دنبال کن

خانم خوبانی کار در منزل

بسته بندی

1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:40
4 پاسخ
9 تایید
فروشگاه شایان | Shayan
استخدام کارگر ساده (آقا)
سلام وقتتون بخیر. فروشگاه روشنایی و الکتریکی در لاله‌زار برای تکمیل تیم کاری خودش به 3 نیروی آقا پرانرژی در بخش انبار و جابجایی محصولات نیاز داره. شرایط همکاری: منظم، خوش‌برخورد و مسئولیت‌پذیر توانایی...
1404/03/16
شریفه حاجیلو
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست
اون عوضی پول منم خورد
22:01
1 پاسخ
2 تایید
1404/04/21
نرگس فیضی
سلام چجوری پولت خورد کدوم کانال؟ تلگرام یا روبیک
13:22
1404/04/22
الهه برهانی
خانم افشاری..خانم پشمی..همه کلاهبردارند..اعتماد نکنید
07:00
1 تایید
لاکریما | Lakrima
استخدام کارگر ساده (شهر قدس)
بسته بندی جور کردن کارها نظافت ساعت کاری:۹صبح تا۷عصر تایم ناهاری ۴۵دقیقه
1404/04/29
مجید محمدی
خانم خوبانی یک زن حرامزاده و پست فطرت هست از خانواده هایی که احتیاج به کار دارن پول میگیره این خانم فکر کنم از زنهای هرزه بدتره
16:04
4 تایید
1404/05/11
از منم گرفته خوب شد پیاماتون دیدم بیشتر واریز نکردم چطوری پس بگیرم

اونایی که شاکی بیایین شکایت کنیم ازش
حروم زاده من لنگ کار بودم گولم زد🥺🥺😔
09:05
4 تایید
الهی خرج دکتر کنی شوهر بدبختم دانش جواهرهای کلی مبلغ زدیم چیکار کنیم😭🥺
09:06
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت اتو کاری و بسته بندی پیراهن اسپرت مردانه نیازمندیم
مریم جمشیدی
شریفه حاجیلو
اون عوضی پول منم خورد
منم همینطور 
از من کم کم پول گرفتن تا کار به 5.200 کشید 
16:32
1404/05/12
زینب احمدی پورمقدم
خانم برای بسته بندی آگهی زده بود بی شرف گفت اینا پیام بده بعدش گفت 38 هزار تومن واریز کن بهش هم گفت خرج بچه یتیم دارم میدم اگه دروغه غیرت کن بگو بعدگفت چرا38 تومن واریز کردی 380 تومن باید واریز میکردی  دیدم پیام رو ویراش کرده بی شرف دولت باید پیگیر باشه جمعشون کنه
12:40
خداجواب کارتون رو بده بی انصافی خیلی ها به امید کار میان اینجا 
13:13
صنایع آرد ورامین | Sanaye Ard Varamin
استخدام اپراتور بسته بندی (ورامین)
- شرح وظایف نیروی خانم: رعایت استانداردهای بهداشتی وایمنی مستند سازی وگزارش دهی انجام آزمون‌های میکروبی و شیمیایی مرتبط بررسی دقیق محصولات بسته بندی شده نظارت بر فرآیند بسته بندی - شرح وظایف نیروی آ...
1404/05/16
ام البنین دهقان
نرگس فیضی
خوبانی ازمنم پول 510 تومن پول گرفت بعد که گفتم سفارش کی میاد دوباره گفت باید 3و700 بابت ضمانت کالا باید بدی بهش گفتم ادرس شماره تلفن داری باز چه ضمانتی من 3وخورده رو نمیدم پولمو پس بده بلاکم کرد ان شالله سرطان بشه بچش بمیره کلاهبردار عوضی 
03:55
1 تایید
ام البنین دهقان
به هیچ گس نمیشه اعتماد کرد مرض بی درمان بگیرن الهی
03:57
سلام یک شرکت بسته بندی هست شرکت نیکان کار در منزل مدیر ثبت سفارش خانم خوبانی برای اعتماد میگه به خاک خواهرم و جان مادرم شش کت ما معتبره نمی‌دونم اعتمادکتم یا نه میگه تاییدیه پلیس فتا داریم و پول رو به اسم شهرام کمالی واریز کنیم بعد به حساب ما برگشت میخوره اگر راست میگه چرا اونا از ما پول میگیرن

06:25
1 تایید
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه بسته بندی سفارشات ثبت ورود و خروج کالا مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - امکان ارتقاء سطح و افزایش ...
دذلنت رننرز
این پول های حرامی که میخوری خوبانی بی ناموس برای خودت مادرت پدرت شوهرت بچت تک تک سلول های بدنشون با خودت سرطانی میشه و به بد ترین شکل میمیری
14:55
1404/05/17
صغرا فتحی
کسی به پرستوشعبانی پول‌داده‌کاردرمنزل
10:53
1 تایید
صغرا فتحی
پرستوهم ازنوچه های خانم‌حوبانی هست،به پدرومادراین سگ پدرها‌برینه
10:55
1 تایید
اکولاک | Echolac
استخدام کارگر ساده (آقا)
مجموعه اکولاک، برای تکمیل نیروی خدماتی خود نیرو استخدام میکند. محل کار : تهران، سعادت آباد، مرکز خرید اپال شرح وظایف: - جابجایی محصولات بین انبار و فروشگاه - مرتب کردن انبار و چیدمان - تحویل محصولات...
1404/05/19
توی برنامه ایتا خانمی به اسم ناصری ،بسته بندی در منزل پول منو هم خورد ،اعتماد نکنید اینا همشون کلاه بردار هستند ادمین هاشون هم فیک هست ،خدا ازشون نگذره
08:29
سلام خانوم طالب فرد هستم در کازرون احتیاج به کار در منزل دارم هر کاری باشه در خدمتیم 
22:46
1404/06/06
خانوم خوبان و بهزادی ليلا باقری خانوم جوادی و هرچی کار توی تلگرام که پول میگیرن همشون کلاهبردار هستن و کلی پول مردم خوردن اعتماد نکنید
07:04
آرمان شهر چاپ | Printia
استخدام تحصیلدار
استخدام تحصیلدار ما در پرینتیا به یک پیک مطمئن و مسئولیت‌پذیر نیاز دارد. شرح وظایف: تحویل بسته‌ها به مشتریان شرکت. دریافت اقلام از تأمین‌کنندگان شرکت. بسته‌بندی و آماده‌سازی کالاها در دفتر. کنترل و...
1404/06/15
داودشفیعی
نرگس فیضی
خیلی بی پدرومادرهستن 
11:31
1404/06/26
زهرا صادقی
سلام منم به سه شرکت واریزی انجام دادم متاسفانه کلاهبردار بودن 
خانم صمدزاده حرمزاده و حرامخور 
✅️مبلغ 389هزینه ارسال وبیمه محصول به شماره حساب 
6****  احترام رجب زاده که شماره موبایلشونم ‎0**** ، کلاهبردار بعدی 0**** ، 0****  شماره حساب نازنین حمیداوی 6****  انشالله حرامشون بشه 500 هزارتومان واریز کردم ، یکی از حرمزاده ها هم 6**** 
صغری مشتاقی 300هزارتومان واریز کردم ‎0****  اینم موبایلی که بهش پیام دادم بسته بندی زرشک سلیمانی نسب نوشته بود اصلا اعتماد نکنید خدا اونقدر بهشون زجر بده که ازحلقومشون بزنه بیرون
16:40
خدیجه نادری
منم برای بسته بندی حبوبات 300 تومن ریختم واگذار کردم به خدا ایشالله خرج دوا ودکتر بشه من که راضی نیستم
18:23
بسته بندی
نیازبه خانمی داریم درپردیسان محیط زنانه کارای بسته بندی وتمیزکاری همون محل کارهست ساعتی ۴۰تومان روزای ۴روزاخرهفته نیرو میخام برای شیفت صبح ۸ تا ۱۲ یااینکه شیفت عصر ۲ونیم تا ۷ هم اگه بتونه بیاد عص...
جمعه 5 مهر 1404، ساعت 03:49