باکادرخوش اخلاق وباسلیقه وق...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
نیروی کار بسته بندی
باسلام ساعت ۸تا۴ در خورزوق سن از۱۹تا۲۸سال حقوق از ۱۸تومن تا ۲۶بسته گی به سرعت کار داره کاری ساده و سبک
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
شغل دوم درآمد اول میلیونی حلال قانونی
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
جذب نیرو فوری
استخدام در کارخانه تولیدی قند و شکر موقعیت شغلی؛کارگر خط تولید،بسته بندی،انبار ✍️مزایای ویژه؛ √بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول √وام سازمانی و مساعده هفتگی √خوابگاه مجهز با امکانات(مختص شهرس...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
جذب نیروی ساده
استخدام فوری در شرکت معتبر نیروی ساده.( اپراتور دستگاه بسته بندی) نیروی مسلط به کامپیوتر بدون نیاز به سابقه کار آموزش حین کار داده می‌شود ✅ مزایا: حقوق طبق قانون کار بیمه تامین اجتماعی سرو...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
نیازمند فروشنده (کار)
نیازمند یک نفر فروشنده ب ای مغاره شیرینی فروشی حتما ساکن دهدشت حتما حداقل باید ۶ ماه کار کنه و برای ی ماه دوماه کسی نمیخایم وقت شناس و منظم و تند و تیز ساعت کاری ۶ و نیم صب تا ۲ و نیم کارش بسته ...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
کارگرساده اقا با بیمه و سرویس غذا (قطعات خودرو)
استخدام نیروی کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر قطعات خودرو در قسمت بسته بندی مونتاژ خط تولید نیازمندیم: ❗یذیرش آقایان از 17 تا 40 سال❗ ✅ استخدام از روز اول مراجعه ✅شرایط کاری: ✅ ساعت کاری 2 روز روز...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
کارگر ساده تهیه غذا
کارگر ساده تهیه غذا محیط کاری تمیز و بی حاشیه ترجیحا با اخلاق و صبور و مسلط ب کار برای شستشو نظافن و بسته بندی غذا ترجیحا داخل اشپزخانه قبلا کار کرده باشد صبحانه نهار شام با جای خواب و حمام حقوق سر...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
استخدام خانم
سلام به یک خانم برای کنترل وحسابرسی پرسنل کارگاه تولیدی نیازداریم مجرد باشد وبه چندخانم برای بسته بندی وکاردرکارگاه تولیدی نیازمندیم حقوق هم ۱۰م شیفت کاری هم از ۱۲ظهرتا ۸غروب میباشد سرویس هم داریم ترج...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
استخدام کارگر ساده و راننده پایه ۲
یک مجموعه توزیع و بسته بندی مرغ واقع در غرفه مواد غذایی سپاد به تعدادی کارگر ساده و راننده پایه ۲ با شرایط زیر نیازمند است . ساعت کاری ۷ صبح تا ۱۶ عصر صبحانه و نهار به عهده شرکت حقوق کارگر ساده ۱۵ می...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
نظافت چی خانوم
نظافتچی خانم ترجیحا مجرد زیر ۴۰سال رسیدگی امورات شستشو نظافت چیدمان بسته بندی حقوق ماهانه شخصی ، کارفرما آقا، حوالی منطقه ۱۲ درصورت نیاز پیام بدید تشکر از سایت دیوار
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
استخدام اقا/حراست/شرکت اب معدنی/خوابگاه
✅استخدام نیرو اقا ساده در کارخانه آب معدنی درقسمت بسته بندی و خط تولید ساعت کاری ۸ تا ۱۶ جای خواب با امکانات(تخت و کمد شخصی) ۳ وعده غذای گرم و سرد بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی ارزاق ماهانه(گوشت، مر...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
کار در منزل
بسته بندی و خرد کردن و پاک کردن تمام اقلام در منزل انجام میشود پوشاک،سبزی،حبوبات…..
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
پذیرش نیروی آقا جهت کار در تولیدی پاوربانک
نیرو فقط آقا از سنین ۲۰ تا ۲۸ فقط تماس بگیرید برای قسمت های : واردات ، مونتاژ ، کنترل کیفیت ، بسته بندی ، انبار و فروش و تست کنترل کیفیت قبل از شروع به کار درهر بخش کار یاد داده میشود با مزایای عا...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
جذب فوری ۵۰ کارگرساده آقادرکارخانه قطعات خودرو
‼️کارخانه بزرگ قطعات خودرو از آقایان با انگیزه و پر انرژی در زمینه کارگر ساده دعوت به همکاری میکند. خط تولید، بسته بندی قطعات خودرو استخدام و شروع بکار فوری آقا از ۱۸ تا ۴۰سال کارت پایان خدمت ...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
انبار دار
شرکت راه سوم پارسیان به‌منظور همکاری در بخش انبار جهت بسته بندی و جابه جایی بسته ها دعوت به همکاری می کند. شرح وظایف: ثبت ورود و خروج کالا در فایل‌های اکسل یا نرم‌افزار انبار کمک در بسته‌بندی سفارش‌ه...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
کار گر سخت کوش
کار گر سخت کوش هر وسیله ک باشه و هرتبقه ک باشه بسته بندی وجابجا کردن هر روزی ک باشه خطا روز های تعطیلی *********** با این شماره تماس بگیرید
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
کارگر انبار - آقا
شرکت پخش و بسته بندی نارین تک کاسپین نماینده انحصاری تک ماکارون، یونیلیور و چندین برند معتبر در استان گیلان، جهت تکمیل کادر تخصصی خود از افراد بومی واجد الشرایط در سمت شغلی انباردار جهت مصاحبه و استخد...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
بسته بندی میوه
به دو نیروی خانوم یا اقا ،ترجیحا خانوم برای بسته بندی میوه نیازمندیم ، با حقوق مکفی و توافقی ساعت کاری ترجیحا صبح تا عصر (۸ ساعت کاری)
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
۲ نیروی خانم جهت بسته بندی بستنی در تولیدی بستنی
پذیرش ۲ نفر نیروی خانم جهت بسته بندی بستنی بصورت پاره وقت. ساعت کاری متغییر و توافقی می‌باشد.
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
کارگر ساده و گرانول کار در کهریزک
با سلام ما یک شرکت تولیدی صنعتی هستیم که نیاز به کارگر آقا دارد. کار ما تولید رنگ پلاستیک است رنگ سفید مشکی و رنگهای دیگر کار کار گر که استخدام میشود کار کارگری با دستگاه است رنگها را در دستگاه ری...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
استخدام کارگر آقا رستوران آش و حلیم با جای خواب
استخدام نیروی آقا جهت کار در رستوران آش و حلیم ساعت کاری ۱۴:۳۰ الی ۲۳ حقوق: ۲۰ الی ۲۲ تومن وظایف: بسته بندی غذا، نظافت مغازه و ... دارای جای خواب مناسب ، بیمه و وعده غذایی ۳ روز مرخصی ماهانه اتباع پ...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
کارگر ساده آقا
سلام به یک نفر همکار آقا جهت کارهای عمومی و بسته بندی در کارگاه قطعه سازی نیازمندیم ترجیحا زیر ۲۵ سال و غیرسیگاری و دارای روحیه کار تیمی باشد. .
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
استخدام نیروی تولید آقا
- نیروی ساده تولید آقا دارای کارت پایان خدمت – سلامت جسمانی و روانی – توانایی برای انجام کار – عدم اعتیاد و سو پیشینه – سن از 21 الی 45 سال -تحصیلات: فرقی ندارد -نوع قرارداد: بصورت دائمی - ساعت ک...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
همکار آقا برای کارخانه تولید دخانیات و توتون
شرکت تولید سیگار،توتون،تنباکو قلیان درشرایط ذکر شده قصد جذب نیرو دارد: شرایط سنی : آقایان 20 الی 30 سال (مجرد) کارگر ساده اپراتور دستگاه بسته بندی و بارکد زنی انبار امور مالی و اداری کنترل کیفی گر...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
استخدام کارگر ساده
تعدادی نیروی اقا جهت سالن تولید و انبار و تعدادی خانم جهت خط تولید و بسته بندی الن قطعه کاری و فرآورده های مرغ استخدام داریم.
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
Cinnagen
نیروی بسته بندی
انجام صحیح و دقیق رویه کاری انجام بسته بندی ثانویه کلیه محصولات نهایی تولید شده با رعایت اجرای دقیق الزامات، استانداردها و قوانین . شرح وظایف: دریافت ملزومات و دارو از انبار چاپ اطلاعات بر روی جعبه ه...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
همکار خانم جهت تولید غذای حیوانات خانگی
با سلام بنده تولید غذای حیوانات خانگی دارم که با بهترین مواد اولیه تولید میشه و با بهترین و خاص ترین شکل (تو عکس مشخص هست) ارائه و بسته بندی میشه و برای تسریع در کارم نیاز به همکار خانم (ترجیحاً مجرد)...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
شریک و سرمایه گذار
سلام شرکت بسته بندی سبزیجات با سابقه دو دهه در قسمت تولید احتیاج ب سرمایه گذار. سود تضمینی از روز اول تولید ۴ میلیارد تومن سرمایه اول سرمایه دست خودت سود ماهیانه حدود ۳۰۰م ب بالا
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
استخدام
شرکت سرد صنعت واقع در جاده میبد (ابتدای شرف آباد) جهت تکمیل کادر تولید از تکنسین های مکانیک و تاسیسات و اپراتور تولید دست به آچار و کارگر بسته بندی با شرط سابقه کاری مفید و مرتبط و داشتن کارت پایان خد...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
استخدام کارگر ساده
کارگر ساده آقا جهت کادر تولید و بسته بندی در مجموعه تولیدی ظروف پلاستیکی واقع در انتهای کمرد ساعت کاری از ۷صبح تا ۷ غروب حقوق به موقع ،اول هر ماه بیمه از روز اول کاری سنوات و عیدی و اضافه کاری دارد ل...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
استخدام بازاریاب حضوری و تلفنی
شرکت رهپویان تجارت اروند: در شهرستانهای آبادان و خرمشهر از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. نماینده: محصولات شادنوش (پنیر پیتزا ،ناگت ،شنیسل ،پنیر سطلی ،سیب زمینی ،فلافل) پروتینی ۱۲۲ ومو...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
استخدام منشی
با سلام لطفا متن رو کامل بخونید بعد تشریف بیاورید استخدام منشی در رستوران برای فروشندگی و کار بسته بندی بصورت یک روز در میان ساعت کاری ۸ تا ۵ بعدظهر بیمه دارد سرویس دارد برای حقوق و دیگر سوالات حتم...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
نیرو بسته بندی در داروسازی معتبر فوری نیازمندیم
****************ما کاریابی نیستیم نیرو وری جهت بسته‌بندی در کارخانه داروسازی معتبر فوری نیازمندیم* 1-ساعت کار ۷ صبح تا ۱۶ اضافه کار تا ۱۹ 2- با صبحانه ناهار 3- سرویس ایاب وذهاب ازروز اول 4-بیمه تامی...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
نیروی خانم بسته بندی خرما
به تعدادی خانم جوان برای (بسته بندی خرما) از پذیرش خانم های بالای ۴۵ سال معذوریم فقط از شهر سهند.. باسرویس از فاز ۱۲۳.. با حقوق روزانه ( ۵۵۰ هزار تومان) آدرس: آخولا شهرک صنعتی آخولا..( شهرک صنعتی آل ه...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
استخدام بازاریاب حرفه ای در زمینه چاپ سیلک
استخدام بازاریاب حرفه ای در زمینه تولید بگ های پارچه ای ،نایلونی و دیگر ملزومات تبلیغات برای فروشگاه ها از جمله:پوشاک ، کیف و کفش و بسته بندی محصولات. ✔️بازاریابی و فروش بگ پارچه ای و نایلونی ✔️بازاری...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
بسپار گستر آریا
کارشناس کنترل کیفیت
نمونه گیری از مواد اولیه و محصولات تولیدی مطابق دستورالعمل های جاری انجام آزمون های تعریف شده برای مواد اولیه و محصولات تهیه گزارشات آزمون و روزانه و ارایه آن به رده بالاتر نصب لیبل های تعریف شده در ر...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
استخدام کارگر آقا بسته بندی
استخدام کارگر آقا سن زیر ۳۵سال حقوق ۲۲ت تعطیلات جمعه ها تسویه ماهانه ۴۵دقیقه استراحت ساعت کاری ۷الی ۱۷ به دلیل مسائل بهداشتی فرد سیگاری کلا قبول نمی کنیم کوه سفید ۱۵ فرعی ۶ پیامک پاسخگو نی...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
صندوقدار - خانم
کنترل پرداختی مشتریان استفاده از اسکنرهای محصولات و دستگاه های پرداخت برای تسهیل خرید مشتریان دریافت و پرداختی های مشتریان یادگیری چیدمان فروشگاه و پاسخ صحیح به مشتریان درباره محل قرارگیری هر محصول کم...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
خانوم جهت نظافت منزل نیازمندیم
یک خانوم جوان باداب وخوش اخلاق وکاربلددرنظافت بسته بندی وسایل منزل شخصی نیازمندیم
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
کارگرساده بسته بندی/قهوه/ جای خواب غذا بیمه
استخدام در کارخانه قهوه– همراه با اسکان و غذا کارگر ساده آقا جهت تولید و بسته بندی با دستگاه بدون نیاز به سابقه کاریشروع به کار از روز اولشرایط سنی ۱۷ سال تا ۴۰ سال سن فقط اقا ساعت کاری ۸ صبح تا ۱۶.پ...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
۲نفر همکار خانم جهت بسته بندی بلور
بسته بندی بلور ساعت کار ۸صبح تا ۵ ۵ شنبه تا ۲ ۱ساعت نهاری
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
....
جویا و متقاضی کار در منزل هستم
جویای کار در منزل هستم بسته بندی
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
پذیرش نیروی اقا با حقوق خوب
استخدامی رسمی درتولیدی ماکارانی نیازمند چند نیروی اقا مجرد رده سنی از ۱۸الی ۳۲سال دربخش های: بسته بندی وانبار اماده سازی مواد اولیه .کار بلد میخواد خشک کردن رشته ها . نیاز به سابقه داره تولید و فرم...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
بسته بندی لباس زیر در منزل (خانم)
کار دائمی تسویه هفتگی .نیاز به سابقه شهرستان ارسال نداریم.پاسخگویی روبیکا
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام
شرکت پارسیان زاگرس کوهدشت 1: استخدام ۴ نیروی خانم مجرد برای انبار محصولات(بسته بندی کنسرو) 2: استخدام 2 نیروی مرد برای تاسیسات 3: استخدام 2 نیروی مرد برای اتوکلاو حقوق طبق قانون کار و دارای بیمه و س...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
سلامت و درمان
دعوت به همکاری  ویژه بانوان  به ۲۰ نفر خانم پرانرژی با انگیزه با هدف جهت همکاری نیازمندیم شمایی که با گوشیتون وقت تلف می کنید ودر کانالهای و پیجهای  مختلف بدون هدف دور میزنید آیا دوست دارید کسب د...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
جذب پرسنل طلا و نقره فروشی
یک مجموعه معتبر در حوزه شمش و آبشده نقره واقع در برج طلا و جواهر مرمر نیروی اقاجذب میکند، برای انجام کارهای روزانه مغازه ، انجام بسته بندی ،فروش و... فقط و فقط کسانی که تا الان سابقه کار در صنف طلا ...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
استخدام کار در منزل
کار در منزل با درآمد عالی ویژه بانوان پر تلاش با روابط عمومی بالا ✅دعوت به همکاری از بانوان بالای ۲۲ سال ✅بدون نیاز به سرمایه بالا ✅پشتیبانی عالی ✅آموزش حرفه ای آنلاین با مربیان با تجربه ✅تایم کار...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
جویای کار در منطقه زرین شهر یا باغ بهادران هستم، کار بسته بندی در منزل انجام می دم، فقط چت پاسخگو هستم، کاربر واقعی پیام دهد.
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
کادرمنزل ویژه بانوان(بسته بندی نیست)
دعوت به همکاری برای بانوان توی خونه کار کن، روزانه پول دربیار ✅ کار در منزل ویژه بانوان(کاربسته بندی نیست) ✅ دارای دوحقوق ، ✅حقوق آنی و حقوق ماهانه  ●مناسب برای خانمها با هر شغل و هر میزان تحصی...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
کارگر ساده خانم آقا/حراست/راننده/جا خواب/وعده غذا
فراخوان بزرگ جذب نیرو در شرکت تولید دارو❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه دارو سازی و تجهیزات پزشکی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی ...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
زنان سرپرست خانوار نگران اقتصاد خانواده نباشند
محصول از ما بسته بندی وفروش از آنها خانم های که پیج دارن یا یه کانال ساده تلگرامی یا ایتا دارن یا ساکن مجتمع ها هستن روابط عمومی خوبی دارن تامین محصول از ما فروش از آنها بصورت پورسانتی لطفاتا فردا...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
کاردرمنزل
با گوشی دردست ودر کنار خانواده بدون پرداخت هزینه کاملا رایگان با پشتیبانی 24ساعته برای خانم های 17تا 50سال کار بسته بندی نیست پذیرش اتباع واقا نداریم کاملا رایگان
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
استخدام کارگر ساده
استخدامی کارگاه تولیدی لوستر هم خانم هم اقا کار بسته بندی و مونتاژ لوستر میباشد که کار در کل سبکه کار سنگین نداریم
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
کاردرمنزل با تلفن همراه
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین  و کاملا...
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
بسته بندی کار در منزل
کار در منزل بسته بندی اکسسوری درآمد ماهیانه تحویل کار درب منزل قراردادیکساله بدون محدودیت سنی و مکانی جهت توضیحات تکمیلی در ایتا پیام بگذارید و حتما شماره تماس خودتونو بگذارید و منتظر تماس کارشناسان...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
دستفروش فروشنده عروسک در بازار یا مترو
من تولیدی عروسک دستباف دارم به تعدادی دستفروشی احتیاج دارم که این محصولو توی بازارها یا مترو بفروشن مدل های خیلی زیادی داریم و جنسشون خیلی نرمه و باکاموای خارجی میبافیمشون خیلی خوب فروش میره ازتون یه...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
بسته بندی جوراب
با سلام همکار برای بسته بندی جوراب کار در خانه تصفیه در هفته می باشد ماهانه حدود 12 الی 15 میلیون (بصورت کنترات)
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
1404/09/21
زهرا عباسی
سلام من به کار در منزل بصورت پاره وقت از7 عصر تا 11 شب میتونم انجام بده تایم دیگه سرکارم و واقعا بهش نیاز دارم 
05:02
زهرا عباسی
می‌خوام محدوده افسریه و مسعودیه تهران باشه لطفاً برام پیدا کنید ممنون میشم 
05:04
کار سفره و ماسک
کار بسته بندی سفره و ماسک سلام متقاضی گرامی کار شرکتی هست لطفا برای اطلاعات بیشتر ب ادمین ثبت نام در روبیکا پیام بدین 0902 0282731
سیده فاطمه شُبِیری
سلام من یه خانم50 ساله هستم،وبه کار در منزل  نياز دارم  لطفا🙏🏼😥
08:24
شرمین عطایی
نیازمندکاردر منزل هستم از نوسود در کرمانشاه 
09:23
1404/09/22
الهام قفوری
بسته بندی یا هر کار دیگر
در منزل

10:15
کاردر منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
پنج‌شنبه 10 بهمن 1404، ساعت 13:42