دنبال کن

زهره باقری بسته بندی

بسته بندی

1403/01/07
کیمیا
سلام منم باکار تو خونه بدون سرمایه ی اولیه خیلی نیاز دا رد م
01:41
2 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
صغری رحمتی
برای بسته بندی مزاحم شدم
12:04
2 پاسخ
1 تایید
1403/01/14
محمد صمدی
صغری رحمتی
برای بسته بندی مزاحم شدم
سلام 
21:00
1 تایید
محمد صمدی
صغری رحمتی
برای بسته بندی مزاحم شدم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:01
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
1403/01/15
صدیقه پارسه
سلام من ب کار در منزل نیاز دارم 
13:44
1 پاسخ
3 تایید
1403/01/16
سیما عطار
منم به اینکار نیاز دارم سیما عطار
07:15
2 تایید
1403/01/18
زهرا موذن
سلام من کار بسته بند ی در منزل احتیاج دارم
14:29
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1403/02/23
فاطنه باصری
سلام منم برای کار توی خونه خیلی نیاز مندم 
13:05
1 تایید
1403/02/24
سلام من کارتوخونه بدون سرمایه خیلی خیلی نیازدارم
07:38
1 تایید
مهدیه قربانی
0**** 
منم قربانی هستم،لطفا کاردرمنزل بدون سرمایه اگرواقعی هست احتیاج دارم
08:22
1 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
1403/04/09
شماره خانوم باقری 
12:53
1 پاسخ
1 تایید
افسانه خدایی
سلام بسته بندی کار درمنزل میخواستم
21:33
1 تایید
افسانه خدایی
شماره خانوم باقری
من به کار درمنزل خیلی نیاز دارم
21:35
1 پاسخ
1 تایید
نیازمند کار در منزل خودم هستم مانند بسته بندی وغیره
با سلام هر کار ک بشه تو خونه خودم انجام بدم در خدمتم لطفا مزاحمت الکی ایجاد نکنید
1403/04/10
زهره باقری 
دوملیون و هفتصدو سی و چهار از من پول گرفت این زنیکه ی مادر خراب الان میگه 2500 هم واسه استعلام بزن انشالله سرطان بشه تو حلقوم عزیزانش 
کسی از این زنیکه زهره باقری شکایت کرده تورو خدا اگه نکردید همه یکی بشین شکایت کنیم پلیس فتا پیگیری میکنه نزارید بتونه این پولارو راحت بخوره
05:10
3 تایید
سمانه حاجت
سلام بله ..از همگی عاجزانه خواهشمندم که لطفاً همه به پلیس فتا گزارش بدیم که به این راحتی تو این وضعیت بد جامعه نتونه  گوش مردم ساده رو ببره.. انشالله که روزگار خوش نبینه
06:11
1 تایید
1403/04/17
نیها نارویی
سلام برای بسته بندی مزاحم شدم 
13:19
کارخانه/اداره پست/لیبل/نظافت حراست نگهبان*افغان
❌ظرفیت محدود فوری❌ ✴کاریابی نیستیم (با مجوز دولتی) ✴ ✴توجه تا ساعت ۲ شب پاسخگو هستم ✴ ✅سرایدار زوج جوان ایرانی و افغان حداکثر با یک بچه حقوق ۲۰ م ✅نگهبان ایرانی و اتباع مسکونی و تجاری با خو...
1403/04/20
معصومه عادلی
سلام من در شهر خرم اباد نیاز به کار در منزل هستم بسته بندی 

19:44
1403/04/21
ح ب
کیمیا
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:27
ح ب
صدیقه پارسه
سلام من ب کار در منزل نیاز دارم
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
مهندس برق | Electrical Engineer
شرح شغل novo nordisk در سطح جهانی به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته شده است، و برای دو سال متوالی در سال های 2022 و 2023 در صدر رتبه ها قرار گرفته است. زمان هیجان انگیزی برای پیوستن به novo nordisk...
ح ب
1403/04/21
ح ب
افسانه خدایی
من به کار درمنزل خیلی نیاز دارم
1403/04/21
04:28
1403/04/29
علی اکبر حصاری
سلام من در استان خراسان شهرستان نیشابور هستم نیازمند کار در منزل هستم علی اکبر حصاری شماره تماس فوری 0****  متشکرم از کار آفرینی تا که زحمت میکشید جهت قشر بیکار شغل بوجود میآورید که ملت خود فکر شوند منتظرم تماس حاصل نمایید 
11:27
کارمند اقا صالح اباد غربی
به دو همکار آقا جهت کار در فروشگاه عمده فروشی لوازم کادویی در صالح اباد غربی نیازمندیم. ساعت کاری ۸/۵ الی ۱۹ ، یک ساعت تایم ناهار و استراحت ، حقوق ثابت ۱۳ تومن به همراه اضافه کار بابت ایام تعطیل و جمع...
مریم شکوهی
سلام خانه دارم و نیاز به کار درمنزل 
12:00
مریم شکوهی
سلام نیاز به کار در منزل دارم
12:01
1403/04/30
معصومه رحیملو
کیمیا
سلام برای بسته بندی مزاحم شدم 
10:13
بسته بندی بل هلدینگ پارس | Bastebandi Bell Holding Pars
سرپرست فروش و مارکتینگ | Sales and Marketing Supervisor
شرح شغل: برقراری ارتباط موثر و ایجاد روابط پایدار با سازمان‌ها و شرکت‌ها. برقراری ارتباط با مشتریان در جلسات حضوری و ارتباط تلفنی مشتریان. شناسایی و جذب مشتریان جدید و توسعه بازار. ارائه مشاوره و راهک...
معصومه رحیملو
سلام به کار نیاز دارم
10:13
1 پاسخ
1403/05/15
محمد صمدی
معصومه رحیملو
سلام به کار نیاز دارم
20:53
1 تایید
1403/05/28
با سلام گول کاردرمنزل باعنوان بسته بندی ماسک زهره باقری رونخورید همش کلاهبرداریه من ثبت نام کردم 100هزارهم به شماره حسابی که برام  فرستادن زدم  دوباره بعدش توروبیکا بهم پیام دادکه بایدبرای ضمانت 5هزارتا ماسکی که میفرستیم به آ درس منزلتون 300هزارتومن دیگه بایدبریزی به حساب بعدازثبت نام دیدم کلاهبرداربوده انشاالله که این جورادمهای دزد وتبهکارخیرنبی.
05:01
فراخوانی api لجستیک از وردپرس
سلام. یک سایت وردپرس (ووکامرس) دارم. از یک سرویس لجستیک برای پردازش، بسته بندی و ارسال استفاده می کنم که api دارد و توکن دارم. می خوام محصولات با تعریفی که دارم (به جای روش فع...
زینب موسوی
سلام منم ب کاربسته بندی در منزل خیلی نیاز دارم 
10:49
1403/05/29
مریم محمدی
شماره تماس داری
14:29
1 پاسخ
1403/05/30
محدثه سادات رسولی
سلام خوبید من احتیاج به کار در منزل منزل بسته بندی نیاز مندم
10:56
بسته بندی کردن لباس
فقط خانم درامد عالی
فرناز احمدی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی 
18:42
1403/05/31
سمیرا اسحاقی
سلام من ب کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنونم 
01:55
خدیجه حسینی
آیا زهره باقری که در ایتا کار بسته بندی دارد صحت دارد یا خیر؟؟
سلام سلام خسته نباشید من در ایتا کار در منزل خانم باقری را دنبال کردم و پول بیمه ازم خواستن چون قبلاً همین اتفاق واسم افتاده بود پولو ریختم کاری کاری در کار نبود به خاطر همین نخواستم دوباره این کارو بکنم که اینو بریزم کلاهبرداری باشه ممنون میشم که شمام یه خانه دارم دنبال کار هستم حسینی
14:51
کار در منزل خودتان بسته بندی
بسته بندی حبوبات و آجیل در منزل خودتان چک و سفته نمیخواد بسیار راحت
1403/06/02
محمد صمدی
مریم محمدی
شماره تماس داری
10:18
فاطمه صادقی
سلام من خیلی احتیاج به کار تو خونه.بسته بندی دارم لطفا کمکم کنید
12:55
زیبا رحیمی
سلام من هم 290 تومان پول واریز کردم برا کار بسته بندی در منزل خبری نشد من احتياج به‌کار بسته بندی دارم مشکل دارم  
19:03
ساده کار خانم جهت کار در تولیدی کاپشن.چهارراه لاله
به یک نفر ساده کارخانم.جهت کار در کارگاه برشکاری و بسته بندی کاپشن نیازمندیم. کاری ساده و راحت.به همراه آموزش.زیر ۳۵ سال.حقوق ۸ میلیون.ساعت کاری ۸/۳۰ الی۵/۳۰. با صبحانه.مکان چهارراه لاله.بالاتر ا...
زیبا رحیمی
لطف کمکم کنید 
19:04
1 پاسخ
سمیرا شاهناری
سلام لطفا برای کار در منزل راهنمایی کنین ممنون
20:08
1 پاسخ
1403/06/04
محمد صمدی
سمیرا شاهناری
سلام لطفا برای کار در منزل راهنمایی کنین ممنون
20:51
شرکت پیشرو پلیمر طبرستان
استخدام پاشش کار رنگ و پولیش کار (کار با پیستوله رنگ پاش و دستگاه سنباده گردان)
شرح وظایف اپراتور رنگ( شامل شرح شغل، مسئولیتها و اختیارات) صافی کشیدن و شستشوی روزانه پیستوله رنگ و نظافت پارچ رنگ به صورت روزانه ترکیب نم...
محمد صمدی
زیبا رحیمی
لطف کمکم کنید
20:52
معصومه بنیاد
سلام کاردرمنزل برای بانوان خیلی نیاز دارم 
22:14
1403/07/23
شموفه رحیم زاده
سلام استان فارس شهرستان لارستان هستم 
13:26
به تعدادی خانم در کارگاه لامپ مونتاژ وبسته بندی
به تعدادی نیرو کار خانم بین سن 30 تا 40 سال در کارگاه تولید لامپ برای بسته بندی ومونتاژ نیازمندیم
1403/08/05
سلام اگه کار بسته بندی واقعا صحت داره من خیلی احتیاج دارم به کار لطفا راهنمایی کنید🙏
20:49
1403/08/06
زهرا پاپی
سلام 
06:01
1403/08/29
محمد اکبری
سلام
من الان مطالبتونو درمورد زهره باقری خوندم .خیلی شوکه شدم...اخه همین پیش پای شما تلگرام بودم و رمورد کار در منزل با ادمین ایشون صحبت میکردم وکم مونده بود ثبت نام گنم ..وپول بیمه 496ت میخواست..ولی دیگه میترسم
نمیدونم ازچه راهی بدونم ایشون کلاه بردار یانه
22:50
1 پاسخ
1 تایید
مزدی دوز تریکو
کارگاه تولیدی تریکو آماده دریافت انواع سفارشات به صورت خطی و تکی و صفرتاصد از برش تا بسته بندی با دوخت تمیز و قیمت منصف. تحویل به موقع
محمد اکبری
ایکاش یکی بهم میگفت که واقعا زهره باقری کلاهبرداره ؟یانه
22:53
1403/09/20
سلام من برای بسته بندی  در منزل مزاحم شدم
20:40
محمد اکبری
سلام من الان مطالبتونو درمورد زهره باقری خوندم .خیلی شوکه شدم...اخه همین پیش پای شما تلگرام بودم و رمورد کار در منزل با ادمین ایشون صحبت میکردم وکم مونده بود ثبت نام گنم ..وپول بیمه 496ت میخواست..ولی دیگه میترسم نمیدونم ازچه راهی بدونم ایشون کلاه بردار یانه
منم همینطور 
20:42
استخدام نیروی انبار ساده
✅در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات بیشتر نام ونام خانوادگی و شماره تماس خود را از طریق چت برای ما ارسال کنید ، همکاران ما در روزهای کاری ( شنبه تا پنجشنبه ) با شما تماس می گیرند . ✅( استخدام در کمتر ا...
1403/09/21
عاطفه اشکش
سلام من نیاز به کار در خانه بدون سرمایه نیاز دارم 
11:28
آزاده عنبرستانی
سلام منم به کار در منزل نیاز دارم،کسی جایی میشناسه سمت بومهن پردیس
12:37
سلام خانم باقری من رباب عشایری هستم  کار می خواستم کار با بسته بندی ماسک لطفا، پیامم را جواب بده
18:10
خانم مجرد جهت بسته بندی
ازیک خانم مجرد جهت کمک در انبارداری وبسته بندی دعوت به همکاری میکنیم ساعت کاری ۹ صبح الی ۱۵ حقوق شش ملیون رنج سنی ۲۵ الی ۳۵ کار درمنزل به هیچ وجه نداریم فقط یه خانم نیاز داریم وهمکار خانم نداریم کسانی...
1403/09/22
فاطمه حسینی
سلام وقتتون بخیر باشه 
برای بسته جایی کار سراغ دارین؟
08:19
فاطمه حسینی
ساکن کاشان هستم
08:20
زهره باقری کلاه برداره 
12:27
بسته بندی گوشت-جابجایی گوشت-
از ساعت ۸صبح تا۶عصر در صورت اضافه کاری بعد از ۶عصر هر ساعت۶۰۰۰۰تومان در کشتارگاه صنعتی تبریز بسته بندی گوشت
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 03:09