باسلام من خانم قنبرزهی هستم بسته بندی خانم ناصری ثبت نام کردم دو بارپول واریزکردم به من گفتید 3الی 7 روز بسته به دستتون می رسه امروز10روزشده بسته ها نیامدند پیام میدم جواب نمیده من حالا چکارکنم جوابمو بدید اگه بسته ای درکارنیست پولا مو پس بدهید با تشکر
04:43
3 پاسخ
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
سلام برو پیش پلیس فتا و بهشون گذارش بده شماره تماس و شماره کارتشونو بده نمیخوام ناراحتت کنم اما ازت کلاهبرداری کردن.
12:05
1404/11/04
رزا
باسلام من خانم قنبرزهی هستم بسته بندی خانم ناصری ثبت نام کردم دو بارپول واریزکردم به من گفتید ۳الی ۷ روز بسته به دستتون می رسه امروز10روزشده بسته ها نیامدند پیام میدم جواب نمیده من حالا چکارکنم جوابمو بدید اگه بسته ای درکارنیست پولا مو پس بدهید با تشکر
سلام کلاهبرداری بود
11:06
1 تایید
زهرا جعفرزاده
باسلام من خانم قنبرزهی هستم بسته بندی خانم ناصری ثبت نام کردم دو بارپول واریزکردم به من گفتید ۳الی ۷ روز بسته به دستتون می رسه امروز10روزشده بسته ها نیامدند پیام میدم جواب نمیده من حالا چکارکنم جوابمو بدید اگه بسته ای درکارنیست پولا مو پس بدهید با تشکر