دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
17 تایید
بسته بندی
لطفا کامل کامل بخونید ۱۰ نفر خانم جهت بسته بندی ادویه و پاک کردن حبوبات نیاز داریم ساعت کاری کاملا اختیاری هست حتی روزی یک ساعتم میتونیدباشید و با شما کیلویی حساب میشود محیط کلا خانم هستن تسویه هفتگ...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
به چند نفر همکار اقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰ به علت ک...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم و آقا جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
نیروی خانم زیر ۳۵ سال جهت کار در کارگاه بسته بندی در صورت عدم پاسخگویی تماس چت دیوار یا پیامک پاسخگو هستم
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
پخش لوازم آشپزخانه کیچن | Kitchen
استخدام کارمند بسته بندی (آقا-ری)
به یک همکار در واحد بسته بندی. لوازم خرده ریز آشپزخانه (بخش عمده فروشی)نیازمندیم . ۱)داشتن سواد خواندن و نوشتن فاکتور ها ۲)مهارت بسته بندی دقیق و چک کردن اجناس ۳)تخلیه بار؛و تحویل بار ثبت آگهی استخدا...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
طراحی 5 طرح گرافیکی برای بسته‌بندی گل به شکل قیف
سلام من برای گل یک بسته بندی شبیه قیف :) طراحی کردم . این قیف ها دو سایز دارن برای اینها 5 طرح مختلف می خواستم تا چاپ کنم اکانت مید جرنی (هوش مصنوعی ) هم دارم در اختیارتون می گذارم تا بتونید پترن ها ...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
به چند همکار خانم جهت بسته بندی پوشاک مردانه نیاز مندیم
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
نیروی خانم سن ۱۸ تا ۳۸ سرویس محدوده ازادشهر فقط تماس پاسخ داده میشود درامد ماهیانه دستمزدی از ۱۳ تا ۲۰ میلیون تومان
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
به تعدادی خانوم ترجیحا جوان جهت بسته بندی پوشاک و نگین زدن در محیطی کاملا زنانه نیازمندیم.حقوق عالی تصفیه هفتگی
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی زعفران در نیم گرمی
بسته بندی لوگو زعفران و جعبه زعفران که در جعبه ها 5گرمی به بالا
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
ادیت جزیی کارتن از قبل طراحی شده
طراحی اصلی کارتن انجام شده و فایل نهایی موجود است. میخوام از برخی موارد اصلاح بشه. چاپ به صورت دو رنگ روی کارتن کرفت هست و طراح باید با محدودیت های چاپ فلکسو / کلیشه ای آشنا باشه. مواردی که باید اصلا...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی حرفه ای تولیدات تحقیقاتی
تولیدات فناورانه ما به صورت پودر و مایع هستند که می خواهیم در ظروف و یا بسته های شکیل با لیبل موسسه خودمان بسته بندی شده و در نمایشگاه های کشور به نمایش گذاشته شود. بروشور معرفی محصول هم نیاز است که ب...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
مرکز تبادل کتاب ماجرابوک | majarabook
استخدام مسئول پذیرش
ما برای توسعه تیم و فعالیت های خودمون در بخش پذیرش تصمیم گرفتیم یک هم تیمی پر تلاش و یادگیرنده پیدا کنیم که علاقه مند به پیشرفت در این حوزه باشه تا بتونیم اتفاقات خوبی رو با هم رقم بزنیم، خوشحال میشیم...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
نیروی کار خانم
به یک خانم متاهل در محدوده چهاردانگه اسلام شهر جهت سورت کردن و بسته بندی کردن قهوه نیاز داریم ترجیحا از اسلام شهر، چهاردانگه یا اطراف تماس بگیرند
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
استخدام پیشکار وکفاش اقا ونیروی ساده خانم .
استخدام نیروی پیشکار،کفاش، زیره چسبان اقا ونیروی ساده خانم جهت چاپ ،دستیار ،بسته بندی و...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
کار در ترکیه
صرفا اعزام به کار ساده کارگاه‌های چاپ لباس، تولیدی، بسته بندی. کار تخصصی نداریم شرایط سنی ۲۵ تا ۳۷ سال.صرفا جهت آقایان. در کارگاه،آموزش داده میشه و یادگیری آسان و سبک حقوق طبق اداره کار ترکیه، ماهیا...
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
استخدام خانم در شرکت بسته بندی خرما
استخدام تعدادی خانم در شرکت بسته خرما واقع در حومه شهر با شرایط کار عالی و با حقوق و مزایا
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
نیروی کارخانم((جهت کاردرتولیدی کفش))
باسلام به دونفر نیروی خانم جهت کار درتولیدی کفش نیازمندیم کار بسته بندی کفش میباشد محیط مردانه وکاملا سالمه ساعت کاری۹صبح تا۶بعد ازظهر نیم ساعت وقت ناهار تعطیلی فقط جمعه ها حقوق ثابت۱۱میلیون تومن لطفا...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
نیروی کار جهت نظافت در کارگاه و فروشگاه
نیروی کار جهت کار در کارگاه نظافت تمیز کاری بسته بندی صندلی ماشین ساعت کاری ۹ نیم صبح الی ۷ نیم عصر پایه حقوق ۱۲ الی ۱۵ به اضافه ناهار یک ساعت استراحت ظهر
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
کار در منزل ویژه بانوان
لطفاً متن آگهی رو با دقت بخوانید می‌دونی کار ما همراه با آموزش رایگان هست ؟ کار ما در زمینه طب سنتی هست. مشاوره و درمانگری. تو خونه در کنار خانواده میتونی کار کنی و درآمد داشته باشی. میگی چطوری؟ به ...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
استخدامی فروش پخش گرم در استان
سلام عرض ادب نمایندگی بندرعباس نان پایا از علاقه مندان جهت پخش نان به صورت روزانه تقاضای همکاری مینماید همچنین با ارگان های دولتی و سوپر مارکت ها توجه داشته باشید اقلام دیگری نیز هستش مانند اس...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
استخدام نیرو ساده آشپزخانه شیلا ارتش
استخدام نیرو ساده آشپزخانه بدون تجربه یا با تجربه با آموزش کامل حین کار در فست فود زنجیره ای شیلا ظرفیت محدوده زودتر اقدام کن ما دنبال آدمای با انرژی ، منظم و باحال میگردیم برای تیم حرفه ای آشپز...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
کارگر ساده و اطو کار و بسته بند
کارگر ساده اقا یا خانوم بسته بندی پوشاک خانوم اطو کار خانوم یا اقا
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
استخدام کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
خدمات و بسته بندی فرش ماشینی
به چند کارگر جهت بسته بندی و خدمات فرش ماشینی نیازمندیم.همراه اضافه کاری ساعتی ۱۰۰ت
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
نیروی کار جوان جهت فروشگاه پیچ و مهره
با سلام نیازمند یک نفر نیروی کار جوان (اقا) بین ۱۸ تا ۳۰ سال جهت فروشگاه پیچ و مهره حقوق طبق اداره کار به صورت ماهانه یا هفته ای ساعت کاری از ۸ صبح تا ۱۳ و ۱۵ الی ۱۸ روز های تعطیل و جمعه ها تعطیل جه...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
خانم جهت بسته بندی بسته بندی پوشاک
خانم جهت بسته بندی پوشاک 1نفر خانم مجرب ترجیحا سن بین 18تا 30سال حقوق ماهیانه 8میلیون تومان ساعت کار 10تا5
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
استخدام کارگر خانم جهت بسته بندی
شرکت تولیدی بسته‌بندی دستکش یکبار مصرف جهت تکمبل نیروی بسته بندی با شرایط زیر اقدام به استخدام نیروی کار خانم مینماید. ساعات کار در 3 شیفت چرخشی صبح (7 تا 3) عصر (3 تا 11) و شب (11 تا 7 صبح ) حقوق ...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
کار در خانه
آگهی استخدام کار در منزل به تعدادی خانم پر انرژی و متعهد که دوست دارند در منزل در کنار عزیزان خودشون کار کنند و به درآمد عالی برسند نیازمندیم . خانمهای عزیز اگر دوست داری شغلی رو که خودم دارم انجا...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
کارگر ساده بسته بندی
به تعدادی کارگر آقـا ساده جهت کار در بسته بندی روکش صندلی خودرو نیازمندیم ساعت کاری 8 الی 19 پنج شنبه ها تا 16 سرویس و بیمه ساعت 13 الی 14 تایم نهاری مصاحبه فقط حضوری قشلاق جیتو خیابان کانال پلاک 20
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
ریخته گر پرداختکار و جوشکار هواگاز
شرکت معتبر تولیدی اقدام به جذب نیروی کار مینماید ریخته گر ماهر و نیمه ماهر (درجه گیر) با حقوق توافقی پرداخت کار ماهر و نیمه ماهر ( گیلانس کاری و نوار کاری) با حقوق توافقی جوشکار هوا گاز مسلط به جوش بر...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
استخدام/نیروساده/خانم و اقا/خط تولید شیرکاکائو
️کارخانه بسته بندی شیرکاکائو جهت تکمیل کادر خود نیازمند تعدادی کارگر ساده آقا و خانم می باشد. ️کارگر ساده و ماهر ️جنسیت:آقا و خانم ️فعال و پر انرژی ️سن از ۱۸ تا ۴۳ سال ️تولید ، بسته بندی ، مونتاژ ،...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
نیرو کار ساده (خانم)
مونتاژ و بسته بندی لوازم بهداشتی ساختمان مثل جامایع و سطل و برس و فلاش تانک (شرایط استخدام) : 1= خانم باشد 2= بین بازه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال 3= مرتب منظم و به دور از حاشیه (شرایط کار) : 1= ایستگاه سرو...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
جذب نیرو در کارخانه تولید ظروف پلاستیکی
به چند نفر خانم جهت کار در تولید و بسته بندی ظروف پلاستیکی واقع در شهرستان اسکو نیازمندیم. ساعت کاری ۸ الی ۱۷ جهت هماهنگی و اطلاعات بیشتر و ارائه رزومه کاری و تعیین وقت مراجعه حضوری تماس بگیرید ساع...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
ویزیتورحضوری خانم وآقا برای کل ۲۲ منطقه
شرکت تولیدی با برند جدید در زمینه‌ چای هندی جهت توزیع درمناطق تهران وحومه با توجه به جدید بودن برند ویزیتور با توانایی وسابقه کاری با قبول ویزیتور حرفه ای همزمان با فعالیت در زمینه‌ مواد غذایی مشکلی ...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
استخدام خانم کاردرمنزل
سلام و احترام استخدام خانم برای کار بسته بندی صنایع دستی و هنری در منزل محدوده آذر، پلیس ،زاویه ،محلاتی راه دارد محدوده حتما نزدیک باشه سن زیر ۳۸ سال زرنگ کاری و بادقت و امانتدار باشد هفته دو الی سه...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
استخدام در شرکت تولیدی قطعات خودرو
یک شرکت تولید کننده قطعات یدکی خودرو به ادرس کمربندی جنوبی نجف اباد جهت تکمیل کادر خود در ردیف های شغلی زیر استخدام می کند. ۱- کارمند دفتری خانم جهت امور دفتری و هماهنگی امور(مسلط به کار با رایانه، رو...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
بسته بند-زیگزال دوز-کمک برشکار-وسط کار
شرکت تولیدی پوشاک کودک ونوجوان از نیروی کار بسته بندی ،زیگزال دوز، کمک برشکار آقا و وسط کار دعوت به همکاری مینماید محیط زنانه و سالم محدوده شهرری خ کریمی شیرازی بیمه + حقوق و مزایا
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
جذب نیروی خانم فعال
**✨ استخدام خانم‌های خانه‌دار! کار در منزل بدون نیاز به سابقه و مدرک تحصیلی! ✨** آیا به دنبال یک فرصت شغلی مناسب از منزل هستید؟ شرکت ما به دنبال خانم‌های خانه‌دار با انگیزه و پرتلاش برای همکاری می‌با...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
فروشنده نان فانتزی
همکار خانم جهت بسته بندی و فروشندگی در نان فانتزی
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
همکار آقا جهت کار در انبار
به ۱ نفر همکار اقا جهت کار در انبار بسته بندی و پخش نیازمندیم حقوق بین ۱۸ تا ۲۲
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام نیروی کار
یک شرکت تولیدی واقع در شهرک صنعتی شکوهیه، نیروی کار ساده آقا و خانم جهت کار در خط تولید و بسته بندی با شرایط زیر استخدام میکند: سن زیر ۳۵ سال سلامت کامل جسمی دیپلم یا بالاتر مجرد یا متاهل فاقد فرز...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
آژانس تبلیغاتی ایده نگاه راهکاریاب | Ide Rahyab
استخدام طراح گرافیست
آژانس دیجیتال مارکتینگ ایده راهیاب در حال جذب دو نفر همکار طراح و گرافیست خلاق با ایده های جذاب و نو جهت امور کارهای طراحی گرافیک و هویت بصری با شرح شغلی زیر می باشد. طراح سوشال مدیا (کاور، پست و است...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
وسط کاری و بسته بندی،
وسط کاری و بسته بندی فقط آقا
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
جوشکار برشکار رنگ کار بسته بندی تمیز کاری قالب
نیازمند چند آقا برای کار در تولیدی شرکت میز CNC_PVC جوشکار رنگ، برش بسته بندی، تمیزکاری قالب محل کار شهرک صنعتی چغادک برای اطلاعات بیشتر حضوری تشریف بیارید
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
استخدام نیروی تولید لوستر ( خانم )
استخدام نیروی خانم جهت تولید و بسته بندی لوستر ساعت کاری شنبه الی چهارشنبه ۸ الی ۱۳:۳۰ و ۱۴:۳۰ الی ۱۸ پنجشنبه ۸ الی ۱۳:۰۰ حقوق اداره کار و بیمه سرویس نداریم آدرس نجف آباد خیابان ریاضی ساعات تماس ...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
استخدام
یک شرکت فعال در زمینه ی بسته بندی صنایع دستی نیازمند به با حقوق توافقی می باشد ،لطفا رزومه ی خود را ارسال نمایید
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
مسئول فنی (نیمه وقت)
استخدام مسئول فنی خانم در کارگاه بسته بندی سبزی خوردن ساعات کار: ۹ صبح الی۱۳ روزهای فرد یکشنبه و سه شنبه حقوق و بیمه توافقی
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
دو نیرو خانم بسته بندی مذهبی نیمه وقت
به دو نیرو خانم مذهبی جهت بسته بندی و کار در محیط مذهبی نیازمندیم سن حدود ۱۷الی ۲۵ ساعت کاری از ۱۳الی ۱۸(۵ساعت کاری) کار آسان است و نیاز به دقت بالا دارد چون محصولات ارزشمند هستند برای ضمانت سفته لازم...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
نیروی کار خانم
به چند نفر نیروی کار خانم جهت کار در کارگاه تولید و بسته بندی نیازمندیم.
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
به چند خیاط و بسته بندی کار
به چند خیاط و بسته بندی کار در کارگاه نیاز مندیم
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
نیازمند نیروی کار اقا
تعدادی نیروی کار اقا از سنین ۱۸ الی ۴۰ سال جهت کار در کارگاه برای بسته بندی نیازمندیم با حقوق و مزایا عالی(ساکنین پاکدشت،قیامدشت و حصار امیر و حومه پاکدشت) فقط تماس بگیرید
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
استخدام
تعدادی اپراتور خانم برای شیفت صبح و عصر جهت بسته بندی پلاستیک فریزر ( محیط مناسب برای خانم ها) رده سنی ۱۶تا۳۰سال ساعت کاری از ۳تا۱۱شب صبح ۷ تا ۳ ظهر پایه حقوق ۱۳/۵۰۰/۰۰۰ درصورت پیشرفت کاری حقوق اف...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
استخدام نیروی تولید و انبارو مونتاژ
یک مجموعه تولید معتبر به منظور تکمیل کادر خود از خانم آقایان واجد شرایط دعوت به همکاری می‌نماید ردیف شغلی: مونتاژ بسته بندی کارهای وسط کاری تخلیه و بارگیری انبار اپراتور تزریق پلاستیک شرایط عموم...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
استخدام کارگرساده آقا
به دو نفرکارگرساده آقا جهت کار در تولید و بسته بندی ظروف چینی و کادوییدرمحدوده سنی ۱۸-۴۰سال نیازمندیم آدرس کارگاه مایان کوی سهند آدرس فروشگاه راسته کوچه نبش پارکینگ مشروطه بازرگانی فرحی جهت مصاحبه و ا...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
استخدام نیرو کار
باسلام استخدام نیرو بخش آقایان در خط تولید به تعدادی نیروی ساده و ماهر جهت کار در قسمت های(خط تولید،اداری،بسته بندی،حمل و پخش،اپراتور دستگاه ،انبارداری و...)نیازمندیم. ✔ حقوق ماهانه از ۲۵ میلیون تا ...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
استخدام نیروی بسته بندی
کارخانه تولید ظروف یکبارمصرف به تعدادی نیروی فعال برای کار بسته بندی ظروف یکبار مصرف نیاز دارد. شرح کار: کار در بسته‌بندی خط تولید ظروف یکبارمصرف محیط کاری منظم – شیفت شب مزایای قابل‌اتکا: بیمه تام...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
بسته بندی لوازم یدکی خودرو
محل کار : میدان خراسان ساعت کاری: ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر (جمعه ها تعطیل) محدوده سنی: ۱۸ الی ۳۵ سال وظایف: بسته بندی لوازم یدکی و چیدمان در انبار مزایا: حقوق منظم ماهانه پاداش بر اساس عملکرد محیط کا...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
کار انلاین.کار در خانه.خانمها
لطفا متن آگهی رو بدقت بخونید . میدونی کار ما همراه اموزش رایگان هست ؟ کار ما در زمینه طب سنتی هست . مشاوره ودرمانگری . تو خونه در کنار فرزندانت میتونی کار کنی ودرامد داشته باشی ♡ میگی چطوری ؟ به من پی...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
پذیرش نیروی خانم و آقادر خط تولید و بسته بندی مربا
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه‌‌ مربا دعوت به همکاری مینماییم شرایط توجه کار ب صورت آماری نیست سن خانم ها۱۸تا۴۰ سال وآقایان۱۸تا ۴۰سال بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول تمام مزایای ...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
بازرس کنترل کیفیت - آقا
شرح وظایف: - بازرسی خطوط تولید حین فرایند و گزارش هرگونه مغایرت در تولید - نظارت بر کیفیت مواد اولیه، نیمه‌ساخته و محصول نهایی بر اساس استانداردهای کیفی و بهداشتی - آشنا به مباحث ایزو 22000 - پایش و ک...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک نیازمندیم
نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک نیازمندیم ساعت کاری ۸/۳۰ الی ۱۸ حقوق ۱۵ تومن
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
استخدام کارمند
نیازمند کارمند خانم جهت بسته بندی در انبار کیف و کفش در محدوده مجیدیه شمالی هستیم ساعت کاری 9 صبح تا 6 عصر در محیطی دوستانه
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
کار در تولیدی شیرینی
به تعدادی همکار خانم ماهر و نیمه ماهر و ساده با حقوق توافقی محیط کار زنانه کار تولید ، تزیین ، چیدمان و بسته بندی شیرینی های بشقابی ساعت کار ۱۳:۴۵ تا ۲۰:۱۵ ترجیحا متاهل و تا ۴۰ سال متعهد و منظبت بدون...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
استخدام نیروی خانوم جهت بسته بندی
سلام گروه صنعتی تولیدی لوازم قنادی خورسند در راستای تکمیل پرسنل خود تعدادی نیرو ساده خانوم جهت بسته بندی با شرایط ذیل را استخدام می‌کند: ۱.ساعات کاری از ۸ صبح الی ۱۷.۳۰ با یکساعت استراحت ۲.حقوق روزی...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
هلدینگ خلیج فارس
عناوین شغلی: خط تولید ، مونتاژ ، بسته بندی ، تعمیر و نگهداری ، خدمات پس از فروش ، انبار ، اداری ، سرپرستی ، خدمات حقوق :۲۷میلیون تومان مزایا: بیمه ، عیدی سنوات، انعام ، بن کالا به همراه جای اسکان ...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
به یک نفر خانم جهت بسته بندی و شاگردی نیازمندیم
تولید لباس بچه گانه
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
بسته بندی و مونتاژ
همکار آقا جهت بسته بندی و مونتاژ فقط محدوده میدان فاطمی و بلوار کشاورز رنج سنی ۱۸ تا ۲۲ بدون سابقه کار امتیاز ویژه برای نسل زد خلاق و پرانرژی
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
تولیدی و بسته بندی دستمال کاغذی
باسلام به تعدادی نیروی جوان و کاری برای کارخانه دستمال کاغذی نیازمندیم. بخش های کاری: خط تولید. بسته بندی. لیبل زنی. اپراتور. برش. پرس. انبار داری. و..... مزایای کار: سه وعده غذای...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
آغاز استخدام فوری خانم جهت مونتاژ در منزل
سلام به کارجویان .. چند نفر نیرو خوب فرض ومرتب برای بسته بندی کار خانگی باشرایط زیر،فقط جهت ثبت نام داخل《ایتا یاربیکا یا تل گرام》پیگیر باشین باتشکر ♤ بسیار بهداشتی ♤ سن زیر ۴۰ ♤خانم مرتب
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
کارگر ساده خانم و آقا
سلام و احترام نیازمند جذب نیروی کار آقا و خانم.تایم حضور در محل کار ۹ ساعت(۹ تا۱۸) .جمعه ها تعطیل .ترجیحا سن زیر ۳۰ سال و مجرد.کار مد نظر تولید، چیدمان محصول و بسته بندی .محل کار خرمدشت یاسر۲ .اولو...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
استخدام کارگر ساده آقا (واحد بسته بندی)
شرکت فدک صنعت پویا شار فعال در زمینه تولید پودر شوینده البسه، جهت تکمیل کادر واحد بسته بندی خود از افراد با پشتکار و دارای تعهد کاری دعوت به همکاری می نماید. مزایا: صبحانه و نهار سرویس رفت و برگشت پرد...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
استخدام کارگر ساده مونتاژکاری و بسته بندی
به تعدادی نیروی کار آقا و خانم نیازمندیم ایرانی و اتباع جهت کار در مونتاژ کاری و بسته بندی به چند نفر شب کار هم نیازمندیم حقوق آقایان ۲۳ میلیون تومن حقوق خانم ها ۱۹ میلیون تومن پرداخت به موقع حق...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
استخدام خانم و آقا/خط تولید مکمل ورزشی
❗️❕ کارخانه معتبر و بزرگ مکمل ورزشی خانم و آقا در قسمت تولید و بسته بندی ❕❗️ کارگر ساده / ماهر / نیمه ماهر / جوشکار / راننده لیفتراک / راننده پایه یک و دو / ☑️ساعت کاری 8 الی ،17 ☑️ پنجشنبه ها تا ...
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
کمک آشپز رستوران(تهیه غذا)
به یک کمک آشپز ایرانی مسلط به پخت برنج و خورشت و تخته کاری با جای خواب و 3 وعده غذا ماهی 3 روز مرخصی و به 2 نفر کار گر ساده جهت نظافت و شست وشو و بسته بندی غذا نیازمند ماهی3 روز مرخصی و بت جای خواب...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
استخدام خانم و آقادر دو شرکت چینی ویخچال تلویزیون
به تعدادی کارگر ساده آقا و خانم ایرانی جهت همکاری در دو کار‌خانه برند ومعتبر صنعتی (چینی و یخچال و تلویزیون )جهت بسته بندی محصولات نیازمندیم ساعت کاری کارخانه لوازم خانگی و چینی ●۶ونیم صبح تا ۵عص...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
نیرو بسته بندی و ارسال بسته های پستی
به یک همکار منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر برای بسته‌بندی محصولات و آماده‌سازی آن‌ها جهت ارسال پستی نیازمندیم. وظایف شامل بسته‌بندی استاندارد، الصاق برچسب و اطلاعات ارسال، ثبت سفارشات و تحویل به پست/پیک خ...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
همکار آقا جوان جهت بسته بندی اول جاده حیدرآباد
فروشگاه لوازم خانه و آشپزخانه گل سرخ بسته بندی سفارشات اینترنتی جهت همکاری در قسمت بسته بندی مرسولات پستی آدرس فروشگاه ابتدای جاده ی حیدرآباد (سرویس از اول گرگان برای آمدن فراهم است برگشت سرویس ندا...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
نیرو ساده و ماهر خانم و اقا جهت کار در کارگاه فلزی
به چند نفر نیروی ساده خانم و اقا جهت کار در کارگاه لولا و دستگیره سازی واقع در فاز دو توسعه باشرایط زیر نیازمندیم حقوق نیروی ساده ۱۵۰۰۰۰۰۰ تومان + بیمه حقوق نیروی ماهر ۲۲۰۰۰۰۰۰ تومان + بیمه ساعت ...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
تولید کننده دستکش یکبار مصرف نیروی کار خانم و آقا
توضیحات ✳️خط تولید و بسته بندی : .کار هم به صورت نشسته هم ایستاده است کار سنگین نیست و جابجایی ندارد فقط بسته بندی و خط تولید است ✳️.نیاز به سابقه کاری ندارد مدرک تحصیلی و خدمت مهم نیست مهارت خاصی ن...
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
کارخانه محصولات پروتئینی/کارگر،راننده،موزع،حراست
استخدامی ویژه آقایان و خانم ها کارگر ساده ایرانی و غیرایرانی اتباع در کارخانه معتبر صنایع غذایی در 2شعبه فعال کرج و تهران در بخش های: خط تولید و بسته بندی،کارگرساده/لیفتراک/راننده پایه 1 و 2 و 3 / مو...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
استخدام کارگر ساده ده نفر
شرکت ژینار هوم واقع در شهرک صنعتی قلعه میر استخدام میکند ده نفر کارگر ساده جهت فعالیت در بخش های زیر قسمت بسته بندی محصولات ۲ نفر در واحد ترابری ۲ نفر در بخش زیرکار مبلمان ۳ نفر در واحد لجستیک ۳ نفر...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
فوری به چندنفر خانم ماهر اتو کار وسطکار نیازمندیم
به چند نفر خانم جهت همکاری درتولیدی پوشاک پاندا در قسمت اتو و بسته بندی ودر قسمت دوخت وسطکاری وچرخ کاری نیازمندیم باحقوق بالا تسویه توافقی
یک‌شنبه 3 آذر 1404، ساعت 11:27