دنبال کن

زهره باقری بسته بندی ماسک

بسته بندی

1403/03/10
فاطمه حصاری
من ثبت نام کردم ولی بار هنوز برام نیامده
09:07
1 پاسخ
خاوران
نیروی بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی مورد استخدام میشود و حقوق عالی ۱۹ میلیون تومان و دارای سرویس رفت و برگشت می‌باشد و پنج شنبه ها بطور معمول تعطیل هستیم صبحانه با مجموعه هست و بیمه هم انجام خواهد شد. محدوده ...
1403/03/26
فاطمه حصاری
من ثبت نام کردم ولی بار هنوز برام نیامده
کاشقبلش تحقیق میکردی کلاه برداریه از من کلاه برداری کرده حتما ب پلیس فتا زنگ بزن و داخل کانالش گزارش بده 
02:40
1403/04/13
فاطمه مشتاق
سلام منم دو هفته است ثبت نام کردم بار هنوز برا نیومده هر پیامی واسش میفرستم سین نمیکنه 
22:22
1403/04/15
ندا بهرامی
الاهی    خیر   نبینه   خانم   نیست  یه    نامرد   ک  داره   این   کلاهبرداری   میکنه   ب اسم   اباالفضل  حسینی  انشالله  آتیش  بیفته   ب جون   خودش   بچش 
09:37
آماتیس
کارگر ساده
مجموعه آماتیس (تولیدی کابینت روشویی) جهت تکمیل پرسنل خود تعدادی نیروی آقا و خانم استخدام می نماید. سمت های شغلی شامل: بسته بندی , کنترل کیفی ,انبار و وسط کار اگر در جستجوی شغلی ایده ال با حقوق و شرای...
سارا کاربخش
خدا خیرش نده هر دفعه به یه اسمی وارد میشه همه کاراش حتی سرمایه گذاری همش کلاهبرداریه کاش به چنگ قانون بیفته خدا لعنتش کنه
11:30
1403/04/30
نرگس ایروانی
سلام کاد در منزل نیاز دارم 
10:15
عطیه علوی
سلام وقت بخیر
من کار بسته بندی در منزل میخوام
19:27
2 تایید
چیتگر
کارگر اتباع
به یک نیرو اتباع نیازمندیم. کاری, زرنگ ,سواد هم تا حدودی داشته باشه, با جای اسکان شب ها بمونه. تولید چسب سنگ ,چسب های پودری و بسته بندی در صورت نیاز بارگیری هم انجام شود. حقوق توافقی با مزایا
جمعه 19 مهر 1404، ساعت 09:07