دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل 0**** 

بسته بندی

1402/11/10
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر 
15:28
1 پاسخ
4 تایید
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
1402/11/11
شکیبا امیری
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتوانم بیرون کار کنم  دنبال کار در منزل  میگردم میشه کار به من‌معرفی کنید
09:25
3 تایید
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر
این آگهی کار با شماره 0**** اشتباه شده لطفا تماس نگیرید
11:56
1402/11/12
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
09:01
1 پاسخ
3 تایید
طراحی لیبل و کارت تخفیف با برندینگ (غازی کباب داریو)
عنوان پروژه: طراحی لیبل و کارت تخفیف با رعایت کامل برندینگ (غازی کباب داریو) توضیحات پروژه: سلام! ما برای برند غذایی خودمون "غازی کباب داریو"، به دنبال طراحی دو فایل گرافیکی حرفه‌ای، دقیق و هماهنگ هس...
1402/11/14
محمدرضا عشقی
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
سلام.کدوم منطقه هستید
08:32
1 پاسخ
1402/11/15
اکرم پوراکبر
سلام خانم خانه داراست احتیاج به کار بسته بندی درمنزل دارم 
11:38
سلام من یک خانم خانه دار هستم و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و جویای کار در منزل هستم ممنون میشم که کار در منزل معرفی کنید
17:51
2 تایید
طراحی بسته بندی جسورانه و خلاقانه برای گلپک، کارت تغذیه گیاه
ما برای گلپک یه بسته بندی فوق العاده می خوایم. که حتما با تاکید بر میزیت های رقابتیش باشه سالم بودن و راحت بودنش شایدم یکم جدید بودنش و خلاقانه بودنش مزیت های رقابتیشه سایزش تغییر نمیکنه فقط طراحی ج...
1402/11/17
سلام احتیاج به کار در منزل دارم خواهشن کمکم کنید
18:43
1402/11/18
ساناز نصرتی
سلام وقت بخیر من یه خانوم خاندار هستم و یه یکدختر2ساله دارم و ب یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم بهم معرفی کنین
13:56
نجمه نیازمند
سلام احتیاج به کار در منزل دارم راهنمایی کنید ممنون
21:37
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
نازیما کریمی
سلام من 18سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم اگه میشه یه کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر
22:30
1402/11/19
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان 
کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم
17سالمه 
23:03
1 پاسخ
1402/11/20
سلام من یه خانوم خانه دارم دنبال کار در منزل هستم🙏
08:47
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید 
20:06
1 پاسخ
1 تایید
1402/11/22
سلام خسته نباشید من 17سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم خواهش میکنم ای کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر ممنون
20:04
1402/11/25
نصرت سیاهپوش
سلام من خانم خانه دارهستم احتیاج به ‌اردرمنزل هستم 
04:30
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
1402/11/26
سلام من دنبال کار در منزلم بچه کوچک دارم کاری به من معرفی کنید که تو خونه. انجام بدم
19:36
1402/11/27
شهلا شریفی
سلامممم  منم کار در منزل. نیازم سه تا. دختر. بزرگیم با مامان. چهار. تا اگه میشه کار. زر. منزل. معرفی. کنین. برامون 
05:34
1402/11/29
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه 
05:11
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به دو نفر آقا جهت بسته بندی نیازمندیم پوشاک زنانه هست
فائزه شمس
سلام خانه دار هستم باز به کار در منزل دارم و ساکن گرمدره هستم 
09:16
آرزو طاهری
سلام یک کار در منزل میخام که رفت و امد با خودشون باشه  من مشهدم بلوار شاهنامه با تشکر
21:15
1402/11/30
خاطره قرشی
سلام کار در منزل بسته  بندی در تالش و آستارا معرفی کنید لطفا ثبت نام رایگان لطفا راهنمایی کنید 
11:08
بسته بندی
به‌تعدادی‌نیروی‌خانوم‌جهت‌کاردرسورتینگ‌‌بسته‌بندی‌نیازمندیم‌حقوق‌ماهی‌۹میلیون‌واقع‌درشهرک‌صنعتی‌خیابان‌هفتم.
سلام من احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** ساراموسوی
15:07
1402/12/01
مهناز نوربین
سلام خانه دار هستم بسته بندی در منزل انجام میدم اگم کسی پیدا کرد لطفا بگید انجام بدیم اگه نیرو میخوان 0**** 
06:11
سلام من یک بچه کوچیک دارم خیلی به کار در منزل احتیاج دارم لطف راهنمایم کنید
19:41
بسته بندی
تولیدی فیلتر هوا هستیم شهرک صنعتی خیرآباد به دو نفر خانم جهت کار در بسته بندی فیلتر هوا از قرچک و ورامین حقوق ماهیانه ۱۱ میلیون سرویس رفت و برگشت
1402/12/02
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
10:19
1 پاسخ
1402/12/03
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام  لطفابهم معرفی کنید
19:55
1 پاسخ
اعظم حیدری خواه
سلام کار در منزل می‌خوام قزوین بویین زهرا هستم
20:50
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
1402/12/04
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید 
08:04
1 پاسخ
بهاره مرادیان
سلام .وقت بخیر. برای آگاهی کاردرمنزل مزاحم شدم 
23:00
بهاره مرادیان
سلام وقت بخیر برای کار در منزل  مزاحم شدم لطفا جواب بدید
23:01
بسته بندی
کار بسته بندی سیفی جات هست سرویس ایاب و ذهاب در بعضی مسیرها دارد
شیما انصاری
سلام نیازمند کاردرمنزل هستمم
23:01
1402/12/05
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کارکنم من کارمیخوام ولی درمنزل باشه امینی هستم
08:55
مهسا اسدی
همه کارها برای شهرهای بزرگ پس من شهرستانی چکار کنم😢
18:18
بسته بندی
به یک نیرو آقا جوان و مرتب و متعهد در قسمت بسته بندی بیرون بر هورزاد نیازمندیم ساعت کاری ۹ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون همراه با غذا درصورت نگرفتن غذا یک میلیون به پایه حقوق اضاف میگر...
1402/12/08
علی سادات
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم وغیره که به شرایط یک خانم در منزل باشد 
منطقه نکا 
شماره تماس 0****   
15:37
مرط عبدی نژاد
سلام من در خانه مسکونی خودم کار بسته بندی یا پوست کردن انواع باقالی و کارهای نظیر این در منزل خودم کارایی بهتر دارم
19:16
1402/12/10
سلام من خانم خانه دارهستم نیاز کار درمنزل دارم شرایط. کار بیرون ندارم ممنون میشم 
14:50
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
زینب طاهری
سلام من دنبال کار در منزل هستم شرایط بیرون رو ندارم برم کار کنم ممنون میشم راهنمای کنیم 
16:15
فاطمه مرزوقی
سلام من امکان در امدن رو ندارم کار در منزل میخاستم
19:20
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:11
۳ نفر نیروی آقا یا خانم
شرکت پخش محصولات الکتریکی جهت تکمیل کادر خود به ۳ نیروی خانم و آقا نیازمند است . یک نفر آقا جهت انبار و جابجایی محصولات فروش و بسته بندی برای ارسال یک نفر خانم مسلط به نرم افزار حسابداری ترجیحا (سا...
1402/12/13
سلام  من  بچه کوچک دارم دنبال کار در منزل میخواستم میشه بهم معرفی کنید
16:37
1402/12/14
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل هستم کسی سراغ دارید خبر بدهید 0****  سه فرزند دارم 
16:17
آزموده
از قزوین پیام می‌دم استخدام کار در منزل 
16:21
کاسپین فاطر سانا (کاسپین سورت) | Caspian Sort
استخدام کارشناس بازاریابی و فروش (بابل-دورکاری)
شرکت [کاسپین فاطر سانا(کاسپین سورت)] ، تولیدکننده دستگاه‌های پیشرفته سورتینگ و بسته بندی میوه ، جهت گسترش بازار فروش در ایران و کشورهای همسایه ، اقدام به جذب کارشناس فروش و بازاریاب حرفه‌ای به‌صورت ...
1402/12/15
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم اگه میشه یه کار در خانه بهم معرفی کنین در ضمن خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی هم دارم 
13:14
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در خانه هستم خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی دارم اگه کاری بود معرفی کنیین لطفا  
13:16
1402/12/16
زهرا رجب پور
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
06:57
دنبال کار دوم هستم
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم بسته بندی جوراب لوازم التحریر نخ کش مو لوازم آرایشی و ....
سلام من بچه کوچیک دارم میخام کار بسته بندی رو در منزل انجام بدم
09:15
جوادسلیمانی مقدم
سلام من ازمادرم نگهداری میکنم سرپرست خانوارهستم مشکل مالی زیاد دارم نیازمندکاردرخانه هستم 
0****  ممنون
16:52
1402/12/17
زهرا عزیزی
سلام  خسته نباشین من یه دخترکوچیک دارم شرایط کاربیرون وندارم ممنون لطف کنین کاری باشه بتونم انجام بدم
13:02
نیرو کارگاه
نیرو کارگاه آقا سن پایین برای تولید و بسته بندی قاب
1402/12/18
اکرم سعادت
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم 
07:12
1402/12/21
راحله شفیقی
من احتیاج به کار دارم سپاس 
11:01
سکینه غفاری
سلام من به دنباله کار در منزل هستم 
لطفا کاری رو به من معرفی کنید تو خونه انجام بدم. 
11:56
استخدام نیروی انبار و بسته بندی
شرکت آسان جی اس ام جهت تکمیل تیم انبار و بسته بندی خود از دو نفر نیروی انبار و بسته بندی ، جهت کار در شرکت واردکننده تجهیزات تعمیرات موبایل دعوت به همکاری می نماید. ♦️شرایط استخدام توانایی جمع آوری ف...
پریسا شریفی
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم شرایط کاردربیرون ندارم لطفاجواب بدید
12:29
1402/12/24
فرنگیس مقدسی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
21:42
1402/12/26
حنانه مصری
سلام دنبال کار در منزل بسته هستم شماره تلفنم0**** 
10:35
به یک نفر همکار خانم در تولیدی کفش نیازمندیم
با سلام به یک نفر خانم برای بسته بندی در تولیدی کفش نیازمندیم مسیر عباسی کوی بهشتی محاسبه دستمزد بصورت جفتی از ساعت ۹ تا زمان اتمام کار ترجیحا زیر ۴۰ سال با سلیقه و زرنگ
1402/12/27
م.رضائی
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم داری فرزند ،دنبال کار در منزل هستم، مثل بسته بندی عروسک، لباس ،نخ و ... 
در داخل منزل انجام بدم .ساکن رشت هستم 
11:34
1403/01/04
سکینه رهروی
سلام وقت بخیر ببخشید من خانوم خاندارم و شرایط کار در بیرون ندارم احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم لطفا جواب بدهید با تشکر 
12:19
1403/01/13
سمانه غافل
محمدرضا عشقی
سلام.کدوم منطقه هستید
مشهد
21:10
استخدام خط تولید بسته بندی راننده کارخانه غلات
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه غلات صبحانه دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت ک...
1403/01/15
سلام دزفول هستم نمیتونم بیرون کار کنم تورو خدا یه کاری تو خونه برام پیدا کنین
08:42
1403/01/16
ملیحه مسیبی
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم0لطفا یه کار به من معرفی کنید
08:38
زهرا مرادی
سلام اگر میشه یه کار مناسب در منزل برای ماهم پیدا کنید دیگه جا نمونده که نگردیم
13:13
شاگرد مغازه عمده فروشی پوشاک نیازمندیم آهنگران
شرایط کاری /قیمت دادن ب مشتری حضوری نظافت مغازه بسته بندی سفارش های انلاین وسلام نهارشم میدم پنج شنبه ها تا ساعت ۳ جمعه ها تعطیل تسویه ماهانه/ شرایط سنی از ۱۵ الی ۲۶ سال با سوا
زهرا حاصلی
سلام یه خانمم در گلپایگان به کار درمنزل نیازمندم 
14:43
حسن محمدی
سلام من یه کار در منزل می‌خوام بچه ندارم متاهلم‌کار در شهرستان می‌خوام 
22:30
1403/01/17
ندا خراطی
سلام نیاز ب کار در منزل دارم دوتا بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم ممنون میشم بمنم کار بدید 
19:17
جذب نیروی خانم درشرکت معتبر کار با گوشی آنلاین
●دعوت به همکاری کمپانی بزرگ با سابقه درخشان● ۱_مناسب کلیه افراد بالای ۱۸ سال ۲_مناسب خانم های خانه دار و دختران دانشجو ۳_پشتیبانی تمام وقت تا حرفه ای شدن فرد و رسیدن  به درآمد بالا ۴_بدون نیاز به...
1403/01/18
فاطمه
سلام احتیاج کار در منزل دارم لطفاً خیلی نیاز دارم 0**** خانم ظفری 
08:30
 ربابه صادق اکمل من یک خانه دار ههستم  احتیاج به کار در منزل دارم مرسی دستتو.ن دردنکنه
18:11
1403/01/19
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0**** 
10:46
1 پاسخ
نیروی کار در مجموعه رستورانی
مجموعه غذایی واقع در ستارخان ، جهت همکاریی و تکمیل کادر پرسنلی خود ، به صورت دائمی به نیروهای کار زیر نیازمند میباشد: (ساعت تماس ۱۰:۳۰ صبح الی ۱۰:۳۰ شب) - تخته کار با تجربه و کمک آشپز با سابقه و م...
1403/06/15
محمد صمدی
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم 17سالمه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
13:31
محمد صمدی
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه
13:32
محمد صمدی
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0****
13:34
استخدام خانم
باچند نفر خانم سن از ۲۰تا ۴۰ بسته بندی نبات ساعت کار ۷صبح تا ۲ بیمه دارد ساعت تماس ۸تا۵عصر
مریم چعبی
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم اگه معرفی مکنید ممنون میشم
13:45
1403/07/16
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم پریوش احمدزاده سنم حدودا 50 
08:52
1403/07/19
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
نیروی خانم برای انبار و پشتیبانی سایت فروشگاهی
شرح کار: مدیریت کالاها، سفارشات (بسته بندی و ارسال) و پاسخگویی مشتریان نوع کالاها: اکسسوری، پوشاک و زیورآلات سن: زیر 25 سال تحصیلات: دانشجو به بالا مسئولیت پذیر، پر انرژی و حواس جمع توانایی انجام کار ...
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام لطفابهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:34
مریم جلالی
سلام من بچه کوچیک دارم و احتیاج به کاردرمنزل دارم ترجیحا بسته بندی محصولات  لطفا کمکم کنید
20:51
اتوکار و بسته بند خانم
سلام برای اتوکاری و بسته بندی پوشاک تریکو بچگانه دعوت به همکاری داریم. خانم جوان و پر انرژی منظم و متعهد حداکثر ۳۵سال حقوق ۱۲تومن ***حقوق با توجه به کیفیت فعالیت شما بعد از ماه اول قابل مذاکره هستش*...
1403/11/02
سلام احتیاج ب کار درمنزل هستم0****جانبازی هستم 
05:12
سلام من دوتا بچه دارم کار در منزل میخام بیرون نمیتونم بیام
06:48
سلام وقت بخير ببخشيد مخستم بگم اين اگى تو مزحم شود دام
07:45
همکار خانم واقا
به تعدادی همکار خانم واقا جهت کار درشرکت تولیدی بسته بندی کیسه های پلاستیکی درمحیطی کاملا بهداشتی به صورت 8 ساعته و12 ساعته نیازمندیم ادرس : جاده کرج به سمت شهریار .شهرک صنعتی سیمین دشت خیابان سوم غر...
1403/12/04
کامی یزد
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید
سلام خوبی شما خسته نباشید 
14:12
1403/12/05
سلام من خانم خانه دار هستم از تهران واحتیاج به کار در منزل دارم 
03:52
1403/12/06
شهره آل احمد
سلام به کار در منزل احتیاج دارم ترجیحا بسته بندی کاردانی گرافیک دارم با تشکر
00:12
کارگر روز مزد بسته بندی( مواد غذایی) روزی ۸۵۰هزار
کار در شهرک شکوهیه میباشد. به صورت گردشی هفتگی سه شیفت ۸ساعته صبح عصر شب (۷ساعت و۲۰ دقیقه کار ۴۰دقیقه استراحت ).همراه باسرویس رفت وبرگشت. بسته بندی مواد غذایی فضا کاملا بهداشتی تروتمیز .پرداخت حقوق بص...
سلام من یه خانم خانه دار هستم و شرایط کارکردن بیرون از خونه رو ندارم خیلی وقته دارم دارم دنبال کاردرمنزل میگردم میشه به منم کمک کنین ممنون میشم
05:19
سارا عباسزاده معروفی
سلام من یک خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم شرایط بیرون از خونه رو ندارم اگ کاری بود بهم معروفی کنید مرسی
12:33
یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1404، ساعت 21:43