دنبال کن

شرکت بسته بندی جهان گستر خانم پشمی شماره تماس

بسته بندی

1404/09/19
سمیه
من 200هزار تومان پرداخت کردم ولی هیچ کاری برای من ارسال نشده
11:45
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1404/09/22
فاطمه زمانی
سلام من 180تومان پرداخت کردم هنوزخبری ازکارنیست
21:27
فاطمه زمانی
چراخانم پشمی هیچ شماره تماسی نداره؟نه تلگرام پاسخگوهست نه واتساپ
21:29
1 پاسخ
1404/09/27
اکرم حاجیلو
فاطمه زمانی
چراخانم پشمی هیچ شماره تماسی نداره؟نه تلگرام پاسخگوهست نه واتساپ
چون اون لینکی که بعد واریزروش زدید میلی طلا قسططی هست که شما رو اد کرده پول رفته توحسابش کلی اینجوری داره درامد پیدامیکنه کاردرمنزلی وجودنداره
15:52
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1404/10/05
نرگس منصوری
سمیه
من 200هزار تومان پرداخت کردم ولی هیچ کاری برای من ارسال نشده
من پیگیر شدم از طریق فتا اومدن مدارک اوردن یه خانمی زا چندتا نفر دیگه از پیج خانم پشمی از داخل کامنتا و فالورا مردمو میکشنونده تلگرام روبیکا واتس اپ پولهای ملیونی میگرفته خودشو ادمین خانم پشمی معرفی میکرده  کسایی که متوجه میشدن گیر میدادن که چرا شماره کارت بنام خانم پشمی نیس جهت جلب توجه مبلغ پایین شماره کارت خانم پشمی میدادن مبالغ بزررگ حسابخودشون میدادن به اسمشون کانال و پیجم زدن گزاشتن ادمین خانم پشمی فتا هم پیگیر اوناست درواقع دارن از خانم پشمی و شرکتشون سواستفاده میکنند خانم پشمی هم مدارک شکایت گزاشت جلو من تو پلیس فتا منم مثل بقیه گول اونارو خوردم فکر میکردم خانوم پشمی 
20:25
سه‌شنبه 10 دی 1404، ساعت 21:27