دنبال کن

شرکت بسته بندی جهان گستر خانم پشمی شماره تماس

بسته بندی

1404/09/19
سمیه
من 200هزار تومان پرداخت کردم ولی هیچ کاری برای من ارسال نشده
11:45
1 پاسخ
میت هال رستوران - اندرزگو - بعد از چهار راه قیطریه - نرسیده به اشکستان پور جنوبی - پلاک ۹۸
استخدام کمک آشپز
کاربلد و زرنگ حداقل با ۲ سال سابقه -تخته کار- کار با گریل و سرخ کن و پک و بسته بندی کردن
1404/09/22
فاطمه زمانی
سلام من 180تومان پرداخت کردم هنوزخبری ازکارنیست
21:27
فاطمه زمانی
چراخانم پشمی هیچ شماره تماسی نداره؟نه تلگرام پاسخگوهست نه واتساپ
21:29
1 پاسخ
1 تایید
1404/09/27
اکرم حاجیلو
فاطمه زمانی
چراخانم پشمی هیچ شماره تماسی نداره؟نه تلگرام پاسخگوهست نه واتساپ
چون اون لینکی که بعد واریزروش زدید میلی طلا قسططی هست که شما رو اد کرده پول رفته توحسابش کلی اینجوری داره درامد پیدامیکنه کاردرمنزلی وجودنداره
15:52
1 تایید
طراحی کاراکتر از اتود طراحی شده
چند تا پروژه دانشگاه دارم اتود دستیه به سیستمی تبدیل بشه کاراکتر و پوستر و یه شکل تلفیقی و یه بسته بندی چند تاش با ایلاستریتوره چند تاش فتوشاپ
1404/10/05
نرگس منصوری
سمیه
من 200هزار تومان پرداخت کردم ولی هیچ کاری برای من ارسال نشده
من پیگیر شدم از طریق فتا اومدن مدارک اوردن یه خانمی زا چندتا نفر دیگه از پیج خانم پشمی از داخل کامنتا و فالورا مردمو میکشنونده تلگرام روبیکا واتس اپ پولهای ملیونی میگرفته خودشو ادمین خانم پشمی معرفی میکرده  کسایی که متوجه میشدن گیر میدادن که چرا شماره کارت بنام خانم پشمی نیس جهت جلب توجه مبلغ پایین شماره کارت خانم پشمی میدادن مبالغ بزررگ حسابخودشون میدادن به اسمشون کانال و پیجم زدن گزاشتن ادمین خانم پشمی فتا هم پیگیر اوناست درواقع دارن از خانم پشمی و شرکتشون سواستفاده میکنند خانم پشمی هم مدارک شکایت گزاشت جلو من تو پلیس فتا منم مثل بقیه گول اونارو خوردم فکر میکردم خانوم پشمی 
20:25
1 تایید
1404/10/19
مریم شاهمار
سلام.  خانم مهتاب پشمی  4ماه هستش که یه 180 و یه 255 هزار تومن برای شما واریز کردم. احراز هویت کردم فرم پر کردم همه اینا همراه با فیش واریزی های که انجام دادم براتون فرستادم  ولی کوچکترین خبری نشده ، حتی یه پیامک . واقعا از مردمی که با این شرایط سخت دارن بسر میکنن   با چه وجدانی کلاهبرداری میکنید . خدا ازت تقاص بدی میگیره ، نکن . اینکار، زشت و کثیف رو انجام نده. دوستان که مثل کلاه گذاشتن سرشون . واقعا باهم ارتباط برقرار کنیم واز این خانم شکایت کنیم . لطفا 
14:43
1 تایید
1404/10/30
مریم دهقان پور
سلام.منم به حساب خانم پشمی پول واریزکردم ولی کارنفرستادن ودیگه جوابگونبودن..خدالعنتشون کنه که ازمردم سواستفاده میکنن
09:33
عودآنلاین | oudonline
استخدام کارگر انبار
تحویل گرفتن اجناس وکالا بسته بندی و ارسال کالا حداقل سن 20 و حداکثر 35سال ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 9الی 18 ساعت کاری پنجشنبه 9الی14 روزهای تعطیل تعطیل هستیم ثبت آگهی استخدام در جابینجا
شنبه 5 بهمن 1404، ساعت 03:06