شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم خوبانی
آیا این شرکت وجود داره چون منم پول واریز کردم
سوال منم همین بود ، توی این دو روز جواب شما رو دادن یا براتون محصولی ارسال کردن ؟
سلام این شرکت وجود داره یا کلاه بردارن
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
این شرکت های بسته بندی در تلگرام همه کلاه بردارن من خودم نزدیک ده میلیون ریختم رفتم شکایت کردم بلاک کردن به عناوین مختلف پول میگیرن گول نخورید
همه این بی شرفا کلاهبرداری میکنن اصلا پول واریز نکنید بسته بندی لوازم منزل کار آفرین برتر ،،،،خانوم مومنی،جهانی، صیادی و غیر
نمی دانم چطور پلیس فتا این شرکتها را تایید می کنند که اینطوری مردم را سر کیسه می کنند
شما انجامدادید؟
منم زدم توی ایتا امیدوارم که دستگیرشون کنند
با سلام و احترام خدمت حضرتعالی، این شرکت اصلا وجود خارجی نداره مگر که از مراجع قضایی پیگیری کنید
واقعا که ادم های عوضی هستن شعبانی باقری خوبانی مرادی همشون
سلام منم برای شرکت نگین اندیشان که شماره ثبت هم داره پول واریزکردم همشون کلاه بردارن خانم زارع شهبازی حرومشون باشه
این خانم کلاه بردار هست لطفا عزیزانی که پول زدین داخل سایت فتا قسمت گزارش مردمی ،و داخل سایت دادستانی کل کشور قسمت گزارش مردمی قسمت فضا مجازی ثبت کنید شکایتتون رو تا پیگیری بشه
داخل سایت پلیس فتا و دادستانی کل کشور ثبت کنید پیگیری میکنن