خانم خوبانی کار در منزل
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست
اون عوضی پول منم خورد
سلام چجوری پولت خورد کدوم کانال؟ تلگرام یا روبیک
خانم افشاری..خانم پشمی..همه کلاهبردارند..اعتماد نکنید
خانم خوبانی یک زن حرامزاده و پست فطرت هست از خانواده هایی که احتیاج به کار دارن پول میگیره این خانم فکر کنم از زنهای هرزه بدتره
از منم گرفته خوب شد پیاماتون دیدم بیشتر واریز نکردم چطوری پس بگیرم اونایی که شاکی بیایین شکایت کنیم ازش حروم زاده من لنگ کار بودم گولم زد🥺🥺😔
الهی خرج دکتر کنی شوهر بدبختم دانش جواهرهای کلی مبلغ زدیم چیکار کنیم😭🥺
منم همینطور از من کم کم پول گرفتن تا کار به 5.200 کشید
خانم برای بسته بندی آگهی زده بود بی شرف گفت اینا پیام بده بعدش گفت 38 هزار تومن واریز کن بهش هم گفت خرج بچه یتیم دارم میدم اگه دروغه غیرت کن بگو بعدگفت چرا38 تومن واریز کردی 380 تومن باید واریز میکردی دیدم پیام رو ویراش کرده بی شرف دولت باید پیگیر باشه جمعشون کنه
خداجواب کارتون رو بده بی انصافی خیلی ها به امید کار میان اینجا
خوبانی ازمنم پول 510 تومن پول گرفت بعد که گفتم سفارش کی میاد دوباره گفت باید 3و700 بابت ضمانت کالا باید بدی بهش گفتم ادرس شماره تلفن داری باز چه ضمانتی من 3وخورده رو نمیدم پولمو پس بده بلاکم کرد ان شالله سرطان بشه بچش بمیره کلاهبردار عوضی
به هیچ گس نمیشه اعتماد کرد مرض بی درمان بگیرن الهی
سلام یک شرکت بسته بندی هست شرکت نیکان کار در منزل مدیر ثبت سفارش خانم خوبانی برای اعتماد میگه به خاک خواهرم و جان مادرم شش کت ما معتبره نمیدونم اعتمادکتم یا نه میگه تاییدیه پلیس فتا داریم و پول رو به اسم شهرام کمالی واریز کنیم بعد به حساب ما برگشت میخوره اگر راست میگه چرا اونا از ما پول میگیرن
این پول های حرامی که میخوری خوبانی بی ناموس برای خودت مادرت پدرت شوهرت بچت تک تک سلول های بدنشون با خودت سرطانی میشه و به بد ترین شکل میمیری
کسی به پرستوشعبانی پولدادهکاردرمنزل
پرستوهم ازنوچه های خانمحوبانی هست،به پدرومادراین سگ پدرهابرینه
توی برنامه ایتا خانمی به اسم ناصری ،بسته بندی در منزل پول منو هم خورد ،اعتماد نکنید اینا همشون کلاه بردار هستند ادمین هاشون هم فیک هست ،خدا ازشون نگذره
سلام خانوم طالب فرد هستم در کازرون احتیاج به کار در منزل دارم هر کاری باشه در خدمتیم