دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
21 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
16 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
پروژه بسته بندی سوغات
من یک پروژه دارم برای طراحی بسته بندی سوغات است. طراحی انجام بشه و موکاپ بشه
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
ستاره شمال زرفام | Setarehshomal
استخدام کارمند فروشگاه(آقا)
فروشگاه مرکزی ستاره شمال از جوانان با انگیزه و آماده کار دعوت به کار می‌کند: پشتیبانی در تحویل اجناس به مشتری توجه بر نظم و نظافت ویترین و محیط فروشگاه انجام امور جاری فروشگاه ارائه خدمات مشتریان ثبت ...
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما ...
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
ادرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکردحضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردرمنزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه خانم و اقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ا...
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه حقوق ماهیانه 10 میلیون پذیرش خانم و اقا شرکت ما بابت استخدام هیچ گونه هزینه از شما نخواهد گرفت آدرس ما ولیعصر نزدیک خشکبار تفرشی منطقه ...
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
سلام آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردکرد در منزل حقوق ماهینانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ا...
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
طراحی جعبه و بسته بندی یک محصول
با سلام و احترام برای محصولی که دارم طراحی بسته بندی مناسب و شیک همراه با هزینه ی تمام شده ی بسته بندی می خواهم. نکته: فقط کسانی که تجربه ی عملی شدن طراحی در این زمینه دارند پیام بدن و لازم بذکر هست ه...
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم جهت بسته بندی خرما نیازمندیم ساعت کاری از ساعت 7 صبح تا 15 :30 حفوق از شروع به مدت سه زوز آزمایشی 300 به بعد که اوکه بودید 400 تسویه هفتگی
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما نخواهد گرفته شد امکان حضوری و دور کار فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش هست
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
بسته بندی
سلام همکار ماهر برای فروشگاه بسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی نیازمندیم صرفا آقا ۱۸ تا ۴۰ سال دارای پایان خدمت ❌️بازشسته نباشید چون بیمه الزامیست حقوق، در ابتدا وزارت کار، پس از فراگیری و به نسبت فعال...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
جویای کار در منطقه زرین شهر یا باغ بهادران هستم، کار بسته بندی در منزل انجام می دم، فقط چت پاسخگو هستم، کاربر واقعی پیام دهد.
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
کادرمنزل ویژه بانوان(بسته بندی نیست)
دعوت به همکاری برای بانوان توی خونه کار کن، روزانه پول دربیار ✅ کار در منزل ویژه بانوان(کاربسته بندی نیست) ✅ دارای دوحقوق ، ✅حقوق آنی و حقوق ماهانه  ●مناسب برای خانمها با هر شغل و هر میزان تحصی...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
کارگر ساده خانم آقا/حراست/راننده/جا خواب/وعده غذا
فراخوان بزرگ جذب نیرو در شرکت تولید دارو❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه دارو سازی و تجهیزات پزشکی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی ...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
زنان سرپرست خانوار نگران اقتصاد خانواده نباشند
محصول از ما بسته بندی وفروش از آنها خانم های که پیج دارن یا یه کانال ساده تلگرامی یا ایتا دارن یا ساکن مجتمع ها هستن روابط عمومی خوبی دارن تامین محصول از ما فروش از آنها بصورت پورسانتی لطفاتا فردا...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
کاردرمنزل
با گوشی دردست ودر کنار خانواده بدون پرداخت هزینه کاملا رایگان با پشتیبانی 24ساعته برای خانم های 17تا 50سال کار بسته بندی نیست پذیرش اتباع واقا نداریم کاملا رایگان
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
استخدام کارگر ساده
استخدامی کارگاه تولیدی لوستر هم خانم هم اقا کار بسته بندی و مونتاژ لوستر میباشد که کار در کل سبکه کار سنگین نداریم
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
کاردرمنزل با تلفن همراه
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین  و کاملا...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
بسته بندی کار در منزل
کار در منزل بسته بندی اکسسوری درآمد ماهیانه تحویل کار درب منزل قراردادیکساله بدون محدودیت سنی و مکانی جهت توضیحات تکمیلی در ایتا پیام بگذارید و حتما شماره تماس خودتونو بگذارید و منتظر تماس کارشناسان...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
دستفروش فروشنده عروسک در بازار یا مترو
من تولیدی عروسک دستباف دارم به تعدادی دستفروشی احتیاج دارم که این محصولو توی بازارها یا مترو بفروشن مدل های خیلی زیادی داریم و جنسشون خیلی نرمه و باکاموای خارجی میبافیمشون خیلی خوب فروش میره ازتون یه...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
بسته بندی جوراب
با سلام همکار برای بسته بندی جوراب کار در خانه تصفیه در هفته می باشد ماهانه حدود 12 الی 15 میلیون (بصورت کنترات)
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
کار سفره و ماسک
کار بسته بندی سفره و ماسک سلام متقاضی گرامی کار شرکتی هست لطفا برای اطلاعات بیشتر ب ادمین ثبت نام در روبیکا پیام بدین 0902 0282731
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
کاردر منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
نیروی خانم برای بسته بندی نبات
بسته بندی قند و نبات
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
استخدام نیرو کار در منزل ویژه بانوان
کار در منزل با درآمد عالی ویژه بانوان پرتلاش با روابط عمومی بالا ✅️ دعوت به همکاری از بانوان بالای ۲۲ سال ✅️ بدون نیاز به سرمایه بالا ✅️ پشتیبانی عالی ✅️ آموزش حرفه ای انلاین با مربیان با تجربه ✅️...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
به چند نفر خانم با سلیقه برای بسته بندی نیازمندیم
با سلام به چند نفر خانم با سلیقه برای بسته بندی وجمع کردن فروشگاه به مدت دو روز نیازمندیم حقوق روزانه 400 هزارتومان
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
استخدام نیروی کار
سلام ساعات تماس بین ساعت ۶عصر تا ۱۰ شب فست فود اسنک شب واقع در حکیم نظامی جهت تکمیل نیروی کار خود نیازمند یک نفر نیروی کار آقای جوان در آشپزخانه جهت آماده سازی و بسته بندی اسنک و ساندویچ دارد ترجیحا ...
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
استخدام راننده و حراست و کارگرساده درکارخانه کنسرو
استخدام فوری کارگر ساده آقا در کارخانه کنسرو در قسمت بسته بندی ☑ساعت کار ۸ تا ۱۶ ☑جای خواب با امکانات فول و امنیت بالا ☑۳وعده غذا گرم و با کیفیت ☑بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ☑ارزاق ماها...
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر ارشد تحقیق و توسعه مواد غذایی | Food R&D Senior Manager
ﴧ مسئولیت‌های خاص شغلی: • منجر به توسعه محصول و فرآیند در دسته‌های روغن/چربی و مواد غذایی کنسرو شده. • توسعه ترکیب‌های چربی، سیستم‌های سرخ‌کردن، شورتن‌کننده‌ها، و امولسیفایرهای کاربردی. &bul...
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
نیروی فعال کاری
شرکت بسته بندی میوه و تره بار ... تعدادی نیروی فعال آقا و خاتم جهت کار در کارگاه بسته بندی میوه نیازمندیم بیمه دارد مزایا دارد دوروز مرخصی دارد جهت کسب اطلاعات بیشتر حقوق و ساعت کاری دقیق از ساعت...
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
منشی بره کار دفتری و کارمند خانم
نیروی خانم جهت بسته بندی و کار کارگاهی تا۳۰ سال شهرک صنعتی چهاردانگه تماس یا واتساپ یک نفر جهت سوراخ کاری با دلر نیازمندیم حقوق ۱۷تا ۲۰ملیون نیروی کارگاهی خانم بره بسته بندی
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
نیروی بسته بندی خانم
باسلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک ولباس های زنونه درمنزل شخصی خودتون نیازمندیم کاردرمنزل شخصی خودتون انجام میشه وهیچ گونه هزینه ای هم ازشما دریافت نمیشه ارائه کارت شناسایی الزامی می با...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
همکار کار درست برای فروشگاه
سلام وقتتون بخیر نیازمند به یک نفر نیروی خانم همکار جهت کار در فروشگاه برای همکاری یک سری توانمندی و مهارت ها نیاز داریم به ترتیب اولویت: روحیه و شخصیت یادگیرنده داشتن و دنبال رشد و یادگیری و پیشرفت...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
استخدام کارشناس پردازش کالا
اگه حیوانات برات فقط «موجودات بامزه» نیستن و واقعاً از بودن کنارشون لذت می‌بری… اگه ارتباط با آدم‌ها برات راحته و از کمک‌کردن به مشتریا برای انتخاب بهترین محصول لذت می‌بری… جای تو پیش ما خالیه! موقع...
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
بسته بندی درمنزل
باسلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک ولباس های زنونه درمنزل نیازمندیم کاردرمنزل شخصی خودتون انجام میشه هیچ گونه هزینه ای هم ازشما دریافت نمیشه ارائه کارت شناسایی الزامی می باشد جهت ثبت ن...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
کاردرمنزل
باسلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک ولباس های زنونه درمنزل شخصی خودتون نیازمندیم سرویس رفت وبرگشت داریم هیچ گونه هزینه ثبت نام و... نداره bastebande
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
کار در منزل قند ونبات
سلام وقت بخیر: اگر به‌دنبال آموزش یک شغل خانگی با درآمد مناسب هستید، پیام بدید. فقط کسانی پیام بدن که روبیکا دارن. ❌❌کار بسته بندی نیست
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
دنون | Danone
مدیر کنترل کیفی و ایمنی غذائی | Factory Quality & Food Safety Manager
مدیر کنترل کیفی و ایمنی غذا مسئول اطمینان از دریافت مواد اولیه با کیفیت و فاقد هر گونه ریسک ایمنی غذایی از تامین کننده و همچنین اطمینان از سلامت کیفیت و ایمنی غذایی محصولات خروجی از کارخانه می باشد و ...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
استخدام فروشنده باسلیقه و فعال
ما در چیکا به دنبال هم تیمی های جوان،خوش ذوق و پویا هستیم. شرایط احراز: خانم و آقا سن : ۱۸ تا ۳۰سال ساعت کاری : نیمه وقت ۱۴-۲۲ درماه یک روز استراحت حقوق ۱۲میلیون تومان و قابل افزایش باتوجه به فروش آن...
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
kelari
کار در منزل خودم
دنبال کار در منزل خودم هستم از قبیل بسته بندی و کارهای هنری و... لطفا برای فروش محصولات و ویزیتور تماس نفرمایید. 0911XXX8492(نمایش کامل)
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
بسته بندی در منزلم
به دنبال کار بسته بندی از جوراب حبوبات لباس زیر وغیره هستم
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
پذیرش نیرو جوان ساده
باسلام خدمت متقاضیان عزیز لطفاً جهت جویا بودن کار فقط تماس حاصل فرمایید. پذیرش نیرو ساده جهت کار و همکاری در کارخانه تولید و بسته بندی موادغذایی. برای افراد20الی30سال آقا مجرد پذیرش در جهات مختلف انبا...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
کار جمع کن بسته بندی کفاشی
کار جمع کن کفاشی حقوق توافقی
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
بسته بندی کشمش
با سلام خدمت دوستان عزیز به تعداد محدودی خانم و آقا بالای 15سال جهت بسته‌بندی کشمش در خانه نیازمندیم کار بسیار راحت و ضمن نیاز به شما آموزش داده میشود تعداد پذیرش بسیار محدود است لطفاً در صورت تما...
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
استخدام نیرو اقا و خانم در فست فود نعل اسبی
مجموعه فست فود رولینو استخدام میکند ۱. گریل کار و پیتزا زن با حقوق ۲۳ تومان ۲.نیروی بسته بندی و اشپزخانه ۱۶ الی ۱۷ تومان ۳.سالندار ۱۴ الی ۱۶ مزایا: حقوق به موقع ماهیانه بیمه تامین اجتماعی بن خر...
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
استخدام نیروی بسته بندی
****لطفا اگر آقا هستید و زیر 30 سال سن دارید تماس بگیرید****** به یک نیروی بسته بندی در شرکت کامپیوتری با شرایط زیر نیازمندیم: **جنسیت : حتما آقا** **سن : حداکثر 30 سال * سالم و بدون درد و مشکلات جسما...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
جویای کار در منزل
سلام جویای کار در منزل هستم،مثل بسته بندی یا مونتاژ،بنده مونتاژ کار کلید مینیاتوری در شرکت رعد هستم،به دلایلی میخوام استعفا بدم،دنبال کارم
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
گوشیت بهت درآمد میده
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
استخدام خانوم و آقا جهت ارده پزی برای بسته بندی
✍️ لطفاً با دقت بخونید و سوال بی مورد نپرسید ✍️به چند نفر نیروی خانوم و آقا جهت کار در کارگاه ارده پزی نیازمندیم ✍️ استعمال دخانیات در محل کار ممنوع است ✍️محدوده سنی ۲۰ تا ۳۸ سال ✍️ساعت کاری ۸ صبح تا...
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
استخدام کانتردار پیتزا فروشی
به یکنفر نیروی کار جهت کانتر بسته بندی نیاز است روابط عمومی بالا و تسلط به آدرس های کیانپارس در اولویت است بیمه از روز اول تعلق میگیرد هفته ای یکروز استراحت دارد ساعت کاری 12 الی 16 و در ادامه 19 الی ...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
استخدام در منزل بسته بندی کش
بسته بندی کش مو در منزل
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
استخدامی و جذب نیرو از تمام استان ها
استخدامی شرکت تولید قطعات خودرو از تمام جوانان سراسر کشور ک علاقه به صنعت خودرو سازی دارند دعوت به همکاری دارد با مزایا و حقوق مناسب توجه ..فقط اقایون زیر ۳۰ ساله بالای ۲۰ ساله تماس بگیرند ساع...
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
بسته بندی کش مو
برای بسته بندی کش مو به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم برای اطلاع از شرایط پیام بدید
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
کار در خانه قند و نبات
سلام وقت بخیر: اگر به‌دنبال آموزش یک شغل خانگی با درآمد مناسب هستید، پیام بدید. فقط کسانی پیام بدن که روبیکا دارن . ❌کار بسته بندی نیست
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
کار آنلاین برای بانوان
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین  و کاملا...
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
فروشنده و بسته بند
ب یک نفر خانم برای فروشندگی و یک نفر برای بسته بندی نان فانتزی نیازمندیم
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخوان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن. جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می باشد. دارای دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه آموزش) ‌‌کارهای موجود: +ادمینی +...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
استخدام بازاریاب
استخدام بازاریاب به صورت پاره وقت و تمام وقت در زمینه فروش انواع خیارشور و زیتون فله و بسته بندی
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
استخدام خانم بسته بندی لوازم پلاستیکی
استخدام همکار خانم برای کار بسته بندی لوازم پلاستیکی کار در منزل ندارم به یک خانم جوان نیازمند هستم
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
کارگر ساده تکراری
کار به صورت نشسته هست در قسمت بسته بندی
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
کار در منزل برای بانوان
جذب مشاور فروش(بسته بندی نیست) بین ۲۰ تا ۴۵ سال پذیرش از تمام شهر ها با درامد بالای ۱۰ میلیون زیر نظر وزارت صنعت و معدن و تجارت برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال رزومه شماره تماس خود و فامیلی شریفتون را ...
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
کارپاره وقت بسته بندی
باسلام کاربسته بندی درمنزل برای خانم های خانه داربه صورت دورکاری بادستمزدبالا انبارپخش درداخل شهرک صنعتی میباشد.سرویس براتون هردو روز وسایل رومیاره برای همکاری سن وسال ومدرک ملاک نیست فقط کیفیت انجام...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
استخدام کارمند حسابداری
شرکت تولیدی ، فعال در زمینه واردات،تولید ، بسته بندی و پخش مواد غذایی و ادویه جات ، جهت تکمیل کادر اداری خود ، از فراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. ترجیحا دارای مدرک حسابداری آشنا به نرم اف...
1404/11/02
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر مراغه ام
07:01
اعظک باقری
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل میخوام خیلی نیاز دارم هربسته بندی باش ساکن تهران
08:22
چهارشنبه 9 بهمن 1404، ساعت 21:51