دنبال کن

مریم ناصری کار در منزل

بسته بندی

1404/07/21
با سلام من کار در منزل میخام شرایط چطور هست
08:06
1 پاسخ
5 تایید
طراحی داخل قالب جعبه و دایکات
جعبه قبلا طراحی شده فقط قسمت نگهدارنده ان نیاز به طراحی دارد
Soghra
سلام 
10:21
Soghra
بسته بندی کار در منزل 
1 تایید
Soghra
کار چی
بسته بندی
بسته بندی نبات ثبت نام کاملا رایگان کار در منزل حقوق ۲۵ تا ۳۰ تومن هفتگی هم حقوق پرداخت میشه برای اطلاعات بیشتر پاسخگوی فقط تلگرام پاسخگوی تلگرام=Karrdar_khane@
سلام خسته نباشید همکاران عزیز کار در منزل می‌خوام از ساعت صبح ساعت 8 تا 15 بیکارم
10:55
1 تایید
1404/07/22
امیرعلی هاشمی نسب
سلام من کار درمنزل برای پسرم می‌خوام بیزحمت شرایطشو بگین ممنون 
13:07
1404/07/29
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
09:37
2 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
ترانه خضری
شما دزد هستید
10:01
1 تایید
ملازهی م
اره منم به بوستان ازاد زدم خدا بزنه به کمرش انشالله این پولا رو باخیاطی دراوردماون دنیا هم رو می‌بینیم 
10:47
3 تایید
1404/07/30
النا فرهمند
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
چقد زدین
16:57
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1404/08/08
مژگان نجاتی
سلام تو روبیکا زده بودن به اسم و مجوز شما کار در منزل منم پول زدم براش که بیاره در خونه بعد گفت دو باره بزن برا بیمه که کارا بفرستم در خونتون .ولی متاسفانه کلاه برداری بود
08:34
2 تایید
1404/08/20
خدا جوابتون بده من 500 هزار تومان پول به دردانه بوستان آزاد پول واریز کردم که برام کار بفرست خرج بیمارستان عزیزش کنه من پول خرجی دخترم دادم خدا بزنه کمرش خرج بیمارستان عزیزش کنه ایشالا 
09:19
1 تایید
کاردرمننرل بسته بندی ماهشهر 
13:55
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1404/09/18
ریحانه محمدی
سلام بچه ها منم دردانه بوستان آزاد دیدم خانم ناصری عزیز با اسم ‌مجوز شما دارن کلاهبرداری میکنن چرا کاری نمیکنید در روبیکا
14:33
2 پاسخ
2 تایید
ام‌البنین کردیان
سلام‌من‌کار‌منزل‌می‌خوام‌میشه‌‌راهنمایی‌کنین.چیجوری‌هستش
18:06
1404/09/25
فاطمه
ریحانه محمدی
سلام بچه ها منم دردانه بوستان آزاد دیدم خانم ناصری عزیز با اسم ‌مجوز شما دارن کلاهبرداری میکنن چرا کاری نمیکنید در روبیکا
سلام منم دیدم حالا خانم ناصری واقعا کار بسته بندی انجام میدن
20:20
2 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش ساعت کاری شناور
1404/09/26
پروه
ریحانه محمدی
واقعا شرکت بسته بندیشون کلاهبرادریه ؟؟
19:12
پروه
فاطمه
واقعا کلاهبردارن آخه من195 ریختم بعد گفت 300دیگه بریز 
19:13
1 تایید
پروه
فاطمه
از کجا میشه استعلام گرفت؟
19:17
بسته بندی
بسته بندی چای در منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان حقوق25 تا ۳۰ تومن هفتگی هم تسویه میشه برای اطلاعات بیشتر به آیدی در تلگرام پیام بدین پاسخگوس فقط تلگرام=Karrdar_khane@
1404/09/27
سلام عرض ادب خانم لیلا قرای هستم کار در منزل 
08:19
3813
08:19
1404/10/01
نرگس رستمی
ببخشید شما مریم ناصری واقعی هستید ؟؟؟
20:23
بسته بندی
نیازمند بسته بندی کن
1404/10/02
این خانم اگه خانم ناصری واقعیه بایدنزاره امثال ماهاگول تقلب عده ای دیگه بخوریم خدانگذره ازشون پانصدهزاربرای ماهاخیلی پوله
07:42
1 تایید
مانی ناصری
سلام خسته نباشید کار درمنزل نیاز دارم میشه کمکم کنید
15:10
مانی ناصری
؟
15:12
بسته بندی
با سلام به چند خانم جهت بسته بندی نان بستنی و نان حلوا در منزل نیازمندیم اولویت با کسانی است که چند نفر باشند حتما وحتما محدوده بلوار دلاوران و سرافرازان پیام بفرستید و برای وقت همدیگه احترام قائل ...
1404/10/03
زینب ساری
مریم ناصری یا دردانه بوستان آزاد دروغگو خیر نبینی الهی 
پولی ک واریز کردمو خرج بیماری کنی فقط 
16:16
1404/10/06
خانم ناصری سلام من نیازمند کار در منزل دارم واریزی میخاد کار در منزلتون تو شرایطش گفتین 190 بعداز اینکه پول اویه را واریز کردم 300 تومن دیگم میخاد کلاه برداری نباشه چون این روزا اعتماد خیلی کم شده یا نیست چطوریه شرایط شم؟ تشکر
08:35
سلام من کاردرمنزل میخواستم
15:46
واتسون | Watson
استخدام وسط کار (آقا)
آشنا به امور بانکی کمکی ویزیتور داشتن گواهینامه رانندگی الزامی است حداکثر سن 25 سال پرداخت حقوق به موقع بیمه بعد از مدت آزمایشی بعد از تایید مدیریت ساعت کاری شنبه تا چهار شنبه از ساعت 8:30 تا 1...
1404/10/07
آیسا سلطانی
سلام 
01:41
آیسا سلطانی
خسته نباشین
01:41
ملیکا رنجبر
سلام در روبیکا خانم لاله امام وردی کار در منزل بسته بندی روغن آلورا گفت واریز کن به نام محمد عباسی کلاهبرداری کرد اولشم گفت 1340هزار تومان کلاهبرداری کرد الهی خدا ازشون نگذره واگذار آدم های کلاهبردار به خدا اگر نیاز نداشتیم دنبال این کارها نبودیم
08:39
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جوان ۱۸ الی ۲۸ سال ساکن باقر شهر جهت بسته بندی در کارگاه تجهیزات پزشکی نیازمندیم ساعت کاری ۸ الی ۶ بعد از ظهر پنج شنبه ها نیمه وقت جمعه ها تعطیل محیط امن و بهداشتی و کاملا...
زهرا جمالیان
سلام من واریزی انجام  دادم تو بله جواب نمیدین چرا خانم بوستان جواب گو نیستش
18:36
محمدرضا بادامی
بی ناموس من برايه 500 هزار تومان یک روز کار کردم این همچی خراب تو روبیکا کانال کار در منزل گذاشته ما هم گفتم این خوبه آدم تو خونه خودش کار کنه بهتره اونم بی ناموس مریم ناصری همچی خراب کلاهبرداری  کرد الهی هر چی از ما گرفتی بدی به دارو انشالله خیر نبینی الهي 
20:03
عباسقلی تیمورلویی
سلام کادرمنزل میخوام شرایط کارچجوری
22:01
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
عباسقلی تیمورلویی
1997
22:01
1404/10/09
نوذر عزیزی
سلام لطفا به کار در منزل نیاز دارم کمکم کنید هر کی کار در منزل انجام میده به بقیه هم کمک کنه خواهش میکنم 
02:24
غلامی
کاردرمنزل میخوام اتباع م
04:18
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهدشد امکان کارحضوری و غیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
شایان فتح اللهی
سلام من کار در منزل می‌خوام 24 ساعته آماده به کار هستم 
19:05
1404/10/10
..
الهی خیر نبینین من تو سروش  یه از خدا بی خبری ب اسم ثریا مرادی زدم  از خرجی بچه هام زدم انشالا خدا خیر نبینه از زندگیش 
07:12
ترانه خضری
با منم دقیقا همین کار کرد 480 گرفت الهی خیر نبینه الهی خون بشه از جیگرش بزنه بیرون دزد بی همچیز
10:33
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نمیشود امکان کارحضوری وغیر حضوری دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون دارد بسته بندی حبوبات وخانم واقا مورد پذیرش است
خانم مریم ناصری کدوم گوری هستی که با یکی عوضی تر از خودت به اسم دردانه بوستان آزاد داری پول و حق مردم الکی میگیری به عنوان کار در منزل الهی قرآن خودت تیکه تیکه کن ببینم حق این مردم خوردن داره الهی اون 480 که از من گرفتی 480 بلا بشه به جونت 
10:39
1 تایید
شادی صادقی
با سلام من کار در منزل میخام شرایط چطور هست
گول نخورید کلاه برداری می‌کنند 
14:56
اکرم پورجلیل
سلام من پورجلیل هستم از لیقوان یکی از روستاهای آذربایجان شرقی در تبریز بسته بندی با حقوق بالا دارید
15:19
استخدام حراست کارگر ساده جای خواب کارخانه داروسازی
استخدام فوری کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه معتبر در قسمت تولید و بسته بندی: 1️⃣ساعت کاری ۸صبح الی ۴بعدازظهر+۱ ساعت تایم ناهار و استراحت 2️⃣خوابگاه مجهز برای کارگران ساده 3️⃣صبحانه ، نهار، شام...
الهی که پولی که واریز کردم خرج دوا و درمان عزیزترینش کنه به حق امام حسین کثافت و آشغال کلاهبردار بود
22:45
الهی نه تو این دنیا خیر ببینی نه تو اون دنیا مردم دارن تو این وضعیت اقتصادی تلاش میکنن که درآمد داشته باشن بعد یه بی پدر ومادر داره اینجوری سر مردم کلاه میزاره فقط تا هستم نفرینم پشت سرته پولم از چشمت بزنه بیرون به حق امام حسین 
22:48
1404/10/11
زهرا
تو ذوبیکا به اسم مریم ناصری پروانه کسب گذاشتن ولی به اسم سهیل مرادی زاده 409 تومن زدم الان کلاهبرداریه؟؟
13:18
1 تایید
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
فرزانه صفری
سلام  خوب هستین    چی جوری به تماس شوم 
16:54
1404/10/12
خانم ناصری بوستان آزاد کلاه بردار هستن 
07:54
فاطمه سادات محمدنژاد
سلام من کار درمنزل میخوام اگه ممکنه کمک کنین
11:22
کارگر ساده حراست شرکت قطعه خودرو خوابگاه غذا سرویس
استخدام فوری کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه معتبر در قسمت تولید و بسته بندی: 1️⃣ساعت کاری ۸صبح الی ۴بعدازظهر+۱ ساعت تایم ناهار و استراحت 2️⃣خوابگاه مجهز برای کارگران ساده 3️⃣صبحانه ، نهار، شام...
پریسا بلوری
سلام بسته بندی کار دز منزل
11:28
فریبا رهنما
سلام کار در منزل می خواهم  همه ساعت تایم آزاد دارم
11:30
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا رهنما
سلام کار در منزل می خواهم همه ساعت تایم آزاد دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:55
درآمد میلیونی با گوشی
موفقیت‌های مالی اینجا ، زیاده درکنار ما خانم خانه دار،محصل ،دانشجو ،کارمند ،بازنشسته که این جادرامددارند ومستقل شدند شما جزوه کدومایی؟؟ باشغل ما وانتخاب این فرصت شما هم میتونی بدرامد برسی ❌ونگران...
جمعه 13 دی 1404، ساعت 08:32