دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
14 تایید
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
6 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
تریتا | treetta
استخدام کارمند بسته بندی انبار (آقا)
شرایط : بسته بندی با دقت و سرعت بالا مسئولیت پذیر و با وجدان کاری منعطف و فعال منظم و وقت شناس آشنایی به رفتارهای سازمانی دارای روحیه تیمی و همکاری با اعضای مجموعه انجام سایر امور محوله در حو...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
3 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
5 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
مجموعه آراز جهت تکمیل کادر خود به یه نیرو بسته بند، متعهد و منظم نیازمند است. ترجیحا تا سی سال
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
نیازمند نیروی خانوم و آقای جوان جهت کار در بسته بندی شلوار لی ساعت کاری ۸الی ۱۸:۳۰ برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید بگیرید ❌کار در منزل نداریم❌
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
نیازمند به همکار خانوم برای بسته بندی در کارگاه بسته بندی واقع در شهرک کار آفرینان دیزج خلیل
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
انواع خشکبار بسته بندی
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
استخدام نیرو کارخانه اتوماسیون برق اداری و صنعتی
استخدام فقط آقا و ترجیحا مجرد) کارخانه تولید و مونتاژ دستگاه های اتوماسیون اداری و صنعتی جهت تکمیل نیروهای کاری خود در اکثر زمینه های واحدهای کاری خود با ذیل بر استخدام نیرو با شرایط پذیرش زیر پذیرش م...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
نیروی کار ساده خانم
* فقط تماس بگیرید، چت دیوار و پیامک پاسخگو نیستیم * * سرویس ندارد * به یک نیروی کار ساده خانم برای کار در یک کارگاه تولیدی جهت بسته بندی و مونتاژ نیازمندیم بیمه دارد ساعت کار 7 صبح الی 16:30 5 شنبه و ...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
کارگر ساده آقا
با عرض سلام به یک نفر آقا 18الی 30سال زرنگ و باحوصله بدون حاشیه برای جابه جایی بارگیری ،بسته بندی و نظافت ترجیحا ساکن تهرانسر و خلیج نیازمندیم حقوق ثابت وزارت کار + بیمه اضافه کار (در صورت لزوم) بر...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
نیروی کار در بازار بزرگ
به یک نفر آقا زیر ۲۵ سال متعهد و کاری و آراسته جهت کار در دفتر و انبار پخش پوشاک در بازار بزرگ تهران با شرح وظایف تحویل بار، شمارش، بسته بندی و … ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه از ۸ الی ۱۸ پنجشنبه ها تا ...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
کارگر ساده آقا
سلام به تعدادی کارگر ساده آقا جهت کار در کارگاه تولید و بسته بندی زغال نیازمندیم صبحانه داریم سرویس نداریم جای خواب داریم اتباع پذیرفته می‌شود شرایط سنی نداریم
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی کارخانه مفتک
علاوه بر کار ××××× می‌توانید در اوقات فراغت و دلخواه خود به عنوان شغل دوم از منزل  یا در محل زندگی خود به صورت دورکاری با کارخانه مفتک همکاری کرده و هر ماه  بین ۲۵ تا ۶۵ میلیون تومان درآمد پیدا کنی...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
دارو سازی
شرکت تولید داروی حکیم از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری میکند. شرایط استخدام: سن : از ۱۸ سال تا ۳۰ سال وضعیت تاهل:مجرد جنسیت : اقا مدرک : دیپلم به بالا برای بخش قسمت های: انبار تولید اوپراتور بس...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
استخدام خانم جهت بسته بندی در کارخانه مواد غذایی
خانم حداکثر ۴۰سال -حقوق ماهیانه پانزده میلیون ساعت کاری۸تا۵عصر-تعطیلات رسمی تعطیل می‌باشد-سرویس از سهند و راه آهن-بیمه تامین اجتماعی-نهار-عیدی پاداشت سنوات-کار خانم ها بسته بندی می‌باشدو سرپا میباشد ک...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
استخدام آقا و خانم شهرستانی با اسکان و غذا
استخدام فوری »»» توجه :؛: لطفا اگر میتونید فردا صبح مشهد باشید و شروع به کار کنید فقط پیام بدین استخدام زوج و خانواده نداریم شروع به کار همین الان ، بدون مصاحبه حضوری فقط شهرستانی ، مشهدی استخدام...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
جذب نیرو خانم جهت بسته بندی
باسلام خدمت هم وطن های عزیزم.به چندنفر نیرو خانم نیاز دارم که منظم و فرض باشند چون کارش کاملا راحت واسان ..فقط جهت پیگیری داخل پیام رسان (ایتا یاربیکا)پیگیرباشین.باتشکر
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
نیازمند الیک زن و چرخکار لی دوز
تولیدی شلوار جین زنانه واقع در نعمت اباد نیازمند خیاط پیش دوز دونه ۷ هزار تومان نیازمند نیرو خانم برای بسته بندی نیازمند یک خانم جهت بلاگری نیازمند یک نفر خانم یا اقا برا اپراتوری جیب پشت دوز اتومات...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
کارمند آقا جهت ثبت مرسولات پستی
کارمند جهت دفتر تیپاکس جهت ثبت مرسولات پستی در کامپیوتر و بسته بندی محدوده لویزان و حسین اباد ساعت کاری از 10الی19 حقوق 12میلیون حسین اباد خ شعبانلو خ فیوج لعلی پلاک 19
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
استخدام نیروی ساده جهت آشپزخانه
یک مجموعه معتبر جهت تکمیل کادر اشپزخانه خود استخدام مینماید . نیروی اقا کار شامل تمیز کاری .شستشو .نظافت و بسته بندی تایم کاری ۷ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق حداکثر ۱۶ بیمه دارد. ناهار و صبحانه رایگان حق...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
استخدام خانم واقا در شرکت داروسازی تا۴۰سال
استخدام خانم واقا درشرکت داروسازی واقع در اشتهارد تا ۴۰سال قسمت بسته بندی بیمه از روز اول وعده غذایی دارد سرویس از مناطق کیانمهر،بلوار ارم ،ماهدشت،محمدشهر ،اشتهارد ،هشتگرد مدرک تحصیلی مهم نیس حقوق...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
کارتن سازی استخدام نیروی ساده جهت تولید کارتن
نیروی سالم و دارای قوه بدنی حتما مرد و جهت چسباندن کارتن و بسته بندی ،چاپ، بارگیری، خالی کردن بار، اصفهان شهرک صنعتی سروش بادران زردنجان
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
استخدام نیرو قطعات خودرو
استخدام فقط آقا و ترجیحا مجرد) کارخانه تولید و مونتاژ قطعات خودرو جهت تکمیل نیروهای کاری خود در اکثر زمینه های واحدهای کاری خود با ذیل بر استخدام نیرو با شرایط پذیرش زیر پذیرش میکند. داشتن روحیه کاری ...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
نیروی گرداننده امور ارسال فروشگاه مجازی
شرح وظایف خرید بسته بندی ارسال حسابداری روز و... فضای بسیار آرام و دوستانه و امکانات تکمیل قطعا قابل پیشرفت هم از نظر مالی هم از نظر عنوان کاری بستگی به خلاقیت و مشتاق بودن شما دارد بایستی آش...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
تولید و مونتاژ قطعات خودرد
استخدام فقط آقا و ترجیحا مجرد) کارخانه تولید و مونتاژ قطعات خودرو جهت تکمیل نیروهای کاری خود در اکثر زمینه های واحدهای کاری خود با ذیل بر استخدام نیرو با شرایط پذیرش زیر پذیرش میکند. داشتن روحیه کاری ...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
استخدام فوری دیجی کالا(جا خواب/سه وعده غذایی/بیمه)
باسلام شرکت دیجی کالا باهدف تکمیل ظرفیت پرسنل خود و ارائه خدمات با کیفیت بیشتر به مشتریان با شرایط و مزایا زیر نیرو میگیرد ✅شرایط و مدارک لازم برای استخدام ✔مجرد و آقا ✔از رده سنی ۲۰ الی ۳۰ سال ✔ اتم...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام فوری کارگر ساده آقا درکارخانه چیپس و پفک
‼️کارخانه بزرگ چیپس و پفیلا از آقایان با انگیزه و پر انرژی در زمینه کارگر ساده دعوت به همکاری میکند. خط تولید و بسته بندی چیپس در شهرک صنعتی استخدام و شروع بکار فوری نیازمندآقا از سن ۱۸ تا ۴۰سال...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
وسط کار بسته بندی کار
به تعدادی وسط کار و بسته بندی نیازمندیم به محیطی امن و آرام فقط تماس پاسخگو هستم
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
شرکت نون جو خط تولید و بسته بندی خانم و آقا
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه نون جو دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کارمانن...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
همکار خانم جهت چسب کاری و بسته بندی قطعات
همکار خانم جهت آماده سازی، چسب کاری قطعات (فیکسچربندی)، تمیز کاری و بسته بندی قطعات * فعالیت شرکت رنگ امیزی قطعات صنعتی واقع در شهرک صنعتی دولت آباد * بیمه تامین اجتماعی دارد * عیدی، سنوات مطابق با قو...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
استخدام نقطه جوش کار و کارگر ساده خانم و اقا
کارخانه واقع در خاتون اباد (نمک صالح ) به تعدادی نیروی خانم و اقا نیازمند میباشد. نقطه جوش و مفتول کار حرفه ای و نیمه حرفه ای خانم و اقا کارگر ساده جهت بسته بندی و منتاژ(خانم) کارگر ساده جهت حمل بار ...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
نیروی بسته بندی البسه بیمارستانی
خانم زیر ۳۰سال ترجیحا نزدیک محدوده سرویس رفت و برگشت دارد ساعت کاری ۷:۳۰ الی ۱۵:۳۰ و درصورت لزوم اضافه کاری
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
فروشنده حضوری شرکت کارنه (زیرمجموعه شیراز مرغ)
شرکت زنجیره تولید پارس گاورس-کارنه (شیراز مرغ) فعال در حوزه تولید و تامین بسته بندی گوشت قرمز و سفید،فرآورده های گوشتی و تولید غذاهای آماده و نیمه آماده به منظور توسعه تیم فروش خود در استان فارس از اف...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
طراح لیبل محصول حرفه‌ای
مجموعه تولیدی ما جهت تکمیل کادر طراحی از یک طراح حرفه‌ای و خلاق بصورت پروژه‌ای دعوت بعمل می‌آورد لطفا به هیچ عنوان متخصصین که با استفاده از هوش مصنوعی طراحی انجام می‌دهند درخواست همکاری ندهند. موارد ...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
کارخانه تولیدی مکانیزه سرویس خواب سری کاری
کارخانه تولیدی مکانیزه سرویس خواب mdf حقوق و مزایای عالی سرویس رفت و برگشت آقا خانم فرقی ندارد اطلاعات بیشتر تماس مسعول کارگاه اشنا به تمامی مراحل تولید ۳۰ت برش کار آشنا با دستگاه کات = ۱۸ت پی و...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
کارگر ساده در سالن بسته بندی
لطفا متن رو کامل بخوانید بعد تماس بگیرید به چند نیرو با شرایط زیر نیازمندیم : اقا ، مجرد ، متعهد ، در محدوده ی بلوار شاهنامه فردوسی سالن بسته بندی مواد غذایی هست ، سرویس نداریم برای همین در محدوده ...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
اپراتور دستگاه Cnc و وردست
نیازمند وردست خانم برای بسته بندی و انجام امور کارگاه داریم همچنین نیازمند نیرو برای کار با دستگاه تک کله لحاف دوز داریم آدرس ابن سینا شیف کاری هم تایم صبح داریم هم عصر بستگی به خودتون داره
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
اپراتور چاپ سیلک-اپراتور فلکسو-اپراتور دوخت
کارخانه ای واقع در شهرک صنعتی عباس آباد جهت تکمیل کادر تولید استخدام مینماید.. ✴️ بخش تولید ✴️ ✅️ اپراتور چاپ فلکسو ✅️ اپراتور چاپ سیلک و شابلون زن ✅️ اپراتور دوخت ساک دستی ✅️ اپراتور دوخت نایلون ✅️...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
بسته بندی پیچ و مهره اقا
فاز یک شکوهیه بسته بندی پیچ و مهره مشخصات خود را در چت دیوار بنویسید شماره بذارید تماس میگیرم
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدام خط تولید بسته بندی راننده کارخانه غلات
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه غلات صبحانه دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت ک...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
استخدام فوری نیروی ساده و ماهرباجای خواب و بیمه
استخدام نیروی کار ساده و ماهر آقا تا رده سنی 20الی30 و مجرد در تولیدی و نمایندگی‌های لوازم خانگی SAM در قسمت‌های خط تولید،دستگاه اپراتور،مونتاژ،بسته بندی،انبارداری اداری و... جای خواب،سه وعده غذایی،س...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
پیک موتوری ، کمک آشپز و کانتردار خانم ، ظرفشور
با سلام دعوت به همکاری : پیک موتوری متعهد و منضبط ( حقوق ثابت و پورسانت کرایه فیش ها ) برای ساعت ۷:۳۰ الی ۱۲:۳۰ برای ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۶:۳۰ کمک آشپز خانم ( ترجیحا با سابقه فست فودی ) برای صبحانه خو...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
نیروی بسته بندی کتاب
به یک اقای سن بین ۳۰تا ۴۰ ساله پویا برای انجام‌کار بسته بندی و‌چسب زدن بسته های پستی نیازمندیم
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
به یک بسته بندی کار ماهر خانم یا آقا شلوار جین
به یک بسته بند کار خانم یا آقا نیازمند شلوار جین زنانه بالای 19سال صالحیه سی متری خیابان کشوری 12متری نسترن پلاک 31
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
کارگرساده رستوران
کارگرساده برای شست و شو و نظافت پک نان و پیاز بسته بندی و غیره مرتب و منظم روزانه ۶۰۰ جمعه ها و تعطیلات رسمی تعطیل
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
کاردرمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 12 میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه پاداش و مزای...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
کارگر ساده خانوم برای بسته بندی نان برنجی جعبه چین
دو نفر نیروی خانوم متعهدو کاری جهت همکاری در کارگاه نان برنجی نیازمندیم حقوق روزی چهارصد و پنجاه تسویه به صورت هفتگی آدرس رشیدی خیابان برق تازه آباد محیط امن و سالم
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
نیروی کار بسته بندی (حضوری)
✳️به یک نیروی خانم زبر و زرنگ و سرعت بالا در محدوده(فخب،کوی حسینی،گلزاران ،پیربازار) جهت کار در کارگاه بسته بندی اجیل و خشکبار نیازمندیم . ️ساعت کاری:۷/۳۰صبح تا۲ظهر روزای جمعه تعطیل است. *نکته مهم:امک...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم
شرایط کاری تایم کار 8 الی 17 حقوق طبق وزارت کار بیمه تامین اجتماعی + تکمیلی سرویس رفت و برگشت ایاب و ذهاب ناهار اضافه کاری اختیاری روزانه دو ساعت پنج شنبه آف کاری بسته ماهیانه فروشگاهی مرخصی دو رو...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
کارگر آقا کارخانه دارویی
صداقت هستم ✅کارخانه بزرک دارویی جهت تکمیل پرسنل خود تعدادی نیروی آقا جهت خط تولید و بسته بندی و… طبق شرایط ذکر شده استخدام می نماید ✔️شرایط سنی ۱۸ تا ۴۰ سال✔️ ✔️بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی از روز اول...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
نیرو خانم برا بسته بندی لباسا
مزون کودک نیازمند نیرو خانم برا کار نیمه وقت ۳ ساعت تو روز برا بسته بندی لباسا و پاکت کردن یا تایم صبح ۱۰ تا ۱۳ یا ۱۴ تا ۱۷ حقوق هم از ۵ تومن به بالا و توافقی
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
کار در منزل بسته بندی
با سلام دوستان شرکت برای کار در منزل بسته بندی شکلات در تهران نیاز به 1000نفر نیرو از شهر شما داره کار در منزل خودتون انجام میشه و ارسال رایگانه برای شرایط و ثبت نام لطفاً و لطفاً فقط داخل پیام رس...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
کارخانه فر
کارخانه تولید فر قسمت بسته بندی اختصاص به بانوان قسمت خط تولید و مونتاژ اختصاص به آقایان مدرک تحصیلی ملاک نیست از سن ۱۸ تا ۶۰ پذیرش میشود حقوق از ۲۴ میلیون الی ۳۶ میلیون بیمه و مزایای تکمیلی ،...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
یونیلیور | Unilever Iran
سرپرست کنترل کیفیت - حوزه توزیع بازار | Quality Supervisor - Go To Market (GTM)
دامنه این نقش بر اساس عوامل مختلفی از جمله کشور پشتیبانی شده ، انبارها ، ارائه دهندگان حمل و نقل ، بسته بندی مجدد و پروژه های مشتری هر ساله مدیریت می شود. اندازه تیم ، توزیع جغرافیایی آن و بودجه عملیا...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
کارگر ساده/فنی/حراست/راننده/با جای خواب و غذا
استخدام در کارخانه شکلات‌سازی حقوق ها بر اساس طبقه بندی شغلی میباشد – همراه با اسکان و غذا کارگر ساده آقا جهت تولید و بسته بندی شکلات با دستگاه ❌❌ نیروی حراست،ویزیتور،فنی، راننده شروع به کار فو...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
کارگر در بازیافت سبد پلاستیکی
با سلام به تعدادی همکار جهت کار در مجموعه آسیاب پلاست آرتا در زمینه آسیاب و بسته بندی جعبه های پلاستیکی میوه جات با حقوق مزایای منصفانه با جای خواب و محیطی دوستانه با اضافه کاری
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
بسته بندی پستی
نیازمند به یک نیرو مرد جهت بسته بندی لوازم آرایشی و بهداشتی ساعت کاری 5 ساعت فقط حقوق و مزایای عالی
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
نیازمند کارگر آقا و خانوم
با سلام شرکت تولیدی سنگ مصنوعی نیازمند نیرو خانوم و اقا در حوزه فعالیت در سمباده کاری،بسته بندی ،کمک نقاش نیازمند است نیروی کار فصلی استخدام نداریم پایه حقوق ۱۵تومن شرایط سنی ۲۰الی ۴۰سال لطفا مشخص...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
اتو کار خانم
کارگاه بخارکاری و بسته بندی پوشاک نیازمند نیروی اتو کار خانم می‌باشد ساعت کاری ۸ صبح تا ۶ غروب تسویه ماهانه
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
استخدام نیروی فنی ماهر با تجربه طبق شرایط آگهی
کارخانه تولید مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی بزرگ شیراز جهت تکمیل کادر فنی به یک نفر آقا با شرایط و توانمندی‌های ذیل نیازمند می‌باشد. ۱. اولویت اصلی نیروی فنی داشتن تجربه کار و آشنایی و تسلط کامل به ...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
نیروی کار خانم برای کارگاه میوه خشک کنی
به ۳ نفر نیروی کار خانم نیازمندیم محدوده میدان تره بار شهید رجایی سرویس دارد (اگه مسیر خیلی دور نباشه) ابتدا آموزش می‌بینید ماه اول ساعتی ۳۰ تومان ماه های بعدی که راه افتادید تا ساعتی ۴۰ تومن قابل افز...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
استخدام نیروی کار اقا و خانوم برای خط تولید
صنایع گونی بافی و بسته بندی جهان تکین *شرایط* حداکثر سن ۳۵ سال *مزایا* محیا بودن شرایط اضافه کاری و افزایش حقوق اضافه پاداش تولید ماهانه سر‌ویس ایاب ذهاب بیمه کمک هزینه معیشتی کمک هزینه غذا آدرس ش...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
کارگر خانم برای کارگاه لبنیات
به تعدادی کارگر خانم برای کارگاه لبنیات نیازمندیم ساعت کاری: 7 تا 15 نوع کار: شستشو، تولید لبنیات، بسته بندی و ... سرویس رفت و برگشت+حقوق مناسب+بیمه آدرس کارگاه: تره بار جدید آدرس مراجعه حضوری جهت مصا...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
پاک کردن و بسته بندی سبزی
استخدام نیرو ساده خانم و آقادرشرکت تولیدی سبزی نیرو جهت پاک کردن و بسته بندی کردن سبزی شب کاری واقع در شهرک صنعتی شیراز براسرویس رفت و برگشت لطفاً تماس بگیرید چت پاسخگو نیستم سبدی12هزارتومن
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کار در منزل بسته بندی خانمهاآقایان درآمدبالاتضمینی
استخدام کاردرمنزل از تمام مناطق قابل توجه همه افرادجویای کار خانم هاوآقایان با سلام به تعدادی کارجو برای کار در منزل کاری راحت و آسان بادرآمدبالاومناسب برای خانم ها و آقایان تعدادی نیروی کاری جهت بسته...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
لوگوی گروه صنعتی درخشان
برای گروه صنعتی درخشان نیاز به طراحی  1- لوگو تایپ و المان 2- طرح برای بسته بندی طی نظافتی رنگ آبی  3- طرح برای بسته بندی طی نظافتی رنگ نارنجی و یا رنگ پیش
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
دسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته بندی لوازم جانبی موبایل در خانه ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر آدمین اینستاگرام ۲ نفر مناسب تم...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
جذب نیروی کار در هایپر عطاری نوش دارو
هایپر عطاری نوش دارو، واقع در دیلمان، شهرک بهشتی، نبش گلستان ۳، به چند نیروی ۱. کار خدماتی و بسته بندی ۲. فروشنده مجرب نیاز مند است. لطفا ، نام و نام خانوادگی ، سن و .. را پیامک کنید. ساعت کاری به...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
استخدام در شرکت های غذایی و خودرویی تا ۴۵ سال
✅️استخدام بانوان و آقایان ✅️در شرکت‌های معتبر غذایی ✅️خودرویی ✅️تجهیزات پزشکی ✅️پتروشیمی ✅️ صنایع پلاستیک و غیره ✅️در زمینه های بسته بندی +مونتاژ و تولید ✅️بانوان تا ۴۲ سال ✅️آقایان ...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
جذب نیروی کار خانم شهرک صنعتی
نیروی خانم ساعت کاری ۸الی ۴ عصر (شیفت شب ۱۲ الی ۸ صبح در صورت تمایل) امکان ماندن اضاف کار در صورت تمایل حقوق توافقی همراه بیمه تامین اجتماعی سرویس ایاب ذهاب دارد وعده غذایی ندارد کار سبک (بسته ب...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام کارگر ساده کارگاه تولید قطعات فلزی
با سلام به یک نیروی جوان اتباع یا ایرانی برای کار در کارگاه اهنگری تولید قطعات نیازمندیم حقوق در ابتدا ۱۶ میلیون اضافه کاری ساعتی ۷۰ تومان سرویس داریم جای خواب داریم بیمه و نهار نداریم ساعت کار...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
نیرو آقا کار در عطاری
نیرو آقا جهت کار در عطاری بسته بندی جابجایی بار آسیاب و... از ۹ صبح تا ۱۱ شب و دوساعت ظهر استراحت بیمه دارد لطفا محصل های محترم تماس نگیرند کار دائم هست
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
نیروی تولید و بسته بندی سالاد و آبمیو
استخدام نیرو جهت تولید و بسته‌بندی میوه و آبمیوه و سالاد (مناطق: زرگنده و شهرک غرب) به چند نفر نیروی خانم و آقا برای همکاری در بخش بسته‌بندی میوه و آبمیوه نیازمندیم. شرایط کاری: • روزانه ۸ الی ۹...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
کار گر ساده بسته بندی تولید
۱ نفر آقا ۳ نفر خانم برای بسته بندی تولیدی پلاستیک لوله برق قوطی کلید خرطومی لوازم خانگی... سرویس دارد بیمه کامل دریافتی خانم ۱۱ میلیون در یافتی آقا ۱۴ میلیون خالص آقا برای شیفت شب خانم برای شیفت روز ...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
جهت فروش نان فانتزی بسته بندی با قیمت مناسب
جهت فروش نان فانتزی بسته بندی با سیب سلامت با قیمت مناسب و توافقی در خدمت شما ویزیتوران و بازاریابان عزیز هستیم ، شماره تماس ما ***********
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
استخدام نیروی کار جهت بسته بندی
کار کردن در کارگاه خانگی،برای شمارش و بسته بندی. اسکاچ،دستمال...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
بسته بندی و اتو لباس
به یک نیروی کار خانم جهت کار در انبار لباس برای اتو و بسته بندی لباس نیازمندیم. ترجیحا در محدوده لوکیشین مشخص شده روزی ۲۰۰ هزار و نحوه تسویه حساب به صورت روزانه میباشد
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
نیروی کار ساده آقا
کارگاه تولید و بسته بندی ذغال ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر حقوق روزی ۵۰۰ هزار تومان پرداخت هفتگی تعطیلی فقط جمعه ها
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
بسته بندی خانگی تابستانه
سه‌شنبه 1 مرداد 1404، ساعت 09:25