دنبال کن

زهره باقری کار در منزل بسته بندی ماسک

بسته بندی

1403/03/07
مهریا عطایی
سلام ببخشید هیچ سوالی ندارم فقط میخام منم ثپت نام کنید به این کا احتیج دارم خیلی ممنون از شما
14:12
2 تایید
بسته بندی
ب یک نیروی ساده خانم نیاز دارم
صدیقه ملکی
عزیز کلاهبرداریه
21:38
2 تایید
1403/03/08
ندا بهرامی
حتما  ب  زهره   باقری   رسیدگی   میشه   ک  همون   ابالفضل  حسینی   میشه   
14:20
1403/03/10
ستین آدینه
سلام لطفا منم ثبت نام کنید ب شدت ب این کار نیاز دارم
11:14
1 پاسخ
بسته بندی
سلام کار در منزل مخصوص خانومای عزیز می‌باشد ب آیدی تلگرام پیام بدید فرصت عالی برایدخانمای خانه دار اتباع در صورت داشتن همایش کارت شما میتوانید ماهیانه با یک دوره کوتاه ۱۲روزه (۲۴تا۲۷) درآمد داشته ...
جلیل الهیاری
این خانم به ظاهر محترم یه شیاده کلاه برداره که از هیچ ارگانی هم برای کلاه برداریاش رسیدگی نمیشه تو رو خدا گول نخورید دوست من چهار صد تومن به شماره حسابی که این خانم داده بود واریز کرد نه تنها کتر براش ارسال نکرد بلکه گفت بچم مریض من مجبورم این کار رو بکنم تو رو خدا فریب این طور آدم ها رو نخورید
12:39
1 تایید
1403/03/14
N Sh
من پول واریز کردم ولی برام بارنیومد
18:21
1 تایید
1403/03/15
سلام منم میخوام سبتنام کنم
12:18
بسته بندی
به تعداد محدودی خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
سلام
12:19
منم میخوام کار کنم اما نمیدونم چطوری با شما همهنگ کنم
12:19
1403/03/16
سلام میشه منم ثبت نام کنید جکیلی کار در منزل هستم بهش نیاز دارم 
21:33
طراحی جعبه های غذایی و فست فودی
به یک طراح به صورت دورکاری با خلاقیت و مهارت بالا و آشنا به امور چاپ افست برای طراحی جعبه های اختصاصی فست فودی ها و جعبه های عمومی فست فودی نیاز دارم
1403/03/17
احمدی
جویای کار به صورت بسته بندی در منزل هستم 
08:13
1403/03/29
آرزو باقری
فاطمه محمدی (شکوفه برهانی) کلاهبرداره برای کار بسته بندی از من پول گرفت و دیگه جواب پیام نداد
10:57
1403/04/01
شهلا بحیرایی
سلام،برای بسته بندی ماسک پول گرفتن،تا این لحظه خبری از ارسال بار نیست،گول نخورید
09:50
بسته بندی
سلام .به یک نفر نیروی بسته بندی خانم جهت کار در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم....تایم کاری ۸ونیم صبح تا ۴ونیم عصر...حضوری تشریف بیاورید...بلوار فضیلت کوچه ۳۱ جنب پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی...در...
1403/07/23
سیده ثنیه مظلومی
کاردرمنزل میخوام شامل بسته بندی فقط درمنزل باشع خیلی بهش احتیاج دارم ممنونم 
19:26
سیده ثنیه مظلومی
کاردرمنزل میخوام شامل بسته بندی فقط درمنزل باشع خیلی بعش احتیاج دارم ممنونم 
19:26
1403/08/08
خدیجه سراوانی
زهره بهرامی کلاهبرداره برای کار بسته بندی در منزل پول براش واریز کردم کلاهبرداریه اعتماد نکنید پولمو کشید بالا جوابمم نمیده
10:54
1 تایید
بسته بندی
درآمدمیلیونی با کاربست بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی ودارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه بالای ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییدیه از پلیس فتا ونهادهای قضایی با حق بیمه ،پاداش و مزایای...
زینب بخشی
سلام
17:49
فاطمه رحمتی
سلام من کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه  داخل خانه انجام بدم خیلی به پولش نیازدارمممنون میشم اگه راهنمایی کنید 
21:11
1403/08/09
مریم آزاد منجیری
سلام من هم میخوام ثبت نام کنم نیاز به کار در منزل هستم ممنون 
06:07
بسته بندی
ساعت کاری صبح۹ تا ۲ عصر ۴ تا۹ به صورت تمام وقت ماه اول ۱۳ میلیون از ماه دوم درصورت یادگیری کار ۱۵ میلیون متعهد به کار
1403/08/10
نیکا مسافر عظیمی
سلام چطور استخدام بشم؟
11:38
1404/01/05
کبری کریمی
من نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی مخوام نمیتونم به هیچ کس اعتماد کنم تورو خدا کمک کنید
20:09
1404/01/07
ستین آدینه
سلام لطفا منم ثبت نام کنید ب شدت ب این کار نیاز دارم
سلام لطفا من ثبت نام کنید بسته بندی خیلی نیاز دارم
06:54
طراحی بسته بندی آجیل و خشکبار
با سلام طراحی خلاقانه بسته بندی آجیل و خشکبار میخواییم البته از نمونه های اینترنتی نباشه و اینکه قدمت و اصالت مهمه برامون چون اسمش رو حاجیل گاشتیم که ترکیب حاجی آجیل بوده، لطفن نمونه کارها بازه زمانی ...
سلام توبه خدانیاز دارم شمارت بده زنگ بزنم چطور هماهنگ گنم
06:57
1404/01/08
زینب آریایی پور
سلام زینب آریایی پور هستم لطفا منا ثبت نام کنید کار بسته بندی ماسک یا بسته بندی 
05:15
شاهرخ حیدری
سلام حیدری هستم می خواستم در کار شما کار کنم و طرح درآمد به دست بیاروم
09:53
جین وست | Jeans West
استخدام اپراتور بسته بندی (پوشاک)
آشنا به بسته‌بندی پوشاک مسئولیت‌پذیری، سریع و دقیق دارای تعامل مناسب، توان کار گروهی آشنایی با محیط های صنعتی اخلاق اداری و سازمانی خوش برخورد با فن بیان خوب سابقه کار مرتبط روحیه کار تیمی مزایا: بی...
زهرا استجلو
وای خدایا شکر میخواستم امروز براش پول واریز کنم خوبه اینا رو خوندم چجوری میتونن؟
13:04
پنج‌شنبه 2 خرداد 1404، ساعت 22:43