دنبال کن

بسته بندی جهان گستر خانم پشمی

بسته بندی

1404/08/21
فاطمه میناوند
سلام من دوبارپول واریزکردم فرم هم پرکردم ثبت هم شده اماهیچ خبری ازکارنیست توواتساپ هم هیچکس پاسخگونیست میشه راهنمایی کنید
08:43
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
تعدادی نیروی خانم برای بسته بندی و چسب کاری توالت فرنگی نیاز مندیم. کار سبک بیمه سرویس صبحانه کار داعم هستش
1404/08/22
سحر
سلام من هم پول به حساب خانم پشمی واریز کردم در کانال تلگرام گفتن در اپ میلی گلد احراز هویت بشین انجام دادم درکانال فرم دادن پرکردم وبه پیوی واتساپ فرستادم 1ماه گذشته اصلا کسی پاسخگو نیست .
12:05
1 پاسخ
1404/08/24
نرگس راد
فاطمه میناوند
سلام من دوبارپول واریزکردم فرم هم پرکردم ثبت هم شده اماهیچ خبری ازکارنیست توواتساپ هم هیچکس پاسخگونیست میشه راهنمایی کنید
خب یه بار واریز کردین، دیدین خبری نیست،چرا واریز کردین؟؟؟؟ تقصیر خودتونه عزیزم ، چرا گول میخورید آخه
09:34
نرگس راد
سحر
سلام من هم پول به حساب خانم پشمی واریز کردم در کانال تلگرام گفتن در اپ میلی گلد احراز هویت بشین انجام دادم درکانال فرم دادن پرکردم وبه پیوی واتساپ فرستادم 1ماه گذشته اصلا کسی پاسخگو نیست .
فردا صبح برین پلیس فتا تا اون کانال تلگرامی درشو گل بگیرن
09:35
بسته بندی
به یک خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم واسه خونه ندارم لطفا سوال نفرمایید فقط پیام یا چت پاسخگو هستم ممنون
1404/09/04
Seti Ezati
پیام حذف شده
صالحی هستم سه ماه ب حساب خانم پشمی پول واریز کردم احزار هویت کردم خبری از کار نیس
08:37
1404/09/11
خدیجه فقیهی
سلام منم ب حساب خانم پشمی پول ریختم، احراز هویت کردم اما متأسفانه کسی پاسخگو نیست،  چجوری میتونین تو این شرایط اقتصادی با هموطن خودتون اینکارارو بکنید ، واقعا حرومه خدا ازتون نگذره 
21:45
پنج‌شنبه 14 آذر 1404، ساعت 04:20