دنبال کن

شرکت جهان گستر کار در منزل

بسته بندی

1404/05/16
فاطمه اسدی
هنوز خوب نیست
01:14
بسته بندی
کارگاه تولیدی جوراب
1404/05/21
شیرین ھمتی
سلام برای ھمکاری پیام دادم 
کار در منزل 
12:16
1404/05/25
سمانه خسروی
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن.
چون تمام کسایی که میان و ثبت‌نام میکنن همه نیازمند هستن 
21:37
3 پاسخ
7 تایید
1404/07/09
سلام من یک ماه بیشتره که پول واریز کردم احراز هویت هم کردم فرم پر کردم ولی اصلا کسی پیام‌من رو ندیده چرا کسی پاسخگو نیست 
19:35
2 تایید
طراحی طرح حیوانات روی جعبه کوکی
8 عدد عکس حیوانات که ارسال میکنم به شکلی که نمونه و قالب و میفرستم دقیقا روی جعبه ها قرار بگیره .حیوانات همه با جزییات و در دست همه یک کوکی سبز و در دهانشون قرار میگیره و یه دست هم بالای پنجره جعبه گو...
الهام حسینی
منم برای مهتاب پشمی پول زدم احراز هویت کردم ولی انگار نه انگار خدا لعنتشون کنه آدم احتیاج داره که این کار رو میکنه و اعتماد میکنه الهی خیر نبینن
21:00
1 تایید
1404/07/27
مهناز ذوالفقاری
سلام من هم چند بار واریزی داستم فدم هم فرستادم اما دیگه جواب ندادن  من کار لازم دارم لطفا   اقدتم کنید 
05:03
مهناز ذوالفقاری
ایا این  شرکت  راسته این خانم مهتاب  پشمی من ساده دوبار واریزی  داشتم   اگه راسته چرا برتم کار نمی فریته
05:05
1 پاسخ
آسانا یاشام | Asana Yasham
استخدام کارمند بسته بندی (شبستر)
استخدام کارمند ساده برای تولید و بسته‌بندی نبات و آبنبات به چند کارمند ساده (آقایان و خانم) برای همکاری در واحد تولید و بسته‌بندی با دستگاه نیازمندیم. جزئیات کار: کمک در تولید و بسته‌بندی محصولات ...
1404/08/19
رابیه بادسار
سلام من 5ماهه که ثبت‌نام کردم فرم پرکردم گفتن ثبت‌ شدی ولی هنوز از کار م خبری نیست
10:36
رابیه بادسار
سلام من 5ماهه که ثبت‌نام کردم فرم پرکردم گفتن ثبت‌ شدی ولی هنوز از کار م خبری نیست
10:37
رابیه بادسار
من بحساب خانممهتاب پشمی 200 زدم گفت که ثبت شدی دیگه بعد جواب نمیده که چرا کارم شروع نمیشه بارها مونمیفرستی
10:42
1 تایید
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بطری‌های سرکه سیب و سکنجبین
طراحی لیبل برای محصول سرکه سیب و سکنجبین که به صورت بطری هست محصول خروجی لایه باز و jpg باشه
1404/08/20
سیما سیفی
سلام به نظرم همه ماها که پرداخت کردیم گزارش کنیم و شکایت به پلیس فتا نگین 200 تومن ارزش شکایت نداره
12:45
1 پاسخ
..... جابری
سمانه خسروی
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن. چون تمام کسایی که میان و ثبت‌نام میکنن همه نیازمند هستن
سلام خسته نباشید ببخشید برای شما کارفرستادن
14:59
خیلی ادم های پست حرام خورن منم دوبار گول خوردم اما کاری نبود خدا لعنتتون کن حرام زاده ها
16:55
طراحی لوگو برای برند بسته‌بندی کیوی
با سلام برای ثبت برند و مجموعه بسته بندی خودم میخوام از صفر تا صد نام برند خودمون باشه بسته کیوی میباشد توضیحات بیشتر بعدا
1404/08/23
زهره قائدامینی
سلام منم 8میلیون زدم بحساب شرکت نیکان خوبانی پولمو بالا کشیدن حالا فهمیدم کلاهبرداری هست خدا لعنتشون کنه خانم شعبانی بی شرف عوضی پولمون رو خوردن چرا پلیس فتاپیگیری نمیکنه 
14:50
1404/08/30
سمانه خسروی
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن. چون تمام کسایی که میان و ثبت‌نام میکنن همه نیازمند هستن
سلام عزیزم بسته ات اومد؟! 
20:00
1404/09/05
فرزانه امیری
سلام من پارسال پول ریختم هنوز نه بار آمده نه پولم پارسال  بهمن ماه بوده  فرم هم پر کردم ولی خبری نشد 3تا 100هزار تومان ریختم 
09:12
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
نرگس رضایی
من دوسال پول به حساب مهتاب پشمی واریز کردم هنوز سفارش به من ندادن الهی خیر و خوشبو نبین االهی آتیش به جونشون بیفته خیر و خوشبو نبینن
10:05
1 پاسخ
1 تایید
سمیرا
منم  الان ده  روزی میشه  سه  تا 250 هزار  تومن ریختم به حساب مهتاب  پشمی برا اینکه ارسال  فوری سر یه هفته داشته باشم 250 تومنی ریختم اما هنوز حتی نگاه هم نکرده 
14:04
2 پاسخ
1 تایید
سمیرا
وقتی خانم ها میگن ما دو ساله پول زدیم اما خبری نیست معلومه کلاهبرداری خب 
14:06
1 پاسخ
1 تایید
مانیماست | Manimaset
استخدام انباردار(خانم-مشهد)
یک مجموعه آنلاین پوشاک بانوان، جهت تکمیل کادر انبار خود احتیاج به یک همکار خانم جوان دارد. رزومه کاری مهم نیست اما شخص مورد نظر ترجیحا آشنا به امور انبارداری، بسته‌بندی، پوشاک و آمارگیری و همچنین آشن...
1404/09/10
زهرا نگهداری
سلام من الان هشت ماه پول واریز کردم فرم دستی پر کردم وارحاز هویت هم کردم ولی هیچ کاری برام ارسال نکردن
20:23
1 تایید
1404/09/11
... ....
من یک ساله پول واریز کردم گفتن توی میلی ثبت کنید همونجا هم ثبت کردم اما هیچ جوابی ندادن به من درست یک ساله
 اینقدر که خیلی زرنگن کد معرف گذاشتن که تازه فهمیدم این همه آدم با کد معرف اینا توی میلی ثبت میشه چقدر اینا طلا به جیب زدن و سود کردن الهی خیر نبینن
19:07
1 پاسخ
2 تایید
... ....
من یک ساله پول واریز کردم گفتن توی میلی ثبت کنید همونجا هم ثبت کردم اما هیچ جوابی ندادن به من درست یک ساله اینقدر که خیلی زرنگن کد معرف گذاشتن که تازه فهمیدم این همه آدم با کد معرف اینا توی میلی ثبت میشه چقدر اینا طلا به جیب زدن و سود کردن الهی خیر نبینن
شما هم از طریق تلگرام پول واریز گردید من هم تازه پول واریز کردم اگه اینطوریه که هممون کانا تلگرامشون را گزارش کنیم تا بسته بشه و بقیه را گول نزنن
19:50
1 تایید
فناوران ایده گستر فیدار | Ideh Gostar Fidar
استخدام کارگر ساده (مشهد)
به یک نیروی خدماتی و فنی جهت همکاری در کارگاه نیازمندیم. مسئولیت‌ها شامل موارد زیر می‌شود: انجام کارهای نظافتی و مرتب‌سازی محیط کارگاه کمک در امور فنی و تولید (در حد کارهای دستی و ساده) انجام کارهای...
سمیرا
منم الان ده روزی میشه سه تا 250 هزار تومن ریختم به حساب مهتاب پشمی برا اینکه ارسال فوری سر یه هفته داشته باشم 250 تومنی ریختم اما هنوز حتی نگاه هم نکرده
آدرس های هم که داخل کانال هست اصلا وجود داره یا اون خانم الکیه
19:52
1 تایید
1404/09/12
زهرا اقاباقری
نیاز کار در منزل دارم 
06:59
1404/09/15
معصومه آزادی نیا
سیما سیفی
سلام به نظرم همه ماها که پرداخت کردیم گزارش کنیم و شکایت به پلیس فتا نگین 200 تومن ارزش شکایت نداره
منم پرداخت کردم فک کنم کلاهبرداری
11:11
بسته بندی
به چند نفر همکار آقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر به علت کمبود و...
معصومه آزادی نیا
سمیرا
منم الان ده روزی میشه سه تا 250 هزار تومن ریختم به حساب مهتاب پشمی برا اینکه ارسال فوری سر یه هفته داشته باشم 250 تومنی ریختم اما هنوز حتی نگاه هم نکرده
عزیزم کلا برداری هست منم یکماه و نیم ریختم نگاشم نکردن 
11:14
معصومه آزادی نیا
سمیرا
وقتی خانم ها میگن ما دو ساله پول زدیم اما خبری نیست معلومه کلاهبرداری خب
کاش بریم پلیس فتا شکایت کنیم
11:16
معصومه آزادی نیا
مهناز ذوالفقاری
ایا این شرکت راسته این خانم مهتاب پشمی من ساده دوبار واریزی داشتم اگه راسته چرا برتم کار نمی فریته
دروغه
11:53
بسته بندی
به دو نفر خانم زرنگ و کاری در بسته بندی آلوچه نیازمندیم ،دستمزد روزانه ۴۰۰تومان محیطی کاملازنانه و امن ،، کار به منزل داده نمیشود و فقط در کارگاه انجام میشه ،کسایی که واقعا نیاز به کار دارن در چت دیو...
1404/09/18
مریم معتمدی
من الان 5 ماه به حساب مهتاب پشمی پول واریز کردم 
ولی هیچ خبری نیست هم پول زدم هم احراز هویت کردم 
ولی بار برام ارسال نشده خدا لعنتشون کنه
18:44
1404/09/19
سمانه خسروی
سلام وقت بخیر عزیزم چیشد بهتون کار دادن
06:29
سمیه
نرگس رضایی
من دوسال پول به حساب مهتاب پشمی واریز کردم هنوز سفارش به من ندادن الهی خیر و خوشبو نبین االهی آتیش به جونشون بیفته خیر و خوشبو نبینن
منم پول واریز کردم ولی هیچ خبری از کار نشده
12:06
طراحی ۴ جعبه بسته بندی غذا فست فود
با سلام و احترام طراحی چند جعبه بسته بندی برای فست فود رژیمی هست که نیاز به طراحی لایه باز جعبه ها برای چاپخانه میباشد
سه‌شنبه 19 آذر 1404، ساعت 23:30