دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
21 تایید
شهرک صنعتی یزد
استخدام اپراتور ماشین آلات صنعتی
آشنا به اپراتوری ترجیحا ماشین الات بسته بندی
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
16 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل + سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل...
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده (همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل حق...
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
کارگاه تولیدی جوراب
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر برای بسته بندی پسته در منزل + سه نفر فروشنده ( همراه با بسته بندی )پسته حضمری ۲ نفر شیفت صبح ۱ نفر شیفت عصر امکان کار کردن حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل ...
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی)پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفرشیفت عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته آیی داده میشود امکان کار درمنزل حقوق م...
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل + سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل...
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
بسته بندی
سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون خانم و آقا مورد پذیرش آد...
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
طراحی حرفه‌ای و دستی لیبل محصول گره‌بازکن حیوانات
سفارش طراحی لیبل محصول گره باز کن حیوانات را دارم. دو لیبل، و بدون استفاده از هوش مصنوعی متاسفانه قبلا با دو عزیز در این سایت آشنا شدم و هر دو علریغم اظهارات اولیه شون با هوش مصنوعی کار کردن که اصلا م...
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
طراحی بسته بندی
سلام یک بسته بندی برای قطعه یدکی خودرو میخوام طراحی بشه و فایل الگو پی دی اف دارم .نوشته ها موجوده دوست دارم مینیمال و حرفه ای باشه با پلت رنگی تیره
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
طراحی لیبل برای محصول
یه طرح با ابعاد ۸ در ۱۱ سانتی متر برای استفاده روی بسته بندی محلول چربی زدا نیاز دارم داخل طراحی حس کاربری محلول منتقل بشه
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
راه اندازی خط بسته بندی مواد غذایی
مشاوره و بررسی نیازمندی های راه اندازی خط اتوماتیک بسته بندی مواد غذایی برای راه اندازی خط بسته بندی مواد غذایی نیاز به راهنمایی دارم جهت خرید لوازم اولیه
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
بسته بندی
با سلام ب چند نفر نیروی اقا درتولیدی سفره یکبارمصرف درقسمت بندی سریعآ نیازمندیم. شرایط 20الی 35ساله مجرد سرویس صبحانه بیمه عیدی و پایان کار سنوات از مسیرهای آذربایجان، پاسداران، ارم، عباسی، فهمید...
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد زیر۴۰ سال جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باشد ۸ ساع...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
پذیرش نیروی خانم و آقا
استخدام فوری نیروی آقا و خانم برای کارخانه معتبر تولید ماکارونی فرصت شغلی برای : ✅کارگر ساده و ماهر ✅حراست ✅راننده در بخش های بسته بندی و خط تولید دستگاهی. مزایای همکاری با ما ✅خوابگاه مجهز و ...
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
پذیرش نیروی خانم و آقا
استخدام فوری نیروی آقا و خانم برای کارخانه معتبر تولید ماکارونی فرصت شغلی برای : ✅کارگر ساده و ماهر ✅حراست ✅راننده در بخش های بسته بندی و خط تولید دستگاهی. مزایای همکاری با ما ✅خوابگاه مجهز و ...
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
استخدام نیروی آقا و خانم
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
همیاری 190 نیرو خانوم و آقا
� استخدام فوری در کارخانه بسته بندی خرما یک کارخانه معتبر جهت تکمیل نیروی انسانی از بانوان و آقایان دعوت به همکاری می‌کند. ✅ شرایط کلی: سن ۱۸ تا ۵۵ سال سلامت کامل عدم اعتیاد و سوءپیشینه کارت پایان خ...
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
استخدام محدودنیروجهت بسته بندی خودکاردرخانه خودتان
( به نام خدا ) به تعدادی محدود نیرو جهت مونتاژکاری و بسته بندی خودکار در منزل خودتان هستیم. ـ حقوق طبق اداره کار ـ پورسانت و پاداش. ـ بیمه از ماه دوم. ...
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
کارخانه تجهیزات پزشکی معتبر نیمه دولتی(آقا و خانم)
دعوت به همکاری یک واحد کارخانه معتبر تجهیزات پزشکی با حقوق و مزایای عالی و 2شعبه تهران و البرز از آقایان و خانم های جوان 18 الی 43سال در بهش های : کارگرساده خط تولید و بسته بندی/ حراست / موزع / راننده...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
کارشناس فروش
شرح وظایف: آشنایی با صنعت پلیمر، چاپ و بسته بندی و نیازهای مشتریان این حوزه ارتباط موثر با مشتریان جهت ارائه خدمات و مشاوره شناسایی و پیگیری فرصت‌های جدید بازار تهیه گزارش‌های دوره‌ای و ارائه آن به مد...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
نیازمندنیروجهت کار بسته بندی خودکار درمنزل خودتان
( به نام خدا ) به تعدادی محدود نیرو جهت مونتاژکاری و بسته بندی خودکار در منزل خودتان هستیم. ـ حقوق طبق اداره کار ـ پورسانت و پاداش. ـ بیمه از ماه دوم. ...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
کارگر ساده ( مونتاژ و بسته بندی )
سلام شرکت تولیدی لوازم خانگی به چند نفر کارگر ساده آقا حداکثر سن 35 سال جهت بسته بندی و مونتاژ نیاز دارد. ساعت کاری 8 صبح الی 17:30 پنجشنبه ها تا ساعت 14:00 بیمه + صبحانه + سرویس حقوق 30 میلیون توما...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
کار درمنزل فروش محصولات آرایشی و بهداشتی
استخدام نیروی فعال وبا انگیزه برای فروش محصولات آرایشی و بهداشتی ومراقبتی درمانی به صورت آنلاین نیازمندیم استخدام درشرکت معتبر ثبت‌نام رایگان آموزش رایگان ترجیحا بالای ۲۰سال ❌کار طب سنتی،بسته بندی،...
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
جویایه کار در منزل
دنبال کار در منزل هستم منزل ویلایی حیاط دار دنبال یه کار بصورت امانی هستم چون کار رزین انجام میدم بیرون نمیتونم کار کنم کار بسته بندی یا کار باچوب کارهایه با گوشی گویندگی تقلید صدا کار با کودکان اشپزی...
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
کار بانوان فروش لوازم آرایش وبهداشتی
به تعدادی نیروی برای فروش محصولات آرایشی و بهداشتی ومراقبتی درمانی به صورت آنلاین نیازمندیم استخدام در شرکت معتبر ثبت‌نام رایگان آموزش رایگان ترجیحا بالای ۲۰سال ❌کار طب سنتی نیست،کار گویندگی، بسته ب...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
کارگر بسته بندی آقا
توضیحات شرکتی معتبر در زمینه واردات و پخش کیف و کفش نیازمند به نیروی بسته بندی با تجربه، دقیق و مسلط می باشد. بهمراه حقوق بموقع و بیمه سن تا 30 سال(لطفا به شرایط سنی دقت بفرمایید) ساعت کاری (فول تا...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
نیروی کار جهت تولیدی جوراب
به تعدادی کارگر ساده جهت کار در تولیدی جوراب نیازمندیم . بافنده جوراب اتو کار جوراب و چند نیروی بسته بندی جهت اطلاع از شرایط تماس بگیرید . در صورت داشتن رزومه کاری لطفا رزومه خود را به صورت پیام‌ا...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
اسخدام در آجیل فروشی
به چند نفر خانم و آقا جهت امور بسته بندی و خدماتی نیازمندیم. ♦️مراجعه حضوری♦️ آدرس: ولیعصر/فلکه بزرگ / آجیلی محمدی
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
طراحی لوگو برای محصول خشکبار
نیازمند یک طراح برای لوگو و لوگوتایپ فارسی و انگلیسی هستیم. محصول خشکبار و سبک مینیمال و مقداری لوکس متناسب با هویت برند. امکان همکاری برای طراحی بسته بندی و هویت بصری هم وجود دارد.
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
اتوکار و وسط کار و کارگاههای بالای سه کله چرخ
گروه تولیدی پوشاک A.N.S جهت تکمیل کادر تولید نیازمند همکاری سه نفر خانم زیر سی سال اتو کار ماهر و سرعتی و سه نفر وسط کار جهت بسته بندی و وسط کاری با حقوق توافقی میباشد . ضمنا از کارگاههای دارای سه کل...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
با گوشی موبایلت قانونی و حلال پول در بیار
حتما شما هم اینا رو میخواین نه؟ ✅درآمد بیشتر ✅کار راحت تر ✅وقت آزادتر شغل ما همشو بهتون میده در بستری امن، حلال و قانونی با آموزش و پشتیبانی تضمینی ✅ برای تمام افراد مشاوره در چت دیوار❌ لطفا برای ...
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
نیروی آقا جهت بسته بندی و نیروی خانم متصدی پست
اگر دنبال کار در یک محیط اداری هستی و به دنبال پیشرفت و حقوق پورسانتی هستی این آگهی برای تو هست افراد دارای سابقه کار حقوق قابل توافق هست ‍ استخدام کارمند اداری (خانم) شرایط و مهارت‌های مورد نیاز: •...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
تو خونه پول در بیار حلال با گوشی
حتما شما هم اینا رو میخواین نه؟ ✅درآمد بیشتر ✅کار راحت تر ✅وقت آزادتر شغل ما همشو بهتون میده در بستری امن، حلال و قانونی با آموزش و پشتیبانی تضمینی ✅ برای تمام افراد مشاوره در چت دیوار❌ لطفا برای ...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
طراحی بسته بندی برای انواع کسب و کار به صورت حرفه ای
ما در آژانس تبلیغاتی به طراح بسته بندی برای تمامی کسب و کارها نیازمندیم طراح با استعداد.خلاق.ایده پرداز برای تکمیل پروژه ها طراح لوگو/چاپ/پاورپوینت/ادمین اینستاگرام و شبکه های اجتماعی/
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
کاربسته بندی
کاردرمنزل بسته بندی پوشاک و غیره برای کسانی ک جویای کار هستن
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
نیازمندشغل بسته بندی در خانه ...و یا شغلی مناسب جهت خانم
نیازمندشغل بسته بندی در خانه ...و یا شغلی مناسب جهت خانم
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
بازنویسی قالب رستوران و کافه ترنج
سلام و وقت بخیر میخوام دقیقا این قالب برامون بازنویسی بشه نسخه این قالب خریداری شده و نصب شده که میتونیم در اختیارتون بزاریم https://www.rtl-theme.com/toranj-wordpress-theme/discussions/ مزیت های قالب...
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
کاردرمنزل بسته بندی
فرصت شغلی مناسب برای عزیزانی ک جویای کاردرمنزل هستند برای اطلاعات ازکار پیام بزارین
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
کار در منزل .
دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی و......
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
sar
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
سلام من خانم رحیم پور جویای کار بسته بندی خشک بار یا تازه در منزل میباشم در صورت نیاز به نیرو خبر دهید
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
دنبال کار در منزل هستم
کاری باشه که تو خونه خودم بتونم انجام بدم مثل بسته بندی و... شرایط کار در بیرون رو ندارم لطفا هرکسی سراغ داره پیام بده عزیزان توجه کنین این آگهی استخدام نیست خودم دنبال کار هستم مزاحمت=بلاک
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
نیروی جوان بسته بندی
به یک نیروی متعهد وجوان بابت بسته بندی ظروف کاردائم وتمیز حقوق ماهیانه اقا یا خانم فرقی نداره تعداد همکار7نفر ترجیحا محدوده نظامدوست جسارتا کار در منزل نداریم
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
کارگرساده آقا باجای خواب و غذا قطعات خودرو
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودرو جهت خط تولید و بسته بندی ، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراحت و نهار ✔دارای بیمه تامین و تکمیلی ...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
فروشندگی و بسته بندی نان وشیرینی
نیرو خانم یا آقا جهت همکاری برای نان فانتزی و پروتینی واقع در خیابان انقلاب جنب سینما فرهنگ نان فانتزی و پروتینی گندمزار لطفا فقط تماس بگیرید
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
نیروی خانم
استخدام یک نیروی خانم با شرایط سنی بین 20تا30سال ترجیحا مجرد برای کار در کارگاه بسته بندی ،محدوده سکونت حوالی مدرس چناران کاشانی کارگاه کاملا زنانه اس ،ماه اول به صورت آزمایشی با حقوق ،ساعت کاری 8تا4 ...
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
استخدام و کار در منزل
درامد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوز های رسمی با حقوق ماهانه ۱۲میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ،پاداش و مزایا ...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
کار باگوشی مخصوص بانوان
کاربازاریابی وتبلیغ وفروش توفضای مجازی هست. بسته بندی وگویندگی وادمینی نداریم. سن ۱۸ سال به بالا فقط مخصوص بانوان آموزش صفرتاصدفضای مجازی بدون هزینه و کاملآ رایگان و بدون حق ثبت نام تاکید میکنم بسته ...
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
ساخت نمودار درختی
ی پروژه ای داشتم که نمودار درختی باشه  موضوع اش نکات بسته بندی حمل و نگهداری فولاد
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
کارگر وحراست کارخانه موادغذایی
جهت‌ کسب اطلاعات بیشتر ازطریق تماس پیامک یاچت دیواردرارتباط باشید لوکیشن صحیح نمیباشد ساعت تماس ۹صبح الی ۱۹شب ✅️✅️کارگر بسته بندی خانم وآقا جهت کارخانه نوشیدنی کاربسیار راحت ونشسته میباشد حقوق ۲۴میلیو...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
کاردر منزل،همکاری در فروش،جذب نیرو خانم،کاربا گوشی
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز ۳ هزار نفر نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوب...
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
وسط کار کمک برشکار
به یک کمک برشکار خانم،و تعدادی نیروی خانم جهت کار در تولیدی تریکو جهت کار در چاپ برش بسته بندی نیازمندیم آدرس صالحیه کوچه نگارستان ۱۸ پلاک ۱۳
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
نیرو ساده خانم
نیرو ساده خانم جهت بسته بندی نمک دعوت به همکاری میشود. حداکثر سن ۳۸ کار بصورت ایستاده پایه حقوق 103.909.480 حق مسکن 9.000.000 بن و خواروبار 22.000.000 جمعا مجرد ۱۳۴.۹۰۹.۶۸۰ حق تاهل 5.000.000...
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
استخدام فوری وردست اتوکار و دکمه جادکمه
به نام خداوند زمین و زمان لطفا تا آخر بخونید فقط نیروی حرفه‌ای تماس بگیر لطفا ساعت کاری هشت نیم تا شش نیم کار دکمه جا دکمه همراه با بسته بندی هست به صورت دونه‌ ای محاسبه میشه وردست اتوکار ماهیانه...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد دارای دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ ...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
کاردرمنزل،همکاری در فروش،جذب نیرو خانم،کاربا گوشی
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز ۳ هزار نفر نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوب...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
کاردرمنزل،همکاری درفروش،جذب نیرو خانم،کار با گوشی
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
استخدام و کار در منزل
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +مونتاژ حقوق بالای ۲۴ میلیون تو...
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
کارگر بسته بندی آقا یا خانوم
با سلام به چند نفر آقا یا یا خانوم جهت کار. در بسته بندی کفش نیازمندیم ساعت کار ۹ صبح تا ۸
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
زرین رویا | Zarrin Roya
دستیار ارشد مدیر برند | Senior Brand Manager Assistant
ماموریت شما در این موقعیت شغلی در شرکت زرین رویا همکاری و پیگیری در جهت تسهیل کلیه فعالیت های برندینگ برای پیشبرد اهداف در راستای استراتژی و ارزش های برند است. شرح وظایف در این موقعیت شغلی به شرح زیر ...
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
کارگر ساده برای باربری وبسته بندی راننده
کاریابی نیستیم تا ۲ شب پاسخگو هستم تعدادی کارگر ساده برای جابجایی لوازم خانه و بسته بندی با حقوق روزی ۲ ونیم الی ۳ میلیون خوابگاه تمیز و لباسکار دارد فقط تماس بگیرید پیام لطفاً نفرستید
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
کارگر ساده خوابگاه،غذا،بیمه،شکلات
✅کارخانه معتبر شکلات نیازمند کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه قسمت خط تولید و بسته بندی: (( دارای ۲ شعبه فعال)) ◀️ساعت کاری ۸ تا ۴+تایم استراحت ◀️جای خواب( امن با امکاناته رفاهی) ◀️امکان خرید خودرو ب...
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
نیروی ساده/راننده/حراست با جای خواب درکارخانه
کارخانه تولید و بسته بندی انواع کیک و کلوچه و بیسکوییت و.... نیازمند تعدادی نیرو ساده/راننده/حراست آقا با شرایط زیر میباشد ❗پذیرش فقط آقایان متولد60 تا 87 برای 60تا65پایان خدمت الزامی ❗استخدام از لحظ...
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
کارگر ساده با جای خواب و غذا/حراست ( ماشین سازی )
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر ✅کارخانه معتبرودولتی ماشین سازی درقسمت بسته بندی وخط تولید: ✅تایم کاری ۸تا۴جمعه ها و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق پنجشنبه ها نیمه وقت ✅سه روز مرخصی...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
مارینا | Marina
مدیر تدارکات خارجی | Foreign Procurement Manager
وظایف اصلی: • مدیریت روابط تأمین کننده از طریق جلسات بررسی تلفن/ایمیل/چهره به چهره و تأمین کننده. توسعه محصول/بسته بندی از جمله نوآوری ها و راه اندازی محصول جدید. • شناسایی ، مذاکره و ارائه فرصت ه...
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
نیروی کار برای بسته بندی لباس گان بیمارستانی
ب تعدادی خانوم جوان زیر ۳۰سال برای بسته بندی لباس نیازمندیم اتباع هم پذیرفته می‌شود محیط امن و کاملا زنانه محدوده فقط رهنان و لیمجیر
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
استخدام و کار در منزل
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
فروشنده نان فانتزی
سلام یک فروشنده خانم یا اقا با سواد برای تایم صبح ساعت کاری ۷صبح تا بسته بندی نظافت محل فروش چیدمان شیرینی مشخصات خودتنو تو چت بفرستید
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
استخدام کار در منزل
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
استخدام نیروی خانم
سلام استخدام دو نفر نیروی خانم در کارگاه تولید و بسته بندی قطعه حتما زیر ۴۰ سال و از لحاظ جسمی سالم ساعت کاری ۸ تا ۱۳ حقوق هر روز کاری ۳۵۰ بیمه و سرویس ندارد محل کار فلکه دانشگاه آزاد نیاز به سابقه ...
1404/11/02
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر مراغه ام
07:01
اعظک باقری
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل میخوام خیلی نیاز دارم هربسته بندی باش ساکن تهران
08:22
سه‌شنبه 22 بهمن 1404، ساعت 07:17