دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
6 پاسخ
18 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما نخواهد گرفته شد امکان حضوری و دور کار فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش هست
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
سلام همکار ماهر برای فروشگاه بسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی نیازمندیم صرفا آقا ۱۸ تا ۴۰ سال دارای پایان خدمت ❌️بازشسته نباشید چون بیمه الزامیست حقوق، در ابتدا وزارت کار، پس از فراگیری و به نسبت فعال...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
نستله ایران | Nestle Iran
کارآموز مارکتینگ | Brand Management Intern
کارآموز مدیریت برند – خلاصه موقعیت نسکافه : به عنوان یک کارآموز مدیریت برند برای برند قهوه ما، از تیم بازاریابی برای زنده کردن داستان قهوه ما با تمرکز اصلی بر بسته بندی به عنوان اولین رسانه برای...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
نیرو ماهر در لابراتوار ثابت
باسلام نیازمند نیروی ماهر جهت اپک ،گلیز و بسته بندی
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
دعوت به همکاری نیروی خانم و آقا
سلام مجموعه تاکسی نارنجی ( لوازم لوکس اتومبیل ) از یک نفر آقا و یک نفر خانم دعوت به همکاری مینماید نیروی خانم جهت امور مربوط به سایت و کار با کامپیوتر آشنا به فتوشاپ و امور وب محیطی کاملاً اخلاق م...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
نامي نيک نهاد (سه نان) | Nami Nik Nahad (Cenan Bakery)
معاونت تولید | Vice President of Production
مدیریت فرایند:برنامه ریزی کلان، زمان بندی شیفت ها و نظارت بر حسن اجرای تولید روزانه مطابق با برنامه جامع شرکت بهره وری و بهینه سازی: شناسایی گلوگاه های تولید،اجرای پروژه های بهبود مستمر و کاهش هزینه ه...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر پروژه بسته بندی نوآوری | Innovation Packaging Project Manager
شرح شغل: • جریان کاری بسته بندی سرب برای پروژه های npd/epd/ve. • مشخصات بسته بندی و الزامات عملکرد فنی را تعریف کنید. • آزمایشات آزمایشگاهی و کارخانه را هدایت کنید و از آمادگی فنی اطمینان حاصل کنید. •...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
کار بسته بندی
کاربسته بندی برای آقایون و بانوان برای اطلاعات بیشتر پیام بدین
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
نیرو بسته بندی اقا یاخانم
به یگ نیرو واسه بسته بندی سیب‌زمینی پیاز کار در میوه فروشی کاربلد باشه حتمن ((سرویس نداره ،تا اگهی هست یعنی هنوز نیرو نگرفتم پس سوال الکی نپرسید)) اقا ساعت کاری ۹تا۹ حقوق روزی ۶۰۰تا ۸۰۰ خانم ساعت...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
نیازمند نیرو ساده
باسلام به چند نفر نیروی کار ساده در انبار محصولات کابینت سازی نیازمندیم. اشنایی با فرایند ورود و خروج ..بسته بندی .. بیمه سبد کالا .عیدی و پاداش سنوات ناهار سرویس .از سراسیاب ملارد فردیس مارلیک ...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
کار انلاین در منزل برای بانوان
دعوت به همکاری✅✅✅✅ دوست داری در کنار همسرداری و بچه داری کسب درامد کنی؟ ❌️❌️❌️منظور از اشتغال کار بسته بندی نمیباشد❌️❌️❌️ ✅کار در منزل با گوشی موبایل ✅با درامد عالی و بدون سقف، متناسب با تلاش شما ✅...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
کارگر ساده
کارگر ساده جهت همکاری در شرکت تولید مبلمان ماهدشت بلوار سرداران شهرک صنعتی خوارزمی خیابان هفتم جنوبی پلاک ۱۶ بسته بندی مبلمان و تولیدات ام دی اف تمام شرایط مطابق وزارت کار حقوق بالاتر از وزارت کار ب...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
نیروی کار نیمه ماهر
شرکت تولید مبلمان ماهدشت بلوار سرداران شهرک صنعتی خوارزمی خیابان هفتم جنوبی استخدام نیروی کار نیمه ماهر علاقه مند به یادگیری و پیشرفت جهت کار در بخش های فلز و ام دی اف جوشکار رنگ کار پودری سنگ کار ...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
کارمند فروش خانم
استخدام همکار خانم مسلط به World و Excel در شرکت تولیدی و صنعتی معتبر(سازنده ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی و دارویی) مزیت شرکت:اعتبار صنعت و شرکت صبحانه و ناهار بیمه تکمیلی هدایا پاداش بهره وری انوا...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
کاردرمنزل،همکاری در فروش،جذب نیرو خانم،کار با گوشی
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت  کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز ۳ هزار نفر نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوب...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
کاردرمنزل،همکاری در فروش،جذب نیرو خانم،کار با گوشی
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت  کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز ۳ هزار نفر نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوب...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
استخدام کار درمنزل بسته بندی کش مو
بسته بندی در منزل با بیمه
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
کارباگوشی،همکاری در فروش،جذب نیرو خانم،کار با گوشی
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
کارمند فروش خانم
استخدام همکار خانم مسلط به World و Excel در شرکت تولیدی و صنعتی معتبر(سازنده ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی و دارویی) مزیت شرکت:اعتبار صنعت و شرکت صبحانه و ناهار بیمه تکمیلی هدایا پاداش بهره وری انوا...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
جذب پرسنل فروشگاهی
فقط آقا حداکثر سن 28سال متعهد روابط عمومی و اخلاق خوب وظایف قفسه پرکردن و بسته بندی و جابجایی کالای داخل فروشگاه و انبار
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
کار در منزل
کار ما بسته بندی و ادمینی نیست بدون سرمایه اولیه بدون مدرک تحصیلی بدون سابقه کاری
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
نیروی بسته بندی محصولات بهداشتی
کار بسیار سختی هست واقعا به عنوان پاره وقت و کار دوم روش میتونید حساب کنید ساعتی ۱۰۰ هزار تومان حقوقش هست محدوده ی بلوار امام بیدگل هست هفته ای دو الی ده ساعت شاید نهایتا کار باشه فعلا سرعت عمل و تمیز...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
کار در منزل و استخدام
✨️شرایط همکاری 1:حداقل سن 18 سال 2:امکان همکاری برای کلیه شاغلین محترم و حتی بازنشستگان و دانشجو و خانه دارها ✨️مزایای شغلی 1:آموزش صفر تا صد کار به صورت رایگان 2-پشتیبانی مستمر و رایگان در تمامی...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
نیازمندیم به تعدادی خانم آقا برای بسته بندی
با سلام خسته نباشید به تعدادی نیرو کار آقا خانم با رعایت اصول پروتکل بهداشت برای کار خانگی نیازمندیم مراحل ثبت نام: بیمه دارد هدف ما رشد و به درآمد رسیدن شماست شغل همکاری بصورت پاره وقت در هر مکانی و...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
راننده پایه ۱و۲/نیروی ساده درکارحانه با جای خواب
کارخانه تولید و بسته بندی انواع پاستیل وپودر ژله و.... نیازمند تعدادی نیرو ساده/راننده/حراست آقا با شرایط زیر میباشد ❗پذیرش فقط آقایان متولد60 تا 87 برای 60تا65پایان خدمت الزامی ❗استخدام از لحظه ورود...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
بانوان تو خونه با گوشی پول دربیارید
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
همکاری درتولید بسته بندی واردات صادرات با تجار
باسلام متن رو کامل بخونید بنده دارای یک کارت بازرگانی حقوقی. هستم. ویک کارخانه رو به اتمام در منطقه آزاداروندشهر آبادان هم( مرز عراق)..داریم. بنده جهت 1تولید.2.واردات 3صادرات. 5بسته بندی. تمام محصو...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
کارگر ساده
دو نفر کارگر ساده اقا زیر ۳۵ سال برای کار با دستگاه تزریق مسئول دراورد سبد از دستگاه و بسته بندی کردن ان ساعت کاری ۸ صبح الی ۸ شب یک ساعت استراحت تایم نهار دو روز در ماه تعطیلی(درصورت بودن کار اضافه...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
به دو نفر خانوم یا آقا نیاز مندیم برای کار
به دو نفر خانوم یا آقا نیاز مندیم برای کار در کارخانه پلاستیک بسته بندی آسیاب نظافت و غیره
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
بسته بندی مواد شوینده
سلام به نیرویه کار خانوم‌ مجرد یا‌متاهل فرقی نداره۲۰تا۳۰سال نیاز داریم‌ تشکر از دیو**************
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
خانم جهت بسته بندی بدلیجات و ادمین(دورکاری)
به یک‌نفر جهت بسته بندی بدلیجات عمده و‌ادمین و‌مدل در منزل نیاز داریم . ارومیه بوکان خوی مهاباد پیرانشهر سردشت اشنویه سلماس فرق نداره فرستاده میشه
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
استخدام بسته بندی مواد غذایی
استخدام همکار در بسته بندی مواد غذایی بصورت دو شیفت در محیطی سالم و ارام ساعت کار 8ساعت در روز از ساعت 8.30 مکان همان لوکیشن نزدیک جاده اصلی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
کارگر میوه فروشی
با سلام به یک همکار آقا جهت بسته بندی نیازمندیم * حداقل سابقه ۲ سال * سن بین ۱۶ تا ۳۵ سال *ساعت کاری ۸ صبح تا ۴ بعداظهر * دستمزد روز ۶۰۰ با انعام خوب * ترجیحا متاهل آدرس : سیدرضی ۳۹ نبش مهران ۸ ...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
بسته بند واتوکار خانم
به تعدادی همکار خانم جهت بسته بندی واتوکاری درتولیدی پوشاک زنانه نیازمندیم
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
همکار خانم و اقا
یک شرکت معتبر بسته بندی بهداشتی جهت تکمیل کادر خود در خط تولید قطعات بهداشتی چند نفر همکار با شرایط زیر استخدام میکند: ◀️خانم ***سن 20 الی 30 سال *** مسولیت پذیر و دقیق دارای مدرک تحصیلی فنی یا حسا...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
استخدام در انبار دیجیکالا شیفت صبح و عصر(بیمه)
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: ⬅️چیدمان➡️ ⬅️⬅️⬅️جمع آوری➡️➡️➡️ ⬅️⬅️⬅️دسته بندی➡️➡️➡️ ⬅️⬅️⬅️بسته بندی➡️➡️...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
استخدام نیروی خانم
دعوت به همکاری گلاب گیری شرکت اکسیر من واقع در شهر فتح المبین روبروی دارالسلام جهت بسته بندی محصولات مواد غذایی از افراد با مشخصات زیر نیازمند می باشد 1-اقا پای دیگ گلاب گیری 2-خانم 2نفر جهت بسته ...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
کار در خانه مخصوص بانوان
اگر دوست داری: زمانت دست خودت باشه از توانایی‌هات برای رشد شخصی استفاده کنی در کنار یادگیری، به درآمد برسی این فرصت می‌تونه برات مناسب باشه ✔ مخصوص خانم‌ها ✔ آموزش قدم‌به‌قدم ✔ پشتیبانی مداوم ✔ مناسب...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
آگهی استخدام فروشنده
به یک نفر آقا جهت بسته بندی نان و شیرینی از ساعت ۶/۵ صبح الی ۱۴/۳۰ به یک نفر خانم جهت بسته بندی و فروشندگی از ساعت ۷ صبح الی ۱۵ به یک نفر خانم جهت بسته بندی و فروشندگی از ساعت ۱۵. الی ۲۳ جهت ک...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
لیبل برای قوطی بسته بندی
طراحی لیبل برای قوطی پلاستیکی محصول شامل طرح لوگو روی لیبل و نوشته و طراحی مناسب برای محصول
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
کاردرخانه بسته بندی
دنبال کاردرخانه هستم‌..
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
کارگر خانم نیاز هست کار در منزل
سلام اتباع پذیرفته می‌شود به کارگر خانم نیاز هست سن 17 تا 30 برای بسته بندی و منتاژ کاری لوستر از ساعت کاری 8 تا 6 عصر ...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
بسته بندی لواشک
دونفر خانوم برای بسته بندی لواشک خیام کوچه ۲۹فقط اطراف خیام باشه
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
کار هنری در خانه و بسته بندی
کار برش و دوخت چرمی عروسک تا ۱۵ میلیون درآمد درماه کاری ساده و آسون که همه میتونن انجام بدن همراه با آموزش حتی اگر مبتدی باشین بدین نیاز به چرخ خیاطی کاملا با دست انجام میشه
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
کار در منزل
کار در منزل بسته بندی تنقلات و حبوبات با تجهیزات تحویلی و حقوق روزانه و بیمه دلخواه
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
کار در منزل شما بسته بندی
کار برش و کوک عروسک چرمی کوچولو در خانه خودتان همراه با آموزش تا 15 میلیون درآمد در ماه بدون نیاز به چرخ خیاطی .کامل با دست انجام میشه ارسال از یزد مبتدی در منزل خودش آموزش میبینه.کار میکنه و ما...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کار در منزل
دعوت به همکاری تعداد ۴۰۰ نیرو برای کار در منزل بسته بندی بدون نیاز به هزینه سرمایه همراه با بیمه چت دیوار پاسخگوهستم
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
کار در منزل
خانم های هدفمند برای اینکه دستتون تو جیب خودتون باشه و تا در آمد داشته باشیم برای استخدام پیام بگذارید کار بسته بندی نمی باشد کار در خانه برای خانم های خانه دار با اموزش آنلاین ورایگان حقوق ومزا...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
کارگرساده آقا کارخانه تولید بسته بندی تن ماهی
⭐️ استخدام فوری در کارخانه تن ماهی ⭐️ به تعدادی نیروی کارگر ساده آقا و نیمه ماهر جهت خط تولید و بسته‌بندی تن ماهی نیازمندیم. ✅ شرایط استخدام: * سن: ۱۷ الی ۴۲ سال آقا * تایم کاری: ۸ صبح الی ۱۶ بعدازظه...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
دعوت به همکاری
کاردرمنزل مخصوص بانوان ۲۰ تا ۶۰ ساله کارباگوشی . ثبت نام واموزش رایگان. بدون نیاز به خروج ازمنزل این کار بسته بندی محصول نیست ❌️اینکار ادمینی نیست ❌️
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
استخدام کارگرساده خانم
به تعدادی کارگرساده خانم زیر ۳۵ سال برای بسته بندی در صنایع غذایی نیازمندیم آدرس شهرک صنعتی سلماس
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
شغل در آمد در منزل
باسلام کادر منزل بصورت پاره وقت دارای تاییدیه از اتمام ارگان ها و رضایت ویدیویی بسته بندی آجیل و حبوبات در منزل
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
کار در منزل
باسلام کادر منزل بصورت پاره وقت دارای تاییدیه از اتمام ارگان ها و رضایت ویدیویی بسته بندی آجیل و حبوبات در منزل
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
درآمدزایی درخانه برای بانوان، درزمینه طب سنتی
⚡️ویژه بانوان⚡️ سلام خانوم اسکندرزاده هستم مشاور  و مربی طب سنتی به(۵)  نفر جهت همکاری با خودم در زمینه طب سنتی نیاز دارم با درامد عالی ❌️❌️ آموزش رایگان طب سنتی صفر تا صد ارائه  داده میشه❌️❌️ جهت ...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
سرپرست مکانیک
سرپرست مکانیک مسئول ارائه‌ی راهکارهای فنی و مهندسی جهت بهبود و حفظ تداوم عملکرد صحیح ماشین‌آلات و تجهیزات همراه با مدیریت بودجه و اطمینان از سلامت و ایمنی افراد است. چالش‌های اصلی شغل: · اطمینان و...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی میوه نیازمندیم
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی میوه با سرویس رفت و برگشت به صورت دائم در شهرک خوارزمی ماهدشت نیازمندیم ساعت کاری از 7تا 4/30 محدودیت سنی نداریم از 15تا 50سال تسویه ماهیانه
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
کارخانگی
میدونستی از خونه هم میشه درآمد های میلیونی برای خودت بسازی شغل خانگی بدون نیاز به سرمایه خاص بدون نیاز به مدرک تحصیلی خاص بدون نیاز به سابقه کار با آموزش های کاملا رایگان ❌❌❌کار بسته بندی، طب سنتی و ...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
انبار دار پوشاک جهت بسته بندی و..
انبار دار اقا جهت بسته بندی اتو و جابجایی بستها در انبار پوشاک در نازی اباد
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
طراح گرافیک
شرح وظایف و مهارتهای مورد نیاز : تسلط به نرم‌افزارها و تکنولوژی‌های مربوط به طراحی، مانند InDesign، Illustrator، Photoshop؛ خلاقیت و نوآوری در زمینه شغلی خود مسلط به طراحی لوگو مسلط به طراحی کاور پس...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
ماهلین
نیارمند کاردرمنزل هستم
باسلام به شدت نیازمند کاردرمنزل هستم بسته بندی خشکبار حبوبات واتووبسته بندی جوراب و......سابقه کاری هم دارم روزس 100جفت اتووبسته بندی جوراب هم انجام دادم بیشترهم بخواید انجام میدم همشهری های عزیزچیزی ...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
کارگر آقا باجای خواب واسکان دراحمدآبادمستوفی
نیروی آقا جهت تولیدی در احمدآباد مستوفی(با جای خواب و اسکان ) کارگر آقا با سواد خواندن نوشتن جهت تولیدی در قسمت مونتاژ و بسته بندی ● جای خواب و اسکان برای نیروهای شهرستانی ● حقوق به موقع و منظم + اضاف...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
نیازمند کار هستم درمنزل بسته بندی یا هر کار دیگری باشد
کاردر منزل لازم دارم بسته بندی 0991XXX9385(نمایش کامل)
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
Yas
جویای کار هستم
با سلام خانم و مجرد هستم متولد 62 جویای کار دفتری یا کاری که بتونم انجام بدم مثل بسته بندی 0902XXX6808(نمایش کامل)
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
نوبر سبز
طراح گرافیک و بسته بندی
شرکت نوبر سبز به یک گرافیست خلاق و حرفه‌ای نیازمند است که مسئولیت طراحی و آماده‌سازی بسته‌بندی محصولات ما را بر عهده بگیرد. اگر تخصص و تجربه در طراحی بسته‌بندی و آشنایی کامل با فرایندهای چاپ مختلف را ...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
کارگرساده
کارگر ساده برای کنترل و بسته بندی محصولات ترجیحا بازنشسته
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
کارشناس فروش تلفنی خانم
کارشناس فروش تلفنی خانم ❌مسلط به سیستم و crm جهت پیگیری مشتریان❌ جهت فروش محصولات ✔️پنیر پیتزا ،خمیر پیتزا ،خمیر یوفکا ،تخم مرغ فله و بسته بندی ، عصاره گوشت و مرغ کره ✔️و .... حقوق ثابت 20میلیون پو...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
پذیرش آقا در بخش خط تولید با خوابگاه و سرویس
استخدام نیروی آقا (کارگرساده، )در کارخانه در قسمت خط تولید و بسته بندی پشت دستگاه پرس و... ●ساعت(۸ صبح تا ۴ ) ●بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی از روز اول ●جای خواب تمیز برای شهرستانی عزیز ●۳ وعده غذایی را...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
استخدام آقا کارخانه دستمال کاغذی
شرایط پذیرش : ۲۰ تا ۳۰ساله ترجیحا مجرد مزایا: دستمزد ۲۵تا ۴۵میلیون جای خواب سه وعده غذایی بیمه مرخصی ماهیانه انبار ، تولید ، حراست ، پخش ، بسته بندی و... فقط تماس بگیرید
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
استخدام 8 نفر خانم مونتاژ کار و بسته بند
گروه صنعتی گلچین صنعت پویا شمال، در شهر آمل تعدادی نیروی خانم جهت تولید، بسته بندی و مونتاژ بدون نیاز به هرگونه سابقه کاری استخدام مینماید. جنسیت: فقط خانم داشتن سواد خواندن و نوشتن سن: 18 الی 45 سال ...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
خیاط ماهر و اتو کار
به چند نفر نیروی اقا و خانم خیاط ماهر مانتو و کت و شلوار نیازمندیم تسویه بسیار به موقع تیراژ کار بالا بی کاری و بی پولی نداریم به یک نفر اتو کارو بسته بندی کار نیازمندیم
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
کاردرمنزل
کار در منزل (بسته بندی) حقوق ماهیانه(۳۲ میلیون) محدودیت سنی(۱۸ تا ۳۴ سال) مجرد پذیرش نداریم جهت دریافت اطلاعات بیشتر پیام بزارید
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
1404/09/21
زهرا عباسی
سلام من به کار در منزل بصورت پاره وقت از7 عصر تا 11 شب میتونم انجام بده تایم دیگه سرکارم و واقعا بهش نیاز دارم 
05:02
زهرا عباسی
می‌خوام محدوده افسریه و مسعودیه تهران باشه لطفاً برام پیدا کنید ممنون میشم 
05:04
کارگر ساده کارخانه ،اقا،خانم+جای خواب،غذا
✔️کارخانه داروسازی در قسمت‌های تولید و بسته بندی و غیره نیاز فوری به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا دارد شرایط کار: ✔️۸ساعت فعالیت+اضافه کاری و تایم استراحت و ناهاری ✔️اسکان رایگان فقط برای آقایان ،دارا...
سیده فاطمه شُبِیری
سلام من یه خانم50 ساله هستم،وبه کار در منزل  نياز دارم  لطفا🙏🏼😥
08:24
شرمین عطایی
نیازمندکاردر منزل هستم از نوسود در کرمانشاه 
09:23
1404/09/22
الهام قفوری
بسته بندی یا هر کار دیگر
در منزل

10:15
تعدادی کارگر مونتاژ و بسته بندی سرامیک و آبدارچی