خانم دردانه بوستان آزاد
پولموگرفت. هیچ کاری نکرد
الهی خیر نبینه
سلام خانوم دردانه بوستان آزاد کاهبرداره از من 500هزا. گرفتن دیگه جواب پیامم رو هم نمیدن
پول منم گرفت دیگه هیچ جوابی نداد
میشه ازش شکایت کرد؟
سلام خوبی
من پیام رسان بله پیام دادم و ثبت کردم. خانم جمالیان جواب گو نیستین
من 190 زدم
چرا جواب نمیدین تو پیام رسان بله جواب بدین
جواب بدین خانم بوستانی من پولم ریختم
عزیزم کلاهبرداری هست دیگه که جواب نمیدن اگه پول واریز کردید
به این حساب پول واریز نکنید کلاهبردار به بهانه بیمه کالا پول میخواد به کی گفته 500 هزار به یکی دیگه 180 و 190 و کلا بردار
زهرا الله وردیلو سلام خانم بوستان آزاد برای شروع به کار ازمن 490تومن گرفت توپیام گفت ثبت نام شما در سیستم تاریخ 1404,9,29ثبت شد الان پیام میدم جواب نمیدن آیا کلاهبردار بودن
من ک باور نمیکنم کلاهبردار باشه اگه بود که عکس شو تو پرفایل یا جواز کسب نمیزاشت جریان چی هست
ولی جواب نمیدن
اگر کلاب داری هست خدا لعنتشون کنه از من 490 تومن ازم تو این بی پولی ازم گرفتن خدازتون نگذره
سلام اینا کلاه بردارن از منه بیچاره 480 گرفت دیگه جواب نمیده خانم دردانه بوستان آزاد الهی نتونه بخوره بحق حضرت زهرا
متاسفانه ما هم براش 480 ریختیم ولی نه جوابی میدن نه سین میکنند پیام رو کلاه بردارن تورو خدا گول اینا رو نخورید
این دردانه بوستان آزاد و مریم ناصری هر دو کلاه بردارن من 480 براش ریختم یکم دی،همین که پول و گرفتن دیگه جواب ندادلطفا گول نخورید
انشالله پول که ازمنگرفتید پول دوادکترعزیز ترین کست بشه انشالله خیرنبینی دردانه بوستان ازاد
برو توی روبیکا سرچ کن کار در منزل هر کانالی رو باز میکنی همون جواز کسب و توی کانال گذاشته از منم پول گرفتو جواب نداد خدا ازشون نگذره
از منم پول گرفت
خانم دردانه بوستان آزاد با خانم مریم ناصری از منم 480 تومن گرفتن ولی دیگه ن جواب میدن ن کالای فرستادن . خدا ازشون نگذره تو این وضعیت بی پولی اینجوری کلاه برداری میکنن خدا لعنت شون کنه الهی خیر و خوشی نبینن
شما کی ثبت سفارش انجام دادید و چند روز گذشته؟ برای من با امروز میشه 7 روز ک گذشته
سلام منم 480ریختم یعنی واقعا کلاه بردارن😢