دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
خاوران
نیروی بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی مورد استخدام میشود و حقوق عالی ۱۹ میلیون تومان و دارای سرویس رفت و برگشت می‌باشد و پنج شنبه ها بطور معمول تعطیل هستیم صبحانه با مجموعه هست و بیمه هم انجام خواهد شد. محدوده ...
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
آماتیس
کارگر ساده
مجموعه آماتیس (تولیدی کابینت روشویی) جهت تکمیل پرسنل خود تعدادی نیروی آقا و خانم استخدام می نماید. سمت های شغلی شامل: بسته بندی , کنترل کیفی ,انبار و وسط کار اگر در جستجوی شغلی ایده ال با حقوق و شرای...
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
چیتگر
کارگر اتباع
به یک نیرو اتباع نیازمندیم. کاری, زرنگ ,سواد هم تا حدودی داشته باشه, با جای اسکان شب ها بمونه. تولید چسب سنگ ,چسب های پودری و بسته بندی در صورت نیاز بارگیری هم انجام شود. حقوق توافقی با مزایا
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
باسلام به چند نفر خانم جهت بسته بندی زیتون و خیارشور در محیطی زنانه با حقوق ماهیانه ۵میلیون حداکثر سن ۴۵ نیازمندیم ساعت کاری ۸الی۱۴ آدرس جاده‌ قدیم جنب بانک مهر ایران
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام بسته بندی سورت میوه جات و سبزیجات هم نیرو زن و مرد از ۱۸تا۴۰سالگی اتباع خارجی پذیرفته میشود حقوق روز مزد کار تمام شد مزد بگیرید برید
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
طراحی بسته بندی دارویی
میخواهم برای یک محصول دارویی به شکل کرم تیوپی، یک لیبل و یک جعبه طراحی شود. مشابه نمونه
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
بسته بندی
باسلام ب تعدادی نیروی فعال و ‌پرانرژی خانم و اقا درتولیدی سفره یکبار مصرف سریعآ نیازمندیم . مزایا سرویس ، صبحانه، بیمه، سنوات ، حق تآهل ، حق اولاد ،عیدی وپایان کار شرایط استخدام سن 20الی 38 تحصیلات...
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
بسته بندی
به یک نیرو مسئولیت پذیر برای بسته بندی نیازمندیم محل کار بازارگل محلاتی ساعت کاری از 7 صبح تا 2 ظهر می‌باشد حقوق توافقی ماهانه یک روز مرخصی ترجیحا آقا و از ۱۴ تا ۳۰ سال
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
بسته بندی
سلام به دونفر دوشیزه جهت بسته بندی در کارگاه نیازمندیم
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
بسته بندی
استخدام کارگر ساده (آقا) شیف شب ساعت کار ۲۳ الی ۷ (متغیر) دورکاری نداریم بین ۱۸ تا ۳۵ سال در تمام ایام سال حتی تعطیلات مشغول به کار هستیم ۲/۵ روز در ماه مرخصی دارد بیمه دارد ، سنوات دارد یک و...
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
بسته بندی
با سلام به تعدادی نیرو خانوم جهت کار در کارگاه بسته بندی نیازمندیم
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
طراحی لیبل مواد غذایی
یه برش داریم واستون میفرستم روش لیبل فلافل 600 گرمی طراحی کنین در صورت تایید و قشنگ بودن کلی کار بعدش استخدام میزنیم و جزییات کار رو باهم پیش میبریم. روی لیبل اطلاعاتی مثل جدول و لوگوی غذا و دارو، لو...
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم با سرعت عمل بالا جهت کار بسته بندی نیازمندیم محیط کاری امن همراه باحقوق عالی آدرس نبش شریعتی ۳۷ هایپر تخفیف ارکا
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
طراحی لیبل پشت و روی شیشه محصول قهوه فوری گلد
طراحی لیبل پشت و روی شیشه محصول قهوه فوری گلد کارلنسر حتما سابقه طراحی برای مواد غذایی و از ضوابط اطلاع داشته باشد . ترجیحا خلاق و ایده پرداز
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
بسته بندی
دعوت ویژه از افراد متعهد و پرانرژی برای همکاری در شرکت سانا شفا بخش راسپینا! آیا دنبال یه فرصت عالی و پایدار توی محیط کاری امن و دوستانه می‌گردی؟ ما دنبال نیروهای مونتاژ و بسته بندی باانگیزه هستیم ک...
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
طراحی لیبل پشت چسب دار
سلام من برای چاپ لیبل پشت چسب دار توسط چاپ دیجیتال نیاز به فایل مناسب در نرم افزار ایلاستریتور دارم و کار ها نهایت باید با فرمت pdf ارسال شود در ضمن طراحی خاصی نداره و فقط تایپوگرافی هست: لیبل 12*1...
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
استخدام کارخانه تشک
یک شرکت معتبر تولیدی تشک طبی در شهر ک شکوهیه استخدام میکند: الف. دور دوز کار ب: خیاط ج: کارکرد ساده د: گلدوز ( با دستگاه صنعتی) ه: بسته بندی ( کار نیمه سنگین) حقوق تا حداکثر پنج روز بعد ماه، مساعده ...
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
استخدام شرکت تولیدی
با عرض سلام و خسته نباشید شرکت تولیدی برای تکمیل کادر خود به ۲ تا ۳ نفر خانم.و از سن ۱۵ تا ۲۵ یا ۳۰ سال برای کار کردن در شرکت تولیدی برای بسته بندی حقوق از ۵ میلیون تا حقوق اداره کار +بیمه+سنوات +ع...
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
راننده نیسان بدون ماشین
باسلام و احترام راننده نیسان بدون ماشین ترجیحا بازنشته یا به نیسان مسلط باشه باضامن معتبر جهت کار در کارگاه بسته بندی نیازمندیم ساعت کار از ۷ونیم صبح تا ۶ غروب
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
استخدام نیروی ساده خانم
سلام به چند نفر نیروی ساده خانم یک‌نفر نیروی آشپز و ابدارچی جهت تولید و‌ بسته بندی نیازمندیم ساعت کار: ۸ الی ۱۷ جمعه ها تعطیل حقوق :طبق قوانین اداره کار ادرس: شهرک بزرگ لطفا رزمه کاری و شماره تماس ب...
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
کارگر ساده
به یک نیروی کمکی برای تهیه غذا جهت ظرف شستن و بسته بندی نیازمندیم شیفت از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر حقوق ۶ تا ۷ تمن کار سبک هستش آدرس:نبش چهار راه پایتوپ .شهید بهشتی ۲۶ .کوچه کوثر غذای آدانا
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
اتو بسته بندی لباس
سلام نیازمند به یک الی دو نفر نیرو جهت اتو و بسته بندی لباس داخل کارگاه نیازمندیم.محیط کاملا زنانه و دوستانه. ساعت کاری از ۸:۳۰تا۱۶:۳۰ شرایط سنی از ۲۰تا۴۵ نهایت حقوق ساعتی داده میشه پرداخت ماهیانه. مح...
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
کارگرساده، شرکت آجیل خوابگاه،غذا،بیمه+حراست
استخدام فوری جذب کارمند آقا جهت کار در کارخانه تولید آجیل و خشکبار در قسمت خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراحت و نهار ✨استخدام از روز اول مراجعه✨ ✔️دارای خوابگاه تمیز...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
استخدام خانم جهت بسته بندی و کار در گارگاه
برای بیرون کار نداریم خواهشا پیام ندید کار آسان و دائمی برای افزایش پرسنل تولید نیاز به ۳نفر خانم هست زیر ۳۰سال با انگیزه و مرتب محیط زنانه و امن . پرداخت حقوق نقد تولید لوازم ورزشی و کاراته...
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
( استخدام و کار در منزل )
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
زیگزال دوز و وسطکار
تعداد زیگزال دوز و چرخکار ووسطکار و بسته بندی کار درکارتریکو بچه گانه نیازمندیم
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
نیروی کار ساده خانم
کارگاه تولیدی کفش Pallas جهت تکمیل کادر خود به ۲نفر نیروی کار خانم جهت بسته بندی نیازمند است. ساعت کاری ۹صبح تا ۶بعد از ظهر حقوق پایه ۱۵م محدوده خیابان سعدی
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
به چند نیروخانم جهت اتووبسته بندی جوراب نیازمندیم
باسلام نیرو واسه بسته بندی جوراب نیازمندیم فقط ترجیحا سابقه کاری داشته باشد کار در منزل فقط سابقه کاری داشته باشد سابقه کاری نداشتید تماس نگیرید
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
استخدام دوزنده -برشکار -حسابداری و ادمینی
توضیحات دعوت به همکاری کارگاه خیاطی (وستاهوم VESTA HOME) دستیارکارگاه( ادمین-بسته بندی -کنترل کیفیت و هرکاری نیاز بود) دستمزد ثابت۸ میلیون۲۶ روز کاری دوزنده(مسلط به تمیز دوزی دوخت کت شلوار شومیز) درص...
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
استخدام نیروی بسته بندی خانم مجرد
نیروی خانم بابت بسته بندی بدلیجات درمحیطی کاملا زنانه و سالم مجرد و رده سنی۱۶ تا۲۲سال لوکیشن دفترکار محدوده میدان مدرس میباشد ساعت کاری9تا16 پایه حقوق۶میلیون به هیچ عنوان دانشجو نمیپذیریم جمعه ها و‌ت...
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
نیروی کمکی
کار دائمی میباشد به چند نفر خانم جهت کار در گردوی خارجی در منزل خوشان نیاز مندیم هم در آذرشهر وهم روستاهای نزدیک به سه نفر نیروجهت کار در انبار گردو (پاک سازی .بسته بندی....) نیازمندیم
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
بسته بندی ذغال زیباشهر
با سلام لطفا متن کامل بخونید بعد تماس بگیرید نیرو فقط وفقط از زیباشهر میخایم فقط و فقط خانم میخایم روزی 300 ت 5ساعت کاره ساعت 10/5صبح کارمون تموم میشه سرویس داریم شهرک صنعتی شماره 2 هستیم مز...
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
مونتاژ پرده زبرا
کارخانه تولیدی به منظور افزایش تولید با شرایط زیر نیرو میپذیرد: نیروی خانم جهت مونتاژ و بسته بندی پرده زبرا. محل کارخانه در سپیددشت(فرگاز) می باشد. نیروی کاری دایمی نیاز داریم با حقوق و مزایای مکفی. س...
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
استخدام شرکت مکمل و پودرپروتئین خوابگاه،سرویس،بیمه
در کارخانه معتبر تولید پودرهای ورزشی و مکمل در قسمت خط‌تولید و بسته بندی نیازمند نیروی آقا هستیم ✅️ساعت کاری ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر ✅️پنجشنبه، جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل ✅️خوابگاه بصورت رایگان و مجهز ✅️۳ ...
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
آگهی استخدام کارگر تولید و بسته بندی (کار دائمی)
عنوان شغلی:کارگر آقا کارگر ماهر/نیمه‌ماهر تولید و بسته‌بندی - همکاری دائم و بلندمدت شرایط همکاری: • نوع کار: دائمی و بلندمدت • محل کار: دفتر مرکزی در محدوده بازار میدان حسن‌آباد تهران (دسترسی آسان). •...
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
استخدام نیروی کار در منزل(بسته بندی)
«همین الان عضو تیم ما شو» حقوق ماهانه بین ۱۰ الی ۲۰میلیون تومان؛ -شما مناسب این کار هستید اگر : -دقت و سرعت مناسب دارید -متعهد به اصول بهداشتی شرکت هستید -خواهان حقوق بالا با کار در منزل هستید مزای...
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
نیروی ساده در اشپزخانه
به یک نیروی کار ساده جهت کار در اشپزخانه (نظافت و بسته بندی) واقع در شهرک شکوهیه نیازمندیم.
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
استخدام و کار در منزل
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
بسته بندی خانگی شغل دوم
مجموعه آوینوس  جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی زیورآلات در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین اینستاگرام  ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
استخدام کارگر تولید و بسته بندی نبات
به تیم شیرین کارگاه تولیدی مرآتی بپیوندید! ‍‍ نیازمند همکاری با: ✅ 2 نفر همکار آقا برای بخش تولید ✅ 2 نفر همکار خانم برای بخش بسته‌بندی ⏰ ساعت کاری: 7 صبح تا 3 بعدازظهر حقوق ماهانه: - بخش تولید: 9...
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
استخدام نیروی خانم و آقا در کارخانه قارچ حصارمهتر
نیروی خانم بابت قارچ چینی ، نظافت بستر ، بسته بندی نیروی آقا بابت پر و تخلیه سالن ها ، خاکدهی ، تخته کوبی
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
استخدام نیرو آقا در انبار عمده فروشی آرایشی
استخدام نیرو آقا جهت بسته بندی پستی در انبار عمده فروشی آرایشی. ساعت کاری صبح : ۸:۳۰-۱۳:۳۰ عصر : ۱۶:۳۰-۲۰:۳۰ حقوق : 10m حداقل سن : 20 سال
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
کارگر بسته بندی و فروشنده خانم سوهان و گز
به یک نیروی جوان جهت بسته بندی و فروشندگی سوهان و گز ترجیحا محدوده جمکران ، شهر قائم ، آذر و کلهری نیازمندیم کار در منزل نداریم ساعت کاری ۸ الی ۱۷
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
استخدام نیروی کار کارگاه تولید موادغذایی
از یک نفر نیروی آقا جهت فعالیت در کارگاه تولید،بسته بندی و فروش مواد غذایی دعوت به همکاری مینماییم ساعت کاری ۱۰صبح تا ۱۹ بیمه تامین اجتماعی از روز اول کاری حقوق ۲۳ میلیون تومان و پرداخت بموقع و بدون ت...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
کمک انبار دار مسلط به حسابداری سابقه پخش
استخدام یک نفر کمک انبار دار خانم یا آقا شرکت پخش شکلات و دیگر مواد خوراکی محل کار خیابان امام خمینی خ بسیج کوچه ۱۲۵ (لوکیشن آگهی دقیق است) ◀️ساعت کار شنبه الی پنج شنبه ۷ الی ۱۷ ◀️حقوق و مزایا حداقل ...
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
وسط کار اتو کار وسطکار
به چند نفر نیرو وسط کار بسته بندی و اتو کار نیازمندیم با محیطی امن و آرام
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
استخدام نیروی اقا
چند نیرو اقا جهت کار در فروشگاه لوازم آرایشگاهی پودراتین کار فروشندگی چیدمان محصول و بسته بندی محصول
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
کاربسته بندی قرقره در منزل خودت
کار بسته بندی قرقره در منزل خودت ثبت نام فقط وفقط واتساپ بدون هیچ هزینه ای بسته 300تایی قیمت حقوق 4میلیون 600تای 8میلیون 900تای 10میلیون بازم میگم واتساپ نداری لطفا پیام نده فقط پاتساپ فقط وفقط و...
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
استخدام و کار در منزل
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
نیروی کار در انبار مواد غذایی در تهران
استخدام نیروی کار اقا باجای خواب تمیز و مرتب محل کار تهران حقوق 28تا 32 تومن صبحانه ناهار و شام بیمه بعد از یک ماه کار بیمه و عیدی وسنوات ساعت کاری 8 صبح تا 5عصر اضافه کار اختیاری میباشد مرخصی 3 روز ...
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
استخدام خانم جهت بسته بندی جوراب
با سلام به ۲نفر خانم جهت کار و بسته بندی جوراب به صورت داعم یا پاره وقت در کارگاه جوراب بافی نیازمندیم سن زیر ۳۰ سال و مجرد حقوق ماه اول ۱۰میلیون از ماه دوم درصورت یادگیری ۱۲ میلیون تا ۱۵ میلیون تومان...
چهارشنبه 17 مهر 1404، ساعت 18:13