دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
3 پاسخ
14 تایید
بانک لباس
بسته بندی پوشاک
مجموعه ما به چند بسته بند جهت تکمیل کادر خود نیازمند است
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
5 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
6 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
روناد
کارگر انبار
🚨 استخدام فوری در انبار پردازش سفارشات اینترنتی 🚨 👩‍💼👨‍💼 ویژه آقا و خانم | 💼 تمام‌وقت و پاره‌وقت | 📦 شادآباد - تهران 💡 دنبال کار ثابت یا پاره‌وقت هستی؟ 🎓 دانشجویی؟ 👪 وقت آزاد داری؟ یا دنبا...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
3 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
5 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای آقایان و خانم ها دانشجویان و دانش آموزان با درآمدی عالی کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
طرح بسته بندی
چند طرح بسته بندی برای محصول که از روی یک بسته بندی که قبلا طراحی کرده ایم زده میشه و فقط رنگ و عکس و بعضی از نوشته تغییر میکنه
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
طراح بسته بندی حضوری
به دنبال یک طراح گرافیک حرفه ایی در تبریز هستیم . لطفا پیشنهاد ثبت کنید
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
مجموعه تولیدی لابیسه جهت تکمیل تیم خود در واحد بسته بندی به یک همکار خانوم با: مسئولیت پذیری بالا برخوردار از اخلاق حرفه ای و روحیه کار تیمی دقت و نظم در انجام امور وقت شناس و منظم شرح وظایف: بسته ب...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
یک شرکت تولیدی کفش واقع در شهرک صنعتی جی جهت تکمیل کادر خود به چند نفر نیروی بسته بندی نیازمند است همراه با ناهار ایاب و ذهاب بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی ساعات تماس 9صبح تا 4 بعد از ظهر بجز روز...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
به هیچ وجه هزینه از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات پذیرش آقا و خانم
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
کارگاه بسته بندی مواد غذایی
راننده
استخدام راننده با وانت یخچال دار زیر صفر
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
تکنسین بسته‌بندی و مونتاژ | Assembly Packaging Technician
آیا شما از حفظ تجهیزات تولید و اطمینان از استانداردهای با کیفیت بالا شکوفا می شوید؟ آیا شما آماده هستید تا هنگام کار در یک تیم با عملکرد بالا ، در زندگی بیماران دیابت تفاوت ایجاد کنید؟ در این صورت ، ن...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
مونتاژ لوستر و بسته بندی لوستر
کار در کارگاه حوالی بازار خانم و اقا موجه و محیط امن و ارام دو دوستانه . ناهار :۱ظهر تا ۲ استراحت. تماس:******** __ ***
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
طراحی بسته بندی و لیبل محصول روی جار و بطری
ما به دنبال یک طراح گرافیک با استعداد و خلاق هستیم که بتونه لوگو و لیبل جذاب و منحصر به فردی برای محصولات غذایی ما طراحی کنه. هدف ما ایجاد هویتی بصری قوی
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
نیروی خانم جهت کار بسته بندی
به چند نیروی خانم جهت کار بسته بندی فقط بین ۲۰ تا ۳۵ سال استخدام میشود ساعت کاری ۷ تا ۲ روزهای تعطیل رسمی تعطیل محیط کار خانم هستن
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
فروشگاه لبنیات مادر
هایپر لبنیات مادر از شما دعوت همکاری به عمل می آورد صندوق داری حساب داری فروشندگی بسته بندی خدمات و ....
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
کارگر فنی جهت گلخانه محدوده خان زنیان
به یک کارگر آقا ترجیحا فنی،مسئولیت پذیر و فعال،۲۵ تا ۳۵ سال،جهت کار در گلخانه،سم پاشی،بسته بندی و ....رسیدگی به امور گلخانه با ساعت کاری ۷ صبح تا ۵ عصر و ترجیحا اقامت شبانه روزی در گلخانه نیازمندیم.
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
کار در منزل
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
استخدام و کار در منزل
در آمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل ✅ بدون نیاز به خروج از خانه ✅ بهداشتی و دارایی تمام مجوزات رسمی ✅ با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا ✅ دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی ✅ با حق بیمه...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
استخدام نیروی کار در منزل(بسته بندی)
استخدام نیروی کار در منزل ؛ حقوق ماهیانه بین ۸ الی ۱۶ تومان؛ بدون هیچگونه محدودیت سنی و یا تحصیلی؛ تسویه حقوق به صورت لحظه ای و انی؛ ظرفیت محدود
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
تولیدی و بسته بندی چای و قهوه | coffee and tea production line
مدیر تولید | Production Manager
مدیر تولید در یک شرکت تولیدی و بسته‌بندی قهوه و کاپوچینو مسئولیت مدیریت کل فرآیند تولید، نظارت بر عملکرد تیم تولید و تضمین کیفیت محصولات نهایی را بر عهده دارد. این نقش بر بهبود فرآیندهای تولید و بهینه...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
راسته دوز وسردوز کارواتوکاروبسته بندی کار
سلام تعدادی رسانه دوز کار و سردوز کار ب صورت محدود نیازمندیم اتوکار و بسته بندی کار بصورت محدود نیازمندیم آدرس ما مسلم شمالی بیرون بر نداریم پس لطفا سوال نفرمایید تسویه ب صورت ماهیانه سروقت میباشد...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
بسته بندی در منزل
باسلام و درود کار بسته بندی در منزل خودتان بدون نیاز داشتن به ضامن و چک تسویه کار نقدی مناسب افراد خانه دار بدون نیاز به آموزش آوردن و‌بردن محصولات با خودمون هست فقط تمیز و مرتب بسته بندی شود جهت شرک...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
بسته بندی کش مو
بسته بندی کش مو در منزل
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
پرسنل بانوان بسته بندی در کارگاه
برای بیرون اصلا کار نداریم خواهشا پیام ندید به همکار خانم در تولید لوازم ورزشی نیازمندیم دارای انگیزه کار . مرتب و منظم زیر ۲۷سال و دارای روحیه همکاری کارهایی قبل از دوخت ( برش زیپ . بند لوازم .....
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
فروشنده خانم جهت کار در مغازه گلاب فروشی
فن بیان بالا و برخورد خوب بامشتری کار هم فقط فروش عرقیات هست بسته بندی و پر کردن نیست
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
کارمند خانم جهت شرکت تاسیساتی
کارمند خانم جهت مونتاژ بسته بندی در شرکت خصوصی بسته بندی فیلتر تصفیه کار تمیز و سبک و دائمی ساعت کار ۹ الی ۱۷ حقوق ثابت ماهیانه حدود ۱۳ تومان روزهای تعطیل و جمعه تعطیل شرایط سنی ۲۵ الی ۴۰ سال...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
بسته بندی و مونتاژ
اگر به دنبال درامد بالا در منزل هستید با ما تماس بگیرید
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
بسته بندی در منزل
باسلام و درود کار بسته بندی در منزل خودتان بدون نیاز داشتن به ضامن و چک تسویه کار نقدی مناسب افراد خانه دار بدون نیاز به آموزش آوردن و‌بردن محصولات با خودمون هست فقط تمیز و مرتب بسته بندی شود جهت شرک...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
مونتاژ و بسته بندی ابزارآلات دستی
به چند نفر جهت مونتاژ و بسته بندی ابزارآلات دستی بصورت روزمزد یا استخدامی نیازمندیم
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
نیرو خانم و آقا جهت بسته بندی
چند نفر نیروی خانم و آقا جهت بسته بندی در شرکت معتبر در محدوده قرچک نیازمندیم
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
استخدام بازاریاب حضوری
شرکت تامین طاها گیلان شعبه اصفهان محصولات موادغذایی (برند ضمانت) سویا فله و بسته بندی، تن ماهی، قند. شکر. برنج. کشک، رب، خیارشور زیتون فله، ادویجات ، زعفران، مرباجات، زغال کبابی، رشته آش،و..... کلیه م...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
استخدام فوری نیرو اقا و خانم شرایط آسان
کارگاه تولیدی واقع در کیلومتر ۵ جانبازان به لاهیجان، سر سه‌راه جعفرآباد، نیاز به نیرو دارد: خانم ساعت کاری: ۹ صبح تا ۴ بعدازظهر کار آسان، تولید و بسته بندی بدون نیاز به دانش خاص آقا (شیفت شب) ساعت ک...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
درآمد از گوشی
قانونی و حلال پاره وقت مجازی تسویه آنی میلیونی کارمند خانه دار بازنشسته دانشجو کار رایگان نداریم بسته بندی تایپ ترجمه ادمین کانال نیستیم لطفاً با دقت بخونید اگر دنبال کار رایگان میگردین مارو...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
کار باگوشی
قانونی و حلال پاره وقت مجازی تسویه آنی میلیونی کارمند خانه دار بازنشسته دانشجو کار رایگان نداریم بسته بندی تایپ ترجمه ادمین کانال نیستیم لطفاً با دقت بخونید اگر دنبال کار رایگان میگردین مارو...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
یک کارگر ساده خانم یا اقا یا دانشجو و محصل
یک کارگاه تولیدی کوچک کیف واقع در سعید اباد شهریار ،نیازمند یک نفر اقا یا خانم جهت کار بسیار ساده نظافت کیف و بسته بندی می باشد.حقوق 200 تومان به صورت روزمزد. حدود 4 میلیون در ماه
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
استخدام وکار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
همکاری تمام وقت
*فرصت شغلی فوق‌العاده* _پذیرش نیرو در کارخانه قطعات خودرو در بخش های( تولید، بسته بندی،انبار داری، ترخیص کالا ،حراست، بخش اداری و حسابداری) ✅شرایط سنی (۲۰ الی ۳۰ سال) برای آقایان مجرد و کاری ✅همراه ...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
استخدام نیروی اقا برای بسته سوهان
سلام استخدام نیروی اقا بین ۱۸تا۳۳ سال جعت بسته بندی سوهان واقع در ملک شهر خ مطهری جنب بانک ملی سوهان حاج قادری حقوق به صورت ساعتی و ساعتی ۶۵ هزار تومن پرداخت میشود کار به صورت سرپایی است کار سبکه ...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
کارمند بسته بندی
کارمند بسته بندی جهت گارنیش محصولات درست شده با حلوا، بسته بندی محصولات و آماده سازی سفارشات. استخدام هم به صورت تمام وقت هم پاره وقت انجام میشود.
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
کارگر خانم و اقا بسته بندی قاشق یکبارمصرف
باباسلمان شهریار ساعت کاری ۷ تا ۷ حقوق وزارت کاری همراه اضافه کاری بیمه دارد مدارک حتما داشته باشید
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
نیرو برای بسته بندی کارتن بادستگاه پرس کارتن
شغل چهار فصل در ضایعات برای پرس کارتن با دستگاه پرس قیمت توافقی روزانه یا کنتراتی فرقی نمیکند گنبد جاده گدم آباد سه کیلومتری گدم آباد به سمت روستای داشلی ضایعات محمود خوجملی
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
بسته بندی ذغال
به کارگر جهت بسته بندی ذغال نیازمندیم ساعت کاری از ساعت ۹ صبح تا دو ظهر از ۲ بعدازظهر تا ۸ شب روزانه ۵۰۰ هزار تومان
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
کارگر تمام وقت
چند نفر کارگر ساده آقا جهت تخلیه و بارگیری و بسته بندی و اماده سازی کیف و کفش در انبار حداقل حقوق پرداختی 18 میلیون تومان ساعت کاری 8:00 صبح تا 19:00 عصر جمعه ها تعطیل ناهار و جای خواب ندارد
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
شاگرد پای دستگاه جوراب بافی
کار در منزل و بسته بندی نداریم لطفا سوال نکنید نیازمند شاگرد پای دستگاه شیفت شب ۱۲ ساعت تعداد ۱۰ دستگاه حقوق دستمزدی آموزش نداریم تجربه و سابقه لازمه توانایی کار با ۱۰ تا دستگاه رو داشته باشه چت دیوار...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
طراحی چاپ قوطی نوشیدنی و لوگو برند
طراحی سنتی و ایرانی روی قوطی نوشیدنی متناسب با شربت های ایرانی و طراحی لوگوی برند
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
استخدام فوری آقا و خانم کارخانه ناگت
توضیحات ‎ ✅ استخدام فوری نیروی کار در کارخانه معتبر و بزرگ تولیدات ناگت ✅اپراتور تولید،بسته بندی،کارگر ساده،راننده لیفتراک، پایه ۲و۱ و حراست آقایان ایرانی خانم های ایرانی ✅پذیرش سنی کارگر ساده...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
نیازمند سرمایه گذار
سلام نیازمند سرمایه گذار برای کار تولیدی و بسته بندی مشتری اماده کارگاه و تجهیزات کامله کادر فروش و نیروی کار اماده شریک داشتم داره میره نیازمندم جایگزین کنم توضیحات تلفنی
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
بسته بندی مواد غذایی
کار در انبار .جابجایی...نظافت...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
همکار خانم جهت بسته بسته بندی در کارگاه کفش
به چند نفر خانم جهت همکاری در قسمت بسته بندی در کارگاه تولیدی کفش با محیط سالم با حقوق توافقی نیازمندیم حقوق به صورت ماهانه و توافقی و با افزایش راندمان کار حقوق افزایش پیدا میکند قسمت بسته بندی خانم...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
کارگر ساده خانم
کارگر ساده خانم جهت کار در کارگاه توپ سازی رنگ زنی بسته بندی
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
بسته بندی سبزیجات
با سلام خانمهای محترم با پاک کردن سبزی توی خونه خودتون در ماه ۲۰ تا ۲۵ میلیون درآمد داشته باشید برای کسب اطلاعات بیشتر پیام بدید با توجه به حجم بالای پیامها در اسرع وقت پاسخگوی شما هستم این آگهی ف...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
استخدام و کار در منزل
ابتدا وارد حساب کاربری خودتون در دیوار شوید شهر لرستان انتخاب کنید(قسمت محله هر چی زدید فرقی نداره) ⚡️   درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجو...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
استخدام صندوقدار خانم
استخدام صندوقدار دار خانم در سوخاری پهلوان شرح وظایف : دریافت سفارش شارژ گرم کن غذا بسته بندی و تحویل سفارش مشتری دریافت سفارش اسنپ فود بسته بندی و تحویل سفارش اسنپ فود به پیک اسنپ شارژ یخچال محدود...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
استخدام و کار در منزل
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
نیروی اقا ساده
نیروی اقا زبر و زرنگ سن بین ۲۰تا۳۵سال دارای گواهینامه جهت کار درکارگاه مجسمه سازی امورات داخلی کارگاه ،بسته بندی ،خرید،هماهنگی… ساعت کار۹صبح تا۶عصر روزهای تعطیل،تعطیل بیمه‌دارد حقوق ۱۸میلیون محل کار ک...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
نگهبان روز و شب برای شرکت
استخدام یک نفر نگهبانی روز و یک نفر نگهبانی شب در شرکت بسته بندی تخم مرغ
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
یک نفر خانم (سرپرست بسته بندی)
به یک نفر خانم جهت سرپرستی واحد بسته بندی کارخانه تولید کنسرو نیازمندیم. بیمه + صبحانه + نهار سرویس از پاکدشت پیشوا شریف آباد
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
نیاز مند همکار خانم برای بسته بندی
نیازمند همکار خانم جهت بسته بندی قطعات سبک یدکی در نحدوده خیابان ملت هستیم محیط کاری زنانه میباشد جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ساعت پاسخگویی ۹ صبح الی 18
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
طراحی لوگو و لیبل محصول
ما به دنبال یک طراح گرافیک با استعداد و خلاق هستیم که بتونه لوگو و لیبل جذاب و منحصر به فردی برای محصولات غذایی ما طراحی کنه. هدف ما ایجاد هویتی بصری قوی و به یاد ماندنی است که هم کیفیت محصولات ما رو ...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
نیروی خانم کار در سالن بسته بندی
به چند نفر همکار خانم جهت کار در واحد بسته بندی تخم مرغ نیازمندیم شرایط سنی ۲۰ تا ۳۵ سال آدرس شهرک ۲ توسعه حقوق ثابت ۱۲ بعلاوه بیمه ساعت کاری ۸ الی ۱۷ کار شامل تمیزکاری و سوا کردن تخم مرغ و کارها...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
رویه کوب مبل راحتی و صندلی غذاخوری
شرکت معتبر ،فعال در زمینه تولید مبلمان و صندلی خانگی جهت تکمیل پرسنل دعوت به همکاری می‌کند ✅️5 نفر رویه کوب مبل راحتی ✅️5 نفر رویه کوب صندلی غذاخوری ✅️3نفر نجار کلاف ساز (راحتی کار ) ✅️2 نفر انبارد...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کار در فروشگاه آرایشی
فروختن اجناس-بسته بندی بار برای شهرستان و تهران
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
همکار خانم برای بسته بندی تخم مرغ
سلام سلام لطفا اگر احتیاج به کار دارید کامل بخوانید بعد داخل چت دیوار پیام بزارید و شماره تماس ساعت کاری ۸ تا ۶ بعد از ظهر شهرک صنعتی بیستون سرویس رفت و برگشت( میدان ازادگان میدان شهدا کمر بندی شرقی ...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
کار در منزل بسته بندی
کار ما بسته بندی حبوبات و مداد رنگی هستش برای سفارش ب چت دیوار پیام بدهید
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
استخدام و کار در منزل .دارای بیمه
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده با حق بیمه ، پاداش و مزایا و عیدی مخصوص فقط و فقط از ...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
استخدام نیروی بسته بندی و مونتاژ
به یک نیرو جهت بسته بندی و مونتاژ در شرکت (لوازم جانبی موبایل) نیازمندیم شرایط سنی: کمتر از ۴۰ سال محیط کار سالم و بی‌حاشیه پرداخت حقوق به موقع و بدون تاخیر پاداش ماهانه، عیدی، سنوات، بیمه ساعت کاری: ...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
کارگرخانم جهت تولیدی روزانه۵۰۰هزار
کارگرخانم جهت تولیدی حتماسابقه فعالیت درکارگاهای بسته بندی
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
کار در منزل لباس و کفش کودک بسته بندی
بسته بندی و ست بندی لباس کودک در رنگ و اندازه های مختلف توسط علاقه مندان به کار خانگی کار خانگی همانگونه که مطلعید بسیار شیرین و دلپذیر است که شما بانو و یا اقای محترم در کنار عزیزان خود مشغول به درآم...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام خانم و آقا در کارخانه معتبربیسکوئیت وویفر
کارخانه معتبر غذایی تعدادی خانم و آقا در دو شعبه فعال کمالشهر وصفادشت طبق شرایط و مزایای زیراستخدام مینماید: -سن خانمها ۱۸تا۴۲ آقایان تا۴۵سال -کارت پایان خدمت ویامعافیت غیرپزشکی(مخصوص آقایان) -اتباع ...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
استخدام خانم و آقا از کل کرج در بیسکوییت آستا
جهت تکمیل خط بسته بندی و تولید جدید کارخانه در قسمت بیسکوییت و ویفر با شرایط ذکر شده استخدام میکنیم : اتباع پذیرش نداریم شرایط سنی ۱۸ تا ۴۵ سال داشتن کارت پایان خدمت ، بدون معافیت پزشکی بیمه تکمیلی...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
همکار ساده برای اتو و بسته بندی
با سلام به دو همکار ساده کمی آشنا برای اتو‌کاری برای لباس راحتی و بسته بندی در کارگاه لباس فقط و فقط خانم نیازمندیم منطقه باسمنج تبریز میباشد بلوار امام علی همراه با سرویس و صبحانه لطفا همکارانی که ف...
چهارشنبه 22 خرداد 1404، ساعت 21:14