دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
3 پاسخ
14 تایید
بسته بندی
نیازمند همکار خانم هستیم. ترجیحاً محدوده آساوله و نایسر باشد. دستمزد بر اساس تیکه کاری می باشد. نهار بر عهده خودتان می باشد.
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
5 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
6 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
تولید آب مقطر
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
3 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
5 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار بدون نیاز به سرمایه با درامدی مناسب کسب اطلاعات بیشتر از طریق واتساپ و روبیکا
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی
سلام خسته نباشید طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی رو میخواستم انجام بدم لطفا کسانی که نمونه کار و تجربه دارند پیشنهاد بدندد.
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
طراحی سلفون بسته بندی مواد غذایی
طراحی سلفون برای دستگاه بسته بندی پیلوپک. محصول نات بار می‌باشد .
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
مدلسازی و بسته بندی سه بعدی شامپو
نیاز به انجام پروژه مدلسازی و بسته بندی سه بعدی مایع دستشویی فوژ مشابه نمونه کار زیر دارم klnc.ir/worksample/مدلسازی-بسته-بندی-سه-بعدی-مایع-دستشویی-فوژ-0748307m1w35
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
باسلام ب چند نفر نیروی فعال پرانرژی آقا و خانم در قسمت رول ب رول و بسته بندی در کارگاه سفره یکبار مصرف سریعآ نیازمندیم. مزایا بیمه صبحانه سرویس عیدی پایان کار شرایط سن 20 الی 35 تحصیلات دیپلم مجر...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
یک خانم جهت بسته بندی فروش آنلاین ترجیحا مجرد باشه یا بچه نداشته باشه تایم صب ۸تا ۱۲ رفت و برگشت با خودم و محیط زنانس. لطفا تماس بگیرید
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
طراحی بسته بندی محصولات ژل خوشبو کننده صادراتی
سلام خدمت فریلنسرهای گرامی بنده فردی کاملا مسلط به گرافیک و ایده پردازی میخوام و برام مهمه که دستی هم در بازار داشته باشه ما طراحی میخوایم در زمینه بسته بندی ژل خوش بو کننده هوا که به سه شکل مختلف باش...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
به چند نفر خانم و آقای فعال و متعهد به کار جهت کنترل و بسته بندی قطعات خودرو در یک شرکت معتبر نیازمندیم .
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
یکنفر آقا محدوده سنی حداقل ۲۴ سال توانایی جسمانی جهت بسته بندی مرسولات پستی بیمه توافقی حقوق حداقل ۷ میلیون ، درصورت رضایت امکان افزایش حقوق هست ساعت کاری از 8:30 تا 18 ،یکساعت و نیم تایم ناهار محل ...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
ت.ت.م یک عدد نیروی آقا زیر ۵۰ سال جهت بسته بندی گیاهان دارویی و فعالیت در انبار عطاری جمعه ها تعطیل شنبه تا ۵شنبه روزی ۵ ساعت در صورت تمایل تماس بگیرید پیام چک نمیشود
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
نیرو علاقه مند به شیرینی پزی
به دونفر نیرو خانم برای تولید و بسته بندی شیرینی خانگی نیازمندیم سن حداکثر ۴۰ در محدوده استاد یوسفی ساعت کاری از ۸ تا ۵ بعد ظهر برای توضیحات بیشتر با خانم اخوان تماس بگیرید
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
استخدام کارگر ساده در کارخانه لوازم خانگی (یخچال)
⚜⚜شرکت معتبر لوازم خانگی و چینی ⚜⚜ ♻️نیازمند کارگر ساده آقا و خانم ایرانی برای بسته بندی و تولید لوازم خانگی یخچال و تلویزیون و ظروف چینی ♻️پذیرش سنی از ۱۸ تا ۴۰ سال فقط ✅ساعت کاری ۷صبح تا ۳ظهر با...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
استخدام کار گر ساده .پرستاری . بسته بندی .
سلام به تعداد زیادی آقا تا ۴۵ سال ساکن تهران جهت بسته بندی و جابجایی مرسولات پستی از ساعت ۷ صبح تا۵عصر باحقوق ۱۹میلیون بیمه و ناهار نیازمندیم داشتن پایان خدمت و یا معافیت سربازی الزامیست محل کار تهر...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
استخدام فروشنده در عطاری
ترجیحا استخدام بانو استخدام در دوشیفت از ساعت ۹ صبح تا ۱۵ و از ساعت ۱۵ تا ۲۱ دونفر ترجیحا جهت ضمانت ۱۰۰ میلیون سفته گرفته میشه لطفا در واتساپ پیام بگذارید تا فرم اطلاعات استخدامی براتون ارسال بشه و قر...
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
طراحی بسته بندی در 4 سایز متفاوت محصول نمک
با سلام خدمت دوستان بنده 4 نوع محصول نمک خوراکی دارم که به صورت پاکت و قوطی هستش، نیاز به طراحی این موارد دارم برندبوک و لوگو طراحی شده از قبل لطفا دوستانی پیشنهاد ارسال کنن که قبلا نمونه کار طراحی ب...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
بسته بندی سوهان در کارگاه سوهان پزی
کارگر ساده و کار بلد خانم برای بسته بندی سوهان به همراه یک وعده صبحانه ۸صبح تا 4 بعد از ظهر آدرس: ۲۰متری مطهری، کوچه۳۸، انتهای کوچه، پلاک ۱۴۰ با تشکر
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
کارخانه دنپایی
کارخانه آریاس به تعدادی نیرو از جمله پیشکار ،چسب زن،بسته بندی،وسط کار و....نیازمند است جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
کارگرساده خانم آقا بسته بندی درکارخانه اسباب بازی
‼️کارخانه بزرگ و معتبر اسباب‌بازی از خانم ها و آقایان با انگیزه و پر انرژی در زمینه کارگر ساده جهت بسته بندی محصول دعوت به همکاری میکند. ❌کار دائمی و بدون تعدیل نیرو میباشد ❌ ♦️استخدام و شروع بکار ف...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
نیرو بسته بندی خرما ( خانم )
ساعت کار ۸ تا ۱۷ محل کار میدان امام حسین ، میدان بار ولیعصر سورت و بسته بندی خرما سن ۱۸ تا ۳۵ اتباع پذیرفته نمی‌شود کار در منزل نداریم
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
نیرو برای کارگاه تولید ابزار
به یک نیروی تمام وقت یا پاره وقت جهت کار مونتاژ و بسته بندی، در کارگاه تولید ابزار الات نیازمندیم. همراه بیمه و مزایا و حقوق طبق قانون اداره کار. محیط کاری امن و آرام و دوستانه. ترجیحا متاهل سن: زیر 3...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
کار در شرکت تولیدی مصنوعات چوبی پاره وقت
نوع کار شامل تمیز کاری محصولات نهایی . بسته بندی . مونتاژ کشوهای میز وغیره رنگ کاری محصولات چوبی . نیاز به افرادی با انگیزه مثبت وعلاقمند با کار صنایع چوبی میباشیم
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
نیازمند کارگر خانم جهت بسته بندی
نیازمند کارگر خانم فعال جهت بسته بندی خرما ساعت کاری8تا4بعد از ظهر می‌باشد بدون بیمه فقط ساعت8 الی12تماس بگیرید. توجه فعلا ظرفیت تکمیل شد لطفاً فقط فقط اگر آگهی بود پنجشنبه خبر بگیرید جهت استخدام......
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
اتو کار بسته بندی کار بیرون بر
گروه تولیدی هورام باسلام عرض ادب خدمت دوست گرامی تعدادی کارگاه بیرون بر نیازمندیم داخل کارگاه اتو کار بسته بندی کار وسط کار نیازمنیم
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
خط تولید بسته بندی راننده حراست کارخانه مربا
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه مربا دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کار...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
به یک نفر کارگرساده نیازمندیم
به یک نفر کارگر ساده نیازمندیم سمت طرف شیبان یازرگان باشه برای بسته بندی خیارشوروترشیجات ***************شماره تماس ‎**** *** ****
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
استخدام نیروی نظافت و خدماتی خانم
شرکت خدماتی و نظافتی آوا نصر امید ♻️ استخدام نیرو نظافتی فقط خانم ♻️ شرکت آوا نصر امید ،ارائه دهنده خدمات نظافتی از افراد متخصص و کاربلد در زمینه نظافت منزل،نظافت راه پله...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
آدینه تجارت راما ایرانیان
کارگر ساده
استخدام آدینه تجارت راما ایرانیان آدینه تجارت راما ایرانیان در استان البرز (کرج، منطقه ۳، کیانمهر) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان البرز استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا سابقه کا...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
کارشناس فروش در حوزه چاپ و بسته بندی (نایلون و سلفون)
استخدام گروه صنعتی نقش تصویر گروه صنعتی نقش تصویر در تهران (منطقه 8، تهرانپارس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان‌ تهران استخدام می‌نماید. کارشناس فروش در حوزه چاپ و بسته بندی (نایلون و سلفون...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
استخدام خانم جهت بسته بندی
استخدام خانم جهت بسته بندی درمنزل با دستمزد روزانه دارای اخلاق وترجیحا مجرد
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
کارگر ساده
بسته بندی بطری های پلاستیکی حقوق روزی ۳۵۰ ت ساعت کار ۹ صبح تا ۵ عصر بیمه و غذا ندارد سرویس دارد آقا و خانم فرقی ندارد محدودیت سنی بین ۱۸ تا ۳۵ آدرس جاده قوچان روستای عسگریه
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
نیروی اقا بسته بندی و انبار
نیروی جوان جهت انجام امور بسته بندی و انبار نیازمندیم. حداکثر سن ۳۰ سال حداقل مدرک دیپلم. فروشگاه انلاین سیسمونی ساعت کاری ۹:۳۰ تا ۱۸ میباشد حداقل حقوق ۱۰ تومان ولی درصورت رضایت قابل افزایش است.
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
نیرو خانوم تولید و بسته بندی
سلام نیرو خانوم تک شیفت تعدادی شیفت صبح از 8تا۱۵ و تعدادی شیفت عصر از ساعت 15تا20 حقوق ساعتی40تا45ت بستگی به کارشما داره. سرویس ندارد.
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
کارگرساده بسته بندی فقط خانم
شیفت بسته بندی تمام وقت روز هست دارای سرویس رفتو برگشت بیمه
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
نیروی ساده
تعدادی نیروی ساده برای کار در فروشگاه چوبی و محصولات ام دی اف جهت بسته بندی و ورود خروج کالا ، نظافت و خورده کاری ساعت کاری ۸ تا ۱۳ و یه ساعت تایم نهار ۱۴ تا ۱۸ ساعت کار میباشد هفته ایی تسویه می...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
اماده سازی فست فود
فست فود موبیدیک در بلوار گیلان ،جنسیت خانم ، از سن ۱۸ تا ۳۵ سال برای اماده سازی (کاهو گوجه خیارشور قارچ خرد کردن،مرغ سوخاری سرخ کردن،سس درست کردن،بسته بندی کردن تمیز کاری قسمت کار خودتان و شستشو وسایل...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
منشی مرد شهرک صنعتی
سن بین ۲۵ تا ۳۵ سال حتما وسیله نقلیه داشته باشد(سرویس نداریم) حتما آشنایی با کامپیوتر و اکسل و وورد ( در حد ابتدایی) حقوق طبق اداره کار بیمه بعد از ۳ ماه شغل بسته بندی ماهی و میگو و باسکول دار پیام پ...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدام خانم در کارخانه کیک +سرویس بیمه غذا
⭕استخدام کارگر ساده خانم دربسته بندی و خط تولید در کارخانه کیک و غلات (خط تولید و بسته بندی ) شرایط کاری کارخانه به صورت ذیل می باشد ۶صبح تا۲ظهر حقوق ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ساعت کاری۶صبح تا۶عصر ۱۴.۰۰۰.۰۰۰ ...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
نیروی خانم حسابدار
دعوت به همکاری شرکت چاپ و بسته بندی ✍یک نفر همکار خانم بعنوان حسابدار و اداری ✍مدرک کارشناسی حسابداری(یا تجربه کاری مرتبط در حوزه حسابداری و اداری) ✍حقوق و مزایا طبق قانون کار ✍ساعت کاری ۷ الی ۱۵ ✍سر...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
استخدام بازاریاب و فروشنده حرفه ای
ما در مجموعه‌مون به یک نفر آقا/خانم مسئولیت پذیر، متعهد، متخصص با روابط عمومی و فن بیان خوب جهت فروش محصولات‌مون به فروشگاه‌ها، شیرینی فروشی‌ها و... در سطح شهر کرمانشاه نیاز داریم. محصولات ما: انواع...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
استخدام کارگر ساده
به نفر کارگر ساده جهت حمل و نقل فرش و بسته بندی فرش در قالیشویی نیازمندیم دو وعده خرج ساعت پاره وقت می باشد و همراه با انعام
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام نیروی کار در منزل باحقوق بالا
کار در منزل میباشد ... استخدام کار در منزل با مدارک معتبر و قابل استعلام با سابقه کار بیش از ۵ سال و استخدام مجازی و حضوری : برای استخدام وتوضیحات به ادمین در روبیکا پیام دهید با پاسخگویی ۲۴ ساعته ...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
گرافیست تمام وقت
سلام نیاز به یک همکار گرافیست داریم فصای کار ما فضای مجازی و چاپ و بسته بندی هست. آشنایی با برنامه فتوشاپ و ایلستریتور از نیازمندی هاست
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
استخدام کارگر ساده در کارخانه مقوا و نساجی
به تعداد ۱۵ نفر نیروساده آقا جهت کارخانه معتبر نساجی و مقوا در شهرک صنعتی کلات جهت بسته بندی محصولات نیازمندیم شرایط سنی ۱۸ تا ۴۰ سال بدون نیاز به سابقه کار نساجی۶صبح تا۶عصرچرخشی ۱۷.۰۰۰.۰۰۰ آقا هم...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
نیروی بسته بندی نبات خانم
مجموعه تولیدی نبات جهت تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی ساده خانم برای سالن بسته بندی دعوت به همکاری می نماید. جهت اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
شرکت قطعات خودرو کارگرساده حراست موزع راننده
فراخوان استخدام فوری کارخانه قطعات خودرو✅ تعداد 30 نفر آقا ایرانی واتباع دربخش های کارگرساده خط تولید و بسته بندی /حراست/موزع/راننده لیفتراک،راننده پایه 2 و پایه 3 نیازمندیم پایان خدمت کارگر الزامی ن...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
کارمند خانم آشنا به کامپیوتر جهت بسته بندی
تعدادی کارمند ترجیحا خانم جهت بسته بندی محصولات و سفارشات فروشگاه اینترنتی لوازم جشن ، نیازمندیم. اولویت با کسانی است که با کامپیوتر مقداری آشنایی داشته باشند ، برای دیدن سفارشات در سایت فروشگاه و گر...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
فراز انرژی اطلس
گرافیست
جنسیت: آقا و خانم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۲۰ الی ۲۵ میلیون استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران مسلط به فتوشاپ، کورل و ایلاستریتور آشنا به امور چاپ تسلط بر طراحی کاتالوگ، بروشور و جعبه و ...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
استخدام نیروی جوان (لوازم آرایشی و بهداشتی )
با سلام حتما شرایط کار خوانده شود بعد تماس بگیرید درصورت مشغول بودن یا عدم پاسخگوی مجددا تماس حاصل فرمایید تایم کاری از ساعت 8 صبح تا ساعت 16 بعدظهر پذیرش متاهل نداریم  فقط نیروی آقا ۱۹ الی ۳۰ سال...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
فروشندگی و بسته بندی مواد
به دو عدد نیروی مجرد خانم یا اقا سن بالای 25 سال نیازمندیم جهت فروشندگی و بسته بندی در فروشگاه شیر عباس واقع در مسکن روبروی کوچه عارف شیفت صبح 8 تا 4 شیفت عصر 4 تا 12 شب
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
استخدام جهت المنت دوخت پلیسه بسته بندی شال و روسری
به تعدادی خانم اشنا و وارد به انجام کارهای المنت، دوخت، پلیسه و بسته بندی شال و روسری نیازمندیم. موقعیت محل کار میدان دروازه قرآن یزد
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده
شرکت پژواک پرتو باران در نظر دارد جهت تکمیل پرسنل خود ۲ نفر نیروی کار جهت تولید و بسته بندی با حقوق قانون کار و عیدی و سنوات و بیمه استخدام نماید. ساعت کاری ۸ الی ۱۷ ساعت تماس : ۹ الی ۱۳ ۱۶ الی ۲۰
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
استخدام نیرو خانم بسته بندی خرما
استخدام ۲۰ نفر نیروی کار ( خانم ) در شرکت بسته بندی خرما شرایط : ۱. ساعت کاری ۰۷:۳۰ صبح الی ۱۵:۳۰ ظهر ۲. سرویس ندارد ۳. حقوق روزانه ۲۰۰/۰۰۰ هزار تومان ۴. بیمه ندارد ۵. ۳ روز اول آزمایشی و جمعه ها ت...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
چسپ زن و بسته بندی
تولیدی کیف و کفش به چند نفر همکار خانم چسپ زن و بسته بندی در تولیدی کیف نیازمندیم ساعت 8تا17 ماهانه هشت میلیون سیلاب ایستگاه سوم قنبراباد
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
خانم اتباع افغان کارگاه تولیدی شیرانی کساره پرتمان
محدوده سنی ۲۰ الی ۴۰ سال ساعات تماس ۹-۱۸ به تعدادی نیروی کار خانم اتباع افغان، جهت تولید و بسته بندی در کارگاه تولیدی یازمندیم... ساعات کاری پاره وقت ۹-۱۴ ساعت کاری تمام وقت ۹-۱۸ حقوق و مزایای کار س...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
بسته بندی لباس در یک آنلاین شاپ پوشاک
چند نفر خانم جوان (سن ۲۰ الی ۳۰) برای بسته‌ بندی پوشاک در یک آنلاین شاپ استخدام می‌کنیم. . با اخلاق و دارای روحیه تیمی مسئولیت‌پذیر و با دقت . حتما تماس بگیر**************
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
استخدام بسته بندی پوشاک
دو نفر خانم جهت بسته بندی پوشاک نیازمندیم شرایط کاری: * ساعت کاری ۷ تا ۱۴:۳۰ * سن مجاز 18 تا 30 سال * بیمه دارد * سرویس از ابتدای بلوار مفتح شرقی * تعطیلات رسمی تعطیل هستیم * مرخصی با حقوق دو روز در ...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
منتاژ و بسته بندی محصولات چوبی
خانم از ۲۰ الی ۳۴ سال،مجرد،باانرژی و با حوصله
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
اپراتور و کارگر انبار و بسته بندی
مانتا در البرز (فردیس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان البرز استخدام می‌نماید اپراتور تولید و کارگر انبار جنسیت :آقا شرایط احراز نوع همکاری: دو شیفت(شبکاری دارد) شرایط سنی از 18 الی 35 سال م...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
حسابدار
حسابدار خانم مسلط به نرم افزار دشت مسلط به اکسل ساعت کاری : ۸:۳۰ الی ۱۴:۳۰ محل کار: کارگاه بسته بندی خشکبار محدوده خیابان سعدی *لطفا" اطلاعات خود(رزومه، شماره تماس) را در قسمت چت ارسال کنید برای ه...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده جهت کار در شرکت بسته بندی محصولات پروتئینی(گوشت و مرغ) نیازمندیم . حقوق ثابت + اضافه کار+ ناهار + پاداش لطفا برای مصاحبه به صورت حضوری تشریف بیارید. شهرک صنعتی نصیرآباد سرو ۸ پ...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
مسئول جمع آوری سفارشات اینترنتی
استخدام خانم و آقا در فروشگاه وال مارکت همکاران ما، در فروشگاه وال مارکت فرایند جمع آوری و بسته بندی سفارشات را انجام میدهند شرایط همکاری : از 18 سال تا 40 سال ساعت کاری از ساعت 7 تا 17 عصر از ساعت 14...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کاردر سردخانه (سورت میوه و بسته بندی)
با سلام به تعدادی نیروی خانم و کار بلد و زرنگ برای سورت سیب در سردخانه نیازمندیم روزانه 500 سرویس دارد
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
استخدام نیروی خانم
فقط تماس و مراجعه حضوری به تعدادی نیروی خانم جهت کار در کارگاه چاپ و بسته بندی نیازمندیم محدوده سنی۲۵تا ۳۵ سال(مجرد) داشتن روحیه کار تیمی الزامی است منظم و متعهد دارای سرویس رفت و برگشت ترجیحا ساکن...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
نیروی خانوم جهت بسته بندی جوراب مجلسی زنانه
با سلام نیروی خانوم جهت بسته بندی جوراب مجلسی زنانه در منزل فقط فقط تماس پاسخگو هستم. در صورت عدم پاسخگویی مجدد تماس بگیرید ساعت پاسخگویی از 8صبح تا 2بعدظهر
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
صنایع بسته بندی دانا قوطی
حسابدار
استخدام صنایع بسته بندی دانا قوطی صنایع بسته بندی دانا قوطی در تهران (مامازند-پاکدشت) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید حسابدار جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای س...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
نیروی ساده آقا و خانم نیازمندیم
به تعدادی نیروی ساده جهت نظافت و بسته بندی غذا در رستوران نیازمندیم فوری نیروی آقا سن بین ۱۹ تا ۳۸ سال نیروی خانم سن بین ۲۸تا ۴۱ سال با دو روز مرخصی در ماه با حقوق بیمه از ماه دوم توافقی با وعده غذ...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
استخدام ۱۰۰ نفر خانم و آقا دردو شرکت کیک و کلوچه
شرکت تولید و بسته بندی ویفر و کیک غلات در قسمت خط بسته بندی نیازمند نیرو ساده خانم و آقا میباشد . ✔شرایط سنی آقایان و خانم های ۱۸ تا ۴۰ ✔استخدام از لحظه ورود بدون اتلاف میباشد انتخاب شیفت به انتخاب ...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
نیرو آقا جوان اتو و بسته بندی پوشاک
به یک همکار اقا جهت اتو و تکمیل و بسته بندی پوشاک نیازمندیم ترجیها سابقه کار در تولیدی های پوشاک داشته باشید سن از بیست الی بیست و هشت به مدت دو هفته آموزش بعد از دو هفته قراداد بسته میشود اطلاعا...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
نیروی فنی(تاسیسات)
***** مراجعه به صورت حضوری می‌باشد تایم مصاحبه: ۸صبح الی ۱۲ظهر و 14 الی 16 می‌باشد***** یک شرکت تولید قارچ جهت قسمت بسته بندی و تاسیسات نیروی فنی آقا با شرایط زیر استخدام می نماید: تاسیسات: *جنسیت اق...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
جذب نیرو اقا مبتدی در مونتاژ قطعات ، شعرک بهاران
جذب چند اقا بدون نیاز به سابقه مرتبط، انجام امور مربوط به تولید و مونتاژ قطعات شامل مونتاژکاری ، بسته بندی، سوراخ کاری و … در شهرک صنعتی بهاران با سرویس چراغ قرمز ساعت کاری ۸ تا ۱۷ ، روز های تعطیل هم ...
یک‌شنبه 7 بهمن 1403، ساعت 13:31