دنبال کن

شکایت از زهره باقری

بسته بندی

1404/05/23
امنه یوسفی
ازمن 10میلیون گرفتن که سودروزانه 1میلیون میدن .بعدش دوباره 5میلیون خواستن که پول توحسابتون قفل شده .حالانه جواب میده نه پولمومیده .لطفاپیگیری کنید.تاپولموبرگشت کنه.باتشکر
14:31
1 تایید
صنایع مفتولی مقدم
کارگر ساده
با سلام صنایع مفتولی مقدم جهت تکمیل کادر تولید ، تعدادی کارگر ساده در کشش مفتول جذب می نماید شرح وظایف: -اپراتوری و کار با دستگاه کشش و شاخه -بسته بندی محصولات -ایمنی و تمیزی محیط کار -کنترل کیفیت و...
1404/05/25
از منم پول گرفتن چند نوبت که سود روزانه بدن ولی پول ارو گرفتن و خبری نشد چکار کنم 
20:00
1404/07/12
ازمنم 5میلیون گرفته که سود روزانه 500هزاربده الان اومده میگه 9میلیون 999تومان دیگه واریز کن تاکد فلان صرافی بیاد باز اینو باسودت برمی گردانم بی همه کس الان کجاباید شاکی بشم چکارکنم
22:16
1404/07/13
هما حسینی
شرکت نیکان بسته بندی کلاهبردار هست از پسر من چند نوبت پول گرفته باعنوان کد کالا ،هزینه باربری ،غیرتمند بار گفته این واریزی،آخر هست تقریبا 60 میلیون پول گرفته نه کالا رو فرستاده نه پول رو برگشت زده الان شکایت کردیم پلیس فتا پیگیره،هر کس به حساب شرکت نیکان آقای قبادقبادی وحسن چابکی پول واریز کرده بره شکایت کنه خود اپراتور هاش باقری وپرستو شعبانی زاده هم همدست اینا هستن
18:13
Cinnagen
بسته بندی
انجام صحیح و دقیق رویه کاری انجام بسته بندی ثانویه کلیه محصولات نهایی تولید شده با رعایت اجرای دقیق الزامات، استانداردها و قوانین. شرح وظایف: دریافت ملزومات و دارو از انبار چاپ اطلاعات بر روی جعبه ها...
1404/08/19
فریبا جاهد
سلام از منم 10 میلیون گرفته که سود روزانه 1 میلیون بده تا الان به من سود نداده و هفت میلیون دیگه بابت قفل ربات از من گرفته است الان هم به من پیام میده و درخواست پول می کنه این ها چه حروم لقمه هستند الان باید کجا شکایت کرد
10:41
1 پاسخ
1404/08/20
مهناز عبدالهی
از منم نزدیک 50 ملیون گرفتن کلا دیگه جواب نمیدن
04:31
فاطمه فاطمی
فریبا جاهد
سلام از منم 10 میلیون گرفته که سود روزانه 1 میلیون بده تا الان به من سود نداده و هفت میلیون دیگه بابت قفل ربات از من گرفته است الان هم به من پیام میده و درخواست پول می کنه این ها چه حروم لقمه هستند الان باید کجا شکایت کرد
آخه آدم عاقل کی برای ده میلیون یک میلیون سود میده چرا گول میخورین
05:11
بسته بندی
به چند نفر همکار در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰
مریم فلاحی پناه
سلام خانم زهره باقری ازمنم 10میلیون گرفته وپس نداده خواهشا پیگیری کنید حداقل این کلاه برداران رادستگیر کنید
14:50
چهارشنبه 22 آبان 1404، ساعت 05:37