دنبال کن

کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/02/30
زهرا رسولی
من نیاز به کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنی شرایط رو؟
20:43
سوییت هیون | sweet haven
استخدام کارمند بسته بندی(خانم)
بسته بندی محولات(کیک) برای مشتری گارنیش و تزیین محصولات برای ویترین ما روزانه ارسال زیاد کیک داریم که شخصی رو نیاز داریم که محصولات رو بسته بندی و به مسئول لازم یا مشتری تحویل بدن. شخصی با سلیقه با حو...
1404/02/31
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم  لطفا اطلاع دهید
07:30
1 پاسخ
1404/03/05
محمد صمدی
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:50
1404/03/06
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
09:54
بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با حقوق مزایا عالی
1404/03/07
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
08:43
1404/03/08
سلام هنوز استخدامی دارید 
16:05
1 تایید
1404/04/20
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد 
09:53
بلور نوری تازه | Noritazeh Glass co
استخدام کارگر بسته بندی (آقا)
شرکت بلور نوری تازه بعنوان یکی از برترین تولیدکنندگان بلور و کریستال کشور در راستای طرح توسعه خود، در مشاغل زیر نیرو استخدام می‌کند. کارگر بسته بندی تعداد 30 نفر آقا سن حداکثر 45 سال دارای سواد خواندن...
این خانم کثافت کلاهبرداری میکنه به هیچ وجه بهش اعتماد نکنین
09:55
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
16:30
حسین موسوی
مهدی فرج زاده هم کلاهبرداره مواظب باشید پولی به حسابش نزنید 
16:32
بسته بندی
درآمدی عالی فقط با روزی 3_4 ساعت در روز مناسب افراد خانه دار در آمد روزانه بین 1الی 5ملیون بدون نیاز به محارت برای کسب اطلاعات تماس بگیرید
1404/05/11
زهرا کیوان
یه کلاهبرداری ودزدی بیش نیست اصلا گول حرفاشون رو نخرید تو رو خدا 7 ونیم میلیون پول‌های منو خوردن بعدم که گفتم پولمو بدین کلی فحش هرزه بهم دادن و پدر ومادرم رو هم ناسزا گفتن به اسم‌های شعبانی باقری شعبانزاده سهدانی  نوی تلگرام به عنوان‌ کار ور منزل هستن تو رو خدا گول حرفهاشون ر رو نخورید
11:58
زهرا کیوان
پولامو به بهانه های مختلف گرفتن اول میگن پول بیمه بعد پول باربری بعد پول کار شناسی بارتون بعد پول مالیات حقوقتون بعد که گفتم دیگه آخری رو ندارم کلی فحش دادن وبلاگم کردن در تلگرام
به عنوان کار در منزل  و آن فوری به اسم‌های شعبانی 
شهبانزاده زهره باقری سهدانی  همشون کلاهبرداری 7 ونیم پول‌های منو گرفتن وقتی شاکی شدم کلی فحش هرزه و کیک بهم دادن وبلاگم کردن
12:04
مریم جمشیدی
بچه ها به خوبانی و بهزادی اعتماد نکنید یه مشت دزد و انگل جامعه
16:30
طراحی جعبه (یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه)
طرح به شما داده میشود، فقط باید طرح رو جایگذاری روی دایکات جعبه بکنید(یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه) خروجی به صورت JPG
مریم جمشیدی
از من 5.200 گرفتن 
16:31
1404/05/12
سودابه قاسمی
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی ممنونم میشم راهنمایی کنید
09:25
1404/05/19
مغلوب آ
همش دروغه وکلاه برداریه پول ثبت‌نام  پول ثبت سیستم پول بیمه میبرن  هیچ کاری نیست دروغ من گول خورم واریز کردم هیچکی جوابمونمیده کلاه برداریه گول نخورید
07:54
تغییراتی در ماهیت لیبل
لطفا این لیبل را به نعناع تغییر دهید با کیفیت و مطلوب
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
08:15
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
11:25
1 پاسخ
محمد صمدی
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:56
طراحی بسته بندی آجیل و خشکبار
با سلام طراحی خلاقانه بسته بندی آجیل و خشکبار میخواییم البته از نمونه های اینترنتی نباشه و اینکه قدمت و اصالت مهمه برامون چون اسمش رو حاجیل گاشتیم که ترکیب حاجی آجیل بوده، لطفن نمونه کارها بازه زمانی ...
جمعه 25 مرداد 1404، ساعت 18:13