شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم شعبانی
آیا خانم پرستو شهبانی زاده است
خیروخوشی نبینه 3تومن ازمن گرفته کلاه بردارن
پول ندین همش کلاهبرداری بنام خانم بهزادی 3500 پول مارو خوردن
الان تو تلگرام خانم شعبانی بهم گفتم برای ثبت نام باید 399 پرداخت کنید به نظر شما قابل اعتمادن؟
لطفا کسی راهنمایی کنه
کلا برداری من دوبار واریز کردم پولمو خوردن
از منم 3700میلیون گرفتن ولی کار نیاورد
نه فقط کلاه برداری
اره منم تا حد معرفی پیش رفتم به من گفت پول بزن یه دفعه به دلم افتاد برم راجبش تحقیق کنم امدم تو این سایت که بههههله همون خانم شعبانی خودمون اینجا هم طرف دار زیاد داره🤣🤣
اینا همشون دزدن منم پنج6بارپول واریزکردم واس بسته بندی همش الکی کلاهبرداریودن منم نمیدونم چجوری این پولارومیخورن چجوری این ادمارونمیگیرن
پرستو شعبانی 6/5 میلیون پول منو دزدید خدا ذلیلی کنه
نه هیچ پولی ندید همشون کلاه برداریه
تمام اینایی که اول کار پول میگیرن کلاه بردارن همشون بعد از اینکه پولو گرفتن بلاکتون میکنن
منم گول اینا رو خوردم همشون هم فقط کپی همدیگه حرف میزنن ،الهی که خیر نببیند
سلام دوستان امروز 5تومن پول منو خوردن اون کثافت اشغال حرومزاده بهزادی کار درمنزل گول حرفاشون نخورین لطفا بیایین شکایت کنیم ازشون
وایییی من چقدر ساده بودم اعتمادکردم به اینا آخه 5تومن پولمو خوردن آخرشم بلاکم کردن خدا لعنتش ن کنه، الاهی اون5تومن خرج دوا درمون کنه برای خودش مریض بشه بیفته بیمارستان کثافت
منم این بلا سرم اومد بخاطر سادگیم متسفانه 5تومن گرفتن ازم آخرم بلاکم کردن کثافتا
سلام. خوب چرا کانال شون بسته نمیشه؟ بعدش زير نظر پلیس فتا میگن هستيم علامت پليس فتا دارند. پليس فتا چرا کاری نمیکنه؟ الان من ثبت نام کردم. تکلیف چيه. من از بیکاری ثبت نام کردم. آیا این حق منه
سلام ببخشید تو روبیکای آقایی بنام احمداسدالهی برای بسته بندی نیرومی خوادوگفته مبلغ 250تومن برای ثپت نام بایدواریزکنم بعدکاربرام میارندبه نظرتون کلاهبرداری هست
خوب برید پلیس فتا
شعبانی نیست ب اسم شعبانی کلاهبرداری میکنه کثافت 32میلیون ازمن خورده انشاالله روزخوش نبینه