دنبال کن

کار در منزل بسته بندی خانم ناصری

بسته بندی

1404/08/02
بتول بزرگیان
دنبال کار درمنزل هستم شاغل نیستم
06:56
2 پاسخ
2 تایید
میت هال رستوران - اندرزگو - بعد از چهار راه قیطریه - نرسیده به اشکستان پور جنوبی - پلاک ۹۸
استخدام کمک آشپز
کاربلد و زرنگ حداقل با ۲ سال سابقه -تخته کار- کار با گریل و سرخ کن و پک و بسته بندی کردن
پرستو اکبری
دنبال کار در منزل هستم
09:01
من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
15:17
1 پاسخ
2 تایید
1404/08/03
خدیجه شیرمحمدی
دنبال کار در منزل هستم خانه دار 
08:15
طراحی کاراکتر از اتود طراحی شده
چند تا پروژه دانشگاه دارم اتود دستیه به سیستمی تبدیل بشه کاراکتر و پوستر و یه شکل تلفیقی و یه بسته بندی چند تاش با ایلاستریتوره چند تاش فتوشاپ
نیاز به یه کار در منزل هستم حدودن پنچ خانم 
09:07
خدیجه آرزو
نیاز به کار درمنزل
11:13
1404/08/04
زینت اروجی
من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
من هم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اگر سراغ دارید من را هم خبر کنید
05:34
عودآنلاین | oudonline
استخدام کارگر انبار
تحویل گرفتن اجناس وکالا بسته بندی و ارسال کالا حداقل سن 20 و حداکثر 35سال ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 9الی 18 ساعت کاری پنجشنبه 9الی14 روزهای تعطیل تعطیل هستیم ثبت آگهی استخدام در جابینجا
سلام مهتاب ساجدی هستم دنبال کار در منزل هستم  میشه کار بهم پیشنهاد کنید 
06:44
فهیمه کارگر
بتول بزرگیان
دنبال کار در منزلم نیازمالی
07:05
فهیمه کارگر
بتول بزرگیان
نیاز کار در منزل خودم هستم 
07:05
جی تی آی | JTI
مدیر برند | Brand Manager
هدف شغل: مدیر مستقر مسئول استراتژی کلی سبد برند در خوشه jti در شرق نزدیک (ایران و افغانستان) است. او تلاش‌ها و وظایف توسعه برند را برای دستیابی به اهداف a&sp، از جمله راه‌اندازی محصول جدید و جوان‌سازی...
1404/08/05
به کاربسته بندی درمنزل به شدت احتیاج دارم
04:42
من دنبا کار در منزل هستم 
06:31
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم بهرامی .
10:37
رونیکس | Ronix
استخدام طراح بسته بندی
شرکت بین المللی رونیکس، معتبر و فعال در زمینه ابزار آلات صنعتی طراح بسته بندی با شرایط زیر استخدام می نماید : (داشتن پورتفولیو/نمونه کار در رزومه الزامیست) شرایط احراز : تحصیلات: لیسانس و بالاتر شرا...
آذر فرهادی
آذر فرهادی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
16:37
1404/08/24
سلام من پول واریز کردم استخدام کردم  گفتین بار برام می‌فرستین تماس میگیرین اما کلا برداری کردین 
19:22
1404/09/12
سحر سهرابی
سلام من پول واریز کردم گفتید یک هفته تا سه روز بسته میفرستید دو هفته شده نفرستادید 
08:28
کارگرساده و خط تولید و راننده کارخانه داروسازی
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه تولید دارو خط تولید،بسته بندی،کارگرساده،ماهر،حراست و… ❌شرایط سنی ۱۸ تا ۴۲❌ ب ای متولدین ۶۱تا۶۵ پایان خدمت الزامیه ⭕️دارای خوابگاه برای افراد ساکن شهرس...
1404/09/14
سلام منم دنبال یه کار در منزل هستم 
19:14
1404/09/15
سلام من خیلی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
17:05
1404/09/23
حسین محمدزاده کفشگری
اینجانب حسین محمدزاده. 
دنبال کار در منزل، بسته بندی هستم‌. 
انشاالله که يه کار برام درست شود. 
جویای کار هستم. مازندران، قائمشهر 
13:15
گروه صنعتی پما
استخدام کارگر بسته بندی
آشنایی به کار با دستگاه های بسته بندی آشنایی با نظام آراستگی 5S توانایی کار به صورت شیفتی الزامات / مهارت‌ها مدرک تحصیلی: دیپلم جنسیت: فقط آقا ترجیحاً یکسال سابقه کار در شرکت های دارویی (بسته بندی) ال...
1404/10/29
شریفی نیا
سلام من کار در منزل میخواستم ...ممکنه راهنمایی بفرمایید 
17:25
1404/10/30
دنبال کار درمنزل هستم 
09:58
منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم خیلی وقته دارم تلاش می‌کنم اما ب نتیجه ای نمیرسم 
22:30
به چند خانم جهت بسته بندی و پاک کردن سبزی
با سلام ماپخش سبزیجات داریم کار در منزل نیست و فقط توی محل خودمون انجام میشه ب لوکیشن دقت کنید در محدوده خودمون نیرو میگیرم و اگه مسیرتون دوره و مشکل ندارید خودتون بیاید پیام بدید و اگه چند نفر باهم...
شنبه 5 بهمن 1404، ساعت 03:06