شرکت صنایع غذایی نظری جهت تکمیل کادر خود در واحد تولید و انبار از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری مینماید: عنوان شغلی: کارگر تولید و انبار شرایط: داشتن کارت پایان خدمت الزامی است. حداکثر س...
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن.
چون تمام کسایی که میان و ثبتنام میکنن همه نیازمند هستن
21:37
1 پاسخ
3 تایید
1404/07/09
سلام من یک ماه بیشتره که پول واریز کردم احراز هویت هم کردم فرم پر کردم ولی اصلا کسی پیاممن رو ندیده چرا کسی پاسخگو نیست
19:35
1 تایید
طراحی لوگو، طراحی لیبیل و بسته بندی
نیاز به انجام پروژه طراحی لوگو و بسته بندی و لیبل را دارم
سلام من 5ماهه که ثبتنام کردم فرم پرکردم گفتن ثبت شدی ولی هنوز از کار م خبری نیست
10:36
رابیه بادسار
سلام من 5ماهه که ثبتنام کردم فرم پرکردم گفتن ثبت شدی ولی هنوز از کار م خبری نیست
10:37
رابیه بادسار
من بحساب خانممهتاب پشمی 200 زدم گفت که ثبت شدی دیگه بعد جواب نمیده که چرا کارم شروع نمیشه بارها مونمیفرستی
10:42
1 تایید
بسته بندی
سلام دوستان کسی رو میشناسید که کار بسته بندی داشته باشه که توی خونه انجام داده بشه بسته بندی هر چیزی باشه انجام میدیم لطفا اگه کسی هست اطلاع بدین ممنونم. لطفا لطفا الکی مزاحم نشید مسدود میشید و گزارش...
سلام به نظرم همه ماها که پرداخت کردیم گزارش کنیم و شکایت به پلیس فتا نگین 200 تومن ارزش شکایت نداره
12:45
..... جابری
سمانه خسروی
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن.
چون تمام کسایی که میان و ثبتنام میکنن همه نیازمند هستن
سلام و عرض ادب
در سه سایز نیم گرمی ، یک گرمی و ۲/۳ گرمی بسته بندی برای زعفران طراحی بشه
طراحی شکیل ، به روز و خاص باشه
لوگو دارم و خدمتتان ارسال میشود
یک استند نگهدارنده ۱۲ عددی هم برای پک های زعفران...