دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/05/13
حمید داودی
آیا خانم پرستو شهبانی زاده است
23:02
7 تایید
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
1404/05/14
صغرا فتحی
خیروخوشی نبینه 3تومن ازمن گرفته کلاه بردارن
10:55
2 تایید
1404/06/21
رهاا
پول ندین همش کلاهبرداری بنام خانم بهزادی 3500 پول مارو خوردن 
18:25
1 پاسخ
1 تایید
1404/06/22
اسی ..
الان تو تلگرام خانم شعبانی بهم گفتم برای ثبت نام باید 399 پرداخت کنید به نظر شما قابل اعتمادن؟
22:49
4 پاسخ
2 تایید
طراحی جعبه بسته بندی شمع قلمی
یه طراحی خیلی حرفه ای میخوام. شبیه پروژه های هوش مصنوعی نباشه.
اسی ..
لطفا کسی راهنمایی کنه
22:51
1404/06/23
کلا برداری من دوبار واریز کردم پولمو خوردن
19:14
1404/06/31
فاطمه مرادی
از منم 3700میلیون گرفتن ولی کار نیاورد
07:40
1 تایید
دعوت به همکاری – طراح لوگو و بسته‌بندی مواد غذایی
به یک طراح خلاق و حرفه‌ای در زمینه طراحی لوگو و بسته‌بندی محصولات غذایی نیازمندیم. اگر به طراحی هویت بصری، شناخت بازار مواد غذایی و خلق طرح‌های جذاب و فروش‌محور علاقه‌مند هستید، خوشحال می‌شویم نمونه‌...
1404/08/14
اسی ..
الان تو تلگرام خانم شعبانی بهم گفتم برای ثبت نام باید 399 پرداخت کنید به نظر شما قابل اعتمادن؟
نه فقط کلاه برداری 
10:53
1 پاسخ
1404/08/28
Sayed Hashemi
اره منم تا حد معرفی پیش رفتم به من گفت پول بزن   یه دفعه به دلم افتاد  برم راجبش تحقیق کنم امدم تو این سایت که بههههله همون خانم شعبانی خودمون اینجا هم طرف دار زیاد داره🤣🤣
05:05
مرضیه احمدی
اینا همشون دزدن منم پنج6بارپول واریزکردم واس بسته بندی همش الکی کلاهبرداریودن منم نمیدونم چجوری این پولارومیخورن چجوری این ادمارونمیگیرن
09:27
1 پاسخ
اینترنت گل | Internetgol
استخدام اپراتور بسته بندی و ارسال (خانم)
ما در فروشگاه نت گل به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت پذیر هستیم که وظیفه آماده سازی، بسته بندی و ارسال سفارشات مارو بر عهده بگیرد. . مسئولیت‌ها : آماده‌سازی و بسته‌بندی سفارشات گل‌های خشک به‌صورت دق...
پرستو شعبانی 6/5 میلیون پول منو دزدید
خدا ذلیلی کنه
12:12
اسی ..
نه هیچ پولی ندید همشون کلاه برداریه
21:22
تمام اینایی که اول کار پول میگیرن کلاه بردارن همشون بعد از اینکه پولو گرفتن بلاکتون میکنن 
21:23
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل ح...
1404/08/29
نسرین حسینی
منم گول اینا رو خوردم همشون هم فقط کپی همدیگه حرف میزنن ،الهی که خیر نببیند 
07:27
ساغر محمودی
سلام دوستان امروز 5تومن پول منو خوردن اون کثافت اشغال حرومزاده بهزادی کار درمنزل گول حرفاشون نخورین لطفا بیایین شکایت کنیم ازشون 
10:43
ساغر محمودی
وایییی من چقدر ساده بودم اعتمادکردم به اینا آخه 5تومن پولمو خوردن آخرشم بلاکم کردن خدا لعنتش ن کنه، الاهی اون5تومن خرج دوا درمون کنه برای خودش مریض بشه بیفته بیمارستان کثافت 
10:45
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل . سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل ...
ساغر محمودی
رهاا
پول ندین همش کلاهبرداری بنام خانم بهزادی 3500 پول مارو خوردن
منم این بلا سرم اومد بخاطر سادگیم متسفانه 5تومن گرفتن ازم آخرم بلاکم کردن کثافتا
10:47
1404/08/30
حسی محمد
سلام.  خوب چرا کانال شون بسته نمی‌شه؟
بعدش زير نظر پلیس فتا می‌گن هستيم علامت‌ پليس فتا دارند. پليس فتا چرا کاری نمی‌کنه؟ الان من ثبت نام کردم. 
تکلیف چيه. 
من از بی‌کاری ثبت نام کردم. آیا این حق منه
12:14
2 تایید
ریحانه ریگی
سلام ببخشید تو روبیکای آقایی بنام احمداسدالهی برای بسته بندی نیرومی خوادوگفته مبلغ 250تومن برای ثپت نام بایدواریزکنم بعدکاربرام میارندبه نظرتون کلاهبرداری هست 
16:46
بسته بندی
ـاحتیاج به چندین نفر جهت بسته بندی پسته (کار در منزل) ـ سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی)پسته حضوری -دو نفر شیفت صبح و یک نفر شیفت عصر -امکان کارکرد حضوری ـ امکان کار در منزل ـحقوق ماهیانه ۱۰تومن ـخ...
حنانه رنجبران
مرضیه احمدی
اینا همشون دزدن منم پنج6بارپول واریزکردم واس بسته بندی همش الکی کلاهبرداریودن منم نمیدونم چجوری این پولارومیخورن چجوری این ادمارونمیگیرن
خوب برید پلیس فتا
19:17
زینت سالاری
شعبانی نیست ب اسم شعبانی کلاهبرداری میکنه کثافت 32میلیون ازمن خورده انشاالله روزخوش نبینه
20:56
1404/09/01
حسن حسنی
اسی ..
کلاهبردارن بعد میگه 4نیلیون واریز کنوصبر کنید نزدیک شون دستگیرش میکنن
21:04
بسته بندی
احتیاج به چند نفر بسته بندی پسته کار در منزل+ سه نفر فروشنده( همراه با بسته بندی) دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفت عصر امکان کارکردن حضوری برقرار است حقوق هفته ای داده می شود امکان کار در منزل حقوق ما...
1404/09/06
ریحانه موسوی
من هم میخوام واریز کنم فقط گفته248 هزارتومان
مبلغی نیست .به نظرم یه ریسکش میرزه؟
نظرشماها چیه 
به نام بهزادی تو تلگرام
12:41
1 تایید
1404/09/08
فاطمه دوسریان
دوروز گذشته به منم جواب نداده ولی به اسم خدیجه کریمی تراب پول واریز کردم
10:26
1 تایید
1404/09/19
واریز نکنید کلاهبرداری هست از مبلغ کم شروع می‌کنند بعد که بهشون اعتماد کردید مبلغ رو میبرن بالا رسید هم جعل میکنند
12:33
بسته بندی
کار در خانه و بسته بندی پاسخگویی فقط از طریق واتساپ
1404/09/29
آیا خانم بیانی اژدری هم کلاهبرداری؟
23:45
1 پاسخ
کسی نیست جواب بده 
23:47
1404/09/30
آیا خانم بیانی اژدری هم کلاهبرداری؟
بله کلاهبرداریه
06:28
ملی‌گلد | Melligold
استخدام کارشناس بسته بندی و ارسال امن
شرح شغل: آماده‌سازی و بسته‌بندی ایمن شمش، سکه و سایر اقلام ارزشمند طبق استانداردهای امنیتی (پلمب، لیبل، کد رهگیری و …) تطبیق وزن و تعداد کالا با برگه ارسال و درخواست بازبینی در صورت نیاز ثبت خروج کالا...
شهین حمیدیان
کاملا کلاهبرداریه واریز نکنید مهتاب پشمی رو من میگم واریزی داشتم رسید ارسال کردم جواب تلفنم نمیدن متاسفانه
10:45
1404/10/02
جواد جهان تیغ
نه فقط کلاه برداری
سلام اونی که میگه بده همشون دوزد و ک هستن شعبانی از ما 3نفر 100میلیون خورد خبر مرگشش بیاد نمیبخشم چون قرض کردم تا درست کردم براش این پولو 
19:36
1404/10/03
شرکت نیکان شعبانی کلاه برداری پول بالا میکشن 
10:20
بسته بندی
استخدام نیروی خانم ، بسته‌بند بسته‌های پستی فروشگاه پیمان فوق العاده بدین‌وسیله از افراد واجد شرایط جهت همکاری در زمینه بسته‌بندی سفارشات (آنلاین) پوشاک دعوت به عمل می‌آید. مشخصات شغلی: • عنوان شغل...
خانم شعبانی کلاه برداره 
10:21
لطفاً مراقب باشین شرکت نیکان و نصبتا (خانم) شعبانی دروغگو و کلاه بردار هستن تجربه ثابت کرده پول منو بالا کشید
10:22
1404/10/14
سلام ببخشید این خانم شعبانی به من گفتن 500بده الانم میگه 2میلیون و400 بده آیا واقعیه بریزم به حساب؟
15:51
1 پاسخ
1 تایید
نبض هوشمند سلامت | Nabz
استخدام تکنسین مونتاژ و بسته بندی
شرکت نبض هوشمند سلامت به منظور تکمیل تیم خود و ارتقاء بهره‌وری در تولید محصولات در حوزه پزشکی، از افراد توانمند و مجرب برای تصدی سمت تکنسین مونتاژ و بسته‌بندی دعوت به همکاری می‌نماید. شرح وظایف انجام...
کسی هست این خانم رو بشناسه
15:52
معصومه براهوئی
سلام منم پیش خانم شعبانی ثبت نام کردم تو تلگرام اول برای پست 299تومان گرفت بعدش گفت برای ضمانت کار1719پرداخت کنید منم به اومید کار قرض کردم و پرداخت کردم اولش جواب نداد بعد دو روز گفت ثبت شدم سرم خیلی شلوغه ندیدم  کار هفته ی آینده برام ارسال میشه باید صبر کنم الآنم فعلا جواب نداده منتظرم تا هفته تکمیل بشه که می‌فرسته یانه کلاه برداری کرده خدا میدونه 
16:33
1404/11/09
س ف
ازمن 4میلیون و300گرفتن دیگه جوابمو ندادن 
گفتن تاییدیه ازپلیس فتادارن اگه تا چندروز دیگه جواب ندن شکایت میکنم
17:54
1 تایید
فروشگاه سنسی | Sensi shopping
استخدام کارمند بسته بندی (شهر قدس)
مجموعه سنسی با سابقه حضور 10 ساله در حوزه پوشاک بانوان، اقدام به جذب نیرو آقا و خانم برای انبار مرکزی خود مینماید. کنترل کیفی لباس ها-قسمت چیدمان-جمع آوری فاکتور- بسته بندی حقوق : 22 میلیون + بیمه ...
س ف
خیر کلاهبرداریه
17:54
1 تایید
1404/11/10
سارینا کریمی
چطوری میتونیم پیگیری کنیم پولمونو پس بگیریم
16:19
سارینا کریمی
سلام ببخشید این خانم شعبانی به من گفتن 500بده الانم میگه 2میلیون و400 بده آیا واقعیه بریزم به حساب؟
نه نده
16:20
1 پاسخ
بسته بندی
باسلام *‌ساده‌کار‌خانم‌‌،جهت‌بسته‌بندی‌‌ووسط‌کاری‌کارگاه‌نیازمندیم *حقوق‌12الی15میلیون *ساعت‌کاری‌8الی5 *مرتب‌،منظم *زیر30سال *حقوق‌هفتگی‌وبه‌موقع‌ *محیط سالم *کاردائمی *جمعه‌هاوتعطیلات‌رسمی‌تعطیل *نا...
1404/11/11
فاطمه محمدی
بچه ها من 11میلیون واسش زدم واسه بسته بندی ، بعدشم واسم یه فیش فرستاد که  فردا قرارع به حسابم بشینه و دوم اینکه توی تلگرامه یعنی کلاهبرداره؟
05:37
1404/11/12
بله عزیزم کلاهبرداری هست اون فیشی هم که برات فرستاده جعلی هست پولی به حسابت نمیاد متاسفانه شگرد کارشون همین هست
07:48
1404/11/19
س ف
اسی ..
خیر من 4و300دادم بعد بلاکم کرد آشغال
07:16
بسته بندی
احتیاج به چندین نفر بسته بندی پسته کار در منزل + سه نفر فروشنده(همراه با بسته بندی) پسته حضوری دو نفر شیفت صبح یک نفر شیفته عصر امکان کارکرد حضوری برقرار حقوق هفته ای داده میشود امکان کار در منزل...
س ف
سارینا کریمی
نه نده
ازمن پول گرفتن پس ندادن
07:17
جمعه 25 بهمن 1404، ساعت 11:24