دنبال کن

زهره باقری بسته بندی

بسته بندی

1403/01/07
کیمیا
سلام منم باکار تو خونه بدون سرمایه ی اولیه خیلی نیاز دا رد م
01:41
2 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
از ساعت ۸صبح تا ۷بعدازظهر همراه با صبحانه روزانه ۶۰۰هزار تومان بسته بندی تقویم در صحافی درصورت نیاز تماس بگیرید چت جوابگو نیستم
صغری رحمتی
برای بسته بندی مزاحم شدم
12:04
2 پاسخ
1 تایید
1403/01/14
محمد صمدی
صغری رحمتی
برای بسته بندی مزاحم شدم
سلام 
21:00
1 تایید
محمد صمدی
صغری رحمتی
برای بسته بندی مزاحم شدم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:01
1 تایید
بسته بندی
نیازمند همکار خانم هستیم. ترجیحاً محدوده آساوله و نایسر باشد. دستمزد بر اساس تیکه کاری می باشد. نهار بر عهده خودتان می باشد.
1403/01/15
صدیقه پارسه
سلام من ب کار در منزل نیاز دارم 
13:44
1 پاسخ
3 تایید
1403/01/16
سیما عطار
منم به اینکار نیاز دارم سیما عطار
07:15
2 تایید
1403/01/18
زهرا موذن
سلام من کار بسته بند ی در منزل احتیاج دارم
14:29
بسته بندی
تولید آب مقطر
1403/02/23
فاطنه باصری
سلام منم برای کار توی خونه خیلی نیاز مندم 
13:05
1 تایید
1403/02/24
سلام من کارتوخونه بدون سرمایه خیلی خیلی نیازدارم
07:38
1 تایید
مهدیه قربانی
0**** 
منم قربانی هستم،لطفا کاردرمنزل بدون سرمایه اگرواقعی هست احتیاج دارم
08:22
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار بدون نیاز به سرمایه با درامدی مناسب کسب اطلاعات بیشتر از طریق واتساپ و روبیکا
1403/04/09
شماره خانوم باقری 
12:53
1 پاسخ
1 تایید
افسانه خدایی
سلام بسته بندی کار درمنزل میخواستم
21:33
1 تایید
افسانه خدایی
شماره خانوم باقری
من به کار درمنزل خیلی نیاز دارم
21:35
1 پاسخ
1 تایید
طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی
سلام خسته نباشید طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی رو میخواستم انجام بدم لطفا کسانی که نمونه کار و تجربه دارند پیشنهاد بدندد.
1403/04/10
زهره باقری 
دوملیون و هفتصدو سی و چهار از من پول گرفت این زنیکه ی مادر خراب الان میگه 2500 هم واسه استعلام بزن انشالله سرطان بشه تو حلقوم عزیزانش 
کسی از این زنیکه زهره باقری شکایت کرده تورو خدا اگه نکردید همه یکی بشین شکایت کنیم پلیس فتا پیگیری میکنه نزارید بتونه این پولارو راحت بخوره
05:10
3 تایید
سمانه حاجت
سلام بله ..از همگی عاجزانه خواهشمندم که لطفاً همه به پلیس فتا گزارش بدیم که به این راحتی تو این وضعیت بد جامعه نتونه  گوش مردم ساده رو ببره.. انشالله که روزگار خوش نبینه
06:11
1 تایید
1403/04/17
نیها نارویی
سلام برای بسته بندی مزاحم شدم 
13:19
طراحی سلفون بسته بندی مواد غذایی
طراحی سلفون برای دستگاه بسته بندی پیلوپک. محصول نات بار می‌باشد .
1403/04/20
معصومه عادلی
سلام من در شهر خرم اباد نیاز به کار در منزل هستم بسته بندی 

19:44
1403/04/21
ح ب
کیمیا
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:27
ح ب
صدیقه پارسه
سلام من ب کار در منزل نیاز دارم
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
مدلسازی و بسته بندی سه بعدی شامپو
نیاز به انجام پروژه مدلسازی و بسته بندی سه بعدی مایع دستشویی فوژ مشابه نمونه کار زیر دارم klnc.ir/worksample/مدلسازی-بسته-بندی-سه-بعدی-مایع-دستشویی-فوژ-0748307m1w35
ح ب
1403/04/21
ح ب
افسانه خدایی
من به کار درمنزل خیلی نیاز دارم
1403/04/21
04:28
1403/04/29
علی اکبر حصاری
سلام من در استان خراسان شهرستان نیشابور هستم نیازمند کار در منزل هستم علی اکبر حصاری شماره تماس فوری 0****  متشکرم از کار آفرینی تا که زحمت میکشید جهت قشر بیکار شغل بوجود میآورید که ملت خود فکر شوند منتظرم تماس حاصل نمایید 
11:27
بسته بندی
باسلام ب چند نفر نیروی فعال پرانرژی آقا و خانم در قسمت رول ب رول و بسته بندی در کارگاه سفره یکبار مصرف سریعآ نیازمندیم. مزایا بیمه صبحانه سرویس عیدی پایان کار شرایط سن 20 الی 35 تحصیلات دیپلم مجر...
مریم شکوهی
سلام خانه دارم و نیاز به کار درمنزل 
12:00
مریم شکوهی
سلام نیاز به کار در منزل دارم
12:01
1403/04/30
معصومه رحیملو
کیمیا
سلام برای بسته بندی مزاحم شدم 
10:13
بسته بندی
یک خانم جهت بسته بندی فروش آنلاین ترجیحا مجرد باشه یا بچه نداشته باشه تایم صب ۸تا ۱۲ رفت و برگشت با خودم و محیط زنانس. لطفا تماس بگیرید
معصومه رحیملو
سلام به کار نیاز دارم
10:13
1 پاسخ
1403/05/15
محمد صمدی
معصومه رحیملو
سلام به کار نیاز دارم
20:53
1 تایید
1403/05/28
با سلام گول کاردرمنزل باعنوان بسته بندی ماسک زهره باقری رونخورید همش کلاهبرداریه من ثبت نام کردم 100هزارهم به شماره حسابی که برام  فرستادن زدم  دوباره بعدش توروبیکا بهم پیام دادکه بایدبرای ضمانت 5هزارتا ماسکی که میفرستیم به آ درس منزلتون 300هزارتومن دیگه بایدبریزی به حساب بعدازثبت نام دیدم کلاهبرداربوده انشاالله که این جورادمهای دزد وتبهکارخیرنبی.
05:01
طراحی بسته بندی محصولات ژل خوشبو کننده صادراتی
سلام خدمت فریلنسرهای گرامی بنده فردی کاملا مسلط به گرافیک و ایده پردازی میخوام و برام مهمه که دستی هم در بازار داشته باشه ما طراحی میخوایم در زمینه بسته بندی ژل خوش بو کننده هوا که به سه شکل مختلف باش...
زینب موسوی
سلام منم ب کاربسته بندی در منزل خیلی نیاز دارم 
10:49
1403/05/29
مریم محمدی
شماره تماس داری
14:29
1 پاسخ
1403/05/30
محدثه سادات رسولی
سلام خوبید من احتیاج به کار در منزل منزل بسته بندی نیاز مندم
10:56
بسته بندی
به چند نفر خانم و آقای فعال و متعهد به کار جهت کنترل و بسته بندی قطعات خودرو در یک شرکت معتبر نیازمندیم .
فرناز احمدی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی 
18:42
1403/05/31
سمیرا اسحاقی
سلام من ب کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنونم 
01:55
خدیجه حسینی
آیا زهره باقری که در ایتا کار بسته بندی دارد صحت دارد یا خیر؟؟
سلام سلام خسته نباشید من در ایتا کار در منزل خانم باقری را دنبال کردم و پول بیمه ازم خواستن چون قبلاً همین اتفاق واسم افتاده بود پولو ریختم کاری کاری در کار نبود به خاطر همین نخواستم دوباره این کارو بکنم که اینو بریزم کلاهبرداری باشه ممنون میشم که شمام یه خانه دارم دنبال کار هستم حسینی
14:51
بسته بندی
یکنفر آقا محدوده سنی حداقل ۲۴ سال توانایی جسمانی جهت بسته بندی مرسولات پستی بیمه توافقی حقوق حداقل ۷ میلیون ، درصورت رضایت امکان افزایش حقوق هست ساعت کاری از 8:30 تا 18 ،یکساعت و نیم تایم ناهار محل ...
1403/06/02
محمد صمدی
مریم محمدی
شماره تماس داری
10:18
فاطمه صادقی
سلام من خیلی احتیاج به کار تو خونه.بسته بندی دارم لطفا کمکم کنید
12:55
زیبا رحیمی
سلام من هم 290 تومان پول واریز کردم برا کار بسته بندی در منزل خبری نشد من احتياج به‌کار بسته بندی دارم مشکل دارم  
19:03
بسته بندی
ت.ت.م یک عدد نیروی آقا زیر ۵۰ سال جهت بسته بندی گیاهان دارویی و فعالیت در انبار عطاری جمعه ها تعطیل شنبه تا ۵شنبه روزی ۵ ساعت در صورت تمایل تماس بگیرید پیام چک نمیشود
زیبا رحیمی
لطف کمکم کنید 
19:04
1 پاسخ
سمیرا شاهناری
سلام لطفا برای کار در منزل راهنمایی کنین ممنون
20:08
1 پاسخ
1403/06/04
محمد صمدی
سمیرا شاهناری
سلام لطفا برای کار در منزل راهنمایی کنین ممنون
20:51
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
شریک جریان زنجیره تامین | Supply Chain Flow Partner
در نوو نوردیسک ایران، موقعیت شریک جریان زنجیره تامین این فرصت را برای شما فراهم می کند تا در یک تیم با عملکرد بالا کار کنید و در عین ایجاد ارزش برای بیماران دیابتی، مستقیماً به نتایج تجاری کمک کنید. آ...
محمد صمدی
زیبا رحیمی
لطف کمکم کنید
20:52
معصومه بنیاد
سلام کاردرمنزل برای بانوان خیلی نیاز دارم 
22:14
1403/07/23
شموفه رحیم زاده
سلام استان فارس شهرستان لارستان هستم 
13:26
نیروی بسته بندی در خدمات پستی
با سلام به یک نیروی آقای جوان جهت بسته بندی بهندی بسته های پستی (تیپاکسی)و انجام امور جای دفتر نیازمندیم سن : ۱۸ الی ۲۸ سال ترجیحا ساکن منطقه از پذیرش اتباع و دانشجو معذوریم در صورت تمایل به همکاری ...
1403/08/05
سلام اگه کار بسته بندی واقعا صحت داره من خیلی احتیاج دارم به کار لطفا راهنمایی کنید🙏
20:49
1403/08/06
زهرا پاپی
سلام 
06:01
1403/08/29
محمد اکبری
سلام
من الان مطالبتونو درمورد زهره باقری خوندم .خیلی شوکه شدم...اخه همین پیش پای شما تلگرام بودم و رمورد کار در منزل با ادمین ایشون صحبت میکردم وکم مونده بود ثبت نام گنم ..وپول بیمه 496ت میخواست..ولی دیگه میترسم
نمیدونم ازچه راهی بدونم ایشون کلاه بردار یانه
22:50
1 پاسخ
1 تایید
خانم پاره وقت کارگاه تولیدی شیرانی کساره رباط
محدوده سنی ۲۰ الی ۴۰ سال ساعات تماس ۹-۱۸ به تعدادی نیروی کار خانم، جهت تولید و بسته بندی در کارگاه تولیدی یازمندیم... ساعات کاری پاره وقت ۹-۱۴ ساعت کاری تمام وقت ۹-۱۸ حقوق و مزایای کار ساعتی ۴۰هزار ...
محمد اکبری
ایکاش یکی بهم میگفت که واقعا زهره باقری کلاهبرداره ؟یانه
22:53
1403/09/20
سلام من برای بسته بندی  در منزل مزاحم شدم
20:40
محمد اکبری
سلام من الان مطالبتونو درمورد زهره باقری خوندم .خیلی شوکه شدم...اخه همین پیش پای شما تلگرام بودم و رمورد کار در منزل با ادمین ایشون صحبت میکردم وکم مونده بود ثبت نام گنم ..وپول بیمه 496ت میخواست..ولی دیگه میترسم نمیدونم ازچه راهی بدونم ایشون کلاه بردار یانه
منم همینطور 
20:42
کارگر ساده قسمت بسته بندی و خط تولید کارخانجات
تعدادزیادی نیروساده آقا خانم جهت کارخانه معتبر موادغذایی و صنعتی جهت بسته بندی محصولات نیازمندیم شرایط سنی ۱۸ تا ۴۲ سال بدون نیاز به سابقه کار ✅✅♦️۸ ساعت کار خامه ۷صبح تا ۴عصر ۱۱.۰۰۰.۰۰۰ آقا ماک...
1403/09/21
عاطفه اشکش
سلام من نیاز به کار در خانه بدون سرمایه نیاز دارم 
11:28
آزاده عنبرستانی
سلام منم به کار در منزل نیاز دارم،کسی جایی میشناسه سمت بومهن پردیس
12:37
سلام خانم باقری من رباب عشایری هستم  کار می خواستم کار با بسته بندی ماسک لطفا، پیامم را جواب بده
18:10
بسته بندی و تمیز کاری
کارخانه شیشه گری هست یک نفر برای نوار نقاله وجمع کردن شیشه ها نیاز دارم ویک نفر برای تمیز کردن شیشه ها بسیار کارآسان و راحتی هست
1403/09/22
فاطمه حسینی
سلام وقتتون بخیر باشه 
برای بسته جایی کار سراغ دارین؟
08:19
فاطمه حسینی
ساکن کاشان هستم
08:20
زهره باقری کلاه برداره 
12:27
کمک آشپز،کانتردار، منقلدار، بسته بندی و تحویل غذا
کمک آشپز آقا منقلدار آقا مسلط کانتر دار آقا مسلط و حرفه ای بسته بندی و تحویل غذا خانم لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر فقط تماس بگیرید پیامک پاسخگو نیستم
1403/11/07
مبینا پوربافرانی
سلام وقت بخیر شماره تماس زهره باقری میخواستم 
13:11
نفیسه بارکزهی
سلام من برای بسته بندی درمنزل مزاحم شدم
14:39
نگین کریمی
سلام کار در منزل میخواستم 
20:30
رونیکس
کارشناس بازرگانی خارجی
ما در منابع انسانی رونیکس به دنبال همکار پرتلاش و توانمند می باشیم، اگر به رشد و پیشرفت در زمینه شغلی خود علاقه ‌مندید ما همراهتان هستیم که با هم پیشرفت کنیم. شرایط احراز: تحصیلات: لیسانس و بالاتر تجر...
1403/11/08
مریم خنجوکی
کار در منزل میخوام بیرجند باشع
06:43
دوشنبه 8 بهمن 1403، ساعت 08:04