کار در منزل خانم شعبانی
من نیاز به کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنی شرایط رو؟
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
سلام هنوز استخدامی دارید
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد
این خانم کثافت کلاهبرداری میکنه به هیچ وجه بهش اعتماد نکنین
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
مهدی فرج زاده هم کلاهبرداره مواظب باشید پولی به حسابش نزنید
یه کلاهبرداری ودزدی بیش نیست اصلا گول حرفاشون رو نخرید تو رو خدا 7 ونیم میلیون پولهای منو خوردن بعدم که گفتم پولمو بدین کلی فحش هرزه بهم دادن و پدر ومادرم رو هم ناسزا گفتن به اسمهای شعبانی باقری شعبانزاده سهدانی نوی تلگرام به عنوان کار ور منزل هستن تو رو خدا گول حرفهاشون ر رو نخورید
پولامو به بهانه های مختلف گرفتن اول میگن پول بیمه بعد پول باربری بعد پول کار شناسی بارتون بعد پول مالیات حقوقتون بعد که گفتم دیگه آخری رو ندارم کلی فحش دادن وبلاگم کردن در تلگرام به عنوان کار در منزل و آن فوری به اسمهای شعبانی شهبانزاده زهره باقری سهدانی همشون کلاهبرداری 7 ونیم پولهای منو گرفتن وقتی شاکی شدم کلی فحش هرزه و کیک بهم دادن وبلاگم کردن
بچه ها به خوبانی و بهزادی اعتماد نکنید یه مشت دزد و انگل جامعه
از من 5.200 گرفتن
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی ممنونم میشم راهنمایی کنید
همش دروغه وکلاه برداریه پول ثبتنام پول ثبت سیستم پول بیمه میبرن هیچ کاری نیست دروغ من گول خورم واریز کردم هیچکی جوابمونمیده کلاه برداریه گول نخورید
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش