دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
6 پاسخ
18 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
پروژه بسته بندی سوغات
من یک پروژه دارم برای طراحی بسته بندی سوغات است. طراحی انجام بشه و موکاپ بشه
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
ستاره شمال زرفام | Setarehshomal
استخدام کارمند فروشگاه(آقا)
فروشگاه مرکزی ستاره شمال از جوانان با انگیزه و آماده کار دعوت به کار می‌کند: پشتیبانی در تحویل اجناس به مشتری توجه بر نظم و نظافت ویترین و محیط فروشگاه انجام امور جاری فروشگاه ارائه خدمات مشتریان ثبت ...
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما ...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
ادرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکردحضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردرمنزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه خانم و اقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ا...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه حقوق ماهیانه 10 میلیون پذیرش خانم و اقا شرکت ما بابت استخدام هیچ گونه هزینه از شما نخواهد گرفت آدرس ما ولیعصر نزدیک خشکبار تفرشی منطقه ...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
سلام آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردکرد در منزل حقوق ماهینانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ا...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
طراحی جعبه و بسته بندی یک محصول
با سلام و احترام برای محصولی که دارم طراحی بسته بندی مناسب و شیک همراه با هزینه ی تمام شده ی بسته بندی می خواهم. نکته: فقط کسانی که تجربه ی عملی شدن طراحی در این زمینه دارند پیام بدن و لازم بذکر هست ه...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم جهت بسته بندی خرما نیازمندیم ساعت کاری از ساعت 7 صبح تا 15 :30 حفوق از شروع به مدت سه زوز آزمایشی 300 به بعد که اوکه بودید 400 تسویه هفتگی
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما نخواهد گرفته شد امکان حضوری و دور کار فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش هست
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی
سلام همکار ماهر برای فروشگاه بسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی نیازمندیم صرفا آقا ۱۸ تا ۴۰ سال دارای پایان خدمت ❌️بازشسته نباشید چون بیمه الزامیست حقوق، در ابتدا وزارت کار، پس از فراگیری و به نسبت فعال...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
۲نفر همکار خانم جهت بسته بندی بلور
بسته بندی بلور ساعت کار ۸صبح تا ۵ ۵ شنبه تا ۲ ۱ساعت نهاری
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
....
جویا و متقاضی کار در منزل هستم
جویای کار در منزل هستم بسته بندی
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
پذیرش نیروی اقا با حقوق خوب
استخدامی رسمی درتولیدی ماکارانی نیازمند چند نیروی اقا مجرد رده سنی از ۱۸الی ۳۲سال دربخش های: بسته بندی وانبار اماده سازی مواد اولیه .کار بلد میخواد خشک کردن رشته ها . نیاز به سابقه داره تولید و فرم...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
بسته بندی لباس زیر در منزل (خانم)
کار دائمی تسویه هفتگی .نیاز به سابقه شهرستان ارسال نداریم.پاسخگویی روبیکا
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
استخدام
شرکت پارسیان زاگرس کوهدشت 1: استخدام ۴ نیروی خانم مجرد برای انبار محصولات(بسته بندی کنسرو) 2: استخدام 2 نیروی مرد برای تاسیسات 3: استخدام 2 نیروی مرد برای اتوکلاو حقوق طبق قانون کار و دارای بیمه و س...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
سلامت و درمان
دعوت به همکاری  ویژه بانوان  به ۲۰ نفر خانم پرانرژی با انگیزه با هدف جهت همکاری نیازمندیم شمایی که با گوشیتون وقت تلف می کنید ودر کانالهای و پیجهای  مختلف بدون هدف دور میزنید آیا دوست دارید کسب د...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
جذب پرسنل طلا و نقره فروشی
یک مجموعه معتبر در حوزه شمش و آبشده نقره واقع در برج طلا و جواهر مرمر نیروی اقاجذب میکند، برای انجام کارهای روزانه مغازه ، انجام بسته بندی ،فروش و... فقط و فقط کسانی که تا الان سابقه کار در صنف طلا ...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام کار در منزل
کار در منزل با درآمد عالی ویژه بانوان پر تلاش با روابط عمومی بالا ✅دعوت به همکاری از بانوان بالای ۲۲ سال ✅بدون نیاز به سرمایه بالا ✅پشتیبانی عالی ✅آموزش حرفه ای آنلاین با مربیان با تجربه ✅تایم کار...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
جویای کار در منطقه زرین شهر یا باغ بهادران هستم، کار بسته بندی در منزل انجام می دم، فقط چت پاسخگو هستم، کاربر واقعی پیام دهد.
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
کادرمنزل ویژه بانوان(بسته بندی نیست)
دعوت به همکاری برای بانوان توی خونه کار کن، روزانه پول دربیار ✅ کار در منزل ویژه بانوان(کاربسته بندی نیست) ✅ دارای دوحقوق ، ✅حقوق آنی و حقوق ماهانه  ●مناسب برای خانمها با هر شغل و هر میزان تحصی...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
کارگر ساده خانم آقا/حراست/راننده/جا خواب/وعده غذا
فراخوان بزرگ جذب نیرو در شرکت تولید دارو❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه دارو سازی و تجهیزات پزشکی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی ...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
زنان سرپرست خانوار نگران اقتصاد خانواده نباشند
محصول از ما بسته بندی وفروش از آنها خانم های که پیج دارن یا یه کانال ساده تلگرامی یا ایتا دارن یا ساکن مجتمع ها هستن روابط عمومی خوبی دارن تامین محصول از ما فروش از آنها بصورت پورسانتی لطفاتا فردا...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
کاردرمنزل
با گوشی دردست ودر کنار خانواده بدون پرداخت هزینه کاملا رایگان با پشتیبانی 24ساعته برای خانم های 17تا 50سال کار بسته بندی نیست پذیرش اتباع واقا نداریم کاملا رایگان
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
استخدام کارگر ساده
استخدامی کارگاه تولیدی لوستر هم خانم هم اقا کار بسته بندی و مونتاژ لوستر میباشد که کار در کل سبکه کار سنگین نداریم
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
کاردرمنزل با تلفن همراه
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین  و کاملا...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
بسته بندی کار در منزل
کار در منزل بسته بندی اکسسوری درآمد ماهیانه تحویل کار درب منزل قراردادیکساله بدون محدودیت سنی و مکانی جهت توضیحات تکمیلی در ایتا پیام بگذارید و حتما شماره تماس خودتونو بگذارید و منتظر تماس کارشناسان...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
دستفروش فروشنده عروسک در بازار یا مترو
من تولیدی عروسک دستباف دارم به تعدادی دستفروشی احتیاج دارم که این محصولو توی بازارها یا مترو بفروشن مدل های خیلی زیادی داریم و جنسشون خیلی نرمه و باکاموای خارجی میبافیمشون خیلی خوب فروش میره ازتون یه...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
بسته بندی جوراب
با سلام همکار برای بسته بندی جوراب کار در خانه تصفیه در هفته می باشد ماهانه حدود 12 الی 15 میلیون (بصورت کنترات)
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
کار سفره و ماسک
کار بسته بندی سفره و ماسک سلام متقاضی گرامی کار شرکتی هست لطفا برای اطلاعات بیشتر ب ادمین ثبت نام در روبیکا پیام بدین 0902 0282731
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
کاردر منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
نیروی خانم برای بسته بندی نبات
بسته بندی قند و نبات
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
استخدام نیرو کار در منزل ویژه بانوان
کار در منزل با درآمد عالی ویژه بانوان پرتلاش با روابط عمومی بالا ✅️ دعوت به همکاری از بانوان بالای ۲۲ سال ✅️ بدون نیاز به سرمایه بالا ✅️ پشتیبانی عالی ✅️ آموزش حرفه ای انلاین با مربیان با تجربه ✅️...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
به چند نفر خانم با سلیقه برای بسته بندی نیازمندیم
با سلام به چند نفر خانم با سلیقه برای بسته بندی وجمع کردن فروشگاه به مدت دو روز نیازمندیم حقوق روزانه 400 هزارتومان
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام نیروی کار
سلام ساعات تماس بین ساعت ۶عصر تا ۱۰ شب فست فود اسنک شب واقع در حکیم نظامی جهت تکمیل نیروی کار خود نیازمند یک نفر نیروی کار آقای جوان در آشپزخانه جهت آماده سازی و بسته بندی اسنک و ساندویچ دارد ترجیحا ...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
استخدام راننده و حراست و کارگرساده درکارخانه کنسرو
استخدام فوری کارگر ساده آقا در کارخانه کنسرو در قسمت بسته بندی ☑ساعت کار ۸ تا ۱۶ ☑جای خواب با امکانات فول و امنیت بالا ☑۳وعده غذا گرم و با کیفیت ☑بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ☑ارزاق ماها...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر ارشد تحقیق و توسعه مواد غذایی | Food R&D Senior Manager
ﴧ مسئولیت‌های خاص شغلی: • منجر به توسعه محصول و فرآیند در دسته‌های روغن/چربی و مواد غذایی کنسرو شده. • توسعه ترکیب‌های چربی، سیستم‌های سرخ‌کردن، شورتن‌کننده‌ها، و امولسیفایرهای کاربردی. &bul...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
نیروی فعال کاری
شرکت بسته بندی میوه و تره بار ... تعدادی نیروی فعال آقا و خاتم جهت کار در کارگاه بسته بندی میوه نیازمندیم بیمه دارد مزایا دارد دوروز مرخصی دارد جهت کسب اطلاعات بیشتر حقوق و ساعت کاری دقیق از ساعت...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
منشی بره کار دفتری و کارمند خانم
نیروی خانم جهت بسته بندی و کار کارگاهی تا۳۰ سال شهرک صنعتی چهاردانگه تماس یا واتساپ یک نفر جهت سوراخ کاری با دلر نیازمندیم حقوق ۱۷تا ۲۰ملیون نیروی کارگاهی خانم بره بسته بندی
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
نیروی بسته بندی خانم
باسلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک ولباس های زنونه درمنزل شخصی خودتون نیازمندیم کاردرمنزل شخصی خودتون انجام میشه وهیچ گونه هزینه ای هم ازشما دریافت نمیشه ارائه کارت شناسایی الزامی می با...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
همکار کار درست برای فروشگاه
سلام وقتتون بخیر نیازمند به یک نفر نیروی خانم همکار جهت کار در فروشگاه برای همکاری یک سری توانمندی و مهارت ها نیاز داریم به ترتیب اولویت: روحیه و شخصیت یادگیرنده داشتن و دنبال رشد و یادگیری و پیشرفت...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
استخدام کارشناس پردازش کالا
اگه حیوانات برات فقط «موجودات بامزه» نیستن و واقعاً از بودن کنارشون لذت می‌بری… اگه ارتباط با آدم‌ها برات راحته و از کمک‌کردن به مشتریا برای انتخاب بهترین محصول لذت می‌بری… جای تو پیش ما خالیه! موقع...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
بسته بندی درمنزل
باسلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک ولباس های زنونه درمنزل نیازمندیم کاردرمنزل شخصی خودتون انجام میشه هیچ گونه هزینه ای هم ازشما دریافت نمیشه ارائه کارت شناسایی الزامی می باشد جهت ثبت ن...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
کاردرمنزل
باسلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک ولباس های زنونه درمنزل شخصی خودتون نیازمندیم سرویس رفت وبرگشت داریم هیچ گونه هزینه ثبت نام و... نداره bastebande
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
کار در منزل قند ونبات
سلام وقت بخیر: اگر به‌دنبال آموزش یک شغل خانگی با درآمد مناسب هستید، پیام بدید. فقط کسانی پیام بدن که روبیکا دارن. ❌❌کار بسته بندی نیست
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
دنون | Danone
مدیر کنترل کیفی و ایمنی غذائی | Factory Quality & Food Safety Manager
مدیر کنترل کیفی و ایمنی غذا مسئول اطمینان از دریافت مواد اولیه با کیفیت و فاقد هر گونه ریسک ایمنی غذایی از تامین کننده و همچنین اطمینان از سلامت کیفیت و ایمنی غذایی محصولات خروجی از کارخانه می باشد و ...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
استخدام فروشنده باسلیقه و فعال
ما در چیکا به دنبال هم تیمی های جوان،خوش ذوق و پویا هستیم. شرایط احراز: خانم و آقا سن : ۱۸ تا ۳۰سال ساعت کاری : نیمه وقت ۱۴-۲۲ درماه یک روز استراحت حقوق ۱۲میلیون تومان و قابل افزایش باتوجه به فروش آن...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
kelari
کار در منزل خودم
دنبال کار در منزل خودم هستم از قبیل بسته بندی و کارهای هنری و... لطفا برای فروش محصولات و ویزیتور تماس نفرمایید. 0911XXX8492(نمایش کامل)
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
بسته بندی در منزلم
به دنبال کار بسته بندی از جوراب حبوبات لباس زیر وغیره هستم
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
پذیرش نیرو جوان ساده
باسلام خدمت متقاضیان عزیز لطفاً جهت جویا بودن کار فقط تماس حاصل فرمایید. پذیرش نیرو ساده جهت کار و همکاری در کارخانه تولید و بسته بندی موادغذایی. برای افراد20الی30سال آقا مجرد پذیرش در جهات مختلف انبا...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کار جمع کن بسته بندی کفاشی
کار جمع کن کفاشی حقوق توافقی
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
بسته بندی کشمش
با سلام خدمت دوستان عزیز به تعداد محدودی خانم و آقا بالای 15سال جهت بسته‌بندی کشمش در خانه نیازمندیم کار بسیار راحت و ضمن نیاز به شما آموزش داده میشود تعداد پذیرش بسیار محدود است لطفاً در صورت تما...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
استخدام نیرو اقا و خانم در فست فود نعل اسبی
مجموعه فست فود رولینو استخدام میکند ۱. گریل کار و پیتزا زن با حقوق ۲۳ تومان ۲.نیروی بسته بندی و اشپزخانه ۱۶ الی ۱۷ تومان ۳.سالندار ۱۴ الی ۱۶ مزایا: حقوق به موقع ماهیانه بیمه تامین اجتماعی بن خر...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
استخدام نیروی بسته بندی
****لطفا اگر آقا هستید و زیر 30 سال سن دارید تماس بگیرید****** به یک نیروی بسته بندی در شرکت کامپیوتری با شرایط زیر نیازمندیم: **جنسیت : حتما آقا** **سن : حداکثر 30 سال * سالم و بدون درد و مشکلات جسما...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
جویای کار در منزل
سلام جویای کار در منزل هستم،مثل بسته بندی یا مونتاژ،بنده مونتاژ کار کلید مینیاتوری در شرکت رعد هستم،به دلایلی میخوام استعفا بدم،دنبال کارم
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
گوشیت بهت درآمد میده
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
استخدام خانوم و آقا جهت ارده پزی برای بسته بندی
✍️ لطفاً با دقت بخونید و سوال بی مورد نپرسید ✍️به چند نفر نیروی خانوم و آقا جهت کار در کارگاه ارده پزی نیازمندیم ✍️ استعمال دخانیات در محل کار ممنوع است ✍️محدوده سنی ۲۰ تا ۳۸ سال ✍️ساعت کاری ۸ صبح تا...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
استخدام کانتردار پیتزا فروشی
به یکنفر نیروی کار جهت کانتر بسته بندی نیاز است روابط عمومی بالا و تسلط به آدرس های کیانپارس در اولویت است بیمه از روز اول تعلق میگیرد هفته ای یکروز استراحت دارد ساعت کاری 12 الی 16 و در ادامه 19 الی ...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
استخدام در منزل بسته بندی کش
بسته بندی کش مو در منزل
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
استخدامی و جذب نیرو از تمام استان ها
استخدامی شرکت تولید قطعات خودرو از تمام جوانان سراسر کشور ک علاقه به صنعت خودرو سازی دارند دعوت به همکاری دارد با مزایا و حقوق مناسب توجه ..فقط اقایون زیر ۳۰ ساله بالای ۲۰ ساله تماس بگیرند ساع...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
بسته بندی کش مو
برای بسته بندی کش مو به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم برای اطلاع از شرایط پیام بدید
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
کار در خانه قند و نبات
سلام وقت بخیر: اگر به‌دنبال آموزش یک شغل خانگی با درآمد مناسب هستید، پیام بدید. فقط کسانی پیام بدن که روبیکا دارن . ❌کار بسته بندی نیست
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
کار آنلاین برای بانوان
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین  و کاملا...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
فروشنده و بسته بند
ب یک نفر خانم برای فروشندگی و یک نفر برای بسته بندی نان فانتزی نیازمندیم
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخوان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن. جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می باشد. دارای دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه آموزش) ‌‌کارهای موجود: +ادمینی +...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
استخدام بازاریاب
استخدام بازاریاب به صورت پاره وقت و تمام وقت در زمینه فروش انواع خیارشور و زیتون فله و بسته بندی
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
استخدام خانم بسته بندی لوازم پلاستیکی
استخدام همکار خانم برای کار بسته بندی لوازم پلاستیکی کار در منزل ندارم به یک خانم جوان نیازمند هستم
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
کارگر ساده تکراری
کار به صورت نشسته هست در قسمت بسته بندی
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
کار در منزل برای بانوان
جذب مشاور فروش(بسته بندی نیست) بین ۲۰ تا ۴۵ سال پذیرش از تمام شهر ها با درامد بالای ۱۰ میلیون زیر نظر وزارت صنعت و معدن و تجارت برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال رزومه شماره تماس خود و فامیلی شریفتون را ...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
کارپاره وقت بسته بندی
باسلام کاربسته بندی درمنزل برای خانم های خانه داربه صورت دورکاری بادستمزدبالا انبارپخش درداخل شهرک صنعتی میباشد.سرویس براتون هردو روز وسایل رومیاره برای همکاری سن وسال ومدرک ملاک نیست فقط کیفیت انجام...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
استخدام کارمند حسابداری
شرکت تولیدی ، فعال در زمینه واردات،تولید ، بسته بندی و پخش مواد غذایی و ادویه جات ، جهت تکمیل کادر اداری خود ، از فراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. ترجیحا دارای مدرک حسابداری آشنا به نرم اف...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
مونتاژ کار ماشین آلات بسته بندی
در یک شرکت معتبر با محیط بسیار مناسب به یک نفر مونتاژکار خانم برای ماشین آلات بسته بندی نیازمندیم. نظم و انضباط مسولیت پذیری همکاری و تعامل با سایر همکاران امکان رشد و پیشرفت کاری و مالی متناسب با...
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
کالامهر - ویرابین
تکنیسین مکانیک خط تولید - آقا
شرح وظایف تکنیسین مکانیک خط بسته بندی روغن: 1- تنظیم و راه اندازی دستگاه فیلر و دربندی 2- انجام سرویس های دوره ای و نگهداری پیشگیرانه 3- رفع خرابی های مکانیکی و پنوماتیکی ساده 4- همکا...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
درآمد برای بانوان با گوشی
سن مناسب برای بانوان 25 سال به بالا بدون نیاز به تجربه خاص بدون نیاز به سرمایه روزانه با یک ساعت زمان گذاشتن آموزش رایگان ببین و با گوشیت پول در بیار کلاسها آنلاین می‌باشند. در زمینه گیاهان دارویی و ط...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
استخدام بانوان فعال و زرنگ
فقط خانمهای بالای ۲۵ سال شغل عالی با گوشی در منزل کنار خانواده بدون نیاز به سرمایه اولیه بدون نیاز به سابقه بدون مدرک تحصیلی خانمهای محترم شغل ما اول آموزش بعد درآمد فقط باید برنامه روبیکا داشته ...
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
1404/09/21
زهرا عباسی
سلام من به کار در منزل بصورت پاره وقت از7 عصر تا 11 شب میتونم انجام بده تایم دیگه سرکارم و واقعا بهش نیاز دارم 
05:02
زهرا عباسی
می‌خوام محدوده افسریه و مسعودیه تهران باشه لطفاً برام پیدا کنید ممنون میشم 
05:04
استخدام نیرو در شرکت ریسندگی
نیرو جهت سالن تولید در شرکت ریسندگی 1.اپراتور اپن 2.بسته بندی 3.مکانیک 4.برق کار کلیه مزایای اداره کار از روز اول استخدام برقرار میباشد جهت کسب اطلاع بیشتر تماس بگیرید
سیده فاطمه شُبِیری
سلام من یه خانم50 ساله هستم،وبه کار در منزل  نياز دارم  لطفا🙏🏼😥
08:24
شرمین عطایی
نیازمندکاردر منزل هستم از نوسود در کرمانشاه 
09:23
1404/09/22
الهام قفوری
بسته بندی یا هر کار دیگر
در منزل

10:15
انباردار اقا
باسلام مجموعه جین استایل جهت تکمیل کادر انبار خود دعوت به همکاری می نماید . شرایط جنسیت : آقا سن :22 الی 40 منظم ؛ دقیق و مسئولیت پذیر دارای انگیزه بالا و علاقه مند به یادگیری داشتن روحیه بالا بابت...
پنج‌شنبه 10 بهمن 1404، ساعت 01:26