دنبال کن

خانم دردانه بوستان آزاد

بسته بندی

1404/09/14
بهمن دادور
 پولمو‌گرفت.  هیچ کاری نکرد
16:17
1 پاسخ
3 تایید
طراحی یک لیبل
سلام یه لیبل پشت و رو هست که می‌خوام برام طرحشو بزنید به صورت لایه باز می‌خوام فقط سریع نیاز دارم لیبل هم ساده هست
1404/09/25
فاطمه
الهی خیر نبینه
20:23
1 تایید
1404/10/02
علی اصلانی
سلام خانوم دردانه بوستان آزاد کاهبرداره از من 500هزا. گرفتن دیگه جواب پیامم رو هم نمیدن
11:12
1 تایید
1404/10/03
زینب ساری
پول منم گرفت دیگه هیچ جوابی نداد
15:28
بسته بندی
آدرس:تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردر منزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم وآقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه‌ای از شمانخواهد گرف...
1404/10/05
میشه ازش شکایت کرد؟
17:52
1404/10/07
زهرا جمالیان
سلام خوبی 
18:37
زهرا جمالیان
من پیام رسان  بله پیام دادم و ثبت کردم. خانم جمالیان جواب گو نیستین
18:37
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه ۱۰میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پزیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما نخواهد گ...
زهرا جمالیان
من 190 زدم
18:45
1404/10/08
زهرا جمالیان
چرا جواب نمیدین تو پیام رسان بله جواب بدین 
09:41
زهرا جمالیان
جواب بدین خانم بوستانی من پولم ریختم
09:42
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه 10میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما نخواه...
عزیزم کلاهبرداری هست دیگه که جواب نمیدن اگه پول واریز کردید 
12:31
1 تایید
امیر خدابخشی
به این حساب پول واریز نکنید کلاهبردار به بهانه بیمه کالا پول میخواد به کی گفته 500 هزار به یکی دیگه 180 و 190 و کلا بردار 
13:29
زهرا اللهوردی
زهرا الله وردیلو سلام خانم بوستان آزاد برای شروع به کار ازمن 490تومن گرفت توپیام گفت ثبت نام شما در سیستم  تاریخ 1404,9,29ثبت شد الان پیام میدم جواب نمیدن آیا کلاهبردار بودن
17:10
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
زهرا اللهوردی
من ک باور نمیکنم کلاهبردار باشه اگه بود که عکس شو تو پرفایل یا جواز کسب نمیزاشت جریان چی هست
17:15
1 پاسخ
زهرا اللهوردی
ولی جواب نمیدن 
17:16
زهرا اللهوردی
اگر کلاب داری هست خدا لعنتشون کنه از من 490 تومن ازم تو این بی پولی ازم گرفتن خدازتون نگذره 
17:20
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
1404/10/10
سلام اینا کلاه بردارن از منه بیچاره 480 گرفت دیگه جواب نمیده خانم دردانه بوستان آزاد الهی نتونه بخوره بحق حضرت زهرا 
10:30
1 تایید
شادی صادقی
متاسفانه ما هم براش 480 ریختیم ولی نه جوابی میدن نه سین می‌کنند پیام رو کلاه بردارن تو‌رو خدا گول اینا رو نخورید 
14:55
1 پاسخ
2 تایید
این دردانه بوستان آزاد و مریم ناصری هر دو کلاه بردارن من 480 براش ریختم یکم دی،همین که پول و گرفتن دیگه جواب ندادلطفا گول نخورید
15:06
1 تایید
بسته بندی
به یک نفر سالن کار مرد، در قسمت بسته بندی و کمک آشپز در کبابی نیازمندیم، جوان،باتجربه ،کارکن،سلامت،بدون حاشیه، بدون بیمه، سه وعده غذا، جای خواب، ساعت کاری ۱۰:۳۰ الی ۲۴:۰۰ حقوق ماه اول 20 تومن ح...
هادی احمدزاده
انشالله پول که ازمن‌گرفتید پول دوادکتر‌عزیز ترین کست بشه انشالله خیرنبینی دردانه بوستان ازاد 
15:58
1404/10/13
یگانه رستمی
زهرا اللهوردی
من ک باور نمیکنم کلاهبردار باشه اگه بود که عکس شو تو پرفایل یا جواز کسب نمیزاشت جریان چی هست
برو توی روبیکا سرچ کن کار در منزل هر کانالی رو باز میکنی همون جواز کسب و توی کانال گذاشته از منم پول گرفتو جواب نداد خدا ازشون نگذره
14:29
تهمینه علایی
از منم پول گرفت
21:01
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخو...
1404/10/18
مریم صفدری
خانم دردانه بوستان آزاد با خانم مریم ناصری از منم 480 تومن گرفتن ولی دیگه ن جواب میدن ن کالای فرستادن . 
خدا ازشون نگذره تو این وضعیت بی پولی اینجوری کلاه برداری میکنن خدا لعنت شون کنه الهی خیر و خوشی نبینن
07:19
1 تایید
مریم صفدری
شادی صادقی
متاسفانه ما هم براش 480 ریختیم ولی نه جوابی میدن نه سین می‌کنند پیام رو کلاه بردارن تو‌رو خدا گول اینا رو نخورید
شما کی ثبت سفارش انجام دادید و چند روز گذشته؟ 
برای من با امروز میشه 7 روز ک گذشته 
07:21
1404/10/26
Panah N
سلام منم 480ریختم یعنی واقعا کلاه بردارن😢
07:28
1 پاسخ
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی چای وادویه خانم واقا مورد پذیرش
1404/10/29
💔💔💔باورم نمیشه تازه پول قرض گرفتمواریز کردم واویلا خاک به سرم تترو خدا نگین کلاهبردار😭
15:49
الهام سواری
الهی درد بی درمون بگیره اخه چه خاکی تو سرمکنم الان پول شیر خشک بچمو دادم ممیرم خدای من😭😭😭😭💔
19:12
الهام سواری
Panah N
سلام منم 480ریختم یعنی واقعا کلاه بردارن😢
اره خاک برسم پول شیر خشک بچمو بهش دادنم گفتم شاید خدا در برکت ورزق روم باز کنه خاک برسرم 😭💔
19:48
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه پذیرش خانم وآقا شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ...
1404/10/30
زهرا آشنا
سلام من کاربسته بندی درمنزل به طریق قانونیش میخوام چون کلاهبرداری هم داریم که پول دستگاه وبیمه وسایل وباربری رومیگیرن بمبلغ 5میلیون تا7میلیون ودیگه جواب نمیدهن
08:43
زهرا آشنا
البته واسه استان البرز ومن توشهرجدید هشتگردهستم وساوجبلاغ
08:43
مطهره ادریس نژاد
من دنبال کار درمنزل خودم هستم تا الان بیش از ده میلیون ضرر کردم و کاری برام ارسال نشده مستأجرم وضع مالی خوبی نداریم به شدت نیازمند کار هستم 
16:09
بسته بندی
به دونفر نیرو آقا برا بسته بندی گلدان
خدالعنت کنه دردانه بوستان آزاد خدااز نگذره الهی در بی درمون بگیره من پول قرض کردم ریختم 490 به امیدکارخدالعنتشون کنه کلاهبردارا
19:43
1 تایید
1404/11/01
بهمن دادور
پولمو‌گرفت. هیچ کاری نکرد
من هنوز واریز نکردم گفته 180 بریز یعنی کلاهبرداری ه؟؟؟؟
09:29
یعنی کلاهبرداری به منگفته  180 بریزم 
09:30
بسته بندی
وقت به خیر به دوخانم برای بسته بندی نیاز هست سرعت عمل اولویت هست محیط فقط خانم از ساعت ۹ تا ۴ حقوق هشت تومن . افزایش داره چت دیوار فعال
1404/11/03
خدا ازشون نگذره من دوروز پیش واریز کردم بخدا تو این بی پولی چرا این کارا رو میکنن من درست جواز کسب شو ندیده بودم امروز نگاه کردم کد ملی که زده کلا اشتباه زده یازده تا زده حتا امضا و مهرم نداره ایشالله خرج دفن و کفنشون بشه😭😭😭🥺🥺
20:13
1404/11/04
علی راشدی
خدا جوابشون و بده ما اعتماد کردیم برای درامدزایی من از گلوی بچه هام زدم تو این وضع گرونی بیکاری با سه تا بچه که مدرسه میرن منم ازوقتی واریز کردم هرچی پیام میدم جواب نمیده من که حلالش نمیکنم خدا هم ازش نگذره 
18:36
1404/11/08
مهین زیرک
دردانه بوستان آزاد یه کلاهبردار حرفه ای هستش
ایشالا دکترا جوابش کنن 
09:14
طراحی بسته‌بندی برای محصولات نوشیدنی، پوشاک و خوراکی
جهت گرفتن و ساخت و هویت بصری جدید برای نوشیدنی ها و خوراکی ها
 ازمنم‌500‌گرفتن‌دیگه‌جواب‌‌ندادن‌‌بیاین‌ب‌پلیس‌فتاگزارش‌کنیم‌حداقل‌سر‌آدمای‌بیشتری‌کلاه‌نزارن
16:43
1 تایید
1404/11/13
سامیار سعیدی
اگه خدای باشه حق منو بچهامو ازت میگیره بچه‌ها م کفش ندارن بپوشن گفتم کارکنم ازشرمندگیشون درام لعنت بهتون بیاد ایشاللا سرت بیاد 
09:15
1404/11/14
فاطمه شریفی
وای یعنی چیزی نمیارن خوردن پولا بدبخت شدم شوهرم منا میکشه خدا ازشون نگذره
06:53
طراحی هویت بصری و بسته بندی محصولات خانگی
سلام و روز بخیر فرهاد جان. مزاحمتون شدم برای طراحی لوگو یه کسب و کار جدید در مرحله اول و همچنین طراحی بسته بندی محصولات خانگی مثل ظروف. چون توضیحات زیادی باید بهتون بدم اگر مایل به همکاری هستید بفرم...
جمعه 18 بهمن 1404، ساعت 07:47