دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم خوبانی

بسته بندی

1404/08/07
فرشته فرهنگیان
آیا این شرکت وجود داره چون منم پول واریز کردم
13:48
2 پاسخ
1 تایید
میت هال رستوران - اندرزگو - بعد از چهار راه قیطریه - نرسیده به اشکستان پور جنوبی - پلاک ۹۸
استخدام کمک آشپز
کاربلد و زرنگ حداقل با ۲ سال سابقه -تخته کار- کار با گریل و سرخ کن و پک و بسته بندی کردن
1404/08/10
کاربر
سوال منم همین بود ، توی این دو روز جواب شما رو دادن یا براتون محصولی ارسال کردن ؟
11:59
2 تایید
1404/08/11
هادی قنبری
سلام این شرکت وجود داره یا کلاه بردارن
15:49
1 تایید
1404/09/02
حسن حسنی
فرشته فرهنگیان
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:40
2 پاسخ
1 تایید
طراحی کاراکتر از اتود طراحی شده
چند تا پروژه دانشگاه دارم اتود دستیه به سیستمی تبدیل بشه کاراکتر و پوستر و یه شکل تلفیقی و یه بسته بندی چند تاش با ایلاستریتوره چند تاش فتوشاپ
1404/09/03
زهرا گ
این شرکت های بسته بندی در تلگرام همه کلاه بردارن من خودم نزدیک ده میلیون ریختم رفتم شکایت کردم بلاک کردن به عناوین مختلف پول میگیرن گول نخورید 
17:39
1404/09/04
همه این بی شرفا کلاهبرداری میکنن اصلا پول واریز نکنید بسته بندی لوازم منزل کار آفرین برتر ،،،،خانوم مومنی،جهانی، صیادی و غیر 
02:58
1404/09/20
امیر حسین دهقان قُطرُمی
نمی دانم چطور پلیس فتا این شرکت‌ها را تایید می کنند که اینطوری مردم را سر کیسه می کنند 
15:29
عودآنلاین | oudonline
استخدام کارگر انبار
تحویل گرفتن اجناس وکالا بسته بندی و ارسال کالا حداقل سن 20 و حداکثر 35سال ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 9الی 18 ساعت کاری پنجشنبه 9الی14 روزهای تعطیل تعطیل هستیم ثبت آگهی استخدام در جابینجا
امیر حسین دهقان قُطرُمی
حسن حسنی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
شما انجام‌دادید؟
15:33
1 پاسخ
امیر حسین دهقان قُطرُمی
شما انجام‌دادید؟
منم زدم توی ایتا امیدوارم که دستگیرشون کنند 
19:55
2 پاسخ
1 تایید
1404/09/21
امیر حسین دهقان قُطرُمی
فرشته فرهنگیان
با سلام و احترام خدمت حضرتعالی، این شرکت اصلا وجود خارجی نداره مگر که از مراجع قضایی پیگیری کنید 
05:57
جی تی آی | JTI
مدیر برند | Brand Manager
هدف شغل: مدیر مستقر مسئول استراتژی کلی سبد برند در خوشه jti در شرق نزدیک (ایران و افغانستان) است. او تلاش‌ها و وظایف توسعه برند را برای دستیابی به اهداف a&sp، از جمله راه‌اندازی محصول جدید و جوان‌سازی...
1404/09/24
فاطمه اسدپور
واقعا که ادم های عوضی هستن شعبانی باقری خوبانی مرادی همشون 
11:57
1 تایید
م پیوندی
سلام 
منم برای شرکت نگین اندیشان که شماره ثبت هم داره پول واریزکردم  همشون کلاه بردارن خانم زارع شهبازی حرومشون باشه

15:54
1404/10/07
bhar mmzr
این خانم کلاه بردار هست لطفا عزیزانی که پول زدین 
داخل سایت فتا قسمت گزارش مردمی ،و داخل سایت دادستانی کل کشور قسمت گزارش مردمی قسمت فضا مجازی ثبت کنید شکایتتون رو تا پیگیری بشه 
06:59
رونیکس | Ronix
استخدام طراح بسته بندی
شرکت بین المللی رونیکس، معتبر و فعال در زمینه ابزار آلات صنعتی طراح بسته بندی با شرایط زیر استخدام می نماید : (داشتن پورتفولیو/نمونه کار در رزومه الزامیست) شرایط احراز : تحصیلات: لیسانس و بالاتر شرا...
bhar mmzr
داخل سایت پلیس فتا و دادستانی کل کشور ثبت کنید پیگیری میکنن
07:01
1404/10/14
سلام ازمن هم هفت میلیون کلاهبرداری کردند،هی خردخردپول واریزکردم،پنجشنبه 1404/10/11بود،هی به بهانه های مختلف می‌گفتند باید4 تومن دیگه واریزکنید،الانم هرچی پیام میدم جواب نمیدن،
چطور باید از طریق ایتا شکایت کنم؟
09:05
مجید قرائتی
همش کلاهبرداری هست به امام حسین
13:00
کارگرساده و خط تولید و راننده کارخانه داروسازی
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه تولید دارو خط تولید،بسته بندی،کارگرساده،ماهر،حراست و… ❌شرایط سنی ۱۸ تا ۴۲❌ ب ای متولدین ۶۱تا۶۵ پایان خدمت الزامیه ⭕️دارای خوابگاه برای افراد ساکن شهرس...
1404/10/15
حسن حسنی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
چطوری بزنیم وزارت اطلاعات رو چطور پیدا کنیم تا گزارش بدیم 
08:11
1 پاسخ
چطوری بزنیم وزارت اطلاعات رو چطور پیدا کنیم تا گزارش بدیم
توی سرچش بزن میاد 
11:26
1404/11/02
فاطمه کشاورز
سلام من آگهی بسته بندی زرشک داخل دیوار دیدم پیام دادم گفتن باید دریافت حقوقتون کارت پاسارگاد بگیرین بد ک باکلی تلاش چون رمز عبور ونام کاربری میخواست تونستم بزنم بهم گفتن ماام باید توسیستم ثبت نامت کنیم منم از همه جا بی خبر ک وام میدن بلافاصله بعد افتتاح حساب گفتم خب کارت خالییو میخواد چیکار کنه رمزعبورو دادم بعد حدودا 1ماه پیام واسم اومدازطرف بانک ک بابت تاریخ سررسیدتسهیلات باید پرداخت کنی تازه فهمیدم ک طرف کلاهبردار بوده ته دلم ی کم شک کردم ولی نبایداعتماد میکردم خدا لعنتش کنه بابچه کوچیک اسنپ گرفتم رفتم بانک پرداخت کردم
21:35
گروه صنعتی پما
استخدام کارگر بسته بندی
آشنایی به کار با دستگاه های بسته بندی آشنایی با نظام آراستگی 5S توانایی کار به صورت شیفتی الزامات / مهارت‌ها مدرک تحصیلی: دیپلم جنسیت: فقط آقا ترجیحاً یکسال سابقه کار در شرکت های دارویی (بسته بندی) ال...
شنبه 5 بهمن 1404، ساعت 02:35