دنبال کن

شماره تلفن کاردرمنزل0**** 

بسته بندی

1402/07/07
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
16:23
5 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به یک اقا یا خانم جهت بسته بندی نیازمندیم
محمد صمدی
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
17:04
2 پاسخ
3 تایید
مریم اسیعیلی تهران نیستم شهر اکبرآباد
سلام 
18:00
به شماره زنک بزن
18:01
بسته بندی
نیروی کار فقط اقا ساعت کار 4ساعت در روز صبح8,30تا12یا بعد از ظهر6تا9,30 کار در محیطی ارام و بدون مراجعه کننده درامد به تعداد بسته بندی و عددی و تسویه به صورت هفتگی تر جیحا در محدوده یوسفی سن نهایت26س...
0**** 
18:02
1 پاسخ
پول کاره چنده مید به ما
18:02
1 تایید
صدیقه شریعتی
فاطمه احمدی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
21:00
3 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
لیلی م
من بشدت نیازمندکاردرخانه ام. 0**** 
21:08
2 تایید
1402/07/08
سعیده طاهری
سلام خیلی نیاز دارم ب کار در منزل لطفا سرکاری نباشه 
06:41
2 پاسخ
2 تایید
فاطمه علیزاده
سلام خسته نباشید نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان نجف اباد
09:08
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
مریم عرب امیری
سلام خوبین خانم عرب امیری از شاهرود برای کاربسته تماس گرفتم بهم جواب بدین 0**** شماره تماسم
10:16
1 تایید
سمیه غلامعلی زاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین۰۹۳۰۱۹۱۵۶۵۴
سلام میشه در مورد کارتون توضیح بدین 
11:03
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه
نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم.
کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻
0**** 
12:58
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
19:14
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
19:30
1402/07/09
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم 
18:23
2 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
خانم حیدری حیدری
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم. کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻 ۰۹۰۱۹۱۹۳۱۶۱
بهم پیام بدیذ 
18:25
1 پاسخ
1 تایید
خانم حیدری حیدری
سعیده طاهری
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
1 تایید
خانم حیدری حیدری
فاطمه احمدی
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
کارگر ساده دست به آچار جهت تولیدی مبل
کارگر ساده جهت تولیدی مبل جهت باربری و بسته بندی و مونتاژکاری مبل نیازمندیم حقوق ثابت ماهیانه پرداخت میشود بیمه تامین اجتماعی هم از بعد از ماه اول توافقی انجام میشود اضافه کار هم توافقی داری...
1402/07/10
مهران صلح طلب
باسلام بنده خانم هستم واقعا واقعا به یک کار در منزل واقعا نیاز دارم استان‌فارس فسا تشکر میکنم راهنمایی بفرمایید
11:15
مهران صلح طلب
0**** به کار بسته بندی واقعا نیاز دارم
11:16
محمد صمدی
09339671809
سلام تماس 0**** بگیرید
17:50
1 پاسخ
کار درمنزل یکنفرخانم
راسته دوزی ساده هر روز۲۰عدد نیازداریم فعلا تا دوماه.اجرت۲۰تومان.روزی۴۰۰تومن میشه..برش و دوخت خزداخل لباس مثل نمونه داخل عکس.دوتادرز ساده و دورش سردوز.برش و دوختش حدود دوتاسه ساعت زمان میبره.اگه چرخ را...
1402/09/08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام عزیزم اره بااین آیدی داخل روبیکا پیام بدین @fatmhaahmadi
10:08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
این آیدی روبیکام هست پیام بدین @fatmhaahmadi
10:10
حسین کامی
سلام من به‌بسته بندی لوازم التحریر  درمنزل نیاز مندم
21:20
2 تایید
وسط کار
یک نفر میخوام زرنگ و تند و مجرد برای وسط کاری و بسته بندی لباس تریکو بچه گانه هر دو با هم انجام بدن
1402/09/09
جعفری زاده
سلام سمانه جعفری زاده هستم ازشیراز جهت بسته بندی مزاحمتون شدم. ممنون0**** 
08:06
زهرا شیرزاد
من دوست دارد من درمنزل کار کنم
18:37
1402/09/10
غزاله حسنزاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام.ببخشید شما کار درمنزل.سراغ دارید
15:51
هویت بصری برای فست فود
کارهای مربوط به فست فود. طراحی لوگو و بردینگ طراحی هویت بصری طراحی بسته بندی
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
16:35
1 پاسخ
1402/09/11
رسول
سلام کار درمنزل نیاز دارم اصفهان
11:01
صدیقه شریعتی
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
کار در منزل با گوشی
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
1402/09/12
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
03:36
1 پاسخ
سلام خودم به کار پاره وقت نیازمندم خانمم همینطور
خانمم خیاط نیمه ماهرهست کار برای منزل میخواهیم
05:01
سلام کاردرمنزل  نیازمندیم خودم وخانمم
05:03
بسته بندی در منزل
به تعدادی نیرو جهت بسته بندی در منزل خودتان نیاز داریم فرصت استثنایی برای خانم های خانه دار
حسین آقایی پور
سلام لطفا یک شغل صنعتی کار در منزل برای من پیدا بکنید چون خیلی در مضیغه هستم 
07:39
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
2 پاسخ
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
نیروی بسته بندی خانم
نیاز به نیروی بسته‌بندی خانم جهت بسته‌بندی نان فانتزی به صورت تمام وقت و پاره وقت صبح از ساعت ۷ و عصر از ساعت ۳ همچنین استخدام نیروی خانم جهت نظافت از ساعت ۸ صبح حقوق به صورت ساعتی و به نسبت کارکرد شخ...
المیرا مطیع
سلام من اردبیل هستم ونیازمند کار بسته بندی در خانه هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون ازخانه کارکنم خواهش میکنم بمنم کار بدید
10:19
مدینه یوسفی
سلام من یوسفی هستم جویای کاردرمتزل میشه کمکم کنید
18:00
1402/09/13
اعظم ب
فاطمه احمدی
سلام کار پیدا کردین
10:01
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت
- حداقل 2 سال سابقه کار مرتبط در آزمایشگاه کنترل کیفیت ترجیحا دارویی و یا بسته بندی دارویی - تسلط به کامپیوتر و نرم افزارهای آماری و تحلیل داده های آزمایشگاه کنترل کیفیت - تسلط به سیستم های مدیریت کیف...
اعظم ب
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام کار بسته بندی میخوا
10:03
اعظم ب
می‌خوام
10:03
1402/09/17
صدیقه شریعتی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:02
نیروی بسته بندی خانم جهت بسته بندی لوازم ارایشی
نیازمند نیروی بسته بندی هستیم که سفارشات رو بسته بندی کنن محیط کار کاملا زنانه از ساعت ۱۰ صب تا ۶ بعدازظهر تسویه به صورت ماهانه بدون نیاز به سابقه کار
1403/03/19
مینا اسکندری
سعیده طاهری
سلام من هستم
15:58
مینا اسکندری
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم
سلام من هستم
16:00
محمد تقی
خانم حیدری حیدری
بهم پیام بدیذ
چشم 
21:27
کارگر
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
22:01
1 پاسخ
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
بله
22:02
1403/03/21
فاطمه محمدی
سلام دنبال کاری خانگی هستم هرکسی سراغ داشت لطفاً تماس بگیرین 
12:58
بسته بندی محصولات صبا
فقط ۲۰نفر برای پذیرش رزومه و سوابق کاری ارسال کنید ۱۰ نفر خانم و ۱۰نفر آقا پذیرش می‌شه رنج سنی از ۱۹ تا ۵۰سال می پذیریم درصورت نداشتن سابقه یک‌میلیون کسر از حقوق دارید حقوق روزانه ۳۵۰ هزارتومان ...
1403/03/22
ستایش رجبی
سلام نیرو نمیخاین نیاز،به کار دارم
15:00
ستایش رجبی
نیاز به کار دارم لطفا نیرو میخاین اطلاع بدین
15:06
1403/04/03
مهسا محمدی
خانم حیدری حیدری
سلام شماره میدید
20:05
بسته بندی محصولات صبا
با سلام ۲۰ نفر نیروی بسته‌بندی محصولات صبا فقط ۲۰نفر برای پذیرش رزومه و سوابق کاری ارسال کنید ۱۰ نفر خانم و ۱۰نفر آقا پذیرش می‌شه رنج سنی از ۱۹ تا ۵۰سال می پذیریم درصورت نداشتن سابقه یک‌میلیون کس...
1403/04/04
سهیلا حمیدی
من هستم لطفا تماس بگیر 0**** 
18:58
1403/04/05
مژگان غزنوی غزنوی ب
نیاز  به  کار در خانه دارم 
16:45
1403/04/06
مریم مکاری
کار در منزل میخواستم شهر یزد
08:15
دیجی کالا
نیروی انبار پردازش
جنسیت: آقا و خانم نوع همکاری: حضوری، کارآموز، دانشجو سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۱۵ الی ۲۰ میلیون استان‌های مورد نیاز: البرز، تهران همکاران ما در انبار پردازش کالا و سفارشات در یکی از مراحل زیر فعال...
1403/04/08
نوریه توکلی
سلام‌در‌اصفهان‌کاردرمنزل‌سراغ‌دارید‌
07:29
1403/04/09
سلام برای اهوازهم کاردرخانه هست بسته بندی به شدت ب این احتیاج دارم
16:43
1403/04/10
سلام من کار در منزل نیازمندم لطفا معرفی کنید با تشکر
17:58
جذب نیرو در تولیدی قهوه و نسکافه
به نام خدا تولیدی کارخانه ی قهوه و نسکافه در نظر دارد جهت کار در قسمت های زیر اقدام به پذیرش نیرو کند: قسمت های بسته بندی ،انبار داری،اداری،اپراتور دستگاه ،حسابداری. داشتن مدرک دیپلم به بالا عدم ...
1403/04/11
زهرا ی
منازدولت ابادبرخوار هستم کارمیخوام
10:22
راضیه ابراهیمی
سلام من  دنبال کار ساده ای برای خانم هستم در حسن آباد فشافویه قم اگه پیدا تونستید لطفا اطلاع دهید
13:27
1403/04/13
سمیه حیدری
سلام. دونبال کار در منزل هستم. نجف‌آباد 
05:59
نجار ماهر ام دی اف کار کلاف کار کنسول و میز
گروه کارخانجات تولیدی محصولات چوبی برای تکمیل کادر خود به خانوم یا آقا: آقا: به یک نفر نجار ماهر کنسول و میز و بوفه و سرویس چوب ...... نیازمندیم توانایی ساخت و کلاف انواع میز و کنسول از روی عکس داش...
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0**** 
11:01
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/14
مریم محمدی
سلام کار در منز کجاست
08:22
مریم محمدی
سلام کار درمنزل هست برای شهریار
08:26
مجتمع چاپ و بسته بندی الماس
مدیر تولید
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی الماس مجتمع چاپ و بسته‌بندی الماس به منظور توسعه سرمایه انسانی توانمند خود، در استان اصفهان در حال گزینش و استخدام مدیر تولید می‌باشد. مدیر تولید جنسیت: خانم، آقا سابقه...
سلام وقت بخیر 
من به کار در منزل نیازمندم لطفا به من اطلاع رسانی کنید 
18:52
من به بسته بندی حبوبات .لوازم التحریر. شکلات .وغیره نیازمندم 
18:54
1403/04/15
متین موسوی
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0****
سلام خانومی خسته نباشید،
هنوز هم‌کار در منزل دارید؟
22:26
درماتیپیک- اریکه -ورونیک -اسکین وان -سینبیونیم-درماگور-هگور-ژیل بوته-آیتم
کارگر بسته بندی
•آماده سازی و تنظیم ماشین های جعبه زنی • بسته بندی محصولات در جعبه های مخصوص • بررسی و کنترل کیفیت بسته بندی • برچسب گذاری و درج اطلاعات مربوط بر روی جعبه ها • تعویض و نگهداری قطعات و ابزار جعبه زنی •...
متین موسوی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام خانومی خسته نباشید، هنوزم کار در منزل دارین؟ 
22:28
1403/07/01
پانیسا رضایی
فاطمه احمدی
سلام با من تماس بگیرین من میتونم کمکتون کنم 0**** اگر به کار در خانه نیاز دارین با این شماره تماس بگیرین
16:23
پانیسا رضایی
اگر به کار در خانه نیازمندین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
16:24
جذب آقایان جوان جهت همکاری مجرد ۲۰تا۳۰سال
پذیرش نیرو در کارخانه لوله پولیکا در بخش های( تولید، بسته بندی،انبار داری، ترخیص کالا ، بخش اداری و حسابداری) ✅شرایط سنی (۲۰ الی ۳۰ سال) برای آقایان مجرد و کاری ✅همراه با خوابگاه و سه وعده غذایی(صبحان...
پانیسا رضایی
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
تماس بگیرین 0**** 
16:34
پانیسا رضایی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
با این شماره تماس بگیرین0**** 
16:35
رقیه رحیم نژاد
سلام بدنبال کار نیمه وقت یا کار در منزل هستم.از کرج
18:38
همکار خانم در بخش بسته بندی ساندویچ
فست کژوال زنجیره ای موبیدیک به یک همکار خانم در بخش بسته‌بندی ساندویچ نیاز دارد. ساعت کاری ۱۹ تا ۰۰:۳۰ حقوق هفت میلیون + یک وعده غذایی شرایط سنی: ۱۸ تا ۳۰ سال - روز تعطیل نداریم فقط یک روز مرخصی با ...
1403/09/26
لیلا یوسفی
من کار درمنزل نیازمندم
08:44
1403/09/27
سلام، اگه کار در منزل دارین اطلاع بدین 0**** ،قزوین 
04:40
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 13:24