دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
3 پاسخ
14 تایید
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
5 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
6 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
3 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
5 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
کار بسته بندی سیفی جات هست سرویس ایاب و ذهاب در بعضی مسیرها دارد
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به یک نیرو آقا جوان و مرتب و متعهد در قسمت بسته بندی بیرون بر هورزاد نیازمندیم ساعت کاری ۹ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون همراه با غذا درصورت نگرفتن غذا یک میلیون به پایه حقوق اضاف میگر...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
بسته بندی محصولات ارایشی و بهداشتی نیروی خانم و یک نفر نیروی آقا جهت کار خدماتی متعهد به کار اموزش داده می شود بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دارد و امنیت شغلی
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
به تعدادی نیروی آقا جهت کار در کارگاه بسته بندی مقوا نیازمندیم. ساعت کار از6صبح تا 6عصر. تایم صبحانه وناهار 1ساعت میباشد حقوق ماهیانه18000000به شرطی که 26روز کار کنید. صبحانه با ما هست ناهار با خودت...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
طراحی بسته‌بندی محصول (Product Packaging)
نیاز به طراحی بسته‌بندی حرفه‌ای برای محصولات داریم. طراحی باید چشم‌نواز، کاربردی، و هماهنگ با بازار هدف و نوع محصول باشه.
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
کمک انبار دار آقا حقوق ماهانه 17 میلیون
لطفا آگهی رو دقیق مطالعه فرمایید و سپس سوالی اگر بود بفرمایید. تولیدی پوشاک مادام از آقایان با سلامت فیزیکی کامل و ظاهر آراسته برای همکاری به عنوان کمک انبار دار دعوت به همکاری میکند. حقوق 17 میلیون ت...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
جذب همکار خانم و آقا شرکت دستمال کاغذی و سلولزی
استخدام نیروی بسته بندی و تولیدات دستمال و سلولزی فقط ایرانی خانم ها از ۱۸ تا ۳۸ سال آقایان از ۱۸ تا ۴۲ سال دعوت به همکاری می نماییم. ۸ ساعت کار به همراه اضافه کار یک وعده غذا بیمه تامین اجتماعی و...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
پذیرش نیروی کار در شرکت صنایع غذایی
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی 45سال ✅️داشتن کارت پایا...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
نیروی خانم جوان برای بسته بندی نبات
به تعدادی نیروی خانم جوان برای بسته بندی نبات درون کارگاه نیازمندم حقوقش از ساعتی 30تا 50 تومان است بستگی به کارکرد شما دارد . فقط تماس بگیرید چت و پیام پاسخگو نیستم آدرس درچه چهار راه خط گاز صد متر ...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
استخدام در دیجی کالا
استخدام در انبار توزیع محصولات دیجی کالا (میدان امام حسین) شرح وظایف: بارگیری و جایگذاری کالاهای ارسالی از انبار اصلی آماده سازی سفارش‌ها بسته بندی سفارش‌ها تحویل سفارش‌های آماده شده به ماموران ارسا...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
ادمین پشتیبان پیج bencoshoes
به یک ادمین ❌حضوری ❌پشتیبان دایرکت و واتسپ خانم رنج سنی ۱۸تا ۲۵سال در شعبه مرکزی برند بنکو واقع در میدان فردوسی نیازمندیم. شرایط مورد نیاز : ۱)دانشجو نباشد ۲)فعال ۳)روابط عمومی بالا ۴)اهل کار تیمی ۵)...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
کارگر ساده کارخانه قطعات خودروجای خواب و غذاوبیمه
✅️کار در خط تولیدکارخانه قسمت:اپراتور تولید،مونتاژ،بسته بندی و ..... ✅️اقایان و خانمها از ۱۸ تا ۳۹ سال مورد پذیرش میباشند ✅️امنیت شغلی داریدبه شرطی که اهل کار باشید✅️ ✅️از استخدام افراد دارای سو سابقه...
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
بسته بند، وسط کار، بخارکار
به نیروهای ماهر در زمینه بخارکاری و بسته بندی و وسط کاری نیازمندیم. پرداخت به صورت هفتگی و تسویه آخر ماه در محیطی کاملا زنانه
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
ویزیتور و بازاریاب حضوری حقوق ثابت پورسانت بیمه
شرکت چاپ و بسته بندی چیترا با فعالیت در زمینه تولید جعبه و هدایای تبلیغاتی دفاتر مشق فانتزی ٫ برای تکمیل تیم فروش خود در تمام مناطق تهران و کرج ویزیتور تمام وقت و پاره وقت حضوری آقا و خانم استخ...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
کارگر قصاب (گوشت ،مرغ ماهی)
کارگر ماهر جهت کار در سوپر پروتیینی با تسلط کامل به قطعه بندی ،بیخس کاری و برش انواع گوشت قرمز ،مرغ، ماهی و درنهایت بسته بندی با ظاهری آراسته و مرتب ،دارای کارت بهداشت رزومه کاری بهمراه نام و نام خان...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
اقا
نیروی آقا باشد حدود ۳نفر برای بسته بندی و جابه جایی کالا و خالی و پر کردن کارتن و بسته بندی زرنگ باشد حوصله داشته باشد نیروی اقا باشد برای خالی و ورود و خروج کالا جابه جایی کالا امار گرفتن و ف...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
جذب نیروی فنی کارخانه معتبر
شرکت کارخانجات صنایع فلزی و میخ سازی رشت واقع در لشت نشا نیروی فنی آقا جذب می کند. - نیروی کار با دستگاه کشش - نیروی کار با دستگاه میخ - نیروی قسمت پولیش - نیروی مسلط به بسته بندی میخ - نیروی وارد به...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
پذیرش کارگر آقا،حراست با جای خواب و غذا
✅️کارخانه بزرگ و معتبر تولید شیرین عسل جهت ❌️تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی ♎️و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط ✅️تولید،حراست نیازمند می‌باشد شرایط استخدام در کارخانه ✔️ دارای ۳ وعده ...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
نیازمند نیروی کار کارگاه کفاشی (کارجمع کنی)
باسلام به دو نفر نیروی کار جهت کار در کارگاه کفاشی با حقوق مناسب نیازمندیم (خانوم یا اقا) محدوده ی عامل موارد کار شامل کفی انداختن داخل کار و بسته بندی کار میباشد اموزش های لازم داده میشود
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
بسته بند و وردست تولیدی
یکنفر خانم یا آقا زرنگ و فعال برای کار وردست برشکار نیازمندیم بسته بندی خانم برای پوشاک زنانه شومیز و کت و شلوار محیط سالم و بی حاشیه دسترسی عالی به مترو و بی ارتی
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
نیرو اقا
نیرو اقا برای کار تولیدی مواد غذایی کار تولیدی از صفر تا صد تولید محصولات غذایی در چهار لاین شستشو ؛ پاک ؛ اشپزخانه ؛ بسته بندی ( صیفیجات و سبزیجات ) واقع در شهرک صنعتی شماره یک ( چهارشیر ) نیازمند ه...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
کارگر ساده در تولیدی بسته بندی
کارگر ساده حقوق ماهیانه منظم اتباع همراه با بیمه همراه با عیدی سه راه شهریار شهرک صنعتی گلگون همراه با جای خواب مدارک کامل ۲۰ تا ۳۰ سال چهار نفر
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
استخدام ویزیتور حضوری و انباردار
صنایع غذایی چلچراغ نیک گیلان زمین جهت پیشبرد اهداف خود دعوت به همکاری می نماید. ۱- ویزیتور خانم و آقا حقوق پایه اداره کار + پورسانت + ایاب ذهاب بیمه عیدی و سنوات مسیر ها دارای مشتریان فعال بوده و ...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم
به یک همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم. وظایف:شستشوی ضرف ،بسته بندی غذا،و خورده کاری ساعت کار: 10صبح تا 9شب یک روز در هفته آف با حقوق همراه با وعده غذایی
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
چرخکار لباس زیر زنانه
شرکت معتبر تولیدی برای نیرو های ماهر و با سابقه بالاتر- تا ۲۵میلیون امکان افزایش حقوق می‌باشد تعداد چرخکار ماهر و نیمه ماهر لباس زیر زنانه سوتین و ست و تک شورت وسط کار نیرو ساده و بسته بندی هفت ه...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
صندوق دار و بسته بندی غذا
منشی رستوران وارد به اسنپ فود و بسته بندی غذا ساعت کاری ۱۱ صبح الی ۲۱ آف هفتگی دارد ناهار حقوق ۱۶ پایه بستگی به مهارت افزایش حقوق داریم
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
خیاط و زیگزال و وسط کار
نیازمند چند نفر خیاط اقا مسلط به خیاطی به صورت حرفه ای مسلط به راسته و زیگزال و میاندوز میانگین سنی 17تا25 و یک نفر نیروی کار ساده جهت بسته بندی میانگین سنی 17تا25 و یک نفر وردست چرخکار میانگین س...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
کارگر ساده تزریق و مونتاژ
******استخدام فوری******** با سلام و احترام ۱/ کارگر جهت اپراتوری دستگاه تزریق( قبلا کار کرده باشد) ۲/ تعدادی نیروی اقا جهت مونتاژ و بسته بندی (آینه بغل خودرو ) ساعت کاری ۷:۰۰ الی ۱۹:۰۰ پنج شنبه ها ...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
جوشکار آرگون و co2
گروه تولیدی صنعتی شارپک تولید کننده انواع دستگاه های بسته بندی به یک نیروی جوشکار آرگون و یک نیروی جوشکار co2نیازمنداست محیط کار کاملا سالم و مهندسی بیمه پاداش وام صبحانه میان وعده
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
به چند نفرخانم جهت بسته بندی نیازمندیم
به چند نفر خانم جهت مونتاژ وبسته بندی نیازمندیم(ترجیحا مجرد) نیاز به تجربه کارنیست سن۱۸تا۳۵سال حقوق بصورت ساعتی ساعت کاری۹الی۱۷ محدوده کار فاز یک(لطفا در صورت نزدیک بودن به فاز یک پیام بدید) سرویس ند...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
استخدامی نیروی کار خانم و آقا در کارخانه
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی 45سال ✅️داشتن کارت پایا...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
کارگر ساده آقا و خانم ایرانی شمس آباد فشافویه
محل کار شهرک صنعتی شمس اباد-حسن آباد فشافویه ساعت کار از 8 صبح تا 5 عصر (به صورت ثابت اضافه کار تا 8 شب ) شیفت شب دارد . (حق شیفت تعلق میگیرد) یک هفته شب کار یک هفته روزکار به صورت چرخشی حقوق وزارت کا...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
همکار خانم جوان بسته بندی پستی لوازم آرایشی
باسلام نیازمند همکار خانم زیر ۳۰سال جهت بسته بندی پستی لوازم آرایشی مکان: پارکینگ ملت ساعت کاری: صبح ۹ الی ۱۳:۳۰ عصر ۱۶:۳۰ الی ۲۰:۳۰ جمعه ها عصر تعطیل
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
کار در منزل(ویژه بانوان)
توجه توجه ❌کار بسته بندی نیست❌ ❌ویژه بانوان❌ از علاقه مندان به شغل انلاین و اینترنتی دعوت میشود دعوت به همکاری از خانم های با انگیزه برای کار در منزل با گوشی موبایل بدون بیرون رفتن از خونه...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
نیروی فنی ، منشی حسابدار، سرپرستی، ساده نیازمندیم
آقا و خانم جهت کار در کارخانه تولیدی دستگیره نیازمندیم اعم از تولید بسته بندی وسط کار انبار دار پرسکار جوشکار در صورت امکان ، رزومه خود را داخل واتساپ یا روبیکا ارسال فرمایید ممنون ساعت تماس و م...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
کار در منزل بسته بندی
سلام خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز به تعداد نیرو خانوم جهت بسته بندی در منزل خودشان نیاز مندیم کار بصورت کارتن درب منزل تحویل می‌گیرید و به صورت بسته بندی شده درب منزل تحویل می‌دهد کارتون شامل ب...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
پذیرش کارگر آقا،راننده،حراست(کارخانه پاستیل)
✅️استخدام فوری در شرکت تولید انواع پاستیل و ژله ✔️کارگر ساده آقا ایرانی واتباع ♎️قسمت های تولید بسته بندی ✔️( کارگر ساده ) حراست ❌️کارت پایان خدمت برای حراست الزامی است ✅️شرایط سنی: کارگر ساده 17 تا...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
چرخکار و وسط کار
شرکت✳️تری تکس✳️ تولید کننده انواع شلوار جین و تریکو زنانه و مردانه برای تکمیل پرسنل خود در زمینه های زیر دعوت به همکاری می نماید: ⬅️چرخکار صنعتی ماهر و نیمه ماهر ⬅️چرخکار راسته دوز نیمه ماهر ✳️و آموز...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
نیروی کار ساده برای تولیدی مواد غذایی
به ۲ خانم جوان، فعال و سالم، متعهد، تمییز و با ایمان جهت کار در کارگاه تولیدی سوسیس و کالباس نیازمندیم جهت شستشو و نظافت ظروف و محیط کار بسته بندی محصولات کمک به تولید *ترجیحا مجرد باشند تا هر روز ب...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
استخدام کارگر ساده
باسلام.شرکت واقع در شهرک صنعتی ده سرخ جهت خط تولید قهوه نیازمند 2نفر نیروی آقا جهت کار در قسمت تولید و بسته بندی دارد لطفا جهت هماهنگی در ساعات اداری تماس گرفته شود
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
یک نیروی خانم و دو نیروی اقا کار در تولیدی
دونفر اقا جهت کار در تولیدی قطعات لاستیکی و یک نفر خانم جهت مونتاژ و بسته بندی محدوده شاپور
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
نیروی خط بسته بندی کارگر خط تولید پنیر پیتزا
یک شرکت معتبر تولید پنیر پیتزا به منظور توسعه فعالیت‌های خود، از افراد واجد شرایط برای همکاری در بخش تولید پنیر پیتزا دعوت به عمل می‌آورد. شرایط احراز: جنسیت: آقا سن: ۱۸ الی ۴۰ سال دارای سلامت جسمان...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
به تعدادی نیرو جوان خانم جهت بسته بندی پوشاک
به تعدادی نیرو جوان خانم جهت بسته بندی و اتو کاری وپرس نگین پوشاک در مجموعه نیازمندیم ساعت کاری مجوعه ۷صبح تا ۵ عصر ساعات پاسخ گویی از ۹ صبح تا ۴ عصر نیرو دائمی فقط میخوایم با سرویس رفت وبرگشت در م...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
کارگر خانم بسته بند
بسته بندی کیسه زباله ساکنین باقر شهر در الویت بهمراه ناهار بیمه سن 18 الی 30 سال
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
یک نیروی بسته بندی جهت ارسال سفارشات آرایشی
سلام به یک نیرو جهت آماده سازی سفارشات برای ارسال در دفتر فروش یک واحد آرایشی و بهداشتی در بازار تهران نیاز داریم لطفا اطلاعات زیر رو در یک پیام در واتساپ برای ما ارسال کنید، نیاز به تماس گرفتن نیست ...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
استخدام نیروی بسته بند شیفت شب/روز در مناطق مختلف
**استخدام نیروی اقا جهت بسته بندی غذا در رستوران** *داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت الزامی است *برخورداری از سلامت جسمانی کامل *شرایط سنی: از 20 سال تا 45 سال -مزایا: *پرداخت عیدی، سنوات و سایر مزای...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
استخدام وکار درمنزل
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
استخدام و کار در منزل
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
استخدام و کار در منزل
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
استخدام و کار در منزل
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
کارگر فنی
نیروی فنی آشنا به ماشین الات صنعتی مانند تراش - دلر کاری - سنگ زنی - رنگ - مونتاژ - بسته بندی و .... علاقه مند به یادگیری علاقه مند به کار تیمی اصطلاحا دست به آچار امکان ارتقا شغلی مزایا شامل : نها...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
استخدام نیروی خانم و آقا در شرکت بیسکویت و کاکائو
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️مبلغ حقوق از 18الی26 ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی ...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
نیروی لجستیک ترجیحا نیروی آقا
یک شرکت معتبر در شرق تهران (نارمک) از افراد منظم و دقیق که دوست دارند در کار خود پیشرفت کنند، برای جمع آوری سفارشات، بسته بندی و ارسال کالا در بخش فروشگاه اینترنتی دعوت به همکاری مینماید. شرح شغل : ار...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
استخدام و کار در منزل
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
نیروی ساده خانم و اقا برای انبار پوشاک
به تعدادی خانم و اقا نیروی ساده انبار پوشاک واقع در خیابان ولیعصر نیازمندیم از 20 تا 40 سال شرح وظایف: آماده سازی پوشاک برای ارسال به فروشگاه ، بسته بندی برای فروش انلاین و تفکیک بار در صورت داشتن تع...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
هونام نهاد آیان
نیروی بازاریابی و فروش
جنسیت: آقا و خانم حداقل مدرک تحصیلی: دیپلم/کاردانی/کارشناسی (رشته های مرتبط مزیت محسوب می شود) تجربه کاری: حداقل 2 سال تجربه کاری مرتبط در زمینه فروش (ترجیحاً در صنعت چاپ و بسته بندی) استان مورد نیاز:...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
کادر کارگاه زغال کبابی خانم یا آقا
کاردرمحل جهت پروخالی کردن کوره زغال کبابی بسته بندی آدرس قزانچی سرابله آقا و خانم
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
کار در کارگاه
شرکت غذایی خاتون جهت تکمیل کادر خود به چند نیروی کار خانم جهت کار در کارگاه تولیدی مواد غذایی نیازمند است ●○ کلیه کارهای خانمها در کارگاه (تقسیم بین همکاران) : خرد کردن و سرخ کردن سبزیجات، کبابی و سر...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کلوچه پذی ممتاز
به یک همکار خانوم با سواد حداقل دیپلم جهت فروشندگی و بسته بندی نیازمندیم بدون مشکل در ساعت کاری
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
استخدام حراست
ما در صنایع چاپ و بسته بندی نگارستان زنجان به دنبال فردی مستعد و با انگیزه برای کار در قسمت حراست هستیم. انگیزه و پشت کار موارد کلیدی برای کار در این شرکت است. با توجه به فعالیت گسترده این مجموعه امکا...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
نیروی خانم جهت فروش و بسته بندی شال و روسری
* نیروی خانم جهت فروش و بسته بندی در فروشگاه شال و روسری ساعت کاری از 9 الی 18 جهت مصاحبه حضوری آدرس میدان هفده شهریور پشت سرای ۱۰ کوچه جنب پارک پلاک ۳۲ فروشگاه خاوری
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
استخدام نیروبسته بندی خانم وآقادرکارخانه کلوچه کیک
جهت تکمیل خط تولید و بسته بندی کیک و کلوچه پرشین مواد غذایی به تعدادی نیروی خانم و آقا از تمام کرج و حومه با شرایط زیر نیازمندیم ساعت کاری هشت ساعته به صورت گردشی و ساعت کاری هشت ساعته با اضافه کار...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
تعدادی کارگر ساده بسته بندی
سلام به تعدادی کارگر ساده جهت کار در کارگاه تولیدی و بسته بندی نیاز مندیم سن ۱۷ سال تا ۳۰سال بدون جای خواب
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
نیروی جوان
✅️به نام خدا✅️ شعبه مرکزی در نظر دارد در جهت تکمیل پرسنل خود در نمایندگی سراسر کشور تعدادی نیروی آقا استخدام کند بخش های مورد نظر: خط تولید،بسته بندی ،اپراتور دستگاه فنی مهندسی و مونتاژکار شرایط عمومی...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
کشتارگاه زربال قسمت بسته بندی
سلام نیروی کار ترجیحا کاربلد باشه. قسمت بسته بندی قلاب زنی نیروی شرکتی شبکار نیرو میخایم و حقوق هم تقریبا ماهی 15 میلیون تومان که اضافه کاری هم جدا حساب میشه
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
کارگر ساده برای تولیدی سبد پلاستیک
کار ۱۲ ساعت. شیفت شبم داره. پای دستگاه اتومات نشسته سبد تولیدی. رو چندتایی بسته بندی میکنن جای خواب و منزل برای خانواده و افراد شهرستانی. محل کار داره.
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
ملکی
همکار خانم جهت کاردر آشپزخانه نیازمندیم
خانمی جهت کمک در آشپزخانه ظرفشویی و بسته بندی غذا نیازمندیم 0919XXX3225(نمایش کامل)
شنبه 7 اردیبهشت 1404، ساعت 17:49