دنبال کن

کیا کار در منزل انجام میدن

بسته بندی

1401/12/03
سلام من شهر اهواز هستم و در خانه کار بسته بندی مکنم
22:38
5 پاسخ
8 تایید
صنایه بسته بندی پوشاک چینش آران البرز
بازاریاب
شرکت چینش آران البرز اولین تولید کننده تخصصی انواع کاور و بسته بندی نایلونی پوشاک می باشد که در حال حاضر به یک بازاریاب حرفه ای، متعهد،مسئولیت پذیر با فن بیان و روابط عمومی قوی جهت همکاری نیازمند است....
1401/12/04
سلام من دنبال کار در منزل هستم
21:37
1 پاسخ
5 تایید
1401/12/05
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل  راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
10:57
1 پاسخ
2 تایید
1401/12/06
عالیه جعفری
سلام من نرگس جعفری هستم به کار بسته بندی نیاز دارم شوهرم کارگر است سه تا بچه دارم مستجر هستیم به خدا نیاز دارم نه تنها بسته بندی اگه پاک کردن لوبیا نخود هرچی باشه انجام میدم 
10:34
2 تایید
طراحی بسته بندی کیسه برنج
طراحی کیسه برنج ایرانی برای چاپ بر روی کیسه های متقال در اندازه ۵ و ۱۰ کیلویی
کار بسته بندی بود من هم میخوام انجام بدم 
17:18
6 تایید
1401/12/07
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
12:37
6 تایید
1401/12/08
زهرا آفری
سلام وقت بخیر بنده با 2بچه مستاجر هستم و نیاز مبرم به کار هستم
12:54
صنایع چاپ و بسته بندی کارتن نوید
ماشین چی و کمکی
استخدام ماشین چی چاپ افست رولند رکورد 4/5 ورقی 2و 4 رنگ به همراه کمک نیازمندیم
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم 
14:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در منزل هستم کار بسته بندی 
16:23
1 تایید
1401/12/11
خدیجه مهدی پور
نیاز مند  کاردر منزل هستم 
18:52
بسته بندی
به یک نفر همکار خانوم زیر ۳۵ سال در بسته بندی پلاستیک نیازمندیم.
رهام عبدالهی
سلام نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
21:24
2 تایید
1401/12/12
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌3تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
19:48
1 پاسخ
1 تایید
1401/12/13
مبینا محمدی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
21:22
1 تایید
بسته بندی
به یک نفر خانم مجرد جهت بسته بندی محصولات آردی و لوازمات قنادی نیازمندیم شرایط سنی از ۲۰ تا ۳۰ سال باشد برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه مراجعه فرمایید. آدرس: خیابان پناهی (کوچه سینما) بین طالقانی و روشن...
1401/12/14
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم 0**** 
03:13
1 پاسخ
1401/12/15
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم دنبال کار هستم
04:54
2 پاسخ
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم ساکن شهر اهواز ونیازب کار دارم
04:55
بسته بندی
ب چند نفر نیروی بسته بندی لباس نوزادی نیازمندم محیطی کاملا زنانه محدوده مطهری حر عاملی عبادی
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم ساکن شیراز سخت به کار در منزل نیازمند هستم 0**** 
07:16
1401/12/16
رویا محمدی
سلام خسته نباشید من خیلی به این کار نیاز دارم اگه میشه کمکم کنید 😔
09:01
1402/02/16
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام 
03:25
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم0**** 
09:15
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:18
سلام ببخشید با کجا کار میکنید اخه من پول پرداخت کردم اما کاری برام نیومد 
15:47
بسته بندی
یک شرکت جهت تکمیل کادر به یک نفر اقا و یک نفر خانم جهت بسته بندی با بیمه و سرویس و حقوق طبق قانون کار نیاز دارد ساعت کاری ۸الی۵/۳۰عصر ادرس :جاده صوفیان شهرک ایت الله رفسنجانی کوچه ۶
هاجر غلامی
سلام دنبال کاردر منزل هستم اصفهان شاهین شهر
21:02
1402/02/17
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
07:03
1 پاسخ
1 تایید
زردکوهی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم
13:47
طراحی جعبه محصول در زمینه پت
به طراحی یک جعبه محصول در زمینه پت نیازمندم که المان هاش مشخص هست فقط باید جایگذاری بشه
معصومه فتحی
سلام  منم کاربسته بندی رانیازدارم لطفا خبرم کنید
0**** 
13:59
معصومه فتحی
سلام  من نیازمنداین کارهستم توروخدا منم معرفی  کنیدواقع  درشهرستان مهران  0**** 
اگه جواب  ندادم  لطفا پیام بدید
14:02
مائده حیدری
سلام من کاشان زندگی میکنم میگم کاربسته بندی انجام نمیدیداینجاهم بفرستید
17:01
بسته بندی میوه و سبزیجات
با سلام به تعدادی نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سبزیجات نیازمندیم در محیطی کاملا زنانه با سرویس رفت برگشت اتباع هم پذیرفته می شود و به تعدادی محدود نیرو آقا متاهل و مسولیت پذیرفته می شود
سلام من هم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم
21:48
1402/02/18
سلام من کار در منزل میخوام لطفا اگه کسی کاردرمنزل داره اطلا بده 
13:01
شیدا حیدری
سلام  من  دنبال  کار در منزل  هستم 
18:40
طراحی سایت فروشگاهی ساده
دوستان یک سایت وردپرس ساده می‌خوام برای فروش یک محصول که چند نوع طعم داره ولی کلیتش یکیه (محصول ما قووتو بسته بندی شده هستش) از این لحاظ دسته بندی یا کتگوری نخواهیم داشت در عوض مواد اولیه رو به عنوان ...
1402/02/19
متصوری۵۹۶۵
سلام وقت بخیر منصوری از اهواز اگر کار بسته بندی هست لطفا جهت همکاری اطلاع دهید
06:27
زینب حسینی
سلام منم خیلی نیازبه کاردرمنزل دارم اهوازهستم چندبارهزینه اولیه ازمن گرفتن ولی کلاهبرداربودن توروخدا اگ میتونی منم معرفی کن 3تا بچه دارم همسرم هم بیکاره 0**** 
09:28
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم 
12:32
1 پاسخ
شرکت داروسازی/راننده موزع(کمک راننده) کارگر حراست
استخدام فوری فروردین 1404 در کارخانه معتبر داروسازی پذیرش :  ( آقایان ایرانی و اتباع /خط تولید و بسته بندی ( کارگرساده ) ،راننده پایه 2 و 1 و لیفتراک ، موزع و حراست با شرایط عالی.( پرداخت به موقع حقو...
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
12:45
1 پاسخ
1402/02/20
منم میخوام
16:07
فاطمه طاهری
من دنبال کار در منزل هستم
16:55
استخدام کارگر ساده شرکت آب معدنی با جای خواب
استخدام کارگر ساده آقا در شرکت بسته بندی آب معدنی ✔️ساعت کاری ۸صبح تا۴ بعدازظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق کامل ✔️دارای ۳وعده غذایی گرم رایگان وای فای نامحدود و پرسرعت ✔️دارای ۳روزمرخصی با حقو...
مریم
سلام من نیاز به کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات دارم لطفا فقط کار در منزل خودم باشه
22:52
مریم
کرمانشاه هستم
22:52
1402/02/21
شهناز بوحمید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شدیدن نیازدارم گرفتارم بخداهرچی بسته بندی باشه من انجام میدم0**** اینم شماره ممنون میشم بهم خبربدید
13:00
شرکت دنیت
نیروی ثبت اطلاعات و بسته بندی ابزار چوب
جنسیت: آقا مقطع تحصیلی: دیپلم، کاردانی، کارشناسی سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران آشنا به کامپیوتر داشتن روحیه کار تیمی و پرانرژی آموزش پذیر مزایا: بیمه
1402/02/23
ناهید مقدم
سلام من هم نیاز به کار دارم شوهرم کارگر سه فرزند دارم اگر کاری برای بسته بندی در خانه باشه خبر بدین ممنون میشم البته من خونم در خفر هست خفر زندگی میکنم
16:42
1402/02/24
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
06:37
1 پاسخ
1402/02/25
هداعبادی پاک
سلام  من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
09:50
1 پاسخ
کارگرساده
مونتاژ و بسته بندی استند های فروشگاهی 1- شرایط احراز: غیر اتباع -وظیفه شناس و متعهد به کار – وضعیت جسمانی مناسب – ترجیحا آشنا به کار در واحدهای تولیدی – 2- جنسیت: آقا 3- سن: حداکثر 35 سال 4- نوع قر...
ملیحه کریمی مهام
سلام  من کاردرمنزل  میخوام واقعااحتیاج دارم
13:23
مریم عسگری
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل هستم مستاجر با دوتا بچه ممنون میشم کمکم کنید 
18:47
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
21:57
1 پاسخ
کارگرساده خط تولید - آقا
کارگرساده خط تولید - آقا ✅محل کار:قم ، شهرک صنعتی محمود آباد ✅روز و ساعت کاری: همه روزهای هفته بصورت شیفت 12 ساعته گردشی ✅نوع همکاری: تمام وقت ✅سرویس رفت و برگشت / یک وعده ی غذایی گرم ✅سابقه کار در صن...
1402/02/26
سارا خمیده
سلام منم دنبال کار در منزل هستم از شیراز اگه سراغ دارین به منم بگین خیلی نیاز دارم
07:39
من احتیاج به کار در منزل دارم 
09:23
سارا نوروزی
سلام من شدیدا ب کار در منزل برای بسته بندی نیازدارم...
22:17
شرکت کیک و بیسکوئیت/کارگر،راننده،موزع،حراست بابیمه
فراخوان استخدام فوری کارخانه صنایع غذایی ✅ تعداد 30 نفر آقا ایرانی واتباع دربخش های کارگرساده خط تولید و بسته بندی /حراست/موزع/راننده لیفتراک،راننده پایه2، پایه 1 نیازمندیم. پایان خدمت کارگر الزامی ن...
1402/02/27
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0**** =
13:38
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در خانه هستم   کاربسته بندی
17:14
سلام من دنبال کار درخانه هست م بسته بندی 0**** 
17:16
نیروی بسته بندی اقا وخانم
با سلام و عرض شادباش سال نو یک شرکت تولیدی قابلمه چدن جهت تکمیل کادر خط تولید در قسمت بسته بندی جدید اقدام به استخدام می نماید حداقل حقوق بالاتر از قانون کار ساعت کاری از ساعت ۷/۳۰ الی ۱۸/۳۰ بیمه تامی...
1402/02/28
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
21:52
1 پاسخ
1402/04/02
محمد صمدی
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:32
1402/04/06
طاهره هوشیار ما آن را
سلام یه خانم 35ساله هستم دوتابچه دارم شوهرم کارگرهست که یه هفته سرکاره یک ماه بیکاره اجاره خانه هم که دیگه بدتر از هرچیزی واقعا به سختی ودرشرایط بد سپری میکنیم خواهش میکنم هرکسی کاردرمنزل کاربسته بندی تمیزکاری حبوبات ....سراغ داره بهم اطلاع بده انشاالله که هرچی از خدا می‌خواین بهتون بده0**** این شماره تماسم هست در شیراز زندگی میکنم
01:24
کارگر راننده حراست با جای خواب و غذا
استخدان فوری کارخانه بزرگ و معتبر تولید انواع بستنی جهت تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط تولید، بسته بندی،حراست،راننده ،پایه ۱ و ۲ نیازمند می‌باشد شرای...
غزل کرمی
سلام من نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم
13:03
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
20:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/10
محمد صمدی
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0992232986=
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:40
طراحی کیسه محصول ۲
سلام، انتظار ما کیسه دارای لوگو برای محصول ۲ شرکت میباشد.
کبری رحیمی
سلام بسته بندی انجام میدیم خانم آقادرلاهیجان  رحیمی
20:50
1402/04/11
انیس محمدی محمدی
سلام من به یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم مال یاسوج هم هستم 
04:33
منا محمودی
سلام وقت بخیر من دنباله کار در منزل هستم بسته بندی لوازم تحریری
08:09
طراحی کیسه محصول ۱
سلام، انتظار ما کیسه دارای لوگو برای محصول ۱ شرکت میباشد.
زهرا زنگنه
سلام من کار در منزل  نیازدارد هم‌نظر دوستان  هستم ممنون 
10:02
1402/04/12
الناز عابدی
سلام من کار درمنزل میخواستم ترجیحا بسته بندی ‌‌ما ل اسلامشهر هم هستم
14:24
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم09160104393
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:18
کارگرساده ، آقا و خانم در تولیدی نبات
در یک مجموعه معتبر تولیدی به تعدادی آقا جهت واحد تولید و تعدادی خانم در واحد بسته بندی تولیدی نبات نیازمندیم . حقوق آقایان از ۱۳ میلیون تومان به بالا در دو شیفت کاری صبح از ساعت ۷ الی ۱۵ عصر از ۱۴ ا...
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا 17سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم 0**** 
18:50
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا ۱۷سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:45
1402/04/18
محمد صمدی
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:30
کارخانه پروتئینی کارگرساده حراست موزع راننده
◀️به تعداد زیادی نیروی آقا ایرانی و غیرایرانی برای کارخانه پروتئینی در کارگر تولید و بسته بندی، راننده پایه 1، راننده پایه 2، موزع(کمک راننده)، حراست، راننده لیفتراک، نیازمندیم✅ ●◐ ساعت کاری 8:00 الی...
محمد صمدی
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
هداعبادی پاک
سلام من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
کارگر ساده نگهبان، نظافتچی، باربری ایرانی و افغان
توجه توجه‼️ فوری و محدود‼️ ✔️شرایطی ویژه برای شهرستانی های عزیز جویای کار ✔️فقط افراد جویای کار با شرایط زیر تماس بگیرند ⭕محدوده سنی 18 تا 45 سال ⭕دارای مدارک شناسایی ⭕بدون تتو و اعتیاد ✅به7...
1402/04/20
محمد صمدی
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم
0**** شمارم پیام بدید 
17:59
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
18:45
1 پاسخ
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم 
18:46
1 پاسخ
آراکو | Arako
استخدام طراح گرافیک (کرل کار)
مجموعه چاپ و بسته بندی آراکو از یک نفر طراح کرل کار آشنا به برنامه طراحی * کرل * و مکمل : (فتوشاپ یا ایلاستریتور) جهت کار در سازمان چاپ و بسته بندی آراکو دعوت به همکاری مینماید. حقوق بصورت توافقی با ت...
1402/04/21
محمد صمدی
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:39
1402/04/22
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:44
1402/04/26
محمد صمدی
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:21
1 تایید
استخدام در انبار(تمام وقت/)&بیمه دیجیکالا
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: چیدمان جمع آوری دسته بندی بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌ ثابت...
محمد صمدی
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:42
1402/04/27
معصومه اصغری
سلام منم کاردرمنزل دوستتدارم انجام بدم گیلان لاهیجان زندگی میکنم
10:01
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
16:06
1 پاسخ
بسته بندی قاب موبایل و اکسسوری
برند وینا کیس در زمینه طراحی و تولید قاب و لوازم جانبی موبایل فعالیت میکند. برای محصولات خود میخواهیم بسته بندی فروشگاهی و مخصوص ارسال اینترنتی طراحی کنیم.
محمد صمدی
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:15
محمد صمدی
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم ۰۹۱۳۷۹۸۲۶۳۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
1 پاسخ
محمد صمدی
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌۳تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
کارمند خانم
کارمند خانم جهت شرکت تاسیساتی مونتاژ و بسته بندی تجهیزات تصفیه مجرد سن ۲۵ الی ۴۰ ساعت کاری ۹ الی ۱۷ پنج شنبه ۹ الی ۱۵ حقوق بین ۱۲ الی ۱۵ کار سبک و تمیز بدون نیاز به سابقه کار دائم و همیشگی لط...
محمد صمدی
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:12
1402/04/28
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم برای شهرتالش 
16:04
رضوان نیسی
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
تروخدا منم معرفی کنید اگه کار توی منزل پیدا کردین خیلی احتیاج دارم اینم شمارم 0**** 
16:18
تکنسین فنی - برق ( شرکت لبنیات کالین )
شرکت کالین جهت تکمیل کادر خود در حال جذب تکنسین فنی (برق ) می باشد: شرایط احراز: - فقط آقا - تسلط به برق ماشین آلات بسته بندی و صنایع لبنی - تسلط به مکانیک ماشین آلات بسته بندی و صنایع لبنی - ...
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم محدوده تالش به این شماره پیام بدین یاتماس بگیریدلطفا0**** 
16:19
رضوان نیسی
دوستان من دانشجو هستم لطفا اگر کار در منزل بسته بندی چیزی داشتین بهم اطلاع بدین خیلی خیلی احتیاج دارم 0**** 
16:20
1402/06/16
سید روح الله حسینی
محمد صمدی
سلام ۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶تماس بگیرید
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان خیابان امام خمینی دروازه تهران
01:42
کارگرماهر و ساده و حراست شرکت دارویی
استخدام فوری واحد حمل و نقل و تولید و بسته بندی شرکت معتبر دولتی قطعات خودرو به تعدادی نیروی کارگر ساده و ماهر خط تولید حراست نیازمند است. ((سن ۱۸ الی ۴۳ سال)) تایم کاری کارگر ۸ صبح الی ۴بعدازظهر ...
سید روح الله حسینی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان دروازه تهران خیابان امام خمینی سه نفریم 0**** 
01:46
فهیمه مینا
سلام بنده کار در منزل میخاستم در شهر مشهد خیلی نیاز ب کار دارم 
09:22
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
10:18
1 پاسخ
داده افرا مهرگان
انباردار و کمک انباردار
جنسیت: آقا سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۱۵ الی ۲۰ میلیون استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران جهت امور بسته بندی و جابجایی دستگاه های پرینتر، مانیتور و اکسسوری مزایا: بن خرید صبحانه بیمه، پادا...
محمد صمدی
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
سلام تماس بگیرید0**** 
11:40
سولماز موسوی
سلام موسوی هستم 27ساله خیلی خیلی شدیدا به کار بسته بندی نیازمندم اهل فارس شهر نوراباد ممسنی تو رو خدا اگه کار هسته بم منم فرصت بدین 0**** 

22:11
1402/06/17
محمد صمدی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:30
کارگر ساده خانم جهت بسته بندی ذغال
به یک نفر کارگر ساده خانم جهت کار در کارگاه صنعتی ذغال نیازمندیم حداقل سن برای استخدام 25 سال می باشد افراد زیر 25سال سن استخدام نداریم افراد سیگاری و دارای اعتیاد استخدام نداریم حقوق 15 میلیون + ...
محمد صمدی
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
سلام تماس بگیرید 0**** 
18:34
1402/06/18
اعظم ابراهیمی
سلام چطور کارپیداکردین
19:36
1402/06/19
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
09:49
1 پاسخ
نیروی آقا و خانم ، روز مزد جهت کار در کارخانه
جهت انجام بسته بندی و .... از ساعت ۸ صبح الی ۱۷ عصر حقوق روزانه ۵۰۰ هزار تومن تسویه همان روز همراه با نهار قبل مراجعه تماس بگیرید گرمدره خیابان سروستان کوچه سرو۱غربی پلاک۱ کارخانه ببر طلایی
محمد صمدی
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
سلام 0****  تماس بگیرید
13:55
1402/06/21
سوما خانهء
سلام من کار بسته بندی در منزل میخوام به جز مواد غذایی .در بوکان آذر بایجان غربی هستم لطفاااااا خیلی نیازمندیم...تمیز و سروقت تحویل میدیم 
11:19
اعظم ابراهیمی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام
لطفاً پیام بدین0**** 
13:44
کارگر ساده جهت بسته بندی بستنی با حقوق بالا
♻️استخدام فوری درکارخانه معتبر بستنی و حلواشکری واقع شهرک صنعتی توس به تعداد زیادی کارگر ساده آقا خانم جهت خط تولید و بسته بندی بستنی نیازمند است شرایط سنی ۱۸ تا ۳۵ سال ۷صبح تا ۷عصر حقوق خانم ۱۷....
1402/06/25
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:49
صدیقه شریعتی
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:50
1402/06/28
اعظم ابراهیمی
سلام کاردرمنزل میخوام
0**** 
13:01
بسته بندی
باسلام به چندنفر نیروی خانوم برای بسته بندی لواشک آموزش های لازم داده میشود لطفا سوال الکی نپرسید فقط هم توکارگاه هست
پنج‌شنبه 29 فروردین 1404، ساعت 22:51