دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل کلاهبرداری

کارگر ساده

1403/12/05
شهره آل احمد
سلام من میخواستم پول واریز کنم ولی نظرات مردم رو دیدم پشیمون شدم. ولی آدرس تایدیه داشت
23:55
3 پاسخ
1 تایید
دانشگاه
استخدام خدمتگذار
یک موسسه آموزشی دخترانه به ۲ نفر خدمتگذار صرفا خانم ( متعهد و دلسوز و امین) با حقوق و مزایای و بیمه به صورت تمام وقت نیازمند است. (روزهای کاری از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷/۳۰ تا ۱۵/۳۰).برای برخی از مسی...
1403/12/27
سامان سوری
نه نه اصلا اعتمادنکن به قرآن کلاه برداریه این شماره منه خاستی ازجزییات بیشترآگاه بشی تماس بگیر0**** 
13:37
5 پاسخ
2 تایید
1404/01/26
حسینی
سلام وقت بخیرمنم میخواستم شرکت کنم به کاراحتیاج دارم اخه خانم بهزادی وخانم باقری مدیرگروه درتلگرام میشه کمی توضیح بدیدکه واریزنکنم اگه کلاه برداریه
19:19
4 پاسخ
3 تایید
1404/01/31
سامان سوری
نه نه اصلا اعتمادنکن به قرآن کلاه برداریه این شماره منه خاستی ازجزییات بیشترآگاه بشی تماس بگیر0****
سلام چند وقته که عضو هستید 
18:59
2 تایید
تهران قیطریه
استخدام خدمتکار خانم
نیرو خانم سن ۳۵ تا۴۵ خدمتکارمنزل بسیار تمیز منظم و خوش برخورد اداب دان خدمات نظافت روزانه منزل بدون آشپزی ساعت کار ۹ صبح تا ۷ عصر بیشتر روزها زودتر از ساعت قرداد میتوانند از منزل خروج کنند در منز...
1404/03/18
مهسا ایزدی
سامان سوری
آره خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن 
06:41
1 پاسخ
2 تایید
مهسا ایزدی
حسینی
سلام وقت بخیرمنم میخواستم شرکت کنم به کاراحتیاج دارم اخه خانم بهزادی وخانم باقری مدیرگروه درتلگرام میشه کمی توضیح بدیدکه واریزنکنم اگه کلاه برداریه
عزیزم خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن آیدی تو تلگرام : @khibani1
06:42
1404/03/19
سپیده باباخانی
دوستان گرامی با عرض پوزش هر کسی این پیام رو میبنه خواهشاً گوش بدید لطفا زیر بار زور نرید حتی اگه احتیاج دارید ظلم نکنید ساعت کاری برای کارگر همه یکسان 8ساعت کاری باید باشه جمعه ها تعطیل وگرنه خودتون ریدین تو مغز خودتون و جامعتون با عرض پوزش
05:26
1 پاسخ
کارگر ساده
به دو همکار سن ۱۸ الی ۳۰ سال جهت کار در بلال سیتی نیازمندیم ساعت کاری ۱۶:۳۰ الی ۲۴ مرخصی درماه دوروز با هماهنگی قبلی ساعت تماس ۳ بعدازظهر به بعد
م م
شرکت بسته بندی نیکان کلاه برداره لطفا گول نخورید
06:14
م م
حسینی
سلام دوست عزیز بله کلاه برداریه 
چون اگه اینا کلاه بردار نباشند باید یه شماره تماس ودسترسی برای مخاطب بزارند ولی همه چیز یه طرفه هست
06:28
م م
شهره آل احمد
سلام من میخواستم پول واریز کنم ولی نظرات مردم رو دیدم پشیمون شدم. ولی آدرس تایدیه داشت
سلام 
این کار را نکنید کلاه برداریه 
06:31
1 تایید
کارگر ساده
ماهی ۱۲ملیون تومان ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ شب مرخصی ۲روز در ماه
خانم آقاجانی کلاهبرداره پول واریز نکنید براش
22:39
1 تایید
1404/05/04
آرتین عابدی
سامان سوری
شماره؟
17:25
آرتین عابدی
حسینی
نزن کلاهبرداریه
17:25
کارگر ساده
کارگر ساده سن ۲۰ به بالا جهت کار در میدون تره بار از ساعت ۲ ظهر تا ۲ شب زرنگ و کاری مزد توافقی
1404/06/08
... احمدی
سلام وقتتون بخیر
من احمدیم  یه بانویی کارآفرین 
منم مثل شما سرم کلاه رفته هر کی خیلی به کار در منزل احتیاج داره
بهم بیگه تا راهنمایی کنم  
بدون سرمایه اولیه
بدون مدرک تحصیل
بدون..... 
کاملا اختیاریه شما هیچ پپلی بابتش پرذاخت نمیکنید. 
برای جزئیات بیشتر 
توی تلگرام پیام بیدی. 👈    @Ah_1044
04:12
1 پاسخ
... احمدی
لطفا دقت کنید بالا 18سال 
04:14
1404/06/30
الهی خداازشون نگذره پول منم خوردن خدالعنتشون کنه پول روگرفتن وبلاکم کردن دوتاشرکت هست که فقط دارن ازمردم پول میگیرن  همین خانم بهزادی ویه خانم دیگه هم هست فقط میتونم بگم حق یتیم خوردن نداره الهی به زمین گرم بخورن خداخودش جای حق نشسته انشاالله که هرچه زودتراینادستگیربشن 
12:26
2 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
به یک کارگر ساده جهت جابجایی وسایل در انبار کارگاه نیازمندیم. همراه با بیمه و ناهار محدوده شورآباد
سعید کمالزاده
300تومن پول منم خوردن خانم بهزادی خدا نگذره ازشون
15:42
1404/07/04
نسرین علیپور
مهسا ایزدی
آره خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن
خوبان هم کلاهبردار هست 
10:18
1 پاسخ
1404/07/19
زهرا بهاری
نسرین علیپور
خوبان هم کلاهبردار هست
شماره شرکتشون رو دارید؟؟؟ 
15:05
کارگر ساده
جهت کار در پخش قطعات کولری و گازسوز حداکثر سن ۳۵ سال
زهرا بهاری
سامان سوری
شماره ای ازشون دارید
منم اسم نوشتم خیلیم پول دادم😭
15:09
1 تایید
سهیلا اقابیک
... احمدی
سلام وقتتون بخیر من احمدیم یه بانویی کارآفرین منم مثل شما سرم کلاه رفته هر کی خیلی به کار در منزل احتیاج داره بهم بیگه تا راهنمایی کنم بدون سرمایه اولیه بدون مدرک تحصیل بدون..... کاملا اختیاریه شما هیچ پپلی بابتش پرذاخت نمیکنید. برای جزئیات بیشتر توی تلگرام پیام بیدی. 👈 @Ah_1044
سلام خانم احمدی من تلگرام ندارم شمارو بخدا قسم آیا کلاهبرداری نیست چون پول منم خوردن سلیمی بیشرف خورده
15:16
1 تایید
دو تا کارگر. هستیم در سرایان 
15:32
کارگر ساده
به یک نیروی کار ساده یا نیمه ماهر جهت برقکاری ساختمان حقوق 500 هزار تومان روزانه پرداخت ماهانه انجام میشه
زهرا افشاریان
منم خواستم واریز کنم اومدم سرچ کردم نظرات رو دیدم پشیمون شدم 
18:13
1404/07/20
الهام پیکری
خدالعنتشون کنه پولماراهم خوردن
05:06
1404/08/02
مهدی رضاوند
جالبه دولت و مسئولین دارن همه نظرها میبینن و هیچ کاری نمیکنن. بله درسته کلاهبردار هستن متأسفانه من الان متوجه شدم 
06:03
1 پاسخ
کارگر ساده
به یک کارگر ساده جهت چیدمان و تمیزکاری در بوفه بیمارستان نیازمندیم حقوق : ۱۶ میلیون بیمه : نداره ساعت کاری : ۸ صبح تا ۸ شب مرخصی : ۲ روز در ماه ( فقط جمعه ها ) سن مطلوب : ۲۵ الی ۳۵ سال وظایف : چید...
مهدی رضاوند
اگر هم رسیدگی نشه معلومه پس این پول ها کجا میره
06:06
مهدی رضاوند
جالبه تو تلگرام یه کانال پیدا کردم تمام اسکرین شات ها واسش فرستادم چون هر پیامی دادم و اون خانوم داد از همه اسکرین شات گرفتم پلیس فتا هم جواب نداد
12:22
1404/08/04
حسن کریم پور
سامان سوری
ازمن 14ملیون گرفته
08:42
کارگر ساده
یک رستوران معتبر جهت تکمیل کادر خود به یک کارگر ساده نیازمند است. شرایط و مزایا: جنسیت: خانم و آقا وضعیت تاهل: مجرد سن: ۱۸ تا ۲۵ سال ساعت کاری: ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر حقوق: مطابق قانون وزارت کار ب...
الهی خداازشون نگذره پول منم خوردن خدالعنتشون کنه پول روگرفتن وبلاکم کردن دوتاشرکت هست که فقط دارن ازمردم پول میگیرن همین خانم بهزادی ویه خانم دیگه هم هست فقط میتونم بگم حق یتیم خوردن نداره الهی به زمین گرم بخورن خداخودش جای حق نشسته انشاالله که هرچه زودتراینادستگیربشن
شکایتشون کنید
09:26
الهی خداازشون نگذره پول منم خوردن خدالعنتشون کنه پول روگرفتن وبلاکم کردن دوتاشرکت هست که فقط دارن ازمردم پول میگیرن همین خانم بهزادی ویه خانم دیگه هم هست فقط میتونم بگم حق یتیم خوردن نداره الهی به زمین گرم بخورن خداخودش جای حق نشسته انشاالله که هرچه زودتراینادستگیربشن
با شماره 137  تماس بگیرید بلای سرشون میاره که نگو ،
که همون شخصی که پولتو خورده هم پول و پس میده هم کلی ازت معذرت خواهی میکنه
09:28
1404/08/07
سیما خردمند
سلام دوستان شرکت نیکان بسته بندی خانم عسکری کلاه برداری است؟
من سه تومان واریز کردم میگه دو میلیون هم واریز کن
چکار کنم؟
11:45
کارگر ساده
نیازمند چهار نفر کارگر ساده برای کار در یک پروژه ساختمانی هستیم ✌️ ✅ **حقوق: 26 میلیون تومان ماهانه** (معادل روزی یک میلیون تومان) با امکان دریافت مساعده در میانه ماه. ✅ **شرایط کار:** دائمی ⚒️ و ...
1404/08/13
شکیلا علی نژاد
پول منم خوردن دروغه
18:59
1404/09/02
حسن حسنی
شهره آل احمد
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:40
حسن حسنی
شهره آل احمد
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:41
کارگر ساده
گروه صنعتی توربافان همکار آقا جهت خط تولید بافندگی استخدام مینماید . حداکثر سن ۳۵ سال حقوق .مزایا. بیمه. عیدی. سنوات. مرخصی. خواروبار حقوق ۲۵ تا ۳۰ ساعت کاری ۷ الی ۵ بعدازظهر سرویس از شاهدشهر . ...
حسن حسنی
مهدی رضاوند
جالبه دولت و مسئولین دارن همه نظرها میبینن و هیچ کاری نمیکنن. بله درسته کلاهبردار هستن متأسفانه من الان متوجه شدم
12:41
1404/09/18
امیر علی قاسمی
کلاهبرداریه میگه پول واریز کن هی من کم کم می‌گفت پول باید واریز کنی و هر دفعه بهونه میاورد من یازده میلیون واریز کردم و بعد گفت شماره کارت بده دادم گفت من واریز کردم بعدش گفت پول به حسابت نمیشینه مگه این که ده میلیون دیگه واریز کنی و اونجا وقتی رفتم تحقیق کردم دیدم توی گوگل نوشته شرکت های معتبر پول رو کم کم نمیگیرن‌ و دیگه هر کاری کردم پولم پیدا نشد 
13:41
1 پاسخ
حمیده کرمی
 دختر خانمی هستم از فاضل آباد.گلستان .دنبال کار بسته بندی در منزل هستم .شماره تماسم .0**** 
14:46
1 پاسخ
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده جهت کار در کارگاه فنی به صورت دائمی نیازمندیم
1404/10/16
سامان سوری
سپیده باباخانی
دوستان گرامی با عرض پوزش هر کسی این پیام رو میبنه خواهشاً گوش بدید لطفا زیر بار زور نرید حتی اگه احتیاج دارید ظلم نکنید ساعت کاری برای کارگر همه یکسان 8ساعت کاری باید باشه جمعه ها تعطیل وگرنه خودتون ریدین تو مغز خودتون و جامعتون با عرض پوزش
قانونش همینه باید 8ساعت باشه چون 8ساعت بوده ازموقعی که ما نمیدونستیم کار چیه مگه چقد پول میدن که بخان بیشتر از 8ساعت کارکنیم با اینجوریشم میخان حق خودمونو بدن زور داره بهشون،یه سری از صاحب کارها هستند که راضین براشون موفت کار کنیم بااینکه میدونن احتیاج داریم که کارمیکنیم ولی از خداشونه که موفت براشون کار کنیم 
19:10
سامان سوری
حمیده کرمی
دختر خانمی هستم از فاضل آباد.گلستان .دنبال کار بسته بندی در منزل هستم .شماره تماسم .0****
اثلا چیزی یا کاری به اسم بسته بندی در منزل نداریم هرچی هست کلاه برداریه اونایی که دیدی همه شون بیناموسن وتخم حروم که الکی به خاطر اینکه کلاه بزارن سر مردم و جیب خودشون رو پرکنن میان همچین گوه هایی میخورن نمیدونم چرا این بیشرف های حروم زاده رو نمیگیرن،شماهم اثلا به هیچکس اعتماد نکن حتی اگه قسم قرآن و،،خدا روخوردن اعتماد نکن چون اثلا ن خدا رو میپرستن ن قبولش دارن 
19:16
سامان سوری
امیر علی قاسمی
کلاهبرداریه میگه پول واریز کن هی من کم کم می‌گفت پول باید واریز کنی و هر دفعه بهونه میاورد من یازده میلیون واریز کردم و بعد گفت شماره کارت بده دادم گفت من واریز کردم بعدش گفت پول به حسابت نمیشینه مگه این که ده میلیون دیگه واریز کنی و اونجا وقتی رفتم تحقیق کردم دیدم توی گوگل نوشته شرکت های معتبر پول رو کم کم نمیگیرن‌ و دیگه هر کاری کردم پولم پیدا نشد
والا توخیلی دل داری این همه کلاه گذاشتن سرت معلوم نیست این بیناموس ها روزی چند نفر رو اینجوری سرکیسه میکنن 
19:19
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده ساختمانی جهت کار در شهر کاریز تایباد نیازمندیم مزد روز 700 تومان است هر هفته تسویه میشه ساعت کاری از7 تا 2/5 است
1404/10/18
جواد
حسینی
اصلا همچین کاری نکن که پولت رو میخوره بعد بلاکت میکنه دیگه هرچی زنگ بزنی جواب نمیده شدیدا کلاهبرداریه اون عکس آدرس همه الکیه من باهاشون چت داشتم واقعا کلاه برداریه مواظب باش فریب نخوری 
11:20
شنبه 5 بهمن 1404، ساعت 02:48