دنبال کن

بسته بندی جهان گستر خانم پشمی

بسته بندی

1404/08/21
فاطمه میناوند
سلام من دوبارپول واریزکردم فرم هم پرکردم ثبت هم شده اماهیچ خبری ازکارنیست توواتساپ هم هیچکس پاسخگونیست میشه راهنمایی کنید
08:43
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیرو آقا نسبتا جوان جهت کار در بسته بندی شلوار جین نیازمندیم . با سرویس رفت و برگشت شهرک صنعتی قرچک
1404/08/22
سحر
سلام من هم پول به حساب خانم پشمی واریز کردم در کانال تلگرام گفتن در اپ میلی گلد احراز هویت بشین انجام دادم درکانال فرم دادن پرکردم وبه پیوی واتساپ فرستادم 1ماه گذشته اصلا کسی پاسخگو نیست .
12:05
1 پاسخ
1404/08/24
نرگس راد
فاطمه میناوند
سلام من دوبارپول واریزکردم فرم هم پرکردم ثبت هم شده اماهیچ خبری ازکارنیست توواتساپ هم هیچکس پاسخگونیست میشه راهنمایی کنید
خب یه بار واریز کردین، دیدین خبری نیست،چرا واریز کردین؟؟؟؟ تقصیر خودتونه عزیزم ، چرا گول میخورید آخه
09:34
نرگس راد
سحر
سلام من هم پول به حساب خانم پشمی واریز کردم در کانال تلگرام گفتن در اپ میلی گلد احراز هویت بشین انجام دادم درکانال فرم دادن پرکردم وبه پیوی واتساپ فرستادم 1ماه گذشته اصلا کسی پاسخگو نیست .
فردا صبح برین پلیس فتا تا اون کانال تلگرامی درشو گل بگیرن
09:35
طراحی بسته بندی محصول و ویرایش تصاویر و تهیه ویدیو از آن
احتمالا عنوان آگهی کمی طولانیه ، اما ما به شخص یا تیمی نیاز داریم که بتونه همه فعالیت های مرتبط با محصول مارو بصورت یکپارچه به عهده بگیره که شامل: 1. طراحی محصول و بسته بندی 2. ساخت پوستر از تصویر محص...
1404/09/04
Seti Ezati
پیام حذف شده
صالحی هستم سه ماه ب حساب خانم پشمی پول واریز کردم احزار هویت کردم خبری از کار نیس
08:37
1404/09/11
خدیجه فقیهی
سلام منم ب حساب خانم پشمی پول ریختم، احراز هویت کردم اما متأسفانه کسی پاسخگو نیست،  چجوری میتونین تو این شرایط اقتصادی با هموطن خودتون اینکارارو بکنید ، واقعا حرومه خدا ازتون نگذره 
21:45
1404/10/04
سمیرا کریمی
سلام  من هم ماه هفتم واریز کردم احراز هویت کردم فرم پر کردم ولی خبری از کار نیست ، این آرمی که تو گروه شون هست من فرستادم  گفتند این کار جعلیه
05:20
بسته بندی
یک نیرو برای کار میخوام از ساعت یک شب تا 9صبح (تا پاین شفارشها)
سمیرا کریمی
شماره واتساپ پشمی رو بفرستید لطفاً 
05:24
1404/10/19
مریم شاهمار
دوستان این خانم پشمی  یه شیاد یه کلاهبرداری  ، تر خدا بیاین شکايت کنیم . ابن خانم از کل ایران داره کلاهبرداری می‌کنه . خدا زندگیشو نابود کنه
14:46
شنبه 28 دی 1404، ساعت 04:30