دوره آموزشی - جستجوی «پیک موتوری اندیشه»

نتایج جستجوی «پیک موتوری اندیشه» در دوره‌های آموزشی مرتبط با مقاطع تحصیلی و مهارت‌های شغلی مختلف، مانند دوره‌های برنامه‌نویسی، حسابداری، مدیریت و ...

آموزش برنامه‌نویسی HTML و CSS

برای فعالیت در حوزه طراحی وب، یادگیری زبان‌های ساده‌ای مثل HTML و CSS یک امر ضروری محسوب می شود. با شرکت در دوره‌های آموزش برنامه نویسی HTML و CSS می‌توان پیکربندی و ساختار کلی یک وب سایت را ایجاد کرد و برای ایجاد تغییرات ظاهری دلخواه در صفحات وب اقدام نمود. به طور کلی، برای ایجاد بدنه و ساخت صفحات اصلی وب از زبان HTML استفاده می شود و برای به نمایش گذاشتن ساختار صفحات، کاربرد‌های زبان CSS مورد استفاده قرار می‌گیرد. HTML چه ویژگی‌هایی دارد؟ HTML مخفف عبارت Hyper Text Markup Language است. به طور معمول صفحات وب از مجموعه عکس‌ها، متون و بخش‌های متنوعِ دیگر، تشکیل شده‌اند که به واسطه تگ‌ها و کدهای HTML در اختیار طراحان قرار می‌گیرند. برای ویرایش این مجموعه تگ‌ها می‌توان از نرم‌افزارهایی مثل Notepad، Visual Studio، Dream weaver و غیره استفاده کرد. در واقع همین تگ‌ها هستند که تعیین می‌کنند، عناصر در یک صفحه وب به چه شکل نمایش داده شوند. CSS چه ویژگی‌هایی دارد؟ CSS مخفف عبارت Cascading Style Sheets است. با استفاده از قابلیت‌های CSS می‌توان به صورت زیبا، جذاب، کاربر‌پسند و از همه مهم‌تر کاربردی بر روی صفحات وب، فرم و استایل دلخواه را پیاده‌سازی کرد. تمامی قابلیت‌های مربوط به استایل‌دهی و صفحه‌آرایی وب و هم‌چنین زیباسازی و چیدمان ساختار ظاهری آن، از جمله تعیین رنگ‌ها، ابعاد و اندازه‌ها، فونت نوشته‌ها، مکان قرارگیری آبجکت‌های مختلف و غیره به واسطه CSS برای طراحان سایت فراهم می‌شود. شرکت در دوره‌های آموزش برنامه نویسی HTML و CSS برای چه افرادی کاربرد دارد؟ افراد علاقه مند به مشاغل مرتبط با طراحی و برنامه‌نویسی وب‌سایت، برای ورود به این شغل و کسب موفقیت در این زمینه لازم است تا با دو زبان HTML و CSS که از مهمترین استانداردهای تصویب شده وب محسوب می‌شوند، آشنا شوند. در واقع، زبان نشانه‌گذاری متن یا به اصطلاح HTML زبانی است که طراحان وب‌سایت در حوزه کاری خود از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند مجموعه کدهایی برای نمایش ویژگی‌های دلخواه صفحات وب ایجاد نمایند. فعالیت در حوزه شغلی طراحی وب بسیار پر رقابت و شلوغ است؛ به همین دلیل اگر می‌خواهید در این حیطه موفق باشید، لازم است نمونه کارهای متفاوتی را طراحی کرده و اصول حرفه‌ای مرتبط با مباحث web design را خوب یاد بگیرید. طراحی سایت یک مهارت جهانی است و بدون در نظر گرفتن شرایط مکانی، افراد می‌توانند از هر جای دنیا پروژه کاری بپذیرند و خدمات خود را ارائه دهند. امروزه سبک بازاریابی و تبلیغات دچار تحولات بزرگی شده که همین موضوع اهمیت طراحی سایت را نیز افزایش داده است. با توجه به گسترش فعالیت های اینترنتی می‌توان گفت که افراد علاقه‌مند به دور کاری نیز می‌توانند اقدام به شرکت در دوره‌های آموزش برنامه نویسی HTML و CSS نمایند و مباحث لازم را بیاموزند. شرکت در این دوره‌ها مختص مهندسان و دانشجویان رشته کامپیوتر نبوده و همه علاقه‌مندان به طراحی سایت می‌توانند از آموزش‌های این دوره بهره بگیرند. البته یکی از مسائل مهم در این رابطه، انتخاب یک مجموعه آموزشی حرفه‌ای و کارآمد است، تا بدین وسیله به راحتی بتوانید گام به گام مباحث لازم را بیاموزید و به صورت پروژه محور آن‌ها را اجرا نمایید.

339,150 تومان

آموزش مدل‌ درآمدی استارتاپ‌ها

مدل درآمدی استارتاپ‌ها باید چگونه باشد؟ هر استارتاپی در تلاش است تا در کم‌ترین زمان به بیشترین درآمد و سودهی برسد اما چگونه؟ اگر استارتاپ شما بهترین محصولات را هم در بازار ارائه دهد، آیا لزوماً می‌توانید به درآمدزایی و سودآوری زیاد امیدوار باشید؟ در ابتدا به تفاوت بین مدل درآمدی استارتاپ و جریان درآمدی بپردازیم. جریان درآمدی به نوع فعالیت شرکت بستگی دارد و شامل منابع مختلفی است که شرکت به واسطه آن پول کسب می‌کند مثل فروش کالا یا محصول. مدل درآمدی استارتاپ‌ها و سایر کسب‌وکارها ساختاری است که با استفاده از آن می‌توانیم بفهمیم که جریان درآمدی شرکت از چه قسمتی یا از کجا تأمین می‌شود. در این بخش از آموزش مدل درآمدی استارتاپ‌ها با مفاهیم بالا و انواع مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها بیشتر آشنا می‌شویم. یک استارتاپ چگونه می‌تواند درآمد پایدار کسب کند؟ این پرسش یکی از اساسی‌ترین سوالات هر کارآفرین است. مدل درآمدی استارتاپ‌ها، تعیین‌کننده پتانسیل سودآوری هر استارتاپ است و احتمال بقای آن را در میان رقبا مشخص می‌کند. انتخاب مدل درآمدی صحیح می‌تواند بر تمام تصمیمات یک استارتاپ اثر مثبت بگذارد. طراحی و انتخاب بهترین مدل درآمدی مستلزم آگاهی از انواع گوناگون مدل‌ها و آشنایی با سازوکار هر یک است. در گزارشی از CBinsights که با مطالعه و نظرسنجی از 101 استارتاپ شکست‌خورده انجام گرفته‌است، مهم‌ترین دلایل شکست یک استارتاپ مشخص شده‌اند. بر اساس این گزارش، 17درصد از مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده، ضعف در مدل کسب‌وکار و عدم درآمدزایی را به‌عنوان یکی از علل شکست خود نام برده‌اند که می‌تواند نداشتن مدل درآمدی مناسب باشد. اصرار بر استفاده از یک راه کسب درآمد یا شکست در پیداکردن راه‌های درآمدزایی دیگر، از مشکلات معمول مؤسسان استارتاپ‌های شکست‌خورده است اما با دانش و آگاهی نسبت به مدل‌های درآمدی استارتاپ‌ها و انتخاب بهترین مدل برای کسب‌وکار می‌توانیم احتمال شکست را کاهش دهیم. برای یافتن بهترین مدل درآمدی استارتاپ‌ها، مشتریان باید در مرکزیت تصمیمات استارتاپ قرار داشته‌باشند. ایده‌آل‌ترین مدل درآمدی باید کمترین سختی را برای مشتری ایجاد کند، چرا که مشتریان مایل‌اند از طریق روش‌های ساده‌ای که با آن آشنایی دارند خرید کنند. مدل درآمدی هر استارتاپ باید بر اساس مدل کسب‌وکار آن شکل گرفته‌باشد. اگر در اندیشه راه‌اندازی کسب‌وکار خود و یا در حال طراحی یا بازنگری مدل کسب‌وکارتان هستید این دوره آنلاین این فرصت را به وجود می‌آورد تا با جزئیات، مزایا و معایب هر یک از روش‌های کسب درآمد آشنا شوید و براین‌اساس بهترین مدل درآمدی را برای استارتاپ خود انتخاب کنید.

458,150 تومان
شنبه 15 اردیبهشت 1403، ساعت 04:07