دنبال کن

می خوام مدلینگ بشم

مدلینگ

1401/08/26
۶۳۳۲
من چند سالی هست که می خوام مدلینگ بشم ولی نمیدونستم کجا برم وچکار باید بکم برای مدلینگ شدن
08:22
6 پاسخ
6 تایید
مزون کودک
مدلینگ کودک دختر
1401/08/30
مهدی محبتی
سلام من 28ساله ورزشکار استایل فیزیک می خوام تو مدلینگ مشهد شرکت کنم از کجا باید شروع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
12:52
1 تایید
1401/09/02
سلام میخواستم برای مدلینگ ثبت نام کنم باید کجل برم
10:28
3 پاسخ
6 تایید
1401/09/26
سلام میخوام دخترموببرم واسه مدلینگ تومشهدکجابایدبرم
19:50
5 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
مدل خانم عکاس مدلینگ خانم چهره نچرال سایز 36_38 سن 16تا 30ساله افیش 5تا 10تومان به صورت روزانه وانی همون مدقع پرداخت میشه ارتباط از طریق تلگرام ارسال مشخصات از خودتون متشکرم.
1401/09/28
مهدی سهرابی
۶۳۳۲
من چند سالی هست که می خوام مدلینگ بشم ولی نمیدونستم کجا برم وچکار باید بکم برای مدلینگ شدن
سلام
 خانم هستید یا آقا؟
23:15
1 تایید
1401/09/29
مهدی هوشیار
سلام اقا هستم میشه منم راهنمایی کنید
10:00
1 پاسخ
1401/10/04
نسرین رادان
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر 19 ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ‌..هستم لطفا راهنماییم کنید 
23:45
4 پاسخ
4 تایید
مدل سفیر برند
همکاری ما داخل کارلنسر انجام میشه اگر توانایی حضور حرفه‌ای جلوی دوربین و ایجاد ارتباط با مخاطب را دارید، به تیم ما بپیوندید. شما نماینده برند در ویدئوها و کمپین‌های تبلیغاتی خواهید بود. مهارت‌ها و شر...
1401/10/15
سونیا نعمتی فر
سلام برای مدلینگ بودن کجا ثبت نام کنیم
21:17
4 پاسخ
3 تایید
1401/10/17
من برای   مدلینگ شدن  تو اصفهان  باید کجا برم  و چی کار کنم 
21:10
3 پاسخ
1 تایید
1401/10/18
امیررضا جعفری
سلام پسری هستم 17ساله درعین تحصیل خوش فیس وبور وزیبا هستم میخواستم مدل بشم لطفا راهنمایی کنید ممنون
06:56
مدلینگ
آگهی دعوت به همکاری مدلینگ خانم شرکت [کی کی میس] در راستای توسعه فعالیت‌های تبلیغاتی و تولید محتوای بصری، از بانوان علاقه‌مند به همکاری در زمینه مدلینگ دعوت به عمل می‌آورد. شرایط عمومی: - محدوده سن...
1401/10/30
محمد اقلیدی
سلام سارا هستم
24 ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم 
00:13
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/12
Aysel baghery
سلام وقتتون بخیر من 18 سالم هستش و ساکن مشهد 
کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ 
23:48
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/18
مهنازجعفری
سلام برای مدلینگ شدن در تهران میخواستم کمک بگیرم خانوم هستم چشم رنگی و قد کوتاه ولی جذاب 
10:22
6 پاسخ
مدلینگ
سلام عرض ادب جهت همکاری برای تولید محتوابه ۲ مدل خانم با فن بیان بالا و ظاهری اراسته نیازمند هستیم سایز m 38 سایزL 40 شرایط سنی ۲۰ تا ۳۰ سال قد ۱۶۸ تا ۱۷۶ پرداخت حقوق به صورت روزانه و هرینه رفت امد...
1401/11/20
حمید قجاوند
سلام منم به کار مدلینگ خیلی علاقه دارم ولی خوب به خاطره یه سری شرایط زندگی هی ازش فاصله گرفتم 27 سالمه و از شما درخواست کمک و راهنمایی دارم که بتونم در این رشته قدمی بر دارم ممنون 
09:45
حمید قجاوند
سلام‌من 27 سالمه قد 189 آقا هستم مناسب کار مدلینگ هستم و به این رشته خیلی علاقه دارم از شما درخواست کمک و راهنماییی که بتونم تو این رشته قدمی بر دارم تا به نتیجه برسم سپاس گذارم .
09:48
1401/11/24
رسول اکبرابادی
سلام پسرمو میخوام ببرم واسه مدلینگ 4ساله اش لطفا کنید راهنماییم کنید
10:42
1 تایید
مدلینگ
به تعدادی خانم جهت همکاری در کار مدلینگ شدن نیازمندیم
رسول اکبرابادی
پسرمو میخوام ببرم مدلینگ چیکارکنم
10:43
1 پاسخ
1401/11/25
مهشید اختری
سلام  دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
10:46
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/28
نازنین پروینی
سلام من برای مدلینگ بدون چهره میخوام شرکت کنم اندام عالیی دارم قد کشیده و...لطفا راهنماییم کنید
14:45
5 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
مدل خانم در سایز های مختلف برای لباس های ورزشی مجلسی و خانگی عکاسی بدون چهره در محیطی کاملا زنانه امکان همکاری ب صورت دور کاری و در منزل هم وجود دارد حقوق ماهایانه ۴۰ ب بالا بهترین انتخاب برای کس...
1401/11/29
مهراس ممبینی
رسول اکبرابادی
پسرمو میخوام ببرم مدلینگ چیکارکنم
سلام پسرم 18 سالشه اراک زندگی میکنیم برای مدل شدنش کجا ببرم؟
09:18
onyx
سلام من 16 سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
18:27
2 پاسخ
1 تایید
onyx
توی شیراز جایی هست مدل بخواد؟
18:33
1 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
✅سلام ✅ ✅خانم جوان خوش برخورد وخوش استایل ✅جهت عکاسی مدلینگ لباس لاینهای مختلف ✅عکاس خانم ✅عکاسی بدونه‌ چهره ✅تسویه روزانه ✅افیش بالا ✅در هفته سه روز ✅زمان هر افیش سه ساعت ✅خانم مجرد لطفا ✅رده ...
1401/12/09
سلام من 20سالمه. قدم180 میخواستم برم مدلینگ مشهد
16:25
1 تایید
1401/12/17
مهدی
سلام من پسر25ساله علاقه دارم مدل بشم.چهره بور و جذابی دارم به گفته اطرافیان.چشم رنگی قد متوسط دارم.خیلی ها پیشنهاد میدن پیگیر مدلینگ باشم.میتونید راهنماییم بکنید.ممنون میشم
00:12
1402/01/08
مهراج
سلام محمد هستم ساکن شیرازم میخام مدلینگ بشم 21سالمه رپرم واسه لباس لش اینا عالی هستم میتونید عکسام اینستا ببینید mehraj_ 071
12:40
نیازمند خانوم برای مدلینگ
نیازمند مدلینگ خانوم برای شهرستان سن مهم نیست درخدمتم
1402/01/12
زهره
سلام برای مدلینگ عروس توی کرج لطفا راهنمایی میکنید
20:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/02/01
فاطمه مسگر
سلام من27 سالمه خیلی دوست دارم مدلینگ بشم اما نمیدونم چطوری باید شروع کنم یا کجا  ی راهنمایی لطفا 
01:00
1 پاسخ
فاطمه مسگر
سلام 27سالمه  عاشق کارای مدلینگم ولی نمیدونم از کجا برم  و چطور شروع کنم لطفا ی راهنمایی بکنید 
01:01
3 پاسخ
1 تایید
مدلینگ انواع پوشاک
توجه بفرمایین: براعکاسی لباس های مختلف ، خانمهای باسایز لاغرتا بزرگ سایز، درمحدوده سنی نوجوان تا میانسال پذیرش میکنم ،پرداخت حقوق به صورت ساعتی ،همون روز وقابل توجه هست سابقه کارنیازنیست عکاسی بدون چه...
فاطمه مسگر
27ساله هستم علاقه مند به کار مدلینگ برای استخدام مدل تبلیغاتی انواع لباس ومدل عروس و تیزر تبلیغاتی با من تماس بگیرید.
01:05
2 پاسخ
1402/02/02
سلام من خیلی علاقه به مدلینگ شدن دارم 22 سالمه ولی نمیتونم پیدا کنم که تو تبریز باید کجا برم لطفا راهنمایی کنین 🙏🏻
12:42
1 پاسخ
1 تایید
1402/02/09
اعظم نعمتی
سلام.من میخوام پسرم که 6سالشه برای مدلینگ ببرم.ولی نمیدونم کجا برم.هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم لطفا راهنمایی کنید
00:54
1 پاسخ
مدلینگ خانم
مدل خانم بدون چهره سایز های کوچک تا بزرگ بدون سابقه ارسال مشخصات
اعظم نعمتی
اعظم نعمتی
سلام.من میخوام پسرم که ۶سالشه برای مدلینگ ببرم.ولی نمیدونم کجا برم.هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم لطفا راهنمایی کنید
تو خرم اباد هستیم. کجا باید مراجعه کنیم واسه مدلینگ شدن بچه ها
00:57
1402/02/14
سلام میخوام مدلینگ بشم مال اصفهان هستم
16:33
1 تایید
1402/03/02
مهدیه رجایی
منم علاقه زیادی ب مدلینگ دارم ولی نمیدونم کجا برم راهنمایی کنید هیکلو قدم اروپایی هستش*
12:43
استخدام مدلینگ خانم
استخدام دائم مدلینگ خانم جهت تولید محتوا در فضای مجازی یک هایپر برای تکمیل تیم تولید محتوا به یک خانم در بازه سنی 20 _ 35 سال دعوت به همکاری می‌نماید فیلم برداری با رعایت شئونات اسلامی و استاندارد ...
الناز خانی
سلام مدلینگ میشم قدم 173و خوش استایل
فقط گرگان.
17:06
1 پاسخ
1402/03/06
سمیه دهقانژاد
دروددخترم دوونیم سالشه واسه مدلینگ لطفاراهنمایی
20:14
1 تایید
سمیه دهقانژاد
دخترم دوسالونیمشه واسه مدلینگ لطفاراهنمایی مچکرم
20:15
1 تایید
به مدل خانم نیازمندیم (مدلینگ)
به یک نفر خانم جهت مدل لباس اسپرت و کیف نیازمندیم واتساپ مشخصات ارسال کنید تسویه روزانه
1402/03/07
سلام میخوام پسرم برامدلینگ ببرم مشهدی هستم کجابابدببرم ممنون میشم راهنمایی کنید
05:33
1402/03/08
سلام برای مدلینگ درکرمان لطفا راهنمایی کنید
04:02
برای مدل شدن درکرمان چه اقدامی کنم؟
04:03
مدلینگ و عکاس کفش و جوراب
دفتر هنری لی جهت تکمیل نیروی مورد نیاز خود افراد واجد شرایط رو میپذیرد
رحیم عباسی
سلام من میخواستم مدلینگ بشم
16:09
1402/03/12
نیوشا نیازی
سلام میخام برای مدلینگ ثبت نام کنم کجا باید مراجعه کنم قدم 173 وزنم 63
14:54
1402/03/19
شاهین
۶۳۳۲
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:06
نیازمند به مدلینگ در تولییدی وطن پرست
استخدام مدل حرفه‌ای برای تولیدی مانتو ✅ سن: ۱۸ تا ۳۰ سال ✅ استایل متناسب با مانتو مجلسی و اسپورتی محل: تبریز علاقه‌مندان پیام بدن جهت همکاری قیمت توافقی
شاهین
میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی 
23:07
شاهین
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی 
23:07
شاهین
مهنازجعفری
سلام برای مدلینگ شدن در تهران میخواستم کمک بگیرم خانوم هستم چشم رنگی و قد کوتاه ولی جذاب
سلام بی زحمت مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:08
کار درخانه (مدلینگ لباس)بدونه چهره
سلام درآمد عالی برای خانم های عزیز دنبال کار پاره وقت هستن به چند نفر خانم جهت همکار مدل لباس زنانه و جوراب نیازمندیم حقوق بصورت ماهانه ...۱۵ روز پرداخت میشه حقوق ثابت ۲۵ میلیون با پورسانت ...عیدیانه...
شاهین
فاطمه مسگر
سلام 27سالمه عاشق کارای مدلینگم ولی نمیدونم از کجا برم و چطور شروع کنم لطفا ی راهنمایی بکنید
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:11
شاهین
سلام تعدادی مدل برای همه شهر ها میخوایم با حقوق عالی برای بانوان بدون شرایط با آموزش فوری شماره 0****  شاهین محمدی گروه داریم در واتساب برای بانوان 
23:13
شاهین
تماس بگیرید 0****  
23:27
استخدام پاره وقت خانوم جهت عکاسی
لطفا تا آخر بخونین ، به یک خانوم علاقه مند به مدلینگ جهت مغازه پوشاک زنانه نیازمندیم، سابقه مهم نیست فقط لطفا خانوم خوش پوش باشه که لباس خوب تو تنش بشینه تا بشه عکس های مناسب برای استفاده در پیج مغازه...
شاهین
۶۳۳۲
تماس بگیرد 0****  محمدی 
23:27
1 تایید
1402/03/23
ستاره زرانداز
سلام من 19.20 سالمه  میخوام مدل بشم 
بندر عباس ام کجا برم 
20:21
1 تایید
1402/03/27
طاهره هوشیار ما آن را
سلام دوتا پسر که ده ساله وشانزده ساله هستن دارم من مادرشون  هستم چون چهره زیبا واند ام خیلی قشنگی دارن خیلی دلم میخواد که مدل بشن پدر یه شرکت مدلینگ ثبت نامشون کنم ولی نمی‌دونم چطوری یکیشون هم دربازه بان ماهر هستش 
21:26
1 پاسخ
مدلینگ در مانتو فروشی
مدلینگ مانتو از سایز ۴۰الی۴۲ باشه
1402/03/28
زکیه سلطانیان
سلام  من 20 سالمه میخوام مدل بشم 
از اصفهان  باید  کجا  بروم
09:58
ویدا ولیزاده
سلام من 26 سالمه دخترم قدم 171 وزنم 52 دوس دارم مدل بشم محل زندگیم ارومیه است ممنون میشم راهنماییم کنید
13:41
2 پاسخ
1 تایید
1402/04/02
شاهین
۶۳۳۲
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش
14:21
جذب مدلینگ خانم
دعوت به همکاری مدل خانم ۱۸-۳۵ سال در سه لاین: 1- بلاگر یا مدل خانم با ویو پیج اینستا برای استوری، تبلیغات 2- مدل استایل با دیالوگ سن تا 35 برای معرفی سالن و خدمات زیبایی 3- مدل استایل مناسب عکاسی ...
شاهین
14:22
شاهین
نسرین رادان
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر ۱۹ ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ‌..هستم لطفا راهنماییم کنید
شاهین
نسرین رادان
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر ۱۹ ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ‌..هستم لطفا راهنماییم کنید
مدلینگ بدون چهره عکاس خانم
مدلینگ بدون چهره عکاس خانم
شاهین
سونیا نعمتی فر
شاهین
من برای مدلینگ شدن تو اصفهان باید کجا برم و چی کار کنم
14:23
شاهین
محمد اقلیدی
سلام سارا هستم ۲۴ ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم
1 تایید
مدلینگ رایگان خانم برای عکاسی فضای باز
برای تکمیل نمونه کارهای حرفه ای فضای باز با مدل های خانم که قصد تکمیل پورتفولیو و نمونه کار های خودشون رو دارن همکاری اشتراکی میشود. نمونه کار های عکاسی در پیج اینستا موجود است: عکس ها ادیت شده و به ...
شاهین
Aysel baghery
سلام وقتتون بخیر من ۱۸ سالم هستش و ساکن مشهد کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ
شاهین
مهنازجعفری
شاهین
مهشید اختری
سلام دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
عکاسی برای محصولات سایت
عکاسی محصولات سایت هست و ادیت آن ها معمولا دو روز در هفته عکاسی احتیاج هست
شاهین
فاطمه مسگر
سلام من27 سالمه خیلی دوست دارم مدلینگ بشم اما نمیدونم چطوری باید شروع کنم یا کجا ی راهنمایی لطفا
14:24
1402/04/06
خانم هستیدیا اقا
04:51
سلام من آقا هستم قدبلند وهیکلم خوبه 23ساله ساکن اصفهان 0**** برای مدلینگ
04:54
استخدام نیروی مدلینگ
با سلام به یک همکار خانوم جهت مدلینگ با حقوق عالی و پرداخت روزانه نیازمندم
1402/04/08
محمد صمدی
نازنین پروینی
سلام من برای مدلینگ بدون چهره میخوام شرکت کنم اندام عالیی دارم قد کشیده و...لطفا راهنماییم کنید
سلام 0**** تماس 
16:41
1402/04/09
محسن براتی
سلام من میخوام مدلینگ بشم باید کجایه مشهد خودمو معرفی کنم 
11:47
1402/04/12
سجاد کفایی
سلام وقت بخیر میشه بگید کجا میتونم تست مدلینگ بدم؟
07:52
مدلینگ لباس کودکانه دخترانه
اگه لباسهای کودکانه می‌فروشید ومدل و تبلیغات نداریدپس انتظار فروش آنچنانی هم نداشته باشید ماآماده ی همکاری با شرکت های مدلینگ کودک و البسه کودکانه هستیم.سایز لباس ها۳تا ۴سال اندازه میشه با فرصت استث...
1402/04/14
شاهین
 0****  محمدی 
10:05
1402/04/17
شاهین

22:04
شاهین
نازنین پروینی
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
22:04
مدلینگ جهت استخدام
مدلینگ خانم جهت استخدام
شاهین
۶۳۳۲
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
22:07
1402/04/19
محمد جعفری
مهدی هوشیار
سلام اقا هستم میشه منم راهنمایی کنید
سلام وقتتون بخیر... میخوام مدلینگ بشم.. نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم... آقا هستم از اتباع افغانستان هستم ولی متولد ایران
11:21
نرگس قربانی
من نوجوانم اما بدن ایده آل میخوام
22:29
مدل خانم جهت کار در مزون عروس
به یک خانم جوان و فعال برای مدلینگ در مزون عروس میانگین قد ۱۶۵ الی ۱۷۵ وزن بین ۵۰ تا ۷۰ دارای تناسب اندام تصاویر مطابق قوانین فضای مجازی تهیه میشود و جهت استفاده در اینستاگرام و فضای مجازی میباشد حقوق...
1402/04/22
شاهین
محمد اقلیدی
سلام سارا هستم ۲۴ ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هستم  برای آموزش محمدی 
14:41
شاهین
مهشید اختری
سلام دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هستم  برای آموزش محمدی 
14:42
شاهین
فاطمه مسگر
27ساله هستم علاقه مند به کار مدلینگ برای استخدام مدل تبلیغاتی انواع لباس ومدل عروس و تیزر تبلیغاتی با من تماس بگیرید.
14:43
جذب مدل(خانم)
فقط خانم فراخوان همکاری برای حضور در کلیپ های تبلیغاتی و پروژه های سینمایی همراه هنرمندان مشهور فقط واجدین شرایط پیام بدن دارای معیار های مدلینگ(چهره،بیان،اندام)مطلوب بخش دوم اسپانسرینگ بلاگر سازی و ب...
شاهین
زهره
سلام برای مدلینگ عروس توی کرج لطفا راهنمایی میکنید
14:43
ندا نادري
سلام ميخواستم براي مدلينگ ثبت نام كنم بايد چيكار كنم .
19:53
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/24
رومیناافسرده
من میخام مدل شم باید چیکار کنم؟
11:27
1 پاسخ
مدلینگ لباس
مدل لباس خانم و آقا
رومیناافسرده
سلام من میخام مدل بشم مدل دخترر در هرمزگان بندرعباس 
11:28
1402/05/04
سحر رمضان زاده
سلام میخوام مدلینگ شم داخل قم ، کجا باید برم و چیکار باید بکنم ؟ ممنونم راهنماییم کنید🙏
11:33
1 تایید
1402/05/29
الهوردی زاده
سلام من خیلی دوست دارم مدلینگ بشم خودم 28 سالم هست یه دختر 10 ساله هم دارم لطفا راهنمایی کنید مچکرم
22:13
1 پاسخ
1 تایید
مدلینگ خانم
مدل خانم برای لاین های پوشاک زنانه علاقه به مدلینگ داشتن پرستیژ و اعتماد به نفس آموزش و درآمد عکاسی ۲ ساعت در روز درآمد ساعتی تا ۱ تا ۵میلیون رده سنی ۱۵ تا ۴۰ سال مدلینگ خوش استایل یا ورزشکار ...
الهوردی زاده
سلام میخوام در مشهد مدلینگ لباس  بشم خودم 28 سالم دخترم 10 ساله کمکم کنید لطفا مچکرم 
22:16
1 تایید
1402/05/30
عسل طاهری
سلام من 10 ساله میخوام در اصفهان مدلینگ بشم
14:47
2 پاسخ
محمد صمدی
الهوردی زاده
سلام من خیلی دوست دارم مدلینگ بشم خودم ۲۸ سالم هست یه دختر ۱۰ ساله هم دارم لطفا راهنمایی کنید مچکرم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
دعوت به همکاری مدلینگ خانم
نیازمند مدل خانم بدون چهره و با چهره دفتر مرکزی: تهران نیازمند ۱۵ نفر از تهران (حضوری) نیازمند ۵ نفر از هر شهر دیگر (غیرحضوری) عکس‌برداری از لباس (با موبایل) – روزانه 30 عکس حقوق روزانه 3تا7 میلیون ت...
محمد صمدی
عسل طاهری
سلام من ۱۰ ساله میخوام در اصفهان مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:00
1402/06/02
شاهین
۶۳۳۲
تماس 
19:46
1402/06/07
رومینا
سلام من دنبال شغل مدلینگ هستم آشنایی کامل برای جلوی دوربین بودن ژست مناسب با لباس دارم 
08:30
2 پاسخ
1 تایید
استخدام خانوم درامد دلاری
مدلینگ خانوم برای تولید محتوا برای فضای مجازی بدون فیس محدودیت سنی ۱۸الی ۳۵ سال درامد به صورت دلاری پرداخت میگردد اقایون لطفا پیام ندن
1402/06/12
میخوام.  مدلینگ  بشم
21:32
1 تایید
1402/06/13
مانیا سعادت
سلام روز بخیر من میخوام مدلینگ بشم باید از کجا شروع کنم شرایط کار چجوریه و سابقه کار ندارم 
08:36
2 پاسخ
1 تایید
1402/07/13
فهيمه اسدى
سلام من علاقه ب مدلینگی دارم 18سالمه و مشهد زندگی میکنم لطفاً راهنمایم کنید 
11:45
1 تایید
استخدام مدلینگ خانوم
نیازمند مدلینگ خانوم جهت تکمیل لاین لباس پروژه ای یا توافقی مشخصات شامل**وزن # قد # سن# تاهل** تصویر برداری بدون چهره میباشد حقوق از ۳ میلیون تا ۱۰ میلیون بستگی به آفیش شما داره تاهل مجرد و متاهل و...
فهيمه اسدى
سلام من 18 سالمه و مشهد زندگی میکنم قدم 163 و وزنم 52 ممنون میشم راهنمایم کنید واسه مدلینگ شدن 
11:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/07/17
تینا شوندی
سلام میخواستم مدلینگ بشم 18سالمه و خانم و ورزشکارم و هیکل رو فرمی دارم قدم هم به نسبت خوبه ولی سابقه کار ندارم در قم میشه راهنمایم کنید 
19:10
4 پاسخ
1 تایید
1402/07/20
اراد زهرایی
سلام  من میخوام پسرموببرم برامدلینگ مشهد کجابایدببرم
09:04
مدلینگ پوشاک
مدلینگ پوشاک برند امریکایی
1402/07/23
مهدی دژفر
سلام میخوام مدل شم تو مشهد راهنماییم کنید 
07:40
1402/08/01
یاسر تاجی
سلام وقتتون بخیر چند وقته میخوام مدلینگ بشم از کجا باید شروع کنم
11:15
1402/08/05
زهرا عباسی
میخوام مدل بشم تویزدو44سالمه کجا میتونم این کارو انجام بدم
13:18
3 پاسخ
1 تایید
نیازمند مدلینگ شلوارزنانه حتی مبتدی
سلام وقت بخیر به یک خانوم جوان خوش استایل برای کار مدلینگ شلوارزنانه جین نیازمندیم کار به صورت انلاین شاپ هست و داخل واحد واقع در پرند انجام میشه و باخیال راحت میتونید کارکنید اوردن همراه هیچ مشکلی ند...
1402/08/06
رضا طویهی
 سلام منم خیلی به مدلینگ علاقه دارم میشه بی زحمت راهنمای کنید 
19:00
1402/08/14
پویا محمدی
فهيمه اسدى
سلام من ۱۸ سالمه و مشهد زندگی میکنم قدم ۱۶۳ و وزنم ۵۲ ممنون میشم راهنمایم کنید واسه مدلینگ شدن
@afaf140201
سلام تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
00:11
پویا محمدی
تینا شوندی
سلام میخواستم مدلینگ بشم ۱۸سالمه و خانم و ورزشکارم و هیکل رو فرمی دارم قدم هم به نسبت خوبه ولی سابقه کار ندارم در قم میشه راهنمایم کنید
@afaf140201
00:16
به چند نفر خانم مدلینگ نیازمندیم
به چند نفر خانم مدلینگ برای همکاری در یک شرکت تبلیغاتی نیازمندیم تا ۳۰سال جهت هماهنگی چت دیوار شماره تماس بگذارید
پویا محمدی
زهرا عباسی
میخوام مدل بشم تویزدو۴۴سالمه کجا میتونم این کارو انجام بدم
@afaf140201
پویا محمدی
مانیا سعادت
سلام روز بخیر من میخوام مدلینگ بشم باید از کجا شروع کنم شرایط کار چجوریه و سابقه کار ندارم
@afaf140201
پویا محمدی
رومینا
سلام من دنبال شغل مدلینگ هستم آشنایی کامل برای جلوی دوربین بودن ژست مناسب با لباس دارم
@afaf140201
00:17
مدل کفش و کتونی
به یک مدل آقا و یک مدل خانم جهت مدلینگ کفش و صندل و کتونی نیاز داریم حقوق به صورت آفیش روزانه هستش و هفته ای یک بار عکاسی کار های ست زیاد داریم عکاسی در محیط های عمومی هم انجام میشه
پویا محمدی
@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
00:23
پویا محمدی
عسل طاهری
سلام من ۱۰ ساله میخوام در اصفهان مدلینگ بشم
@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
00:23
1402/08/18
سلام دختر8ماهه دارم برامدلینگ در شهر یزد کجا باید بروم
14:58
ادیتور عکس
استخدام ادیتور حرفه‌ای تصاویر به یک ادیتور خانم مسلط به فتوشاپ جهت همکاری نیاز داریم. شرایط: تسلط کامل به نرم‌افزار فتوشاپ توانایی ادیت عکس‌های مدلینگ و صنعتی خلاقیت و دقت در جزئیات حقوق: توافق...
1402/08/20
Nima Rahbar
سونیا نعمتی فر
Slm saken koja hastud
23:29
Nima Rahbar
نازنین پروینی
0**** 
23:30
1402/10/12
پویا محمدی
نازنین پروینی
سلام خوبید وقت بخیر 
23:09
به یک همکار (فروشنده) خانم نیازمندیم
سلام وقت بخیر بوتیک ما برای تکمیل کادر خود به یک فروشنده خانم نیازمند هست ساعت کاری :10الی14 17 الی22 شرایط کاری :فروشنده خانم با فن بیان حرفه ای، تعهد کاری، ظاهری منظم حقوق پایه 10 میلیون تومان ش...
پویا محمدی
سونیا نعمتی فر
سلام خوبید وقت بخیر afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
23:16
1402/10/17
مانیا بیگی
من 16سالمه والیبالیستم حدودا قدم178هست نمیتونم مدل بشم؟
08:39
2 پاسخ
1402/11/10
ترمه محمدی
مهنازجعفری
ایدی تلگرامتون بفرمایید برای مصاحبه و استخدام 
07:13
1 پاسخ
نیرو کار شرکت تولید پخش طلا و جواهر
استخدام نیروی کار فنی کار تولید و پخش طلاهای ظریف و فانتزی به صورت عمده در بخش های طراحی و ساخت و ایده پردازی طلا و پرینت سه بعدی و ظریف کاری و فروش عمده و فروش مجازی و تولید محتوا و سایت و پیج و ادمی...
ترمه محمدی
مانیا بیگی
البته ک میتونید نتونستن وجود نداره 
07:14
1402/12/18
نازنین پروینی
@Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:59
onyx
سلام من ۱۶ سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
23:00
جذب مدل خانم / آقا برای پروژه های متنوع
جذب مدل آقا و خانم (۱۸ تا ۳۰ سال) اگه چهره خاصی داری یا همیشه به مدلینگ فکر کردی، الان وقتشه شروع کنی! ما دنبال چهره‌های جدید و مستعد برای پروژه‌های مدلینگ هستیم. جزئیات و شرایط همکاری در چت گفته می...
فاطمه مسگر
سلام من خیلی علاقه به مدلینگ شدن دارم 22 سالمه ولی نمیتونم پیدا کنم که تو تبریز باید کجا برم لطفا راهنمایی کنین 🙏🏻
الناز خانی
سلام مدلینگ میشم قدم ۱۷۳و خوش استایل فقط گرگان.
استخدام نیرو خانم مدل برای مسابقات مدل زیبایی برتر
یک شرکت بین‌المللی معتبر در زمینه مدلینگ استخدام ۲۰۰ مدل خانم ✨ فراخوان بزرگ مسابقه مدل زیبایی ✨ آیا چهره‌ای خاص، استایل منحصربه‌فرد و اعتمادبه‌نفس دارید؟ وقتشه بدرخشید! مسابقه مدل زیبایی با...
طاهره هوشیار ما آن را
سلام دوتا پسر که ده ساله وشانزده ساله هستن دارم من مادرشون هستم چون چهره زیبا واند ام خیلی قشنگی دارن خیلی دلم میخواد که مدل بشن پدر یه شرکت مدلینگ ثبت نامشون کنم ولی نمی‌دونم چطوری یکیشون هم دربازه بان ماهر هستش
ویدا ولیزاده
سلام من ۲۶ سالمه دخترم قدم ۱۷۱ وزنم ۵۲ دوس دارم مدل بشم محل زندگیم ارومیه است ممنون میشم راهنماییم کنید
ندا نادري
سلام ميخواستم براي مدلينگ ثبت نام كنم بايد چيكار كنم .
23:01
مدل وادمین کار اینستاگرام
فرصتی مناسب .ویژه برای یک نفر اگر به مدلینگ بلاگری و تولید محتوا حرفه‌ای در اینستاگرام علاقمند هستی این بهترین فرصت است. درآمد به صورت پورسانتی و درصدی. ساعت کار آزاد و انعطاف پذیر. نیروی جوان و خو...
رومیناافسرده
من میخام مدل شم باید چیکار کنم؟
رومینا
تینا شوندی
سلام میخواستم مدلینگ بشم ۱۸سالمه و خانم و ورزشکارم و هیکل رو فرمی دارم قدم هم به نسبت خوبه ولی سابقه کار ندارم در قم میشه راهنمایم کنید
نیازمند مدلینگ لباس دخترانه
مدل لباس دخترانه سایز ۳۴ تا ۳۶ پرداخت ساعتی با اندام ظریف و لاغر بدون نیاز به چهره
زهرا عباسی
میخوام مدل بشم تویزدو۴۴سالمه کجا میتونم این کارو انجام بدم
مانیا بیگی
23:02
ترمه محمدی
ایدی تلگرامتون بفرمایید برای مصاحبه و استخدام
23:02
استخدام چند نفر خانم جهت کار مدلینگ لباس
کار به صورت غیر حضوری وبا حقوق ماهانه. از همه شهرها جذب نیرو داریم. عزیزانی که قصد کار دارند لطفا شماره تماسشون رو از چت دیوار ارسال کنن تا شرایط لازم براشون ارسال شه.
1402/12/21
هنگامه سلیمانی
سلام من 17سالمه و خیلی علاقه دارم و خوش استایل هستم راهنمایی کنین بی‌زحمت ساکن مشهد
12:42
1403/01/07
نسرین رادان
12:48
سونیا نعمتی فر
12:49
نیاز مند مدل مدلینگ
سلام عرض ادب نیازمند خانوم مجرد و متعهد برای مدلینگ پوشاک زنونه و اسپرت ((( فقط با چهره)))) سن بین(۱۸-۳۰) سایز ۳۸ تا ۴۴ آدرس فروشگاه شهرک مدنی دقت داشته باشید ک در ماه ۱۵ روز کار دارید و در هر رو...
مهنازجعفری
مهنازجعفری
Aysel baghery
سلام وقتتون بخیر من ۱۸ سالم هستش و ساکن مشهد کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ
فرصت ویژه جهت استخدام مدلینگ و بلاگری
استخدام خانم تا سن ۴۲ سال جهت مدلینگ و یک نفر خانم جهت بلاگری صنعت پوشاک جهت استخدام لطفا مشخصات خود را به صورت کامل در چت ارسال کنید و قید کنید در کدوم یکی از این دو پیشنهاد تقاضای همکاری دارید با س...
1403/01/09
سارا قاسمی
سلام برای مدلینگ شدن کجا ثبت نام کنم؟
08:12
4 پاسخ
1403/02/08
منم قدم بلنده استایلم مناسبه برای مدلینگ دوس دارم مدل بشم ولی نمی‌دونم چه جوری. 
09:01
3 پاسخ
1 تایید
مریم سادات
سلام من 22 سالمه  سابقه کار مدلینگ در لاین عروس و مانتو شلوار ،پوشاک دارم،خیلی به این کار علاقه دارم اما شهرستانم ، و توانایی انجام دورکاری دارم
21:54
3 پاسخ
1 تایید
جذب یک نفر مدل بلاگر خانم
گروه banis it جهت مدلینگ و بلاگری یک نفر خانم بازه سنی ۱۷ تا ۲۲ سال جذب می نماید. حداقل قد ۱۷۰ نچرال . علاقمندان جهت ارتباط با ما از طریق شبکه های اجتماعی با شماره مندرج در آگهی ارتباط برقرار نمایند. ...
1403/02/11
سعیده اکبری
سلام من سابقه مدل شدن رو داشتم 2 ساله ب حرفه ای فیتنس کار میکنم الان هم برای مدل میکاپ و هم استایل اگه برای خراسان جنوبی بیرجند و طبس کسی بود در خدمتم قدم 167 وزنم 60 
21:51
5 پاسخ
1 تایید
1403/02/12
مریم بوکان
سلام من علاقه دارم به مدلینگ چیکار کنم مال بندرعباس هم هستم
12:27
5 پاسخ
1 تایید
1403/02/16
پویا محمدی
سعیده اکبری
سلام من سابقه مدل شدن رو داشتم 2 ساله ب حرفه ای فیتنس کار میکنم الان هم برای مدل میکاپ و هم استایل اگه برای خراسان جنوبی بیرجند و طبس کسی بود در خدمتم قدم 167 وزنم 60
11:37
عکاسی ورزشی همراه با سناریو
سلام وقتتون بخیر میخواستم شخص حرفه ای زحمت عکاسی رو بکشند البته یک پروژه نیست و برای بنده هزینه خیلی مهم هست چون پروژه های زیادی رو دارم دستم و میخوام شخص حرفه ای همراه با نمونه کار در کنار من باشند م...
پویا محمدی
مریم بوکان
پویا محمدی
مریم سادات
سلام من 22 سالمه سابقه کار مدلینگ در لاین عروس و مانتو شلوار ،پوشاک دارم،خیلی به این کار علاقه دارم اما شهرستانم ، و توانایی انجام دورکاری دارم
پویا محمدی
مدلینگ استایل خانم برای طراحی
خانم با تناسب اندام که برای الگوی طراحی و مجسمه سازی بتواند پوز (حالت) بایستد، هرجلسه ۵ تا ۶ ساعت، آفیش ۲ تا ۳ میلیون، شرایط سنی حداکثر ۳۵، درصورت تمایل مشخصات خود (سن، قد، وزن…) و چند عکس ایستاده ...
پویا محمدی
سارا قاسمی
1403/02/28
پویا محمدی
سعیده اکبری
پویا محمدی
مریم بوکان
مدل خانم سایز بزرگ برای مدلینگ برند پوشاک زنانه
به یک مدل خانم سایز بزرگ (پلاس سایز) برای همکاری در زمینه‌ی عکاسی و تولید محتوای برند پوشاک زنانه نیازمندیم. شرایط همکاری: سایز لباس: 42 تا 50 چهره‌ی مناسب و اعتماد به نفس بالا علاقه‌مند به کار تیم...
پویا محمدی
پویا محمدی
مریم سادات
سلام من 22 سالمه سابقه کار مدلینگ در لاین عروس و مانتو شلوار ،پوشاک دارم،خیلی به این کار علاقه دارم اما شهرستانم ، و توانایی انجام دورکاری دارم
پویا محمدی
سارا قاسمی
مدل
به یه نفر خانوم خوش اندام بدون محدودیت سنی برای انجام مدلینگ نیازمندیم عکاسی بدون چهره انجام میشه امکان دور کاری هست لطفاً مشخصات خودتون رو به آیدی زیر ارسال کنید @
1403/03/07
نیما نیکروز
سلام من 16ساله میخام تو مدلینگ آقا در گرگان شرکت کنم
19:22
نیما نیکروز
برای ما کارنیست
19:31
1403/03/14
پویا محمدی
سعیده اکبری
13:57
مدل خانم جهت مدلینگ
مدل خانم جهت مدلینگ لباس مبتدی و حرفه ای تسویه روزانه 3 الی 4 ساعت در روز
پویا محمدی
مریم بوکان
13:57
1403/04/02
سلام میخواستم مدلینگ شیراز شرکت  کنم کجا باید برم؟
19:37
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/17
پویا محمدی
سلام میخواستم مدلینگ شیراز شرکت کنم کجا باید برم؟
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:41
استخدام مدل خانم
استخدام مدل خانم ازخانم هایی که علاقه مند به فعالیت در حرفه مدلینگ هستند دعوت به همکاری به عمل میاد
1403/04/22
پویا محمدی
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
15:25
پویا محمدی
onyx
توی شیراز جایی هست مدل بخواد؟
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
پویا محمدی
onyx
سلام من ۱۶ سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
نیازمند مدلینگ خانوم
با سلام همکار خانوم برای مدل بودن در ویدیو نیازمندیم از رده سنی ۲۰ تا ۵۰ سال
پویا محمدی
مریم بوکان
پویا محمدی
سعیده اکبری
15:26
پویا محمدی
سارا قاسمی
مدلینگ لباس مجلسی
به یک خانم با روابط عمومی بالا در زمینه مدلینگ لباس سایز 38 تا 44 نیازمندیم لطفا اطلاعات رزومه خود را از وات س و چت دیوار برای ما ارسال کنید برای داشجو ها و کسایی که دنبال شغل دوم هست مناسبه با ...
پویا محمدی
پویا محمدی
مریم سادات
پویا محمدی
مهنازجعفری
نیروی کار مدل خانم مدلینگ خانم مزون برای پوشاک
جهت هماهنگی چت دیوار یا لطفا تلگزام
1403/04/23
پویا محمدی
سلام میخواستم مدلینگ شیراز شرکت کنم کجا باید برم؟
12:16
1403/06/01
پویا محمدی
سارا قاسمی
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما
15:54
پویا محمدی
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما
15:54
همکار خانم برای مزون مدل مدلینگ اسپرت شوروم
اطلاعات بیشتر چت دیوار یا
1403/06/08
سلام دختر 12 ساله هستم  برا مدلینگ  در اصفهان   دوست دارم شرکت کنم  اگر ممکنه اطلاع بدید ممنونم
15:48
1 پاسخ
1 تایید
1403/06/18
پویا محمدی
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
22:42
پویا محمدی
سلام دختر 12 ساله هستم برا مدلینگ در اصفهان دوست دارم شرکت کنم اگر ممکنه اطلاع بدید ممنونم
22:42
مدل مدلینگ خانم بدون چهره نیازمندیم
به تعدادی خانم جهت همکاری در عرصه مدلینگ نیازمندیم سن 20تا 40 و حتی سایز بزرگ فعال با انگیزه یک جلسه در هفته عکاسی حتی افراد مبتدی همراه با آموزش
پویا محمدی
مریم بوکان
22:43
1403/06/23
آرزو احمدی
سلام من میخاستم مدلینگ بشم کسی هست احتیاج داشته باشه تهران شریف اباد زندگی میکنم خانم
18:39
1 پاسخ
1 تایید
آرزو احمدی
پسرمم هس برای مدلنیگ سنش 9سالش خوش صورت 
18:40
1 پاسخ
1 تایید
نیازمند ادمین مدلینگ و بازیگری
دعوت به همکاری در مدلینگ اسپورت نیازمند ادمین و مدلینگ بین رده سنی ۱۷ تا ۳۰ هفته ای دو روز کاری جلسه ها حداکثر ۳ ساعت رفت و برگشت با هزینه مجموعه حقوق و مزایا
1403/06/31
ماهک مژدهی
مدلینگ شدن ارزوی بچگیمه میشه گفت این کارو خیلی دوست دارم همیشه یکی از علاقه ها بوده یه دختر 17 سالم با قدی نسبتا بلند چشم ابرو مشکی مخصوص مدل ارایشی و لباس خوشحال میشم راهنماییم کنین
17:10
3 پاسخ
1 تایید
1403/07/18
پویا محمدی
ماهک مژدهی
مدلینگ شدن ارزوی بچگیمه میشه گفت این کارو خیلی دوست دارم همیشه یکی از علاقه ها بوده یه دختر 17 سالم با قدی نسبتا بلند چشم ابرو مشکی مخصوص مدل ارایشی و لباس خوشحال میشم راهنماییم کنین
14:48
پویا محمدی
آرزو احمدی
پسرمم هس برای مدلنیگ سنش 9سالش خوش صورت
14:48
ادمین و بلاگر مدل
نیازمند یک خانم مناسب برای مدلینگ و ادمین پیج هستیم حقوق معقول و قابل توجهی هم در نظر داریم
1403/08/08
پویا محمدی
22:07
پویا محمدی
آرزو احمدی
سلام من میخاستم مدلینگ بشم کسی هست احتیاج داشته باشه تهران شریف اباد زندگی میکنم خانم
22:08
1403/08/22
پویا محمدی
ماهک مژدهی
سلام 
22:35
مدلینگ پوشاک خانم
سلام همکار خانم جهت مدلینگ برای همه سبک ها و لاین ها تمامی عکس ها بدون چهره می‌باشد از همون اول آدرس مهرشهر بلوار ارم دو روز در هفته کاری در حد چند ساعت بهترین شغل برای شغل دوم حقوق بین 40تا50 ت...
1403/09/05
فاطیما خاکشور
من خیلی دوست دارم مدل بشم حتی میکاپ و همه لطفا راهنمایی کنید مشهدمم
19:50
1 پاسخ
1 تایید
1403/09/12
پویا محمدی
فاطیما خاکشور
من خیلی دوست دارم مدل بشم حتی میکاپ و همه لطفا راهنمایی کنید مشهدمم
مشهد آموزش داریم رایگان برای این هفته و هفته جدید و کار داریم 
13:59
1403/09/21
پویا محمدی
ماهک مژدهی
17:39
مدل عکاسی مدلینگ خانم
به‌منظور اجرای پروژه‌های عکاسی و تبلیغاتی، به دنبال همکاری بلند مدت با مدل خانم با چهره‌ی خاص، متفاوت و جذاب بصری هستیم. سن بین ۱۸ تا ۳۵ سال. تجربه قبلی الزامی نیست، اما داشتن اعتماد‌به‌نفس و علاقه به...
پویا محمدی
نسرین رادان
17:39
1403/09/22
اتنا جعفری
سلام
07:47
1403/09/24
فاطمه عابدین نژاد
سلام عابدینی ام
17سال، ساکن پاکدشت
قد171
وزن56
جهت مدلینگ
بدون سابقه کاری 

ایدی تلگرام: @mhyaabedini
06:38
1 پاسخ
1 تایید
مدلینگ پوشاک بانوان رشت انزلی لنگرود لاهیجان تالش
تکمیل کادر مزون تازه تاسیس لاین پوشاک مزون مدل پوشاک بدون درج چهره امکان قرارداد بلند مدت کار در مزون و یا منزل به انتخاب خودتان هست حقوق و تسویه روزانه انجام میشه تا موجود بودن این اگهی در برنامه...
فاطمه عابدین نژاد
ـ
06:39
1403/10/04
سلام خانمم 22ساله مرودشت علاقه ب مدلینگ با لباس محلی مجلسی
22:40
1 تایید
1403/10/05
نیاز به مدل خانم دارم شیراز مجرد زیر 410سال قد بلند 
03:28
1 تایید
خانم مشتاق دنیای مدلینگ
خانم مجرد 18 تا 25 سال قد بالای 165 چهره کاریزماتیک با استایل منحصر به فرد در صورت همکاری پیام دهید تا راهنمایی لازم انجام شود .
1403/10/11
یاسمن دشتی
سلام مدل میکاپ و انواع خدمات آرایشی و بهداشتی میشم استان‌ فارس
06:33
1 پاسخ
1 تایید
1404/04/19
امیر انصاری
سلام  پسرم  15سال خوشتیپ چشم رنگی سفیدپوستم میخوام مدلینگ شم ساکن خوزستان هستم
11:19
امیر انصاری
سلام پسرم 15سال خوش چهره  سفید پوست جذاب موهای خوش فرم چشم هام کهکشانی قد 166
میخوام مدلینگ شم ساکن شهرستان خوزستانم
11:21
مدلینگ خانم
به چند نفر خانم جهت مدلینگ لباس نیازمندیم لطفا اطلاعات و رزومه خود را از برای ما ارساا کنید با تشکر از دیوار
1404/04/21
آیدا جهانی
سلام میخوام مدل مزون لباس خانم بشم در رشت جایی میشناسید؟
09:03
1 پاسخ
1 تایید
1404/04/23
مریم شیخلری
سلام من استان زنجان زندگی می کنم میخوام مدل بشم میکاپ بشم باید چیکار کنم 
19:37
2 پاسخ
1 تایید
مریم شیخلری
مریم شیخلری
در زنجان جایی رو می‌شناسید که دنبال مدل باشن
19:38
عکاسی و فیلم برداری
یک کارخانه واقع در بروجرد می باشد عکاسی و فیلم برداری از تجهیزات و محصول کارخانه به صورت حرفه ای دارد. کارخانه سنگ و نیاز داره عکس هاحرفه ای باشه و طرح سنگ ها به خوبی عکاسی شود
1404/04/29
سلام
آیدا جهانی
سلام میخوام مدل مزون لباس خانم بشم در رشت جایی میشناسید؟
سلام
afaf140201
سلام تلگرام  پیام بدید تشکر 
سلام
مریم شیخلری
سلام
afaf140201
سلام تلگرام  پیام بدید تشکر 
سلام
فاطمه عابدین نژاد
سلام عابدینی ام 17سال، ساکن پاکدشت قد171 وزن56 جهت مدلینگ بدون سابقه کاری ایدی تلگرام: @mhyaabedini
سلام
afaf140201 سلام تلگرام پیام بدید تشکر
23:17
استخدام مدلینگ مجموعه هیمو
لطفا قبل از اینکه تماس بگیرید تمام شرایط و بخونید اگر همه شرایط رو داشتین تماس بگیرید _به یک خانم مدل برای پوشاک مجلسی زنانه نیازمندیم _عکاسی و فیلم برداری بدون چهره انجام میشه _قد بالای ۱۶۷ باشه _...
سلام
یاسمن دشتی
سلام مدل میکاپ و انواع خدمات آرایشی و بهداشتی میشم استان‌ فارس
سلام
afaf140201 سلام تلگرام پیام بدید تشکر
23:18
سه‌شنبه 16 مهر 1404، ساعت 16:44