دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
21 تایید
بسته بندی
به تعدادی کارگر خانم و آقا جهت بسته بندی نیازمندیم ترجیحا اتباع با مدرک
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
16 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
نیرو برای فروش و بسته بندی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
طراحی لیبل برای درج سی‌دی
طراحی اطلاعات صفحه اول روی لیبل سی دی شامل لوگوی دانشگاه پیام نور. اطلاعات روی لیبل طبق عکس پیوست. لیبل رو من چاپ میکنم وروی سی قرار میدمو سایز دقیقا باید با ابعاد سی دی یک باشد
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
باسلام احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل + سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار...
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
طراحی حرفه‌ای لوگو، بسته‌بندی، تابلو فروشگاه
- نیاز به طراحی مجموعه‌ای هماهنگ و حرفه‌ای برای برند کسب‌وکارم دارم. پروژه شامل موارد زیر است: 1. **طراحی لوگو:** ایجاد یک لوگوی منحصربه‌فرد، ساده و ماندگار که قابل استفاده در تمامی رسانه‌ها باشد. 2....
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
بسته بندی مرغ واقع درخوشرو۵چناران ۲نفرخانم نیرو لازم دارد
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
به چند نیروی خانم جهت بسته بندی با شرایط سنی 20 تا 35 سال نیازمندیم
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
به یک همکار جهت مدیریت و سرپرستی کارگاه (تولید قهوه) با شرایط زیر دعوت به عمل می آورد: _ دارای روحیه مدیریتی منظم و وقت شناس _ساکن غرب تهران _الویت با عزیزانی است که سابقه در کارگاه را دارند.
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام ب تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نان در شهرستان اشکذر نیازمندیم
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
بسته بندی
سلام به دو بسته بند خانوم جهت بسته بندی و کار جمع کنی کفش نیازمندیم با تسویه هفتگی ساعت کاری ساعت هشته صبح تا شیش حقوق ماهی چهارده تا پونزده
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
طراحی جعبه برای محصولات آرایشی و بهداشتی
مجموعه ما در نظر دارد جهت طراحی جعبه و بسته‌بندی محصولات دارویی و آرایشی-بهداشتی با یک طراح گرافیک خلاق و حرفه‌ای همکاری نماید. 🔹 مسلط به طراحی بسته‌بندی (Packaging Design) 🔹 تسلط کامل به نرم‌افزار...
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایان دانشجویان و دانش آموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا و واتساپ
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
ساعت صباغ زاده | Saat Sabbaghzade
استخدام کمک انباردار
به یک نیروی منظم، سریع و بسیار دقیق نیازمندیم برای: جمع‌آوری ساعت‌ها طبق فاکتور فروش تطبیق کالا با فاکتور (مدل، تعداد، مشخصات) بسته‌بندی اصولی و ایمن آماده‌سازی سفارش جهت ارسال ثبت و تحویل سفارش‌ها به...
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
107841 - پروپوزال نویسی /
قیمت پروپوزال نویسی برای ارشد رشته گرافیک میخواستم لطفا با موضوع طراحی بسته بندی تعاملی هوشمند در ارتباط تصویری با تمرکز بر پایداری،تجربه کاربر و افزایش چرخه عمر بسته بندی ...
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
جی تی آی | JTI
مدیر برند | Brand Manager
هدف شغل: مدیر مستقر مسئول استراتژی کلی سبد برند در خوشه jti در شرق نزدیک (ایران و افغانستان) است. او تلاش‌ها و وظایف توسعه برند را برای دستیابی به اهداف a&sp، از جمله راه‌اندازی محصول جدید و جوان‌سازی...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
استخدام نیرو جهت کار در کارگاه شیرینی
به چند نفر نیروی خانم جهت بسته بندی و تولید شیرینی نیازمندیم پرداخت ب صورت ساعتی از ۸صب تا ۴بعدازظهر بلوار استقلال خیابان طوس
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
استخدام در خط تولید غذا گربه / بسته بند
توضیحات ✔️ استخدام کارخانه تولید و بسته بندی بستنی دارای وچند شعبه در سراسر ایران با جای خواب و سه وعده غذایی✔️ ✴️✴️تعدادی کارگر ساده آقا ۱۸ تا ۴۱ سال سن بدون نیاز به سابقه کار و مدت زمان قرارداد تواف...
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
اتسخدام در کارخانه مخمر
توضیحات ✔️ استخدام کارخانه تولید و بسته بندی بستنی دارای وچند شعبه در سراسر ایران با جای خواب و سه وعده غذایی✔️ ✴️✴️تعدادی کارگر ساده آقا ۱۸ تا ۴۱ سال سن بدون نیاز به سابقه کار و مدت زمان قرارداد تواف...
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
استخدام در کارخانه
●کارگر ساده (آقاوخانم) ●نیروی برق صنعتی (با حقوق بالا) ● نیروی حسابدار خانم وآقا ●نیروی خانم ادمین ●نیروی بازرگانی خانم (مسلط به زبان انگلیسی) ●خدمات تولید واداری تک شیفت(آقا) ●کارگر بسته بندی (سواد ...
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
استخدام لیبل زن در خط تولید آرد
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
استخدام در خط تواید خاویار
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
جذب کارمند آقا و خانم
جذب کارمند آقاو. خانم جهت کار در بخش های مختلف کارخانه شکلات سازی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراح...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
پذیرش کارمند خانم و آقا
جذب کارمند آقاو. خانم جهت کار در بخش های مختلف کارخانه شکلات سازی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراح...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
استخدام اپراتور بسته بندی(لیبل زن)
ما در مجموعه سال مد به یک نیروی خانم/آقای منظم و دقیق در سمت اپراتور بسته‌بندی نیازمندیم. توانایی کار با کامپیوتر و سیستم‌های ساده دقت بالا و سرعت عمل در بسته‌بندی مسئولیت‌پذیری و نظم کاری توانایی ان...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
استخدام نیرو خانم
استخدام دو تا نیروی خانم برای کار در کارگاه فیلتر سازی با تایم کاری ۶/۳۰ صبح تا ۲ ظهر برای قسمت بسته بندی شمارش و چیدمان کار راحت و سبک همراه صبحانه و سرویس رفت و برگشت
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
اتو و بسته بندی پوشاک مردانه
به تعدادی خانم جهت بسته بندی پوشاک مردانه نیازمندیم پیام پاسخگو نیستیم نیستیم لطفا فقط تماس بگیرید
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
استخدام خانم در قنادی محیط زنانه
***پیام جواب داده نمیشه فقط تماس **** استخدام نیروی خانم جوان رده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال بالاتر استخدام نداریم،شیفت نیمه وقت نداریم. ساعت کاری ۸ صبح تا ۵ عصر + تایم صبحانه و نهار جمعه ها تعطیل با حقوق پخت و...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
استخدام نیرو /خانم و آقا
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
مدیر برنامه ریزی
- سابقه در شرکت داروسازی امتیاز محسوب می شود - مسلط به برنامه ریزی ملزومات مواد، MRP و برنامه ریزی تولید - مسلط به اصول برنامه ریزی و کنترل پروژه - مسلط به ظرفیت سنجی تولید - مسلط به نگارش و کنترل بود...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
نیرو خانم و آقا
آگهی را کامل بخوانید توضیحات کامل است به دو نفر خانم و آقا نیرو ساده برای بسته بندی و تولید نایلون نیازمندیم دوشیفت می باشد نیروی ماهر دوخت کار نیازمندیم برای افراد ماهر حقوق توافقی حقوق وزارت کار...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
به قصاب حرفه ای جوان و ویترین زن نیازمندیم
با سلام به یک قصاب جوان و حرفه ای جهت کار در فروشگاه پروتئینی یک شرکت معتبر با شرلیط زیر نیازمندیم: ساعت کار ۹ صبح الی ۹ شب ناهار : دارد بیمه : دارد پاداش عملکرد : دارد حقوق ثابت : توافقی ( بر اساس عم...
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
نیروی کار خانم
نیروی کار خانم جهت کارخانه برش و بسته بندی کاغذ واقع در شوراباد
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
بسته بندی قهوه نیرو خانم
جنسیت :خانوم ۱۷تا۴۰سال بسته بندی قهوه پایه حقوق۱۸ تومن با اضاف کار ۲۲تومن محیط سالم و ارام نهار دارد سرویس هم دارد اضاف کاری عیدی ثنوات بیمه و کار در منزل شهرک صنعتی شمس اباد تماس بگیرین یا رزومه ا...
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
کار نیروی بسته بندی
کاردرمنزل بسته بندی لوازم تحریر و......
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
نیروی ساده و حراست و راننده تا ۴۴سال با خوابگاه
استخدام از روز اول و بدون معطلی✨ ✔️کارخانه معتبر پاستا و ماکارونی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال) ✔️دارای تعطیلات عیدنوروز ✔️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✔️...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
نیازمند نیروی بسته بندی در خانه برای اصفهانی ها
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان و همچنین آقایان عزیز که میخوان بدون بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن با آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل... نیمه‌وقت کسانی که تمایل د...
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
کارگر ساده
کارگر ساده جهت بسته بندی و جابه جایی
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
جذب کارمند آقا و خانم
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
پذیرش نیرو خانم و اقا
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
استخدام/نیرو خانم و اقا
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
کار در منزل
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن ✅️زیر نظر وزارت صنعت ✅️با کمترین سرمایه اولیه ✅️بدون پرداخت هزینه برای ثبت نام ✅️آموزش رایگان فضای...
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
نیروی ساده وفنی و حراست کارخانه قطعات خودروبامزایا
تعدادی کارگر ساده و ماهر جهت کار در کارخانه قطعات ریز خودرو در قسمت بسته بندی،پرس ،پشت دستگاه و ...نیازمندیم ✅️ ۸ساعت کار میباشد ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ✅️دارد(بیمه بازنشستگی دارد) ✅️...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
کاردرمنزل(بسته بندی)
سلام وقتتون بخیر باشه نیازمند ۱۰۰ نیروی کار در منزل برای بسته بندی هستم درامد بالای ۳۰ میلیون‌ ماهیانه بسته رو‌خودمون درب منزل تحویل میدیم و تحویل میگیریم محدودیت سنی و مکانی هم نداریم ، و محصولاتی...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
کاردرمنزل
#استخدام_بانوان_جویای_کار_درمنزل خانمایی که دنبال کاری هستن که بتونن توی خونه کناربچه ها انجامش بدن یه خبر خوب براتون دارم ️‍زیر نظر وزارت صنعت معدن و تجارت و  بازرگانی کشور در زمینه سلامت توی منزل...
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
به دنبال کار در منزل هستم
به دنبال کار در منزل هستم بدون در نظر گرفتن جنسیت برای خودم لطفاً راهنمایی کنید اگر سراغ دارید فقط کار ادمینی و هرمی نباشه کار با سیستم نباشه حالا بسته بندی و... مشکلی نداره
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
استخدام کارگرساده جهت تولیدو بسته بندی لوازم تحریر
استخدام نیروی آقا در شرکت تولید و واردات لوازم تحریر و لوازم هنری staedtler papco Owner Faber-Castel panter برای تکمیل بخش های مختلف زیر نیرو جذب می‌کند. تولید بسته بندی انبارداری نگهبانی حسابداری...
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
کار در منزل بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
نیرو جهت بسته بندی پوشاک و فاکتور فروشگاه اینترنتی
به چند نفر نیرو کار جهت بسته بندی و فاکتور در فروشگاه اینترنتی نیاز داریم. آقا باشه بهتره. کار داءم هست. محیط کار در داخل شهر آبیک هست. محیط آرام و دوستانه حقوق مناسب و خوب تسویه سر وقت برای اطلاعات ...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
به چند نیرو در زمینه تولیدی خیاطی نیازمندیم
باسلام چرخ کار ، اتو کار ،وردست ،بسته بندی ،کمک برشکار در زمینه دشداشه و شلوار راحتی نیازمندیم. با بیمه ای تامین اجتماعی و حقوق بالا آدرس: اهواز جاده اصلی کوت عبدالله بین پمب بنزین مرعشی و بیمه ت...
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
تعدادی کارگر خانم وآقا یان جهت کاردرمنزل بسته بندی
به تعدادی نیروی فعال و کاری جهت بسته بندی و مونتاژ در کار در منزل برای شما نیازمندیم. - با درآمد بالا (حقوق ماهیانه 45 الی 60 میلیون تومان به بالا) - بدون نیاز به خروج از خانه - بهداشتی و دارای تمام ...
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
دوست داری با گوشی به درآمد برسی مخصوص خانم ها
❌جذب نیروی خانم برای کار آنلاین ❌ کار کاملا واقعی نه هزینه پرداخت میکنی نه به سرمایه نیاز داری آموزش های لازم حین کار داده میشه کار ما بسته بندی و تایپ و... نیست.یک مجموعه هدفمند و فعال برای کسانی ...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
کار در منزل،بسته بندی خانم ها و آقایان بادرآمد
به تعدادی نیروی فعال و کاری جهت کار در منزل خودتان نیازمندیم. - با درآمد بالا (حقوق ماهیانه 40 الی 45 میلیون تومان به بالا) - بدون نیاز به خروج از خانه درآمد میلیونی با انجام کار در منزل - بهداشتی و...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
کارگر جهت بسته بندی
کار بسته بندی هست ،اگه زرنگ باشی میتونی تا ماهی سی ملیون اله 60ملیون درآمد داشته باشید
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
استخدام آقا باجای خواب و غذادر چندبخش شغلی کارخانه
استخدام کارگر ساده برای بسته بندی محصولات نوشیدنی و نوشابه در کارخانه. ⭐️ مزایای همکاری: ✅ ساعت کاری منعطف: ۸ الی ۱۶ (اضافه کار اختیاری دارد) ✅ بیمه کامل: تامین اجتماعی و تکمیلی ✅ جای خواب: مجهز با س...
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
کارگر ساده ۱۵ روز نیازمندیم جهت بسته بندی
کارگر ساده ۱۵ روز نیازمندیم جهت بسته بندی محدوده پل چوبی خ مازندران روزانه ۷۰۰
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
کارگر خانم در بسته بندی
به یک خانم برای خط بسته بندی در کارخانه رنگ سازی در شهرک مصالح ساختمانی نیازمندیم همکاران بسته بندی خانم هستند. سرویس از مسیر های (یکه دکان ،اذربایجان،)رد میشود . حقوق قانون کار و بیمه بعد از دوماه می...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
استادکار و نیروی ساده جهت بسته بندی
چند نیروی استاد کار خشک کار شیرینی و وردست و نیروی ساده جهت بسته بندی شیرینی برای کار در قنادی لازم است
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
دو کارگر خانم ساده برای بسته بندی نبات
به دو کارگر خانم ساده منظم ، زرنگ ، مسئولیت پذیر و کاری برای بسته‌بندی نبات و کار در تولیدی نیازمندیم. حقوق توافقی ، بیمه ندارد ، محدوده داریاب ، سرویس دارید و ساعت کاری از هشت صبح تا پنج عصر جهت هما...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
کارگر ساده خانم آقا/حراست/راننده/بیمه و غذا/سرویس
فراخوان بزرگ جذب نیرو در شرکت قطعات خودرو❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف ↔️آغاز پذیرش راننده پایه ۳↔️ کارخانه دارو سازی و تجهیزات پزشکی جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
شغل خانگی
✅✅شروع شد...✅✅ کار در منزل ویژه بانوان ❌❌توجه توجه توجه ❌❌ ویژه بانوان به تعداد محدودی بانوی متعهد که دنبال این هستن که در منزل و در فضای مجازی به درآمد برسن و مستقل بشن نیازمندی...
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
کار در منزل
✅✅شروع شد...✅✅ کار در منزل ویژه بانوان ❌❌توجه توجه توجه ❌❌ ویژه بانوان به تعداد محدودی بانوی متعهد که دنبال این هستن که در منزل و در فضای مجازی به درآمد برسن و مستقل بشن نیازمندی...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
استخدام فروشنده
با احترام مجموعه رایحه بهشتی فعال در زمینه تولید ، فرآوری ، بسته بندی و پخش انواع چاشنی و ادویه جات غذایی در امر فروشندگی ( خانم ) دعوت به همکاری مینماید آدرس محل کار : بازار تبریز ساعت کاری : ۱۰/۵...
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
کار گر ساده آقا در بخش خط تولیدو حراست (دارویی)
استخدام کارگر ساده آقا و حراست(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی کارخانه دارویی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها...
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
کاردرمنزل
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
استخدام در منزل بسته بندی لوازم
بسته بندی در منزل با بیمه و عیدی
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
ویژه خانم های مشهدی پردرآمدترین کار تو خونه
‍ خسته‌ای از منتظر موندن برای آخر ماه؟ دلت یه درآمد واقعی می‌خواد با آزادی کامل؟ نه رئیس بالا سرت باشه، نه ساعت کاری خشک و خسته‌کننده؟ پس این فرصت برای توئه! ✅ کار در منزل برای مادران خانم ها ✅شرایط...
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
خانم جهت بسته بندی و سورت سیب نیاز هست
خانم جوان جهت سورت سیب در سردخانه نیاز هست .خانم باسایقه و زرنگ نیاز هست روزی ۸۰۰ از ۸صبت تا ۵ و پرداخت ده روزه میباشد و سرویس دارم از سه راه دخانیات.
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
استخدام فوری نیروی بسته بندی
به تعداد نیروی خانم اقا جهت بسته بندی نیازمندیم تک شیفت صبح.. حقوق قانون کار بیمه سرویس محدوده پاسداران ابوذر دشتی
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
کار در منزل قند و نبات
سلام وقت بخیر: اگر به‌دنبال یک شغل خانگی با درآمد مناسب هستید، پیام بدید. فقط کسانی پیام بدن که روبیکا دارن . ❌کار بسته بندی نیست.
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
میوه فروشی
ب دونفر نیرو آقا برای کار در مغازه میوه فروشی نیازمندیم تمیز کاری مغازه بسته بندی میوه و فروشندگی انجام بده حقوق بستگی به کار داره تا کار نکنی حقوق تایین نمیشه
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
استخدام دوخانم جهت بسته بندی
لطفا خواهشا اول دقیق بخوانید کار در منزل ندارم نپرس. کار بصورت نیم وقت ۹صبح تا ۲ظهر . بسته بندی آجیل. حقوق ماهانه ۲۰ میلیون ثابت. در هفته ۳روز نیم وقت روزهاش قبل تعیین میکنیم. سن زیر ۳۰ سال و حتما م...
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
فوری فوری کار در کارگاه زغال
استخدام نیروی ساده در کارگاه زغال کار در کارگاه محیطی آرام و صمیمی برای برش و بسته بندی و غیره کار خیلی معمولی و سبک می‌باشد پایه حقوق 13 ساعت کاری 8 الی17 جمعه تعطیل با حقوق سرویس رفت و برگشت استخدام...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
نیازمند سرمایه گذار جهت تولید کالا پرسود
نیازمند 4 میلیارد سرمایه جهت راه اندازی کارخانه پرسود و تضمینی.روش کار.سرمایه از شما فرمول تولید و بسته بندی و فروش از ما شما سرمایتون رو به حساب شرکت واریز میکنید و درقبال اون 50 درصد از سهام شرکت ب...
1404/11/02
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر مراغه ام
07:01
اعظک باقری
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل میخوام خیلی نیاز دارم هربسته بندی باش ساکن تهران
08:22
سه‌شنبه 6 اسفند 1404، ساعت 07:20