دوره آموزشی - جستجوی «راننده پیمانکار گاز استان»

نتایج جستجوی «راننده پیمانکار گاز استان» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

تصحیح رایتینگ آیلتس (4 تایی)

شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبان‌آموز به آن نیاز دارید؟ جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما می‌دهد تا توانایی خود را بسنجید و بتوانید نقاط ضعف خود را قبل از آزمون آیلتس بهبود ببخشید. رایتینگ یکی از چهار بخش آزمون آیلتس است که خود به دو بخش تسک 1 و تسک 2 تقسیم می‌شود. موضوع تسک 1 در آیلتس آکادمیک با تسک 1 در آیلتس جنرال متفاوت است. در تسک 1 آکادمیک شما باید اطلاعات تصویری، مانند نمودار، را به نوشتار تبدیل کنید و حداقل 150 کلمه در تفسیر تصویر ارائه شده بنویسید. در تسک 1 جنرال موضوعی ارائه می‌شود که باید درمورد آن نامه‌ای بنویسید که حداقل 150 کلمه داشته باشد. تسک 2 در آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و باید درخصوص موضوعی که به شما داده شده است حداقل 250 کلمه بنویسید. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها اشتباهاتشان را در آزمون تشخیص نمی‌دهند. لازم به ذکر است که ارزیابی نوشته خود، کار بسیار دشواری است. می‌توانید نکاتی در مورد نوشتن رایتینگ مطالعه کنید ولی بهتر است تصحیح آن را به شخص دیگری واگذار کنید. سعی کنید تمام تکنیک‌هایی که آموخته اید را به کار ببرید ولی در نهایت شخصی را پیدا کنید که در این کار تبحر داشته باشد و تصحیح نوشته را به او بسپارید. پیدا کردن معلم و یا کسی که به این مهارت‌ها تسلط داشته باشد، آسان نیست. از طرفی هرچقدر هم به توانایی‌های دوستان یا آشنایانتان در زمینه‌ی زبان انگلیسی باور داشته باشید، نمی‌توانید تصحیح رایتینگ آیلتس را به آن‌ها بسپارید. به خاطر داشته باشید که ارزیابی رایتینگ آیلتس با نوشته‌های دیگر بسیار متفاوت است و هر کسی نمی‌تواند نمره‌ دقیق و یا بازخورد مناسبی ارائه دهد. باور داریم که گرفتن بازخورد به صورت منظم در مورد رایتینگ و به طور کل هر نوشته‌ای اصلی‌ترین عامل موفقیت است. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها فکر می‌کنند که با بیشتر نوشتن می‌توان نمره‌ی بالایی کسب کرد و روزانه وقت زیادی برای نوشتن اختصاص می‌دهند. نوشتن مقاله کار اشتباهی نیست و اتفاقا برای تمرین نوشتن بسیار مفید است. با این حال همیشه شخصی باید به تصحیح رایتینگ آیلتس شما بپردازد تا با گرفتن بازخورد مناسب، نوشته‌های بعدی خود را بهبود ببخشید.

228,650 تومان

آموزش نرم‌افزار رویت (Revit) با رویکرد BIM

هدف از یادگیری دوره آموزش رویت (Revit) چیست؟ یکی از ویژگی‌ها و انتظارات از شبیه‌سازی و پیاده‌سازی بیم بررسی تداخلات یا کلش دیتیکشن بوده که در سه نوع Hard Clash، Soft Clash و Workflow Clash در پروژه‌ها بررسی خواهد شد. باتوجه‌به نمودار هزینه اعمال تغییرات، نسبت به فازهای سپری شده یا زمان پروژه، شاهد این موضوع هستیم که با سپری شدن زمان و فاز‌های امکان‌سنجی و طراحی، اجرا، بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات، هزینه اعمال تغییرات با شتاب مثبت تغییر کرده و هزینه دوباره‌کاری‌ها به‌مراتب افزایش چشمگیری دارد. باتوجه ‌به این امر که لازمه شروع تعدادی از فعالیت‌ها اتمام کامل یا بخشی از فعالیت‌های قبلی آن‌هاست، شاهد فاصله‌گرفتن برنامه زمانی اجرا‌شده از برنامه زمانی پیش‌بینی شده هستیم. این مسئله باعث افزایش زمان و هزینه و کاهش کیفیت پروژه‌ها می‌شود. باتوجه‌به این مسئله و پیشرفت روش‌های نوین طراحی، ساخت و بهره‌برداری انتظار می‌رود به کمک روش بیم و ابزارهایی مانند رویت، پروژه در فازها و دیسیپلین‌های مختلف شبیه‌سازی شده و بتوان احتمال و شدت اثر موارد ناهماهنگی و تداخلات را کاهش داد. هدف از برگزاری دوره آموزش نرم‌افزار رویت ارتقای دانش موردنیاز و مهارت استفاده از ابزار پارامتریک رویت در فرایند بیم (BIM) است.

585,650 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش برنامه ریزی با نرم افزار Primavera 15.1

با توجه به شرایط اقتصادی لزوم مدیریت پروژه بیش از پیش دیده می‌شود. برای مدیریت پروژه‌ها می‌بایست از ابزارهای مناسب استفاده کرد تا بتوان زمان و هزینه را تحت کنترل قرار داد. تمامی سازمان‌ها که با پروژه درگیر هستند احتیاج به نیروهای ماهر جهت این امر دارند. نرم‌افزار پریماورا Primavera برای زمان‌بندی و همین‌طور کنترل پروژه‌های مختلف استفاده می‌شود. در پروژه‌های ساختمانی، صنعتی، نرم‌افزاری و در هر نوع پروژه دیگر که فعالیت‌های مختلف در آن به‌طور منظم انجام می‌شوند می‌توان از این نرم‌فزار برای زمان‌بندی و کنترل پروژه و برآورد هزینه آن پروژه‌ها استفاده کرد. آشنایی با این نرم‌افزار شما را به فردی متخصص تبدیل می‌کند که توانایی برنامه‌ریزی و کنترل پروژه را دارید. یکی از قابلیت‌های مهم نرم‌افزار پریماورا Primavera درگیر کردن کلیه کارشناسان سازمان در فرایندهای برنامه‌ریزی و کنترل پروژه است. ماژول Web Access این امکان را به کلیه مدیران و کارشناس‌ها در سازمان می‌دهد تا بدون استفاده از هر نرم‌افزاری فقط با وارد کردن یک آدرس در مرورگر اینترنتی خود به اطلاعات پروژه دسترسی پیدا نموده و در محیطی کاربرپسند و کارا فعالیت‌های خود را برنامه‌ریزی و کنترل نمایند. مدیران می‌توانند به گزارش‌های جامع و دقیقی که به صورت خودکار تهیه شده دسترسی پیدا نموده و از ابزارهای تحلیل مناسب نرم‌افزار جهت بهبود فرایندهای تصمیم‌گیری استفاده نمایند. مزایای دوره آموزش نرم‌افزار پریماورا: آشنایی تمامی افراد با گام‌ها و محیط پریماورا و حتی پروژه‌ها آشنایی و یادگیری برنامه‌ریزی و کنترل نمودن پروژه با نرم‌افزار پریماورا به وسیله تجارب پروژه‌های حقیقی جوابگویی به تمام مشکلات نرم‌افزار پریماورا هدف از این دوره، آموزش افراد متخصصی است که بتوانند ضمن یادگیری نرم‌افزار پریماورا Primavera، با تکنیک‌های برنامه‌ریزی و کنترل پروژه آشنا شوند. ضمناً از امکانات نرم‌افزار برای رسیدن به اهداف سازمانی استفاده کرده و بتوانند با استفاده از ابزار و نرم‌افزارهای برنامه‌ریزی و کنترل پروژه، پروژه‌های موجود در سازمان خود را برنامه‌ریزی و پیگیری کنند.

381,650 تومان

آموزش الگوریتم‌های بهینه ‌سازی در R

در این درس دانشجویان با مفاهیم بهینه‌سازی و نحوه اجرای آن در R آشنا می‌شوند. تمرکز این درس کاربرد روش‌های بهینه‌سازی در حوزه کسب‌وکار و مدیریت است. پرسش‌هایی اساسی در کسب‌وکار نظیر موارد زیر با الگوریتم‌های بهینه‌سازی قابل پاسخ‌دادن هستند: · یک شرکت تحت محدودیت‌های مختلف تولید و بازار، چگونه ترکیب بهینه محصولات خود را تعیین ‌کند تا سود خود را افزایش دهد؟ · یک شرکت چگونه ساختار لجستیک خود را طراحی کند تا هزینه حمل‌ونقل خود را کمینه کند؟ · باتوجه ‌به الگوی تقاضا، چگونه نیروی انسانی را در شیفت‌های مختلف کاری تخصیص دهیم تا هزینه منابع انسانی کمینه شود؟ · سبدی از دارایی‌ها را چگونه تخصیص دهیم تا با کم‌ترین ریسک، بازدهی سبد دارایی‌ها بیشینه شود؟ مخاطب اصلی این درس کسانی هستند که می‌خواهند از روش‌های داده‌محور برای تصمیمات کسب‌وکار استفاده کنند. هدف از درس این نیست که دانشجویان بیش از اندازه درگیر روش‌های ریاضی و آماری شوند، بلکه هدف آموزش مفاهیم به زبان ساده به همراه نشان‌دادن کاربردها و روش‌های پیاده‌سازی الگوریتم‌های بهینه‌سازی در عمل است. این یک درس پیشرفته است و بنابراین انتظار می‌رود مخاطبان این درس با مفاهیم کار با داده آشنا باشند و بتوانند با زبان برنامه‌نویسی R به راحتی کار کنند. دانشجویان در پایان این دوره باید روی یک پروژه کاربردی کار کنند و آن را تحویل دهند. کارکردن روی این پروژه و بازخوردهایی که از استاد دوره می‌گیرند، به آنان کمک خواهد کرد تا مفاهیم آموخته شده در درس را بهتر بفهمند و برای حل مسائل کسب‌وکار با روش‌های داده‌محور آماده‌تر شوند. این پنجمین درس از مجموع دوره Business Analytics در مکتب‌خونه است که هدف آن کاربرد روش‌های داده‌محور در کسب‌وکار است.

381,650 تومان

آموزش تحلیل داده با زبان برنامه نویسی R (پیشرفته)

در دوره آموزش تحلیل داده با زبان برنامه نویسی R (پیشرفته) دانشجویان با کاربردهای برخی از الگوریتم‌های یادگیری ماشین (Machine Learning) در کسب‌وکار و نحوه به‌کارگیری این الگوریتم‌ها روی داده‌های واقعی آشنا می‌شوند. رگرسیون خطی، رگرسیون لجستیک، خوشه‌بندی سلسله مراتبی، خوشه بندی kmeans و الگوریتم Naive Bayes و الگوریتم Apriori روش‌هایی هستند که در این درس آموزش داده می‌شوند. مباحث به‌گونه‌ای انتخاب شدند که بیشترین کاربردها را در دنیای کسب‌وکار داشته باشند و دانشجویان پس از یادگیری بتوانند آن‌ها را برای حل مسائل دنیای واقعی بکار ببرند. الگوریتم‌هایی آموزش داده‌شده در این درس، عمدتاً برای پیش‌بینی و کشف الگوها بکار می‌روند. پرسش‌هایی اساسی در کسب‌وکار نظیر موارد زیر با الگوریتم‌های بالا قابل پاسخ دادن هستند: • چگونه می‌توان رضایت مشتریان را از خدمات سازمان افزایش داد؟ • کدام‌یک از مشتریان سازمان سودآورتر از بقیه هستند؟ • چگونه تقلب را در حوزه‌های مختلف مانند ادعای خسارت در بیمه، پول‌شویی، هزینه‌های بیمارستانی و فرار مالیاتی شناسایی کنیم؟ • احتمال آن‌که فردی که متقاضی وام است، نتواند وام خود را پس دهد، چقدر است؟ • چگونه کاربران را بر اساس رفتار آن‌ها خوشه‌بندی کنیم و به هریک از آنان خدمات سفارشی‌شده ارائه دهیم؟ • چه بسته‌ای از محصولات را در کنار یکدیگر قرار دهیم تا فروش افزایش یابد؟

381,650 تومان

آموزش رایتینگ آیلتس تسک دوم (IELTS Writing Task 2)

تسک دوم رایتینگ آیلتس (IELTS Writing Task 2) یکی از پرچالش‌ترین بخش‌ها برای داوطلبان آزمون آیلتس (IELTS) در سال‌های اخیر بوده‌است. اینکه چرا این موضوع تبدیل به یک دغدغه‌ی بزرگ برای داوطلبان شده ریشه در عدم رعایت استانداردهایی دارد که در Band Descriptors به آن‌ها اشاره شده، اما بعضا شخص متقاضی تصور و یا تعبیر درستی از آن‌ها ندارد و در نهایت باعث می‌شود اشراف کاملی به انتظارات مصحح Native نداشته باشد. تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که از بین ۴ مولفه: 1- Task Response (TR) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) مولفه‌های شماره ۳،۴ به طور غریزی بیشتر مورد توجه متقاضی قرار می‌گیرند و شخص در تلاش است نمایشی بسیار چشمگیر از ساختارهای گرامری و واژگان Less Common ارائه دهد؛ این درحالیست که شخص با وجود علم به تعریف TR و C.C، درک کاملی از نحوه‌ی پیاده‌سازی آن‌ها در رایتینگ ندارد و نتیجه این خواهد شد که رایتینگ‌ها تبدیل به ویترینی از LR و GRA می‌شوند، درحالی‌که نمره‌ای که مصحح به متقاضی داده بیشتر از ۶ یا ۶.۵ نبوده‌است. لذا به جرات میتوان گفت ۲ نقطه ضعف اساسی شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس در بخش رایتینگ تسک ۲ عبارتند از: ۱- ضعف در نحوه‌ی ایده‌سازی و پردازش آن و چگونگی بسط و توسعه ایده‌ها به صورت منطقی بر اساس استانداردهای مصحح Native ۲- ضعف در ایجاد ارتباط و انسجام درونی، و نه مکانیکی، در سراسر متن ( C.C) با پوشش‌دهی این دو عامل TR و C.C شما می‌توانید رایتینگ خود را به استانداردهایی که مورد نظر مصحح است نزدیک کنید؛ این به معنی نادیده گرفتن نقش LR و GRA نیست، بلکه موید این مطلب است که این دو عامل زمانی می‌توانند به رایتینگ شما کمک کنند که شما توانسته باشید TR و C.C را به خوبی در متن اجرا کنید. این دوره تمرکز ویژه ای روی ۲ نقطه ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا نوع تفکر متقاضیان محترم را با آنچه که در ذهن مصحح Native می‌گذرد منطبق سازد و آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد. اگرچه شایان ذکر است که پیش از همه‌ی این موارد، رمز موفقیت شخص در مطالعه‌ی بیشتر است. بدین معنی که قبل از اینکه نویسنده (Writer) خوبی باشیم می‌بایست ابتدا خواننده (Reader) خوبی باشیم و روزانه ۲ الی ۳ مقاله‌ی کوتاه را مطالعه و ایده‌های مناسب آن‌ها را ثبت کنیم، لغات و ساختارهای مفید آن‌ها را یاد بگیریم و سعی کنیم که از آن‌ها به صورت تمرین شده استفاده کنیم و موتور ایده‌پردازی خود را همواره روشن نگه داریم.

1,027,650 تومان

آموزش قسمت نوشتاری GRE (Analytical Writing)

بخش Analytical Writing در آزمون GRE به ارزیابی مهارت‌های تفکر انتقادی و تحلیلی شما می‌پردازد. این مهارت‌ها شامل: دفاع از ایده‌های پیچیده (Complex Ideas)، ایجاد بحث و ارزیابی آن به صورت منسجم و پیوسته هستند. این بخش شامل دو تسک مجزا تحت عناوین زیر است: "Analyze an Issue" Task "Analyze an Argument" Task در تسک اول (Issue Task)، می‌بایست به ارزیابی موضوع داده شده پرداخته شود و با درنظرگرفتن تمام پیچیدگی‌های آن موضوع، موضع خود را به صورت منطقی و با استفاده از دلایل و مثال‌های مرتبط مطرح کنید. اما در تسک دوم (Argument Task)، می‌بایست بحث (Argument) ارائه شده را به نقد گذاشته و میزان صحت Argument را بررسی کنید و راه‌های بهبود یا اصلاح آن را پیشنهاد کنید. تسک‌های Writing در آزمون GRE موضوعات متعددی را دربر می‌گیرند که البته هیچ یک نیاز به دانش تخصصی ندارند. آنچه که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است نحوه Planning و مدیریت ایده‌هاست. نمره‌دهی در این بخش، از صفر تا شش است. درحالی‌که عده بسیار کمی از متقاضیان قادر به کسب نمره‌ی کامل (۶) هستند، معمولا نمره‌ی ۴ برای پذیرش در دانشگاه‌های مربوطه کفایت می‌کند و کسب این نمره (۴) موید این نکته است که شما قادر بوده‌اید بهتر از نیمی از شرکت کنندگان، این دو essay را بنویسید. بنابراین بهتر است هدف اول شما کسب نمره‌ی ۴ باشد و بعد از آن اگر نیاز به نمره‌ی بالاتری باشد‌، می‌بایست تلاش خود را بیشتر کنید تا با بهره‌گیری از تجارب اولیه، کیفیت essay‌های خود را ارتقا بدهید.

713,150 تومان
یک‌شنبه 9 اردیبهشت 1403، ساعت 11:18