زهره باقری بازاریابی شبکه ای
زهره باقری شرکت دورکاری
باسلام من کار درمنزل نیاز دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام کار در منزل نیاز دارم (یزد)
سلام نیازمند کار در منزل هستم
شرکت نکنید دروغ میگن فقط پول میگیرن بعد جواب نمیدن
کلاهبردار ه شرکت نکنید ،پول گرفت 570دیگه خبری نشد ،باز 2میلیون دیگه هم میخواست خوبه ندادم
خانوم محترم اگه واقعا سودی به ما نمیدین ازتون خواهش میکنم کلاه برداری نکنید مردم تو این اوضاع از جونشون مایه میزارن دوگران به زن و بچههاشون غذا ببرن بعد شماها کلاه برداری میکنین لطفا لطفا اینکارو نکنین و اینکه لطفا زنگ میزنیم بهتون جواب تماس هارو بدین
الهی خیر از عمرت نبینی حیف اسم خانم روی آشغالها و هرزه های امثال زهره باقری گذاشت الهی پولی که از ما گرفته خرج کفن ودفن بچهات و عزیزانت بکنی
سلام شمارشو داری بفرست تا پولتونو پس بگیرم
سلام وقت بخیر خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
منم همین دو روزه گرفته پول ازم ولی نمیدونستم اینجوریه الان چیکار کنم خدایا خودت کمک کن پولم مال مردم بود
سلام خیلی خیلی وفوری نیاز به کاردرمنزل فقط بسته بندی دارم خواهش میکنم اگه ارسال به همه شهرهادارید که چه بهتر من درمازندران شهرستان چالوس زندگی میکنم
مایل به همکاری در کار بسته بندی در منزل
مایل به همکاری در کار بسته بندی در منزل 0**** آدرس شیراز
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
من یکی از قربانی شما هستم که پولم دادم بهتون یه آبم روش کشیدین حق ناس حق یتیم دامنتون مگیره پول حلال خدا جای حق نشسته
بالاتر دوستان توضیح دادند که این خانم کلاه بردار هست من خودم به آدرسی که داده بود رفتن ولی اصلاً همچین آدرسی وجود نداشت
سلام خیلی پستن ازماهم 750میلیون کلاه برادری کردن
زهره باقری ازماهم مبلغ زیادی کلاه برادری کردن750میلون