دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل کلاهبرداری

کارگر ساده

1403/12/05
شهره آل احمد
سلام من میخواستم پول واریز کنم ولی نظرات مردم رو دیدم پشیمون شدم. ولی آدرس تایدیه داشت
23:55
1 پاسخ
1 تایید
شرکت آریو پل ایرانیان
کارگر ساده
آگهی استخدام شرکت آریو پل ایرانیان فعال در زمینه کاغذ و مقوا 1 راننده لیفتراک ( آقا) 2 نیروی تولید ( کارگر ساده آقا) بدون نیاز به سابقه کار و کارت پایان خدمت مزایا💥 1 حقوق به موقع و بالاتر از و...
1403/12/27
سامان سوری
نه نه اصلا اعتمادنکن به قرآن کلاه برداریه این شماره منه خاستی ازجزییات بیشترآگاه بشی تماس بگیر0**** 
13:37
5 پاسخ
2 تایید
1404/01/26
حسینی
سلام وقت بخیرمنم میخواستم شرکت کنم به کاراحتیاج دارم اخه خانم بهزادی وخانم باقری مدیرگروه درتلگرام میشه کمی توضیح بدیدکه واریزنکنم اگه کلاه برداریه
19:19
3 پاسخ
2 تایید
1404/01/31
سامان سوری
نه نه اصلا اعتمادنکن به قرآن کلاه برداریه این شماره منه خاستی ازجزییات بیشترآگاه بشی تماس بگیر0****
سلام چند وقته که عضو هستید 
18:59
1 تایید
چایخانه محفل
کارگر قهوه خانه
استخدام کارگر قهوه خانه ترجیحا با سابقه, که کار آشپزی بلد باشد. با جای خواب به همراه صبحانه و ناهار و شام
1404/03/18
مهسا ایزدی
سامان سوری
آره خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن 
06:41
1 پاسخ
1 تایید
مهسا ایزدی
حسینی
سلام وقت بخیرمنم میخواستم شرکت کنم به کاراحتیاج دارم اخه خانم بهزادی وخانم باقری مدیرگروه درتلگرام میشه کمی توضیح بدیدکه واریزنکنم اگه کلاه برداریه
عزیزم خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن آیدی تو تلگرام : @khibani1
06:42
1404/03/19
سپیده باباخانی
دوستان گرامی با عرض پوزش هر کسی این پیام رو میبنه خواهشاً گوش بدید لطفا زیر بار زور نرید حتی اگه احتیاج دارید ظلم نکنید ساعت کاری برای کارگر همه یکسان 8ساعت کاری باید باشه جمعه ها تعطیل وگرنه خودتون ریدین تو مغز خودتون و جامعتون با عرض پوزش
05:26
شرکت تولیدی فلزبافت نیلی
کارگر ساده
به یک کارگر ساده (آقا، ۱۶ تا ۳۵ سال) جهت همکاری در کارگاه توری‌بافی به عنوان اپراتور دستگاه نیازمندیم.
م م
شرکت بسته بندی نیکان کلاه برداره لطفا گول نخورید
06:14
م م
حسینی
سلام دوست عزیز بله کلاه برداریه 
چون اگه اینا کلاه بردار نباشند باید یه شماره تماس ودسترسی برای مخاطب بزارند ولی همه چیز یه طرفه هست
06:28
م م
شهره آل احمد
سلام من میخواستم پول واریز کنم ولی نظرات مردم رو دیدم پشیمون شدم. ولی آدرس تایدیه داشت
سلام 
این کار را نکنید کلاه برداریه 
06:31
1 تایید
اغذیه فیجان
کارگر ساده
آگهی استخدام – اغذیه فیجان اغذیه فیجان جهت تکمیل کادر خود در استان تهران، شهر تهران از متقاضیان واجد شرایط دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط مورد نیاز: توانایی کار در ساعات مشخص اخلاق کاری مناسب انضب...
خانم آقاجانی کلاهبرداره پول واریز نکنید براش
22:39
1 تایید
1404/05/04
آرتین عابدی
سامان سوری
شماره؟
17:25
آرتین عابدی
حسینی
نزن کلاهبرداریه
17:25
خادم اباد شهریار
کارگر ساده
کارگر اهل باغستان وخادم اباد .سن بین ۱۸ تا ۲۴ ساعت کار ۸ صبح تا ۱۷ عصر به همراه اضافه کاری حقوق وزارت کار
1404/06/08
... احمدی
سلام وقتتون بخیر
من احمدیم  یه بانویی کارآفرین 
منم مثل شما سرم کلاه رفته هر کی خیلی به کار در منزل احتیاج داره
بهم بیگه تا راهنمایی کنم  
بدون سرمایه اولیه
بدون مدرک تحصیل
بدون..... 
کاملا اختیاریه شما هیچ پپلی بابتش پرذاخت نمیکنید. 
برای جزئیات بیشتر 
توی تلگرام پیام بیدی. 👈    @Ah_1044
04:12
1 پاسخ
... احمدی
لطفا دقت کنید بالا 18سال 
04:14
1404/06/30
الهی خداازشون نگذره پول منم خوردن خدالعنتشون کنه پول روگرفتن وبلاکم کردن دوتاشرکت هست که فقط دارن ازمردم پول میگیرن  همین خانم بهزادی ویه خانم دیگه هم هست فقط میتونم بگم حق یتیم خوردن نداره الهی به زمین گرم بخورن خداخودش جای حق نشسته انشاالله که هرچه زودتراینادستگیربشن 
12:26
2 پاسخ
1 تایید
شرکت بهسازان جنوب
کارگر فضای سبز
نیاز به کارگر برای انجام امور فضای سبز در کارخانه می باشد. حقوق و مزایا بالاتر از حقوق اداره کار است و قابل گفتگو است. تماس از ساعت 9 تا 19 می باشد.
سعید کمالزاده
300تومن پول منم خوردن خانم بهزادی خدا نگذره ازشون
15:42
1404/07/04
نسرین علیپور
مهسا ایزدی
آره خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن
خوبان هم کلاهبردار هست 
10:18
1 پاسخ
1404/07/19
زهرا بهاری
نسرین علیپور
خوبان هم کلاهبردار هست
شماره شرکتشون رو دارید؟؟؟ 
15:05
تهران خ امام سر خیام
شاگرد
استخدام شاگرد ابزار فروشی
زهرا بهاری
سامان سوری
شماره ای ازشون دارید
منم اسم نوشتم خیلیم پول دادم😭
15:09
1 تایید
سهیلا اقابیک
... احمدی
سلام وقتتون بخیر من احمدیم یه بانویی کارآفرین منم مثل شما سرم کلاه رفته هر کی خیلی به کار در منزل احتیاج داره بهم بیگه تا راهنمایی کنم بدون سرمایه اولیه بدون مدرک تحصیل بدون..... کاملا اختیاریه شما هیچ پپلی بابتش پرذاخت نمیکنید. برای جزئیات بیشتر توی تلگرام پیام بیدی. 👈 @Ah_1044
سلام خانم احمدی من تلگرام ندارم شمارو بخدا قسم آیا کلاهبرداری نیست چون پول منم خوردن سلیمی بیشرف خورده
15:16
1 تایید
دو تا کارگر. هستیم در سرایان 
15:32
رستوران LUVO زیر مجموعه هولدینگ ماموت
استخدام در رستوران
استخدام در کلیه پوزیشن های رستوران و بار
زهرا افشاریان
منم خواستم واریز کنم اومدم سرچ کردم نظرات رو دیدم پشیمون شدم 
18:13
1404/07/20
الهام پیکری
خدالعنتشون کنه پولماراهم خوردن
05:06
1404/08/02
مهدی رضاوند
جالبه دولت و مسئولین دارن همه نظرها میبینن و هیچ کاری نمیکنن. بله درسته کلاهبردار هستن متأسفانه من الان متوجه شدم 
06:03
رباط کریم وهن آباد
کارگر خط تولید و دوخت نایلکس
استخدام کارگر ماهر آقا برای تولید
مهدی رضاوند
اگر هم رسیدگی نشه معلومه پس این پول ها کجا میره
06:06
مهدی رضاوند
جالبه تو تلگرام یه کانال پیدا کردم تمام اسکرین شات ها واسش فرستادم چون هر پیامی دادم و اون خانوم داد از همه اسکرین شات گرفتم پلیس فتا هم جواب نداد
12:22
1404/08/04
حسن کریم پور
سامان سوری
ازمن 14ملیون گرفته
08:42
گروه صنعتی MRD
نیروی ساده
استخدام نیروی ساده آقا شرط سن حداکثر 35 سال *** جهت فعالیت در کارخانه تولید کفش مسئولیت پذیر و با انگیزه با امکان ارتقا موقعیت شغلی کارخانه واقع در شهرک صنعتی چهاردانگه مزایا: حقوق ثابت+بیمه
الهی خداازشون نگذره پول منم خوردن خدالعنتشون کنه پول روگرفتن وبلاکم کردن دوتاشرکت هست که فقط دارن ازمردم پول میگیرن همین خانم بهزادی ویه خانم دیگه هم هست فقط میتونم بگم حق یتیم خوردن نداره الهی به زمین گرم بخورن خداخودش جای حق نشسته انشاالله که هرچه زودتراینادستگیربشن
شکایتشون کنید
09:26
الهی خداازشون نگذره پول منم خوردن خدالعنتشون کنه پول روگرفتن وبلاکم کردن دوتاشرکت هست که فقط دارن ازمردم پول میگیرن همین خانم بهزادی ویه خانم دیگه هم هست فقط میتونم بگم حق یتیم خوردن نداره الهی به زمین گرم بخورن خداخودش جای حق نشسته انشاالله که هرچه زودتراینادستگیربشن
با شماره 137  تماس بگیرید بلای سرشون میاره که نگو ،
که همون شخصی که پولتو خورده هم پول و پس میده هم کلی ازت معذرت خواهی میکنه
09:28
دوشنبه 6 آبان 1404، ساعت 16:10