دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
بسته بندی
نیازمند همکار خانم هستیم. ترجیحاً محدوده آساوله و نایسر باشد. دستمزد بر اساس تیکه کاری می باشد. نهار بر عهده خودتان می باشد.
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
14 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
تولید آب مقطر
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار بدون نیاز به سرمایه با درامدی مناسب کسب اطلاعات بیشتر از طریق واتساپ و روبیکا
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی
سلام خسته نباشید طراحی بسته بندی سلفون مواد غذایی رو میخواستم انجام بدم لطفا کسانی که نمونه کار و تجربه دارند پیشنهاد بدندد.
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
طراحی سلفون بسته بندی مواد غذایی
طراحی سلفون برای دستگاه بسته بندی پیلوپک. محصول نات بار می‌باشد .
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
مدلسازی و بسته بندی سه بعدی شامپو
نیاز به انجام پروژه مدلسازی و بسته بندی سه بعدی مایع دستشویی فوژ مشابه نمونه کار زیر دارم klnc.ir/worksample/مدلسازی-بسته-بندی-سه-بعدی-مایع-دستشویی-فوژ-0748307m1w35
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
باسلام ب چند نفر نیروی فعال پرانرژی آقا و خانم در قسمت رول ب رول و بسته بندی در کارگاه سفره یکبار مصرف سریعآ نیازمندیم. مزایا بیمه صبحانه سرویس عیدی پایان کار شرایط سن 20 الی 35 تحصیلات دیپلم مجر...
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
یک خانم جهت بسته بندی فروش آنلاین ترجیحا مجرد باشه یا بچه نداشته باشه تایم صب ۸تا ۱۲ رفت و برگشت با خودم و محیط زنانس. لطفا تماس بگیرید
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
طراحی بسته بندی محصولات ژل خوشبو کننده صادراتی
سلام خدمت فریلنسرهای گرامی بنده فردی کاملا مسلط به گرافیک و ایده پردازی میخوام و برام مهمه که دستی هم در بازار داشته باشه ما طراحی میخوایم در زمینه بسته بندی ژل خوش بو کننده هوا که به سه شکل مختلف باش...
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
بسته بندی
به چند نفر خانم و آقای فعال و متعهد به کار جهت کنترل و بسته بندی قطعات خودرو در یک شرکت معتبر نیازمندیم .
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
بسته بندی
یکنفر آقا محدوده سنی حداقل ۲۴ سال توانایی جسمانی جهت بسته بندی مرسولات پستی بیمه توافقی حقوق حداقل ۷ میلیون ، درصورت رضایت امکان افزایش حقوق هست ساعت کاری از 8:30 تا 18 ،یکساعت و نیم تایم ناهار محل ...
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
بسته بندی
ت.ت.م یک عدد نیروی آقا زیر ۵۰ سال جهت بسته بندی گیاهان دارویی و فعالیت در انبار عطاری جمعه ها تعطیل شنبه تا ۵شنبه روزی ۵ ساعت در صورت تمایل تماس بگیرید پیام چک نمیشود
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
خط تولید بسته بندی راننده کارخانه آجیل
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه آجیل دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کار...
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
استخدامی گروه مهندسی پرگار تولیدی مبلمان
استخدام نیرو در قسمت های زیر: 1. نیروی نیمه ماهر جهت نجاری 2.نیروی زیر کارزن رنگ 3. نیروی ساده جهت جابجایی و بسته بندی حداقل سن استخدامی 35 سال نیروها متعهد و با پشت کار باشن امکان بستن قرارداد ب...
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
سرپرست فروش مویرگی مواد غذایی
شرکت سرزمین سلامت خاورمیانه با ۲ برند کندی پف و پاپایا تولید کننده انواع اسنک و پاپ کورن و پشمک و پاستیل و چیپس و آب معدنی و شانسی و تخمه بسته بندی و پسته با جعبه کادویی و….و کالاهای بازرگانی نیازمند ...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
جهت مشارکت در تولید میوه خشک و زعفران
⭕نیاز به مشارکت و سرمایه گذاری در تولید و بسته بندی خشکبار، زعفران و میوه خشک و... ⭕دارای مجوز تاسیس از جهاد کشاورزی استان ⭕برای دریافت اطلاعات تکمیلی پیام یا تماس بگیرید. ممنون
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
جذب نیروی کار در کارخانه دمپایی
با سلام به چند نفر نیروی ماهر خانم و آقا جهت کار در تولیدی صندل پی یو نیازمندیم بسته بندی دورگیر ترزیق کار قالب زن وسط کار و .... ساعت کاری از ساعت ۶:۰۰ تا ۱۸:۰۰ تسویه حقوق بدون تاخیر و به صورت ماه...
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
بسته بندی پوشاک
به یک خانم جوان جهت بسته بندی جوراب در محیط زنانه کارگاه نیازمندیم
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
استخدام نیرو در اسنپ مارکت (مرزداران )
✅اسنپ مارکت همکاران ما در اسنپ مارکت واقع در شعبه مرزداران در واحدهای چیدمان،جمع آوری،بسته بندی سفارشات فعالیت میکنند. مزایای همکاری با ما شامل : ✅ حقوق پایه+پرداخت پاداش عملکرد،عیدی،سنوات، اضافه ک...
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
استخدام نیرو اقا در انبار موادغذایی در تهران
انبار موادغذایی نیرو فقط شهرستانی انبار در تهران است بخش های کار : چیدمان/ باربری / بسته بندی / تخیلیه بار / حسابداری / کارهای خدماتی / کارهای دفتری و سیستمی به همراه جای خواب و سه وعده غذایی بیمه، ع...
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
تعدادی کارگر ساده خانم آقا +بیمه و مزایا نیازمندیم
به تعدادی کارگر ساده آقا وخانم جهت خط تولید و بسته بندی نیازمندیم ✅اتباع پذیرش داریم با مدارک کامل ✅جای خواب نداریم ✅شرایط سن از 18 تا 40 فقط ✅استخدام فوری و از روز اول حقوق آقایون 18/000...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
کارگر خانم و آقا تولید و بسته بندی
استخدام کارگرساده خانم اقااز۱۸ تا۴۰سال ↩بیسکوئیت خانم ۶تا۲ظهر حقوق ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ۶تا۶عصر حقوق ۱۳/۰۰۰/۰۰۰+ناهار ↩کیک خانم ۶تا۲ظهر ۹/۵۰۰/۰۰۰ ۲تا۱۰شب ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ انتخاب شیفت با خودتان ↩بستنی ۷ تا۶عصر خا...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
بسته بندی و بارگیری تخم مرغ
به چند نفر نیروی آقا. مجرد سن 20/32 جهت بارگیری و بسته بندی تخم مرغ نیازمندیم
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
استخدام کادر ثبت و دفتری
جهت تکمیل کادر در سمت های: مسئول ثبت سفارشات،پیگیری سفارشات،فروشندگی،بسته بندی و توزیع و بایگانی... شرایط استخدام: نیرو با انگیزه و منظم و متعهد دارای روحیه پیشرفت سن از ۱۸تا۲۸سالگی کار با سیستم یا م...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
ویزیتور و بازاریاب مجرب در تهران و استانها
شرکت تعاونی زیما در راستای تکمیل نیروی فروش خود اقدام به جذب پرسنل خود (ویزیتور و بازاریاب) با شرایط ذیل میباشد. نوع فعالیت شرکت : فروش خاک زیما برای گلهای آپارتمان و باغات کشاورزی فروش تجهیزات و اد...
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
کارگر آقا جهت بسته بندی
کارگر آقا یا خانم جهت کار در کارگاه تولیدی گیره پوشه جهت بسته بندی ساعت کاری برای خانم ها توافقی میباشد متعهد به کار ،منظم ، با اخلاق غیر سیگاری ترجیحا ساکن شهرک کاروان مشیریه فقط تماس پیامک...
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
نیروخانم فقط خانم جهت همکاری درکارخانه دمپایی
به تعدادی نیروی خانم فقط خانم جهت همکاری درکاخانه دمپایی نیازمندیم رویه کش بسته بندی ماهیچه زن نوع کار ایوا ساعت کاری 6/18روزکاری شبکاری18/6صبح ساعت شام یانهار1ساعت استراحت متلق حقوق هر یک شنبها ...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
استخدام و کار درمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه . پاداش و مزایا و ع...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
نیرو علاقه مند به شیرینی پزی
به دونفر نیرو خانم برای تولید و بسته بندی شیرینی خانگی نیازمندیم سن حداکثر ۴۰ در محدوده استاد یوسفی ساعت کاری از ۸ تا ۵ بعد ظهر برای توضیحات بیشتر با خانم اخوان تماس بگیرید
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
استخدام کارگر ساده در کارخانه لوازم خانگی (یخچال)
⚜⚜شرکت معتبر لوازم خانگی و چینی ⚜⚜ ♻️نیازمند کارگر ساده آقا و خانم ایرانی برای بسته بندی و تولید لوازم خانگی یخچال و تلویزیون و ظروف چینی ♻️پذیرش سنی از ۱۸ تا ۴۰ سال فقط ✅ساعت کاری ۷صبح تا ۳ظهر با...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
نیروی بسته بندی سوهان خانم
به چند نیروی بسته بندی خانم سوهان در سوهان پزی واقع در شیخ آباد، بلوار جلال آل احمد، نبش کوچه ۴ نیازمندیم
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
فروشنده خانم نیازمندیم
به تعدادی همکار خانم جهت فروشندگی و بسته بندی نیازمندیم ۸ساعت کار شیفت صبح ۷تا۳. شیفت عصر ۲تا۱۰ .آدرس چهاراه طهماسب آباد بعد سینما. نان فانتزی بزرگ شهر شعبه دوم
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
کارگر بسته بندی
به دو نفر آقا (کمتر از ۳۵ سال) جهت بسته بندی میوه برای شیفت شب نیازمندیم ساعت کار 10 شب تا 7 صبح آدرس بلوار ولایت خیابان کوثر ساعت تماس ۱۰ صبح تا ۵ عنصر
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
خانم جهت بسته بندی
خانم جهت بسته بندی بطری در مایان ساعت کاری ۳ بعد از ظهر الی ۸/۳۰ عصر حقوق ساعتی ۶۰ هزار تومان محدوده سنی ۴۰ الی ۵۰ سال محل سکونت جهت سرویس لاله، فجر، حوالی راه آهن محیط کار یک نفر آقا و شما خواهید بود...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
استخدام کار گر ساده .پرستاری . بسته بندی .
سلام به تعداد زیادی آقا تا ۴۵ سال ساکن تهران جهت بسته بندی و جابجایی مرسولات پستی از ساعت ۷ صبح تا۵عصر باحقوق ۱۹میلیون بیمه و ناهار نیازمندیم داشتن پایان خدمت و یا معافیت سربازی الزامیست محل کار تهر...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
استخدام فروشنده در عطاری
ترجیحا استخدام بانو استخدام در دوشیفت از ساعت ۹ صبح تا ۱۵ و از ساعت ۱۵ تا ۲۱ دونفر ترجیحا جهت ضمانت ۱۰۰ میلیون سفته گرفته میشه لطفا در واتساپ پیام بگذارید تا فرم اطلاعات استخدامی براتون ارسال بشه و قر...
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
طراحی بسته بندی در 4 سایز متفاوت محصول نمک
با سلام خدمت دوستان بنده 4 نوع محصول نمک خوراکی دارم که به صورت پاکت و قوطی هستش، نیاز به طراحی این موارد دارم برندبوک و لوگو طراحی شده از قبل لطفا دوستانی پیشنهاد ارسال کنن که قبلا نمونه کار طراحی ب...
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
بسته بندی سوهان در کارگاه سوهان پزی
کارگر ساده و کار بلد خانم برای بسته بندی سوهان به همراه یک وعده صبحانه ۸صبح تا 4 بعد از ظهر آدرس: ۲۰متری مطهری، کوچه۳۸، انتهای کوچه، پلاک ۱۴۰ با تشکر
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
کارخانه دنپایی
کارخانه آریاس به تعدادی نیرو از جمله پیشکار ،چسب زن،بسته بندی،وسط کار و....نیازمند است جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
کارگرساده خانم آقا بسته بندی درکارخانه اسباب بازی
‼️کارخانه بزرگ و معتبر اسباب‌بازی از خانم ها و آقایان با انگیزه و پر انرژی در زمینه کارگر ساده جهت بسته بندی محصول دعوت به همکاری میکند. ❌کار دائمی و بدون تعدیل نیرو میباشد ❌ ♦️استخدام و شروع بکار ف...
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
نیرو بسته بندی خرما ( خانم )
ساعت کار ۸ تا ۱۷ محل کار میدان امام حسین ، میدان بار ولیعصر سورت و بسته بندی خرما سن ۱۸ تا ۳۵ اتباع پذیرفته نمی‌شود کار در منزل نداریم
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
نیرو برای کارگاه تولید ابزار
به یک نیروی تمام وقت یا پاره وقت جهت کار مونتاژ و بسته بندی، در کارگاه تولید ابزار الات نیازمندیم. همراه بیمه و مزایا و حقوق طبق قانون اداره کار. محیط کاری امن و آرام و دوستانه. ترجیحا متاهل سن: زیر 3...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
کار در شرکت تولیدی مصنوعات چوبی پاره وقت
نوع کار شامل تمیز کاری محصولات نهایی . بسته بندی . مونتاژ کشوهای میز وغیره رنگ کاری محصولات چوبی . نیاز به افرادی با انگیزه مثبت وعلاقمند با کار صنایع چوبی میباشیم
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
نیازمند کارگر خانم جهت بسته بندی
نیازمند کارگر خانم فعال جهت بسته بندی خرما ساعت کاری8تا4بعد از ظهر می‌باشد بدون بیمه فقط ساعت8 الی12تماس بگیرید. توجه فعلا ظرفیت تکمیل شد لطفاً فقط فقط اگر آگهی بود پنجشنبه خبر بگیرید جهت استخدام......
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
اتو کار بسته بندی کار بیرون بر
گروه تولیدی هورام باسلام عرض ادب خدمت دوست گرامی تعدادی کارگاه بیرون بر نیازمندیم داخل کارگاه اتو کار بسته بندی کار وسط کار نیازمنیم
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
خط تولید بسته بندی راننده حراست کارخانه مربا
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه مربا دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کار...
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
همکار خانم در فروشگاه مواد غذایی و سبزیجات و سالاد
برای تکمیل کادر فروشگاه در زمینه تهیه سالاد و بسته بندی سبزیجات همکار خانم با شرایط زیر استخدام می شود.(کار سبک و مناسب خانم ها در محیطی کاملا سالم و بهداشتی میباشد .در ضمن نحوه کار کاملا آموزش داده م...
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
به یک نفر کارگرساده نیازمندیم
به یک نفر کارگر ساده نیازمندیم سمت طرف شیبان یازرگان باشه برای بسته بندی خیارشوروترشیجات ***************شماره تماس ‎**** *** ****
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
استخدام نیروی نظافت و خدماتی خانم
شرکت خدماتی و نظافتی آوا نصر امید ♻️ استخدام نیرو نظافتی فقط خانم ♻️ شرکت آوا نصر امید ،ارائه دهنده خدمات نظافتی از افراد متخصص و کاربلد در زمینه نظافت منزل،نظافت راه پله...
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
پذیرش مهندسی هلدینگ های بزرگ...
باسلام خدمت کارجویان عزیز.... فوری فوری فوری کارهای اداری و دفتری،هلدینگ؛بسته بندی،انبارداری، بازاریابی و فروش، خدمات، تشریفات؛ پذیرش، رانندگی، پذیرش وحسابداری.... با پانسیون برای استراحت وخواب 213...
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
آدینه تجارت راما ایرانیان
کارگر ساده
استخدام آدینه تجارت راما ایرانیان آدینه تجارت راما ایرانیان در استان البرز (کرج، منطقه ۳، کیانمهر) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان البرز استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا سابقه کا...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
کارشناس فروش در حوزه چاپ و بسته بندی (نایلون و سلفون)
استخدام گروه صنعتی نقش تصویر گروه صنعتی نقش تصویر در تهران (منطقه 8، تهرانپارس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان‌ تهران استخدام می‌نماید. کارشناس فروش در حوزه چاپ و بسته بندی (نایلون و سلفون...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
استخدام خانم جهت بسته بندی
استخدام خانم جهت بسته بندی درمنزل با دستمزد روزانه دارای اخلاق وترجیحا مجرد
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
کارگر ساده
بسته بندی بطری های پلاستیکی حقوق روزی ۳۵۰ ت ساعت کار ۹ صبح تا ۵ عصر بیمه و غذا ندارد سرویس دارد آقا و خانم فرقی ندارد محدودیت سنی بین ۱۸ تا ۳۵ آدرس جاده قوچان روستای عسگریه
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
نیروی اقا بسته بندی و انبار
نیروی جوان جهت انجام امور بسته بندی و انبار نیازمندیم. حداکثر سن ۳۰ سال حداقل مدرک دیپلم. فروشگاه انلاین سیسمونی ساعت کاری ۹:۳۰ تا ۱۸ میباشد حداقل حقوق ۱۰ تومان ولی درصورت رضایت قابل افزایش است.
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
نیرو خانوم تولید و بسته بندی
سلام نیرو خانوم تک شیفت تعدادی شیفت صبح از 8تا۱۵ و تعدادی شیفت عصر از ساعت 15تا20 حقوق ساعتی40تا45ت بستگی به کارشما داره. سرویس ندارد.
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
استخدام آقا مجرد و متعهد ۲۰تا۳۰
با سلام و وقت بخیر جذب نیروی آقا در کارخانه بسته بندی مواد غذایی *گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال مجرد آقا* داری بیمه تامین اجتمائی،تکمیلی و حوادث صبحانه،نهار و شام با خوابگاه بن خرید و مرخصی سه روز در ماه ...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
کارگرساده بسته بندی فقط خانم
شیفت بسته بندی تمام وقت روز هست دارای سرویس رفتو برگشت بیمه
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
نیروی ساده
تعدادی نیروی ساده برای کار در فروشگاه چوبی و محصولات ام دی اف جهت بسته بندی و ورود خروج کالا ، نظافت و خورده کاری ساعت کاری ۸ تا ۱۳ و یه ساعت تایم نهار ۱۴ تا ۱۸ ساعت کار میباشد هفته ایی تسویه می...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
اماده سازی فست فود
فست فود موبیدیک در بلوار گیلان ،جنسیت خانم ، از سن ۱۸ تا ۳۵ سال برای اماده سازی (کاهو گوجه خیارشور قارچ خرد کردن،مرغ سوخاری سرخ کردن،سس درست کردن،بسته بندی کردن تمیز کاری قسمت کار خودتان و شستشو وسایل...
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
منشی مرد شهرک صنعتی
سن بین ۲۵ تا ۳۵ سال حتما وسیله نقلیه داشته باشد(سرویس نداریم) حتما آشنایی با کامپیوتر و اکسل و وورد ( در حد ابتدایی) حقوق طبق اداره کار بیمه بعد از ۳ ماه شغل بسته بندی ماهی و میگو و باسکول دار پیام پ...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
استخدام خانم در کارخانه کیک +سرویس بیمه غذا
⭕استخدام کارگر ساده خانم دربسته بندی و خط تولید در کارخانه کیک و غلات (خط تولید و بسته بندی ) شرایط کاری کارخانه به صورت ذیل می باشد ۶صبح تا۲ظهر حقوق ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ساعت کاری۶صبح تا۶عصر ۱۴.۰۰۰.۰۰۰ ...
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
نیروی خانم حسابدار
دعوت به همکاری شرکت چاپ و بسته بندی ✍یک نفر همکار خانم بعنوان حسابدار و اداری ✍مدرک کارشناسی حسابداری(یا تجربه کاری مرتبط در حوزه حسابداری و اداری) ✍حقوق و مزایا طبق قانون کار ✍ساعت کاری ۷ الی ۱۵ ✍سر...
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
استخدام بازاریاب و فروشنده حرفه ای
ما در مجموعه‌مون به یک نفر آقا/خانم مسئولیت پذیر، متعهد، متخصص با روابط عمومی و فن بیان خوب جهت فروش محصولات‌مون به فروشگاه‌ها، شیرینی فروشی‌ها و... در سطح شهر کرمانشاه نیاز داریم. محصولات ما: انواع...
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
استخدام کارگر ساده
به نفر کارگر ساده جهت حمل و نقل فرش و بسته بندی فرش در قالیشویی نیازمندیم دو وعده خرج ساعت پاره وقت می باشد و همراه با انعام
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
استخدام نیروی کار در منزل باحقوق بالا
کار در منزل میباشد ... استخدام کار در منزل با مدارک معتبر و قابل استعلام با سابقه کار بیش از ۵ سال و استخدام مجازی و حضوری : برای استخدام وتوضیحات به ادمین در روبیکا پیام دهید با پاسخگویی ۲۴ ساعته ...
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
گرافیست تمام وقت
سلام نیاز به یک همکار گرافیست داریم فصای کار ما فضای مجازی و چاپ و بسته بندی هست. آشنایی با برنامه فتوشاپ و ایلستریتور از نیازمندی هاست
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
استخدام کارگر ساده در کارخانه مقوا و نساجی
به تعداد ۱۵ نفر نیروساده آقا جهت کارخانه معتبر نساجی و مقوا در شهرک صنعتی کلات جهت بسته بندی محصولات نیازمندیم شرایط سنی ۱۸ تا ۴۰ سال بدون نیاز به سابقه کار نساجی۶صبح تا۶عصرچرخشی ۱۷.۰۰۰.۰۰۰ آقا هم...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
نیروی بسته بندی نبات خانم
مجموعه تولیدی نبات جهت تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی ساده خانم برای سالن بسته بندی دعوت به همکاری می نماید. جهت اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
شرکت قطعات خودرو کارگرساده حراست موزع راننده
فراخوان استخدام فوری کارخانه قطعات خودرو✅ تعداد 30 نفر آقا ایرانی واتباع دربخش های کارگرساده خط تولید و بسته بندی /حراست/موزع/راننده لیفتراک،راننده پایه 2 و پایه 3 نیازمندیم پایان خدمت کارگر الزامی ن...
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
کارمند خانم آشنا به کامپیوتر جهت بسته بندی
تعدادی کارمند ترجیحا خانم جهت بسته بندی محصولات و سفارشات فروشگاه اینترنتی لوازم جشن ، نیازمندیم. اولویت با کسانی است که با کامپیوتر مقداری آشنایی داشته باشند ، برای دیدن سفارشات در سایت فروشگاه و گر...
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
فراز انرژی اطلس
گرافیست
جنسیت: آقا و خانم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۲۰ الی ۲۵ میلیون استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران مسلط به فتوشاپ، کورل و ایلاستریتور آشنا به امور چاپ تسلط بر طراحی کاتالوگ، بروشور و جعبه و ...
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
استخدام نیروی جوان (لوازم آرایشی و بهداشتی )
با سلام حتما شرایط کار خوانده شود بعد تماس بگیرید درصورت مشغول بودن یا عدم پاسخگوی مجددا تماس حاصل فرمایید تایم کاری از ساعت 8 صبح تا ساعت 16 بعدظهر پذیرش متاهل نداریم  فقط نیروی آقا ۱۹ الی ۳۰ سال...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
فروشندگی و بسته بندی مواد
به دو عدد نیروی مجرد خانم یا اقا سن بالای 25 سال نیازمندیم جهت فروشندگی و بسته بندی در فروشگاه شیر عباس واقع در مسکن روبروی کوچه عارف شیفت صبح 8 تا 4 شیفت عصر 4 تا 12 شب
یک‌شنبه 7 بهمن 1403، ساعت 16:32