دنبال کن

مریم ناصری کار در منزل

بسته بندی

1404/07/21
با سلام من کار در منزل میخام شرایط چطور هست
08:06
2 تایید
بسته بندی
نیروی خانم زیر ۳۵ سال جهت کار در کارگاه بسته بندی در صورت عدم پاسخگویی تماس چت دیوار یا پیامک پاسخگو هستم
Soghra
سلام 
10:21
Soghra
بسته بندی کار در منزل 
Soghra
کار چی
پخش لوازم آشپزخانه کیچن | Kitchen
استخدام کارمند بسته بندی (آقا-ری)
به یک همکار در واحد بسته بندی. لوازم خرده ریز آشپزخانه (بخش عمده فروشی)نیازمندیم . ۱)داشتن سواد خواندن و نوشتن فاکتور ها ۲)مهارت بسته بندی دقیق و چک کردن اجناس ۳)تخلیه بار؛و تحویل بار ثبت آگهی استخدا...
سلام خسته نباشید همکاران عزیز کار در منزل می‌خوام از ساعت صبح ساعت 8 تا 15 بیکارم
10:55
1404/07/22
امیرعلی هاشمی نسب
سلام من کار درمنزل برای پسرم می‌خوام بیزحمت شرایطشو بگین ممنون 
13:07
1404/07/29
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
09:37
1 پاسخ
2 تایید
طراحی 5 طرح گرافیکی برای بسته‌بندی گل به شکل قیف
سلام من برای گل یک بسته بندی شبیه قیف :) طراحی کردم . این قیف ها دو سایز دارن برای اینها 5 طرح مختلف می خواستم تا چاپ کنم اکانت مید جرنی (هوش مصنوعی ) هم دارم در اختیارتون می گذارم تا بتونید پترن ها ...
ترانه خضری
شما دزد هستید
10:01
ملازهی م
اره منم به بوستان ازاد زدم خدا بزنه به کمرش انشالله این پولا رو باخیاطی دراوردماون دنیا هم رو می‌بینیم 
10:47
2 تایید
1404/07/30
النا فرهمند
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
چقد زدین
16:57
1 تایید
بسته بندی
به چند همکار خانم جهت بسته بندی پوشاک مردانه نیاز مندیم
1404/08/08
مژگان نجاتی
سلام تو روبیکا زده بودن به اسم و مجوز شما کار در منزل منم پول زدم براش که بیاره در خونه بعد گفت دو باره بزن برا بیمه که کارا بفرستم در خونتون .ولی متاسفانه کلاه برداری بود
08:34
1404/08/20
خدا جوابتون بده من 500 هزار تومان پول به دردانه بوستان آزاد پول واریز کردم که برام کار بفرست خرج بیمارستان عزیزش کنه من پول خرجی دخترم دادم خدا بزنه کمرش خرج بیمارستان عزیزش کنه ایشالا 
09:19
کاردرمننرل بسته بندی ماهشهر 
13:55
بسته بندی
نیروی خانم سن ۱۸ تا ۳۸ سرویس محدوده ازادشهر فقط تماس پاسخ داده میشود درامد ماهیانه دستمزدی از ۱۳ تا ۲۰ میلیون تومان
شنبه 2 آذر 1404، ساعت 16:19