دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل *******

بسته بندی

1402/11/10
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر 
15:28
1 پاسخ
4 تایید
شهرک صنعتی گلگون
بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی در کارخانه معتبر تجهیزات پزشکی به همراه سرویس از میدان آزادی
1402/11/11
شکیبا امیری
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتوانم بیرون کار کنم  دنبال کار در منزل  میگردم میشه کار به من‌معرفی کنید
09:25
2 تایید
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر
این آگهی کار با شماره 0**** اشتباه شده لطفا تماس نگیرید
11:56
1402/11/12
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
09:01
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی بالا بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
1402/11/14
محمدرضا عشقی
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
سلام.کدوم منطقه هستید
08:32
1 پاسخ
1402/11/15
اکرم پوراکبر
سلام خانم خانه داراست احتیاج به کار بسته بندی درمنزل دارم 
11:38
سلام من یک خانم خانه دار هستم و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و جویای کار در منزل هستم ممنون میشم که کار در منزل معرفی کنید
17:51
2 تایید
بسته بندی
باسلام به تعدادی اقا/خانم جهت کار در منزل نیازمندیم برای توضیحات بیشتر به روبیکا پیام بدید ممنون
1402/11/17
سلام احتیاج به کار در منزل دارم خواهشن کمکم کنید
18:43
1402/11/18
ساناز نصرتی
سلام وقت بخیر من یه خانوم خاندار هستم و یه یکدختر2ساله دارم و ب یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم بهم معرفی کنین
13:56
نجمه نیازمند
سلام احتیاج به کار در منزل دارم راهنمایی کنید ممنون
21:37
بسته بندی
به یک کارگر خانم نیازمندیم
نازیما کریمی
سلام من 18سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم اگه میشه یه کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر
22:30
1402/11/19
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان 
کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم
17سالمه 
23:03
1 پاسخ
1402/11/20
سلام من یه خانوم خانه دارم دنبال کار در منزل هستم🙏
08:47
بسته بندی
به تعدادی همکار خانم جهت کار بسته بندی دفاتر و لوازم تحریر نیازمندیم
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید 
20:06
1402/11/22
سلام خسته نباشید من 17سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم خواهش میکنم ای کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر ممنون
20:04
1402/11/25
نصرت سیاهپوش
سلام من خانم خانه دارهستم احتیاج به ‌اردرمنزل هستم 
04:30
بسته بندی
نیروی آقا جهت بردستی پوشاک بافت محدوده چهار راه برق همراه با آموزش از 18 تا 25 سال
1402/11/26
سلام من دنبال کار در منزلم بچه کوچک دارم کاری به من معرفی کنید که تو خونه. انجام بدم
19:36
1402/11/27
شهلا شریفی
سلامممم  منم کار در منزل. نیازم سه تا. دختر. بزرگیم با مامان. چهار. تا اگه میشه کار. زر. منزل. معرفی. کنین. برامون 
05:34
1402/11/29
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه 
05:11
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما با درامدی عالی بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی کسب اطلاعات فقط از روبیکا
فائزه شمس
سلام خانه دار هستم باز به کار در منزل دارم و ساکن گرمدره هستم 
09:16
آرزو طاهری
سلام یک کار در منزل میخام که رفت و امد با خودشون باشه  من مشهدم بلوار شاهنامه با تشکر
21:15
1402/11/30
خاطره قرشی
سلام کار در منزل بسته  بندی در تالش و آستارا معرفی کنید لطفا ثبت نام رایگان لطفا راهنمایی کنید 
11:08
طراحی لیبل مواد غذایی ۱۴*۸
با سلام من یک لیبل مواد غذایی ( کپه ) با طراحی خلاقانه میخواستم، ابعاد عمودی ۱۴*۸
سلام من احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** ساراموسوی
15:07
1402/12/01
مهناز نوربین
سلام خانه دار هستم بسته بندی در منزل انجام میدم اگم کسی پیدا کرد لطفا بگید انجام بدیم اگه نیرو میخوان 0**** 
06:11
سلام من یک بچه کوچیک دارم خیلی به کار در منزل احتیاج دارم لطف راهنمایم کنید
19:41
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم فقط تماس جوابگو هستیم ساعت تماس ۸ صبح تا 6 بعد از ظهر
1402/12/02
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
10:19
1 پاسخ
1402/12/03
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام  لطفابهم معرفی کنید
19:55
1 پاسخ
اعظم حیدری خواه
سلام کار در منزل می‌خوام قزوین بویین زهرا هستم
20:50
مزون لباس
مسئول بسته بندی
به یک خانم در بازه سنی ۱۸-۳۰ سال جهت کار در حیطه ی اماده سازی و ارسال سفارشات مزون نیازمندیم لطفا فقط به تلگرام شماره ی زیر پیام ارسال بفرمایید 09928006369
1402/12/04
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید 
08:04
1 پاسخ
بهاره مرادیان
سلام .وقت بخیر. برای آگاهی کاردرمنزل مزاحم شدم 
23:00
بهاره مرادیان
سلام وقت بخیر برای کار در منزل  مزاحم شدم لطفا جواب بدید
23:01
بسته بندی
با سلام به یک خانم جهت بسته بندی نبات نیازمندیم لطفا به توضیحات توجه کنید در غیر این صورت پیام پاسخگو نمی باشیم ۱- نیرو فقط فقط از شهرک میانرود گرفته میشود ۲-کار در منزل خودتان انجام میشود ۳- منزل ش...
شیما انصاری
سلام نیازمند کاردرمنزل هستمم
23:01
1402/12/05
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کارکنم من کارمیخوام ولی درمنزل باشه امینی هستم
08:55
مهسا اسدی
همه کارها برای شهرهای بزرگ پس من شهرستانی چکار کنم😢
18:18
استخدام کارگر بسته بندی آجیل(خوابگاه،غذا،سرویس‌‌)
استخدام کارگر ساده ماهر و نیمه ماهر آقا در کارخانه آجیل و خشکبار قسمت تولید و بسته بندی نیازمندیم: ✔️ساعت کاری ۸صبح تا ۴بعدازظهر جمعه ها و ✔️تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✔️دارای ۳ وعده غذایی ✔️دارای ۳...
1402/12/08
علی سادات
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم وغیره که به شرایط یک خانم در منزل باشد 
منطقه نکا 
شماره تماس 0****   
15:37
مرط عبدی نژاد
سلام من در خانه مسکونی خودم کار بسته بندی یا پوست کردن انواع باقالی و کارهای نظیر این در منزل خودم کارایی بهتر دارم
19:16
1402/12/10
سلام من خانم خانه دارهستم نیاز کار درمنزل دارم شرایط. کار بیرون ندارم ممنون میشم 
14:50
پروژه اکسل 85406
سلام برای طراحی سیستم زنجیره تامین در اکسل (با جدول و نمودار) داده ها رو خودم بهتون ارائه بدم هزینه حدودی چقدر میشه؟ تا سه شنبه هفته آینده فرصت دارم داده هایی که دارم: * شیت ...
زینب طاهری
سلام من دنبال کار در منزل هستم شرایط بیرون رو ندارم برم کار کنم ممنون میشم راهنمای کنیم 
16:15
فاطمه مرزوقی
سلام من امکان در امدن رو ندارم کار در منزل میخاستم
19:20
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:11
نیازمند به چند نیروی خانم جهت بسته بندی
نیازمند به چند نیروی خانم جهت بسته‌بندی میوه خشک در کارگاه هستیم. محدوده کارگاه خیابان برازنده می‌باشد. امکان کار فقط در محل کارگاه وجود دارد. محیط کار مناسب برای خانم ها می باشد . حداکثر سن لازم برای...
1402/12/13
سلام  من  بچه کوچک دارم دنبال کار در منزل میخواستم میشه بهم معرفی کنید
16:37
1402/12/14
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل هستم کسی سراغ دارید خبر بدهید 0****  سه فرزند دارم 
16:17
آزموده
از قزوین پیام می‌دم استخدام کار در منزل 
16:21
کار در منزل
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار با درامدی بالا کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1402/12/15
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم اگه میشه یه کار در خانه بهم معرفی کنین در ضمن خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی هم دارم 
13:14
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در خانه هستم خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی دارم اگه کاری بود معرفی کنیین لطفا  
13:16
1402/12/16
زهرا رجب پور
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
06:57
کار گر
* به ۳۰ نفر خانم برای همکاری بسته بندی آ جیل با حقوق روزانه بالای یک ملیون صبحانه نهار شام ۹ صبح تا ۱۲ شب با سرویس رفت و برگشت مراجعه حضوری فردا جمعه ۵ ال ۱۰ شب مکان آبرسان
سلام من بچه کوچیک دارم میخام کار بسته بندی رو در منزل انجام بدم
09:15
جوادسلیمانی مقدم
سلام من ازمادرم نگهداری میکنم سرپرست خانوارهستم مشکل مالی زیاد دارم نیازمندکاردرخانه هستم 
0****  ممنون
16:52
1402/12/17
زهرا عزیزی
سلام  خسته نباشین من یه دخترکوچیک دارم شرایط کاربیرون وندارم ممنون لطف کنین کاری باشه بتونم انجام بدم
13:02
نیرو خانوم
سلام خدا قوت به چند نیرو خانوم در کار مواد غذایی نیازمندیم جهت بسته بندی شهرک صنعتی مشهد سن 20تا 30 تماس پاسخگو نیستم . بیمه بعد دوماه . . سرویس رفت برگشت . رزومه نامه تون رو داخل روبیکا بفرستی...
1402/12/18
اکرم سعادت
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم 
07:12
1402/12/21
راحله شفیقی
من احتیاج به کار دارم سپاس 
11:01
سکینه غفاری
سلام من به دنباله کار در منزل هستم 
لطفا کاری رو به من معرفی کنید تو خونه انجام بدم. 
11:56
کار در خیاطی
باسلام به تعدادی نیرو جهت کار در کارگاه خیاطی نیازمندیم با حقوق عالی زیگزال دوز مچ دوز تیراژ بالا ۲ نفر با سابقه کاری ۲ سال حقوق ۱۲ تا ۱۵ میلیون طاقه پهن کن ۳نفر ۷تا۸ میلیون کمک بر...
پریسا شریفی
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم شرایط کاردربیرون ندارم لطفاجواب بدید
12:29
1402/12/24
فرنگیس مقدسی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
21:42
1402/12/26
حنانه مصری
سلام دنبال کار در منزل بسته هستم شماره تلفنم0**** 
10:35
کارمند ساده آقا حتی دانش آموز و دانشجو
با سلام به یک کارمند آقا جهت کار در فروشگاه پارچه مبلی واقع در چهار راه یافت آباد نیاز داریم برای کارایی مثل نظافت روزانه فروشگاه و برشکاری و بسته بندی پارچه کنار همکاران خانوم و آقای دیگه ساعت کار ...
1402/12/27
م.رضائی
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم داری فرزند ،دنبال کار در منزل هستم، مثل بسته بندی عروسک، لباس ،نخ و ... 
در داخل منزل انجام بدم .ساکن رشت هستم 
11:34
1403/01/04
سکینه رهروی
سلام وقت بخیر ببخشید من خانوم خاندارم و شرایط کار در بیرون ندارم احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم لطفا جواب بدهید با تشکر 
12:19
1403/01/13
سمانه غافل
محمدرضا عشقی
سلام.کدوم منطقه هستید
مشهد
21:10
کاردرمنزل فروش محصولات آرایشی بهداشتی
به تعدادی خانم با انگیزه وباروابط عمومی بالا وتعهدکاری جهت دریافت نمایندگی فروش محصولات آرایشی بهداشتی نیارمندیم داشتن گوشی هوشمند وتعهد کاری بالا بدون نیاز به سرمایه اولیه وسابقه کاری بدون نیاز به دا...
1403/01/15
سلام دزفول هستم نمیتونم بیرون کار کنم تورو خدا یه کاری تو خونه برام پیدا کنین
08:42
1403/01/16
ملیحه مسیبی
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم0لطفا یه کار به من معرفی کنید
08:38
زهرا مرادی
سلام اگر میشه یه کار مناسب در منزل برای ماهم پیدا کنید دیگه جا نمونده که نگردیم
13:13
کارگر گارگاه گز سازی
یه چند نیرو خانوم ماهر جهت بسته بندی جعبه گز نیازمندیم
زهرا حاصلی
سلام یه خانمم در گلپایگان به کار درمنزل نیازمندم 
14:43
حسن محمدی
سلام من یه کار در منزل می‌خوام بچه ندارم متاهلم‌کار در شهرستان می‌خوام 
22:30
1403/01/17
ندا خراطی
سلام نیاز ب کار در منزل دارم دوتا بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم ممنون میشم بمنم کار بدید 
19:17
کارگر ساده
نیروی آقا در کارگاه تولیدی به یک نفر نیروی آقا فعال ، کاری و متعهد ، شرایط سنی 15تا20سال در محیط کارگاه برای امور بسته بندی و تولید نیازمندیم یک ساعت تایم استراحت و ناهار ناهار برعهده خودتان است و جا...
1403/01/18
فاطمه
سلام احتیاج کار در منزل دارم لطفاً خیلی نیاز دارم 0**** خانم ظفری 
08:30
 ربابه صادق اکمل من یک خانه دار ههستم  احتیاج به کار در منزل دارم مرسی دستتو.ن دردنکنه
18:11
1403/01/19
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0**** 
10:46
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی یا مونتاژ باشه انجام میدم
1403/06/15
محمد صمدی
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم 17سالمه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
13:31
محمد صمدی
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه
13:32
محمد صمدی
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0****
13:34
کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
مریم چعبی
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم اگه معرفی مکنید ممنون میشم
13:45
1403/07/16
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم پریوش احمدزاده سنم حدودا 50 
08:52
1403/07/19
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
کارگر/ نیرو خانم برای گلخانه شاهنامه توس
چند نفر کارگر/نیرو خانم برای گلخانه گل رز واقع در شاهنامه۶۹، جاده حسن آباد شوراب، روستای اخنگان نیازمندیم. سرویس از سه راه فردوسی تا گلخانه موجود است. ساعت کاری ۸ تا ۱۶ و یکساعت و نیم استراحت کار بس...
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام لطفابهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:34
مریم جلالی
سلام من بچه کوچیک دارم و احتیاج به کاردرمنزل دارم ترجیحا بسته بندی محصولات  لطفا کمکم کنید
20:51
استخدام تعدادی نیرو جهت بسته بندی کاردرمنزل
استخدام نیرو جهت بسته بندی کاردرمنزل حبوبات ارسال به سراسر کشور برای ثبت نام فقط درچت پیام دهید
پنج‌شنبه 1 آذر 1403، ساعت 18:50