من کار گره ساد هستم ب کار نیازمندم
سلام
من دنبال کار هستم
سلام دنبال کار هستم دیپلم پایان خدمتم دارم
27 سالمه
سلام کارگر ساده هستم و دنبال شب کاری هستم 17 سال سنمه
من دنبال کار هستم
سلام بنده همدنبال کارگر ساده یانیمه ماهر ارماتربند وقالببند یاکمکی هستم یک وعده غذایی کرم و حقوق دررنج ۹ملیون درماه
۳۸۵۰
سلام کارگر ساده هستم دنبال کار هستم
سلام من دنبال کارهستم
سلام کرج هستی؟
کسانی ک کرج هستن دنبال کارمیگردن کیاهستن؟
شماکرج هستین؟
سلام 15 نفر نیروی خانم هستیم سورتینگ کار همه کاری 0**** نجف اباد یسلیانی
سلام ارومیه هستم ۱۹ سال دارم دنبال کار پاوه وقت در منزل هستم
سلام من دنبال کار هستم در الوند 0****
منم دنبال کار هستم در رشت ممنون شماره بدترین تماس بگیرم ضعف کار ندار
به ۸ نفر کارگر نیازمندم در کبودراهنگ با جای خواب
سلام جویای کار در شرکت در قزوین هستم 0****
من کار سراغ دارم 0****
من در جزیره قیشم دنبال کار استم
سلام آقا هستم 36سالمه مازندران ساری زندگی میکنم دنبال کار ثابتم کار در ساری باشه یا دور اطرافش
کار گر ساده ام شغل اصلیممم نقاشی
سلام اصفهان هستم دنبال کار هستم 23 سالمه پایان خدمت دارم 0**** شماره تماس ام
سلام خانم هستم دنبال کار هستم در شهرک صنعتی چناران
حسین عبدالهی کارگر ساده ویراستاری با خانواده قبول میکنم
شمارتونث بدین
سلام کارگر ساده خواستین درخدمت هستم از مشهد 0****
سلام کسی دنبال کار هست ؟
سلام من کارگرساده هستم درخدمتم ازمشهد0****
آقای حسن نژادجاخواب دارید
من دنبال ینفرم تهرانی که جاخواب داشته باسه حقوقشم ۵تومن به بالا کارراحتیه سریع یادبگیرید ساعت کاری ۹.۵تا۷
من دنبال یه خانم باسلیقه واسه نظافت منزل بنده محدوده شهریارم
سلام من جویای کار در تولیدی هستم0**** ساکن شهر قدس هستم
چه کاری
سلام کارگرساده هستم چندتا از کارهای مختلف انجام دادم ماهرنیستم اما توانایی دارم.مارلیک کرج هستم دنبال کار.ممنون
سلام من ساکن مارلیک هستم.جویای کار
0****
سلام شما کجاید. پرداخت روزانه 300تومان هم پرداخت ماهانه هم هفتگی توافقی
سلام شما کجا هستید روزانه300. پرداخت هم ماهانه هم هفته گی به صورت توافقی
سلام شما کجاید
من الان شهرستان هستم اما چند روز دیگه میام تهران
کجا قرچک هستین
سلام من فاطمه دال هستم دنبال کار میکردم من متولد 1375هستم مشهد بلو دوم عباس آباد نظام دوست 8 هستم
سلام من دنبال کار میگردم در رشت هستم
سلام کارگرساده هستم نیاز به کاردارم21ساله هستم شماره تماس 0****
سلام خوبی اقاهستم سرکارمیخوام کمکی آدرس
ناشواهستم
ناشنواهستم ناشنواهستتم
سلام 0**** زنگ بزن.
سلام دنبال کار در مشهد هستم
سلام من دنبال کار ساده هستم در کهریز سنگ
سلام من دنبال یک کار مثل مثل بسته بندی در خانه هستم تنکمان تنکمان
با سلام خانوم محترمی هستن ک تو شیروان دنبال کار شبانه روزی در منزل هستن پیام بدن من خودم خانوم هستم
اگه خانمی تو شیروان جا ندارن خورد و خوراک و کار و پول ندارن میتونن بصورت شبانه روزی منزل من بمونن من خانومم متاهلم پیام بدن ممنون
سلام به یک کارگرر ساده نیاز دارم جهت کار در تراشکاری
من باز باز نشسته هستم از هتل یا تالار دنبال کار هستم
من دنبال نگهباني شهریار یا ملارد تهران بالار شهر هستم
من دنبال نگهباني هستم باز نشسته هستم 0****
سلام من ۶ ماه سابقه کار دارم جهت کار قصابی و مرغ و ۲۱ سال سنمه و دنبال این شغل استم
سلام کار خیاطی میتونید کار کنید لطفاً شماره تماس بزارید
سلام من دنبال کارتولیدی وغذایی درکارخانجات در همدان هستم و32سالم دارم ش.ت0****
بهمن رضایی 0****
سلام فروشنده برای کار در بازار لازم دارم 0****
من دنبال کارم نگهبانی
سلام گار گر ساده هستم و ب کار نیاز دارم
سلام ۳نفر خانم نیروی جوان هستیم پاکدشت خاتون آباد. کار گر ساده هستیم
ُسلام کارگرساد هستم دنبال کارهستم سواد۵کلاس محمدعلی فعله گری کشاورزی باغبانی شهرداری رفتگری
سلام نیاز به کارم دارم سن 21 سال قبلا بافندگی کار کردم باندی گاز و دستگاه خرجی بافندگی اتباع میباشم درا صفهان استم شماره تماس 0****
دنبال کارگر هستم ماهی ثابت 5ونیم کمیسون هم دارین بالای ماهی 7 درمیاد 0****
سلام ۲۸ سالمه شهرری کارکر ساده
سلام من یه خانم کارگرساده هستم دنبال کار میگردم خط تولید وبسته بندی ایناباشه ازتفت یزد34ساله نیازمندم باتشکر
سلام من هستم روزی دچقدرهست
نه تهرانم
اره تهرانم
سلام کارگر ساده هستم ۲۱سالمه
0**** من کارگر ســــــــــادە هسته
سلام ۳۰ساله مدرک کاردانی دنبال کار باجای خواب ساکن شهریار هستم.
من کار گر ساده هستم نجف آبا شماره 0****
سلام خاتم محسنی هستم دنبال کار میگردم کارگر ساده زیر دیپلم ۴۲ سالمه از اذرشهر
0****
من سن ۲۸مجرد ساکن مشیریه افسریه بیکارم
سلام . کارگر هستم دنبال کار میگردم
سلام کارگرساده هستم دنبال کارهستم
سلام زن شوهرهستیم کارگرساده هستیم شدیدا احتیاج ب کارداریم😔
علیرضا خاوری با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان وکارفرمایان عزیز. بنده جوانی 26ساله ازشهرستان گرمسارجویای کارهستم. بنده انبار داری ،نیمه ماهر جوشکار،فنی کار،نیمه ماهر حسابداری، نیمه ماهر دستیار دندانپزشکی وباسکول چی و در کافه ماهر قلیون چی کار کردم.حقوق در حد 6 میلون تا 9 میلون میخوام ممنون 0****
سلام بیکار هستم بدنبال کار هستم تموم وقت یا نیمه وقت هستم 31 سالمه مدرک تحصیلی دیپلم
سلام دنبال کار مرغداری ۴سال کار دارم دارم ۲۰ هزاری ام شدمشکلی ندارهل
0****
سلام خسته نباشید دوستانه محمدهستم ازچالدران من دنبال کارهستم شماره تماس 0****
سلام خسته نباشی اسمم رضاعطایی هست کارگر مرغداری 10سال سابقه کار الان دنبال مرغداری هستم کسی خاست زنگ0****
سلام کجا هسین شما
سلام چن سالتونه،تا حالا تو تولیدی کار کردین؟
سلام،تا حالا تو تولیدی کار کردین؟
سلام دوره پکیج دیواری رفتم میخوام مصلت بشم تو این زمینه کسی وارد باشه به منم بیشتر یاد بده خوشحال میشم همکاری کنم باهاش
سلام دنبال کارم 0****
منم
ســــــلام من دنبال کار هستم لطفا اگه تهران یا یزد کار کارگر خواستین خبـر بدین مرسی ❤
سلام دنبال نیرودرکافه رستوران هستم
سلام من افغانی هستم جویای کارم تهران شهریارشماره تماس 0****
سلام و احترام خدمت شما اتباع هستم دنبال کار میگردم 28 ساله از اصفهان 0**** محمدی
به کارشناس املاک آشنا به لواسان نیازمندم
به یک نفر کارشناس املاک جهت کار در لواسان نیازمند هستم. 0****
سلام هنوز هم به دنبال کار هستید
سلام سجده ای هستم به یک نفر جهت کار در املاک واقع در لواسان نیاز دارم 0****
سلام دنباال کار۱۲ساعته هستم درتبریزمتولد۱۳۸۱بایک ساال سابقه درکارخانه یخجال سازی
سلام کار در کارخانه یا شرکت ۴۰ ساله هستم
سلام دنبال کار در کارخانه یا شرکت ارومیه هستم ۴۰ سال
سلام کارگر ساده هستم دنبال کار هستم0****
سلام من یک جوان ۱۸ ساله نیاز به کار دارم برای رفتن به دانشگاه و دارای سابقه کار فروشندگی و امبارداری وضعیت سربازی =درحال تحصیل
من 34 ساله هستم اقا مجرد به 4تا 8 ساعت کار فیزیکی روزانه احتیاج دارم 0**** تا فاصله 200 کیلومتری تهران
سلام
سلام من کارگر ساده هستم و بیشتر کارم در قنادی بود اگر کسی کار در قنادی یا جای دیگه کارگر میخواد برای شیفت شب
اینم شمارم 0****
سلام دنبال کاربستهبندی در منزل خودم هستم. ساکن سمنان
سلام چند سال داری
سلام چند سال داری
سلام من دنبال کار هستم لطفا رسیدگی کنین تشکر
من ۱۳سال سابقه انتظامات دارم دارای ۴۷ سال..سن.مدرک دیپلم .دارم.کار نیاز دارم.با من تماس بگیرید
سلام من کارگرخدماتی مجموعه های ورزشی واسخترهای روباز. سرپوشیده حستم ودومبال این کارحستم سنم41سالمه متولد60تم آقاهستم شماره. 0**** . محمدشهرابی نسب
سلام س
سلام من یک خیاط نیمه هستم... تهران بازار اتباع هستم کارایی دیگره هم بلد هستم مثل همه کاره بودن 0**** سهیل هستم
سلام من ازاهواز دنبال. میگردم مدرک تحصیلی دیپلم به کاراحتیاج دارم
پایان شماره خودمه 0****
السلام علیکم بنده 27سالمه ازاستان خوزستان شهرستان شادگان دنبال کار میگردم آخرین مدرک تحصیلی دیپلم این شماره خودم 0****
سلا3 نفر کارگر ساده نیازمندیم ساعت 8 تا 5 روزی 400 هزار تومن حقوق به این شماره پیام بدید 0****
سلام.
سلام ۳۷ سالمه دنبال کار کارگری در کرمانشاهم.کار در شهرداری منطقه پنج کرمانشاه میخوام کسی پارتی داره اولین حقوق دومیلیون میدم.چون خودشون گفتن فقط باید پارتی داشته باشی.با ایمیلم تماس بگیرید Sajad4487@gmail.com
سلام منم دنبال کار می گردم
سلام من دانشجو هستم دنبال کار میگردم شیفت شب باشه فقط
سلام 24سالمه بیکارم دنبال کارم ساکن دزفولم
سلام من کارگر ساده هستم نیمه وقط
سلام کارگرهستم همه کارمیکنم 22ساله هستم اتباع
سلام کارگر قهوه خونه نیازمندیم 0****
زنگ بزن
حامد ز
سلام نیازمند یه نیرو کار در مغازه رامسر
سس
سلام بدجور ب کار نیاز دارم سیستانی هستم الان ورامین زندگی میکنم کارگر ساده ام زن بچه دارم شماره تلفنم 0****
سلام من جویای کار استم با حقوق بهتر
سلام دنبال کار میگردم ازخوزستانم توکارخونه باشه تماس بگیرید کار تو خوزستان باشه خیلی خوبه شماره تماس 0**** متولد 69هستم
سلام خانم هستم دنبال کارخیاطی درمنزل خودم نیمه ماهرم استان گلستان شهر دلند نیاز به کار
سلام دنبال کار هستم هرکاریباشه۱۸سالم
سلام من یک کار ساده هستم به کار نیازمندم
من فضای سبز کار حرفه ای هستم بیکار دنبال کار متاهل هستم لطفا کمکم کنید
سلام علیکم بنده کارگر ساده هستم دنبال کارم مشهد خراسان رضوی
0**** سلام این شماره تماس بگیرید برای استخدام در رستوران
سلام نیرو ساده برای کار در رستوران با حقوق مناسب و شرایط خوب تمس بگیره شماره تماس فوری با تشکر 0****
سلام.دنبال کارهستم
با سلام ، نیروی اپراتور نایلون با 8 سال سابقه ، الان هم بیکار هستم ، کار ساده هم باشه انجام میدم. از قم
0****
سلام کارگرساده هستم دنبال کارم درشیراز36سالمه
سلام خوبی
سلام خوبی
نیرو برای کار هستم حقوق 8 به بالا اگه نیرو خواستین تماس بگیرین 0****
سلام کدوم شهرهستین
من یک کارگر ساده هستم دنبال کار میگردم در شیراز
دزفولی هستم
سلام خوبی اقا مرتضیبه این شماره پیام بده واسه کار0****
سلام لطفا به این شماره پیام بدین واسه کار 0****
سلام بااین شماره پیام بده 0****
با سلام و عرض ادب دو کارگر ساده هستیم ۱۷سال سن داریم لطفا
سلام رمضانی هستم نیاز به کار خوب خوب.
مجرددر محدوده رشت زرنگ وفعال
خانوم گیلانی اهر کج
سلام من دنبال کارگر ساده هستم کار در بساط ساعت کاری 9صبع تا10 شب با حقوق عالی .کسی هست جوان باشه سن پایین تر بهتر شماره من هست 0****
سلام
کارگر ساده نیاز مندیم جوان باشه آشنا با دستگاه پوز باشه. با حقوق عالی. فقط تهران باشه .تماس بگیرید 0****
سلام تماس بگیر 0****
سلام من دنبال کار هستم
سلام دنبال کارهستم .کرمانشاه
سلام دوستان جویای کار هستم و درکارفست فود وارد هستم
کاربرای کارگر ساده بامزایای مناسب هم بود هستم نیازدارم به کار
اندیشه هستم
سلام، به کارگری ساده فعلا فقط یکبار جهت نظافت حیاط و انتقال زباله به بیرون نیازمندیم بدون سوء پیشینه اگر کارشون رو خوب انجام بدن ممکن باز هم ایشون رو برای انتقال زباله خبر کنیم آباده
سلام، به فردی متعهد به کار بدون سوء پیشینه ترجیحا دانشجو جهت تامین هزینه دانشگاه زرنگ و باجنبه نوع کار نظافت حیاط ماشین و انجام مراحل کارهای تعمیراتی جهت ماشین یعنی مکانیک بیارن ببرن لاستیک بخرن سرویس ماشین کارواش آباده فارس
نیازمند کار در حیاط انتقال زباله وسرویس و کارواش ماشین ترجیحا دانشجو بدون سوء پیشینه آباده شیراز
سلام کارگر ساده هستم 20سالمه اهل تهران و دنبال کار میگردم هرکاری هم که باشه فرقی نداره
سلام .من یک کارگر فنی هستم. جوشکاری.کاشی و سرامیک.کاری.سیمانکاری.بنایی.لوله کشی وارد و بلدم دنبال کار میگردم.
سلام. من یک کار گرفنی هستم.وجوشکاری.بنایی.سرامیکو کاشی کاری.بنایی.لوله کشی.واردم.مثل استاد کار جویای کار شرکتی ویا نطیر ان هستم. 0**** .
من کارگر ساده هستم دنبال کار هستم
سلام من یک کارگر ساده هستم پسر افغانی. هستم 0****
من کارگر ساده هستم از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر می تونم کار کنم 0**** مسعود رمضانی کا در شهر قدس بلشد
مسعود رمضانی دنبال کارگردانی هستم
سلام من عین الدین افضلی هستم من بیمه ندارم اماسوادکافی دارم کلاس 12راتمام کردم من به یک شغل خوب نیازدارم باجای خواب باسه وعده غذا
اگرخواستید0****
0****
کارگر فنی وشغل اصلیم نصابی ونقاشی هست در ضمینه رنگهای صنعتی دنبال کار شرکتی طبق ذوابت وزارت کار هستم سابقه ۱۴ سال کار در شرکت را دارم سنم ۳۹ ساله واز نظر کاری مشکلی ندارم در محمدشهر کرج هم زندگی میکنم ممنون ازشما
سلام کار گرساده هستم ۳۷ساله تهران
کاردرشرکت کارتن پلاست دو نفر نیروی جوان
سلام خوبی
سلام خوبی
سلام چه کاری
سلام احمد انصاری استم دنبال کار استم 6مه سابقه کاری کرکر برقی 0****
کارگرساده هستم دنبال کارنگهبانی
کار گری ساده هستم دنبال کارم کار گر لازم داشتید دو نفریم در خدمتم شماره تلفون 0****
کار گری ساده هستم تهران قرچک دو نفریم 20 سالمه این هم شمارمه 0****
سلام من توردوزی تشک وپنبه دوزی بلدم کسی
ممنون میشم
بنده هوشنگ هستم 28 ساله 5 سال است ناشنوا شدم از کار بیکار لطفا به من کمک کنید دنبال کار هستم با تشکر اینم شماره تماس البته اس ام اس نه تماس 0**** لطف پیام بدی امشب ساعت 00:40 13 فروردین سال 1402 است.
لطف به من کمک کنید یک کاری پیدا کنم من نان آور خانواده هستم با تحصیلات اول راهنمایی کمی مسلط به زبان انگلیسی 0****
من مشهد زندگی می کنم اگر در اینجا کسی هست در مشهد کارگاه تولیدی یا چاپخانه داره به من پیام بفرستد اگر دنبال کارگر هست لطف کند به این شماره پیام بفرستد 0****
نمی توانم به تماس پاسخ دهم فقط می توانم از طریق پیام پاسخ دهم 0**** آدرس : مشهد ، کوی رضا
من دنبال کار هستم لطفا به من کمک کنید 0****
به من کمک کنید کار پیدا کنم دنبال کار هستم نیمه وقت
0**** اینم شماره خوشگل من
به امید انکه کسی پیدا بشه به من کمک کنه پیشاپیش ازش ممنونم در نا امیدی بسی امید هست هوشنگ هستم
با هم مهربان باشیم.... هوشنگ از مشهد
نیاز به کار در منزل هستم کلاله استان گلستان
سلام من دنبال کار هستم ساکن باقرشهرم
سلام کارگرفنی وماهرهستم 0****
سلام کارگرفنی وماهرهستم الحمدلله توان هر کاری و نیروی کمکی برای هرشغلی دارم اما خوابگاه داشته باشه چون خوابگاه ندارم در صورت تمایل بااین شماره تماس بگیرید0**** سعیدی
سلام من کارگر جوشکار هستم هر کاری باشه انجام میدم
کار در روستایی سرکت بعد پهنه کلا ساری میان دنبالشون بعد برمیگردن از 8 صبح تا 4 غروب 250 تومن روزی 4/5 روز کارمیباشد بدون جای خواب یک وعده ناهار فقط پیام جوابگو هستم تاکید میکنم فقط فقط پیام به این شماره 0****
کندنزمین۴۰. سانت. برای دیوارکشی
سلام کارگر ساده هستم دنبال کار هستم بیکارهستم0**** متهل 25ساله.سربازیم رفتم
سلام کارگر ساده هستم 14سالم هست دنبال کار هستم در بومهن یا رودهن از افغانستان
سلام 33ساله ساکن صفادشت بیش از ده سال در زمینه پخش و ویزیتوری موادغذایی بودم لطفا کسی در این زمینه نیرو خواست اطلاع دهد تشکر 0****
نیرو نیمه ماهر برای نصب سازه گلخانه در زنجان،3نفر نیازمندیم،با جای خواب ،،،،0****
سلام. دنبال. کار. هستم. گارگر ساده.
سلام دنبال کار میگردم تهرانم0****
سلام من به کار گر کانال سازی نیا زمند هستم
0**** تماس بگیرید برای کار
نیازمند کارگر عمده فروشی. مواد غذایی محمد خانی سنادره. روبه روی. باغ سبز سمنان
سلام من یک کار گر نمیه ماهر در کار برنایی هستم و یک کارگر ماهر برای فروشندگی محدوده کار در هچیرود شماره تماس 0****
کار گرسادههستم دنبال کار
سلام تعدادی بلوکزن نیازمندم دانه یا اجاره یا شراکت همچین بامن تولید بارگیری باشما دستگاه مکانیکی ناریساز خلاطه شش قالب باند ۱۰ هزاری
شراکت در بلوک زنی رفسنجان تمام امکانات موجود هست فقط تولید و بارگیری با فروش حدعقل روزی ۲۰۰۰ از هرکجای کشور باش مشکلی ندارد فقط از تولید دقیق آشنایی داشته باشه
شماره تماس 0****
کارگر ساده بنایی میخوام به این شماره تماس بگیرید 0**** امید هستم
سلام منم دنبال کار هستم 17ساله هستم
کارگر ساده هستم دنبال کارهستم واسه مشهدیانگهبانی باشه مشکل نیست
۲۵ساله مجرد خدمت کرده.دنبال کار میگردم در محدوده گالیکش.من خودم اهل گالیکشم.ولی کار اطرافش هم باشه میرم
سلام وقت بخیر.25سالمه مجرد خدمت کرده مدرک تحصیلیم سیکل .جویای کار هستم 0****
0****
دنبال کارگر ساده هستم برای کار در دفتر پوشاک
سلام. عزیزان. دنبال یک کارگر ساده و خوشتیپ برای کار در دفتر پوشاک هستم شماره تماسم: 0****
سلام همدان هستم
سلام دنبال یک نیرو فعال آقا جهت بازار تهران پاچنار هستیم با حقوق 9 میلیون تومان و مزایا و بیمه لطفا به این شماره پیام دهید .0**** کاردرپارچه فروشی
سلام من دنبال کارم در نزدیک های شهرری یا کهریزک
ممنون میشم آدرس کار بهم بدین
سلام از م
سلام کارگر ساده و فنی در شهرک صنعتی اشتهارد نیازمندیم
سلام،17ساله هستم جویای کارم کار هرچقدرسخت باشه مهم نیست فقط بخاطرنیازم مزدش بالا باشه ممنون 🗿⚘️
سلام من. دنبال کارگر هستم برای مغازم ماهی 4تا 5حقوق میدم جای خاب. داره مازندران سوادکوه ودسک 0**** هاشمی.
سلام من دنبال کار هستم دراهواز
سلام من استادکار بنایی هستم دنبال کارگر م جای خواب دارم 0**** شمارة تماس منه
سلام من گارکر ساده هستم دنبال کار هستم سابقه کاری دارم کمک آشپز در تالار عروسی 0**** این هم شمارمه
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0****
سلام من دنبال یک شاطرنانوا هستم توی جگرکی حتی جگر هم بلد باشه ریز کنه بازم قبول میکنم
سلام 0**** تماس بگیرید
دنبال کار در خلخال هستم 0**** ممنون میشم بهم پیام بدین
سلام خسته نباشید خواهان یک کار ساده برای خانم در کارخانه. شهرک صنعتی شمس آباد فشافویه هستم لطفا اگر پیدا توانستید پیام بدید
سلام دنبال کار هستم دیپلم پایان خدمت 20 سال
سلام دنبال کار هستم ۲۳ سال پایان خدمت
سلام کجا هستید
سلام من کامران رسولی هستم ۱۸ سالم اتباع هستم دنبال کار میگردم آدرس پاکدشت مامازن
سلام کارگر ساده هستم دنبال کار نیمه وقت شب یا شب تا صبح هستم ممنون میشم خبر بدین
با سلام دنبال کار میگردم با حقوق بالا
سلام من دنبال کار هستم تو خونه بسته بندی یا هرکاری بلد باشم انجام میدم استان گیلان شهر ماسال هستم و ۱۷ سالمه
سلام دنبال کار mdfیا کناف میگردم سابقه کاری هم دارم اگه کسی لازم داشت من درخدمتم تو کار mdfماهر هستم و تو کار کناف هم ماهر هستم
کارگ
تماس بگیرید
سلام . دنبال کار حراست (نگهبان) یا کارگر ساده هستم لطفا در صورت نیاز تماس بگیرین 0**** رئیسی
سلام من کارگر ساده هستم دنبال کار در قطن آباد یا نیشابور هستم اگه کاری هست با این شماره تماس بگیرید 0**** سلیمانی هستم زیاد ماهر نیستم اما توانایی دارم خیلی نیاز به کار دارم خواهش میکنم تماس بگیرید ممنون.
سلام من کاگر ساده هستم دنبال کار هستم اکر کسی خواست این شماره منه 0****
مرتضی هستم. به کار. ۸ ساعته. یا. شیفتی. حقوقش قانون کار. باشه نیازمندم ، سنم ۳۷ مجرد
سلام کارگر ساده هستم قبلا کارخانه موبر کار کردم 3سال سابقه دارم 0****
سلام من دنبال کار کارگر ساده خانم در شهرک صنعتی شمس آباد فشافویه هستم لطفا برام پیدا کنید
سلام من یک کارگر میخوای
سلام من هم یک دانه کارگر میخوای
سلام من کار گر سا ده نیاز به کار دارم 0**** شماره تماس
سلام کارگر ساده نیاز مندیم در اسلامشهر حقوق 7000تومن
سلام کارگر افغانی هستم به کار نیاز مندم لطفا زنگ بزنید اگر خواستید 0****
جای خوابم دارین؟
0**** تماس
سلام خوبی شمال کافه سرکار میای
سلام خوبین کافه کار میکنین؟
سلام مشغول شدین
سلام تماس بگیرید0****
گیلان دنبال کار می
سلام کارگرساده ابدارچی هستم نیاز به کار دارم
کار گر میخوام 0****
سلام خواستی رستوران داری کنی بیا درخدمتم
سلام ب ب سه عدد پرسنل خوب در رستوران نیاز دارم جای خواب غذا سه وعده داره مکان لواسان 0****
الان هم بیکاری
7453
پیام من آمد
سلام نیازمند تعدادی نیروی افغانی برای کار در کارخانه تولیدی در شهر آمل با حقوق و جایی خواب مناسب با شماره 0**** تماس بکیرید
تخصصی ترین مرکز معرفی نیروی آماده به کار بر اساس قوانین وزارتی 0**** کاریابی مکتا
* استخدام نیروی کار در کارخانه قطعات خودرو در جاده مخصوص *10نفر نیروی خط تولید آقا یا خانم 💰 مبلغ حقوق بابت 30 روز کارکرد وزارت کار *ساعت کاری : 00'7الی 15'16 شنبه تا چهارشنبه پنجشنبه اضافه کار *بیمه دارد *غذا ندارد(هزینه پرداخت میشود ) * سرویس دارد آدرس دفتر مدیریت منابع انسانی: کرج ،گلشهر ،گلزار غربی ، روبه روی مترو گلشهر،خیابان یاس جنوبی ،کوچه گلبهار، بلوک 2 ساختمان بهار واحد اداری کارشناس مرکز خانم قلی زاده 0****
سلام دنبال کار هستم در تهران فقط در ایام تعطیلات عید هر کاری باشه 0**** محمدی
سلام من کار گری ساده هستم تو شیراز دنبالی کار21ساله می
سلام دنبال کار در منزل هستم
مندنبالکارهستم
من
سمت میانجاوه
سلام ببخشید کارتون چی هس؟؟حقوقشَ چجوریهَ
با سلام - با شماره 0**** خانم پهلوان حسینی تماس بگیرید .
برای مصاحبه بیایید
برای مصاحبه بیایید
سلام من سالته 19هستم کار میخوام
نیاز مند کارگر فوری اتباع در فروشگاه لباس سواد درحد خواندن نوشتن باشد با حقوق عالی اتباع کسی که دنبال است تماس بگیره صفر نهصد نودسه سیوسه نود دو صفر چهل یک
اهواز
سلام من کارکر ساد استم هرکس من لازم داری به من زنګ بیزن 0****
سلام دنبال یکارگرساده یا ماهرنیمه و ماهر (لاهیجان) دسمزد پایه 300 بلد کار500+هزینه رفت آمد و انعام، پایانکاری اگرپیشرفت کاری داشته باشی دستمزدت بالامیره
سلام دنبال کار هستم
سلام
سلام،جذب نیروی آقا در زمینه تولید وسایل برقی آشپزخانه هست که جای خواب و خوراک با شرکت هست
جذب نیرو آقا در زمینه تولید وسایل برقی آشپزخانه هست که جای خواب و خوراک با شرکت هست 0****
جذب نیرو آقا در زمینه تولید وسایل برقی آشپزخانه هست که جای خواب و خوراک با شرکت هست ،تهران صفر نهصد و سی و سه دویست و هفت سی و پنج پنجاه و شش
جذب نیرو آقا در زمینه تولید وسایل برقی آشپزخانه هست که جای خواب و خوراک با شرکت هست ،تهران،صفر نهصد و سی و سه دویست و هفت سی پنج پنجاه و شش
سلام من اطباع افغانستان هستم و دنبال کار میگردم 0****
0****
من دنبال سرایداری از طرف شب استم روز بیرون کار میکنم شب میام آشغا جمع میکنم روز جمعه هم پارکینگ تمیز میکنم
من دنبال کار خوب است تم آدم خوب باش
سلام من دنبال کار هستم خانم 22 سال سن دارم
سلام کارگر ساده م خیلی پیگیر کارم پیدا نمیشه😔
سلام دنبال کاربسته بندی صنایع غذایی هستم در اسلامشهر یاشهرقدس
سلام دنبال. کار هستم.
سلام. کار بنایی در چه. زمینه ای است شمار شماره تماس ندارید
سلام من کار شبکار میخوام سن 17 توی خط تولیدی یا بسته بندی
من دنبال کار استم
سلام من ارمینم 21 و سیکلم یه کارگر ساده دنبال کار راحت میگردم و اونم در شهرک صنعتی کوهی خیل باشه حقوقشم از ده میلیون الی 15 بیمه هم بکنن شماره تماس 0****
سلام
سلام دنبال یک کارگر ساده هستم برای کار جوجه کشی در شهر خرمدره 0****
سلام چندسالته
سلام اهل کجایی
سلام اهل کجایی چند سالته
سلام من دنبال کار روز مزد هستم،اگه بود لطفا اطلاع بدید. باتشكر
سلام کارگر ساده هستم 21سالمه دنبال کار هستم
نیاز به کارگر نیمه ماهر در کار فنس بافی و نصب در محل
سلام کار بسته بندی در خانه نیازمندم حسن آباد فشافویه
سلام ٱسا تنظیم موتور هستم کار گاز هم انجام میدم متاهل 25ساله جویای کارم در مرودشت اگه درشرکت هم میتونم کارکنم
سلام من دنبال کار هستم
سلام. خانم هستم. دنبال کار هستم در شهرک صنعتی
سلام سلام سلا
کارگرساده سوپرمارکت محدوده پیروزی میخوام
سلام من کارگر ساده هستم دنبال کار هستم
سلام من گارگر ساده استم بدنبال گاراستم کسی نیاز داشت شمارمه 0****
سلام من گار گارگر ساده افغانی استم نیاز به کار دارم 25سالمه
سلام وقت بخیر عرض ادب احترام ببخشید استخدام کارگر در رستوران نیازمندی
سلام دنبال کارهستم درمنزل شیراز
سلام من دنبال کار هستم
سلام کارگر ساده هستم دنبال کار هستم هرجور کاری باشه خیلی ضرورت دارم کسی خواست لطفا تماس بگیرید
سلام وقتتون بخیر آقای زارعی با این شماره تماس بگیرید 0****
سلام وقتتون بخیر,لطفا با این شماره تماس بگیرید 0****
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام من کارگر ساده استم و البته بلوچم21سالم است
سلام من کارگر ساده استم دنبال کارم در اصفهان بلوچم
ماهی چنده میدی
سلام تهران براتون دور میشه؟
سلام تهران زندگی میکنید؟
سلام، تهران زندگی میکنید؟
سلام با این شماره تماس بگیرید 0****
به یک کارگر ساده نیازمندیم 0**** تماس بگیرید
https://emp.e-estekhdam.com/ad-requests/view/8a29d8 آگهی کارگر ساده 0****
سلام ب کار تاسیسات نیز دارم محل سکونت اصفهان اگه کسی واس آموزش هست با ای شماره تماس بگیرید ممنون 0****
سلام گیلان جستجوی کارگرب
کجای کار تو
سلام دنبال کارم
سلام من دنبال کار کر ساده هستم کار من بخش انبار داری فروشگاه ساعت فروشی هست؟ 20ملیون حقوق مده ترف مجرد باشه پذیرش بلای18سال هست 0**** شماره تماس بگیرید
سلام
سلام
کارگر ساده هستم دنبال کار با اسکان هستم
سلام وقت بخیر استخدام کارگر ساده در شرکت فنی مهندسی divar.ir/v/wZKczTzz
سلام خوبی خسته نباشید من موادغذایی بسته بندی خواهش میکنم متاهل بچه فرزند سه عدد خونه اجاره هستم