دنبال کن

زهره باقری کلاهبردار

بسته بندی

1403/02/11
بله کلاهبرداری 
20:31
13 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
1403/02/16
میشه بگید.ب چ صورت کلاه برداری کردن الان خیلی تعدادشان زیادشده
20:10
1 پاسخ
5 تایید
1403/02/23
لیلا آقاشناس
در ابتدا به عنوان بیمه کالا ، ضمانت کالا ، درخواست واریزی دارن .
مواظب باشید گول این شیادان را نخورید
04:31
1 پاسخ
1 تایید
1403/03/25
بهار
میشه بگید.ب چ صورت کلاه برداری کردن الان خیلی تعدادشان زیادشده
کی ازاین خانوم جنس گرفته واقعا کلاهبرداره؟ 
21:45
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
بهار
لیلا آقاشناس
در ابتدا به عنوان بیمه کالا ، ضمانت کالا ، درخواست واریزی دارن . مواظب باشید گول این شیادان را نخورید
زهره باقری کلاهبرداره؟ 
21:46
2 تایید
1403/04/14
حسین فکوری
زهره. باقری بعنوان کلاه بردارهمچنان مشغول.کلاهبرداری میباشد.وپلیس قتاه وقوه قضائیه تائیدکننده تاچندسال آینده ایاپلیس فتنه قضائیه نمیتوانداین زنوکه تائیدکننده بازداشت کندچرانمیکندپول مردم راباوعده وعیدمیگیردازپلیس فتنه درخواست میکنیم نسبت به دستگیری این شخص کلاهبرداراقدام کند
05:27
4 تایید
1403/04/15
ایمان یعقوبی
شماره زهره باقری که توکار پخش ماسک یک بار مصرفه به من ارسال کنه به این شماره 0****  تا بهش بگم کلاه بردای چه جوری
09:31
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1403/05/13
بهار
کی ازاین خانوم جنس گرفته واقعا کلاهبرداره؟
 سلام و عرض ادب 
بنده 652 هزار تومان واریز کردم و بعد از واریزی شماره منو مسدود کرد خانم زهره باقری 
مواظب باشید 
11:52
2 پاسخ
2 تایید
1403/05/20
چرا پلیس نسبت این کلاه برداری ها اینقدر سرد وبی مسئولیت رفتار می کنه
اگه جلوی این کلاه برداریها را پلیس به جد بگیره ،
مردم اینطور در دام نمی افتند
چون اوضاع اقتصادی عجیب بده وپلیس باید حق بده مردم در دام  اینگونه کلاه برداریها بیفتند 
وجلودارشون باشه
08:16
4 تایید
1403/05/26
مریم غفاری
از منهم پول رو گرفت و دیگه جواب نداد متاسفانه فتا هم اصلا جواب نمیده وعجیب اینکه خیلی راحت تبلیغ میکنه وکلاهبرداری میکنه ولی پلیس پیگیری نمی کنه 
07:04
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
زینب ملکی
سلام اگه جایی سراغ دارین کار در منزل لطفا منم بگید
10:36
1 پاسخ
1 تایید
1403/06/05
محمد صمدی
زینب ملکی
سلام اگه جایی سراغ دارین کار در منزل لطفا منم بگید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:38
1403/06/25
سلام این زهره باقری توی تلگرام وعده سوددهی به من داد اولش گفت 5تومن بده بعد که دادم گفت باید 10تومنی دیگه هم بدی هرچی گفتم ندارم گفت این سیستم مجموعه فارکسه اگه ندی جریمه میشی اگهاین پولو بدی 24ساعت بعد میاد به حسابت برگشت میخوره وقتی پولو واریز کردم دیگه جوابمو نداد
18:18
1 پاسخ
2 تایید
نیازمند کار در منزل خودم هستم مانند بسته بندی وغیره
با سلام هر کار ک بشه تو خونه خودم انجام بدم در خدمتم لطفا مزاحمت الکی ایجاد نکنید
1403/06/29
چرازودترپیاماتونوندیدم همین دیروز5ملیون پول دادم😭😭
16:21
1 پاسخ
سلام و عرض ادب بنده 652 هزار تومان واریز کردم و بعد از واریزی شماره منو مسدود کرد خانم زهره باقری مواظب باشید
سلام زهره باقری 
18:16
سلام و عرض ادب بنده 652 هزار تومان واریز کردم و بعد از واریزی شماره منو مسدود کرد خانم زهره باقری مواظب باشید
برای منم همین کارکرد
18:16
کارخانه/اداره پست/لیبل/نظافت حراست نگهبان*افغان
❌ظرفیت محدود فوری❌ ✴کاریابی نیستیم (با مجوز دولتی) ✴ ✴توجه تا ساعت ۲ شب پاسخگو هستم ✴ ✅سرایدار زوج جوان ایرانی و افغان حداکثر با یک بچه حقوق ۲۰ م ✅نگهبان ایرانی و اتباع مسکونی و تجاری با خو...
1403/07/17
سلام این زهره باقری توی تلگرام وعده سوددهی به من داد اولش گفت 5تومن بده بعد که دادم گفت باید 10تومنی دیگه هم بدی هرچی گفتم ندارم گفت این سیستم مجموعه فارکسه اگه ندی جریمه میشی اگهاین پولو بدی 24ساعت بعد میاد به حسابت برگشت میخوره وقتی پولو واریز کردم دیگه جوابمو نداد
سلام بنده با تبلیغات تلگرام به کانال زهره باقری برخوردم منو قول زد با هزار بدبختی 10 میلیون پول واریز کردم به حسابش بعد چند روز جواب نداد بعد میگه 10تومن هم واریز کن ثبت شده بنامت تو سیستم 24 ساعت هم سود یجا میداد حسابت که واریز نکردم فکر کنم 10 ملیون کلاه برداری کرد بخدا مستاجرهستم به امید اینکه کمک اجاره بشه سرم کلاه رفت
20:00
1 پاسخ
چرازودترپیاماتونوندیدم همین دیروز5ملیون پول دادم😭😭
کلاه برداری هست 10 میلیون سرم منم کلاه گذاشت
20:02
1403/07/18
سلام منم صدتومان واریز کردم منم مسدودکرد
15:17
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
مهندس برق | Electrical Engineer
شرح شغل novo nordisk در سطح جهانی به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته شده است، و برای دو سال متوالی در سال های 2022 و 2023 در صدر رتبه ها قرار گرفته است. زمان هیجان انگیزی برای پیوستن به novo nordisk...
1403/07/28
سلام بنده با تبلیغات تلگرام به کانال زهره باقری برخوردم منو قول زد با هزار بدبختی 10 میلیون پول واریز کردم به حسابش بعد چند روز جواب نداد بعد میگه 10تومن هم واریز کن ثبت شده بنامت تو سیستم 24 ساعت هم سود یجا میداد حسابت که واریز نکردم فکر کنم 10 ملیون کلاه برداری کرد بخدا مستاجرهستم به امید اینکه کمک اجاره بشه سرم کلاه رفت
دوستان خانوم بهزادی هم آیا کلاه برداره از من الو 250برا ثبت نام خاست برای کار درمنزل وبعد650برا بیمه الانم میگه 2300دیگ بزن ک مرسوله از باربری ارسال بشه برات
02:09
2 پاسخ
1 تایید
1403/07/29
مریم فتحی
سلام من تو تلگرام بایه کانال بسته بندی کار در منزل آشنا شدم که ادمینیش خانوم بهزادی بود گفتن یه هزینه واسه پست یه هزینه واس کد پیگیری ویه هزینه برا ضمانت کالا برام ارسال کنی سر جمع 815 ارسال کردم الان میگه 1500 ارسال کن واسه باربری الانم پاسخگو نیست 
10:57
1 پاسخ
1403/08/04
ندا عسکری
از من هم کلاهبرداری شده به عنوان وام فوری مسی می‌دونه چطوری باید شکایت کنم؟
17:16
کارمند اقا صالح اباد غربی
به دو همکار آقا جهت کار در فروشگاه عمده فروشی لوازم کادویی در صالح اباد غربی نیازمندیم. ساعت کاری ۸/۵ الی ۱۹ ، یک ساعت تایم ناهار و استراحت ، حقوق ثابت ۱۳ تومن به همراه اضافه کار بابت ایام تعطیل و جمع...
دوستان خانوم بهزادی هم آیا کلاه برداره از من الو 250برا ثبت نام خاست برای کار درمنزل وبعد650برا بیمه الانم میگه 2300دیگ بزن ک مرسوله از باربری ارسال بشه برات
آره از من نزدیک سه تومن گرفت آخرش هم جواب نداد بعدش شرمنده یه عکسی از خودم خواست من بهش فوش دادم منو بلاک کرد
19:10
نمیدونم
19:10
1403/08/30
ستاره نوری
اینا همشون با همن و دستشون توی یه کاسه س بیشرفها
09:22
بسته بندی بل هلدینگ پارس | Bastebandi Bell Holding Pars
سرپرست فروش و مارکتینگ | Sales and Marketing Supervisor
شرح شغل: برقراری ارتباط موثر و ایجاد روابط پایدار با سازمان‌ها و شرکت‌ها. برقراری ارتباط با مشتریان در جلسات حضوری و ارتباط تلفنی مشتریان. شناسایی و جذب مشتریان جدید و توسعه بازار. ارائه مشاوره و راهک...
1403/09/24
زهرا موسوی
زهره باقری کلاه برداره
09:25
راحله ترابی
زهره باقری کلاه برداره حواستون باشه
12:26
1 تایید
1403/10/01
شیرین مرادی
مریم فتحی
سلام من تو تلگرام بایه کانال بسته بندی کار در منزل آشنا شدم که ادمینیش خانوم بهزادی بود گفتن یه هزینه واسه پست یه هزینه واس کد پیگیری ویه هزینه برا ضمانت کالا برام ارسال کنی سر جمع 815 ارسال کردم الان میگه 1500 ارسال کن واسه باربری الانم پاسخگو نیست
سلام منم توی تلگرام به کانال بسته بندی دیدم مثلا ثبت نام کردم  پول ازم گرفتن دیگ جواب ندادن همش دروغ بود کلی پول ازم گرفتن منم چون بیکار بودم هرچی دارو ندارمو دادم ب این بیشرفا
13:21
فراخوانی api لجستیک از وردپرس
سلام. یک سایت وردپرس (ووکامرس) دارم. از یک سرویس لجستیک برای پردازش، بسته بندی و ارسال استفاده می کنم که api دارد و توکن دارم. می خوام محصولات با تعریفی که دارم (به جای روش فع...
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 03:24