می خوام مدلینگ بشم
من چند سالی هست که می خوام مدلینگ بشم ولی نمیدونستم کجا برم وچکار باید بکم برای مدلینگ شدن
سلام من 28ساله ورزشکار استایل فیزیک می خوام تو مدلینگ مشهد شرکت کنم از کجا باید شروع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام میخواستم برای مدلینگ ثبت نام کنم باید کجل برم
سلام میخوام دخترموببرم واسه مدلینگ تومشهدکجابایدبرم
سلام خانم هستید یا آقا؟
سلام اقا هستم میشه منم راهنمایی کنید
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر ۱۹ ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ..هستم لطفا راهنماییم کنید
سلام برای مدلینگ بودن کجا ثبت نام کنیم
من برای مدلینگ شدن تو اصفهان باید کجا برم و چی کار کنم
سلام پسری هستم ۱۷ساله درعین تحصیل خوش فیس وبور وزیبا هستم میخواستم مدل بشم لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام سارا هستم ۲۴ ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم
سلام وقتتون بخیر من ۱۸ سالم هستش و ساکن مشهد کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ
سلام برای مدلینگ شدن در تهران میخواستم کمک بگیرم خانوم هستم چشم رنگی و قد کوتاه ولی جذاب
سلام منم به کار مدلینگ خیلی علاقه دارم ولی خوب به خاطره یه سری شرایط زندگی هی ازش فاصله گرفتم ۲۷ سالمه و از شما درخواست کمک و راهنمایی دارم که بتونم در این رشته قدمی بر دارم ممنون
سلاممن ۲۷ سالمه قد ۱۸۹ آقا هستم مناسب کار مدلینگ هستم و به این رشته خیلی علاقه دارم از شما درخواست کمک و راهنماییی که بتونم تو این رشته قدمی بر دارم تا به نتیجه برسم سپاس گذارم .
سلام پسرمو میخوام ببرم واسه مدلینگ ۴ساله اش لطفا کنید راهنماییم کنید
پسرمو میخوام ببرم مدلینگ چیکارکنم
سلام دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
سلام من برای مدلینگ بدون چهره میخوام شرکت کنم اندام عالیی دارم قد کشیده و...لطفا راهنماییم کنید
سلام پسرم ۱۸ سالشه اراک زندگی میکنیم برای مدل شدنش کجا ببرم؟
سلام من ۱۶ سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
توی شیراز جایی هست مدل بخواد؟
سلام من ۲۰سالمه. قدم۱۸۰ میخواستم برم مدلینگ مشهد
سلام من پسر25ساله علاقه دارم مدل بشم.چهره بور و جذابی دارم به گفته اطرافیان.چشم رنگی قد متوسط دارم.خیلی ها پیشنهاد میدن پیگیر مدلینگ باشم.میتونید راهنماییم بکنید.ممنون میشم
سلام محمد هستم ساکن شیرازم میخام مدلینگ بشم 21سالمه رپرم واسه لباس لش اینا عالی هستم میتونید عکسام اینستا ببینید mehraj_ 071