دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
14 تایید
شور آباد
کارگر ساده
استخدام نیرو فعال آقا جهت کار در کارگاه صنعتی آهن آلات قسمت واحد بسته بندی ۱- پردخت دقیق و به موقع حقوق و مزایای قانونی و توافقی ۲- بیمه تامین اجتماعی ۳- حقوق طبق وزارت کار ۴- عیدی سنوات ۵- اضافه کار...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
شیرینگ پک سازی شایان صنعت
کارشناس عقد قرارداد دورکار مسلط به وب و کامپیوتر
یک شرکت معتبر ارائه دهنده دستگاه های صنعتی بسته بندی در نظر دارد جهت تکمیل کادر اداری خود دعوت به استخدام آورد. مزایا حقوق ثابت از 17-20 میلیون تومان به همراه بیمه تامین اجتماعی یک ماه دوره آموزشی آنل...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
6 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
سلام به یک نیروی خانم جهت بسته بندی درنان فانتزی نیاز مندیم ساعت کار ۷صبح تا ۳ظهر آدرس فلکه گاز خیابان جهاد سازندگی بعد از کوچه ۲نان فانتزی فلور
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
طراحی بسته بندی پاکت زعفران
یه پاکت بسته‌بندی برای زعفران می‌خوام که در سه سایز طراحی بشه... تقریباً تو سبک و سیاق عکسی که آپلود کردم و لطفاً اگر ایده خلاقانه‌ای دارید پیام بذارید... یه طراحی برچسب هم دارم
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
طراحی لیبل و عکاسی در فضای نرم افزار
کار بسیار ساده است و اصل کارها انجام شده و دنباله کار با یکی از بهترین مجریان باهوش و با تجربه پیش خواهد رفت.
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
طراحی لیبل چسب چمن مصنوعی
طراحی لیبل چسب چمن مصنوعی برای شرکت چسب دلتا در ۳ سایز مختلف ۳ طرح پیشنهادی طراحی بشه تا از بین اون ها انتخاب انجام بشه و جزيیات بیشتر روش اعمال کنید. در صورتی که اون سه طرح مورد قبول نبود ممکنه تقاضا...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
باسلام گروه تولیدی سورنا موتور برای بخش بسته بندی خود نیازمند تعدادی نیرو خانم می باشد
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
به دونفر خانم جهت بسته بندی با بیمه و سرویس و حقوق ۱۷میلیون نیازمندیم ساعت کاری ۸الی ۵/۳۰ ادرس:جاده صوفیان شهرک ایت الله رفسنجانی خیابان ۶ ترجیحا افراد تا ۴۰سال
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد.امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست.حقوق ماهیانه ۹ میلیون. بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی کفش زنانه مجلسی
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
طراحی لیبل گرافیکی برای بسته‌بندی کیسه محصولات
ما قصد داریم یک لیبل گرافیکی حرفه‌ای برای محصولات کیسه‌های برند «بی‌نظیر» طراحی کنیم. طراحی باید شامل اطلاعات دو زبانه (فارسی و انگلیسی)، QR Code لوگو برند و ظاهری شکیل و صنعتی باشد.
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
طراحی لیبل مطابق نمونه
میخوام دقیقا این لیبل رو کپی کنم.. اگر میتونید بگین تا با کیفیت بالا براتون اسکن کنم و بفرستم
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی
سلام ما نیاز به 300 نیروی بسته بندی مرتب و تمیز در منزل داریم حقوق بستگی به شما داره ولی پایه حقوق از ۸ میلیون تا ۱۲ میلیونه... هفتگی هم بخواین تسویه میشه بابت کار هم هیچ هزینه ای نه قبل نه بعد از...
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
طراح پکیجینگ حرفه ای
دنبال طراحی حرفه‌ای برای پکیجینگ (جعبه، لیبل، بگ و کارت تشکر و ...) هستم که با هویت برند هماهنگ باشه. به شدت روی کار حساسم اگر خلاقیت لازمه و صبر کافی ندارید نمیتونیم باهم همکاری کنیم رنگ‌های اصلی: ب...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
بسته بندی
با سلام کار بسته بندی دسته های قابلمه کاری بسیار آسان برای افراد مجرد. چیدن دسته های قابلمه در کارتون روزانه 1000تا خودمون میبریم میاریم
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
بسته بند نانوایی
فقط آقا جوان و سالم . لطفا با دقت بخوانید . جهت همکاری از ساعت ۸صبح الی ۶عصر کار خالی کردن نان و بسته بندی رانندگی یادداشته باشد . فقط با مراجعه حضوری به مغازه سوال داشتین بپرسین . ۲روز مرخصی با حقو...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
سرمایه گذاری و استخدام بسته بندی میوه خشک دورکاری
در بخش بسته بندی میوه خشک سرمایه گذاری کنید و استخدام به صورت دور کاری باشید . ما بخشی از بسته بندی خود را در قالب برون سپاری کالا واگذار مینمائیم . شما داشتن یک فضای کاری و سرمایه بنا به توافق میتوان...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
کارگر ساده آقا نیازمندیم
فروشگاه لوازم اشپزخانه به یک نفر نیروی آقا نیازمندیم برای امور بسته بندی محصولات ارسالی محدوده صالح اباد غربی
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
نیرو کار (بسته بندی)
استخدام نیرو کار جهت انجام وسط کاری و بسته بندی در فروشگاه ساعت دیواری و تابلو ۲۰ الی ۳۵سال. باحوصله و با سرعت عمل مناسب، باسلیقه و بانظم... ترجیحا ساکن منطقه ۹، ۱۰ و ۱۱ جهت رفت و آمد راحت‌تر. هرر...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم  جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
نیرو خانم واقا جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم
به تعدادی نیرو فعال اقا وخانم جهت پر کردن کوسن مبل با الیاف در منزل نیازمندیم حقوق عالی کار ثابت چت دیوار در خدمتم
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
سرمایه گذاری و استخدام مونتاژ شانسی ها
به صورت دورکاری در محیط زندگی خود انواع کیمدی و شانسی بسته بندی کنید مبلغ سرمایه و محیط کار بنابه پیشنهاد شما می‌باشد کار دورکاری و مناسب آقایان و بانوانی که تمایل دارند به صورت دور کاری کار کنند ه...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
سرمایه گذاری و استخدام در بسته بندی .میوه خشک
با شرایط اینکه هم به صورت خیش فرمائی کارگاه بسته بندی .ومیوه خشک و گیاهان داروئی بسته بندی کنید و هم به صورت اینکه در تولید سرمایه ای داشته باشید . با حفظ سرمایه کارگاه خود در محیط زندگی خود راه اندا...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
استخدام بسته بند آقا یا خانم
بسته بند زیر 30 سال جهت کار بسته بندی کفش در فروشگاه اینترنتی ساعت کاری از 8:3* تا **:** شنبه تا ***شنبه کاری جمعه و تعطیلات رسمی هم تعطیل حقوق ماهانه ** میلیون و ***** هزار تومان ثابت سرویس رفت و برگ...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
کار در منزل انجام میدم
کار در منزل ،ادمینی ،بسته بندی، انجام میدم به صورت دورکاری لطفا پیام بدید
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
نیازمندکار بسته بندی
نیازمندکاربسته بندی هستیم در منزل
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
سرمایه گذاری و تولید . سفره و نوشیدنی دورکاری
با سرمایه گذاری در بخش بسته بندی انواع سفره و نوشیدنی و انواع اسباب بازی شما نسبت به سرمایه و فضای که دارید ما برای شما در محیط زندگی خود به صورت شریکی .مواد اولیه و پشتیبانی فروش به عهده ماست و شما ...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
کارگر ساده بسته بندی قهوه/جای خواب/غذا/بیمه
استخدام کارگر ساده آقا جهت بسته بندی انواع قهوه {سابقه کار لازم نیست آموزش لازم در حین کار ارائه خواهد شد} استخدام راننده پایه۲/ موزع/کارگر انبار ساکن منطقه ◇◇فقط آقایان ۱۹ تا ۴۰◇◇ **حقوق دریافتی ب...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
سرمایه گذاری و استخدام در بسته بندی گلاب
در بخش بسته بندی گلاب کاملا تضمینی سرمایه گذاری کنید ودستمزد دریافت کنید کارگاه در محل زندگی شما ایجاد میشود و سرمایه و محیط کار بنا به پیشنهاد شما میباشد پشتیبانی و فروش به عهده ماست تماس وقت ادار...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
استخدام همکار آقا جهت کار در فروشگاه اینترنتی
مجموعه نیوا طب فعال در زمینه فروش پوشاک پزشکی به یک نفر خانم جوان نیازمند است شرح وظایف: نیاز به تخصصی ندارید تمام کار به شما آموزش داده میشود پرینت سفارشات از سایت جمع‌آوری سفارشات از قفسه و بسته بن...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
سرمایه گذاری در بسته بندی ادویه جات
با مشارکت ما در محل زندگی خود به صورت دور کاری و حق العمل کاری یک کارگاه داشته باش وبا امنیت شغلی بالا مشغول به کار گردید حداقل فضا و حداقل سرمایه بستگی به پیشنهاد شما دارد حقوق و سود خوبی دارد و ما...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
استخدام نیرو. خانم
با سلام استخدام نیرو خانم جهت بسته بندی رطب و خارک کار زیر کولر با همراه وعده غذایی
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
نیرو بسته بندی پاره وقت
یک نیرو پاره وقت میخوایم برای بسته بندی حقوق به صورت روزانه روزی 400تومن کار هفته ای دو روز هست از 7 صبح تا 12 ظهر لطفا مشخصات زیر ارسال کنید اسم و فامیل سن سابقه شعلی شهر سکونت
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
نیروی کار جهت بسته بندی زیتون
نیروی کار جهت کار در شرکت زیتون بسته بندی سرند دم گیری و فراوری نیازمندیم همراه با خانه برای خانواده صبحانه بیمه اضافه کاری حقوق بستگی به عملکرد شما
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
همکارخانم
تعدادی خانم برای وسط کاری تعدادی خانم برای بسته بندی تعدادی خیاط ماهربرای تولیدلباس زیرزنانه یک خانم برای نظافت وابدارچی شهرک صنعتی ۲باسرویس رفت وبرگشت
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
کار در منزل
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
راه اندازی کارگاه بسته بندی انواع شکلات
بسته بندی انواع شکلات درکارگاه شما دوست عزیز ماتمام شرایط را برای شما ایجاد مینمائیم تا شما یک کارگاه کوچک بسته بندی داشته باشید حداقل فضای کاری بستگی به امکانات شما دارد . داشتن انگیزه کاری داشتن ...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
سرمایه گذاری راه اندازی کارگاه لیوان کاغذی
راه اندازی کارگاه تولید لیوان کاغذی با پشتیبانی دائم شرکتی بسته بندی و تولید لیوان‌های کاغذی در صورت داشتن حداقل 50 متر مربع یک واحد در طبقه همکف و دارا بودن حداقل سرمایه 500 میلیون تومان، ما برای شما...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
همکار خانم۱۸سال الی۴۰ساله
به تعدادی همکار خانم برای بسته بندی و مونتاژ قطعات لاستیکی نیازمندیم . برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
کارگر ساده با جای خواب وغذا کارخانه قطعات خودرو
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ✅️کارخانه معتبر و دولتی قطعات خودرو قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقو...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
به تعدادی نیروی ساده نیازمندیم
به تعدادی نیروی ساده جهت کار در صندلی سازی و مبل جهت زیرکار منتاژ و بسته بندی نیازمندیم. ساعت کار ۸ تا ۵ بیمه دارد/مساعده دارد/ صبحانه دارد/
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
بسته بند شلوار و شومیز خانم
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک نیازمندیم
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
استخدام و کار درمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
کارگر ساده آقا/ بالای خواب و غذا(دارویی)
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ✅️کارخانه معتبر و دولتی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✅️پن...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
تولیدی کفش
به چندهمکارخانم واقا جهت بسته بندی کفش وچسب زن نیازمندیم اسلامشهر چیچکلو محیط کار سالم فقط سن بالای ۳۰ نباشه
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
کارگر ساده بسته بندی آب معدنی(بیمه،سرویس،غذا)
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)✨ ♻️کارخانه معتبرو نیمه دولتی آب معدنی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ♻️ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ♻️دارای۳روزمرخصی باحقوق ♻️دار...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم  جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
کارگر ساده خانم مشکین دشت
بسته بندی و انبار داری
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید درمشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته بندی لوازم جانبی موبایل در خانه ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام ۲ نفر ادمین این...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
کارگر ساده اقا کارخانه شیر خشک غذا بیمه سرویس
استخدام نیروی کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر شیر خشک در قسمت بسته بندی نیازمندیم: ❗یذیرش آقایان از 17 تا 40 سال❗ ✅ استخدام از روز اول مراجعه ✅شرایط کاری: ✅ ساعت کاری ۱۲ ساعت کار ۲۴ ساعت استراحت ...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
کارمند اداری انبار در شهرک صنعتی خوارزمی
شرکت پپتینا تولید کننده انواع محصولات کافی میکس، کاپوچینو، چای کرک و ماسالا برای انبار خود واقع در شهرک صنعتی خوارزمی ( نزدیک شهر شریف آباد)، نیازمند یک همکار جوان اقا بین ۲۵ تا ۳۵ سال ( فقط در این مح...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
نیروی کار آقا در بسته بندی مرغ
سلام به چند نفر نیروی آقا جوان حدود سن بین ۲۰ تا ۳۰ سال برای کار در قسمت بسته بندی و تولید خمیر در کشتارگاه مرغ نیازمندیم. ساعت کاری ۵ صبح تا یک بعدازظهر. ترجیحا محدوده اصغر آباد و خمینی شهر و منظریه ...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
نیروی بسته بندی ادویه و سبزیجات خشک
نیازمند همکار خانم، ساعت کاری ۱۲ظهر تا ۴بعداز ظهر، اضافه کار اجباری، پنج شنبه ها شروع کار از ۸صبح تا... جمعه ها تعطیل. حقوق روزانه محاسبه میشود و ماهانه پرداخت میشود، افراد زیر ۴۰-۴۵سال . روزهای تعطیل...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
نیروی خانم آشنا به خیاطی و نیروی ساده نیازمندیم
نیروی خانم جهت خیاطی نیازمندیم ماهر یا مبتدی و در صورت نیاز به آموزش دوره آموزشی با حقوق نیروی خانم ساده جهت بسته بندی نیازمندیم محل کار جاده ملارد روبروی نیروگاه
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
جذب نیروی ساده.بسته بندی.حراست
شرکت نانوپوشش گرانول جهت تکمیل کادر پرسنل در سه عنوان شغلی نیرو جذب میکند. ۱-نیروی حراست آقا. ساعت کار۱۲ساعته شیفت گردشی هفتگی (۸صبح تا۸شب).بیمه تامین اجتماعی٫سرویس رفت و برگشت٫وعده غذایی٫حقوق ومزایا...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
بسته بندی خانگی تابستانه
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
کار درمنزل برای خانومهای خانه دار و شاغل
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
استخدام نیروی کار جهت رستوران بیرون بر
بسته بندی آماده کردن دورچین و سالاد ، کمک آشپز نیروی خانم
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
کارگر ساده اقا با جای خواب و غذا/حراست(شرکت نوتلا)
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی نوتلا درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وقت ...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
کارگر انبار به صورت تمام وقت یا پاره وقت
شرکت پپتینا تولید کننده انواع کافی میکس و کاپوچینو به منظور تکمیل کادر انبار خود واقع در شهرک صنعتی خوارزمی نیازمند یک همکار اقا جوان است که در شیفت صبح یا عصر همکاری نماید. کار بسته بندی و اماده سازی...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کار در خانه بانوان سراسر ایران
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی (انستا و روبیکا) در من...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
استخدام نیروی خانم در محیط کاملا زنانه
کارهای بسته بندی در محیط زنانه حقوق سر موعد امکان درآمدزایی تا ۳۰ میلیون تومان سن بین ۲۰ تا ۵۰ سال فقط تماس جواب داده میشود صبح ۱۰ تا ۱۴ عصر ۵ تا ۹
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
بسته بند روکش
بسته بندی روکش ماشین
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
کارمند خانم اداری
استخدام نیروی خانم جهت امور ستادی و هماهنگی توضیحات شغل: شرکت [صنایع بسته بندی آرسیس جم ایرانیان] جهت تکمیل کادر اداری خود به یک نیروی خانم منظم، مسئولیت‌پذیر و خوش‌برخورد نیازمند است. این موقعیت شغل...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
کارگر ساده مونتاژ
استخدام کارگر ساده مونتاژ و بسته بندی خانم یا آقا ساعت کار ۹ صبح الی ۶ عصر با اضافه کاری تولید قطعات خودرو آدرس پردیس منطقه صنعتی کمرد خیابان صنعت شرقی خیابان روشن کوچه ارسطو پلاک ۳۱
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
اپراتور دستگاه بسته بندی
نیروی دارای سابقه کار اپراتوری(راه اندازی دستگاه بسته بندی) دستگاه مسائلی و چرندابی میباشد ساعت کاری ۶ صبح تا ۳ بعد از ظهر امکان اضافه کاری وجود دارد بیمه دارد حقوق توافقی بستگی به توانایی فرد دارد ل...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
نیروی کار خانوم جوان جهت کار در شرکت
به چند عدد نیروی کار خانوم جوان جهت کار در کارگاه بسته بندی زعفران و ادویه نیازمندیم
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام کارگر ساده
به یک کارگر ساده جهت کار در فروشگاه مهر و استامپ نیازمندیم شرح وظایف شامل بسته بندی و آماده سازی کالا و جور کردن سفارشها کمک در امور روزمره شرایط کار حقوق پایه ماهیانه 14 میلیون تومان در صورت رضایت ام...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
تولیدی و مونتاژ لوازم خانگی
برسلام کارخانه لوازم خانگی می‌باشد نیازمند نیروی خط تولید لوازم خانگی در قسمت های اداری و مونتاژ ،مدیریت فروش و بازرگانی ،ویزیتور نباردار،کارگرساده ،ماهر ،بسته بندی و حراست و نگهبانی ،راننده بین است...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
همکار جهت کار در رستوران
با سلام به یک همکار جهت کار در رستوران واقع در بازار نیازمندیم صبحانه و ناهار در خدمتیم فضای کاری آروم و دوستانه وظایف کاری شست و شو بسته بندی غذا و نظافت ترجیحا آقا جای خاب نداریم تماس در خدمتم
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
الهام
جویای کادر در منزل
دنبال کار در منزل هستم. بسته بندی. ادمینی دایرکت میتونم. فعالیت کنم 0921XXX5646
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
دنبال کار می گردم؛ترجیهاکاردر رستوران یا بسته بندی باشه
سابقه یک سال کار در رستوران دارم 0919XXX6984(نمایش کامل)
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
تعدادی کارگر ساده و ماهر آقا
تعدادی کارگر ساده و ماهر آقا در کارگاه گونی دوزی نیازمندیم ساعت کاری ۸ صبح الی ۱۸ بعدظهر(شنبه تا پنجشنبه) حقوق وزارت کار (بعد از یادگیری افزایش پیدا میکنه) بیمه دارد برای اتباع مدارک کامل و اقامت غیر ...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
اسنخدام دو نفر خانم کارشناس فروش و همکار بسته بندی
ثامن واشر جهت تکمیل کادر پرسنلی خود استخدام می نماید : ۱ـیک نفر خانم ، آشنا و فعال در حوزه فروش ، آشنا به برنامه حسابداری پارسیان ، حقوق ثابت+پورسانت فروش ۲-یک نفر خانم جهت کار در بخش بسته بندی
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
کاردرمنزل قوطی سازی
باسلام وااحترام به دونفرهمکارخانم جهت درست کردن قوطی مخصوص بسته بندی تخم مرغ طبق عکس آگهی درمنزل خودتون نیازمندیم شرایط استخدام مسیرفقط اندیشه سن از۲۵تا۳۵ متقاضی باید خودسرپرست باشه لطفا رعایت کنی...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
کار با گوشی در منزل
کار غیر حضوری با درآمد بالا ️ویژگی ها : ️درآمد افزایشی رو به بالا ️کار غیر حضوری و آنلاین ️بدون نیاز به مدرک تحصیلی ️آموزش رایگان قبل شروع کار ️پشتیبانی همه جانبه بعد آموزش مناسب :خانمهای بالای 25...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
پشتیبانی ومشاور
کاردرمنزل معتبروحلال درآمدروزانه بین 500تا2میلیون تومان ⭐️مزایای شغلی عالی در شرکت معتبر و قانونی و مجوز دار ✅بصورت پاره وقت وتمام وقت ✅خانم خانه دار، #خانم و #آقای شاغل ✅افراددانشجو،محصل و.... م...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
وسط کار برای کشیدن و بسته بندی غذا
کترینگ‌ مدیران به یک‌ نیرو با تجربه برای بسته بندی غذا و کشیدن غذا نیاز دارد ساعت کاری ۱۶:۰۰ الی ۰۰:۰۰ حقوق اداره کار
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
کارگر ساده
✅لطفا کامل متن آگهی را مطالعه بفرمایید و درصورتی که سوالی دارید خارج از مطالب ذکر شده تماس بگیرید✅ یک نیروی کارگر ساده برای کار در انبار و جابه جایی بار و بسته بندی بار ها و همچنین امور داخلی روزانه د...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
دوشنبه 21 مرداد 1404، ساعت 23:55