حقوق راننده لیفتراک چقدر است
باتوجه به مسئولیت راننده لیفتراک اعم ازمادی وجانی کمتراز10میلیون پایه نبایدباشه
سلام ما خودمون ارزش کارمون رو پایین آوردیم که کارفرما بهمون هرچقدر میخواد حقوق میده راننده لیفتراک کمتر از 25میلیون تو این روزها با این همه استرس کاری نباید حقوق بگیره تمام
بنده با بیست و یک سال ثابقه ودر حد راننه واقعا حالا باید بیکار بشوم تا زمانی که یک نفر تو اداره کار داشته باشیم ما رانندها تا حقوقمون درست بشود لعنت بر به کسی که ما را با گارگر ساده فرق نمیزارند در ضمن من چشمهایم را ببندند با لیفتراک کار کنم ممنونم
راننده لیفتراک کلی زحمت بارگیری جابجایی تخلیه روبه جون میخره توسرماگرم مسعولیت کارش بی نهایت بالاست ولی ارزش کارش ومیارن پایین خیلی جاها میری فرم پرمیکنی میگن درکنارش بایدکارهای یدی انجام بدی وحقوق یه کارگرمعمولی رومیخوان بدن این درست نیست این مشکل رووزارت کاربایدحل کنه تاهرکس زحمت میکشه مدرکی میگیره تجربه کسب میکنه برای اون ارزش قاعل بشن
ی راننده لیفتراک خوب میتونه تمام زحمت های ی شرکت رو با کارش ب انجام برسونه و با درست بارگیری و چیدمان و انبار کردن بار ب شرکت و کارفرما سود چندبرابر و بدون خطر باشه ولی همین کارو ی راننده بد و بدون تجربه امکان داره همه چیزو خراب کنه پس من راننده لیفتراک تنها خواهشم از کارفرمای عادل و منصف اینه ک حق و حقوق منو هیچ وقت هم پای ی کارگر ساده ک تو خط تولید یا بارگیری و تخلیه داره کار میکنه هم پا رد نکنه و دور از انصافه ک حق ما و امثال مایی ک خودمون رو ثابت کردیم پایمال بشه
با 14 سال سابقه تو شرکت کشتارگاه بهاران و 21 سال سابقه کار حالا بخاطر حق و حقوقم باید بیکار باشم چون در مورد حقوق با کارفرمای جدیدم ب توافق نرسیدم خداییش العان کی میاد جوابگو من و زندگی و این عمری ک ب پای اون شرکتها گذاشتیم رو جوابگو باشه و چرا امثال من نمیتونیم هیچ وقت اون چیزی ک حقمون هست از این شرکتها و مخصوصا اداره کار و بیمه بگیریم حالا کارفرماها پیشکش
بله وقتی کارفرمااجازه داره قردادیه ماه دوماه هرجوردلش بخوادامضاکنه کارگرچاره ای جزامضانداره وضعیت همین نه سختی کارمیدن راننده لیفتراک سختی کارداره ولی کوقانون ازکارگرحمایت کنه من برای کارفرماازجون مایه گذاشتم باصداقت ولی بعدازبیست ویک سال سابقه قراردادسه ماه دورازانصاف ووجدان هستش.نمیدونم
سلام 17 سال راننده لیفتراکم یک ساله بیکارم با همه نو لیفتراک کار کردم تازه میگن پایه اداره کار
با سلام حقوق لیف تراک خیلی پایین باید بالای 15تومن باشه
سلام شرکت تاشا اهواز استخدام راننده لیفتراک داردتلفن0****
اگه لیفتراک هر شرکتی خراب بشه تولید شرکت خوابیده حرف اول هر شرکت را لیفتراک با راننده میزنه ارزش یک راننده لیفتراک در هر شرکتی از مدیر شرکت بالا تر ولی متاسفانه ارزش يک کارگر ساده را داره باید کل راننده لیفتراک یک ماه سر کار نکند تاقدر راننده لیفتراک را بدانند پایین تراز 20میلیون هیچ راننده کار نکند
واقعا همینطوره کار لیفتراک بسیار سخت است ولی کسی قدرشو نمیدونه متاسفم برای رانندگان عزیزمون
من هم بانظرات دوستان کاملا موافقم حقوق یک راننده لیفتراک بااین همه کم تجربگیه کارگرتوایران که خیلی خیلی استرس اوره که جداازخطرکارلیفتراک بایدحواصت باشه کسی زیرلیفتراک نره
شغلی به این همه مسئولیت چرا باید حقوقش اکثر جاها وزارت کار باشه این کارخونه دار ها هم یکی از یکی گدا تر
سلام من با 25 سال سابقه بیمه و16سال گواهینامه لیفتراک و47سال سن بیکارم وهرکجا میرم میگن سن تو زیاده من وخوانواده ام چه گناهی داریم لعنت خدا بر این روزگار وسیستم
اقایون راننده لیفتراک همکارای عزیزمنم مثه شمابا20سال سابقه بیکارشدم ازهمتون خواهش میکنم بابقیه صحبت کنیدنمیدونم چجوری ولی اطلاع رسانی کنیم همه رانتده های لیفتراک یک ماه ب درک کارنکنن تاکارخونه وشرکتهایه کثیف وحروم خور ب غلط کردن بیوفتن وحق وحقوقمون وبدن خواهش میکنم ب خاطره خودمون هرکی میدونه چطوراینکاروبکنیم نظربده شماره بده همه باهم هماهنگ بشیم واسه زندگی خودمون
راننده لیفتراک هستم با12سال سابقه 18ماهه بیکارم هر جا میرم میگن حقوق وزارت کار چقدر ظلم تحمل کنم تابستان گرما زمستان سرما بالیفتراک بکش استرس نریختن وچپ نشدن بار بکش آخرش حقوق وزارت کار الکی میگن ظلم پایدار نمیمونه اتفاقاً خیلی خیلی هم پایداره
سلام ب همکاران گرامی منم راننده لیفتراک هستم و از شغل و مزایای کارم راضیم چون تو این وضع اقتصادی کمتر جایی هست که با مدرک من بیشتر از 25 میلیون حقوق بده کلا هشت ساعت در روز کار میکنم و اگه اضافه کاری باشه حقوقم بیشتر میشه البته اینم بگم که با این حقوق باید اجاره خونه و خرج تحصیل چهارتا بچه قدونیم قد رو بدم ( بله شش نفر) حالا شما بگید بهتر از این شغل با دوازده سال سابقه سراغ دارید؟
راننده لیفتراکها خیلی خیلی استرس کاری بالای دارن من یک باروچپکردم تا9ماه حقوقمو نصف میگرفتم تا اخر دیگه بخشیده شدم وگرن دووسال باید این روندو میرفتم چرا حقوق دستمزد یک راننده لیفتراک با یک کارگر ساده برابری باید بکنه اخه
باسلام راننده لیفتراک استرس کار بالای داره نباید دستمزدش با یکنیرو ساده برابری کنه من یک بار چپ کردم تا 9ماه نصف حقوقمو نمیدادن از اخرم بخشیده شدم وگرن دوساال این روند باید ادامه میداشت
متاسفانه کارفرما فقط چشمش به اینه که روی صندلی نشستی ولی خطرات ومسئولیتی که باهاش روبرو هستیم رو نمیبینه واقعا این حقوق به استرس این شغل ودردهایی که بعدا میکشیم نمی ارزه
دقیقاکارمافقط استرس واحتیاط وحرف شنفتنه ازاون طرف حقوق ده پانزده تومن فایده نداره کارماحداقل 25تومن بایدحقوقش باشه همکارهای محترم نکنیدبه خداکمترتادرست بشه حقوقمون
سلامم دمت گرم خوب گفتی داداش
سلام با این مخارجی که هست اصلن اشتباه کار کردن با این حقوق 15 یا 20 اصلن نمیرسه به هیچ جای زندگی 2 قلم مواد خوراکی میخری میشه500 هزار تومن 🤔😡
سلام تو خیلی کم میگیری 35 تومن کار نمیکنیم ما داداش
من راننده لیفتراک هستم حقوقم 700وانعام 500واضافه کاری ساعت 100تومن