دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل 0**** 

بسته بندی

1402/11/10
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر 
15:28
1 پاسخ
4 تایید
کشتارگاه زرین مرغ
قطعه بندی
### آگهی استخدام: قطعه بندی مرغ(خورده گوشت) 🛠 فرصت شغلی ویژه برای قطعه بندی مرغ🛠️ #### 📅 شرایط کاری: - ساعت کاری: از ۷ صبح تا ۴ بعد از ظهر - حقوق: بین ۵۵۰ تا ۸۰۰ تومان، بسته به سرعت و مهارت شما -...
1402/11/11
شکیبا امیری
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتوانم بیرون کار کنم  دنبال کار در منزل  میگردم میشه کار به من‌معرفی کنید
09:25
3 تایید
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر
این آگهی کار با شماره 0**** اشتباه شده لطفا تماس نگیرید
11:56
1402/11/12
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
09:01
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
به یک پسر نوجوان ایرانی جهت بسته بندی در کارگاه آرکوپال نیازمندیم نوجوان حدودا بین 16 تا 20
1402/11/14
محمدرضا عشقی
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
سلام.کدوم منطقه هستید
08:32
1 پاسخ
1402/11/15
اکرم پوراکبر
سلام خانم خانه داراست احتیاج به کار بسته بندی درمنزل دارم 
11:38
سلام من یک خانم خانه دار هستم و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و جویای کار در منزل هستم ممنون میشم که کار در منزل معرفی کنید
17:51
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی میوه .فقط خانم و ترجیحا بلوچ باشد فقط تماس پاسخگو هستیم
1402/11/17
سلام احتیاج به کار در منزل دارم خواهشن کمکم کنید
18:43
1402/11/18
ساناز نصرتی
سلام وقت بخیر من یه خانوم خاندار هستم و یه یکدختر2ساله دارم و ب یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم بهم معرفی کنین
13:56
نجمه نیازمند
سلام احتیاج به کار در منزل دارم راهنمایی کنید ممنون
21:37
بسته بندی
بسته بندی حبوبات و اجیل در منزل بسیار راحت پیام بزارید
نازیما کریمی
سلام من 18سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم اگه میشه یه کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر
22:30
1402/11/19
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان 
کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم
17سالمه 
23:03
1 پاسخ
1402/11/20
سلام من یه خانوم خانه دارم دنبال کار در منزل هستم🙏
08:47
1 تایید
بسته بندی
شرایط کاری سن 20تا30 حتما حتما مجرد باشد خانم متاهل تماس نگیرد حقوق از 15 تومنه ساعت کاری از ساعت10تا18 کار در محیطی امن و سالم
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید 
20:06
1 پاسخ
1 تایید
1402/11/22
سلام خسته نباشید من 17سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم خواهش میکنم ای کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر ممنون
20:04
1402/11/25
نصرت سیاهپوش
سلام من خانم خانه دارهستم احتیاج به ‌اردرمنزل هستم 
04:30
بسته بندی
بسته بندی شلوار جین ساعت کاری ۸ الی ۱۹ ساعت ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری خانم و آقا
1402/11/26
سلام من دنبال کار در منزلم بچه کوچک دارم کاری به من معرفی کنید که تو خونه. انجام بدم
19:36
1402/11/27
شهلا شریفی
سلامممم  منم کار در منزل. نیازم سه تا. دختر. بزرگیم با مامان. چهار. تا اگه میشه کار. زر. منزل. معرفی. کنین. برامون 
05:34
1402/11/29
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه 
05:11
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
ب یک نیروی ساده خانم نیاز دارم
فائزه شمس
سلام خانه دار هستم باز به کار در منزل دارم و ساکن گرمدره هستم 
09:16
آرزو طاهری
سلام یک کار در منزل میخام که رفت و امد با خودشون باشه  من مشهدم بلوار شاهنامه با تشکر
21:15
1402/11/30
خاطره قرشی
سلام کار در منزل بسته  بندی در تالش و آستارا معرفی کنید لطفا ثبت نام رایگان لطفا راهنمایی کنید 
11:08
بسته بندی
به تعداد محدودی خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
سلام من احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** ساراموسوی
15:07
1402/12/01
مهناز نوربین
سلام خانه دار هستم بسته بندی در منزل انجام میدم اگم کسی پیدا کرد لطفا بگید انجام بدیم اگه نیرو میخوان 0**** 
06:11
سلام من یک بچه کوچیک دارم خیلی به کار در منزل احتیاج دارم لطف راهنمایم کنید
19:41
طراحی جعبه های غذایی و فست فودی
به یک طراح به صورت دورکاری با خلاقیت و مهارت بالا و آشنا به امور چاپ افست برای طراحی جعبه های اختصاصی فست فودی ها و جعبه های عمومی فست فودی نیاز دارم
1402/12/02
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
10:19
1 پاسخ
1402/12/03
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام  لطفابهم معرفی کنید
19:55
1 پاسخ
اعظم حیدری خواه
سلام کار در منزل می‌خوام قزوین بویین زهرا هستم
20:50
بسته بندی
سلام .به یک نفر نیروی بسته بندی خانم جهت کار در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم....تایم کاری ۸ونیم صبح تا ۴ونیم عصر...حضوری تشریف بیاورید...بلوار فضیلت کوچه ۳۱ جنب پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی...در...
1402/12/04
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید 
08:04
1 پاسخ
بهاره مرادیان
سلام .وقت بخیر. برای آگاهی کاردرمنزل مزاحم شدم 
23:00
بهاره مرادیان
سلام وقت بخیر برای کار در منزل  مزاحم شدم لطفا جواب بدید
23:01
استخدام نیروی فنی مسلط به برق با حقوق و مزایا
استخدام نیروی فنی مسلط به برق با حقوق و مزایا(بیمه + عیدی + پاداش ) نیروی جوان 20 تا 25 حداقل یکسال سابقه کاری آشنا به مفاهیم اولیه برق نصب +مونتاژ +برش +بسته بندی و جمع اوری سفارشات مربوط به نورخ...
شیما انصاری
سلام نیازمند کاردرمنزل هستمم
23:01
1402/12/05
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کارکنم من کارمیخوام ولی درمنزل باشه امینی هستم
08:55
مهسا اسدی
همه کارها برای شهرهای بزرگ پس من شهرستانی چکار کنم😢
18:18
استخدام نیروی کار
نظافت و بسته بندی
1402/12/08
علی سادات
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم وغیره که به شرایط یک خانم در منزل باشد 
منطقه نکا 
شماره تماس 0****   
15:37
مرط عبدی نژاد
سلام من در خانه مسکونی خودم کار بسته بندی یا پوست کردن انواع باقالی و کارهای نظیر این در منزل خودم کارایی بهتر دارم
19:16
1402/12/10
سلام من خانم خانه دارهستم نیاز کار درمنزل دارم شرایط. کار بیرون ندارم ممنون میشم 
14:50
استخدام نیرو کار ساده در کارخانه ی تولید آبمعدنی
استخدام شهرستانی هم استخدام میکنیم به تعدادی نیرو کارساده جهت کار بسته بندی حراست وخط تولید در کارخانه ی تولید آبمعدنی نیازمندیم حقوق ماهیانه 24 میلیون تومان پاداش عیدی سنوات به همراه جای خواب غ...
زینب طاهری
سلام من دنبال کار در منزل هستم شرایط بیرون رو ندارم برم کار کنم ممنون میشم راهنمای کنیم 
16:15
فاطمه مرزوقی
سلام من امکان در امدن رو ندارم کار در منزل میخاستم
19:20
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:11
ادمین پاسخگو کار بسته بندی در منزل
شرکت سپهر جهت تکمیل کادر خود به تعداد محدودی ادمین پاسخگو برای پیج کاری وتلگرام و همچنین تعداد محدودی نیرو جهت بسته بندی نخ در منزل خودتون نیازمنده.. بهترین فرصت برای خانم های خانه دار ک نمیتونن بیرون...
1402/12/13
سلام  من  بچه کوچک دارم دنبال کار در منزل میخواستم میشه بهم معرفی کنید
16:37
1402/12/14
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل هستم کسی سراغ دارید خبر بدهید 0****  سه فرزند دارم 
16:17
آزموده
از قزوین پیام می‌دم استخدام کار در منزل 
16:21
خلیفه خشک کار قنادی
کره ای برابر تصویر زبان برابر تصویر بارهای بسته بندی و فله بازاری شرط بسیار مهم عدم اعتیاد به هرگونه مواد مخدر و سیگار کاربلد و‌ماهر و با سابقه سالم، متعهد و منظم در صورت لزوم و دوری مسافت منزل مسکو...
1402/12/15
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم اگه میشه یه کار در خانه بهم معرفی کنین در ضمن خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی هم دارم 
13:14
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در خانه هستم خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی دارم اگه کاری بود معرفی کنیین لطفا  
13:16
1402/12/16
زهرا رجب پور
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
06:57
مسئول فنی،کنترل کیفی
باسلام شرکت بینیازبهداشت،در راسته تولید و بسته بندی مواد شوینده خانگی،به مسئول فنی و کنترل کیفی نیازمنده است. شرایط استخدامی مدرک تحصیلی لیسانس شیمی اعم از،شیمی کاربردی یا شیمی محض یا صنایع شیمی جنسیت...
سلام من بچه کوچیک دارم میخام کار بسته بندی رو در منزل انجام بدم
09:15
جوادسلیمانی مقدم
سلام من ازمادرم نگهداری میکنم سرپرست خانوارهستم مشکل مالی زیاد دارم نیازمندکاردرخانه هستم 
0****  ممنون
16:52
1402/12/17
زهرا عزیزی
سلام  خسته نباشین من یه دخترکوچیک دارم شرایط کاربیرون وندارم ممنون لطف کنین کاری باشه بتونم انجام بدم
13:02
ادمین سایت
به یک همکار خانم آشنا به عکاسی و کامپیوتر جهت ادمینی سایت فروشگاه اپلود عکس و به روز رسانی موجودی سایت با اموزش توسط شرکت پشتیبان سایت بسته بندی سفارشات سایت و همکاری با ادمین های اینترنتی پر انرژی...
1402/12/18
اکرم سعادت
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم 
07:12
1402/12/21
راحله شفیقی
من احتیاج به کار دارم سپاس 
11:01
سکینه غفاری
سلام من به دنباله کار در منزل هستم 
لطفا کاری رو به من معرفی کنید تو خونه انجام بدم. 
11:56
استخدام کارگر ساده انبار
جهت کار در لوازم خانگی امیرکبیر بارگیری و تخلیه و بسته بندی حداکثر حقوق ۱۷ میلیون تومان
پریسا شریفی
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم شرایط کاردربیرون ندارم لطفاجواب بدید
12:29
1402/12/24
فرنگیس مقدسی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
21:42
1402/12/26
حنانه مصری
سلام دنبال کار در منزل بسته هستم شماره تلفنم0**** 
10:35
انباردار با بیمه در شرکت پخش ابزار
شرکت پخش فراابزاران برای تکمیل نیروی انبار از کارجویان دعوت به همکاری می نماید. وظایف: * جمع آوری و بسته بندی سفارشات مشتریان * بارگیری و تخلیه اجناس * کنترل موجودی انبار و چیدمان قفسه ها شرایط همکاری...
1402/12/27
م.رضائی
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم داری فرزند ،دنبال کار در منزل هستم، مثل بسته بندی عروسک، لباس ،نخ و ... 
در داخل منزل انجام بدم .ساکن رشت هستم 
11:34
1403/01/04
سکینه رهروی
سلام وقت بخیر ببخشید من خانوم خاندارم و شرایط کار در بیرون ندارم احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم لطفا جواب بدهید با تشکر 
12:19
1403/01/13
سمانه غافل
محمدرضا عشقی
سلام.کدوم منطقه هستید
مشهد
21:10
طراحی دارو طبیعی
شرکت تیکوش دارو یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه داروهای طبیعی و ترکیبی است. ما قصد داریم طراحی بسته‌بندی دو محصول دارویی خود با نام‌های تکودایجست و تکوپپتیک را به یک طراح حرفه‌ای بسپاریم. هر دو محصول...
1403/01/15
سلام دزفول هستم نمیتونم بیرون کار کنم تورو خدا یه کاری تو خونه برام پیدا کنین
08:42
1403/01/16
ملیحه مسیبی
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم0لطفا یه کار به من معرفی کنید
08:38
زهرا مرادی
سلام اگر میشه یه کار مناسب در منزل برای ماهم پیدا کنید دیگه جا نمونده که نگردیم
13:13
نیروی خانم جهت بسته بندی
باسلام به تعدای خانم جهت همکاری در بسته بندی اتوکاری تمیز کاری محیط کامل سالم کار بیرون بر ندادیم ادرس اسلامشهر بلوار نواب خیابان شهدای ضیاآباد
زهرا حاصلی
سلام یه خانمم در گلپایگان به کار درمنزل نیازمندم 
14:43
حسن محمدی
سلام من یه کار در منزل می‌خوام بچه ندارم متاهلم‌کار در شهرستان می‌خوام 
22:30
1403/01/17
ندا خراطی
سلام نیاز ب کار در منزل دارم دوتا بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم ممنون میشم بمنم کار بدید 
19:17
استخدام گرافیست دورکار
با سلام مجتمع چاپ و بسته بندی آتا در قسمت واحد گرافیک ؛ گرافیست دورکار استخدام می نماید؛ شرایط کار: ۱.دورکار و غیر حضوری ۲.ترجیحا ساکن قم ۳.تسلط کامل به نرم افزارهای طراحی ۴.دارای رزومه کاری مرتبط ...
1403/01/18
فاطمه
سلام احتیاج کار در منزل دارم لطفاً خیلی نیاز دارم 0**** خانم ظفری 
08:30
 ربابه صادق اکمل من یک خانه دار ههستم  احتیاج به کار در منزل دارم مرسی دستتو.ن دردنکنه
18:11
1403/01/19
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0**** 
10:46
1 پاسخ
کارگر ساده صحافی مونتاژ بسته بندی
توضیحات هلدینگ زئوس در تهران (منطقه 4، تهرانپارس شرقی) جهت توسعه کادر واحد تولید ؛ اقدام به استخدام کارگر ساده در بخش صحافی مونتاژ -بسته بندی و... از متقاضیان ساکن استان تهران می‌نماید. شرایط احراز: -...
1403/06/15
محمد صمدی
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم 17سالمه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
13:31
محمد صمدی
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه
13:32
محمد صمدی
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0****
13:34
نیرو جهت کاردر تولیدی صندل و کتانی
اقا یا خانم جهت بسته بندی و دورگیری
مریم چعبی
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم اگه معرفی مکنید ممنون میشم
13:45
1403/07/16
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم پریوش احمدزاده سنم حدودا 50 
08:52
1403/07/19
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
کار در شیرینی پزی و بسته بندی
خانم و آقا
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام لطفابهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:34
مریم جلالی
سلام من بچه کوچیک دارم و احتیاج به کاردرمنزل دارم ترجیحا بسته بندی محصولات  لطفا کمکم کنید
20:51
کارگر ساده بسته بندی دارو(غذا بیمه جای خواب)
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده آقادرکارخانه تولید دارو دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ۸ساعت کار(۸ صبح تا ۴ ظهر) ✅جای خواب مجهز و تمیز برای شهرستانی های عزیز ✅وعده غذایی۳ وعده ✅️بیمه تامین اجتماعی...
1403/11/02
سلام احتیاج ب کار درمنزل هستم0****جانبازی هستم 
05:12
سلام من دوتا بچه دارم کار در منزل میخام بیرون نمیتونم بیام
06:48
سلام وقت بخير ببخشيد مخستم بگم اين اگى تو مزحم شود دام
07:45
صنعتی فنی مهندسی
به تعدادی خانم / آقا جهت بسته بندی و اتو پوشاک کودک و نوجوان در کارگاه تولیدی نیازمندیم.
1403/12/04
کامی یزد
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید
سلام خوبی شما خسته نباشید 
14:12
1403/12/05
سلام من خانم خانه دار هستم از تهران واحتیاج به کار در منزل دارم 
03:52
1403/12/06
شهره آل احمد
سلام به کار در منزل احتیاج دارم ترجیحا بسته بندی کاردانی گرافیک دارم با تشکر
00:12
نیروی فعال و با انگیزه
به یک آقای جوان جهت کار در کارگاه بسته بندی سلفون نیازمندیم.فرد مورد نظر با سلیقه و دلسوز و مسئولیت پذیر باشد.در صورت پیشرفت حقوق افزایش می یابد.فقط تماس
سلام من یه خانم خانه دار هستم و شرایط کارکردن بیرون از خونه رو ندارم خیلی وقته دارم دارم دنبال کاردرمنزل میگردم میشه به منم کمک کنین ممنون میشم
05:19
سارا عباسزاده معروفی
سلام من یک خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم شرایط بیرون از خونه رو ندارم اگ کاری بود بهم معروفی کنید مرسی
12:33
شنبه 4 خرداد 1404، ساعت 15:51