دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
5 پاسخ
18 تایید
گلاریس
استخدام نیروی بسته بندی گل تزئینی
استخدام نیروی بسته بندی گل تزئینی مسلط به گل آرایی حقوق مکفی با مزایا
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
کشیدن گسترده و طراحی گرافیکی یک جعبه با الهام از نقوش ایرانی
میخوام در نرم افزار های ادوبی (ایلاستریتور با فتوشاپ ) گسترده ی یک جعبه با ابعادی که داده میشه رو بکشید و روی اون طراحی گرافیکی با الهام از نقوش ایرانی رو انجام بدین . بدون دخالت هوش مصنوعی فقط در داخ...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
تولیدی سجاد | Productive Sajjad
استخدام کارگر ساده (کارگاه تولیدی پوشاک)
به ۱ نفر بسته بند پوشاک تریکو ساعات کاری از شنبه تا چهارشنبه از ۸/۳۰ تا ۱۸/۳۰ پنج شنبه ها از ساعت ۸/۳۰ تا ۱۵ جمعه ها و تعطیلات رسمی کلا تعطیل در صورت اشتغال دائم بیمه هم شامل میشود ثبت آگهی استخدام د...
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
آروین پژوهان نور | Arvin Pazhoohan Noor
استخدام کارمند بسته بندی(آقا)
یک شرکت معتبر فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی، پزشکی و دارویی جهت تکمیل تیم‌ بسته‌بندی خود، از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. فعال و با انگیزه دارای روحیه کار تیمی ترجیحاً ساکن غرب تهرا...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
فناوری زی نوآور | Zeeneo Technology Provider
استخدام مسئول بسته بندی و ارسال کالا
عنوان شغلی: کارشناس عملیات، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌ها شرح موقعیت شغلی: ما به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر هستیم که وظیفه آماده‌سازی، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌های فروشگاه آنلاین را برعهده بگیرد...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
کیمیاور | Kimiavar
استخدام کارگر ساده (اشتهارد)
مسئولیت‌ ها انجام امور مربوط به تولید و بسته‌ بندی محصولات شرایط احراز تعهد کاری و مسئولیت‌ پذیری در انجام وظایف رعایت نظم و دقت در محیط کار توانایی همکاری تیمی و ارتباط مؤثر انگیزه برای پیشرفت و یادگ...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
طراحی بسته بندی برای تاشو
وقت بخیر یه طراح بسته بندی میخواییم طراحی باید قابل ساخت باشه برای تولید تاشو باید بشه بخش نگهداری داره و جای قفل شدن تاشو طرح کامل بهتون داده میشه
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
نیازمند نیروی خانم جهت کار در بسته‌بندی محصولات بهداشتی شرایط: ترجیحاً دارای سابقه کار در بسته‌بندی و افراد کاری به وقت هم ارزش قائل شیم کار در منزل نداریم محل تولید: جاده بارانلو ترجیحاً ساکن شه...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
موج کوه | Mojekooh.com
استخدام بسته بند
محل کار: تهران – نیاوران / فرمانیه حوزه فعالیت: فروشگاه تخصصی دویدن، کوهنوردی و تجهیزات ورزشی موج‌کوه به‌عنوان یکی از فروشگاه‌های معتبر تجهیزات ورزشی و outdoor، برای توسعه تیم لجستیک خود به یک بسته‌ب...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
طرح گستره یک پک بسته بندی
طراحی طرح گستره یک پک بسته بندی برای پذیرایی مراسمات
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
به تعدادی نیرو آقا جهت بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری ۸تا ۱۸
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد زیر۴۰ سال جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باشد ۸ ساع...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
چاپ سپهر | Sepehr Print
استخدام کارگر ساده (چاپخانه)
به یک نفر کارگر ساده برای کار در چاپخانه با شرایط ذیل نیازمندیم: سن 18 تا 25 سال ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 9:30 الی 19:00 ساعت کاری پنج شنبه ها 9:30 الی 4:00 جای خواب و غذا بر عهده خود شخص می باشد مح...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
ال وی | LV(legnio e vetro)
استخدام کارگر ساده (رودهن)
به تعدادی کارگر ساده ترجیحا خانم در بخشهای زیر نیازمندیم بخش : رنگ و پرداخت نهایی بخش: بسته‌بندی شرایط مورد نیاز تعهد کاری و وقت‌شناسی روحیه تیمی و دقت در انجام کار موقعیت کارخانه جاجرود، شهرک صن...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی ( ساده) فقط اقا
نیرو ساده :دونفرحقوق: ۱۵ میلیون تومان هفته ای یک روز استراحت یک پایه حقوق عیدی افزایش حقوق هرسال آدرس :حد فاصل میدان ده دی و چهار راه لشکر روبروی پاساژ علاءالدین کترینگ کمال
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
استخدام نیرو آقا جهت مونتاژ کاری
به یک نیرو آقا ترجیحا دارای وسیله نقلیه جهت کار در شرکت برای مونتاژ کاری و بسته بندی و ...
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
استخدام نیروی جوان ومتعهد
با سلام و احترام فراوان به اطلاع میرساند که “هلدینگ مپنا” جهت تکمیل کادر خود در رسته های نفت وگاز،پتروشیمی،ساخت و ساز،برق والکترونیک،راه وشهر سازی و… به صورت سراسری نیرو میپذیرد: شامل بخش های فنی،...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
فروشنده،بسته بند
به دو نفر همکار خانم برای شیفت صبح و بعد از ظهر با عنوان شغلی (فروشندگی ، بسته بندی ) در فروشگاه نان فانتزی ستاره شهر با حقوق و مزایای مناسب نیازمندیم
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
نیروآقاجهت کاردرکارخانه
باسلام خدمت کارجویان عزیز به تعداد محدود نیروی آقا درکارخانه شکلات قسمت های بخش های خط تولید ، بسته بندی ، انبار داری ، اداری و تجاری نیاز داریم رده سنی 20 الی 30 سال دارای جای خواب و 3 وعده غذایی بیم...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده آقا
جذب نیرو با انگیزه و فعال و مشتاق به کار جهت کار در انبار ، بسته بندی و خط تولید توانایی جسمانی مناسب جهت کار پرداخت مطابق با اداره کار و بیمه ساعت کاری: 8:30 الی 12:30 و 15:00 الی 19:00 نیازی به مدر...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
کارگر ساده
کار در مونتاژ کاری و بسته بندی بارگیری و تخلیه
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
استخدام نیرو برای کارگاه بسته بندی و قطعه بندی مرغ
به تعدادی نیرو جهت کار در کارگاه قطعه بندی و بسته بندی مرغ خوش طعم نیازمندیم: شرایط کار: ۱- ساعت کاری شیفت شب از ۳ صبح تا ۱۱ صبح میباشد همراه با اضافه کاری،صبحانه،بیمه،سرویس ایاب ذهاب و حقوق قانون کار...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
نیروی آقابرای انباروخانم برای پشتیبانی
نیرو آقابرای بسته بندی و کارهای مربوط به انبار و خانم برای پشتیبانی از۹/۳۰صبح تا۶/۳۰ عصر ترجیحا محل سکونت محدوده تهرانپارس یا نزدیک باشد لطفا فقط تماس بگیرید
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
بسته بندی محصولات ارایشی
مجموعه یونیک دایموند برای تکمیل کادر خود در بخش انبار بسته بندی ب تعدادی نیرو اقا /خانم نیاز دارد شیفت :دوروز در هفته تعطیل ساعت کاری ۹ صبح تا ۸ شب برای اطلاع بیشتر تماس بگیرید ***********
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
استخدام در افق کوروش
متقاضی گرامی با سلام و احترام شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش در نظر دارد از میان متقاضیان واجد شرایط اقدام به جذب نیروی کارمند فروشگاه آقا در شهرستان آبادان نماید. لذا متقاضیان محترم از طریق پی...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
حسین
کارگرروزمزد هستم شکلات سازی خط تولید و بسته بندی کارخانه
کارگرروزمزد هستم صنایع غذایی شکلات سازی خط تولید و بسته بندی 0904XXX9156 کارخانه مینایی شماره به کاریابی میدم پرند 0904XXX9156 مینایی سرویس داشت باشه به پرند سرویس داشت باشه به پرند سرویس داشت ب...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
دنبال کاردرمنزل هستم
دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی هست لطفا پیام دهید 0939XXX3269(نمایش کامل)
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
استخدام در شرکتMA
شرکت جینMA برای تکمیل پرسنل خود به تعدادی همکار خانم نیازمند است چرخار ماهر و نیمه ماهر✅ سرکمر ودمپازن ✅ اپراتور الیک دوپل زن ✅ مادگی زن ✅ الیک زن ✅ تعدادی وسط کار ✅ بسته بندی ✅ به همراه بیمه و ...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
به دو همکار خانم یا آقا نیازمندیم فوری
باسلام به دونفر خانم یا آقا جهت بسته بندی فوری با حقوق عالی برای اقا جای خواب داریم سفره یکبارمصرف نیازمندیم در باقرشهر مجید آباد کوچه اتش پنجه پلاک ۳۱ فوری باسرویس رفت برگشت
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
استخدام خانم برای کارگاه بسته بندی
لطفاً برای تسریع در پاسخ گویی نام سن محل سکونت و شماره تماستونم رو ارسال کنید ساعت کار 8تا13 اضافه کار 2ساعت معمولا حقوق روزانه وزارت کار و بیشتر محدوده سنی 20تا38 تسویه ماهانه و مساعده هفتگی بسته ب...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
استخدام خانم جهت بسته بندی میوه
با سلام و احترام؛ یک شرکت معتبر در حوزه صنایع غذایی جهت بسته بندی و انجام امور خدماتی در یکی از شعب عرضه محصولات کشاورزی و باغی خود، ۴ نفر نیروی خانم با شرایط ذیل استخدام می نماید: شرایط عمومی: ۱- می...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
استخدام نیروی خانم جهت کار خانگی
لطفا خانم های فرض وکاری پیام بدن.. چند نفر نیرو خوب فرض ومرتب برای بسته بندی کار خانگی باشرایط زیر،فقط جهت ثبت نام داخل《ایتا یاربیکا یا تل گرام》پیگیر باشین باتشکر ♤ بسیار بهداشتی ♤ سن زیر ۴۰ ♧فقط خانم...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
استخدام آقا وخانم کارگر ساده خط تولید ۸الی۱۸
استخدام کارگر ساده خط تولید بسته بندی آقا وخانم محیط کاری امن و بدون حاشیه ۳۰نفر نیروی آقا وخانم کاردائمی و مجموعه معتبر ساعات کاری ۸صبح تا۶ عصر کارآسان میباشد،ساعات کاری همین می‌باشد ،نه کمتر نه ب...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
پذیرش نیرو در شرکت داروسازی
(استخدام فقط آقا مجرد) شرکت دارو سازی تکمیل نیروهای کاری خود در اکثر زمینه های واحدهای کاری خود با ذیل بر استخدام نیرو با شرایط پذیرش زیر پذیرش میکند. داشتن روحیه کاری مناسب و توان جسمانی سالم عدم سو...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
کارگر ساده و بسته بندی
فوری. فوری. به تعدادی کارگر ساده بسته بندی و وسط کاری نیاز مندیم نیروی آقا جوان فعال ساعت کاری 7:30 الی 5:30 ((«نیروی اتباع پذیرفته نمیشود »)) لطفاً تماس بگیرید چت دیوار و پیامک پاسخگ...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
استخدام عناوین مختلف شغلی
فروشگاه لوازم قنادی آذربایجان در نظر دارد جهت تکمیل کادر پرسنلی خویش اشخاص ذیل را استخدام نماید: یک نفر کارگر ساده آقا جهت کار در انبار مجموعه ساعت کاری ۹صبح الی ۹شب یک نفر آقا جهت تحویل دهی و چک فاکت...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدام آقایان در داروسازی شروع شد
یکی از معتبرترین کارخانجات داروسازی واقع در کیلومتر 11 جاده مخصوص(بزرگراه لشگری) جنب کروز2 از آقایان زیر 35 سال سن جهت واحد خدمات تولید و بسته بندی دعوت به همکاری می نماید. جهت حضور در کارخانه تماس بگ...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
کارگر مونتاژ و بسته بندی
شرکت کیمیا صنعت واقع در شهرک صنعتی سجزی اقدام به استخدام تعدادی نیروی کارگر آقا با حداکثر سن 35 سال (دارای کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی) و حداقل مدرک تحصیلی دیپلم می نماید. آشنا به کار در محیط ...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
طراح گرافیک
• توانایی انجام همزمان امور محوله • داشتن دقت و توجه کامل به جزئیات • آشنایی نسبی به نرم افزارهای Word, PowerPoint • آشنایی مناسب با شبکه های اجتماعی و اینترنت • آشنایی کامل با فرایند طراحی بسته بندی ...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
کار در منزل
بسته بندی اسباب بازی نیازمند به فضای کافی برای تخلیه بار امکان این کار در اپارتمان نیست و لطفا سوال نفرمایید فقط در محدوده پردیس و بومهن امکان پذیر میباشد امکان کار در کارخانه هم‌ وجود داره اگر شرایط...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام مدیر تولید بسته بندی
مدیر تولید بسته بندی حبوبات و‌غلات حداقل مدرک تحصیلی لیسانس
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
نیرو مرد برای بسته بندی
نیروی مرد جهت بسته بندی در یک شرکت معتبر کار به صورت حضوری و فقط برای آقایان زیر ۳۵ سال می باشد. ✅️ حداقل مدرک : دیپلم ✅️ توانایی کار با کامپیوتر جهت درج فاکتور و آشنایی با مفاهیم اولیه حسابداری در ...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
بسته بندی دارو
کار بسته بندی دارو در واحد داروسازی کیهان دارو -فقط نیروی خانم - کار از شنبه تا پنج شنبه ساعت 8 صبح تا 16 و بعضا اضافه کار اختیاری تا ساعت 19 - سرویس حمل و نقل به نقاط مختلف شهر - ناهار به عهده خود شخ...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
استخدام نیروی انبار
یک نفر همکار آقا جوان جهت کار در شرکت پوشاک در قسمت انبار  ( آشنا به کامپیوتر، زدن آمار ورود و خروج کالا، بسته بندی کالا جهت خروج،  مرتب کردن انبار و جا دادن کالا و...) ساعت کار از ۱۵. ۸ الی ۱۴ ارسال...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
کارگر ساده
جهت تولید و بسته بندی سیب زمینی سرخ کرده نیروی کارگر می‌پذیریم. شرایط: حقوق: ۱۵ میلیون ساعت کاری: ۸ صبح تا ۴ عصر بیمه تامین اجتماعی+ آف هفتگی
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
وسط کار خانم بانوان
به تعدادی نیروی خانم جهت همکاری در چاپخانه شرکت رسمی چاپ و بسته بندی بابت وسط کاری بسته بندی و جمع آوری پرس چسب دستی بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی هم داریم حقوق توافقی ساعت کاری 8 الی 17 لط...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
گارگر ساده خط تولید ترجیحا دست به اچار
شرکت تولید و بسته بندی لوله بیمه از روز اول کاری حقوق سر وقت مزایا و.... شرایط سن زیر ۳۵ سال داشتن کارت پایان خدمت یا معافی الزامی میباشد برای اطلاعات بیشتر تماس حاصل بفرمایید
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
اقای بازنشسته جهت بسته بندی وکمک رنگ کار
اقا باز نشسته جهت پرکردن تیوپ رنگ وبسته بندی وکارتون نیازمندیم سرحال وتوانایی کار کردن را داشته باشه هفت ونیم تا ۶ عصر یک ساعت تایم نهار استراحت داره یکربع چایی عصر ویکربع چایی صبح استراحت داره ۱۷ میل...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
استخدام مسئول فنی صنایع غذای
مسئول فنی خانم جهت کار در کارخانه بسته بندی و فرآوری قهوه در شهرک صنعتی نظرآباد استان البرز تمام وقت با مدرک:کارشناسی مواد غذای حداکثر حقوق ۳۰میلیون با بیمه تامین اجتماعی
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
انباردار و کارگر بسته بندی
۲ نفر نیروی آقا جهت کار در بسته بندی و انبار ۱ نفر نیروی خانم جهت بسته بندی دارای بیمه و سرویس و تمام مزایای قانونی حقوق بالاتر از وزارت کار
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
انباردار
برند تولیدی پوشاک بانوان هدیه کریمی جهت تکمیل تیم لجستیک و انبار خود، از افراد منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر برای موقعیت شغلی انباردار دعوت به همکاری می‌نماید. شرح وظایف: دریافت، تحویل، ثبت و کنترل ورود و...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
کارشناس ارشد پردازش و بسته بندی سفارش
شرح وظایف و مسئولیت‌ها مدیریت و دریافت سفارشات آنلاین و سازمانی ثبت و صدور فاکتور به صورت دقیق و مطابق با اطلاعات هر سفارش بسته بندی اصولی و کامل بر اساس نوع کالا، حساسیت محصول و منبع سفارش هماهنگی با...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
همکار اقا در بخش اپراتوری دستگاه بسته بندی و...
به چند همکار اقا و خانم در بخش بسته بندی،توزین و انبار ونیروی ساده بارگیری در کارخانه واقع در شهرک صنعتی سروش بادران نیازمندیم. سرویس ایاب و ذهاب از پل بزرگمهر حقوق مطابق با اداره کار با پرداخت عی...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
کارمند خانم بسته بندی آقا برای فروشگاه صالح آباد
مونتاژ عطر و خوشبو کننده ساعت ۹ الی ۳ بعد از ظهر پنج شنبه پاره وقت جمعه تعطیل فقط ساکن منطقه صالح آباد سرویس نداریم سن زیر ۳۰ سال آقا زیر ۲۵ سال برای فروشگاه
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
استخدام نیرو برای بسته بندی در منزل
به تعدادی نیروی خانم و آقا برای انجام بسته‌بندی محصولات در منزل نیازمندیم. کار ساده است و ابزار لازم به شما داده می‌شود. ✔ تسویه هفتگی ✔ بدون نیاز به سابقه کار ✔ انعطاف زمانی و ساعت کاری علاقه‌مندان ب...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
تراشکار نیمه وقت
به یک نفر تراشکار نیمه وقت برای کار در کارگاه ساخت ماشین آلات بسته بندی نیازمندیم
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کارگر ساده
کار در کترینگ بزرگ صنعتی با پخت روزانه 3 الی 4 هزار پرس غذا شرکت ما جهت تکمیل نیروی انسانی خود به تعدادی نیروی سالنکار و خدمات نیاز دارد کار در کترینگ اعم از شست و شوی ظروف و نظافت سالن، بسته بندی غذا...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
کار در منزل
سلام بسته بندی هستش فقط ساکنین نظراباد خیابان فلسطین جاهای دیگه پیام ندید ممنون در صورت گرفتن کار کارت ملی دریافت میشه تا پایان و اتمام کار
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
جذب کارگر ساده مرد
کارگر ساده اقا جهت همکاری در کارگاه بسته بندی واقع در یوسف رضا حقوق برابر دستور وزارت کار + توانمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
استخدام شرکت تجهیزات پزشکی
سلام شرایط را کامل مطالعه کنید بعد تماس بگیرید کار به شدت راحت میباشد روی صندلی می‌نشینید و بسته بندی انجام میدهید نیروی خانم نیازمندیم برای شیفت صبح از ساعت 7:00 تا 16:30 به صورت ثابت برای شیفت شب ...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
استخدام نیروی چرخکار گلدوزی کامپیوتری و سرنخ زنی
گلدوزی کامپیوتری مرادی استخدام چرخکار و استخدام سرنخ زنی ما نیاز به یک نفر چرخکار جهت کار با دستگاه گلدوزی و یک خانم جهت سرنخ زدن نیازمندیم. مشخصات سمت چرخکار ... کار با دستگاه fgn ۱۲ کله غالب ک...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
مدل سازی بسته بندی قهوه
جهت پرینت سه بعدی محصولات نیاز به مدل سازی دقیق و اصولی از محصولات (بسته بندی قهوه ، بسته بندی قهوه فوری و ساشه ) داریم
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
کاردرمنزل بسته بندی آگهی بادقت بخون
کار درمنزل بسته بندی راه اندازی کسب کار خونگی ارسال دستگاه های مورد نیاز باآموزش حضوری درمحل شما صفرتاصد درکنارشما هستم کار به صورت درصدی وحقوق ماهانه تصفیه می شود توجه کنید گول افراد سودجویان نخوردی...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
استخدام و کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
به تعدادی خانم در کارگاه اتو بسته بندی لباس
به تعدادی خانم در کارگاه اتو بسته‌بندی لباس نیازمندیم. پرداخت ماهانه در محدوده پاره وقت
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
بسته بندی خانگی شرکت لوازم ورزشی
شرکت کالای ورزشی اسپوکس جهت تکمیل پرسنل خود در بخش های زیر اقدام به پذیرش نیرو میکند ✅ادمین اینستاگرام و تلگرام در زمینه پاسخگویی ✅ بسته‌بندی محصولات  تولیدی شرکت در منزل ✅ویزیتور فروش محصولات ...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
استخدام نیروی جوان
به نیروی کار جوان جهت کار در کارگاه تولید قطعات خودرو نیازمندیم. کار فنی وآینده دار کارگاه سیبک سازی نیروی جوان ماهر و نیمه ماهر جهت فرزکاری،تراشکاری،پرسکاری،فرچه کاری،مونتاژ و بسته بندی. ساعت کاری *...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
نیروی بسته بندی سایت هایپر لوازم خانگی
سلام ما دنبال جذب نیروی توانمندیم بخش سایت ما هر روز داره بزرگتر میشه و نیازمند پرسنل برای بخش بسته بندی هستیم کار راحت و جذابیه محیط کار دخترونه و پر انرژی و صمیمیه در‌کنار همه اینا دقت بالا توی بسته...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
همکار خانم و اقا
استخدام نیرو با مزایای عالی توضیحات چیپس و پفک موقعیت شغلی ⬇️⬇️⬇️⬇️ ☑️به تعدادی نیروی کار آقا و خانم جهت بسته بندی و خط تولید تعدادی نگهبان/راننده پایه یک و دو /وحراست نیازمندیم ⏪سن از 18الی 4...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
پرسنل کاری خانم و اقا
استخدام نیرو با مزایای عالی توضیحات چیپس و پفک موقعیت شغلی ⬇️⬇️⬇️⬇️ ☑️به تعدادی نیروی کار آقا و خانم جهت بسته بندی و خط تولید تعدادی نگهبان/راننده پایه یک و دو /وحراست نیازمندیم ⏪سن از 18الی 4...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
کارگرساده و فنی آقا باجای خواب و غذا قطعات خودرو
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودرو جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دارای...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
ویزیتور و بسته بندی
مجموعه بازرگانی کایا در عناوین شغلی ویزیتور و نیروی بسته بندی در شهرستان مرند دعوت به همکاری می‌نماید: شرایط همکاری: امکان فعالیت تمام‌وقت و پاره‌وقت مناسب دانشجویان توانمند و مسئولیت پذیر و باانگیز...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
با درامد خودت مستقل باش
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
همکاری جهت بسته بندی میوه وصیفی جاتبه
به یک خانم جهت بسته بندی درمغازه ی میوه وصیفی جات نیازمندم.مغازه درحوالی چهارراه صفری میباشد.ساعت کاری ۸صبح تا ۴بعدازظهرمیباشد.به ازای هرروز۵۰۰هزاردستمزد داده میشود.خواهشن سوال الکی نپرسید.کسانی که ما...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
کار درمنزل
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
تولیدی
نیازمند کارگر ساده جهت امور تولیدی و بسته بندی
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
بسته بندی کش مو در منزل
بسته بندی در منزل با بیمه
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
استخدام
شرکت ال سی وان برای تکمیل پرسنل خود به تعدادی چرخکار سه سوزنه زن.پنج نخ زن الیگ ومادگی زن وسط کار بسته بندی کار اتو کار در تولید شلوار جین نیازمند است
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
کارگر ساده
به یک کارگر اقا جهت کار در بسته بندی شلوار جین نیازمندیم ساعت کاری ۸ تا ۱۹ حقوق ۱۱/۰۰۰/۰۰۰
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
فروشندگی ادویه سرا
سلام نیرو خانم سن بین ۱۸ الی ۲۷ سال خواهش-همین محدوده سنی مجرد باشه کار ساده فقط بسته بندی داره تعداد کم محدوده کار ذوالفقاری..... حقوق عرف فروشندگی بازار حقوق حضوری تایم کار ۴.۵ تا ۱۰ شب توضیحات...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
استخدام آقا و خانم
۱ _تعدادی خانم و آقا جهت کار در تولید و بسته بندی شمع وگل مصنوعی حقوق ماهانه ۱۰ میلیون ۲_یک نفر خانم منشی آراسته مرتب و منظم وارد به امور مشتری مداری با اخلاق و منظم جهت انجام امور اداری و بازاری...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
کارگرساده باجای خواب+غذا( شکلات و کاکائو)
کارخانه معتبر و بزرگ واقع در تهران تعدادی کارگر ساده آقا جهت بسته بندی موادغذایی(شکلات و کاکائو) استخدام مینماید (بدون تعدیل نیرو و مدت زمان قرارداد کاملا توافقی) ⛔⛔شروع به کار از لحظه ورود ⛔⛔ ⬅️شرایط...
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
1404/09/21
زهرا عباسی
سلام من به کار در منزل بصورت پاره وقت از7 عصر تا 11 شب میتونم انجام بده تایم دیگه سرکارم و واقعا بهش نیاز دارم 
05:02
زهرا عباسی
می‌خوام محدوده افسریه و مسعودیه تهران باشه لطفاً برام پیدا کنید ممنون میشم 
05:04
نیازمند نیروی خانم جهت بسته بندی
تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی میوه در انبار نیازمندیم همراه با سرویس ایاب و ذهاب حقوق روزانه ۵۵۰ هزار تومان ماهیانه پرداخت میشود در محیط کاری اتباع نیز هستند لطفا کسانی که قبلا کارکرده هستند و اطلاع...
سیده فاطمه شُبِیری
سلام من یه خانم50 ساله هستم،وبه کار در منزل  نياز دارم  لطفا🙏🏼😥
08:24
شرمین عطایی
نیازمندکاردر منزل هستم از نوسود در کرمانشاه 
09:23
1404/09/22
الهام قفوری
بسته بندی یا هر کار دیگر
در منزل

10:15
کارگر ساده خانم جهت بسته بندی
عرض ادب و احترام کارگاه ما به دنبال نیروی بسته بند فعال برای نخ گیری و بسته بندی نیازمند است تقریبا بین ۲۰ الی ۴۰ سال اگر مایل به همکاری هستی و دوست داری تویه محیط مرتب و صمیمی کار کنی خوشحال میشیم ب...
چهارشنبه 27 آذر 1404، ساعت 11:50