دنبال کن

کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/02/30
زهرا رسولی
من نیاز به کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنی شرایط رو؟
20:43
6 پاسخ
2 تایید
تجهیزات سیستم ارت
استخدام کمک انباردار
استخدام یک شرکت تولیدی با ۲۰ سال سابقه در شهرک صنعتی جنت آباد جهت تکمیل پرسنل خود دعوت به همکاری می‌نماید کمک انباردار دار آقا یا خانم آشنا با چیدمان در انبار ثبت ورود و خروج کالا آشنا به بسته بند...
1404/02/31
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم  لطفا اطلاع دهید
07:30
3 پاسخ
1 تایید
1404/03/05
محمد صمدی
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:50
1 پاسخ
1404/03/06
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
09:54
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی نیروخانوم جهت تولیدی میوه نیازمندیم محدوده بهمن و رسالت دور کاری نداریم سرویس درمحدوده ساعت کاری ۷ صبح تا ۴ نیم بعدازظهر
1404/03/07
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
08:43
2 پاسخ
4 تایید
1404/03/08
سلام هنوز استخدامی دارید 
16:05
1 پاسخ
2 تایید
1404/04/20
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد 
09:53
2 پاسخ
3 تایید
طراح بسته بندی
باسلام به یک شخص حرفه ای و باتجربه در حوزه بسته بندی موادغذایی نیاز مندیم لطفا صرفا افرادی که نمونه کار قوی دارند پیشنهاد ارسال کنند پیشنهادات بدونه نمونه کار بررسی نخواهد شد.
این خانم کثافت کلاهبرداری میکنه به هیچ وجه بهش اعتماد نکنین
09:55
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
16:30
1 پاسخ
حسین موسوی
مهدی فرج زاده هم کلاهبرداره مواظب باشید پولی به حسابش نزنید 
16:32
فرآورده بافت ایرانیان | Iranian Tissue Product
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال
شرح وظایف: حضور به موقع در شیفهای کاری ارائه راهکارهای مناسب برای ارسال محصولات پیگیری موثر محصولات ارسال شده تهیه گزارشات مربوطه حفاظت از اسناد و مدارک تحت اختیار و دریافتی کنترل مطابقت برگه ث...
1404/05/11
زهرا کیوان
یه کلاهبرداری ودزدی بیش نیست اصلا گول حرفاشون رو نخرید تو رو خدا 7 ونیم میلیون پول‌های منو خوردن بعدم که گفتم پولمو بدین کلی فحش هرزه بهم دادن و پدر ومادرم رو هم ناسزا گفتن به اسم‌های شعبانی باقری شعبانزاده سهدانی  نوی تلگرام به عنوان‌ کار ور منزل هستن تو رو خدا گول حرفهاشون ر رو نخورید
11:58
زهرا کیوان
پولامو به بهانه های مختلف گرفتن اول میگن پول بیمه بعد پول باربری بعد پول کار شناسی بارتون بعد پول مالیات حقوقتون بعد که گفتم دیگه آخری رو ندارم کلی فحش دادن وبلاگم کردن در تلگرام
به عنوان کار در منزل  و آن فوری به اسم‌های شعبانی 
شهبانزاده زهره باقری سهدانی  همشون کلاهبرداری 7 ونیم پول‌های منو گرفتن وقتی شاکی شدم کلی فحش هرزه و کیک بهم دادن وبلاگم کردن
12:04
مریم جمشیدی
بچه ها به خوبانی و بهزادی اعتماد نکنید یه مشت دزد و انگل جامعه
16:30
طراحی بسته‌بندی برند گرانولا - قیمت توافقی
طراحی بسته بندی تولیدی گرانولا - برند تازه تاسیس است- قیمت توافقی - قیمت توافقی طبق فایل های آپلودی ظاهر بسته بندی درخواستی بنده دقیقا مثل تصویر هستش...
مریم جمشیدی
از من 5.200 گرفتن 
16:31
1404/05/12
سودابه قاسمی
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی ممنونم میشم راهنمایی کنید
09:25
1404/05/19
مغلوب آ
همش دروغه وکلاه برداریه پول ثبت‌نام  پول ثبت سیستم پول بیمه میبرن  هیچ کاری نیست دروغ من گول خورم واریز کردم هیچکی جوابمونمیده کلاه برداریه گول نخورید
07:54
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایان بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
08:15
1 پاسخ
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
11:25
1 پاسخ
محمد صمدی
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
19:56
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام کارگر بسته بندی
مدرک تحصیلی: سیکل سابقه: - شرح شغل: -بسته بندی اقلام و موادی که در اختیار وی قرار می گیرد با سرعت ودقت تعریف شده و مورد انتظار. - مصرف درست مواد اولیه وتلاش برای جلوگیری از اتلاف بخشهایی ازآنها. - کنت...
1404/05/30
سارا نجفی
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
سلام وقتتون بخیر خب شکایت میکردید پولتونو پس میگرفتید
00:26
1 تایید
1404/06/11
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن
اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی 
میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال.
آخرش هم که بلاکت میکنن
19:16
3 پاسخ
1404/06/17
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
از من هم  خیلی پول گرفتن   ولی تا حالا   ک بلاک  نکرده  خداروشکر
08:58
بسته بندی
کار ساعتی به ازای هر ساعت کار پرداخت شهرک صنعتی تفت ۲
افسانه تجلی
جویای کار در منزل هستم ..درست کردن گیفت عقد عروسی تولد و... بسته بندی اجناس ..طراحی روی سفال .و... 
21:48
1404/06/19
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
آره واقعا" درست  گفتید   من همسرم گفت   اینا کلاهبردارن  ولی گوش نکردم   39میلیون و 377هزارتومن  ازم  پول گرفت   آخرین بار  هم 11میلیون خواست  ک ندادم  و فهمیدم  ک دزده گفت باید  تا 50میلیون واریز کنی  تا کار برات بیاد، دیگه  چقد فحش و بدو بیراه براش نوشتم  و مسدودش  کردم  الانم  هِی میرم براش  توهین  و فحش مینویسم   من اونو مسدود  کردم   ولی اون  هنوز هستش   نمیدونم   چکار  کنم    چجوری برم شکایت  کنم؟ لطفا"  جواب بدید؟؟؟  ممنون
13:00
1 تایید
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز  دزدو کلاهبراره  براش هیچ  پولی واریز نکنید   اول میگه  حق بیمه  بعد  برای باربر  بعد همینجوری متنهای  پولی میفرسته   از من 39میلیون و 377هزار تومن  پول گرفت  آخر هم گفت  باید  تا 50میلیون واریزی کنی   و  11میلیون دیگه  خواست  آخرین  بار  ندادم  دیگه،   دیگه  فهمیدم  دزده   کلی  بهش فحش دادم و بدو بیراه  گفتم  الانم مسدودش  کردم نمیدونم  چکار کنم  چجوری برم  شکایت  کنم   و پولمو پس بگیرم  گول خوردم  بدجوری
13:24
1 پاسخ
2 تایید
طراحی پاکت پستی
طراحی پاکت پستی چیزی که میخوام رو توسط هوش مصنوعی دراوردم و نیاز دارم که شما اونو دقیق با اندازه هایی که میخوام اجرایی کنید و یسری تغییرات توش بدیم و....
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟ 
17:27
1 پاسخ
1404/06/20
معصومه احمدصفا
مونا سحرخیز
سلام وقت بخیر  بیایید  شماره  تلفن  بزارید هم  دیگه رو پیدا کنیم  بریم  از خانم  شعبانی  از تبریز شکایت کنیم   من از کرج  هستم  از من 39میلیون و 377هزارتومن پول گرفت و رفت ک رفت  رفت ب درک  نمیدونم چکار کنم 
14:25
1 تایید
1404/06/21
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل  معرفتی کنید  با درآمدی بالا باشه
05:31
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سمانه عیسی زهی
بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه

بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه
12:41
1404/07/10
سمانه خسروی
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
سلام برای من گروه خانم شعبانی اومده کار در منزل 
خداروشکر ذهنم رسید تو گوگل بزنم وگرنه سر منم کلاه میذاشتن 
08:27
1 تایید
سلام خسته نباشید  من ی خانم خاندار هستم  نیاز ب کار در خانه هستم ممنون میشم جوابمو بدین
08:47
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام خسته نباشید من خانم حاندار هستم نیاز ب کار دارم ممنون میشم زود تر جواب بدین
08:48
1404/07/11
سوسن طاهر قاسمی
من یک خانم خاندار جویای کار در منزل هستم سوسن طاهر قاسمی شماره تماس 0****  لطفا با من تماس بگیرید هر بسته بندی باشد انجام می دهد م از آجیل ادویه شویند ههرچه باشد مرا راهنمایی کنید
08:06
عطیه علوی
کار در منزل میخواستم 
15:07
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1404/07/12
صغرا فتحی
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟
اسم‌شعبانی واقعیش‌نیست،مدارکارومیفرسته یه‌نفردیگس‌اعتمادنکنین،
06:47
سهراب بهرامی
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد
آخه برا چی  به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
07:46
1 پاسخ
1404/07/23
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0****  خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم 
19:13
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری کاری فعال است حقوق ماهیانه ۹میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
ترانه بختیاری
سهراب بهرامی
آخه برا چی به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
سلام بینید اصلا زن نیستم همشون مردن و پیش شماره موبایلشان نهصد و هفده بود 
19:15
1404/07/26
نازنین حقیقی
چرا فتا کانالشو نمیبنده
این کثافت کلاهبرداره
18:10
1404/07/28
Faezeh Sh
سلام خانم فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9 میلیون گرفت رفت کثافت الان جواب نمیده
14:47
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش..
Faezeh Sh
سلام فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9میلیون گرفت دیگ جواب نداد خدا ازش نگذره  
14:47
1404/07/29
نادیا رحمتی
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0**** خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم
شماره شو بفرست لطفا
12:30
1404/07/30
حکیمه عبدالهی
من میتونم تو خونه خودم جبوبات سبزی تمیز کنم یا بسته بندی کنم
08:59
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
حکیمه عبدالهی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام من نیاز به ی کار در منزل خودم نیاز دارم هرچی باشه 
09:01
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه 
09:03
1 پاسخ
حکیمه عبدالهی
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه
حبوبات سبزی قند 
09:03
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری وغیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم واقا مورد پذیرش
شمسی حسین زاده
نیاز به کاردرمنزل دارم لطفاً اطلاع دهید 
14:22
1404/08/02
مریم صالحیان
سلام گول شرکت بسته بندی نیکان و نخورید برج 3مبلغ 14میلیون از مم خورده به نام زینب بهزادی بعد دوماه  سه شنبه کانال و گذاشت یکسری عکس بسته بندی و واریزی توکانال گذاشت چهارشنبه زینب بهزادی شد فاطمه شعبانی  توروخدا من شکایت کردم همه شکایت کنید گیر بیفته ی شماره کارت محمد فریدونی داده الان سری قبل به نام محسن بذر افشان داد این ی نفره کلاهبرداری میکنه
14:22
1 تایید
به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
15:02
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و دورکاری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون خانم و آقا مورد پذیرش
سلام خسته نباشین ببخشین من نمکی هستم دونبال کارمیکشتم درمنزل باشه اگه هست خبربدین بی زحمت 
20:26
1404/08/03
نیلوفر حبیبی
خوبانی کثافت هم کلاهبرداره 
10:07
1404/08/07
الینا حسنی
جنده های عالم به این آدما اعتماد نکنید همشون کلاه بردارن 
23:05
بسته بندی
لطفا کامل کامل بخونید ۱۰ نفر خانم جهت بسته بندی ادویه و پاک کردن حبوبات نیاز داریم ساعت کاری کاملا اختیاری هست حتی روزی یک ساعتم میتونیدباشید و با شما کیلویی حساب میشود محیط کلا خانم هستن تسویه هفتگ...
الینا حسنی
هم شعبانی هم خوبانی همشون یه مادر جنده این گول اینکه میگن پیجشون زیر نظر پلیس فتاس رو نخورید 
23:06
1 تایید
1404/08/16
باسلام  از من 400 خانمی به اسم  گوه  شعبانی  باقری   گرفتن الان پیام میدم جواب نمیدن 
14:36
عصمت فدایی
عصمت فدایی هستم کاردر منزل بسته بندی مداد خودکار چسب کار ناخن کاری 
17:13
بسته بندی
به چند نفر همکار اقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰ به علت ک...
1404/08/19
مریم صالحیان
شمارش و بفرسین برامن  
06:10
مریم صالحیان
من برج 3تا حالا شکایت کردم ازشون
06:11
مریم صالحیان
الانم به اسم فاطمه شعبانی ثبت میشه 
06:12
سوپرپایپ
مسئول اجرایی کارگاه سوپردرین
جنسیت: آقا سن: 30 تا 40 سال سطح تحصیلات: کاردانی/کارشناسی رشته‌های مدنظر: مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع میزان سابقه کاری: حداقل دو سال مرتبط اشنایی با زبان انگلیسی: متوسط اشنایی با نرم‌افزارهای آفیس: م...
معصومه احمدصفا
پیام حذف شده
سلام خوبین   من رفتم شکایت  کردم    دیروز دادسرا بودم  گفتن  فایده  نداره   پیدا نمیشه  معلوم نیست  برا کی پول واریز  میکردی   ولی  از طریق شماره کارت ک براش پول واریز میکردم  پیدا شد  تو بانک آینده  حساب داشت  آدرسش رو هم  پیدا کردن  ولی  هنوز پیداش نکردن  الانم ک بانک آینده منحل  شده  39میلیون و 377هزار تومن  ازم کلاهبرداری  شد  شوهرم  خبر نداره  خودم  رفتم  شکایت  کردم اِنقد کرایه ماشین اِسنپ پولِ   کپی  دادم  ک  الان  دیگه حساب کنم  بره رو اون 39 میلیون  شاید الان دیگه  50میلیون شده  دیگه  نمیرم  خسته شدم خیلی هم  از کارو زندگی میوفتم  توکل ب خدا  دیگه بیخیال شدم  خدا لعنت کنه  این  فاطمه  شعبانی رو الان تو کانال  تلگرام  وام  بدون ضامن  درست کردن  یکی هم باقری  هست   معلوم  نیست  اینا  کی هستن   
06:15
1 پاسخ
سلام من نیاز به کار دارم 
09:31
من نیازب کاردرمنزل دارم کار راسته دوزی باچرخ صنعتی یاکاربسته بنده باشه انجام میدم خواهشن بااین شماره تماس بگیرید 0**** 
10:27
جذب نیروی خانوم 9 تا 2 هفت میلیون
کارگاه تجهیزات حرارتی مجرد(ساخت المنت) در ساوه با شرایط ذیل نیروی خانوم میپذیرد 1.شرایط سنی 17تا 35 سال 2.مدرک تحصیلی حداقل دیپلم 3.بدون نیاز به سابقه کار 4.ساعت کاری 9 تا 2 ظهر حقوق 7 میلیون تومان 5....
سلام من نياز به کار دارم بسته بندی  
11:28
سلام نیازبه کاربسته بندی دارم
11:30
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه 
12:09
1 پاسخ
فروشنده فروشگاه - آقا
- ضمن خوش آمد گویی به مشتریان حضوری سوال و توضیح در مورد خواسته هایشان و راهنمایی جهت انتخاب کالای مورد نظر طبق استانداردهای فروشگاه (محصول عرضه شده انواع قهوه به صورت خشک می باشد) - آماده سازی سفارشا...
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
20:39
1 پاسخ
اعظم جلیل زاده
کلاه برداری
21:33
1 پاسخ
1404/08/20
فاطمه اکبری
به به خانم کلاه بردار تو همه ی سایت ها حضور داری لجن 
06:18
استخدام خانم جهت بسته بندی و تحویل جنس به مشتری
استخدام یک نفر خانم جهت بسته بندی و تحویل جنس به مشتری در محیط کاملا بهداشتی حقوق ۱۲ زیر ۴۰ سال ترجیحا مجرد از ۸/۵ تا ۵ اتباع پذیرفته می‌شود کار در منزل ندارم سوال نفرمایید
زهرا راستی
سلام. برای  کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار 
14:27
1 پاسخ
مهدی رضایی
الهه گندمکار
سلام اشپزی بلد هستید
20:58
1 تایید
مهدی رضایی
سلام اشپز میخوام
20:58
سرپرست خط تولید
سابقه کار در کنسروسازی (تن ماهی) الزامی است توانایی برنامه ریزی و زمان بندی تولید مهارت های ارتباطی قوی توانایی بهینه سازی خطوط تولید درک عمیق از کنترل کیفیت و هماهنگی با واحد های برنامه ریزی و تولید...
مهدی رضایی
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه
سلام اشپزی بلد هستید
20:59
مهدی رضایی
زهرا راستی
سلام. برای کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار
سلام اشپزی بلد هستید
مهدی رضایی
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید
سلام اشپزی بلد هستید
21:00
استخدام انباردار در عمده فروشی ابزار و یراق آلات
شرایط لازم: ۱.آقا با محدوده ی سن بین ۲۵ تا ۳۲ سال ۲. حداقل شش ماه سابقه کار در حیطه انبارداری ۳. حافظه‌ی قوی (بخاطر سپردن اجناس و مشتریان) ۴. مهارت تایپ و کار با کامپیوتر و نرم افزار حسابداری محک ف...
1404/08/21
مائده محمدپور
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل معرفتی کنید با درآمدی بالا باشه
سلام شما کار پیدا کردین؟
06:48
سلام من نیاز کار درمنزل دارم لطفا اطلاع دهید 
07:18
سارا میرزایی
نیازمند کار در منزل
08:11
تعدادی کارگر ساده خانم آقا +بیمه و مزایا نیازمندیم
به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا جهت خط تولید و بسته بندی نیازمندیم ❌جای خواب نداریم ✅شرایط سن از 18 تا 40 فقط ✅استخدام فوری و از روز اول حقوق آقایون24/000/000 تا 28/000/000 حقوق خانم ها18/00...
سلام من نیاز به کار داخل منزل دارم لطفاً اطلاع دهید
08:12
زهرا گ
داستانی که شکایت کردین نتیجه چی شده ؟ من تازه شکایت کردم هنوز باهام تماس نگرفتن 
10:36
من نیاز به کار در منزل دارم 
11:04
برشکار گوشت حرفه ای و نیمه حرفه ای
به تعدادی نیروی قصاب حرفه ای ونیمه حرفه ای برای کار در بسته بندی گوشت با صبحانه ونهار و بیمه نیازمندیم دوستان جهت همکاری تماس بگیرن پیام پاسخگو نیستم
زبیده قرنجیک
سلام من ب کاردر منزل برای بسته بندی نیازدارم 
11:48
من نیاز به  کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنید بسته بندی
13:37
1404/08/22
ثریا محمدپور
سلام : من نیاز به کار در منزل دارم میشه لطفا راهنمایی کنید
06:34
بسته بندی کار پوشاک خانم
بسته بندی کار حرفه ای پوشاک مردانه و زنانه خانم باشه
معصومه حیدری
سلام شماکجاست 
11:52
1404/08/23
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش 
19:32
2 پاسخ
1404/08/25
خانم عسگری
معصومه احمدصفا
سلام خوبین من رفتم شکایت کردم دیروز دادسرا بودم گفتن فایده نداره پیدا نمیشه معلوم نیست برا کی پول واریز میکردی ولی از طریق شماره کارت ک براش پول واریز میکردم پیدا شد تو بانک آینده حساب داشت آدرسش رو هم پیدا کردن ولی هنوز پیداش نکردن الانم ک بانک آینده منحل شده 39میلیون و 377هزار تومن ازم کلاهبرداری شد شوهرم خبر نداره خودم رفتم شکایت کردم اِنقد کرایه ماشین اِسنپ پولِ کپی دادم ک الان دیگه حساب کنم بره رو اون 39 میلیون شاید الان دیگه 50میلیون شده دیگه نمیرم خسته شدم خیلی هم از کارو زندگی میوفتم توکل ب خدا دیگه بیخیال شدم خدا لعنت کنه این فاطمه شعبانی رو الان تو کانال تلگرام وام بدون ضامن درست کردن یکی هم باقری هست معلوم نیست اینا کی هستن
اینا یه باند بزرگن که یکسال دارن فعالیت می کنن فقط باید شکایتتو کیفری کنی
03:16
استخدام وکاریابی
یه نفر فروشنده اقا تمام وقت ویه نفر فروشنده اقا پاره وقت برای صبح ویه نفر اقا پاره وقت برای بعد طهر جهت بسته بندی کفشا
متاسفانه از من هم خانوم شعبانی زاده 11میلیون کلاهبرداری کرد
06:07
زهرا بهرامی
من نیاز به کاردرمنزل دارم لطفا اطلاع دهید
07:54
نیلوفر عباس زاده
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0**** خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم
شمارش مشخص نیست میشه بنویسی باز
10:37
استخدام نیروی بسته بندی
استخدام نیروی بسته بندی ۸ساعت کاری آدرس سبزوار میدان کارگر ابتدای خیابان شهدا جنب بانک تجارت
حمزهء قادی
ازمن 4200گرفتن قسم امام حسین خوردن کسی که به کار آگاهی داره همه رو جمع کنه از طریق فتا پیگیری کنیم حداقل پول ومیشه پس گرفت 24/8/1404_حمزهء قادی
11:49
مژده جعفری
خانوم بهزادی خیلی کلاهبرداری از من 259 گرفت بعد گفت یک میلیون شصتد دیگ بریز برای بیمه ریختم دوباره گفت 4تومن بریز برای باربری نریختم الان بهش میگم نمیخوام کار کنم پولمو بده نامیده همش بهونه میاره میگه شب پیام بده پشتیبانی سرش شلوغه
15:59
1 پاسخ
1404/08/28
خانم عسگری
مژده جعفری
خانوم بهزادی خیلی کلاهبرداری از من 259 گرفت بعد گفت یک میلیون شصتد دیگ بریز برای بیمه ریختم دوباره گفت 4تومن بریز برای باربری نریختم الان بهش میگم نمیخوام کار کنم پولمو بده نامیده همش بهونه میاره میگه شب پیام بده پشتیبانی سرش شلوغه
پولت رفت همونطور که پول من رفت یازده ملیون و پونصد از من گرفت فش داد بلاک کرد
03:39
1 پاسخ
1 تایید
استخدام خیاط ، بردست
کارگاه تولیدی لباس کار جهت تکمیل پرسنل خود در زمینه های زیر دعوت به همکاری میکند کار با چرخ راسته و سردوز کار با پرس دکمه بسته بندی بردستی ساعت کاری از 8 صبح تا 5 بعد ازظهر سرویس رفت و برگشت د...
خانم عسگری
فقط باید همه حکم کیفری بگیرن این باند بزرگ و پیگیری کنن
03:40
2 تایید
من نیازبه کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید 
10:33
افسانه فضلی
کلاه بردارن اصلا اعتماد نکنید7700 منم خوردن
13:28
1 تایید
استخدام نیروی آقا آشنا به تولید پلاستیک حقوق عالی
شرکت سامان پلاست جهت تکمیل کادر خود به یک نفر نیروی آقا آشنا به خط تولید و بسته بندی پلاستیک (فریزر و زباله) استخدام می‌نماید. ⚜️ فرصتی عالی برای همکاری با مزایای ویژه! ✅ مزایای همکاری: * حقوق پایه...
1404/08/29
عصمت فدایی
عصمت فدایی کار درمنزل 
07:18
1 پاسخ
1 تایید
ثنا کرمی
سلام کار در منزل میخام واقعا نیاز دارم اگه بود ممنون میشم
15:07
1 پاسخ
سهیلا عارفی
عصمت فدایی
عصمت فدایی کار درمنزل
سلام اگه کار در منزل بسته بندی دارید حتما بگویی خیلی لازم دارم 
15:16
1 پاسخ
طراحی لوگو تلفیقی بصری و نوشتاری برای برند مواد غذایی نیلکوه
طراحی لوگو به صورت بصری و نوشتاری به طوری که در هم ادغام باشن و بیشتر ترجیح میدم نمونه کار مرتبط برام ارسال بشه که سبک رو انتخاب کنم برند نیلکوه در حوضه فراورده های لبنی مخصوصا پنیر فعالیت داره و طراح...
1404/08/30
زینت سالاری
آشغالن کلاهبردار
1 تایید
زینت سالاری
کثافت ب اسم شعبانی کلاهبرداری میکنه اسمش این نیست هرکثافتی هست خیرنبینه
21:01
1 تایید
زینت سالاری
ازمن 32میلیون خوردبعدفوش دادحرومزاده بیشرف 
21:02
استخدام کارگر خانم
استخدام نیروی خانم در خط تولید یک شرکت معتبر تولید و بسته بندی خرما در منطقه ویژه اقتصادی شیراز ، چند نفر نیروی خانم جهت خط تولید استخدام می نمایید. مزایا: حقوق اداره کار بیمه تامین اجتماعی ساعت...
1404/09/01
حسن حسنی
زهرا رسولی
چه راهنمایی کلا کلاهبرداریه چند فقره پول واریز میکنی بعد بلاکت میکنه
21:00
حسن حسنی
ثنا کرمی
سلام کار در منزل میخام واقعا نیاز دارم اگه بود ممنون میشم
این از خودشونه کرمی.کلاهبردارن کلا
21:02
1404/09/02
فاطمه عبدی
سلام  من نیاز فوری به کار در خانه دارم  لطفا اطلاع بدین
10:47
2 پاسخ
راسته دوز/میاندوزکار/مزدی دوز بیرونبر/زیگزال دوز
شهر ری خیابان بیات پرداخت به موقع و عالی ←راسته دوز ←میاندوز کار ←مزدی دوز بیرون بر ←زیگزال دوز ←وسط کار ←بسته بندی کار
الناز
 شعبانی وباقری کلاهبردارن یه نفر مواردهاشونو جمع بندی کرده هرکی خبر داره به منم خبر بده
11:25
1 پاسخ
حسن حسنی
الهه گندمکار
همشون کلاهبردارن بیحا اعتماد نکن. به شعبانی وباقری هم اعتماد نکنید اون  دوتا مهره سوخته هستن در شرف دستگیری
12:04
حسن حسنی
زهرا رسولی
شعبانی وباقری کلاهبردارن از یه جاهایی دنبالشون هستن عنقریبا بگیرن چه شرایطی  فقط حضوری برو کارتو بردار بیار خونه انجام بدین ببرین تحویل بدین
12:06
1 پاسخ
نیروی کارگر ساده آقا
یک کارگاه تولیدی لوازم چوبی جهت تکمیل کادر خود به کارگر ساده آقا فعال و باانگیزه نیازمند است. ✅ شرایط کار: ساعت کاری: ۷صبح تا ۴ عصر (شنبه تا پنج‌شنبه) محیط کاری سالم، دوستانه و جوان نیاز به تخصص ن...
حسن حسنی
حسن حسنی
شعبانی وباقری کلاهبردارن از یه جاهایی دنبالشون هستن عنقریبا بگیرن چه شرایطی فقط حضوری برو کارتو بردار بیار خونه انجام بدین ببرین تحویل بدین
هرکی از شعبانی و باقری کلاهبرداری شدن برن ایتا بنویسن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات به ادمینش هرچی موارد هست پیام بفرستن اوناجمع بندی میکنن احتمالا هم دستگیر کنن امروز فردا
12:09
1 تایید
الناز
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز دزدو کلاهبراره براش هیچ پولی واریز نکنید اول میگه حق بیمه بعد برای باربر بعد همینجوری متنهای پولی میفرسته از من 39میلیون و 377هزار تومن پول گرفت آخر هم گفت باید تا 50میلیون واریزی کنی و 11میلیون دیگه خواست آخرین بار ندادم دیگه، دیگه فهمیدم دزده کلی بهش فحش دادم و بدو بیراه گفتم الانم مسدودش کردم نمیدونم چکار کنم چجوری برم شکایت کنم و پولمو پس بگیرم گول خوردم بدجوری
شماره کارت و شماره موبایلشون رو به این آیدی بفرستین Ff23321
12:34
حسن حسنی
زهرا رسولی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:54
نیرو جوان اقا
دفتر پخش لوازم جانبی واقع در احمد اباد با شرایط زیر جهت تکمیل کادر خود نیرو می پذیرد: 1- آقا سن 23 تا 28 سال 2- توایی انجام کارهای بانکی و اداری 3- دارای موتور سیکلت 4- آشنا به کار با کامپیوتر حدود...
حسن حسنی
فاطمه عبدی
سلام من نیاز فوری به کار در خانه دارم لطفا اطلاع بدین
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:55
حسن حسنی
محمد صمدی
12:56
الناز
زهرا رسولی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
13:39
کار
به سه نفر خانم جهت بسته بندی در کارخانه ظروف یکبار مصرف نیازمندیم
الناز
خانم عسگری
پولت رفت همونطور که پول من رفت یازده ملیون و پونصد از من گرفت فش داد بلاک کرد
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
13:40
حسن حسنی
زهرا رسولی
15:27
حسن حسنی
15:27
جذب نیزوی جوان متعهد
استخدام کارگر ساده آقا و نیمه ماهر و ماهر و حراست و راننده(کاربادستگاه) ✅کارخانه معتبر کارخانه ی تولید مواد غذایی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی ت...
حسن حسنی
الناز
شعبانی وباقری کلاهبردارن یه نفر مواردهاشونو جمع بندی کرده هرکی خبر داره به منم خبر بده
15:28
حسن حسنی
سلام هنوز استخدامی دارید
16:28
1404/09/03
حسن حسنی
زهرا رسولی
11:03
« کانتر دار و فیش خوان »
رستوران سلامت در بخش کانترداری و بسته بندی غذا با شرایط حقوقی عالی به همراه مزایا و سرویس برگشت شبانه، از علاقه‌مندان واجد شرایط دعوت به همکاری می‌نماید. اگر علاقمند به همکاری در محیطی پویا و حرفه‌ای...
حسن حسنی
اعظم جلیل زاده
کلاه برداری
11:06
حسن حسنی
فاطمه عبدی
سلام من نیاز فوری به کار در خانه دارم لطفا اطلاع بدین
11:07
حسن حسنی
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
خانم جوان جهت کار در کارگاه بسته بندی نبات
به چند نفر خانم جوان جهت کار در کارگاه بسته بندی نبات نیازمندیم بیمه و سرویس ندارد ساعت کاری 7صبح تا 4بعدداز ظهر میباشدو کار به صورت آماری میباشد و حقوق پایه روزی 400هزار تومان اتباع پذیرش نداریم م...
حسن حسنی
سهیلا عارفی
سلام اگه کار در منزل بسته بندی دارید حتما بگویی خیلی لازم دارم
حسن حسنی
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش
11:08
حسن حسنی
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش
11:08
نیروی آقا و خانم
به تعدادی نیرو کار برای سوراخکاری و مونتاژ و بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری ۸الی۱۸ اس مس پاسخگو نیستم
1404/09/06
خانم عسگری
باید یه پارتی داشته باشیم تا این حروم زاده ها گیر بیفتن اینا پشتشون به یکی قرص که یکسال این همه شکایت به جایی نرسیده
08:24
پنج‌شنبه 7 آذر 1404، ساعت 12:17