شماره تلفن کار در منزل *******
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتوانم بیرون کار کنم دنبال کار در منزل میگردم میشه کار به منمعرفی کنید
این آگهی کار با شماره 0**** اشتباه شده لطفا تماس نگیرید
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
سلام.کدوم منطقه هستید
سلام خانم خانه داراست احتیاج به کار بسته بندی درمنزل دارم
سلام من یک خانم خانه دار هستم و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و جویای کار در منزل هستم ممنون میشم که کار در منزل معرفی کنید
سلام احتیاج به کار در منزل دارم خواهشن کمکم کنید
سلام وقت بخیر من یه خانوم خاندار هستم و یه یکدختر2ساله دارم و ب یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم بهم معرفی کنین
سلام احتیاج به کار در منزل دارم راهنمایی کنید ممنون
سلام من 18سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم اگه میشه یه کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم 17سالمه
سلام من یه خانوم خانه دارم دنبال کار در منزل هستم🙏
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید
سلام خسته نباشید من 17سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم خواهش میکنم ای کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر ممنون
سلام من خانم خانه دارهستم احتیاج به اردرمنزل هستم
سلام من دنبال کار در منزلم بچه کوچک دارم کاری به من معرفی کنید که تو خونه. انجام بدم
سلامممم منم کار در منزل. نیازم سه تا. دختر. بزرگیم با مامان. چهار. تا اگه میشه کار. زر. منزل. معرفی. کنین. برامون
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل میخوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه
سلام خانه دار هستم باز به کار در منزل دارم و ساکن گرمدره هستم
سلام یک کار در منزل میخام که رفت و امد با خودشون باشه من مشهدم بلوار شاهنامه با تشکر
سلام کار در منزل بسته بندی در تالش و آستارا معرفی کنید لطفا ثبت نام رایگان لطفا راهنمایی کنید
سلام من احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** ساراموسوی
سلام خانه دار هستم بسته بندی در منزل انجام میدم اگم کسی پیدا کرد لطفا بگید انجام بدیم اگه نیرو میخوان 0****
سلام من یک بچه کوچیک دارم خیلی به کار در منزل احتیاج دارم لطف راهنمایم کنید
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام لطفابهم معرفی کنید
سلام کار در منزل میخوام قزوین بویین زهرا هستم
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام .وقت بخیر. برای آگاهی کاردرمنزل مزاحم شدم
سلام وقت بخیر برای کار در منزل مزاحم شدم لطفا جواب بدید
سلام نیازمند کاردرمنزل هستمم
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کارکنم من کارمیخوام ولی درمنزل باشه امینی هستم
همه کارها برای شهرهای بزرگ پس من شهرستانی چکار کنم😢
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم وغیره که به شرایط یک خانم در منزل باشد منطقه نکا شماره تماس 0****
سلام من در خانه مسکونی خودم کار بسته بندی یا پوست کردن انواع باقالی و کارهای نظیر این در منزل خودم کارایی بهتر دارم
سلام من خانم خانه دارهستم نیاز کار درمنزل دارم شرایط. کار بیرون ندارم ممنون میشم
سلام من دنبال کار در منزل هستم شرایط بیرون رو ندارم برم کار کنم ممنون میشم راهنمای کنیم
سلام من امکان در امدن رو ندارم کار در منزل میخاستم
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
سلام من بچه کوچک دارم دنبال کار در منزل میخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام من به دنبال کار درمنزل هستم کسی سراغ دارید خبر بدهید 0**** سه فرزند دارم
از قزوین پیام میدم استخدام کار در منزل
سلام نیازمند کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم اگه میشه یه کار در خانه بهم معرفی کنین در ضمن خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی هم دارم
سلام نیازمند کار در خانه هستم خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی دارم اگه کاری بود معرفی کنیین لطفا
سلام من دنبال کار در منزل هستم
سلام من بچه کوچیک دارم میخام کار بسته بندی رو در منزل انجام بدم
سلام من ازمادرم نگهداری میکنم سرپرست خانوارهستم مشکل مالی زیاد دارم نیازمندکاردرخانه هستم 0**** ممنون
سلام خسته نباشین من یه دخترکوچیک دارم شرایط کاربیرون وندارم ممنون لطف کنین کاری باشه بتونم انجام بدم
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم
من احتیاج به کار دارم سپاس
سلام من به دنباله کار در منزل هستم لطفا کاری رو به من معرفی کنید تو خونه انجام بدم.
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم شرایط کاردربیرون ندارم لطفاجواب بدید
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
سلام دنبال کار در منزل بسته هستم شماره تلفنم0****
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم داری فرزند ،دنبال کار در منزل هستم، مثل بسته بندی عروسک، لباس ،نخ و ... در داخل منزل انجام بدم .ساکن رشت هستم
سلام وقت بخیر ببخشید من خانوم خاندارم و شرایط کار در بیرون ندارم احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم لطفا جواب بدهید با تشکر
مشهد
سلام دزفول هستم نمیتونم بیرون کار کنم تورو خدا یه کاری تو خونه برام پیدا کنین
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم0لطفا یه کار به من معرفی کنید
سلام اگر میشه یه کار مناسب در منزل برای ماهم پیدا کنید دیگه جا نمونده که نگردیم
سلام یه خانمم در گلپایگان به کار درمنزل نیازمندم
سلام من یه کار در منزل میخوام بچه ندارم متاهلمکار در شهرستان میخوام
سلام نیاز ب کار در منزل دارم دوتا بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم ممنون میشم بمنم کار بدید
سلام احتیاج کار در منزل دارم لطفاً خیلی نیاز دارم 0**** خانم ظفری
ربابه صادق اکمل من یک خانه دار ههستم احتیاج به کار در منزل دارم مرسی دستتو.ن دردنکنه
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0****
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم اگه معرفی مکنید ممنون میشم
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم پریوش احمدزاده سنم حدودا 50
سلام میتونم کمکتون کنم
سلام میتونم کمکتون کنم
سلام میتونم کمکتون کنم
سلام من بچه کوچیک دارم و احتیاج به کاردرمنزل دارم ترجیحا بسته بندی محصولات لطفا کمکم کنید