دوره آموزشی - جستجوی «INFORMATION TECHNOLOGY ENABLED BUSINESS»

نتایج جستجوی «INFORMATION TECHNOLOGY ENABLED BUSINESS» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش مدل‌های کسب‌و‌کار

دوره آموزش مدل‌های کسب‌وکار چیست؟ مدل کسب‌­وکار منطق هر بنگاه اقتصادی برای درآمدزایی را نشان می‌­دهد. به‌عبارت‌دیگر هر مدل کسب‌­وکار با بررسی موضوعاتی همچون : 1. مواردی که برای ساخت یک محصول مورد نیاز است، 2. مواردی که برای فروش محصول تولیدشده نیاز است، 3. مشتری چگونه و برای چه محصولی حاضر به پرداخت است، شروع به بررسی و تعریف مدل کسب درآمد یک بیزینس می‌کند. با این تعریف هر مدلی که بتواند هزینه‌ه­ای بیشتر از هزینه تولید محصول به ارمغان بیاورد، مدل کسب­‌وکار موفقی به حساب می­‌آید. در دوره آموزش مدل‌­های کسب‌وکار به شما آموزش داده می­‌شود که چطور برای هر بنگاه اقتصادی مدل کسب‌­وکار موفقی تعریف و ایجاد کنید. در این دوره شما ضمن آشنایی با انواع مدل­‌های کسب‌­وکار موجود، یاد می‌­گیرید برای تعریف هر مدل کسب‌­وکار به چه موارد توجه کنید. یاد می­‌گیرید در هنگام تعریف یک مدل به چه سؤالاتی باید جواب بدهید و با تفاوت مدل‌های مختلف آشنا می‌­شوید. در طول دوره یاد خواهید گرفت که برای هر کسب‌­وکار نیاز به ایجاد یک مدل جدید نیست و شما می‌­توانید با تحلیل درست و استفاده از یکی از مدل­‌های کسب­‌وکار موجود به نتایج خوبی برسید. هدف از برگزاری دوره آموزش مدل‌های کسب‌وکار چیست؟ در برگزاری این دوره اهداف مختلفی مدنظر قرار گرفته است. از جمله اهدافی که می‌­توان به آن‌ها اشاره کرد، موارد زیر است: مرور مفهوم مدل کسب­‌وکار تشریح مفاهیم پایه‌­ای اصول و مؤلفه‌های مشترک مدل‌های کسب­‌وکار آشنایی با مفهوم پایه‌ای «ارزش پیشنهادی» و مفاهیم وابسته به آن تشریح رویکردهای نظام‌یافته به مدل‌سازی کسب­‌وکار از جمله شناخته‌شده‌ترین آن‌ها یعنی «بوم مدل کسب­‌وکار یا Business Model Canvas» پیشنهاد روش‌­هایی برای تحلیل و ارزیابی کسب‌­وکار و شناخت نشانه‌های رکود و تضعیف کسب­‌وکار دوره آموزش مدل‌های کسب‌وکار برای چه کسانی مناسب است؟ با توجه به مباحثی که در این دوره ارائه شده است و با توجه به سطح در نظر گرفته شده برای سرفصل‌­ها و موضوعات مورد بحث در این دوره، این دوره می‌­تواند مخاطب­‌هایی در طیف­‌ها گوناگون داشته باشد. از جمله کسانی که می­‌توانند مخاطب این دوره باشند به گروه­‌های زیر اشاره شده است: صاحبان بنگاه­‌های اقتصادی، بیزینس­‌های خرد و کلان علاقه­‌مندان به مباحث مدیریتی و موضوعات مربوط به کسب‌­وکار علاقه­‌مندان به مباحث مربوط به بازار و بازار­یابی افرادی که در زمینه کسب‌­وکار و مدیریت کسب­‌وکارهای گوناگون فعالیت دارند دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته­‌های مدیریت، مهندسی صنایع و همه رشته‌­های مرتبط مدیریت کسب­‌وکارهای گوناگون

254,150 تومان

تصحیح رایتینگ آیلتس (4 تایی)

شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبان‌آموز به آن نیاز دارید؟ جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما می‌دهد تا توانایی خود را بسنجید و بتوانید نقاط ضعف خود را قبل از آزمون آیلتس بهبود ببخشید. رایتینگ یکی از چهار بخش آزمون آیلتس است که خود به دو بخش تسک 1 و تسک 2 تقسیم می‌شود. موضوع تسک 1 در آیلتس آکادمیک با تسک 1 در آیلتس جنرال متفاوت است. در تسک 1 آکادمیک شما باید اطلاعات تصویری، مانند نمودار، را به نوشتار تبدیل کنید و حداقل 150 کلمه در تفسیر تصویر ارائه شده بنویسید. در تسک 1 جنرال موضوعی ارائه می‌شود که باید درمورد آن نامه‌ای بنویسید که حداقل 150 کلمه داشته باشد. تسک 2 در آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و باید درخصوص موضوعی که به شما داده شده است حداقل 250 کلمه بنویسید. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها اشتباهاتشان را در آزمون تشخیص نمی‌دهند. لازم به ذکر است که ارزیابی نوشته خود، کار بسیار دشواری است. می‌توانید نکاتی در مورد نوشتن رایتینگ مطالعه کنید ولی بهتر است تصحیح آن را به شخص دیگری واگذار کنید. سعی کنید تمام تکنیک‌هایی که آموخته اید را به کار ببرید ولی در نهایت شخصی را پیدا کنید که در این کار تبحر داشته باشد و تصحیح نوشته را به او بسپارید. پیدا کردن معلم و یا کسی که به این مهارت‌ها تسلط داشته باشد، آسان نیست. از طرفی هرچقدر هم به توانایی‌های دوستان یا آشنایانتان در زمینه‌ی زبان انگلیسی باور داشته باشید، نمی‌توانید تصحیح رایتینگ آیلتس را به آن‌ها بسپارید. به خاطر داشته باشید که ارزیابی رایتینگ آیلتس با نوشته‌های دیگر بسیار متفاوت است و هر کسی نمی‌تواند نمره‌ دقیق و یا بازخورد مناسبی ارائه دهد. باور داریم که گرفتن بازخورد به صورت منظم در مورد رایتینگ و به طور کل هر نوشته‌ای اصلی‌ترین عامل موفقیت است. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها فکر می‌کنند که با بیشتر نوشتن می‌توان نمره‌ی بالایی کسب کرد و روزانه وقت زیادی برای نوشتن اختصاص می‌دهند. نوشتن مقاله کار اشتباهی نیست و اتفاقا برای تمرین نوشتن بسیار مفید است. با این حال همیشه شخصی باید به تصحیح رایتینگ آیلتس شما بپردازد تا با گرفتن بازخورد مناسب، نوشته‌های بعدی خود را بهبود ببخشید.

228,650 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش الگوریتم‌های بهینه ‌سازی در R

در این درس دانشجویان با مفاهیم بهینه‌سازی و نحوه اجرای آن در R آشنا می‌شوند. تمرکز این درس کاربرد روش‌های بهینه‌سازی در حوزه کسب‌وکار و مدیریت است. پرسش‌هایی اساسی در کسب‌وکار نظیر موارد زیر با الگوریتم‌های بهینه‌سازی قابل پاسخ‌دادن هستند: · یک شرکت تحت محدودیت‌های مختلف تولید و بازار، چگونه ترکیب بهینه محصولات خود را تعیین ‌کند تا سود خود را افزایش دهد؟ · یک شرکت چگونه ساختار لجستیک خود را طراحی کند تا هزینه حمل‌ونقل خود را کمینه کند؟ · باتوجه ‌به الگوی تقاضا، چگونه نیروی انسانی را در شیفت‌های مختلف کاری تخصیص دهیم تا هزینه منابع انسانی کمینه شود؟ · سبدی از دارایی‌ها را چگونه تخصیص دهیم تا با کم‌ترین ریسک، بازدهی سبد دارایی‌ها بیشینه شود؟ مخاطب اصلی این درس کسانی هستند که می‌خواهند از روش‌های داده‌محور برای تصمیمات کسب‌وکار استفاده کنند. هدف از درس این نیست که دانشجویان بیش از اندازه درگیر روش‌های ریاضی و آماری شوند، بلکه هدف آموزش مفاهیم به زبان ساده به همراه نشان‌دادن کاربردها و روش‌های پیاده‌سازی الگوریتم‌های بهینه‌سازی در عمل است. این یک درس پیشرفته است و بنابراین انتظار می‌رود مخاطبان این درس با مفاهیم کار با داده آشنا باشند و بتوانند با زبان برنامه‌نویسی R به راحتی کار کنند. دانشجویان در پایان این دوره باید روی یک پروژه کاربردی کار کنند و آن را تحویل دهند. کارکردن روی این پروژه و بازخوردهایی که از استاد دوره می‌گیرند، به آنان کمک خواهد کرد تا مفاهیم آموخته شده در درس را بهتر بفهمند و برای حل مسائل کسب‌وکار با روش‌های داده‌محور آماده‌تر شوند. این پنجمین درس از مجموع دوره Business Analytics در مکتب‌خونه است که هدف آن کاربرد روش‌های داده‌محور در کسب‌وکار است.

381,650 تومان

آموزش طراحی و توسعه سیستم‌های پیشنهاد دهنده (Recommender Systems)

کاربرد دوره آموزش طراحی و توسعه سیستم‌های پیشنهاد دهنده (Recommender System) چیست؟ طی دهه‌های اخیر، با ظهور یوتیوب، آمازون، نتفلیکس و بسیاری از وب سرویس‌های دیگر، سیستم های پیشنهاد دهنده جایگاه ویژه‌ای در زندگی ما پیدا کرده‌اند. کاربرد این‌گونه سیستم‌ها در خدمات متنوعی از جمله تجارت الکترونیکی، تبلیغات آنلاین و حتی سفرهای آنلاین رومزه غیرقابل انکار است. وقتی یک محصولی را به صورت آنلاین خریداری می‌کنید، ممکن است مقالاتی به شما پیشنهاد داده شود؛ یا حتی وقتی در اینترنت در حال گشت‌وگذار هستید، مطالبی مناسب با شما و طبق ترجیحاتتان برایتان نمایش داده می‌شود. این قبیل موارد که هر روزه با آن‌ها مواجه هستید، با کمک Recommender System ها امکان‌پذیر است. با توجه به اهمیت سامانه‌های پیشنهاد دهنده در دنیای امروز، تصمیم گرفتیم دوره‌ای برای آموزش سیستم توصیه‌گر (Recommender Systems) طراحی کنیم. در این دوره بعد از معرفی این سیستم‌ها به روش ساخت آن‌ها با استفاده از تکنیک‌های مدرن هوش مصنوعی و یادگیری ماشین هم می‌پردازیم. طی این دوره با مقدمات و مفاهیم بازیابی اطلاعات (Information Retrieval) و سامانه‌های توصیه‌گر، لزوم طراحی و استفاده از آن‌ها در وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها و تاثیر این سامانه‌ها بر افزایش نرخ تبدیل (Conversion Rate) در کسب‌وکارهای آنلاین آشنا خواهید شد. پس از آشنایی با این موارد، مدرن‌ترین روش‌ها و متدهای روز دنیا برای پیاده‌سازی سیستم‌های پیشنهاددهنده در پایتون را بررسی خواهیم کرد. دوره آموزش سیستم پیشنهاد دهنده تنها به این مباحث ختم نمی‌شود. مهم‌ترین بخش این دوره، تدریس گام به گام چگونگی پیاده‌سازی سیستم‌های پیشنهاد دهنده در پایتون است. طبق این برنامه آموزشی، شما یاد می‌گیرید که براساس علایق و سوابق جمع‌آوری شده از کاربران، با استفاده از هوش مصنوعی و شبکه‌های عصبی مصنوعی (Artificial Neural Networks) به کاربران خود فیلم پیشنهاد دهید. در این راستا از زبان برنامه‌نویسی Python و فریم‌ورک TensorFlow و Keras استفاده خواهیم کرد. در این دوره آموزشی خواهید توانست از مفاهیم پایه و معرفی سیستم تا استقرار روی سرورهای عملیاتی را قدم به قدم فرا بگیرید. بنابراین اگر قصد آموزش عملی و صفر تا صد پیاده سازی سیستم‌های پیشنهاد دهنده را دارید، دوره آموزش طراحی و توسعه سیستم‌های پیشنهاد دهنده (Recommender Systems) مکتب‌خونه را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

296,650 تومان

آموزش رایتینگ آیلتس تسک دوم (IELTS Writing Task 2)

تسک دوم رایتینگ آیلتس (IELTS Writing Task 2) یکی از پرچالش‌ترین بخش‌ها برای داوطلبان آزمون آیلتس (IELTS) در سال‌های اخیر بوده‌است. اینکه چرا این موضوع تبدیل به یک دغدغه‌ی بزرگ برای داوطلبان شده ریشه در عدم رعایت استانداردهایی دارد که در Band Descriptors به آن‌ها اشاره شده، اما بعضا شخص متقاضی تصور و یا تعبیر درستی از آن‌ها ندارد و در نهایت باعث می‌شود اشراف کاملی به انتظارات مصحح Native نداشته باشد. تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که از بین ۴ مولفه: 1- Task Response (TR) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) مولفه‌های شماره ۳،۴ به طور غریزی بیشتر مورد توجه متقاضی قرار می‌گیرند و شخص در تلاش است نمایشی بسیار چشمگیر از ساختارهای گرامری و واژگان Less Common ارائه دهد؛ این درحالیست که شخص با وجود علم به تعریف TR و C.C، درک کاملی از نحوه‌ی پیاده‌سازی آن‌ها در رایتینگ ندارد و نتیجه این خواهد شد که رایتینگ‌ها تبدیل به ویترینی از LR و GRA می‌شوند، درحالی‌که نمره‌ای که مصحح به متقاضی داده بیشتر از ۶ یا ۶.۵ نبوده‌است. لذا به جرات میتوان گفت ۲ نقطه ضعف اساسی شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس در بخش رایتینگ تسک ۲ عبارتند از: ۱- ضعف در نحوه‌ی ایده‌سازی و پردازش آن و چگونگی بسط و توسعه ایده‌ها به صورت منطقی بر اساس استانداردهای مصحح Native ۲- ضعف در ایجاد ارتباط و انسجام درونی، و نه مکانیکی، در سراسر متن ( C.C) با پوشش‌دهی این دو عامل TR و C.C شما می‌توانید رایتینگ خود را به استانداردهایی که مورد نظر مصحح است نزدیک کنید؛ این به معنی نادیده گرفتن نقش LR و GRA نیست، بلکه موید این مطلب است که این دو عامل زمانی می‌توانند به رایتینگ شما کمک کنند که شما توانسته باشید TR و C.C را به خوبی در متن اجرا کنید. این دوره تمرکز ویژه ای روی ۲ نقطه ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا نوع تفکر متقاضیان محترم را با آنچه که در ذهن مصحح Native می‌گذرد منطبق سازد و آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد. اگرچه شایان ذکر است که پیش از همه‌ی این موارد، رمز موفقیت شخص در مطالعه‌ی بیشتر است. بدین معنی که قبل از اینکه نویسنده (Writer) خوبی باشیم می‌بایست ابتدا خواننده (Reader) خوبی باشیم و روزانه ۲ الی ۳ مقاله‌ی کوتاه را مطالعه و ایده‌های مناسب آن‌ها را ثبت کنیم، لغات و ساختارهای مفید آن‌ها را یاد بگیریم و سعی کنیم که از آن‌ها به صورت تمرین شده استفاده کنیم و موتور ایده‌پردازی خود را همواره روشن نگه داریم.

1,027,650 تومان

آموزش لیسنینگ تافل

دوره آموزشی لیسنینگ تافل لیسنینگ یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زبان است که هر زبان آموزی چه برای شرکت در آزمون چه برای ارتقای دانش زبانی خود باید آن را تقویت کند. چرا که این مهارت دریچه‌ای برای فهم منظور دیگران و ارتباط برقرار کردن با آن‌ها است. علاوه بر این listening یک چهارم نمره کلی شما در آزمون تافل را مشخص می‌کند و هرچه در آن قوی‌تر باشید می‌توانید نمره نهایی بالاتری به دست آورید. تنها راه حل برای تقویت لیسنینگ شنیدن و تمرین کردن است. البته آشنایی با نکات و تکنیک‌های مختلف نیز می‌تواند برای موفقیت در این مسیر کارآمد باشد. دوره آموزش لیسنینگ تافل یکی از بهترین گزینه‌ها برای آشنایی با بخش لیسنینگ این آزمون و تکنیک‌ها و نکات مختلف مربوط به آن است. حضور در این دوره می‌تواند به شما برای تقویت مهارت شنیداری و بالا بردن درکتان از زبان انگلیسی کمک زیادی بکند. دوره آموزش لیسنینگ تافل چیست؟ این دوره آموزشی برای بهبود مهارت‌ شنیداری شما است. در زبان انگلیسی تلفظ‌ها و تکیه‌ها بسیار اهمیت دارند و می‌توانند معنی لغات را تغییر دهند. علاوه بر این لازم است که شما منظور گوینده‌های مختلف با لهجه‌ها و سرعت‌های متفاوت صحبت کردن را بفهمید و بتوانید به سوالات پاسخ دهید. با حضور در این کلاس‌ها گوشتان به زبان انگلیسی آشناتر می‌‌شود و می‌توانید جواب سوالات را از دل صحبت‌های افراد بیرون بکشید. هدف از برگزاری دوره آموزش لیسنینگ تافل چیست؟ هدف اصلی از برگزاری دوره لیسنینگ تافل یادگیری تکنیک‌ها و نکات مختلف برای رسیدن به نمره مورد نظر در این آزمون است. با حضور در این دوره یاد می‌گیرید که چطور باید به فایل‌های پخش شده گوش دهید و انواع سوالات بخش listening را نیز می‌شناسید. ارائه نمونه سوالات متعدد و شنیدن فایل‌های مختلف بر روی مهارت شنیداری شما تاثیر زیادی خواهد گذاشت و در آینده نیز به کارتان می‌آید. دوره آموزش لیسنینگ تافل برای چه افرادی مناسب است؟ این دوره برای افرادی طراحی شده است که در حال آماده کردن خود برای آزمون تافل هستند و دوست دارند که در بخش لیسنینگ نمره خوبی به دست آورند. علاوه بر این اگر می‌خواهید این مهارت را تقویت کنید و تفاوت بین صداها و لهجه‌ها را تشخیص دهید، این دوره برای شما مناسب خواهد بود.

424,150 تومان
سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403، ساعت 15:18