دوره آموزشی - جستجوی «فرم بیمارستان بقیه الله»

نتایج جستجوی «فرم بیمارستان بقیه الله» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

مهارت‌های اکسل برای کسب‌وکار - مقدماتی

کاربرد مهارت های اکسل برای کسب‌وکارها چیست؟ ممکن است در ابتدا متوجه نشویم که اکسل چطور به تأسیس یک کسب‌وکار نوپا مربوط می‌شود. مهم‌ترین کاربرد اکسل در کسب‌وکار، محاسبه‌ی درآمدها و هزینه‌های شماست؛ اینکه نشان دهید درآمدی که از مشتری کسب می‌کنید، از هزینه‌ای که متحمل شده‌اید بیشتر است. این کار به نظر ساده می‌آید، اما پیچیدگی آن زمانی مشخص می‌شود که صورت‌حساب‌ها، جداول و فرمول‌های پیچیده به میان می‌آیند. این کارها را در اکسل به‌راحتی می‌توانید انجام دهید. نرم‌افزار صفحه گسترده اکسل یکی از فراگیرترین نرم‌افزارهایی است که در محیط‌های کاری در سراسر جهان استفاده می‌شود. یادگیری کار با این نرم‌افزار به معنای افزودن دارایی‌‌ای بسیار ارزشمند به سبد کسب‌وکار شماست. درزمانی که مشاغل دیجیتال بسیار سریع‌تر از مشاغل غیردیجیتالی رشد می‌کنند، مطمئن باشید که با افزودن مهارت‌های اکسل به مجموعه مهارت‌های شغلی‌تان، خود را جلوتر از بقیه قرار می‌دهید. به‌طورکلی اکسل در بخش‌های تأمین مالی و حسابداری، بازاریابی و مدیریت محصول، مدیریت منابع‌ انسانی و سایر بخش‌های هر کسب‌وکاری یکی از نرم‌افزارهای پرکاربرد است. هدف از آموزش این دوره چیست؟ در دوره مقدماتی مهارت‌های اکسل برای کسب‌وکار، نکات ضروری نرم‌افزار اکسل را یاد خواهید گرفت؛ می‌توانید به طور ماهرانه در محیط کاربری اکسل کار کنید، محاسبات اولیه را با فرمول‌ها و توابع انجام دهید، صفحات گسترده را به‌صورت حرفه‌ای قالب‌بندی کنید و توزیع داده‌ها را از طریق نمودارها نشان دهید. بهترین راه برای یادگیری اکسل استفاده از اکسل است! در این دوره، با استفاده از مهارت‌ها و تکنیک‌های اکسل که در طول مسیر یاد می‌گیرید، طیف وسیعی از مشکلات تجاری را حل خواهید کرد. برخی از کاربردهای اکسل به‌صورت خلاصه به شرح زیر است: پیش‌بینی درآمدهای جدید و نرخ رشد درآمد و مشتری ذکر رویدادها و تاریخ و ذخیره‌سازی اطلاعات کسب‌وکار لیست کردن و دسته‌بندی هزینه‌های یک محصول و به‌روزرسانی ماهانه (و یا هر بازه زمانی دلخواه) ایجاد انواع نمودارها و مصورسازی داده‌های کسب‌وکار کمک به مدیران سازمان و شرکت برای تصمیم‌گیری مناسب‌تر و مبتنی بر داده‌ها بررسی وضعیت فروش، انبار، موجودی، درآمد و ... امکان قیاس متغیرهای مورد نظر و فیلتر کردن و ایجاد ارتباط و محاسبه انواع آن‌ها

67,150 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش تحلیل داده با زبان برنامه نویسی R (پیشرفته)

در دوره آموزش تحلیل داده با زبان برنامه نویسی R (پیشرفته) دانشجویان با کاربردهای برخی از الگوریتم‌های یادگیری ماشین (Machine Learning) در کسب‌وکار و نحوه به‌کارگیری این الگوریتم‌ها روی داده‌های واقعی آشنا می‌شوند. رگرسیون خطی، رگرسیون لجستیک، خوشه‌بندی سلسله مراتبی، خوشه بندی kmeans و الگوریتم Naive Bayes و الگوریتم Apriori روش‌هایی هستند که در این درس آموزش داده می‌شوند. مباحث به‌گونه‌ای انتخاب شدند که بیشترین کاربردها را در دنیای کسب‌وکار داشته باشند و دانشجویان پس از یادگیری بتوانند آن‌ها را برای حل مسائل دنیای واقعی بکار ببرند. الگوریتم‌هایی آموزش داده‌شده در این درس، عمدتاً برای پیش‌بینی و کشف الگوها بکار می‌روند. پرسش‌هایی اساسی در کسب‌وکار نظیر موارد زیر با الگوریتم‌های بالا قابل پاسخ دادن هستند: • چگونه می‌توان رضایت مشتریان را از خدمات سازمان افزایش داد؟ • کدام‌یک از مشتریان سازمان سودآورتر از بقیه هستند؟ • چگونه تقلب را در حوزه‌های مختلف مانند ادعای خسارت در بیمه، پول‌شویی، هزینه‌های بیمارستانی و فرار مالیاتی شناسایی کنیم؟ • احتمال آن‌که فردی که متقاضی وام است، نتواند وام خود را پس دهد، چقدر است؟ • چگونه کاربران را بر اساس رفتار آن‌ها خوشه‌بندی کنیم و به هریک از آنان خدمات سفارشی‌شده ارائه دهیم؟ • چه بسته‌ای از محصولات را در کنار یکدیگر قرار دهیم تا فروش افزایش یابد؟

381,650 تومان

آموزش جنگو (Django 2.2)

این دوره به معرفی و آموزش یکی از ساده‌ترین و در عین حال، محبوب‌ترین چارچوب‌های توسعه وب، یعنی «چارچوب جنگو» اختصاص دارد. در این دوره ضمن مرور مختصری بر برنامه‌نویسی به زبان پایتون ، در قالب یک پروژه عملی و در حین تولید یک نرم‌افزار واقعی تحت وب، امکانات و الگوهای توسعه وب در چارچوب جنگو آموزش داده می‌شوند. راه‌اندازی یک پروژه جدید و مشاهده ساختار مؤلفه‌ها و فایل‌های آن، پیاده‌سازی مدل‌های داده از پیش طراحی‌شده و مهاجرت آن‌ها به پایگاه داده، اجرای پرسمان‌های مختلف (از ساده تا پیشرفته) بر روی داده‌ها و استفاده از نتایج پرسمان در تولید خروجی، طراحی الگوهای URL و هدایت درخواست به بخش متناظر آن برای تولید پاسخ، نمایش خروجی‌های کاربرپسند در قالب HTML و استفاده از عناصر گرافیکی در آن‌ها نظیر قالب‌بندی CSS، افزودن رفتار با JS و استفاده از فونت‌ها و تصاویر، آشنایی با زیرساخت مدیریت کاربران در جنگو و شناخت امکانات جنگو در رابطه با طراحی، تکمیل و اعتبارسنجی فرم‌های اطلاعاتی از جمله مباحثی هستند که در دوره آموزش جنگو پوشش داده شده‌اند.

271,150 تومان

راه اندازی سایت با وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (cms) می باشد که به زبان php نوشته شده است. این سیستم امروزه 30 درصد کل وب سایت های دنیا را شامل می شود. وردپرس در ابتدا بیشتر برای وبلاگ نویسی استفاده می شد. اما در گذر زمان و ارائه قالب های مُدرن و جدید، همچنین اضافه شدن قابلیت های جدید باعث شد که برای طراحی هر سایتی بتوانیم از وردپرس استفاده کنیم. اینکه سایت شما فروشگاهی، شرکتی، نمونه کار، شخصی و … باشد برای وردپرس فرقی نمی کند. چون با قالب های وردپرس بدون نیاز به کدنویسی می توانید هر نوع سایتی را طراحی کنید. نکته مثبت دیگر وردپرس می تواند بازار کار آن باشد. زیرا در ایران و هرجای دنیا، وردپرس بسیار محبوب و پراستفاده است و شرکت ها و حتی سازمان های زیادی از وردپرس استفاده می کنند. پیشنیاز و ملزومات دوره در این دوره نیازی به دانش html, css, javascript, jQuery نخواهیم داشت (البته اگر بدانید خیلی مفید خواهد بود). ابتدا خود وردپرس و افزونه های آن صرف نظر از قالب، تدریس خواهد شد و پس از آن با استفاده از یک قالب چندمنظوره وردپرس می آموزیم که چطور سایت های فروشگاهی، شرکتی و … طراحی کنیم. از آنجایی که وردپرس را هم در لوکال و هم در هاست نصب می کنیم قاعدتا در لوکال نیاز به نرم افزار wamp server خواهیم داشت که این نرم افزار رایگان است و می توان آنرا دانلود کرد. برای نصب وردپرس روی سرور هم طبیعتا نیاز به هاست داریم که می توان هاست خریداری کرد و یا از هاست های رایگان استفاده کرد که در دوره توضیح داده خواهد شد.

90,000 تومان
دوشنبه 28 خرداد 1403، ساعت 05:33