دنبال کن

شماره تلفن کاردرمنزل*******

بسته بندی

1402/07/07
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
16:23
5 پاسخ
2 تایید
شهرک صنعتی گلگون
بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی در کارخانه معتبر تجهیزات پزشکی به همراه سرویس از میدان آزادی
محمد صمدی
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
17:04
2 پاسخ
3 تایید
مریم اسیعیلی تهران نیستم شهر اکبرآباد
سلام 
18:00
به شماره زنک بزن
18:01
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی بالا بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
0**** 
18:02
1 پاسخ
پول کاره چنده مید به ما
18:02
1 تایید
صدیقه شریعتی
فاطمه احمدی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
21:00
3 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
باسلام به تعدادی اقا/خانم جهت کار در منزل نیازمندیم برای توضیحات بیشتر به روبیکا پیام بدید ممنون
لیلی م
من بشدت نیازمندکاردرخانه ام. 0**** 
21:08
2 تایید
1402/07/08
سعیده طاهری
سلام خیلی نیاز دارم ب کار در منزل لطفا سرکاری نباشه 
06:41
2 پاسخ
1 تایید
فاطمه علیزاده
سلام خسته نباشید نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان نجف اباد
09:08
2 تایید
بسته بندی
به یک کارگر خانم نیازمندیم
مریم عرب امیری
سلام خوبین خانم عرب امیری از شاهرود برای کاربسته تماس گرفتم بهم جواب بدین 0**** شماره تماسم
10:16
1 تایید
سمیه غلامعلی زاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین۰۹۳۰۱۹۱۵۶۵۴
سلام میشه در مورد کارتون توضیح بدین 
11:03
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه
نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم.
کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻
0**** 
12:58
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی همکار خانم جهت کار بسته بندی دفاتر و لوازم تحریر نیازمندیم
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
19:14
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
19:30
1402/07/09
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم 
18:23
2 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
نیروی آقا جهت بردستی پوشاک بافت محدوده چهار راه برق همراه با آموزش از 18 تا 25 سال
خانم حیدری حیدری
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم. کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻 ۰۹۰۱۹۱۹۳۱۶۱
بهم پیام بدیذ 
18:25
1 پاسخ
1 تایید
خانم حیدری حیدری
سعیده طاهری
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
1 تایید
خانم حیدری حیدری
فاطمه احمدی
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی عالی بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
1402/07/10
مهران صلح طلب
باسلام بنده خانم هستم واقعا واقعا به یک کار در منزل واقعا نیاز دارم استان‌فارس فسا تشکر میکنم راهنمایی بفرمایید
11:15
مهران صلح طلب
0**** به کار بسته بندی واقعا نیاز دارم
11:16
محمد صمدی
09339671809
سلام تماس 0**** بگیرید
17:50
1 پاسخ
طراحی لیبل مواد غذایی ۱۴*۸
با سلام من یک لیبل مواد غذایی ( کپه ) با طراحی خلاقانه میخواستم، ابعاد عمودی ۱۴*۸
1402/09/08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام عزیزم اره بااین آیدی داخل روبیکا پیام بدین @fatmhaahmadi
10:08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
این آیدی روبیکام هست پیام بدین @fatmhaahmadi
10:10
حسین کامی
سلام من به‌بسته بندی لوازم التحریر  درمنزل نیاز مندم
21:20
2 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم فقط تماس جوابگو هستیم ساعت تماس ۸ صبح تا 6 بعد از ظهر
1402/09/09
جعفری زاده
سلام سمانه جعفری زاده هستم ازشیراز جهت بسته بندی مزاحمتون شدم. ممنون0**** 
08:06
زهرا شیرزاد
من دوست دارد من درمنزل کار کنم
18:37
1402/09/10
غزاله حسنزاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام.ببخشید شما کار درمنزل.سراغ دارید
15:51
مزون لباس
مسئول بسته بندی
به یک خانم در بازه سنی ۱۸-۳۰ سال جهت کار در حیطه ی اماده سازی و ارسال سفارشات مزون نیازمندیم لطفا فقط به تلگرام شماره ی زیر پیام ارسال بفرمایید 09928006369
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
16:35
1 پاسخ
1402/09/11
رسول
سلام کار درمنزل نیاز دارم اصفهان
11:01
صدیقه شریعتی
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
بسته بندی
با سلام به یک خانم جهت بسته بندی نبات نیازمندیم لطفا به توضیحات توجه کنید در غیر این صورت پیام پاسخگو نمی باشیم ۱- نیرو فقط فقط از شهرک میانرود گرفته میشود ۲-کار در منزل خودتان انجام میشود ۳- منزل ش...
1402/09/12
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
03:36
1 پاسخ
سلام خودم به کار پاره وقت نیازمندم خانمم همینطور
خانمم خیاط نیمه ماهرهست کار برای منزل میخواهیم
05:01
سلام کاردرمنزل  نیازمندیم خودم وخانمم
05:03
استخدام کارگر بسته بندی آجیل(خوابگاه،غذا،سرویس‌‌)
استخدام کارگر ساده ماهر و نیمه ماهر آقا در کارخانه آجیل و خشکبار قسمت تولید و بسته بندی نیازمندیم: ✔️ساعت کاری ۸صبح تا ۴بعدازظهر جمعه ها و ✔️تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✔️دارای ۳ وعده غذایی ✔️دارای ۳...
حسین آقایی پور
سلام لطفا یک شغل صنعتی کار در منزل برای من پیدا بکنید چون خیلی در مضیغه هستم 
07:39
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
2 پاسخ
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
پروژه اکسل 85406
سلام برای طراحی سیستم زنجیره تامین در اکسل (با جدول و نمودار) داده ها رو خودم بهتون ارائه بدم هزینه حدودی چقدر میشه؟ تا سه شنبه هفته آینده فرصت دارم داده هایی که دارم: * شیت ...
المیرا مطیع
سلام من اردبیل هستم ونیازمند کار بسته بندی در خانه هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون ازخانه کارکنم خواهش میکنم بمنم کار بدید
10:19
مدینه یوسفی
سلام من یوسفی هستم جویای کاردرمتزل میشه کمکم کنید
18:00
1402/09/13
اعظم ب
فاطمه احمدی
سلام کار پیدا کردین
10:01
نیازمند به چند نیروی خانم جهت بسته بندی
نیازمند به چند نیروی خانم جهت بسته‌بندی میوه خشک در کارگاه هستیم. محدوده کارگاه خیابان برازنده می‌باشد. امکان کار فقط در محل کارگاه وجود دارد. محیط کار مناسب برای خانم ها می باشد . حداکثر سن لازم برای...
اعظم ب
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام کار بسته بندی میخوا
10:03
اعظم ب
می‌خوام
10:03
1402/09/17
صدیقه شریعتی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:02
کار در منزل
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار با درامدی بالا کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1403/03/19
مینا اسکندری
سعیده طاهری
سلام من هستم
15:58
مینا اسکندری
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم
سلام من هستم
16:00
محمد تقی
خانم حیدری حیدری
بهم پیام بدیذ
چشم 
21:27
کار گر
* به ۳۰ نفر خانم برای همکاری بسته بندی آ جیل با حقوق روزانه بالای یک ملیون صبحانه نهار شام ۹ صبح تا ۱۲ شب با سرویس رفت و برگشت مراجعه حضوری فردا جمعه ۵ ال ۱۰ شب مکان آبرسان
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
22:01
1 پاسخ
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
بله
22:02
1403/03/21
فاطمه محمدی
سلام دنبال کاری خانگی هستم هرکسی سراغ داشت لطفاً تماس بگیرین 
12:58
نیرو خانوم
سلام خدا قوت به چند نیرو خانوم در کار مواد غذایی نیازمندیم جهت بسته بندی شهرک صنعتی مشهد سن 20تا 30 تماس پاسخگو نیستم . بیمه بعد دوماه . . سرویس رفت برگشت . رزومه نامه تون رو داخل روبیکا بفرستی...
1403/03/22
ستایش رجبی
سلام نیرو نمیخاین نیاز،به کار دارم
15:00
ستایش رجبی
نیاز به کار دارم لطفا نیرو میخاین اطلاع بدین
15:06
1403/04/03
مهسا محمدی
خانم حیدری حیدری
سلام شماره میدید
20:05
کار در خیاطی
باسلام به تعدادی نیرو جهت کار در کارگاه خیاطی نیازمندیم با حقوق عالی زیگزال دوز مچ دوز تیراژ بالا ۲ نفر با سابقه کاری ۲ سال حقوق ۱۲ تا ۱۵ میلیون طاقه پهن کن ۳نفر ۷تا۸ میلیون کمک بر...
1403/04/04
سهیلا حمیدی
من هستم لطفا تماس بگیر 0**** 
18:58
1403/04/05
مژگان غزنوی غزنوی ب
نیاز  به  کار در خانه دارم 
16:45
1403/04/06
مریم مکاری
کار در منزل میخواستم شهر یزد
08:15
کارمند ساده آقا حتی دانش آموز و دانشجو
با سلام به یک کارمند آقا جهت کار در فروشگاه پارچه مبلی واقع در چهار راه یافت آباد نیاز داریم برای کارایی مثل نظافت روزانه فروشگاه و برشکاری و بسته بندی پارچه کنار همکاران خانوم و آقای دیگه ساعت کار ...
1403/04/08
نوریه توکلی
سلام‌در‌اصفهان‌کاردرمنزل‌سراغ‌دارید‌
07:29
1403/04/09
سلام برای اهوازهم کاردرخانه هست بسته بندی به شدت ب این احتیاج دارم
16:43
1403/04/10
سلام من کار در منزل نیازمندم لطفا معرفی کنید با تشکر
17:58
کاردرمنزل فروش محصولات آرایشی بهداشتی
به تعدادی خانم با انگیزه وباروابط عمومی بالا وتعهدکاری جهت دریافت نمایندگی فروش محصولات آرایشی بهداشتی نیارمندیم داشتن گوشی هوشمند وتعهد کاری بالا بدون نیاز به سرمایه اولیه وسابقه کاری بدون نیاز به دا...
1403/04/11
زهرا ی
منازدولت ابادبرخوار هستم کارمیخوام
10:22
راضیه ابراهیمی
سلام من  دنبال کار ساده ای برای خانم هستم در حسن آباد فشافویه قم اگه پیدا تونستید لطفا اطلاع دهید
13:27
1403/04/13
سمیه حیدری
سلام. دونبال کار در منزل هستم. نجف‌آباد 
05:59
کارگر گارگاه گز سازی
یه چند نیرو خانوم ماهر جهت بسته بندی جعبه گز نیازمندیم
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0**** 
11:01
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/14
مریم محمدی
سلام کار در منز کجاست
08:22
مریم محمدی
سلام کار درمنزل هست برای شهریار
08:26
کارگر ساده
نیروی آقا در کارگاه تولیدی به یک نفر نیروی آقا فعال ، کاری و متعهد ، شرایط سنی 15تا20سال در محیط کارگاه برای امور بسته بندی و تولید نیازمندیم یک ساعت تایم استراحت و ناهار ناهار برعهده خودتان است و جا...
سلام وقت بخیر 
من به کار در منزل نیازمندم لطفا به من اطلاع رسانی کنید 
18:52
من به بسته بندی حبوبات .لوازم التحریر. شکلات .وغیره نیازمندم 
18:54
1403/04/15
متین موسوی
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0****
سلام خانومی خسته نباشید،
هنوز هم‌کار در منزل دارید؟
22:26
دنبال کار در منزل هستم
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی یا مونتاژ باشه انجام میدم
متین موسوی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام خانومی خسته نباشید، هنوزم کار در منزل دارین؟ 
22:28
1403/07/01
پانیسا رضایی
فاطمه احمدی
سلام با من تماس بگیرین من میتونم کمکتون کنم 0**** اگر به کار در خانه نیاز دارین با این شماره تماس بگیرین
16:23
پانیسا رضایی
اگر به کار در خانه نیازمندین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
16:24
کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
پانیسا رضایی
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
تماس بگیرین 0**** 
16:34
پانیسا رضایی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
با این شماره تماس بگیرین0**** 
16:35
رقیه رحیم نژاد
سلام بدنبال کار نیمه وقت یا کار در منزل هستم.از کرج
18:38
کارگر/ نیرو خانم برای گلخانه شاهنامه توس
چند نفر کارگر/نیرو خانم برای گلخانه گل رز واقع در شاهنامه۶۹، جاده حسن آباد شوراب، روستای اخنگان نیازمندیم. سرویس از سه راه فردوسی تا گلخانه موجود است. ساعت کاری ۸ تا ۱۶ و یکساعت و نیم استراحت کار بس...
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 18:41