دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
تبدیل فایل لیبل طراحی شده به فایل لایه باز
فایل یک لیبل با استفاده از سایت Canva طراحی شده است، و نسخه های PDF و PNG موجود است. فقط این فایل به یک فایل لایه باز تبدیل شود. *جزئیات ساده ای دارد و چند متن به زبان انگلیسی با فونت های معروف دار...
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی ذغال به چند نفر پرسنل خانوم نیازمندیم ترجیحا بین 30 تا 50 سال سن محیط زنانه هس ساعت کاری: 8 تا ۱۷ سرویس: دارد ناهار و صبحانه: با کارفرماست حقوق : 12 میلیون ماهانه ادرس کارگاه: واقع در می...
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم با سلیقه جهت بسته بندی خرما نیازمندیم ❌ فقط تماس تلفنی❌
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی در کارخانه لوازم سبک می‌باشد هم خانم و هم آقا ساعت کاری ۸ تا ۵ حقوق وزارت کار
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
طراحی و بسته بندی محصولات لبنی کاله (۵محصول)
طراحی ۵عدد از محصولات لبنی کاله مثل شیر ، خامه ، کره ،ماست و کشک که طراحی آن نسبت به خود محصولات کاله برتری داشته باشد ضمنا فایل لایه باز برای تغییرات در دسترس باشد سپاس
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
طراحی بسته بندی فست فود
برای یک برند فست فود نیاز به طراحی جعبه همبرگر و پیتزا هستم و نیاز به یک متخصص طراحی بسته بندی و آشنا با چاپ دارم
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
بسته بندی
گارگر انبار شیفت شب بسته بندی
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
طراحی بسته‌بندی فست فود با جعبه سیب‌زمینی قیفی
طراحی بسته بندی فست فود.طراحی جعبه سیب زمینی به صورت قیف
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
بسته بندی
شرکت تولید و بسته بندی مواد غذایی "به تعدادی نیروی خانم برای بسته‌ بندی نیازمندیم در فضایی منظم، کاملاً محترمانه و حرفه‌ای همراه با تیمی متعهد و صمیمی حقوق منصفانه + محیط کاری سالم و امن. به خانواده ک...
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
تجهیزات سیستم ارت
استخدام کمک انباردار
استخدام یک شرکت تولیدی با ۲۰ سال سابقه در شهرک صنعتی جنت آباد جهت تکمیل پرسنل خود دعوت به همکاری می‌نماید کمک انباردار دار آقا یا خانم آشنا با چیدمان در انبار ثبت ورود و خروج کالا آشنا به بسته بند...
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
طراحی بسته بندی
ما کافه‌ای هستیم که میخوایم برای سفارشات بیرون‌بر طراحی بسته بندی انجام بدیم. بسته بندی‌ها برای اقلام متفاوت مثل جعبه پیتزا، همبرگر، کیک ها، رپ و....
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی نیروخانوم جهت تولیدی میوه نیازمندیم محدوده بهمن و رسالت دور کاری نداریم سرویس درمحدوده ساعت کاری ۷ صبح تا ۴ نیم بعدازظهر
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
طراح بسته بندی
باسلام به یک شخص حرفه ای و باتجربه در حوزه بسته بندی موادغذایی نیاز مندیم لطفا صرفا افرادی که نمونه کار قوی دارند پیشنهاد ارسال کنند پیشنهادات بدونه نمونه کار بررسی نخواهد شد.
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
استخدام ۴ نفر خانم در سورتینگ بسته بندی
شرکت آوین در حوزه خدمات هوشمند کشاورزی. به ۳ الی ۴ نفر همکار خانم دعوت بعمل میاورد با شرایط : - توانایی کار با نرم افزار - توانایی سرپرستی کارها و ثبت فعالیت ها در موبایل آدرس شهرک گلخانه ای کوریج...
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
استخدام تعدادی کارگر ( آقا ، جوان) جهت بسته بندی در تولیدی کفش
آگهی استخدام / دعوت به همکاری ...
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
نیروی کارگر خانم و آقا
به تعدادی نیروی خانم و آقا ایرانی و یا اتباع با مدارک در محدوده حصه ،زینبیه ،ملک شهر ،لاله ،جهت شست و شو ،پاک کردن ،بسته بندی سبزی نیازمندیم . محدوده کارگاه حصه می باشد .اولویت با ساکنین حصه و هفتون م...
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
نیروی بسته بندی خانم و آقا در کارخانه کیک و کلوچه
کارخانه کیک و کلوچه پرشین از تمام اسلامشهر و رباط کریم و حومه برای خط تولید جدید محصولات شکلات ، قهوه ، کیک با شرایط زیر است استخدام می نمایم : خانم و آقا سن از ۱۸ تا ۴۵ سال حقوق و مزایا طبق قانون ...
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
استخدام نیروی ساده در فروشگاه
استخدام نیروی آقا و خانم بسته بندی البسه ساعت کاری هم شیفت صبح داریم هم عصر (انتخاب خودتون) حقوق از 13 م
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
کارگر آقا جهت جمع آوری و بسته بندی کالا
کارگر آقا جهت جمع آوری و بسته بندی کالا در انبار انبار لوازم یدکی خودرو ترجیحاً ساکن غرب تهران، اتوبان فتح، تهرانسر یا منطقه شهریار بیمه تامین اجتماعی حداکثر سن ۳۵ سال ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه ساعت...
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
استخدام فووری نیروی پخش قهوه و رست
مجموعه پخش قهوه بونومی برای تکمیل کادر پرسنلی نیرو می‌پذیرد: محل کار:تهران تهران با جای خواب و سه وعده غذایی نیروی اتباع پذیرش نداریم عنوان شغلی : رست قهوه و تنظیم کیفیت قهوه:حقوق30تومن...
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
۵ نفر نیروی کار آقا در کارگاه تولیدی پردهای مدرن
لطفا بادقت آگهی را مطالعه کنید و از پرسش سوالاتی که داخل آگهی توضیح داده شده خودداری نمایید ساعت تماس جهت دریافت اطلاعات@۹الی۱۴ و ۱۶ الی ۲۱ پیامک پاسخگو نمیباشم ۵نفر نیروی کار آقا جهت کار در کارگاه ...
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
طراح و سئو کار حرفه ای، ادمین اینستا
یک مجموعه فعال در حوزه دستگاه های چاپ و بسته بندی ، جهت توسعه بخش دیجیتال مارکتینگ خود به یک طراح سایت حرفه‌ای با توانایی مدیریت کامل وب‌سایت و متخصص سئو نیازمند است. شرح وظایف: مدیریت کامل سایت ا...
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
بسته بندی کارخانم تمام وقت یانیمه وقت نیازمندم
نیروخانم جهت وسط کاری برابسته بندی محدوده اهنگ نیمه وقت هم نیازمندم محیط خانم‌هافقط کاردرمنزل ندارم(محل کارآهنگ هست )
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
تولیدی و بسته بندی شیرینی و شکلات.
باسلام و عرض ادب به تعدادی نیروی جوان و فعال نیازمندیم. الویت نیروی مجرد 20 الی 30 سال جهت اطلاع بیشتر تماس بگیرید مهندس «آقای سلطانی»
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
نیروی ساده.مونتاژ . آهنگر.رویه کوب
✅شرکت طب کاران تولید کننده انواع تخت های پزشکی واقع در شهرک صنعتی پرند از شما عزیزان دعوت به همکاری مینماید✅ ️نیروی آقا ساده بسته بندی و مونتاژ کاری ️نیروی آقا آشنا به برق و الکترونیک نیروی آقا جوشک...
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
کارمند انبار و بسته بندی
شرکت الکترو پخش آژمان فعال در زمینه لوازم و قطعات الکترونیک نیروی بسته بندی و انبار آقا میپذیرد: . نیروی خوش اخلاق و زیر 40 سال . با دقت . منظم و منضبط . مسئولیت پذیر حقوق + بیمه +مزایا محیط کار کاملا...
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
استخدام جهت بسته بندی
به دونفر نیرو خانم جهت بسته بندی در کارگاه بسته بندی نیازمندیم حقوق از هفت تا ده تومن جهت مصاحبه بعد از ظهر ها از ساعت 4 تا 8 به چهار راه سعدی عطاری شهر ادویه ها جنب داروخانه شاهماری مراجعه کنید.
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
به تعدادی همکار ویزیتور خانم نیازمندیم
شرکت تولیدی و پخش میوه های بسته بندی به چند نفر نیرو خانم ویزیتور تلفنی نیارمند است شرایط نیرو جوان و فعال و زرنگ با نظم و علاقه به فروش داشته باشد ساعت کاری از ساعت 9الی18 یک وعده نهار ...
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
جذب نیرو ویژه بانوان با آموزش رایگان
فرصت شغلی عالی بدون نیاز به مهارت خاص آموزش رایگان و آنلاین کار در منزل و با گوشی رده سنی ۲۵-۴۵ سال (شغل ادمینی و بسته بندی نمی باشد.)
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
کار درمنزل
فوری 1️⃣منتاژ ،بسته بندی،چرخ کاری،چسب کاری 2️⃣درامد عالی 3️⃣حمل ونقل با کارفرما 4️⃣تسویه ماهانه 5️⃣اموزش رایگان
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
استخدام کارگر بسته بندی (خانم و آقا)
شرکت صنایع غذایی انسی ماکارون تولیدکننده انواع ماکارونی و رشته در مشاغل زیر استخدام مینماید: مسئول فنی نیروی خدماتی خانم برای ساختمان اداری کارگر بسته بندی خانم و آقا : شیفت 12 ساعته هفتگی بصورت چرخش...
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
کارگر ساده ماهر راننده حراست در کارخانه ماکارونی
کارگر ساده آقا و نیمه ماهر و ماهر و راننده و حراست(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی تولید ماکارونی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی ت...
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
استخدام نگهبان
مجتمع تولید کارتن، چاپ و بسته بندی واقع در شهرک صنعتی توس، از یک زوج بدون فرزند جهت انجام امورات نگهبانی و خدمات دعوت به همکاری می نماید. شرایط کاری: 1- ساعت کاری تمام وقت (به همراه یک سوییت در اختیا...
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
استخدام کارگر ساده آقا
استخدام کارگر ساده جهت بسته بندی و کار با دستگاه نیازمندیم - غیر سیگاری - اتباع استخدام نداریم - حداقل حقوق و مزایا طبق وزارت کار تقریبا 17 میلیون تومان به بالا - اضافه کار داریم - افراد دارای تجربه ...
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
بسته بندی کار حوله
بسته بندی حوله از ساعت ۸ الی ۴
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
جذب نیرو آقا در تولیدی معتبر قطعات خودرو
شرکت معتبر تولیدی در زمینه قطعات خودرو جهت توسعه خط تولید،کنترل کیفیت،حسابداری،بسته بندی و نیروی اداری خود از چند نفر کارگر ساده (آقا) دعوت به همکاری می‌نماید. موقعیت شغلی: کارگر خط تولید قطعات خودرو...
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
چندنفرخانم جهت تمییزکردن و بسته بندی میگو
سلام.میگو صید روز هندیجان رو میاریم در خونتون وزن میکنیم بهتون تحویل میدیم،،تو خونه خودتون میگو رو پوست میگیرید و رگ گیری میکنید،،بعد از رگ گیری شستشو میکنید و خوب آبکش میکنید تا آب اضافی میگو خارج بش...
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
هرکی نیاز داره برای نیروی برای کارخانم تماس بگیره
نیروی بسته بندی دارم خانم فقط دارم ✅️ نیروی انواع بسته بندی انجام کردیم ✅️ بسنه بندی خرما انجام کردیم ✅️بسته بندی گوجه انجام کردیم ✅️ بسته بندی میگوی انجام کردیم هرکی خانم برای کارهای انبار یا شرکت...
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
پذیرش
بنام خدا سلام تو قسمت تولیدی و بسته بندی نیرو ساده و نیمه ماهر لازم داریم یک کار ترو تمیزه و نیازی نیست کار سنگینی انجام بدید یا دست به اچار بشید اکثرا اپراتوری دستگاه ها یا بسته بندی هستش بیمه از ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
نیروی جوان اقا علاقمند به بسته بندی و فروش عطر
به یک آقا جوان با روحیه خوب و علاقه‌مند به کار بسته‌بندی و فروش عطر نیاز داریم. کار انلاین هستش و فروش حضوری زیاد نیست اگر منظم، خوش‌برخورد و دنبال کار ثابت هستی، با ما تماس بگیر. آموزش های لازم داد...
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
کارگرساده(فوری)
**فوری **فوری**فوری** شرکت نگین تجارت کارون به تعدادی کارگر ساده جهت کار در شرکت قطعه بندی و بسته بندی مرغ نیازمندیم(ترجیحاًنیروی شهرستانی) مزایا: عقد قرارداد از هفته دوم کاری حقوق مکفی(بالاتر از وزا...
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
استخدام فروشنده
فروشگاه لوازم بسته بندی دو تایم صبح و عصر فروشگاه زیتون کارمندی ساکن زیتون و مناطق نزدیک به فروشگاه فروشنده آقا سن بالای ۲۵ سال
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
وسط کار بسته بندی و راسته دوز
«تولیدی لباس کودک تریکو» به تعدادی وسط کار و بسته بند و راسته دوز نیازمندیم (با حقوق بالا) ساعت کاری ۸صبح تا ۱۸ پنجشنبه تا ساعت ۱۶
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
بسته بندی. انبار. تولید
تولید کننده کفپوش. شرکت در شهرک صنعتی مامونیه واقع شده سرویس از مامونیه وعده غذا حقوق بالای اداره کار
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
انباردار چرم باربارا (فردیس)
انجام خدمات جابجایی و بسته بندی محصول محیط کار دوستانه حقوق و مزایا عالی بیمه پاداش
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
نیرو ساده
تهیه غذایی حسنا جهت تکمیل کادر خود نیازمند یک نفر نیروی کار ساده اقا است یک نفر نیروی ساده اقا #وظایف: بسته بندی. شست وشو. باد زدن..... #محل کار: پردیس منطقه صعتی کمرد گلایل۱۲ دست راست روبروی نانوا...
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
کارگر ساده آقا خانم درکارخانه کلوچه باسرویس،بیمه
‼️کارخانه بزرگ موادغذایی از آقایان پر انرژی در زمینه کارگر ساده دعوت به همکاری میکند. خط تولید، بسته بندی کیک و کلوچه درشهرک صنعتی استخدام و شروع بکار فوری آقا از ۱۸ تا ۴۰ سال داشتن کارت پایان خد...
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
تعدادی نیرو کار جهت بسته بندی و مونتاژ نیازمندیم
به نام خدا تعدادی نیرو‌ی آقا و خانم ‌ جهت تولیدی باکس گل کار بسیار ساده و راحت مونتاژ و بسته بندی نیازمندیم محیط آرام و بدون حاشیه تمام وقت و نیمه وقت اتباع هم پذیرفته میشود محدوده سی متری...
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
استخدام خانم و آقا
مجتمع تولید کارتن، چاپ و بسته بندی واقع در شهرک صنعتی توس، در زمینه های کاری ذیل دعوت به همکاری می نماید. * خانم با سابقه کار در بخش لمینت * آقا با سابقه در زمینه دایکات شرایط کاری: 1- ساعت کاری 7 ا...
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
استخدام ادمین سایت و اینستاگرام خانم
ادمین سایت حضوری برای بارگزاری محصولات و ادیت و پاسخگویی و دیجی کالا و سایت با حقوق 12 تا 15 تومن و ادمین حضوری پاسخگویی دایرکت اینستاگرام برای حضوری ساعت 3 تا 9 شب و صبحها جوابگویی به صورت غیر حضوری...
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
کارگر ساده / کارگر فنی
محل کار: چهاردانگه – علی‌آباد قاجار گروه تولیدی ملزومات مبلمان آکام چوب به یک کارگر دست به آچار آقا در قسمت منتاژ و بسته بندی محصولات نیاز دارد. شرایط کار: همکاری تمام‌وقت ساعت کار: شنبه تا چهارشنبه...
یک‌شنبه 10 آذر 1404، ساعت 23:04