دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم خوبانی

بسته بندی

1404/08/07
فرشته فرهنگیان
آیا این شرکت وجود داره چون منم پول واریز کردم
13:48
2 پاسخ
1 تایید
اصلاح لیبل محصول با تغییرات رنگ و متن در ایلوستریتور
یک لیبل طراحی شده دارم. میخوام یسری تغییرات روش اعمال کنم. بعد از اون ۶ محصول دارم که همین لیبل روشون میخوره ولی رنگش و یسری از نوشته ها تغییر میکنه. کار پیچیده ای نیست و فایل در ایلیستریتور می باشد....
1404/08/10
کاربر
سوال منم همین بود ، توی این دو روز جواب شما رو دادن یا براتون محصولی ارسال کردن ؟
11:59
2 تایید
1404/08/11
هادی قنبری
سلام این شرکت وجود داره یا کلاه بردارن
15:49
1 تایید
1404/09/02
حسن حسنی
فرشته فرهنگیان
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:40
1 پاسخ
ویرایش و اصلاح فایل لیبل محصول در Adobe Illustrator
یک لیبل دارم که قبلا طراحی شده. الان میخوام یسری اطلاحات روش انجام بدم. ۶ تا محصول دارم که دقیقا همین لیبلشون هست و فقط رنگشون تغییر میکنه فایل در ایلیستریتور هست.
1404/09/03
زهرا گ
این شرکت های بسته بندی در تلگرام همه کلاه بردارن من خودم نزدیک ده میلیون ریختم رفتم شکایت کردم بلاک کردن به عناوین مختلف پول میگیرن گول نخورید 
17:39
1404/09/04
همه این بی شرفا کلاهبرداری میکنن اصلا پول واریز نکنید بسته بندی لوازم منزل کار آفرین برتر ،،،،خانوم مومنی،جهانی، صیادی و غیر 
02:58
1404/09/20
امیر حسین دهقان قُطرُمی
نمی دانم چطور پلیس فتا این شرکت‌ها را تایید می کنند که اینطوری مردم را سر کیسه می کنند 
15:29
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار برای کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
امیر حسین دهقان قُطرُمی
حسن حسنی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
شما انجام‌دادید؟
15:33
1 پاسخ
امیر حسین دهقان قُطرُمی
شما انجام‌دادید؟
منم زدم توی ایتا امیدوارم که دستگیرشون کنند 
19:55
1 پاسخ
1404/09/21
امیر حسین دهقان قُطرُمی
فرشته فرهنگیان
با سلام و احترام خدمت حضرتعالی، این شرکت اصلا وجود خارجی نداره مگر که از مراجع قضایی پیگیری کنید 
05:57
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بسته‌بندی کیسه فریزر
سلام و خسته نباشید من برای بسته بندی کیسه فریزر برای محصول لیبل طراحی شود
1404/09/24
فاطمه اسدپور
واقعا که ادم های عوضی هستن شعبانی باقری خوبانی مرادی همشون 
11:57
1 تایید
م پیوندی
سلام 
منم برای شرکت نگین اندیشان که شماره ثبت هم داره پول واریزکردم  همشون کلاه بردارن خانم زارع شهبازی حرومشون باشه

15:54
1404/10/07
bhar mmzr
این خانم کلاه بردار هست لطفا عزیزانی که پول زدین 
داخل سایت فتا قسمت گزارش مردمی ،و داخل سایت دادستانی کل کشور قسمت گزارش مردمی قسمت فضا مجازی ثبت کنید شکایتتون رو تا پیگیری بشه 
06:59
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
bhar mmzr
منم زدم توی ایتا امیدوارم که دستگیرشون کنند
داخل سایت پلیس فتا و دادستانی کل کشور ثبت کنید پیگیری میکنن
07:01
دوشنبه 9 دی 1404، ساعت 01:49