دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/05/13
حمید داودی
آیا خانم پرستو شهبانی زاده است
23:02
6 تایید
صنایع غذایی کریم نظری واحد 6
کارگر تولید
شرکت صنایع غذایی نظری جهت تکمیل کادر خود در واحد تولید و انبار از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید: عنوان شغلی: کارگر تولید و انبار شرایط: داشتن کارت پایان خدمت الزامی است. حداکثر س...
1404/05/14
صغرا فتحی
خیروخوشی نبینه 3تومن ازمن گرفته کلاه بردارن
10:55
1 تایید
1404/06/21
رهاا
پول ندین همش کلاهبرداری بنام خانم بهزادی 3500 پول مارو خوردن 
18:25
1 پاسخ
1404/06/22
اسی ..
الان تو تلگرام خانم شعبانی بهم گفتم برای ثبت نام باید 399 پرداخت کنید به نظر شما قابل اعتمادن؟
22:49
2 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به چند همکار خانم جهت بسته بندی پوشاک مردانه نیاز مندیم
اسی ..
لطفا کسی راهنمایی کنه
22:51
1404/06/23
کلا برداری من دوبار واریز کردم پولمو خوردن
19:14
1404/06/31
فاطمه مرادی
از منم 3700میلیون گرفتن ولی کار نیاورد
07:40
1 تایید
بسته بندی
نیروی خانم سن ۱۸ تا ۳۸ سرویس محدوده ازادشهر فقط تماس پاسخ داده میشود درامد ماهیانه دستمزدی از ۱۳ تا ۲۰ میلیون تومان
1404/08/14
اسی ..
الان تو تلگرام خانم شعبانی بهم گفتم برای ثبت نام باید 399 پرداخت کنید به نظر شما قابل اعتمادن؟
نه فقط کلاه برداری 
10:53
1404/08/28
Sayed Hashemi
اره منم تا حد معرفی پیش رفتم به من گفت پول بزن   یه دفعه به دلم افتاد  برم راجبش تحقیق کنم امدم تو این سایت که بههههله همون خانم شعبانی خودمون اینجا هم طرف دار زیاد داره🤣🤣
05:05
مرضیه احمدی
اینا همشون دزدن منم پنج6بارپول واریزکردم واس بسته بندی همش الکی کلاهبرداریودن منم نمیدونم چجوری این پولارومیخورن چجوری این ادمارونمیگیرن
09:27
1 پاسخ
بسته بندی
به تعدادی خانوم ترجیحا جوان جهت بسته بندی پوشاک و نگین زدن در محیطی کاملا زنانه نیازمندیم.حقوق عالی تصفیه هفتگی
پرستو شعبانی 6/5 میلیون پول منو دزدید
خدا ذلیلی کنه
12:12
اسی ..
نه هیچ پولی ندید همشون کلاه برداریه
21:22
تمام اینایی که اول کار پول میگیرن کلاه بردارن همشون بعد از اینکه پولو گرفتن بلاکتون میکنن 
21:23
بسته بندی زعفران در نیم گرمی
بسته بندی لوگو زعفران و جعبه زعفران که در جعبه ها 5گرمی به بالا
1404/08/29
نسرین حسینی
منم گول اینا رو خوردم همشون هم فقط کپی همدیگه حرف میزنن ،الهی که خیر نببیند 
07:27
ساغر محمودی
سلام دوستان امروز 5تومن پول منو خوردن اون کثافت اشغال حرومزاده بهزادی کار درمنزل گول حرفاشون نخورین لطفا بیایین شکایت کنیم ازشون 
10:43
ساغر محمودی
وایییی من چقدر ساده بودم اعتمادکردم به اینا آخه 5تومن پولمو خوردن آخرشم بلاکم کردن خدا لعنتش ن کنه، الاهی اون5تومن خرج دوا درمون کنه برای خودش مریض بشه بیفته بیمارستان کثافت 
10:45
ادیت جزیی کارتن از قبل طراحی شده
طراحی اصلی کارتن انجام شده و فایل نهایی موجود است. میخوام از برخی موارد اصلاح بشه. چاپ به صورت دو رنگ روی کارتن کرفت هست و طراح باید با محدودیت های چاپ فلکسو / کلیشه ای آشنا باشه. مواردی که باید اصلا...
ساغر محمودی
رهاا
پول ندین همش کلاهبرداری بنام خانم بهزادی 3500 پول مارو خوردن
منم این بلا سرم اومد بخاطر سادگیم متسفانه 5تومن گرفتن ازم آخرم بلاکم کردن کثافتا
10:47
1404/08/30
حسی محمد
سلام.  خوب چرا کانال شون بسته نمی‌شه؟
بعدش زير نظر پلیس فتا می‌گن هستيم علامت‌ پليس فتا دارند. پليس فتا چرا کاری نمی‌کنه؟ الان من ثبت نام کردم. 
تکلیف چيه. 
من از بی‌کاری ثبت نام کردم. آیا این حق منه
12:14
1 تایید
ریحانه ریگی
سلام ببخشید تو روبیکای آقایی بنام احمداسدالهی برای بسته بندی نیرومی خوادوگفته مبلغ 250تومن برای ثپت نام بایدواریزکنم بعدکاربرام میارندبه نظرتون کلاهبرداری هست 
16:46
بسته بندی حرفه ای تولیدات تحقیقاتی
تولیدات فناورانه ما به صورت پودر و مایع هستند که می خواهیم در ظروف و یا بسته های شکیل با لیبل موسسه خودمان بسته بندی شده و در نمایشگاه های کشور به نمایش گذاشته شود. بروشور معرفی محصول هم نیاز است که ب...
حنانه رنجبران
مرضیه احمدی
اینا همشون دزدن منم پنج6بارپول واریزکردم واس بسته بندی همش الکی کلاهبرداریودن منم نمیدونم چجوری این پولارومیخورن چجوری این ادمارونمیگیرن
خوب برید پلیس فتا
19:17
زینت سالاری
شعبانی نیست ب اسم شعبانی کلاهبرداری میکنه کثافت 32میلیون ازمن خورده انشاالله روزخوش نبینه
20:56
جمعه 1 آذر 1404، ساعت 00:40