دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
6 پاسخ
18 تایید
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
میت هال رستوران - اندرزگو - بعد از چهار راه قیطریه - نرسیده به اشکستان پور جنوبی - پلاک ۹۸
استخدام کمک آشپز
کاربلد و زرنگ حداقل با ۲ سال سابقه -تخته کار- کار با گریل و سرخ کن و پک و بسته بندی کردن
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
نیازمند نیروی جوان تحصیل کرده
به یک‌ نیروی جوان تحصیل کرده جهت انجام کار های بسته بندی ، دفتری و …. نیازمندیم . کار در محیطی آرام و تمیز . در صورت رضایت بیمه هم می شود
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
همکار خانم نیازمندیم
سلام و درود بسته بندی حبوبات هستش کارگاه هم هستش روبه روی پادگان هوانیروز شهرک نوکان سن از ۲۰تا ۳۵سال مجرد زرنگ کاری متاهل تماس نگیرین حقوق ۱۳میلیون بیمه نداره ولی سرویس داره اطراف دانش مسکن نوکان ظفر...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
کار در منزل بانوان
. درآمد داشتن تو شغل ما شرط نمی‌خواد مدرک نمی‌خواد زمان نمی شناسه دفتر کار نمی‌خواد وجود خودتو میخواد با گوشی پول در بیار ✅ یاد بگیر و یاد بده و پول در بیار همیشه گوشی ک داری تصمیم بگیر...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
استخدام بازاریابی
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی ( ایتا و روبیکا) در من...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
کمک آشپز خانم مجرد
به یک کمک آشپز خانم جهت کار در کترینگ در محدوده قاسم آباد بلوار استاد یوسفی نیازمندیم . مهارت ها و وظایف : آماده سازی برنج وسوپ و سالاد مرینت کردن نظافت و بهداشت بسته بندی و منقل داری ساعت کاری ...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
شغل منعطف برای بانوان
متن آگهی رو با دقت مطالعه کنین سپس تماس بگیریدفقط خانمها این روزها باتوجه به قیمت صعودی دلار دیگه نیازه که همه ی اعضای خانواده کار کنن و درآمد داشته باشن اما چه کسب و کاری که یه خانم خونه دار بتونه از...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
کارگر ساده/ماهر/کارخانه شکلات/ج خ/غذا
استخدام کارگر ساده آقا و ماهر و راننده(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی کارخانه شکلات درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پ...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
فروشنده ، پاسخگوی تلفن ، ارسال و بسته بندی
مجموعه تولیدی شایستگان ( تولیدکننده پوشاک اسلامی ) به تعداد زیادی نیروی خانم جوان در قسمت‌های : ۱- فروشندگی فروشگاه (شیفت صبح ۹/۳۰ تا ۳ و شیفت عصر ۳ تا ۸/۳۰ با حداقل حقوق ۷ میلیون ماهانه و افزایش حق...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی خانم
به یک نفر بابت بسته بندی خانم
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
بازاریاب خانم و آقا ، مبتدی و حرفه ای ، پخش گرم
با سلام شرکت بزرگ تولید کننده نان های بسته بندی برند، «عمه بتول». و نمایندگی انحصاری محصولات شرکت اورنگ ، پرو استار ، بامبو ، لنان و، در راستای توسعه فروش و پخش مویرگی خود در استان البر...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
به یک آقای جوان جهت کار در تولیدی مانتو نیازمندیم
آقای جوان جهت بسته بندی و سایز بندی در انبار نیازمندیم
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
استخدام نیرو در رستوران ، فست فود ،کافه
استخدام تعدادی نیرو جهت کار در رستوران ، فست فود ، شرکت بسته بندی با جای خواب و خوراک حقوق از ۱۸ میلیون تا ۴۰ میلیون تومن نسبت به کار و تخصصتون متغیره متقاضیان محترم بخاطر تماس‌های زیاد و زمان پاسخگ...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
کاردرمنزل بسته بندی
باسلام‌واحترام‌ به دونفرهمکار خانم‌جهت بسته بندی قرص آتش زا برای زغال درمنزل خودتان طبق شرایط زیر نیازمندیم شرایط استخدام سن از۳۰تا۳۵ مسیرفقط وفقط سهند متقاضی باید خودسرپرست باشه شرایط کاروحقوق حقوق...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
جذب نیرو ویژه بانوان
*جذب نیرو :فرم استخدامی شرایط: -فقط خانم - سن ۲۶ سال به بالا -کار در منزل پذیرش از تمام شهرها(بسته بندی نیست) -با درآمد بالای ۱۰ میلیون -زیر نظر وزارت صنعت،معدن و تجارت برای کسب اطلاعات بیشتر نام و ...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
کار در خانه مخصوص بانوان
❌قابل توجه بانوان❌ تو هم گوشی داری، درسته؟ یعنی همین ابزار ساده می‌تونه منبع درآمدت بشه! «کار آنلاین با گوشی» فقط برای خاص‌ها نیست — هرکسی که بخواد رشد کنه، می‌تونه شروع کنه. ⏳ روزی دو ساعت تمرکز...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
بازاریابی وفروش
کاربازاریابی وتبلیغ وفروش توفضای مجازی هست. بسته بندی وگویندگی وادمینی نداریم. سن ۱۸ سال به بالا فقط مخصوص بانوان آموزش صفرتاصدفضای مجازی بدون هزینه و کاملآ رایگان و بدون حق ثبت نام تاکید میکنم بسته ...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
کارگر ساده
کارگر ساده جهت بسته بندی جابجایی یک سری گونی و بارگیری و تخلیه بار درماه هم چند روزی تعطیل هستین نیرو حتما آقا باید باشه ساعت تماس 9صبح تا 11شب
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
بسته بندی کار در منزل
کار درمنزل بسته بندی اکسسوری درامد ماهیانه تحویل کار درب منزل قرارداد یکساله بدون محدودیت سنی و مکانی جهت توضیحات تکمیلی در ایتا پیام بگذارید و حتما شماره تماس خودتون را بگذارید و منتظر تماس کا...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
مارینا | Marina
کارشناس تدارکات خارجی | Foreign Procurement Expert
شرح شغل: • ارسال درخواست به تامین کنندگان برای دریافت قیمت مناسب، محصول مناسب برای مواد اولیه و بسته بندی، و کالاها و خدمات. • تعامل با ارائه دهندگان خدمات لجستیک برای درک پویایی بازار. &bul...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
کارگر در کارگاه mdg
به یک کارگر جهت کار در کارگاه mdf برای سنباده کاری و بسته بندی mdf با ساعت کاری ۸الی ۱۲و ۲ الی ۶ با حقوق ماهیانه ۱۵ میلیون نیازمندیم جمعه تعطیل بیمه ندارد. آدرس دیزل آباد
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
کار در منزل مخصوص بانوان
* دعوت به همکاری برای بانوان فعال و مشتاق ✅ کار پاره وقت با تایم ۴ساعت در روز ، آموزش رایگان و جامع با درآمد و مزایای عالی ✅ زیر نظر وزارت صنعت معدن و تجارت ✅ برای افرادی که دارای روحیه ی کار تیم...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
درخواست کارگر دائمی با جای خواب تنها
درخواست کارگر اتباع جوان زرنگ برای کار در کارگاه بسته بندی لوله مقوای محل کار و محل خواب یک جا هست آب برق اتاق سرویس حمام تکمیل یک نفر دائمی نیاز داریم
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
بسته بندی خشک بار
یک نفر برای بسته بندی خشک بار و مواد اولیه لوبیا نخود و... امکان بردن خانه نداره تو انباری باید بسته بندی انجام بشه مشخصات خودتون جنسیت سن ارسال کنید
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
جویای کار بسته بندی هستم
سلام دنبال کار بسته بندی هستم تو خونه خودم انجام میدم هرکس کاری خواست در خدمتم حتی روز های تعطیل الکی هم مزاحم نشید
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
کار در منزل مخصوص بانوان
* دعوت به همکاری برای بانوان فعال و مشتاق ✅ کار پاره وقت با تایم ۴ساعت در روز ، آموزش رایگان و جامع با درآمد و مزایای عالی ✅ زیر نظر وزارت صنعت معدن و تجارت ✅ برای افرادی که دارای روحیه ی کار تیم...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
استخدام آقا در کارخانه با خوابگاه و غذا و بیمه
با سلام کارگر ساده /ماهر/راننده/فنی آقا برای شرکت تولید نوشابه و نوشیدنی لطفا چت دیوا مشخصات خودرا ارسال کنید به دلیل حجم بالای پیام ها لطفا منتظر پاسخگویی بنده باشید به سرعت پاسخ داده میشود. کار ...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
استخدام و کاردر منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
استخدام نیروی خانم جهت اتو وبسته بندی لباس
به تعدادی نیروی خانم فعال و منظم جهت کار در کارگاه اتو بسته بندی لباس محدوده خواجه ربیع مهرمادر با حقوق عالی نیازمندیم به دلیل اختلالات اینترنتی در صورت لزوم تماس بگیرید
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
درآمدزایی در منزل
کسب و کار آنلاین درآمد ماه اول بین ۴ تا ۶ میلیون اگر دنبال بسته بندی هستی پیام نده ویژه بانوان بالای ۱۸ سال جهت استخدام اسم . فامیل . و شماره تماست رو برام بفرست
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
استخدام تسویه هفتگی چهار میلیون و پونصد
تولید آجر هلندی استخدام کارگر ساده تسویه هفتگی جذب نیرو دائم در کارگاه تولید آجر آنتیک لیراک ⭕️ سه مورد مهم 1. نظم به موقع در محل کار حاضر بودن ساعت 6 صبح 2. سرعت عمل بالا و آموزش پذیر بودن 3. عدم ا...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
کار بسته بندی در منزل لازم دارم
سلام لطفا اگر کار بسته بندی و یا چیزی شبیه به این مثل بسته بندی حبوبات یا لباس یا ادویه یا ذغال و یا پوست کندن بادام و گردو ... که به صورت غیر حضوری وجود داره و یا سراغ دارین بنده آماده به همکاری هست...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
نیروی کمکی غذا خانگی
محیط کار داخل خونه نیروی کمکی اشپز خانم باشه ترجیحا کار سبکه در حد پک کردن غذا و بسته بندی و شستشوی ظروف فقط تماس در خدمتم
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
مسئول فنی
شرکت تولیدی و بسته بندی نمک واقع در شهرک صنعتی عباس آباد به یک نیروی خانم جهت کار مسئول فنی نیاز دارد داشتن سابقه در این زمینه و مدرک الزامی است جهت اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید ترجیحا ساکن شریف آ...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
کارگر ساده
نیروی تمام وقت آقا حقوق ۲۰ میلیون ماهیانه جهت بسته بندی و مونتاژ کاری تابلوهای هنری حقوق + بیمه + اضافه کاری
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
کار در کشتارگاه خوی
با سلام و احترام به یک نفر کارگر ساده برای کار در گشتارگاه صنعتی مرغ نیازمندیم کار ساده بوده و مرغ های بسته بندی شده را در جعبه ها قرار میدهید و صبح ساعت۶مرغ ها به مغازه داران پخش میشود با بیمه و حق...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
محصولات
آیا دوست داری بدون اتلاف وقت و هزینه رفت وآمد، از خانه در آمد کسب کنی؟؟ ما به دنبال همکاری هستیم که بتونه تو خونه همکاری کنه وبرای خودش در آمد داشته باشه. توجه کنید که کار فقط برای خانمها هست لطفا آق...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
به یک خانوم جهت رسیدگی به انبار کالا نیازمندیم
به یک خانوم جهت رسیدگی به امور انبار کالا نیازمندیم شرح وظایف: رسیدگی به انبار وکالاهای موجود درانبار... تمیزکاری انبار.... روشن خاموش کردن چراغها انبار... واگر مایل بود میتواند بعنوان شغل دوم درانجا...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
استخدام کارگر خانوم
به چند نفر کارگر ساده خانوم بین ۲۵ تا ۳۵ جهت کار در کارخانه بسته بندی نیازمندیم مطابق قانون‌کار و دارای سرویس و صبحانه و ناهار کارخانه در جاده آبیاری می باشد. ساعت کاری از ۸ صبح شروع میشه تا ۵ عصر
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
متصدی دفتر پستی شیفت عصر ۱۵.۳۰ الی ۱۹
با سلام به نیروی دفتر پستی جهت انجام امور دفتری و پستی نیازمندیم ۳.۵ ساعت کار در شیفت عصر (حقوق ۴ میلیون تومان) از ساعت ۳.۵ تا ۷ عصر برای پاسخ دادن از طرف ما ابتدا مشخصات از جمله : سن محل زندگی جنسی...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
به یک نیروی ساده خانم نیازمندیم
به نیروی ساده خانم نیازمندیم تولیدی صنایع دستی حقوق اداره کاری با بیمه و مزایا میباشد کار درشهرک صنعتی دولت آباد میباشد رفت و آمد با خود شخص میباشد ساعت کاری ۸ صبح الی۳ بعد از ظهر کاره بسته بندی و ...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
کار در منزل
کار بسته بندی اگه میخواین دستتون تو جیب خودتون باشه این کار و از دست ندین.یه کار راحت و پر درآمد
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
کار در منزل
رویاهاتو به واقعیت تبدیل کن نیازمند نیرو خانم برای کار بصورت غیر حضوری ولی متعهد به کار وقت آزاد 2 تا 4 ساعت برای اطلاعات بیشتر پیام دهید ❌ادمینی و بسته بندی نیست❌
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
نیروی آقا
مجموعه افترکراتین جهت تکمیل کادر به یک نیروی آقا برای بسته بندی و پشتیبانی مجموعه نیازمند است. سن 20 تا 30 سال مهارت: فن بیان و‌ دارای روابط عمومی خوب همراه با روحیه کار تیمی شرایط: متعهد منظم مسئولی...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
نیروی مونتاژ و بسته بندی خانم ساکن پردیس
ما، گروه تولیدی خندالو هستیم که کارمون تولید محصولات چاپی مثل پیکسل ، قاب عکس، ساک خرید و ... هست برای تکمیل نیروهامون نیاز به یک نیروی مونتاژ و بسته بندی داریم. که توی انجام کار: ✅ دقیق باشه ✅ سرعت ع...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
کار در منزل قند و نبات
سلام وقت بخیر: اگر به‌دنبال آموزش یک شغل خانگی با درآمد مناسب هستید، پیام بدید. فقط کسانی پیام بدن که روبیکا دارن . ❌بسته بندی نیس
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
استخدام اپراتور ساده/شرکت قطعات خودرو
قابل توجه عزیزان کارجو❗️ برای کارگر ساده آقایان ۱۸ تا ۴۰ سال کار در سه بخش تولید، مونتاژ و بسته بندی میباشد نیاز به سابقه کار نیست آموزش لازم داده خواهد شد شعب محل کار : ◇◇بزرگراه مخصوص،صفادشت،شه...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
جذب نمایندگی برای پخش
شرکت تجارت تلاش رستا(بازرگانی رضائیان) درشیرازبا بیش از سی نمایندگی فعال از جمله خشکبار فله و بسته بندی،انواع آلوچه و لواشک ،انواع آبنبات ها و اسباب بازی شانسی برای تنوع در محصولات به دنبال تولید کنن...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
کار آنلاین ویژه بانوان
آیا دوست دارید بدون اتلاف وقت و هزینه رفت و آمد از خانه درآمد کسب کنید؟! ما به دنبال همکاری هستیم که بتونه توی خونه همکاری کنه و برای خودش درآمد داشته باشه. توجه کنید که کار فقط برای خانم هاست آقا پی...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
دنبال کار هستم
سلام دنبال کار بسته بندی و مونتاژ جعبه کادو باکس وسایل هنری هستم سابقه کار دارم به علت بیماری قلبی نمیتونم بیرون از خونه کار کنم خواهش میکنم اکه کاری سراغ دارید بهم بگید ممنونم 0992XXX3511(نمایش کامل)...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
کار درمنزل
جذب 100 نیروی خانم برای کار درمنزل به صورت غیر حضوری و روزانه 3 ساعت کار برای اطلاعات بیشتر کافیه پیام بدید و ثبت نام کنید ❌❌ادمینی و بسته بندی نیست ❌❌
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
آگهی استخدام کار در منزل
باسلام فروشگاه رولکسا به منظور گسترش شعب خود نیازمند همکار ( خانم ) برای تولید و بسته بندی محصولات ولنتاینی به صورت کار در منزل میباشد مزایا : ✅️تسویه آنی به صورت هفتگی و ماهانه ✅️با توجه به فع...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
شرکت قطعات کارگراقاو حراست با جای خواب غذا
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ⭕️استخدام از روز اول و بدون معطلی ⭕️ ✅کارخانه معتبر و دولتی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۶ شعبه فعال ) ✅ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطی...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
نیروی کار در آشپزخانه رستوران نیازمندیم
نیروی کار خانوم برای شست و شوی در رستوران نیازمندیم شستشوی ظروف و نظافت و بسته بندی غذا در قسمت آشپزخانه رستوران ساعت کاری از ۸:۳۰ الی ۴ بعدازظهر حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومن
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
نیروی کار برای بسته بندی
شرکت پارسیس پروتئین جهت همکاری در قسمت انبار دار و بسته بندی به چند نفر نیروی خانم با شرایط سنی20تا35 به صورت تک شیفت نیازمندست ساعت کاری9تا17 مزایا بیمه، سرویس، یک وعده غذا حقوق 12 الی20 ساعت مراجعه ...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
فروشنده خانم
به یک فروشنده خانم جهت همکاری در فروشگاه آرایشی نیازمندیم فروشگاه در بلوار پایداری نبش پایداری 5 آرایشی مایلی شرایط کاری : از ساعت 16 الی 22 حقوق 7تومن مرخصی 3 روز در ماه به غیر از روز های جمعه و...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کار در منزل
بسته بندی نایلون فقط محدوده عبدل آباد منطقه ۱۹ تماس بگیره
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
تعدادی کارگر(خشکبار)با جای خواب و غذا
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت خشکبار✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای ج...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
استخدام کارگر تولیدی سبد میوه
خواستار ۶ نفر نیروی بسته بندی سبد میوه ۱۲ ساعت شیفت کاری (۷صبح تا ۷ شب و ۷ شب تا ۷ صبح) حقوق ۲۴ میلیون تومان جای خواب و ماندن مهیا میباشد. سرویس ایاب و ذهاب به عهده خودتان میباشد. بیمه ندارد تعطیلی ...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
منشی خانم
کارخانه صنعتی بسته بندی تخم مرغ نیازمند منشی خانم با فن بیان بالا و بسیار قوی جهت انجام امور تلفنی میباشد ساعت کاری ۸ صبح تا ۱۷ محل کار شریف آباد شهرک خوارزمی حقوق ۱۵ بیمه+ناهار و سرویس رفت و برگشت ...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
نیروی بسته بندی
نیروی بسته بندی آقا بین ۱۸ تا ۲۲ سال ساعت کار از ۸ تا ۵ بعداز ظهر
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
کار درمنزل
کار برای بانوان بالای هجده سال بدون نیاز به سابقه و مدرک تحصیلی و موقعیت مکانی تنها با گوشی در دست و زمان دلخواه درآمد روزانه و ماهیانه با ثبت نام و کلاسهای آموزشی رایگان و حداقل سرمایه اینکار ادمینی ...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
کارگرساده آقا کارخانه لواشک آلوچه باجای خواب غذا
کارخانه بزرگ ومعتبر آلوچه ولواشک جهت تکمیل‌کادر‌ خود دعوت به همکاری میکند. نیرو فقط آقا از ۱۸تا حداکثر۴۲سال میباشد. کار بسته بندی با بروزترین و جدیدترین دستگاهای کشور با اموزش رایگان. ساعت کاری ۸ تا۴ ...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام فوری*کارگر باربری و بسته بندی/ باخوابگاه
کاریابی نیستیم لطفا سوال نفرمایید شروع بکار از روزمراجعه ❇همراه باجایخواب تمیز ومجهز برای شهرستان‌های عزیز ✴استخدام راننده ایسوز و خاور با خوابگاه مجهز و تمیز و درآمد روزانه ۳ میلیون توم...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
نیروی ساده و ماهر و حراست کارخانه مکمل ورزشی
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت ✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای جاخواب تم...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
نیروی بسته بندی خانم
ب چند نفر نیروی خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم ساعات کاری از 8صبح تا 6عصر تایم استراحت 45دقیقه کار بسیار سبک میباشد محیط کاملا خانم 3روز اول ازمایشی جهت ادامه همکاری محاسبه میشود مسیر ها...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
کار اینترنتی، دورکاری در منزل ویژه بانوان
باسلام . شرکت ما تعداد محدودی خانم متعهد و هدفمند و دارای پشتکار و آموزش پذیر جهت کار اینترنتی در منزل به صورت پاره وقت و تمام وقت استخدام می‌نماید.«ویژه بانوان» ❌لطفا آگهی رو کامل و بادقت بخونید❌ _م...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
پرسنل آشپزخونه رستوران
سلام رستوران چشم انداز انتهای خیابان امامرضا گرگان شیفت عصر به یک نفر کارگر ساده خانم یا آقا برای کارهای نظافت و بسته بندی غذا نیاز دارد بیمه تامین اجتماعی شام پرسنلی سرویس برگشت حقوق از 9 میلیون شر...
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
فقط خدا
نیازمند وجویای کار بسته بندی در منزل هستم
لطفا اگه دنبال کارگر برای بسته بندی مواد غذایی یا ....... هستید اطلاع بدید بنده دنبال یه کار بسته بندی در منزل خودم هستم با تشکر. با مزاحم برخورد جدی میشه ........ 0901XXX1861(نمایش کامل)
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
با یه گوشی کسب درآمد کنید
سلام به خانومای عزیز✨️ اگه دوست داری تو این تورم و اوضاع کمک حال همسرت باشی و یه مادر قوی و مستقل باشی در کنار کارای خونه یه شغل مناسب و یه درآمد شگفت انگیز داشته باشی ✨️باید ترس رو بزاری کنار و ...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
کارگر ساده خانم
در یک شرکت فرآوری و بسته بندی سبزیجات به تعدادی کارگر ساده خانم نیازمندیم. ساعت کاری: ۸ساعت ، ۷تا۱۶( ۱ ساعت زمان صرف صبحانه و ناهار و استراحت) شرح کار: پاک کنی سبزیجات سن:۱۸تا۴۰ سال سرویس : از میدان ...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
نیازمند کار در منزل بسته بندی باشد ترجیحا
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
متقاضی ودنبال کار در منزل هستم
خودم نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی پیام دهید مزاحم نشید . 0919XXX8340(نمایش کامل)
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
درآمد میلیونی روزانه با موبایل
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
محققی
کار در منزل میخواستم
کادرمنزل بسته بندی که ساده باشع مثل شکلات و حبوبات
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
کارجو هستم و دنبال کار
دنبال کار در منزل هستم کارهایی نظیر بسته بندی و...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
کارگرساده آقاحراست/جای خواب/غذا(آب معدنی)
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت آب معدنی✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای ج...
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
1404/09/21
زهرا عباسی
سلام من به کار در منزل بصورت پاره وقت از7 عصر تا 11 شب میتونم انجام بده تایم دیگه سرکارم و واقعا بهش نیاز دارم 
05:02
زهرا عباسی
می‌خوام محدوده افسریه و مسعودیه تهران باشه لطفاً برام پیدا کنید ممنون میشم 
05:04
=کاگرساده دنبال کار میگردم
من 33 سالمه ساکن شریف اباد دنبال کار خط تولید بسته بندی انبار میگردم 0992XXX5371(نمایش کامل)
سیده فاطمه شُبِیری
سلام من یه خانم50 ساله هستم،وبه کار در منزل  نياز دارم  لطفا🙏🏼😥
08:24
شرمین عطایی
نیازمندکاردر منزل هستم از نوسود در کرمانشاه 
09:23
1404/09/22
الهام قفوری
بسته بندی یا هر کار دیگر
در منزل

10:15
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم