دنبال کن

کلاهبرداری شرکت نیکان بسته بندی

کارگر ساده

1404/03/19
م م
بله درست شرکت نیکان کلاه برداره
06:12
دانشگاه
استخدام خدمتگذار
یک موسسه آموزشی دخترانه به ۲ نفر خدمتگذار صرفا خانم ( متعهد و دلسوز و امین) با حقوق و مزایای و بیمه به صورت تمام وقت نیازمند است. (روزهای کاری از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷/۳۰ تا ۱۵/۳۰).برای برخی از مسی...
1404/07/21
شیوا گوهری
سلام وقت بخیر .
11:24
شیوا گوهری
 تلگرام کار بسته بندی به نام مدیر ثبت خانوم زهرا افشار 
آدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)، خیابان دوم غربی، پلاک 18، قطعه D1، 
گفتن به مبلغ 400 تومن واریزی برای ثبت نام  بعد دوروز گفتن برای ضمانت 950 تومن 
11:28
شیوا گوهری
6**** 

جناب آقای:سامان خالدی فر🔹

عکس رسید جهت پیگیری ضروری♻️
11:28
تهران قیطریه
استخدام خدمتکار خانم
نیرو خانم سن ۳۵ تا۴۵ خدمتکارمنزل بسیار تمیز منظم و خوش برخورد اداب دان خدمات نظافت روزانه منزل بدون آشپزی ساعت کار ۹ صبح تا ۷ عصر بیشتر روزها زودتر از ساعت قرداد میتوانند از منزل خروج کنند در منز...
1404/08/03
مصطفی مزروعی
سلام دوستان لطفا در هیچ صورتی به شرکت نیکان بسته بندی کار درمنزل اعتماد نکنین کلاه برداریه وهیچ کس هم جوابگو نیست.
20:13
مصطفی مزروعی
من آدرس شرکت نیکان بسته بندی در منزل را رفتم اصلا چنین چیزی در آن شهرک صنعتی وجود نداره و الکی هست .هوشیار باشید دردام این کلاه برداران نیفتید
20:16
1 پاسخ
1404/10/16
No Name
ای کاش زودتر فهمیده بودم 
شرکت نیکان البرز با اسم افشار از من 33 میلیون گرفت حرومزاده 
من که شکایت کردم پیگیرم تا تهش که این حروزاده ها نتونن دیگه پول به جیب بزنن خواهشن اگر مبلغی ازتون گرفتن حتماااا شکایت کنین اگر برعلیه شون شکایت زیاد باشه خیلی زودتر پیداشون میکنن 🙏🏻
09:27
کارگر ساده
به دو همکار سن ۱۸ الی ۳۰ سال جهت کار در بلال سیتی نیازمندیم ساعت کاری ۱۶:۳۰ الی ۲۴ مرخصی درماه دوروز با هماهنگی قبلی ساعت تماس ۳ بعدازظهر به بعد
No Name
مصطفی مزروعی
من آدرس شرکت نیکان بسته بندی در منزل را رفتم اصلا چنین چیزی در آن شهرک صنعتی وجود نداره و الکی هست .هوشیار باشید دردام این کلاه برداران نیفتید
شکایت کردین؟ به کجا رسید؟
09:28
شنبه 5 بهمن 1404، ساعت 03:04