دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل کلاهبرداری

کارگر ساده

1403/12/05
شهره آل احمد
سلام من میخواستم پول واریز کنم ولی نظرات مردم رو دیدم پشیمون شدم. ولی آدرس تایدیه داشت
23:55
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
1403/12/27
سامان سوری
نه نه اصلا اعتمادنکن به قرآن کلاه برداریه این شماره منه خاستی ازجزییات بیشترآگاه بشی تماس بگیر0**** 
13:37
2 پاسخ
2 تایید
1404/01/26
حسینی
سلام وقت بخیرمنم میخواستم شرکت کنم به کاراحتیاج دارم اخه خانم بهزادی وخانم باقری مدیرگروه درتلگرام میشه کمی توضیح بدیدکه واریزنکنم اگه کلاه برداریه
19:19
2 پاسخ
1 تایید
1404/01/31
سامان سوری
نه نه اصلا اعتمادنکن به قرآن کلاه برداریه این شماره منه خاستی ازجزییات بیشترآگاه بشی تماس بگیر0****
سلام چند وقته که عضو هستید 
18:59
کارگر ساده
1404/03/18
مهسا ایزدی
سامان سوری
آره خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن 
06:41
مهسا ایزدی
حسینی
سلام وقت بخیرمنم میخواستم شرکت کنم به کاراحتیاج دارم اخه خانم بهزادی وخانم باقری مدیرگروه درتلگرام میشه کمی توضیح بدیدکه واریزنکنم اگه کلاه برداریه
عزیزم خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن آیدی تو تلگرام : @khibani1
06:42
1404/03/19
سپیده باباخانی
دوستان گرامی با عرض پوزش هر کسی این پیام رو میبنه خواهشاً گوش بدید لطفا زیر بار زور نرید حتی اگه احتیاج دارید ظلم نکنید ساعت کاری برای کارگر همه یکسان 8ساعت کاری باید باشه جمعه ها تعطیل وگرنه خودتون ریدین تو مغز خودتون و جامعتون با عرض پوزش
05:26
کارگر ساده
م م
شرکت بسته بندی نیکان کلاه برداره لطفا گول نخورید
06:14
م م
حسینی
سلام دوست عزیز بله کلاه برداریه 
چون اگه اینا کلاه بردار نباشند باید یه شماره تماس ودسترسی برای مخاطب بزارند ولی همه چیز یه طرفه هست
06:28
م م
شهره آل احمد
سلام من میخواستم پول واریز کنم ولی نظرات مردم رو دیدم پشیمون شدم. ولی آدرس تایدیه داشت
سلام 
این کار را نکنید کلاه برداریه 
06:31
کارگر ساده
خانم آقاجانی کلاهبرداره پول واریز نکنید براش
22:39
شنبه 8 تیر 1404، ساعت 06:16