دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل 0**** 

بسته بندی

1402/11/10
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر 
15:28
1 پاسخ
4 تایید
سوییت هیون | sweet haven
استخدام کارمند بسته بندی(خانم)
بسته بندی محولات(کیک) برای مشتری گارنیش و تزیین محصولات برای ویترین ما روزانه ارسال زیاد کیک داریم که شخصی رو نیاز داریم که محصولات رو بسته بندی و به مسئول لازم یا مشتری تحویل بدن. شخصی با سلیقه با حو...
1402/11/11
شکیبا امیری
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتوانم بیرون کار کنم  دنبال کار در منزل  میگردم میشه کار به من‌معرفی کنید
09:25
3 تایید
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر
این آگهی کار با شماره 0**** اشتباه شده لطفا تماس نگیرید
11:56
1402/11/12
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
09:01
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با حقوق مزایا عالی
1402/11/14
محمدرضا عشقی
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
سلام.کدوم منطقه هستید
08:32
1 پاسخ
1402/11/15
اکرم پوراکبر
سلام خانم خانه داراست احتیاج به کار بسته بندی درمنزل دارم 
11:38
سلام من یک خانم خانه دار هستم و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و جویای کار در منزل هستم ممنون میشم که کار در منزل معرفی کنید
17:51
2 تایید
بلور نوری تازه | Noritazeh Glass co
استخدام کارگر بسته بندی (آقا)
شرکت بلور نوری تازه بعنوان یکی از برترین تولیدکنندگان بلور و کریستال کشور در راستای طرح توسعه خود، در مشاغل زیر نیرو استخدام می‌کند. کارگر بسته بندی تعداد 30 نفر آقا سن حداکثر 45 سال دارای سواد خواندن...
1402/11/17
سلام احتیاج به کار در منزل دارم خواهشن کمکم کنید
18:43
1402/11/18
ساناز نصرتی
سلام وقت بخیر من یه خانوم خاندار هستم و یه یکدختر2ساله دارم و ب یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم بهم معرفی کنین
13:56
نجمه نیازمند
سلام احتیاج به کار در منزل دارم راهنمایی کنید ممنون
21:37
بسته بندی
درآمدی عالی فقط با روزی 3_4 ساعت در روز مناسب افراد خانه دار در آمد روزانه بین 1الی 5ملیون بدون نیاز به محارت برای کسب اطلاعات تماس بگیرید
نازیما کریمی
سلام من 18سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم اگه میشه یه کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر
22:30
1402/11/19
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان 
کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم
17سالمه 
23:03
1 پاسخ
1402/11/20
سلام من یه خانوم خانه دارم دنبال کار در منزل هستم🙏
08:47
1 تایید
طراحی جعبه (یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه)
طرح به شما داده میشود، فقط باید طرح رو جایگذاری روی دایکات جعبه بکنید(یکبار با تیغه یکبار بدون تیغه) خروجی به صورت JPG
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید 
20:06
1 پاسخ
1 تایید
1402/11/22
سلام خسته نباشید من 17سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم خواهش میکنم ای کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر ممنون
20:04
1402/11/25
نصرت سیاهپوش
سلام من خانم خانه دارهستم احتیاج به ‌اردرمنزل هستم 
04:30
تغییراتی در ماهیت لیبل
لطفا این لیبل را به نعناع تغییر دهید با کیفیت و مطلوب
1402/11/26
سلام من دنبال کار در منزلم بچه کوچک دارم کاری به من معرفی کنید که تو خونه. انجام بدم
19:36
1402/11/27
شهلا شریفی
سلامممم  منم کار در منزل. نیازم سه تا. دختر. بزرگیم با مامان. چهار. تا اگه میشه کار. زر. منزل. معرفی. کنین. برامون 
05:34
1402/11/29
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه 
05:11
1 پاسخ
1 تایید
طراحی بسته بندی آجیل و خشکبار
با سلام طراحی خلاقانه بسته بندی آجیل و خشکبار میخواییم البته از نمونه های اینترنتی نباشه و اینکه قدمت و اصالت مهمه برامون چون اسمش رو حاجیل گاشتیم که ترکیب حاجی آجیل بوده، لطفن نمونه کارها بازه زمانی ...
فائزه شمس
سلام خانه دار هستم باز به کار در منزل دارم و ساکن گرمدره هستم 
09:16
آرزو طاهری
سلام یک کار در منزل میخام که رفت و امد با خودشون باشه  من مشهدم بلوار شاهنامه با تشکر
21:15
1402/11/30
خاطره قرشی
سلام کار در منزل بسته  بندی در تالش و آستارا معرفی کنید لطفا ثبت نام رایگان لطفا راهنمایی کنید 
11:08
شرکت مواد غذایی جذب پرسنل (اقا)
پذیرش نیرو کار در کارخانه مواد غذایی قسمت های کاری: اداری،انبار،دفتری،بازاریابی،ویزیتوری،حراست،بسته بندی،خدماتی،حسابداری،حسابرسی،کامپیوتر.خط تولید.رانندگی (لیفتراک .نیسان .کامیون، سرویس) خدماتی و تاسی...
سلام من احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** ساراموسوی
15:07
1402/12/01
مهناز نوربین
سلام خانه دار هستم بسته بندی در منزل انجام میدم اگم کسی پیدا کرد لطفا بگید انجام بدیم اگه نیرو میخوان 0**** 
06:11
سلام من یک بچه کوچیک دارم خیلی به کار در منزل احتیاج دارم لطف راهنمایم کنید
19:41
کارگر ساده و سرایدار
استخدام سرایدارِ زوج بدون فرزند یا مجرد موجه آقا(تما وقت) و تعدادی نیروی آقا و خانم جهت کار در یک شرکت تولیدی برای سرایداری، مونتاژ و بسته بندی حقوق وزارت کار بعلاوه ناهار و ایاب ذهاب و بسته معیشتی و ...
1402/12/02
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
10:19
1 پاسخ
1402/12/03
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام  لطفابهم معرفی کنید
19:55
1 پاسخ
اعظم حیدری خواه
سلام کار در منزل می‌خوام قزوین بویین زهرا هستم
20:50
اپراتور دستگاه تزریق
استخدام قراردادی کارگر ساده آقا وخانم ترجیحا دارای سابقه کار مرتبط(بسته بندی) حقوق و مزایا طبق وزارت کار بیمه از روز اول ناهار و شام سرویس رفت و برگشت تا سر دشت بهشت محمد شهر ۱۲ ساعت کاری ۲ شیفت ر...
1402/12/04
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید 
08:04
1 پاسخ
بهاره مرادیان
سلام .وقت بخیر. برای آگاهی کاردرمنزل مزاحم شدم 
23:00
بهاره مرادیان
سلام وقت بخیر برای کار در منزل  مزاحم شدم لطفا جواب بدید
23:01
شرکت قطعات خودرو جذب پرسنل (اقا)
پذیرش نیرو کار در کارخانه قطعات خودرو قسمت های کاری: اداری،انبار،دفتری،بازاریابی،ویزیتوری،حراست،بسته بندی،خدماتی،حسابداری،حسابرسی،کامپیوتر.خط تولید.رانندگی (لیفتراک .نیسان .کامیون، سرویس) خدماتی و تاس...
شیما انصاری
سلام نیازمند کاردرمنزل هستمم
23:01
1402/12/05
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کارکنم من کارمیخوام ولی درمنزل باشه امینی هستم
08:55
مهسا اسدی
همه کارها برای شهرهای بزرگ پس من شهرستانی چکار کنم😢
18:18
استخدام آقا درکارخانه داروسازی بامزایا وبیمه
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه تولید محصولات دارویی خط تولید،بسته بندی،کارگرساده،ماهر،حراست و… ❌شرایط سنی ۱۷ تا ۴۴❌برای متولدین ۶۱تا۶۵ پایان خدمت الزامی ⭕️دارای خوابگاه برای افراد ...
1402/12/08
علی سادات
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم وغیره که به شرایط یک خانم در منزل باشد 
منطقه نکا 
شماره تماس 0****   
15:37
مرط عبدی نژاد
سلام من در خانه مسکونی خودم کار بسته بندی یا پوست کردن انواع باقالی و کارهای نظیر این در منزل خودم کارایی بهتر دارم
19:16
1402/12/10
سلام من خانم خانه دارهستم نیاز کار درمنزل دارم شرایط. کار بیرون ندارم ممنون میشم 
14:50
کارگر ساده کارخانه*پاستیل *جای خواب*سه وعده غذا*
✔️استخدام در کارخانه پاستیل – همراه با اسکان و غذا کارگر ساده آقا جهت تولید و بسته بندی پاستیل با دستگاه✔️ ✔️✔️✔️شروع به کار فوری از روز اول✔️✔️✔️ ✔️شرایط سنی ۱۷ سال تا ۳۷ سال سن فقط اقا ☑️ساعت کاری ...
زینب طاهری
سلام من دنبال کار در منزل هستم شرایط بیرون رو ندارم برم کار کنم ممنون میشم راهنمای کنیم 
16:15
فاطمه مرزوقی
سلام من امکان در امدن رو ندارم کار در منزل میخاستم
19:20
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:11
خیاطی و نمونه دوز و وسط کار
نمونه دوز ماهر با حقوق بالا وسط کار برای میز برش وسط کار برای پک بسته بندی برای اطلاعات بیشتر تماس گرفته شود
1402/12/13
سلام  من  بچه کوچک دارم دنبال کار در منزل میخواستم میشه بهم معرفی کنید
16:37
1402/12/14
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل هستم کسی سراغ دارید خبر بدهید 0****  سه فرزند دارم 
16:17
آزموده
از قزوین پیام می‌دم استخدام کار در منزل 
16:21
کارگر ساده آقا انبار بهداشتی
سلام آگهی کامل خوانده شود پیامک جوابگو نیستم سیگاری قبول نمی کنیم حقوق ۲۴ ت بار می آد خالی می شه یا زده می شه بسته بندی کردن فاکتور تمیز کاری با سواد باشد تسویه ۱ام به ۱ام سن بین ۲۲تا ۳۵ غی...
1402/12/15
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم اگه میشه یه کار در خانه بهم معرفی کنین در ضمن خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی هم دارم 
13:14
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در خانه هستم خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی دارم اگه کاری بود معرفی کنیین لطفا  
13:16
1402/12/16
زهرا رجب پور
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
06:57
نیری کار خانم
به تعدادی نیروی کار خانم جهت کار تولیدی کارخونه کفش و صندل نیازمندیم حقوق روزانه 750هزار تومان حقوق به صورت ماهیانه 10هر ماه مساعده 25هر ماه کارکشی صندل هست کار نیاز به سابقه ندارد آموزش داده می‌ش...
سلام من بچه کوچیک دارم میخام کار بسته بندی رو در منزل انجام بدم
09:15
جوادسلیمانی مقدم
سلام من ازمادرم نگهداری میکنم سرپرست خانوارهستم مشکل مالی زیاد دارم نیازمندکاردرخانه هستم 
0****  ممنون
16:52
1402/12/17
زهرا عزیزی
سلام  خسته نباشین من یه دخترکوچیک دارم شرایط کاربیرون وندارم ممنون لطف کنین کاری باشه بتونم انجام بدم
13:02
استخدام کارگر ساده،مسئول فنی،انباردار و..
*آگهی استخدام* سپهر نوش پانیذ (هانی کو وان) فعال در صنعت بسته بندی (عسل) جهت گسترش فعالیت خود از افراد واجد شرایط جهت استقرار در *کارخانه* دعوت به همکاری می نماید. ۱_ مسئول فنی دارای مدرک کارشناسی...
1402/12/18
اکرم سعادت
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم 
07:12
1402/12/21
راحله شفیقی
من احتیاج به کار دارم سپاس 
11:01
سکینه غفاری
سلام من به دنباله کار در منزل هستم 
لطفا کاری رو به من معرفی کنید تو خونه انجام بدم. 
11:56
نیروی تولید و بسته بندی
استخدام اپراتور تولید و بسته‌بندی شرکت بیسکوییت شیرین ارم سپنتا جهت تکمیل نیروی انسانی خود دعوت به همکاری می‌نماید: عنوان شغلی: اپراتور تولید و بسته‌بندی جنسیت: ترجیحا آقا حداکثر سن: ۳۸ سال ✅ شر...
پریسا شریفی
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم شرایط کاردربیرون ندارم لطفاجواب بدید
12:29
1402/12/24
فرنگیس مقدسی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
21:42
1402/12/26
حنانه مصری
سلام دنبال کار در منزل بسته هستم شماره تلفنم0**** 
10:35
بسته بندی کار و سالن کار خانم نیازمندیم
به چند نفر بسته بندی کار خانم جهت بسته بندی در کارگاه تولیدی روبالشتی نیازمندیم اجرت به صورت بسته ای می‌باشد تسویه ماهانه یه نفر سالن کار خانم جهت کار داخل سالن وکمک برش نیازمندیم حقوق به صورت ماهانه...
1402/12/27
م.رضائی
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم داری فرزند ،دنبال کار در منزل هستم، مثل بسته بندی عروسک، لباس ،نخ و ... 
در داخل منزل انجام بدم .ساکن رشت هستم 
11:34
1403/01/04
سکینه رهروی
سلام وقت بخیر ببخشید من خانوم خاندارم و شرایط کار در بیرون ندارم احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم لطفا جواب بدهید با تشکر 
12:19
1403/01/13
سمانه غافل
محمدرضا عشقی
سلام.کدوم منطقه هستید
مشهد
21:10
نیروی کارگر خانم
یک کارخانه فرآوری سبزیجات جهت تکمیل کادر پرسنل تولید خود ، تعدادی نیروی دائمی خانم جهت شستشو ، پاک کردن ، خرد کردن و بسته بندی انواع سبزیجات ، پیاز و سالاد در محیط کارخانه صنعتی و کاملا زنانه با شرایط...
1403/01/15
سلام دزفول هستم نمیتونم بیرون کار کنم تورو خدا یه کاری تو خونه برام پیدا کنین
08:42
1403/01/16
ملیحه مسیبی
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم0لطفا یه کار به من معرفی کنید
08:38
زهرا مرادی
سلام اگر میشه یه کار مناسب در منزل برای ماهم پیدا کنید دیگه جا نمونده که نگردیم
13:13
اپراتور تولید
جذب اپراتور تولید در شرکت دانش بنیان واقع در شهرک صنعتی سمنان توضیحات: فقط آقا نیروی تمام وقت خالص دریافتی در بازه 17 تا 25 میلیون تومان (بسته به ساعت حضور) شرایط و مزایا: اضافه کاری، میان وعده، نا...
زهرا حاصلی
سلام یه خانمم در گلپایگان به کار درمنزل نیازمندم 
14:43
حسن محمدی
سلام من یه کار در منزل می‌خوام بچه ندارم متاهلم‌کار در شهرستان می‌خوام 
22:30
1403/01/17
ندا خراطی
سلام نیاز ب کار در منزل دارم دوتا بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم ممنون میشم بمنم کار بدید 
19:17
نیروی آقا و خانم جهت کار در تولیدی میز نیازمندیم
نیروی ماهر نجار و برشکار و بردست و اپراتور سی ان سی آقا و تعدادی خانم برای بسته بندی نیازمندیم
1403/01/18
فاطمه
سلام احتیاج کار در منزل دارم لطفاً خیلی نیاز دارم 0**** خانم ظفری 
08:30
 ربابه صادق اکمل من یک خانه دار ههستم  احتیاج به کار در منزل دارم مرسی دستتو.ن دردنکنه
18:11
1403/01/19
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0**** 
10:46
1 پاسخ
استخدام کارگر روز مزد انبار
به یک کارگر ساده در انبار مواد غذایی روز مزد نیازمندیم حقوق روزانه ۸۵۰ تومن حداکثر سن ۳۵ سال ساعت کار ۷ صبح الی ۴ بعد از ظهر کار بارگیری و بسته بندی سرویس از پارک لاله دارد محل کار حصه انتخاب ک...
1403/06/15
محمد صمدی
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم 17سالمه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
13:31
محمد صمدی
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه
13:32
محمد صمدی
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0****
13:34
نیروی بسته بندی
به یک نیروی خانم یا آقا جهت کار در بسته بندی دربهای کابینت نیازمندیم شرایط سنی خانم از ۴۰ الی ۴۵ شرایط سنی آقا از ۲۵ تا ۴۵ حداقل مدرک دیپلم آشنا به اکسل کار نیروبه شرح ذیل می باشد کنترل کیفیت قطعات ...
مریم چعبی
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم اگه معرفی مکنید ممنون میشم
13:45
1403/07/16
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم پریوش احمدزاده سنم حدودا 50 
08:52
1403/07/19
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
کارگر تولید و بسته بندی در ورامین
کارخانه در محدوده ورامین شهرک صنعتی خیرآباد، جهت تکمیل کادر خود از آقایان توانمند و مسئولیت‌پذیر با شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید: آقایان ساکن ورامین، پیشوا، قرچک، پاکدشت یا شهرری دارای توان جسمی ...
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام لطفابهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:34
مریم جلالی
سلام من بچه کوچیک دارم و احتیاج به کاردرمنزل دارم ترجیحا بسته بندی محصولات  لطفا کمکم کنید
20:51
جوشکار آرگون - شهرقدس
به یک کارگر جوشکار آرگون جهت کار در شرکت تولید کننده ماشین آلات بسته بندی و صنعتی واقع در شهرقدس - انتهای خیابان چمن - خیابان گلبرگ جنوبی - جنب هنرستان نعیم نیازمندیم
1403/11/02
سلام احتیاج ب کار درمنزل هستم0****جانبازی هستم 
05:12
سلام من دوتا بچه دارم کار در منزل میخام بیرون نمیتونم بیام
06:48
سلام وقت بخير ببخشيد مخستم بگم اين اگى تو مزحم شود دام
07:45
نیروی خانم جوان جهت کار در دفتر پخش پوشاک
به چند همکار خانم ۱۸تا۲۸ سال جهت بسته بندی در دفتر پخش پوشاک زنانه واقع در بازار مولوی (سعادت) در محیطی بسیار بسیار سالم و آرام نیازمندیم
1403/12/04
کامی یزد
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید
سلام خوبی شما خسته نباشید 
14:12
1403/12/05
سلام من خانم خانه دار هستم از تهران واحتیاج به کار در منزل دارم 
03:52
1403/12/06
شهره آل احمد
سلام به کار در منزل احتیاج دارم ترجیحا بسته بندی کاردانی گرافیک دارم با تشکر
00:12
کارگر ساده
به تعدادی نیروی کار خانم ترجیحا ساکن محمد شهر جهت کار در کارگاه بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم . بیمه داریم سرویس نداریم .
سلام من یه خانم خانه دار هستم و شرایط کارکردن بیرون از خونه رو ندارم خیلی وقته دارم دارم دنبال کاردرمنزل میگردم میشه به منم کمک کنین ممنون میشم
05:19
سارا عباسزاده معروفی
سلام من یک خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم شرایط بیرون از خونه رو ندارم اگ کاری بود بهم معروفی کنید مرسی
12:33
شنبه 26 مرداد 1404، ساعت 07:51