دنبال کن

کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/02/30
زهرا رسولی
من نیاز به کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنی شرایط رو؟
20:43
فروشگاه شایان | Shayan
استخدام کارگر ساده (آقا)
سلام وقتتون بخیر. فروشگاه روشنایی و الکتریکی در لاله‌زار برای تکمیل تیم کاری خودش به 3 نیروی آقا پرانرژی در بخش انبار و جابجایی محصولات نیاز داره. شرایط همکاری: منظم، خوش‌برخورد و مسئولیت‌پذیر توانایی...
1404/02/31
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم  لطفا اطلاع دهید
07:30
1 پاسخ
1404/03/05
محمد صمدی
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:50
1404/03/06
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
09:54
لاکریما | Lakrima
استخدام کارگر ساده (شهر قدس)
بسته بندی جور کردن کارها نظافت ساعت کاری:۹صبح تا۷عصر تایم ناهاری ۴۵دقیقه
1404/03/07
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
08:43
1404/03/08
سلام هنوز استخدامی دارید 
16:05
1 تایید
1404/04/20
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد 
09:53
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت اتو کاری و بسته بندی پیراهن اسپرت مردانه نیازمندیم
این خانم کثافت کلاهبرداری میکنه به هیچ وجه بهش اعتماد نکنین
09:55
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
16:30
1 پاسخ
حسین موسوی
مهدی فرج زاده هم کلاهبرداره مواظب باشید پولی به حسابش نزنید 
16:32
صنایع آرد ورامین | Sanaye Ard Varamin
استخدام اپراتور بسته بندی (ورامین)
- شرح وظایف نیروی خانم: رعایت استانداردهای بهداشتی وایمنی مستند سازی وگزارش دهی انجام آزمون‌های میکروبی و شیمیایی مرتبط بررسی دقیق محصولات بسته بندی شده نظارت بر فرآیند بسته بندی - شرح وظایف نیروی آ...
1404/05/11
زهرا کیوان
یه کلاهبرداری ودزدی بیش نیست اصلا گول حرفاشون رو نخرید تو رو خدا 7 ونیم میلیون پول‌های منو خوردن بعدم که گفتم پولمو بدین کلی فحش هرزه بهم دادن و پدر ومادرم رو هم ناسزا گفتن به اسم‌های شعبانی باقری شعبانزاده سهدانی  نوی تلگرام به عنوان‌ کار ور منزل هستن تو رو خدا گول حرفهاشون ر رو نخورید
11:58
زهرا کیوان
پولامو به بهانه های مختلف گرفتن اول میگن پول بیمه بعد پول باربری بعد پول کار شناسی بارتون بعد پول مالیات حقوقتون بعد که گفتم دیگه آخری رو ندارم کلی فحش دادن وبلاگم کردن در تلگرام
به عنوان کار در منزل  و آن فوری به اسم‌های شعبانی 
شهبانزاده زهره باقری سهدانی  همشون کلاهبرداری 7 ونیم پول‌های منو گرفتن وقتی شاکی شدم کلی فحش هرزه و کیک بهم دادن وبلاگم کردن
12:04
مریم جمشیدی
بچه ها به خوبانی و بهزادی اعتماد نکنید یه مشت دزد و انگل جامعه
16:30
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه بسته بندی سفارشات ثبت ورود و خروج کالا مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - امکان ارتقاء سطح و افزایش ...
مریم جمشیدی
از من 5.200 گرفتن 
16:31
1404/05/12
سودابه قاسمی
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی ممنونم میشم راهنمایی کنید
09:25
1404/05/19
مغلوب آ
همش دروغه وکلاه برداریه پول ثبت‌نام  پول ثبت سیستم پول بیمه میبرن  هیچ کاری نیست دروغ من گول خورم واریز کردم هیچکی جوابمونمیده کلاه برداریه گول نخورید
07:54
1 تایید
اکولاک | Echolac
استخدام کارگر ساده (آقا)
مجموعه اکولاک، برای تکمیل نیروی خدماتی خود نیرو استخدام میکند. محل کار : تهران، سعادت آباد، مرکز خرید اپال شرح وظایف: - جابجایی محصولات بین انبار و فروشگاه - مرتب کردن انبار و چیدمان - تحویل محصولات...
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
08:15
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
11:25
1 پاسخ
محمد صمدی
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:56
آرمان شهر چاپ | Printia
استخدام تحصیلدار
استخدام تحصیلدار ما در پرینتیا به یک پیک مطمئن و مسئولیت‌پذیر نیاز دارد. شرح وظایف: تحویل بسته‌ها به مشتریان شرکت. دریافت اقلام از تأمین‌کنندگان شرکت. بسته‌بندی و آماده‌سازی کالاها در دفتر. کنترل و...
1404/05/30
سارا نجفی
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
سلام وقتتون بخیر خب شکایت میکردید پولتونو پس میگرفتید
00:26
1 تایید
1404/06/11
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن
اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی 
میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال.
آخرش هم که بلاکت میکنن
19:16
3 پاسخ
1404/06/17
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
از من هم  خیلی پول گرفتن   ولی تا حالا   ک بلاک  نکرده  خداروشکر
08:58
بسته بندی
نیازبه خانمی داریم درپردیسان محیط زنانه کارای بسته بندی وتمیزکاری همون محل کارهست ساعتی ۴۰تومان روزای ۴روزاخرهفته نیرو میخام برای شیفت صبح ۸ تا ۱۲ یااینکه شیفت عصر ۲ونیم تا ۷ هم اگه بتونه بیاد عص...
افسانه تجلی
جویای کار در منزل هستم ..درست کردن گیفت عقد عروسی تولد و... بسته بندی اجناس ..طراحی روی سفال .و... 
21:48
1404/06/19
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
آره واقعا" درست  گفتید   من همسرم گفت   اینا کلاهبردارن  ولی گوش نکردم   39میلیون و 377هزارتومن  ازم  پول گرفت   آخرین بار  هم 11میلیون خواست  ک ندادم  و فهمیدم  ک دزده گفت باید  تا 50میلیون واریز کنی  تا کار برات بیاد، دیگه  چقد فحش و بدو بیراه براش نوشتم  و مسدودش  کردم  الانم  هِی میرم براش  توهین  و فحش مینویسم   من اونو مسدود  کردم   ولی اون  هنوز هستش   نمیدونم   چکار  کنم    چجوری برم شکایت  کنم؟ لطفا"  جواب بدید؟؟؟  ممنون
13:00
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز  دزدو کلاهبراره  براش هیچ  پولی واریز نکنید   اول میگه  حق بیمه  بعد  برای باربر  بعد همینجوری متنهای  پولی میفرسته   از من 39میلیون و 377هزار تومن  پول گرفت  آخر هم گفت  باید  تا 50میلیون واریزی کنی   و  11میلیون دیگه  خواست  آخرین  بار  ندادم  دیگه،   دیگه  فهمیدم  دزده   کلی  بهش فحش دادم و بدو بیراه  گفتم  الانم مسدودش  کردم نمیدونم  چکار کنم  چجوری برم  شکایت  کنم   و پولمو پس بگیرم  گول خوردم  بدجوری
13:24
لیبل پودر پیاز 5 سانتی
لیبل دایره ای با قطر 5 سانتی متر لطفا با دقت بالا ممنونم
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟ 
17:27
1404/06/20
معصومه احمدصفا
مونا سحرخیز
سلام وقت بخیر  بیایید  شماره  تلفن  بزارید هم  دیگه رو پیدا کنیم  بریم  از خانم  شعبانی  از تبریز شکایت کنیم   من از کرج  هستم  از من 39میلیون و 377هزارتومن پول گرفت و رفت ک رفت  رفت ب درک  نمیدونم چکار کنم 
14:25
1404/06/21
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل  معرفتی کنید  با درآمدی بالا باشه
05:31
بسته بندی
لطفا خوب بخونید آگهی بعد تماس بگیرید نیرو برا کارگاه می‌خوام برگردون اتو و بسته بندی جواب فقط حوالی علی آباد شهرک باشه کار درمنزل ندارم لطفا برا وقت همه دیگه ارزش قائل بشیم
سمانه عیسی زهی
بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه

بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه
12:41
جمعه 5 مهر 1404، ساعت 03:48