دنبال کن

کیا کار در منزل انجام میدن

بسته بندی

1401/12/03
سلام من شهر اهواز هستم و در خانه کار بسته بندی مکنم
22:38
5 پاسخ
8 تایید
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده
1401/12/04
سلام من دنبال کار در منزل هستم
21:37
1 پاسخ
5 تایید
1401/12/05
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل  راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
10:57
1 پاسخ
2 تایید
1401/12/06
عالیه جعفری
سلام من نرگس جعفری هستم به کار بسته بندی نیاز دارم شوهرم کارگر است سه تا بچه دارم مستجر هستیم به خدا نیاز دارم نه تنها بسته بندی اگه پاک کردن لوبیا نخود هرچی باشه انجام میدم 
10:34
2 تایید
آراز | Araz
استخدام کارمند انبار
به یک نیروی جوان و پر انرژی و مسئولیت پذیر باهوش دارای تحصیلات حداقل فوق دیپلم آشنا به زبان انگلیسی و کار با سیستم و بسته بندی امکان ارتقا شغلی وجود دارد رسته کاری فروش ال سی دی موبایل
کار بسته بندی بود من هم میخوام انجام بدم 
17:18
6 تایید
1401/12/07
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
12:37
6 تایید
1401/12/08
زهرا آفری
سلام وقت بخیر بنده با 2بچه مستاجر هستم و نیاز مبرم به کار هستم
12:54
بسته بندی
بسته بندی میوه در سردخانه ،نیروی کار خانم ،حقوق بین پونصدو پنجاه تا ششصد
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم 
14:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در منزل هستم کار بسته بندی 
16:23
1 تایید
1401/12/11
خدیجه مهدی پور
نیاز مند  کاردر منزل هستم 
18:52
تریتا | treetta
استخدام کارمند بسته بندی انبار (آقا)
شرایط : بسته بندی با دقت و سرعت بالا مسئولیت پذیر و با وجدان کاری منعطف و فعال منظم و وقت شناس آشنایی به رفتارهای سازمانی دارای روحیه تیمی و همکاری با اعضای مجموعه انجام سایر امور محوله در حو...
رهام عبدالهی
سلام نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
21:24
2 تایید
1401/12/12
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌3تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
19:48
1 پاسخ
1 تایید
1401/12/13
مبینا محمدی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
21:22
1 تایید
بسته بندی
مجموعه آراز جهت تکمیل کادر خود به یه نیرو بسته بند، متعهد و منظم نیازمند است. ترجیحا تا سی سال
1401/12/14
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم 0**** 
03:13
1 پاسخ
1401/12/15
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم دنبال کار هستم
04:54
2 پاسخ
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم ساکن شهر اهواز ونیازب کار دارم
04:55
جعفری
بسته بندی و انجام کار در منزل
جویای کار در منزل هستم مثل بسته بندی اجناس و امثال این کار ممنون میشم اگر بهم معرفی کنید 0903XXX0703(نمایش کامل)
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم ساکن شیراز سخت به کار در منزل نیازمند هستم 0**** 
07:16
1401/12/16
رویا محمدی
سلام خسته نباشید من خیلی به این کار نیاز دارم اگه میشه کمکم کنید 😔
09:01
1402/02/16
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام 
03:25
1 پاسخ
صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان
کارشناس تضمین کیفیت
صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارشناس تضمین کیفیت کارشناس تضمین کیفیت جنسیت: خانم، آقا نوع قرارداد: ت...
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم0**** 
09:15
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:18
سلام ببخشید با کجا کار میکنید اخه من پول پرداخت کردم اما کاری برام نیومد 
15:47
تکنسین برق
صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. تکنسین برق تکنسین برق جنسیت: آقا نوع قرارداد: تمام وقت آشنایی با مدارها...
هاجر غلامی
سلام دنبال کاردر منزل هستم اصفهان شاهین شهر
21:02
1402/02/17
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
07:03
1 پاسخ
1 تایید
زردکوهی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم
13:47
تکنسین برق
صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. تکنسین برق تکنسین برق جنسیت: آقا نوع قرارداد: تمام وقت آشنایی با مدارها...
معصومه فتحی
سلام  منم کاربسته بندی رانیازدارم لطفا خبرم کنید
0**** 
13:59
معصومه فتحی
سلام  من نیازمنداین کارهستم توروخدا منم معرفی  کنیدواقع  درشهرستان مهران  0**** 
اگه جواب  ندادم  لطفا پیام بدید
14:02
مائده حیدری
سلام من کاشان زندگی میکنم میگم کاربسته بندی انجام نمیدیداینجاهم بفرستید
17:01
اپراتور خانم نیازمندیم
با سلام و عرض ادب به ۳ نفر خانم جهت کار با دستگاه تزریق پلاستیک و بسته بندی سبد میوه رنج سنی ۱۸ تا ۴۵ سال نیازمندیم کار بصورت ۸ ساعته شیفت صبح و ظهر و شب چرخشی میباشد سرویس از ابهر دارد غذا ندارد بیمه...
سلام من هم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم
21:48
1402/02/18
سلام من کار در منزل میخوام لطفا اگه کسی کاردرمنزل داره اطلا بده 
13:01
شیدا حیدری
سلام  من  دنبال  کار در منزل  هستم 
18:40
کارگر ساده
سلام روز بخیر نیازمند کارگر ساده آقا جهت کار در شرکت بسته بندی مرغ در ماهدشت کرج هستیم کار روزانه از ۷ صبح الی ۱۷ بعداز ظهر حقوق ماهانه ۲۲ میلیون تومان بیمه جای خواب صبحانه نهار شام دوستا...
1402/02/19
متصوری۵۹۶۵
سلام وقت بخیر منصوری از اهواز اگر کار بسته بندی هست لطفا جهت همکاری اطلاع دهید
06:27
زینب حسینی
سلام منم خیلی نیازبه کاردرمنزل دارم اهوازهستم چندبارهزینه اولیه ازمن گرفتن ولی کلاهبرداربودن توروخدا اگ میتونی منم معرفی کن 3تا بچه دارم همسرم هم بیکاره 0**** 
09:28
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم 
12:32
1 پاسخ
به یک نیروی جوان نیازمندیم
به یک نفر نیروی جوان جهت کار بسته بندی و فروشندگی و سایر امور مربوط به فروشگاه نیازمندیم ساعت کاری صبح از ساعت9:30لغایت13:30 عصرها 17الی22 امکان همکاری با دانشجویان هم وجود دارد و پس از پایان تابستان...
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
12:45
1 پاسخ
1402/02/20
منم میخوام
16:07
فاطمه طاهری
من دنبال کار در منزل هستم
16:55
استخدام ویزیتور و بازاریاب
شرکت فرآوری و بسته بندی خشکبار ایمانی (توچینک) اقدام به جذب ویزیتور و بازاریاب میکند: * شرایط متقاضی: - حداکثر سن ۴۵ - دارای تجربه و فن بیان و روابط عمومی بالا - متعهد و دارای روحیه کار تیمی - داشتن ...
مریم
سلام من نیاز به کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات دارم لطفا فقط کار در منزل خودم باشه
22:52
مریم
کرمانشاه هستم
22:52
1402/02/21
شهناز بوحمید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شدیدن نیازدارم گرفتارم بخداهرچی بسته بندی باشه من انجام میدم0**** اینم شماره ممنون میشم بهم خبربدید
13:00
بسته بندی یراق آلات درب وپنجره pvc
با سلام گروه تولیدی مهیاصنعت اورمیا به تعدادی خانم جهت کار در قسمت بسته بندی و مونتاژ محصولات تولیدی نیازمند است. بیمه دارد . سرویس دارد . استخدام فوری . برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید . اولویت...
1402/02/23
ناهید مقدم
سلام من هم نیاز به کار دارم شوهرم کارگر سه فرزند دارم اگر کاری برای بسته بندی در خانه باشه خبر بدین ممنون میشم البته من خونم در خفر هست خفر زندگی میکنم
16:42
1402/02/24
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
06:37
1 پاسخ
1402/02/25
هداعبادی پاک
سلام  من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
09:50
1 پاسخ
کارگر ساده جهت نظافت بسته بندی و سرایداری
کارگر ساده جهت نظافت بسته بندی و سرایداری همراه با جای اسکان و خواب
ملیحه کریمی مهام
سلام  من کاردرمنزل  میخوام واقعااحتیاج دارم
13:23
مریم عسگری
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل هستم مستاجر با دوتا بچه ممنون میشم کمکم کنید 
18:47
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
21:57
1 پاسخ
اوپراتور خانم
تعدادی اپراتور خانم جهت بسته بندی پلاستیک فریزر ( محیط مناسب برای خانم ها) رده سنی ۱۶تا۳۰سال ساعت کاری از ۳تا۱۱شب پایه حقوق از ۱۲/۵۰۰/۰۰۰ درصورت پیشرفت کاری حقوق افزایش میابد سرویس از محدوده نیرو...
1402/02/26
سارا خمیده
سلام منم دنبال کار در منزل هستم از شیراز اگه سراغ دارین به منم بگین خیلی نیاز دارم
07:39
من احتیاج به کار در منزل دارم 
09:23
سارا نوروزی
سلام من شدیدا ب کار در منزل برای بسته بندی نیازدارم...
22:17
فریبرز رمضانی
جویای کار:سرایدار،نگهبان،نظافتچی،باغبان
40 ساله مجرد، دیپلم، آشنا به کامپیوتر. سابقه کارهای فنی ماه عسل تجربه امورات فنی و تاسیساتی از قبیل سیم کشی برق. آیفون. پمپ آب.لوله کشی آب. بخاری، موتورخانه.کولرآبی،کولرگازی، چیلر،گیاهان ساختمانی، گلخ...
1402/02/27
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0**** =
13:38
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در خانه هستم   کاربسته بندی
17:14
سلام من دنبال کار درخانه هست م بسته بندی 0**** 
17:16
نیمه وقت .جهت بسته بندی
سلام لطفا آگهی را تا انتها بخوانید اگر سوالی بود در چت پرسیده شود کار در منزل نداریم کار از ساعت هشت و نیم تا یک واقع در باقر شهر نرسیده به قمصر روستای دهنو میباشد ترجیحا ساکن قمصر یا دهنو یا باقر ...
1402/02/28
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
21:52
1 پاسخ
1402/04/02
محمد صمدی
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:32
1402/04/06
طاهره هوشیار ما آن را
سلام یه خانم 35ساله هستم دوتابچه دارم شوهرم کارگرهست که یه هفته سرکاره یک ماه بیکاره اجاره خانه هم که دیگه بدتر از هرچیزی واقعا به سختی ودرشرایط بد سپری میکنیم خواهش میکنم هرکسی کاردرمنزل کاربسته بندی تمیزکاری حبوبات ....سراغ داره بهم اطلاع بده انشاالله که هرچی از خدا می‌خواین بهتون بده0**** این شماره تماسم هست در شیراز زندگی میکنم
01:24
نیروی خانم جهت بسته بندی
به چند نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم بسته بندی ظرف یکبارمصرف بیمه ندارد سرویس دارد یک ساعت نهار ۲روز در هفته تعطیل میباشد حقوق ماهی 17000000تومان محل کارشهرک شکوهیه سن زیر۴۰سال فقط تماس اتباع...
غزل کرمی
سلام من نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم
13:03
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
20:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/10
محمد صمدی
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0992232986=
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:40
نیروی ساده جهت بسته بندی
فقط به یک نفر نیروی خانوم جهت بسته بندی حبوبات و قند و شکر در محیطی امن نیازمندیم کار بسیار ساده و تایم کاری کاملا دست خودتون هست صبح یا عصر فرقی نداره فقط سفارش باید آماده باشه محل کار فقط خودتون تنه...
کبری رحیمی
سلام بسته بندی انجام میدیم خانم آقادرلاهیجان  رحیمی
20:50
1402/04/11
انیس محمدی محمدی
سلام من به یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم مال یاسوج هم هستم 
04:33
منا محمودی
سلام وقت بخیر من دنباله کار در منزل هستم بسته بندی لوازم تحریری
08:09
کارگر ساده بسته بندی
به چند نفر کارگر‌ ماهر جهت همکاری در بخش بسته بندی پوشاک ورزشی واقع در شهرک سلیمانی نیازمندیم حداقل حقوق ۱۸ ت حداکثر حقوق طبق مهارت پاداش میدیم کار دائمی با قرارداد بیمه تامین اجتماعی از اولین روز...
زهرا زنگنه
سلام من کار در منزل  نیازدارد هم‌نظر دوستان  هستم ممنون 
10:02
1402/04/12
الناز عابدی
سلام من کار درمنزل میخواستم ترجیحا بسته بندی ‌‌ما ل اسلامشهر هم هستم
14:24
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم09160104393
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:18
استخدام کارگرخانم
به یک کارگر خانم باسواد جهت بسته بندی شیرآلات نیازمندیم .ساعت کاری ۸صبح الی۱۷لطفا تماس بگیرید پیام پاسخگو نیستم. ادرس:شهرک صنعتی خاوران سایت فن آوران خ بنفشه پلاک۱۶۲۷
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا 17سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم 0**** 
18:50
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا ۱۷سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:45
1402/04/18
محمد صمدی
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:30
راننده با وانت اتاق دار مرتب و تمیز
شرکت Atb جهت پخش انواع زغال بسته بندی شده برای پخش روزانه نیاز به راننده با خودرو مرتب و تمیز دارد (کار سبک منظم و قابل رشد فوق العاده) لطفا نوع خودرو منطقه سکونت تلفن تماس خود را در چت دیوار ار...
محمد صمدی
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
هداعبادی پاک
سلام من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
ساخت اکسسوری و کش مو و بسته بندی
درامد عالی کار در منزل مناسب اقایان و بانوان مناسب برای همه رده سنین متفاوت و گسترده در سراسر ایران
1402/04/20
محمد صمدی
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم
0**** شمارم پیام بدید 
17:59
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
18:45
1 پاسخ
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم 
18:46
1 پاسخ
نقش تصویر
حسابدار - خانم
شرکت تولیدی و صنعتی در زمینه چاپ و بسته بندی نیاز به یک نفر حسابدار مسلط به کلیه امور مالی را دارد. مسلط به تمام امور مالیاتی، بیمه، ارزش افزوده. بیمه، حقوق دستمزد سامانه مودیان تسلط کامل به نرم افزا...
1402/04/21
محمد صمدی
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:39
1402/04/22
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:44
1402/04/26
محمد صمدی
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:21
1 تایید
ماشین سازی حکمائی
انباردار
ماشین سازی حکمائی تولیدکننده ماشین آلات صنعت بسته بندی جهت تصدی انبارداری با مشخصات ذیل دعوت به همکاری مینماید: دارا بودن تجربه کاری مرتبط تناسب رشته تحصیلی با انبارداری ترجیحا حسابداری آشنایی با انبا...
محمد صمدی
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:42
1402/04/27
معصومه اصغری
سلام منم کاردرمنزل دوستتدارم انجام بدم گیلان لاهیجان زندگی میکنم
10:01
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
16:06
1 پاسخ
کارگر ساده (چاپخانه) - آقا
● دارای دیپلم فنی ● برخورداری از سلامت جسمانی ● منظم و دقیق ● اخلاق حرفه ای در محیط کار ● آشنا با چاپ و بسته بندی ● آمادگی جهت شب کاری و اضافه کاری
محمد صمدی
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:15
محمد صمدی
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم ۰۹۱۳۷۹۸۲۶۳۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
1 پاسخ
محمد صمدی
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌۳تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
طراحی لیبل محصول نظافتی خودرو
یک محصول نظافتی خودرو که باید برای اون لیبل و طرح درست کنیم
محمد صمدی
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:12
1402/04/28
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم برای شهرتالش 
16:04
رضوان نیسی
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
تروخدا منم معرفی کنید اگه کار توی منزل پیدا کردین خیلی احتیاج دارم اینم شمارم 0**** 
16:18
کارگرساده خانم بسته بندی
باسلام وقت بخیر نیازمند خانم درقسمت بسته بندی پارچه در رنگرزی نیازمندیم حقوق طبق وزارت کار ناهار بیمه سرویس ندارد درصورت اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید ادرس شهرک صنعتی صفادشت
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم محدوده تالش به این شماره پیام بدین یاتماس بگیریدلطفا0**** 
16:19
رضوان نیسی
دوستان من دانشجو هستم لطفا اگر کار در منزل بسته بندی چیزی داشتین بهم اطلاع بدین خیلی خیلی احتیاج دارم 0**** 
16:20
1402/06/16
سید روح الله حسینی
محمد صمدی
سلام ۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶تماس بگیرید
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان خیابان امام خمینی دروازه تهران
01:42
استخدام نیرو اقا برای فروشگاه
استخدام نیروی اقا برای فروشگاه لوازم یدکی تا سن ۳۰ سال محل کار میدان قزوین کار در فروشگاه بصورت تمام وقت از ۸:۳۰ تا ۵ بعدازظهر نوع کار از نظافت فروشگاه ابدارخانه و بسته بندی موارد داخل فروشگاه با بی...
سید روح الله حسینی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان دروازه تهران خیابان امام خمینی سه نفریم 0**** 
01:46
فهیمه مینا
سلام بنده کار در منزل میخاستم در شهر مشهد خیلی نیاز ب کار دارم 
09:22
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
10:18
1 پاسخ
نیروی خیاطی پیراهن
شرایط کار تمام وقت هست از ساعت 8صبح تا ساعت... 7...عصر ....جهت کار دوخت پیراهن مدارس و مردانه بازاری. بسته بندی اطوکاری دکمه مادگی با دستگاه پیشرفته .کار داعم پیراهن دوزی در تمام سال .... محیط کار زن...
محمد صمدی
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
سلام تماس بگیرید0**** 
11:40
سولماز موسوی
سلام موسوی هستم 27ساله خیلی خیلی شدیدا به کار بسته بندی نیازمندم اهل فارس شهر نوراباد ممسنی تو رو خدا اگه کار هسته بم منم فرصت بدین 0**** 

22:11
1402/06/17
محمد صمدی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:30
جذب نیرو خانم جهت بسته بندی
درود به هم وطن های عزیزم. اگر خانم ها جویای کار خیلی خیلی راحت وبدون دردسر وبهداشتی درخانه هستن لطفا داخل پیام رسان (ربیکا یا ایتا یا تل گرام) پیگیر باشن باتشکر فراوان
محمد صمدی
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
سلام تماس بگیرید 0**** 
18:34
1402/06/18
اعظم ابراهیمی
سلام چطور کارپیداکردین
19:36
1402/06/19
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
09:49
1 پاسخ
استخدامی برای شرکت قطعات خودرو
شرکت قطعات خودرو دعوت به همکاری می نمایید شرایط استخدام اقا مجرد از ۲۰ الی ۳۰ سال به همراه مزایا بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی و جای خواب رایگان سه وعده غذایی رایگان در بخش های تولیدی، مونتاژ، بسته بن...
محمد صمدی
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
سلام 0****  تماس بگیرید
13:55
1402/06/21
سوما خانهء
سلام من کار بسته بندی در منزل میخوام به جز مواد غذایی .در بوکان آذر بایجان غربی هستم لطفاااااا خیلی نیازمندیم...تمیز و سروقت تحویل میدیم 
11:19
اعظم ابراهیمی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام
لطفاً پیام بدین0**** 
13:44
چرخکار خانم و بسته بندی کار
تعدادی بسته بندی کار خانم نیازمندیم. محیط کاملا زنانه پرداخت ماهانه محدوده میدان الغدیر
1402/06/25
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:49
صدیقه شریعتی
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:50
1402/06/28
اعظم ابراهیمی
سلام کاردرمنزل میخوام
0**** 
13:01
استخدام نیرو در لوازم خانگی
توضیحات استخدامی نیرو آقا تولیدی قطعات لوازم خانگی در زمینه های اداری ، حسابداری ، کامپیوتر ، تاسیسات ، تولید و مونتاژ ، بسته بندی ، انبارداری و ... ••••• مجرد سن بین ۲۰الی ۳۰ سال امریه خدمت جای خواب...
پنج‌شنبه 3 مرداد 1404، ساعت 11:58