دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
6 پاسخ
18 تایید
طراحی بسته بندی جهت عروسک‌های بافتنی
نام برندمون فسقلی‌شاپ هست ، محصولاتمون به فروشگاه‌ها عرضه میشه، عروسک‌های بافتنیمون کوچولو و در حد جاکلیدی هستند، ایده‌ی طراحی و بسته بندی میخواییم که محصولاتمون هنگام آویزون کردن از رگال جاکلیدی‌ها ز...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
به یه بسته بند برای بسته بندی لباس های ورزشی نیازمندیم
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
پروژه بسته بندی سوغات
من یک پروژه دارم برای طراحی بسته بندی سوغات است. طراحی انجام بشه و موکاپ بشه
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
ستاره شمال زرفام | Setarehshomal
استخدام کارمند فروشگاه(آقا)
فروشگاه مرکزی ستاره شمال از جوانان با انگیزه و آماده کار دعوت به کار می‌کند: پشتیبانی در تحویل اجناس به مشتری توجه بر نظم و نظافت ویترین و محیط فروشگاه انجام امور جاری فروشگاه ارائه خدمات مشتریان ثبت ...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما ...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
ادرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکردحضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردرمنزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه خانم و اقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ا...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه حقوق ماهیانه 10 میلیون پذیرش خانم و اقا شرکت ما بابت استخدام هیچ گونه هزینه از شما نخواهد گرفت آدرس ما ولیعصر نزدیک خشکبار تفرشی منطقه ...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
سلام آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردکرد در منزل حقوق ماهینانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ا...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
طراحی جعبه و بسته بندی یک محصول
با سلام و احترام برای محصولی که دارم طراحی بسته بندی مناسب و شیک همراه با هزینه ی تمام شده ی بسته بندی می خواهم. نکته: فقط کسانی که تجربه ی عملی شدن طراحی در این زمینه دارند پیام بدن و لازم بذکر هست ه...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم جهت بسته بندی خرما نیازمندیم ساعت کاری از ساعت 7 صبح تا 15 :30 حفوق از شروع به مدت سه زوز آزمایشی 300 به بعد که اوکه بودید 400 تسویه هفتگی
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما نخواهد گرفته شد امکان حضوری و دور کار فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش هست
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
استخدام نیروی کاری جوان آقا
استخدام نیروی جوان آقا در زمینه های مختلف سن از ۲۰سال تا ۳۳ سال ✅ترخیص کالا ✅صادرات و واردات ✅بار کد زنی ✅بسته بندی ✅امور مالی ✅حسابداری ✅انبارداری ✅فروش ✅ امور اداری بیمه و بازنشستگی دارد. جای خواب ...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
تکنسین فنی
صنایع غذایی صمیمی در استان گیلان، شهر رشت جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن رشت استخدام می‌نماید. ***فقط نیروی آقا شرایط احراز • توانایی انجام تعمیر و نگهداری تجهیزات فنی( دستگاهی بسته بندی و تول...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
نیروی کار ساده جهت انبارداری
یک نفر نیروی آقا جهت انبارداری در شرکت تولیدی تبلیغاتی نیازمندیم جهت انبارداری ،بسته بندی، جابجایی و... مسئولیت پذیر،وقت شناس ،متعهد، منظم ،اخلاق کاری مناسب رده سنی ۱۸ الی ۲۸ سالی ترجیحا ساکن محدوده ...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
بسته بند و خیاط
ب یک نیروی خانم خیاط زیگزال دوز حرفه ای و دو نیرو برای بسته بندی لباس و جوراب ورزشی سرویس و بیمه دارد ساعت کاری از ۷تا۵
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
بسته بندی کفش و لباس آقا
بسته بندی و چک کردن کفش فقط آقا پرداخت روزانه ساعت 10 تا 17 محدوده فتح خلیج فارس پرداخت روزانه 600
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
استخدام کارگر ساده شرکت قند اطلس
سلام تعداد کارگر ساده خانم و آقا سن ۱۸الا۳۵ نیازمندیم آدرس شهرک بعثت روبه روی شرکت سرمایه گذاری خارجی ساعت کاری ۸صبح الا ۱۷عصر صبحانه دارد نهار از خودتون هست بیمه دارد پایه حقوق ۱۸الا ۲۰میلیون شر...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
نیازمند 10نفر خانم و پنج نفرآقاجهت کار در استانبول
ب 10نفر خانم و پنج نفراقا جهت بسته بندی لباس و کار در تولیدی پوشاک در استانبول ترکیه لازم داریم خانم یاآقا اگر خیاطی بلد باشید حقوقش بیشتره.دو وعده غذا و جای خواب برعهده کارفرماست.پاسپورت باید داشته ...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
استخدام بازاریاب شرکت بسته بندی و پخش
با سلام به چند همکار بازاریاب با تجربه و با قدرت بیان بالا جهت کار در یک شرکت تولیدی و بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم ✅ شرایط حقوقی عالی ✅ثبات بازاری عالی ✅پرداختی سر وقت خواهشمند است رزومه خود...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
نیروی خرید و بسته بندی
استخدام نیروی خرید و بسته‌بندی سفارشات سایت به یک نیروی مسئولیت‌پذیر و منظم برای همکاری نیازمندیم. شرح وظایف: خرید اقلام ثبت‌شده در سفارش‌های سایت بررسی صحت و کامل بودن کالاها بسته‌بندی دقیق و مرتب سف...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
کار در منزل
استخدامی/کار درمنزل/فرصت استثنایی/ مناسب بانوان این کار تایپیست و بسته بندی نیست کار در شرکت معتبر به صورت مجازی و پاره وقت( مناسب بانوان ) پشتیبانی و پیگیری و مشاوره به مشتریان و معرفی محصولات، مدی...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
بسته بند خانم
تعدادی خانم جهت بسته بندی لباس مجلسی بچه گانه نیازمندیم ساعت کاری ۸:۳۰ تا ۷ بعدازظهر پنجشنبه تا ۴ تعطیلات رسمی تعطیل پایه حقوق ۱۲
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
شرکت شیرینی و شکلات
با سلام و درود فراوان به تعدادی نیروی فعال برای تولیدی و بسته بندی شیرینی و شکلات نیازمندیم. جهت استخدام تماس حاصل فرمایید. مهندس آقای (سلطانی)....
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
کارگر ساده آقا و خانم
شرکت ساین واقع در شهرک بهسازی احمد آباد مستوفی برای تکمیل کادر خود استخدام می نماید. برای بخش های:کمک دست مونتاژ کابینت/زیرکارچی رنگ/بسته بندی و ... آموزش حین کار مزایا: ●سرویس رفت و برگشت(اسلامشهر،ش...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
مجتمع تولیدی پمینا آمل
کارگر ماهر
جنسیت: آقا سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۲۵ الی ۳۰ میلیون استان مورد نیاز: مازندران شهر مورد نیاز: آمل دارای سلامت جسمانی جهت کار در اپراتوری و کارگری واحد های شست و شو نظافت دستگاه ها و سالن های تولی...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
کارگر انبار
شرح وظایف • تخلیه و بارگیری کالا • چیدمان کالا در انبار • بسته بندی و جمع آوری سفارشات صادره در سطح انبار • انجام امور محوله (کارخانه تولید و توزیع ملزومات سیم و کابل برق) شرایط احراز • آقا جوان (20 ...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
کارگر مونتاژ کار آقا
چند همکار آقا جهت بسته بندی و مونتاژ کاری حقوق و مزایا وزارت کار شهر قدس سرخه حصار فقط تماس پاسخگو هستم
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
دعوت به همکاری
به یک نیروی خانم جهت بسته بندی محصولات لوازم آرایشی و چیدمان نیازمندیم.
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
کارگر با جای خواب
به یک کارگر ترجیحا شهرستانی با جای خواب مجهز و کاری اسان در بسته بندی زغال و محیطی مناسب نیازمندیم . سن بین ۱۸ تا ۳۰ سال حقوق ۱۸ +پاداش
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
نیرو نان جمع کن و بسته بندی نان فانتزی
باسلام ب یک نیرو نان جمع کن و بسته بند نیاز داریم برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید یاعلی
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
کارگر ساده درخط تولید
کارگر ساده جهت کار در بخش تولید و مونتاژ بسته بندی انواع تسمه های پلاستیکی نیروی کاری آقا زیر ۳۰سال سن جای خواب مناسب. وعده غذایی بیمه پاداش ...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
کارگر بسته بندی
شرکت ماکارونی سمیرا واقع در سیمین دشت خیابان پنجم شرقی 2 نفر نیرو جهت واحد بسته بندی و تولید با شرایط زیر استخدام میکند: آقا یا خانم فرقی ندارد سن: 25 تا 40 سال دارای سابقه کار در تولید نوع همکاری: دو...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
نیازمند کارگر اتباع ( تولید و بسته بندی ذغال)
نیازمند پرسنل کارگر در محدوده احمدآباد (ماهدشت) برای کار در کارگاه ذغال جهت تولید و بسته بندی ذغال چینی دارای جای خواب مناسب به همراه امکانات کامل استراحت حقوق توافقی
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
پذیرش نیرو ساده خانم
باسلام به یک کارگر خانم فعال و متعهد به کار برای قسمت بسته بندی کارخانه ماکارونی نیازمندیم. درصورت دارا بودن شرایط لطفا بین ساعت ۱۰ الی ۱۳ به دفتر کارخانه ماکارونی واقع در ۵ کیلومتری جاده شیروان-فارو...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
استخدام انباردار و نیروی تولید
شرکت معتبر در زمینه تولید پیچ واقع در شهرک صنعتی زارچ درزمینه های شغلی زیر استخدام مینماید. ۱-انباردار آقا (انبار قطعات ) آشنا با برنامه نوسا و اصول انبارداری -حقوق توافقی ۲-نیروی تولید و بسته بندی ...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
کارخانه آب معدنی گازدار/کارگربسته بند،راننده،حراست
کارخانه معتبر صنایع نوشیدنی و غذایی در حال جذب نیروی آقا و خانم بدون نیاز به سابقه کاری و آموزش رایگان و ارتقای شغلی در بخش های: ✔️خط تولید و بسته بندی/کارگرساده یرانی و اتباع ✔️حراست ✔️راننده پای...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
بسته بندی کاری در منزل
با سلام مجموعه ما به تعداد ۱۲۰ نفر ادمین پاسخگو نیازمند است ⬇️شرایط کار ⬇️ ✅داشتن ۲ تا ۶ ساعت وقت آزاد در روز ✅داشتن روحیه ی کاری ✅سن ۱۵ تا ۵۰ سال ✅حقوق ثابت ۳۵ میلیون تومان ✅آموزش وثبت نام رایگا...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده جهت بسته بندی شب کاری و روزکاری
⭐️استخدام نیرو ساده آقا و خانم جهت بسته بندی قاشق و چنگال یکبار مصرف جهت شیفت شب و روز. ⭐️شرایط استخدام: عدم اعتیاد ، منظم و کاری ⭐️ساعت کاری روزکار ۸صبح الی ۸شب ⭐️ساعت کاری شبکار ۸شب الی ۸صبح ...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
ویزیتورپاره وقت
باسلام ویزیتورپاره وقت در کنارکارش فروش زیتون وکیوم والوچه بسته بندی فروش بالاهستش حقوق خوبی میگیره توافقی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
استخدام نیروی دفتری
با عرض سلام. به یک نیروی دفتری مسلط به کار با کامپیوتر برای ثبت و بسته بندی مرسولات پستی در دفتر نیازمندیم.حقوق به صورت ساعتی محاسبه میگردد بستگی به توانایی و کار امدی شما دارد از ساعتی ۳۵ تا ۵۰ هزار ...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
استخدام انباردار (قانون کار + بیمه )
شرکت تولیدی جهت انبارداری به نیروی متعهد، آشنا با رایانه و با دقت بالا جهت بسته بندی و ثبت اسناد انبار و ارسال بار نیازمند است ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه ۷.۳۰ تا ۱۵ پنجشنبه ۷.۳۰ تا ۱۲.۳۰ محدوده شرکت ص...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
استخدام آقاخانم۷الی۱۵کارگرساده بسته بندی خط تولید
استخدام فوری خانم وآقا ۵۰نفردر کارخانه کارگر ساده خط تولید بسته بندی ،برای صنایع صادراتی کارخانه صنایع غذایی محیط کاری امن افزایش حقوق بعد عید کار دائمی سابقه کاری مهم نیست سن ۲۰الی۴۰ سال پایان...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
استخدام کارگر ساده
نیازمند همکاری با 4 نفر در بخش بسته بندی گوشت و مرغ (وسط کار) حقوق20 به بالا با توجه به عملکرد در دوران کار ازمایشی تعیین میگردد اضافه کاری صبحانه و ناهار سرویس بیمه ندارد
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
بسته بندی پوشاک
با سلام به یک نفر بسته بندکار پوشاک زنانه نیازمندیم حقوق ماهی ۱۰ میلیون تمام وقت
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
نیروی بسته بندی
شرکت سرویس خواب یانپی در شهرک صنعتی آق قلا نیروی پک و بسته بندی با شرایط زیر استخدام می کند: ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 7 الی 17 پنجشنبه 7 الی 13 حقوق بالاتر از اداره کار بیمه سرویس رفت و برگشت متقاضی...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
نیازمند کارگر
نیازمندنیروی آقا برای کار در کارگاه نایلون سازی ۱۲ساعت کاربه صورت چرخشی یک هفته صبح تا شب یک هفته شب تا صبح آدرس داخل آگهی اشتباه خورده و ویرایش نمیشه. آدرس صحیح :مشهد انتهای توس ۴۱ روستای کلاته نوری ...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
گرافیست - خانم
شرایط احراز: تسلط کامل به طراحی بسته بندی تسلط کامل به طراحی بیلبورد ایده پرداز در جهت تغییرات یا اصلاح لفافهای بسته بندی محصولات توانایی نظارت بر امور چاپ طرحها در چاپخانه دارای حداقل 5 سال سابقه کار...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
اپراتور لیزر، خمکار، جوشکار، وسط کار
توضیحات: گروه صنعتی کیپ فعال در زمینه ساخت قطعات ورقی ( قطعات تراکتور) برای تکمیل کادر خود به افراد ذیل نیازمند است. ۱- اپراتور دستگاه برش لیزر با سابقه کار و آشنا به نرم افزار سیپکات ( شیفت شب یا صبح...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
استخدام بی شرط سن باسرویس،نهار،بیمه تکمیلی
استخدام کارگرو اپراتور، باسرویس،نهار،بیمه تکمیلی اطلاعات کار • محل کار: شهرک رازی (نرسیده به شهرضا) • نوع کار: تولید باتری (مونتاژ، بسته بندی، ریخته گری) • ساعت کار آقایان:19-7 ، 2روز صبح، 2 روز شب، 2...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
به یک خانم جهت بخار و بسته بندی پوشاک نیازمندیم
به یک خانم جهت اتو کاری لباس زنانه نیازمندیم *محدوده بین مترو بهارستان و مترو سعدی *ساعت کاری : شنبه تا چهارشنبه: ۹ صبح تا ۵:۳۰ بعداز ظهر پنجشنبه ها: ۹ صبح تا ۲:۳۰ بعد از ظهر *حقوق م...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
بسته بندی پوشاک
به یک خانم جهت بسته بندی در محیط کارگاه نیازمندیم کار در منزل نداریم لطفا سوال نفرمایید
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
نیرو اقا با جای خواب و غذا و بیمه
×تولید و بسته بندی و پخش و فروش فروشگاهی و فروش اینترنتی و کنترل کیفی محصولات پت شاپ× ✓زیر نظر سازمان دام پزشکی ایران ✓حقوق پایه( ۲۷ )با اضافه کار( ۳۵ )حق ماموریت هم داده میشود ✓ساعت کار (۸)صبح الی (۱...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کارگر ساده
صنایع ورق وکارتن آریانا سلولز واقع در کهریزک جهت تکمیل کادر تولید خود از افراد متعهد و منظم و علاقه مند به کار در محیط تولید در شیفت های منظم چرخشی روز و شب دعوت به همکاری می نماید . شرح وظایف: همکاری...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
نیروی خدماتی و بسته بندی
یک نفر جهت انجام امور خدماتی و بسته بندی آقا یا خانم مدرک دیپلم به بالا منظم و با روحیه ساکن مهدیس و مناطق اطراف
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
استخدام اپراتور بسته بندی(لیبل زن)
به یک نیروی خانم/آقای منظم و دقیق در سمت اپراتور بسته‌بندی با حقوق و مزایای عالی نیازمندیم. توانایی کار با کامپیوتر و سیستم‌های ساده دقت بالا و سرعت عمل در بسته‌بندی مسئولیت‌پذیری و نظم کاری توانایی ...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
نیروی پای دستگاه پی یو،بسته بند و دورگیر در شکوهیه
تماس فقط در ساعات اداری! جذب نیروی کار درکارخانه تولیدی صندل و دمپایی: نیروی پای دستگاه پی یو PU نیروی مسلط به دورگیری نیروی بسته بندی آدرس کارخانه در شکوهیه،فاز 2،دوران 8 پلاک 152 ساعات کاری 7 صبح تا...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
جذب سرمایه گذار در کارگاه تولید و بسته بندی نان
جذب سرمایه‌گذار در کارگاه تولید و بسته‌بندی نان – بندرگز یک کارگاه تولید و بسته‌بندی نان در شهر بندرگز با کلیه مجوزهای قانونی آماده جذب سرمایه‌گذار می‌باشد. ✅ دارای مجوز تولید و بسته‌بندی ✅ مجوز بهدا...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
نیروی آقا تا۴۳ساله با جای خواب و غذا در کارخانه
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت تولید و بسته بندی آبمعدنی کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ⭕️ساعت۸تا۴ ⭕️تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ⭕️دارای۳روزمرخصی باحقو...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
حسابدار ماهر
استخدام حسابدار کاربلد منظم خوش اخلاق مسولیت پذیر جهت شرکت بسته بندی گوشت بصورت تمام وقت ترجیحا خانم باحقوق عالی و بیمه ساعت کاری8:30-17:30 لطفا جهت همکاری رزومه خود را به همین شماره داخل واتساب یا ر...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
کار در منزل آنلاین مشهد
استخدام کار در منزل وورکی در مشاغل مختلف تبلیغات کلیکی(روی تبلیغات کلیک کنید پول دریافت کنید) فروش محصولات معرفی برنامه بسته بندی در منزل و...... با حقوق ماهیانه یا هفتگی برنامه( وورکی) را ا...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
سوپرپایپ
مسئول اجرایی کارگاه سوپردرین
جنسیت: آقا سن: 30 تا 40 سال سطح تحصیلات: کاردانی/کارشناسی رشته‌های مدنظر: مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع میزان سابقه کاری: حداقل دو سال مرتبط اشنایی با زبان انگلیسی: متوسط اشنایی با نرم‌افزارهای آفیس: م...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
شرکت دنون
Quality & Food Safety Manager
مدیر کنترل کیفی و ایمنی غذا مسئول اطمینان از دریافت مواد اولیه با کیفیت و فاقد هر گونه ریسک ایمنی غذایی از تامین کننده و همچنین اطمینان از سلامت کیفیت و ایمنی غذایی محصولات خروجی از کارخانه می باشد و ...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
ب یک نیروی خانم نیازمندیم کارگاه بسته بندی
نیروی خانم مجرد گارکاه بسته بندی ادویه جات بلوارصبا حقوق ۹ ساعت کاری ۸ الی ۵ بعد ظهر تایم استراحت ۴۵دقیقه ۵شنبه ساعت ۳ تعطیل شرایط فقط مجرد و سن نهایت ۳۰ سال روزهای مناسبتی تعطیل
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
استخدام چندین رده در شرکت تولیدی دمپایی پی یو
شرکت تولیدی گاما به تعدادی نیرو با شرایط ذیل ۱)نیروی برشکار ۲)دورگیر بین ۸۵۰تا۹۵۰ ۴)مسئول بسته بندی بین ۹۰۰تا ۱۱۰۰ ۵)مسئول چک پستایی بین ۹۰۰تا ۱۱۰۰ ۷)نیروی پای دستگاه ۱۲نفر حقوق بین ۸۰۰تا ۱۱۰۰ ۸)نیر...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
کاردرمنزل،بسته بندی
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 15 میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه پاداش و مزای...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
کاردرمنزل،بسته بندی
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 15 میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه پاداش و مزای...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
کاردرمنزل،بسته بندی
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
کاردرمنزل
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
کاردرمنزل
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
کاردرمنزل،بسته بندی
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده در ایران خودرو وپارس خودرو
سلام قطعات خودرو در قسمت خط تولید بسته بندی دستگاهی کارگر ساده. ماهر. راننده. استخدام داریم پذیرش خانم نداریم. سن پذیرش 18تا 45سال هستش پایان خدمت الزامی نیست سه شعبه فعال در کرج و تهران در جاده مخصوص...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
به کار در منزل نیاز مندم
دارای فضای بزرگ بسته بندی زغال وغیره
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
جویای کاری که درخانه انجام شود
جویای کاری هستم که در خانه بشه انجام داد غیر حضوری باشه سابقه کار دراین موارد رو دارم منشی غیر حضوری پزشک منشی شرکت مهندسی فروشنده و بازاریاب تلفنی کارهای بسته بندی ادمین غیر حضوری
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
نیازمند همکار خانم
به دو نفر خانم زیر ۴۰ سال جهت بسته بندی در کارگاه بسته بندی مرباجات جهت همکاری نیازمندیم بصورت روز مزد حقوق توافقی به اضافه هزینه ایاب ذهاب مسیر کارگاه سهند اسکو
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
جویای کار هستم
کار بسته بندی تو خونه ی خودم میخوام کار دوخت میتونم توخونه خودم انجام بدم
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
کار در منزل با گوشی
✅️بدون نیاز به سرمایه خاص ✅️آموزش فضای مجازی ✅️مخصوص بانوان 20 تا 50 ساله ✅️کارادمینی و بسته بندی نیست ✅️این کار مخصوص بانوان است ✅️جهت اطلاعات بیشتر شماره همراه خود را ارسال کنید ✅️تا کارشناس شرکت خو...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
کار در منزل با گوشی
✅️بدون نیاز به سرمایه خاص ✅️آموزش فضای مجازی ✅️مخصوص بانوان 20 تا 50 ساله ✅️کارادمینی و بسته بندی نیست ✅️این کار مخصوص بانوان است ✅️جهت اطلاعات بیشتر شماره همراه خود را ارسال کنید ✅️تا کارشناس شرکت خو...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
استخدام کارگرساده و حراست وراننده باخوابگاه نوشابه
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت نوشابه✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید: ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای جاخواب تمیزباتما...
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
1404/09/21
زهرا عباسی
سلام من به کار در منزل بصورت پاره وقت از7 عصر تا 11 شب میتونم انجام بده تایم دیگه سرکارم و واقعا بهش نیاز دارم 
05:02
زهرا عباسی
می‌خوام محدوده افسریه و مسعودیه تهران باشه لطفاً برام پیدا کنید ممنون میشم 
05:04
کار بسته بندی در منزل لازم دارم
سلام دنبال کار بسته بندی در منزلم فضای کافی تو خونه دارم ادویه جات. لباس . لوازم تحریر و .. لطفا اگر میشناسید که فقط داخل خونه انجام بدم معرفی کنین درصورت جواب ندادن تماس پیام بزارید
سیده فاطمه شُبِیری
سلام من یه خانم50 ساله هستم،وبه کار در منزل  نياز دارم  لطفا🙏🏼😥
08:24
شرمین عطایی
نیازمندکاردر منزل هستم از نوسود در کرمانشاه 
09:23
1404/09/22
الهام قفوری
بسته بندی یا هر کار دیگر
در منزل

10:15
استخدام نیرو/راننده/خوابگاه/بیمه/غذا
☑️استخدام تعدادی نیرو اقا در کارخانه شکلات درقسمت بسته بندی و خط تولید امکان درخواست وام سازمانی ۲/۵روز مرخصی در ماه سرویس رفت و برگشت از تمامی نقاط تهران ۳ وعده غذا جای خواب تمیز و مجهز عیدی،بن،حق...
شنبه 12 بهمن 1404، ساعت 09:48