حقوق یک راننده لیفتراک در ماه چقدر است؟
سلام متاسفانه خیلی از شرکتها پایه حقوق راننده لیفتراک رو وزارت کاری میزنن که این اصلا بی انصافیه حقوق اپراتور لیفتراک باید حدود 10 تومن باشه
احسن همین طوره نباید با کارگر ساده یکی باشه
سلام...وقتی حرف ازحساسیته شدیده شغله راننده لیفتراک میشه خیلی حساس میشن ولی وقته تعیین حقوق میشه وزارت کار ومعمولی
سلام لیفتراک در ایران کارگر ساده ولی در خارج از ایران یک حرفه وبه این شغل احترام میگذارند وحقوق خودشو تعریف کرده چون قانون تعریف شده حساس اعتیاد کمال دقت زیاد تمام کار یک کارخانه لیفتراک انجام میده اما*******
درود برشما بنده راننده لیفتراک حرفه ای هستم با سابقه بسیار طولانی جویای موقعیت شغلی مناسبی به صورت پاره وقت میباشم همچنین انباردار حرفه ای نیز میباشم
سلام.رانند.ه لیفتراکم.با12 سال سابقه برای کار وارد یک شرکت میشوم.میگن پایه قانون کار یعنی حداقل حقوق یک کارگر ساده .واقع توی اداره کار ادم با سواد وجود نداره به کارفرما ها حالی بکنن.حقوق راننده لیفتراک با کارگر فرق میکنه.
سلام راننده لیفتراک هستم جویای کار دارای گواهینامه سه سال سابقه کار استان فارس
دیگه همه جا دزدی طبیعی شده اینم یک دزدی
15سال سابقه دارم ..باگواهینامه بااون که تو تولید نشسته حقوقمون یکی ...ما تو سرما گرما باران بیرونیم ولی اون زیر سقف
سلام راننده لیفتراک بسیار ماهر با سابقه هستم دارای گواهینامه جویای کار هستم هیچ گونه اعتیاد هم ندارم حتی سیگار کرج و اطراف دنبال کار هستم
سلام راننده لیفتراک هستم ازسال 88دارای چهار گواهی نامه سن 35 سال جویای کاردرشهرک صنعتی اشتهارد هستم باازاف کار یاد
سلام تعمیرکار لیفتراک دوسان .هیوندا.سپاهان.تویوتا .سهند.هستم دارای سابقه کار13سال هستم جویای کار .
سلام مومن زاده هستم از بهارستان اصفهان بازنشسته ازکارخانه نسوز راننده لیفتراک با بیست سال سابقه دارم امادگی برای کار میباشم
سلام راننده لیفتراک هستم 30 سالمه با 5 سال سابقه کار ساکن استان قزوین، دارای گواهینامه، جویای کار هستم
سلام راننده لیفتراک هستم با هشت سال سابقه کار ماهر ماهر
سلام من راننده لیفتراک هستم مکانیک لیفتراک هستم صفر تا صد تمام کارهایش را انجام میدم راننده تراکتور ولودر با گواهی نامه دنباله کاره خوب هستم که نیست اگه همون حقوقم اداره کارم بدن از سرو تهش نزنند بد نیس ساکن ویلا شهرم
سلام راننده لیفتراک با بیست سال سابقه د انبار بازنشسته 42 ساسن دارم
همین شماها هستین که خراب کردین حقوقا امثال شماها پرو کردین کارفرماهارو .برو کارگری کن بهت حقوقم میدن
س راننده لیفتراکوهستم با 5 سال سابقه
سلام خدمت همکاران گرامی صنف رانندگان لیفتراک اگر سندیکای حرفه ای داشته باشند و همه به قانون سندیکا عمل کنیم تمام مشکلات حل میشود قبول نکنید با حقوق کم کار کنید با احترام خدمت دوستان
دقیقا دوستا درست گفتن توگرماوسرماوحساسیت کار مامسولیم ولی بایک کارگرساده به هیچ عنوان فرقی نداریمازهمه لحاظ بخصوص حقوق کمترازده تومن وجدانن خیانته
سید حسن هستم حدود5 سال مدام سابقه لیفتراک دارم رفتم برای گواهینامه 4 بار بدون دلیل ردم کرد .میگم سرهنگ ایرادی کجاست ؟میگه حداقل باید6 بار بیایی . بعد فهمیدیم کار مسول آموزشگاه هستش .بنا به دستور مردک بیشعور باید چند بار هر بار 300 هزار تومن بدهی تا قبول بشی. بله مملکت گل و بلبل که میگن اینجاست دوستان
ساکنن شهر قدس هستم با گواهینامه لیفتراک و جویای کار0****
نوری زاده
نوری زاده با گواهینامه لیفتراک ساکن شهرقدس و جویای کار0****
تو رشت سر حقوق راننده لیفتراک میشه همه راننده میشن حرف حساسیت و قبول مسئولیت مشه اوپراتور لیفتراک میکشن وسط
موافقم حق کشی
همه حرفاتون منطقیه و حقوق راننده لیفتراک خیلی غیرمنطقیه ...فقط تو شرایطی میشه این مشکلو حل کرد که رانندگان یا با وزارت کار این مشکلو درمیون بزاریم یا رانندگی نکنیم بریم خط تولید کار کنیم شرافتمندانه تره تا رانندگی...
سلا.آیا با داشتن گواهینامه لیفتراک از فنی حرفه ای،بدون ویژه،میشه کار کرد؟؟؟؟
کس کش مگه وزارت کاری هم پولیه برای اننده
سلام دوستان متاسفانه داخل شرکت هاافرادبدون گواهینامه تمام نرخ حقوق ماراننده لیفتراک هاراخراب کردن چون دارن مفت کارمیکنن وافرادباتخصص رابی ارزش کردن
کمتراز10تومان پایه خواهشاقبول نکنید دوستان
جواد سلام راننده لیفتراک هستم با14سال سابقه ودارای گواهینامه ویژه..امامتاسفانه حقوق دریافتیم از کارگر ساده هم کمتره..لطفاگوش شنوایی پیدابشه برا درد دل ماراننده ها
سلام من اسماعیل هستم یک راننده لیفتراک 5میلیون تومان خرج گرفتن گواهی نامه ویژه کردم ولی حقوقم ازیه آبدارچی کمتره
3701
باسلام حقوق یک راننده لیفتراک درکانادا به پول ایرانی 90 تا100 میلیون هست ولی ما ایرانی ها 10 چرا بعد توی کار چیه سخت گیری که از ما نمیشه
سلام. لیفتراک کارش حساس و سخت و بسیار خطرناک هست . حقوق راننده لیفتراک نباید با یک کارگر ساده یکی باشد. کلی وقت و انرژی و هزینه باید جهت گواهینامه گرفتن خرج کرد.انصاف نیست.
راننده لیفتراک توی تمام دنیابیشترین حقوق راداره حتی ازدکترهاشون بیشترمیگیرننداونوقت اینجامیخانندمفت ومجانی تمومش کنند
من راننده لیفتراک درنجف ابادهستم حالاحدوداصفهان نزدیک باشه که سرویس داشته باشه میرم ولی حقوق کمتراز15تومن نباشه عادیش حالادیگه اضافه کاریش واینام که جاخودشه
سلام بنده از شهرستان چناران در خراسان رضوی خسته نباشید میگم خدمت تمام همکاران لیفتراکچی عزیز .خداوکیلی دهنمون سرویس شده پشت لیفتراک اونوقت حقوقمون با نیروی ساده یکیه توی سرما توی گرما مخصوصا مایی که توی سردخونه کار میکنیم دما منفی 25الی 30بعد حقوقمونم به 10 تومن نمیرسه اینا به کنار باز چرا بیمه مارو راننده لیفتراک رد نمیکنن چرا سختی کار نمیدن همه از دور نگات میکنن فکر میکنن داری کیف میکنی این همه مسئولیت و حساسیت رو نمیبینن واقعا تازه بعضی شرکتا میگن سرت خلوت شد برو تو تولید بیکار نباشی واقعا تاسف داره بخای حساب کنی نصف شرکت با لیفتراک کارش میچرخه نامردیه واقعا هوای راننده لیفتراکا رو داشته باشید به امید روزی که قدر بدونن. سپاس فراوان🙏
سلام رانده لیفتراک هستم باسابقه راندگی حرفیی ازاسلامشهر1402/8/27جویایکارسازهای فلزی7تا15تن
سلام رانده لیفتراک هستم جویای کارساکن اسلامشهرباسابقه بالا حرفیی سازه های فلزی
سلام راننده لیفتراک حرفه ای هستم جهشت شیفت شب اگه کاری هست درخدمتم پ دودارم بیل مکانیکیم دارم مدرکش
اصفهان رو ب روی سپاهان شهر.همون بار اول قبولی
سلام بنده موسوی هستم راننده لیفتراک باسابقه کار درشرکت ملی حفاری ودکل های نفتی با 7سال سابقه کاری بنده متأهل وداری 2فرزند دارای گواهینامه لیفتراک باکد38 دارای پایان خدمت آماده همکاری لازم را دارم شماره تماس 0**** هرکجای ايران باشه میرم کار میکنم فقط پیمانكاری نباشه
واقعا برای اون مسؤل متاسفم ک حقوق ی راننده لیفتراک با ی کارگر ساده یکی میکنه