دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
17 تایید
تجهیزات سیستم ارت
استخدام کمک انباردار
استخدام یک شرکت تولیدی با ۲۰ سال سابقه در شهرک صنعتی جنت آباد جهت تکمیل پرسنل خود دعوت به همکاری می‌نماید کمک انباردار دار آقا یا خانم آشنا با چیدمان در انبار ثبت ورود و خروج کالا آشنا به بسته بند...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
فرآورده بافت ایرانیان | Iranian Tissue Product
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال
شرح وظایف: حضور به موقع در شیفهای کاری ارائه راهکارهای مناسب برای ارسال محصولات پیگیری موثر محصولات ارسال شده تهیه گزارشات مربوطه حفاظت از اسناد و مدارک تحت اختیار و دریافتی کنترل مطابقت برگه ث...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
طراحی بسته‌بندی برند گرانولا - قیمت توافقی
طراحی بسته بندی تولیدی گرانولا - برند تازه تاسیس است- قیمت توافقی - قیمت توافقی طبق فایل های آپلودی ظاهر بسته بندی درخواستی بنده دقیقا مثل تصویر هستش...
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایان بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام کارگر بسته بندی
مدرک تحصیلی: سیکل سابقه: - شرح شغل: -بسته بندی اقلام و موادی که در اختیار وی قرار می گیرد با سرعت ودقت تعریف شده و مورد انتظار. - مصرف درست مواد اولیه وتلاش برای جلوگیری از اتلاف بخشهایی ازآنها. - کنت...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
کار ساعتی به ازای هر ساعت کار پرداخت شهرک صنعتی تفت ۲
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
طراحی پاکت پستی
طراحی پاکت پستی چیزی که میخوام رو توسط هوش مصنوعی دراوردم و نیاز دارم که شما اونو دقیق با اندازه هایی که میخوام اجرایی کنید و یسری تغییرات توش بدیم و....
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری کاری فعال است حقوق ماهیانه ۹میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش..
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری وغیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم واقا مورد پذیرش
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و دورکاری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون خانم و آقا مورد پذیرش
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی
لطفا کامل کامل بخونید ۱۰ نفر خانم جهت بسته بندی ادویه و پاک کردن حبوبات نیاز داریم ساعت کاری کاملا اختیاری هست حتی روزی یک ساعتم میتونیدباشید و با شما کیلویی حساب میشود محیط کلا خانم هستن تسویه هفتگ...
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
بسته بندی
به چند نفر همکار اقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰ به علت ک...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم و آقا جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
بسته بندی
نیروی خانم زیر ۳۵ سال جهت کار در کارگاه بسته بندی در صورت عدم پاسخگویی تماس چت دیوار یا پیامک پاسخگو هستم
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
بلور نوری تازه | Noritazeh Glass co
استخدام تعمیرکار مکانیک(آقا)
شرح شغل و وظایف تعمیرکار مکانیک شرایط احراز شغل : تحصیلات: دیپلم فنی یا ریاضی فیزیک سابقه کار : 2 سال سابقه کار در گروه شغلی مشابه سن: 25 تا 35 مهارت و شایستگی شغل : آشنایی با ابزارآلات آشنایی با ق...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
استخدام کارشناس کنترل کیفیت کنترل و بسته بندی
از کارشناسان کنترل کیفیت کنترل و بسته بندی با بیمه تامین اجتماعی از روز اول با حقوق و مزایا بسته معیشتی با هدایای مناسبتی  دعوت به همکاری می نماید. 09912748176
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
نیروی کار برای کار در مغازه گیاهان دارویی
ت . ت . م نیروی آقا زیر ۵۰ سال جهت بسته بندی و کار در انبار گیاهان دارویی روزی حداقل ۵ ساعت حقوق ساعتی حساب میشه و پرداخت ماهیانه به ازای هر ساعت ۵۰ هزار تومان
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
کار در منزل
سلام کارمون تولیده قند و نبات های فانتزیه اموزش با یک دهم قیمت جاهای دیگه بهتون میدیم و پشتیبانی هم میکنیم که بازاریاب براتون مشتری پیدا کنه.تا به درامد رسیدنتون همراهتون میکنیم.فقط کافیه بخوای. دوستا...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
نیازمند کارگر
دونفر نیروی ساده جهت کار در تولیدی سری قلیان در لالجین جهت کوره چیده و رنگ کردن و بسته بندی نیازمندیم
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
استخدام آقا کارگر ساده
*پذیرش نیروی آقا جهت تکمیل بخش های تولید ، بسته بندی ، پخش ، بازاریابی و... شرایط استخدام : آقا بالای ۱۸ زیر ۳۵ . شرایط کار : امنیت شغلی ، محیط حرفه ای ، ارزاق دوره ای ، بیمه از روز اول ، بیمه تکمیلی...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
کار گر ساده
به یه کارگر ساده آقا زیر ۲۵ سال بابت جابجایی بار و بسته بندی کارتون نیاز داریم که متعهد به کار و خوش برخورد باشه حقوق ساعتی ۱۰۰ هزار تومان ولی بسته به کار و دلسوزی حقوق بیشتر در نظر گرفته میشه دوستا...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
کارگر ساده( آقا)
تولید پیچ و مهره برش میلگرد بسته بندی انبار دار بیمه تکمیلی دارد نهار دارد تماس تلفنی فقط پیامک پاسخگو نیستم
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
استخدام کارگر تولید و بسته بندی
استخدام در یک مجموعه تولیدی نیروی آقا -دارای کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت-مدرک تحصیلی حداقل دیپلم-عدم استعمال سیگار -ساعات کاری از 8صبح لغایت 17 عصر -ناهار -سرویس رفت و برگشت -پاداش -نوع فعالیت ت...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
استخدام نیروی کار در تولیدی نایلون
به یک آقا حداکثر ۴۵ ساله سالم جهت کار در تولیدی نایلون برای برش بسته بندی با حقوق ثابت (وزارت کار) و انعام سالم اهل دود نباشه بدون جای خاب ساعت کاری ۸ صبح تا ۱۷ شهریار روبروی پمپ بنزین وحیده خیابان ...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
کار در منزل بسته بندی جوراب
کار در منزل بسته‌بندی جوراب شرایط استخدام نیروی بسته‌بندی جوراب در منزل (کار ساده – مناسب همه) به تعدادی نیروی منظم و مسئولیت‌پذیر جهت بسته‌بندی جوراب در منزل نیازمندیم. کار کاملاً ساده، بدون نی...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
چرخکار حرفه ای و وسط کار
سلام به تعدادی چرخکار حرفه ای مسلط به چرخ زیگزال و میاندوز و چند نفر نیروی جوان برای وسط کاری و اتو و بسته بندی جهت کار در تولیدی لباس زیر مردانه به صورت تمام وقت نیازمندیم تسویه به صورت ماهانه یا هفت...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
کارگر ساده
شرکت پخش لوازم یدکی خودرو جهت تکمیل کادر بسته بندی از تعدادی کارگر آقا تا ۴۵ سال دعوت به همکاری مینماید.همراه با سرویس رفت و برگشت و وعده غذایی. محدوده مهدی آباد
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
کارگر ساده آقا
لطفا آگهی را کامل مطالعه کنید و درصورت داشتن شرایط رزومه خود را فقط به واتساپ ارسال کنید (تماس و پیام پاسخگو نیستیم) فروشگاه لوازم دکوری منزل جهت تکمیل کادر نیروی خود در بخش خدمات و مونتاز و بسته بندی...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
بسته بندی خرما(بدون پرداخت پول)
با سلام به تعدادی بسته بندی کار نیاز مندیم بدون پرداخت پول ❌بسته بندی خرما در منزل خودتان شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایون ❌❌حقوق ماهانه ۱۸ تا ۲۵ میلیون ✅برای اطلاعات بیشتر ایتا و ت...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
نیروی کار خانم در خیاطی کارگر ساده و بسته بندی
به چند نفر نیروی کار گارگر خانم در خیاطی و بسته بندی و گارگر ساده نیازمندیم آدرس نرسیده به تراکتورسازی جنب شکلات آیدین کوی کاوه حقوق ماهانه حداقل 12 میلیون شرایط سنی زیر 35 سال سرویس نداریم کار در ...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
کار در منزل(بسته بندی)
با سلام به تعدادی بسته بندی کار نیاز مندیم بدون پرداخت پول ❌بسته بندی اسمارتیز در منزل خودتان شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایون ❌❌حقوق ماهانه ۱۸ تا ۲۲ میلیون ✅برای اطلاعات بیشتر ایتا و...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
نیروی کار خانم فروشگاه حجاب
فروشگاه چادر سرای مرکزی به یک پرسنل خانم جهت فروشندگی و نظم و بسته بندی نیاز دارد شرایط حد اقل یک سال سابقه کاری ظاهر موجه و با حجاب سن از ۲۰ تا ۳۵
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
استخدام نیروی بسته بندی در شرکت پستی
سلام! جویای کار هستید؟ شرکت ما تعدادی نیروی فعال و متعهد جهت همکاری استخدام میکند شرح شغل: بسته بندی و جابه جایی و تخلیه و بارگیری اقلام پستی مزایا: درآمد ماهیانه: 28/500 میلیون تومان پاداش عملکرد ماه...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
به تعدادی نیرو در خط شرکت سیگار
به تعدادی نیروی کاری فقط آقا مجرد بین ۲۰تا ۲۸سال در بخش های ذیل نیازمندیم. خط تولید تکنسین برق و مکانیک نگهداری دستگاه بسته بندی اپراتور دستگاه اداری و نیروی انسانی مالی و حسابداری حراست منشی متق...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
استخدام نیروی کار
ساعت کاری ۷الی ۱۵:۳۰ شرکت ظروف چینی نیروی خانم جهت بسته بندی ۲نفر ۲نفر نیروی اقاباماشین محدوده گرجی همت اباد کاظم اباد و بهمن ضمنا سرویس شرکت رو بهشون داده میشود
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
پذیرش بانوان برای مونتاژ و بسته بندی( شیفت شب)
استخدام بانوان برای شیفت شب 19تا7 سرویس /از پیشوا/ورامین/پاکدشت/ایوانکی/پاکدشت/قیام دشت وعده غذایی رایگان بیمه پاداش پورسانت پرداختی منظم محل کار ایوانکی برای مصاحبه بهمراه شناسنامه و کارت مراجعه به...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
نیروی خانم بسته بندی میوه وسط کار آقا جابجایی میوه
کار در شرکت صنایع غذایی شروع فوری به کار بدون نیاز به سابقه کار استخدام فوری نیروی ساده کارگر آقا وسط کار جهت جابه جایی بار میوه استخدام فوری نیروی ساده کارگر خانم جهت بسته بندی میوه جمعه ها تعطیل می...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
کارگر
جهت بسته بندی کیف _کارگر ساده _ کارگر ماهر حقوق به موقع_مساعده سرویس عیدی سنوات بیمه تکمیلی محیط امن ***********
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
طراحی بسته بندی برای تیشرت
طراحی خاص با کمترین هزینه تولید، برای بسته بندی تیشرت مردانه
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
کارگر ساده
کارگاه بسته بندی واقع در شهریار . باباسلمان نیازمند کارگر خانم
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
گیسو
کار در منزل خودم
سلام دنبال کار در منزل هستم هرچی باشه انجام میدم بسته بندی مونتاژ و... اگه سراغی دارید ممنون میشم بهم بگید 0993XXX5792(نمایش کامل)
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
نیروی کار بسته بند
به یک خانم برای کار بسته بندی در محیطی کاملا زنانه نیازمندیم. آموزش حین کار داده می شود. ترجیحا ساکن حصارک 0922XXX6905(نمایش کامل)
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
نیروی خانم و آقا
تولید ظروف یکبار مصرف نیروی کار آقا و خانم در بخش بسته بندی و انبار حقوق ثابت اضافه کاری عیدی و سنوات بیمه سرویس ایاب و ذهاب حقوق و مساعده به موقع پنجشنبه ها ظهر به بعد اضافه کاری
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
بیرون بر زیر پوش و میاندوز کار
بیرون بر زیر پوش مردانه و بچه گانه میاندوز کار ماهر زیگزال دوز کار ماهر بسته بند .وسط کار بسته بندی بیرون داده نمی شود فقط دوخت زیر پوش اگه چرخ لازم جهت دوخت زیر پوش داشته باشین می تونیم کار بدیم....
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
نیروی کار کارخانه دمپایی
نیروی بسته بندی وسط کار جهت کار در کارخانه دمپایی pu منطقه کوه سفید با سرویس و حقوق ساعت کاری ۶ صبح الی ۶ عصر ۱/۵ ساعت استراحت تسویه هفتگی
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
جذب نیروی ماهر در تولید پلاستیک و ساده
شرکت تولیدی سارینا پلاست آریا (تولید کننده انواع کیسه فریز کیسه زباله و دستکش یکبار مصرف ) در نظر دارد جهت تکمیل پرسنل سالن تولید و دوخت و بسته بندی از بین واجدین شرایط استخدام نماید. حقوق ( حقوق طبق...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
استخدام شرکت دارویی
شرکت تولید و بسته بندی دارو بیش از چندین سال سابقه تولید جهت تکمیل کادر پرسنلی خود درقسمت های :اداری ،خط تولید ،اپراتوری دستگاه های بروز ،بازار یابی و فروش ،انبار داری و خدمات در قسمت های مختلف جذب نی...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
شاگرد مغازه آرایشی بهداشتی (عمده)
به یک همکار آقا برای بسته بندی، گردگیری، مرتب کردن مغازه و رسیدگی و در مجموع کمک به اجرای روال کاری مغازه نیازمندیم. ساعت کاری : 10 صبح تا 7 عصر پنجشنبه ها تا 4 جمعه ها و تعطیلی های رسمی تعطیل در...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
نیروی تولید کفش
سلام به چند نیروی ساده بسته بندی کفش ‌ نیروی پستایی ساز و حجره دار کفش چرمی نیازمندیم با سرویس رفت و امد
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
کارگر ساده خانم
به تعدادی نیروی ساده خانم جهت چیدمان و بسته بندی کفش نیازمندیم. شرایط استخدام: سن تا حداکثر ۳۰ سال حقوق ۱۵ میلیون به بالا ساعت کاری از ۱۰ صبح الی ۸ شب از پذیرش اتباع محترم معذوریم. لوکیشن محل کار دقی...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
استخدام نیرو جهت کار در کارگاه سبزیجات اماده
استخدام نیرو جهت کار درکارگاه سبزیجات اماده نیروی شستشو و بسته بندی حقوق به صورت روزانه روزی ۶۰۰ تومان بیمه ندارد نیرو اتباع پذیرفته می‌شود رده سنی از ۱۷ تا ۴۵ سال نیرو (خانم )جهت پاک کردن سبزی حقوق...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
استخدام نیرو در تولیدی
با سلام به تعدادی نیرو جهت کار در تولیدی بسته بندی و پارچه پهن کردن و... توجه کار در منزل نداریم توجه به تعدادی خیاط بیرونبر جهت دوخت شلوار زنانه تمیز دوز اتو و زیگزال ۴نخ حتما داشته باشد ...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
کار در منزل اماده سازی کلیپس گیره مو
کار در منزل بسته بندی و اماده سازی کلیپس گیره مو دستمزد کیلویی درامد ماهیانه ۳۰ تا ۶۰ میلیون قرارداد یکساله تحویل کار درب منزل جهت ثبت نام شماره تماس بگذارید و منتظر پیام در ایتا باشید
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کارگر ساده آقا
سلام یک نفر کارگر ساده آقا برای برش و بسته بندی ذغال نیازمندیم اتباع با مجوز هم می‌پذیریم روزی ۶۰۰ت یا پیمان کاری
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
نیروی ساده
ساعت کاری ۶ الی ۱۴ بیمه دارد صبحانه و سرویس با شرکت می باشد اضافه کاری دارد بعضی روز ها کار بسته بندی وتخلیه و بارگیری تخم مرغ میباشد ترجیحا نیرو از سمت آذر کلهری میدان پلیس و اطراف این مناطق باش...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
خانم برای تولیدی چوب لباسی
خانم برای تولید و بسته بندی چوب لباسی فقط خانم
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
استخدام همکار خانم جهت بسته بندی اسباب بازی
توجه توجه کار در منزل نداریم لطفاً سوال نکنید... استخدام همکار خانم جهت بسته بندی توپ اسباب بازی... تمام وقت و نیمه وقت... امکان افزایش حقوق با پیشرفت و یادگیری کار... ساعت کاری تمام وقت 8 تا 18:30 ...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
استخدام نگهبان
لطفا اگهی رو کامل بخونید بعد در واتس اپ شماره ***********رزومه کاری را بفرستید استخدام نیرو اقا هم برای نگهبانی شرکت بسته بندی خرما هم تخلیه بارخرما حقوق ۱۲ تومن سوییت نگهبانی هم داریم و شخصی میخوایی...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
استخدام نیرو در شرکت بسته بندی خرما روستای دهقاید
نیروی پاره وقت در نوبت صبح یا نوبت بعد از ظهر جهت بسته بندی خرما
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
نیروی بسته بندی آقا تمام وقت
به یک نیرو بسته بندی اقا در داروخانه نیازمندیم ترجیحا دانشجو نباشد سابقه بسته بندی داشته باشد ساعت کاری:شروع کار از۹ صبح حقوق ساعتی میباشد( ساعتی۱۰۰هزارتومان) تماس جواب داده نمیشود فقط چت دیوار یا پی...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
3 نفر برای انجام پاسخگویی،آماده کردن جنس،ارسال
به سه نفر نیروی کار خانم و آقا نیازمندیم. بسته بندی سفارشات لباس آماده سازی و ارسال مرسولات نوشتن فاکتور و انجام کارهای ساده اداری انجام امور روزمره مرتبط با محل کار شرایط: مسئولیت پذیر و منضبط و فعال...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
استخدام نیرو در شرکت پخش آجیل و خشکبار ممتاز
شرکت پخش آجیل و خشکبار ممتاز جهت تکمیل کادر خود به افراد زیر نیاز دارد: ۱-کارگر ساده جهت کمک توزیع در کل استان،شیفت صبح و عصر(دارای گواهینامه و ترجیحا مسلط به رانندگی با وانت پیکان و توانایی حساب و کت...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
تجهیزات پزشکی وبازرگانی واردات و صادرات
استخدام نیروی جوان درزمینه های مختلف ترخیص کالا، صادرات و واردات ،بار کد زنی، بسته بندی ،امور مالی ،حسابداری، انبارداری ،پخش فروش ،مونتاژ، نیازمندیم بیمه و بازنشستگی دارد جای خواب و وعده غذایی بر ع...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
نیروی ساده،خوابگاه،غذا،شرکت نوشیدنی گازدار
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت نوشیدنی گازدار✨ ✨کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✨ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✨دارای۳روزمرخصی باحقو...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
کارگر مرغداری مجرد
کارگر اتباع جهت کار در مرغداری و بسته بندی فقط اتباع مجرد
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
مسئول بسته بندی و چیدمان
شرکت به‌کالا مارکت با هدف ترویج زندگی سالم و ارائه باکیفیت‌ترین محصولات ارگانیک تاسیس شده است. ما به طبیعت، سلامت مشتریان و کیفیت کار خود عمیقاً متعهدیم. اکنون به دنبال فردی باانگیزه، منظم و دقیق هستی...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
کارگرساده
مجتمع مرغداری فاطم جهت تکمیل کادر پرسنل تمام وقت خود از نفرات واجد شرایط دعوت به همکاری می نماید. کارگرساده آقا کارگر مستعد جهت آموزش و فعالیت در قسمتهای فنی (تاسیسات ،برق ،آهنگری تعمیرات سالن و....) ...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
جذب نیرو
جذب نیرو خانوم فعال برای کار آسیاب و بسته بندی ساعت کاری ۸الی۱۳.۳۰ آدرس :سمنان خیابان شهدا بازار بالا سومین مغازه دست چپ ادویجات خسروانی
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
استخدام نیرو جهت برش و بسته بندی و...
به یک نفر آقا سن: حتماً ۱۸ الی ۲۵ سال زمان کاری: هفته ای ۳ روز ساعت کاری: ۱۱ الی ۲۰ شرایط: دقت و حوصله در برش و بسته بندی نیازه که برش ها با دقت و بسته بندی ها تمیز انجام بشن. محصولی که برش و بسته بند...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
استخدام خانم و آقا
آقا و خانم جهت کار در شرکت بسته بندی ساعت کار 7 تا 19 حقوق 18 تومان کمک هزینه ایاب ذهاب اضافه پرداخت میشود بیمه تامین اجتماعی
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
نیروی تولید و بسته بندی
نیروی بسته بندی و تولید آقا یا خانم کار شیفت چرخشی سرویس ایاب ذهاب
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
استتخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
نیروی کنترل و بسته بندی
نیروی آقا جهت کنترل قطعات تولیدی و بسته بندی ساعت کار در حال حاضر 8-17 ولی احتمال سه شیفت شدن در آینده هست
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
نیروی کار در کارگاه تولید قطعات صنعتی کوی بافندگان
✓ نیروی کار آقا فقط به صورت تمام وقت ✓ حداکثر سن ۳۰ سال ✓ فعالیتها شامل سنگ زنی، سوراخکاری، مونتاژ، بسته بندی، تخلیه و بارگیری، تمیزکاری ✓ ساعت کار از ۸ صبح تا ۱۶:۳۰ و پنجشنبه ها تا ۱۴ ✓ محل کار واقع ...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
همکاری جهت بسته بندی و پکینگ
شرکت ایمک ایران جهت تکمیل کادر خود نیاز به نیروی بسته بندی و پکینگ من نیاز دارد شرایط سنی حداقل ۱۸ سال با حقوق ثابت و بیمه و مزایا جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
مسئول چک و بستنی بندی مبلمان
به یک نفر آقا برای چک کردن مبل و بسته بندی مبل راحتی نیاز مند هستیم با شرایط مناسب
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
نیازمند تعدادی کارگر ساده
به تعدادی کارگر آقا جهت کار در انبار تولیدی مبلمان جهت بسته بندی بار و جابه جایی مبلمان نیازمندیم ساعت کاری: ۹ صبح تا ۶ محدود: احسان_اتحاد
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
استخدام کارگر فنی کار و سرپرست کارگاه
استخدام کارگر ماهر سرپرست کارگاه با حقوق و مزایا و پاداش بیمه از ماه سوم تولید و‌ بسته بندی محل کار باباسلمان خیابان رستمی
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
استخدام چند نفر جهت بسته بندی
حقوق ۱۹ بیمه سرویس عیدی و سنوات
چهارشنبه 6 آذر 1404، ساعت 11:38