دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
6 پاسخ
18 تایید
طراحی بسته بندی قطعات خودرو
یک طراحی برای بسته بندی قطعات خودرو نیاز دارم طرح مینیمال باشه 2 رنگ ترجیها حرفه ای بنظر برسه یک pdf دارم که سایز بسته بندی داخلش مشخصه خروجی لایه باز psd نیاز دارم. پلت رنگی مشکی یا تیره بیشتر مد نظر...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
طراحی لیبل تخصصی برای محلول شست‌وشوی برد الکترونیک
ليبل براي محصول با عنوان محلول شست و شوي برد الكترونيك
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل + سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل...
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل +سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشودامکان کار در منزل حقوق ...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده (همراه با بسته بندی ) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح ، یک نفر شیفت عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده می‌شود امکان کار در ...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل و سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل ...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل + سه نفر فروشنده (همراه با بسته بندی)پسته حضوری ۲ نفر شیفت صبح یک نفر شیفت ظهر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشه امکان کار در منزل حقوق...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده (همراه با بسته بندی)پسته حضوری دونفر شیفت صبح یک نفر شیفت عصر حقوق هفتگی داده میشود امکان کار در منزل هست خانم و آقا پذیرش داریم آدر...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
به تعدادی کارگر خانم و آقا جهت بسته بندی نیازمندیم ترجیحا اتباع با مدرک
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
نیرو برای فروش و بسته بندی
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
طراحی لیبل برای درج سی‌دی
طراحی اطلاعات صفحه اول روی لیبل سی دی شامل لوگوی دانشگاه پیام نور. اطلاعات روی لیبل طبق عکس پیوست. لیبل رو من چاپ میکنم وروی سی قرار میدمو سایز دقیقا باید با ابعاد سی دی یک باشد
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده (همراه با بسته بندی) پسته حضوری یک نفر شیفت صبح یک نفر شیفت عصر امکان کارکرد حضوری با قرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار درمنزل حقوق ...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
بسته بندی
باسلام احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل + سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
طراحی حرفه‌ای لوگو، بسته‌بندی، تابلو فروشگاه
- نیاز به طراحی مجموعه‌ای هماهنگ و حرفه‌ای برای برند کسب‌وکارم دارم. پروژه شامل موارد زیر است: 1. **طراحی لوگو:** ایجاد یک لوگوی منحصربه‌فرد، ساده و ماندگار که قابل استفاده در تمامی رسانه‌ها باشد. 2....
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی مرغ واقع درخوشرو۵چناران ۲نفرخانم نیرو لازم دارد
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی
به چند نیروی خانم جهت بسته بندی با شرایط سنی 20 تا 35 سال نیازمندیم
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
بسته بندی
به یک همکار جهت مدیریت و سرپرستی کارگاه (تولید قهوه) با شرایط زیر دعوت به عمل می آورد: _ دارای روحیه مدیریتی منظم و وقت شناس _ساکن غرب تهران _الویت با عزیزانی است که سابقه در کارگاه را دارند.
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
بسته بندی
با سلام ب تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نان در شهرستان اشکذر نیازمندیم
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
بسته بندی
سلام به دو بسته بند خانوم جهت بسته بندی و کار جمع کنی کفش نیازمندیم با تسویه هفتگی ساعت کاری ساعت هشته صبح تا شیش حقوق ماهی چهارده تا پونزده
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
طراحی جعبه برای محصولات آرایشی و بهداشتی
مجموعه ما در نظر دارد جهت طراحی جعبه و بسته‌بندی محصولات دارویی و آرایشی-بهداشتی با یک طراح گرافیک خلاق و حرفه‌ای همکاری نماید. 🔹 مسلط به طراحی بسته‌بندی (Packaging Design) 🔹 تسلط کامل به نرم‌افزار...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
همکار خانم بسته بندی لباس بچه گانه
همکار خانم برای بسته بندی لباس بچگانه خیابان جمهوری سی تیر زیر ۴۰ سال از پذیرش اتباع معذوریم
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
نیروی بسته بندی خانم
ب چند نفر نیروی خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم ساعات کاری از 8صبح تا 6عصر تایم استراحت 45دقیقه کار بسیار سبک میباشد محیط کاملا خانم 3روز اول ازمایشی جهت ادامه همکاری محاسبه میشود مسیر ها...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
اصلاحات یک فایل کورل CDR
سلام یک فایل گرافیکی برای بسته بندی محصول داریم به زبان فارسی و فرمت CDR. میخواییم همین فایل انگلیسی بشه و به صورت لایه باز CDR تحویل داده بشه. ترجمه به صورت فایل ورد داده میشه. شکل نهایی ای که باید ت...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
استخدام در خط تواید خاویار
توضیحات ✔️ استخدام کارخانه تولید و بسته بندی بستنی دارای وچند شعبه در سراسر ایران با جای خواب و سه وعده غذایی✔️ ✴️✴️تعدادی کارگر ساده آقا ۱۸ تا ۴۱ سال سن بدون نیاز به سابقه کار و مدت زمان قرارداد تواف...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
استخدام در لگو سازی
توضیحات ✔️ استخدام کارخانه تولید و بسته بندی بستنی دارای وچند شعبه در سراسر ایران با جای خواب و سه وعده غذایی✔️ ✴️✴️تعدادی کارگر ساده آقا ۱۸ تا ۴۱ سال سن بدون نیاز به سابقه کار و مدت زمان قرارداد تواف...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام در خط تواید سرکه سیب
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
استخدام فوری نیروی کار آقا مجرد
سلام استخدام فوری نیروی کار آقا مجرد 18/29سال کارخانه قطعات خودرو در قسمت های اداری و دفتری خط تولید و فنی خط جوشکاری و تراشکاری و برش کاری فاکتور زنی و ثبت کد بسته بندی محصولات قطعاتی خودرو و ...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
استخدام در خط تولید خیارشور
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
واحد تولید شییرینی
به نام خدا استخدام نیروی کارگر ساده جهت تولید و بسته بندی شیرینی صبح ساعت 7/30تا چهار نیروی خانم روزی 4000هزار تومان نیروی آقا روزی 500 هزار تومان
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
استخدام در کارخانه شکلات سازی
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
استخدام در کارخانه سس
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
استخدام در خط تواید چیپس
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
استخدام در خط تواید نان لواش
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
بسته بندی و کار در سالن تولید کارخانه صنایع غذایی
بسته بندی و کار در سالن تولید (خانم و آقا) روزانه ۶۰۰ هزار تومان - بیمه دارد محل کار : شهرک صنعتی ملوسجان ساعت ۸ تا ۱۶:۳۰ سرویس رایگان از صدرا فاز ۱ فلکه سنگی و فاز ۲ میدان ولایت مشخصات خود را پیامک ک...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
استخدام در بسته بندی پسته
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
استخدام نیروی جوان ساده و ماهر
به تعدادی محدود نیرو برای تکمیل در قسمت های مختلف ( بسته بندی ، انبار داری ، حراست ، اپراتوری ، تعمیر و نگه داری ، اداری و....) دعوت به همکاری مینماید. شرایط کار حقوق از۳۰ میلیون تومان به بالا ساعت ...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
استخدام در خط تواید بیسکویت
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
استخدام در کارخانه ادامس
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
کارشناس صنایع غذایی
کارخانه تولیدی و بسته بندی خشکبار واقع در شهرک صنعتی بزرگ شیراز جهت تکمیل کادر خود نیاز به نیروی کارشناس صنایع غذایی با شرایط ذیل دارد: - مدرک کارشناسی - حداقل دو سال سابقه کار حرفه ای - توانایی کنت...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
استخدام نیروی آقا جهت بسته بندی
اگه دنبال یه کار مطمئن با مزایای واقعی و قابل لمس هستی، جات اینجاست. ✅ حقوق و مزایا  دریافتی ماهانه: 20,250,000 تومان  15,750,000تومان خالص واریزی +  4,500,000 تومان پرداخت نقدی  حق تاهل...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
ظرفشور و وسط کار آشپزخانه
مجموعه غذای سلامت تی فود جهت تکمیل کارد آشپزخانه دعوت به همکاری با شرایط زیر ۱ نفر آقا جهت ظرفشویی خدمات نظافت و وسط کاری و بسته بندی ساعت کاری ۸ صبح تا ۸ شب ۴ روز مرخصی درماه بیمه از ماه د...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
کارخانه داروسازی معتبر/کارگرخانم آقا،راننده،موزع
توجه توجه استخدام فوری کارخانه فرآورده های دارویی: بدون تعدیل در استان تهران و البرز برای آقایان و خانم های ایرانی و اتباع جوان در بخش های زیر نیازمند است: ⬅️ کارگرساده خط تولید و بسته بندی /موزع / ...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
کارگر بسته بندی
شیفت گردشی محیط کاری عالی و اخلاق مدار ساکن آمل یا بابل یا قائمشهر سرویس رایگان صبحانه، ناهار و شام رایگان پرداخت هزینه آزمایشات بدو استخدام بیمه تامین اجتماعی از روز اول کار پرداخت حقوق و حق شیفت و.....
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
استخدام نیرو بسته بندی و صندوقدار و آشپز آقا
به چند نفر خانم زرنگ با ملیت ایرانی جهت بسته بندی در تولیدی شیرینی یزدی در شیفت صبح با ۸ ساعت کاری ماهیانه حداقل ۱۲ میلیون نیازمندیم و چند نفر صندوقدار مرد جهت فروشندگی در هایپر مارکت در سه شیفت نی...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
acshimer
کارشناس صادرات
شرح شغل و وظایف : - جستجو توسط موتورهای جستجوی اینترنتی و ابزارهای هوش مصنوعی - هماهنگی و پیگیری‌های مربوط به ارسال بار از کارخانه و همچنین هماهنگی با واحدهای مختلف سازمان - انجام فرایندهای برون سازما...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
کارگر خانم سورت و بسته بندی فلفل دلمه ای
کارگر خانم کارکرده در سورت و بسته بندی فلفل دلمه ای صادراتی به همراه سرویس رفت و برگشت حقوق روز مزد
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
همکار خانم
با سلام واحترام همکار خانم جهت کار بسته بندی خشکبار ساعت ۸ الی ۴ حقوق ۱۲تومان رفت وبرگشت با خودمان سن ۲۰ الی ۳۵ سال مجرد و بدون حاشیه
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
توسعه درب ایده | Bericap
مدیر فروش | Sales Manager
به بریکاپ، پیشرو در صنعت تولید و بسته بندی، به عنوان مدیر فروش در تهران بپیوندید. تیم فروش خود را هدایت کنید تا رشد کسب و کار را هدایت کند و روابط قوی با مشتری را حفظ کند. از مهارت های خود در ارتباطات...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
تولیدی و بسته بندی
کارگر ساده
جنسیت: خانم و آقا ساکن سعید آباد، جاجرود و حومه ساعت کاری: همه روزه از ساعت 8 الی 20 حقوق ماهانه 25 میلیون
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
مدیر فروش - خانم
تولید کننده چسب پهن بسته بندی هستیم و توضیحات بیشتر رو تلفنی عرض میکنیم.
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
طراحی سایت در زمینه خمیر دندان
شرکت بل هلدینگ یک شرکت بین المللی تولید بسته بندی بطری هی پلی اتیلین و تیوپ خمیر دندان می بشد. که با توجه به حضور در نمایشگاهای بین المللی نیاز یک سایت بیار زیبا و کاربردی می باشیم
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
استخدام نیروی خانم و اقا جهت کار در کارخانه نوشمک
سلام خدمت دوستان عزیز در کارخانه نوشمک وریشه جهت تکمیل نیروهای خود به چند نفر نیروی کار خانم و اقا حداکثر۳۰ ساله نیازمندیم ساعت کار از ۸ صبح تا ۸ شب برای بسته بندی نوشمک همراه با سرویس رفت و برگشت ...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
به تعدادی چرخکار زیگزال دوز و وسط کار نیازمندیم
.. به تعدادی نیرو خیاط زیگزال دوز و وسط کار و اتو کار ماهر و نیمه ماهر جهت همکاری در تولیدی تیشرت مردانه نیازمندیم ... پارچه خوشدوخت و راحت هست وسط کار ۲ نفر کاردائم واقعی دوخت راحت قیمت خوب د...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
REGEN
تکنسین استریلیزاسیون (CSR) - آقا
شرح شغل همکاری در ارائه اقدامات اصولی به منظور جلوگیری از گسترش عفونت همکاری در شست و شو، استریلیزاسیون و چیدمان صحیح کلیه لوازم مورد استفاده در خط تولید تحویل اقلام و وسایل استریل به خط تولید بسته ب...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
زرین رویا | Zarrin Roya
مدیر خرید داخلی (مواد اولیه و بسته بندی) | Local Purchasing Manager Raw Material & Packaging
ماموریت شما در شرکت زرین رویا برنامه‌ریزی، هدایت و نظارت بر فرآیندهای خرید کالا مرتبط با حوزه‌های مواد اولیه، بسته‌بندی و پروژه‌های برون‌سپاری، به‌منظور تضمین تأمین به‌موقع، باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه کا...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
نیازمند کارگر ساده جهت کارگاه تولیدی
کارگر ساده جهت کارگاه تولیدی غذای حیوانات (پت) سن نهایت ۳۰ سال جهت بسته بندی و مونتاژ کاری محدوده بازار تهران محیطی امن و آرام.
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
اوجا
اپراتور خط تولید بطری (بخش خروجی و بسته بندی)
هدف از این موقعیت شغلی تحویل صحیح بطری‌های تولیدی از دستگاه، جداسازی پرت‌ها و بسته‌بندی اصولی محصول به منظور حفظ کیفیت و کاهش ضایعات. شرح وظایف اصلی دریافت بطری‌های تولیدشده از خروجی دستگاه چیدمان منظ...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
نیازمند نیروی ساده
به دو نفر خانم بابت بسته بندی نمک کار با دستگاه پرکن و پرس بسیار ساده و راحت
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
نیروی بسته بندی خانم
نیروی خانم رد سنی جوان تا ۴۰ سال و یا آقا ۱۵ تا ۲۰ساله جوان جهت بسته بندی تخم مرغ نیازمندیم . ساعت کاری ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر حقوق ثابت ۱۲ میلیون + اضافه کاری (اضافه کاری اجباری متناسب با میزان سفا...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
نیروی خانم جهت بسته بندی گلاب و عرقیات پاره وقت
با سلام ب یک نیرو خانم جهت بسته بندی پاره وقت گلاب و عرقیات ب صورت ساعتی نیازمندیم
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
دعوت به همکاری ویژه بانوان
⭕️فراخوان جذب نیرو⭕️ *-توی خونه کار کن، روزانه پول دربیار** ✅ کار بصورت  آنلاین با سرمایه کم ✅با درآمد عالی بدون سقف ، دارای دوحقوق ، حقوق آنی و حقوق ماهانه ✅مناسب به عنوان شغل اول یا دوم  ✅دوره ها...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
خدایا شکرت بابت درآمد آنی و میلیونی م
سلام و درود هر کسی در هر جایگاهی که امروز هست دقیقاً جای درست خودشه در واقع نتیجه شرایط امروز ما ،بخاطر انتخاب و تصمیمات گذشته ی ماست از نتیجه ت و زندگیت راضی هستی ؟؟ خب الحمدالله راضی نیستی؟؟ خب ...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
کارمند جمع آوری سفارشات - آقا
جمع آوری قطعات خودرو طبق فاکتور مشتری همکاری در بسته بندی و تحویل سفارشات نظم دهی و چیدمان اجناس در انبار آشنایی با قطعات خودرو مزیت محسوب می شود. دقت و سرعت عمل بالا و مسئولیت پذیری حضور منظم و تمام ...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
کار راحت از منزل برای بانوان
خانم خونه داری ؟ از بیکاری خسته شدی ؟ دخل و خرجت با هم نمیخونه ؟؟ همش‌دستت‌جلوی‌شوهرت درازه؟ دنبال یه شغل پردرامد باش مخصوص #خانمها اگردنبال این کار هستی که تو خونه باشه اموزشهاش رایگان باشه انلاین ...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
سازيبا | Saziba
کارشناس ارشد بازرگانی خارجی | Senior Foreign Procurement Specialist
مسئولیت های کلیدی: •مدیریت و نظارت بر چرخه کامل خرید و واردات خارجی، از جمله استعلام، ارزیابی قیمت، مذاکرات تجاری، صدور سفارش خرید، پیگیری حمل و نقل، هماهنگی گمرکی، و تحویل نهایی. •ارتباط حرفه ای و م...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
کاردرمنزل نیروی بسته بندی
بسته بندی در منزل خودتان
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
کار در کارگاه بسته بندی زغال
به دو نفر نیروی خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی زغال با حقوق ماهیانه ۸ میلیون‌تومان نیازمندیم لطفا فقط تماس
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
کار در عراق
کاردرکارخانه لبنیاتی دربغداد(بسته بندی محصول) نیروآقا ترجیحاًمجرد اسکان دارد صبحانه،ناهاروشام دارد ایاب وذهاب ازکارخانه تا مرز باشرکت ساعت کاری ۶ونیم صبح تا ۶ونیم عصر یا شیفت شب ۶ونیم عصر تا ۶ونیم صبح...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
بسته بندی خانم
به یک نفر بابت بسته بندی خانم
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام در کشتارگاه طیور ری تیهو
باسلام به چند نفر نیروی حرفه ای در بسته بندی مرغ و کلیپس زن حرفه ای نیاز مندیم شیف کاری شب ساعت 21 الی 9صبح به چند نفر نیروی خدمات و نظافت روز نیاز مندیم شیفت کاری ساعت 8 صبح الی 4 بعد ازظهر ...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
ادمین تلگرام و بسته بندی نخ
استخدام ادمین پاسخگو و نیروی بسته‌بندی (تعداد محدود) به تعدادی محدود ادمین پاسخگو جهت مدیریت پیج کاری و کانال تلگرام نیازمندیم. همچنین به چند نفر نیروی بسته‌بندی (غیرحضوری – در منزل خودتان) نیاز داریم...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
دعوت به همکاری
رویاهاتو به واقعیت تبدیل کن نیازمند نیرو خانم برای کار بصورت غیر حضوری ولی متعهد به کار کار ما مشاوره و فروش هست آموزش رایگان جلسات در ایتا، اسکای روم، گوگل میت برگزار میشه نیاز به سابقه کاری و مدرک...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
فروش محصولات آرایشی و بهداشتی تراست
اگر خانم هستی و دنبال یه کار پر درآمد و مطمعن میگردی که سرمایه نخاد تحصیلات نخاد پشتیبانی داشته باشی و تا به درآمد عالی برسی من میتونم کمک کنم فقط کافی اراده کنی برای اطلاعات بیشتر شماره تماس نام و...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
فروش محصولات آرایشی و بهداشتی تراست
اگر خانم هستی و دنبال یه کار پر درآمد و مطمعن میگردی که سرمایه نخاد تحصیلات نخاد پشتیبانی داشته باشی و به درآمد عالی برسی من میتونم کمک کنم فقط کافی اراده کنی برای اطلاعات بیشتر شماره تماس نام و نا...
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
استخدام خانم منشی و بسته بندی
لطفا کامل مطالعه بفرمائید. بعد پیامک و روبیکا پیام بدیم تماس نگیرین خواهشا.خانم جهت پاکنویس فاکتور بصورت دستی در هفته دوروز حظوری مابقی بصورت روبیکا قابل انجامه. در نمایندگی برنج. و یک نفر هم برای بست...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
کار در منزل بسته بندی خانگی خانم هاوآقایان
مجموعه ما جهت تامین نیروی انسانی خود ،برای سال جدید در مشاغل بسته بندی اقدام به جذب نیرو میکنید. - با درآمد بالا (حقوق ماهیانه 45 الی 60 میلیون تومان به بالا) - بدون نیاز به خروج از خانه - بهداشتی و ...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
خانم جهت بسته بندی بدلیجات و ادمین(دورکاری)
به یک‌نفر جهت بسته بندی بدلیجات عمده و‌ادمین و‌مدل در منزل نیاز داریم . ارومیه بوکان خوی مهاباد پیرانشهر سردشت اشنویه سلماس فرق نداره فرستاده میشه
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
استخدام و کار در منزل
در امد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه پاداش و مزایا و...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
کار بسته بندی ابنبات ی ک نفر خانم
کار بسته بندی ابنبات کار در منزل نداریم به هیچ عنوان خواهشا اسرار نکنین ممنون که مراعات میکنین محیط خانم هست سن هم از ۲۰ الی۳۰
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
کار در منزل برای خانمها
* دعوت به همکاری برای بانوان فعال و مشتاق ✅ کار پاره وقت با تایم ۴ساعت در روز ، آموزش رایگان و جامع با درآمد و مزایای عالی ✅ زیر نظر وزارت صنعت معدن و تجارت ✅ برای افرادی که دارای روحیه ی کار تیم...
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
استخدام در خط تواید نسکافه
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
استخدام در شرکت شیلتون
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
استخدام نیرو کاری خط تواید پاستیل
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
1404/09/21
زهرا عباسی
سلام من به کار در منزل بصورت پاره وقت از7 عصر تا 11 شب میتونم انجام بده تایم دیگه سرکارم و واقعا بهش نیاز دارم 
05:02
زهرا عباسی
می‌خوام محدوده افسریه و مسعودیه تهران باشه لطفاً برام پیدا کنید ممنون میشم 
05:04
استخدام بسته بند غذا گربه
سیده فاطمه شُبِیری
سلام من یه خانم50 ساله هستم،وبه کار در منزل  نياز دارم  لطفا🙏🏼😥
08:24
شرمین عطایی
نیازمندکاردر منزل هستم از نوسود در کرمانشاه 
09:23
1404/09/22
الهام قفوری
بسته بندی یا هر کار دیگر
در منزل

10:15
استخدام در کارخانه مخمر
چهارشنبه 7 اسفند 1404، ساعت 08:11