نیازمند کار در منزل خود هستم
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل با درآمد خوب به پول نیازدارم
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
خوبه مشکلی نیست یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم
سلام
نیاز به کار در خانه دارم
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
نجف ابادم
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
نیاز به کار در منزل دارم
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
سلام من نیازمند کار در منزل هستم
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم
کار دوخت کفش در منزل نیرو فعال میخوایم 0****
کار دوخت کفش 0****
دوخت کفش انجام میدهیم 0****
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0****
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام نیازمند کاردستی
سلام خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
استخدام غیر حضوری خانم و آقا به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام حداقل مدرک : اول دبیرستان همه چی به شما آموزش داده میشه نداشتن سابقه کیفری کارها به اسون ترین حالت انجام میشه جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید @TheKayan
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
هاتفی سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
لطفا به ماکاردهید جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه تبریز اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 0****
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام من به کار در منزل نیاز دارم
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام خسته نباشید من کار تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
من نیازبه کاردارم
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم 25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم. ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم
سلام من خانوم فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ، بدون پارتی ، با آموزش های رایگان با شماره 0**** تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم .
کار در منزل با درآمد خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0**** تماس بگیرین
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی کسی بود پیام بدهد
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
نیازمند به کار هستم
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0****
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه هستم
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
بسته بندی
سلام من نیاز مندکار در منزل هستم بسته بندی
کار در منزل نیازمندم.
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** پریسارحیمی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا ممنونم. 0**** پروانه جعفری ساکن پرند
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی میکنم
سلام به کار درمن منزل بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
سلام من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی
سلام به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0****
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام من نیاز دارم به کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن کسب وکارشونو شروع کنن از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0****
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن کسب وکارشونو شروع کنن از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0****
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
0****
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم
سلام من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0****
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0****
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام دوباله کار در منزل هستد
مرد
سلام من یک کار نیاز دارم در منزل بادرامد خوب
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
0****
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید
*******تماس بگیرید
0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام من نیازمند کار در منزل هستم 0****
سلام 0**** پیام بدید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه 0****
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
خانم از بهارستان هستم نیازمند کار در منزل هستم
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
سلام شیرازم . نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0****
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم.
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
سلام نیازکاردرخانه دارم
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
سلام منبهکاردرمنزلخودمنیازدارمبستهبندیهرچیزیباشه فقطمندرروستازندگیمیکنم
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً
سلام
سلام گردوشکستن بلدی
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام
سلام من نیاز به کار در منزل دارم
کار در منزل بسته بندی
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم
سلاممنخانهدارموبهشدتنیازمندکاربستهبندیدرخانههستمدرپیربکران
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم