دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
4 تایید
شهرک صنعتی گلگون
بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی در کارخانه معتبر تجهیزات پزشکی به همراه سرویس از میدان آزادی
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی قطعات نسبتا کوچیک خودرو در منزل هزینه هر بسته بندی ۵ هزار تومن میباشید قطعات از سمت شرکت ارسال و تحویل گرفته میشود برای اطلاعات بیشتر ب ادمین شرکت مراجعه کنید
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی بالا بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
باسلام به تعدادی اقا/خانم جهت کار در منزل نیازمندیم برای توضیحات بیشتر به روبیکا پیام بدید ممنون
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به یک کارگر خانم نیازمندیم
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
بسته بندی
به تعدادی همکار خانم جهت کار بسته بندی دفاتر و لوازم تحریر نیازمندیم
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
بسته بندی
نیروی آقا جهت بردستی پوشاک بافت محدوده چهار راه برق همراه با آموزش از 18 تا 25 سال
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی عالی بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
طراحی لیبل مواد غذایی ۱۴*۸
با سلام من یک لیبل مواد غذایی ( کپه ) با طراحی خلاقانه میخواستم، ابعاد عمودی ۱۴*۸
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم فقط تماس جوابگو هستیم ساعت تماس ۸ صبح تا 6 بعد از ظهر
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
دعوت به همکاری
معجزه ی کار پاره وقت من یه یه خانم خانه دارم که یه کار پاره وقت پیدا کردم که درآمدش از کار تمام وقت همسرم بیشتر . دوست داری با کار من آشنا بشی. شرایط داشتن این شغل فوق العاده ✅سن ۲۰سال به بالا ✅...
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
بسته بندی خرما محدوده سهند اسکو خسروشاه اندیشه
به تعدادی نیرو اقا و خانم جهت همکاری در بسته بندی خرما نیازمندیم تبریز پلیس راه تبریز اذر شهر چسبیده به دیوار پلیس راه جاده اخولا ۲۰۰متر پایین تر دست چپ انتهای کوچه شرکت نخل سرد سهند‌ با حقوق و مزای...
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
فروشنده خانم
به یک خانم ساکن بهارستان ترجیحا مجرد و دانشجو نباشد جهت فروشندگی و بسته بندی سبزی آماده و فروشندگی دارای روابط عمومی خوب به صورت چهار شیفت صبح از ساعت 8 و نیم الی یک و نیم و دو شیفت عصر از ساعت 4 الی ...
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
نیروی بسته بندی
اگهی استخدام تولیدی پوشاک زنانه دلسا تولیدی پوشاک تریکو زنانه جهت تکمیل کادر خود، از نیروهای ماهر خانم در زمینه‌ زیر دعوت به همکاری می‌کند #### 2. بسته‌بندی: - شرح وظایف: - بسته‌بندی پوشاک به صو...
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
بازاریاب تسویه روزانه
با سلام بازاریاب زغال بسته بندی جامعه هدف (فروشگاه ها . سوپر مارکت ها و سیگار فروش ها و قهوه خانه ها) فقط مناطق ۱۲.۱۳.۱۴.۱۵.۷.۸ امکان کار دوم برای بازاریابان شرکت ها بخاطر تک محصولی بودن تسویه بصورت ر...
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
کار در منزل طب سنتی آنلاین رایگان
کار پاره وقت کار در منزل برای بانوان✅ دوست داری با کار من آشنا بشی؟! شرایط داشتن این شغل فوق العاده ✅سن ۱۸سال به بالا ✅اول مصاحبه ی تلفنی وبعد شروع همکاری ✅نام و نام خانوادگی و سن و شماره تماس برا...
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
نیروی بسته بندی، خانم
یک نفر خانم رنج سنی ۲۰ تا ۴۰ سال جهت بسته بندی مجسمه و سفال و لوازم هنری. منظم و با دقت و پیگیر.
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
استخدام خانم کارگردر کارخانه ویک نفر حسابدار
سلام و چند نفر خانم جهت هسته گیری و بسته بندی از ساعت ۷ تا ۴ عصر با سرویس رفت و برگشت و حقوق طبق قانون کار ویک نفر لیسانس حسابدار خانم آشنا به نرم افزار سپیدار با سرویس رفت و برگشت از درب منزل از ...
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
استخدام۹۰نفرمرد شرکت دام وطیور باحقوق اداره کار
به نام خدا با سلام و احترام باطلاع میرساند یک شرکت دامپروری و بسته بندی گوشت در استان کرمانشاه جهت تکمیل کادر خود از بین علاقمندان به صنعت دام و طیور دعوت به همکاری می نماید. شرایط همکاری پس از ا...
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
بسته بند نان فانتزی
به یک کارگر مرد جهت بسته بندی درکارگاه نان فانتزی نیازمندیم ترجیها ساکن سپیدار...دوستان امکان کاردرمنزل نداریم لطفاسوال نکنید.خانم هم نمیشه محیط کارگاه مردانه هست
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
کارگر اتباع
به دو نفر نیروی کار جهت تولید بسته بندی بارگیری تولیدی نیازمندیم ساعت کار ۸ صبح تا ۱۷:۳۰ ( هشت ساعت مفید ) یکساعت و نیم استراحت نهار و چای چهارتا جمعه تعطیل ، کار باشه باید انجام بدین و جز اضافه کاری ...
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
نیرو خانم برای کارهای دفتری و بسته بندی
سلام وقتتون بخیر کمپانی دکترمو برای تکمیل تیم بسته بندی نیاز به نیروی خانم (ترجیحا سن ۲۰ تا ۳۰ سال و مجرد ) دارد. آنلاین شاپ هستیم و فروش محصولات مراقبتی مو رو داریم مثل کراتین و بوتاکس و ماسک مو نیرو...
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
نیرو کارگرساده فنی قطعات خودرو(خوابگاه سرویس بیمه)
✨استخدام ۶۰ کارگر ساده ماهر تخصصی فنی آقا برای کار با دستگاه و . . . ✨ ♦️پذیرش ۱۷ تا ۴۰سال♦️ ♦️۴۱,۴۲,۴۳ با پایان خدمت♦️ ✅کارخانه معتبرودولتی قطعات خودرو درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳...
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
به تعدادی آقا و خانم جهت بسته بندی خرما
با سلام کار در منزل نداریم ساعت کاری هشت صبح الی شش عصر سرویس فقط از سهند و اندیشه در صورتی که در محدوده سرویس نباشید هزینه یابی ذهاب پرداخت میشود حقوق روز مزد آقا پانصد هزار تومان خانم چهارصد هزا...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
استخدام کار در منزل بسته بندی ماسک
با سلام خدمت دوستان عزیز استخدام کار در منزل خودتون ما ماسک ها را بدون بسته بندی از طریق پیک شخصی شرکت ارسال میکنیم و شما پنج تا پنج تا داخل نایلون هایی که ارسال میشه میزارید با حقوق عالی جهت استخد...
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
نیروی انبار و بسته بندی
همکار آقا جهت همکاری در فروشگاه محصولات فرهنگی و مذهبی بسته بندی سفارشات اینترنتی ساعت کاری ۹-۱۷ پنجشنبه ها تا ۱۴ حقوق ۸ میلیون
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
بسته بندی / ثبت سفارش/ ارسال
به ۵ نیروی جوان و با انگیزه برای کار در دفتر نیازمندیم کار داخل اینستاگرام انجام میشه تمام آموزش‌ها به صورت رایگان انجام میشه توسط خود ما درآمد به دو صورت روزانه و ماهانه واریز می‌شن براتون وظایف...
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
وسط کار
استخدام وسط کار خانم( چاپ، اتو، بسته بندی و…)به صورت چرخشی کارها در روزهای متفاوت محیطی خانوادگی و صمیمی ساعت کاری ۹:۳۰ الی ۱۸:۳۰ حقوق و نحوه پرداخت توافقی
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
استخدام نیروی کار آقاماهر در شهرک صنعتی مشهد
با سلام استخدام نیروی کار جهت کار با اپراتور دستگاه و بسته بندی مواد غذایی مدارک دیپلم و با سابقه کار حداقل سن ۲۵ تا ۴۰
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
همکارخانم جهت بسته بندی لباس درمحیطی زنانه
ساعت کارازهشت الی شش/حقوق ازهشت میلیون الی ده میلیون/روزهای تعطیلی وجمعه ها تعطیل میباشدو پنج شنبه ها تا ساعت چهار/شرایط سنی حداکثرتا چهل سال میباشد محل کار باز تهران وبسته بندی شورت میباشد/کاردرمنزل...
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
کارگر‌بسته‌بندی‌ قطعات‌ریزخودرو‌ خوابگاه/غذا‌/بیمه
ستخدام کارگر ساده آقا در کارخانه‌ قطعات ریز خودرو(معتبر)بسته بندی تولید ✨استخدام از روز مراجعه و بدون اتلاف وقت✨ ✅️ساعت کاری ۸صبح تا۴ بعد از ظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✅️پنجشنبه‌ ها تا ۱۲ ...
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
حسابدار صنعتی
باسلام به یک نفر نیروی حسابدار خانم جهت انجام امور حسابداری در شرکت بسته بندی و جعبه سازی در شهرک شکوهیه با سابقه کاری و تجربه کار با نرم افزار حسابداری پارسینا با شرایط زیل نیازمندیم. حقوق به صورت ت...
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
تولیدی پوشاک زنانه
به تعدادی خانم ماهر و با تجربه و کاسب برای اتو کاری و بسته بندی و چرخکاری جهت کار در کارگاه تولیدی پوشاک زنانه نیازمندیم محیط کار کاملاً زنانه اتو کار و وبسته بندی روزی 250تومن دوخت و دوز خطی ۲۷۰تو...
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
استخدام نیرو کار در فروشگاه
باسلام و وقت بخیر ❌️❌️ لطفا با دقت مطالعه کنین تمام موارد در توضیحات ذکر شده است❌️❌️ ✅️ محل کار : بلوار کوشش ✅️ ساعت کار از ساعت ۸ صبح تا ۷ عصر (یک ساعت تایم نهار و استراحت) پنجشنبه ها از ۷ صبح تا ۳...
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
به کار خانگی درزمینه بسته بندی نیازمندم 0918XXX9156(نمایش کامل)
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
کارگرساده آقادرکارخانه شکلات وکاکائو با جای خواب
◀️کارخانه معتبر و بزرگ واقع در تهران تعدادی کارگر ساده آقا جهت بسته بندی موادغذایی(شکلات و کاکائو) استخدام مینماید (بدون تعدیل نیرو و مدت زمان قرارداد کاملا توافقی) ⛔⛔شروع به کار از لحظه ورود ⛔⛔ ⬅️شرا...
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
بسته بندی.خدمات
به یک نفر نیروی آقا سن بالای ۲۰ سال جهت بسته بندی گوشت و برش کاری و نظافت در فروشگاه شهر گوشت واقع در خیابان جمهوری نیازمندیم
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
امور حسابداری و دفتری
استخدام شرکت ماکیان سلامت زرین دانه امور دفتری (آقا ، خانم) دارای روابط عمومی قوی آشنا به نرم افزارهای اداری محیط کاری امن حقوق طبق قانون کار آدرس:کمربندی خاتم الانبیا پایین تر از پمپ بنزین برادران...
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
نیرو برای بسته بندی
وزن کردن محصولات با ترازو و بسته بندی در پلاستیک و کارتن پستی خالی کردن بار داریم نظافت انبار ، بار زدن سفارشات روزانه داخل ماشین ناهار و صبحانه خودتون باید بیارید استراحت روزی یک ساعت
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
استخدام خانم( شهر ابریشم) با سرویس
استخدام خانم جهت بسته بندی نبات ساعت کار : شیفت صبح : 7 صبح الی 5 عصر شیفت عصر : 2 ظهر الی 7 عصر حقوق : اداره کار با بیمه شغل دایمی سرویس رفت و آمد رایگان: سرویس از فلاورجان و کلیشاد و باغ ابریشم و ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
بسته بندی در کارگاه
به یک خانم یا اقا برای بسته بندی درکارگاه نیازمندیم
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
کارگر رستوران (داخل اشپز خانه)
به دو نفر همکار وارد به کار اشپز خانه بسته بندی و سرویس زدن و شسته شوی با جای خواب و ۳ وغذا و مرخصی ماهانه ساعن کار ۹:۳۰ تا ۱۱ شب روزی ۲ ساعت استراحت در روز
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
کارگر انبار-روزمزد(آقا-خانم)
شرکت بانی مد جهت تکمیل واحد انبار خود تعدادی نیرو با شرایط ذیل استخدام میکند: ✅️شرایط احراز: آقا *بازه سنی 18الی 35* سلامت جسمانی و توانایی کار به صورت ایستاده دقت،سرعت و نظم بالا بسته بندی صحیح، چیدم...
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
استخدام کارگر برای بسته بندی و جابجایی
جهت درخواست استخدام نام ونام خانوادگی و شماره تماس خود را از طریق چت برای ما ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم و یا به یکی از آدرس های فوق مراجعه نمایید. ✅( استخدام در کمتر از یک روز - بدون مراجعه به ش...
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
طرح برای بسته بندی قارچ
2 طرح شبیه طرح ارسالی بااستفاده از لوگو ارسالی ومتن ارسالی
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
استخدام نیروی جوان
شرکت ترنج چوب جهت تکمیل کادر خود در ضمینه تولید ناهار خوری چوبی نیازمند # زیرکارچی رنگ کار #نیروی بسته بندی #زیرکار رویه کوب #مدیر تولید آشنا به صنایع چوب کار دائم و قرار دادی بیمه تامین ...
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
منشی آماده سازی ساندویج زن
به چند نیرو جوان جهت همکاری در فست فود موبیدیک در معالی اباد به همراه حقوق خوب یک وعده غذا و یک مرخصی با حقوق در ماه در قسمت های منشی اماده سازی گریل ساندویج زدن و بسته بندی نیاز مندیم در صورت همکاری...
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
خانم مجرد جهت بسته بندی
سلام به ۲ نفر خانم جهت بسته بندی پروفیل های ال منیومی نیازمندیم. کلا ۳ الی ۴ روز کار داریم و کار تموم میشه. وزن هر کدوم کمتر از ۱ کیلو می باشد. برای هر شاخه ۱۸۰۰تومن در نظر گرفته شده است. هر شاخه داخل...
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
کارگر برای تولیدی کفش (جنسیت خانم)
گروه تولیدی کفش سلطانی برای تکمیل کادر خود نیاز به کارگر با مشخصات زیر دارد (محیط کارگاه تختی ، تقریبا زنانه است و پرسنل اکثرا خانم هستن) وظایف: تمیز کردن کفش ها ، پیچ کردن پاشنه ی کفش ، بسته بندی ...
شنبه 3 آذر 1403، ساعت 21:12