دنبال کن

کار در منزل برای بانوان

بسته بندی

1402/10/18
سارا رخ فروز
من یک خانم هستم وشرایط کار در بیرون از منزل را ندارم ومیخوام درمنزل کسب درآمد کنم 
17:11
1 پاسخ
9 تایید
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده
1402/10/19
دنیا محمد ی
سلام وقتتان بخیر خانم افغانی 24 ساله شرایط کاری را در بیرون ندارم می‌خوام در منزل خودم کار کنم لطفاً یه کاری را رهنمایی برم کنین ممنون میشم خیلی به کار نیاز دارم
06:44
3 پاسخ
2 تایید
1402/10/20
ساجده تبرزن طبری
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم 22سالم کاری رادربیرون ندارم میخوام درمنزل خودم کار کنم ممنون میشم خیلی به کار نیاز دارم
09:49
4 تایید
Asmat
سلام یه خانم خانه دار 38 ساله هستم  دنبال کار بسته بندی در خانه هستم قبول میکنم خیلی به این کاراحتیاج دارم خیلی 
11:42
2 تایید
آراز | Araz
استخدام کارمند انبار
به یک نیروی جوان و پر انرژی و مسئولیت پذیر باهوش دارای تحصیلات حداقل فوق دیپلم آشنا به زبان انگلیسی و کار با سیستم و بسته بندی امکان ارتقا شغلی وجود دارد رسته کاری فروش ال سی دی موبایل
سلام من ب دنبال کار بسته بندی هستم 40 سال دارم امکان کار بیرون از خانه رو ندارم
13:12
4 تایید
1402/10/21
فاطمه معجنی
سلام من یک خانم هستم به کار در منزل نیاز دارم
پاک کردن حبوبات،بسته بندی جوراب. اگر موردی بود من می توانم.
17:58
2 تایید
فاطمه معجنی
من از درگز هستم به کار نیاز خیلی زیادی دارم.
18:00
بسته بندی
بسته بندی میوه در سردخانه ،نیروی کار خانم ،حقوق بین پونصدو پنجاه تا ششصد
1402/10/22
سلام 
من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب و یا کار بافتنی تعداد ما هم زیاد است کار به زود ترین فرصت تحویل می‌دهیم 
10:18
1 تایید
هانیه سلمانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم 28ساله
10:59
1 تایید
شقایق رضایی
سلام خانوم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ورامین با سپاس
11:33
تریتا | treetta
استخدام کارمند بسته بندی انبار (آقا)
شرایط : بسته بندی با دقت و سرعت بالا مسئولیت پذیر و با وجدان کاری منعطف و فعال منظم و وقت شناس آشنایی به رفتارهای سازمانی دارای روحیه تیمی و همکاری با اعضای مجموعه انجام سایر امور محوله در حو...
شقایق رضایی
سلام خانوم هستم امکان کار در بیرون ندارم پیشوا (ورامین)هستم بسته بندی باشه و زود هم تحویل میدم 🙏
11:35
1402/10/23
سلام منم شرایط بیرون از منزل ندارم خیلی دوست دارم تو خونه کار داشته باشم یعنی نیاز دارم
20:15
1 تایید
1402/10/25
سمانه عزتی
من یه خانم هستم شرایط کار در بیرون ندارم . اگه ممکنه و کاری در منزل مثل بسته بندی و...سراغ دارید در خدمتم .
05:00
بسته بندی
مجموعه آراز جهت تکمیل کادر خود به یه نیرو بسته بند، متعهد و منظم نیازمند است. ترجیحا تا سی سال
1402/10/26
فاطمه شعبان نیا
سهیلا جهنده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام لطفا معرفی کنید
من یک خانوم هستم کاردرمنزل میخوام
08:56
1 تایید
1402/10/27
زینب غلامی
سلام خانمم نیازمندکاردرمنزلم
11:02
1402/10/28
مریم احمدی نژاد
دنیا محمد ی
سلام وقتتان بخیر خانم افغانی 24 ساله شرایط کاری را در بیرون ندارم می‌خوام در منزل خودم کار کنم لطفاً یه کاری را رهنمایی برم کنین ممنون میشم خیلی به کار نیاز دارم
خانم های عزیز سلام وقت بخیر دوستان کاردرمنزل دارم برای اطلاعات بیشتربامت تماس بگیرید0**** 
23:23
1 پاسخ
استخدام نیوری کار در منزل(بسته بندی)
«همین الان عضو تیم ما شو» حقوق ماهانه بین ۱۰ الی ۲۰میلیون تومان؛ -شما مناسب این کار هستید اگر : -دقت و سرعت مناسب دارید -متعهد به اصول بهداشتی شرکت هستید -خواهان حقوق بالا با کار در منزل هستید مزا...
1402/10/30
بهناز نجف زاده
مریم احمدی نژاد
خانم های عزیز سلام وقت بخیر دوستان کاردرمنزل دارم برای اطلاعات بیشتربامت تماس بگیرید0****
سلام برا کدوم‌شهر؟
11:43
ثریا
سلام من یک خانوم هستم امکان کار دربیرواز منزل رو ندارم دنبال کار بسته بندی هستم آدرسم درپاکدشت خاتون آباد زندگی میکنم و38 سالمه. 
15:14
روشنک خیرابادی
خانمم 25 ساله شدیدا به کاردرمنزل احتیاج دارم
17:41
1 پاسخ
شرکت فرانت / فروش و ثبت
- ما در مجموعه ای حرفه ای به دنبال نیروی فعال هستیم در حوزه های زیر: • ثبت سفارش • پشتیبانی و فروش • ارسال و بسته بندی لطفا رزومه و شماره تماس خودتون رو داخل چت ارسال کنید برای هماهنکی شرایط همکاری: ب...
روشنک خیرابادی
سلام وقتتون بخیر خانم 25ساله هستم نمیتونم بیرون کارکنم به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم
17:43
1 تایید
رباب سعیدی نامداری
سلام یه خانم 34ساله هستم جویای کار درمنزل هستم، بسته بندی هرچی باشه میتونم انجام بدم، خیلی نیازمندکار هستم
17:55
خدیجه حامدی مکرم
من یک خانم هستم کار در منزل میخوام 
20:07
کارگرساده بسته بندی باجاخواب غذا بیمه(موتورسیکلت)
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه بسته بندی قطعات موتور*خط تولید،بسته بندی،کارگرساده،ماهر* (شروع به کار فوری) ‼️“شرایط سنی ۱۸ تا ۴۳”‼️ ✔️دارای خوابگاه برای افراد ساکن شهرستان ✔️۳ وعد...
1402/11/01
فاطمه نبی زاده
سلام من خانم هستم و شرایط کار در بیرون از،منزل رو ندارم میخوام تو خونه کار کنم مثل بسته بندی حبوبات یا جوراب یا پوشاک مشهد هستم
03:59
1 تایید
وحید پورپناهی
سلام وقت بخیر خانم هستم برای کار در منزل بسته بندی وامثال نفراتمون هم زیاده وزود تحویل میدیم
10:53
مهدیه
سلام من خانم هستم دنبال  کار بسته  بندی هستم  از کاشان درصورت  کار668ایتا bhar@
14:44
همکار جوان برای واحد ثبت
ما در مجموعه ای حرفه ای به دنبال نیروی فعال هستیم در حوزه های زیر: • ثبت سفارش • پشتیبانی و فروش • ارسال و بسته بندی محصولات لطفا رزومه و شماره تماس خودتون رو داخل چت برای هماهنگی ارسال کنید شرایط ه...
1402/11/02
مریم ..
من به کار در منزل نیاز دارم ترجیحا بسته بندی لباس و جوراب یا لوازم تحریر ،سرپرست خانواده هم هستم داخل کرج حصارک ممنون
03:27
کاردرمنزل 
06:51
1402/11/04
فاطمه اکبری
سلام به کار بسته بندی در منزل نیازمندم وضع مالی مون خوب نیست مشهد زندگی میکنم 
00:36
1 تایید
بسته بندی خانگی تابستانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم  جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
1402/11/11
مونا شعبانی
سلام من کار در منزل میخوام که حقوقش منصف باشه شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم
11:05
1402/11/14
محمدرضا عشقی
دنیا محمد ی
0**** 
08:35
محمدرضا عشقی
من در مشهد تعدادی خانم نیاز دارم 
08:40
دنبال کار در منزل هستم
بسته بندی در منزل خودم انجام بدم
محمدرضا عشقی
بسته بندی لباس زیر زنانه
08:42
1402/11/15
سلام یه خانم خانه دار هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
16:10
سلام من یک خانم خانه دار هستم 28 ساله و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و نیازمند کار درمنزلم
17:42
کار در منزل خودم
کار بسته بندی لوازم آرایشی و بهداشتی، بسته بندی حبوبات ،پلاستیکی جات، و خشکبار در منزل خودم انجام میدهم 0901XXX6278(نمایش کامل)
معصومه دهقاني محمدابادی
من معصومه دهقانی ا ماد ه کار درمنزل 0**** 
22:58
1402/11/16
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
21:22
1402/11/17
حدیثه نوری
سلام دنبال کار هستم در روستا زندگی می کنم 17 سالمه به کار خیلی نیاز دارم 
05:37
کار در منزل
کار ما بسته بندی و ادمینی نیست لطفا سوال نفرمایید بدون مدرک تحصیلی بدون سابقه کاری بدون سرمایه اولیه مناسب افراد جویای کار
سلام من دنبال کاردرخانه هستم خیلی احتیاج دارم 
05:43
فاطمه صمدی
سلام من به کار نیاز دارم لطفا اکر باشد به من بکیر خانه باشد بسته بندی یا هر چیزی دیکر
13:09
1402/11/20
آمنه نظری
سلام وقتتان بخیر من یه خانم خانه داراتباه هستم پام شکست کار بیرون نمیتونم کار درمنزل میخوام ممنون میشه اگه کاری هست بهم بگین خیلی دستم گیره نیاز به کاردارم
15:04
استخدام با شرایط مناسب
کار در رستوران سوخاری قسمت فروش و بسته بندی غذا کار آموزش داده میشود سرگرم کننده و فشار کاری پایین
آمنه نظری
سلام وقتتان بخیر من یه خانم خانه داراتباه هستم پام شکست ممنون میشم که اگه کاری بسته بندی در منزل بودبهم بگین خیلی نیاز به کاردارم
15:06
1 تایید
1402/11/21
سلام، خدمت شما، من آیناز هستم شرایط کار دربیرون ازخانه راندارم خواهشا، اگه کار درمنزل دارید به ما معرفی کنید مثل لباس بیمارستان کارهای راسته دوزی خیاطی دوخت رو بالشتی یا هر چیز دیگه ازجمله اینا 
04:15
6235
04:15
کمک حسابدار خانم
کارمند خانم جهت کار در یک شرکت بزرگ چاپ و بسته بندی آشنایی نسبی به حسابداری و نرم افزار حسابدار خیابان کارگر شمالی بعد از فاطمی … لطفا روزمه خود و سوابق خود رو به شماره *********** واتساپ کنید …
زهرا هداوند
سلام من دستگاه پرس و ترازو دیجیتالی دارم نیاز به کار
بسته بندی نیاز دارم ممنون می شوم طرف آبشار دوم ساکن هستم
09:15
1402/11/22
سلام فرحناز هستم ب کار در منزل احتیاج دارم سپاسگزارم
19:29
1 پاسخ
مریم اسدی
سلام خانم هستم دنبال کار درمنزل میگردم
20:56
ادمین تلگرام و واتس اپ
سلام برای تکمیل تیم تبلیغاتی جای یک ادمین با حوصله،پیگیر و با روابط عمومی بالا در تیم ما خالی است حوزه فعالیت ما در زمینه تولید و بسته بندی اسپری و انتظارات ما از عضو جدید به شرح زیر : ۱- پیدا کردن ک...
1402/11/23
محبوبه ترابی
سلام من محبوبه ترابی هستم درامد خیلی کم داریم و خیلی خیلی به کار نیاز دارم خواهش میکنم اگر کار بسته بندی در منزل هست من را خبر کنید 
06:17
فاطمه میرباقری
سلام من خانوم هستم امکان کار در بیرون رو ندارم (ملایر) هستم بسته بندی باشه زود تحویل میدم
10:40
1402/11/24
زهرا نعمتی
بدنبود 
04:56
پذیرش نیروی کار و بسته بندی
باسلام به تعدادی نیروی کار آقا و خانوم جهت کار در قسمت خط تولید بسته بندی با مشخصات زیر نیازمند است شرایط سنی خانم ها از ۲۰الی۴۰سال(متاهل) آقایان تا ۴۵سال(دارای کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی ...
لیلا جواهری
سلام من تهران  افسریه   هستم  22سالمه  بسته بندی در منزل  هرچی باشه انجام  میدم خیلی  احتیاج دارم 
06:26
1402/11/27
باسلام من مادردوتافرزندهستم همسرم فوت شده به کاردرمنزل احتیاج دارم 
07:43
1 پاسخ
مهر یزدان
سلام وقت بخیر خانم افغان 18 ساله شرایط کار در بیرون ندارم کار در منزل میخوام 
11:50
استخدام نیروی کار بسته بندی و مونتاژ
باسلام به تعدادی نیروی کار آقا و خانوم جهت کار در قسمت خط تولید بسته بندی با مشخصات زیر نیازمند است شرایط سنی خانم ها از ۲۰الی۴۰سال(متاهل) آقایان تا ۴۵سال(دارای کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی ...
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم شرایط کاردر بیرون را  ندارم اگربسته بندی نخ یااسباب بازی ویاموادغذای خشکباردارین مادرخدمت تون هستیم. 
18:42
1402/11/29
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم و شرایط کار در بیرون ندارم 
12:22
1402/11/30
سیمه ع
سلام منم میخوام توخونه کار کنم 
14:19
استخدامی نیروی کار بسته بندی
سیمه ع
بسته بندی جواب بسته بندی  هرچی باشه انجام میدم
14:21
1402/12/09
ثریا سلطانی
سلام خدمت شما من نیاز دارم کار در منزل اگر کار خیاطی باشد بیست چهار سال سابقه دارم  هر نوع لباسی را میدوزم
01:33
زهره نیازی
سلام خسته نباشید من خانم خانه هستم شرایط کار در بیرون ندارم میخوام در منزل در آمد کنم کاری بسته بندی 
16:27
بسته بندی در منزل ویژه بانوان
با سلام ☆تمیزکاری و بسته بندی قطعات در منزل☆ 《 لطفا توضیحات و شرایط رو با دقت مطاله کنید 》 1.اولویت با بانوان سرپرست 2.کسانی که سابقه کاری دارند حتما روزمه بفرستند 3.دارندگان وسایل نقلیه جزو اولویت م...
زهره نیازی
بسته بندی جوراب هرچی باشد انجام میدم 
16:29
زهره نیازی
چرا جواب نمیدین ؟ 
16:31
طیبه جلیلی
سلام وقتتان به خیر من یک خانم با دوتا بچه مدرسه‌ای شرایط کار در بیرون از منزل را ندارم  میخواهم اگه شرایط هست کار در منزل کسب درامد کنم
18:48
نیروی کار ، کارگر فنی ، کارگر ساده
به یک نفر نیروی متعهد به کار ،تایم شناس ، مرتب وظیفه شناس و با اخلاق نیازمندیم سن بین ۲۵ تا ۴۰ سال محل کار خ جی حوزه فعالیت :صنعت قهوه جهت مونتاژ کاری ، بسته بندی و لیزر بدون هیچ معلولیت جسمی ساعت...
طیبه جلیلی
سلام من یه خانم خانه دار هستم شرایط کار در بیرون از منزل را ندارم نیازمند کار در منزل هستم
18:50
1 پاسخ
1402/12/10
چنور قادرمزی
سلام من خانم 40 ساله هستم به کار در منزل احتیاج دارم ممنون
07:39
1 پاسخ
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:09
جذب کارگرساده اقا وخانم +بیمه+سرویس
کارخانه بسته بندی چوب شور جهت تکمیل کادر خود نیازمند تعدادی کارگر ساده آقا و خانم می باشد. ❌کارگر ساده و ماهر ◻️جنسیت:آقا و خانم ◻️فعال و پر انرژی ◻️سن از ۱۸ تا ۴۰ سال ◻️تولید ، بسته بندی ، مونتاژ ...
1402/12/12
ملیکا رضایی
سلام 
08:17
ملیکا رضایی
ببخشید میخوام استخدام شم 
ملیکا رضایی
برای کار در منزل
1 پاسخ
کارگر ساده جهت تکمیل کارخانه
به تعدادی کارگر ساده جهت کار نیازمندیم خانم پذیرش نداریم در خط تولید وتوزیع سنین ۱۸تا۴۱ سال پذیرش داریم نیروی کار ⬅️سرویس رفت و برگشت➡️ کار در خصوص تولید -توزیع-بسته بندی. کار در کارخانه کیک و کلوچه...
1402/12/13
فاطمه مرادی
سلام خونوم هستم دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم با سپاس
14:10
فاطمه مرادی
سلام 20 سالمه خانم هستم نیاز به کار در منزل دارم لطفاً راهنمایی کنید
14:15
1 پاسخ
1402/12/15
سلام من یه خانمی هستم بخاطر بی سرپرستی احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم معرفی کنین لطفا بزرگی میکنین 0**** این شماره تماس من
09:12
حمایت از بانوان
معجزه ی کار پاره وقت من یه یه خانم خانه دارم که یه کار پاره وقت پیدا کردم که درآمدش از کار تمام وقت همسرم بیشتر . دوست داری با کار من آشنا بشی. شرایط داشتن این شغل فوق العاده ✅سن ۱۸سال به بالا ✅...
سلام عصر بخیر من خانم هستم و به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم معرفی کنید
13:25
1402/12/21
سلام من دنبال کاردرخانه استم هرکاری باشد انجام میدم
16:16
سلام من خانم استم دنبال کاردرمنزل استم
16:18
خانم ساکن رشت آماده همکاری در بسته بندی محصولات از منزل
سلام وقت‌تون بخیر من خانمی هستم ساکن رشت (محدوده لاکانی – پارک شهر) که مایل به همکاری در زمینه‌ی بسته‌بندی محصولات (مثل لوازم آرایشی، بهداشتی، دست‌ساز، خوراکی و...) از منزل هستم. فعلاً تجربه‌ی مستق...
رقیه باقری
سلام یه خانم خانه دارم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
18:10
1402/12/22
الناز بازگیر
سلام خسته نباید هنوز نیرو لازم دارید 
02:25
سحر محمدی
سلام  من  از  سرخس  هستم  چند نفر بیکار در خانه هستیم  شرایط کار بیرون رو نداریم   متقاضی  کار بسته بندی در منزل هستیم  لطفا  اگه کسی کاری سراغ داره راهنمایی  کنه
06:51
استخدام یک نفر آقا در تولیدی محصولات دال سین
تولیدی محصولات طبیعی در حضور مشتری “دال سین” استخدام میکند. یک نفر آقا برای فعالیت در قسمت تولید (فضای شیشه ای توی عکس) شرح کار: تولید و بسته بندی آبمیوه، روغن، ارده، کره بادام زمینی و… نیاز به سابق...
فاطمه یلمه
سلام خانم خانه دار هستم و دنبال یه شغلی هستم که توی خونه باشه و بیرون کاری نداشته باشه
09:36
2 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه یلمه
سلام خانم خانه دار هستم و دنبال یه شغلی هستم که توی خونه باشه و بیرون کاری نداشته باشه
0****  
23:23
1402/12/23
زهرا عباسی
سلام من یه خانوم 37 ساله هستم دنبال کار در منزل واسه بسته بندی میگردم با پنج تا بچه واقعا بهش نیازدارم 
09:49
بسته بندیکاروچرخ کار روکش صندلی نیازمندیم
بسته بندی کار روکش صندلی وچرخکار
1402/12/24
نگار روحی فرد
سلام وقت بخیر من در استان اردبیل زندگی میکنم 21سال دارم و نیاز به کار در منزل دارم اگه شعلی بود لطفا راهنمایی کنین اگه کار بزرگی باشه تعدادنفرات زیادی هم داریم سابقه کار در بسته ماسک و سبزی را هم دارم
08:39
1402/12/27
محدثه رخشانی
سلام جویای کاردر منزل. هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم چمستان ولیرکان
04:18
1 پاسخ
1403/02/05
فاطمه فلاح
سلام خانمی هستم دنبال کار هستم که در منزل انجام بدم 
07:17
1 پاسخ
به یک همکار آقا جهت بسته بندی زیر ۲۵سال
یک همکار آقا جهت بسته بندی محصولات شکستنی زیر ۲۵سال با حقوق ماهیانه ۱۵میلیون از ساعت ۸صب تا ۱۷ فقط تماس پاسخگو هستیم
1403/02/06
غزل معصومی
سلام خسته نباشیدخانم38ساله هستم ویک دختر19ساله نیاز به کار درمنزل دارم ممنون میشم معرفی کنید
12:38
1 پاسخ
1403/02/11
صدیقه شریعتی
سارا رخ فروز
من یک خانم هستم وشرایط کار در بیرون از منزل را ندارم ومیخوام درمنزل کسب درآمد کنم
سلام.برای آشنایی با شرایط کارتماس بگیرید.0930/191/5654
22:36
صدیقه شریعتی
دنیا محمد ی
سلام .
کد ملی دارین؟
22:36
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی لباس
سلام لطفا کامل اگهی بخونید بعد پیام بدید به تعدادی نیروی کار خانم سرپرست خانوار جهت بسته بندی لباس زنانه تاپ ،تونیک،شلوار،مانتو،شال و روسری،تیشرت،ست های زنانه و.... در روز تعداد ۳۰۰ عدد هست لباس ها ب...
صدیقه شریعتی
روشنک خیرابادی
خانمم 25 ساله شدیدا به کاردرمنزل احتیاج دارم
سلام.برای آشنایی با شرایط کارتماس بگیرید.0930/191/5654(بسته بندی نیست)
22:38
صدیقه شریعتی
سلام فرحناز هستم ب کار در منزل احتیاج دارم سپاسگزارم
22:39
صدیقه شریعتی
باسلام من مادردوتافرزندهستم همسرم فوت شده به کاردرمنزل احتیاج دارم
22:39
کارگر ساده خانم جهت مونتاژ اسباب بازی
با سلام کارگاه تولید اسباب بازی واقع در رسالت ۱۰۸ (جاده سیمان) به تعدادی خانم جوان در محدوده سنی ۱۵ تا ۳۰ سال جهت مونتاژ و بسته بندی اسباب بازی نیاز دارد ساعت کاری ۸ الی ۱۷ آموزش در محل داده می شود اس...
صدیقه شریعتی
طیبه جلیلی
سلام من یه خانم خانه دار هستم شرایط کار در بیرون از منزل را ندارم نیازمند کار در منزل هستم
22:40
صدیقه شریعتی
چنور قادرمزی
سلام من خانم 40 ساله هستم به کار در منزل احتیاج دارم ممنون
صدیقه شریعتی
ملیکا رضایی
برای کار در منزل
بسته بندی در منزل خودکار
فرصت طلایی همکاری در بسته‌بندی محصولات در منزل! سلام به شما متقاضی عزیز اگر به دنبال یک شغل خانگی ساده، درآمدزا و قابل اطمینان هستید، این فرصت رو از دست ندید! شرح همکاری: ما در زمینه‌ی بسته‌بندی نیم...
صدیقه شریعتی
فاطمه مرادی
سلام 20 سالمه خانم هستم نیاز به کار در منزل دارم لطفاً راهنمایی کنید
صدیقه شریعتی
فاطمه یلمه
22:41
صدیقه شریعتی
محدثه رخشانی
سلام جویای کاردر منزل. هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم چمستان ولیرکان
22:42
بسته بندی پیراهن
به تعدادی نیرو خانم دکمه ومادگی دوز و تعدادی کارگر ساده خانوم درمحیطی کاملا زنانه وسالم نیازمندیم
صدیقه شریعتی
غزل معصومی
سلام خسته نباشیدخانم38ساله هستم ویک دختر19ساله نیاز به کار درمنزل دارم ممنون میشم معرفی کنید
صدیقه شریعتی
فاطمه فلاح
سلام خانمی هستم دنبال کار هستم که در منزل انجام بدم
1403/02/12
نادیا اصل مرادی
سلام من ی خانم 26 ساله خانه دار هستم  شرایط بیرون منزل ندارم  نیاز ب ی کار در منزل دارم 
13:12
جعفری
بسته بندی و انجام کار در منزل
جویای کار در منزل هستم مثل بسته بندی اجناس و امثال این کار ممنون میشم اگر بهم معرفی کنید 0903XXX0703(نمایش کامل)
نادیا اصل مرادی
سلام خانم26ساله هستم ازگرگان. ب ی کار درمنزل نیاز دارم 
13:15
سلام
زمفیرا هستم کار بسته بندی در منزل
استان گیلان. رودبار
با تشکر
13:30
1403/02/15
منیجه محمدپور
سلام کار در خانه لازم دارم بسته بندی چیزی باشه
23:21
صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان
کارشناس تضمین کیفیت
صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارشناس تضمین کیفیت کارشناس تضمین کیفیت جنسیت: خانم، آقا نوع قرارداد: ت...
منیجه محمدپور
کار لازم دارم بسته بندی چیزی باشه میتونم کار کنم 
23:22
1403/02/16
کوثر صداقت طلب
سلام دونبال کار بسته بندی هستم در منزل جایزان
15:38
سلام خانم هستم دنبال کار در منزل هستم محدوده رباط کریم شهریار ممنون میشم سراغ داشتین اطلاع بدین
20:54
استخدام کارگرساده(قارچ چین،بسته بند،تاسیسات)
گروه واحدهای کشاورزی جلگه صدف جهت تکمیل نیروی انسانی خود نیاز به تعدادی متقاضی کار باشرایط ذیل می باشد: 1.قارچین (9 نفر) آقا و خانم 2. کارگر بسته بندی (5 نفر) -آقا و خانم 3. کنترل آلودگی (1نفر)-آقا ...
1403/02/17
نگین حاتمی
سلام خانوم هستم نیازمند کار درمنزل هستم 20سالمه 
10:10
نگین حاتمی
سلام خانم هستم 20سالمه  به یه شغل در خانه نیازمندم 
10:13
1403/02/19
سلام خانم هستم 31ساله به کار در منزل احتیاج دارم لطفاً راهنماییم کنید
13:48
تکنسین برق
صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. تکنسین برق تکنسین برق جنسیت: آقا نوع قرارداد: تمام وقت آشنایی با مدارها...
سلام خانم هستم31 ساله ساکن اصفهان به کار در منزل احتیاج دارم لطفاً راهنماییم کنید 
13:49
1403/02/20
فاطمه قلیزاده
سلام من یه خانم هستم کار تو منزل لازم دارم شرایط کار در بیرون رو ندارم لطفا راهنمایی کنید 
11:51
فاطمه ممی زاده
سلام من یک خانم بیست ساله هستم به یه شغل کار در منزل نیاز دارم شرایط من جوری شده که نمیتونم بیرون از خونه کار کنم هر شرطی هم باشه من قبول میکنم 
12:59
1 پاسخ
تکنسین برق
صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. تکنسین برق تکنسین برق جنسیت: آقا نوع قرارداد: تمام وقت آشنایی با مدارها...
محمد صمدی
فاطمه ممی زاده
سلام من یک خانم بیست ساله هستم به یه شغل کار در منزل نیاز دارم شرایط من جوری شده که نمیتونم بیرون از خونه کار کنم هر شرطی هم باشه من قبول میکنم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:29
1403/02/21
نگین احمدزاده
سلام.من ی خانم  هستم شرایط بیرون برای کار رو ندارم تقاضای کار بسته بندی در خانه رو داشتم.استان گیلان شهر رشت.ممنون از برنامه خوبتون
02:08
سمیه عبدلله پور
سلام من یه خانوم هستم وشرایط کاربیرون را ندارم ودرمنزل کسب درآمد کنم 
07:28
اپراتور خانم نیازمندیم
با سلام و عرض ادب به ۳ نفر خانم جهت کار با دستگاه تزریق پلاستیک و بسته بندی سبد میوه رنج سنی ۱۸ تا ۴۵ سال نیازمندیم کار بصورت ۸ ساعته شیفت صبح و ظهر و شب چرخشی میباشد سرویس از ابهر دارد غذا ندارد بیمه...
سمیه عبدلله پور
سلام سمیه هستم توروخدا یه کار در منزل بسته بندی میخوام انجام بدم اگه کار در منزل بسته بندی چیزی هست من درخدمتم
07:31
1403/02/22
سلام دنبال کار بسته بندی هستم شرایط اقتصادی خوبی ندارم و دوتا بچه کوچیک دارم بیرون نمیتونم کار کنم ،اگر کاری سراغ دارین ممنون میشم
20:27
1403/02/23
خسروان
نیاز کار در منزل دارم 37
06:48
کارگر ساده
سلام روز بخیر نیازمند کارگر ساده آقا جهت کار در شرکت بسته بندی مرغ در ماهدشت کرج هستیم کار روزانه از ۷ صبح الی ۱۷ بعداز ظهر حقوق ماهانه ۲۲ میلیون تومان بیمه جای خواب صبحانه نهار شام دوستا...
سلام نظیف محمودی هستم دنبال کار بسته بندی هستم‌خخخخخخخلللللییی‌نیاز‌دارم‌نمتونم‌بیرون‌کار‌کونم‌‌سند‌28ساله‌
10:07
افسانه فلاح
من  خانم خانه دار هستم در هشتگرد قدیم
و علاقه مند به کار در منزل هستم وبسیار در کار دقیق
ومنظم هستم ودوست دارم کسب درامد داشته باشم بسیار خوش قول وآن تایم هستم  ودیپلمه هستم خیلی مشتاق کار مناسب با در امد مناسب هستم فلاح هستم
13:07
افسانه فلاح
7273
13:08
به یک نیروی جوان نیازمندیم
به یک نفر نیروی جوان جهت کار بسته بندی و فروشندگی و سایر امور مربوط به فروشگاه نیازمندیم ساعت کاری صبح از ساعت9:30لغایت13:30 عصرها 17الی22 امکان همکاری با دانشجویان هم وجود دارد و پس از پایان تابستان...
ایلار بابازاده
سلام من یه خانم هستم شرایط کار در بیرون ندارم اگه ممکنه کاری در منزل مثل بسته بندی سراغ دارید در خدمتم 
20:48
هانیه فیضی
هانیه امامی از تکاب سلام من یه خانم هستم شرایط کار در بیرون ندارم اگه کار درمنزل هست مثل بسته بندی دارید ممنون بگین 
23:01
هانیه فیضی
هانیه امامی
23:02
استخدام ویزیتور و بازاریاب
شرکت فرآوری و بسته بندی خشکبار ایمانی (توچینک) اقدام به جذب ویزیتور و بازاریاب میکند: * شرایط متقاضی: - حداکثر سن ۴۵ - دارای تجربه و فن بیان و روابط عمومی بالا - متعهد و دارای روحیه کار تیمی - داشتن ...
1403/06/21
سلام کار در منزل میخواستم 
20:09
1403/06/22
فاطمه شاهمرادی
کار در منزل میخوام 20 سالمه زنجان
15:51
1403/06/24
سمیه پرویزی
سلام من هم به کار در منزل خیلی نیاز دارم شرایط بیرون رفتن از خانه را ندارم و حقوق خوب داشته باشد 
12:28
بسته بندی یراق آلات درب وپنجره pvc
با سلام گروه تولیدی مهیاصنعت اورمیا به تعدادی خانم جهت کار در قسمت بسته بندی و مونتاژ محصولات تولیدی نیازمند است. بیمه دارد . سرویس دارد . استخدام فوری . برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید . اولویت...
سمیه پرویزی
اسلامشهر هستم 
12:29
سلام من یه خانم خانه دارم امکان کاردر بیرون روندارم میتونم توخونه کارهای بسته بندی انجام بدم
14:47
1403/06/25
سلام من شرایط کاردر بیرون ازمنزل ندارم میخام داخل منزل کارکنم اگه شرایطی دارین ممنون میشم
10:32
کارگر ساده جهت نظافت بسته بندی و سرایداری
کارگر ساده جهت نظافت بسته بندی و سرایداری همراه با جای اسکان و خواب
فاطمه سیر
سلام خانوم هستم 29ساله شرایط کار دربیرون را ندارم دنبال کار درخانه هستم رشت ممنوون 
12:10
1403/10/03
شریفه سبحانی
سلام من به کار در منزل احتیاج دارم تا بتونم برایرفع نیاز فرزندم درامدی داشته باشم ممنون میشم کمکم کنید
14:36
سکینه ملکی
سلام خسته نباشید کاردرمنزل نیاز دارم
18:58
اوپراتور خانم
تعدادی اپراتور خانم جهت بسته بندی پلاستیک فریزر ( محیط مناسب برای خانم ها) رده سنی ۱۶تا۳۰سال ساعت کاری از ۳تا۱۱شب پایه حقوق از ۱۲/۵۰۰/۰۰۰ درصورت پیشرفت کاری حقوق افزایش میابد سرویس از محدوده نیرو...
سکینه ملکی
سلام کاردرمنزل نیاز دارم تا خرج فرزندانمو بدم
18:58
1403/10/04
فهیمه شعبانیان
سلام م خسته نباشید من خانومم تنها بایه بچه 12 و سه ساله خیلی به این کار نیاز دارم چون نمیتونن بیرون کار کنم
11:04
شریفه غلامی
من خانوم هستم نیاز به کار درمنزل هستم
11:15
تکنسین مکانیک
تکنسین مکانیک دارای تخصص و تسلط کامل به دستگاه های بسته بندی کیک و کلوچه و شیرینگ. سابقه کار در کارخانجات کیک و کلوچه. تاکید می‌شود حتما مسلط به تعمیر و تنظیم دستگاه های پهن کن خمیر و تزریق شکلات و بس...
فاطمه حیدری
سلام من هم خانوم هستم ب این کاردرمنزل خیلی نیازدارد خیلی
13:08
1403/10/08
لیلا شیخی
سلام من 47 سالم شرایط کار در بیرون ندارم به پولش نیاز دارم
16:59
1403/11/02
من یک خانم خانه دارهستم دنبال کارمیگردم خواهشاکمکم کنید، 
05:16
فریبرز رمضانی
جویای کار:سرایدار،نگهبان،نظافتچی،باغبان
40 ساله مجرد، دیپلم، آشنا به کامپیوتر. سابقه کارهای فنی ماه عسل تجربه امورات فنی و تاسیساتی از قبیل سیم کشی برق. آیفون. پمپ آب.لوله کشی آب. بخاری، موتورخانه.کولرآبی،کولرگازی، چیلر،گیاهان ساختمانی، گلخ...
1404/02/26
سلام‌من‌یک‌مادر‌هستم0شدید‌کار‌در‌منزل‌نیاز‌دارم‌ممنونم
21:45
1404/02/27
وجیهه غفاری ساعی
من خانم خانه دار هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم روزانهه تا 10 ساعت‌می‌تونم کار کنم ساکن‌تبریز هستم
09:56
1404/02/28
سلام وقت بخیر من نیاز مند کاردر منزل بسته بندی لطفان بهم اطلاع بدیدکامرانی 0**** 
18:05
نیمه وقت .جهت بسته بندی
سلام لطفا آگهی را تا انتها بخوانید اگر سوالی بود در چت پرسیده شود کار در منزل نداریم کار از ساعت هشت و نیم تا یک واقع در باقر شهر نرسیده به قمصر روستای دهنو میباشد ترجیحا ساکن قمصر یا دهنو یا باقر ...
نیره نیکخوی
سلام من یک خانم مجرد بایک بچه هستم نیاز به کار در منزل دارم اگه امکان داره راهنماییم کنین.0**** 
18:24
1404/02/29
سیده خدیجه حسن زاده
سلام ، خانم هستم از مازندران شهر بابل ، نیاز به کار در منزل را دارم، بسته بندی چیزی باشه میتونم انجام بدم،
04:21
نام رابعه سهرابی سهرابی
سلام برای کار در منزلتون تماس گرفتیم
07:34
نیروی خانم جهت بسته بندی
به چند نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم بسته بندی ظرف یکبارمصرف بیمه ندارد سرویس دارد یک ساعت نهار ۲روز در هفته تعطیل میباشد حقوق ماهی 17000000تومان محل کارشهرک شکوهیه سن زیر۴۰سال فقط تماس اتباع...
ویدا روشنا
سلام شرایطش چیه من میخام کار شروع کنم
12:27
سلام من خانه دار هستم کار در منزل رو نیاز دارم  بسته بندی  حبوبات
14:26
9120
14:26
نیروی ساده جهت بسته بندی
فقط به یک نفر نیروی خانوم جهت بسته بندی حبوبات و قند و شکر در محیطی امن نیازمندیم کار بسیار ساده و تایم کاری کاملا دست خودتون هست صبح یا عصر فرقی نداره فقط سفارش باید آماده باشه محل کار فقط خودتون تنه...
1404/02/30
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم 27ساله کاری در بیرون نمی‌خوام می‌خوام در منزل خودم کار کنم ممنون میشم خیلی به کار نیاز دارم 
10:09
مریم حسنزاده
سلام من ی خانم هستم کار در خانه می‌خوام اما سرمایه ندارم
15:11
مریم اسدی
سلام خسته نباشید من از ملایر هستم به کار بسته‌بندی یه کاری که تو خونه خودم باشه احتیاج دارم لطفاً راهنمایی کنید
16:28
کارگر ساده بسته بندی
به چند نفر کارگر‌ ماهر جهت همکاری در بخش بسته بندی پوشاک ورزشی واقع در شهرک سلیمانی نیازمندیم حداقل حقوق ۱۸ ت حداکثر حقوق طبق مهارت پاداش میدیم کار دائمی با قرارداد بیمه تامین اجتماعی از اولین روز...
مریم اسدی
سلام منم یه خانم 39 ساله از ملایر هستم به کار در خانه احتیاج دارم لطفاً راهنمایی کنید
16:30
1404/03/01
کوثر احمدی
سلام  کار در منزل نیاز دارم میشه راهنمایی یا کمک کنید 
07:56
فاطمه رضایی
سلام وقتتون بخیر خواستم اگه کسی کار درمنزل سراغ داره به من معرفی کنه رابط بیرون از خونه کارکردن را ندارم مرسی اگه کمکم کنید
11:32
استخدام کارگرخانم
به یک کارگر خانم باسواد جهت بسته بندی شیرآلات نیازمندیم .ساعت کاری ۸صبح الی۱۷لطفا تماس بگیرید پیام پاسخگو نیستم. ادرس:شهرک صنعتی خاوران سایت فن آوران خ بنفشه پلاک۱۶۲۷
رهرا سمیعی
سلام خانه دار هستم نیازمند کار در منزل 
13:06
1404/03/04
حمیده یعقوبخانی
سلام کار درمنزل بسته بندی میخواستم قزوین کوهین 
09:15
مهلا حسینی
سلام من یک خانم خانه دار هستم دنبال کار بسته بندی در منز
10:57
راننده با وانت اتاق دار مرتب و تمیز
شرکت Atb جهت پخش انواع زغال بسته بندی شده برای پخش روزانه نیاز به راننده با خودرو مرتب و تمیز دارد (کار سبک منظم و قابل رشد فوق العاده) لطفا نوع خودرو منطقه سکونت تلفن تماس خود را در چت دیوار ار...
مهلا حسینی
منزل هستم 
10:57
1404/03/11
محبوبه کوثری
سلام نیازمند کار در منزل هستیم ممنون میشم معرفی کنید
06:21
پنج‌شنبه 3 مرداد 1404، ساعت 18:00