دنبال کن

خانم خوبانی کار در منزل

بسته بندی

1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:40
3 پاسخ
8 تایید
سوییت هیون | sweet haven
استخدام کارمند بسته بندی(خانم)
بسته بندی محولات(کیک) برای مشتری گارنیش و تزیین محصولات برای ویترین ما روزانه ارسال زیاد کیک داریم که شخصی رو نیاز داریم که محصولات رو بسته بندی و به مسئول لازم یا مشتری تحویل بدن. شخصی با سلیقه با حو...
1404/03/16
شریفه حاجیلو
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست
اون عوضی پول منم خورد
22:01
1 پاسخ
2 تایید
1404/04/21
نرگس فیضی
سلام چجوری پولت خورد کدوم کانال؟ تلگرام یا روبیک
13:22
1404/04/22
الهه برهانی
خانم افشاری..خانم پشمی..همه کلاهبردارند..اعتماد نکنید
07:00
1 تایید
بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با حقوق مزایا عالی
1404/04/29
مجید محمدی
خانم خوبانی یک زن حرامزاده و پست فطرت هست از خانواده هایی که احتیاج به کار دارن پول میگیره این خانم فکر کنم از زنهای هرزه بدتره
16:04
3 تایید
1404/05/11
از منم گرفته خوب شد پیاماتون دیدم بیشتر واریز نکردم چطوری پس بگیرم

اونایی که شاکی بیایین شکایت کنیم ازش
حروم زاده من لنگ کار بودم گولم زد🥺🥺😔
09:05
4 تایید
الهی خرج دکتر کنی شوهر بدبختم دانش جواهرهای کلی مبلغ زدیم چیکار کنیم😭🥺
09:06
1 تایید
بلور نوری تازه | Noritazeh Glass co
استخدام کارگر بسته بندی (آقا)
شرکت بلور نوری تازه بعنوان یکی از برترین تولیدکنندگان بلور و کریستال کشور در راستای طرح توسعه خود، در مشاغل زیر نیرو استخدام می‌کند. کارگر بسته بندی تعداد 30 نفر آقا سن حداکثر 45 سال دارای سواد خواندن...
مریم جمشیدی
شریفه حاجیلو
اون عوضی پول منم خورد
منم همینطور 
از من کم کم پول گرفتن تا کار به 5.200 کشید 
16:32
1404/05/12
زینب احمدی پورمقدم
خانم برای بسته بندی آگهی زده بود بی شرف گفت اینا پیام بده بعدش گفت 38 هزار تومن واریز کن بهش هم گفت خرج بچه یتیم دارم میدم اگه دروغه غیرت کن بگو بعدگفت چرا38 تومن واریز کردی 380 تومن باید واریز میکردی  دیدم پیام رو ویراش کرده بی شرف دولت باید پیگیر باشه جمعشون کنه
12:40
خداجواب کارتون رو بده بی انصافی خیلی ها به امید کار میان اینجا 
13:13
بسته بندی
درآمدی عالی فقط با روزی 3_4 ساعت در روز مناسب افراد خانه دار در آمد روزانه بین 1الی 5ملیون بدون نیاز به محارت برای کسب اطلاعات تماس بگیرید
1404/05/16
ام البنین دهقان
نرگس فیضی
خوبانی ازمنم پول 510 تومن پول گرفت بعد که گفتم سفارش کی میاد دوباره گفت باید 3و700 بابت ضمانت کالا باید بدی بهش گفتم ادرس شماره تلفن داری باز چه ضمانتی من 3وخورده رو نمیدم پولمو پس بده بلاکم کرد ان شالله سرطان بشه بچش بمیره کلاهبردار عوضی 
03:55
1 تایید
ام البنین دهقان
به هیچ گس نمیشه اعتماد کرد مرض بی درمان بگیرن الهی
03:57
سلام یک شرکت بسته بندی هست شرکت نیکان کار در منزل مدیر ثبت سفارش خانم خوبانی برای اعتماد میگه به خاک خواهرم و جان مادرم شش کت ما معتبره نمی‌دونم اعتمادکتم یا نه میگه تاییدیه پلیس فتا داریم و پول رو به اسم شهرام کمالی واریز کنیم بعد به حساب ما برگشت میخوره اگر راست میگه چرا اونا از ما پول میگیرن

06:25
1 تایید
طراحی جعبه (یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه)
طرح به شما داده میشود، فقط باید طرح رو جایگذاری روی دایکات جعبه بکنید(یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه) خروجی به صورت JPG
دذلنت رننرز
این پول های حرامی که میخوری خوبانی بی ناموس برای خودت مادرت پدرت شوهرت بچت تک تک سلول های بدنشون با خودت سرطانی میشه و به بد ترین شکل میمیری
14:55
1404/05/17
صغرا فتحی
کسی به پرستوشعبانی پول‌داده‌کاردرمنزل
10:53
1 تایید
صغرا فتحی
پرستوهم ازنوچه های خانم‌حوبانی هست،به پدرومادراین سگ پدرها‌برینه
10:55
1 تایید
تغییراتی در ماهیت لیبل
لطفا این لیبل را به نعناع تغییر دهید با کیفیت و مطلوب
1404/05/19
توی برنامه ایتا خانمی به اسم ناصری ،بسته بندی در منزل پول منو هم خورد ،اعتماد نکنید اینا همشون کلاه بردار هستند ادمین هاشون هم فیک هست ،خدا ازشون نگذره
08:29
سلام خانوم طالب فرد هستم در کازرون احتیاج به کار در منزل دارم هر کاری باشه در خدمتیم 
22:46
جمعه 25 مرداد 1404، ساعت 20:37