دنبال کن

خانم شکیبایی کار در منزل

بسته بندی

1404/08/25
پیمان نجفی نجفی
من یک مبلغ 199هزارتومان ویک‌مبلغ 643هزارتومان زدم گفتند 1ملیون دیگه هم بزن که نزدم الان جوابگو نیستند پولم رفت 
07:25
2 پاسخ
3 تایید
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
اینا همشون دروغ گوهستن
12:32
1 تایید
1404/08/30
مریم مرادی
پیمان نجفی نجفی
من یک مبلغ ۱۹۹هزارتومان ویک‌مبلغ ۶۴۳هزارتومان زدم گفتند ۱ملیون دیگه هم بزن که نزدم الان جوابگو نیستند پولم رفت
واقعا کلاهبرادارن  منم میخوام واریزی بزنم 
11:30
سمیرا قادری
پیمان نجفی نجفی
من یک مبلغ ۱۹۹هزارتومان ویک‌مبلغ ۶۴۳هزارتومان زدم گفتند ۱ملیون دیگه هم بزن که نزدم الان جوابگو نیستند پولم رفت
خدا لعنتشون کنه.پول منم خوردن.الهی خرج بیماریشون بشه
12:08
طراحی جعبه بسته بندی شمع قلمی
یه طراحی خیلی حرفه ای میخوام. شبیه پروژه های هوش مصنوعی نباشه.
1404/09/17
دروغ گو پست خدا لعنت کنه 
10:26
1 تایید
1404/11/01
میلاد باجلانی
خانوم نامحترم شکیبایی ک به دروغ گفته شرکت برزن و کار درمنزل از مردم پول میگیره بسه نمیفرسته کلاهبردار بی شرف هرکی بهش پول داده بره از پلیس فتا شکایت بنویسه پدرشو در میارم فقط صبر کن نگاه کن بیچارت میکنم دست از سرت برنمیدارم 
13:27
1 تایید
1404/11/24
زهرا فتاحی
زنیکه اشغال در به در مرده ی حیوون پول خورد رفت از گلوش پایین مره الهییی
18:32
دعوت به همکاری – طراح لوگو و بسته‌بندی مواد غذایی
به یک طراح خلاق و حرفه‌ای در زمینه طراحی لوگو و بسته‌بندی محصولات غذایی نیازمندیم. اگر به طراحی هویت بصری، شناخت بازار مواد غذایی و خلق طرح‌های جذاب و فروش‌محور علاقه‌مند هستید، خوشحال می‌شویم نمونه‌...
1404/11/25
صدیقه کریمی
خانم شکیبایی حیف از خانم که واسه تو بگم انشالله پولی که ازمن گرفتی خرج خرید کفن برای عزیزترین کس زندگیت بشه
06:05
جمعه 25 بهمن 1404، ساعت 09:52