دوره آموزشی - جستجوی «گویندگی انگلیسی»

نتایج جستجوی «گویندگی انگلیسی» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش ریدینگ تافل

بخش Reading در آزمون TOEFL اغلب با موضوعات آکادمیک برای ارزیابی مهارت خواندن و درک مطلب ارائه می‌شود. این بخش شامل 3 یا 4 متن خواندنی است که هر کدام تقریباً 700 کلمه دارند و در هر قسمت، 10 سوال مربوط به خود را شامل می‌شوند. شما 54 تا 72 دقیقه فرصت دارید تا به تمام سوالات این بخش پاسخ دهید. هر بخش ریدینگ ممکن است گزیده‌ای از کتاب‌های درسی دانشگاه، بخشی از یک مقاله و یا یک گزارش پیرامون یک پدیده علمی، اجتماعی و یا موضوعات فرهنگی-هنری باشد که در مقدمه معمولا موضوع متن مطرح می‌شود. به طور کلی آزمون تافل اگر به صورت اینترنتی برگزار شود 60-80: (iBT) دقیقه بوده و 36-56 سؤال و 3 تا 4 قسمت از متون دانشگاهی را شامل می‌شود و اگر آزمون به صورت حضوری و کاغذی برگزار شود 60: (PBT) دقیقه بوده و 42 سوال دارد. مهم نیست که چه فرمتی را برای شرکت در آزمون انتخاب می‌کنید. تافل مهارت‌های شما را در خواندن، نوشتن، صحبت کردن و شنیدن می‌آزماید. این به این معناست که برای مثال شما در بخش خواندن و درک مطلب، به دانش خاصی در هیچ زمینه‌ی تخصصی‌ای نیاز ندارید و تنها کافیست که به درستی پیام هر بخش را دریافت کنید تا بتوانید به سوالات هر بخش پاسخ دهید. هدف از بخش ریدینگ تافل، ارزیابی درک مطلب و دایره لغات شماست. دوره آموزش ریدینگ تافل چیست؟ در این دوره می‌توانید با تمامی تکنیک‌ها و مفاهیم مربوط به بخش ریدینگ آزمون تافل آشنا شوید. مدرس دوره در هر فصل شما را با انواع مختلف سوال‌های ریدینگ آشنا می‌کند و برای آمادگی هر چه بیشتر شما مثال‌ها و تمرین‌هایی را در بخش تمرین ارائه می‌دهد تا بتوانید با موفقیت و با نمره بالا بخش ریدینگ آزمون تافل را پشت سر بگذارید. هدف از دوره آموزش ریدینگ تافل چیست؟ با گذراندن دوره ریدینگ تافل شرکت کنندگان آزمون می‌توانند با آمادگی و تسلط بیشتری به سوالات بخش ریدینگ پاسخ بدهند. آزمون‌دهندگان اگر با نمونه سوالات این بخش آشنا شوند، می‌توانند به راحتی پاسخگوی سوالات بخش خواندن در آزمون تافل باشند. دوره آموزش ریدینگ تافل مناسب چه کسانی است؟ افرادی که تصمیم دارند مهارت ریدینگ خود را بهبود ببخشند و دایره لغات خود را افزایش دهند می‌توانند در این دوره شرکت کنند و دانش خود را در این بخش افزایش دهند. آموزش ریدینگ تافل برای این‌گونه افراد بسیار مناسب و کاربردی خواهد بود. بعد از فراگیری دوره آموزش ریدینگ تافل چه مهارت‌هایی کسب خواهید کرد؟ واژگان و گرامر شما با گذراندن این دوره تقویت شده و می‌توانید با تسلط بیشتری به سوالات بخش خواندن در آزمون تافل پاسخ دهید. منابع دوره: مجموعه‌ای از نمونه تمرین‌های آمادگی آزمون تافل، منبع مورد استفاده در این دوره است. TPO TOEFL Tests - ETS ویژگی‌های متمایز دوره آموزش ریدینگ تافل چیست؟ استاد دوره تجربه بسیار ارزشمندی در زمینه آزمون تافل دارد و این یکی از ویژگی‌های بارز این دوره است. شرکت کنندگان آزمون تافل با گذراندن دوره‌های ارائه شده توسط این استاد، به آسانی می‌توانند در آزمون تافل موفق شوند و نمره بالایی کسب کنند.

407,150 تومان

تصحیح رایتینگ آیلتس (4 تایی)

شاید از خودتان بپرسید که تصحیح رایتینگ آیلتس چیست و چرا به عنوان زبان‌آموز به آن نیاز دارید؟ جواب آن ساده است. تصحیح رایتینگ این امکان را به شما می‌دهد تا توانایی خود را بسنجید و بتوانید نقاط ضعف خود را قبل از آزمون آیلتس بهبود ببخشید. رایتینگ یکی از چهار بخش آزمون آیلتس است که خود به دو بخش تسک 1 و تسک 2 تقسیم می‌شود. موضوع تسک 1 در آیلتس آکادمیک با تسک 1 در آیلتس جنرال متفاوت است. در تسک 1 آکادمیک شما باید اطلاعات تصویری، مانند نمودار، را به نوشتار تبدیل کنید و حداقل 150 کلمه در تفسیر تصویر ارائه شده بنویسید. در تسک 1 جنرال موضوعی ارائه می‌شود که باید درمورد آن نامه‌ای بنویسید که حداقل 150 کلمه داشته باشد. تسک 2 در آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و باید درخصوص موضوعی که به شما داده شده است حداقل 250 کلمه بنویسید. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها اشتباهاتشان را در آزمون تشخیص نمی‌دهند. لازم به ذکر است که ارزیابی نوشته خود، کار بسیار دشواری است. می‌توانید نکاتی در مورد نوشتن رایتینگ مطالعه کنید ولی بهتر است تصحیح آن را به شخص دیگری واگذار کنید. سعی کنید تمام تکنیک‌هایی که آموخته اید را به کار ببرید ولی در نهایت شخصی را پیدا کنید که در این کار تبحر داشته باشد و تصحیح نوشته را به او بسپارید. پیدا کردن معلم و یا کسی که به این مهارت‌ها تسلط داشته باشد، آسان نیست. از طرفی هرچقدر هم به توانایی‌های دوستان یا آشنایانتان در زمینه‌ی زبان انگلیسی باور داشته باشید، نمی‌توانید تصحیح رایتینگ آیلتس را به آن‌ها بسپارید. به خاطر داشته باشید که ارزیابی رایتینگ آیلتس با نوشته‌های دیگر بسیار متفاوت است و هر کسی نمی‌تواند نمره‌ دقیق و یا بازخورد مناسبی ارائه دهد. باور داریم که گرفتن بازخورد به صورت منظم در مورد رایتینگ و به طور کل هر نوشته‌ای اصلی‌ترین عامل موفقیت است. بیشتر آزمون‌دهنده‌ها فکر می‌کنند که با بیشتر نوشتن می‌توان نمره‌ی بالایی کسب کرد و روزانه وقت زیادی برای نوشتن اختصاص می‌دهند. نوشتن مقاله کار اشتباهی نیست و اتفاقا برای تمرین نوشتن بسیار مفید است. با این حال همیشه شخصی باید به تصحیح رایتینگ آیلتس شما بپردازد تا با گرفتن بازخورد مناسب، نوشته‌های بعدی خود را بهبود ببخشید.

228,650 تومان

اصطلاحات رایج انگلیسی

آیا شما هم از آن دسته از افراد هستید که علاقه دارید مهارت‌های زبان انگلیسی خود را تقویت کنید اما نمی‌دانید از کجا شروع بکنید؟ آیا شما تعداد بسیار زیادی لغت انگلیسی می‌دانید اما در ساختن جملات به انگلیسی مشکل دارید؟ آیا قبل از شروع یک مکالمه از خودتان می‌پرسید که نکند حرفی که می‌زنم اشتباه باشد؟ نگران نباشید زیرا دلیل اصلی این مساله این است که شما با اصطلاحات رایج انگلیسی و الگوهای جمله آشنا نیستید. هر زبانی دارای اصطلاحات خاص خود است و زبان انگلیسی از این قاعده مستثنی نیست. این زبان دارای اصطلاحات و عبارت‌های بسیاری است که یادگیری آن‌ها جهت درک بهتر این زبان ضروری است. این عبارت‌ها و اصطلاحات رایج در زبان انگلیسی به عنوان واحدهای اصلی جمله شناخته می‌شوند که به کمک آن‌ها می‌توانید جملات مختلف و واضح بسازید. اگر شما تنها و تنها یک الگو یا اصطلاح رایج در انگلیسی را یاد بگیرید به راحتی می‌توانید صدها جمله صحیح درست بکنید. در حقیقت این ساده‌ترین روش جهت ساخت جمله در انگلیسی است که زبان‌آموزان می‌توانند از آن جهت تقویت مهارت‌های مختلف به خصوص مهارت گفتاری استفاده بکنند. اصطلاحات رایج زبان انگلیسی بخش مهمی از این زبان روزمره است. یک انگلیسی زبان در طول روز مدام از این اصطلاحات در گفتار و نوشتار خود استفاده می‌کند. از آنجایی که ممکن است معنی این اصطلاح فرسنگ‌ها با آن چیزی که از ظاهر آن برداشت می‌شود متفاوت باشد باید با معنی و کاربرد آن‌ها آشنا شد. به احتمال زیاد شما با این اصطلاحات هنگام گوش دادن به آهنگ، خواندن مقاله یا دیدن فیلم یا سریال برخورد کرده‌اید و از خود پرسیده‌اید که چرا با وجود دانستن معنی کلمه‌ها نمی‌توانید این عبارت را به درستی درک بکنید. هنگامی که این اصطلاحات را با اصطلاحات فارسی مقایسه می‌کنید یادگیری آن‌ها سرگرم‌کننده خواهد شد. علاوه بر این به راحتی پس از یادگیری می‌توانید از آن‌ها در مکالمه‌ها یا یادداشت‌های خود استفاده بکنید.

237,150 تومان

آموزش اسپیکینگ آیلتس - IELTS Speaking Booster

بخش اسپیکینگ آیلتس (IELTS Speaking) یکی از دغدغه‌های داوطلبان این آزمون بین‌المللی است. این بخش شامل یک مصاحبه‌ی حضوری است که بین ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می‌انجامد و ممتحن صدای متقاضی را ضبط می‌کند و در طول مصاحبه، زمان تحت کنترل دقیق ممتحن است. اسپیکینگ آیلتس شامل ۳ قسمت است: ۱- قسمت اول شامل Introduction و سپس حدود ۴ الی ۵ دقیقه پرسش در خصوص موضوعاتی که اصطلاحا Familiar هستند مانند: شغل، تحصیلات، سرگرمی ها، محل زندگی، علایق، آب و هوا و... ۲- قسمت دوم (Cue Card): در این قسمت یک Task Card توسط ممتحن به متقاضی داده می شود. روی این Card موضوعی نوشته شده که با تعدادی سوال تحت عنوان Follow-up Questions همراه است و متقاضی می‌بایست پس از ۱ دقیقه آماده‌سازی، پاسخ خود را در قالب یک Short Presentation که طول آن حداقل ۱ دقیقه و حداکثر ۲ دقیقه است به ممتحن ارائه کند. ۳- قسمت سوم تحت عنوان Discussion: در این قسمت که بین ۴ الی ۵ دقیقه زمان می برد، ممتحن سوالاتی را بر پایه‌ی موضوع بخش قبلی مطرح می‌کند و متقاضی می‌بایست پاسخ‌های جامع و متقاعدکننده‌ای برای هریک از این سوالات داشته باشد. کدام قسمت از همه مهم‌تر است؟ آیا زمان محاسبه‌ی نمره نهایی اسپیکینگ، هر یک از این ۳ قسمت بالا امتیازهای جداگانه و البته برابر با همدیگر دارند یا یک قسمت خاص از بقیه مهم‌تر است؟ قسمت‌های مختلف آزمون اسپیکینگ به صورت جداگانه نمره‌دهی نمی‌شوند بلکه عملکرد کلی شماست که مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما می‌توان این چنین گفت: ۱- قسمت اول (Part 1) را می توان آسان‌ترین بخش این آزمون دانست، بنابراین اگر شما صرفا در این قسمت عملکرد عالی داشته باشید، تضمینی برای کسب نمره‌ی بالا وجود ندارد. ۲- قسمت Cue Card میدانی برای محک زدن دانش اسپیکینگی متقاضی است. این بخش می تواند تصویر کلی از نمره‌ی احتمالی متقاضی را در ذهن ممتحن شکل دهد. ۳- قسمت سوم (Discussion) جاییست که ممتحن تصمیم نهایی خود را درباره‌ی عملکرد متقاضی اتخاذ می‌کند.

1,325,150 تومان

آموزش وردپرس (WordPress)

هدف از یادگیری دوره آموزش وردپرس چیست؟ امروزه باتوجه‌به گسترش فضای دیجیتال بسیاری از کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک به سمت اینترنتی شدن رفتند و این مدل کسب‌وکار تقریباً جزئی از فرهنگ جامعه شده است. پیشرفت روزافزون اینترنت و گسترش تکنولوژی هم علت مهم دیگری است که کسب‌وکارها را ملزم به داشتن یک سایت کرده است. البته شاید بسیاری از افراد به دلیل هزینه‌های بالای طراحی سایت و نگهداری از آن، دور این کار را خط کشیده باشند. از همین رو در این دوره قصد داریم به آموزش کامل وردپرس بپردازیم و مهارت‌هایی را به دانشجویان آموزش دهیم که بتوانند با پایین‌ترین هزینه ممکن سایت خود را طراحی کرده و از این طریق کسب‌وکار اینترنتی خود را راه‌اندازی کنند. دوره آموزش وردپرس مناسب چه کسانی است؟ کسانی که قصد دارند در سریع‌ترین زمان ممکن ساخت سایت را یاد بگیرند. صاحبان کسب‌وکاری که می‌خواهند سایت مخصوص به خودشان را طراحی کنند. کسانی که می‌خواهند فروشگاه اینترنتی، بلاگ، سایت و غیره شخصی خود را راه‌اندازی نمایند.

373,150 تومان
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403، ساعت 07:59