دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
طراحی لیبل جعبه محصولات غذایی و پروتئینی
طراحی لیبل و جعبه محصولات غذایی و پروتئینی و انجمادی
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
14 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
به تعدادی بسته بند کار خانم جهت کار در تولیدی سیسمونی نوزاد نیازمند هستیم
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
کیا یدک آریا | Kia Yadak Ariya
استخدام کارگر انبار (بسته بندی-خانم)
شرح وظایف: بسته‌بندی دقیق و منظم قطعات خودرو مطابق با استانداردهای شرکت آماده‌سازی سفارشات جهت ارسال تخلیه و بارگیری قطعات و کالاها از خودروهای حمل‌ونقل جابجایی کالاها در داخل انبار با رعایت اصول ایم...
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تابیده از پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه، پاداش و مزایا و عی...
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
پروژه / تحقیق / صنایع /msp (83294)
سلام شبتون بخیر سه تا موضوع که یکیش موضوع مقاله چاپ شده خپدم هست و دوتا موضوع دیگر در محل کارم درخصوص راه اندازس خط تولید کارتن هست و دیگری اضافه شدن فیلترهای جدید سنگین به...
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
فراخوانی api لجستیک از وردپرس
سلام. یک سایت وردپرس (ووکامرس) دارم. از یک سرویس لجستیک برای پردازش، بسته بندی و ارسال استفاده می کنم که api دارد و توکن دارم. می خوام محصولات با تعریفی که دارم (به جای روش فع...
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
به تعدادی خانم جهت بسته بندی تخم مرغ نیازمندیم
لطفا کاملا مطالعه کنید ‌و بعدا به تلفن اسمس بدهید. لطفا تماس نگیرید و فقط اسمس بدهید. محدوده کار ۱۰ کیلومتری پنجتن هست اراضی برزش اباد سرویس رفت و برگشت از داخل طبرسی شمالی و میدان پنجتن می باشد ساعت ...
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بهزاد
جویای کار هستم
خانم هستم 17ساله متاهل ساعت کاری فقط عصر باشه 16تا21 فروشندگی منشی کار در منزل مثل بسته بندی اتو لباس و... فقط پیام پاسخگو هستم
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
پروزه پایانی دکتری / پایتون 95651
پایان نامه با موضوع: بسته بندی هوشمند مواد غذایی؛ بررسی فناوری ها و کاربردها مدل سازی با پایتون یا نرم افزار دیگر موارد کافی است؟ فایل پروپوزال هم ارسال نمودم. مهندسی صنایع...
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
پروژه اکسل 85406
سلام برای طراحی سیستم زنجیره تامین در اکسل (با جدول و نمودار) داده ها رو خودم بهتون ارائه بدم هزینه حدودی چقدر میشه؟ تا سه شنبه هفته آینده فرصت دارم داده هایی که دارم: * شیت ...
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
به بردست و بسته بندی خانم نیازمندیم
دو نفر خانم جهت بردستی و بسته بندی پوشاک نیازمندیم ،محدوده ، عبادی ، گاز ، رسالت ، طبرسی ، ساعت کار ۸ نیم صبح تا۵ نیم بعدظهر ، یک ساعت ونیم نهار و استراحت ، حقوق روزی۴۵۰هزار تومان، آدرس رسالت ۲۹ پلا...
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
نیروی کار خانم جهت بسته بندی
به دو نفر نیروی جوان و فعال کاری خانم جهت بسته بندی پوشاک آمارگیری و انبار داری در محیطی مطمئن در محدوده بلوار مفتح شرقی بلوار کرامت نیازمندیم . ساعت کاری 8 صبح تا 4 بعد از ظهر حقوق ساعتی 40 هزار توم...
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
انبار دار و بسته بندی خانم و آقا
نیروی آقا و خانوم جهت انبار دار و بسته بندی بدلیجات و ساعت فروشگاه هاشمیه ۶۲ مجتمع تجاری کوهسر مال طبقه اول پلاک اف ۵۸ حضور در دفتر ۸ ساعت متعهد مسلط به فضای مجازی مسئولیت پذیری ۲ روز در ماه مرخصی...
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
دستیار ( شاگرد ) ، فروشنده ، بازاریاب
با سلام و احترام شرکت رایحه بهشتی برای ایام تعطیلات تابستانی از بین دانش آموزان بصورت تمام وقت و پاره وقت همچنین ساعتی در امر ( دستیار ) ، ( فروشنده ) ، ( بازاریاب ) استخدام میکند . متقاضیان میتوانند...
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
مونتاژکار خانم به صورت نیمه وقت
نیروی خانم جهت مونتاژکاری و بسته بندی به صورت نیمه وقت شهرک صنعتی امیرکبیر
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
بسته بندی بستنی و فالوده
کار در کارگاه‌ بستنی سنتی فقط بسته‌ بندی بستنی و فالوده جنسیت فقط خانم سن بین 20 تا 35 محیط خانمانه و کار راحت
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
جذب همکار خانم و آقا بسته بندی غذایی پاستیل شکری
با سلام شرکت غذایی پاستیل شکری / از خانم و آقا فقط ایرانی از ۱۸ سال تا ۳۸ سال دعوت به همکاری می نماید بجز سن اعلام شده پذیرش نمی‌شود شرایط کار ۸ ساعت کار بهمراه اضافه کار حقوق شیفت ثابت روز ۱۵ ال...
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
نیروی بسته بندی البسه یکبار مصرف پزشکی
شرکت روبینا بازار فعال در زمینه تولید و توزیع تجهیزات مصرفی پزشکی جهت تولید البسه یکبار مصرف پزشکی (واقع در شهرک صنعتی جی) به تعدادی نیروی بسته بندی ماهر خانم مجرد حداکثر 40 سال همراه با سرویس رفت و ب...
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
نیروی خانم برای بسته بندی لباس شرایط مطالعه شود
سلام به یک نیروی خانم منظم ،فعال، با دقت و خوش اخلاق برای کار بسته بندی لباس کودک نیازمندیم، ساعت کار هم میتونه ۹ صبح الی ۱۴ باشه هم ۱۷ الی ۲۲ ،فقط باید بسته ها تموم بشن و ارسال به تاخیر نیفته محیط ز...
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
استخدام خانم بسته بندی در خانه
استخدام خانم مجرد برای کار بسته بندی که بتواند با بنده همکاری کند و وسایل کارگاه را در خانه خود بگذارد. باحقوق عالی
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
چندنفر خانوم جهت بسته بندی حبوبات
چند نفر خانم جهت بسته بندی حبوبات درمنزل خودشان نیازمند م همه چیز مادراختیار میزاریم فقط بسته بندی مکنید درآمدش ماهی بالایه ۲۰میلیون میباشد
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
استخدام نیروی کار بسته بندی و تولید
یک شرکت معتبر جهت تامین نیرو به تعدادی نیرو جهت بسته بندی و تولید نیازمند است، محل کار شاتره گلدسته خیابان محمودیان در صورت عدم پاسخگویی نام و سن و محل سکونت را پیامک کنید تا با شما تماس حاصل شود
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
کارگر ساده خانم و آقا
یک شرکت صنایع غذایی معتبر در شهرک صنعتی کمشچه جهت آماده سازی و بسته بندی سبزی و سالاد به تعدادی کارگر خانم و آقا نیازمند است: _ ساعت کاری ۷ صبح الی ۱۶:۳۰(با احتساب اضافه کاری) _ وعده صبحانه _ سنین ۲۰...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
پرسنل خط تولید فقط آقا در کرج
واحد  تولیدی قطعات خودرو واقع در شهرک صنعتی اشتهارد ۱_فوق دیپلم مکانیک(انبار محصول و بسته بندی) ۲_کارگر ساده ۳_فوق دبپلم متالورژی(تجربه ریخته گری قطعات چدنی) ۴_نیروی خدمات حقوق ، مزایا ، اضافه کاری ...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
حسنی
جویای کار هستم
سلام *جویای کار هستم ، خانم ، ساکن ساری *یا ترجیحا نیمه وقت یا کاری باشه که روز تعطیل داشته باشه *یا کار در منزل مثل مونتاژ ، بسته بندی ، ساخت گل پارچه ای و ... ، یا حتی تایپ ، پاسخگویی *حقوقش از...
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
مرادی
نیازمند کار بسته بندی
خانمی هستم متاهل جویای کار بسته بندی در منزل هستم
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
کار در منزل بسته بندی
کار در منزل مثل بسته بندی مونتاژ تو‌رو خدا اگه سراغ دارید بگید شوهرم دوهفته هست فوت شده خرجی بچهام ندارم 0936XXX5265(نمایش کامل)
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
کارگر ساده
باسلام صنایع شیر ژال استخدام میکند به تعدادی نیروی ساده آقا ترجیحا دیپلم به بالا و نیروی خانم جهت بسته بندی دارای عدم سوپیشینه و عدم اعتیاد سن 20تا30 ساعت کاری 7تا 15 دارای اضافه کاری حقوق و مزایا طبق...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
نیازمند خانم جهت بسته بندی لوازم آرایشی و بهداشتی
نیازمند خانم جهت بسته بندی لوازم آرایشی و بهداشتی حقوق توافقی ساعت کاری توافقی مجرد باشد سرویس دارد محدوده سنی از 18 الی 35 لطفاً رزومه خودتون ارسال کنید با تشکر
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
اپراتور تولید(مونتاژ و بسته بندی)
شرکت معتبر تولیدی از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری در حوزه مونتاژ و بسته بندی مینماید. -ترجیحا آشنایی و سابقه فعالیت های فنی خانم و آقا -سن: ۲۳ / ۵۰ -ساعت کاری: ۶ الی ۱۴ -محل کار جاده ارومیه و اش...
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
کارگر ساده ، بسته بندی ، خدماتی
نیروی کار بدون محدودیت سنی . ساعت کاری ۹ صبح تا ۷ شب ( ساعت ۱ تا ۲ ) استراحت حقوق هفته ای ( ۲/۵۰۰ ) ماهی ۱۰ میلیون بابت : بسته بندی ، نظافت ، کارهای خدماتی ( کارگر ساده ) حقوق به صورت هفته ای تسو...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
رادطب نقش جهان
آگهی استخدام در رادطب نقش جهان
شرکت رادطب نقش جهان در استان اصفهان (واقع در جاده حبیب آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نماید. اپراتور خط تولید پولیش و بسته بندی جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه ک...
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
استخدام نیرو در شرکت تولید موتور سیکلت
شرکت تولید موتور سیکلت درنظر دارد جهت تکمیل نیروهای واحد های خود در اکثر زمینه ها با شرایط زیر اقدام به پذیرش نیرو کند: قسمت های بسته بندی،خط تولید،انبار داری، فروش،اداری،اپراتور دستگاه. داشتن مدرک تح...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
کارگر ساده مونتاژ ماشین سازی، بیمه مزایا خ سنگستان
ماشین سازی ضحا استخدام دو نفر آقا ترجیحا دست به آچار و فنی مونتاژ دستگاههای بسته بندی ساعت ۸ تا ۱۷ و پنجشنبه ها تا یک بیمه از روز اول برای استخدام حضوری تشریف بیارید، آدرس و لوکیشن دقیق هست نها...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
کارگر تولید و بسته بندی
توضیحات شرکت فرآورده های گوشتی دمس جهت تکمیل کادر خود به فردی با شرایط ذیل نیازمند است: جنسیت: آقا وضعیت نظام وظیفه: دارای کارت پایان خدمت یا معافیت سن: حداکثر 40 سال ساکن شیراز ساعات کاری: شنبه تا چه...
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
کارگر
به تعدادی خانم برای کار در سردخانه جهت بسته بندی میوه نیازمندیم جهت اطلاعات بیشتر مراجعه حضوری وتماس از پاسخ پیامک معذورم
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
۳ نفر خانم جهت بسته بندی و پای دستگاه
به سه نفر خانم زیر ۴۰ سال جهت بسته بندی و کار پای دستگاه نیازمندیم صبحانه به عهده کارگاه سرویس از تراکتورسازی و سردرود در صورت حضور مرتب و بدون غیبت بیمه پرداخت خواهد شد ساعات کاری ۸ الی ۱۷ نیم ساعت ت...
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
تکنسین تاسیسات،مکانیک،کارگرساده و نظافتچی
شرکت ساوین ماکارون جهت تکمیل کادر پرسنلی خود از تکنسین مکانیک و تاسیسات و کارگر ساده بسته بندی و کارگر انبار با جنسیت آقا و حقوق و مزایای بالاتر از قانون کاردعوت به همکاری می نماید . جهت مصاحبه حضوری ...
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
فراخان جذب نیرو در خط تولید نوشیدنی دلستر
شرکت بزرگ و معتبر دلستر فعال در بخش خط تولید وبسته بندی در راستای توسعه منابع انسانی خود از آقایان واجد شدایط دعوت به همکاری می نمایید: شرایط کاری: ▪️پذیرش در قسمت های : بسته بندی _خط تولید_انبار دار ...
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
کارگر ساده خانم در بسته بندی روکش صندلی نیازمندیم
کارگر ساده خانم در بسته بندی روکش صندلی نیازمندیم
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
نیروی بسته بندی آقا شیفت روز
نیروی اقا جهت بسته بندی قاشق چنگال یکبار مصرف نیازمندیم حقوق طبق اداره کار+اضافه کار+ بیمه از روز اول +سرویس رفت و آمد شرایط سنی ۱۸ تا ۳۵ سال ادرس:شهرک صنعتی پرند بعد از میدان فناوری خیابان گلزار کوچ...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
پذیرفتن نیرو
*فرصت شغلی فوق‌العاده* _پذیرش نیرو در کارخانه قطعات خودرو در بخش های( تولید، بسته بندی،انبار داری، ترخیص کالا ،حراست، بخش اداری و حسابداری) ✅شرایط سنی (۲۰ الی ۳۰ سال) برای آقایان مجرد و کاری ✅همراه ...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
جذب نیرو در شرکت قطعات خودرو
بنام خدا شرکت تولیدی قطعات خودرو در نظر درنظر دارد جهت تکمیل نیروهای واحد های خود در اکثر زمینه ها با شرایط زیر اقدام به پذیرش نیرو کند: قسمت های بسته بندی ،تولیدی،انبار داری، فروش،اداری،اپراتور دستگا...
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
آگهی جذب نیروی کارآقا
باسلام کارخانه تولید ماکارونی قصدجذب نیروی کاری دربخشهای مختلف رادارد باشرایط زیر استخدام فقط آقا سن ۱۹ الی ۳۰ حقوق بین ۱۸ الی ۳۵میلیون ساعت کاری از۸صبح الی۱۵ظهر مرخصی بین۳الی۵روزدرماه بیمه تامین اجتم...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
استخدام نیروی جوان آقا در انبار مواد غذایی
استخدام نیروی آقا در انبار مواد غذایی در تهران مزایا و شرایط کاری : سه وعده غذای رایگان 3 روز مرخصی با حقوق در ماه پایه حقوق 18 تا 21 میلیون تومان دارای بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی ساعت کاری 08:0...
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
کارگر ساده در جهت بسته بندی آب معدنی
به تعدادی کارگر ساده(افراد منظم و با تعهد ) جهت کار در کارخانه آب معدنی حقوق قانون کار + بیمه تامین اجتماعی سرویس رفت و برگشت از تبریز میدان آذربایجان محل کارخانه تبریز جاده نهند سه راهی اسپیران عت...
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
استخدام چرخکار ماهر و نیمه ماهر
چرخکار تریکو دوز برای چرخ راسته دوز و سردوز و میاندوز با حقوق و شرایط عالی نیازمندیم محدوده کار خیابان گلزار نبش بن بست ۵۰ هست به نیروی ساده جهت سر نخ گیری و بسته بندی هم نیاز داریم خواهش میکنم فقط تم...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
کارگر ساده جهت کار در کشتارگاه زاهدان
با سلام به تعدادی کارگر ساده اقا از سن ۱۸تا ۳۵سال جهت کشتار و بسته بندی مرغ در کشتارگاه نیازمندیم ساعت کاری شب کار و ۸ساعت می باشد اضافه کار تعلق می گیرد حقوق از ۹میلیون تومان در ماه اول و بعد از ان ق...
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
کار در کارگاه تولید پوشاک(اتو و بسته بندی)
نیاز ب سابقه نداره کار اتو و بسته بندی هستش
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
نیرو کار ساده و اپراتور دستگاه
✨ فرصت شغلی مناسب برای شما: شرکت نساجی طلوع اتحاد اعلام میکنید که چندین نفر نیرو کار مجرب با تجربه یا بدون سابقه کاری جهت کار در شرکت نساجی استخدام میکند عنوان کار در شرکت انبار ...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
تولیدی لوازم آرایشی در نظر دارد جهت تکمیل نیرو
✅️بنام خدا ✅️ ✅️✅️تولیدی لوازم آرایشی و بهداشتی درنظر دارد جهت تکمیل نیروهای واحد های خود در اکثر زمینه ها پذیرش نیرو می‌کند قسمت های بسته بندی و تولیدی و خدماتی و فروش و اپراتور دستگاه کنترل کیفیت ح...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
استخدام خانم
به یک خانم جهت کار در زمینه بسته بندی پوشاک زنانه نیازمندیم حوقوق پورسانت بیمه عیدی پاداش درصداز فروش لطفاً مشخصات روزمه کاری خودتون رو ایتا روبیکا پیام ارسال فرمایین
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
استخدام کارگر ساده در کارخانه پوک پوک
استخدام با شرایط ویژه و حقوق و مزایای استثنایی شرکت پوک پوک با ۲۵ سال سابقه موفق در زمینه صنایع غذایی جهت تکمیل کادر خود در واحد تولید و بسته بندی از افراد واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می نماید: ● ش...
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
نیروی کار خانوم
به چند نفر نیروی کار خانوم برای مونتاژ و بسته بندی نیازمندیم کار اسون و ساده است ساعت کاری:۶ صبح تا ۶ بعدظهر یک ساعت تایم استراحت روزانه ۶۰۰ هزار تومان اتباع هم پذیرش داریم سرویس نداریم
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
کارگرساده خط تولید - آقا
کارگرساده خط تولید - آقا ✅محل کار:قم ، شهرک صنعتی محمود آباد ✅روز و ساعت کاری: همه روزهای هفته بصورت شیفت 12 ساعته گردشی ✅نوع همکاری: تمام وقت ✅سرویس رفت و برگشت / یک وعده ی غذایی گرم ✅سابقه کار در صن...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
کارگر ساده
آقا حداکثر سن۳۵سال باهوش و کاری با توانایی جسمی و عدم استفاده از دخانیات الزامی میلاشد کار در خیابان قیام میباشد و‌عمده فروشی میباشد(شامل تخلیه و بارگیری کالا ،بسته بندی ،نظافت و …) ساعت کار فروشگ...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
نبات کشمون
بسته بندی نبات کشمون به تعدادی نیرو خانم جهت کار درکارگاه ( با محیط کاملا زنانه و کار به صورت اماری وتیمی) دعوت به همکاری میکند شرایط سنی 15تا 35سال متقاضیان محترم میتوانند جهت بازدید از کار به صورت...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
کارگر اقا و خانم مواد غذایی
با سلام به تعدادی اقا و خانم در کارخانه مواد غذایی نیازمندیم ساعت کاری ۸تا ۵ بیمه سرویس رفت و برگشت سن ۱۶تا ۴۰ خط تولید بسته بندی افراد متعهد و کاری در اولویت حقوق قانون کار مزایا پورسانت ادرس کی...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
بسته بندی ادویه
«شرکت ادویه ذرین» کاری که حقوقش خوب باشه گیرت نمیاد ؟ دیگه جویای کار نباش، در منزل کار کن و پول دربیار شرکت ادویه ذرین واجدین شرایط را استخدام میکند عدم سوء پیشینه عدم اعتیاد به مواد سرگردان عدم...
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
جذب نماینده فروش مواد غذایی در خمین
با سلام قابل توجه کسانی که دنبال شغل همیشگی و پر درامد هستند ویا کسانی که در صدد افتتاح پخش مواد غذایی عمده فروشی بنکداری افتتاح سوپر مارکت ارزان فروشی و.... مستقیم بخرید بدون واسطه انواع نوشی...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
بسته بندی و مونتاژ قطعات الکترونیک
یک شرکت معتبر واقع درشکوهیه به تعدادی نیروی ساده و ماهر جهت بسته بندی و مونتاژ قطعات الکترونیک نیازمندیم حداکثر سن ۳۲ سال داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی (الزامی) حقوق طبق وزارت کار عیدی و...
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
اعطای عاملیت فروش مواد غذایی در کوهدشت
با سلام قابل توجه کسانی که دنبال شغل همیشگی و پر درامد هستند ویا کسانی که در صدد افتتاح پخش مواد غذایی عمده فروشی بنکداری افتتاح سوپر مارکت ارزان فروشی و.... مستقیم بخرید بدون واسطه انواع نوشی...
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
فراچاپ اصفهان آترین
آگهی استخدام در فراچاپ اصفهان آترین
شرکت فراچاپ اصفهان آترین فعال در زمینه تولید و چاپ لفاف‌های بسته‌بندی (مثال: بسته‌بندی پاکت چیپس و پفک) جهت تکمیل کادر خود در استان اصفهان، شهرک صنعتی کمشچه از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نم...
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
استخدام نیروی کاری در کارگاه درب سازی
به چند نفر نیروی کاری خانم یا آقا جهت همکاری در کارگاه درب سازی آلومینیوم نیازمندیم.پایه حقوق قانون کار در صورت پیشرفت حق فنی نیز پرداخت خواهد شد.برای پرسنل خانم بسته بندی و گوشه زنی در نظر گرفته شده...
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
استخدام بسته بند خانم
جهت بسته بندی جوراب ..اشنایی با چرخ مارک دوز نزدیک مترو محمدیه..محیط امه خانم هستن ساعت کاری ۷:۳۰ صبح تا ۱۸:۳۰
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
استخدام کار در منزل
جویای کار در منزل هستم بسته بندی همه چی کار فرما تماس بگیره 0936XXX5265(نمایش کامل)
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
نیروی کار عطاری
نیروی کار اقا برای کار در عطاری واقع ذر کوچصفهان 14 الی 21 حقوق در صورت رضایت صاحبکار طبق قانون کار تایم کاری پاره وقت نظافت تحویل بار چیدمان بار قیمت زدن اجناس بسته بندی اجناس اسیاب کردن ادویه ها و ...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
نیرو بسته بندی خرما خانم
1.به تعدادی نیرو خانم جهت بسته‌بندی خرما ساعت کاری از 5 صبح تا13, یعنی 8 ساعت کار 2. کارگر آقا دونفر اتباع جهت کار در شرکت بسته بندی و اسکان و همراه خرج و خوراک 3.ساعت تماس گرفت از 10صبح تا 14ظهرـ6ع...
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
صندوق دار آقاو نیروی آشپزخانه وبسته بندی غذا
صندوق دار اقا و نیروی کار در آشپزخانه و نیروی بسته بندی غذا
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
مسئول دفتر | Office Assistant
شرح شغل: پیگیری امور مرتبط با دفتر مدیرعامل و همکاران بخش‌های دیگر. هماهنگی، برنامه‌ریزی، زمان‌بندی و پیگیری جلسه‌ها و ماموریت‌ها و بازدیدها. راهنمایی و پاسخگویی به مراجعان حضوری یا تلفنی. بایگانی مدا...
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
به کانتر کار و کمک آشپز در فست فود نیازمندیم
به یک نفر کانتر کار برای قسمت بسته بندی و سوخاری نیازمندیم ترجیحا با سابقه باشد ، در ۲ شیفت ، هفته ای یک روز مرخصی ، دو وعده غذا ، حقوق از ۱۵ الی ۱۷ بسته به نوع کار کرد . به یک کمک آشپز با سابقه در ۲...
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
مدیر انبار | Warehouse Manager
شرکت کیسان پاک، فعال در صنعت چاپ و بسته‌بندی و تولید محصولات اسپتیک (تتراپک)، به دنبال فردی با تجربه و توانمند برای موقعیت مدیر انبار است تا به ما در مدیریت و بهبود فرآیندهای تولیدی یاری رساند. وظایف ...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
کارگر ساده خانم در شهرقدس خیابان چمن
کارگر ساده خانم در شهرقدس، خیابان چمن نیازمندیم . سن: حداکثر 35 سال محل فعالیت: شهر قدس - خیابان چمن ساعت کاری: شنبه تا پنج شنبه 08:00 الی 17:30 حقوق : پرداخت حقوق طبق وزارت کار + حق تاهل برای متاهل...
دوشنبه 27 خرداد 1404، ساعت 22:27