دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
17 تایید
تجهیزات سیستم ارت
استخدام کمک انباردار
استخدام یک شرکت تولیدی با ۲۰ سال سابقه در شهرک صنعتی جنت آباد جهت تکمیل پرسنل خود دعوت به همکاری می‌نماید کمک انباردار دار آقا یا خانم آشنا با چیدمان در انبار ثبت ورود و خروج کالا آشنا به بسته بند...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
طراحی بسته بندی
ما کافه‌ای هستیم که میخوایم برای سفارشات بیرون‌بر طراحی بسته بندی انجام بدیم. بسته بندی‌ها برای اقلام متفاوت مثل جعبه پیتزا، همبرگر، کیک ها، رپ و....
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی نیروخانوم جهت تولیدی میوه نیازمندیم محدوده بهمن و رسالت دور کاری نداریم سرویس درمحدوده ساعت کاری ۷ صبح تا ۴ نیم بعدازظهر
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
طراح بسته بندی
باسلام به یک شخص حرفه ای و باتجربه در حوزه بسته بندی موادغذایی نیاز مندیم لطفا صرفا افرادی که نمونه کار قوی دارند پیشنهاد ارسال کنند پیشنهادات بدونه نمونه کار بررسی نخواهد شد.
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
فرآورده بافت ایرانیان | Iranian Tissue Product
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال
شرح وظایف: حضور به موقع در شیفهای کاری ارائه راهکارهای مناسب برای ارسال محصولات پیگیری موثر محصولات ارسال شده تهیه گزارشات مربوطه حفاظت از اسناد و مدارک تحت اختیار و دریافتی کنترل مطابقت برگه ث...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
طراحی بسته‌بندی برند گرانولا - قیمت توافقی
طراحی بسته بندی تولیدی گرانولا - برند تازه تاسیس است- قیمت توافقی - قیمت توافقی طبق فایل های آپلودی ظاهر بسته بندی درخواستی بنده دقیقا مثل تصویر هستش...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایان بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام کارگر بسته بندی
مدرک تحصیلی: سیکل سابقه: - شرح شغل: -بسته بندی اقلام و موادی که در اختیار وی قرار می گیرد با سرعت ودقت تعریف شده و مورد انتظار. - مصرف درست مواد اولیه وتلاش برای جلوگیری از اتلاف بخشهایی ازآنها. - کنت...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
کار ساعتی به ازای هر ساعت کار پرداخت شهرک صنعتی تفت ۲
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
طراحی پاکت پستی
طراحی پاکت پستی چیزی که میخوام رو توسط هوش مصنوعی دراوردم و نیاز دارم که شما اونو دقیق با اندازه هایی که میخوام اجرایی کنید و یسری تغییرات توش بدیم و....
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری کاری فعال است حقوق ماهیانه ۹میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش..
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری وغیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم واقا مورد پذیرش
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و دورکاری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون خانم و آقا مورد پذیرش
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
بسته بندی
لطفا کامل کامل بخونید ۱۰ نفر خانم جهت بسته بندی ادویه و پاک کردن حبوبات نیاز داریم ساعت کاری کاملا اختیاری هست حتی روزی یک ساعتم میتونیدباشید و با شما کیلویی حساب میشود محیط کلا خانم هستن تسویه هفتگ...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
بسته بندی
به چند نفر همکار اقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰ به علت ک...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
کمک منقلکار و ظرفشور
کمک منقلکار اقا (آشنایی با پخت کباب،بسته بندی...) حقوق۱۴/۰۰۰/۰۰۰ از ساعت۱۹:۰۰ الی۰۲:۰۰بامداد همراه با یک وعده غذایی تسویه ماهانه ظرفشور خانم از ساعت۱۱:۰۰ الی۱۹:۰۰ حقوق۱۲/۰۰۰/۰۰۰ همراه با یک وعده غذای...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
نیروی خانم جهت پردازش عکس و بسته بندی
مجموعه چاپ آنلاین عکس استارچاپ، جهت تکمیل کادر اجرایی خود در محیطی امن و کاملاً زنانه، از یک همکار خانم با شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید: شرح وظایف اصلی: پردازش، برش و تفکیک عکس ها بسته‌بندی دقیق...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
بسته بندی و تحویل غذا
نیرو اقا جهت کار در تهیه غذای موذن بسته بندی و تحویل غذا ساعت کاری ۱۰ تا ۱۷ شیفت شب ۱۷ تا ۲۴ حقوق ۱۳ تومن ماهی دو روز مرخصی با یک وعده غذا
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
استخدام آقا در کارخانه با خوابگاه و غذا و بیمه
با سلام کارگر ساده /ماهر/راننده/فنی آقا برای شرکت تولید نوشابه و نوشیدنی لطفا چت دیوا مشخصات خودرا ارسال کنید به دلیل حجم بالای پیام ها لطفا منتظر پاسخگویی بنده باشید به سرعت پاسخ داده میشود. کار ...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
استخدام کار در منزل
استخدام کار در منزل برای بانوان و اقایان حقوق و دستمزد روزانه بسته بندی حبوبات پیام بزارید
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام کارگر
استخدام نیروی خانم برای بسته بندی خرما
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
کارگر بسته بندی خرما
نیازمند کارگر خانم در سالن بسته بندی خرما محل ارگ جدید مزایا سبد کالا
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
استخدام نیرو کار
به تعدای پرسنل آقا با ظاهری آرسته و مرتب روابط اجتماعی بالا در لاین فروش (فروشندگی) به صورت تمام وقت و نیمه وقت نیازمندیم به ۲ عدد ادمین حضوری اقا و خانوم با نظم و مرتب در لاین باسخگویی و بسته ب...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
کارگر ساده پاره وقت و تمام وقت (بازنشسته)
به نیروی کار ساده جهت کار در محیط فروشگاهی لوازم جانبی کامپیوتر در شعبه ی خیابان ولیعصر و جمهوری نیازمندیم. شرح وظایف: بسته بندی سفارش های سایت(موس، کیبورد، پاوربانک...) و ارسال بار به پست، تیپاکس و.....
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
چند همکار خانم در کارگاه جعبه سازی
به چند نفر خانم با شرایط زیر برای همکاری در کارگاه جعبه سازی و بسته بندی نیازمندیم خانم زیر ۳۵ سال مرتب و‌ با انگیزه و یک اقا دیر ۳۰سال مودب با انگیزه ترجیحا غیر سیگاری حقوق قانون کار بصورت کامل و افز...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
استخدام خانوم برای بسته بندی شیرینی
مناسب برای خانوم ها بدون نیاز به سابقه کاری بسته بندی شیرینی به صورت تمیز و دقیق محیط کار آرام و‌دوستانه لطفاً در صورت تمایل، برای دریافت اطلاعات بیشتر و با شماره تماس ************] تماس بگیرید.
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
تولیدی مواد غذایی
با سلام به ۳ نفر نیروی خانم شیفت شب ساعت ۱۰ تا ۶ صبح جهت تولید و بسته بندی مواد غذایی واقع در شهر صنعتی استیر فاز ۲ نیازمندیم لطفا مشخصات فردی شماره تماس و ادرس محل سکونت رو بفرستین تا باشما تماس گر...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
نیروی بسته بندی برای بسته های پست و درون شهری
همراه جدید تیم بسته‌بندی ما باش! ما به یک خانم منظم و خوش‌انرژی برای کار بسته‌بندی نیاز داریم. ⏰ ساعت کاری: ۹ تا ۱۵ ✨ فضای کاری دوستانه و راحت آموزش کامل در ابتدای کار اگر فکر می‌کنی این کار برات...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
سوپرپایپ
مسئول اجرایی کارگاه سوپردرین
جنسیت: آقا سن: 30 تا 40 سال سطح تحصیلات: کاردانی/کارشناسی رشته‌های مدنظر: مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع میزان سابقه کاری: حداقل دو سال مرتبط اشنایی با زبان انگلیسی: متوسط اشنایی با نرم‌افزارهای آفیس: م...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
جذب نیروی خانوم 9 تا 2 هفت میلیون
کارگاه تجهیزات حرارتی مجرد(ساخت المنت) در ساوه با شرایط ذیل نیروی خانوم میپذیرد 1.شرایط سنی 17تا 35 سال 2.مدرک تحصیلی حداقل دیپلم 3.بدون نیاز به سابقه کار 4.ساعت کاری 9 تا 2 ظهر حقوق 7 میلیون تومان 5....
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
فروشنده فروشگاه - آقا
- ضمن خوش آمد گویی به مشتریان حضوری سوال و توضیح در مورد خواسته هایشان و راهنمایی جهت انتخاب کالای مورد نظر طبق استانداردهای فروشگاه (محصول عرضه شده انواع قهوه به صورت خشک می باشد) - آماده سازی سفارشا...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
استخدام خانم جهت بسته بندی و تحویل جنس به مشتری
استخدام یک نفر خانم جهت بسته بندی و تحویل جنس به مشتری در محیط کاملا بهداشتی حقوق ۱۲ زیر ۴۰ سال ترجیحا مجرد از ۸/۵ تا ۵ اتباع پذیرفته می‌شود کار در منزل ندارم سوال نفرمایید
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
سرپرست خط تولید
سابقه کار در کنسروسازی (تن ماهی) الزامی است توانایی برنامه ریزی و زمان بندی تولید مهارت های ارتباطی قوی توانایی بهینه سازی خطوط تولید درک عمیق از کنترل کیفیت و هماهنگی با واحد های برنامه ریزی و تولید...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدام انباردار در عمده فروشی ابزار و یراق آلات
شرایط لازم: ۱.آقا با محدوده ی سن بین ۲۵ تا ۳۲ سال ۲. حداقل شش ماه سابقه کار در حیطه انبارداری ۳. حافظه‌ی قوی (بخاطر سپردن اجناس و مشتریان) ۴. مهارت تایپ و کار با کامپیوتر و نرم افزار حسابداری محک ف...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
تعدادی کارگر ساده خانم آقا +بیمه و مزایا نیازمندیم
به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا جهت خط تولید و بسته بندی نیازمندیم ❌جای خواب نداریم ✅شرایط سن از 18 تا 40 فقط ✅استخدام فوری و از روز اول حقوق آقایون24/000/000 تا 28/000/000 حقوق خانم ها18/00...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
برشکار گوشت حرفه ای و نیمه حرفه ای
به تعدادی نیروی قصاب حرفه ای ونیمه حرفه ای برای کار در بسته بندی گوشت با صبحانه ونهار و بیمه نیازمندیم دوستان جهت همکاری تماس بگیرن پیام پاسخگو نیستم
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
بسته بندی کار پوشاک خانم
بسته بندی کار حرفه ای پوشاک مردانه و زنانه خانم باشه
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام وکاریابی
یه نفر فروشنده اقا تمام وقت ویه نفر فروشنده اقا پاره وقت برای صبح ویه نفر اقا پاره وقت برای بعد طهر جهت بسته بندی کفشا
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
استخدام نیروی بسته بندی
استخدام نیروی بسته بندی ۸ساعت کاری آدرس سبزوار میدان کارگر ابتدای خیابان شهدا جنب بانک تجارت
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
استخدام خیاط ، بردست
کارگاه تولیدی لباس کار جهت تکمیل پرسنل خود در زمینه های زیر دعوت به همکاری میکند کار با چرخ راسته و سردوز کار با پرس دکمه بسته بندی بردستی ساعت کاری از 8 صبح تا 5 بعد ازظهر سرویس رفت و برگشت د...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
استخدام نیروی آقا آشنا به تولید پلاستیک حقوق عالی
شرکت سامان پلاست جهت تکمیل کادر خود به یک نفر نیروی آقا آشنا به خط تولید و بسته بندی پلاستیک (فریزر و زباله) استخدام می‌نماید. ⚜️ فرصتی عالی برای همکاری با مزایای ویژه! ✅ مزایای همکاری: * حقوق پایه...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
طراحی لوگو تلفیقی بصری و نوشتاری برای برند مواد غذایی نیلکوه
طراحی لوگو به صورت بصری و نوشتاری به طوری که در هم ادغام باشن و بیشتر ترجیح میدم نمونه کار مرتبط برام ارسال بشه که سبک رو انتخاب کنم برند نیلکوه در حوضه فراورده های لبنی مخصوصا پنیر فعالیت داره و طراح...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
استخدام کارگر خانم
استخدام نیروی خانم در خط تولید یک شرکت معتبر تولید و بسته بندی خرما در منطقه ویژه اقتصادی شیراز ، چند نفر نیروی خانم جهت خط تولید استخدام می نمایید. مزایا: حقوق اداره کار بیمه تامین اجتماعی ساعت...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
راسته دوز/میاندوزکار/مزدی دوز بیرونبر/زیگزال دوز
شهر ری خیابان بیات پرداخت به موقع و عالی ←راسته دوز ←میاندوز کار ←مزدی دوز بیرون بر ←زیگزال دوز ←وسط کار ←بسته بندی کار
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
نیروی کارگر ساده آقا
یک کارگاه تولیدی لوازم چوبی جهت تکمیل کادر خود به کارگر ساده آقا فعال و باانگیزه نیازمند است. ✅ شرایط کار: ساعت کاری: ۷صبح تا ۴ عصر (شنبه تا پنج‌شنبه) محیط کاری سالم، دوستانه و جوان نیاز به تخصص ن...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
نیرو جوان اقا
دفتر پخش لوازم جانبی واقع در احمد اباد با شرایط زیر جهت تکمیل کادر خود نیرو می پذیرد: 1- آقا سن 23 تا 28 سال 2- توایی انجام کارهای بانکی و اداری 3- دارای موتور سیکلت 4- آشنا به کار با کامپیوتر حدود...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
کار
به سه نفر خانم جهت بسته بندی در کارخانه ظروف یکبار مصرف نیازمندیم
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
جذب نیزوی جوان متعهد
استخدام کارگر ساده آقا و نیمه ماهر و ماهر و حراست و راننده(کاربادستگاه) ✅کارخانه معتبر کارخانه ی تولید مواد غذایی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی ت...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
« کانتر دار و فیش خوان »
رستوران سلامت در بخش کانترداری و بسته بندی غذا با شرایط حقوقی عالی به همراه مزایا و سرویس برگشت شبانه، از علاقه‌مندان واجد شرایط دعوت به همکاری می‌نماید. اگر علاقمند به همکاری در محیطی پویا و حرفه‌ای...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
خانم جوان جهت کار در کارگاه بسته بندی نبات
به چند نفر خانم جوان جهت کار در کارگاه بسته بندی نبات نیازمندیم بیمه و سرویس ندارد ساعت کاری 7صبح تا 4بعدداز ظهر میباشدو کار به صورت آماری میباشد و حقوق پایه روزی 400هزار تومان اتباع پذیرش نداریم م...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
نیروی آقا و خانم
به تعدادی نیرو کار برای سوراخکاری و مونتاژ و بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری ۸الی۱۸ اس مس پاسخگو نیستم
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
کار با گوشی برای بانوان
کار پاره وقت در منزل برای بانوان خانه دار و بانوان دانشجو کار با گوشی پشتیبانی دائم آموزش نیز داده میشود( بطور رایگان) در حوزه طب سنتی ، مارکتینگ ، کارآفرینی در سراسر کشور بطور مجازی فعالیت داریم....
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
پاداش ویژه 3 میلیونی شروع کار در انبار اسنپ شاپ
استخدام نیروی روز مزد و پاره وقت در انبار اسنپ شاپ حوزه‌های کاری مورد نیاز در انبار : چیدمان محصولات و کالا ها جمع‌آوری و مرتب سازی کالا ها آماده‌سازی و بسته بندی کالا ها شرایط عمومی: برای تمامی افراد...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کارگرساده/خانم،آقا+بیمه/بسته بندی آجیل و خشکبار
کارخانه بسته بندی آجیل و خشکبار جهت تکمیل کادر خود نیازمند تعدادی کارگر ساده آقا و خانم می باشد. کارگر ساده و ماهر جنسیت:آقا و خانم فعال و پر انرژی سن از ۱۸ تا ۴۳ سال تولید ، بسته بندی ، مونتاژ ، ت...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
چرخکارخانوم
دعوت به همکاری درتولیدی معتبر لباس زیر به تعدادی چرخکارخانوم جهت کار درتولیدی لباس زیر نیازمندیم محیط سالم ومناسب کار برای خانمها وسط کار زیگزال کار میاندوزکار ۷.۸کار دوسوزنه کار قلفتی کار نیروی ساد...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
کارگر خانم جهت کار در کارگاه گلسازی
با سلام ساعت کار 8الی 5عصر یکساعت وقت استراحت محل کار امام خمینی عاشق آباد با سرویس از دم مترو تا محل کار حقوق ماهیانه 13500000تومان بدون بیمه از دوستان نزدیک محدوده خواهشن تماس بگیرند نوع کار هم بسته...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
استخدام در انبار دیجیکالا
‏✅استخدام با پاداش و مزایا همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در میدان هروی در مراحل زیر فعالیت دارند: ✅چیدمان ✅جمع آوری ✅دسته بندی ✅بسته بندی -فقط آقا -18 تا 43 سال -شیفت‌ ثابت عصر ⬇️⬇️حق...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
استخدام نیروی ساده جهت بسته بندی و جا به جایی
سلام! جویای کار هستید؟ شرکت ما تعدادی نیروی فعال و متعهد جهت همکاری استخدام میکند شرح شغل: بسته بندی و جابه جایی و تخلیه و بارگیری مزایا: درآمد ماهیانه: 21 الی 24 میلیون تومان پاداش عملکرد ماهیانه تا...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کارگر ساده/ بیمه+ پاداش+ بسته بندی دستمال کاغذی
استخدام کارگر ساده آقا خانم جهت تولید و بسته بندی همبرگر در کارخانه معتبر و بزرگ نیازمندیم با شرایط عالی (کار سبک) 1 حراست 2 نگهبان 3راننده لیفتراک 4 راننده پایه یک و دو 5 خط تولید و بسته بندی ❌...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
استخدام کارگر ساده وماهرباحای خواب وغذا
باسلام به تعدادی نیروی آقا بین 20تا30سال برای تولید و بسته بندی نایلوکس و نایلون با حقوق بالای 35میلیون تومان همراه با جای خواب مجهز برای افراد غیر بومی 3وعده غذا بیمه تکمیلی تایم کاری از8صبح تا5عصر...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
نیروی جوان
با سلام به چند عدد نیروی سالم و مسئولیت پذیر نیازمندیم در بخش های بسته بندی و تولیدی نیازمندیم. سطح سواد دیپلم دارای بیمه در صورت تمایل تماس بگیرید
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
کارگر ساده آقا
استخدام کارگر ساده آقا با سواد سن ۲۰ تا ۴۰ سال حقوق ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان ساعت کاری ۸.۳۰ الی ۲۰ پنجشنبه ها ۸.۳۰ الی ۱۶ جمعه ها و تعطیلات تعطیل هستیم وظایف: قفسه چینی، بسته بندی سفارشات آنلاین و نظاف...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
نیرو اقا برای کار در فروشگاه و انبار
سلام مجموعه ما نیازمند نیرو اقا برای کار در فروشگاه و انبار می باشد بسته بندی و ارسال کالا در انبار و فروشگاه سن زیر ۴۰ سال بدون حاشیه ساعت کار ۹ تا ۱۸ پنج شنبه تا ۱۵ حقوق ۱۵ ثابت +بیمه
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
کارگر ساده
شرکت بسته بندی مرغ کار وسط کاری تخلیه بسته بندی بارگیری تعدادی کارگر ساده آقا نیازمندیم صبحانه .نهار . شام بیمه تامین اجتماعی ساعت کاری ۶ تا ۵ عصر محدوه کار ماهدشت کرج سرویس نداریم حقوق ۲۴ ملیو...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
استخدام طراح و مدیر فروش
چاپخانه ای واقع در خیابان سعدی شمالی استخدام می کند. ۱- طراح مسلط به امور چاپ و بسته بندی ۲- مدیر فروش با فن بیان قوی و مسلط به محاسبه قیمت چاپ و جعبه
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام نیرو در کارگاه تولیدی
سلام به یه نیروی اقا جهت بسته بندی ظروف سرامیکی نیازمندیم.کارگاه واقع در مرکز شهر لالجین هس در صورت تمایل در چت دیوار پیام دهید شماره میزارم تماس بگیرید.
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
کار در منزل برش و بسته بندی پارچه
به تعدادی نیرو برای برش و بسته بندی پارچه در منزل خودتان نیازمندیم
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
وسط کار بسته بندی (آقا)
به وسط کار و بسته بند (آقا) جهت فعالیت در مجموعه پوشاک لباس زیر زنانه نیازمندیم
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
بسته بندی پوشاک زنانه
به تعدادی خانم جهت بسته بندی مانتو شومیز شلواردر تولیدی نیازمندیم.شرایط سنی دارد
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
استخدام کارگر ساده آقا
کارگر ساده تزریق کار جهت بسته بندی و تولید لوازم پلاستیک و آشپزخانه ساعت تماس 9 صبح تا 21 شب
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
به تعدادی بیرون بر تمیز دوز تسویه نقد
تعدادی بیرون بر تمیز دوز حداقل ۳چرخ از دوخت تا بسته بندی و مادگی تسویه نقد کار دائم در صورت تمایل فقط زنگ بزنید
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
منشی مجازی خانم
استخدام منشی ادمین مجازی خانم ✅ سن بین ۱۸ تا ۳۰ سال ✅ مجرد یا دارای وقت آزاد ✅ ترجیحا محجبه کار به صورت آنلاین و مجازی و مدیریت فروشگاه هست - ثبت محصولات - پیگیری و پردازش سفارشات - بسته بندی و نگه...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
کار در خانه
با ثبت نام و اموزش های رایگان کمکت میکنم تو خونه بتونی به درآمد برسی و توی این اوضاع اقتصادی نا بسامان مستقل بشی و کمک خرج خانواده کار زیر نظر وزارت صنعت و معدن و کاملا قانونی میباشد بسته بندی و اد...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
استخدام خانم مجرد در تولیدی پوشاک
با سلام. خانم مجرد، حد اکثر ۴۰ سال جهت وسط کاری و بسته بندی ساعت کار ۸ صبح تا ۵ عصر جمعه ها و تعطیلات رسمی تعطیل مخیط کار خانم محدوده باغ دبیر، خیابان محمدیه پرداخت حقوق منظم بیمه نداریم در صورت تما...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
کار ویژه خانم هایی که به دنبال استقلال مالی هستن
کار ما بسته بندی نیست فروشنده محصولات آرایشی و بهداشتی ویژه بانوان شرایط سنی+۱۸ سال در شرایط فعلی کشور تصمیم بر این گرفتیم تا بستر دورکاری را برای بانوان عزیز سرزمین مان فراهم کنیم ✔️ آموزش و...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
استخدام نیروی ساده خانم تولیدی
نیروی خانم نیاز به سابقه کاری خاصی نیست و انبار دار اقا برای بسته بندی بصورت پاره وقت
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
کار ویژه بانوان بدون نیاز به سرمایه
کار ما بسته بندی نیست فروشنده محصولات آرایشی و بهداشتی ویژه بانوان شرایط سنی +18سال در شرایط فعلی کشور تصمیم بر این گرفتیم تا بستر دورکاری را برای بانوان عزیز سرزمین مان فراهم کنیم ✔️ آموزش و ...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
استخدام نیروی کار
کارخانه آلتون پلاست جهت تکمیل پرسنل خط بسته بندی و مونتاژ ، استخدام می نماید : آقا و خانم حداکثر سن ۴۵ سال ساعات کاری ۸ الی ۱۸:۳۰ حقوق بالاتر از سقف قانون کار کشوری دارای سرویس ایاب و ذهاب روزهای ...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
خانم جهت بسته بندی کار در منزل
نیازمند یه خانم جوان جهت بسته بندی و کار در منزل خودتون حتما لاهیجان باشه
پنج‌شنبه 7 آذر 1404، ساعت 13:33