دنبال کن

کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/02/30
زهرا رسولی
من نیاز به کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنی شرایط رو؟
20:43
طراحی لیبل قهوه و چای
طرح لیبل قهوه و چای مطابق طرح ارسال شده میخواهم ساخت مشترک ترکیه و ایران به صورت لاتین در لیبل درج شود
1404/02/31
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم  لطفا اطلاع دهید
07:30
1 پاسخ
1404/03/05
محمد صمدی
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:50
1404/03/06
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
09:54
اصلاح طرح بسته بندی هوش مصنوعی و آماده سازی برای چاپ
سلام وقت بخیر یک طرح گرافیکی برای بسته‌بندی محصول دارم که با هوش مصنوعی ساخته شده. به همین دلیل بعضی ایرادها در متن فارسی و لوگو وجود داره که نیاز به اصلاح و بازطراحی داره. انتظارات: - اصلاح کامل ...
1404/03/07
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
08:43
1404/03/08
سلام هنوز استخدامی دارید 
16:05
1 تایید
1404/04/20
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد 
09:53
طراحی بسته بندی در فضای نرم افزار
سلام کار اصلا طراحی نیست. لیبل آماده دارم. می خوام لیبل رو بندازم روی سطل. لیبل جلو و عقب. عکاسی بشه ازشون در فضای نرم افزار. ۱لیتری گالن ۲۰لیتری اونایی که حرفه ای هستن میدونن کار ۲ ساعته.
این خانم کثافت کلاهبرداری میکنه به هیچ وجه بهش اعتماد نکنین
09:55
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
16:30
1 پاسخ
حسین موسوی
مهدی فرج زاده هم کلاهبرداره مواظب باشید پولی به حسابش نزنید 
16:32
بسته بندی
مجموعه ما به یک همکار فعال و چابک برای بخش بسته‌بندی نیاز دارد. شرایط و ویژگی‌ها: • صددرصد سالم و توانمند • چابک و پرانرژی • مسئولیت‌پذیر و دقیق • یادگیری سریع و پایبند به نظم • حضور به موقع در...
1404/05/11
زهرا کیوان
یه کلاهبرداری ودزدی بیش نیست اصلا گول حرفاشون رو نخرید تو رو خدا 7 ونیم میلیون پول‌های منو خوردن بعدم که گفتم پولمو بدین کلی فحش هرزه بهم دادن و پدر ومادرم رو هم ناسزا گفتن به اسم‌های شعبانی باقری شعبانزاده سهدانی  نوی تلگرام به عنوان‌ کار ور منزل هستن تو رو خدا گول حرفهاشون ر رو نخورید
11:58
زهرا کیوان
پولامو به بهانه های مختلف گرفتن اول میگن پول بیمه بعد پول باربری بعد پول کار شناسی بارتون بعد پول مالیات حقوقتون بعد که گفتم دیگه آخری رو ندارم کلی فحش دادن وبلاگم کردن در تلگرام
به عنوان کار در منزل  و آن فوری به اسم‌های شعبانی 
شهبانزاده زهره باقری سهدانی  همشون کلاهبرداری 7 ونیم پول‌های منو گرفتن وقتی شاکی شدم کلی فحش هرزه و کیک بهم دادن وبلاگم کردن
12:04
مریم جمشیدی
بچه ها به خوبانی و بهزادی اعتماد نکنید یه مشت دزد و انگل جامعه
16:30
بسته بندی
تعدادی نیروی فعال و بی حاشیه برای بسته بندی در منزل نیازمندیم کار داعمی میباشد برای راهنمایی بیشتر روبیکا پیام بدین چت دیوار پاسخگو نیستیم. با تشکر.
مریم جمشیدی
از من 5.200 گرفتن 
16:31
1404/05/12
سودابه قاسمی
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی ممنونم میشم راهنمایی کنید
09:25
1404/05/19
مغلوب آ
همش دروغه وکلاه برداریه پول ثبت‌نام  پول ثبت سیستم پول بیمه میبرن  هیچ کاری نیست دروغ من گول خورم واریز کردم هیچکی جوابمونمیده کلاه برداریه گول نخورید
07:54
بسته بندی
سلام نیروی خانم برای بسته بندی محصولات خشکبار حتما ساکن محدوده اوایل پیروزی باشین ۲تا ۳نفر ساعت کاری ۸:۱۵تا۱۵ حقوق توافقی با مدیریت باید صحبت کنید سن ترجیحا زیر۳۵سال لطفا رزومه اگر دارید و مشخصا...
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
08:15
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
11:25
1 پاسخ
محمد صمدی
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:56
طراحی طرح پاکت کرافت
برای پاکت کرافت جهت بسته بندی خشکبار یه طراحی ساده و خاص میخاستم لوگو طراحی شد دارم ولی برای چاپ روی پاکت مناسب نیست چون چاپ تک رنگ هست تصویر پاکت کرافت رو زمیمه کردم
1404/05/30
سارا نجفی
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
سلام وقتتون بخیر خب شکایت میکردید پولتونو پس میگرفتید
00:26
1404/06/11
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن
اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی 
میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال.
آخرش هم که بلاکت میکنن
19:16
جمعه 15 شهریور 1404، ساعت 05:45