دنبال کن

شماره تلفن کاردرمنزل0**** 

بسته بندی

1402/07/07
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
16:23
5 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه نه میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
محمد صمدی
فاطمه احمدی
سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان لطفا من ب این کاردرخانه نیاز مند هستم اگه لطف کنین خبر بدین بهم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
17:04
2 پاسخ
3 تایید
مریم اسیعیلی تهران نیستم شهر اکبرآباد
سلام 
18:00
به شماره زنک بزن
18:01
بسته بندی
سلام به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد .امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقایی پذیرش
0**** 
18:02
1 پاسخ
پول کاره چنده مید به ما
18:02
1 تایید
صدیقه شریعتی
فاطمه احمدی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
21:00
3 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
سلام به یک نیرو جهت کار در بسته بندی سبد نیازمندیم حقوق ماهیانه ۱۲ ملیون بیمه ندارد سرویس ندارد ادرس پل اسلام آباد جنب منبع آب
لیلی م
من بشدت نیازمندکاردرخانه ام. 0**** 
21:08
2 تایید
1402/07/08
سعیده طاهری
سلام خیلی نیاز دارم ب کار در منزل لطفا سرکاری نباشه 
06:41
2 پاسخ
2 تایید
فاطمه علیزاده
سلام خسته نباشید نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان نجف اباد
09:08
2 تایید
بسته بندی
به تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی قطعات پلاستیکی مثل گیره لباس و جا اسکاچی و...نیازمندیم ساعت کاری ۸ تا ۵ حقوق طبق وزارت کار شرایط سنی ۲۰ تا ۳۵ سال آدرس سعیدآباد شهرک صنعتی گلگون خیابان اول غر...
مریم عرب امیری
سلام خوبین خانم عرب امیری از شاهرود برای کاربسته تماس گرفتم بهم جواب بدین 0**** شماره تماسم
10:16
1 تایید
سمیه غلامعلی زاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین۰۹۳۰۱۹۱۵۶۵۴
سلام میشه در مورد کارتون توضیح بدین 
11:03
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه
نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم.
کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻
0**** 
12:58
1 پاسخ
1 تایید
طراحی لیبل قهوه و چای
طرح لیبل قهوه و چای مطابق طرح ارسال شده میخواهم ساخت مشترک ترکیه و ایران به صورت لاتین در لیبل درج شود
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
19:14
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
حمیراساعی
سلام دراصفهان آیاکسی کاردرمنزل سراغ داره بهم خبربدین نیازشدیددارم خانم هستم ممنون
سلام تماس 0**** بگیرید
19:30
1402/07/09
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم 
18:23
2 پاسخ
2 تایید
اصلاح طرح بسته بندی هوش مصنوعی و آماده سازی برای چاپ
سلام وقت بخیر یک طرح گرافیکی برای بسته‌بندی محصول دارم که با هوش مصنوعی ساخته شده. به همین دلیل بعضی ایرادها در متن فارسی و لوگو وجود داره که نیاز به اصلاح و بازطراحی داره. انتظارات: - اصلاح کامل ...
خانم حیدری حیدری
فاطمه زهرا اکبری مقدم
سلام وقتتون بخیر باشه نیازمند کار نیمه وقت ،حداقل روزانه پونصد هزارتومان، در منزل هستم. کار پروژه ای هر روز،که بابت اتمام هرپروژه در روز،حداقل پونصد هزارتومان حقوق باشه🙏🏻 ۰۹۰۱۹۱۹۳۱۶۱
بهم پیام بدیذ 
18:25
1 پاسخ
1 تایید
خانم حیدری حیدری
سعیده طاهری
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
1 تایید
خانم حیدری حیدری
فاطمه احمدی
لطفا بهم زنگ بزنید 0**** 
18:26
طراحی بسته بندی در فضای نرم افزار
سلام کار اصلا طراحی نیست. لیبل آماده دارم. می خوام لیبل رو بندازم روی سطل. لیبل جلو و عقب. عکاسی بشه ازشون در فضای نرم افزار. ۱لیتری گالن ۲۰لیتری اونایی که حرفه ای هستن میدونن کار ۲ ساعته.
1402/07/10
مهران صلح طلب
باسلام بنده خانم هستم واقعا واقعا به یک کار در منزل واقعا نیاز دارم استان‌فارس فسا تشکر میکنم راهنمایی بفرمایید
11:15
مهران صلح طلب
0**** به کار بسته بندی واقعا نیاز دارم
11:16
محمد صمدی
09339671809
سلام تماس 0**** بگیرید
17:50
1 پاسخ
بسته بندی
مجموعه ما به یک همکار فعال و چابک برای بخش بسته‌بندی نیاز دارد. شرایط و ویژگی‌ها: • صددرصد سالم و توانمند • چابک و پرانرژی • مسئولیت‌پذیر و دقیق • یادگیری سریع و پایبند به نظم • حضور به موقع در...
1402/09/08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام عزیزم اره بااین آیدی داخل روبیکا پیام بدین @fatmhaahmadi
10:08
فاطمه احمدی
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
این آیدی روبیکام هست پیام بدین @fatmhaahmadi
10:10
حسین کامی
سلام من به‌بسته بندی لوازم التحریر  درمنزل نیاز مندم
21:20
2 تایید
بسته بندی
تعدادی نیروی فعال و بی حاشیه برای بسته بندی در منزل نیازمندیم کار داعمی میباشد برای راهنمایی بیشتر روبیکا پیام بدین چت دیوار پاسخگو نیستیم. با تشکر.
1402/09/09
جعفری زاده
سلام سمانه جعفری زاده هستم ازشیراز جهت بسته بندی مزاحمتون شدم. ممنون0**** 
08:06
زهرا شیرزاد
من دوست دارد من درمنزل کار کنم
18:37
1402/09/10
غزاله حسنزاده
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام.ببخشید شما کار درمنزل.سراغ دارید
15:51
بسته بندی
سلام نیروی خانم برای بسته بندی محصولات خشکبار حتما ساکن محدوده اوایل پیروزی باشین ۲تا ۳نفر ساعت کاری ۸:۱۵تا۱۵ حقوق توافقی با مدیریت باید صحبت کنید سن ترجیحا زیر۳۵سال لطفا رزومه اگر دارید و مشخصا...
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
16:35
1 پاسخ
1402/09/11
رسول
سلام کار درمنزل نیاز دارم اصفهان
11:01
صدیقه شریعتی
مریم زراعتی
سلام مریم زراعتی هستم دنبال کار درمنزل هستم لطف کنین بهم بگین
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
طراحی طرح پاکت کرافت
برای پاکت کرافت جهت بسته بندی خشکبار یه طراحی ساده و خاص میخاستم لوگو طراحی شد دارم ولی برای چاپ روی پاکت مناسب نیست چون چاپ تک رنگ هست تصویر پاکت کرافت رو زمیمه کردم
1402/09/12
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
03:36
1 پاسخ
سلام خودم به کار پاره وقت نیازمندم خانمم همینطور
خانمم خیاط نیمه ماهرهست کار برای منزل میخواهیم
05:01
سلام کاردرمنزل  نیازمندیم خودم وخانمم
05:03
بسته بندی
بسته بندی کفش و چاپ
حسین آقایی پور
سلام لطفا یک شغل صنعتی کار در منزل برای من پیدا بکنید چون خیلی در مضیغه هستم 
07:39
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
2 پاسخ
مینا چلویی
سلام  نیازمند کار در منزل هستم
09:32
بسته بندی
کار در منزل بسته بندی برای کار کردن در منزل خودتون با حقوق و شرایط مناسب بدون نیاز به داشتن سابقه تلگرام پیام بدید شرایط ارسال کنم فقط تلگرام ممنون
المیرا مطیع
سلام من اردبیل هستم ونیازمند کار بسته بندی در خانه هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون ازخانه کارکنم خواهش میکنم بمنم کار بدید
10:19
مدینه یوسفی
سلام من یوسفی هستم جویای کاردرمتزل میشه کمکم کنید
18:00
1402/09/13
اعظم ب
فاطمه احمدی
سلام کار پیدا کردین
10:01
شاگردخانم برای اتوکاری وبسته بندی داخل کارگاه
سلام به تعدادی خانم جهت اتوکاری و بسته بندی پیراهن و تیشرت مردانه و بچه گانه نیازمندیم کارخارج از کارگاه نداریم لطفا سوال نفرمایید محیط کامل بانوان تصویه توافقی هستش حقوق ها به صورت اجرت و دونه ای هس...
اعظم ب
محمد صمدی
سلام تماس 0**** بگیرید
سلام کار بسته بندی میخوا
10:03
اعظم ب
می‌خوام
10:03
1402/09/17
صدیقه شریعتی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:02
کارگر مونتاژ کار و بسته بندی
نیازمند کارگر خانم و آقا جهت بسته بندی و مونتاژ در زمینه شیرآلات و لوازم بهداشتی ساختمان
1403/03/19
مینا اسکندری
سعیده طاهری
سلام من هستم
15:58
مینا اسکندری
خانم حیدری حیدری
با سلام به چندنفر خانم فعال و علاقه مند به طب سنتی کار در منزل با گوشی نیازمندیم
سلام من هستم
16:00
محمد تقی
خانم حیدری حیدری
بهم پیام بدیذ
چشم 
21:27
بسته بندی زعفران
توضیحات = بسته بندی زعفران و خشکبار ❌❌ثبت رایگان حقوق عالی ۸ الی ۱۲ تومن  هفتگی هم میشه پرداخت میشه حقوق هیچ مبلغی هم واریز نمیکنین و کاملا رایگان ❌پاسخگوی فقط تلگرام به این ایدی تلگرامbastebandi...
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
22:01
1 پاسخ
سلام ببخشید من به دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
بله
22:02
1403/03/21
فاطمه محمدی
سلام دنبال کاری خانگی هستم هرکسی سراغ داشت لطفاً تماس بگیرین 
12:58
کارگر ساده
سلام و عرض ادب به دونیرو جهت کار در لبنیاتی نیازمندیم. ساعت کار از 06:00الی15:30 ساعت 13 الی 23:30دقیقه حقوق طبق اداره کار با اضافه کاری شیفت بیمه بعد از دوماه جای خواب ندارد کار از قبیل چیدمان بس...
1403/03/22
ستایش رجبی
سلام نیرو نمیخاین نیاز،به کار دارم
15:00
ستایش رجبی
نیاز به کار دارم لطفا نیرو میخاین اطلاع بدین
15:06
1403/04/03
مهسا محمدی
خانم حیدری حیدری
سلام شماره میدید
20:05
نیروی خانم جهت بسته بندی در کارگاه تولیدی پشمک
پشمک و نقل و حلوا
1403/04/04
سهیلا حمیدی
من هستم لطفا تماس بگیر 0**** 
18:58
1403/04/05
مژگان غزنوی غزنوی ب
نیاز  به  کار در خانه دارم 
16:45
1403/04/06
مریم مکاری
کار در منزل میخواستم شهر یزد
08:15
کارگر ساده ،دستیار تولید ، مونتاژ و بسته بندی
تعدادی همکار جوان بین سن ۲۰تا ۳۵سال آقا ایرانی جهت کار در بخش های تولید ،مونتاژ و بسته بندی جذب نیرو داریم سلامت جسمی و روحی حداقل تحصیلات دیپلم روحیه کار تیمی
1403/04/08
نوریه توکلی
سلام‌در‌اصفهان‌کاردرمنزل‌سراغ‌دارید‌
07:29
1403/04/09
سلام برای اهوازهم کاردرخانه هست بسته بندی به شدت ب این احتیاج دارم
16:43
1403/04/10
سلام من کار در منزل نیازمندم لطفا معرفی کنید با تشکر
17:58
کار در منزل بسته بندی
توضیحات = بسته بندی نبات وخشکبار ❌❌ثبت رایگان حقوق عالی ۸ الی ۱۲ تومن  هفتگی هم میشه پرداخت میشه حقوق هیچ مبلغی هم واریز نمیکنین و کاملا رایگان ❌پاسخگوی فقط به این ایدی تلگرامbastebandi54@ ایتاb...
1403/04/11
زهرا ی
منازدولت ابادبرخوار هستم کارمیخوام
10:22
راضیه ابراهیمی
سلام من  دنبال کار ساده ای برای خانم هستم در حسن آباد فشافویه قم اگه پیدا تونستید لطفا اطلاع دهید
13:27
1403/04/13
سمیه حیدری
سلام. دونبال کار در منزل هستم. نجف‌آباد 
05:59
اتوکاری و بسته بندی
به چند نفر خانم جهت کار اتوکاری لباس تریکو نیازمندیم شرایط کاری منظم و متعهد ساعت کاری ۸ صبح تا ۶ عصر ظهر یک ساعت استراحت وظایف اتوکاری و بسته بندی لباس تریکو زنانه پرس چاپ لباس نیاز به تخصص نیست و ...
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0**** 
11:01
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/14
مریم محمدی
سلام کار در منز کجاست
08:22
مریم محمدی
سلام کار درمنزل هست برای شهریار
08:26
بخارکار و بسته بند خانم
جهت بخارو بسته بندی پوشاک مردانه شلوار و تی شرت محیط زنانه ی آرام و مطمئن تسویه ماهانه و کار دائم
سلام وقت بخیر 
من به کار در منزل نیازمندم لطفا به من اطلاع رسانی کنید 
18:52
من به بسته بندی حبوبات .لوازم التحریر. شکلات .وغیره نیازمندم 
18:54
1403/04/15
متین موسوی
خانم رمضانی
سلام وقت بخیر به همگی عزیزان دوستانی که به دنبال کار در منزل میگردن به ما مراجعه کنند سپاس از همراهی دوستان 0****
سلام خانومی خسته نباشید،
هنوز هم‌کار در منزل دارید؟
22:26
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 12 میلیون به بالا دارای تاییدیهاز پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزای...
متین موسوی
صدیقه شریعتی
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن. پیام بدین0****
سلام خانومی خسته نباشید، هنوزم کار در منزل دارین؟ 
22:28
1403/07/01
پانیسا رضایی
فاطمه احمدی
سلام با من تماس بگیرین من میتونم کمکتون کنم 0**** اگر به کار در خانه نیاز دارین با این شماره تماس بگیرین
16:23
پانیسا رضایی
اگر به کار در خانه نیازمندین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
16:24
استخدام.جذب نمایندگی بسته بندی موادغذایی
باسلام جذب نمایندگی برای بسته بندی موادغذایی نخود.لوبیا.عدس.شکر.خردکردن قندو.... باقراردادرسمی ودرامدی مناسب کاربصورتی که شرکت طی قراردادی موادموردنظروبرای شمامیفرسته شمابایدبسته بندی کنیدماشین پخش می...
پانیسا رضایی
خانم زرقامی. هستم نیاز به کاردارم
تماس بگیرین 0**** 
16:34
پانیسا رضایی
مینا چلویی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
با این شماره تماس بگیرین0**** 
16:35
رقیه رحیم نژاد
سلام بدنبال کار نیمه وقت یا کار در منزل هستم.از کرج
18:38
کار در منزل خودم نیاز دارم
بسته بندی مونتاژ لیبل زنی مونتاژ وسایل الکترونیک تایپ بدون فرمول و نمودار برای مزاحمت پیام ندین برخورد میشه .باتشکر چت شیپور پیام بدین
1403/09/26
لیلا یوسفی
من کار درمنزل نیازمندم
08:44
1403/09/27
سلام، اگه کار در منزل دارین اطلاع بدین 0**** ،قزوین 
04:40
1 پاسخ
1404/06/09
سلام، اگه کار در منزل دارین اطلاع بدین 0**** ،قزوین
سلام  کاردرمنزل احتیاج دارم لطفا جواب بدین 
10:51
استخدام.جذب نمایندگی بسته بندی موادغذایی
باسلام جذب نمایندگی.بسته بندی موادغذایی (نخود.لوبیا.عدس.شکر.خردکردن قندو... باقراردادرسمی زیرنظروزارت کار کاربصورتی که شرکت طی قراردادی موادموردنظروبرای شمامیفرسته شمابای بسته بندی کنیدماشین پخش میادا...
شنبه 16 شهریور 1404، ساعت 17:15