دوره آموزشی - جستجوی «نیرو دستگاه میکسر عسلویه»

نتایج جستجوی «نیرو دستگاه میکسر عسلویه» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

تصحیح رایتینگ آیلتس (4 تایی)

شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبان‌آموز به آن نیاز دارید؟ جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما می‌دهد تا توانایی خود را بسنجید و بتوانید نقاط ضعف خود را قبل از آزمون آیلتس بهبود ببخشید. رایتینگ یکی از چهار بخش آزمون آیلتس است که خود به دو بخش تسک 1 و تسک 2 تقسیم می‌شود. موضوع تسک 1 در آیلتس آکادمیک با تسک 1 در آیلتس جنرال متفاوت است. در تسک 1 آکادمیک شما باید اطلاعات تصویری، مانند نمودار، را به نوشتار تبدیل کنید و حداقل 150 کلمه در تفسیر تصویر ارائه شده بنویسید. در تسک 1 جنرال موضوعی ارائه می‌شود که باید درمورد آن نامه‌ای بنویسید که حداقل 150 کلمه داشته باشد. تسک 2 در آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و باید درخصوص موضوعی که به شما داده شده است حداقل 250 کلمه بنویسید. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها اشتباهاتشان را در آزمون تشخیص نمی‌دهند. لازم به ذکر است که ارزیابی نوشته خود، کار بسیار دشواری است. می‌توانید نکاتی در مورد نوشتن رایتینگ مطالعه کنید ولی بهتر است تصحیح آن را به شخص دیگری واگذار کنید. سعی کنید تمام تکنیک‌هایی که آموخته اید را به کار ببرید ولی در نهایت شخصی را پیدا کنید که در این کار تبحر داشته باشد و تصحیح نوشته را به او بسپارید. پیدا کردن معلم و یا کسی که به این مهارت‌ها تسلط داشته باشد، آسان نیست. از طرفی هرچقدر هم به توانایی‌های دوستان یا آشنایانتان در زمینه‌ی زبان انگلیسی باور داشته باشید، نمی‌توانید تصحیح رایتینگ آیلتس را به آن‌ها بسپارید. به خاطر داشته باشید که ارزیابی رایتینگ آیلتس با نوشته‌های دیگر بسیار متفاوت است و هر کسی نمی‌تواند نمره‌ دقیق و یا بازخورد مناسبی ارائه دهد. باور داریم که گرفتن بازخورد به صورت منظم در مورد رایتینگ و به طور کل هر نوشته‌ای اصلی‌ترین عامل موفقیت است. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها فکر می‌کنند که با بیشتر نوشتن می‌توان نمره‌ی بالایی کسب کرد و روزانه وقت زیادی برای نوشتن اختصاص می‌دهند. نوشتن مقاله کار اشتباهی نیست و اتفاقا برای تمرین نوشتن بسیار مفید است. با این حال همیشه شخصی باید به تصحیح رایتینگ آیلتس شما بپردازد تا با گرفتن بازخورد مناسب، نوشته‌های بعدی خود را بهبود ببخشید.

228,650 تومان

دوره الزامات امنیتی کاربران

امنیت دارایی ها و اموالتان تا چه حد برای شما اهمیت دارد ؟ خانه، خودرو یا هر چیز ارزشمند دیگری؟ در دنیای امروز اطلاعات یکی از با ارزش ترین دارایی های شما هستند. بیشتر کلاه برداری های اینترنتی با دسترسی سارقین به اطلاعات شما اتفاق میافتد. کامپیوترها و گوشی های هوشمند به عنوان وسیله هایی برای ذخیره اطلاعات، امروز جزئی جدانشدنی از زندگی ما هستند. حفظ امنیت اطلاعات ذخیره شده روی این دستگاه ها برای جلوگیری از سوء استفاده سارقین اهمیت بسیار زیادی دارد. اهمیت بالای حفظ امنیت اطلاعات کاربرها باعث شده تا کمپانی EC-Council  مدرک  آموزشی تحت عنوان certified-secure-computer-user ( CSCU ) را طراحی نماید. دوره آموزشی CSCU با بهره گیری از سرفصل های آزمون بین المللی CSCU تهیه شده است. مهندس فریبرز فلاح زاده در این دوره آموزشی کوشیده تا راهکارهای امنیتی ضروری برای کاربران عادی کامپیوتر و تلفن های هوشمند را به دور از اصطلاحات پیچیده فنی تدریس نماید. دوره CSCU پیش نیازی ندارد و مخاطب آن همه کاربران کامپیوتر و گوشی های هوشمند می باشند.

45,000 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش رایتینگ آیلتس تسک دوم (IELTS Writing Task 2)

تسک دوم رایتینگ آیلتس (IELTS Writing Task 2) یکی از پرچالش‌ترین بخش‌ها برای داوطلبان آزمون آیلتس (IELTS) در سال‌های اخیر بوده‌است. اینکه چرا این موضوع تبدیل به یک دغدغه‌ی بزرگ برای داوطلبان شده ریشه در عدم رعایت استانداردهایی دارد که در Band Descriptors به آن‌ها اشاره شده، اما بعضا شخص متقاضی تصور و یا تعبیر درستی از آن‌ها ندارد و در نهایت باعث می‌شود اشراف کاملی به انتظارات مصحح Native نداشته باشد. تجربیات متعدد و چندین ساله در این حوزه نشان می‌دهد که از بین ۴ مولفه: 1- Task Response (TR) 2- Cohesion and Coherence (C.C) 3- Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) مولفه‌های شماره ۳،۴ به طور غریزی بیشتر مورد توجه متقاضی قرار می‌گیرند و شخص در تلاش است نمایشی بسیار چشمگیر از ساختارهای گرامری و واژگان Less Common ارائه دهد؛ این درحالیست که شخص با وجود علم به تعریف TR و C.C، درک کاملی از نحوه‌ی پیاده‌سازی آن‌ها در رایتینگ ندارد و نتیجه این خواهد شد که رایتینگ‌ها تبدیل به ویترینی از LR و GRA می‌شوند، درحالی‌که نمره‌ای که مصحح به متقاضی داده بیشتر از ۶ یا ۶.۵ نبوده‌است. لذا به جرات میتوان گفت ۲ نقطه ضعف اساسی شرکت‌کنندگان در آزمون آیلتس در بخش رایتینگ تسک ۲ عبارتند از: ۱- ضعف در نحوه‌ی ایده‌سازی و پردازش آن و چگونگی بسط و توسعه ایده‌ها به صورت منطقی بر اساس استانداردهای مصحح Native ۲- ضعف در ایجاد ارتباط و انسجام درونی، و نه مکانیکی، در سراسر متن ( C.C) با پوشش‌دهی این دو عامل TR و C.C شما می‌توانید رایتینگ خود را به استانداردهایی که مورد نظر مصحح است نزدیک کنید؛ این به معنی نادیده گرفتن نقش LR و GRA نیست، بلکه موید این مطلب است که این دو عامل زمانی می‌توانند به رایتینگ شما کمک کنند که شما توانسته باشید TR و C.C را به خوبی در متن اجرا کنید. این دوره تمرکز ویژه ای روی ۲ نقطه ضعف مطرح شده دارد و تلاش بر این است تا نوع تفکر متقاضیان محترم را با آنچه که در ذهن مصحح Native می‌گذرد منطبق سازد و آن‌ها را به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق دهد. اگرچه شایان ذکر است که پیش از همه‌ی این موارد، رمز موفقیت شخص در مطالعه‌ی بیشتر است. بدین معنی که قبل از اینکه نویسنده (Writer) خوبی باشیم می‌بایست ابتدا خواننده (Reader) خوبی باشیم و روزانه ۲ الی ۳ مقاله‌ی کوتاه را مطالعه و ایده‌های مناسب آن‌ها را ثبت کنیم، لغات و ساختارهای مفید آن‌ها را یاد بگیریم و سعی کنیم که از آن‌ها به صورت تمرین شده استفاده کنیم و موتور ایده‌پردازی خود را همواره روشن نگه داریم.

1,027,650 تومان

آموزش قسمت نوشتاری GRE (Analytical Writing)

بخش Analytical Writing در آزمون GRE به ارزیابی مهارت‌های تفکر انتقادی و تحلیلی شما می‌پردازد. این مهارت‌ها شامل: دفاع از ایده‌های پیچیده (Complex Ideas)، ایجاد بحث و ارزیابی آن به صورت منسجم و پیوسته هستند. این بخش شامل دو تسک مجزا تحت عناوین زیر است: "Analyze an Issue" Task "Analyze an Argument" Task در تسک اول (Issue Task)، می‌بایست به ارزیابی موضوع داده شده پرداخته شود و با درنظرگرفتن تمام پیچیدگی‌های آن موضوع، موضع خود را به صورت منطقی و با استفاده از دلایل و مثال‌های مرتبط مطرح کنید. اما در تسک دوم (Argument Task)، می‌بایست بحث (Argument) ارائه شده را به نقد گذاشته و میزان صحت Argument را بررسی کنید و راه‌های بهبود یا اصلاح آن را پیشنهاد کنید. تسک‌های Writing در آزمون GRE موضوعات متعددی را دربر می‌گیرند که البته هیچ یک نیاز به دانش تخصصی ندارند. آنچه که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است نحوه Planning و مدیریت ایده‌هاست. نمره‌دهی در این بخش، از صفر تا شش است. درحالی‌که عده بسیار کمی از متقاضیان قادر به کسب نمره‌ی کامل (۶) هستند، معمولا نمره‌ی ۴ برای پذیرش در دانشگاه‌های مربوطه کفایت می‌کند و کسب این نمره (۴) موید این نکته است که شما قادر بوده‌اید بهتر از نیمی از شرکت کنندگان، این دو essay را بنویسید. بنابراین بهتر است هدف اول شما کسب نمره‌ی ۴ باشد و بعد از آن اگر نیاز به نمره‌ی بالاتری باشد‌، می‌بایست تلاش خود را بیشتر کنید تا با بهره‌گیری از تجارب اولیه، کیفیت essay‌های خود را ارتقا بدهید.

713,150 تومان

آموزش لینکدین مارکتینگ

لینکدین یکی از تخصصی‌ترین محیط‌ها و شبکه‌های اجتماعی مربوط به کسب مهارت و شغل است. این شبکه به‌واسطه مباحثی که در این شبکه اجتماعی مطرح می‌شوند و دیدگاهی که افراد فعال در این محیط دارند یکی از بهترین محیط‌ها برای ارائه خدمات و کالاهایی است که محوریت علمی و کاری دارند. در مبحث مارکتینگ و بازاریابی، باتوجه‌به ماهیت خاص این شبکه اجتماعی، یکی از روش‌های بسیار عالی، کم‌هزینه و با بازدهی بالا به‌منظور ارائه تبلیغات، استفاده از لینکدین است. دوره آموزش لینکدین مارکتینگ با هدف تکنیک های بازاریابی در این شبکه اجتماعی مشهور تهیه و تدوین شده است که در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت. دوره آموزش لینکدین مارکتینگ چیست؟ در دوره آموزش لینکدین مارکتینگ یاد می‌گیریم چگونه در محیط آنلاین با افرادی که در زمینه کاری ما مشغول به فعالیت هستند ارتباط برقرار کنیم. این دوره به ما کمک می‌کند با مشاهده رزومه سایر افراد موفق در لینکدین بتوانیم رزومه بهتری از فعالیت‌هایمان تهیه کنیم و به‌طورکلی بتوانیم با نگاهی نو موقعیت‌های کاری جدید و ایده‌آلی را به دست بیاوریم. در نگاهی کلی‌تر با کمک‌گرفتن از این دوره می‌توانیم با فعالیت‌ها جدی‌تری در حوزه مارکتینگ آشنایی پیدا کنیم. فعالیت‌هایی از جمله موارد زیر جزو موضوعاتی هستند که در این دوره برای یادگیری مخاطب تهیه شده است: · تیم‌سازی · پرسونال برندینگ · تولید محتوا · راهکارهای کسب درآمد مستقیم و غیرمستقیم از لینکدین · توانایی برقراری ارتباط و حضور مؤثر در شبکه‌های اجتماعی · آشنایی با ساختار، کارکرد و ماهیت شبکه‌های اجتماعی مانند لینکدین هدف از برگزاری دوره آموزش لینکدین مارکتینگ چیست؟ هدف این دوره آشنایی مخاطبان با فضای لینکدین و نگاهی نو و متفاوت به موضوع مارکتینگ و استفاده از لینکدین برای فعالیت‌های شغلی و تجاری بوده است. اهداف دیگری همچون ارتقای مهارت‌های کاری نیز در این دوره مورد بررسی قرار گرفته است و به کمک این دوره شما می‌توانید با دنیایی نو و جدید در زمینه بازاریابی و شبکه‌های اجتماعی آشنایی پیدا کنید. دوره لینکدین مارکتینگ برای چه کسانی مناسب است؟ باتوجه‌به محتوای این دوره به‌طورکلی همه افرادی که زمینه مارکتینگ و بازاریابی و فروش و ... مشغول به کار هستند می‌توانند از این دوره استفاده کنند. دوره لینکدین مارکتینگ برای کسانی طراحی شده است که قصد دارند نگاهی نو به موضوع مارکتینگ و شبکه‌های اجتماعی داشته باشند. افرادی مثل گروه‌های زیر می‌توانند با کمک این دوره پیشرفت قابل‌توجهی در زمینه کاری و اجتماعی خود به دست بیاورند: · کسانی که قصد دارند به کمک لینکدین به سایر افراد مشغول در حوزه کاری‌شان دسترسی پیدا کنند. · دانشجویان و افرادی که به دنبال موقعیت‌های مناسبی برای کسب تجربه و کارآموزی هستند. · فارغ‌التحصیلانی که قصد ورود به بازار کار و حضور در شرکت‌های مطرح را دارند. · مدیران منابع انسانی و صاحبان کسب‌وکارهای مختلف که به دنبال جذب نیرو هستند. · افرادی که علاقه‌مند به فعالیت‌های استارتاپی هستند و می‌خواهند تیم‌سازی و فعالیت تیمی را با دیدگاهی حرفه‌ای دنبال کنند. محتوای دوره آموزش لینک دین مارکتینگ مباحث این دوره طی نه جلسه و در قالب 9 جلسه ارائه شده است. جلسات اصلی این دوره به‌صورت زیر هستند: · مفاهیم اولیه لینکدین مارکتینگ · چگونه یک پروفایل حرفه‌ای داشته باشیم؟ · شبکه‌سازی در لینکدین · لینکدین پریمیوم · همه چیز درباره پیج‌های شرکتی · آیین ارسال پیام و نکات انتهایی دوره · کوییز پایانی

568,650 تومان

آموزش تسک ۱‌ رایتینگ جنرال آیلتس (IELTS Writing Task 1 - General)

آیلتس (IELTS) که مخفف عبارت International English Language Testing System است، به معنی سامانه جهانی ارزیابی زبان انگلیسی، یکی از ارزشمندترین آزمون‌های ارزیابی سطح دانش زبان انگلیسی است. این آزمون در سراسر جهان برگزار می‌شود. آیلتس در اصل آزمونی بریتانیایی است و از این حیث معادل آزمون تافل، که آزمونی آمریکایی است، قرار دارد. داوطلبان آزمون آیلتس علاوه بر تفاوت‌های ساختاری آزمون آیلتس و تافل، باید هنگام انتخاب کشور مقصد مهاجرت خود، آزمون مناسب را از بین این دو انتخاب کنند. یکی از مهم‌ترین بخش‌های آزمون آیلتس، قسمت رایتینگ است که خود دو بخش Task 1 و Task 2 را در بر می‌گیرد. تسک ۱‌ رایتینگ جنرال آیلتس (IELTS Writing Task 1-General) تسک نامه‌نویسی است که بر اساس ۴ مولفه مورد ارزیابی و نمره‌دهی قرار می‌گیرد: 1- Task Achievement (TA) 2- Coherence and Cohesion (C.C) 3-Lexical Resource (LR) 4- Grammar (GRA) در این تسک از شما انتظار می‌رود: ۱- در مدت زمان ۲۰ دقیقه، یک نامه براساس موضوع داده شده بنویسید. این موضوعات همگی جنبه ی عمومی دارند و دانش تخصصی ملاک قرار نمی‌گیرد. مواردی نظیر: ‌سفر، اقامت، امور روزانه، خرید، مسائل رفاهی، تفریحی، بهداشتی، تحصیلی و ... در زمره‌ی رایج ترین موضوعات هستند. ۲- نامه نوشته شده حداقل دارای ۱۵۰ کلمه باشد. ۳- رسمی یا غیررسمی بودن لحن نامه (Tone) متناسب با موضوع داده شده رعایت شود. ۴- هدف (Purpose) نامه شفاف باشد. ۵- تمام موارد خواسته شده در سوال (اصطلاحأ تمام bullet-pointهای سوال) به یک میزان پوشش داده شود. ۶- نامه نوشته شده دارای سازماندهی بوده و ایده‌ها از نظم منطقی لازم برخوردار باشند. ۷- لغات متناسب با موضوع داده شده به کار گرفته شود. ۸- ساختارهای گرامری Complex به صورت صحیح و روان استفاده شوند. اگر بخواهیم جزئی‌تر نگاه کنیم، هدف از این تسک در آزمون آیلتس این است که آیا شما قادر به برقراری ارتباط مناسب و موثر از طریق نوشتن یک نامه یا ایمیل هستید یا خیر. برای این منظور، شما باید در مورد سه فاکتور تصمیم گیری درست داشته باشید: ۱- مخاطب نامه ۲- سبک یا لحن نامه ۳- محتوای نامه مخاطب نامه در سوال تعیین می‌شود که بر این اساس می‌تواند یک دوست، یک غریبه یا یک مخاطب رسمی نظیر مدیر یک شرکت یا سازمان، استاد دانشگاه و... باشد. سبک یا لحن نامه بر اساس مخاطب تعیین می‌شود و می‌تواند رسمی، نیمه رسمی، یا غیررسمی باشد. محتوای نامه که می‌تواند حاوی ایده‌هایی نظیر شکایت، کسب یا ارائه اطلاعات، درخواست، عذرخواهی، تشکر، یا دعوت باشد. بر اساس دستورالعمل سوال، می‌بایست تصمیم بگیرید که متن نامه به مخاطب را با چه لحن و محتوایی بنویسید. در این دوره با تمرکز ویژه روی انتظارات ممتحن تلاش بر این است تا با ارائه نکات ذیل، متقاضیان محترم (مشروط بر تمرین مستمر روی محتوا) به سمت نمره‌ی بالای ۷ سوق داده شوند : - تشریح بایدها و نبایدها ی نامه نویسی - معرفی انواع نامه و تفاوت‌های آنها - تشریح نمونه های موفق برای هر نوع سوال - آشنایی با ساختارهای گرامری مرتبط و واژگان Less Common

1,087,150 تومان
یک‌شنبه 16 اردیبهشت 1403، ساعت 01:44