دنبال کن

مریم ناصری کار در منزل

بسته بندی

1404/07/21
با سلام من کار در منزل میخام شرایط چطور هست
08:06
1 پاسخ
5 تایید
میت هال رستوران - اندرزگو - بعد از چهار راه قیطریه - نرسیده به اشکستان پور جنوبی - پلاک ۹۸
استخدام کمک آشپز
کاربلد و زرنگ حداقل با ۲ سال سابقه -تخته کار- کار با گریل و سرخ کن و پک و بسته بندی کردن
Soghra
سلام 
10:21
Soghra
بسته بندی کار در منزل 
1 تایید
Soghra
کار چی
طراحی کاراکتر از اتود طراحی شده
چند تا پروژه دانشگاه دارم اتود دستیه به سیستمی تبدیل بشه کاراکتر و پوستر و یه شکل تلفیقی و یه بسته بندی چند تاش با ایلاستریتوره چند تاش فتوشاپ
سلام خسته نباشید همکاران عزیز کار در منزل می‌خوام از ساعت صبح ساعت 8 تا 15 بیکارم
10:55
1 تایید
1404/07/22
امیرعلی هاشمی نسب
سلام من کار درمنزل برای پسرم می‌خوام بیزحمت شرایطشو بگین ممنون 
13:07
1404/07/29
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
09:37
2 پاسخ
3 تایید
عودآنلاین | oudonline
استخدام کارگر انبار
تحویل گرفتن اجناس وکالا بسته بندی و ارسال کالا حداقل سن 20 و حداکثر 35سال ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 9الی 18 ساعت کاری پنجشنبه 9الی14 روزهای تعطیل تعطیل هستیم ثبت آگهی استخدام در جابینجا
ترانه خضری
شما دزد هستید
10:01
1 تایید
ملازهی م
اره منم به بوستان ازاد زدم خدا بزنه به کمرش انشالله این پولا رو باخیاطی دراوردماون دنیا هم رو می‌بینیم 
10:47
5 تایید
1404/07/30
النا فرهمند
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
چقد زدین
16:57
4 تایید
جی تی آی | JTI
مدیر برند | Brand Manager
هدف شغل: مدیر مستقر مسئول استراتژی کلی سبد برند در خوشه jti در شرق نزدیک (ایران و افغانستان) است. او تلاش‌ها و وظایف توسعه برند را برای دستیابی به اهداف a&sp، از جمله راه‌اندازی محصول جدید و جوان‌سازی...
1404/08/08
مژگان نجاتی
سلام تو روبیکا زده بودن به اسم و مجوز شما کار در منزل منم پول زدم براش که بیاره در خونه بعد گفت دو باره بزن برا بیمه که کارا بفرستم در خونتون .ولی متاسفانه کلاه برداری بود
08:34
3 تایید
1404/08/20
خدا جوابتون بده من 500 هزار تومان پول به دردانه بوستان آزاد پول واریز کردم که برام کار بفرست خرج بیمارستان عزیزش کنه من پول خرجی دخترم دادم خدا بزنه کمرش خرج بیمارستان عزیزش کنه ایشالا 
09:19
2 پاسخ
3 تایید
کاردرمننرل بسته بندی ماهشهر 
13:55
رونیکس | Ronix
استخدام طراح بسته بندی
شرکت بین المللی رونیکس، معتبر و فعال در زمینه ابزار آلات صنعتی طراح بسته بندی با شرایط زیر استخدام می نماید : (داشتن پورتفولیو/نمونه کار در رزومه الزامیست) شرایط احراز : تحصیلات: لیسانس و بالاتر شرا...
1404/09/18
ریحانه محمدی
سلام بچه ها منم دردانه بوستان آزاد دیدم خانم ناصری عزیز با اسم ‌مجوز شما دارن کلاهبرداری میکنن چرا کاری نمیکنید در روبیکا
14:33
2 پاسخ
2 تایید
ام‌البنین کردیان
سلام‌من‌کار‌منزل‌می‌خوام‌میشه‌‌راهنمایی‌کنین.چیجوری‌هستش
18:06
1404/09/25
فاطمه
ریحانه محمدی
سلام بچه ها منم دردانه بوستان آزاد دیدم خانم ناصری عزیز با اسم ‌مجوز شما دارن کلاهبرداری میکنن چرا کاری نمیکنید در روبیکا
سلام منم دیدم حالا خانم ناصری واقعا کار بسته بندی انجام میدن
20:20
2 پاسخ
کارگرساده و خط تولید و راننده کارخانه داروسازی
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه تولید دارو خط تولید،بسته بندی،کارگرساده،ماهر،حراست و… ❌شرایط سنی ۱۸ تا ۴۲❌ ب ای متولدین ۶۱تا۶۵ پایان خدمت الزامیه ⭕️دارای خوابگاه برای افراد ساکن شهرس...
1404/09/26
پروه
ریحانه محمدی
واقعا شرکت بسته بندیشون کلاهبرادریه ؟؟
19:12
پروه
فاطمه
واقعا کلاهبردارن آخه من195 ریختم بعد گفت 300دیگه بریز 
19:13
1 تایید
پروه
فاطمه
از کجا میشه استعلام گرفت؟
19:17
گروه صنعتی پما
استخدام کارگر بسته بندی
آشنایی به کار با دستگاه های بسته بندی آشنایی با نظام آراستگی 5S توانایی کار به صورت شیفتی الزامات / مهارت‌ها مدرک تحصیلی: دیپلم جنسیت: فقط آقا ترجیحاً یکسال سابقه کار در شرکت های دارویی (بسته بندی) ال...
1404/09/27
سلام عرض ادب خانم لیلا قرای هستم کار در منزل 
08:19
3813
08:19
1404/10/01
نرگس رستمی
ببخشید شما مریم ناصری واقعی هستید ؟؟؟
20:23
به چند خانم جهت بسته بندی و پاک کردن سبزی
با سلام ماپخش سبزیجات داریم کار در منزل نیست و فقط توی محل خودمون انجام میشه ب لوکیشن دقت کنید در محدوده خودمون نیرو میگیرم و اگه مسیرتون دوره و مشکل ندارید خودتون بیاید پیام بدید و اگه چند نفر باهم...
1404/10/02
این خانم اگه خانم ناصری واقعیه بایدنزاره امثال ماهاگول تقلب عده ای دیگه بخوریم خدانگذره ازشون پانصدهزاربرای ماهاخیلی پوله
07:42
2 تایید
مانی ناصری
سلام خسته نباشید کار درمنزل نیاز دارم میشه کمکم کنید
15:10
مانی ناصری
؟
15:12
بسته بندی نان فانتزی
به دو نیرو بسته بند نان ساندویچی درمغازه به آدرس نجف شهر قدیم روبرو بهداشت شیفت عصر از ساعت ۳تا ۹ شب لطفا کسی میخواد بیاد به صورت حضوری بیاد در مغازه
1404/10/03
زینب ساری
مریم ناصری یا دردانه بوستان آزاد دروغگو خیر نبینی الهی 
پولی ک واریز کردمو خرج بیماری کنی فقط 
16:16
1 تایید
1404/10/06
خانم ناصری سلام من نیازمند کار در منزل دارم واریزی میخاد کار در منزلتون تو شرایطش گفتین 190 بعداز اینکه پول اویه را واریز کردم 300 تومن دیگم میخاد کلاه برداری نباشه چون این روزا اعتماد خیلی کم شده یا نیست چطوریه شرایط شم؟ تشکر
08:35
1 پاسخ
سلام من کاردرمنزل میخواستم
15:46
درامد خانگی
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی ( ایتا و روبیکا) در من...
1404/10/07
آیسا سلطانی
سلام 
01:41
آیسا سلطانی
خسته نباشین
01:41
ملیکا رنجبر
سلام در روبیکا خانم لاله امام وردی کار در منزل بسته بندی روغن آلورا گفت واریز کن به نام محمد عباسی کلاهبرداری کرد اولشم گفت 1340هزار تومان کلاهبرداری کرد الهی خدا ازشون نگذره واگذار آدم های کلاهبردار به خدا اگر نیاز نداشتیم دنبال این کارها نبودیم
08:39
1 تایید
استخدام اپراتور انبار دیجی کالا(بعثت)
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبار سوپرمارکتی واقع در میدان تره بار بعثت، در مراحل زیر فعالیت دارند: ⬅️چیدمان➡️ ⬅️جمع آوری➡️ ⬅️دسته بندی➡️ ⬅️بسته بندی➡️ -فقط آقا -۱۸ تا ۳۵ سال -شیفت‌ ثا...
زهرا جمالیان
سلام من واریزی انجام  دادم تو بله جواب نمیدین چرا خانم بوستان جواب گو نیستش
18:36
محمدرضا بادامی
بی ناموس من برايه 500 هزار تومان یک روز کار کردم این همچی خراب تو روبیکا کانال کار در منزل گذاشته ما هم گفتم این خوبه آدم تو خونه خودش کار کنه بهتره اونم بی ناموس مریم ناصری همچی خراب کلاهبرداری  کرد الهی هر چی از ما گرفتی بدی به دارو انشالله خیر نبینی الهي 
20:03
1 تایید
عباسقلی تیمورلویی
سلام کادرمنزل میخوام شرایط کارچجوری
22:01
استخدام مدیر فروش
استخدام مدیر فروش در حوزه ماشین الات بسته بندی دور کار پورسانت و درصدی هماهنگی و برگزاری جلسات فروش با مشتریان متنماسب با سطح بندی آنها آداب و فنون مذاکره روانشناسی مشتری روش مطالعه بازار و شناخت رقبا...
عباسقلی تیمورلویی
1997
22:01
1404/10/09
نوذر عزیزی
سلام لطفا به کار در منزل نیاز دارم کمکم کنید هر کی کار در منزل انجام میده به بقیه هم کمک کنه خواهش میکنم 
02:24
غلامی
کاردرمنزل میخوام اتباع م
04:18
خانم همکار دفتر پستی
خانم همکار دفتر خدمات پستی واقع در مسکن تایم کاری ۸الی ۱۴ و ۱۳الی۱۹ کار خدمات پستی شامل ثبت بسته بسته بندی تحویل بسته به مشتری تماس امورات دفتر بر عهده متصدی می‌باشد خانم با ظاهر آراسته و رواب...
شایان فتح اللهی
سلام من کار در منزل می‌خوام 24 ساعته آماده به کار هستم 
19:05
1404/10/10
..
الهی خیر نبینین من تو سروش  یه از خدا بی خبری ب اسم ثریا مرادی زدم  از خرجی بچه هام زدم انشالا خدا خیر نبینه از زندگیش 
07:12
ترانه خضری
با منم دقیقا همین کار کرد 480 گرفت الهی خیر نبینه الهی خون بشه از جیگرش بزنه بیرون دزد بی همچیز
10:33
استخدام فوری در هایپر مارکت
به دو نیروی خانم و اقا جهت کانتر داری و بسته بندی یک نیرو صندوق دار (فقط با سابقه) سن بین ۲۲ تا ۳۸ آنتایم و موجه، با فن بیان و خوش برخورد با مشتری حقوق خوب و مزایا + بیمه بعد از ۳ ماه همین الان ت...
خانم مریم ناصری کدوم گوری هستی که با یکی عوضی تر از خودت به اسم دردانه بوستان آزاد داری پول و حق مردم الکی میگیری به عنوان کار در منزل الهی قرآن خودت تیکه تیکه کن ببینم حق این مردم خوردن داره الهی اون 480 که از من گرفتی 480 بلا بشه به جونت 
10:39
5 تایید
شادی صادقی
با سلام من کار در منزل میخام شرایط چطور هست
گول نخورید کلاه برداری می‌کنند 
14:56
اکرم پورجلیل
سلام من پورجلیل هستم از لیقوان یکی از روستاهای آذربایجان شرقی در تبریز بسته بندی با حقوق بالا دارید
15:19
(استخدام) تمام وقت و پاره وقت در انبار دیجیکالا
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: -چیدمان -جمع آوری -دسته بندی -بسته بندی -فقط آقا -18 تا 43 سال -شیفت ثابت...
الهی که پولی که واریز کردم خرج دوا و درمان عزیزترینش کنه به حق امام حسین کثافت و آشغال کلاهبردار بود
22:45
الهی نه تو این دنیا خیر ببینی نه تو اون دنیا مردم دارن تو این وضعیت اقتصادی تلاش میکنن که درآمد داشته باشن بعد یه بی پدر ومادر داره اینجوری سر مردم کلاه میزاره فقط تا هستم نفرینم پشت سرته پولم از چشمت بزنه بیرون به حق امام حسین 
22:48
1 تایید
1404/10/11
زهرا
تو ذوبیکا به اسم مریم ناصری پروانه کسب گذاشتن ولی به اسم سهیل مرادی زاده 409 تومن زدم الان کلاهبرداریه؟؟
13:18
2 تایید
اعزام نیروی کار به خارج از کشور
اعزام نیروی کار راننده اسنپ ، بسته بندی موادغذایی ، کارگر ساختمانی به بلاروس ، بدون پیش پرداخت ، قرارداد کار حداقل یکساله ، درآمد ماهانه حداقل ۱۰۰۰ دلار، هزینه زندگی ماهانه ۳۰۰ دلار، طول پروسه ۲ ماه، ...
فرزانه صفری
سلام  خوب هستین    چی جوری به تماس شوم 
16:54
1404/10/12
خانم ناصری بوستان آزاد کلاه بردار هستن 
07:54
1 تایید
فاطمه سادات محمدنژاد
سلام من کار درمنزل میخوام اگه ممکنه کمک کنین
11:22
شغل دوم درآمد اول حلال و قانونی
قانونی و حلال پاره وقت مجازی تسویه آنی میلیونی کارمند خانه دار بازنشسته دانشجو کار رایگان نداریم بسته بندی تایپ ترجمه ادمین کانال نیستیم لطفاً با دقت بخونید اگر دنبال کار رایگان میگردین مارو...
پریسا بلوری
سلام بسته بندی کار دز منزل
11:28
فریبا رهنما
سلام کار در منزل می خواهم  همه ساعت تایم آزاد دارم
11:30
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا رهنما
سلام کار در منزل می خواهم همه ساعت تایم آزاد دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:55
بسته بندی پوشاک بچه گانه
به تعدادی نیروی فعال خانم (تا ۴۵ سال) جهت اتو و بسته بندی پوشاک بچه گانه در محیطی کاملا زنانه به صورت تمام وقت محدوده محلاتی چهارراه میثم نیازمندیم
1404/10/17
آیدا خسروی
این خانم مریم ناصری که میگن بسته بندی ارایه میدن و واسه ثبت نام ازتون میخان پولی رو به حساب دردانه بوستان آزاد واریز کنی،اینا کلاهبردارن گولش نخورین پول واریز نکنید
بقیه هم که واریز کردین به پلیس فتا ازشون شکایت کنید تا پولتون برگردونن
08:03
آیدا خسروی
مریم ناصری و هرکسی با این اسم کار در خانه گذاشت کلاهبرداره به هیج عنوان پول واریز نکنید  اینا دزدن تحت تعقیبن لطفا گول اینارو نخورید.اگه کسی گفت واسه بیمه یا ثبت نام یا ارسال کالا پول واریز کنید بفهمید کلاه برداره پول نریزید اینا دزدن حتما شکایت کنید که پولتون برگردونن.خیلی هارو گول زدن لعنتیا
08:07
1 تایید
ستاره موسوی
سلام بیزحمت شماره تماس بگذارید 
11:58
نیروی آقا و خانم (بسته بندی و سورت)
مجموعه آجیل و خشکبار برادران حسینی جهت تکمیل تیم خود در بخش سورت و بسته بندی از واجدین شرایط ذیل دعوت به همکاری می نماید. آقا و خانم (پایان خدمت آقایان الزامی است). سن 20 تا 35 سال سابقه کاری: حداقل...
زینب فدایی
سلام بسته بندی چی هست؟
17:44
سلام آره به اسم ناصری توروبیکا هست منم پول واریز کردم ولی کلاهبرداری بوده
17:52
1 تایید
منم گزارش دادم 
17:55
1 تایید
کارگرساده بسته بندی پاستیل جای خواب غذا بیمه
استخدام در کارخانه پاستیل و ژله– همراه با اسکان و غذا کارگر ساده آقا جهت تولید و بسته بندی با دستگاه بدون نیاز به سابقه کاریشروع به کار از روز اولشرایط سنی ۱۷ سال تا ۴۰ سال سن فقط اقا ساعت کاری ۸ صبح ...
1404/10/18
مریم صفدری
خدا جوابتون بده من 500 هزار تومان پول به دردانه بوستان آزاد پول واریز کردم که برام کار بفرست خرج بیمارستان عزیزش کنه من پول خرجی دخترم دادم خدا بزنه کمرش خرج بیمارستان عزیزش کنه ایشالا
منم 480 تومن زدم ب حساب دردانه بوستان آزاد الهی خیرنبینه تو بد شرایطی بودم ک اینجوری پول گرفتن خدا لعنتشون کنه مثل سگ جون بدن 
07:26
1 تایید
جواد مرادی
فردی هم به اسم فهیمه قویدل داره از اسم کلاهبرداری میکنه
به اسم کار بسته بندی 
هواستون باشه به همدیگه اطلاع رسانی کنید 
ممنون 
21:42
سلام
21:52
استخدام همکار خانم
استخدام خانم مجرد فروشگاه سوغات سرای خوزستان جهت تکمیل کادر خود بخش فروش و بسته بندی در اهواز  از افراد واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می نماید: حقوق ۷۵۰۰۰۰۰ الی ۱۳۰۰۰۰۰۰ به صورت حضوری جنسیت: خانم مجر...
جواد مرادی
خانم ناصری سلام من نیازمند کار در منزل دارم واریزی میخاد کار در منزلتون تو شرایطش گفتین 190 بعداز اینکه پول اویه را واریز کردم 300 تومن دیگم میخاد کلاه برداری نباشه چون این روزا اعتماد خیلی کم شده یا نیست چطوریه شرایط شم؟ تشکر
کلاهبرداری می کنه
گزارش کن
22:00
1404/10/19
کلاه بردار هستن پول واریز نکنین
10:16
1404/10/29
عفت حاج محمدی
مریم ناصری دوردانه بوستان کلاهبرداری دزدن انشالله پولی که گرفتن خرج دکتر باشه واسه عزانشون
05:36
1 تایید
کار در منزل خودتان(تولید، قند و نباتهای مجلسی)
✅کار در منزل خودتان انجام می شود. ✅حتما ایتا داشته باشید چون ما در شبکه داخلی ایتا فعالیت میکنیم اگر ایتا ندارید پیام ندهید ✅کسب درامد میلیونی ❗فقط کسانی که نیاز واقعی به کار دارند و دنبال شغل و ...
الهام سواری
الهی امین درد بی درمون بگیره پول شیر خشک بچمو بهش دادم فکر کردم در رزق برا باز بشه بجای این لعتنی😭
19:52
1404/10/30
حسین سروری
سلام  من کار درمنزل میخام  آقا هستم
07:07
شنبه 5 بهمن 1404، ساعت 03:04