دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
بسته بندی گوشت
اپراتور کامپیوتر
این شرکت در نظر دارد یک خانم اشنا به برنامه exelو امور حسابداری استخدام نماید
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
شرکت چاپ و بسته بندی سرو آزاد سایان
کارگر دست چسبان ساک دستی یا خرید کاغذی
سلام شرکت چاپ و بسته بندی سایان به نیرویی جهت چسباندن ساک خرید کاغذی نیاز دارد تواناییها: سرعت و دقت بالا تعهد کاری منظم بودن
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
با سلام به یک فروشنده خانم جهت بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری از ۹صبح تا ۵ عصر صبحانه به عهده کارفرما میباشد ناهار به عهده شماست پنجشنبه ها تا ظهر هستیم جمعه ها تعطیل هستیم حقوق ۷میلیون
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی شیرینی باسلوق نیازمندیم ساعات کار 8صبح الی 2ظهر حوالی یکه دکان
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی درمنزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
فروشگاه کتاب و لوازم التحریر اتودا | Etuda
استخدام کارگر بسته بندی (خانم)
فروشگاه آنلاین کتاب و لوازم التحریر اتودا محیطی کاملا دوستانه و آرام، نیازمند همکار جهت بسته بندی هستیم. فردی پر انرژی، با انگیزه، منظم ؛ مسئولیت پذیر و با توانایی انجام کارهای گروهی نیاز داریم. ...
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
بسته بندی
سلام خدمت خانم های عزیز به تعدای نیرو فعال نیاز دارم برای بسته بندی کاهو کلم بروکلی خربزه و کرفس فلفل .. هفت روز تسویه نیرو. ثابت میخوام تایم. ۸ تا ۴. بعضی وقتا اضاف کاری دارم پولش جدا و بعضی وق...
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
موکاپ 8 جعبه محصول
8 عدد محصول داریم که اینا جعبشون گستردس و موکاپشون میخوایم
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
بسته بندی
به چند نفر همکار در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرآمد برای تمامی سنین بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سرمایه اولیه کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
کارگر ساده با جای خواب و غذا(قطعات)
استخدام کارگر ساده آقا و نیمه ماهر و ماهر و راننده و حراست(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی قطعات خودرو درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات ر...
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
کار گر ساده جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم
شرکت اتی ساز نیرو خانم واقا جهت بسته بندی در منزل خودشان نیازمند است چت دیوار جهت توضیح
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
نیازمند کار در منزل هستم
نیازمند کار در منزل هستم کار با گوشی نمیخوام بسته بندی یا درست کردن ترشی سبزی و پیاز یا هرکاری که بشه تو خونه انجام داد ممنون میشم اگه بتونید کمکی بکنید 0936XXX5222(نمایش کامل)
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
استخدام کار در منزل
کار در منزل تولید قند و نبات فانتزی اتباع استخدام نداریم کار بسته بندی نمی‌باشد
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
boy_g26
دنبال کار روزمزدی ام
با سلام آقا هستم (ایرانی) 29 ساکن تهران دنبال کار روزمزدی انواع کار بسته بندی چیدمان تخلیه جابه جایی کار سبک و راحت بدون نیاز به سابقه کاری حقوق روزانه بین 700-800 ساعت کاری بین 8 تا 10 ساعت در طول رو...
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
کارشناس بازرگانی | Commercial Expert
مسئولیت ها و وظایف: انجام کلیه امور مربوط به بازرگانی خارجی شامل: 1. مکاتبات خارجی و داخلی و پیگیری کلیه امور مرتبط با خرید خارجی و اخذ کلیه مجوز های مورد نیاز از مراجع ذیربط 2. انجام کلیه امور مرتبط ...
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
کارگر ساده خانم
کارگر ساده خانم جهت بسته بندی لامپ سن تا ۳۵سال مجرد حقوق ۱۵ بیمه بعد یک ماه ساعت کاری ۸تا۵ پنج شنبه لطفا تماس نگیرید فقط از طریقه رزومه
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
بسته بندی خانم
به یک نفر بابت بسته بندی خانم
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
استخدام نیروی کار جهت بسته بندی محصولات بهداشتی
یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک صنعتی شهرکرد جهت تکمیل کادر تولید خود چند نیروی کار ماهر جهت بسته بندی محصولات بهداشتی سلامت محور استخدام می کند. علاقمندان رزومه و مشخصات خود را یه آدرس kimiagoharaut...
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
استخدام نیروی بسته بندی و دوخت با آموزش
شرکت Caspian Teb پیشرو در زمینه تولید تجهیزات پزشکی محافظتی جهت تکمیل کادر خود از افراد با شرایط زیر دعوت به همکاری میکندذدر جهت تولید و بسته بندی در محیط بهداشتی (تولید البسه بیمارستان) خانم زیر ۴۰ س...
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
کاردرمنزل
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی (انستا و روبیکا) در من...
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
کارکرگرساده با جای خواب و غذا ( نوشیدنی)
استخدام کارگر ساده آقا و نیمه ماهر و ماهر و راننده و حراست(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی قطعات خودرو درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رس...
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
گروه کوبل | Cobel Group
مدیر تحقیق و توسعه ( کارخانه بهوزان رشت) | R&D Manager (Behvazan - Rasht)
با ما در گروه Cobel ، یک شرکت پیشرو در زمینه داروسازی خصوصی که به راه حل های نوآورانه بهداشت ، مراقبت از بیمار محور و بهبود زندگی اختصاص داده شده است ، بپیوندید. با داشتن یک زنجیره ارزش کامل دارویی ، ...
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
استخدام کارجویان خانم فقط دورکار
✅به تعدادی خانم بسیار خوش بر خورد و دارای مهارت ارتباط گیری بالا جهت کار غیر حضوری نیازمندیم. شرایط استخدام : سن بالای ۲۰ سال علاقه مندبه برقراری رابطه اجتماعی و فروش محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاو...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
استخدام نیروی کار اقا و خانم
به تعدادی نیروی کار آقا وخانم جهت کا در کارگاه تولید شیرینی نیازمندیم حقوق دوازده میلیون تومان وظایف:کمک در تولید، بسته بندی محصول و نظافت بعد از کار ساعت کاری ۸ صبح الی ۱۷عصر زمان استراحت ۱ ساعت ...
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
کارگرساده اقا
دونفراقاجهت کاردرکارخانه بسته بندی موادغذایی نیازهست سرویس بیمه صبحانه واقع درپلیس راه جاده تهران ازمسیرهای بارنج هتل مرمر میدان بسیج کرکج کندرودباشد حقوق ۱۴میلیون ساعت کاری ۸تا۵ونیم
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
جذب نیروی خانم بسته بندی پسته و آماده سازی سفارش
استخدام نیروی خانم – بسته‌بندی پسته و آماده‌سازی سفارش‌ها ما به‌دنبال یک خانم خوش‌ذوق، منظم و با‌حوصله هستیم تا در تیم ما همراه شود. بازه سنی: ۱۸ الی ۳۵سال شرح کار: بسته‌بندی محصولات (پسته) و آماده...
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
استخدام نیرو
نیروی اتباع مجاز برای کار مونتاژ و بسته بندی فنر
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
استخدام خانمهای جویای کاردرمنزل
امکان کاردرمنزل بسته بندی لواشک قیصیجات برگه زردالو وکارباگوشی بصورت فروش آنلاین یا منشی غیرحضوری لطفا واتساپ یا تل یا ایتا پیام بدین
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
استخدام نیروی رشته بری
نیازمند دو نفر نیروی استاد کار رشته بری و یک نفر کارگر بار خشک کن و خانم برای بسته بندی محصول
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
نیروی آقا یا خانم جوان شیفت شب برای نان فانتزی
سلام لطفاً توضیحات رو دقیق بخوانید شاطر و نیروی خانم و آقا جوان جهت کار در کارگاه نان و شیرینی فانتزی واقع در گنبد خیابان خالد نبی نیازمندیم ساعت کار از ساعت پنج غروب شروع میشه تا دو شب کار مون...
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
۰۹۰۲۲۴۲۰۹۰۷
بسته بندی ریتون و ترشی
تعدادی دانشجو جهت همکاری بسته بندی زیتون صبحانه داده میشود سزویسرفت وبرگشت ازملایر داریم حقوق پایان روز تسویه میکنیم لطفا فقط پیام بدهید تماس نگیرید متشکرم من احمدی املی هستم
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
کار در منزل
آگهی استخدام کار در منزل به تعدادی خانم پر انرژی و متعهد که دوست دارند در منزل در کنار عزیزان خودشون کار کنند و به درآمد عالی برسند نیازمندیم . خانمهای عزیز اگر دوست داری شغلی رو که خودم دارم انجا...
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
بسته بندی میوه وتره بار
به تعدادی نیروی زرنگ وکاری خانم واقابرای بسته بندی میوه وتره باردرشهرک صنعتی نیازمندیم، محدوده سرویس سرانبار،شهرک دستغیب، سلطان آباد،جرسقان، گچی،فلکه قهرمانان، کتسبس
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
خیاطی بیرون بر فقط جهت کارگاه داران محترم
کارها برش شده با نمونه تحویل میشود و بسته بندی شده تحویل میگریم تسویه بلافاصله‌ بعد تحویل کار دقت و تمیزی دوخت اولویت ماست تکمیلی کار هر عدد ۸۰ تا ۹۰ ت در صورت تمیزی دوخت هر هفته کار داریم
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
استخدام منشی خانم
شرکت چاپ و بسته بندی کارتن استخدام همکار خانم به عنوان منشی اشنا به کامپیوتر و فضای مجازی.
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
نیازمند نیروی کار
نیازمند نیروی کار خانوم ترجیها کارکرده برای کار در بسته بندی فلفل روزانه ۸ساعت کار
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
استخدام نیروی کار چرخکاردوزنده
جذب نیروی کار اتباع یاایرانی دوزنده وکارگرساده اتباع خردسال مخصوص بسته بندی
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
استخدام نیرو/جای خواب /بیمه /غذا
استخدام کارگر ساده آقا و نیمه ماهر و ماهر و راننده و حراست(کاربادستگاه)به تعداد۷۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی قطعات درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعط...
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
کارگر ساده خانم و آقا شرکت آجیل/حراست/راننده/غذا
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه آجیل و خشکبار جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) جای خواب فقط آقاپ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
استخدام کارگاه ساندویچ سرد
تعدادی نیرو ️خانم️ در کارگاه ساندویچ سرد نیازمندیم شیفت عصر از ۲ بعدظهر تا ۷ نیم ، ماهی ۳،۰۰۰،۰۰۰ محیط کارگاه کاملا زنانه هست و نیرو فقط خانم استخدام میشه. رده سنی نداریم هر سن و سالی که توانایی کار ...
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
چرخکار ..وسط کار ..بسته بندی
ب تعدادی چرخکار آقا و خانم ماهر ...وسط کار و همچنین تعدادی آقا و خانم برای بسته بندی پوشاک .در کار تولیدی محیطی کاملا امن و مطمعن با حقوق عالی نیازمندیم
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
فروشندگی و بسته بندی نون فانتزی
ساعت کاری ۷صبح تا ۳ بعدظهر به یک همکار خانم یا آقا جهت همکاری در نان فانتزی نیاز منیدیم حقوق ۱۰ الی ۱۵ آدرس : میدان آزادی خیابان مطهری بین مطهری یک وسه نان فانتزی نمونه لطفا حضوری تشریف بیارید
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
کارمند بسته بندی
کارمند بسته بندی ابزار
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
کارگر بسته بندی خانم
⭕لطفا آگهی رو با دقت بخونید⭕ برای بسته‌بندی عرقیجات نیاز به چند نیروی خانم داریم. ⭕شرایط: مجرد باشند سن: زیر ۳۵ سال دست ورزی و ظرافت خوبی در بسته‌بندی داشته باشند. حتما در محدوده‌ی یادگار امام، باهنر...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
دو نفر همکار خانم جهت کاردر تولیدی جوراب
نیازمند دونفر خانم فعال ومرتب جهت بسته بندی و اپراتور دستگاه # با محیط امن # حقوق ماهانه ۱۲ میلیون تومان و امکان افزایش حقوق در ماه آتی حداکثر سن تا ۳۰ سال ساعت کاری از ۸ صبح تا ۸ شب ادرس ح...
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
کار می خوام
دنبال کار مناسب هستم لیسانس ادبیات دارم قبلا منشی مطب هم بودم بسته بندی درمنزل یا کار بیرون اگه مناسب باشه یا مثلا پرستاری کودک و ....خوبه
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
استخدام و کار در منزل
.درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل .بدون نیاز به خروج از خانه .بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی .با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا .دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی .با حق بیمه ، پاداش و...
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
خانم اتباع جهت بسته بندی
کارگر خانم جوان از اتباع جهت بسته بندی در کارگاه تولید اسباب بتزی مورد نیاز است برای دو روز کار در هفته پنج شنبه و جمعه ها با حقوق مناسب
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
نیروی کار تولیدی بهداشتی
آگهی استخدام نیروی کار کامل پرانرژی و کاری تولید و بسته بندی محصولات بهداشتی یکبارمصرف ترجیحا نزدیک محدوده درچه شفق کرسگان قایمیه
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
کارگرساده و حراست با جای خواب و غذا( دارویی)
استخدام جذب فوری کارمند آقا جذب کارمند آقا جهت کار در جهت بخش های داروسازی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دارای ت...
جمعه 17 آبان 1404، ساعت 04:41