دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
طراحی لیبل اسباب بازی
تولید کننده عروسک در نظر داره یک لیبل طراحی و چاپ نماید که روی عروسک وصل کند ولی نمی‌داند که چه طرح و نوشته ای روی آن باشد که عمومی برای همه عروسک های تولیدی خود استفاده کند
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
14 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
طراحی لوگو و نمونه باند رول (کیسه فریزرها و کیسه زباله ها)
3 گروه باند رول : باند رول کیسه فریزر 250 گرم باند رول کیسه فریزر 500 گرم باند رول کیسه فریزر 1000 گرم باند رول کیسه زباله 55x70 مشکی نام برند رایبد (Raiboud) رایبد یک او دارد سایز باند رول 250 گرم ...
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
طراحی بسته بندی کیسه کود
طراحی بسته بندی برای کیسه کود نیاز داریم طراحی مینیمال و ساده درصورت داشتن نمونه کار لطفا نمونه بفرستید
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
نیازمند نیروی آقا و خانوم جهت کار در بسته بندی شلوار لی نیاز به سابقه کاری ندارد استخدام اتباع داریم سرویس رفت و برگشت پرداخت دستمزد به صورت ماهانه می‌باشد محل کار خیر آباد بهرام مصیری برای کسب اط...
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به یک نیروی خانم مجرد ترجیحا اتباع وساکن محدوده ارغوانیه یا روشن دشت یا خوراسگان سرویس رفت و برگشت نداره سن زیر ۴۰سال تسویه ماهانه می‌باشد لطفا باشماره************تماس بگیرید ساعت تماس از ۹صبح تا۱۷میب...
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
طراحی بسته بندی یا جعبه
طراحی پاکت یا جعبه به همراه خط تیغ تقریباً شبیه به عکس زیر حالا یه سری تغییرات داره که بعد از قبول کار، میگم خدمتتون
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم محیط زنانه بوده ساعت کاری ۸الی۱۴حقوق ۴میلیون حداکثرسن ۴۰سال آدرس کارگاه تنگه شهرک تکاور
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
سلام به تعدادی محدود نیرو برای بسته بندی و مونتاژ باکس یا جعبه های گل نیاز داریم فقط اقا مجرد سن ۲۰ تا ۳۵ سال روزانه ۶۰۰ تومن تماس بگیرید و حضوری تشریف بیارید
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
طراحی جعبه اسباب بازی پازلی
مجموعه ما برای بسته بندی پازل های سه بعدی به طراح دارای رزومه نیازمند هست . طرح بر روی تمپلیت ساده جعبه یعنی 9 بخشی خواهد بود
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
طراحی لیبل و کارت تخفیف با برندینگ (غازی کباب داریو)
عنوان پروژه: طراحی لیبل و کارت تخفیف با رعایت کامل برندینگ (غازی کباب داریو) توضیحات پروژه: سلام! ما برای برند غذایی خودمون "غازی کباب داریو"، به دنبال طراحی دو فایل گرافیکی حرفه‌ای، دقیق و هماهنگ هس...
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
طراحی بسته بندی جسورانه و خلاقانه برای گلپک، کارت تغذیه گیاه
ما برای گلپک یه بسته بندی فوق العاده می خوایم. که حتما با تاکید بر میزیت های رقابتیش باشه سالم بودن و راحت بودنش شایدم یکم جدید بودنش و خلاقانه بودنش مزیت های رقابتیشه سایزش تغییر نمیکنه فقط طراحی ج...
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
بسته بندی
به دو نفر آقا جهت بسته بندی نیازمندیم پوشاک زنانه هست
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
بسته بندی
به‌تعدادی‌نیروی‌خانوم‌جهت‌کاردرسورتینگ‌‌بسته‌بندی‌نیازمندیم‌حقوق‌ماهی‌۹میلیون‌واقع‌درشهرک‌صنعتی‌خیابان‌هفتم.
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
بسته بندی
تولیدی فیلتر هوا هستیم شهرک صنعتی خیرآباد به دو نفر خانم جهت کار در بسته بندی فیلتر هوا از قرچک و ورامین حقوق ماهیانه ۱۱ میلیون سرویس رفت و برگشت
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
طراحی کاتالوگ و بروشور و پوستر
نیاز به طراح صنعتی کشاورزی و طراحی کاتالوگ، پوستر و بروشور بسته بندی محصولات داریم.
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
کارگرساده حراست(خوابگاه غذاسرویس)شرکت دارویی
❗ فوری فوری ❗ ستخدام فوری واحد تولید و بسته بندی کارخانهدارویی دارای چندین شعبه فعال استخدام نگهبان جهت مجتمع مسکونی شرکت و کارخانه ✔️به تعدادی نیروی کارگر ساده آقا و نیمه ماهر خط تولید دارو و تعد...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
کارمند اداری دفتر تیپاکس
با سلام به یک نیرو جهت ثبت مرسولات و بسته بندی جهت کار در دفتر تیپاکس شعبه دیباجی نیازمندیم روز های جمعه تعطیل تعطیلات رسمی تعطیل اشنایی حداقلی با کامپیوتر منظم سن حداکثر ۴۵ نزدیک به مترو نوبنیاد
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
استخدام چرخکار ماهر در منزل محدوده میدان خراسان
داشتن زیگزال و راسته دوز صنعتی الزامی است. جهت دوخت شومیز زنانه که عکس نمونه کار ها در اگهی موجود است . وظیفه شما فقط دوخت است . (برش +لایی زدن+ سرنخ و بسته بندی به عهده خودمان ) مزد دوخت تکمیلی: ۲۰...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
یک خانم جهت کار در کارگاه برش لیزری
کار با کاتر،چسب،تینر تمیزکاری و مونتاژ و بسته بندی قطعات برش خورده. نیاز به دقت و سرعت نیاز به آشنایی خیلی ابتدایی به کار با کامپیوتر بعد از یادگیری کارهای ابتدایی،نیاز به یادگیری کار با دستگاه هست ...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
کارگر ساده جهت مونتاژ کاری
ساعت 8 تا 5 نیم . از 5 نیم تا 7 اضافه کاری اجباری . ساعت 1 تا 2 استراحت و ناهاری بیمه ندارد . به دلیل بودن در شهر سرویس ندارد پایه 12 تومن درصورت یادگیری و افزایش سرعت دست تا 16 تومان . هویه کاری ....
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
کارگر خانوم برای گلخانه
کارگر خانوم برای گلخانه گلخانه توت فرنگی هست قبلا کار کرده باشید کار برداشت بسته بندی هرس
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
آقا کارگر ساده برای تولید قطعات بسته بندی
کارگر ساده بدون سابقه برای کار با دستگاه تمام اتوماتیک برای تولید قطعات بسته بندی یونولیتی کار سبک و ساده
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
نیروی بسته بندی در تولیدی کفش
سلام وقت بخیر به 3نفر آقا زیر 40 سال جهت کار در بسته بندی کفش از ساعت 7/30الی 17/30 در آدرس تبریز سه راه اهر اول جاده ارپادرسی نیازمندیم سرویس پایان کار و عیدی لطفا فقط جهت تعیین ساعت حضور تماس بگیر...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
کارمند برای بسته بندی از روی فاکتور با سواد
کارمند مرد جهت بسته بندی اجناس باسواد حداقل حقوق ۱۲میلیون در صورت رضایت از کار اضافه میشه بیمه نداریم ۸/۵ تا ۵/۵عصر میدان حسن آباد تهران ابزار فروشی
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
مونتاژ قطعات الکتریکی (کاردرمنزل)
کار به به صورت مونتاژ قطعات الکتریکی هست کار به صورت بسته بندی قطعات تحویل شما میشه برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید پیامک نگاه نمیکنیم از ساعت 8 صبح تا 1 بعد از ظهر پاسخگو هستیم لطفا غیر از این س...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
آگهی استخدام
آقا و خانم راسته دوزی ، مونتاژ و بسته بندی به صورت نیمه وقت ، تمام وقت و اجرتی دوز نیازمندیم.
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
کارگر ساده و نیروی بسته بندی
✅ به تعدادی نیرو جهت بسته بندی دستمال آشپز خانه و خیاط جهت دوخت دستمال نیازمندیم ✅کار بسیار ساده و راحت می‌باشد ✅محیطی امن و مناسب ✅محیط کاملا زنانه ✅کار بصورت بسته ای محاسبه میشود که روزانه بین 30...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
خانم و آقا بسته بندی خوشبو کننده و بوگیر هوا
باسلام شرکت معتبر بسته بندی بوگیر و خوشبو کننده هوا از نیروی ساده فقط ایرانی خانم تا ۳۸ سال و آقا تا ۴۲دعوت به همکاری دارد بغیر از این سنین امکان پذیرنمیباشد شرایط کار ۸ ساعت کار بهمراه اضافه کار ...
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
کارگر ساده،راننده،حراست،انبار دار وآشپز برای پرسنل
با سلام خسته نباشید  شرکت تولید قطعات خودرو و تولید لوازم جانبی استخدام نیرو داریم: در قسمت های مختلف  انبارداری ، نگهبانی ، رانندگی ، بسته بندی و فروشندگی استخدام به عمل می آورد (شرایط استخدامی سن ۲...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
بسته بندی لباس
به تعدادی خانوم جهت بسته بندی شلوار پارچه ای و پارچه پهن کردن نیازمندیم(فقط خانوم )
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
اپراتور خط تولید بسته بدنی خانوم تزریق پلاستیک
نیرو خانوم برای بسته بندی خط تولید ساعت کاری ۷ تا ۱۹. ۱۹ تا ۷ دوشیفت وزارت کار مزایا ناهار و شام شرایط سنی ۱۸ تا ۳۰ جهت پر کردن فرم با هماهنگی ساعت ۱۰ تا۱۸ مراجعه کند شهرک صنعتی سپهر نظر اباد اتبا...
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی تخم مرغ
به تعداد ۱۰ نفر نیروی ساده خانم جهت کار در واحد بسته بندی شکوهیه نیازمندیم با حقوق اداره کار و بیمه و سرویس رفت و آمد
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
نیروی کار در پوشاک اقایان
یک نیروی کار جوان مجرد برای کار در فروشگاه لباس فروشی مردانه که اعم از بسته بندی محصولات و نظافت میباشد ساعت شروع کار ۱۲ ظهر الی ۹ شب میباشد حقوق در نظر گرفته شده ۸ الی ۱۰ ملیون میباشد مرخصی در نظر...
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
کارگر بسته بندی پاکت 25کیلویی و پالت کردن
شرکتی واقع در محدوده شهرک صنعتی به 2نیروی آقا جهت بسته بندی و پالت کردن و 2نیروی خانم جهت بسته بندی محصولات فروشگاهی نیازمند است. ساعات تماس صرفا شنبه تا چهارشنبه و در ساعات اداری (ارسال اطلاعات به وا...
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
استخدام بسته بندی وخط تولید خانم
استخدام کارگر ساده تولید و بسته بندی استخدام خانم ۳۰ نفر،بدون نیاز به سابقه کار استخدام از تمامی بانوان ۱۸الی ۴۸سال محیط کاری زنانه ، اضافه کاری نداریم ساعات کاری ۷الی ۱۶ جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل ...
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
نیرو کار خانوم برای اتو بخار و بسته بندی
سلام و عرض ادب محیط کار آرام و تمیز
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
کارگر انبار
شرکت آرایشی و بهداشتی رهام پخش نیازمند تعدادی کارگر انبار آقا به شرح شغل: 1-چیدمان قفسه 2- بسته بندی سفارشات مشتری 3-بارگیری و تخلیه کالا 4-مشکارکت در امور محوله مرتبط با امور انبار می باشد. رزومه خود...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
نیرو خانم جهت مونتاژ و بسته بندی
وقت بخیر به دو عدد خانوم ترجیحا دانشجو جهت کار بسته و مونتاژ با قابلیت انجام کار های ظریف و دقیق نیازمندیم پاره وقت سه روز در هفته
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
استخدام فروشنده
شرکت تامین طاها گیلان شعبه اصفهان محصولات موادغذایی (برند ضمانت) سویا فله و بسته بندی، تن ماهی، قند. شکر. برنج. کشک، رب، خیارشور زیتون فله، ادویجات ، زعفران، مرباجات، زغال کبابی، رشته آش،و..... کلیه م...
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
فراخوانی استخدام نیرو جوان (آقا)
باسلام وعرض ادب لطفا با دقت بخوانید بعد تماس بگیرید کار برار آقایون جوان مجرد 20تا30 سال میباشد. جذب چند نفر نیروی کاری، منظم، باادب،مستقل.ومسعولیت پذیر جهت کار در شرکت تولید ومنتاژ شیر آلات. برای ک...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
کارگر بسته بندی
به تعدادی نیرو، ترجیحاً خانم، برای کار در کارگاه، روستای مولنجان( یا روستاهای اطراف) که برای رفت و آمد مشکل نداشته باشند،(سرویس رفت و برگشت نداریم( کار به صورت کارمزدی هست، یعنی فقط روزهایی که کار باش...
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
استخدام خانم جهت منتاژ و بسته بندی لوازم دکوری
استخدام تعدادی خانم جهت بسته بندی و منتاژ لوازم دکوری خانه و آشپزخانه ساعت کاری ۸ الی ۱۸ استخدام اتباع دارای مدارک حقوق از ۱۰م شروع و به نسبت پیشرفت کاری افزایش مییابد ‌داشتن سابقه کاری امتیاز محس...
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
نیروی خانم جهت بسته بندی محصولات آرایشی و بهداشتی
نیروی خانم جهت بسته بندی محصولات آرایشی و‌بهداشتی نیازمندیم
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
نیازمند چند نیرو خانم برای بسته بندی شال و روسری
کار بسته بندی و تا زدن و سلفون کردن شال محیط کاملا زنانه ساعت کاری از ۸ تا ۱۳ تعطیلی ها تعطیل هست پرداخت به صورت ساعتی ۲۸ هزار تومن آخر هر ماه پرداخت میشه پیام جواب داده نمیشود حضوری تشریف بیارید محدو...
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
کارگرخط تولید صنایع غذایی
ایرانی. فقط مردباشد.‌محیط کاملا مردانه.تولیدو بسته بندی و بارگیری و تخلیه.‌دارای سابقه کار در صنایع غذایی. ساکن یا محدوده صفادشت.
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
کارساده،بسته بندی ومونتاژ،شرکت قطعات خودرو
شرایط استخدام کارخانه قطعات ریزخودرو(چراغهای خودرو) ( شروع بکار از لحظه استخدام و ورود به کارخانه ) پذیرش کارگرساده خط تولید،بسته بندی ومونتاژ ✴کارگر ساده از 17 الی 43سال ⬅️پایان خدمت الزامی نیست ✳ح...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
کارگرساده کارخانه ساندویچ آماده با سرویس
استخدام کارگر ساده کارخانه ساندویج آماده در بخش‌های بسته بندی * اپراتور دستگاه* خط تولید* راننده ایسوزو 《شروع به کار فوری 》 ♡شرایط سنی ۱۸ تا۴۰ ♡بیمه تامین اجتماعی (از روز اول) ♡بیمه تکمیلی ♡بیمه عم...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
بسته بند و کمک برشکار و پهن کن تولید پوشاک
مجموعه تولیدی پوشاک فیوچر به افراد زیر نیازمند است بسته بندی آقا حقوق ۱۶ـ۱۸ میلیون پهن کن آقا حقوق ۱۶ میلیون شمارش آقا ۱۶ میلیون بخار کار حقوق ۱۴ـ۱۶ میلیون شرایط احراز سن زیر ۳۵ خانم و آقا تو...
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
کار در یک کارخانه معتبر ، هم آقا و هم خانوم
محل کار شهرک صنعتی بوعلی آقایان در واحد تولید و اپراتوری دستگاه ، خانمها در واحد مونتاژ و بسته بندی ساعت کاری خانمها ثابت هشت تا پنج ساعت کاری آقایان شیفتی و چرخشی ۱۲/۲۴
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
نیروی بسته بندی و تولید شیف روز
شرکت ببر طلایی جهت تکمیل پرسنل خط تولید خود،اقدام به جذب نیروی انسانی با شرایط زیر می نماید: ✅جنسیت : خانم و آقا ✅سن : ۲۰ الی ۳۵ ✅ شیفت: ثابت روز ۸ تا ۱۷ . ✅اتباع مجاز پذیرش میشود. ✅ مزایا: پاداش ، بس...
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
نیاز به کارگر ساده آقا و خانم
یک واحد تولیدی واقع در قلعه شور بهارستان برای استخدام ، نیاز به افراد با مشخصات زیر دارد : - پنج نفر نیروی خانم جوان و فعال - پنج نفر نیروی مرد فعال و با انگیزه - دو نفر نیروی مرد یا زن باهوش و فعال...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
همکار خانم جهت بسته بندی
با سلام به چند همکار خانم جهت بسته بندی و تولید نوشمک در کارگاه ساکن خلیفه آباد نیازمندیم در سه شیفت صبح و ظهر و شب و تمام وقت حقوق هر شیفت چهار تومن شیفت شب ۴ و نیم تایم کاری از ساعت ظهفت و نیم صب...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
نیروی کارخانم
جذب نیروی خانم برای کار در قسمت تولید و بسته بندی رده ی سنی ۱۸تا۳۰سال ترجیحا مجرد سرویس رفت و برگشت و صبحانه دارد
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
استخدام خانم در کارخانه کفش
در رشته های بسته بندی ؛ چسب زنی ؛ چرخکاری و ....
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
استخدام نیروی کار در کافه و رستوران رز
استخدام جهت تکمیل کادر نیروی کافه و رستوران رز شرایط کاری ساعت کاری: ۱۰صبح تا۲۲شب ۳تا ۶عصر تایم استراحت حقوق: ۱۸تا ۲۵ بستگی به بخش فعالیت داره سه وعده غذای گرم جای خواب بیمه: بعد از دریافت اولین حق...
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
استخدام خانم بسته بند و خیاط راسته دوز
با سلام شرکت فونیکس در نظر دارد جهت تکمیل کادر خود تعدادی خانم جهت بسته بندی محصولات و همچنین تعدادی خیاط چرخکار و وسط کار استخدام می نماید جهت اعلام آمادگی در ساعات کاری با شماره مندرج تماس حاصل نم...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
استخدام اقاخانم بسته بندی روغن زیتون
استخدام نیرو ساده و ماهر خانم و آقا + راننده پایه یک + راننده لیفتراک + راننده ایسوزو ، حراست در کارخانه روغن زیتون نیازمندیم. ✅ شرایط احراز : ۱_ تابعیت ایرانی ۲_ عدم اعتیاد به مواد مخدر ۳_ سلام...
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
استخدام کارگر ساده (نیروی بسته بندی)
سن نهایت 35 سال آقا ساعت کاری 7 الی 15 حقوق قانون کار
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
خانم جهت بسته بندی پولکی و نبات
سلام نیازمند خانم جهت بسته‌بندی پولکی و نبات ترجیحاً جوان منظم دارای سابقه کاری در تولیدی پولکی و نبات یا حتی آگاه به امور بسته بندی زرنگ و با سرعت عمل ساعت کاری 7 تا 3 بعد ازظهر بدون سرویس رفت و آ...
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
نیازمند همکار خانم جهت مغازه تهیه غذا
سلام همکار خانم جهت مغازه تهیه نیازمندیم وظایف شامل کمک در آماده سازی غذا کمک در بسته بندی و آماده کردن سفارش مشتری و.... ساعت کاری از ساعت هفت و نیم الی پنج بعد از ظهر هفته ای یک روز آف وعده غ...
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
استخدام نیروخانم آقا خط تولید/بسته بندی کیک دونات
استخدام نیرو ساده و ماهر خانم و آقا + راننده پایه یک + راننده لیفتراک + راننده ایسوزو ، حراست در شرکت کیک و دونات نیازمندیم. ✅ شرایط احراز : ۱_ تابعیت ایرانی ۲_ عدم اعتیاد به مواد مخدر ۳_ سلامت ...
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
چند نفر خانم جهت کار در کارگاه برش پوشاک
چند نفر خانم جهت بسته بندی و پهن کردن پارچه در کارگاه برش پوشاک نزدیک متروی هفت تیر محیط کاملا سالم و تمیز بیمه دارد ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه ۹ صبح تا ۷:۳۰ بعدازظهر ساعت کاری پنجشنبه ها ۹ صبح تا ۶ ب...
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
استخدام اقاخانم بسته بندی قهوه/بیمه
بهترین فرصت استخدام سال جدید۱۴۰۴ بسته‌بندی قهوه ✅۱۰نفر خانم و ۱۵نفر آقا جهت کار در قسمت خط تولید و بسته‌بندی و نیرو آقا برای راننده لیفتراک ، ایسوزو و حراست نیازمندیم از سن ۱۸ تا ۴۰ سال شرایط کاری:...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
نیروی خانم جهت چیدمان سبزی مارکت و میوه فروشی
به یک نیروی خانم خوش سلیقه جهت چیدمان و بسته بندی میوه و سبزی نیازمندیم ترجیحا در محدوده گلشهر مشخصات را پیامک بفرمایید در اسرع وقت با شما تماس گرفته خواهد شد
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
نیروی ساده خانم جهت بسته بندی
با سلام یک شرکت تولیدی قابلمه چدن جهت تکمیل کادر خط تولید در قسمت بسته بندی جدید اقدام به استخدام می نماید حداقل حقوق بالاتر از قانون کار ساعت کاری از ساعت ۷/۳۰ الی ۱۸/۳۰ بیمه تامین اجتماعی بیمه تکمی...
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت
شایستگی های موردنیاز: تحصیلات: کارشناسی و یا کارشناسی ارشد صنایع غذایی تجربه: حداقل 10 سال سابقه کاری مرتبط تسلط بر فرآیندهای کنترل کیفیت و کنترل تولید تسلط بر الزامات استاندارد، غذا و دارو تسلط بر اس...
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
جذب نیروی آقا برای شرکت قطعات خودرو ۱۸ الی ۳۰ سال
باسلام به مناسبت سال جدید شرکت قطعات خودرو کرمان موتور جهت تکمیل کادر پرسنلی خود تعداد محدود نیرو کار (*آقا ۲۰ الی ۳۰ ساله مجرد*) جهت کار در بخش‌های (&خط تولید،بسته بندی ،لیبل زن ،بارکد زن ،کمک انبا...
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
کارگر جهت کار در تولیدی بسته بندی لباس
به چند نفر کارگر جوان جهت کار در تولیدی بسته بندی پوشاک از ساعت کاری 8تا 7شب با حقوق 12تا 15تومن ناهار میدم تسویه ماهانه
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
انباردار
سلام در شرکت پخش لوازم آرایشی نیازمند یه همکار خاتم جهت کار انبار داری شمارش و بسته بندی نیازمند هستیم محیط کاملا ساکت و آروم بدون مزاحمت آدرس دفتر خیابان طالقانی جنوبی
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1404، ساعت 10:41