دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل 0**** 

بسته بندی

1402/11/10
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر 
15:28
1 پاسخ
4 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
1402/11/11
شکیبا امیری
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتوانم بیرون کار کنم  دنبال کار در منزل  میگردم میشه کار به من‌معرفی کنید
09:25
3 تایید
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر
این آگهی کار با شماره 0**** اشتباه شده لطفا تماس نگیرید
11:56
1402/11/12
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
09:01
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
1402/11/14
محمدرضا عشقی
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
سلام.کدوم منطقه هستید
08:32
1 پاسخ
1402/11/15
اکرم پوراکبر
سلام خانم خانه داراست احتیاج به کار بسته بندی درمنزل دارم 
11:38
سلام من یک خانم خانه دار هستم و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و جویای کار در منزل هستم ممنون میشم که کار در منزل معرفی کنید
17:51
2 تایید
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
1402/11/17
سلام احتیاج به کار در منزل دارم خواهشن کمکم کنید
18:43
1402/11/18
ساناز نصرتی
سلام وقت بخیر من یه خانوم خاندار هستم و یه یکدختر2ساله دارم و ب یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم بهم معرفی کنین
13:56
نجمه نیازمند
سلام احتیاج به کار در منزل دارم راهنمایی کنید ممنون
21:37
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
نازیما کریمی
سلام من 18سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم اگه میشه یه کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر
22:30
1402/11/19
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان 
کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم
17سالمه 
23:03
1 پاسخ
1402/11/20
سلام من یه خانوم خانه دارم دنبال کار در منزل هستم🙏
08:47
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید 
20:06
1 پاسخ
1 تایید
1402/11/22
سلام خسته نباشید من 17سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم خواهش میکنم ای کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر ممنون
20:04
1402/11/25
نصرت سیاهپوش
سلام من خانم خانه دارهستم احتیاج به ‌اردرمنزل هستم 
04:30
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
1402/11/26
سلام من دنبال کار در منزلم بچه کوچک دارم کاری به من معرفی کنید که تو خونه. انجام بدم
19:36
1402/11/27
شهلا شریفی
سلامممم  منم کار در منزل. نیازم سه تا. دختر. بزرگیم با مامان. چهار. تا اگه میشه کار. زر. منزل. معرفی. کنین. برامون 
05:34
1402/11/29
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه 
05:11
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
فائزه شمس
سلام خانه دار هستم باز به کار در منزل دارم و ساکن گرمدره هستم 
09:16
آرزو طاهری
سلام یک کار در منزل میخام که رفت و امد با خودشون باشه  من مشهدم بلوار شاهنامه با تشکر
21:15
1402/11/30
خاطره قرشی
سلام کار در منزل بسته  بندی در تالش و آستارا معرفی کنید لطفا ثبت نام رایگان لطفا راهنمایی کنید 
11:08
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
سلام من احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** ساراموسوی
15:07
1402/12/01
مهناز نوربین
سلام خانه دار هستم بسته بندی در منزل انجام میدم اگم کسی پیدا کرد لطفا بگید انجام بدیم اگه نیرو میخوان 0**** 
06:11
سلام من یک بچه کوچیک دارم خیلی به کار در منزل احتیاج دارم لطف راهنمایم کنید
19:41
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
1402/12/02
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
10:19
1 پاسخ
1402/12/03
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام  لطفابهم معرفی کنید
19:55
1 پاسخ
اعظم حیدری خواه
سلام کار در منزل می‌خوام قزوین بویین زهرا هستم
20:50
انبار داری و بسته بند
نیروی آقا جهت بسته بندی کالای اکسسوری و دکوری و سبک وزن بسته بندی حساس مرتب و مسئولیت پذیر حقوق ۳۰ تومان میلیون تومان ساعت کاری ۹ تا ۶ شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید بیمه تعلق میگیرد و از حقو...
1402/12/04
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید 
08:04
1 پاسخ
بهاره مرادیان
سلام .وقت بخیر. برای آگاهی کاردرمنزل مزاحم شدم 
23:00
بهاره مرادیان
سلام وقت بخیر برای کار در منزل  مزاحم شدم لطفا جواب بدید
23:01
نیروی آقا جهت بسته بندی و چیدمان محصولات
با سلام ... فروشگاه مارکت هنر واقع در قاسم آباد حاشیه بلوار شریعتی 33 نیازمند یک نیرو آقا ترجیحا جوان و با انرژی برای بسته بندی سفارشات مشتریان و چیدمان محصولات در فروشگاه می‌باشد کار آسان هست و حقو...
شیما انصاری
سلام نیازمند کاردرمنزل هستمم
23:01
1402/12/05
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کارکنم من کارمیخوام ولی درمنزل باشه امینی هستم
08:55
مهسا اسدی
همه کارها برای شهرهای بزرگ پس من شهرستانی چکار کنم😢
18:18
کار درمنزل برای خانمها
متن آگهی رو با دقت مطالعه کنین سپس تماس بگیریدفقط خانمها این روزها باتوجه به قیمت صعودی دلار دیگه نیازه که همه ی اعضای خانواده کار کنن و درآمد داشته باشن اما چه کسب و کاری که یه خانم خونه دار بتونه از...
1402/12/08
علی سادات
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم وغیره که به شرایط یک خانم در منزل باشد 
منطقه نکا 
شماره تماس 0****   
15:37
مرط عبدی نژاد
سلام من در خانه مسکونی خودم کار بسته بندی یا پوست کردن انواع باقالی و کارهای نظیر این در منزل خودم کارایی بهتر دارم
19:16
1402/12/10
سلام من خانم خانه دارهستم نیاز کار درمنزل دارم شرایط. کار بیرون ندارم ممنون میشم 
14:50
ساخت گیفت ولنتاین/بسته بندی/کار در منزل
ساخت گیفت ولنتاین در منزل خودتان حقوق بستگی به تعداد داره(حداقل حقوق برای ۶ ساعت کار ۱۰ میلیون) بسته ها ۵ روز کاری به دستتون میرسه و ۷ روز بعد هم ازتون تحویل میگیریم حقوق به صورت هفتگی درب منزل پرداخت...
زینب طاهری
سلام من دنبال کار در منزل هستم شرایط بیرون رو ندارم برم کار کنم ممنون میشم راهنمای کنیم 
16:15
فاطمه مرزوقی
سلام من امکان در امدن رو ندارم کار در منزل میخاستم
19:20
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:11
کارگر ساده با جای خواب
کارگر ساده جهت تهیه غذا سن تا ۳۰ سال با جای خواب و غذا و بیمه با حقوق مکفی در صورت رضایت اینجا یک تهیه غذای بیرون بر میباشد ویکسری کارهایی از قبیل بسته بندی غذا و خرید برای مغازه و نظافت محیط و این...
1402/12/13
سلام  من  بچه کوچک دارم دنبال کار در منزل میخواستم میشه بهم معرفی کنید
16:37
1402/12/14
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل هستم کسی سراغ دارید خبر بدهید 0****  سه فرزند دارم 
16:17
آزموده
از قزوین پیام می‌دم استخدام کار در منزل 
16:21
نیروی کار خانم جهت کار در عطاری
ساعت کاری ۸ تا ۱۵ جمعه ها تعطیل یک روز در ماه تعطیل فروشندگی و بسته بندی و ... رده سنی ۱۳۶۴ تا ۱۳۸۶ حقوق ماهانه ۷ میلیون آدرس: چهار راه بسیج(رمک) عطاری مجتبی
1402/12/15
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم اگه میشه یه کار در خانه بهم معرفی کنین در ضمن خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی هم دارم 
13:14
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در خانه هستم خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی دارم اگه کاری بود معرفی کنیین لطفا  
13:16
1402/12/16
زهرا رجب پور
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
06:57
طراحی محصول در محیط واقعی
محصول چوبی در محیط واقعی طراحی نمایش داده بشه به صورتی که برای چاپ بز زوی بسته بندی محصول و تبلیغات کناسب باشه
سلام من بچه کوچیک دارم میخام کار بسته بندی رو در منزل انجام بدم
09:15
جوادسلیمانی مقدم
سلام من ازمادرم نگهداری میکنم سرپرست خانوارهستم مشکل مالی زیاد دارم نیازمندکاردرخانه هستم 
0****  ممنون
16:52
1402/12/17
زهرا عزیزی
سلام  خسته نباشین من یه دخترکوچیک دارم شرایط کاربیرون وندارم ممنون لطف کنین کاری باشه بتونم انجام بدم
13:02
جذب نیرو برای شرکت طبیعت روغن (مامونیه)
با سلام جذب نیروی آقا برای شرکت طبیعت مامونیه (بسته بندی رغن و رب و چای میباشد ) 1:روزکاری و شبکاری ،900 هزار تومان میباشد. 2:پرداخت به صورت ماهیانه است. 3:دارای سرویس رفت و برگشت ،صبحانه و ناهار و عص...
1402/12/18
اکرم سعادت
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم 
07:12
1402/12/21
راحله شفیقی
من احتیاج به کار دارم سپاس 
11:01
سکینه غفاری
سلام من به دنباله کار در منزل هستم 
لطفا کاری رو به من معرفی کنید تو خونه انجام بدم. 
11:56
کارگر ساده ، نیروی بسته بندی
یک شرکت معتبر برای تکمیل کادر پرسنلی خود ب *تعدادی نیروی کارگر ساده (اپراتور تولید ) فقط آقا بدون نیاز ب سابقه *نیروی بسته بندی و جداسازی به صورت روزکار وشیفتی حقوق و مزایای قانون کار بیمه و بیمه تکم...
پریسا شریفی
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم شرایط کاردربیرون ندارم لطفاجواب بدید
12:29
1402/12/24
فرنگیس مقدسی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
21:42
1402/12/26
حنانه مصری
سلام دنبال کار در منزل بسته هستم شماره تلفنم0**** 
10:35
به ۲نفر خانوم برای همکاری۲شیفت پاره وقت با پاداش
به ۲نفر خانوم برای فروشندگی و بسته بندی فینگرفود نیازمندیم خوشتیپ و باکلاس حقوق خوب فقط جذاب باشد برای جذب مشتری خوب با پاداش شیفت اول۱۰نیم صب تا۷بعدازظهر شیفت دوم۳بعدازظهر۱۱نیم شب ساعت کاری توافقی هم...
1402/12/27
م.رضائی
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم داری فرزند ،دنبال کار در منزل هستم، مثل بسته بندی عروسک، لباس ،نخ و ... 
در داخل منزل انجام بدم .ساکن رشت هستم 
11:34
1403/01/04
سکینه رهروی
سلام وقت بخیر ببخشید من خانوم خاندارم و شرایط کار در بیرون ندارم احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم لطفا جواب بدهید با تشکر 
12:19
1403/01/13
سمانه غافل
محمدرضا عشقی
سلام.کدوم منطقه هستید
مشهد
21:10
استخدام کارگر ساده خانم خط تولید بسته بندی زنانه
استخدام خانم کارکرساده کارخانه لوازم بیمارستانی بسته بندی وخط تولید (محیط کار کاملا زنانه می‌باشد) کاردائمی ومعتبر میباشد ، استخدام ۵۰ نفر خانم سابقه کاری مهم نیست کار هم به صورت نشسته وهم به صورت ...
1403/01/15
سلام دزفول هستم نمیتونم بیرون کار کنم تورو خدا یه کاری تو خونه برام پیدا کنین
08:42
1403/01/16
ملیحه مسیبی
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم0لطفا یه کار به من معرفی کنید
08:38
زهرا مرادی
سلام اگر میشه یه کار مناسب در منزل برای ماهم پیدا کنید دیگه جا نمونده که نگردیم
13:13
استخدام شرکت محصولات خوراکی و غذایی
شرکت مواد غذایی ما آماده پذیرش نیرو و استخدامی است در قسمت های مختلف از جمله اپراتوری دستگاه ،سرپرستی دستگاه،قسمت اداری و بسته بندی و... شرایط از 18سال تا 30 دارای خوابگاه سه وعده غذایی حقوق از 25 تا...
زهرا حاصلی
سلام یه خانمم در گلپایگان به کار درمنزل نیازمندم 
14:43
حسن محمدی
سلام من یه کار در منزل می‌خوام بچه ندارم متاهلم‌کار در شهرستان می‌خوام 
22:30
1403/01/17
ندا خراطی
سلام نیاز ب کار در منزل دارم دوتا بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم ممنون میشم بمنم کار بدید 
19:17
حسابدار
شرکت امیر تجارت تولید کننده لفاف ها و پاکت های بسته بندی به یک حسابدار مسلط به نرم افزار حسابداری سپیدار نیازمند است.
1403/01/18
فاطمه
سلام احتیاج کار در منزل دارم لطفاً خیلی نیاز دارم 0**** خانم ظفری 
08:30
 ربابه صادق اکمل من یک خانه دار ههستم  احتیاج به کار در منزل دارم مرسی دستتو.ن دردنکنه
18:11
1403/01/19
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0**** 
10:46
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده در شرکت پخش و بسته بندی
با سلام به چند نفر کارگر ساده آقا برای همکاری در مجموعه خود نیازمندیم. شرایط کار: ساعت کار از ۱۱:۰۰ ظهر کاملاً مطابق با قانون کار (بیمه تامین اجتماعی و …)و پورسانت بر مبنای تناژ بسته بندی بیمه تکمیل...
1403/06/15
محمد صمدی
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم 17سالمه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
13:31
محمد صمدی
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه
13:32
محمد صمدی
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0****
13:34
جذب نیروی کاردرمنزل باحقوق مناسب
سلام به خانم های مهربانم لطفا خانم های فرض وکاری پیام بدن.. چند نفر نیرو خوب فرض ومرتب برای بسته بندی کار خانگی باشرایط زیر،فقط جهت ثبت نام داخل《ایتا یاربیکا یا تل گرام》پیگیر باشین باتشکر ♤ بسیار بهدا...
مریم چعبی
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم اگه معرفی مکنید ممنون میشم
13:45
1403/07/16
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم پریوش احمدزاده سنم حدودا 50 
08:52
1403/07/19
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
استخدام نیرو کار ساده (خانم)
مونتاژ و بسته بندی لوازم بهداشتی ساختمان مثل جامایع و سطل و برس و فلاش تانک (شرایط استخدام) : 1= خانم باشد 2= بین بازه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال 3= مرتب منظم و به دور از حاشیه (شرایط کار) : 1= ایستگاه سرو...
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام لطفابهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:34
مریم جلالی
سلام من بچه کوچیک دارم و احتیاج به کاردرمنزل دارم ترجیحا بسته بندی محصولات  لطفا کمکم کنید
20:51
چرخکار،وسط کار خانم
سلام به چند نفر چرخکار خانم مسلط به چرخ زیگزال و میاندوز و تعدادی خانم برای وسط کاری،اتوکاری و بسته بندی جهت کار در تولیدی لباس زیر نیازمندیم با تشکر
1403/11/02
سلام احتیاج ب کار درمنزل هستم0****جانبازی هستم 
05:12
سلام من دوتا بچه دارم کار در منزل میخام بیرون نمیتونم بیام
06:48
سلام وقت بخير ببخشيد مخستم بگم اين اگى تو مزحم شود دام
07:45
جذب نیروی نگهبان
شرکت معتبر در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی جهت تکمیل کادر نیروی انسانی نیازمندنیروی نگهبان ۲۴ ساعته باشرایط زیر می باشد . لطفا در صورت داشتن تمامی شرایط تماس حاصل فرمایید . متاهل مسئولیت پذیر...
1403/12/04
کامی یزد
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید
سلام خوبی شما خسته نباشید 
14:12
1403/12/05
سلام من خانم خانه دار هستم از تهران واحتیاج به کار در منزل دارم 
03:52
1403/12/06
شهره آل احمد
سلام به کار در منزل احتیاج دارم ترجیحا بسته بندی کاردانی گرافیک دارم با تشکر
00:12
نیروی کار خانم جهت بسته بندی مواد غذایی
کار بسته بندی . لیبل زدن .چسب زدن ... مواد غذایی ((محل کار خیابان محتشم کاشانی- انتهای خیابان نو قطار بعد از زیر گذر دوم )) ساعت کاری ۷ تا ۲ بعد از ظهر سرویس از محدوده میدان پلیس و شهید روحانی و...
سلام من یه خانم خانه دار هستم و شرایط کارکردن بیرون از خونه رو ندارم خیلی وقته دارم دارم دنبال کاردرمنزل میگردم میشه به منم کمک کنین ممنون میشم
05:19
سارا عباسزاده معروفی
سلام من یک خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم شرایط بیرون از خونه رو ندارم اگ کاری بود بهم معروفی کنید مرسی
12:33
دوشنبه 7 بهمن 1404، ساعت 08:48