دنبال کن

می خوام مدلینگ بشم

مدلینگ

1401/08/26
۶۳۳۲
من چند سالی هست که می خوام مدلینگ بشم ولی نمیدونستم کجا برم وچکار باید بکم برای مدلینگ شدن
08:22
6 پاسخ
6 تایید
تهران، تهرانپارس غربی
استخدام مدلینگ خانم
1401/08/30
مهدی محبتی
سلام من 28ساله ورزشکار استایل فیزیک می خوام تو مدلینگ مشهد شرکت کنم از کجا باید شروع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
12:52
1 تایید
1401/09/02
سلام میخواستم برای مدلینگ ثبت نام کنم باید کجل برم
10:28
3 پاسخ
6 تایید
1401/09/26
سلام میخوام دخترموببرم واسه مدلینگ تومشهدکجابایدبرم
19:50
5 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
عاااااا 49 روز مهلت اجرا 0 درصد ضمانت اجرا
1401/09/28
مهدی سهرابی
۶۳۳۲
من چند سالی هست که می خوام مدلینگ بشم ولی نمیدونستم کجا برم وچکار باید بکم برای مدلینگ شدن
سلام
 خانم هستید یا آقا؟
23:15
1 تایید
1401/09/29
مهدی هوشیار
سلام اقا هستم میشه منم راهنمایی کنید
10:00
1 پاسخ
1401/10/04
نسرین رادان
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر 19 ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ‌..هستم لطفا راهنماییم کنید 
23:45
4 پاسخ
4 تایید
مدلینگ
❤️سلام❤️ ✅خانم جوان وخوش اندام ✅افیش بالا ✅تسویه روزانه ✅عکاس خانم ✅بهترین فرصت برای دیده شدن ✅حتی افراد بدونه تجربه ✅سایز بزرگ مد نظر هست ✅رده سنی از ۱۷تا۳۵ ✅لطفا افرادی شرایط دارن پیام بد...
1401/10/15
سونیا نعمتی فر
سلام برای مدلینگ بودن کجا ثبت نام کنیم
21:17
4 پاسخ
3 تایید
1401/10/17
من برای   مدلینگ شدن  تو اصفهان  باید کجا برم  و چی کار کنم 
21:10
3 پاسخ
1 تایید
1401/10/18
امیررضا جعفری
سلام پسری هستم 17ساله درعین تحصیل خوش فیس وبور وزیبا هستم میخواستم مدل بشم لطفا راهنمایی کنید ممنون
06:56
نیاز به مدل برای تولید محتوا ویدئویی
کسی رو نیاز دارم برای اومدن به تیم که بتونه جلوی دوربین بیاد و صحبت کنه گفتار قوی داشته باشه فیلم های با کیفیت بتونه بگیره لطفا مبلغ رو برای یک ماه کاری بزنید حتما 9 ریلز و چند استوری میخواهیم نمونه ...
1401/10/30
محمد اقلیدی
سلام سارا هستم
24 ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم 
00:13
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/12
Aysel baghery
سلام وقتتون بخیر من 18 سالم هستش و ساکن مشهد 
کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ 
23:48
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/18
مهنازجعفری
سلام برای مدلینگ شدن در تهران میخواستم کمک بگیرم خانوم هستم چشم رنگی و قد کوتاه ولی جذاب 
10:22
6 پاسخ
مدلینگ
با سلام اطلاعیه مدلینگ اسپیناس جهت همکاری تاکییدا گروه سنی ۱۶تا ۴۰ خانم پیام دهید
1401/11/20
حمید قجاوند
سلام منم به کار مدلینگ خیلی علاقه دارم ولی خوب به خاطره یه سری شرایط زندگی هی ازش فاصله گرفتم 27 سالمه و از شما درخواست کمک و راهنمایی دارم که بتونم در این رشته قدمی بر دارم ممنون 
09:45
حمید قجاوند
سلام‌من 27 سالمه قد 189 آقا هستم مناسب کار مدلینگ هستم و به این رشته خیلی علاقه دارم از شما درخواست کمک و راهنماییی که بتونم تو این رشته قدمی بر دارم تا به نتیجه برسم سپاس گذارم .
09:48
1401/11/24
رسول اکبرابادی
سلام پسرمو میخوام ببرم واسه مدلینگ 4ساله اش لطفا کنید راهنماییم کنید
10:42
1 تایید
مدلینگ لباس
خانم برای کار در پوشاکی و مدل لباس میخوایم
رسول اکبرابادی
پسرمو میخوام ببرم مدلینگ چیکارکنم
10:43
1 پاسخ
1401/11/25
مهشید اختری
سلام  دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
10:46
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/28
نازنین پروینی
سلام من برای مدلینگ بدون چهره میخوام شرکت کنم اندام عالیی دارم قد کشیده و...لطفا راهنماییم کنید
14:45
5 پاسخ
1 تایید
فراخوان آموزش و استخدام مدلینگ و بازیگری
تا حالا دوست داشتی مدل یا بازیگر بشی؟ ✨ اینجا جاییه که می‌تونی از صفر آموزش ببینی و وارد دنیای حرفه‌ای مدلینگ و بازیگری بشی! ما هم آموزش می‌دیم، هم افراد مستعد رو برای پروژه‌های واقعی معرفی می‌کنیم. ...
1401/11/29
مهراس ممبینی
رسول اکبرابادی
پسرمو میخوام ببرم مدلینگ چیکارکنم
سلام پسرم 18 سالشه اراک زندگی میکنیم برای مدل شدنش کجا ببرم؟
09:18
onyx
سلام من 16 سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
18:27
2 پاسخ
1 تایید
onyx
توی شیراز جایی هست مدل بخواد؟
18:33
1 پاسخ
1 تایید
استخدام مدلینگ خانم تسویه روزانه
به چندین مدل خانم نیازمندیم برای لاین مجلسی‌های مجلسی، خواب، اسپورت، طلا و جواهرات. تسویه روزانه هست. استودیو با تمام امکانات و به صورت اختصاصی واقع در ولنجک توجه داشته باشید برای مدلینک چهره مشخص نیس...
1401/12/09
سلام من 20سالمه. قدم180 میخواستم برم مدلینگ مشهد
16:25
1 تایید
1401/12/17
مهدی
سلام من پسر25ساله علاقه دارم مدل بشم.چهره بور و جذابی دارم به گفته اطرافیان.چشم رنگی قد متوسط دارم.خیلی ها پیشنهاد میدن پیگیر مدلینگ باشم.میتونید راهنماییم بکنید.ممنون میشم
00:12
1402/01/08
مهراج
سلام محمد هستم ساکن شیرازم میخام مدلینگ بشم 21سالمه رپرم واسه لباس لش اینا عالی هستم میتونید عکسام اینستا ببینید mehraj_ 071
12:40
مدلینگ لباس
مدلینگ لباس برای بانوان گرامی لطفآ مشخصاتتونو بفرستین ومنتظر تماس باشین
1402/01/12
زهره
سلام برای مدلینگ عروس توی کرج لطفا راهنمایی میکنید
20:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/02/01
فاطمه مسگر
سلام من27 سالمه خیلی دوست دارم مدلینگ بشم اما نمیدونم چطوری باید شروع کنم یا کجا  ی راهنمایی لطفا 
01:00
1 پاسخ
فاطمه مسگر
سلام 27سالمه  عاشق کارای مدلینگم ولی نمیدونم از کجا برم  و چطور شروع کنم لطفا ی راهنمایی بکنید 
01:01
3 پاسخ
1 تایید
مدلینگ خانم
خانم‌ علاقمند به مدلینگ جهت لاین انواع لباس با مشخصات : ۲۸ تا ۳۵ خوش فیس و پر انرژی دارای یکی از چهار اندام : اسکینی تو پر پلاس سایز و فیت ترجیحا قد بالای ۱۶۵ در صورت داشتن شرایط همکاری پیا...
فاطمه مسگر
27ساله هستم علاقه مند به کار مدلینگ برای استخدام مدل تبلیغاتی انواع لباس ومدل عروس و تیزر تبلیغاتی با من تماس بگیرید.
01:05
2 پاسخ
1402/02/02
سلام من خیلی علاقه به مدلینگ شدن دارم 22 سالمه ولی نمیتونم پیدا کنم که تو تبریز باید کجا برم لطفا راهنمایی کنین 🙏🏻
12:42
1 پاسخ
1 تایید
1402/02/09
اعظم نعمتی
سلام.من میخوام پسرم که 6سالشه برای مدلینگ ببرم.ولی نمیدونم کجا برم.هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم لطفا راهنمایی کنید
00:54
1 پاسخ
استخدام مدلینگ
سلام استخدام مدلینگ در ایران و استانبول شرایط کاری به صورت حضوری و غیر حضوری خانمهای عزیزی که تمایل دارین به کار مدلینگ با انواع لباس ها شرایط حقوقی بستگی به سبک لباس و تعداد پروژه هایی که کار میکنید ...
اعظم نعمتی
اعظم نعمتی
سلام.من میخوام پسرم که ۶سالشه برای مدلینگ ببرم.ولی نمیدونم کجا برم.هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم لطفا راهنمایی کنید
تو خرم اباد هستیم. کجا باید مراجعه کنیم واسه مدلینگ شدن بچه ها
00:57
1402/02/14
سلام میخوام مدلینگ بشم مال اصفهان هستم
16:33
1 تایید
1402/03/02
مهدیه رجایی
منم علاقه زیادی ب مدلینگ دارم ولی نمیدونم کجا برم راهنمایی کنید هیکلو قدم اروپایی هستش*
12:43
استخدام مدل خانم مدلینگ
نیازمندمدل مدلینگ خانم حداکثرسن۳۰سال باحقوق عالی لطفارزومه واتساپ یاروبیکاارسال کنین
الناز خانی
سلام مدلینگ میشم قدم 173و خوش استایل
فقط گرگان.
17:06
1 پاسخ
1402/03/06
سمیه دهقانژاد
دروددخترم دوونیم سالشه واسه مدلینگ لطفاراهنمایی
20:14
1 تایید
سمیه دهقانژاد
دخترم دوسالونیمشه واسه مدلینگ لطفاراهنمایی مچکرم
20:15
1 تایید
مدلینگ خانم
به چند همکار خانم در مزون و در آنلاین شاپ نیازمندیم شرایط احراز: جنسیت:خانم رده سنی:۱۶الی ۲۷ وصغیت تاهل:مجرد روحیه کار تیمی بالا پر انرژی و خوش برخورد حقوق و مزایا: محیط کاری حرفه ای و کاملا زنانه حق...
1402/03/07
سلام میخوام پسرم برامدلینگ ببرم مشهدی هستم کجابابدببرم ممنون میشم راهنمایی کنید
05:33
1402/03/08
سلام برای مدلینگ درکرمان لطفا راهنمایی کنید
04:02
برای مدل شدن درکرمان چه اقدامی کنم؟
04:03
مدل خانم
مدل خانم عکاسی مدلینگ سایز ۳۶_۳۸ اندام متناسب سن ۱۸تا ۴۰ آفیش ۳_۵ تومان
رحیم عباسی
سلام من میخواستم مدلینگ بشم
16:09
1402/03/12
نیوشا نیازی
سلام میخام برای مدلینگ ثبت نام کنم کجا باید مراجعه کنم قدم 173 وزنم 63
14:54
1402/03/19
شاهین
۶۳۳۲
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:06
استخدام مدل لباس
استخدام مدل خانم لاین مدلینگ لباس ورزشی فیت، ماهر و اولویت با افراد دارای سابقه مجرد ساکن قزوین جهت کار اینترنتی بدون فروش حضوری تسویه روزانه از ساعتی ۷۰۰ تا ۱ تومن لطفا مشخصات کامل بفرستید بدون ارسال...
شاهین
میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی 
23:07
شاهین
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی 
23:07
شاهین
مهنازجعفری
سلام برای مدلینگ شدن در تهران میخواستم کمک بگیرم خانوم هستم چشم رنگی و قد کوتاه ولی جذاب
سلام بی زحمت مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:08
مدل خانم مدلینگ (بدون چهره)
مدل خانم مجرد جهت پروژه های هنری تا زمانی که آگهی هست نیرو می خوام پروژه ی شخصی استایل بدون چهره بدون نیاز به سابقه امکان هکاری با دانشجویان میسر است ارتباط از طریق:روبیکا ایتا واتس اپ و تلگرام (به دل...
شاهین
فاطمه مسگر
سلام 27سالمه عاشق کارای مدلینگم ولی نمیدونم از کجا برم و چطور شروع کنم لطفا ی راهنمایی بکنید
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:11
شاهین
سلام تعدادی مدل برای همه شهر ها میخوایم با حقوق عالی برای بانوان بدون شرایط با آموزش فوری شماره 0****  شاهین محمدی گروه داریم در واتساب برای بانوان 
23:13
شاهین
تماس بگیرید 0****  
23:27
استخدام جهت مدلینگ (آقا و خانم / بدون چهره)
به نیروی آقا و خانم جهت فعالیت در زمینه مدلینگ نیازمندیم (افرادی که در این زمینه سابقه یا تجربه ندارند هم می توانند همکاری کنند) اولویت با افراد سنین 18 الی 30 سال می باشد فعالیت بدون چهره می باشد ...
شاهین
۶۳۳۲
تماس بگیرد 0****  محمدی 
23:27
1 تایید
1402/03/23
ستاره زرانداز
سلام من 19.20 سالمه  میخوام مدل بشم 
بندر عباس ام کجا برم 
20:21
1 تایید
1402/03/27
طاهره هوشیار ما آن را
سلام دوتا پسر که ده ساله وشانزده ساله هستن دارم من مادرشون  هستم چون چهره زیبا واند ام خیلی قشنگی دارن خیلی دلم میخواد که مدل بشن پدر یه شرکت مدلینگ ثبت نامشون کنم ولی نمی‌دونم چطوری یکیشون هم دربازه بان ماهر هستش 
21:26
1 پاسخ
درخواست مدلینگ
با عرض سلام مدلینگ میخوام دائمی برای گالری شخصی و جایی پخش نمیشه هفته یکی دوبار واقعی مکان امن شرایطشو ندارین سوال الکی نپرسین لطفا روبیکا فقط هستم miladrdh
1402/03/28
زکیه سلطانیان
سلام  من 20 سالمه میخوام مدل بشم 
از اصفهان  باید  کجا  بروم
09:58
ویدا ولیزاده
سلام من 26 سالمه دخترم قدم 171 وزنم 52 دوس دارم مدل بشم محل زندگیم ارومیه است ممنون میشم راهنماییم کنید
13:41
2 پاسخ
1 تایید
1402/04/02
شاهین
۶۳۳۲
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش
14:21
مدلینگ خانم
نیازمند مدل خانم برای عکاسی بدون نیاز به سابقه کاری لاین کاری شلوار و کت ترجیحا بدون چهره حداقل قد ۱۶۵ حداقل استایل برای این کار رو داشته باشن چت و پیامک پاسخگو نیستم
شاهین
14:22
شاهین
نسرین رادان
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر ۱۹ ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ‌..هستم لطفا راهنماییم کنید
شاهین
نسرین رادان
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر ۱۹ ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ‌..هستم لطفا راهنماییم کنید
مدلینگ لباس
با سلام به تعدادی مدل خانم جهت لاین های مختلف لباس و اکسسوری با شرایط زیر نیازمند هستیم *آموزش رایگان *بدون محدودیت سنی *تسویه روزانه *امکان ارتقا شغلی لطفا مشخصات خود را از طریق mbk6283 ارسال...
شاهین
سونیا نعمتی فر
شاهین
من برای مدلینگ شدن تو اصفهان باید کجا برم و چی کار کنم
14:23
شاهین
محمد اقلیدی
سلام سارا هستم ۲۴ ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم
1 تایید
مدلینگ بدون چهره
مدل برای عکاسی با پوست سبزه کفش کیف لباس زنانه جهت بوتیک و برند مطرح
شاهین
Aysel baghery
سلام وقتتون بخیر من ۱۸ سالم هستش و ساکن مشهد کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ
شاهین
مهنازجعفری
شاهین
مهشید اختری
سلام دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
استخدام مدلینگ
سلام استخدام مدلینگ در ایران و استانبول شرایط کاری به صورت حضوری و غیر حضوری خانمهای عزیزی که تمایل دارین به کار مدلینگ با انواع لباس ها شرایط حقوقی بستگی به سبک لباس و تعداد پروژه هایی که کار میکنید ...
شاهین
فاطمه مسگر
سلام من27 سالمه خیلی دوست دارم مدلینگ بشم اما نمیدونم چطوری باید شروع کنم یا کجا ی راهنمایی لطفا
14:24
1402/04/06
خانم هستیدیا اقا
04:51
سلام من آقا هستم قدبلند وهیکلم خوبه 23ساله ساکن اصفهان 0**** برای مدلینگ
04:54
نیاز مند مدلینگ خانم
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1402/04/08
محمد صمدی
نازنین پروینی
سلام من برای مدلینگ بدون چهره میخوام شرکت کنم اندام عالیی دارم قد کشیده و...لطفا راهنماییم کنید
سلام 0**** تماس 
16:41
1402/04/09
محسن براتی
سلام من میخوام مدلینگ بشم باید کجایه مشهد خودمو معرفی کنم 
11:47
1402/04/12
سجاد کفایی
سلام وقت بخیر میشه بگید کجا میتونم تست مدلینگ بدم؟
07:52
مدلینگ بدون سابقه
سلام خوبین به چند خانم جهت مدلینگ نیازمندیم بدون سابقه کاری عکسبرداری بدون چهره حقوق ۳۰الی۷۰میلیون پرداخت هفتگی و ماهانه جهت تمایل همکاری لطفا فقط فقط سن قد وزن عکس قدی ارسال کنید ممنونم
1402/04/14
شاهین
 0****  محمدی 
10:05
1402/04/17
شاهین

22:04
شاهین
نازنین پروینی
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
22:04
استخدام مدلینگ خانم
با سلام به تعدادی مدل خانم جهت مدلینگ لباس نیازمندیم بدون محدودیت در سایز و سن حضوری و غیر حضوری با حقوق بالای ۷۰ تومان در ماه برای اطلاعات بیشتر پیام بدید
شاهین
۶۳۳۲
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
22:07
1402/04/19
محمد جعفری
مهدی هوشیار
سلام اقا هستم میشه منم راهنمایی کنید
سلام وقتتون بخیر... میخوام مدلینگ بشم.. نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم... آقا هستم از اتباع افغانستان هستم ولی متولد ایران
11:21
نرگس قربانی
من نوجوانم اما بدن ایده آل میخوام
22:29
مدل خانم مدلینگ خانوم
با سلام خانم جوان و خوشتیپ بروز و آراسته آفیش بالا تسویه روزانه بدون چهره حتی برای بدون تجربه ها بهترین فرصت برای دیده شدن رده سنی ۲۰ الی ۳۵
1402/04/22
شاهین
محمد اقلیدی
سلام سارا هستم ۲۴ ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هستم  برای آموزش محمدی 
14:41
شاهین
مهشید اختری
سلام دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هستم  برای آموزش محمدی 
14:42
شاهین
فاطمه مسگر
27ساله هستم علاقه مند به کار مدلینگ برای استخدام مدل تبلیغاتی انواع لباس ومدل عروس و تیزر تبلیغاتی با من تماس بگیرید.
14:43
استخدام مدلینگ کفش با درآمد بالا
استخدام مدلینگ کفش به صورت پاره وقت ۱ روز در هفته با درآمد بالا درآمد هر هفته به صورت دائم و مستمر
شاهین
زهره
سلام برای مدلینگ عروس توی کرج لطفا راهنمایی میکنید
14:43
ندا نادري
سلام ميخواستم براي مدلينگ ثبت نام كنم بايد چيكار كنم .
19:53
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/24
رومیناافسرده
من میخام مدل شم باید چیکار کنم؟
11:27
1 پاسخ
مدلینگ پوشاک آماده ی همکاری
مدلینگ پوشاک – آماده همکاری سلام، به مدلینگ پوشاک علاقه‌مندم و آماده همکاری با مزون‌ها، فروشگاه‌ها و آنلاین‌شاپ‌ها هستم. برای انواع پوشاک: مانتو، شومیز، شلوار، تیشرت، کفش و لباس مجلسی. تجربه کاری حرفه...
رومیناافسرده
سلام من میخام مدل بشم مدل دخترر در هرمزگان بندرعباس 
11:28
1402/05/04
سحر رمضان زاده
سلام میخوام مدلینگ شم داخل قم ، کجا باید برم و چیکار باید بکنم ؟ ممنونم راهنماییم کنید🙏
11:33
1 تایید
1402/05/29
الهوردی زاده
سلام من خیلی دوست دارم مدلینگ بشم خودم 28 سالم هست یه دختر 10 ساله هم دارم لطفا راهنمایی کنید مچکرم
22:13
1 پاسخ
1 تایید
استخدام مدل جهت عکاسی و مدلینگ
خانم مدل جهت کار مدلینگ و عکاسی
الهوردی زاده
سلام میخوام در مشهد مدلینگ لباس  بشم خودم 28 سالم دخترم 10 ساله کمکم کنید لطفا مچکرم 
22:16
1 تایید
1402/05/30
عسل طاهری
سلام من 10 ساله میخوام در اصفهان مدلینگ بشم
14:47
2 پاسخ
محمد صمدی
الهوردی زاده
سلام من خیلی دوست دارم مدلینگ بشم خودم ۲۸ سالم هست یه دختر ۱۰ ساله هم دارم لطفا راهنمایی کنید مچکرم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
مدل لباس اسپرت
با سلام نیازمند مدلینگ برا لباس اسپرت مردانه و زنانه
محمد صمدی
عسل طاهری
سلام من ۱۰ ساله میخوام در اصفهان مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:00
1402/06/02
شاهین
۶۳۳۲
تماس 
19:46
1402/06/07
رومینا
سلام من دنبال شغل مدلینگ هستم آشنایی کامل برای جلوی دوربین بودن ژست مناسب با لباس دارم 
08:30
2 پاسخ
1 تایید
استخدام مدلینگ خانم
شرکت معتبر تجاری جهت تبلیغات خود (با چهره و بدون چهره، به انتخاب شما) از بین واجدین شرایط دو نفر خانم استخدام می‌نماید شرایط: سن ۲۸ تا ۳۸ سال قد بالای ۱۷۰ استایل متناسب و ورزشکاری چهره و اندام طبیعی...
1402/06/12
میخوام.  مدلینگ  بشم
21:32
1 تایید
1402/06/13
مانیا سعادت
سلام روز بخیر من میخوام مدلینگ بشم باید از کجا شروع کنم شرایط کار چجوریه و سابقه کار ندارم 
08:36
2 پاسخ
1 تایید
1402/07/13
فهيمه اسدى
سلام من علاقه ب مدلینگی دارم 18سالمه و مشهد زندگی میکنم لطفاً راهنمایم کنید 
11:45
1 تایید
به تعدادی مدل خانم و آقا نیازمندیم (حتی بی تجربه)
به تعدادی خانم زیر ۳۰ سال برای مدل و عکس برداری بدون چهره (میتونید داخل خونه کار کنید ) و تعدادی آقا برای مدلینگ بدون چهره نیازمندیم . برای هماهنگی پیام بدین
فهيمه اسدى
سلام من 18 سالمه و مشهد زندگی میکنم قدم 163 و وزنم 52 ممنون میشم راهنمایم کنید واسه مدلینگ شدن 
11:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/07/17
تینا شوندی
سلام میخواستم مدلینگ بشم 18سالمه و خانم و ورزشکارم و هیکل رو فرمی دارم قدم هم به نسبت خوبه ولی سابقه کار ندارم در قم میشه راهنمایم کنید 
19:10
4 پاسخ
1 تایید
1402/07/20
اراد زهرایی
سلام  من میخوام پسرموببرم برامدلینگ مشهد کجابایدببرم
09:04
استخدام مدلینگ برای پوشاک بانوان حتی مبتدی
با سلام و درود تعدادی مدل خانم با استایل خوب حتی مبتدی حتی بانوان باردار بدون چهره و با چهره به درخواست مدل ساعت کاری منعطف حقوق به موقع افرادی که تمایل دارن قد و وزن و سن رو داخل چت یا واتساپ ا...
1402/07/23
مهدی دژفر
سلام میخوام مدل شم تو مشهد راهنماییم کنید 
07:40
1402/08/01
یاسر تاجی
سلام وقتتون بخیر چند وقته میخوام مدلینگ بشم از کجا باید شروع کنم
11:15
1402/08/05
زهرا عباسی
میخوام مدل بشم تویزدو44سالمه کجا میتونم این کارو انجام بدم
13:18
3 پاسخ
1 تایید
استخدام مدلینگ کفش و شلوار خانم(برند تبلیغات)
برای تولید محتوای تبلیفاتی برند های متفاوت پوشاک و کفش زنانه،به دنبال مدل خانم جهت عکاسی در فضای استودیو و باز هستیم.هدف؛نمایش استایل روز مره و پوشاک و کفش مجلسی و رسمی محصولات جدید است. شرایط همکاری:...
1402/08/06
رضا طویهی
 سلام منم خیلی به مدلینگ علاقه دارم میشه بی زحمت راهنمای کنید 
19:00
1402/08/14
پویا محمدی
فهيمه اسدى
سلام من ۱۸ سالمه و مشهد زندگی میکنم قدم ۱۶۳ و وزنم ۵۲ ممنون میشم راهنمایم کنید واسه مدلینگ شدن
@afaf140201
سلام تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
00:11
پویا محمدی
تینا شوندی
سلام میخواستم مدلینگ بشم ۱۸سالمه و خانم و ورزشکارم و هیکل رو فرمی دارم قدم هم به نسبت خوبه ولی سابقه کار ندارم در قم میشه راهنمایم کنید
@afaf140201
00:16
مدلینگ بدون چهره خانوم
با سلام مجموعه ما تعدادی مدل خانوم برای برند های معتبر و حرفه ای جذب میکند و با شرایط عالی تایم کم و‌ پاره وقت و از ۱۸ تا ۴۵ سال شروع درامد برای هر افیش از ۸ تومان روزانه به بالا کاملا بدون چهره هست...
پویا محمدی
زهرا عباسی
میخوام مدل بشم تویزدو۴۴سالمه کجا میتونم این کارو انجام بدم
@afaf140201
پویا محمدی
مانیا سعادت
سلام روز بخیر من میخوام مدلینگ بشم باید از کجا شروع کنم شرایط کار چجوریه و سابقه کار ندارم
@afaf140201
پویا محمدی
رومینا
سلام من دنبال شغل مدلینگ هستم آشنایی کامل برای جلوی دوربین بودن ژست مناسب با لباس دارم
@afaf140201
00:17
مدلینگ پوشاک ( خانم)
استخدام مدل خانم جهت پروژه‌های عکاسی ✅ بدون نیاز به سابقه – آموزش رایگان حین کار ✅ محیط کاملاً حرفه‌ای و امن ✅ قرارداد رسمی تسویه نقدی پس از هر پروژه رده سنی: ۲۰ تا ۳۰ سال ⏰ زمان کاری منعطف برای ا...
پویا محمدی
@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
00:23
پویا محمدی
عسل طاهری
سلام من ۱۰ ساله میخوام در اصفهان مدلینگ بشم
@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
00:23
1402/08/18
سلام دختر8ماهه دارم برامدلینگ در شهر یزد کجا باید بروم
14:58
راهنمایی در مورد مدلینگ خانم
یک خانم جهت مدل لباس و‌کفش بدون چهره با آفیش ۶ میلیون تومانی نیازمندم. لطفا مشخصات خود را ارسال کنید
1402/08/20
Nima Rahbar
سونیا نعمتی فر
Slm saken koja hastud
23:29
Nima Rahbar
نازنین پروینی
0**** 
23:30
1402/10/12
پویا محمدی
نازنین پروینی
سلام خوبید وقت بخیر 
23:09
مدلینگ خانوم جهت پروژه برندها
سلام به دو خانوم جهت مدلینگ در پروژه برند ... نیازمندیم هر شات عکس۱۰۰ تومن دریافت میکنید هفته ای ۲جلسه عکاسی و هر جلسه حدوده ۳۵تا ۴۰شات جهت دریافت اطلاعات چت دیوار پیام بدید بسیار فوری
پویا محمدی
سونیا نعمتی فر
سلام خوبید وقت بخیر afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
23:16
1402/10/17
مانیا بیگی
من 16سالمه والیبالیستم حدودا قدم178هست نمیتونم مدل بشم؟
08:39
2 پاسخ
1402/11/10
ترمه محمدی
مهنازجعفری
ایدی تلگرامتون بفرمایید برای مصاحبه و استخدام 
07:13
1 پاسخ
استخدام مدل لباس مجلسی
استخدام خانم برای لباس های مجلسی لباس شب و غیره آموزش صفر تا صد مدلینگ رزومه سازی قوی آموزش اکت و پوز حقوق ساعتی استخدام بلندمدت ارسال درخواست از پیام رسان ها با شماره اگهی
ترمه محمدی
مانیا بیگی
البته ک میتونید نتونستن وجود نداره 
07:14
1402/12/18
نازنین پروینی
@Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:59
onyx
سلام من ۱۶ سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
23:00
همکار مدلینگ
همکاری در کار گمرکی ،با حقوق عالی.
فاطمه مسگر
سلام من خیلی علاقه به مدلینگ شدن دارم 22 سالمه ولی نمیتونم پیدا کنم که تو تبریز باید کجا برم لطفا راهنمایی کنین 🙏🏻
الناز خانی
سلام مدلینگ میشم قدم ۱۷۳و خوش استایل فقط گرگان.
استخدام مدلینگ
طاهره هوشیار ما آن را
سلام دوتا پسر که ده ساله وشانزده ساله هستن دارم من مادرشون هستم چون چهره زیبا واند ام خیلی قشنگی دارن خیلی دلم میخواد که مدل بشن پدر یه شرکت مدلینگ ثبت نامشون کنم ولی نمی‌دونم چطوری یکیشون هم دربازه بان ماهر هستش
ویدا ولیزاده
سلام من ۲۶ سالمه دخترم قدم ۱۷۱ وزنم ۵۲ دوس دارم مدل بشم محل زندگیم ارومیه است ممنون میشم راهنماییم کنید
ندا نادري
سلام ميخواستم براي مدلينگ ثبت نام كنم بايد چيكار كنم .
23:01
مدلینگ خانوم کار+آموزش
سلام مدلینگ با حقوق بالا و آفر های مختلف به تعدادی خانوم پر انرژی و با اخلاق و خوش استایل برای مدلینگ(عکاسی پوشاک) نیاز داریم در صورت نداشتن سابقه،آموزش کامل داده میشود حقوق روزانه و هفتگی و ماهانه ...
رومیناافسرده
من میخام مدل شم باید چیکار کنم؟
رومینا
تینا شوندی
سلام میخواستم مدلینگ بشم ۱۸سالمه و خانم و ورزشکارم و هیکل رو فرمی دارم قدم هم به نسبت خوبه ولی سابقه کار ندارم در قم میشه راهنمایم کنید
شراکت و سرمایه گذاری در احداث داروخانه/مدلینگ
لطفا به دقت خوانده شود و به وقت همدیکر احترام بگذاریم صرفا به یک خانم حتما و حتما مجرد و موجه دارای تحصیلات مرتبط جهت توانایی اخذ جوازبرای احداث یک داروخانه و یا شرکت و مدلینگ طراحی لباس به صورت لاکچر...
زهرا عباسی
میخوام مدل بشم تویزدو۴۴سالمه کجا میتونم این کارو انجام بدم
مانیا بیگی
23:02
ترمه محمدی
ایدی تلگرامتون بفرمایید برای مصاحبه و استخدام
23:02
آموزش مدلینگ پوشاک زنانه
آژانس تبلیغاتی توتیا جهت تکمیل تیم حرفه‌ای خود از علاقه‌مندان به حوزه مدلینگ پوشاک زنانه دعوت به همکاری می‌کند. اگر به دنیای مد و فشن علاقه‌مند هستید اعتمادبه‌نفس و انگیزه پیشرفت دارید تمایل دارید...
1402/12/21
هنگامه سلیمانی
سلام من 17سالمه و خیلی علاقه دارم و خوش استایل هستم راهنمایی کنین بی‌زحمت ساکن مشهد
12:42
1403/01/07
نسرین رادان
12:48
سونیا نعمتی فر
12:49
استخدام ادمین خانم
باسلام استخدام ادمین خانم به همراه آموزش نیازمند برای: ادیت تولید محتوا برنامه ریزی و مدیریت سناریو نویسی و کمپین نویسی مدلینگ و بازیگری استخدام فقط خانم سنین ۱۷ الی ۳۵ (تمامی مهارت ها رایگا...
مهنازجعفری
مهنازجعفری
Aysel baghery
سلام وقتتون بخیر من ۱۸ سالم هستش و ساکن مشهد کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ
همکاری مدلینگ کفش و صندل
مدل برای سایت مغازه مناسب دانشجو ها محل عکاسی آتلیه پرداخت به صورت روزانه به ازای هرساعت ۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان تسویه آنی تایم عکاسی بستگی به حجم کالکشن دارد الان برای کالکشن عید حجم کارها بالاست سبک عکس...
1403/01/09
سارا قاسمی
سلام برای مدلینگ شدن کجا ثبت نام کنم؟
08:12
4 پاسخ
1403/02/08
منم قدم بلنده استایلم مناسبه برای مدلینگ دوس دارم مدل بشم ولی نمی‌دونم چه جوری. 
09:01
3 پاسخ
1 تایید
مریم سادات
سلام من 22 سالمه  سابقه کار مدلینگ در لاین عروس و مانتو شلوار ،پوشاک دارم،خیلی به این کار علاقه دارم اما شهرستانم ، و توانایی انجام دورکاری دارم
21:54
3 پاسخ
1 تایید
استخدام مانکن و مدل برای لباس زنانه
سلام ارادت دعوت به همکاری از دختر خانم های با سلیقه جهت مدلینگ و فروش لباس های زنانه پرداخت حقوق و مزایای خوب در محیطی کاملا آرام و خاص
1403/02/11
سعیده اکبری
سلام من سابقه مدل شدن رو داشتم 2 ساله ب حرفه ای فیتنس کار میکنم الان هم برای مدل میکاپ و هم استایل اگه برای خراسان جنوبی بیرجند و طبس کسی بود در خدمتم قدم 167 وزنم 60 
21:51
5 پاسخ
1 تایید
1403/02/12
مریم بوکان
سلام من علاقه دارم به مدلینگ چیکار کنم مال بندرعباس هم هستم
12:27
5 پاسخ
1 تایید
1403/02/16
پویا محمدی
سعیده اکبری
سلام من سابقه مدل شدن رو داشتم 2 ساله ب حرفه ای فیتنس کار میکنم الان هم برای مدل میکاپ و هم استایل اگه برای خراسان جنوبی بیرجند و طبس کسی بود در خدمتم قدم 167 وزنم 60
11:37
استخدام در زمینه مد و لباس
یک برند تازه تاسیس لباس برای تکمیل پرسنل خود نیرو می پذیرد طراح لباس الگو ساز برشکار دوخت مدلینگ تولید محتوا چیدمان امکان همکاری به صورت پاره وقت و دور کاری وجود دارد لطفا رزومه خود را از طریق روب...
پویا محمدی
مریم بوکان
پویا محمدی
مریم سادات
سلام من 22 سالمه سابقه کار مدلینگ در لاین عروس و مانتو شلوار ،پوشاک دارم،خیلی به این کار علاقه دارم اما شهرستانم ، و توانایی انجام دورکاری دارم
پویا محمدی
استخدام مدلینگ خانم
مدلینگ غیرحضوری به دنیای استایل اسپورت خوش اومدی! اگر بین ۱۷ تا 20 سالی(حدوداً)، اعتمادبه‌نفس داری، ما دنبال مدل غیرحضوری برای همکاری بلند مدت نیازداریم انرژی بالا، ظاهر خوب و استایل خوب وحس خوب کا...
پویا محمدی
سارا قاسمی
1403/02/28
پویا محمدی
سعیده اکبری
پویا محمدی
مریم بوکان
استخدام مدلینگ کفش زنانه غیر حضوری
لطفا متن زیر به دقت بخوانید و سپس در چت دیوار پیام دهید: به تعدادی خانم بین ۲۰ الی ۴۰ سال ساکن تهران و یا هر شهر دیگری جهت مدلینگ کفش و اکسسوری بصورت غیر حضوری و مجازی ♧ مناسب برای بانوان مجرد ...
پویا محمدی
پویا محمدی
مریم سادات
سلام من 22 سالمه سابقه کار مدلینگ در لاین عروس و مانتو شلوار ،پوشاک دارم،خیلی به این کار علاقه دارم اما شهرستانم ، و توانایی انجام دورکاری دارم
پویا محمدی
سارا قاسمی
استخدام خانوم مدلینگ
به نیروی خانوم برای مدلینگ نیازمندیم عکس برداری بدون چهره و کار پاره وقت سن ملاک کار نیست بدون نیاز به سابقه کاری برای اطلاعات بیشتر چت دیوار پاسخگو هستم.
1403/03/07
نیما نیکروز
سلام من 16ساله میخام تو مدلینگ آقا در گرگان شرکت کنم
19:22
نیما نیکروز
برای ما کارنیست
19:31
1403/03/14
پویا محمدی
سعیده اکبری
13:57
مدلینگ و تولید محتوا
مدلینگ عکاسی و تولید محتوا ⬅️⚛️نیازمند یه خانم ۲۲ سال به بالا ترجیحا⬅️ مجرد جهت مدلینگ پوشاک زنانه با دو شعبه فعال ما نیروی ادمین تولید محتوا و پیج هم میخواییم میتونه تو دوتا حوضه کار کنه عکاسی...
پویا محمدی
مریم بوکان
13:57
1403/04/02
سلام میخواستم مدلینگ شیراز شرکت  کنم کجا باید برم؟
19:37
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/17
پویا محمدی
سلام میخواستم مدلینگ شیراز شرکت کنم کجا باید برم؟
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:41
همکار خانم برا مدلینگ
همکار خانم برا مدل لباس سوالی بود پیام پاسخ گو هستیم
1403/04/22
پویا محمدی
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
15:25
پویا محمدی
onyx
توی شیراز جایی هست مدل بخواد؟
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
پویا محمدی
onyx
سلام من ۱۶ سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
استخدام مدلینگ پوشاک
به یک خانم جهت مدلینگ نیازمندیم عکاسی با چهره رنگ پوست سفید رنگ مو مد روز چهره ی زیبا جهت همکاری و ارسال مشخصات به آیدی تلگرام رزومه ی خود را ارسال کنید
پویا محمدی
مریم بوکان
پویا محمدی
سعیده اکبری
15:26
پویا محمدی
سارا قاسمی
مدل پوشاک و منشی
به یک نیروی کار خانم جهت مدلینگ و منشی نیازمندیم مدلینگ: عکاسی با چهره اندام زیبا و تو پر منشی : روابط عمومی ۱۰۰٪ خوش اخلاق
پویا محمدی
پویا محمدی
مریم سادات
پویا محمدی
مهنازجعفری
استخدام مدلینگ خانم جهت آنلاین شاپ
استخدام مدلینگ خانم جهت فروشگاه انلاین نیاز به ظاهر آراسته دارد عکس در آتلیه گرفته می شود پاره وقت حقوق توافقی به ازای هر کار دو روز در هفته جهت همکاری نمونه عکس از خودتون رو به چت دیوار ارسال کن...
1403/04/23
پویا محمدی
سلام میخواستم مدلینگ شیراز شرکت کنم کجا باید برم؟
12:16
1403/06/01
پویا محمدی
سارا قاسمی
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما
15:54
پویا محمدی
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما
15:54
استخدام مدلینگ خانوم
به دو نفر مدل پوشاک خانوم نیازمندیم حقوق بالا بعلاوه پورسانت بیمه . عیدی .سنوات تنییجری از ۱۶ سال تا ۳۵ سال متاهل و مجرد دانشجو پذیرفته میشود هفته ای ۴.۵ روز کار هست
1403/06/08
سلام دختر 12 ساله هستم  برا مدلینگ  در اصفهان   دوست دارم شرکت کنم  اگر ممکنه اطلاع بدید ممنونم
15:48
1 پاسخ
1 تایید
1403/06/18
پویا محمدی
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
22:42
پویا محمدی
سلام دختر 12 ساله هستم برا مدلینگ در اصفهان دوست دارم شرکت کنم اگر ممکنه اطلاع بدید ممنونم
22:42
استخدام مدلینگ خانم حقوق 96 میلیون (استودیو ژینا)
استخدام چندین مدلینگ خانم توجه : تا زمان وجود این آگهی استخدام وجود دارد پرداخت نقدی | بدون نیاز به سابقه برای همکاری در پروژه‌های تبلیغاتی و تولید محتوای برند، از خانم‌های علاقه‌مند به مدلینگ دع...
پویا محمدی
مریم بوکان
22:43
1403/06/23
آرزو احمدی
سلام من میخاستم مدلینگ بشم کسی هست احتیاج داشته باشه تهران شریف اباد زندگی میکنم خانم
18:39
1 پاسخ
1 تایید
آرزو احمدی
پسرمم هس برای مدلنیگ سنش 9سالش خوش صورت 
18:40
1 پاسخ
1 تایید
استخدام مدلینگ
سلام استخدام مدلینگ در ایران و استانبول شرایط کاری به صورت حضوری و غیر حضوری خانم های عزیزی که تمایل دارین به کار مدلینگ با انواع لباس ها شرایط حقوقی بستگی به سبک لباس و تعداد پروژه هایی که کار میکن...
1403/06/31
ماهک مژدهی
مدلینگ شدن ارزوی بچگیمه میشه گفت این کارو خیلی دوست دارم همیشه یکی از علاقه ها بوده یه دختر 17 سالم با قدی نسبتا بلند چشم ابرو مشکی مخصوص مدل ارایشی و لباس خوشحال میشم راهنماییم کنین
17:10
3 پاسخ
1 تایید
1403/07/18
پویا محمدی
ماهک مژدهی
مدلینگ شدن ارزوی بچگیمه میشه گفت این کارو خیلی دوست دارم همیشه یکی از علاقه ها بوده یه دختر 17 سالم با قدی نسبتا بلند چشم ابرو مشکی مخصوص مدل ارایشی و لباس خوشحال میشم راهنماییم کنین
14:48
پویا محمدی
آرزو احمدی
پسرمم هس برای مدلنیگ سنش 9سالش خوش صورت
14:48
مدلینگ مدل خانوم
سلام مدل جهت عکاسی طلا و بدلیجات لطفا به آیدی تلگرام پیام دهید با تشکر
1403/08/08
پویا محمدی
22:07
پویا محمدی
آرزو احمدی
سلام من میخاستم مدلینگ بشم کسی هست احتیاج داشته باشه تهران شریف اباد زندگی میکنم خانم
22:08
1403/08/22
پویا محمدی
ماهک مژدهی
سلام 
22:35
استخدام مدلینگ زیورآلات
با سلام و احترام برند پارثاوا فعال در حوزه تولید و فروش زیورآلات طلا، جواهرات، نقره و سنگهای قیمتی بمنظور افزایش بهره وری و مارکتینگ نسبت به جذب مدل خانم اقدام می نماید. از علاقه مندان مبتدی و یا حرفه...
1403/09/05
فاطیما خاکشور
من خیلی دوست دارم مدل بشم حتی میکاپ و همه لطفا راهنمایی کنید مشهدمم
19:50
1 پاسخ
1 تایید
1403/09/12
پویا محمدی
فاطیما خاکشور
من خیلی دوست دارم مدل بشم حتی میکاپ و همه لطفا راهنمایی کنید مشهدمم
مشهد آموزش داریم رایگان برای این هفته و هفته جدید و کار داریم 
13:59
1403/09/21
پویا محمدی
ماهک مژدهی
17:39
مدل خانم مدلینگ
استخدام مدل خانم سن زیر ۴۰ جهت لباس اسپرت ورزشی تسویه روزانه مشخصات کامل چت دیوار ارسال کنید با تشکر
پویا محمدی
نسرین رادان
17:39
1403/09/22
اتنا جعفری
سلام
07:47
1403/09/24
فاطمه عابدین نژاد
سلام عابدینی ام
17سال، ساکن پاکدشت
قد171
وزن56
جهت مدلینگ
بدون سابقه کاری 

ایدی تلگرام: @mhyaabedini
06:38
1 پاسخ
1 تایید
ویژه بانوان مدلینگ مزون تسویه روزانه آفیش بالا
مدلینگ پوشاک بانوان فرصتی عالی امکان استخدام بلند مدت با برترین برندهای پوشاک بدون چهره حقوق روزانه آفیش فوق بالا به دلیل تعداد کارها امکان کار در منزل خودتان و یا مزون ما اگهی تا  29 بهمن اعتبار دا...
فاطمه عابدین نژاد
ـ
06:39
1403/10/04
سلام خانمم 22ساله مرودشت علاقه ب مدلینگ با لباس محلی مجلسی
22:40
1 تایید
1403/10/05
نیاز به مدل خانم دارم شیراز مجرد زیر 410سال قد بلند 
03:28
1 تایید
مدلینگ بدون چهره
مدل چادر کفش بدلیجات لباس ناخن مژه و........
1403/10/11
یاسمن دشتی
سلام مدل میکاپ و انواع خدمات آرایشی و بهداشتی میشم استان‌ فارس
06:33
1 پاسخ
1 تایید
1404/04/19
امیر انصاری
سلام  پسرم  15سال خوشتیپ چشم رنگی سفیدپوستم میخوام مدلینگ شم ساکن خوزستان هستم
11:19
امیر انصاری
سلام پسرم 15سال خوش چهره  سفید پوست جذاب موهای خوش فرم چشم هام کهکشانی قد 166
میخوام مدلینگ شم ساکن شهرستان خوزستانم
11:21
بانوان مدلینگ پوشاک مزون حقوق روزانه
ویژه بانوان علاقمند به فعالیت در مزون ❌ با احترام به آقایان پاسخگویی برای بانوان میباشد از مراجعه به آگهی خودداری فرمایید ✔️ به تعدادی خانوم علاقمند جهت فعالیت در مزون مدلینگ پوشاک نیازمندیم حتی ا...
1404/04/21
آیدا جهانی
سلام میخوام مدل مزون لباس خانم بشم در رشت جایی میشناسید؟
09:03
1 پاسخ
1 تایید
1404/04/23
مریم شیخلری
سلام من استان زنجان زندگی می کنم میخوام مدل بشم میکاپ بشم باید چیکار کنم 
19:37
2 پاسخ
1 تایید
مریم شیخلری
مریم شیخلری
در زنجان جایی رو می‌شناسید که دنبال مدل باشن
19:38
استخدام مدل مدلینگ عکاسی خانم /روزی ۱۲ میلیون
لطفاً با دقت مطالعه شود ️((این آگهی صرفاً برای بانوان است و به‌زودی آگهی مربوط به آقایان منتشر می‌شود))️ مزون و آتلیه نیروانا فعال در حوزه فروش پوشاک بانوان به‌منظور تکمیل تیم، از چندین مدلینگ خانم ب...
1404/04/29
سلام
آیدا جهانی
سلام میخوام مدل مزون لباس خانم بشم در رشت جایی میشناسید؟
سلام
afaf140201
سلام تلگرام  پیام بدید تشکر 
سلام
مریم شیخلری
سلام
afaf140201
سلام تلگرام  پیام بدید تشکر 
سلام
فاطمه عابدین نژاد
سلام عابدینی ام 17سال، ساکن پاکدشت قد171 وزن56 جهت مدلینگ بدون سابقه کاری ایدی تلگرام: @mhyaabedini
سلام
afaf140201 سلام تلگرام پیام بدید تشکر
23:17
مدلینگ خانم جهت پوشاک
سلام مدلینگ خانم جهت عکاسی پوشاک بدون چهره و بدون محدودیت سنی حتی افراد مبتدی،ساعت همکاری منعطف و پرداختی مناسب بصورتی ساعتی لطفا مشخصات خودتون رو جهت همکاری در چت دیوار ارسال کنید،مچکرم
سلام
یاسمن دشتی
سلام مدل میکاپ و انواع خدمات آرایشی و بهداشتی میشم استان‌ فارس
سلام
afaf140201 سلام تلگرام پیام بدید تشکر
23:18
چهارشنبه 23 بهمن 1404، ساعت 03:24