دنبال کن

زهره باقری بازاریابی شبکه ای

بسته بندی

1403/01/27
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
20:05
4 پاسخ
6 تایید
شیرینگ پک سازی شایان صنعت
کارشناس عقد قرارداد دورکار مسلط به وب و کامپیوتر
یک شرکت معتبر ارائه دهنده دستگاه های صنعتی بسته بندی در نظر دارد جهت تکمیل کادر اداری خود دعوت به استخدام آورد. مزایا حقوق ثابت از 17-20 میلیون تومان به همراه بیمه تامین اجتماعی یک ماه دوره آموزشی آنل...
باسلام من کار درمنزل نیاز دارم 
20:55
1 پاسخ
محمد صمدی
باسلام من کار درمنزل نیاز دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:16
1403/01/29
سلام کار در منزل نیاز دارم 
(یزد)
07:28
شرکت حکیم رازی آذر
کارگر خدماتی
به یک نفر خانم جهت کارخدماتی و بسته بندی در یک شرکت تولیدی داروی گیاهی نیازمندیم. روزهای کاری از شنبه تا چهارشنبه. حقوق و مزایای قانون کار,بیمه از روز اول با صبحانه
1403/01/31
اعظم ملکی
سلام نیازمند کار در منزل هستم 
19:37
1 پاسخ
1403/02/07
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
شرکت نکنید دروغ میگن فقط پول میگیرن بعد جواب نمیدن
10:08
1 تایید
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
کلاهبردار ه شرکت نکنید ،پول گرفت 570دیگه خبری نشد ،باز 2میلیون دیگه هم میخواست خوبه ندادم
17:34
2 تایید
طراحی لیبل گرافیکی برای بسته‌بندی کیسه محصولات
ما قصد داریم یک لیبل گرافیکی حرفه‌ای برای محصولات کیسه‌های برند «بی‌نظیر» طراحی کنیم. طراحی باید شامل اطلاعات دو زبانه (فارسی و انگلیسی)، QR Code لوگو برند و ظاهری شکیل و صنعتی باشد.
1403/02/08
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
خانوم محترم اگه واقعا سودی به ما نمیدین ازتون خواهش میکنم کلاه برداری نکنید مردم تو این اوضاع از جونشون مایه میزارن دوگران به زن و بچه‌هاشون غذا ببرن بعد شماها کلاه برداری میکنین لطفا لطفا اینکارو نکنین و اینکه لطفا زنگ میزنیم بهتون جواب تماس هارو بدین
14:59
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/08
فاطمه
الهی خیر از عمرت نبینی حیف اسم خانم روی آشغالها و هرزه های امثال زهره باقری گذاشت الهی پولی که از ما گرفته خرج کفن ودفن بچهات و عزیزانت بکنی 
09:54
3 تایید
1403/04/24
یاسر کرمی
خانوم محترم اگه واقعا سودی به ما نمیدین ازتون خواهش میکنم کلاه برداری نکنید مردم تو این اوضاع از جونشون مایه میزارن دوگران به زن و بچه‌هاشون غذا ببرن بعد شماها کلاه برداری میکنین لطفا لطفا اینکارو نکنین و اینکه لطفا زنگ میزنیم بهتون جواب تماس هارو بدین
سلام شمارشو داری بفرست تا پولتونو پس بگیرم
04:00
1 پاسخ
3 تایید
طراحی لیبل مطابق نمونه
میخوام دقیقا این لیبل رو کپی کنم.. اگر میتونید بگین تا با کیفیت بالا براتون اسکن کنم و بفرستم
1403/05/01
حسینی حسینی
سلام وقت بخیر
خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته
کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ 

برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
19:52
2 پاسخ
1403/05/05
خانم حیدری
منم همین دو روزه گرفته پول ازم ولی نمی‌دونستم اینجوریه الان چیکار کنم  خدایا خودت کمک کن پولم مال مردم بود 
13:12
1403/06/17
زینب امامی
سلام خیلی خیلی وفوری نیاز به کاردرمنزل فقط بسته بندی دارم خواهش میکنم اگه ارسال به همه شهرهادارید که چه بهتر 
من درمازندران شهرستان چالوس زندگی میکنم
12:25
1 پاسخ
بسته بندی
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
1403/06/19
صبا نوروزی
مایل به همکاری در کار بسته بندی در منزل
14:47
1 پاسخ
صبا نوروزی
0****  آدرس شیراز
14:48
1403/06/23
محمد صمدی
صبا نوروزی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
05:24
بسته بندی
سلام ما نیاز به 300 نیروی بسته بندی مرتب و تمیز در منزل داریم حقوق بستگی به شما داره ولی پایه حقوق از ۸ میلیون تا ۱۲ میلیونه... هفتگی هم بخواین تسویه میشه بابت کار هم هیچ هزینه ای نه قبل نه بعد از...
1403/06/28
مهدیه اسلامی
من یکی از قربانی شما هستم که پولم دادم بهتون یه آبم روش کشیدین حق ناس حق یتیم دامنتون مگیره پول حلال خدا جای حق نشسته
17:06
1 تایید
1403/06/29
محمود
حسینی حسینی
سلام وقت بخیر خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
بالاتر دوستان توضیح دادند که این خانم کلاه بردار هست من خودم به آدرسی که داده بود رفتن ولی اصلاً همچین آدرسی وجود نداشت
09:39
1403/08/01
سلام خیلی پستن ازماهم 750میلیون کلاه برادری کردن 
10:31
طراح پکیجینگ حرفه ای
دنبال طراحی حرفه‌ای برای پکیجینگ (جعبه، لیبل، بگ و کارت تشکر و ...) هستم که با هویت برند هماهنگ باشه. به شدت روی کار حساسم اگر خلاقیت لازمه و صبر کافی ندارید نمیتونیم باهم همکاری کنیم رنگ‌های اصلی: ب...
زهره باقری ازماهم مبلغ زیادی کلاه برادری کردن750میلون
10:32
1403/10/17
س جعفری
یاسر کرمی
سلام شمارشو داری بفرست تا پولتونو پس بگیرم
سلام میشه کمکم کنید 10 میلیون گرفتن
14:55
راحله ترابی
زهره باقری کلاه برداره ،وهنوز در روبیکا مشغول کلاه برداریه
18:53
بسته بندی
با سلام کار بسته بندی دسته های قابلمه کاری بسیار آسان برای افراد مجرد. چیدن دسته های قابلمه در کارتون روزانه 1000تا خودمون میبریم میاریم
راحله ترابی
کلاه برداره گول نخورید
18:55
1403/10/20
نادر کریمی
لطفا از طریق پلیس فتا هر کی زهره باقری ازش پول گرفته و سرش کلاه گذاشته پیگیری کنه
16:51
1403/10/22
صبا اکبری
سلام وقتتون بخیر دانشجو هستم و به کار در منزل نیاز دارم 
10:45
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ایی ازشماگرفته نخواهدشد
1403/12/01
آیا زهره باقری همونیه که در تلگرام تبلیغ سرمایه ذاری میکنه، وفعالیت داره
20:25
1403/12/02
امید دارم
اگهزهر باقری که تو تلگرام ده ملیون پول منو خورد
07:27
سلام کار در منزل نیاز دارم
12:43
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1404/02/08
سلام خانم زهره باقری توی تلگرام داره فعالیت میکنه کسی تا حالا وامی دریافت کرده یا سودی گرفته لطفا بگین چون من تا الان بیست و پنج میلیون دادم برای وام وگفته هیجده میلیون دیگه بریز برای ازاد سازی وام
11:57
1 پاسخ
زینب دلفیه
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
سلام خانم باقری من زینب دلفیه هستم از اهواز قرار بود همکارهاتون طی دو الی سه روز با بنده تماس بگیرن ،گویا اینجورپیش نیومد من الان نزدیکه دوهفته اس هم یه جا 150پرداخت کرد یه جا 300،_ولی خبری ازتون نشد قراربود سفارش ب مدت کوتاهی برسه 
20:53
1 پاسخ
1404/03/03
سلام دوستام کسی بنام زهره باقری که میگه سرمایه گذاری دارم هر5میلیون 500تومن سود میدم اولش با پنج میلیون شروع میکنن سود 500میدن ولی بعدا تحریک میشی مبلغ می‌بری بالا که سودی واریز نمیکنن به هیچ وجه اعتماد نکنید همش دروغه هم وامش وهم سود سرمایه گذاریش 
17:45
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام دوستان عزیز. کسی بنام کانال تلگرامی زهره باقری یا خانم شعبانی برای وام و سرمایه گذاری همش دروغ هستش به هیچ وجه باور نکنید من پنج میلیون سرمایه گذاری کردم یه مدت روزی 500واریز کردن بعدش گفتن باید مبلغ زیاد کنی که منم انجام ندادم فهمیدم نیتشون این بودش که پول بیشتری بکیرن دارم میگم اصلا باور نکنید 
17:50
1 تایید
استخدام تعدادمحدودی خانم برای فروش محصولات دست ساز گیاهی اول آموزش کامل را می‌بینید بعد اقدام به فروش میکنید آموزش صفر تا صد رایگان و هر فردی یه پشتیبان تخصصی داره که تو روند مسیر اشکالاتتون را برطرف کنه محصولات شامل روغن های ترکیبی مثل روغن درد مفاصل روغن بوتاکس صورت و ... در کنارش صابون‌های گیاهی ،بالم لب، سرمه و ...
18:15
1404/03/10
امیر
اعظم ملکی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
سلام
هرکس کار در خانه اینترنتی لازم دارد درخدمتم
21:53
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
1404/05/08
ن الف
حسینی حسینی
سلام وقت بخیر خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
کلاه بردار 
08:35
1 پاسخ
ن الف
ن الف
کلاه بردار
از من هم پول گرفت یک هفته گذشته هنوز هیچ کالایی نفرستاده
08:37
ن الف
سلام خانم زهره باقری توی تلگرام داره فعالیت میکنه کسی تا حالا وامی دریافت کرده یا سودی گرفته لطفا بگین چون من تا الان بیست و پنج میلیون دادم برای وام وگفته هیجده میلیون دیگه بریز برای ازاد سازی وام
دروغ و کلاه بردار همه جا اعلام کنید تا همه بشناسن
08:38
بسته بندی
ن الف
زینب امامی
سلام خیلی خیلی وفوری نیاز به کاردرمنزل فقط بسته بندی دارم خواهش میکنم اگه ارسال به همه شهرهادارید که چه بهتر من درمازندران شهرستان چالوس زندگی میکنم
گول نخورید دروغ 
08:39
ن الف
زینب دلفیه
سلام خانم باقری من زینب دلفیه هستم از اهواز قرار بود همکارهاتون طی دو الی سه روز با بنده تماس بگیرن ،گویا اینجورپیش نیومد من الان نزدیکه دوهفته اس هم یه جا 150پرداخت کرد یه جا 300،_ولی خبری ازتون نشد قراربود سفارش ب مدت کوتاهی برسه
خانم عزیز ایشون کلاه بردار از منم پول گرفت وهنوز اقدام نکرده همش بهانه میاره
08:41
شنبه 19 مرداد 1404، ساعت 07:20