دنبال کن

خانم خوبانی

بسته بندی

1404/02/05
فروغ رضا پور
خانم خوبانی خیای پست و بشعور هستن ک اگ قراره محص رضای خدا کاری بکنه ک دعای مردم پشت سرشون باشه کاری کردن ک همه نفرینش کنن من بچه یتیم دارم وخودم کار افتاده بودم براشون هم گفتم ک همچین وضعیتی دارم اگ قراره بر این ک کاری وجود نداشته باشه بخواد مردم رو تلکه کنه الهی ب حق این روز عزیر بچه هاش جلو خودش یکی یکی پرپر بشن واین پولی رو ک از همه گرفته سرطان بشه از حلقومش بیاد بالا ی روز خوش نبینه الهی تا 7نسل بعدشم درگیر همه نوع مریضی و گرفتاری بشن ک روزی هزار بار آروزوی مرگ بکنن کل خانوادهاش همشه عذادارباشن هیچ وقت رهت عذا از تنشون بیرون نیاد چون خق بچه یتیم و یک مادر از کار افتاده رو تواین اوضاع گرونی بالا کشیده 
20:45
2 تایید
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
فروغ رضا پور
باید ی همچین آدمایی مثل زهرا خوبانی هم باندهای ک باهم یکدست هستن وکارشون کلاهبرداری آتیش شون زد ک مردم رو ب روزگار سیاه ننشونن یعنی من از خدا میخوام ک کل خانواده اش دچار مریضی های نا الاج بشن ک درمان نداشته باشه خوبه من موقعیت زندگی مو براش گفتم حق بچه یتیم هیچ وقت خدا ازش نمیگزه ایشالله تمام زندگی شو از دست بده کهنه پوش خیابونا بشه کاسه چکنم چکنم دستت خودش و 7نسل بعدی باشع 
20:51
1 تایید
1404/02/07
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر
میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم.
این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین
کافیه که به این لینک مراجعه کنید
https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb
لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده.
اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین.
ممنونم🙏
دوستان اگه در روبیکا بااین افراد پست رو به رو شدین میتونید کانال رو گزارش کنید و همچنین ادمین رو
لینک کانال روبیکا 
@kardarmanzel_46
اینم اکانت ادمینش @admin_928
14:14
1 پاسخ
خادم الشهدا
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم. این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین کافیه که به این لینک مراجعه کنید https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده. اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین. ممنونم🙏 دوستان اگه در روبیکا بااین افراد پست رو به رو شدین میتونید کانال رو گزارش کنید و همچنین ادمین رو لینک کانال روبیکا @kardarmanzel_46 اینم اکانت ادمینش @admin_928
دوستان این پیام رو کپی کنید و کانال روبیکاشون رو گزارش کنید و وارد صفحه چت ادمین شین و ایشون رو هم گزارش کنین
14:15
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1404، ساعت 11:46