دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل 0**** 

بسته بندی

1402/11/10
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر 
15:28
1 پاسخ
4 تایید
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
1402/11/11
شکیبا امیری
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتوانم بیرون کار کنم  دنبال کار در منزل  میگردم میشه کار به من‌معرفی کنید
09:25
3 تایید
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر
این آگهی کار با شماره 0**** اشتباه شده لطفا تماس نگیرید
11:56
1402/11/12
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
09:01
1 پاسخ
3 تایید
طراحی گرافیک برای بسته بندی محصول روی جعبه کیبوردی
نیاز به طراحی گرافیک برای چاپ روی جعبه کیبوردی با ابعاد حدود 30*18*6 سانتی متر. یه محصول الکترونیکی (اکسس الکترونیکی). ترجیح ما طراحی به صورت تک رنگ و به صورت وایر فریم است. خواهشمند است در صورت تمایل...
1402/11/14
محمدرضا عشقی
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
سلام.کدوم منطقه هستید
08:32
1 پاسخ
1402/11/15
اکرم پوراکبر
سلام خانم خانه داراست احتیاج به کار بسته بندی درمنزل دارم 
11:38
سلام من یک خانم خانه دار هستم و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و جویای کار در منزل هستم ممنون میشم که کار در منزل معرفی کنید
17:51
2 تایید
طراحی و ادیت لیبل محصول
برای یک لیبل نیاز به طراحی هست که طراحی و ادیت انجام دهد با qr اختصاصی هر محصول و رول نامبر باشد .عکس لیبل قبلی موجود می‌باشد.
1402/11/17
سلام احتیاج به کار در منزل دارم خواهشن کمکم کنید
18:43
1402/11/18
ساناز نصرتی
سلام وقت بخیر من یه خانوم خاندار هستم و یه یکدختر2ساله دارم و ب یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم بهم معرفی کنین
13:56
نجمه نیازمند
سلام احتیاج به کار در منزل دارم راهنمایی کنید ممنون
21:37
طراحی جعبه بسته‌بندی دستگیره با ابعاد مشخص
طرح جعبه دستگیره نمونه مشابه ارسال شده با ابعاد ارسالی
نازیما کریمی
سلام من 18سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم اگه میشه یه کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر
22:30
1402/11/19
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان 
کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم
17سالمه 
23:03
1 پاسخ
1402/11/20
سلام من یه خانوم خانه دارم دنبال کار در منزل هستم🙏
08:47
1 تایید
طراحی جعبه دستگیره با ابعاد مشخص
طرح جعبه دستگیره طراحی بشه تقریبا مشابه عکس در ابعاد ارسالی .
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید 
20:06
1 پاسخ
1 تایید
1402/11/22
سلام خسته نباشید من 17سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم خواهش میکنم ای کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر ممنون
20:04
1402/11/25
نصرت سیاهپوش
سلام من خانم خانه دارهستم احتیاج به ‌اردرمنزل هستم 
04:30
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی گز و پولکی نیاز مندیم
1402/11/26
سلام من دنبال کار در منزلم بچه کوچک دارم کاری به من معرفی کنید که تو خونه. انجام بدم
19:36
1402/11/27
شهلا شریفی
سلامممم  منم کار در منزل. نیازم سه تا. دختر. بزرگیم با مامان. چهار. تا اگه میشه کار. زر. منزل. معرفی. کنین. برامون 
05:34
1402/11/29
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه 
05:11
1 پاسخ
1 تایید
جویای کار در منزل
سلام دوستان اگ کسی کار در منزل سراغ داره مث بسته بندی ممنون میشم اطلاع بدین
فائزه شمس
سلام خانه دار هستم باز به کار در منزل دارم و ساکن گرمدره هستم 
09:16
آرزو طاهری
سلام یک کار در منزل میخام که رفت و امد با خودشون باشه  من مشهدم بلوار شاهنامه با تشکر
21:15
1402/11/30
خاطره قرشی
سلام کار در منزل بسته  بندی در تالش و آستارا معرفی کنید لطفا ثبت نام رایگان لطفا راهنمایی کنید 
11:08
دنون | Danone
مدیر کنترل کیفی و ایمنی غذائی | Factory Quality & Food Safety Manager
مدیر کنترل کیفی و ایمنی غذا مسئول اطمینان از دریافت مواد اولیه با کیفیت و فاقد هر گونه ریسک ایمنی غذایی از تامین کننده و همچنین اطمینان از سلامت کیفیت و ایمنی غذایی محصولات خروجی از کارخانه می باشد و ...
سلام من احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** ساراموسوی
15:07
1402/12/01
مهناز نوربین
سلام خانه دار هستم بسته بندی در منزل انجام میدم اگم کسی پیدا کرد لطفا بگید انجام بدیم اگه نیرو میخوان 0**** 
06:11
سلام من یک بچه کوچیک دارم خیلی به کار در منزل احتیاج دارم لطف راهنمایم کنید
19:41
کار در منزل
دنبال کار در منزل خودم هستم بسته بندی لطفا مزاحمت ایجاد نکنید
1402/12/02
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
10:19
1 پاسخ
1402/12/03
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام  لطفابهم معرفی کنید
19:55
1 پاسخ
اعظم حیدری خواه
سلام کار در منزل می‌خوام قزوین بویین زهرا هستم
20:50
نستله ایران | Nestle Iran
دستیار مدیر برند - نسکافه | Assistant Brand Manager - Nescafe
دستیار مدیر برند عکس لحظه ای موقعیت موقعیت: تهران /ایران شرکت: نستله تمام وقت. خلاصه موقعیت: پشتیبانی از فعال سازی استراتژی و برنامه ها و هماهنگی/ اجرای ابتکارات تعامل مصرف کننده • فعال در زندگی ...
1402/12/04
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید 
08:04
1 پاسخ
بهاره مرادیان
سلام .وقت بخیر. برای آگاهی کاردرمنزل مزاحم شدم 
23:00
بهاره مرادیان
سلام وقت بخیر برای کار در منزل  مزاحم شدم لطفا جواب بدید
23:01
تولید تامین فروش انواع نبات.ابنبات.نقل.شیکر پنیر
شرکت تجاری بازرگانی نارون گستر لاوین آسیا تولید.تامین انواع کالا.بسته بندی.بازاریابی و فروش انواع محصولات ✅️بسته بندی و فله به سفارش مشتری اهدای نمایندگی فعال خورده فروشی و عمده تولیدوتامین...
شیما انصاری
سلام نیازمند کاردرمنزل هستمم
23:01
1402/12/05
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کارکنم من کارمیخوام ولی درمنزل باشه امینی هستم
08:55
مهسا اسدی
همه کارها برای شهرهای بزرگ پس من شهرستانی چکار کنم😢
18:18
کاریابی
سلام ارادت ب چند خانوم یا دختر برای کار در بسته بندی نیاز دارم لطفا ۱۹ تا ۳۰ سال باشید و وقتتون ازاد باشه در خدمتم چت دیوار واسه توضیحات
1402/12/08
علی سادات
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم وغیره که به شرایط یک خانم در منزل باشد 
منطقه نکا 
شماره تماس 0****   
15:37
مرط عبدی نژاد
سلام من در خانه مسکونی خودم کار بسته بندی یا پوست کردن انواع باقالی و کارهای نظیر این در منزل خودم کارایی بهتر دارم
19:16
1402/12/10
سلام من خانم خانه دارهستم نیاز کار درمنزل دارم شرایط. کار بیرون ندارم ممنون میشم 
14:50
جویای کار بسته بندی در منزل
جویای کاربسته بندی در منزل خودم هستم بسته بندی حبوبات لباس یا هر وسیله ی دیگر 0937XXX8283(نمایش کامل)
زینب طاهری
سلام من دنبال کار در منزل هستم شرایط بیرون رو ندارم برم کار کنم ممنون میشم راهنمای کنیم 
16:15
فاطمه مرزوقی
سلام من امکان در امدن رو ندارم کار در منزل میخاستم
19:20
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:11
دنبال کار درمنزل خودم
جویای کار در منزل خودم هستم بخاطر بچه کوچیک دارم . بسته بندی . هنری جویاهستم 0903XXX4308(نمایش کامل)
1402/12/13
سلام  من  بچه کوچک دارم دنبال کار در منزل میخواستم میشه بهم معرفی کنید
16:37
1402/12/14
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل هستم کسی سراغ دارید خبر بدهید 0****  سه فرزند دارم 
16:17
آزموده
از قزوین پیام می‌دم استخدام کار در منزل 
16:21
دنبال کار در خانه هستم
به دلایلی بیرون از خونه نمیتونم کار بکنم و به دلیل نیاز مالی دنبال کار هستم اگر کسی نیاز به ادمین پاسخگویی تو برنامه های ایرانی مثل ایتا روبیکا داره خوشحال میشم همکاری کنیم. یا کاری مثل بسته بندی در ...
1402/12/15
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم اگه میشه یه کار در خانه بهم معرفی کنین در ضمن خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی هم دارم 
13:14
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در خانه هستم خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی دارم اگه کاری بود معرفی کنیین لطفا  
13:16
1402/12/16
زهرا رجب پور
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
06:57
کاردرمنزل..شما
سلام خدمت همه همشهریان عزیز شرکت بسته بندی نیازمندیم به چندین نیروی ساده جهت بسته بندی ✅بسته بندی خوشکبار ✅حبوبات ✅اجیل ✅لوازم آرایشی ✅لباس ✅و.....
سلام من بچه کوچیک دارم میخام کار بسته بندی رو در منزل انجام بدم
09:15
جوادسلیمانی مقدم
سلام من ازمادرم نگهداری میکنم سرپرست خانوارهستم مشکل مالی زیاد دارم نیازمندکاردرخانه هستم 
0****  ممنون
16:52
1402/12/17
زهرا عزیزی
سلام  خسته نباشین من یه دخترکوچیک دارم شرایط کاربیرون وندارم ممنون لطف کنین کاری باشه بتونم انجام بدم
13:02
به ۲ نفر نیرو ساده جهت کار در کارگاه بسته بندی
به ۲ نفر نیروی قوی جهت کار در کارگاه بسته بندی نیازمندیم . عزیزان اتباع افغان نیز استخدام داریم با اتاق و کلیه امکانات. حقوق ۲۰ میلیون تومان بعداز ۳ ماه بیمه خواهد شد و افزایش حقوق دارد . کار بسیار سا...
1402/12/18
اکرم سعادت
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم 
07:12
1402/12/21
راحله شفیقی
من احتیاج به کار دارم سپاس 
11:01
سکینه غفاری
سلام من به دنباله کار در منزل هستم 
لطفا کاری رو به من معرفی کنید تو خونه انجام بدم. 
11:56
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
پریسا شریفی
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم شرایط کاردربیرون ندارم لطفاجواب بدید
12:29
1402/12/24
فرنگیس مقدسی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
21:42
1402/12/26
حنانه مصری
سلام دنبال کار در منزل بسته هستم شماره تلفنم0**** 
10:35
فراخوان شریک برای شراکت استراتژیک
مجموعه ای چند منظوره آماده میزبانی از انقلابی در حوزه سلامت و تغذیه است.ما به دنبال شریک با تجربه با نگاه اقتصادی آوانگارد هستیم ما دارای لوکیشنی با پرستیژ بالا و معماری منحصر به فرد هستیم که تجربه ...
1402/12/27
م.رضائی
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم داری فرزند ،دنبال کار در منزل هستم، مثل بسته بندی عروسک، لباس ،نخ و ... 
در داخل منزل انجام بدم .ساکن رشت هستم 
11:34
1403/01/04
سکینه رهروی
سلام وقت بخیر ببخشید من خانوم خاندارم و شرایط کار در بیرون ندارم احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم لطفا جواب بدهید با تشکر 
12:19
1403/01/13
سمانه غافل
محمدرضا عشقی
سلام.کدوم منطقه هستید
مشهد
21:10
استخدام نیروی کاردرمنزل
استخدام۳۰۰نیروی بسته بندی
1403/01/15
سلام دزفول هستم نمیتونم بیرون کار کنم تورو خدا یه کاری تو خونه برام پیدا کنین
08:42
1403/01/16
ملیحه مسیبی
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم0لطفا یه کار به من معرفی کنید
08:38
زهرا مرادی
سلام اگر میشه یه کار مناسب در منزل برای ماهم پیدا کنید دیگه جا نمونده که نگردیم
13:13
کـار انـلاین با گوشی پرداخت حقوق روزانه
❌حقوق 25 الی 30 تومن❌ فراخوان همکاری با دیجی کالا به جمع پیشروان دنیای دیجیتال ایران بپیوندید دیجی کالا در ادامه مسیر توسعه و بهبود خدمات خود از تمامی متخصصان سختکوشان و علاقمندان به فعالیت در یک مح...
زهرا حاصلی
سلام یه خانمم در گلپایگان به کار درمنزل نیازمندم 
14:43
حسن محمدی
سلام من یه کار در منزل می‌خوام بچه ندارم متاهلم‌کار در شهرستان می‌خوام 
22:30
1403/01/17
ندا خراطی
سلام نیاز ب کار در منزل دارم دوتا بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم ممنون میشم بمنم کار بدید 
19:17
استخدام نیروی خانوم جهت سورتینگ
سلام و عرض ادب لطفا خواهشا دقیق بخونید چون سوالات ترجیحا تکمیل سوال تکراری جواب نمیدم جهت استخدام فقط فقط رزومه بفرستید حرف اضافه جواب نمیدم نیروی خانم فقط استخدام داریم فقط خانم ساعت کاری ۸ صبح ...
1403/01/18
فاطمه
سلام احتیاج کار در منزل دارم لطفاً خیلی نیاز دارم 0**** خانم ظفری 
08:30
 ربابه صادق اکمل من یک خانه دار ههستم  احتیاج به کار در منزل دارم مرسی دستتو.ن دردنکنه
18:11
1403/01/19
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0**** 
10:46
1 پاسخ
ویژه خانم های فعال وجویای کار در منزل فقط با گوشی
✅️به تعدادمحدودی خانم فعال در فروش محصولات مراقبتی بهداشتی نیاز مندیدم ✅️کار با سر مایه گذاری ۵۰۰تا ۱میلیون تومان ✅️کار در منزل فقط با گوشی توی دستت ✅️کار ادمینی و بسته بندی نیست ✅️خواهشن فقط خانم...
1403/06/15
محمد صمدی
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم 17سالمه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
13:31
محمد صمدی
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه
13:32
محمد صمدی
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0****
13:34
کارگر خانم در کارگاه تولید فریزر رولی
کارگر خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی فریزر رولی شیفت شب
مریم چعبی
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم اگه معرفی مکنید ممنون میشم
13:45
1403/07/16
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم پریوش احمدزاده سنم حدودا 50 
08:52
1403/07/19
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
استخدام خانم جوان برای بسته بندی
کار در منزل نداریم سرویس نداریم به پنج نفر خانم جوان و منظم در کارگاه نیاز هست کارگاه فقط،خانم میباشد لطفا تلفن و مشخصات بزارید حقوق بصورت روزانه و هفتگی و ماهیانه پرداخت میشود روزی ۴۰۰ تایم کاری ه...
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام لطفابهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:34
مریم جلالی
سلام من بچه کوچیک دارم و احتیاج به کاردرمنزل دارم ترجیحا بسته بندی محصولات  لطفا کمکم کنید
20:51
استخدام نیروی کار برای کارگاه روغن گیری
✅نیاز به یک نیروی کار جهت کار در کارگاه روغن گیری ✅وظایف: ⬅️فروشندگی در مغازه ⬅️تولید ⬅️بسته بندی ✅ترجیحا خانم محل کارگاه میبد است
1403/11/02
سلام احتیاج ب کار درمنزل هستم0****جانبازی هستم 
05:12
سلام من دوتا بچه دارم کار در منزل میخام بیرون نمیتونم بیام
06:48
سلام وقت بخير ببخشيد مخستم بگم اين اگى تو مزحم شود دام
07:45
کارگر ساده خانم آقا/حراست/راننده/جا خواب/وعده غذا
فراخوان بزرگ جذب نیرو در شرکت تولید دارو❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه دارو سازی و تجهیزات پزشکی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی ...
1403/12/04
کامی یزد
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید
سلام خوبی شما خسته نباشید 
14:12
1403/12/05
سلام من خانم خانه دار هستم از تهران واحتیاج به کار در منزل دارم 
03:52
1403/12/06
شهره آل احمد
سلام به کار در منزل احتیاج دارم ترجیحا بسته بندی کاردانی گرافیک دارم با تشکر
00:12
کاردر منزل
سلام کاردر منزل بسته بندی آجیل و حبوبات بصورت پاره وقت به عنوان شغل دوم هم میشه استفاده کرد فرصتی عالی برا خانوما و اقایون دارای تاییدیه تمام ارگان ها و رضایت
سلام من یه خانم خانه دار هستم و شرایط کارکردن بیرون از خونه رو ندارم خیلی وقته دارم دارم دنبال کاردرمنزل میگردم میشه به منم کمک کنین ممنون میشم
05:19
سارا عباسزاده معروفی
سلام من یک خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم شرایط بیرون از خونه رو ندارم اگ کاری بود بهم معروفی کنید مرسی
12:33
چهارشنبه 30 بهمن 1404، ساعت 02:53