دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی میوه در سردخانه ،نیروی کار خانم ،حقوق بین پونصدو پنجاه تا ششصد
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیرو خانم جهت همکاری در تولیدی لباس زیر نوزاد جهت بخش های مختلف نیازمندیم جهت مصاحبه حضوری و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نمی شود امکان کار حضوری و غیر حضوری حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات اقا و خانم مورد پذیرش
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ایی از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است. حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
بسته بندی
جمع بسته بندی ظروف یک بار مصرف
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
بسته بندی
سلام به یک خانم جهت بسته بندی درکترینگ درباری نیازمندیم محیط کاملا دوستانه وکارسبک ساعت کاری:۱۰صبح تا۱۰شب دوساعت تایم استراحت آف هفتگی همراه صبحانه وناهاروشام جهت داشتن شرایط تماس بگیرید
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
بسته بندی
◇فقط بسته بندی ◇۱ساعت ناهاری ◇پنجشنبه ها تاساعت ۳ ◇امکان پرداخت یومیه ◇دسترسی راحت بی ارتی و مترو
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
نیازمند کارگر کارخانه قارچ
با سلام شرکت تولید و پرورش قارچ در شهرک صنعتی نظرآباد در قسمت های چیدن . بسته بندی و کمپوست و حتی کارگر ساده بدون مهارت خاصی نیروی کار میگیرد لطفا با شماره من فقط تماس بگیرید
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
بسته بند پوشاک نیازمندیم
نیرو خانم جهت بسته بندی پوشاک زنانه نیازمندیم محیطی امن و زنانه بدون غذا و بیمه
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
کار در تولیدی قطعات خودرو
به سه نفر خونم جهت کار در تولیدی قطعات چلوبندی خودرو .کار سبک (اکثرا بسته بندی و گریز کاری و گردگیر)شهرک سلیمانی هستش.کار ثابت با بیمه تامین اجتماعی و محیط مناسب.بدون فشار کاری.مرخصی ۲ روز در ماه و ای...
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
کارگر ساده
بادرود فراوان به یک نیروی آقا چابک وزرنگ جهت همکاری در کافه نان کرانچ جهت بسته بندی و نظافت واقع درگلدشت معالی آباد باشرایط ذیل نیازمندیم: ساعات کاری از ۸ صبح تا ۱۷ دوروز درماه تعطیلی حقوق بین ۱۵ تا ...
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
استخدام نیروی کار خانم جهت کار بسته بندی و مونتاژ
کار مونتاژ قطعات اسباب بازی رباتیکی است دستمزد بصورت آماری حساب میشه ساعت کار از ۸صبح تا ۴ بعد از ظهر می باشد. پرداخت حقوق به صورت ماهیانه صورت می گیرد. سرویس ندارد کارگاه در گلبهار قرار دارد ساعت تم...
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
بسته بندی کار و اتو زن ماهر برای کار در تولیدی
چند نفر اقا جهت کار در‌تولیدی شلوارزنانه بسته بندی اتو کار و قد زن نیازمندیم
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
کاردرمنزل نخ کشی تسبیح بامجوز
اگه علاقه دارید در منزل کارکنید ما کار بسته بندی نخ کشی تسبیح داریم کار برای مراکز مذهبی است و برای شروع به کار مجوز نخ کشی تسبیح لازم است ،نمونه مجوز در تصویر گذاشته شده است لطفا وقت اداری تماس بگی...
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
بسته بندی ظروف یکبار مصرف .ترجیحا خانم
بسته بندی ظروف یکبار مصرف پای دستگاه تزریق .محیط امن و ارام .نیاز به خواندن و نوشتن .متعهد و مسئولیت پذیر
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
به چند همکار خانم نیازمنیدم
به چند همکار خانم ترجیحا ساکن پردیس و بومهن و رودهن و کرشت یا شرق تهران جهت بسته بندی و مونتاژ به صورت تمام وقت در یک واحد تولیدی نیازمندیم .
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
استخدام چندین رده در شرکت تولیدی دمپایی پی یو
شرکت تولیدی گاما به تعدادی نیرو با شرایط ذیل نیازمنداست: ۱)مسیول تولید و مسیول سالن حداقل سه سال سابقه کاری ۲)دورگیر ۳)بسته بندی ۴)مسئول بسته بندی و انباردار ۵)مسئول چک پستایی ۶)چک کن ۷)نیروی پای دس...
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
نیرو کار فوری اقا و خانم
به نیرو ‌کار برای بسته بندی نیاز مندیم فوری فوری دو شیفت می باشد ۸ الی ۲۰ ۲۰ الی ۸ ۸ساعت کار بقیه اضافه کاری یک هفته روز یک هفته شب سرویس دارد بیمه دارد صبحانه به عهده شرکت و نهار به عده ای خودتون...
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
مارین- شارین
سرپرست فروش
شرکت سلامت پخش حامی پایدار ( محصولات انجمادی و سوخاری با برند مارین و شارین)با بیش از 80 نوع محصول در طعمها و اشکال و سایز های مختلفت با بسته بندی های متنوع و جالب در نظر دارد جهت تکمیل کادر فروش خود ...
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
استخدام کارگر ساده
با سلام محل کار : میدان پنج تن تایم کاری : ۸ صبح با ۵ بد از ظهر **شرایط استخدام:** - **نیاز به سابقه کار یا مهارت خاص نیست** - توانایی انجام کارهای ساده و تکراری با دقت - مسئولیت‌پذیر و منظم...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
پذیرش کارگر ساده در خط تولید همبرگر
استخدام ویژه سال 1404 کارخانه همبرگر برای آقایان و خانم هابا آموزش رایگان در کهریزک: 1️⃣ خط تولید و بسته بندی/کارگرساده 2️⃣حراست 3️⃣راننده پایه 1 - 2 - لیفتراک 4️⃣موزع » از ۱۸ تا ۴۰ » ♈ مجموع حقوق در...
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
کارگر انبار
کالاصنعتی دراستان تهران خیابان سعدی شمالی جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان واجد شرایط استخدام می نماید افرادی که اشنا با کامپیوتر هستند و توانایی بسته بندی کالاها بادقت وسرعت بالایی دارند دراولویت هستند...
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
کاردرمنزل بسته بندی ادویه نبات عروسک
یک فرصت مناسبی است برا افرادی که تمایل دارند در منزل کار کنند و شاید سرمایه هم نداشته باشند شما دوست عزیز فقط با اخذ ،جوز کسب کار ،یتوانب بتوانید با ما همکاری کنید تمام شرایط مناسب کار در منزل میباش...
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
استخدام در صنایع غذایی
آگهی استخدام صنایع غذایی تانیان ( آغ سولار) جهت تکمیل پرسنل تولید خود از افراد واجد شرایط دعوت ب همکاری می نماید مدیر تولید ماهر برای صنایع غذایی ( کیک و کلوچه ) شرایط کاری آشنایی با اصول تولی...
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
اتوکار.بسته بندی کار. خانم
سلام ۲ نفر اتوکار ۱ نفر بسته بندی کار محیط کار زنانه درآمدتون بستگی ب سرعت کار تون داره بیرون بر نداریم بیرون بر نداریم
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
کارگر بسته بندی سس/جای خواب/غذا/بیمه
️پذیرش کارگرساده در خط تولید و بسته بندی در کارخانه سس ️کارگر ساده از 18 الی 40 سال جای خواب مجهزوباامکانات سرمایشی و گرمایشی وسیستمی به طور محدود وعده غذایی بیمه تکمیلی ،درمانی،اجتماعی،عیدی،سنوا...
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
چیدمان و بسته بندی لوازم موبایل و کامپیوتر
یک شرکت معتبر در حوزه پخش لوازم موبایل و کامپیوتر به تعدادی همکار آقا جهت چیدمان و بسته بندی محصولات نیازمند میباشد. مزایا: بیمه تامین اجتماعی پرداخت به موقع حقوق امکان اضافه کاری حقوق طبق وزارت کار س...
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
استخدامی در هلدینگ لوازم خانگی داریم
استخدام نیروی جوان درزمینه های مختلف بسته بندی،تولید،واردات و صادرات،پخش نصب،حسابداری،امورمالی،بارکدزنی،ترخیص نیازمندیم بیمه و بازنشستگی دارد جای خواب و وعده غذایی بر عهده خود شرکت می‌باشد
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
توسعه اکسل انبارداری برای کارخانه
یک برنامه برای انبارداری با امکانات زیر: 1. ثبت تولید محصولات که مواد اولیه رو خودکار کم کند از موجودی 2. تولیدات به گرم هست، مواد اولیه واحد های مختلفی دارد این مسئله مدنظر قرارگیرد 3. مشتری و تامین ...
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
بسته بندی سبزی خشک
بسته بندی سبزی خشک کار در منزل بدون هیچ سرمایه اولیه ،ثبت نام کاملا رایگان حقوق هفتگی هم بخواین پرداخت میشه حقوق از ۱۲ تا ۱۵ میلیون mehri3330@ پاسخگویی از طریق تلگرام sadeghiiz6@پاسخگویی از طریق ای...
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
نیروی آقا برای قهوه و قهوه ساز تهران ساوه کیش
فقط آقا سنین : ۲۲ سال الی ۲۸ سال محل آموزشات در شهرک صنعتی ساوه محل کار در سمنان و ساوه و کیش و تهران کنترل کیفیت دستگاه های قهوه ساز وارداتی خانگی و صنعتی برای قسمت‌های کاری : بسته بندی ، انبار ، ...
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
به تعدادی نیروی کار با انگیزه یادگیری نیازمندیم
شرکت آتی پردازان پویا اندیش با بیش از ۵۰ سال سابقه درخشان در زمینه چاپ ، جعبه سازی و کارتن سازی در منطقه شهرک صنعتی پیشوا برای توسعه تیم تخصصی خود از افراد پر تلاش ، منظم و با انگیزه دعوت به همکاری می...
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
بسته بندی جوراب
بسته بندی جوراب کار در منزل بدون هیچ سرمایه اولیه ،ثبت نام کاملا رایگان حقوق هفتگی هم بخواین پرداخت میشه حقوق از ۱۲ تا ۱۵ میلیون پاسخگویی از طریق تلگرام پاسخگویی از طریق ایتا
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
بسته بندی پسته
بسته بندی پسته کار در منزل بدون هیچ سرمایه اولیه ،ثبت نام کاملا رایگان حقوق هفتگی هم بخواین پرداخت میشه حقوق از ۱۲ تا ۱۵ میلیون mehri3330@ پاسخگویی از طریق تلگرام sadeghiiz6@پاسخگویی از طریق ایتا
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
شرکت کشت و صنعت قارچ مروارید کیمیا
شرکت کشت و صنعت قارچ مروارید کیمیا در راستای توسعه فعالیت‌های خود، از افراد واجد شرایط جهت همکاری در بخش تولید قارچ خوراکی دعوت به عمل می‌آورد. ✅ شرایط همکاری: • جنسیت: آقا / خانم • بازه سنی: ۲۰ تا ۴...
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
کارگرساده خانم آقاکارخانه سرم و اسباب بازی وچاپ
‼️کارخانه بزرگ و معتبر اسباب‌بازی و چاپ و سرم سازی از آقایان و خانم ها با انگیزه و پر انرژی در زمینه کارگر ساده جهت بسته بندی محصول دعوت به همکاری میکند. ❌کار دائمی و بدون تعدیل نیرو میباشد ❌ ♦️استخ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
کارگر بسته بندی
نیازمند تعدادی نیروی جوان برای وسط کاری و بسته بندی پوشاک همراه با بیمه
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
کارشناس بازرگانی خارجی - خانم
توانایی ها: آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات صادرات آشنایی با قوانین و اسناد تجاری در حوزه بین الملل آشنایی به امور گمرکی مسلط به محاوره و مکاتبه به زبان انگلیسی آشنا به امور بایگانی و اسناد آشنا با نرم ا...
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی محصولات کشاورزی
یک فرصت بسیارمناسب برای تمام خانم های خانه دار و حتی دانشجویان بدون محدودیت سنی و داشتن هیچگونه تجربه ومهارت قبلی شاغل شوید و برای خود درآمد داشته باشید. به تعدادی نیروی خانم بین سنین۱۸الی۵۰سال وباسل...
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
خانوم هستم جویای شغل ترجیحا کاردرمنزل
عکس اگهی عکس من نیس مزاحم نشید خانوم هستم ۲۷ سال مدرک دیپلم انسانی انسانی اشنایی نسبتا با کامپیوتر وصندوقداری دارم دوره آموزس تکنسبن داروخانه دیدم مدرکشم دارم شیرینی فروشی کاررکردم لباس بچگان...
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
استخدام کارگر ساده برای کارگاه تولیدی
کارگاه تولیدی تجهیزات آرایشگاهی هستیم و نیاز به کارگر ساده داریم ، کار بسته بندی خالی کردن بار ، تمیز کاری .. منتاژ و جوش کاری هم بهتون آموزش میدیم
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
بسته بندی کار و وسط کار
با سلام خدمت همکاران و کاربران عزیز به تعدادی بسته بندی کار خانم یا آقا ماهر یا نیمه ماهر و وسط کار و چرخکار در محیط کاملا آرام جهت همکاری در تولیدی شلوار جین با حقوق ماهانه و تسویه نقدی نیازمندیم
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
استخدام کارمند
کارمند جهت بسته بندی و فاکتور وفروش انلاین شاپ کاغذ و لوازم تحریر
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 12 میلیون به بالا دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه ،پاداش و مز...
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
Cad -cam -cae
با سلام طراحی و ساخت و کنترل انواع قطعات و ماشین آلات به صورت پاره وقت و پروژه ای ، انواع ماشین آلات ،بسته بندی،دارویی،کشاورزی،انواع پرکن،انواع تابلو برق و انواع ترانس برق روغنی،… با نرم افزار سالید...
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
نیروی ساده خانم
به چند نیروی خانم جهت امورات بسته بندی لباس و اتو کاری در کارگاه لباس نوزادی نیازمندیم امکان دورکاری وجود ندارد با احترام نیروی اتباع پذیرش نداریم محدوده کار میدان نبوت
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
کارگر ساده خانم در بسته بندی روکش صندلی نیازمندیم
کارگر ساده خانم در بسته بندی روکش صندلی نیازمندیم
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
بسته بندی خیاط نیمه ماهر جهت دوخت کش ملحفه یکبار
به تعدادی خانم بسته بندی کار و خیاط نیمه ماهر جهت تولیدی لباس یک بار مصرف بیمارستانی جهت دوخت کش برای ملحفه بیمارستانی نیازمندیم حقوق به طور منظم و مزدی پرداخت هفتگی یا ماهانه محیط زنانه لطفا افرا...
پنج‌شنبه 13 تیر 1404، ساعت 11:34