مریم ناصری کار در منزل
با سلام من کار در منزل میخام شرایط چطور هست
سلام
بسته بندی کار در منزل
کار چی
سلام خسته نباشید همکاران عزیز کار در منزل میخوام از ساعت صبح ساعت 8 تا 15 بیکارم
سلام من کار درمنزل برای پسرم میخوام بیزحمت شرایطشو بگین ممنون
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
شما دزد هستید
اره منم به بوستان ازاد زدم خدا بزنه به کمرش انشالله این پولا رو باخیاطی دراوردماون دنیا هم رو میبینیم
چقد زدین
سلام تو روبیکا زده بودن به اسم و مجوز شما کار در منزل منم پول زدم براش که بیاره در خونه بعد گفت دو باره بزن برا بیمه که کارا بفرستم در خونتون .ولی متاسفانه کلاه برداری بود
خدا جوابتون بده من 500 هزار تومان پول به دردانه بوستان آزاد پول واریز کردم که برام کار بفرست خرج بیمارستان عزیزش کنه من پول خرجی دخترم دادم خدا بزنه کمرش خرج بیمارستان عزیزش کنه ایشالا
کاردرمننرل بسته بندی ماهشهر
سلام بچه ها منم دردانه بوستان آزاد دیدم خانم ناصری عزیز با اسم مجوز شما دارن کلاهبرداری میکنن چرا کاری نمیکنید در روبیکا
سلاممنکارمنزلمیخواممیشهراهنماییکنین.چیجوریهستش
سلام منم دیدم حالا خانم ناصری واقعا کار بسته بندی انجام میدن
واقعا شرکت بسته بندیشون کلاهبرادریه ؟؟
واقعا کلاهبردارن آخه من195 ریختم بعد گفت 300دیگه بریز
از کجا میشه استعلام گرفت؟
سلام عرض ادب خانم لیلا قرای هستم کار در منزل
3813
ببخشید شما مریم ناصری واقعی هستید ؟؟؟
این خانم اگه خانم ناصری واقعیه بایدنزاره امثال ماهاگول تقلب عده ای دیگه بخوریم خدانگذره ازشون پانصدهزاربرای ماهاخیلی پوله
سلام خسته نباشید کار درمنزل نیاز دارم میشه کمکم کنید
؟
مریم ناصری یا دردانه بوستان آزاد دروغگو خیر نبینی الهی پولی ک واریز کردمو خرج بیماری کنی فقط
خانم ناصری سلام من نیازمند کار در منزل دارم واریزی میخاد کار در منزلتون تو شرایطش گفتین 190 بعداز اینکه پول اویه را واریز کردم 300 تومن دیگم میخاد کلاه برداری نباشه چون این روزا اعتماد خیلی کم شده یا نیست چطوریه شرایط شم؟ تشکر
سلام من کاردرمنزل میخواستم
سلام
خسته نباشین
سلام در روبیکا خانم لاله امام وردی کار در منزل بسته بندی روغن آلورا گفت واریز کن به نام محمد عباسی کلاهبرداری کرد اولشم گفت 1340هزار تومان کلاهبرداری کرد الهی خدا ازشون نگذره واگذار آدم های کلاهبردار به خدا اگر نیاز نداشتیم دنبال این کارها نبودیم
سلام من واریزی انجام دادم تو بله جواب نمیدین چرا خانم بوستان جواب گو نیستش
بی ناموس من برايه 500 هزار تومان یک روز کار کردم این همچی خراب تو روبیکا کانال کار در منزل گذاشته ما هم گفتم این خوبه آدم تو خونه خودش کار کنه بهتره اونم بی ناموس مریم ناصری همچی خراب کلاهبرداری کرد الهی هر چی از ما گرفتی بدی به دارو انشالله خیر نبینی الهي
سلام کادرمنزل میخوام شرایط کارچجوری
1997
سلام لطفا به کار در منزل نیاز دارم کمکم کنید هر کی کار در منزل انجام میده به بقیه هم کمک کنه خواهش میکنم
کاردرمنزل میخوام اتباع م
سلام من کار در منزل میخوام 24 ساعته آماده به کار هستم
الهی خیر نبینین من تو سروش یه از خدا بی خبری ب اسم ثریا مرادی زدم از خرجی بچه هام زدم انشالا خدا خیر نبینه از زندگیش
با منم دقیقا همین کار کرد 480 گرفت الهی خیر نبینه الهی خون بشه از جیگرش بزنه بیرون دزد بی همچیز
خانم مریم ناصری کدوم گوری هستی که با یکی عوضی تر از خودت به اسم دردانه بوستان آزاد داری پول و حق مردم الکی میگیری به عنوان کار در منزل الهی قرآن خودت تیکه تیکه کن ببینم حق این مردم خوردن داره الهی اون 480 که از من گرفتی 480 بلا بشه به جونت
گول نخورید کلاه برداری میکنند
سلام من پورجلیل هستم از لیقوان یکی از روستاهای آذربایجان شرقی در تبریز بسته بندی با حقوق بالا دارید
الهی که پولی که واریز کردم خرج دوا و درمان عزیزترینش کنه به حق امام حسین کثافت و آشغال کلاهبردار بود
الهی نه تو این دنیا خیر ببینی نه تو اون دنیا مردم دارن تو این وضعیت اقتصادی تلاش میکنن که درآمد داشته باشن بعد یه بی پدر ومادر داره اینجوری سر مردم کلاه میزاره فقط تا هستم نفرینم پشت سرته پولم از چشمت بزنه بیرون به حق امام حسین
تو ذوبیکا به اسم مریم ناصری پروانه کسب گذاشتن ولی به اسم سهیل مرادی زاده 409 تومن زدم الان کلاهبرداریه؟؟
سلام خوب هستین چی جوری به تماس شوم
خانم ناصری بوستان آزاد کلاه بردار هستن
سلام من کار درمنزل میخوام اگه ممکنه کمک کنین
سلام بسته بندی کار دز منزل
سلام کار در منزل می خواهم همه ساعت تایم آزاد دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش